abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 4 november 2005 @ 20:12:08 #1
104687 Life
Entertainer 1e klas.
pi_31970739
Velen zien het als een mijlpunt in hun leven om een neger te worden. Neger zijn is niet zomaar een gebeuren, het is een ideaalbeeld, belichaming van coolheid en niet te vergeten een hard werkend ras.
Er zijn teveel voordelen om op te noemen, alsnog zal ik straks een lijstje weergeven hiervan.
Jullie zullen misschien wel bij jezelf denken van ‘Waarom helpt Life ons zo graag?’, dit is makkelijk uit te leggen. Ik streef naar het welzijn van onze mede-Fokkers. Er is niks wat mij vrolijker maakt dan een blij negergezichtje.

Deze metamorfose zal uit 5 stappen bestaan, elke stap beschrijft een belangrijk punt en is van groot belang om jouw neger transformatie te completeren. Sla geen stap over, alles is cruciaal, je bent gewaarschuwd.
Verder sta ik niet in voor de gevaren en complicaties die kunnen optreden tijdens dit proces, alles is op eigen risico. Natuurlijk beschrijf ik alles zo duidelijk mogelijk om mislukkingen te voorkomen.

Waarom wil ik een neger worden? Hieronder een lijst met enkele voordelen:

- Geen discriminatie van mede-negers
- Respect van je ‘homies’
- Mensen zijn bang voor je
- Inbreken wordt makkelijker aangezien je in de nacht verdwijnt met je donkere kleur
- Kortere wachtrijen in winkels omdat mensen liever niet dicht bij je komen
- Je kan je eigen getto’s vormen
- Recente mode is op negers afgestemd
- Nooit meer zonnebaden, je bent al bruin/zwart genoeg

Dit is maar een kleine lijst van voordelen, nadelen zijn er vooralsnog niet, enkel dat het tijd kost om een neger te worden. Jullie moeten inzien dat een neger worden niet gemakkelijk zal zijn. Dit gaat je tijd kosten en vooral motivatie. Het beste is om een ’90 day commitment’ voor jezelf te maken waarin je dit je prioriteit maakt.

Hieronder een opsomming van de 5 stappen die ik zal behandelen:

1. Kleur veranderen
2. Ken je vijanden
3. Gedrag
4. Kleding
5. Intelligentie


Kleur veranderen
Een neger is zwart of bruin, het liefst zwart. Om je als neger te associëren moet je dus je lichaamskleur veranderen als deze blank is. Hiervoor heb je meerdere opties. Ten 1e kan je de Michael Jackson optie kiezen, maar het tegenovergestelde effect. Hiervoor heb je geld nodig, en niet te weinig ook. Deze optie is alleen weggelegd voor de wat rijkere personen.


Voor


Na

Ben jij het type ‘ik hou van warmte’ dan is de keuze ‘overdreven veel zonnebanken’ jouw optie. Kijk uit dat je tijdens dit proces geen huidkanker oploopt.


Deze meneer is al flink onderweg naar zijn neger transformatie, zoals je kan opmerken gaat hij al automatisch als een chimpansee erbij lopen.

De laatste en snelste/goedkoopste optie is verven. De enige benodigdheden hiervoor zijn enkel een kwast en pot zwarte verf.


Zorg voor een goed merk verf, zoals je kan zien is deze pot extra dekkend voor een mooier effect


Een grote kwast zorgt ervoor dat je sneller klaar bent


Ken je vijanden
Als neger zijnde krijg je nieuwe vrienden en vijanden. In dit gedeelte zal ik je nieuwe vijanden behandelen. Je zal te maken krijgen met meerdere groepen die jou haten. Dit is omdat jij het werk steelt van bepaalde bevolkingsgroepen. De grootste reden is alsnog dat jij en je gehele negergroepering de uitkeringen wegtrekken zonder ook maar iets nuttigs uit te voeren.

Ik zal beginnen met de gevaarlijkste groepering, genaamd ‘KKK’. Deze mensen zien jou het liefst in een grafkist. Het kan voorkomen dat je wakker wordt in de nacht met een brandend kruis in je voortuin, mag dit het geval zijn, zorg dan snel voor een nieuwe woonplaats.


Als je denkt ‘white powder’ te horen, ga niet met je domme negerhoofd op deze groep af om drugs te kopen, je hebt ze verkeerd verstaan.

Negers vinden het plezant om seksuele handelingen te verrichten met dieren. Dit wordt hun niet in dank afgenomen in de meeste gevallen. Rednecks oftewel boeren zijn daarom jouw 2e gevaarlijkste vijanden. Deze dierliefhebbende achterstandmensen beschermen hun vee at all costs. Als je toch het risico wil nemen om onzedelijke handelingen uit te voeren met 1 van hun beesten, zorg dat je niet ontdekt wordt.


Boeren, niet zo onschuldig als ze lijken?


Een zwarte bodybag, toepasselijk?


Gedrag
Je moet je aanpassen aan je medenegers om te verdwijnen in de zwarte massa. Zodra je gaat uitblinken loop je gevaar om neergeschoten te worden. Negergedrag is zeer verschillend van blankengedrag, als jij dit niet onder de knie krijgt, zal je hierop flink afgestraft worden binnen de negercommunity.

Het grootste kenmerk aan negers is hun luiheid. Er is geen enkel ras wat zoveel dagen achter elkaar, onafgebroken op de bank tv kan kijken zonder enige energie uit te besteden aan zijn medemens. Neem dit kenmerk over, stop met werken, leef van een uitkering en ga ’s nachts de steden onveilig maken door met een groep medenegers door het winkelcentrum te lopen.


Ga niet verder dan de voordeur, straks doe je onbewust wat nuttigs

Je vrouwensmaak moet je wel degelijk veranderen. Het is fout om een blank meisje te daten, en al helemaal mee naar huis te nemen. Vanaf nu concentreer je je alleen nog maar op negerinnen.
Negerinnen zijn makkelijk te herkennen aan hun volle lichaamsdelen. Ook staan ze bekend om hun overmatige gebruik van sieraden.


Lekker gevuld, letterlijk plezier voor 10

Je taalgebruik is een belangrijk punt, vanaf nu gebruik je nieuwe woorden die niet origineel in het woordenboek staan. Ook al ben je in Nederland naar mijn verwachtingen, Amerikaanse phrases werken hier zeer efficiënt. Woorden zoals ‘nigga please’, ‘talk to the hand’, ‘homie’, ‘bro’, ‘whatcha lookin at’ en ‘black ass motherfucker’ horen thuis in jouw vocabulaire.


Merk het woord ‘bullshittin’ op in zijn tekst, een teken van integratie binnen de negercommunity


Kleding
Onmisbaar in deze handleiding is de kleding. Niet alleen zorgt kleding voor warmte in de koudere dagen, ook kenmerkt het jouw lichaamskleur in dit geval. In deze sectie zal ik vooral illustraties weergeven om mijn uitleg te verduidelijken.

Mijn 1e voorbeeld draagt een mooie bonte jas gecombineerd met een zwarte hoed. Betere combinaties komen niet vaak voor. Dit straalt macht en geld uit, de negerinnen zullen je aanbidden. De overgrote ketting en wandelstok zorgen voor het net kleine beetje extra uitstraling wat jou de overmacht geeft op andere mannen.


Voorbeeld 1

Het 2e voorbeeld draagt een totaal ander kostuum. Ik heb voor 50 Cent gekozen bij deze optie. Als je deze optie kiest, zorg er wel voor dat je over een gespierd lichaam beschikt. In het 3e voorbeeld komt de kleding optie voor de wat minder brede negers onder ons. Zoals je kan opmerken houdt de grote ketting hem in evenwicht aangezien zijn zware borstspieren hem naar voren trekken.


Voorbeeld 2

Als laatste voorbeeld de wat minder brede neger. Deze look komt veel voor bij de wat jeugdige negers die nog niet volgroeit zijn. Hiermee straal je sportiviteit en snelheid uit, je verbergt je dunne lichaam onder de wijde kleding om jezelf breder te laten lijken.


Voorbeeld 3

Je kan ook de verkeerde kledingkeuze maken, niet elke neger kan je associëren met ‘cool’.
Hieronder een illustratie van wat fout is, voorkom deze veel gemaakte fout vroegtijdig.


Steve Urkel, komt dicht in de buurt van perfectheid als het niet aan de kleding lag


Intelligentie
Om af te sluiten eindig ik met de intelligentie die je achterna moet streven om jouw makeover compleet te maken. Velen van ons zullen beschikken over een hoger IQ dan de gemiddelde neger, hiervoor zal jij hersencellen moeten laten afsterven om deze laatste stap succesvol te volbrengen.
Dit kan je op meerdere manieren doen, hieronder een aantal illustraties met bijpassende tekst over het verwijderen van hersencellen.


Tijdens het vallen van de trap is er kans dat je hersenbeschadiging oploopt, doe dit meerdere keren voor verzekerd succes


Door het kijken van zenders als MTV en TMF zullen je hersencellen langzaam maar zeker afsterven

Wees echter niet bang dat je door een lager IQ niet langer je mening kan uiten tijdens argumenten. Een echte neger draagt altijd een mes of pistool mee om discussies te winnen. Dit is een stuk effectiever en sneller dan een verbaal gesprek.


Tot slot wil ik jullie geluk wensen in het gehele proces, ik hoop dat jullie succes zullen krijgen dankzij deze metamorfose. Als er nog vragen zijn kan je ze altijd stellen. Ik sta niet in voor de gevolgen van deze stappen, alles is op eigen risico.

Life
pi_31970837
Wat een werk !
  vrijdag 4 november 2005 @ 20:15:58 #3
3767 Herald
Come get some
pi_31970860
quote:
Op vrijdag 4 november 2005 20:12 schreef Life het volgende:
Ga niet verder dan de voordeur, straks doe je onbewust wat nuttigs
*But in my own way, I am king. Hail to the king baby.*
pi_31971178
Zal ik doen!
"Forget about it"
pi_31971405
* jeloo fietst morgen naar de bouwmarkt voor de verf!
the best is yet to come undone
pi_31971550
Waarom is dit alleen op mannen gericht. Misschien wil ik wel negerin worden.
Het doet er niet toe wie ik ben, maar wie ik wil zijn.
  vrijdag 4 november 2005 @ 20:40:48 #7
26886 EmjaY
Chuck FTW!!1!!!
pi_31971558
Wallahjeweettog
  vrijdag 4 november 2005 @ 20:42:37 #8
67174 Dos37
Come on Twente
pi_31971602
hoe hejt ta
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
  vrijdag 4 november 2005 @ 20:43:12 #9
18147 GoLLeM
Hello? Is this thing on?
pi_31971621
Dit is het topic dat ik mijn hele leven al zoek!
pi_31972323
Yo Homie, Master Topic !

TTT !

Ik mis alleen een stukje over de muziek, dit is net zo belangrijk!
Een echte neger houdt immers niet van Trance, maar doet aan rappen en voert daarbij ritmische dansjes uit

Verder RESPECT to y'all!!
pi_31972616


Big Momma uit Turkey Texas staat niet alleen bekend vanwege haar enorme borstomvang , maar tevens omdat zij billen aan haar voorkant heeft
pi_31973130
  vrijdag 4 november 2005 @ 21:46:46 #13
67174 Dos37
Come on Twente
pi_31973503
quote:
Op vrijdag 4 november 2005 21:21 schreef Xlarge het volgende:
[afbeelding]

Big Momma uit Turkey Texas staat niet alleen bekend vanwege haar enorme borstomvang , maar tevens omdat zij billen aan haar voorkant heeft
wat zot der oet
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_31974124
Masterlijke topic
quote:
Op vrijdag 4 november 2005 21:21 schreef Xlarge het volgende:
[afbeelding]

Big Momma uit Turkey Texas staat niet alleen bekend vanwege haar enorme borstomvang , maar tevens omdat zij billen aan haar voorkant heeft
Subliem!!
pi_31974313
Geweldig topic!
Ook wel: rooOOOOOoOooOU)( *@)(P!I@ 1U ioTJHih genoemd.
  vrijdag 4 november 2005 @ 22:17:05 #16
105578 Dead-Doll
Not your mother!
pi_31974439
quote:
Op vrijdag 4 november 2005 21:21 schreef Xlarge het volgende:
[afbeelding]

Big Momma uit Turkey Texas staat niet alleen bekend vanwege haar enorme borstomvang , maar tevens omdat zij billen aan haar voorkant heeft
Bwhahahahaaaa!
pi_31975248
Wat een moeite. Wat een kuttopic.
"Hier word ik niet vrolijk van." No frituur intended.
  vrijdag 4 november 2005 @ 22:55:07 #18
13354 Boeman
Ik was jarig.
pi_31975801
pimptopic
deze ruimte is te huur
pi_31975975
Is het leuk?
Een befaamde Fransoos zei ooit: Qui ceci lit est un fou.
pi_31979064
Dit vind ik geen leuk topic. Je reinste discriminatie.
  zaterdag 5 november 2005 @ 00:33:10 #21
115062 onderjas
Eigenlijk een trui
pi_31979348
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 00:24 schreef PescaPallaMarcusManu het volgende:
Dit vind ik geen leuk topic. Je reinste discriminatie.
.
  zaterdag 5 november 2005 @ 00:44:12 #22
52543 Timo20
RODA JC FOREVER!!
pi_31979706
leerzaam topic


pi_31979752
  zaterdag 5 november 2005 @ 02:55:44 #24
104687 Life
Entertainer 1e klas.
pi_31982132
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 00:24 schreef PescaPallaMarcusManu het volgende:
Dit vind ik geen leuk topic. Je reinste discriminatie.
Ik heb liever niet dat jij je mengt in mijn topics, alvast bedankt!
pi_31983683
geniaal
hehehehehehehehehehhaeaheaehaehheahaehahaeheheheheheheheh :D;D:D::D;d:D:d;d;d
pi_31984009
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 02:55 schreef Life het volgende:

[..]

Ik heb liever niet dat jij je mengt in mijn topics, alvast bedankt!
Ik heb liever niet dat jij je zo uitlaat over je medemens, alvast bedankt!
  zaterdag 5 november 2005 @ 11:42:44 #27
114800 Choumacher
I'm Ugly therfore I am
pi_31985901
Oh my God

pi_31986718
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 11:42 schreef Choumacher het volgende:
Oh my God

Jah, das hard he als iemand foto's van je moeder plaatst.
  zaterdag 5 november 2005 @ 12:29:03 #29
82589 S-Two
barba macacu
pi_31987275
TTT !!!

Before R. Kelly had his teens.. Wutang had their cream
Slick Rick had his rings... crack rock had it's fiends
Martin Luther had his dreams, Stevie Wonder could sing
or Elvis was king, Hip Hop was on the scene
pi_31987502
quote:
Op vrijdag 4 november 2005 22:41 schreef Smaakpolitie het volgende:
Wat een moeite. Wat een kuttopic.
pi_31987737
kijk hie rheb ik wat aan
pi_31987881
muziek


Je vind nix anders leuk buiten Gorilla-Unit en ken alle teksten uit je Hoofd
Tevens Verhuis je naar de Westzijde wat je natuurlijk op elk moment moet kunnen representen



Deze 2gaan al aardig de goede kant op .

Waar je nix ander doet als henney zippen met je homies op je stoep
+

En natuurlijk eet je niks ander als:


I'm sick of all this pooping stuff i'm getting my buttcheeks pierced together .
pi_31987994
Als dit doorzet moeten deze gasten overuren maken binnenkort.



Tjek eens wat ik op google vond, deze gast is zijn puntmuts en jurk vergeten

There you go..
pi_31988291
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 12:59 schreef Macchia_Nera het volgende:
Als dit doorzet moeten deze gasten overuren maken binnenkort.

[afbeelding]

Tjek eens wat ik op google vond, deze gast is zijn puntmuts en jurk vergeten

[afbeelding]
dat mens die die in de fik probeert te steken heeft een zwart hoofd en een bruin lichaam
pi_31988682
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 13:10 schreef C2C het volgende:

[..]

dat mens die die in de fik probeert te steken heeft een zwart hoofd en een bruin lichaam
probeert waarschijnlijk negerin te worden.
pi_31988734
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 13:10 schreef C2C het volgende:
[..]

dat mens die die in de fik probeert te steken heeft een zwart hoofd en een bruin lichaam
Waarschijnlijk is de verf daar weggesleten van het nuecken
pi_31988886
Mwhehehe! geniaal verhaal!
I look back and I'm amazed, that my thoughts were so clear and true, that three words went through my mind endlessly, repeating themselves like a broken record... you're so cool, you're so cool, you're so cool...
pi_31989166
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 13:25 schreef indy-jones het volgende:

[..]

probeert waarschijnlijk negerin te worden.
ok dat zal het zijn
  zaterdag 5 november 2005 @ 14:22:17 #39
128976 dubidub
Fritür ist krieg!
pi_31989960
[insert DJ Frikandel & mc kleine rat]

Alleen de kleur is anders..
pi_31991560


Waar blijven Thijs en Donn-e
  zaterdag 5 november 2005 @ 15:57:40 #41
104687 Life
Entertainer 1e klas.
pi_31992541
quote:
Op vrijdag 4 november 2005 21:09 schreef Rainboww het volgende:
Yo Homie, Master Topic !

TTT !

Ik mis alleen een stukje over de muziek, dit is net zo belangrijk!
Een echte neger houdt immers niet van Trance, maar doet aan rappen en voert daarbij ritmische dansjes uit

Verder RESPECT to y'all!!
In mijn Hoe word ik cool - door Life en Myers tutorial staat een uitgebreid stuk over neger muziek, misschien dat je daar wat aan hebt.
pi_31993368
maar ik wil juist blank worden :\
hehehehehehehehehehhaeaheaehaehheahaehahaeheheheheheheheh :D;D:D::D;d:D:d;d;d
  zaterdag 5 november 2005 @ 18:41:01 #43
104687 Life
Entertainer 1e klas.
pi_31997457
quote:
Op vrijdag 4 november 2005 20:40 schreef Avani het volgende:
Waarom is dit alleen op mannen gericht. Misschien wil ik wel negerin worden.
Aangezien er grotendeels mannen op Fok! komen heb ik mijn tutorial afgestemt op de grootste groep. Je kan zelf ook research doen hierover, op Google kan je veel informatie vinden over negerinnen.
  zaterdag 5 november 2005 @ 19:10:11 #44
133855 H1TM4N_NL
Shit happens.... get over it !
pi_31998472
quote:
Big Momma uit Turkey Texas staat niet alleen bekend vanwege haar enorme borstomvang , maar tevens omdat zij billen aan haar voorkant heeft
LOL
  zaterdag 5 november 2005 @ 19:27:10 #45
41051 Rasing
Taalnazis vereinigt euch!
pi_31999126
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 00:24 schreef PescaPallaMarcusManu het volgende:
Dit vind ik geen leuk topic. Je reinste discriminatie.
Jij bent zeker al neger. Dit topic is niet voor jou bedoeld!
Ten es gheen wondere, dat mi tderuen grief gheeft:
Niemant en scheet gheerne van dat hi lief heeft.
  zaterdag 5 november 2005 @ 19:39:39 #46
61776 MaddoxX
Like I care :')
pi_31999613
Wat een geweldige pics LOL
I have no rival, no man can be my equal. ♥
pi_32000068
In de eerste instantie dacht ik

Maar na het lezen is dat veranderd in
A smell can bring you back in memory so hard, it hurts.
-
Ik was een kind hoe kon ik weten - dat het voorgoed voorbij zou gaan...
-
pi_32029633
een neger met haar is geen neger
hehehehehehehehehehhaeaheaehaehheahaehahaeheheheheheheheh :D;D:D::D;d:D:d;d;d
  zondag 6 november 2005 @ 17:55:18 #49
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_32030488
Geweldig topic
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_32030621
ik vind dat er als beloning voor het harde werk wel een slotje op mag
[Love] Beyond this dejection there's beauty and grace
A glorious future we long to embrace
[Rage] (PAIN!) All the time, I have waited with rage
All the time, I was promised my salvation
pi_32030681
heel flauw maar goed voor de zondagmiddag .
Als het niet wil branden moet je beter stoken.
pi_32031229
Hehe
Buy it, use it, break it, fix it,
Trash it, change it, mail - upgrade it,
Charge it, point it, zoom it, press it,
Snap it, work it, quick - erase it,
pi_32033300
ahahahaha :D.

maar nog ff snel tussen door. wie wil er neger worden in de eerste plaats?

Geweldig topic
pi_32039407
Hehe!
Bauer's Law: "Whatever CAN go wrong, WILL be resolved in a period of 24 hours."
pi_32057642
lol
je kan toch ook gewoon een whigga worden? veel makkelijker toch ?
  Grootste baggeraar 2022 maandag 7 november 2005 @ 16:51:49 #56
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_32060818
Briljant!
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  maandag 7 november 2005 @ 17:04:46 #57
96076 davetje
wees ruig, lees de bobo
pi_32061171
Hoe kom je er op. Echt goed dit
  dinsdag 8 november 2005 @ 01:22:28 #58
104687 Life
Entertainer 1e klas.
pi_32077226
Ik stel alle reacties zeer op prijs, maar alsnog vraag ik mij af of er al succesverhalen zijn mede dankzij mijn tutorial. Misschien kan jij nou net die ene reply maken om je mede-fokkers over het randje te halen om deze metamorfose te ondergaan.
pi_32077820
geweldig!
pi_32120429
negers stinken
  woensdag 9 november 2005 @ 17:35:47 #61
53267 TC03
Catch you on the flipside
pi_32122087
Ten percent faster with a sturdier frame
pi_32123182
Whahaha!!! Wat een meesterlijk topic dit! Briljant!!
In Hen, tot Hen en door Hen is alle muziek. Queen...
pi_32123846
ivpt
homo.....
Ik was eerst kaneelstok
pi_32152012
tvp
Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: https://www.twitch.tv/drizzt_dourden
  donderdag 10 november 2005 @ 17:28:44 #65
106220 zkimm
evil never dies, it only waits
pi_32153263
hahahaha, geweldig topic hoe kom je erop
  donderdag 10 november 2005 @ 17:44:07 #66
120304 descendent1
Ja hoor, heb je hem ook weer..
pi_32153671
meesterlijk...
Het beste argument tegen de democratie is een gesprek van 5 minuten met een gemiddelde stemgerechtigde...
Geyl online landjesspel: http://www.fokalliance.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=7686
pi_32164288
hehe! step by step! day by day! mile by mile!
Bauer's Law: "Whatever CAN go wrong, WILL be resolved in a period of 24 hours."
pi_32186067
Omg
  vrijdag 11 november 2005 @ 21:42:38 #69
81846 minkuukel
Lekker hoorrrr
pi_32190678
Wat een zwartgallig kut topic.
Mij mag je er voor wakker maken.
pi_32190767
pi_32246245
Geweldig
pi_32246693
“Everyone wants to live at the expense of the state. They forget that the state lives at the expense of everyone.” ― Frédéric Bastiat
pi_32250801
Waarom is deze nog niet langs gekomen

  zaterdag 19 november 2005 @ 21:43:06 #74
8853 CrazyWitch
ik ben lekker gek!
pi_32409944
quote:
Op woensdag 9 november 2005 16:26 schreef MaRySe het volgende:
negers stinken
mijn neger stinkt niet hoor:P die ruikt lekker
maar ik denk dat ik toch liever een duopenotti blijf
mijn allemaal veel te veel gedoe om een negerin te worden
pi_39580098
Waarom zo weinig reacties op dit kwaliteitstopic?
  donderdag 6 juli 2006 @ 18:45:06 #76
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_39580524
quote:
Op donderdag 6 juli 2006 18:29 schreef Senang het volgende:
Waarom zo weinig reacties op dit kwaliteitstopic?
Ik lees het nu pas! Een goede kick iig
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  donderdag 6 juli 2006 @ 19:12:20 #77
128976 dubidub
Fritür ist krieg!
pi_39580936
* dubidub printer aanzet

TTT
  donderdag 6 juli 2006 @ 19:15:58 #78
104687 Life
Entertainer 1e klas.
pi_39581022
quote:
Op donderdag 6 juli 2006 19:12 schreef dubidub het volgende:


TTT
Dit topic is al een TTT! Samen met nog 2 andere tutorials die ik geschreven heb:

Hoe word ik cool - door Life en Myers

Hoe bekeer ik mezelf tot Moslim - door Life (Tutorial)
  Moderator vrijdag 7 juli 2006 @ 01:42:41 #79
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_39593516
topic kick , geweldige topic
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
pi_39601830
hoe bedenk je het
pi_39602289
quote:
Op vrijdag 4 november 2005 20:40 schreef EmjaY het volgende:
  vrijdag 7 juli 2006 @ 12:52:23 #82
129288 ErXtiO
Uberr Sexeh!
pi_39602693
Wow bedankt !! Altijd al een neger willen zijn.
- Dat is geen vraag op mijn antwoord.
pi_39605667
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 00:24 schreef PescaPallaMarcusManu het volgende:
Dit vind ik geen leuk topic. Je reinste discriminatie.
ik denk dat het voor je zelf veiliger is om deze opmerkingen voor je te houden. Zeker geen bedreiging ik wil alleen voorkomen dat mijn medefokkers overlijden, it would be sad, very sad

voor de duidelijkheid het is ONZ dus neem het met een korreltje korrel brok ONZ, voor ik een ban aan mijn broek heb
Als je het gevoel hebt dat je dood bent leef je nog.
Als allah machtig is moet je er niet te veel van eten.
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie vrijdag 7 juli 2006 @ 16:47:43 #84
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_39610718
Ik moest hier meteen aan denken :



...
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
pi_40207359
geniale OP
Narf!
  maandag 5 maart 2007 @ 20:29:33 #86
135299 Zrtlrnc
Huillachkachel
pi_46954287
quote:
Op vrijdag 4 november 2005 20:28 schreef Knoerdy het volgende:
Zal ik doen!
ok
Eargasm. .Luister naar mijn waarschuwing!
pi_46955170
Ik ging naar buiten en zette 5 stappen, ben nog steeds geen niggah
Pure hoax dit
[quote][img=12,12]http://i.fokzine.net/templates/new/i/p/1.gif[/img] Op dinsdag 2 juni 2009 02:28 schreef 8D het volgende:
Netzoals die mensen die nog aan het posten zijn rond deze tijd op Fok! Kansloos gewoon :') !
[/quote]
pi_46958731
wat komt er nou omhoog in myat?
pi_46959007
IK MOET HIER EEN BEETJE VAN HUILEN
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
  maandag 5 maart 2007 @ 22:25:29 #90
171085 MYM
Mijn nickname staat hoger
pi_46959147
Door dit topic kwam ik in aanraking met Fok
  maandag 5 maart 2007 @ 22:34:42 #91
151340 Casino.Bob
level 100 paladin
pi_46959482
o shit, je hebt het topic gevonden
anders steek je gewoon even je tong erin
pi_46960168
quote:
Op zaterdag 5 november 2005 12:47 schreef C2C het volgende:
kijk hie rheb ik wat aan
  maandag 5 maart 2007 @ 23:02:09 #93
171085 MYM
Mijn nickname staat hoger
pi_46960554
quote:
Op maandag 5 maart 2007 22:34 schreef Casino.Bob het volgende:
o shit, je hebt het topic gevonden
Geweldig topic he
  maandag 5 maart 2007 @ 23:56:16 #94
151340 Casino.Bob
level 100 paladin
pi_46962172
ey swa ik ben net bij stap 4 .. jeweet
anders steek je gewoon even je tong erin
pi_46962338
quote:
Op zaterdag 19 november 2005 21:43 schreef CrazyWitch het volgende:

[..]

mijn neger stinkt niet hoor:P die ruikt lekker
maar ik denk dat ik toch liever een duopenotti blijf
mijn allemaal veel te veel gedoe om een negerin te worden
Hiv-hoer.

Geniaal topic. De OP puilt trouwens uit van de waarheden. Ik bewonder je op dit moment sowieso life.
-je webicon was te groot, niet terugplaatsen-
pi_46963324
ik heb alles gelezen behalve de op, maak eens een samenvatting
0023
  woensdag 23 mei 2007 @ 10:29:44 #97
74865 Pumatje
Wij stelen die kazen!
pi_49676630
Gaaaf topic rvp
[DEF] SC#8 Pumatje, niet geboren maar door de baas verstrekt
pi_49678605
Hulde, ik denk er serieus over na. Denk jij dat bepaalde mensen geen neger kunnen worden? Ik heb hier mijn twijfels bij:

"The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde (1854-1900)
  woensdag 23 mei 2007 @ 11:47:11 #99
131603 Afwazig
Serious business
  woensdag 23 mei 2007 @ 11:51:14 #100
174235 Berenanus
Alleen voor geile beren!!
pi_49679636
Goed topic man! Wat een werk trouwens om dat te maken!
kusje!
pi_49679760
topickick Ik blijf niet aan het verwijderen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')