abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zondag 18 december 2005 @ 19:00:59 #121
60847 Rampestamper
Fabricati diem, punc!
pi_33197862

En een foto van de doorsnede. Hij was heerlijk Piet !
De zin van het leven, is het leven zin geven.
  zondag 18 december 2005 @ 19:06:23 #122
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33198014
Blij dat te horen
:-)
We aim to please.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 18 december 2005 @ 21:16:46 #123
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_33201626
Ik denk dat ik morgen maar eens spullen ga kopen voor die Ti!
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
  maandag 19 december 2005 @ 10:45:04 #124
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_33212635
quote:
Op zondag 18 december 2005 21:16 schreef Nembrionic het volgende:
Ik denk dat ik morgen maar eens spullen ga kopen voor die Ti!
moet je doen!
hij was echt
ik kijk nu al uit naar de kerst
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
  maandag 19 december 2005 @ 19:44:49 #125
3498 Barb
Graduated Fool
pi_33223533
Piet, kan ik door een zelfgemaakte groentebouillon gewoon een scheut sherry mikken?

[edit] ik wil gaan fonduen met Kerst en wil een ietwat spicy-ere smaak aan de groentebouillon meegeven. Of toch maar gaan voor kippenbouillon? Wordt dat wel lekker met diverse vissoorten erin?

[ Bericht 55% gewijzigd door Barb op 19-12-2005 19:50:03 (extra uitleg) ]
When it goes I feel the crush
When I rush it hits me
  maandag 19 december 2005 @ 20:10:05 #126
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33224231
quote:
Op maandag 19 december 2005 19:44 schreef Barb het volgende:
Piet, kan ik door een zelfgemaakte groentebouillon gewoon een scheut sherry mikken?
Ja, prima idee voor een champigonsoep bv
quote:
[edit] ik wil gaan fonduen met Kerst en wil een ietwat spicy-ere smaak aan de groentebouillon meegeven. Of toch maar gaan voor kippenbouillon? Wordt dat wel lekker met diverse vissoorten erin?
Je wil vis boulionfondu maken?
Je kan dan prima kip of groenteboulion gebruiken, maar als je de vis schoonmaakt, maak dan van de koppen en de graten een visboulion.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 19 december 2005 @ 20:19:19 #127
3498 Barb
Graduated Fool
pi_33224435
quote:
Op maandag 19 december 2005 20:10 schreef Pietverdriet het volgende:
Ja, prima idee voor een champigonsoep bv
Je wil vis boulionfondu maken?
Je kan dan prima kip of groenteboulion gebruiken, maar als je de vis schoonmaakt, maak dan van de koppen en de graten een visboulion.
Nee, ik wil zowel vis als vlees gebruiken om mee te fonduen. Om me er een beetje makkelijk vanaf te maken, haal ik gewoon bij de visboer kan en klaar in blokjes gesneden stukjes vis. De scheut sherry zou dus voor in de bouillon zijn om het net wat meer smaak te geven. Mij lijkt dat bij kippenbouillon wel kunnen, maar de vraag is meer of dat ook een succes kan zijn wanneer ik groentenbouillon maak.
When it goes I feel the crush
When I rush it hits me
  maandag 19 december 2005 @ 20:22:52 #128
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33224511
quote:
Op maandag 19 december 2005 20:19 schreef Barb het volgende:

[..]

Nee, ik wil zowel vis als vlees gebruiken om mee te fonduen. Om me er een beetje makkelijk vanaf te maken, haal ik gewoon bij de visboer kan en klaar in blokjes gesneden stukjes vis. De scheut sherry zou dus voor in de bouillon zijn om het net wat meer smaak te geven. Mij lijkt dat bij kippenbouillon wel kunnen, maar de vraag is meer of dat ook een succes kan zijn wanneer ik groentenbouillon maak.
Zou het vlees niet in de fondu stoppen waar vis in heeft gezeten.
Dat ga je proeven.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 19 december 2005 @ 20:24:09 #129
3498 Barb
Graduated Fool
pi_33224557
Ah okee, dank je wel, .
When it goes I feel the crush
When I rush it hits me
  zondag 25 december 2005 @ 00:03:20 #130
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_33385608
Mijn opa heeft een haas meegenomen van het jagen. Alleen de kop is eraf, en is hij van binnen schoongemaakt. Verder zit alles er nog op aan aan.

Van de hazenrug wou ik eigenlijk hazenpeper maken, maar heb je verder nog suggesties?
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
pi_33388475
Ik vind haas en wild vies, maar iik denk dat je hazerug als biefstuk moet bakken, van de rest kan je hazepeper maken, dus stoven.
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  zondag 25 december 2005 @ 09:26:36 #132
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33389787
quote:
Op zondag 25 december 2005 00:03 schreef Euc- het volgende:
Mijn opa heeft een haas meegenomen van het jagen. Alleen de kop is eraf, en is hij van binnen schoongemaakt. Verder zit alles er nog op aan aan.
Van de poten peper maken
quote:
Van de hazenrug wou ik eigenlijk hazenpeper maken, maar heb je verder nog suggesties?
De hazerug moet je als biefstuk bereiden, das verrukkelijk.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 25 december 2005 @ 14:10:25 #133
121125 Gimmick
I am vomit vomiting
pi_33394062
Niet echt een 'hoe maak ik het klaar'-vraag. Maar ik ben gewoon nieuwsgierig.

Rundvlees moet een tijd hangen. Ik geloof minimaal 2 weken, maar hoe langer hoe beter. Hoe zit dat met rundvlees dat je rauw eet? Zoals carpaccio? Bij het recept staat vaak 'zo vers mogelijk', maar heeft dat vlees dan wel evengoed een tijd gerijpt?
I am a black hole shitting into the void
pi_33406673
Ja, vers betekent: zo snel mogelijk uit de winkel. 2 Weken lijkt me meer iets voor wild, als dat nog gebeurt.
Ander vlees is een paar dagen, IMHO...... Dat vlees is al bestorven voor het verkocht wordt.
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  maandag 26 december 2005 @ 01:53:39 #135
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_33407005
Vers kan bij de AH ook betekenen: net ontdooit. Het kan dus zijn dat het al een jaar in de vriezer heeft gehangen.
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
  maandag 26 december 2005 @ 12:44:12 #136
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33411804
quote:
Op zondag 25 december 2005 14:10 schreef Gimmick het volgende:
Niet echt een 'hoe maak ik het klaar'-vraag. Maar ik ben gewoon nieuwsgierig.

Rundvlees moet een tijd hangen. Ik geloof minimaal 2 weken, maar hoe langer hoe beter. Hoe zit dat met rundvlees dat je rauw eet?
Ook ja, smaakt er alleen maar beter door.
quote:
Zoals carpaccio? Bij het recept staat vaak 'zo vers mogelijk', maar heeft dat vlees dan wel evengoed een tijd gerijpt?
Ja, uiteraard voor het snijden, na het snijden zo snel mogelijk opeten.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_33696334
nou,

had een vraagje wat voor gerecht ik kan maken met de wok met de ingredienten: kokosmelk, runderpoulet, djeroek peeroet en sambal

heb zin om te wokken maar weet niet precies hoe te bereiden met deze ingredienten.

:
  woensdag 4 januari 2006 @ 15:41:12 #138
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33696458
quote:
Op woensdag 4 januari 2006 15:37 schreef Atnuk het volgende:
nou,

had een vraagje wat voor gerecht ik kan maken met de wok met de ingredienten: kokosmelk, runderpoulet, djeroek peeroet en sambal

heb zin om te wokken maar weet niet precies hoe te bereiden met deze ingredienten.

:
Niet wokken, maar gewoon sudderen, anders wordt je Poulet niet mals, Poulet mag wel 2-3 uur hebben
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_33696616
zal de kokosmelk uiteindelijk binden denk je?
  woensdag 4 januari 2006 @ 15:47:10 #140
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33696687
Anders doe je er wat bindmiddel bij, toch?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_33696809
Ja das wel zo makkelijk inderdaad, maar dacht miss dat dat niet ging met de kokosmelk.
Ik zat aan dit recept te denken.

RENDAN PADANG

1 kg kip of mager rundvlees
6 sjalotten
5 teentjes knoflook
1 eetlepel sambal oelek
½ theelepel koenjit
1 theelepel laos
1 theelepel djahe
4 kemiries
1 spriet sereh
2 salamblaadjes
2 djeroek poeroetblaadjes
3 cm. santen
olie

----------------------------------------------

Kneus de sjalotten, knoflook, gepofte kemiries, koenjit, laos met de djahe en de sambal. Fruit het kruidenmengsel in een beetje olie en voeg het vlees toe met de sereh, de djeroek poeroet en de salamblaadjes. Doe er nu een ½ liter water bij met de santen en blijf roeren tot de santen opgelost is. Het gerecht nu laten stoven zonder deksel op de pan, tot het vlees gaar en de saus smeuïg is.

Dit gerecht moet scherp zijn.

En dan een beetje aangepast met de ingredienten die ik heb.
Lijkt me erg lekker.
Heb vanmorgen een paar verse djeroek's gekregen en de smaak daarvan in een gerecht vind ik erg lekker, alleen kan weinig recepten vinden waarin dit verwerkt kan worden.
pi_33696861
Wij hadden gister kaasfondue waar teveel wijn inzat, wel met maizena proberen te binden, niet echt gelukt, de smaak holde ook achteruit
Wat hadden we beter kunnen doen?
  woensdag 4 januari 2006 @ 15:52:05 #143
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33696878
Aha,
Tja. dan nu de volgende teleurstelling, ik ben geen groot licht op het gebied van de indische keuken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 4 januari 2006 @ 15:52:41 #144
66470 Klonk
Koning van Tofania
pi_33696899
een Duits (?) gerecht, namelijk Knodel, 1 keer gehad in een restaurant en vond ze erg lekker, nu is mijn vraag, hoe maak ik het zelf, ik zie wel eens van die kant en klaar dingen bij de ReWe ofzo, maar zelf maken lijkt me leuker
Klonk is alleen Klonk als er Klonk op staat
pi_33696960
Ik ook niet, vind het leuk om vanalles te proberen.
Maar zal morgen eens vertellen of het gelukt is.

iig bedankt toch
  woensdag 4 januari 2006 @ 15:54:41 #146
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33696978
quote:
Op woensdag 4 januari 2006 15:51 schreef Bluezz het volgende:
Wij hadden gister kaasfondue waar teveel wijn inzat, wel met maizena proberen te binden, niet echt gelukt, de smaak holde ook achteruit
Wat hadden we beter kunnen doen?
In het meer met een gewicht aan zijn voeten?

Als je een bindmiddel wilt wat weinig smaak wegneemt, gebruik aardappelpureepoeder. Het bindt snel en geeft een redelijk korte binding (als in, wordt niet snel slijmerig)
Nadeel is wel dat het wat korrelig kan zijn.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 4 januari 2006 @ 16:02:29 #147
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33697314
quote:
Op woensdag 4 januari 2006 15:52 schreef Klonk het volgende:
een Duits (?) gerecht, namelijk Knodel, 1 keer gehad in een restaurant en vond ze erg lekker, nu is mijn vraag, hoe maak ik het zelf, ik zie wel eens van die kant en klaar dingen bij de ReWe ofzo, maar zelf maken lijkt me leuker
Kilo bloemige aardappels, dag van te voren koken en af laten koelen, wat melk en eventueel wat aardappelmeel.
De aardappels door de pureepers halen, met de hete melk vermengen en zouten, eventueel binden met aardappelzetmeel en er ballen van maken.
20 minuten in water wat tegen de kook aanzit laten trekken. De truuk is dat ze niet uit elkaar vallen, dus eerst 1 tje proberen of te kijken of het deeg goed is.

Dit zijn Kartoffelknödel, je hebt ook Semmelknödel, daar zit oud brood mee inverwerkt (Semmel is zuidduits voor broodjes) en je hebt ze met griesmeel, roggebrood, er zijn vele soorten.
Idee is telkens hetzelfde, maak een stevig "deeg" wat je in heet water gaart, smaakt bij veel gerechten, vooral met saus.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_33698426
quote:
Op woensdag 4 januari 2006 15:54 schreef Pietverdriet het volgende:


In het meer met een gewicht aan zijn voeten?
quote:
Als je een bindmiddel wilt wat weinig smaak wegneemt, gebruik aardappelpureepoeder. Het bindt snel en geeft een redelijk korte binding (als in, wordt niet snel slijmerig)
Nadeel is wel dat het wat korrelig kan zijn.
ah, dank
pi_33701762
Ah, kdenk dat dit de PERFECTE persoon is om het te vragen

Spätzl(e)...

Die soort pasta achtige kleine gele dingetjes...

Ik vind ze heerlijk, maar ik heb geen flauw idee hoe ik die moet maken, en ik wil ook niet het eerste de beste recept van Internet afplukke... Het belangrijkste is dat het een beproeft recept is...

Alvast hartstikke bedankt,

Tom
Cooking!
  woensdag 4 januari 2006 @ 19:19:02 #150
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33703949
Spätzle maken, echt zelf, is moeilijk, kom daar morgen ff op terug, herinner me anders ff eraan.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 4 januari 2006 @ 20:24:31 #151
97745 Thorical
finding a way
pi_33706149
Ik dacht een keer alternatief vlees te gebruiken, paardenvlees en dan in dit geval lappen.
Maar toen ze na 8 uur sudderen nog schoenzolen bleken maar een roti gekocht.
De volgende dag heeft het nog zo'n 4 uur opgestaan en dus helemaal niets, alleen een jusje dat me deed kwijlen. Na nog een half uur in de magnetron hebben we het toch maar opgegeten maar echt blij zijn we er niet van geworden alleen die jus die was goddelijk.
Met mijn gewone runderlappen gaat nooit iets mis en echt ik heb ze op de zelfde manier behandeld.
Beste Piet, wat kan ik fout gedaan hebben en is er een speciale manier om paardenvlees mals te krijgen?
Ik denk meteen aan limburgs zuurvlees dat toch ook van paardenvlees gemaakt wordt.
  woensdag 4 januari 2006 @ 20:27:28 #152
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33706248
quote:
Op woensdag 4 januari 2006 20:24 schreef Thorical het volgende:
Ik dacht een keer alternatief vlees te gebruiken, paardenvlees en dan in dit geval lappen.
Maar toen ze na 8 uur sudderen nog schoenzolen bleken maar een roti gekocht.
De volgende dag heeft het nog zo'n 4 uur opgestaan en dus helemaal niets, alleen een jusje dat me deed kwijlen. Na nog een half uur in de magnetron hebben we het toch maar opgegeten maar echt blij zijn we er niet van geworden alleen die jus die was goddelijk.
Met mijn gewone runderlappen gaat nooit iets mis en echt ik heb ze op de zelfde manier behandeld.
Beste Piet, wat kan ik fout gedaan hebben en is er een speciale manier om paardenvlees mals te krijgen?
Ik denk meteen aan limburgs zuurvlees dat toch ook van paardenvlees gemaakt wordt.
Denk dat je een oud mijnpaard gekregen hebt

Maar goed, dit vlees inleggen in azijnmarinade dan krijg je het mals, maar ik heb persoonlijk nog nooit meegemaakt dat het na uren en uren stoven niet mals werd,.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 4 januari 2006 @ 20:42:17 #153
97745 Thorical
finding a way
pi_33706822
Dat van dat mijnpaard dachten we thuis ook al en ananassap toevoegen. Of een halve kiwi.
Maar is Spätzle maken nou echt zo moeilijk, je hebt er een opzetdeksel voor nodig maar echt bijzonder is het niet volgens de Duitse kookprogramma's die ik gezien heb.
Maar jou manier van paardenlappen zou dus zijn om ze eerst inteleggen?
  donderdag 5 januari 2006 @ 12:23:37 #154
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33724340
quote:
Op woensdag 4 januari 2006 20:42 schreef Thorical het volgende:
Dat van dat mijnpaard dachten we thuis ook al en ananassap toevoegen. Of een halve kiwi.
je kan ook papaya gebruiken, of gewoon het active enzym dat daarin zit kopen, potjes vleesmalser worden bij de supermarkt verkocht, is een zout/papaiine mengsel (het enzym dat vlees afbreekt)
Als je ananassap gebruikt, moet je wel vers sap gebruiken, sap uit blik of pak is verhit en dat stopt de enzymwerking.
quote:
Maar jou manier van paardenlappen zou dus zijn om ze eerst inteleggen?
Als je zuurvlees maakt, zeker.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 5 januari 2006 @ 12:34:08 #155
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33724630
Spätzle
2 Eieren
½ TL zout
250 g Meel
1/8 Liter Water
los het zout op in de eieren terwijl je deze losslaat.
Meel zeven en de eieren en water er door mengen.
Nu met een Spätzleplank en een mes verder.

Een laagje op de plank smeren en dan reepjes is het kokende water hobelen.
Je kan ook een aardappelpers gebruiken, maar dan wel eentje waar je verschillende grote van gaten in kan doen

Je perst het deeg dan door de pers het kookende water in
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_33725494
Ah, kzal eens kijken of ik aan zon plank, kan komen, en desnoods een aardappelpers...

ALvast hartstikke bedankt Piet!

Tom
Cooking!
pi_33789097
ff een hele andere vraag:

A:
Waarom staat er niet in de Topic-Header " Hoe BEREIDT ik ...." ipv klaarmaken.
Met "Klaarmaken" denk ik altijd aan iets anders

B:
Is 'Piet' Kok ofzo of gerenomeerd recensent ergens ofzo ( nee 'k heb niet al zijn post nagetrokken
heb wel wat beters te doen) dat iedereen aan hem maar alles moet vragen t.a.v.de bereidingswijze
van bepaalde gerechten? Of is het gewoon vraag maar voor de vuist weg want 'Piet' heeft toch
niks anders te doen en vindt het leuk om ff te helpen..
pi_33790072
Hé ISPY heb je hier geen foto's bij? Zomaar effe een vraagje?
Helpt waar hij kan!
  zaterdag 7 januari 2006 @ 06:22:15 #159
66470 Klonk
Koning van Tofania
pi_33790971
quote:
Op zaterdag 7 januari 2006 02:29 schreef i-spy24 het volgende:
ff een hele andere vraag:

A:
Waarom staat er niet in de Topic-Header " Hoe BEREIDT ik ...." ipv klaarmaken.
Met "Klaarmaken" denk ik altijd aan iets anders

B:
Is 'Piet' Kok ofzo of gerenomeerd recensent ergens ofzo ( nee 'k heb niet al zijn post nagetrokken
heb wel wat beters te doen) dat iedereen aan hem maar alles moet vragen t.a.v.de bereidingswijze
van bepaalde gerechten? Of is het gewoon vraag maar voor de vuist weg want 'Piet' heeft toch
niks anders te doen en vindt het leuk om ff te helpen..
A: smut is in the mind of the reader

B: voorzover ik weet is Piet een uitermate goeie kok (al dan niet beroepsmatig), die veel van eten en lekkere dingen afweet
Klonk is alleen Klonk als er Klonk op staat
  zaterdag 7 januari 2006 @ 08:52:22 #160
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33791674
quote:
Op zaterdag 7 januari 2006 02:29 schreef i-spy24 het volgende:
ff een hele andere vraag:

A:
Waarom staat er niet in de Topic-Header " Hoe BEREIDT ik ...." ipv klaarmaken.
Met "Klaarmaken" denk ik altijd aan iets anders
Denk dat dit vooral jouw probleem is, I-Spy
quote:
B:
Is 'Piet' Kok ofzo of gerenomeerd recensent ergens ofzo ( nee 'k heb niet al zijn post nagetrokken
heb wel wat beters te doen) dat iedereen aan hem maar alles moet vragen t.a.v.de bereidingswijze
van bepaalde gerechten? Of is het gewoon vraag maar voor de vuist weg want 'Piet' heeft toch niks anders te doen en vindt het leuk om ff te helpen..
Heb deel 1 van dit topic geopend omdat mensen mij een aantal keer vragen hebben gesteld (wat sommige nog steeds doen) via mail of off topic in ander topic.
denk, dat kan je beter centraal doen als je gebruik wilt maken van mijn enorme kennis op eetgebied.
En, wie ik ben? Ik ben Piet Verdriet een gerenomeerd culinair forumposter, bestrijder van onrecht en voorvechter van vrijheid en tegenstander van grote overheid.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 7 januari 2006 @ 08:58:49 #161
111260 Charmian
a little joy
pi_33791690
quote:
Op zaterdag 7 januari 2006 02:29 schreef i-spy24 het volgende:
ff een hele andere vraag:

A:
Waarom staat er niet in de Topic-Header " Hoe BEREIDT ik ...." ipv klaarmaken.
Met "Klaarmaken" denk ik altijd aan iets anders

B:
Is 'Piet' Kok ofzo of gerenomeerd recensent ergens ofzo ( nee 'k heb niet al zijn post nagetrokken
heb wel wat beters te doen) dat iedereen aan hem maar alles moet vragen t.a.v.de bereidingswijze
van bepaalde gerechten? Of is het gewoon vraag maar voor de vuist weg want 'Piet' heeft toch
niks anders te doen en vindt het leuk om ff te helpen..
A. Omdat het 'Hoe bereid ik...' is. En verder who cares?

B: Wat Piet zelf zegt en omdat hij het soms zo aardig brengt.
The only true wisdom is in knowing you know nothing. -- [b]Socrates [/b]
I know nothing, I come from Barcelona. -- [b]Manuel[/b]
pi_33792596
quote:
Op zaterdag 7 januari 2006 08:52 schreef Pietverdriet het volgende:


En, wie ik ben? Ik ben Piet Verdriet een gerenomeerd culinair forumposter, bestrijder van onrecht en voorvechter van vrijheid en tegenstander van grote overheid.
En Piet houdt van knuffelen...
Nog een leuke verjaardag gehad, Piet?
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zaterdag 7 januari 2006 @ 13:10:22 #163
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33795789
quote:
Op zaterdag 7 januari 2006 10:57 schreef Oblivion het volgende:

[..]

En Piet houdt van knuffelen...
Nog een leuke verjaardag gehad, Piet?
Ik wordt oud...
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_33796729
quote:
Op zaterdag 7 januari 2006 13:10 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik word oud...
En steeds wijzer....

Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_33797479
quote:
Op zaterdag 7 januari 2006 13:10 schreef Pietverdriet het volgende:


Trouwens, why the long face?
Mannen worden knapper naarmate ze ouder worden.....(En hopelijk ook milder...)

Nu moet ik eigenlijk wat ontopics plaasten, maar weet nu even niks te vragen....
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_33816252
En omdat Piet van boter houdt!
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  zaterdag 7 januari 2006 @ 23:06:26 #167
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33816317
quote:
Op zaterdag 7 januari 2006 23:04 schreef krakkemieke het volgende:
En omdat Piet van boter houdt!
En dan bedoelen we ook boter
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_33816455
Dat zeg ik ja!
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  zaterdag 7 januari 2006 @ 23:10:57 #169
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33816518
quote:
Op zaterdag 7 januari 2006 23:09 schreef krakkemieke het volgende:
Dat zeg ik ja!
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_33816711
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  zaterdag 7 januari 2006 @ 23:18:30 #171
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33816837
Heb vandaag pelaardappels met boterdoop gegeten,
Heerlijk
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 7 januari 2006 @ 23:21:43 #172
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_33816979
peterselie erbij?
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zaterdag 7 januari 2006 @ 23:22:45 #173
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33817019
nee alleen wat zout en knoflook
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 8 januari 2006 @ 01:21:16 #174
16447 Chielus
Dial M for me.
pi_33820418
Piet heb je nog wat speciale tips, ingredienten of smaakmakers voor een lekkere lasagna?
Save the cheerleader. Save the World.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today James Dean
  zondag 8 januari 2006 @ 10:07:13 #175
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_33825034
quote:
Op zaterdag 7 januari 2006 23:18 schreef Pietverdriet het volgende:
Heb vandaag pelaardappels met boterdoop gegeten,
Heerlijk
Boterdoop? Google levert 0,0
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
  zondag 8 januari 2006 @ 10:12:41 #176
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33825068
quote:
Op zondag 8 januari 2006 10:07 schreef Nembrionic het volgende:

[..]

Boterdoop? Google levert 0,0
Gesmolten boter om in te dopen, met een beetje zout en knof
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 8 januari 2006 @ 10:13:35 #177
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33825080
quote:
Op zondag 8 januari 2006 01:21 schreef Chielus het volgende:
Piet heb je nog wat speciale tips, ingredienten of smaakmakers voor een lekkere lasagna?
Poeh, eu, ja, maak de pasta vellen zelf
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 8 januari 2006 @ 10:48:50 #178
16447 Chielus
Dial M for me.
pi_33825448
quote:
Op zondag 8 januari 2006 10:13 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Poeh, eu, ja, maak de pasta vellen zelf
Tja daar heb ik de spullen niet voor in huis, zat meer te denkena aan een bepaald soort kruiden ofzo, maar ik ga denk ik gewoon lekker een soort klassieke versie maken. maar dan met gorgonzola.
Save the cheerleader. Save the World.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today James Dean
  zondag 8 januari 2006 @ 11:06:26 #179
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33825710
quote:
Op zondag 8 januari 2006 10:48 schreef Chielus het volgende:

[..]
Tja daar heb ik de spullen niet voor in huis,
bloem, ei, deegroller?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 8 januari 2006 @ 11:21:45 #180
16447 Chielus
Dial M for me.
pi_33825983
ik ben net na mn anti-kater ontbijt door mn eieren heen
Save the cheerleader. Save the World.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today James Dean
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')