FOK!forum / Culinesse à gogo / Wat eten/drinken we vandaag? [nieuwe stijl] deel 12
editor2vrijdag 28 april 2006 @ 17:00



Is dit een thread puur en alleen om te patsen/pimpen met je maaltijden?


Nee hoor, tis gewoon een thread waar smulpapen en lekkerbekken elkaar tegenkomen.

Wat als ik alleen maar elke dag droog brood en een bekertje soep uit de Gaarkeuken eet?


Dan laat je vol trots je droge boterham en je bekertje cup-o soup zien.

Kan ik hier ook terecht voor recepten en andere culinaire aangelegenheden?


Zekers. Alles wat te maken heeft met eten en koken kun je hier tegenkomen.





De vorige delen:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11


golfervrijdag 28 april 2006 @ 17:14
Wat eten/drinken we vandaag? [nieuwe stijl] deel 11 is nog niet vol hoor.
wendytjevrijdag 28 april 2006 @ 17:26
camping maaltijd.....

uit nood geboren op de camping.....
rijst koken 5 min en dan van gas af want dan moet je op je pitje het vlees bakken....
lekker eerst veel ui, dan gehakt erbij...
dan serveren met koude cocktailsaus, te mengen per hap
mrsjvrijdag 28 april 2006 @ 20:11
Cola light
editor2vrijdag 28 april 2006 @ 21:05
Vanavond me maar weer richting de Thai begeven voor een overheerlijk Thais maal.
Wederom me tegoed gedaan aan een soortgelijk eerder genoten maal van
Gamba's met tauge,Garnalensalade en een Mihoensoep met balletjes en..
een biertje.

_Hestia_vrijdag 28 april 2006 @ 21:06
patatje speciaal op het station gegeten
Stansfieldvrijdag 28 april 2006 @ 21:21
Malibu cola
tonjavrijdag 28 april 2006 @ 21:37
Gamba's met cognac saus gegeten
Martijn_77vrijdag 28 april 2006 @ 23:04
tongfillet, aardappel en worteltjes
uniekhoornvrijdag 28 april 2006 @ 23:45
Gek. aard. met opgedofte kropsla en saucijsjes
tonjavrijdag 28 april 2006 @ 23:54
quote:
Op vrijdag 28 april 2006 17:26 schreef wendytje het volgende:
camping maaltijd.....

uit nood geboren op de camping.....
rijst koken 5 min en dan van gas af want dan moet je op je pitje het vlees bakken....
lekker eerst veel ui, dan gehakt erbij...
dan serveren met koude cocktailsaus, te mengen per hap
he bah

Maar goed, ik heb tijdens het kamperen in mijn jonge jaren ook wel genoegen genomen met rauwe eieren, en witbrood belegd met paprika chips en mayonaise.

Die eieren dronk ik gewoon op. Ik vond dat dat een hoop tijd en moeite scheelde
ikwilookwatzeggenzaterdag 29 april 2006 @ 02:24
Een Bapao broodje!
golferzaterdag 29 april 2006 @ 02:30
Carpaccio
editor2zaterdag 29 april 2006 @ 02:32
Hey ikwilookwatzeggen, die bapao is nogal popular he en vullend.
Dagonetzaterdag 29 april 2006 @ 02:34
Boterhammetje kaas.
Blueszaterdag 29 april 2006 @ 02:41
ZA en een Carpaccio

Straks koken voor vrienden, de voorbereidingen hebben we al achter de rug
editor2zaterdag 29 april 2006 @ 02:54
zo slecht op dit late tijdstip maar wilde gewoon alvast Koninginen dag inluiden...

Martijn_77zaterdag 29 april 2006 @ 09:10
Ik zit nu aan de Cola Light
Blueszaterdag 29 april 2006 @ 13:55
Nu koffie, sappie boterhammetje met ei

Straks koken voor 4 :

Mijn befaamde wortelamusesoepje
Piepkleine zalmrolletjes met roomkaas en sla op amuselepeltjes
Gevulde portobello's

Gepofte aard. met tzatziki (is het dus geworden)
Worteltjes met lente/ui/knoflooksaus
Biefstukje

Kaneelkersijs met kersen toe



[ Bericht 9% gewijzigd door Blues op 29-04-2006 15:12:09 ]
tonjazaterdag 29 april 2006 @ 14:45
Maak je foto's bluezz?

Ik heb door het asperge topic besloten vanavond asperges te eten, en morgen aspergesoep.
Blueszaterdag 29 april 2006 @ 15:06
Een overdaad aan asperges dus

Foto's van de wortelsoep staan al online :




De portobello's ...dat ziet er ongeveer zo uit : maar dan met veel grotere paddestoelen (de vulling is hetzelfde)



De zalmrolletjes op de amuselepeltjes (eentje met gev. peppadews ivm vishater )





[ Bericht 23% gewijzigd door Blues op 29-04-2006 15:58:25 ]
mrsjzaterdag 29 april 2006 @ 15:34
Wat denk je... een oranjetompoes natuurlijk
Whohozaterdag 29 april 2006 @ 15:58
quote:
Op zaterdag 29 april 2006 15:34 schreef mrsj het volgende:
Wat denk je... een oranjetompoes natuurlijk
zelfde als deze dame. zou ze zelf niet kopen, maar toen ik ff thuisthuis langskwam werd ie aangeboden
rubyzaterdag 29 april 2006 @ 16:31
Kipburger met gebakken krieltjes en sla.
tonjazaterdag 29 april 2006 @ 16:32
quote:
Op zaterdag 29 april 2006 15:06 schreef Bluezz het volgende:
Een overdaad aan asperges dus

Foto's van de wortelsoep staan al online :

[afbeelding]


De portobello's ...dat ziet er ongeveer zo uit : maar dan met veel grotere paddestoelen (de vulling is hetzelfde)

[afbeelding]

De zalmrolletjes op de amuselepeltjes (eentje met gev. peppadews ivm vishater )

[afbeelding]

[afbeelding]
Ziet er fantastisch uit Bluezz. Die amuse lepeltjes zijn ook prachtig zo.
Ik zal straks mijn asperges fotograferen en hier plaatsen.

[ Bericht 1% gewijzigd door tonja op 29-04-2006 18:26:55 ]
Koninginzaterdag 29 april 2006 @ 16:56
Mijn mannetje staat nu in de keuken hamburgers te bakken
mrsjzaterdag 29 april 2006 @ 17:00
quote:
Op zaterdag 29 april 2006 15:58 schreef Whoho het volgende:

[..]

zelfde als deze dame. zou ze zelf niet kopen, maar toen ik ff thuisthuis langskwam werd ie aangeboden


Dropjes
_Hestia_zaterdag 29 april 2006 @ 17:14
bloemkoolschotel
marcb1974zaterdag 29 april 2006 @ 18:00
Visschnitzel, aardappelpuree en tuinbonen
tonjazaterdag 29 april 2006 @ 18:29
Foto van mijn avondmaal

editor2zaterdag 29 april 2006 @ 20:30
quote:
Op zaterdag 29 april 2006 18:29 schreef tonja het volgende:
Foto van mijn avondmaal

[afbeelding]
Kijk..er komen meer foto posters bij..
Die asperges zien er glazig uit maar o zo lekker. Is dat trouwens genoeg voor jouw met
dat geprakte ei en ham erbij? Lijkt zo weinig om een goed gevulde maag te hebben..


Ontopic:

Ik heb vanavond uit verveling maar een reeds eerder genoten maal opnieuw bestelt.
Kipfilet en chinese spinazie met chinese nasi en de bekende CocaCola.
zal straks als toetje zo een lekker magnum uit de vriezer halen.




tonjazaterdag 29 april 2006 @ 20:33
quote:
Op zaterdag 29 april 2006 20:30 schreef editor2 het volgende:

[..]

Kijk..er komen meer foto posters bij..
Die asperges zien er glazig uit maar o zo lekker. Is dat trouwens genoeg voor jouw met
dat geprakte ei en ham erbij? Lijkt zo weinig om een goed gevulde maag te hebben..


Ontopic:

Ik heb vanavond uit verveling maar een reeds eerder genoten maal opnieuw bestelt.
Kipfilet en chinese spinazie met chinese nasi en de bekende CocaCola.
zal straks als toetje zo een lekker magnum uit de vriezer halen.


[afbeelding]

[[url=http://xs78.xs.to/pics/06176/zaterdagavondeten.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]
Ik heb gesmolten boter over de asperges gegoten, misschien dat dat glazig overkomt.
Van tevoren heb ik camembert met toast gesnoept. en cherry tomaatjes.
Ik was prima voldaan na de asperges.
Martijn_77zaterdag 29 april 2006 @ 23:07
Wij zijn vandaag via Tilburg naar Domburg gereden daar lekker uitgewaaid op het strand, wat foto's gemaakt en wat gedronken. Daarna via de Oosterscheldekering en door Zeeland heen naar Rotterdam gereden en daar Japans gegeten bij Asia in Alexander Polder
Mirjamzaterdag 29 april 2006 @ 23:08
net klaar met gourmetten op mijn nieuw verworven gourmetstel
ikwilookwatzeggenzondag 30 april 2006 @ 12:12
Een boterham met ei en curry
_Hestia_zondag 30 april 2006 @ 12:20
vanavond shoarma
hassanjassanzondag 30 april 2006 @ 13:18
vanavond cous-cous met een kipcurry ala marokko, lekker hoor !!
HaverMoutKoekjezondag 30 april 2006 @ 13:34
ik ga vanavond een recept uit de laatste Good Food proberen: roasted coriander cauliflower ("Side dish with a kick"). Daarbij lamsvlees
En als toetje zelfgemaakt vanille ijs met verse framboosjes (waren in de aanbieding bij AH)
Curiosityzondag 30 april 2006 @ 13:43
Ik heb nu een salade van Feta, tomaat en komkommer met een beetje olijfolie en peper.
Martijn_77zondag 30 april 2006 @ 13:45
Heb net een bakje All Brann op
Curiosityzondag 30 april 2006 @ 13:49
Vanavond eten we, varkenshaas in zoetzure saus met geroerbakte sugarsnaps en rijst.
rubyzondag 30 april 2006 @ 16:30
Chicken Tikka!
Koninginzondag 30 april 2006 @ 17:09
We gaan dalijk uit eten bij de Griek
golferzondag 30 april 2006 @ 17:12
Straks: gebakken slibtongetjes, basmatirijst en een salade.
Blueszondag 30 april 2006 @ 20:08
quote:
Op zondag 30 april 2006 17:12 schreef golfer het volgende:
Straks: gebakken slibtongetjes, basmatirijst en een salade.
Martijn_77zondag 30 april 2006 @ 20:16
quote:
Op zondag 30 april 2006 20:08 schreef Bluezz het volgende:

[..]

[afbeelding]
Die salade ziet er erg goed uit Bluezz!!

Zelf net Champignonsoep en broodjes met een sausijs op.
#ANONIEMzondag 30 april 2006 @ 20:23
Gado gado met nasi en vriendjelief babi pangang in saté saus.
editor2zondag 30 april 2006 @ 20:49
Eerder op de avond maar weer eens smakelijk roti gegeten met....een echte surinaamse bloedworst! en natuurlijk de bekende dranken CocaCola & Redbull voor het blus en wakker blijven werk.



Blueszondag 30 april 2006 @ 20:54
Oe, die bloedworst ziet er spannend uit

Martijn, de sla is'boeren' salade van Appie,met oude kaas-blokjes, walnoten, zaden en pitten,rode paprika, yoghurtdressing. Erg lekker idd.
ikwilookwatzeggenzondag 30 april 2006 @ 20:57
Chinees gehaald vanavond!
Badmintonnerzondag 30 april 2006 @ 20:59
Champigonnesoep met lekkere broodjes, lekker besmeerd met eigengemaakte knoflooksaus.
Curiosityzondag 30 april 2006 @ 20:59


met cola
Martijn_77zondag 30 april 2006 @ 20:59
quote:
Op zondag 30 april 2006 20:54 schreef Bluezz het volgende:
Oe, die bloedworst ziet er spannend uit

Martijn, de sla is'boeren' salade van Appie,met oude kaas-blokjes, walnoten, zaden en pitten,rode paprika, yoghurtdressing. Erg lekker idd.
Eigen gemaakte yoghurtdressing? Of kant en klare?
editor2zondag 30 april 2006 @ 21:07
quote:
Op zondag 30 april 2006 20:54 schreef Bluezz het volgende:
Oe, die bloedworst ziet er spannend uit
Nou.... omdat je um zo mooi groot vond.

HaverMoutKoekjezondag 30 april 2006 @ 21:11
bah, net een drol
smaakt dat nou als 'hollandse' bloedworst?
Blueszondag 30 april 2006 @ 21:45
quote:
Op zondag 30 april 2006 20:59 schreef Martijn_77 het volgende:


Eigen gemaakte yoghurtdressing? Of kant en klare?
Vandaag was het allemaal maar makkelijk in huize Bluegolf, kant en klaar dus
De rijst had ik op een eerder tijdstip al gekookt en ingevroren, dus ffies in de magnetron opgepiept, alleen de slibtong heeft golfer zelf bereidt. Gekruid, bebloemd en in de roomboter gebakken

Editor, ik lig dubbel om die worst
Het lijkt me erg lekker, maar het ziet er niet uit natuurlijk!
editor2zondag 30 april 2006 @ 22:38
@ computergirl :

Nee, hij smaakt in de verste verte niet naar de Nederlandse bloedworst.
Ik vind die trouwens ook niet te vreten. Maar de echte verse Surinaamse
bloedworst is heel lekker op zijn tijd. Pittig maar o zo lekker!
Loop de eerste beste Surinaamse Toko binnen(of Hindoestaanse) en vraag
om een stukje bloedworst. Zorg wel dat deze uit z'n een ijzeren pan komt waarin
hij warm wordt gehouden in water anders krijg je van dat slechte,uitgedroogde spul.
Niet in de magnetron/oventje laten stoppen andere wordtie zwart en dan smaakt
hij niet maar gewoon vanuit die verwarmde met water gevulde pan laten opdienen.
Heerlijk op zijn tijd!

@ Bluezz :

Nou he... wat een formaat. Doe je denken aan iets bekends in Huize Bluezz?
golferzondag 30 april 2006 @ 22:49
Nu: rivierkreeftjes met tzatziki.
Dagguzzzondag 30 april 2006 @ 23:11
een pilsje en een bakkie cashews!
uniekhoornmaandag 1 mei 2006 @ 01:15
Tomatensoep met broodjes gehad
Entoniemaandag 1 mei 2006 @ 01:19
Spaghetti met visfilet en kaassaus
renamaandag 1 mei 2006 @ 12:11
Boterham met ei & een beker melk.
HaverMoutKoekjemaandag 1 mei 2006 @ 13:02
Tosti met tomaat en kaas en Indiase wortelsalade
Koninginmaandag 1 mei 2006 @ 13:07
Cup a soup tomaat
Uhmmiemaandag 1 mei 2006 @ 13:30
hmm *eet appeltje*

ok wat flauw als ik al bovenstaande zo eens lees
tonjamaandag 1 mei 2006 @ 14:01
Van de schillen van de asperges van eergisteren, een aspergesoepje gemaakt voor gisteren.
Rondje gestoken van eenplakje bladerdeeg, er wat parmezaanse kaas op doen en in de hete lucht oven.
Was wel lekker.

Fuentemaandag 1 mei 2006 @ 14:38
Preischotel vanavond.
Net een broodje kaas met chorizo op
Mirjammaandag 1 mei 2006 @ 14:41
ik wil vispakketjes maken met groenten, en dat stoven in de oven [ in witte wijn] ben benieuwd
Stansfieldmaandag 1 mei 2006 @ 15:07
Net 2 kommen groentensoep met 4 geroosterde casinobroodjes met roomkaas met bieslook.
ikwilookwatzeggenmaandag 1 mei 2006 @ 17:05
Vanavond een Lasagne!
golfermaandag 1 mei 2006 @ 17:11
Straks verras ik Bluezz met verse witte Hollandse asperges, krielaardappeltjes, geprakt hardgekookt eitje en beenham met een echte botersausje.
Lekker ouderwets en traditioneel maaltijdje.
tonjamaandag 1 mei 2006 @ 17:32
Ik eet vanavond lof met ham en kaas.
Foto's volgen
editor2maandag 1 mei 2006 @ 17:35
Ik heb vanmiddag voor de gein eens even zo een diepvries pizza van dr. O.. uitgeprobeerd
zo een met alleen h/k en ik begrijp niet dat mensen dat kopen.
Smaakloos,vetmakend,niet maagvullend en gewoonweg niet lekker ivg met echte
vers gemaakte pizza's vd Italiaan.
Nooit meer die bagger en gelukkig had ik er maar 1 gekocht om uit te proberen.
renamaandag 1 mei 2006 @ 17:44
Ik ga straks naar de Mac Ik neem denk ik een Big Mac menu of kipnuggets
tonjamaandag 1 mei 2006 @ 17:44
quote:
Op maandag 1 mei 2006 17:35 schreef editor2 het volgende:
Ik heb vanmiddag voor de gein eens even zo een diepvries pizza van dr. O.. uitgeprobeerd
zo een met alleen h/k en ik begrijp niet dat mensen dat kopen.
Smaakloos,vetmakend,niet maagvullend en gewoonweg niet lekker ivg met echte
vers gemaakte pizza's vd Italiaan.
Nooit meer die bagger en gelukkig had ik er maar 1 gekocht om uit te proberen.
Ja, ik heb ook weleens een luie bui, en probeer dan zo'n kant-en-klaar gedrocht.
Meestal flikker ik het na 2 happen in de vuilnisemmer.

Ik heb nog nooit een kant-en-klaar product gegeten, of het nou pizza of wat dan ook betreft, dat ik weg kan krijgen eigenlijk.
Ik doe het dus ook nooit meer. Het wordt toch meteen afgestraft.
Curiositymaandag 1 mei 2006 @ 18:23
Ik heb net pita broodjes op met gegrilde kipfilet, roerbakgroenten ( ui, courgette, knoflook en paprika), dit samen met tomaat en chilisaus. Was echt heerlijk.
golfermaandag 1 mei 2006 @ 19:23
quote:
Op maandag 1 mei 2006 17:11 schreef golfer het volgende:
Straks verras ik Bluezz met verse witte Hollandse asperges, krielaardappeltjes, geprakt hardgekookt eitje en beenham met een echte botersausje.
Lekker ouderwets en traditioneel maaltijdje.
Het was prima gelukt:

Bluesmaandag 1 mei 2006 @ 19:33
Erg lekker was het golfer

En ik ben ook niet voor kant en klaar trouwens... ik doe het ook sporadisch omdat het wel makkelijk lijkt, maar meestal gooi ik 3/4 weg. Liever een snelle tosti met soep dan zo iets smerigs
webspidermaandag 1 mei 2006 @ 19:39
tonjamaandag 1 mei 2006 @ 19:51
De lofschotel van vanavond.





Martijn_77maandag 1 mei 2006 @ 19:53
Net snijbonen, aardappels een een karbonade op
Bluesmaandag 1 mei 2006 @ 19:55
Lekker Tonja
posmaandag 1 mei 2006 @ 20:00
Rosti, peperkip en griekse salade
editor2maandag 1 mei 2006 @ 22:51
Vanavond het heel rustig gehouden zoals je onderstaand kunt zien met
wat gebonden kippensoep,bakje witte rijst,surinaamse bloedworst en...CocaCola.




posmaandag 1 mei 2006 @ 23:10
quote:
Op maandag 1 mei 2006 22:51 schreef editor2 het volgende:
Vanavond het heel rustig gehouden zoals je onderstaand kunt zien met
wat gebonden kippensoep,bakje witte rijst,surinaamse bloedworst en...CocaCola.


[afbeelding]

[[url=http://xs300.xs.to/xs300/06181/maandageten.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]
O lekker, surinaamse bloedworst Tijd niet gegeten. Is lekker op witbrood
Spacehamsterdinsdag 2 mei 2006 @ 00:26
Ik vond vandaag een bakje in de vriezer waarin een mengsel bleek te zitten van aardappeltjes, kip of kalkoen, pindasaus, sperzieboontjes en nogwat spul dat ik niet kon identificeren. (Aangezien ik het toch wel ooit eens zelf gemaakt had zal er dus wel niets engs in gezetne hebben:))
Dus dat heb ik opgewarmd en er een salade bij gemaakt van ijsbergsla, geraspte worteltjes, groene paprika, veel teentjes knof, peterselie, 2 zakjes parmezaan, mayo, scheutje ketchup, oregano, dragon en appelazijn.
Volgens mijn vriend leek het op cesar salad.
Nou weet ik niet wat cesar salad is... Maar het was wel lekker.
editor2dinsdag 2 mei 2006 @ 00:41
TIP voor de
ceasar-salade.
Walrikdinsdag 2 mei 2006 @ 03:21
vanmiddag twee boterhammen met Youssef's hummus en plakjes oude kaas
vanavond (Californische tijd) weet ik nog niet
kabouter.mutsdinsdag 2 mei 2006 @ 09:36
Maisbrood met kaas en Lapsang sougon thee.
straks koffie
(vanavond weet ik nog niet, even hier rondsnuffelen)
Uhmmiedinsdag 2 mei 2006 @ 09:51
lapsang souchon thee?

nu thee

en gisteravond roerbakgroenten met woksaus en spekjes
en knoflook aardappeltjes en een vales schnitzel met tomaat en basilicum

alleen dat laatste was een beetje droog... beetje jammer dus
JacMardinsdag 2 mei 2006 @ 10:02
Een zelfgemaakte smoothie met yoghurt, sinaasappel, frambozen, banaan en kiwi
MLFdinsdag 2 mei 2006 @ 10:17
ik ga aan de tortellini
Koningindinsdag 2 mei 2006 @ 11:20
Vanavond lekker normaal: vlees, gekookte aardappelen en rode kool.
uniekhoorndinsdag 2 mei 2006 @ 12:44
quote:
Op dinsdag 2 mei 2006 11:20 schreef Koningin het volgende:
Vanavond lekker normaal: vlees, gekookte aardappelen en rode kool.
Hetzelfde met saucijsjes
Bluesdinsdag 2 mei 2006 @ 14:55
Ik zit nu aan een kopje senseo verkeerd met een krentebolletje kaas

Vanavond ga ik dit maken :



Mss wel heel smerig, maar het pak moet op
rubydinsdag 2 mei 2006 @ 16:03
M'n restje Surinaamse zuurkool met nog wat rundvlees en rijst.
#ANONIEMdinsdag 2 mei 2006 @ 16:04
Vanavond gaan m'n meissie en ik lekker naar de Wagamama, kortingsbon gebruiken (tweede maaltijd gratis!)
JacMardinsdag 2 mei 2006 @ 17:26
Vanavond wraps met kip,ui,paprika,mais en tomaat met erbij guacemole, zure room, salsa en wat geraspre kaas.
marcb1974dinsdag 2 mei 2006 @ 17:49
Paella
editor2dinsdag 2 mei 2006 @ 18:20
Zojuist genoten van rijst met goulash en een kippensoep en 7-up.



Curiositydinsdag 2 mei 2006 @ 18:45


Vandaag Gnocchi pomodori op met een tomaat/komkommer salade.
Bluesdinsdag 2 mei 2006 @ 18:54
quote:
Op dinsdag 2 mei 2006 14:55 schreef Bluezz het volgende:
Ik zit nu aan een kopje senseo verkeerd met een krentebolletje kaas

Vanavond ga ik dit maken :



Mss wel heel smerig, maar het pak moet op


Was best lekker, en zoveel dat we het morgen nog een keertje eten
#ANONIEMdinsdag 2 mei 2006 @ 19:17
Salade met veldsla, tomaat, komkommer, ui, rode ui, geroosterde paprika en tonijn
renadinsdag 2 mei 2006 @ 19:21
Spinazie
Was niet echt lekker
Mirjamdinsdag 2 mei 2006 @ 19:27
zuurkool gegeten, maar smaakte me niet, vond het veelte zuur.
R81dinsdag 2 mei 2006 @ 19:46
Champignon pastaschotel.
#ANONIEMdinsdag 2 mei 2006 @ 19:47
quote:
Op dinsdag 2 mei 2006 19:17 schreef Razztwizzle het volgende:
Salade met veldsla, tomaat, komkommer, ui, rode ui, geroosterde paprika en tonijn
En omdat ik nog niet vol zat 2 geroosterde boterhammetjes met gekookt ei
Martijn_77dinsdag 2 mei 2006 @ 19:56
Rijst, spercieboontjes en een tartaartje
#ANONIEMdinsdag 2 mei 2006 @ 19:59
quote:
Op dinsdag 2 mei 2006 18:54 schreef Bluezz het volgende:

[..]

[afbeelding]

Was best lekker, en zoveel dat we het morgen nog een keertje eten
Hey! Ik heb vandaag nog op het punt gestaan zo'n pak mee te nemen van de Xenos, ze hadden ze voor 1 euro per pak liggen. Morgen toch maar even teruggaan, ziet er lekker uit
tonjadinsdag 2 mei 2006 @ 20:14
Lekker simpel,

Gebakken aardappeltjes met een uitje, en kropsla op z'n ouderwets.

d.n3rddinsdag 2 mei 2006 @ 21:13
Ik heb een talipa (geloof ik?) vis de hele dag laten marineren in gele curry saus, hele zooi kokosnoot (vers, geblenderd kokosvlees + de bijbehorende melk) er ook bij in laten marineren, en het was best lekker! Pandan rijst erbij, grolschje en smullen maar.

Alleen nu stinkt mn hele huis naar die curry, omdat ik het zonder afzuigkap moet doen...
Badmintonnerdinsdag 2 mei 2006 @ 21:45
Farfalle met een spinazie, kip, mozarella sausje. Was op zich wel te heten maar niet super. Morgen maar een salade met feta en wat gebakken aardappels denk ik...
#ANONIEMdinsdag 2 mei 2006 @ 21:46
Ik ga zo nog aan de thee, dan naar bed. Het is een goeie dag geweest.
Bar_en_Mardinsdag 2 mei 2006 @ 22:54
sla met drumsticks frites
Bluesdinsdag 2 mei 2006 @ 22:56
quote:
Op dinsdag 2 mei 2006 21:13 schreef d.n3rd het volgende:
Ik heb een talipa (geloof ik?) vis de hele dag laten marineren in gele curry saus, hele zooi kokosnoot (vers, geblenderd kokosvlees + de bijbehorende melk) er ook bij in laten marineren, en het was best lekker! Pandan rijst erbij, grolschje en smullen maar.

Alleen nu stinkt mn hele huis naar die curry, omdat ik het zonder afzuigkap moet doen...

Tilapia bedoel je denk ik
d.n3rdwoensdag 3 mei 2006 @ 00:39
Ik geloof je direct

Maar iemand nog een tip om van die currystank af te komen?
golferwoensdag 3 mei 2006 @ 01:48
quote:
Op woensdag 3 mei 2006 00:39 schreef d.n3rd het volgende:


Maar iemand nog een tip om van die currystank af te komen?
Beetje verse peterselie eten.
Werkt ook tegen knoflookstank.
#ANONIEMwoensdag 3 mei 2006 @ 07:32
Lekker bakkie koffie met ontbijtkoek om wakker te worden.
Martijn_77woensdag 3 mei 2006 @ 10:25
Zit nu aan een bakje zwarte koffie
JacMarwoensdag 3 mei 2006 @ 11:30
Zelfgemaakte frambozensmoothie en een paar (verrassend lekkere en zoete!) aardbeien
Koninginwoensdag 3 mei 2006 @ 11:37
lekker kopje koffie.

Dalijk naar de markt fruit en groente halen en vanavond een lekker broodje gezond
ikwilookwatzeggenwoensdag 3 mei 2006 @ 12:07
Broodje pepercervelaat een bak koffie en een sapje
d.n3rdwoensdag 3 mei 2006 @ 12:34
quote:
Op woensdag 3 mei 2006 01:48 schreef golfer het volgende:

[..]

Beetje verse peterselie eten.
Werkt ook tegen knoflookstank.
ik bedoel eigenlijk meer de stank in huis
editor2woensdag 3 mei 2006 @ 12:40
10 minuten geleden onderstaand snackje verorbert met heel veel vocht erbij.

weinig trek tot zwaar tafelen

Fuentewoensdag 3 mei 2006 @ 13:20
Wij eten vanavond bami.
rubywoensdag 3 mei 2006 @ 14:05
Ik heb zojuist een maaltijdsalade met kip op van de AH.

En vanavond eten we biefstuk met kruidenboter, chili-partjes en sla. Hmmm.
Mirjamwoensdag 3 mei 2006 @ 14:57
een heel groot stuk chocola
MUUSwoensdag 3 mei 2006 @ 14:58
quote:
Op woensdag 3 mei 2006 14:57 schreef MissyMirjaM het volgende:
een heel groot stuk chocola
Ik aan de zelfgemaakte chocoladekoekjeskokoswhatever cake.

Mijn hemel, wat word je misselijk als je daar een te groot stuk van neemt. .
Mirjamwoensdag 3 mei 2006 @ 15:01
quote:
Op woensdag 3 mei 2006 14:58 schreef MUUS het volgende:

[..]

Ik aan de zelfgemaakte chocoladekoekjeskokoswhatever cake.

Mijn hemel, wat word je misselijk als je daar een te groot stuk van neemt. .
de chocola is hard nodig nu
chocola
ik wil ook zelfgemaakte chocoladekoekjeskokoswhatever cake.
MUUSwoensdag 3 mei 2006 @ 15:10
quote:
Op woensdag 3 mei 2006 15:01 schreef MissyMirjaM het volgende:

[..]

de chocola is hard nodig nu
chocola
ik wil ook zelfgemaakte chocoladekoekjeskokoswhatever cake.
Kom gerust langs, ik heb nogal veel namelijk. *klik* en *klik* .
#ANONIEMwoensdag 3 mei 2006 @ 15:11
spaghetti ala moi
saus voor over die pasta
Uhmmiewoensdag 3 mei 2006 @ 15:11
hmm vanavond weer langleve de woksausjes van konimex
die five spices stuff is errug lekker

dus gebakker aardappeltjes, gemengde groenten met woksausje en extra champignons
en een toscaanse eh... steak noemen ze eht
ziet er meer uit als gehakt.. maar evengoed wel erg lekekr

en een blenderspecial daarna...
banaan/aardbei denk ik
Badmintonnerwoensdag 3 mei 2006 @ 15:15
Ik ga idd voor de aardappeltjes en kip, met sla en feta, uit de turkse supermarkt hier om de hoek. Verder net een kiwi en wat flesjes water op, zit lekker in de tuin.
#ANONIEMwoensdag 3 mei 2006 @ 15:16
quote:
Op woensdag 3 mei 2006 15:10 schreef MUUS het volgende:

[..]

Kom gerust langs, ik heb nogal veel namelijk. *klik* en *klik* .
Over twee dagen moet ik ongesteld worden. En ik moet een scriptie schrijven. En nog heel veel dingen doen. Dus ik heb redenen genoeg .
Ik Heb Een Recept Voor Die Cake Nodig !
Mirjamwoensdag 3 mei 2006 @ 15:17
quote:
Op woensdag 3 mei 2006 15:10 schreef MUUS het volgende:

[..]

Kom gerust langs, ik heb nogal veel namelijk. *klik* en *klik* .
potverdikkeme, ik zit nu heul niet in de buurt van den haag
mag ik dan het recept
MUUSwoensdag 3 mei 2006 @ 15:25
Voor de bloedende dames . :

  • 200 gr pure chocolade
  • 400 gr melkchocolade
  • 150 gr cocosvet (santen)
  • 200 gr slagroom
  • 2 zakjes vanille suiker
  • 250 gr biscuitjes

    (Je kan wel variëren met die choco, hoor. Als je liever 400 gr puur en 200 gr melk wilt, kan dat ook natuurlijk)

    Bakpapier in een cakevorm doen, zodat je later de cake normmooi uit de vorm kunt halen.
    Choco en santen in grote stukken hakken en in een pan doen met de slagroom. Alles laten smelten en dan de zakjes vanille suiker erdoor.
    Laag biscuitjes in de vorm en dan het choco mengsel erover tot ze helemaal bedekt zijn, dan weer koekjes, choco, koekjes, choco etc...

    Dit moet dan de koelkast in, maar wel heel lang! Minstens vijf uur, maar de hele nacht is nog beter! Dan is het mooi hard en kan je er mooie plakken van snijden. Ik raad dunne plakjes aan, anders is het een beetje teveel. . .

    Bloedze en snoepze, ladies. .
  • Koninginwoensdag 3 mei 2006 @ 15:54
    quote:
    Op woensdag 3 mei 2006 15:10 schreef MUUS het volgende:

    [..]

    Kom gerust langs, ik heb nogal veel namelijk. *klik* en *klik* .
    Het water loopt me in de mond
    Uhmmiewoensdag 3 mei 2006 @ 15:55
    *kwijl*
    Mirjamwoensdag 3 mei 2006 @ 16:08
    quote:
    Op woensdag 3 mei 2006 15:25 schreef MUUS het volgende:
    Voor de bloedende dames . :

  • 200 gr pure chocolade
  • 400 gr melkchocolade
  • 150 gr cocosvet (santen)
  • 200 gr slagroom
  • 2 zakjes vanille suiker
  • 250 gr biscuitjes

    (Je kan wel variëren met die choco, hoor. Als je liever 400 gr puur en 200 gr melk wilt, kan dat ook natuurlijk)

    Bakpapier in een cakevorm doen, zodat je later de cake normmooi uit de vorm kunt halen.
    Choco en santen in grote stukken hakken en in een pan doen met de slagroom. Alles laten smelten en dan de zakjes vanille suiker erdoor.
    Laag biscuitjes in de vorm en dan het choco mengsel erover tot ze helemaal bedekt zijn, dan weer koekjes, choco, koekjes, choco etc...

    Dit moet dan de koelkast in, maar wel heel lang! Minstens vijf uur, maar de hele nacht is nog beter! Dan is het mooi hard en kan je er mooie plakken van snijden. Ik raad dunne plakjes aan, anders is het een beetje teveel. . .

    Bloedze en snoepze, ladies. .
  • yeah baby
    zwaaibaaiwoensdag 3 mei 2006 @ 16:13
    De macaroni van gisteren gaat de magnetron in, en dan samen met een salade van ijsbergsla, komkommer, tomaat, pijnboompitten, honing-mosterd saus en een beetje dille. Vooraf kook ik een beetje noten rijst en zet deze koud, die gaat ook door de salade heen.
    Haijowoensdag 3 mei 2006 @ 17:17
    quote:
    Op woensdag 3 mei 2006 10:25 schreef Martijn_77 het volgende:
    Zit nu aan een bakje zwarte koffie
    Dank je! Dat ga ik nu ff lekker zetten.

    Vanavond, rijst met sperziebonen, kip en sate. Mjammie.
    poswoensdag 3 mei 2006 @ 17:34
    Maar weer eens sushi

    #ANONIEMwoensdag 3 mei 2006 @ 18:01
    Tagliatelle, groene asperges en kerstomaatjes, ricotta, en reepjes ham
    uniekhoornwoensdag 3 mei 2006 @ 18:18
    Ieuwww, coco's, gatver.

    Pizza time hiero
    mrsjwoensdag 3 mei 2006 @ 18:50
    Aardappelschijfjes, Worteltjes en Spare-ribs :p
    #ANONIEMwoensdag 3 mei 2006 @ 19:11
    Lekkere pizza zometeen!
    d.n3rdwoensdag 3 mei 2006 @ 19:42
    ik ben al langer dan een uur op mijn pizza aan het wachten!!
    tonjawoensdag 3 mei 2006 @ 20:26
    Vanmiddag ruzie gehad met een huurster, dan heb ik meteen geen honger meer. Dat wordt een soepje met een broodje later, of een ander snackje.

    Ik had een ovenschotel met aardappels, prei, gehakt, tijm, salie, dragon, champignons gedroogde tomaatjes, gruyere, melk, eieren en knoflook gemaakt, maar dat is morgen nog lekkerder.

    Naja, wel goed voor de lijn. (vandaag dan )

    kuthuurders
    Martijn_77woensdag 3 mei 2006 @ 23:16
    Ajam pangang
    #ANONIEMdonderdag 4 mei 2006 @ 07:32
    Bakje koffie.

    Vanavond ben ik bij m'n ouders, geen idee wat het wordt. Is meestal wel lekker, gelukkig.
    Fuentedonderdag 4 mei 2006 @ 08:11
    Vanavond wordt het hier BBQ!
    Jaguarizeddonderdag 4 mei 2006 @ 08:49
    Net even een broodje avocado gegeten. Nu ligt er een zalmfiletje te ontdooien.
    JacMardonderdag 4 mei 2006 @ 10:16
    Net een aardbeien/bananensmoothie en vanavond BBQen met vrienden
    Koningindonderdag 4 mei 2006 @ 11:37
    Water
    Martijn_77donderdag 4 mei 2006 @ 12:58
    Net tomaten pompoensoep, boterhammen met ossenworst en yoghurt op
    #ANONIEMdonderdag 4 mei 2006 @ 12:59
    Ik eet nu lekker salade met tonijn als ik nog een gaatje heb zo nog wat yoghurt met fruit
    golferdonderdag 4 mei 2006 @ 17:04
    Straks even een paar lekkere echte pizza's bestellen bij het Italiaanse restaurant.
    Vakantie inluiden.
    #ANONIEMdonderdag 4 mei 2006 @ 17:07
    quote:
    Op donderdag 4 mei 2006 17:04 schreef golfer het volgende:
    Straks even een paar lekkere echte pizza's bestellen bij het Italiaanse restaurant.
    Vakantie inluiden.
    Wij doen hetzelfde maar dan met cheapass-diepvries-studentenpizza's

    Ohja en wij luiden de vakantie alweer bijna uit

    [ Bericht 13% gewijzigd door #ANONIEM op 04-05-2006 17:08:07 ]
    editor2donderdag 4 mei 2006 @ 17:29
    Vanavond als avondhap een heerlijke Tjaumin met Thais rundvlees gegeten,
    Tomatensoep en een heerlijk ijsdessertje na. Uiteraard CocaCola & 7 up om de dorst te lessen.




    uniekhoorndonderdag 4 mei 2006 @ 17:34
    Gekookte aardappels met witlof ham/kaas uit de oven.

    Pfff kon in de supermarkt ook niks anders bedenken Maar ach, tis wel lekker!

    Ik wil barbequen! Maar mijn echtgenoot vindt daar niks aan *zucht*
    #ANONIEMdonderdag 4 mei 2006 @ 17:35
    quote:
    Op donderdag 4 mei 2006 17:29 schreef editor2 het volgende:
    Vanavond als avondhap een heerlijke Tjaumin met Thais rundvlees gegeten,
    Tomatensoep en een heerlijk ijsdessertje na. Uiteraard CocaCola & 7 up om de dorst te lessen.


    [afbeelding]

    [[url=http://xs200.xs.to/xs200/06184/donderdageten.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]
    Is nou je ijs eigenlijk niet al gesmolten tegen de tijd dat je je hoofdgerecht op hebt
    editor2donderdag 4 mei 2006 @ 17:41
    valt wel mee, was eerder zacht maar nog steeds erg lekker zoals je onderstaand kunt zien.

    Martijn_77donderdag 4 mei 2006 @ 18:34
    Broodjes gerookte zalm met mosterd dille saus
    Repeatdonderdag 4 mei 2006 @ 19:06
    edit.
    Curiositydonderdag 4 mei 2006 @ 19:08


    KIp Teriyaki gegeten, met noodles.
    marcb1974donderdag 4 mei 2006 @ 19:26
    Tilapafilet, broccoli en aardappelpuree
    #ANONIEMdonderdag 4 mei 2006 @ 21:05
    Lekker gehaktballen en gemixte groenten met aardappels voor het avondeten, en nu net een kopje koffie.
    Behhdonderdag 4 mei 2006 @ 23:57
    veggie shoarma met een volkoren pita en salade met sjalotjes, cherry tomaten, basilicum feta, komkommer, groene olijven en zelfgemaakte patat en knoflooksaus
    rubyvrijdag 5 mei 2006 @ 00:02
    Ik heb genoten van een BBQ op iemand z'n verjaardag.
    Xenniavrijdag 5 mei 2006 @ 02:10
    Vandaag was het pasta-salade, morgen een of andere vette hap op een bevrijdingsfestival. Weg te spoelen met bier
    #ANONIEMvrijdag 5 mei 2006 @ 07:45
    Ik begin de dag weer met koffie en ontbijtkoek, straks wel wat crackers voor ontbijt, en later een uitgebreide lunch.
    rubyvrijdag 5 mei 2006 @ 08:29
    We gaan weer aan de saotosoep natuurlijk, het is tenslotte vrijdag.

    Ik zal straks op m'n stalen ros daar weer speciaal voor naar de stad gaan, zoveel heb ik er voor over.
    wendytjevrijdag 5 mei 2006 @ 11:35
    ik heb als lunch poffertjes in de oven
    JacMarvrijdag 5 mei 2006 @ 12:12
    Stokbroodje met tomaat, kaas en ui uit de oven

    Vanavond ga ik een poging doen om zelf falafel te maken
    Martijn_77vrijdag 5 mei 2006 @ 15:29
    Boterham met zalm salade en thaise paddenstoelensoep
    posvrijdag 5 mei 2006 @ 17:31
    Tapas
    Fuentevrijdag 5 mei 2006 @ 18:13
    Aardappels, rode kool, komkommer en gehaktballen. NIet superzomers, maar ach.
    #ANONIEMvrijdag 5 mei 2006 @ 18:25
    Ik ga zometeen beginnen: zalm-paprika op een lange prikker (!), met bloemkool en rijst, lekker glaasje wijn erbij.
    editor2vrijdag 5 mei 2006 @ 21:04


    Vanavond iets heerlijks gegeten:
    Witte gestoomde kip met gembersaus,chinese spinazie en als drank
    een Redbull en CocaCola.





    zalig
    #ANONIEMvrijdag 5 mei 2006 @ 21:31
    Barbeque
    Martijn_77vrijdag 5 mei 2006 @ 23:11
    Wrap met texels lam en een italiaans ijsje
    Behhvrijdag 5 mei 2006 @ 23:43
    Een bruin broodje met een (vega) bamihap en een salade met feta, trostomaat en komkommer.
    #ANONIEMzaterdag 6 mei 2006 @ 07:48
    Ik ga straks een kopje koffie doen, met ontbijtkoek

    hoezo, dagelijkse ritueel....
    Grotezwanszaterdag 6 mei 2006 @ 10:22
    quote:
    Op vrijdag 5 mei 2006 21:04 schreef editor2 het volgende:
    [afbeelding]

    Vanavond iets heerlijks gegeten:
    Witte gestoomde kip met gembersaus,chinese spinazie en als drank
    een Redbull en CocaCola.

    [[url=http://xs300.xs.to/xs300/06185/vrijdagavondeten.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]

    [[url=http://xs300.xs.to/xs300/06185/vrijdagavondeten2.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]

    zalig
    Je leert het echt niet af hé
    Jaguarizedzaterdag 6 mei 2006 @ 10:27
    Broodje tonijn net op.
    Fuentezaterdag 6 mei 2006 @ 10:31
    Vanmorgen 2 cracotten, 1 met krabsalade en 1 met kip-kerriesalade.
    Vanavond een spaande omelet, met stokbrood, en een salade. En misschien nog een soepje erbij.
    editor2zaterdag 6 mei 2006 @ 12:23
    quote:
    Op zaterdag 6 mei 2006 10:22 schreef Grotezwans het volgende:
    Je leert het echt niet af hé
    nee lekker eten leer ik nooit af.
    Mirjamzaterdag 6 mei 2006 @ 12:48
    2 witte bolletjes met aardbeien en suiker
    Martijn_77zaterdag 6 mei 2006 @ 15:01
    Gaan straks bij vrienden eten dus ik weet het niet
    rubyzaterdag 6 mei 2006 @ 15:22
    Biefstuk met patat en sla. Lekker simpel.
    Riannzaterdag 6 mei 2006 @ 15:59
    Vanmiddag was het pistoletje met eiersalade vanavond Gegrilde Biefstuk met champignonnetjes salade en wat frietjes
    MUUSzaterdag 6 mei 2006 @ 16:04
    Ik wil heel graag even kwijt dat ik vanmiddag ontzettend heb genoten van een Turkse pizza met alles d'rop en d'ran. Soms heb je dat he? Dan word je zo blij van eten.

    Nou, dat had ik dus vanmiddag. . En nu stink ik nóg uit mijn giecheltje. .

    Vanavond asperges met ham en eieren. Wat een dag, mensen, wat een dag. .
    Namzaterdag 6 mei 2006 @ 16:04
    Vanavond gehaktballen uit de jus met wat gekookte aardappelen en broccoli.
    Eindelijk weer eens goed eten na een week lang elke avond friet.
    #ANONIEMzaterdag 6 mei 2006 @ 16:24
    Lunch was bij m'n mams, lekker boterhammetje vlees en wat salade. Vanavond nog niet bekend, misschien met m'n vrienden lekker ergens shoarma of zo...
    editor2zaterdag 6 mei 2006 @ 17:45
    Weer lekker de avondsmikkel naar binnen gewerkt.
    Chinese spinazie met grote garnalen&witte rijst weer bloedsworst
    en Red Bull /Heineken



    poszaterdag 6 mei 2006 @ 18:08
    Twee witte broodjes met makreel een glas melk en meloen toe
    JacMarzaterdag 6 mei 2006 @ 18:14
    Pastasalade
    poszaterdag 6 mei 2006 @ 18:25
    quote:
    Op zaterdag 6 mei 2006 17:45 schreef editor2 het volgende:
    Weer lekker de avondsmikkel naar binnen gewerkt.
    Chinese spinazie met grote garnalen&witte rijst weer bloedsworst
    en Red Bull /Heineken

    [[url=http://xs100.xs.to/xs100/06186/zaterdagavondsmikkelbloedworst.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]

    [[url=http://xs100.xs.to/xs100/06186/zaterdagavondeten.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]
    Als ik vragen mag; waar eet/haal jij die heerlijke maaltijden eigenlijk?
    Behhzaterdag 6 mei 2006 @ 18:39
    Bloemkool schotel uit de oven en vanavond (als we nog honger hebbnen) ciabatta met aardappelsalade.
    Behhzaterdag 6 mei 2006 @ 18:39
    quote:
    Op zaterdag 6 mei 2006 18:25 schreef pos het volgende:

    [..]

    Als ik vragen mag; waar eet/haal jij die heerlijke maaltijden eigenlijk?
    Zou ik ook wel willen weten en nog een vraag eet je dit helemaal alleen ? Witte rijst vult toch als een gek ?
    Timar_zaterdag 6 mei 2006 @ 18:41
    Harde bolletjes met snijworst
    MUUSzaterdag 6 mei 2006 @ 18:50
    quote:
    Op zaterdag 6 mei 2006 16:04 schreef MUUS het volgende:

    Vanavond asperges met ham en eieren. Wat een dag, mensen, wat een dag. .
    Ik had poffertjes met ijs toe. .

    En . jogy . is weer mod. . Wat een fijne dag. .
    editor2zaterdag 6 mei 2006 @ 18:51
    quote:
    Op zaterdag 6 mei 2006 18:25 schreef pos het volgende:

    Als ik vragen mag; waar eet/haal jij die heerlijke maaltijden eigenlijk?
    Verschillend.

    Als ik thuis ben dan bestel ik het hier,
    pik ik het op en eet ik het thuis relaxed op.
    Wanneer ik van mijn werk kom op weg naar huis dan wil ik hier weleens binnenwippen.

    [ Bericht 37% gewijzigd door editor2 op 06-05-2006 19:21:23 ]
    Timar_zaterdag 6 mei 2006 @ 18:53
    Straks trouwens poffertjes
    jogyzaterdag 6 mei 2006 @ 18:56
    quote:
    Op zaterdag 6 mei 2006 18:50 schreef MUUS het volgende:

    [..]

    Ik had poffertjes met ijs toe. .

    En . jogy . is weer mod. . Wat een fijne dag. .
    Ik heb nu een pizza met allemaal rotzooi in de oven, niet wat je noemt een culinair hoogstaand product maar wel lekker .

    En ja, ik ben weer mod. zulks een jolijt en pret, mijn leven heeft weer zin na al die donkere dagen. .
    R81zaterdag 6 mei 2006 @ 18:56
    Kebab Bombay
    Gisteren spareribs
    Timar_zaterdag 6 mei 2006 @ 18:57
    quote:
    Op zaterdag 6 mei 2006 18:56 schreef R81 het volgende:
    Kebab Bombay
    Gisteren spareribs
    ikwilookwatzeggenzaterdag 6 mei 2006 @ 18:57
    Shoarma!
    Xenniazaterdag 6 mei 2006 @ 19:09
    quote:
    Op zaterdag 6 mei 2006 18:50 schreef MUUS het volgende:
    Ik had poffertjes met ijs toe. .
    Hm lekker hoor.
    Ik eet vandaag een stokbroodje tonijnsalade, heb weinig trek

    Viel de cliffhanger zo tegen, heb nog geen mail gehad
    mrsjzaterdag 6 mei 2006 @ 19:14
    Nasi
    editor2zaterdag 6 mei 2006 @ 20:35
    quote:
    Op zaterdag 6 mei 2006 18:39 schreef Behh het volgende:

    Zou ik ook wel willen weten en nog een vraag eet je dit helemaal alleen ? Witte rijst vult toch als een gek ?
    hier is mijn reactie al inzake waar ik het zoal haal.

    Of ik het alleen eet? Anders zag je wel 2 borden he..
    Witte rijst vult inderdaad alleen is het natuurlijk zo dat als jij in de ochtend
    al flink hebt lopen ontbijten,dan heb je om 12:00 uur niet zo een zware trek meer.
    Ik varieer kwa eten. Of in de ochtend zwaar ontbijt en overdags iets lichts en dan in de avond weer stevig. Of 's ochtends alleen sappen(thee-yogurt e.d.) en dan met de lunch flink vullen, (je bent tenslotte het meest actief op de dag) en dan in de avond hooguit iets met noodles of soep. Tis afhankelijk van je trek. Ook niet onbelangrijk is dat dit soort eten makkelijk verteert en je niet zo een zwaar gevoel na afloop geeft. Ik had dus in dit geval op de dag heel weinig gegeten (doe zelden tussendoortjes) en was het dus flink vullen tijdens het avondeten.

    [ Bericht 7% gewijzigd door editor2 op 07-05-2006 15:18:20 ]
    tonjazaterdag 6 mei 2006 @ 22:47
    Vanavond bij een surinaams familielid gegeten.
    Ik weet niets van de surinaamse keuken, behalve dat ik het erg lekker vind.
    Er waren, kippenboutjes, spekjes, spitskool, rijst, sambal, zoet zure kommkommerplakjes, kouseband, bami, sate, linzensoep, roti, bakkeljauw, soort van suddervlees... teveel om op te noemen.
    poszaterdag 6 mei 2006 @ 23:13
    Nu een perenijsje
    editor2zaterdag 6 mei 2006 @ 23:32
    quote:
    Op zaterdag 6 mei 2006 22:47 schreef tonja het volgende:
    Vanavond bij een surinaams familielid gegeten.
    Ik weet niets van de surinaamse keuken, behalve dat ik het erg lekker vind.
    Er waren, kippenboutjes, spekjes, spitskool, rijst, sambal, zoet zure kommkommerplakjes, kouseband, bami, sate, linzensoep, roti, bakkeljauw, soort van suddervlees... teveel om op te noemen.
    en op zulke momenten zou je dus je camera in de aanslag moeten hebben om het genot
    van al die gerechten uit de Surinaamse keuken vast te leggen.
    Bij de Surinamers, netzo als andere buitenlandse culturen, is eten een groot sociaal
    gebeuren dat ruim wordt genuttigd. Geen boterhammetjes of crackers met pate als
    hapjes hier.


    Ik heb weer trek gekregen..en zoals eerder gemeld dus ff wat biefstukjes gebakken
    met coleslaw en aardappelsalade. Simpel en lekker als latenite snack.



    Xenniazaterdag 6 mei 2006 @ 23:45
    quote:
    Op zaterdag 6 mei 2006 23:32 schreef editor2 het volgende:
    Ik heb weer trek gekregen..en zoals eerder gemeld dus ff wat biefstukjes gebakken
    met coleslaw en aardappelsalade. Simpel en lekker als latenite snack.
    Dat is geen snack meer, dat is een volledige maaltijd!

    Ik houd het op een waterijsje
    marcb1974zaterdag 6 mei 2006 @ 23:47
    Had friet en een loempia speciaal
    Mirjamzaterdag 6 mei 2006 @ 23:55
    net gevulde eitjes in elkaar geflanst, die staan nu te rusten in de koelkast, straks lekker samen oppeuzelen
    editor2zondag 7 mei 2006 @ 00:18
    toch nog maar even iets lekkers als toetje zo 'savonds laat..
    Repeatzondag 7 mei 2006 @ 00:23
    quote:
    Op zaterdag 6 mei 2006 23:32 schreef editor2 het volgende:

    [..]

    en op zulke momenten zou je dus je camera in de aanslag moeten hebben om het genot
    van al die gerechten uit de Surinaamse keuken vast te leggen.
    Bij de Surinamers, netzo als andere buitenlandse culturen, is eten een groot sociaal
    gebeuren dat ruim wordt genuttigd. Geen boterhammetjes of crackers met pate als
    hapjes hier.
    welke nerd gaat er nou foto's zitten maken van het eten als hij ergens uitgenodigd wordt
    Mirjamzondag 7 mei 2006 @ 00:23
    editor is magnum verslaafd
    Repeatzondag 7 mei 2006 @ 00:24
    edit
    poszondag 7 mei 2006 @ 00:26
    quote:
    Op zondag 7 mei 2006 00:23 schreef Repeat het volgende:

    [..]

    welke nerd gaat er nou foto's zitten maken van het eten als hij ergens uitgenodigd wordt
    Denk niet dat je er mensen mee beledigt, ze zijn eerder gevleid denk ik
    Repeatzondag 7 mei 2006 @ 00:27
    quote:
    Op zondag 7 mei 2006 00:26 schreef pos het volgende:

    [..]

    Denk niet dat je er mensen mee beledigt, ze zijn eerder gevleid denk ik
    achterlijk is het in ieder geval.
    TinyPetzondag 7 mei 2006 @ 01:37
    Coming out of lurker mode:

    Asperges met gesmolten boter ei en twee soorten ham (maar geen aardappelen gedaan omdat ik al aan zag komen dat ik de twee dagen portie ineens op zou eten LOL)
    Repeatzondag 7 mei 2006 @ 02:24
    vandaag tosti's, maar dan met koude ham en kaas ertussen. Goddelijk
    dus gewoon 2 boterhammen roosteren en dan ham en kaas ertussen doen Uiteraard met boter.
    Steijnzondag 7 mei 2006 @ 02:25
    Barbecue met aardappels, forel en lamsbout, dat was echt heel lekker.
    mrsjzondag 7 mei 2006 @ 06:48
    Cornflakes + sinaasappelsap
    Riannzondag 7 mei 2006 @ 09:53
    Vandaag word het Bami al leek me BBQ ook wel erg lekker
    Fuentezondag 7 mei 2006 @ 09:54
    Vandaag hebben wij een familie feestje. Ik geloof dat we in van die grote party-braadpannen gaan bakken.
    #ANONIEMzondag 7 mei 2006 @ 10:44
    KOFFIE!!!!1!!!!@!!!11!!!
    Martijn_77zondag 7 mei 2006 @ 11:10
    Zit nu aan een Spa en Fruit Appel
    JacMarzondag 7 mei 2006 @ 11:17
    smoothie met sinaasappel,mango,meloen, kiwi en aardbei
    Jaguarizedzondag 7 mei 2006 @ 11:18
    Fruit punch. Vanavond stokbrood gegeten met zalmfilet, tonijn en pate.
    #ANONIEMzondag 7 mei 2006 @ 11:19
    Net een banaan, straks nog maar eens goed ontbijten/brunchen.
    Curiosityzondag 7 mei 2006 @ 11:26
    Vanavond wordt het Ayam Betawi met witte rijst.
    R_ONzondag 7 mei 2006 @ 12:40
    Een Italiaanse salade met oregano, basilicum, tonijn, sla en tomaten. Eigen gemaakte dressing.

    Dat is heel wat beter dan de Duitsers, die maken smerige prutjes.
    editor2zondag 7 mei 2006 @ 13:23
    Voordat we naar De Kuip gaan voor de bekerfinale HUP AJAX
    ff wat gezonds drinken en eten: Jus d' orange en een bananencake.

    Salsagirlzondag 7 mei 2006 @ 13:25
    Ik heb net alleen broodje gegeten,maar vanmiddag gaan we lekkere salades eten met verschillende soorten vlees..en lekker in de tuin..
    poszondag 7 mei 2006 @ 13:37
    meloenijs
    Martijn_77zondag 7 mei 2006 @ 13:41
    Net een broodje met Duo Pennotti op
    tonjazondag 7 mei 2006 @ 13:41
    quote:
    Op zaterdag 6 mei 2006 23:32 schreef editor2 het volgende:

    [..]

    en op zulke momenten zou je dus je camera in de aanslag moeten hebben om het genot
    van al die gerechten uit de Surinaamse keuken vast te leggen.
    Bij de Surinamers, netzo als andere buitenlandse culturen, is eten een groot sociaal
    gebeuren dat ruim wordt genuttigd. Geen boterhammetjes of crackers met pate als
    hapjes hier.


    Ik heb weer trek gekregen..en zoals eerder gemeld dus ff wat biefstukjes gebakken
    met coleslaw en aardappelsalade. Simpel en lekker als latenite snack.

    [afbeelding]

    [[url=http://xs300.xs.to/xs300/06180/zaterdagavondlaateten.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]
    Ik was het ook van plan, maar was mijn camera vergeten.
    quote:
    Op zondag 7 mei 2006 00:23 schreef Repeat het volgende:

    [..]

    welke nerd gaat er nou foto's zitten maken van het eten als hij zij ergens uitgenodigd wordt
    Deze

    [ Bericht 17% gewijzigd door tonja op 07-05-2006 13:46:22 (toevoeging) ]
    Curiosityzondag 7 mei 2006 @ 13:41
    Ik zit nu aan de kokos met mango chutney
    tonkszondag 7 mei 2006 @ 13:53
    quote:
    Op vrijdag 5 mei 2006 21:04 schreef editor2 het volgende:
    [afbeelding]

    Vanavond iets heerlijks gegeten:
    Witte gestoomde kip met gembersaus,chinese spinazie en als drank
    een Redbull en CocaCola.

    [[url=http://xs300.xs.to/xs300/06185/vrijdagavondeten.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]

    [[url=http://xs300.xs.to/xs300/06185/vrijdagavondeten2.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]

    zalig
    Hey, mag ik vragen hoe je dat gemaakt hebt? als ik kip probeer te stomen dan mislukt het altijd.
    R81zondag 7 mei 2006 @ 14:54
    Nu een Hollandse uitsmijter
    Vanavond een zomerse pasta salade
    mrsjzondag 7 mei 2006 @ 15:23
    BBQ :p
    ikwilookwatzeggenzondag 7 mei 2006 @ 16:00
    Bakje groentesoep
    hippo-clippozondag 7 mei 2006 @ 17:42
    Tartaartje, bbq-gekruide aardappels met groentemix erbij. Maar niet echt zin om te koken dus waarschijnlijk patat met salade
    Repeatzondag 7 mei 2006 @ 17:43
    de penne gaan straks op het vuur
    Riannzondag 7 mei 2006 @ 17:50
    quote:
    Op zondag 7 mei 2006 17:43 schreef Repeat het volgende:
    de penne gaan straks op het vuur
    Met welke kleur inkt
    Timar_zondag 7 mei 2006 @ 17:54
    Shoarma schotel
    Repeatzondag 7 mei 2006 @ 17:56
    quote:
    Op zondag 7 mei 2006 17:50 schreef Riann het volgende:

    [..]

    Met welke kleur inkt


    Riannzondag 7 mei 2006 @ 18:30
    quote:
    Op zondag 7 mei 2006 17:56 schreef Repeat het volgende:

    [..]

    [afbeelding]

    ziet er lekker uit
    rubyzondag 7 mei 2006 @ 18:39
    Thaise rode curry met pandanrijst.
    Martijn_77zondag 7 mei 2006 @ 20:45
    Vanavond Ijsberg sla met een gegrilde tonijnsteak op en zelf gemaakte aardappelsalade

    Zit nu aan een bakje Nespresso (Blauwe special) en een stadslikeurtje
    HaverMoutKoekjezondag 7 mei 2006 @ 21:21
    Entrecote met verse doperwten
    mrsjzondag 7 mei 2006 @ 21:25
    Appeltje
    poszondag 7 mei 2006 @ 21:29
    Net een smoothie gemaakt met grapefruit, sinaasappel, banaan, en kiwi.

    [ Bericht 2% gewijzigd door pos op 07-05-2006 22:08:24 ]
    tonjazondag 7 mei 2006 @ 22:51


    Prei, kaas, gehakt, champignons, gedroogde tomaatjes, knoflook, (zelfgemaakte)bouillon, tijm, salie, aardappel enzo.
    Angeleszondag 7 mei 2006 @ 23:33
    Dat hierboven ziet er heel lekker uit.

    Hier: gebakken aardappeltjes in schil met zeezout en rozemarijn, doperwtjes en peentjes en zalm filet uit de oven met knoflook, rode ui, Italiaanse kruiden, viskruiden, zout en peper. Normaal doe ik het altijd met dille en prei, maar dat had ik nu niet. Het was verrassend lekker. Maar ik ben dan ook erg verzot op knoflook en ook op rode ui.
    posmaandag 8 mei 2006 @ 10:41
    Kopje Illy cappuccino
    Jaguarizedmaandag 8 mei 2006 @ 10:43
    Sushi + broodje pate en avocado.
    Koninginmaandag 8 mei 2006 @ 11:39
    Nu kopje koffie.

    Gister heb ik pasta met tonijn gemaakt, kan ik dat vandaag op de een of andere manier nog opwarmen??
    Jaguarizedmaandag 8 mei 2006 @ 11:42
    In de magnetrok mikken of opbakken?
    posmaandag 8 mei 2006 @ 13:30
    quote:
    Op maandag 8 mei 2006 11:42 schreef Jaguarized het volgende:
    In de magnetrok mikken of opbakken?
    Of koud eten, is ook best lekker.
    Koninginmaandag 8 mei 2006 @ 13:40
    quote:
    Op maandag 8 mei 2006 13:30 schreef pos het volgende:

    [..]

    Of koud eten, is ook best lekker.
    Ook een goed idee (zeker met dit weer).

    Ik vroeg het omdat ik niet weet of je vis zomaar weer kunt opwarmen...
    Mirjammaandag 8 mei 2006 @ 14:48
    quote:
    Op woensdag 3 mei 2006 15:25 schreef MUUS het volgende:
    Voor de bloedende dames . :

  • 200 gr pure chocolade
  • 400 gr melkchocolade
  • 150 gr cocosvet (santen)
  • 200 gr slagroom
  • 2 zakjes vanille suiker
  • 250 gr biscuitjes

    (Je kan wel variëren met die choco, hoor. Als je liever 400 gr puur en 200 gr melk wilt, kan dat ook natuurlijk)

    Bakpapier in een cakevorm doen, zodat je later de cake normmooi uit de vorm kunt halen.
    Choco en santen in grote stukken hakken en in een pan doen met de slagroom. Alles laten smelten en dan de zakjes vanille suiker erdoor.
    Laag biscuitjes in de vorm en dan het choco mengsel erover tot ze helemaal bedekt zijn, dan weer koekjes, choco, koekjes, choco etc...

    Dit moet dan de koelkast in, maar wel heel lang! Minstens vijf uur, maar de hele nacht is nog beter! Dan is het mooi hard en kan je er mooie plakken van snijden. Ik raad dunne plakjes aan, anders is het een beetje teveel. . .

    Bloedze en snoepze, ladies. .
  • hmmmm, deze staat nu af te koelen om daarna in de koelkast geschoven te worden
    Karrel_Laaglawaaimaandag 8 mei 2006 @ 15:41
    LIjkt mij ook wel lekker, maar ik ben geen bloedende dame
    posmaandag 8 mei 2006 @ 16:05
    Een perenijsje
    Mirjammaandag 8 mei 2006 @ 16:06
    quote:
    Op maandag 8 mei 2006 15:41 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
    LIjkt mij ook wel lekker, maar ik ben geen bloedende dame
    ik ook niet
    Karrel_Laaglawaaimaandag 8 mei 2006 @ 16:28
    quote:
    Op maandag 8 mei 2006 16:06 schreef MissyMirjaM het volgende:

    [..]

    ik ook niet
    Jij bent in ieder geval nog 50%
    Mirjammaandag 8 mei 2006 @ 16:39
    quote:
    Op maandag 8 mei 2006 16:28 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:

    [..]

    Jij bent in ieder geval nog 50%
    true

    vanavond ga ik een prutje eten van ui, knoflook, selderij, wortel, op smaak gebracht met peper zout en kerrie, en een beetje mayo, oh, en garnalen
    en dat alles deponeer ik in een wrap, met een geroosterde zadenmix erover
    restjes opmaken
    Curiositymaandag 8 mei 2006 @ 16:57
    Vanavond spruitjes met aardappelen en een wienersnitzel.
    editor2maandag 8 mei 2006 @ 17:16
    zojuist onderstaande hap achterover gedrukt bestaande uit Chinese groenten,kipfilet
    en de bekende fris.



    Mirjammaandag 8 mei 2006 @ 17:51
    de flits maakt het wat flets
    _Hestia_maandag 8 mei 2006 @ 17:56
    Pizza
    Behhmaandag 8 mei 2006 @ 17:58
    Limabonen met sperciebonen en aardappelsalade.
    #ANONIEMmaandag 8 mei 2006 @ 19:10
    Noedels met sperzieboontjes en kip en ketjap en bosuitjes.
    editor2maandag 8 mei 2006 @ 19:15
    quote:
    Op maandag 8 mei 2006 17:51 schreef MissyMirjaM het volgende:
    de flits maakt het wat flets.
    Je bedoelt zoals onderstaand moet hij eigenlijk zijn...


    ik dacht: "kom ff helpen"
    Mirjammaandag 8 mei 2006 @ 19:22
    quote:
    Op maandag 8 mei 2006 19:15 schreef editor2 het volgende:

    [..]

    Je bedoelt zoals onderstaand moet hij eigenlijk zijn...

    [[url=http://xs300.xs.to/xs300/06191/missmiriam.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]
    ik dacht: "kom ff helpen"

    ja, stuk beter, dank je
    Martijn_77maandag 8 mei 2006 @ 19:27
    Broodjes Bapao
    tonksmaandag 8 mei 2006 @ 19:34
    quote:
    Op maandag 8 mei 2006 17:16 schreef editor2 het volgende:
    zojuist onderstaande hap achterover gedrukt bestaande uit Chinese groenten,kipfilet
    en de bekende fris.

    [afbeelding]

    [[url=http://xs300.xs.to/xs300/06180/zondagmeieten.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]
    Mag ik het recept?
    marcb1974maandag 8 mei 2006 @ 19:37
    Chinees
    editor2maandag 8 mei 2006 @ 19:50
    quote:
    Op maandag 8 mei 2006 19:22 schreef MissyMirjaM het volgende:


    ja, stuk beter, dank je
    Heb je een Mac,kun je hezelf ook zoals je onderstaand kunt zien.



    Indien niet, kun je volgens mij op het Win OS met Photoshop ook heel wat fraaier maken.
    Martijn_77maandag 8 mei 2006 @ 19:54
    Zit nu aan een bakje bosvruchten yoghurt met extra aardbeien
    mrsjmaandag 8 mei 2006 @ 20:28


    ijskoud
    MoreMinimaandag 8 mei 2006 @ 20:28
    Mijn huisgenoot heeft wraps voor me gemaakt.
    posmaandag 8 mei 2006 @ 20:34
    Lontong, sate ayam gegeten
    #ANONIEMmaandag 8 mei 2006 @ 21:16
    Penne carbonara
    rubymaandag 8 mei 2006 @ 22:51
    Vandaag hebben we een tapa gegeten, namelijk: kikkererwten met chorizo en pimento + Turks brood.
    posmaandag 8 mei 2006 @ 23:11
    quote:
    Op maandag 8 mei 2006 21:16 schreef HeaRt_woRm het volgende:
    Penne carbonara
    Heerlijk, zal ik van de week ook weer eens maken
    Mini_rulezmaandag 8 mei 2006 @ 23:31
    Stokbroodje (echt een klein stukje) met kruidenboter.

    [ Bericht 13% gewijzigd door Mini_rulez op 08-05-2006 23:38:53 ]
    Jaguarizedmaandag 8 mei 2006 @ 23:36
    Cornflakes.
    R81maandag 8 mei 2006 @ 23:44
    Nu een mueslibol met kaas en appel
    MUUSmaandag 8 mei 2006 @ 23:45
    quote:
    Op maandag 8 mei 2006 14:48 schreef MissyMirjaM het volgende:

    [..]

    hmmmm, deze staat nu af te koelen om daarna in de koelkast geschoven te worden
    En en en en en en en en en?
    Xenniamaandag 8 mei 2006 @ 23:54
    Nu een ciabatta met brie
    Mirjammaandag 8 mei 2006 @ 23:59
    quote:
    Op maandag 8 mei 2006 23:45 schreef MUUS het volgende:

    [..]

    En en en en en en en en en?
    lekker
    baggervet
    maar lekker
    MUUSdinsdag 9 mei 2006 @ 00:01
    quote:
    Op maandag 8 mei 2006 23:59 schreef MissyMirjaM het volgende:

    [..]

    lekker
    baggervet
    maar lekker
    Goed hè? .

    Het trucje is om hele kleine sneetjes per keer te nemen. Dan slib je net zo hard dicht, maar je wordt er niet misselijk van. .
    Mirjamdinsdag 9 mei 2006 @ 00:04
    quote:
    Op dinsdag 9 mei 2006 00:01 schreef MUUS het volgende:

    [..]

    Goed hè? .

    Het trucje is om hele kleine sneetjes per keer te nemen. Dan slib je net zo hard dicht, maar je wordt er niet misselijk van. .
    i'll remember that !
    Mirjamdinsdag 9 mei 2006 @ 00:05
    maar volgende keer neem ik wel alleen maar melk, ik hou niet van puur
    Jaguarizeddinsdag 9 mei 2006 @ 02:27
    Pasta met kip en champignon smaak.
    Jaguarizeddinsdag 9 mei 2006 @ 02:27
    Ohja, volgende deeltje enzo wat nogal vroeg geopend is.

    Wat eten/drinken we vandaag? [nieuwe stijl] deel 13