abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_30172439
Eerste was alweer vol, mijn schuld

Hier verder!
Trotse mamma :)
pi_30172460
maak ff een linkje naar deel 1 aub
  donderdag 1 september 2005 @ 18:03:13 #3
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_30173128
Koken voor beginners

En je mag het volgende keer ook wel wat liever vragen of even zelf opzoeken
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_30173976
quote:
Op donderdag 1 september 2005 17:24 schreef Faithz het volgende:

[..]

Vis?
Quornfilet?
  donderdag 1 september 2005 @ 18:48:53 #5
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_30174359
Zo ook weer even sticky gemaakt
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_30184089
Oke dan trap ik af met een recept voor een maaltijdsalade (vooral erg lekker als het zo warm is).

Men koopt in de supermarkt:
* Sla (eikenbladsla bijvoorbeeld)
* Tomaat
* Geitenkaas of brie
* Honing
* Gerookte spekjes (in geval van brie kan je beter kiezen voor walnoten)
* Olie
* Azijn
* Peper en zout
* Afbakstokbroodje

1: Je wast de sla en doet deze in een grote kom
2: Je wast de tomaat en snijd deze in kleine blokjes en gooi deze op de sla
3: Je bakt de spekjes in een koekenpan zonder boter of olie totdat ze knapperig en donkerrood van kleur zijn. Deze doe je ook bij de sla en tomaat.
4: Je zet de oven op 100 graden en snijd de geitenkaas of brie in plakjes
5: Doe een beetje honing over de geitenkaas of brie en zet het dan even (met nadruk op even) in de oven
6: Je neemt een kopje of een beker en giet hier een beetje olie in en een paar drupjes azijn. Een flinke lepel honing en kloppen maar. Je kan zout en peper naar smaak toevoegen.
7: Als de honing over de geitenkaas of brie loopt haal je de kaas uit de oven en leg je deze bovenop je salade.
8: Giet de dressing over de salade en je bent klaar!

Ik weet er nog 1

Je hebt nodig:
* Pasta (liefst verse pasta van Appie)
* Tomaat
* Spekjes
* Brie

1: Je kookt de pasta gaar
2: In een koekenpan bak je de spekjes aan
3: Snijd de tomaat in stukjes en doe deze bij de spekjes (peper en zout naar smaak toevoegen)
4: Snijd de brie in kleine stukjes (ik snijd altijd de harde randjes er vanaf) en gooi de brie bij de spekjes en de tomaat
5: Als de brie gesmolten is krijg je een prutje dat er niet lekker uit ziet maar wel lekker smaakt!

Je kan ook een saus maken met Paturain Cuisine en spinazie en eventueel gerookte zalm of spekjes.
Alleen mensen zonder fantasie vluchten in de realiteit
pi_30235391
tvp, ik zit namelijk net op kamers dus kan wel wat leuke en makkelijke receptjes gebruiken!
Zelf heb ik pas Curry met kip en paksoi gemaakt adhv een recept van de AH, was niet erg moeilijk maar wel erg lekker! Ik heb het recept alleen eventjes niet hier... dat volgt nog.
  zaterdag 3 september 2005 @ 18:15:39 #8
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_30235497
Kijk eens op www.ah.nl
Daar staan echt megaveel recepten (al dan niet lekker) op
Misschien zit dat wat jij gemaakt hebt er wel bij
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_30235589
quote:
Op zaterdag 3 september 2005 18:11 schreef M1RR1E het volgende:
tvp, ik zit namelijk net op kamers dus kan wel wat leuke en makkelijke receptjes gebruiken!
Zelf heb ik pas Curry met kip en paksoi gemaakt adhv een recept van de AH, was niet erg moeilijk maar wel erg lekker! Ik heb het recept alleen eventjes niet hier... dat volgt nog.
dit recept? (alle recepten van AH staan op www.allerhande.nl)
  maandag 5 september 2005 @ 15:48:10 #10
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_30290056
Ik ga vanavond weer chinese kip met citroensaus eten.. dit keer met citroensaus uit een pakje (van de toko, is al kant een klaar), hoef ik alleen nog de kip te marineren in rijstwijn en gember, door eigeel en maizena te halen en te frituren..
Normaal maak ik de citroensaus zelf (uit een kookboek, dat wel) maar zag deze variant laatst staan bij de toko dus die gaan we mooi even uitproberen.

[ Bericht 2% gewijzigd door SiGNe op 06-09-2005 18:52:21 ]
pi_30323950
Gister aten we kip uit de wok met zoete soja saus, stoomgroenten van Iglo en rijst. Snel, makkelijk en gezond.

En vanavond eet ik een salade
Alleen mensen zonder fantasie vluchten in de realiteit
  dinsdag 6 september 2005 @ 16:34:20 #12
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_30324381
Maak het volgende keer met verse groenten en niet die "stoomgroenten", veel lekkerder, verser en een stuk goedkoper:)
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  woensdag 7 september 2005 @ 23:25:10 #13
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_30372910
quote:
Op dinsdag 6 september 2005 16:34 schreef BBQ-kip het volgende:
Maak het volgende keer met verse groenten en niet die "stoomgroenten", veel lekkerder, verser en een stuk goedkoper:)
Je zou gewoon zo zak / bak wokgroenten kunnen nemen uit de supermarkt. Als je niet alle groenten vers wilt snijden.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_30383085
Ja je kan voor allerlei soorten groentes kiezen. Toevallig had ik die stoomgroenten nog in de vriezer liggen dus de keuze was snel gemaakt
Alleen mensen zonder fantasie vluchten in de realiteit
  vrijdag 9 september 2005 @ 22:20:58 #15
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_30437009
quote:
Op donderdag 8 september 2005 12:19 schreef Cyan het volgende:
Ja je kan voor allerlei soorten groentes kiezen. Toevallig had ik die stoomgroenten nog in de vriezer liggen dus de keuze was snel gemaakt
Smaakt dat eigenlijk een beetje die stoomgroenten? De enige groenten die ik soms uit de diepvries eet is spinazie
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_30441140
volgens mij zijn die blikgroentes gezonder dan die invries-groentes...of het lekkerder is heb ik geen flauw idee van. Vers groente is goedkoper (markt ) verser ( ) en lekkerder! En snijden is ook best leuk! (mits je maar een goed mes hebt)
  zaterdag 10 september 2005 @ 07:12:55 #17
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_30444987
Die stoomgroentes heb ik 2 keer geprobeerd.
1e keer waren de spruitjes niet gaar genoeg en de rest superslap en overcooked...
Toen dacht ik dat het aan mij lag.
2e keer precies hetzelfde, dus die rotzooi koop ik niet meer.

En daarbij groente snijden is heerlijk ontspannend (mits goed mes natuurlijk)
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_30486977
Die stoomgroenten waren lekker. En inderdaad zitten er in diepvriesgroenten en blikgroenten meer vitamines omdat ze meteen van het land bewerkt worden of ingevroren en zo gaan er minder vitamines verloren.

Ik had trouwens stoomgroenten van Iglo met tuinkruiden.
Alleen mensen zonder fantasie vluchten in de realiteit
pi_30487057
Ik heb trouwens nog een snel en makkelijk recept.

Je hebt nodig:
* Pasta
* Tomaten
* Mozarella
* Basilicum
* Olijfolie

Kook de pasta beetgaar. Snijd de mozarella en de tomaten in kleine stukjes en meng deze in een kom met een beetje olijfolie en wat blaadjes basilicum. Je kan peper en zout naar smaak toevoegen. Schep de pasta op een bord en schep er het tomaten/mozarella mengsel overheen. Klaar!
Alleen mensen zonder fantasie vluchten in de realiteit
  maandag 12 september 2005 @ 23:11:57 #20
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_30527342
quote:
Op zondag 11 september 2005 16:23 schreef Cyan het volgende:
Ik heb trouwens nog een snel en makkelijk recept.

Je hebt nodig:
* Pasta
* Tomaten
* Mozarella
* Basilicum
* Olijfolie

Kook de pasta beetgaar. Snijd de mozarella en de tomaten in kleine stukjes en meng deze in een kom met een beetje olijfolie en wat blaadjes basilicum. Je kan peper en zout naar smaak toevoegen. Schep de pasta op een bord en schep er het tomaten/mozarella mengsel overheen. Klaar!
Klinkt erg lekker!!
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_30529033
quote:
Op zondag 11 september 2005 16:23 schreef Cyan het volgende:
Ik heb trouwens nog een snel en makkelijk recept.

Je hebt nodig:
* Pasta
* Tomaten
* Mozarella
* Basilicum
* Olijfolie

Kook de pasta beetgaar. Snijd de mozarella en de tomaten in kleine stukjes en meng deze in een kom met een beetje olijfolie en wat blaadjes basilicum. Je kan peper en zout naar smaak toevoegen. Schep de pasta op een bord en schep er het tomaten/mozarella mengsel overheen. Klaar!
Goedkoop, Makkelijk/Snel en Lekker! ?
  dinsdag 13 september 2005 @ 19:02:03 #22
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_30548415
quote:
Op dinsdag 13 september 2005 00:07 schreef the_disheaver het volgende:

[..]

Goedkoop, Makkelijk/Snel en Lekker! ?
Even gecross post! in Goedkoop, Makkelijk/Snel en Lekker!
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_30554604
Ja en eigenlijk kan je het beste voor pomodori (weet niet of ik het goed schrijf) tomaten kiezen. En buffelmozarella is de echte mozaralla (voller van smaak en romiger).

Je kan dit natuurlijk als hoofdgerecht maken of als pastasalade (dan laat je de pasta gewoon afkoelen)
Alleen mensen zonder fantasie vluchten in de realiteit
  zondag 18 september 2005 @ 12:25:30 #24
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_30691619
Lekkere eiersalade voor bij de lunch/hapjes:

Nodig:
-6 eieren
-kwak mayonaise
-zout&peper
-snufje kerriepoeder

Snijd de eieren met een eiersnijder 2x(kwartslag draaien), zo krijg je kleine vierkante blokjes. Gooi het in een schaal, roer de rest erdoor en klaar!

Wat ook lekker is is een advocado in kleine stukjes er doorheen gooien, maar dan moet je wel minder kerriepoeder gebruiken.
pi_30796964
Ik weet niet of ik hier ook een vraag kan stellen. ik heb 3 kippenbouten liggen en de oven is al aan het voorverwarmen (dus snel antwoord! ) kan ik ze gewoon op een rekje in de oven leggen? of moet dat ik een schaal oid of zilverpapier ofzo? en hoe lang zou het ongeveer in de oven moeten
pi_30797051
Ik zou ze in een ovenschaal leggen met een beetje olijfolie en een deksel erop!

Hoe lang weet ik niet, ligt eraan hoe dik ze zijn.. ik zou zeggen, 40min, to be sure.
Trotse mamma :)
pi_30797070
olijfolie is op en heb geen zin om naar de winkel te fietsen
pi_30797197
Klontje boter?
Trotse mamma :)
  woensdag 21 september 2005 @ 20:43:01 #29
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_30802472
quote:
Op woensdag 21 september 2005 17:58 schreef Faithz het volgende:
Klontje boter?
Werkt ook goed. Je zou zelfs vloeibare bak en braad kunnen gebruiken.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_30832298
vet lekker recept uit de "echt simpel" allerhande: Gegrilde kipfilet met Griekse yoghurt en paprika
De gegrilde paprika is nou niet zo makkelijk, dus die laat ik meestal weg. Gewoon een andere groente erbij koken of rauwe paprika. Dat sausje is echt meesterlijk! . Er moet wel een shitload komijn door. Meer dan in het recept staat. Gewoon net zoveel er bij doen totdat de licht zure smaak van de yoghurt precies in balans is met de komijn smaak. En niet te veel zout erbij! Er hoeft ook geen olie door het sausje.

Eetze!
Wel lekker blijven plakken hè?
pi_30937241
Uit het vorige topic:
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 15:33 schreef Splinterz het volgende:
En witlof: even kort koken, laten uitlekken en dan in een ovenschaal. Daaroverheen doe je dan bijvoorbeeld:
- ham en kaas
- brie en honing
- brie en banaan
Vooral die laatste moet je eens proberen, je weet niet wat je proeft!
Hoe lang moet je zoiets in de oven doen en op hoeveel graden? En de brie moet je die in plakjes er overheen doen?
  maandag 26 september 2005 @ 10:37:08 #32
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_30938188
quote:
Op maandag 26 september 2005 09:55 schreef TXC het volgende:
Uit het vorige topic:
[..]

Hoe lang moet je zoiets in de oven doen en op hoeveel graden? En de brie moet je die in plakjes er overheen doen?
Ja, ik zou de brie er in dunne plakjes overheen leggen
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_30971168
Ik heb er nog 1 (maar ik weet niet of ik em al eerder op het forum heb gezet).

Je hebt nodig:
* Pasta
* Spinazie met boursin (is nu te koop in 1 pak)
* Pijnboompitjes
* Eventueel zalm of spekjes.

Pasta koken, spinazie warm laten worden. En de pijnboompitjes roosteren in een hete koekenpan zonder olie of boter. Je kan eventueel spekjes of zalm toevoegen.

Wat ook gezellig maar vooral erg lekker is, is kaasfondue! Of chocoladefondue!

Kaasfondue koop je gewoon kant en klaar in de supermarkt. En je kan er van alles in dippen.
Alleen mensen zonder fantasie vluchten in de realiteit
pi_30971325
Oh ik weet er nog 1!

Als je hartig wilt eten maar je hebt niet al te veel tijd maak dan eens gevulde salade-pannenkoeken!

Pannenkoeken kun je kant en klaar kopen in iedere supermarkt. En een salade heb je zo gemaakt! Je kan een hele simpele salade maken met ei, kaas, tomaat en komkommer en sla en een dressing of 1 met bijvoorbeeld stukjes geitenkaas, walnoten, honing enz.
Alleen mensen zonder fantasie vluchten in de realiteit
  zondag 9 oktober 2005 @ 13:01:03 #35
83951 rashudo
project 2501
pi_31306023
Ik heb wat probleempjes met het maken van een roux / bechamelsaus voor mijn roomsoep..

Ik gooi de boter in de pan, laat hem smelten en voeg dan langzaam bloem toe. Op een gegeven moment word het meer een soort deeg als een saus. Omdat het nogal snel bruin begon te worden, en ik een blanke roux wilde hebben, heb ik er toen maar meteen de melk doorheen gegooid, met als gevolg dat ik een pan vol met melk heb, met aan de onderkant een laag deeg.

Nu denk ik dat mijn roomsoep op zich niet verpest is, uiteindelijk gooi ik er toch creme fraiche door, maar het is wel jammer.

Mijn vraag is.. wat doe ik nou verkeerd bij het maken van die roux? En hoe moet ik de melk er daarna aan toevoegen? In kleine hoeveelheden lijkt mij?
Their eyes opaque.
pi_31313689
Volgens mij kan je het beter omdraaien. Dus boter laten smelten, melk toevoegen en beetje bij beetje bloem toevoegen en goed roeren met een garde. Dat alles op een laag vuur zodat het niet overkookt.

De bloem bind de melk en de boter dus dat moet je als laatste toevoegen.
Alleen mensen zonder fantasie vluchten in de realiteit
  dinsdag 11 oktober 2005 @ 13:05:54 #37
83951 rashudo
project 2501
pi_31357340
quote:
Op zondag 9 oktober 2005 19:08 schreef Cyan het volgende:
Volgens mij kan je het beter omdraaien. Dus boter laten smelten, melk toevoegen en beetje bij beetje bloem toevoegen en goed roeren met een garde. Dat alles op een laag vuur zodat het niet overkookt.

De bloem bind de melk en de boter dus dat moet je als laatste toevoegen.
Zal het eens proberen. Overigens ben ik nu een beetje in de war qua topics.. had ik deze vraag beter kunnen posten in het "eerste hulp bij koken" topic?
Their eyes opaque.
  dinsdag 11 oktober 2005 @ 13:15:12 #38
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_31357522
Ik zou het niet omdraaien, zoals Cyan zegt.
Gewoon boter smelten, bloem erbij, goed roeren, wachten tot het de kleur heeft die je wil hebben.
Dan in kleine beetjes je vocht toevoegen en pas een nieuw plensje erbij doen als het vorige helemaal is opgenomen.
Kan écht niet fout gaan als je het zo doet.

Als je het omdraait krijg je én klonten, én je weet van tevoren nooit precies hoeveel melk je nodig hebt, dus dat wordt niets.
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  dinsdag 11 oktober 2005 @ 13:40:00 #39
83951 rashudo
project 2501
pi_31357900
quote:
Op dinsdag 11 oktober 2005 13:15 schreef BBQ-kip het volgende:
Ik zou het niet omdraaien, zoals Cyan zegt.
Gewoon boter smelten, bloem erbij, goed roeren, wachten tot het de kleur heeft die je wil hebben.
Dan in kleine beetjes je vocht toevoegen en pas een nieuw plensje erbij doen als het vorige helemaal is opgenomen.
Kan écht niet fout gaan als je het zo doet.

Als je het omdraait krijg je én klonten, én je weet van tevoren nooit precies hoeveel melk je nodig hebt, dus dat wordt niets.
Ok maar als ik dus de bloem bij de boter doe krijg ik een soort deegbal.. maar misschien hoort dat wel. Heb nog nooit gezien hoe het moet Ga maar eens een paar keer goed oefenen.
Their eyes opaque.
pi_31357993
Ik doe het altijd zoals ik beschreef en ik heb nog nooit klontjes gehad. Nou ja, probeer beide methodes even en kijk dan welke het beste voor jou werkt
Alleen mensen zonder fantasie vluchten in de realiteit
  dinsdag 11 oktober 2005 @ 19:39:07 #41
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_31364745
quote:
Op dinsdag 11 oktober 2005 13:40 schreef rashudo het volgende:

[..]

Ok maar als ik dus de bloem bij de boter doe krijg ik een soort deegbal.. maar misschien hoort dat wel. Heb nog nooit gezien hoe het moet Ga maar eens een paar keer goed oefenen.
Deegbal is normaal
Dan bij die deegbal doe je een klein beetje melk/bouillon/vocht en dat roer je erdoor tot de "deegbal" het opgenomen heeft, dan steeds iets meer en dan zul je zien dat nadat de "deegbal" eerst steeds dikker wordt (zetmeel zet uit door het vocht) en daarna dunner wordt en steeds meer op een dikke ragout of saus gaat lijken.
Die kun je dan steeds meer verdunnen tot je de gewenste dikte hebt
Gaat helemaal lukken
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  woensdag 12 oktober 2005 @ 11:24:36 #42
132544 Greins
tjah, wat zal ík er van zeggen
pi_31379687
Laat ik me er ook eens mee bemoeien, hoewel ik geen beginner ben.

1 deel boter / 1 deel bloem (100 gram van elk geeft een liter saus
Blanke roux
Smelt de boter in een pan maar laat ze niet heet worden. doe de bloem ineens bij de boter. Roer het mengsel met de garde goed door elkaar. Laat 2 à 3 minutenzachtjesgaren.
Blonde Roux
Ga te werk als bij de blanke roux, maar laat op heel zacht vuur de roux langer koken totdat zij begint te kleuren..

Daarna inderdaad steeds beetje bij beetje het vocht erbij
als het te moeilijk voor je wordt, moet je het even zeggen hoor
pi_31452092
Wie weet er een beetje luxe gerecht voor een ontzettende kook-n00b (echt heel erg) Wil een goede vriendin namelijk bedanken dat ze zo ontzettend veel moeite heeft gedaan om mijn zinnen te verzetten toen mijn moeder ziek was

Het moet dus makkelijk te maken zijn maar wel erg luxe (uit eten is geen optie want dan mag ik toch niet betalen en krijgen we alleen maar ruzie )

Wij houden allebei niet echt van Kaas dingen maar voor de rest kan het allemaal wel
  zaterdag 15 oktober 2005 @ 00:13:45 #44
132544 Greins
tjah, wat zal ík er van zeggen
pi_31452303
hoeveel gerechten? maak ik de recptkjes even voor je.

salade altijd makkelijk en goed
daarna pasta, snel, overzichtelijk en zinnelijk
flesje wijn
een toetje gaat wel lukken dan, toch?
als het te moeilijk voor je wordt, moet je het even zeggen hoor
  zaterdag 15 oktober 2005 @ 00:17:16 #45
132544 Greins
tjah, wat zal ík er van zeggen
pi_31452366
rucola (en maak de pasta in een keer met de salade} in een grote kom doen
tagliatelli uit het koelvak bij AH halen
pommodoritomaatjes meenemen
pijnboompitjes kopen
stukje parmezaan gerapst en wel (und rapst een beetje)
bospaddesteoltjes
kalkoenreepjes niet vergeten
beetje basilicum (als t lukt)

rest krijg je nog als tje wat lijkt
als het te moeilijk voor je wordt, moet je het even zeggen hoor
pi_31452817
quote:
Op zaterdag 15 oktober 2005 00:17 schreef Greins het volgende:
rucola (en maak de pasta in een keer met de salade} in een grote kom doen
tagliatelli uit het koelvak bij AH halen
pommodoritomaatjes meenemen
pijnboompitjes kopen
stukje parmezaan gerapst en wel (und rapst een beetje)
bospaddesteoltjes
kalkoenreepjes niet vergeten
beetje basilicum (als t lukt)

rest krijg je nog als tje wat lijkt
Klinkt goed als voorgerecht. Alleen de parmezaanse kaas niet. Rucola moet je daar nog iets mee doen verder? De rest snap ik wel

Kalkoenreepjes, moet dat warm (net zoals soms stukjes kip in een maaltijdsalade)
pi_31452852
Gewoon voorgerecht, Uitgebreid hoofdgerecht, toetje lukt zeker weten wel
  zaterdag 15 oktober 2005 @ 13:34:28 #48
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_31460647
quote:
Op zaterdag 15 oktober 2005 00:33 schreef Rapaille het volgende:

[..]

Klinkt goed als voorgerecht. Alleen de parmezaanse kaas niet. Rucola moet je daar nog iets mee doen verder? De rest snap ik wel

Kalkoenreepjes, moet dat warm (net zoals soms stukjes kip in een maaltijdsalade)
Je zou die ook kunnen vervangen voor gerookte kip reepjes als je het vlees koud zou willen eten
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  zaterdag 15 oktober 2005 @ 13:48:07 #49
132544 Greins
tjah, wat zal ík er van zeggen
pi_31461004
quote:
Op zaterdag 15 oktober 2005 00:34 schreef Rapaille het volgende:
Gewoon voorgerecht, Uitgebreid hoofdgerecht, toetje lukt zeker weten wel
grote schaal
rucola erin (ongeveer 2/3 zakje voor twee personen) olijfolie erbij, beetje pesto toevoegen
basilicumblaadjes scheuren en er bij gooien
2 tomaten aan stukjes snijden en bestrooien met grof zeezout
pasta -niet te lang- koken,
pijnboompitjes droog roosteren
paddestoeltjes kort bakken
Kalkoen reepjes bruin bakken
haricotvertjes kort koken (of peultjes)
pasta afgieten
beetje olie er bij en gemalen peper, tomatenstukjes erbij en twee minuten op laagste vuur nadampen

alles in de schaal met Ruccola en husselen maar
opscheppen en voila een brilant lekker voor en hoofdgerecht in een .
wel oppassen dat je je vingers er niet bij opeet (oooh, verklap ik meteen het toetje)
als het te moeilijk voor je wordt, moet je het even zeggen hoor
pi_31558527
Ik heb 2 tonijnsteaks, maar ik heb eigenlijk geen idee hoe ik ze klaar moet maken .
Wat ik in huis heb zijn citroenen, knoflook, ketjapsaus, en natuurlijk peper en zout enzo.

Kan iemand mij helpen? Ik heb ooit heerlijke tonijn gegeten in een restaurant, de binnenkant was nog lekker mals zeg maar, en de buitenkant knapperig. Ik wil geen doorbakken schoenzool er van maken dus suggesties hoe lang ze in de pan moeten, of ze in olie of boter moeten etc. zijn welkom .
  woensdag 19 oktober 2005 @ 14:25:52 #51
132544 Greins
tjah, wat zal ík er van zeggen
pi_31559149
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 13:59 schreef Razztwizzle het volgende:
Ik heb 2 tonijnsteaks, maar ik heb eigenlijk geen idee hoe ik ze klaar moet maken .
Wat ik in huis heb zijn citroenen, knoflook, ketjapsaus, en natuurlijk peper en zout enzo.

Kan iemand mij helpen? Ik heb ooit heerlijke tonijn gegeten in een restaurant, de binnenkant was nog lekker mals zeg maar, en de buitenkant knapperig. Ik wil geen doorbakken schoenzool er van maken dus suggesties hoe lang ze in de pan moeten, of ze in olie of boter moeten etc. zijn welkom .
Belangrijkste:
haal de tonijn ver van te voren uit de koeling en laat het langzaam op temperatuur komen anders wordt hij buiten zwart en binnen blijft koud.

'Saus'
olie in een pan, laag vuurtje
knoflook plat maken en erbij (later 'vis' je die uit de saus)
tomaatjes erbij (hoeft niet zo fijn gesneden, (evt uitje erbij)
beetje zeezout / of gewoon er over heen
beetje witte wijn er bij
half citroentje erin
half uurtje zacht laten pruttelen

Tonijn
half boter / half olie in een goede bakpan wordt de temperatuur hoger zonder dat de boter verbrandt maar krijg je toch kleur)
half hoog vuur, als de boter is uitgebruist doe je de tonijn er in
borden pakken
je kunt dan aan de zijkant zien dat de tonijn verkleurt, alser nauwelijks rose is aan de zijkant en de tonijn laat los van de pan, omkeren -grof zeezout op de bovenste kant- en na een minuut het vuur op de laagste stand
de tomatensalsa in een cirkel op de borden scheppen
de tonijn uit de pan halen en er midden op leggen
beetje citroen en peper er over.

Zeker weten dat dat lekker is!
crispy buiten, roze rood binnenkant.

Nog vragen ???
eet smakelijk dan
als het te moeilijk voor je wordt, moet je het even zeggen hoor
pi_31725995
Ik eet vanavond een aardappelschotel, en die moet 50 minuten in de oven, maar ik wilde er zelf gesneden paprika bij door doen, moet ik dan eerst de paprika even bakken of kan de paprika zo rauw bij in de schotel voordat ie de oven in gaat?
Gependeld
3 kinderen/1 kind, meisje/3 kinderen totaal, meisje, meisje, jongen/
april 2009 en het word een jongen
pi_31868324
quote:
Op donderdag 27 oktober 2005 15:13 schreef MevrouwKoRn het volgende:
Ik eet vanavond een aardappelschotel, en die moet 50 minuten in de oven, maar ik wilde er zelf gesneden paprika bij door doen, moet ik dan eerst de paprika even bakken of kan de paprika zo rauw bij in de schotel voordat ie de oven in gaat?
Kan er best rauw bij, maar als je hem kort aanbakt kun je er wat extra smaak aangeven.
Yeah baby Yeah!
  woensdag 9 november 2005 @ 11:11:58 #54
132544 Greins
tjah, wat zal ík er van zeggen
pi_32111592
quote:
Op donderdag 27 oktober 2005 15:13 schreef MevrouwKoRn het volgende:
, moet ik dan eerst de paprika even bakken of kan de paprika zo rauw bij in de schotel voordat ie de oven in gaat?
Als je véél en een ietwat zoetige smaak aan de paprika wilt geven doe je het als volgt:
paprika wassen / snijden
beetje olie in de pan, middelmatig vuur, paprika er in
af en toe roeren en de paprika mooi laten kleuren, minuutje of 15, wordt het lekkkkkker van hoor.
als het te moeilijk voor je wordt, moet je het even zeggen hoor
pi_32172334
ik heb hier brocolli, aardappelen,l en genoeg andere zooi liggen. ik dacht om daar een ovenschotel mee te gaan maken, weer eens wat anders dan die eeuwige gekookte brocolli.
heeft iemand dat wel eens eerder gedaan, een leuk recept voor me?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  vrijdag 11 november 2005 @ 11:09:02 #56
35189 Troel
scherp en bot
pi_32173474
Maak een broccoli lasagne...
Zorg ervoor dat je de broccolistronkjes allemaal vrij klein maakt, maak een roomssausje (of haal het kant en klaar in de winkel), spekjes aanbakken en dat allemaal roeren en dan in plaats van lasagnebladen aardappeltjes.

Je zou het ook aardappel anders kunnen noemen

Maar het is wel erg lekker, en broccoli smaakt goddelijk als je het op die manier klaarmaakt.
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_32173689
hmm, ik zal eens kijken wat ik allemaal in de kast heb staan
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_32174373
Hm, goed idee... Ik denk dat ik vanavond ook maar weer eens een ovenschotel maak.

Ander idee: soort van moussaka met aardappels erbij, dat heb ik laatst gegeten bij de moeder van m'n vriend en ik weet niet precies hoe ze het had klaargemaakt, maar het was heerlijk. Er zat in elk geval aubergine en veel tomaat in, en gehakt. Eigenlijk waren de kruiden het enige dat het naar moussaka lieten smaken, dus eigenlijk kun je er elke groente in gooien die je zelf lekker vindt.
* Mini gaat maar weer eens in het Margriet-kookboek op zoek naar het recept voor moussaka.
Are you pondering what I'm pondering?
pi_32182211
ik wil de broccoli ovenschotel maken door broccoli kort te koken, aardappelpuree onderin de schaal, brocolli, mengsel van gehakt en ui, maar zou je er gewoon aanmaak roomsaus uit een zakje overheen kunnen gieten?
of krijg je dan 1 zompige prut?
iemand betere suggesties?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_32308281
Als ik sperziebonen wil wokken, moet ik ze dan eerst nog even koken of kunnen ze er zo in?
  woensdag 16 november 2005 @ 10:54:43 #61
35189 Troel
scherp en bot
pi_32308400
quote:
Op woensdag 16 november 2005 10:50 schreef Razztwizzle het volgende:
Als ik sperziebonen wil wokken, moet ik ze dan eerst nog even koken of kunnen ze er zo in?
Ik zou ze even kort in kokend water gooien en ze dan in de wok doen.
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
  woensdag 16 november 2005 @ 23:04:36 #62
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_32329420
quote:
Op woensdag 16 november 2005 10:54 schreef Troel het volgende:

[..]

Ik zou ze even kort in kokend water gooien en ze dan in de wok doen.
Idd want anders heb je de kans dat ze erg hard blijven.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_32492262
Iemand tips of sites voor eenpersoonsmaaltijden? Op dit moment is het meer magnetron dan écht koken, dus wie weet er wat leuke, makkelijke en héle simpele gerechten (behalve een omelet, dat lukt nog net wel)?

Je moet ergens beginnen hè.
Het doet er niet toe wie ik ben, maar wie ik wil zijn.
pi_32495457
ik kook regelmatig voor 2 of meer, en als ik in mijn eentje ben, eet ik er 2 dagen van, of vries het in voor later gebruik
maar dat is denk ik niet wat je wil horen..?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  woensdag 23 november 2005 @ 11:00:01 #65
35189 Troel
scherp en bot
pi_32502281
Tja, dingen voor 1 persoon.

Ik moet dan altijd denken aan de kant-en-klare maaltijden, simpelweg omdat alle andere lekkere dingen vaak voor meer personen zijn

En zeker omdat je het specifiek over magnetronmaaltijden hebt
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_32505625
huh? Eenpersoonsmaaltijden onmogelijk? Uit pakjes koken is dan inderdaad wel moeilijker (maar je kunt ipv voor 2 dagen koken ook de helft van het pakje er in gooien.

Ik eet dan wel redelijk veel, maar heb er nauwelijks problemen van. Gewoon alles door 4/3 delen. Een ui: je kunt een kleine kopen, of de helft van een grote een dag in de koelkast laten.
  woensdag 23 november 2005 @ 13:33:04 #67
35189 Troel
scherp en bot
pi_32505905
quote:
Op woensdag 23 november 2005 13:22 schreef the_disheaver het volgende:
huh? Eenpersoonsmaaltijden onmogelijk? Uit pakjes koken is dan inderdaad wel moeilijker (maar je kunt ipv voor 2 dagen koken ook de helft van het pakje er in gooien.

Ik eet dan wel redelijk veel, maar heb er nauwelijks problemen van. Gewoon alles door 4/3 delen. Een ui: je kunt een kleine kopen, of de helft van een grote een dag in de koelkast laten.
Ja, want je kan tenslotte alle pakjes in de magnetron doen. En uien in de magnetron lijkt me ook een goed idee
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_32506437
quote:
Op woensdag 23 november 2005 13:33 schreef Troel het volgende:

[..]

Ja, want je kan tenslotte alle pakjes in de magnetron doen. En uien in de magnetron lijkt me ook een goed idee
Waarschijnlijk kan ik niet lezen...maar...
quote:
Op dinsdag 22 november 2005 22:15 schreef Avani het volgende:
<snip>? Op dit moment is het meer magnetron dan écht koken,<snip>
ze wil toch juist geen magnetronmaaltijden meer
  woensdag 23 november 2005 @ 13:55:24 #69
35189 Troel
scherp en bot
pi_32506520
quote:
Op woensdag 23 november 2005 13:52 schreef the_disheaver het volgende:

[..]

Waarschijnlijk kan ik niet lezen...maar...
[..]

ze wil toch juist geen magnetronmaaltijden meer
Hmm, daar zeg je wat
Je kan het op twee manieren lezen, en ik las de andere manier

Maar als ze juist echt wil gaan koken, dan klopt mijn verhaal inderdaad niet.
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_32780647
Bosui
Wat moet je daarvan gebruiken.
Het blad, dat groene gedeelte.
Of het wittere gedeelte, dat bolletje.

pi_32780696
Courgette, hoe kun je deze het beste klaar maken?
Eerst koken, en dan aanbakken..
Want ik had ze gisteren in schijfjes gesneden, en toen direct in de pan aangebakken. Maar lekker vond ik ze zeer zeker niet.
pi_32780769
Bosui : Het uiteinde van het witte eraf snijden, in kleine stukjes snijden, tot ong. 2 cm van de groene uiteinden.
Courgette : Met een kaasschaaf of een scherp mes in de lengte in hele dunne plakken snijden, insmeren met olie en in een grillpan bakken.
pi_32780821
quote:
Op zaterdag 3 december 2005 14:59 schreef Bluezz het volgende:
Bosui : Het uiteinde van het witte eraf snijden, in kleine stukjes snijden, tot ong. 2 cm van de groene uiteinden.
Courgette : Met een kaasschaaf of een scherp mes in de lengte in hele dunne plakken snijden, insmeren met olie en in een grillpan bakken.
Ik mag dus niet in de olie(vet etc) bakken (vanwege dieet)
In de lengte afsnijden dan krijg je dus lange repen. Ik had ze door de breedte gesneden, redelijk dunne ronde plakken.
pi_32780900
Courgette zonder enige vorm van vet bakken, tja.. dan blijft het heel erg droog, kan me voorstellen dat je het niet lekker vond
Ik zou er dan voor kiezen om het in kleine blokjes door de salade te doen.
(Of door saus als je dat mag, even mee roerbakken met de rest van de groentes)

http://www.xquis.com/products/_nl/courgette.htm
Die courgette soep in dat linkje is ook erg lekker trouwens .

[ Bericht 11% gewijzigd door Blues op 03-12-2005 15:12:19 ]
  zaterdag 3 december 2005 @ 17:33:11 #75
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_32784420
quote:
Op zaterdag 3 december 2005 15:04 schreef Bluezz het volgende:
Courgette zonder enige vorm van vet bakken, tja.. dan blijft het heel erg droog, kan me voorstellen dat je het niet lekker vond
Je zou ze ook op de grilpan zonder vet kunnen bakken
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_32785498
ik heb een bakvel in mijn pan liggen.
Dus kan alles bakken zonder vet.
  zaterdag 3 december 2005 @ 22:36:41 #77
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_32793163
quote:
Op zaterdag 3 december 2005 14:59 schreef Bluezz het volgende:
Bosui : Het uiteinde van het witte eraf snijden, in kleine stukjes snijden, tot ong. 2 cm van de groene uiteinden.
Van de bosui gebruik ik altijd alles, wit en groen, behalve de worteltjes en de groene uiteinden die er niet mooi uit zien.
Bij prei is het niet te kanen, bij bosui juist lekker.


De courgette zou je kunnen stoven in tomatensaus, is erg lekker (en geen vet)
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_32796822
t heeft geen reet met koken te maken, maar toch een voedselgerelateerde vraag, er is eigenlijk verder geen korte vragen topic.

kun je eigenlijk onverpakte chocola, bijv. m&m's , in een schaal op tafel zetten, en dat gewoon rustig een weekje laten staan? zonder dat de kwaliteit achteruit gaat?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  zondag 4 december 2005 @ 04:10:21 #79
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_32799506
Suikerlaagje wat om de M&M's heen zit beschermt de chocolade (of cacaofantasie-shit) die binnen in zit
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_32803474
ja, dat dacht ik ook al idd, die kunnen dus gewoon zonder problemen op tafel volgens mij he
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  zondag 4 december 2005 @ 13:10:39 #81
83951 rashudo
project 2501
pi_32804755
Chocolade kan volgens mij helemaal niet bederven.
Their eyes opaque.
  zondag 4 december 2005 @ 13:24:03 #82
35189 Troel
scherp en bot
pi_32805178
Het kan wel stoffig worden en je moet oppassen dat er geen water bijkomt, want dan krijg je zo'n smeerboel
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_32805201
quote:
Op zondag 4 december 2005 13:24 schreef Troel het volgende:
Het kan wel stoffig worden en je moet oppassen dat er geen water bijkomt, want dan krijg je zo'n smeerboel
ja, hey, ik ga het niet maanden laten staan hoor
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  zondag 4 december 2005 @ 13:30:54 #84
35189 Troel
scherp en bot
pi_32805393
quote:
Op zondag 4 december 2005 13:24 schreef MissyMirjaM het volgende:

[..]

ja, hey, ik ga het niet maanden laten staan hoor
Nou, verkijk je er niet op hoeveel stof erbij komt. Dat is echt meer dan je denkt. Ik heb het een keer in een open schaal gedaan, en daarna was het een mooie glazen pot met deksel
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
  zondag 4 december 2005 @ 14:33:11 #85
83951 rashudo
project 2501
pi_32807206
quote:
Op zondag 4 december 2005 13:30 schreef Troel het volgende:

[..]

Nou, verkijk je er niet op hoeveel stof erbij komt. Dat is echt meer dan je denkt. Ik heb het een keer in een open schaal gedaan, en daarna was het een mooie glazen pot met deksel
Moest je de reep scheren?
Their eyes opaque.
pi_32827794
quote:
Op zaterdag 3 december 2005 22:36 schreef BBQ-kip het volgende:

[..]

Van de bosui gebruik ik altijd alles, wit en groen, behalve de worteltjes en de groene uiteinden die er niet mooi uit zien.
Bij prei is het niet te kanen, bij bosui juist lekker.


De courgette zou je kunnen stoven in tomatensaus, is erg lekker (en geen vet)
Uh stoven hoe doe je dat precies. (mijn oven is niet meer optimaal, en hoe je dit met een pan met water doet, heb ik geen idee van)
  maandag 5 december 2005 @ 13:59:18 #87
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_32834306
Even de courgettereepjes/plakjes aanbakken op je bakvel tot de een licht kleurtje hebben, dan wat tomatensaus eroverheen en gaar laten worden nadat je ze hebt bestrooid met wat kruiden (zout, peper, wat kaneel en komijn).
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_32839483
wat zouden jullie doen..?
ik had een tijdje terug kipfilet gekocht, en dat is in de vriezer gestopt.
alleen, het was 1 kilo kipfilet, en die hele zak is in 1 x in de vriezer gedouwd, ik zit nu dus met een bonk van ruim 1 kilo aan kip, terwijl ik ze gewoon per stuk wil gebruiken
snijden is geen optie als het hard bevroren is, weet ik uit ervaring
en ontdooien en opnieuw invriezen mag ook niet..
en ik wil het niet allemaal in 1 x verwerken, want dan gaat het in 1 x op is mijn ervaring, en dat is een duur grapje
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_32839612
Je hebt weinig keus.
In 1 keer klaarmaken en dan verdelen in porties en als het afgekoeld is de vriezer in.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  dinsdag 6 december 2005 @ 10:12:16 #90
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_32856463
Of een zaag erin zetten, maar of dat nou zo'n geweldig idee is...
Ik zou voor Obli's plan gaan
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_32856561
ik heb het ontdooid en in 1 keer klaargemaakt, en wat van de klaargemaakte kip weer ingevroren
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  dinsdag 6 december 2005 @ 10:28:48 #92
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_32856817
Oh ja, we zijn alweer een dag verder
Lekker opgelet Kip!
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  dinsdag 6 december 2005 @ 11:42:48 #93
35189 Troel
scherp en bot
pi_32858496
quote:
Op dinsdag 6 december 2005 10:28 schreef BBQ-kip het volgende:
Oh ja, we zijn alweer een dag verder
Lekker opgelet Kip!
Tja, je had het ook zo koud in die diepvries
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
  dinsdag 6 december 2005 @ 13:43:54 #94
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_32861273
quote:
Op dinsdag 6 december 2005 11:42 schreef Troel het volgende:

[..]

Tja, je had het ook zo koud in die diepvries
en daarna ook nog 's in 1 keer klaargemaakt
  dinsdag 6 december 2005 @ 13:54:26 #95
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_32861538
Het is een fabeltje dat je het niet opnieuw kunt invriezen. Je moet het alleen niet té vaak doen.
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  dinsdag 6 december 2005 @ 14:09:21 #96
58060 Apoc2003
Er gaat niets boven groningen!
pi_32861910
Ik wil graag 6 kippenvleugeltjes klaar maken in de oven, alleen weet ik niet hoelang ze er in moeten en op welke temperatuur... iemand een indicatie ?
"Something hidden. Go and find it. Go and look behind the Ranges. Something lost behind the Ranges. Lost and wating for you. Go!"
-Rudyard Kipling
pi_32861971
Vleugeltjes? Of vleugels?

Ligt dus aan de dikte. Zou de oven op 180 tot 200 graden zetten en dan een wekkertje erbij.
Na 15 minuten even kijken. Na een half uur zal dat wel gaar kunnen zijn.

Zijn ze dan nog niet gaar? Dan gewoon even terug zetten.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  dinsdag 6 december 2005 @ 14:34:04 #98
35189 Troel
scherp en bot
pi_32862501
Toen ik laatst kippenvleugeltjes had, 1 kilootje, moest het 40 minuten heteluchtovern op 180 graden met wat vloeibare margarine eroverheen.

Maarja, dat waren dus ruim 20 vleugeltjes
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_32862587
Oei dit topic biedt inspiratie .
Als het niet wil branden moet je beter stoken.
  dinsdag 6 december 2005 @ 15:40:15 #100
58060 Apoc2003
Er gaat niets boven groningen!
pi_32864198
Heb ze er 20 minuten in gehad op 200 graden en het smaakte prima... al ligt er nog wel een dikke plas vet op mijn bord nu
"Something hidden. Go and find it. Go and look behind the Ranges. Something lost behind the Ranges. Lost and wating for you. Go!"
-Rudyard Kipling
  dinsdag 6 december 2005 @ 17:41:40 #101
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_32867314
quote:
Op dinsdag 6 december 2005 13:43 schreef SiGNe het volgende:

[..]

en daarna ook nog 's in 1 keer klaargemaakt
Ik ben keurig naar mijn werk gegaan, ik ben onschuldig
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')