quote:Op donderdag 4 oktober 2007 20:44 schreef Herodus het volgende:
Het moest uiteindelijk knolselderij zijn gelukkig, de groenteboer begreep me nadat hij een aantal gerichte vragen stelde.
En aangezien het een recept van Ramsey is heb ik me tijdens het koken voorgesteld alsof er iemand me constant uit aan het schelden was.
Dat proef je er straks zeker in terug!
Hij staat erbij alsof hij elk moment autopsie gaat verrichten op een ongehoorzaam personeelslid.quote:Op donderdag 4 oktober 2007 20:55 schreef Bluezz het volgende:
You f***ing **sh***le, you id***t, your stew is still cold![]()
![]()
![]()
![]()
groetjes,
[afbeelding]
was het vlees zacht en draadjes-achtig. zo zacht dat elk draadje nog net aan je tanden plakte als je er op kauwde?quote:Op vrijdag 5 oktober 2007 18:39 schreef Herodus het volgende:
Hier is ie:
[afbeelding]
Hij was lekker.
quote:Op vrijdag 5 oktober 2007 22:14 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
was het vlees zacht en draadjes-achtig. zo zacht dat elk draadje nog net aan je tanden plakte als je er op kauwde?
.
quote:Op zaterdag 6 oktober 2007 12:31 schreef iggy_in_the_house het volgende:
Ik heb een vraag. Ik wil morgen dat recept van Duderinnetje maken. Ze zegt dat je 2 flesjes oud bruin erbij moet doen. Nu heb ik wel een grote fles McChouffe (bruin). Is dit ook goed?
En volgende vraag: hoeveel moet je erin doen? Moet het vlees net onder zitten of?
Heb je geen over UIO? Daar kun je de pan ook in zetten. En dan op een matig temperatuurtje.quote:Op maandag 8 oktober 2007 11:46 schreef UIO_AMS het volgende:
Hé, ook toevallig, gisteren heb ik ook een bierstoofpotje gemaakt. Met Oud Bruin. En 5 uur stoven. Voor de smaak vind ik dat toch wel het minimum.
De laagste stand op het kleinste pitje is bij mij ook altijd net te hard. Ik zet er meestal zo'n warmhouder onder en af en toe zet ik hem dan een minuut of 5 uit. Behelpen dus.
Er kan niet zo veel misgaan aan stoofpot. Maar deze van arithaterhorst Het Grote Stoofpotten Topic was in elk geval makkelijk en lekker!quote:Op maandag 8 oktober 2007 14:06 schreef Koningin het volgende:
Misschien dat ik komend weekend eens tijd heb om mijn eerste stoofpot te maken!
Welk recept is het best om mee te beginnen?
Welke kan eigenlijk niet fout gaan?
Ok, danke.quote:Op maandag 8 oktober 2007 15:10 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Er kan niet zo veel misgaan aan stoofpot. Maar deze van arithaterhorst Het Grote Stoofpotten Topic was in elk geval makkelijk en lekker!
Ik heb geen oven, dude.quote:Op maandag 8 oktober 2007 12:28 schreef Duderinnetje het volgende:
Heb je geen over UIO? Daar kun je de pan ook in zetten. En dan op een matig temperatuurtje.
Dat had ik dus ook gedaan, pruttelen zonder deksel, maar hij was toch te nat. Ik wist van de ontbijtkoek maar die had ik vergeten te kopen. Volgende keer dan maar. Maizena hielp overigens welquote:Op maandag 8 oktober 2007 11:39 schreef Duderinnetje het volgende:
Ik laat het altijd gewoon even pruttelen zonder deksel, als het iets te nat is.
Maar anders volgende keer gewoon wat minder bij doen.
Fijn dat het zo lekker was
Die uit de OP en dan een draai eraan.quote:Op maandag 8 oktober 2007 23:05 schreef Esraa het volgende:
Dat ziet er lekker uit![]()
Welk recept van Duderinnetje is dat?![]()
Ik zie een kikkerquote:Op donderdag 11 oktober 2007 17:08 schreef Innocence het volgende:
Die van Ramsey staat hier heerlijk te pruttelen. Zonder knolselderij, maar kan er nu al bijna niet meer vanaf blijven:
[ afbeelding ]
Een Delftsch blauw stoofpotteke?quote:Op vrijdag 12 oktober 2007 22:15 schreef SeaOfLove het volgende:
MrSpliffy![]()
Heb vorige maand alweer een stoofpotje gemaakt![]()
quote:Op zondag 14 oktober 2007 21:56 schreef Duderinnetje het volgende:
Ik was uit eten.
quote:Op maandag 15 oktober 2007 00:54 schreef Duderinnetje het volgende:
Met dank aan ons plaatselijke taco-restaurant.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |