abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  donderdag 27 april 2006 @ 11:40:33 #101
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_37339507
<zinloos deze discussie>
Where law ends, tyrrany begins.
  donderdag 27 april 2006 @ 21:50:07 #102
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_37359238
Graag alleen de al uitgezonde afleveringen bespreken. Graag niet verder spoileren en verpesten voor de anderen.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_37372575
quote:
Op woensdag 26 april 2006 14:11 schreef Chielus het volgende:
Volgende week gaan ze uit eten in Parijs, ben heel erg benieuwd....
Alain Ducasse is hun bezoek geweest ten tijde van de de nieuwe chefkok die Ducasse had aangesteld.
als je alvast een spoiler wilt

Voor de mensen die hem van tv kennen nog deze achtergrond info:

Herman is wel een goeie kok maar geen topkok zoals overal nu wordt beweert.
Dus op het niveau De Boer,Helder e.d. kan hij zich niet meten. Eigenlijk is Herman van huis uit
netzo als jij en ik gewoon een liefhebber van echt lekker eten die toevallig kok is geworden.
Dat 'top' is er een beetje ingeslopen omdat types als Braakhekke (ook geen topkok) e.d.niet meer
op tv zijn en de echte grote jongens er geen zin in hebben om zich voor dit soort zaken te lenen.
Daarnaast heeft RTL zijn imago verder uitgebuid omdat hij groot,kaal en ook nog kok is.
Nou 3 ingredienten die volgens RTL goed zijn voor de tv in deze tijd van Life&Cooking and al die zelf klus/onderwijzende programma's.
Herman is trouwens op TV nogal mild want zij die hem al een tijdje kennen weten dat hij echt niet zo
ingetogen is irl. Verder is Herman een boer. Een echte lompe boer als in iemand die gewoon lekker aan
je tafel komt zitten al kauwend op een stuk stokbrood om te vragen hoe het ermee gaat.
Herman is ook het type dat -als je tot zijn kring van bekenden behoort- plotseling met een een amuse of
ander gerecht voor je op de proppen komt gewoon om te proeven aangezien hij de gods ganse dag loopt
kanen als hij in een van zijn restaurants binnen komt.
Ook als hij een of andere nieuwe wijn/champagne soort heeft binnen gekregen moet je niet verbaast staan
kijken als hij plotseling een fles/glas naar je tafel laat sturen met het bericht: " Probeer eens en zeg wat je ervan
vindt en als je het lekker vindt krijg je een flesje van mij." Het mooiste aan Herman is,is dat hij vrij
ongecompliceerd is. Zijn personeel echter, en dan vooral bij De Engel, zijn een stel arrogante klojo's waar menigmaal in allerlei publicaties over is geschreven.
Zij zijn ook een van de redenen geweest dat Herman indertijd zijn Michellinster heeft verloren.

En voor de echte muggenzifters: Veel in het programma is gesponsored.Herman betaalt weinig tot niks
zelf ( dus die slager,kokschool.eten bij Ducasse wordt allemaal betaalt) en krijgt een vast gage voor het programma.,

[ Bericht 9% gewijzigd door editor2 op 28-04-2006 12:41:50 ]
31 december 2006: Inactive FOK!account
  vrijdag 28 april 2006 @ 13:17:28 #104
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_37374318
quote:
Op vrijdag 28 april 2006 12:15 schreef editor2 het volgende:
Heel stuk tekst
Maar ik zou best een keer willen gaan eten bij hem
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  vrijdag 28 april 2006 @ 15:05:38 #105
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_37377766
quote:
Op vrijdag 28 april 2006 12:15 schreef editor2 het volgende:

Alain Ducasse is hun bezoek geweest ten tijde van de de nieuwe chefkok die Ducasse had aangesteld.
Volgens het broertje van een deelnemer was het niet Ducasse, maar L'Arpege van Alain Passard ?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_37380887
Kan... ik ben niet bij de opnames geweest. Ik had begrepen van een medewerker die in
een van Herman zijn zaken werkt dat het Ducasse was.
31 december 2006: Inactive FOK!account
pi_37383154
quote:
Herman is wel een goeie kok maar geen topkok zoals overal nu wordt beweert.
Ik denk dat Helder en Boer en die andere Herman (Sergio) topkoks zijn omdat ze 1 zaak hebben en zelf in de keuken staan en al hun tijd in het koken steken en daarmee hun sterren verdienen (ok, Jonnie Boer is ook druk met zijn bajes die die gekocht heeft en om gaat toveren tot hotel). Herman (den Blijker) is meer een entrepeneur die andere koks in zijn zaken zet en centjes wil verdienen en overigens vast wel kan koken (heb zijn kookkunsten nog nooit geproefd) en er ongewtijfeld veel verstand van heeft, maar zijn energie dus in andere zaken steekt.
Take on the situation, but not the torment ...
  zaterdag 29 april 2006 @ 00:42:21 #108
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_37393986
Het is Jonnie Boer en niet de Boer
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
pi_37394190
Open anders een nieuw topic waar je dat nog eens duidijk maakt
  zaterdag 29 april 2006 @ 00:53:56 #110
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_37394212
Volgens mij ging het hier toch meer over het programma Herman zoekt Chef?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  zaterdag 29 april 2006 @ 04:19:32 #111
16447 Chielus
Dial M for me.
pi_37395726
quote:
Op zaterdag 29 april 2006 00:53 schreef Martijn_77 het volgende:
Volgens mij ging het hier toch meer over het programma Herman zoekt Chef?
Ja, dus mogen we het hier toch hebben over de kookkwaliteiten van Herman en dat afgezte tegenover andere koks of mag ik alleen op dinsdagmiddag even posten dat het vanavond op TV Komt.
Save the cheerleader. Save the World.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today James Dean
  zaterdag 29 april 2006 @ 09:15:19 #112
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_37396401
quote:
Op zaterdag 29 april 2006 04:19 schreef Chielus het volgende:

[..]

Ja, dus mogen we het hier toch hebben over de kookkwaliteiten van Herman en dat afgezte tegenover andere koks of mag ik alleen op dinsdagmiddag even posten dat het vanavond op TV Komt.
Nee, nee natuurlijk mag je dat af meten

Maar hoe zou je de kandidaten dan afmeten tegen andere (misschien onbekendere) chef koks?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  zaterdag 29 april 2006 @ 16:41:22 #113
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_37405341
quote:
Op zaterdag 29 april 2006 09:15 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Nee, nee natuurlijk mag je dat af meten

Maar hoe zou je de kandidaten dan afmeten tegen andere (misschien onbekendere) chef koks?
Als je nou de eerdere posts uberhaubt zou hebben doorgelezen zou je zien dat dat dus al is besproken.
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
pi_37410889
Jemig, die vlees-test. Dat moet je als chef-kok toch weten ......
  zaterdag 29 april 2006 @ 23:21:53 #115
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_37416196
Er zijn verschillende chef koks bij met een eigen restaurant die mee doen aan dit programma. Zuden die nu klanten kwijt raken / geraakt zijn omdat ze in een ander daglicht zijn komen te staan?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_37417067
Nee. In de kleine zaken weet je toch niet wie daar als chef staat. En de namen van de restaurants worden keurig buiten beeld gehouden. Je zou maar sluikreclame maken.
Persoonlijk ben ik van mening dat dat gewoon koks zijn. Als je in een eenmans brigade werkt ben je altijd de chef, heb je je bij niemand hoeven bewijzen dat je die baan wel waard bent. En dat zie je nu dus ook.
pi_37419024
Ik heb het programma vanavond voor het eerst bekeken en vond het niveau wel erg laag. Ik vraag me enorm af in wat voor restaurants deze koks werken. Ik kook part-time, maar iedereen bij ons in de keuken zou dit soort dingen redelijk tot goed kunnen doen. Zeker het herkennen van het vlees, het uitbenen en het bereiden van het orgaanvlees. Dat heeft niks te maken met opleidingen, maar met een beetje interesse in voedsel...

Wel erg goed dat hij er kalfstestikels bij had gedaan, die zal je volgens mij nooit op een kaart terug zien. Wel erg lekker, in mijn mening. Lever is natuurlijk helemaal makkelijk, hart kan ik zelf ook weinig mee. Die gaat bij ons na de slacht gewoon bij het afval, wat weer verwerkt wordt tot hondenvoer...
"Winners never quit, 'cause quitters never win"
"Greedy people get rich, but pigs get slaughtered"
  dinsdag 2 mei 2006 @ 21:09:04 #118
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_37495055
Vanavond weer!!
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_37495570
Daar gaat ie
Oh, and that's a bad miss!
pi_37495649
Echt, elke keer als ik die monotome spel van Herman hoor, moet ik toch wel een beetje lachen
pi_37495768
Kom op zeg
Chefkoks die niet eens weten hoe je een oester moet open maken. Dat die leerling chef dat niet weet, dat dan tot daar aan toe ... maar ow ow ow ow
  dinsdag 2 mei 2006 @ 21:43:02 #122
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_37495832
En de hobby-kok maakte het visje dus weer als beste klaar.
Ik zou mij als professionele (chef)kok-deelnemer de ogen uit mijn kop schamen.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator dinsdag 2 mei 2006 @ 21:44:59 #123
9859 crew  Karina
Woman
pi_37495878
Af en toe krijg ik last van plaatsvervangende schaamte als ik zie hoe slecht die "chefs" hun warenkennis is en hoe slecht ze gerechten klaarmaken. Ik vraag me af in wat voor restaurants zij werken, dat zal niet veel soeps zijn.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_37495904
quote:
Op dinsdag 2 mei 2006 21:44 schreef Karina het volgende:
Af en toe krijg ik last van plaatsvervangende schaamte als ik zie hoe slecht die "chefs" hun warenkennis is en hoe slecht ze gerechten klaarmaken. Ik vraag me af in wat voor restaurants zij werken, dat zal niet veel soeps zijn.
Idd, en die chef-kok met zn eigen restaurant, no way dat ik daar ga eten.
pi_37496335
Geweldig hoe die compagnon van Herman, Herman even tot orde roept !!!

"Hey Dikke ! "

Herman: sorry
  dinsdag 2 mei 2006 @ 22:09:57 #126
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_37496638
Het is wel heel erg de grote Herman den Blijker-show aan het worden, met zijn opschepperij over zichzelf.
Herman als je echt zo goed zou kunnen koken, waarom heb je dan geen Michelinster (meer) ?

Die 6300euro-lunch zag er wel lekker uit.

Hier de site van zijn restaurant: http://www.alain-passard.com/
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator dinsdag 2 mei 2006 @ 22:13:54 #127
9859 crew  Karina
Woman
pi_37496757
Ik kan me niet voorstellen dat je het er vanaf eet, die 6300 euro. Hoe lekker moet dat wel niet zijn? Natuurlijk zal er een aantal behoorlijk dure wijnen bij gezeten hebben, maar dan nog.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  dinsdag 2 mei 2006 @ 22:33:01 #128
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_37497297
Volgende die van mij mag afvallen als kandidaat is die Erwin, hoewel ik de rest ook niet graag als chef-kok zou zien.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 2 mei 2006 @ 22:47:04 #129
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_37497712
Volgende week dus een rampenaflevering, tof
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  dinsdag 2 mei 2006 @ 22:47:31 #130
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_37497724
quote:
Op dinsdag 2 mei 2006 22:33 schreef golfer het volgende:
Volgende die van mij mag afvallen als kandidaat is die Erwin, hoewel ik de rest ook niet graag als chef-kok zou zien.
Die lars mar er van mij ook wel uit anders
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
pi_37498340
Hopelijk lijkt het volgende week wat meer op de formule hells kitchen van ramsey. Ik wil zwetende koks zien die in de zeik zitten
  dinsdag 2 mei 2006 @ 23:27:04 #132
16447 Chielus
Dial M for me.
pi_37498493
Herman moet nu toch wel inzien dat er niemand in zit die linearecta naar de stoof kan worden gestuurd. Dus snel gaan selecteren en daarna eens een stoomcursus gaan geven.
Save the cheerleader. Save the World.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today James Dean
pi_37498543
quote:
Op dinsdag 2 mei 2006 23:27 schreef Chielus het volgende:
Herman moet nu toch wel inzien dat er niemand in zit die linearecta naar de stoof kan worden gestuurd. Dus snel gaan selecteren en daarna eens een stoomcursus gaan geven.
Helaas, het is maar een show. Alsof hij dit serieus doet om een chefkok aan te nemen. Ik denk dat zo'n chef er na een paar maandjes aardappelen schillen ook weer heel rustig wordt weggebonjourd....
"Winners never quit, 'cause quitters never win"
"Greedy people get rich, but pigs get slaughtered"
  dinsdag 2 mei 2006 @ 23:33:00 #134
37841 Moitessier
Vagabond des mers du Sud
pi_37498606
Vind dat ze allemaal vrij weinig interesse hebben, niet echt liefde voor het vak. Die testjes waar zoveel mensen keihard voor falen...je eet kuit..en je denkt dat je couscous aan het eten bent. Toppunt die gerechten die ze bij Held Passard gekregen hadden en na moesten maken. Je gaat bij zo'n keizer eten..dan ga je uit jezelf toch al uitzoeken en nadenken over wat je gegeten hebt, welke smaken heb je gezien, welke combinaties...

"Ik vond het er wel heel goed op lijken" LUL, als je vindt dat een gerecht qua smaak/textuur vrij goed vindt lijken en het is niet te eten dan spoor je toch niet, en ben je m.i. nog ongeschikt om in de keuken van de Mac te staan. En die gek die een stage aangeboden gekregen had voor drie maanden en daar wel over na wilde denken als het niet zou lukken met dat restaurant van Herman...zo'n aanbod..dat hij niet meteen ALLES heeft laten vallen en huilend van blijdschap alvast een half jaar van te voren in de keuken klaar is gaan staan om te beginnen...ongelofelijk

maar goed, misschien wind ik me op over niets
If a retainer will just think about what he is to do for the day at hand,
he wil be able to do anything.
If it is a single day's work, one should be able to put up with it.
Tomorrow, too, is but a single day.
pi_37498784
Ach, laten we het hele gebeuren rond Blijker zelf ook niet overdrijven. De kerel zou zelf ook niet kunnen koken als Passard. Zo'n ei afzeiken is makkelijk, weten wij namelijk veel of het goed is of niet? Voor het show element is dat eeuwige zeiken blijkbaar nodig. Natuurlijk valt het allemaal tegen, maar dan moet je niet zo'n show maken.
"Winners never quit, 'cause quitters never win"
"Greedy people get rich, but pigs get slaughtered"
  dinsdag 2 mei 2006 @ 23:45:14 #136
83951 rashudo
project 2501
pi_37498892
De leerling-kok vind ik erg goed.. voor een leerling-kok. Maar een chef-kok? Nee. Volgens mij heeft hij wel erg veel talent.

De hobbykok vind ik erg goed. Voor een normale kok. Maar een chef-kok? Nee.

Als ik Herman was zou ik de leerling-kok aannemen als leerling-kok, en mijn chef ergens anders zoeken. En misschien voor de gein aan de slag gaan met Walter.

De deelnemers staan er bij alsof het een soort vakantie is.. alsof het sterren zijn die uitgenodigd zijn bij een of ander suf kookprogramma. Ik krijg helemaal niet het idee dat ze hun best doen (behalve dan bij walter en de leerlingkok).

Ik krijg sterk het gevoel dat Herman en de montage overdrijven.. er wordt weinig aandacht besteed aan de goede prestaties van de deelnemers. Aan het eind van het programma is er waarschijnlijk toch opeens een superkok gevonden tussen de kandidaten..

Toch hebben ze goed geregisseerd want ik ben erg benieuwd naar volgende week
Their eyes opaque.
  dinsdag 2 mei 2006 @ 23:50:06 #137
83951 rashudo
project 2501
pi_37499021
quote:
Op dinsdag 2 mei 2006 23:40 schreef Drive-r het volgende:
Ach, laten we het hele gebeuren rond Blijker zelf ook niet overdrijven. De kerel zou zelf ook niet kunnen koken als Passard. Zo'n ei afzeiken is makkelijk, weten wij namelijk veel of het goed is of niet? Voor het show element is dat eeuwige zeiken blijkbaar nodig. Natuurlijk valt het allemaal tegen, maar dan moet je niet zo'n show maken.
Ik denk ook dat er erg veel tijd in is gestoken om er een show van te maken en dat het in het echt best wel meevalt.

Een 3-sterren ei namaken? Wat ook nog speciaal door 1 restaurant goed gemaakt kan worden? Natuurlijk kan bijna niemand dat.. laat staan de deelnemers. Zou Herman het kunnen? Ik twijfel er sterk aan.

Je kan toch niet verwachten dat Herman een 3-sterren kok op straat vind.. zelfs een 1-ster kok zou een wonder zijn. Daar zijn er echt niet zoveel van.

Het is op zich wel een leuke show.. je blijft veel dingen zien en veel dingen worden uitgelegd. Ik ga nu extra goed opletten op bittere aangebrande jus
Their eyes opaque.
  woensdag 3 mei 2006 @ 00:00:34 #138
37841 Moitessier
Vagabond des mers du Sud
pi_37499262
Is ook weer waar, je kan misschien niet van ze verwachten dat ze de handtekening van een kok die al 10+ jaar 3 sterren Michelin kookt aankunnen. Ben alleen niet echt heel erg onder de indruk van wat ze wel kunnen (ik moet toegeven, ik ben geen supertrouwe kijker dus heb misschien de Ducasse in de dop gemist)..misschien moeten ze lekker een eetcafeetje openen en schnitzels en tournedo's met frite gaan serveren
If a retainer will just think about what he is to do for the day at hand,
he wil be able to do anything.
If it is a single day's work, one should be able to put up with it.
Tomorrow, too, is but a single day.
pi_37500318
quote:
Op dinsdag 2 mei 2006 22:09 schreef golfer het volgende:
Herman als je echt zo goed zou kunnen koken, waarom heb je dan geen Michelinster (meer) ?
Hij is die ster niet kwijtgeraakt omdat hij niet goed genoeg kookte, maar omdat hij te weinig zelf in zijn eigen keuken stond.
pi_37500366
quote:
Op dinsdag 2 mei 2006 23:50 schreef rashudo het volgende:

Je kan toch niet verwachten dat Herman een 3-sterren kok op straat vind.. zelfs een 1-ster kok zou een wonder zijn. Daar zijn er echt niet zoveel van.
Natuurlijk had hij dat niet verwacht maar dat is het ook showelement erin. En je verwacht toch niet dat de winnaar van de show de hoofd chefkok wordt van het restaurant. Ze hebben / hadden volgens mij al lang iemand iemand onder contract die de chef wordt en dat de winnaar de 2e / reserve-chef of sous-chef wordt.
  woensdag 3 mei 2006 @ 00:55:36 #141
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_37500371
quote:
Op woensdag 3 mei 2006 00:52 schreef Speedski het volgende:


Hij is die ster niet kwijtgeraakt omdat hij niet goed genoeg kookte, maar omdat hij te weinig zelf in zijn eigen keuken stond.
Precies, hij is geen kok meer, maar een entrepeneur en een showman geworden.
Echte sterrenkoks staan gewoon dagelijks te koken in de keuken.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_37500421
quote:
Op woensdag 3 mei 2006 00:55 schreef golfer het volgende:

[..]

Precies, hij is geen kok meer, maar een entrepeneur en een showman geworden.
Echte sterrenkoks staan gewoon dagelijks te koken in de keuken.
Het jaar dat hij z'n ster kwijtraakte had hij echt net te weinig uren gemaakt, de jaren daarop volgende steeds minder natuurlijk
  woensdag 3 mei 2006 @ 01:02:36 #143
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_37500454
Zie hier het bewijs dat ie zich steeds meer gaat toeleggen op het show-element en niet meer op het echte koken:
quote:
Den Blijker verkoopt restaurants
De Engel Groep, het imperium van Herman den Blijker en David Crouwel, gaat flink inkrimpen. De ondernemers gaan zich meer richten op tv-werk. Er blijven slechts een paar restaurants over van de groep.

Dat verklapt Crouwel in de Misset Horeca Top-100. Den Blijker en Crouwel willen hooguit drie restaurants overhouden van de zeven die de Engel Groep nu telt. De twee willen zich meer concentreren op hun tv-activiteiten. ‘Daar zijn we nog lang niet op uitgekeken’, aldus Crouwel.
De Engel Groep staat met een jaaromzet van 13,9 miljoen euro op de 58ste plaats in de ranglijst. Dat is twee plaatsen meer dan het jaar ervoor, toen de groep een jaaromzet van 12,5 miljoen euro behaalde.

Herman den Blijker ontpopt zich de laatste tijd tot een waar kijkcijferkanon van RTL5. Vooral zijn serie ‘Herrie in de Keuken’, waarin Den Blijker optreedt als restaurantdokter, trok veel kijkers. De nieuwe serie ‘Herman zoekt Chef’ draait met zo’n 700.000 kijkers per keer ook niet slecht.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_37502064
quote:
Op woensdag 3 mei 2006 00:59 schreef Speedski het volgende:

[..]

Het jaar dat hij z'n ster kwijtraakte had hij echt net te weinig uren gemaakt, de jaren daarop volgende steeds minder natuurlijk
Wat ik dan zo jammer vind, is dat hij die ster juist net gekregen had. Blijkbaar een moment wat succes en vervolgens direct zelf de keuken uit. Als je dan zoveel liefde voor het vak hebt, dan had je toch in ieder geval willen weten hoever je zelf kon komen? Nu heb je nooit echt een ster gehad, in mijn mening.
"Winners never quit, 'cause quitters never win"
"Greedy people get rich, but pigs get slaughtered"
  woensdag 3 mei 2006 @ 08:22:05 #145
51435 mrSPLIFFY
Its evolution baby!!
pi_37502074
tja dan zou ik ook van die dikke sigaren roken.......
☐ Geschikt | ☑ Ongeschikt
Carved upon my stone my body lie, but still I roam...
pi_37502076
quote:
Op woensdag 3 mei 2006 01:02 schreef golfer het volgende:
Zie hier het bewijs dat ie zich steeds meer gaat toeleggen op het show-element en niet meer op het echte koken:
[..]
Ik durf in te zetten, dat ze zichzelf hiermee overschatten. Zodra het animo voor het type-tje Blijker weg is, houden ze niks over....
"Winners never quit, 'cause quitters never win"
"Greedy people get rich, but pigs get slaughtered"
  woensdag 3 mei 2006 @ 10:25:21 #147
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_37504103
quote:
Op dinsdag 2 mei 2006 23:20 schreef Pilootje het volgende:
Hopelijk lijkt het volgende week wat meer op de formule hells kitchen van ramsey. Ik wil zwetende koks zien die in de zeik zitten
Dat zou idd wel een erg leuke aflevering opleveren
quote:
Op woensdag 3 mei 2006 00:59 schreef Speedski het volgende:

[..]

Het jaar dat hij z'n ster kwijtraakte had hij echt net te weinig uren gemaakt, de jaren daarop volgende steeds minder natuurlijk
Iets soort gelijks gebeurde er met Cas spijkers toch ook toen hij op TV verscheen?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_37505207
quote:
Op woensdag 3 mei 2006 10:25 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Dat zou idd wel een erg leuke aflevering opleveren
[..]

Iets soort gelijks gebeurde er met Cas spijkers toch ook toen hij op TV verscheen?
Zoiets, maar Cas Spijkers was daarvoor al jaren bezig en heeft dan ook jarenlang 1 en zelfs 2 sterren gehad. Hij heeft zich wel bewezen, lijkt me. Kun je van die bolle met zijn sigaar niet zeggen, vind ik zelf.
"Winners never quit, 'cause quitters never win"
"Greedy people get rich, but pigs get slaughtered"
  woensdag 3 mei 2006 @ 11:12:01 #149
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_37505311
Het begint me een beetje te vervelen dat die bolle zichzelf op een voetstuk zet en het maar niet kan benadrukken hoe slecht z'n eigen geselecteerde kandidaten zijn
Where law ends, tyrrany begins.
pi_37505340
Nop cas is "gekocht" door princess. Het is nu princess die bepaald waar hij kookt, hoe lang, en wanneer. En als je denk dat dat kut is, moet je eens zoeken naar zijn jaarsalaris en alle snoepreisjes

Die passart, waar was zijn witte brigade. Heeft ie in zijn eentje gekookt voor dat groepje, of zijn die koks het niet waard om in beeld te komen ?
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')