abonnement Unibet Coolblue
pi_71449500
....

[ Bericht 95% gewijzigd door fuckbuddy op 30-07-2009 09:07:28 (duidelijker bericht hieronder) ]
Op vrijdag 5 oktober 2007 14:40 schreef BobRooney het volgende:
Volgens mij probeerde die invalide zelf een strijker af te steken, maar ging er iets fout.
pi_71449655
quote:
Afkoelmoment El Hamdaoui na incident training AZ

AZ-aanvaller Mounir El Hamdaoui is tijdens de laatste training van de Alkmaarders weggestuurd door trainer Ronald Koeman. Na een incident met assistent-trainer Shota Arveladze moest de topscorer van het voorbije seizoen even afkoelen in de kleedkamer.

30 jul 2009 07:31:11

El Hamdaoui kreeg tijdens de training een discussie met Arveladze tijdens een oefening. De international van Marokko was het niet eens met de manier waarop hij werd behandeld.

De gemoederen liepen hoog op en ook aanvoerder Stijn Schaars kon de boel niet sussen. Koeman stelde El Hamdaoui vervolgens voor de keuze: of de opdracht uitvoeren of naar de kleedkamer. El Hamdaoui stapte vervolgens van het trainingsveld af.

Inmiddels heeft Koeman met zijn spits gepraat over het incident. "Voor ons tweeën is er niks meer aan de hand," tekent het Algemeen Dagblad op uit de mond van de AZ-coach. Ook voor El Hamdaoui is de kous af, zo meldde zijn zaakwaarnemer en vertrouwenspersoon Sietje Mouch.

"Dit soort dingen gebeuren bij alle profclubs op het trainingsveld. Als een speler ervoor kiest om even af te koelen, is dat alleen maar positief. Er is geen probleem tussen Mounir en andere spelers, er is ook geen probleem tussen Mounir en de trainer."

Ook Louis van Gaal had vorig seizoen moeite om El Hamdaoui in het gareel te houden. De aanvaller had er moeite mee dat de coach hem zich naar zijn strakke tactische plan wilde laten schikken. Van Gaal besloot uiteindelijk El Hamdaoui een vrije rol te geven. De aanvaller werd uiteindelijk topscorer van de eredivisie en had een belangrijke rol in het kampioenschap van AZ. 

"Datzelfde doel streeft hij nu weer na," aldus Mouch. "Mounir leeft maar voor een ding. Hij wil belangrijk zijn voor het elftal met zijn doelpunten. Tegelijkertijd wil hij zich verder ontwikkelen, want hij heeft dezelfde ambities als andere grote spitsen in Europa."


Zijn teleurstelling over het uitblijven van een transfer heeft hij nooit naar buiten gebracht. Tot eind augustus bestaat de kans dat een club zich nog meldt voor de man die vorige week in de strijd om de Johan Cruijff-schaal ook al weer raak knalde. Niemand bij AZ wil El Hamdaoui echter kwijt, omdat hij van grote waarde is voor de ploeg en straks ook in de Champions League bepalend kan zijn.
Op vrijdag 5 oktober 2007 14:40 schreef BobRooney het volgende:
Volgens mij probeerde die invalide zelf een strijker af te steken, maar ging er iets fout.
  donderdag 30 juli 2009 @ 09:20:13 #28
156288 wallofdolls
Making love with my ego
pi_71449986
Goed dat er vermeld wordt dat ie onder Louis ook al moeilijk deed. Het zou zomaar kunnen dat er weer van die nitwits het topic in komen stampen om te bevestigen dat Koe niet met spelers om kan gaan
pi_71450275
quote:
AZ wil Didulica twee jaar verlengen

AZ Joey Didulica kan zijn contract bij AZ met twee jaar verlengen. De tweede keeper van de Alkmaarders heeft een gesprek gehad met de clubleiding en gaat deze week weer om de tafel zitten.

'Ik ben heel blij met het gebaar van AZ. Ik vind het natuurlijk jammer dat ik niet speel, maar als Romero zo blijft keepen als nu, is het slechts een kwestie van tijd voordat een grote club zich gaat melden bij AZ', aldus de tweede doelman van AZ.

Een transfer naar Feyenoord ging niet door wegens de financiële malaise bij de club en dus lijkt de kans de groot dat Didulica bijtekent bij AZ.
Op vrijdag 5 oktober 2007 14:40 schreef BobRooney het volgende:
Volgens mij probeerde die invalide zelf een strijker af te steken, maar ging er iets fout.
pi_71450312
quote:
Voorbeschouwing Eredivisie: AZ


Als laatste in deze reeks zal de regerend landskampioen onder de loep gelegd worden: AZ. De Alkmaarders zullen het komende seizoen zonder Louis van Gaal, maar met Ronald Koeman de titel proberen te prolongeren. Omdat de selectie vrijwel intact is gebleven lijkt deze opgave wellicht eenvoudiger dan hij is. De Johan Cruijffschaal werd al overtuigend gewonnen en de club uit Noord-Holland zal naar alle waarschijnlijkheid fel uit de startblokken van de Eredivisie komen.

Verleden
AZ wordt de afgelopen seizoenen regelmatig bij de topclubs van de Eredivisie gerekend, maar de club heeft geen rijke historie als Ajax, Feyenoord of zelfs PSV. Toch hebben de Alkmaarders een verleden in de bovenste regionen van de Eredivisieranglijst. De start van de club was niet zo voortvarend. Hoewel zowel Alkmaar '54 als FC Zaanstreek al bestond, maakten de twee clubs geen deel uit van de Eredivisie in het betaalde voetbal. Pas na de fusie in 1967 noemde de club zich AZ '67 en werd de weg omhoog ingezet.

De club ging vervolgens buitensporig veel buitenlanders aantrekken, waardoor financiële problemen aan de orde van de dag waren in Alkmaar. De inmiddels legendarische gebroeders Molenaar zorgden voor de broodnodige laatste strohalm. De Zaanse zakenlieden brachten in 1972 redding aan AZ '67, dat vervolgens ambitieus werd. Willem van Hanegem, John Metgod, Kristen Nygaard en Eddy Treijtel warden gecontracteerd om deze ambities kracht bij te zetten. Na enkele ereplaatsen vormde het seizoen 1980-1981 het hoogtepunt van de club. De landstitel werd veroverd, de KNVB-Beker werd veroverd en de finale van de UEFA Cup werd bereikt: alleen deze prijs kon AZ '67 niet winnen. Ipswich Town toonde zich te sterk.

Tot de gewenste euforie leidde de landstitel echter niet, waardoor ook de gebroeders Molenaar zich langzaam terugtrokken. Hierdoor nam het niveau van de selectie langzaam af, waardoor de degradatie naar de Eerste Divisie in 1988 uiteindelijk onvermijdelijk was. In 1993 was er een nieuwe investeerder nodig om de weg omhoog weer in te zetten. Dirk Scheringa nam de club op zijn schouders, waarna er in 1998 via de titel van de Eerste Divisie promotie naar de Eredivisie werd bewerkstelligd.

2004 vormde een nieuw hoogtepunt in de clubhistorie. Co Adriaanse bereikte Europees voetbal met de Alkmaarders. De campagne werd vervolgens uiterst succesvol. Pas in de blessuretijd van de verlenging wist Sporting Lissabon AZ uit te schakelen in de halve finale van de UEFA Cup. In de zomer van 2005 vertrok succestrainer Adriaanse en werd een nieuwe toptrainer aangesteld: Louis van Gaal zou de vier seizoenen hierna de Alkmaarders onder zijn hoede nemen.

In het seizoen erop werd AZ tweede, maar werd het in de play-offs uitgeschakeld door FC Groningen. Hierdoor moest de club zich 'slechts' tevreden stellen met UEFA Cup-voetbal. De jaargang 2006/2007 verliep verrassend succesvol. In de laatste speelronde mochten AZ, Ajax en PSV uitmaken wie er landskampioen zou worden. AZ had de beste papieren, maar ging op dramatische wijze ten onder in de uitwedstrijd tegen Excelsior. Omdat ook de bekerfinale verloren ging liep de club alle mogelijke prijzen mis.

Het seizoen 2007/2008 werd begonnen met hoge verwachtingen, maar AZ bezweek onder de druk. Aan het einde van de rit werd slechts een twaalfde plaats genoteerd. Dit zorgde echter voor grote revanchegevoelens in de selectie, met de landstitel van het afgelopen seizoen als belangrijkste gevolg.

Afgelopen seizoen
Het seizoen voor AZ leek te beginnen, zoals het seizoen ervoor geëindigd was. De ploeg leed in de eerste twee competitieduels nederlagen tegen NAC Breda en ADO Den Haag en een nieuw rampseizoen leek geboren. Louis van Gaal wilde echter niets weten van het negativisme. Volgens de oefenmeester speelden de Alkmaarders hun beste voetbal. Demy de Zeeuw kwam vervolgens weer in de ploeg en Maarten Martens brak de ban in het thuisduel tegen PSV: AZ won met 1-0 en de machine begon te draaien. Louis van Gaal haalde zijn gelijk.

AZ leek bij tijd en wijlen ook echt een machine. Na de eerste twee competitienederlagen bleef de ploeg liefst 28 duels ongeslagen. Ongeacht wie er in de ploeg ingebracht werd, het keurcorps van Van Gaal bleef haar wedstrijden stoïcijns winnen. Vaak gebeurde dit op een degelijke, efficiënte manier en eindigde een wedstrijd in 2-0. Dit zorgde ook voor een lange reeks zonder tegentreffers.

AZ werd uiteindelijk met veel overtuiging voor de tweede maal in de clubhistorie landskampioen van Nederland, maar trainer Louis van Gaal besloot toch te vertrekken. Hij verkoos het om Bayern München in de Champions League te begeleiden, in plaats van AZ. Die taak liet hij aan Ronald Koeman. Koeman zal het komende seizoen de scepter zwaaien in het DSB-Stadion.

Selectie
De selectie van AZ is verrassend genoeg bijna ongewijzigd gebleven. Vooralsnog is alleen middenvelder Demy de Zeeuw vertrokken. Afgelopen week tekende hij een vierjarig contract bij aartsrivaal Ajax. Alle andere sleutelspelers zijn vooralsnog gebleven. Ondanks veel interesse staan Mounir El Hamdaoui, Moussa Dembélé, Stijn Schaars, Niklas Moisander, David Mendes da Silva, Sergio Ramos , Sébastien Pocognoli en Kew Jaliens nog onder contract in Alkmaar.

De spelers waaruit trainer Ronald Koeman kan kiezen zijn dan ook ruim voldoende van kwaliteit en een nieuwe landstitel lijkt zeker tot de mogelijkheden te behoren. Het team is op elkaar ingespeeld. Op middenvelder Pontus Wernbloom na heeft AZ geen nieuwe spelers, die een aanwinst vormen voor de eerste selectie, aangetrokken. AZ moet dan ook zeker in staat worden geacht om voor een verrassing te kunnen zorgen in de Champions League en lang mee te kunnen doen om de titel in Nederland.

In the spotlight: Maarten Martens
Waar bij AZ het vorige seizoen veel aandacht uitging naar spelers als Stijn Schaars, Sergio Romero, Mounir El Hamdaoui en Moussa Dembélé, daar is de drijvende kracht achter het elftal wellicht wel Maarten Martens. De Belgische linkspoot, van nature een speler die achter de spitsen het beste opereert, is van levensbelang voor het Alkmaarse aanvalsspel met zijn steekpasses.

In het dramatisch verlopen seizoen 2007/2008 was Martens eigenlijk de hele jaargang niet inzetbaar en dat liet zich voelen. Zijn terugkeer in het elftal, samen met aanvoerder Stijn Schaars, betekende het begin van de wederopstanding van AZ. Met zeven goals en zes assists was hij cijfermatig van groot belang voor AZ, maar ook zijn invloed in de kleedkamer en zijn invloed in het spel hebben zich ongetwijfeld laten voelen. Het is welhaast onbegrijpelijk dat het spel van Martens bij de grote Europese ploegen nog niet opgevallen is.

Maarten Martens is deze zomer 25 jaar oud geworden. Hij zal aan zijn vierde seizoen in Alkmaar beginnen en zijn jeugdopleiding doorliep hij dan ook niet in Noord-Holland. Hij debuteerde in zijn vaderland in het paars-wit van Anderlecht. Door de grote concurrentie in Brussel kwam hij echter niet verder dan één duel voor de Belgische recordkampioen. Een overstap naar Nederland volgde. Martens ging spelen voor RKC Waalwijk, destijds nog een gewaardeerde Eredivisieploeg. Hier speelde hij zich in twee seizoenen in de kijker, waarna AZ hem aan de vooravond van het successeizoen 2006/2007, dat zo dramatisch eindigde, wist te contracteren.

Ook het komende seizoen zal Martens de kleuren van AZ verdedigen. De doelstelling is helder: Martens wil een nieuwe titel met AZ veroveren, maar ook de KNVB-Beker staat bij de Alkmaarse club hoog op het verlanglijstje. Voor de Belg zelf zal het ook interessant worden hoe hij zich staande houdt in het toernooi om de Champions League. En zal hij zich eindelijk eens in de basis kunnen spelen bij het nationale elftal? Bij België zit Martens vooralsnog veel op de reservebank, al ligt dat meer aan de speelwijze van onze zuiderburen. Misschien maakt de entree van de Nederlander Dick Advocaat bij de Rode Duivels het verschil, ook voor Martens.

Trainer: Ronald Koeman
Na de zeer succesvolle spelersloopbaan van Ronald Koeman, waarvan iedereen de belangrijkste wapenfeiten wel kent, is de trainersloopbaan van Ronald Koeman vooralsnog ook een hele opvallende. Zijn loopbaan als oefenmeester begon hij op het WK van 1998, waar hij assistent-trainer van Guus Hiddink was bij het Nederlands elftal. Vervolgens werd hij assistent van Louis van Gaal bij FC Barcelona. Hier trainde hij ook één seizoen Barcelona B, maar in 2000 besloot de trainer op eigen benen te gaan staan. Hij nam Vitesse onder zijn hoede.


In Arnhem verliep de loopbaan van Koeman voorspoedig. Het ging zelfs zo goed, dat Ajax aan de deur klopte. Hier boekte Koeman voorlopig zijn grootste successen. Bij de Amsterdammers bereikte hij de kwartfinale van de Champions League, waarin AC Milan zich op het allerlaatste moment te sterk toonde. Bovendien behaalde hij de landstitel met Ajax in het seizoen 2001/2002 en 2003/2004. De laatste titel is overigens ook de laatste Amsterdamse landstitel. In 2005 ontstond er echter wrevel binnen de club, al was het tijdens de gehele periode onrustig in de ArenA. Koeman nam ontslag.

Het seizoen na zijn ontslag bij Ajax ging Koeman aan het werk in Portugal. Een seizoen Benfica verliep redelijk. Hoewel de landstitel niet werd veroverd, bereikte Koeman wel de kwartfinale van de Champions League. PSV vormde de volgende werkgever. Ook in Eindhoven wist Koeman twee titels te veroveren en hij bereikte zelfs voor de derde maal de kwartfinale van de Champions League. Echter, ook in Eindhoven kreeg Koeman problemen binnen de club. Dit bracht hem ertoe om in november 2007 te kiezen voor een avontuur in Valencia.

In Spanje haalde Koeman zich de woede van de aanhang op de hals om de ervaren spelers uit de selectie te zetten, maar hij wist nog wel de Copa del Rey, de Spaanse beker, te winnen. Toch volgde er een ontslag. In de loop van 2009 werd uiteindelijk bekend dat Koeman AZ mocht gaan trainen. Na een sabbatical lijkt de trainer klaar om ook AZ kampioen te maken en tot de kwartfinale van de Champions League te leiden. De Johan Cruijffschaal wist hij alvast in de prijzenkast te schuiven.

Voorspelling
Omdat de selectie van AZ eigenlijk intact is gebleven en de ploeg nog beter op elkaar ingespeeld is dan vorig seizoen, zijn de Alkmaarders het eigenlijk aan hun stand verplicht om lang te blijven meestrijden om de landstitel. Het is echter moeilijker om aan de top te blijven dan aan de top te komen, maar het is aan AZ om te bewijzen dat ook aan de top blijven mogelijk is.

Met het aantrekken van de bewezen prestatietrainer Ronald Koeman moet AZ in staat worden geacht ook het komende seizoen een gevaarlijke titelpretendent te zijn, al kan ook het Champions League-avontuur roet in het eten gaan gooien. Hoe gaan de spelers om met het ritme van het spelen van drie duels in de week? Het Eredivisieseizoen belooft dus ook in Alkmaar opwindend te gaan worden.
Op vrijdag 5 oktober 2007 14:40 schreef BobRooney het volgende:
Volgens mij probeerde die invalide zelf een strijker af te steken, maar ging er iets fout.
pi_71451501
quote:
Op donderdag 30 juli 2009 09:32 schreef fuckbuddy het volgende:

[..]


Waar komt dit vandaan? VI?
pi_71451588
El Hamdaou moet gewoon luisteren en respect tonen naar Shota .
to the point!
pi_71451930
quote:
'AZ bekijkt NAC-speler Gorter in Polen'

AZ heeft belangstelling voor NAC Breda-middenvelder Donny Gorter. Volgens BN De Stem houdt de landskampioen het talent goed in de gaten, en zou er een scout afreizen richting Polen.

Namens AZ zou Tonny Bruins Slot donderdagavond aanwezig zijn tijdens de wedstrijd Polonia Warschau - NAC Breda.

Afgelopen seizoen brak Gorter door bij NAC. De middenvelder kwam tot 28 competitieduels en scoorde twee keer. Ook dit seizoen lijkt hij een vaste waarde te worden in het team van trainer Robert Maaskant.

Of Gorter vertrekt is nog maar de vraag. "Ik heb niet voor niets een vierjarig contract bij NAC getekend. Ik heb het naar mijn zin. Ik blijf bij NAC", aldus de linkspoot in gesprek met Sportweek.
quote:
'FC Barcelona denkt aan Vertonghen en Mendes da Silva'

Ajacied Jan Vertonghen en David Mendes da Silva van AZ staan op de groslijst van FC Barcelona om de positie van defensieve middenvelder te bekleden.

Volgens de Catalaanse krant Sport zoekt de Champions League-houder een goedkoper alternatief voor Cesc Fábregas (Arsenal) en Javier Mascherano (Liverpool). FC Barcelona heeft ook Mehmet Topal van Galatasaray in het vizier voor de in het systeem zo vitale positie van ‘verbindingsspeler’, in het jargon van Johan Cruijff de ‘nummer vier.’

Vertonghen (22) verlengde in oktober vorig jaar zijn contract bij Ajax tot halverwege 2013. De Belg scoorde in zestig eredivisieduels zes keer voor de hoofdstedelingen. Ook David Mendes da Silva komt pas in 2013 transfervrij op de markt. AZ ziet de bijna 27-jarige international als opvolger van de naar Ajax vertrokken Demy de Zeeuw als centrale middenvelder. (MA)
Op vrijdag 5 oktober 2007 14:40 schreef BobRooney het volgende:
Volgens mij probeerde die invalide zelf een strijker af te steken, maar ging er iets fout.
pi_71470343
quote:
Op woensdag 29 juli 2009 16:32 schreef fuckbuddy het volgende:
Ik zit weer in vak P overigens.
  vrijdag 31 juli 2009 @ 10:01:32 #35
147271 fuckbuddy
Ken sent me
pi_71482510
quote:
Op donderdag 30 juli 2009 20:51 schreef Blawh het volgende:

[..]

Vrij netjes toch?
Ik zat afgelopen seizoen achter het doel maar dan zie je echt te weinig...
Op vrijdag 5 oktober 2007 14:40 schreef BobRooney het volgende:
Volgens mij probeerde die invalide zelf een strijker af te steken, maar ging er iets fout.
pi_71482808
Ik dacht even dat je het over de wedstrijd van morgen had.
  vrijdag 31 juli 2009 @ 12:50:34 #37
89850 Proud2beDiepfries
Fryslân Boppe!!!
pi_71487137
quote:
Op donderdag 30 juli 2009 09:20 schreef wallofdolls het volgende:
Goed dat er vermeld wordt dat ie onder Louis ook al moeilijk deed. Het zou zomaar kunnen dat er weer van die nitwits het topic in komen stampen om te bevestigen dat Koe niet met spelers om kan gaan
Die Koeman hè, zo'n relletje met El Hamdaoui geeft maar weer eens aan dat die gast echt niet met spelers om kan gaan. Vraag me af hoe lang hij blijft zitten voordat hij op de volgende trein springt
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
I'm a shooting star leaping through the sky like a tiger defying the laws of gravity
Farookh Bulsara (Freddie Mercury) 05/09/1946-24/11/1991
Hattrick: SC diepFries (1295088)
  vrijdag 31 juli 2009 @ 15:30:58 #38
147271 fuckbuddy
Ken sent me
pi_71491873
quote:
Op vrijdag 31 juli 2009 12:50 schreef Proud2beDiepfries het volgende:

[..]

Die Koeman hè, zo'n relletje met El Hamdaoui geeft maar weer eens aan dat die gast echt niet met spelers om kan gaan. Vraag me af hoe lang hij blijft zitten voordat hij op de volgende trein springt
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
he apekop! Moet dat nou weer met zo'n reactie?
Op vrijdag 5 oktober 2007 14:40 schreef BobRooney het volgende:
Volgens mij probeerde die invalide zelf een strijker af te steken, maar ging er iets fout.
  vrijdag 31 juli 2009 @ 16:57:14 #39
156288 wallofdolls
Making love with my ego
pi_71494267
quote:
Op vrijdag 31 juli 2009 15:30 schreef fuckbuddy het volgende:

[..]

he apekop! Moet dat nou weer met zo'n reactie?
Wel lef dat je je binnen een week na zon oorwassing durft te vertonen
  vrijdag 31 juli 2009 @ 17:04:30 #40
156288 wallofdolls
Making love with my ego
pi_71494435
quote:
Analytici verliezen vertrouwen in kampioen AZ

31/07/2009 16:00

Wie kroont zich dit seizoen tot kampioen van de Eredivisie? Voetbal International legde die vraag voor aan twaalf prominente voetbalanalytici. Volgens hen is PSV dit seizoen topfavoriet voor de landstitel. AZ maakt volgens de kenners geen kans zijn titel te prolongeren.

De twaalf kenners voorzien verder een sportieve terugval van FC Twente, dat vorig seizoen nog knap als tweede finishte. De kracht van Feyenoord lijkt moeilijk in te schatten. In ieder geval ziet niemand de Rotterdammers hoger eindigen dan de derde plaats.

Onderin dreigt er volgens de analytici een zwaar seizoen voor RKC Waalwijk en VVV-Venlo, beide vorig seizoen gepromoveerd. Een enkeling meent dat dat Willem II deze jaargang degradatie uit de Eredivisie wacht.

In onderstaand overzicht staat te lezen wie er volgens de twaalf deelnemers aan de strijd om de Toto Cup kampioen wordt. Hun volledige voorspelling van de eindstand van het seizoen 2009/10 is te lezen in de Seizoengids van Voetbal International, die sinds woensdag in de winkel ligt.

Analyticus Organisatie Kampioen
Hugo Borst Algemeen Dagblad PSV
Johan Derksen Voetbal International PSV
Valentijn Driessen De Telegraaf Ajax
Tom Egbers NOS Ajax
Jan Joost van Gangelen Eredivisie Live/SBS 6 PSV
Wilfred Genee RTL 7/Voetbal International PSV
Kees Jansma Sport1 PSV
Hans Kraay junior Voetbal International/SBS 6 Ajax
Theo Reitsma Eredivisie Live Ajax
Humberto Tan Eredivisie Live/RTL PSV
Matty Verkamman De Buitenspelers PSV
Willem Vissers De Volkskrant PSV



Alsof je zo veel waarde moet hechten aan van die mannen die van uit hun nek zwetsen hun beroep hebben gemaakt.

Maar wel grappig om te zien. Vooral dat PSV na een mislukt seizoen toch weer boven Ajax wordt verwacht
pi_71494500
Wat is jullie verwachting eigenlijk? Selectie is nagenoeg intact gebleven tot nu toe (op De Zeeuw na), maar er loopt nu wel een Europees programma naast.
  vrijdag 31 juli 2009 @ 17:12:30 #42
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_71494602
PSV wordt het sowieso niet, aangezien Derksen dat voorspeld heeft.
pi_71495459
quote:
Op vrijdag 31 juli 2009 17:07 schreef Blawh het volgende:
Wat is jullie verwachting eigenlijk? Selectie is nagenoeg intact gebleven tot nu toe (op De Zeeuw na), maar er loopt nu wel een Europees programma naast.
Doelstelling is Europees voetbal en dat mag geen probleem zijn. Voor de titel zal het er aan liggen wie er snel uit Europa ligt/liggen. We maken zeker weer kans, maar zo gemakkelijk als afgelopen seizoen zal het niet worden.

Ik zit morgen trouwens op de lange zijde, fuck de combi!
  vrijdag 31 juli 2009 @ 18:04:50 #44
89850 Proud2beDiepfries
Fryslân Boppe!!!
pi_71495729
quote:
Op vrijdag 31 juli 2009 16:57 schreef wallofdolls het volgende:

[..]

Wel lef dat je je binnen een week na zon oorwassing durft te vertonen
quote:
Op zondag 26 juli 2009 14:46 schreef Proud2beDiepfries het volgende:
Och, zo sterk speelde AZ nu ook weer niet gisteravond. Wel een stuk effectiever (met name in de afronding) dan ons. En met dat dramatische verdedigen aan onze kant (onder andere Popov bepaald niet sterk bij de 0-1, 0-2 en 1-5) is zo'n wedstrijd dan snel gespeeld, na 28 minuten om precies te zijn..

Benieuwd waar dit AZ in de competitie zal staan. Het lijkt me dat zeker Ajax, PSV en Feyenoord sterker voor de dag zullen komen dan afgelopen seizoen. En ook Heerenveen is er, ondanks het vertrek van Pranjic, wel sterker op geworden. Twente vind ik lastig inschatten.. 't Zal dringen worden in de (sub)top..
I'm a shooting star leaping through the sky like a tiger defying the laws of gravity
Farookh Bulsara (Freddie Mercury) 05/09/1946-24/11/1991
Hattrick: SC diepFries (1295088)
pi_71508616
quote:
Op woensdag 29 juli 2009 16:24 schreef Gatalin het volgende:
Of hun begroting ligt lager dan 65 miljoen

Ik ben er zaterdag gewoon bij tegen Heracles, heb ik zojuist vernomen.
Dan zou die transfer dus nog minder opgeleverd hebben
pi_71510552
Waar speelt Kemy Agustien tegenwoordig? Nog bij AZ?

En Milano Koenders? En Morten Nielsen?
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
pi_71512447
quote:
Op zaterdag 1 augustus 2009 11:06 schreef RayMania het volgende:
Waar speelt Kemy Agustien tegenwoordig? Nog bij AZ?

En Milano Koenders? En Morten Nielsen?
Agustien en Koenders zijn teruggezet naar jong-AZ. Morten Nielsen is gehaald voor jong-AZ om zo door te groeien naar het eerste.
  zaterdag 1 augustus 2009 @ 14:04:58 #48
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_71514318
Echt waar? Lopen Agustien en Koenders nog rond bij AZ?

Begin het wel zielig voor ze te vinden. Zo moeilijk moet het toch niet zijn om ze te verkopen?
Confidence through competence
pi_71514825
quote:
Op zaterdag 1 augustus 2009 14:04 schreef Stereotomy het volgende:
Echt waar? Lopen Agustien en Koenders nog rond bij AZ?

Begin het wel zielig voor ze te vinden. Zo moeilijk moet het toch niet zijn om ze te verkopen?
Verkopen? Ik denk dat het al lastig wordt om ze ergens te dumpen voor niks.
  zaterdag 1 augustus 2009 @ 14:35:38 #50
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_71514916
quote:
Op zaterdag 1 augustus 2009 14:31 schreef Chadi het volgende:

[..]

Verkopen? Ik denk dat het al lastig wordt om ze ergens te dumpen voor niks.
Nouja, Koenders was toch niet verantwoordelijk voor zoveel tegendoelpunten bij NEC vorig jaar?

Heeft De Zeeuw al gehuild trouwens, in de Arena?
Confidence through competence
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')