Fleskesteg, of wel, een Krustenbraten in Duitsland, of Crackling in de UK, Roti de Porc in Frankrijk, Waarom kennen we dat niet in Nederland, een gebraden ham met krotante zwoerd..quote:Op donderdag 20 oktober 2011 21:02 schreef golfer het volgende:
Babi Pangang van het buikspek van speenvarken of Deense felskesteg.
Dat is een Pekelzondequote:
Wedden dat jij van deze post nog meer honger krijgtquote:Op donderdag 20 oktober 2011 21:26 schreef Bosbeetle het volgende:
Omdat de gemiddelde nederlander bang wordt van een zwoerd.
quote:Op donderdag 20 oktober 2011 21:31 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wedden dat jij van deze post nog meer honger krijgt
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
vast niet.quote:Op donderdag 20 oktober 2011 22:16 schreef Erasmo het volgende:
Ben benieuwd of dit nog gevolgen gaat hebben voor de verpakkingen.
Als zoals ze op het einde zeiden al die reepjes bij ongeveer dezelfde fabrikant vandaan komen, dan gok ik dat in de komende jaren het woordje mager wel gaat verdwijnenquote:Op donderdag 20 oktober 2011 22:16 schreef Erasmo het volgende:
Ben benieuwd of dit nog gevolgen gaat hebben voor de verpakkingen.
vette vingers, luie mensen?quote:Op donderdag 20 oktober 2011 22:34 schreef Pietverdriet het volgende:
Trouwens, spekblokjes, waarom blokjes kopen en niet
[ afbeelding ]
En dan zelf snijden?
Domme mensenquote:
Ja dat zou beter zijn maar ik ga uit financiele overweging wel naar de super en niet naar de slager, de dichtsbijzijnde slager is een hele goede biologische slager maar daarom wel heel erg duur.... en als je werkloos bent zoals ik is het niet te betalen.quote:Op donderdag 20 oktober 2011 22:34 schreef Pietverdriet het volgende:
Trouwens, spekblokjes, waarom blokjes kopen en niet
[ afbeelding ]
En dan zelf snijden?
Juist als je niet veel geld te besteden hebt kan je beter zelf snijden dan gesneden pakjes kopen.quote:Op donderdag 20 oktober 2011 22:36 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Ja dat zou beter zijn maar ik ga uit financiele overweging wel naar de super en niet naar de slager, de dichtsbijzijnde slager is een hele goede biologische slager maar daarom wel heel erg duur.... en als je werkloos bent zoals ik is het niet te betalen.
Dan moet ik op zoek naar een goedkope slager vooralsnog is het goedkoper als mijn supermarktslager de blokjes snijd.quote:Op donderdag 20 oktober 2011 22:38 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Juist als je niet veel geld te besteden hebt kan je beter zelf snijden dan gesneden pakjes kopen.
markt.quote:Op donderdag 20 oktober 2011 22:40 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Dan moet ik op zoek naar een goedkope slager vooralsnog is het goedkoper als mijn supermarktslager de blokjes snijd.
Goede tip welquote:
Kijk eens of je supermarkt dit heeftquote:Op donderdag 20 oktober 2011 22:40 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Dan moet ik op zoek naar een goedkope slager vooralsnog is het goedkoper als mijn supermarktslager de blokjes snijd.
Meer dan dit kan ik er ook niet van maken. We moeten het hier maar mee doen en blijven dromen over meer.quote:Op donderdag 20 oktober 2011 23:21 schreef Caland het volgende:
Zoveel was er nou ook weer niet te zien.
Ik schat haar toch wel op ongeveer 20 % vetpercentage.quote:Op donderdag 20 oktober 2011 23:20 schreef Walter81 het volgende:
Even een gedeelte crosspost.
De rest is te vinden op Marijn Frank (meisje van de Keuringsdienst van Waarde)
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |