FOK!forum / Culinesse à gogo / Rare eet en drink gewoontes.
tong80zaterdag 24 januari 2004 @ 21:07
Ik bestelde vroeger altijd een broodje Bami. Vonden ze raar.

At als kind m'n pap met een lollie. Vraag me niet waarom.

M'n broertje was gek op bruin brood met kaas en hagelslag.

Tegenwoordig doe ik vrij normaal, behalve de loempia op m'n snee witbrood.

Iemand anders met rare eetgewoonten ?


Pearlyzaterdag 24 januari 2004 @ 21:10
ja .. hiero !!
Ik eet nasi met appelmoes ...
Vinden mensen raar
Het gekke is ... ik weet niet beter. Dat ging gewoon zó bij ons thuis.
ozzietukkerzaterdag 24 januari 2004 @ 21:10
Ik ken mensen die satesaus op hun kaassoufle doen
tong80zaterdag 24 januari 2004 @ 21:11
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 21:10 schreef Pearly het volgende:
ja .. hiero !!
Ik eet nasi met appelmoes ...
Vinden mensen raar
Het gekke is ... ik weet niet beter. Dat ging gewoon zó bij ons thuis.
Mixed mariage ?


Klonkzaterdag 24 januari 2004 @ 21:11
Eieren met aardbeienjam raar genoeg ?
Virus.NLzaterdag 24 januari 2004 @ 21:11
Zuurkool met Currysaus
tong80zaterdag 24 januari 2004 @ 21:11
Oh ja, ik doe mayonaisse bij de boerenkool.


gigatechzaterdag 24 januari 2004 @ 21:12
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 21:10 schreef ozzietukker het volgende:
Ik ken mensen die satesaus op hun kaassoufle doen
ja hiero.. heeeerlijk je weet niet wat je mist
assepoeszaterdag 24 januari 2004 @ 21:12
Is pindakaas met hagelslag op brood ook raar? Of kaas met aardbeienjam?
Oblivionzaterdag 24 januari 2004 @ 21:12
Wit zacht broodje met paprikachips.... Nog overgehouden van een bepaalde school.

Voor de rest kan ik alles wat ik lekker vind, door elkaar eten...

Famaszaterdag 24 januari 2004 @ 21:12
ik doe bij m'n vlees meestal curry
niet al het vlees..maar bij het meeste wel
Klonkzaterdag 24 januari 2004 @ 21:13
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 21:11 schreef tong80 het volgende:
Oh ja, ik doe mayonaisse bij de boerenkool.



Ik bij wortels (of is dat gewoon ?)
tong80zaterdag 24 januari 2004 @ 21:14
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 21:12 schreef assepoes het volgende:
Is pindakaas met hagelslag op brood ook raar? Of kaas met aardbeienjam?
Vooral het eerste is vrij normaal.


Vavazaterdag 24 januari 2004 @ 21:14
ik vind droog brood lekker
soms lekkerder dan brood met beleg, dan eet ik mijn plak kaas apart op.

Een kaassouffle op een zacht wit broodje vind ik dan wel weer lekker

Pearlyzaterdag 24 januari 2004 @ 21:14
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 21:11 schreef tong80 het volgende:
Oh ja, ik doe mayonaisse bij de boerenkool.



O! .. ik bij de rode kool .... écht ! ..
jeetje... eigenlijk zijn wij best wel raar idd
jagermasterzaterdag 24 januari 2004 @ 21:14
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 21:12 schreef Famas het volgende:
ik doe bij m'n vlees meestal curry
niet al het vlees..maar bij het meeste wel
me 2
bonkezaterdag 24 januari 2004 @ 21:15
hutspot , boerekool met azijn
piccalilie op een vers sneetje witbrood hmmmmmm
Pearlyzaterdag 24 januari 2004 @ 21:16
op boerenkool MOET azijn idd
popolonzaterdag 24 januari 2004 @ 21:16
Frikandel zonder speciaal, mayonaise of wat dan ook.

Gewoon een kale del. Heerlijk.

bonkezaterdag 24 januari 2004 @ 21:17
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 21:16 schreef popolon het volgende:
Frikandel zonder speciaal, mayonaise of wat dan ook.

Gewoon een kale del. Heerlijk.


tja hier zou ik wat op kunnen zeggen
tong80zaterdag 24 januari 2004 @ 21:18
Kent iemand de scene uit de breakfast club ?

Ally Sheedy die een soort niespoeder op haar brood doet.


[Dit bericht is gewijzigd door tong80 op 24-01-2004 21:19]

Oblivionzaterdag 24 januari 2004 @ 21:18
Mijn opa deed echt overal Savora mosterd op!

Lieve man...

popolonzaterdag 24 januari 2004 @ 21:19
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 21:17 schreef bonke het volgende:

[..]

tja hier zou ik wat op kunnen zeggen


Ga je gang, leef je uit.

't gaat tenslotte om rare eetgewoontes

bonkezaterdag 24 januari 2004 @ 21:22
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 21:19 schreef popolon het volgende:

[..]

Ga je gang, leef je uit.

't gaat tenslotte om rare eetgewoontes


ja daarom houd ik me maar ff in he
charonzaterdag 24 januari 2004 @ 21:23
Ehm augurken met suiker (dippen) als snack?
N-I-Xzaterdag 24 januari 2004 @ 21:24
doe altijd jus bij aardappelen
tong80zaterdag 24 januari 2004 @ 21:24
Het schijnt erg slecht te zijn.

Maar opgewarmde boerekool uit de koekepan, met zo'n heerlijk korstje is niet te versmaden.


tong80zaterdag 24 januari 2004 @ 21:26
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 21:24 schreef N-I-X het volgende:
doe altijd jus bij aardappelen
Jij spoort niet.


humidityzaterdag 24 januari 2004 @ 21:28
shoarma met saté saus....
lxzzaterdag 24 januari 2004 @ 21:28
iedereen kijkt me raar aan als ik een tosti maak met jam en banaan..
maar dat eet ik al sinds ik klein ben
josjazaterdag 24 januari 2004 @ 21:29
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 21:24 schreef tong80 het volgende:
Het schijnt erg slecht te zijn.

Maar opgewarmde boerekool uit de koekepan, met zo'n heerlijk korstje is niet te versmaden.



O jaaaaa dat is echt heerlijk.. Waarom slecht?
popolonzaterdag 24 januari 2004 @ 21:30
Ook raar is dat ik de Nederlandse stamppotten het heerlijkst vindt van héle wereld.

Ranzige pasta's, kleffe Chinees. Bleh.

[Dit bericht is gewijzigd door popolon op 24-01-2004 21:30]

Pietverdrietzaterdag 24 januari 2004 @ 21:30
Mensen die bij de marine hebben gezeten eten vaak werkelijk overal sambal bij.-
tong80zaterdag 24 januari 2004 @ 21:31
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 21:29 schreef josja het volgende:

[..]

O jaaaaa dat is echt heerlijk.. Waarom slecht?


Spinazie, boerekool en andere bladgroenten schijn je niet te mogen bakken.

Kankerverwekkend om het grof te stellen.


Klonkzaterdag 24 januari 2004 @ 21:38
Dan had ik allang dood moeten zijn, met alle stampot boerenkool en andijvie die in de koekenpan zijn beland
Kajalevizaterdag 24 januari 2004 @ 21:56
Pannenkoek met kaas en ook nog stroop
Oblivionzaterdag 24 januari 2004 @ 21:57
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 21:56 schreef Kajalevi het volgende:
Pannenkoek met kaas en ook nog stroop
Je vergeet de spek!!

Lekker...

Klonkzaterdag 24 januari 2004 @ 22:00
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 21:56 schreef Kajalevi het volgende:
Pannenkoek met kaas en ook nog stroop
das normaal
tong80zaterdag 24 januari 2004 @ 22:01
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 22:00 schreef Klonk het volgende:

[..]

das normaal


Niet in Ethiopië.


shmoopyzaterdag 24 januari 2004 @ 22:05
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 21:31 schreef tong80 het volgende:

[..]

Spinazie, boerekool en andere bladgroenten schijn je niet te mogen bakken.

Kankerverwekkend om het grof te stellen.



Nee, niet opnieuw opwarmen, prutser!

Kajalevizaterdag 24 januari 2004 @ 22:05
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 21:57 schreef Oblivion het volgende:

[..]

Je vergeet de spek!!

Lekker...


sorry, pannenkoek met kaas en ook nog stroop en ook nog spek dus
Kajalevizaterdag 24 januari 2004 @ 22:07
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 22:00 schreef Klonk het volgende:

[..]

das normaal


vinden heel veel mensen niet, kaas en stroop schijnt geen combinatie te zijn, die hebben dr gewoon geen verstand van volgens mij
tong80zaterdag 24 januari 2004 @ 22:07
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 22:05 schreef shmoopy het volgende:

[..]

Nee, niet opnieuw opwarmen, prutser!


Dacht dat het een broodje aap verhaal was.


Tijnzaterdag 24 januari 2004 @ 22:10
Ja hallo! Ben ik nog op tijd? Ik maakte vroeger altijd boterhammen met "alles". En dan deed ik er ook echt alles op wat ik kon vinden. Net als dat ik trouwens wel eens mixdrankjes maakte met alles

Maar tegenwoordig weet ik me vrij netjes te beperken tot 4 a 5 soorten beleg

shmoopyzaterdag 24 januari 2004 @ 22:11
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 22:07 schreef tong80 het volgende:

[..]

Dacht dat het een broodje aap verhaal was.



Jij hebt het over dat je het niet mag bakken, maar je mag het niet opnieuw opwarmen, heeft het bakken niets mee te maken.
Blinkyzaterdag 24 januari 2004 @ 22:11
Een broodje kaassouflee vind ik heerlijk, maar dat schijnt niet iedereen te kennen. Of mayonnaise bij de (ook gekookte, niet alleen gebakken) aardappelen.
tong80zaterdag 24 januari 2004 @ 22:13
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 22:11 schreef shmoopy het volgende:

[..]

Jij hebt het over dat je het niet mag bakken, maar je mag het niet opnieuw opwarmen, heeft het bakken niets mee te maken.


Ja maar meissie.

Boerekool weggooien is toch zonde ?

En koud is het niet te vreten.


shmoopyzaterdag 24 januari 2004 @ 22:13
Okee, de echt vieze gore vette onsmakelijke ik schaam me dood en eet dit alleen als ik alleen thuis ben en niemand het ziet-versie van shmoop:

Potje kapucijnders opwarmen, klodder mayo erover en flink veel uitgebakken plakjes vet spek.

There, I said it.

Tijnzaterdag 24 januari 2004 @ 22:13
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 22:11 schreef Blinky het volgende:
Een broodje kaassouflee vind ik heerlijk, maar dat schijnt niet iedereen te kennen. Of mayonnaise bij de (ook gekookte, niet alleen gebakken) aardappelen.
Er zijn geen gerechten waar je geen mayonaise bij kunt eten.
Tijnzaterdag 24 januari 2004 @ 22:13
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 22:13 schreef tong80 het volgende:

[..]

Ja maar meissie.

Boerekool weggooien is toch zonde ?

En koud is het niet te vreten.


Dus... niet opwarmen, maar bakken!
MUUSzaterdag 24 januari 2004 @ 22:35
Bietjes met mayo en een giga berg rauwe uien.
Salami met piccalilly.
Kipfilet met piccalilly.
Gekookte worst met piccalilly.
Friet met piccalilly.
Bruine bonen met piccalilly.

Ik eet ook pepertjes. Vinden veel mensen ook raar en goor.

MUUSzaterdag 24 januari 2004 @ 22:36
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 22:11 schreef Blinky het volgende:
Een broodje kaassouflee vind ik heerlijk, maar dat schijnt niet iedereen te kennen.
Broodje kaassouflee met curry. Niks mis mee.

-edit- Dan proef ik die ranzige kaas tenminste niet. .

Oblivionzaterdag 24 januari 2004 @ 22:37
Broodje (zacht) met salami en ketchup...

En dan ook nog tomaatjes ertussen...

popolonzaterdag 24 januari 2004 @ 22:37
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 22:36 schreef MUUS het volgende:

[..]

Broodje kaassouflee met curry. Niks mis mee.

-edit- Dan proef ik die ranzige kaas tenminste niet. .


Broodje curry kan ook hoor.

MUUSzaterdag 24 januari 2004 @ 22:41
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 22:37 schreef Oblivion het volgende:
Broodje (zacht) met salami en ketchup...

En dan ook nog tomaatjes ertussen...


Nee joh!

Een liter mosterd op de salami en een augurkje!

Man, ik zou me diep moeten schamen nu ik een aantal van mijn ranzigheden heb verteld. Alleen voelt het eigenlijk als een opluchting.

Zing mee : I'M COMING OUT! .

Oblivionzaterdag 24 januari 2004 @ 22:45
Wel savora mosterd dan!

Heeft veel weg van pically...

Tijnzaterdag 24 januari 2004 @ 22:48
Damn, ik ben echt een mietje nu ik dit allemaal zo lees. Whehe, is dat ff een shock.
Elusivezaterdag 24 januari 2004 @ 22:57
_alles_ smaakt pas echt goed met een dikke vette klodder Aldi curry (Golden ...nogwat..)
Tijnzaterdag 24 januari 2004 @ 23:04
Ok, confession. Een broodje kaas, worst, pindakaas, chocopasta en jam is zo slecht nog niet

Of met hagelslag als vervanger voor de chocopasta!

Of gewoon met hageslag

Of met een gekookt eitje

ei

Maar dan gaat de chocopasta er wel uit in principe

Oh brie kan ook nog wel in de mix trouwens, zeker met een goed glas sinaasappelsap met melk door elkaar erbij

Tijnzaterdag 24 januari 2004 @ 23:07
Oh shit, ik vergeet de mayonaise, ketchup, barbecuesaus en kerriesaus.
Tijnzaterdag 24 januari 2004 @ 23:09
Nou moet er niet opeens zo'n ijzige stilte vallen he
shmoopyzaterdag 24 januari 2004 @ 23:10
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 23:09 schreef Tijn het volgende:
Nou moet er niet opeens zo'n ijzige stilte vallen he
Culi-horror gewoon, man
tong80zaterdag 24 januari 2004 @ 23:11
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 23:09 schreef Tijn het volgende:
Nou moet er niet opeens zo'n ijzige stilte vallen he
Je had vroeger van die waterijsjes die je in tweeën kon breken.

Ik doopte ze altijd in pudding.

Net zoals m'n lollies.


MUUSzaterdag 24 januari 2004 @ 23:11
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 23:09 schreef Tijn het volgende:
Nou moet er niet opeens zo'n ijzige stilte vallen he
Jij vreet zo goor dat ik het niet eens durf te lezen. .

Zo, die heb je terug. .

#ANONIEMzaterdag 24 januari 2004 @ 23:12
Ik doe altijd tomatenketchup over de andijvie stamppot.
Ook doe ik komkommer op mijn botherham met pindakaas anders is het zo droog
MUUSzaterdag 24 januari 2004 @ 23:13
Ik doopte lollies in de pindakaas en hagelslag. .

Oh, en ik spoot die zeeuwse mayo rechtstreeks mijn giecheltje in.

tong80zaterdag 24 januari 2004 @ 23:14
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 23:13 schreef MUUS het volgende:


Oh, en ik spoot die zeeuwse mayo rechtstreeks mijn giecheltje in.


Dit is Cullie, geen sex.


Tijnzaterdag 24 januari 2004 @ 23:14
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 23:11 schreef tong80 het volgende:

[..]

Je had vroeger van die waterijsjes die je in tweeën kon breken.

Ik doopte ze altijd in pudding.

Net zoals m'n lollies.


Dopen is sowieso echt te gek!
Tijnzaterdag 24 januari 2004 @ 23:16
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 23:14 schreef tong80 het volgende:

[..]

Dit is Cullie, geen sex.


*Kben blij dat ik niet de enige ben*-post
Nijnazondag 25 januari 2004 @ 12:35
slasaus (zeg maar van die dunne mayonaise) bij de nasi.
zilveruitjes bij de boerenkool (geleerd van mn vriend)
_Cleo_zondag 25 januari 2004 @ 13:01
Broodje kaas met ketchup. .

En boerenkool met augurken. .

Broodje boterhamworst met mayo. . .

popolonzondag 25 januari 2004 @ 17:05
Witte bonen in tomatensaus, een hele pot leegeten zonder iets erbij.
Elvidinsdag 27 januari 2004 @ 16:51
Ik heb gehoord dat Nederlanders na de maaltijd wel eens aardappelen met karnemelk eten/ slobberen.... Schijnt goed voor de spijsvertering te zijn ofzow.... ieuw..

Iets anders: Boerenkool stampen met n kuiltje jus. BAH! Je ziet helemaal niet wat er in zit! Het word zo'n gore massa!

Ja sorry, mn ma is half-duits en die maakt veel dingen op de Duitse manier klaar, en die bovenstaande oer-hollandse dingen vinnik écht heel erg gatveredamme!

SjiebiediepSjauwdinsdag 27 januari 2004 @ 17:49
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 22:13 schreef shmoopy het volgende:
Okee, de echt vieze gore vette onsmakelijke ik schaam me dood en eet dit alleen als ik alleen thuis ben en niemand het ziet-versie van shmoop:

Potje kapucijnders opwarmen, klodder mayo erover en flink veel uitgebakken plakjes vet spek.

There, I said it.


Ahhh dat ken ik ja, eindelijk een lotgenoot. Alleen mijn variatie is:
-geen spekjes
-geen kapucijners maar bruine bonen OF witte bonen

Bij de chili con carne is wat mayo ook niet te versmaden. Maar hetzelfde verhaal, bij anderen doe ik het niet

Fixersdinsdag 27 januari 2004 @ 18:15
Op een broodje gezond moet gewoon salami! Niet van die smakeloze laffe ham. En een likkie mosterd natuurlijk (mosterd smaakt bij alles).
AsschenSukardinsdag 27 januari 2004 @ 18:22
mix wat pindakaas met mosterd. beleg eerst je bammetje met kaas en smeer de mix eroverheen

dat at ik altijd als jochie

littledrummergirldinsdag 27 januari 2004 @ 18:30
pannekoeken met spek en heeeelveel poedersuiker

rijst met boter en suiker

tosti's met tomatenketchup ( maar dat is niet zo heel raar blijkbaar)

jellyrosedinsdag 27 januari 2004 @ 18:51
quote:
Op dinsdag 27 januari 2004 18:30 schreef littledrummergirl het volgende:
rijst met boter en suiker
Heeeeeeeeeeeeeerlijk..

Mijn rare eetgewoonte: pakje noodles gewoon droog en dus ongekookt opeten... yummmmmie!

Ik eet trouwens ook het liefst met plastic bestek omdat ik helemaal gek word als ik aan het geluid en geur en smaak van stalen/ijzeren bestek denk.. *ril*

AsschenSukardinsdag 27 januari 2004 @ 18:55
ja de geur van metalen bestek is zo goor... daar meuren je handen nog een hele avond van
Rewimodinsdag 27 januari 2004 @ 18:55
quote:
Op dinsdag 27 januari 2004 18:30 schreef littledrummergirl het volgende:
rijst met boter en suiker
Wel bruine suiker dan Dat kreeg ik altijd als ik ziek was...
littledrummergirldinsdag 27 januari 2004 @ 19:45
quote:
Op dinsdag 27 januari 2004 18:55 schreef Rewimo het volgende:

[..]

Wel bruine suiker dan Dat kreeg ik altijd als ik ziek was...


pas gehoord dat dat typisch brabants is.. is dat ook zo?
SEMTEXdinsdag 27 januari 2004 @ 19:48
Ik vind Frikandel met mosterd best te eten en ik eet m'n friet graag met pickalilly
Rewimodinsdag 27 januari 2004 @ 19:50
quote:
Op dinsdag 27 januari 2004 19:45 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

pas gehoord dat dat typisch brabants is.. is dat ook zo?


Ik kom absoluut niet uit Brabant
numfdinsdag 27 januari 2004 @ 19:52
haring met slagroom
Repelsteeltjuhdinsdag 27 januari 2004 @ 19:53
heeel soms; pizza met slagroom.. als ik daar zin in heb. niet zo vaak

[Dit bericht is gewijzigd door Repelsteeltjuh op 27-01-2004 19:56]

Fixersdinsdag 27 januari 2004 @ 19:55
Bruine basterdsuiker op verse warme toast met een beetje boten. Hier niet zo vreemd, de britten verklaarden me voor gek, die nemen liever Marmite (en dat is heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel smerig).
Little_Meaniedinsdag 27 januari 2004 @ 19:56
Ik doe zo op bijna al mijn gerechten Tabasco
Enemyforcedinsdag 27 januari 2004 @ 20:05
Witte brood met smeerleverworst en daarover mayo
numfdinsdag 27 januari 2004 @ 20:07
Ontbijdkoek met leverpastei
afraidtechdinsdag 27 januari 2004 @ 20:13
ik doe zowat overal appelmoes op lekker
tong80dinsdag 27 januari 2004 @ 20:44
quote:
Op dinsdag 27 januari 2004 19:52 schreef numf het volgende:
haring met slagroom
We have a winner.


Knuzzeldinsdag 27 januari 2004 @ 20:56
Brood met chocoladepasta bruine suiker en hagelslag....
en roerei met kaas en ketchup
Grrrrrrrrdinsdag 27 januari 2004 @ 20:58
Als klein kind at ik regelmatig een handje droge kattebrokken...
Rewimodinsdag 27 januari 2004 @ 21:11
Ontbijtkoek combineert prima met chocopasta of hagelslag
luisjedinsdag 27 januari 2004 @ 21:25
quote:
Op dinsdag 27 januari 2004 20:58 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Als klein kind at ik regelmatig een handje droge kattebrokken...
jammie
Xternaldinsdag 27 januari 2004 @ 21:43
Frikadellen met slagroom ...
numfdinsdag 27 januari 2004 @ 21:46
Hoofdkaas met appelstroop,en een druppel levertraan.
assepoeswoensdag 28 januari 2004 @ 09:49
Krentebrood met cervelaat of kaas.
littledrummergirlwoensdag 28 januari 2004 @ 10:15
quote:
Op dinsdag 27 januari 2004 21:11 schreef Rewimo het volgende:
Ontbijtkoek combineert prima met chocopasta of hagelslag
jellyrosewoensdag 28 januari 2004 @ 11:46
quote:
Op woensdag 28 januari 2004 09:49 schreef assepoes het volgende:
Krentebrood met cervelaat of kaas.
Oh hm. Ik dacht dat dat doodnormaal was? Heeeeeeeeeeeerlijk, een krentenbol met echte boter en kaas
medinawoensdag 28 januari 2004 @ 12:09
ik ben er laatst achtergekomen dat mijn dochtertje van anderhalf konijnenkeutels eet en ook wel eens stiekum wat kattebrokjes naarbinnen werkt.
Cameliowoensdag 28 januari 2004 @ 13:22
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 21:12 schreef assepoes het volgende:
Is pindakaas met hagelslag op brood ook raar? Of kaas met aardbeienjam?
Nee, net zo min als kaas met appelstroop.
Caridinsdag 3 februari 2004 @ 17:38
Heerlijk topic... vooral om te lezen, want qua eten ben ik nog vrij normaal geloof ik. Behalve pindakaas met augurk op brood, van mijn vader geleerd en nooit als vreemd beschouwd, maar volgens mijn vriend kan het echt niet. En rauw bladerdeeg....
Als kind jatte ik ook ongekookte spaghetti uit de pan, maar dat doe ik nu niet meer.
bonkedinsdag 3 februari 2004 @ 20:13
owkeej dan, vroeger dronk ik wel eens gewoon koffiemelk uit de fles , of wel es een slokkie azijn , maar dat was vroegerrr gelukkig
Fixersdinsdag 3 februari 2004 @ 20:20
quote:
Op dinsdag 3 februari 2004 20:13 schreef bonke het volgende:
owkeej dan, vroeger dronk ik wel eens gewoon koffiemelk uit de fles , of wel es een slokkie azijn , maar dat was vroegerrr gelukkig
Jij moet in engeland gaan wonen! Als je daar aardbeien met room besteld krijg je niet netjes metsuiker stijfgeslagen room maar een kannetje met gewoon ongeklopte en ongezoette room, yuk.

Maar ja het is wel het land waar ze Marmite op brood smeren.

NightBirddinsdag 3 februari 2004 @ 21:05
quote:
Op dinsdag 3 februari 2004 17:38 schreef Cari het volgende:Behalve pindakaas met augurk op brood, van mijn vader geleerd en nooit als vreemd beschouwd, maar volgens mijn vriend kan het echt niet. En rauw bladerdeeg....
IEUW! Vriend-van-Cari
BlaatschaaPdinsdag 3 februari 2004 @ 21:16
Ik schraap alles van mijn pizza af nadat 't uit de oven is gekomen. Beat that !

En nee, het is niet lekker als ik 't voor het bakken eraf haal dus dat doe ik dan ook niet.

_wiedinsdag 3 februari 2004 @ 21:20
Vroeger weleens na het eten, chocoladevla met gekookte aardappels
Laraawoensdag 4 februari 2004 @ 01:48
Banaan met pindakaas Heeeel erg lekker!

Vroeger ook rauwe spaghetti en brood met appelmoes of brood met yoghurt

Kajaleviwoensdag 4 februari 2004 @ 12:09
witte boterham met augurk en mayonaise
Pizza_Shooterwoensdag 4 februari 2004 @ 17:48
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 21:28 schreef lxz het volgende:
iedereen kijkt me raar aan als ik een tosti maak met jam en banaan..
maar dat eet ik al sinds ik klein ben
Sinds je klein bent? Verwacht je ook nog een keer groot te worden?
Pizza_Shooterwoensdag 4 februari 2004 @ 17:49
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 22:05 schreef shmoopy het volgende:

[..]

Nee, niet opnieuw opwarmen, prutser!


Mag je boerenkool, etc. niet opnieuw opwarmen (lees: in de magnetron doen)?
AKnynkewoensdag 4 februari 2004 @ 18:06
quote:
Op dinsdag 27 januari 2004 19:52 schreef numf het volgende:
haring met slagroom
bij de meeste van deze dingen kon ik me nog wel voorstellen dat sommige mensen het lekker zouden vinden....maar haring met slagroom? Dat is inderdaad wel de meest absurde combinatie die ik ooit gehoord heb! Maar, als jij het lekker vindt, smakelijk!

Volgnes mij heb ik geen rare eetgewoontes..Ja, rode kool bij de Hachee. Dat schijnen ze in twente niet te kennen, daar eten ze hutspot dacht ik bij de hachee...bah!

Partygurlwoensdag 4 februari 2004 @ 18:08
kaas met een dikke laag sambal
Pinobotwoensdag 4 februari 2004 @ 18:14
Ik maak altijd en stapel van 4 boterhammen en werk die zo naar binnen.
Ripleywoensdag 4 februari 2004 @ 18:15
quote:
Op woensdag 4 februari 2004 18:08 schreef Partygurl het volgende:
kaas met een dikke laag sambal
V

Liefst eigenlijk een boterham met Pindakaas, sambal en kaas

Fixerswoensdag 4 februari 2004 @ 18:50
quote:
Op dinsdag 3 februari 2004 17:38 schreef Cari het volgende:
Heerlijk topic... vooral om te lezen, want qua eten ben ik nog vrij normaal geloof ik. Behalve pindakaas met augurk op brood, van mijn vader geleerd en nooit als vreemd beschouwd, maar volgens mijn vriend kan het echt niet. En rauw bladerdeeg....
Als kind jatte ik ook ongekookte spaghetti uit de pan, maar dat doe ik nu niet meer.
Ja lekker! Maar dan wel echte roomboter-bladerdeeg en niet die goedkope met margarine. Ook cake-beslag en koekjesdeeg is altijd smakelijk.

Voor de deegfreaks: Ben & Jerry heeft Cookie-dough ijs. Weet niet hoe dat smaakt maar als ik weer bij de jamin ben haal ik een potje.

Sorbootjedonderdag 5 februari 2004 @ 14:19
Mijn ex deed altijd maggi over z´n friet...

Ik vind een broodje kaassouffle met pindasaus en mayo heerlijk!

Kaas met stroop is trouwens echt niet gek.
Verschillende soorten kaas worden in een restaurant met (appel)stroop geserveerd!

KatirZandonderdag 5 februari 2004 @ 14:32
quote:
Op woensdag 28 januari 2004 13:22 schreef Camelio het volgende:

[..]

Nee, net zo min als kaas met appelstroop.


kaas met jam op pita broodje is dus echt wel lekker
_VoiD_donderdag 5 februari 2004 @ 15:19
kerrieschotel met appelmoes
wortelstamp met slasaus
boerenkoolstamp met slasaus

en sinds kort weer shoarmabroodjes met kaas en jam erop, en daarna even in de oven. mmmmmmmmmmm

ladieladonderdag 5 februari 2004 @ 16:24
pannekoek met kaas en curry
is heeel lekker
kaassouffle moet je trouwens absoluut met satesaus eten en is helemaal lekker op een bolletje met mayo erbij
Den_Haagdonderdag 5 februari 2004 @ 17:42
quote:
Op woensdag 4 februari 2004 18:08 schreef Partygurl het volgende:
kaas met een dikke laag sambal
Heb daar een variant op. Brood ingesmeerd met sambal en daarop swartschwaldershinken of coburgerham.
zyzzyxzondag 8 februari 2004 @ 03:12
krekels, gefrituurde bounty`s
Pizza_Shooterzondag 8 februari 2004 @ 09:58
quote:
Op woensdag 4 februari 2004 17:49 schreef Pizza_Shooter het volgende:

[..]

Mag je boerenkool, etc. niet opnieuw opwarmen (lees: in de magnetron doen)?


Boerenkool mag dus wel, maar bijv. spinazie of rode bieten weer niet.
Pietverdrietzondag 8 februari 2004 @ 12:21
quote:
Op zondag 8 februari 2004 09:58 schreef Pizza_Shooter het volgende:

[..]

Boerenkool mag dus wel, maar bijv. spinazie of rode bieten weer niet.


waarom zou je Rode Bietjes niet mogen opwarmen?
zelfs dat verhaal over nitriet in Spinazie is gruwelijk overdreven, of denk je dat Diepvries spinazi rauw is?
BeingCreativezondag 8 februari 2004 @ 15:09
Tosti met kaas, banaan en pizza quick saus ... mmm
tweety28zondag 8 februari 2004 @ 15:24
ik deed het vroeger heel vaak en heb nu nog vaak de neiging als ik bij mijn ouders ben, om het sap van de augurken op te drinken, niet te veel natuurlijk anders kwamen die droog te staan.!
Echt heerlijk!
inkie1010zondag 8 februari 2004 @ 15:27
Tosti kaas met aardbeienjam

Mexicaans gekruid gehakt met mexicaanse groente, maar dan niet met tortilla's maar gewoon met elleboogjes macaroni
Ik eet trouwens bijna alles met elleboogjes macaroni
Ik ben eigenlijk verzot op elleboogjes macaroni
Gewoon elleboogjes macaroni met niks

Ik ben ook geneigd overal geraspte kaas over te gooien!!!

Pizza_Shooterzondag 8 februari 2004 @ 15:42
quote:
Op zondag 8 februari 2004 12:21 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

waarom zou je Rode Bietjes niet mogen opwarmen?
zelfs dat verhaal over nitriet in Spinazie is gruwelijk overdreven, of denk je dat Diepvries spinazi rauw is?


Omdat daar net als in andijvie, raapstelen, snijbonen, sla/kropsla, spinazie, spitskool, tomaten, paprika, prei, sperziebonen, spruiten, postelein, bleekselderij en rode kool nitraat in zit. Tijdens het opwarmen en het afkoelen zet dat zich om in een nitriet en dat is een giftige, kankerverwekkende stof.

Overigens schijnt vitamine c dat juist weer tegen te gaan.

[Dit bericht is gewijzigd door Pizza_Shooter op 08-02-2004 15:43]

Pietverdrietzondag 8 februari 2004 @ 15:44
quote:
Op zondag 8 februari 2004 15:42 schreef Pizza_Shooter het volgende:

[..]

Omdat daar net als in andijvie, raapstelen, snijbonen, sla/kropsla
spinazie, spitskool, tomaten, paprika, prei, sperziebonen, spruiten, postelein, bleekselderij en rode kool nitraat in zit. Tijdens het opwarmen en het afkoelen zet dat zich om in een nitriet en dat is een giftige, kankerverwekkende stof.


Hoe kom jij aan deze wijsheid?
Lijkt me schromelijk overdreven.
Fixerszondag 8 februari 2004 @ 15:52
quote:
Op zondag 8 februari 2004 15:42 schreef Pizza_Shooter het volgende:

[..]

Omdat daar net als in andijvie, raapstelen, snijbonen, sla/kropsla, spinazie, spitskool, tomaten, paprika, prei, sperziebonen, spruiten, postelein, bleekselderij en rode kool nitraat in zit. Tijdens het opwarmen en het afkoelen zet dat zich om in een nitriet en dat is een giftige, kankerverwekkende stof.

Overigens schijnt vitamine c dat juist weer tegen te gaan.


Ehm nitriet voorkomt de opname van zuurstof door hemoglobine. Owel je bloed nemt geen zuurstof meer op en je zal stikken nog voordat er zich een tumor kan ontwikkelen. Ten minste als je grote hoeveelheden nitriet tot je neemt. (weet niet precies hoeveel, maar iig flink wat).
ilona-scuderiazondag 8 februari 2004 @ 15:54
quote:
Op zondag 8 februari 2004 15:42 schreef Pizza_Shooter het volgende:

[..]

Omdat daar net als in andijvie, raapstelen, snijbonen, sla/kropsla, spinazie, spitskool, tomaten, paprika, prei, sperziebonen, spruiten, postelein, bleekselderij en rode kool nitraat in zit. Tijdens het opwarmen en het afkoelen zet dat zich om in een nitriet en dat is een giftige, kankerverwekkende stof.


Heb je daar ook een bron voor?
Ik dacht namelijk dat er alleen in sla nitraat zat, dus dit is wel even schrikken...
Pietverdrietzondag 8 februari 2004 @ 15:55
quote:
Op zondag 8 februari 2004 15:54 schreef ilona-scuderia het volgende:

[..]

Heb je daar ook een bron voor?
Ik dacht namelijk dat er alleen in sla nitraat zat, dus dit is wel even schrikken...


Het verhaal is ook schromelijk overdreven.
Pizza_Shooterzondag 8 februari 2004 @ 16:06
quote:
Op zondag 8 februari 2004 15:44 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Hoe kom jij aan deze wijsheid?
Lijkt me schromelijk overdreven.


Pietverdrietzondag 8 februari 2004 @ 16:14
quote:
Op zondag 8 februari 2004 16:06 schreef Pizza_Shooter het volgende:

[..]

  • http://www.vilt.be/dossiers/detail.phtml?id=93

  • quote:
    Hoewel nitraten van nature voorkomen in planten, wordt hun aanwezigheid soms argwanend bekeken. Nochtans zijn nitraten op zich niet gevaarlijk en worden ze voor een groot deel via de nieren uitgescheiden. Waar ligt dan het probleem? Een kleine fractie (gemiddeld 5 procent) van het opgenomen nitraat wordt in het lichaam door bacteriën omgezet in nitriet dat wel schadelijk kan zijn. De heersende bezorgdheid over de aanwezigheid van nitraten in voeding en daarmee ook de vorming van nitrieten in het lichaam is dubbel: enerzijds bevorderen nitrieten de endogene vorming van potentieel carcinogene verbindingen, anderzijds kunnen ze vooral bij zuigelingen aanleiding geven tot een gestoord zuurstoftransport en cyanose of blauwzucht.
    Het hele verhaal is dus schromelijk overdreven.
    En als je nu eens met een goeie bron zou komen, ik zie vooralsnog alleen maar hele lijsten groenten waarvan men zich opwind, terwijl dit zaken zijn die al eeuwen gegeten worden.
    Lijkt me dat als die zo gevaarlijk zouden zijn was dat wel gemerkt. Worteltjes bevatten een aantal zenuwvergiften die, als ze in pure vorm in Irak werden aangetroffen alle tv zenders hun uitzendingen zouden onderbreken.

    Zoals alles komt het op de dosis aan. De esotherosche rimsch ramsch moet je met grove korrels zout nemen (ooh nee, dat mag je ook niet hebben, want zout is ook een gif)

    Pietverdrietzondag 8 februari 2004 @ 16:18
    quote:
    Op zondag 8 februari 2004 16:06 schreef Pizza_Shooter het volgende:

    [..]

  • http://www.voedingscentrum.nl/mirakel/pageViewer.jsp?id=820&init=menu394

  • Ja ja dit zijn de mensen die je ook vertellen dat je geen boter en kaas moet eten.
    Pizza_Shooterzondag 8 februari 2004 @ 16:18
    quote:
    Op zondag 8 februari 2004 16:14 schreef Pietverdriet het volgende:

    [..]


    [..]

    Het hele verhaal is dus schromelijk overdreven.
    En als je nu eens met een goeie bron zou komen, ik zie vooralsnog alleen maar hele lijsten groenten waarvan men zich opwind, terwijl dit zaken zijn die al eeuwen gegeten worden.
    Lijkt me dat als die zo gevaarlijk zouden zijn was dat wel gemerkt.


    Het wordt inderdaad al eeuwen gegeten, maar niet al eeuwen opnieuw opgewarmd. Met de komst van de magnetron/koelkast gebeurt dat wel.
    Pietverdrietzondag 8 februari 2004 @ 16:29
    quote:
    Op zondag 8 februari 2004 16:18 schreef Pizza_Shooter het volgende:

    [..]

    Het wordt inderdaad al eeuwen gegeten, maar niet al eeuwen opnieuw opgewarmd. Met de komst van de magnetron/koelkast gebeurt dat wel.


    vooralsnog heb ik nog wetenschappelijk onderzoek gezien dat dit duidelijk aantoont dat er een duidelijk gevaar is hiermee.
    Je zou trouwens eens het boek Die Panikmacher lezen, heeft een statistiek prof geschreven over hypes in de media en de echte gevaren. Er werd ooit vastgesteld dat mensen met een cholesterol gehalte in hun bloed meer kans op een hartinfarct hadden, en alle zelfbenoemde specialisten op Levensmiddelgebied verboden iedereen toen eieren te eten. Er was toen nog NOOIT een onderzoek geweest naar de invloed van cholesterol in levensmiddelen en of die wel worden opgenomen worden in het bloed. Dit is dus NIET het geval.
    Nog steeds menen hele volksstammen dat eieren ongezond zijn.

    zoek maar eens op www.bol.de of amazon..

    glremmedonderdag 12 februari 2004 @ 08:00
    Piet heeft helemaal gelijk. Wist je dat je ook dood gaat van groene tomaten. Tenminste als een paar kilo eet. Maar wie eet er nouw een paar kilo groene tomaten.
    Vamosvrijdag 13 februari 2004 @ 17:48
    Ik at vroeger boterhammen pindakaas met banaan of pindakaas met komkommer
    Kopstootvrijdag 13 februari 2004 @ 18:09
    Ik, meng appelmoes met mayonaise, en vind dat heerlijk smaken bij de frietjes en een kroket
    E-riczondag 15 februari 2004 @ 16:03
    Eet zowat bijna alles met appelmoes.
    Snij mn brood altijd in 4 stuken.
    Ben rechts maar hou mes en vork andersom vast.
    niet zo bijzonder eigenlijk
    Omahamaandag 25 oktober 2004 @ 20:20
    Probeer eens kruidenboter op de platte kant van een kruidnootje te smeren, lekker joh
    littledrummergirlmaandag 25 oktober 2004 @ 22:40
    heej oude threat:)

    geroosterd brood met appelmoes was ik nog vergeten
    Omahadinsdag 26 oktober 2004 @ 15:56
    quote:
    Op maandag 25 oktober 2004 20:20 schreef Omaha het volgende:
    Probeer eens kruidenboter op de platte kant van een kruidnootje te smeren, lekker joh
    Als ik er nu over nadenk
    Ik denk dat ik gister gewoon honger had en alles lekker zou zijn wat je erop zou smeren

    Doekesdinsdag 26 oktober 2004 @ 16:46
    Een lekkere witte boterham met knoflooksaus
    Kimskedinsdag 26 oktober 2004 @ 17:12
    warme appelsap, ketchup over andijvie en hutspot....
    Serindedinsdag 26 oktober 2004 @ 19:00
    quote:
    Op vrijdag 13 februari 2004 17:48 schreef Vamos het volgende:
    Ik at vroeger boterhammen pindakaas met banaan of pindakaas met komkommer
    Kregen wij ook heel vaak ! Op een beschuit ook erg lekker. Of brood met pindakaas, komkommer én beschuit !

    Verder heb ik hier aardig wat dingen voorbij gekomen die nog niet eens zó raar zijn imo

    Bijvoorbeeld : rijst met boter en suiker, als we eerst een bordje rijst opaten met vlees & saus of wat er maar op tafel stond, dan mochten we daarna nog wat rijst met een grote klont roomboter en suiker
    De laatste keer dat ik het geproefd heb vond ik het trouwens alles behalve lekker maar 'vroeger' was ik er helemaal weg van.

    Rode kool met hachee. Ik ken eigenlijk geen mensen die de hachee ergens anders bij eten ? Of alleen met aardappelen óf met rode kool. Hier eerder regel dan uitzondering.
    bonkedinsdag 26 oktober 2004 @ 19:14
    lekker witbroodje met boter en veel picalillie gaat er ook wel in
    Martijn_77dinsdag 26 oktober 2004 @ 20:58
    Gemberjam onder mij kaas?
    _Arual_dinsdag 26 oktober 2004 @ 21:11
    champignons smaken het best als ze nog rauw zijn.

    mjammie. Het zal wel weer bar slecht zijn
    Steve-Odinsdag 26 oktober 2004 @ 23:11
    Broodjes smeerworst met een hoop kruiden rauwe uien mayo en curry

    mijn interpretatie van een hamburger
    littledrummergirlwoensdag 27 oktober 2004 @ 10:01
    quote:
    Op dinsdag 26 oktober 2004 19:00 schreef Serinde het volgende:

    [..]
    Rode kool met hachee. Ik ken eigenlijk geen mensen die de hachee ergens anders bij eten ? Of alleen met aardappelen óf met rode kool. Hier eerder regel dan uitzondering.
    het schijnt ook bij hutsppot te kunnen
    liefkleinmeisjuhwoensdag 27 oktober 2004 @ 16:58
    Broodje kaassouflé speciaal!!!! Super lekker, alleen bij de meeste friettenten kijken ze je even gek aan

    En pannekoek met kaas en banaan is ook echt superrrrrrrr lekker!!!
    Doagerewoensdag 27 oktober 2004 @ 19:45
    Ik eet smorgens pannenkoeken met een flinke klont mayo. Vlees eet ik vrijwel aleen met appelmoes, ook aleen aardappels met appelmoes..
    Rewimovrijdag 29 oktober 2004 @ 08:57
    Een beschuitje met echte boter en zure haring
    Nuekvrijdag 29 oktober 2004 @ 12:35
    Ik eet stampot boerenkool met slasaus, zo ook andijvie en spinazie en snijboontjes.
    Ik eet graag zuurkool met ananas en het liefst met bamigroenten en gehakt erdoor.

    enzo nog meer...
    Nuekvrijdag 29 oktober 2004 @ 12:37
    quote:
    Op woensdag 4 februari 2004 18:06 schreef AKnynke het volgende:

    [..]

    bij de meeste van deze dingen kon ik me nog wel voorstellen dat sommige mensen het lekker zouden vinden....maar haring met slagroom? Dat is inderdaad wel de meest absurde combinatie die ik ooit gehoord heb! Maar, als jij het lekker vindt, smakelijk!

    Volgnes mij heb ik geen rare eetgewoontes..Ja, rode kool bij de Hachee. Dat schijnen ze in twente niet te kennen, daar eten ze hutspot dacht ik bij de hachee...bah!
    Ik eet ook wel eens haring met room. Heerlijk met kleine stukjes appel erdoor. Staat trouwens bekend als een hollands gerecht.
    Verder kent men in Twente hachee wel. Ik eet het bij rode kool, hutspot en zelf gewoon lekker dippen met vers wit brood
    Dr_SnUgGlesvrijdag 29 oktober 2004 @ 17:03
    Broodje pindakaas met banaan, maar dat is vast al genoemd (ik was weer te lui ja)
    en verder maakt een flinke dosis appelmoes elke maaltijd natuurlijk lekker
    Little_Angelvrijdag 29 oktober 2004 @ 17:41
    quote:
    Op dinsdag 3 februari 2004 21:16 schreef BlaatschaaP het volgende:
    Ik schraap alles van mijn pizza af nadat 't uit de oven is gekomen. Beat that !

    En nee, het is niet lekker als ik 't voor het bakken eraf haal dus dat doe ik dan ook niet.
    Hier nog eentje Rare gewoonte van mij..
    BlaatschaaPzaterdag 30 oktober 2004 @ 21:53
    quote:
    Op vrijdag 29 oktober 2004 17:41 schreef Little_Angel het volgende:

    [..]

    Hier nog eentje Rare gewoonte van mij..
    ! Een lotgenoot! Waarom doe jij het? Ik omdat ik de kaas gewoon niet zo geweldig lekker vind .

    Oh, zijn er trouwens hier ook nog mensen die aardappels rauw eten net als ik? En rauwe spruitjes? .
    Little_Angelzondag 31 oktober 2004 @ 14:28
    quote:
    Op zaterdag 30 oktober 2004 21:53 schreef BlaatschaaP het volgende:

    [..]

    ! Een lotgenoot! Waarom doe jij het? Ik omdat ik de kaas gewoon niet zo geweldig lekker vind .

    Oh, zijn er trouwens hier ook nog mensen die aardappels rauw eten net als ik? En rauwe spruitjes? .
    Ik vind de groentes (parika e.d) niet lekker en de kaas ook niet echt zo
    Cicimaandag 1 november 2004 @ 06:51
    Wij kennen hier in Twente wel hachee met rode kool.
    Ik vind het het lekkerst met rode kool en aardappelen.
    Mijn moeder en oma alleen bij de aardappelen.
    Wat mijn vader graag eet is de hachee bij patat.

    Hachee op brood (de volgende dag) is ook erg lekker.
    Akaromaandag 1 november 2004 @ 14:28
    biscuitjes met ketchup
    SCraanemaandag 1 november 2004 @ 14:44
    Rijst bij de erwtensoep

    Pindasoep met een flinke bal gepureerde bakbanaan.

    Njammie!
    Vunnmaandag 1 november 2004 @ 14:46
    Mijn moeder deed altijd maggie bij de bitterballen of kroketten.
    Of beschuit in warme melk met suiker en kaneel.

    charonmaandag 1 november 2004 @ 16:06
    quote:
    Op woensdag 4 februari 2004 18:06 schreef AKnynke het volgende:

    [..]

    bij de meeste van deze dingen kon ik me nog wel voorstellen dat sommige mensen het lekker zouden vinden....maar haring met slagroom? Dat is inderdaad wel de meest absurde combinatie die ik ooit gehoord heb! Maar, als jij het lekker vindt, smakelijk!

    Volgnes mij heb ik geen rare eetgewoontes..Ja, rode kool bij de Hachee. Dat schijnen ze in Twente niet te kennen, daar eten ze hutspot dacht ik bij de hachee...bah!
    Dat is correct. Maar niet bah
    Slaapsmurfmaandag 1 november 2004 @ 16:19
    Ik heb een tijdje gehad dat ik alles met appelmoes at maar dan ook echt alles.
    Babi pangang met appelmoes
    Macaroni met appelmoes
    Vond ik toen lekker nu niet meer zo
    kleinmeiskemaandag 1 november 2004 @ 16:32
    quote:
    Op dinsdag 27 januari 2004 19:50 schreef Rewimo het volgende:

    [..]

    Ik kom absoluut niet uit Brabant
    Me neither en eet het nog steeds vaak als ik bij m'n paps en mams eet. Paprijst met veeeeel boter en suiker ... en dan als toetje terwijl het een maaltijd op zich is
    ParanoidEvmaandag 1 november 2004 @ 17:00
    quote:
    Op dinsdag 26 oktober 2004 21:11 schreef _Arual_ het volgende:
    champignons smaken het best als ze nog rauw zijn.

    mjammie. Het zal wel weer bar slecht zijn
    Lekker man!
    Escape2Dawnmaandag 1 november 2004 @ 17:03
  • Zuurkool met appelmoes

  • Boterham met pindakaas en ketchup

  • Boterham met pindakaas en komkommer

  • Bij alle jus gerechten gebruik ik armomat en peper

  • Adnanmaandag 1 november 2004 @ 17:06
    Brood met patat(ketchup +mayo +sambal+uitjes...en het liefst turks brood)
    Alle soorten chips met brood(+sambal)

    ik eet echt alles met sambal..en brood..
    Faithydinsdag 2 november 2004 @ 13:33
    Appelmoes met Slagroom
    Kopstootdinsdag 2 november 2004 @ 14:44
    Ik hol altijd een kroket uit , eet de vulling op, en vul vervolgens het omhulsel met een mengsel van appelmoes en mayonaise.

    Heerlijk.
    Plunderbunnydinsdag 2 november 2004 @ 14:46
    Een van mijn stiefbroertjes eet alles met pindakaas....ALLES. Ook zijn boterham met leverworst
    Catch22-dinsdag 2 november 2004 @ 16:03
    pindakaas met hagelslag op brood is normaal toch?
    en kaas met jam toch ook ?
    KiwiTjuHhdinsdag 2 november 2004 @ 16:12
    Vroeger at ik altijd broodjes met

    -hagelslag en kaas
    -aarbeidenjam met kaas

    En nu eet ik echt bij heel veel dingen appelmoes!
    En eet mn pannekoek met tonijn, ham, kaas en champignons!
    rvrbdinsdag 2 november 2004 @ 16:26
    Witbrood, dun laagje chocopasta en een sneetje kaas
    Darkphorzedinsdag 2 november 2004 @ 16:58
    Bij mijn schoonouders eten ze vlees met champignons (varkenslapje, uitjes, champignons bakken in veeeel boter) dit met vers wit brood belegd met boter en dan soppen.

    Ik zelf hol mijn loempia uit en meng de inhoud met appelmoes, mayo en satesaus. Dan besmeer ik de buitenkant met ditzelfde prutje en eet ik die ook op. Heerlijk!

    Ontbijtkoek met pindakaas en suiker of hagelslag. En ook boterhammen met pindakaas en hagelslag, en kaas met jam.

    Tomaat met suiker (naar mijn idee niet raar, maar op het werk kunnen ze er maar niet aan wennen)
    Doe knorr aromat poeder over me friet.
    Pindakaas op pannekoek.
    Pot pindakaas mengen met suiker en opeten (heel slecht, ik weet het )
    Ontbijtkoek soppen in de vla.
    lone_wolfwoensdag 3 november 2004 @ 11:01
    quote:
    Op zaterdag 24 januari 2004 22:11 schreef shmoopy het volgende:

    [..]

    Jij hebt het over dat je het niet mag bakken, maar je mag het niet opnieuw opwarmen, heeft het bakken niets mee te maken.
    Is boerenkool dan ook een nitraatrijke groente ????? Dacht van niet .....Wel spinazie, en zo..
    lone_wolfwoensdag 3 november 2004 @ 11:09
    [quote]Op zondag 8 februari 2004 15:24 schreef tweety28 het volgende:
    ik deed het vroeger heel vaak en heb nu nog vaak de neiging als ik bij mijn ouders ben, om het sap van de augurken op te drinken, niet te veel natuurlijk anders kwamen die droog te staan.!
    Echt heerlijk!
    [/quote

    me2 ook van zilveruitjes ed......
    Miss_kausalayawoensdag 3 november 2004 @ 21:14
    championnetjes rauw..
    prei koud.. nog voor het gekookt is..
    brood met mayo en ketchup ( als er geen beleg meer is, en je zit op de laatste dag op de camping)
    whiskeysaus op brood
    fritessaus bij de aardappels/ groente
    slasaus met appel.
    Joyceke123maandag 11 juli 2005 @ 23:39
    Deze topic ligt al een tijdje dood, maar blijkbaar hebben wij in onze familie ook last van een rare eetgewoonte. Als wij macaroni eten maakt mijn moeder er standaard frieten bij... Ik ben er mee opgegroeid, dus zo raar vind ik het niet, maar verder blijft iedere eter bij ons verbaasd staan over hoe lekker het is.

    Mijn ex at werkelijk overal Curry bij, bij de aardappelen, rijst, pasta (niet zo heel raar), op zijn brood, ga maar verder.

    De laatste tijd heb ik dat een beetje met knoflooksaus eigenlijk. Paprikachips met knoflooksaus is zeer goed te eten.
    dutch-mammadinsdag 12 juli 2005 @ 01:35
    Leuk onderwerp om een schopje omhoog te geven...! Thanks, Joyceke!

    OK, mijn opa (moge hij rusten in vrede) dreef me tot wanhoop met zijn appelmoes-met-jus....
    Ik dreef mijn moeder tot wanhoop nadat mijn neefje me leerde dat krentenbollen met jonge kaas toch wel erg lekker waren. En als je een gewone boterham kaas nam, doet een likje honing ook wonderen!

    Mijn kinderen aten rauwe ui, toen ze nog in de luiers zaten (je wil niet weten wat ik achteraf terugvond in de luiers...).

    Sap van augurken drinken... ik beken schuld. Ook een verrukkelijke basis voor een zelfgemaakte dressing!
    Maar wat dacht je van het vocht van een blikje of potje knakworstjes...!

    Pindakaas met sambal schijnt sommige mensen tot braakneigingen te brengen...
    ma_jojodinsdag 12 juli 2005 @ 01:38
    Kaas en ei op brood.

    Vraag me af hoe ik ooit bij die combinatie ben gekomen.

    Offeh.. Kaas en jam op brood, daarna ffkes in de magnetron.
    Freeflyerdinsdag 12 juli 2005 @ 01:42
    quote:
    Op zaterdag 24 januari 2004 21:10 schreef ozzietukker het volgende:
    Ik ken mensen die satesaus op hun kaassoufle doen
    je vergeet dat er een broodje bij hoort
    -Strawberry-dinsdag 12 juli 2005 @ 09:12
    Getver
    Little_Angeldinsdag 12 juli 2005 @ 11:06
    Appel met slagroom doe ik ook wel eens. .
    Quispidinsdag 12 juli 2005 @ 11:50
    Gebakken eitje met suiker. Heerlijk, net een pannekoek!!

    En ook ik beken: sap van augurken
    Mirjamdinsdag 12 juli 2005 @ 12:39
    brood met kaas en appelstroop
    of, brood met pindakaas en stroop
    Badeentjedinsdag 12 juli 2005 @ 12:49
    * Ketchup op krabsalade
    * Wit brood met oude kaas daarop witte bonen in tomatensaus
    Mirjamdinsdag 12 juli 2005 @ 12:50
    tosti met hazelnootpasta en suiker
    Badeentjedinsdag 12 juli 2005 @ 12:52
    Roze koeken met slagroom
    SHEdinsdag 12 juli 2005 @ 13:05
    Ik heb 2 tiks

    sambal...ik flikker dat overal op/door/in

    en mijn favo broodje :

    eerst stokbrood opensnijden ( hele!! )
    langs de hele lijn beleggen met sla/tomaat
    gehakt mengen met tijm en veel knoflook, plat maken en dan grillen, dat er ook tussen
    frietjes frituren
    ook dat ertussen

    en dan beetje sambal en asociaal veel ketchup


    Laatsgenoemde eet ik uiteraard ook alleen als niemand het ziet
    coolbabedinsdag 12 juli 2005 @ 13:32
    Ik eet m`n macaroni met een gebakken ei en ketjap. Weet niet of het heel raar is maar ik ken verder niemand die het doet.
    Verder is een kaiserbroodje met keukenstroop en banaan echt genieten
    #ANONIEMdinsdag 12 juli 2005 @ 13:35
    Broodje kaasshoufflé met mayo is het raarste wat ik kan bedenken.
    dutch-mammadinsdag 12 juli 2005 @ 14:03
    Ik zal het meeste niet uitproberen vanwege caloriebommetje, maar toch... zó onsmakelijk vind ik de meeste combinaties niet...!

    Echt onsmakelijk vind ik (bijvoorbeeld) eerst pepermunt eten en dan sinaasappel (ril!).
    Of sla met azijndressing en daar wijn bij (huiver!).
    Mirjamdinsdag 12 juli 2005 @ 14:34
    quote:
    Op dinsdag 12 juli 2005 13:35 schreef MarkzMan_X het volgende:
    Broodje kaassoufflé met mayo is het raarste wat ik kan bedenken.
    moet je eens met pindasaus eten
    MaRySedinsdag 12 juli 2005 @ 14:38
    quote:
    Op zaterdag 24 januari 2004 21:14 schreef Pearly het volgende:

    [..]

    O! .. ik bij de rode kool .... écht ! ..
    jeetje... eigenlijk zijn wij best wel raar idd
    Ik eet bietjes altijd met mayonaise.. En sla met suiker
    MaRySedinsdag 12 juli 2005 @ 14:39
    quote:
    Op dinsdag 12 juli 2005 13:32 schreef coolbabe het volgende:
    Ik eet m`n macaroni met een gebakken ei en ketjap. Weet niet of het heel raar is maar ik ken verder niemand die het doet.
    Verder is een kaiserbroodje met keukenstroop en banaan echt genieten
    Ik eet nasi met ei en ketjap.. Komt op 't zelfde neer.
    MaRySedinsdag 12 juli 2005 @ 14:41
    quote:
    Op dinsdag 12 juli 2005 01:35 schreef dutch-mamma het volgende:
    Leuk onderwerp om een schopje omhoog te geven...! Thanks, Joyceke!

    OK, mijn opa (moge hij rusten in vrede) dreef me tot wanhoop met zijn appelmoes-met-jus....
    Ik dreef mijn moeder tot wanhoop nadat mijn neefje me leerde dat krentenbollen met jonge kaas toch wel erg lekker waren. En als je een gewone boterham kaas nam, doet een likje honing ook wonderen!

    Mijn kinderen aten rauwe ui, toen ze nog in de luiers zaten (je wil niet weten wat ik achteraf terugvond in de luiers...).

    Sap van augurken drinken... ik beken schuld. Ook een verrukkelijke basis voor een zelfgemaakte dressing!
    Maar wat dacht je van het vocht van een blikje of potje knakworstjes...!

    Pindakaas met sambal schijnt sommige mensen tot braakneigingen te brengen...
    Mijn papa eet alleen maar pindakaas met sambal

    En krentenbollen met kaas is toch heel normaal (Niet dat ik het echt lekker vind)
    MaRySedinsdag 12 juli 2005 @ 14:46
    quote:
    Op dinsdag 2 november 2004 16:58 schreef Darkphorze het volgende:
    Bij mijn schoonouders eten ze vlees met champignons (varkenslapje, uitjes, champignons bakken in veeeel boter) dit met vers wit brood belegd met boter en dan soppen.

    Tomaat met suiker (naar mijn idee niet raar, maar op het werk kunnen ze er maar niet aan wennen)
    Dat eet m'n vader ook alle 2, maar dna met biefstuk ipv varkenslapjes.
    Faceoffdinsdag 12 juli 2005 @ 16:42
    knoflooksaus bij rode kool
    mars oid op brood.

    vroeger tosti met alleen bruine suiker en curry (maar dat heb ik afgeleerd)
    #ANONIEMdinsdag 12 juli 2005 @ 16:43
    Krentenbollen met kaas. Dat is misschien nog wel meer standaard dan een krentenbol met boter .
    dutch-mammadinsdag 12 juli 2005 @ 17:50
    quote:
    Op dinsdag 12 juli 2005 16:43 schreef MarkzMan_X het volgende:
    Krentenbollen met kaas. Dat is misschien nog wel meer standaard dan een krentenbol met boter .
    Grappig...! Toen ik het deed werd er met walging op gereageerd...
    blackmagedinsdag 12 juli 2005 @ 17:51
    ik at toen ik nog klein was in de zomer wel eens bevroren witbrood.
    zoals een ijsje maar in brood.
    Vorkdinsdag 12 juli 2005 @ 19:03
    quote:
    Op dinsdag 12 juli 2005 17:50 schreef dutch-mamma het volgende:
    Grappig...! Toen ik het deed werd er met walging op gereageerd...
    Ik vind het niet meer dan normaal. AH To Go verkoopt ze, de catering bij mij op school ook en ik douw ook met enige regelmaatig kaas op een krentenbol. Of oude kaas op zo'n ik-weet-niet-hoeveel-maar-hou-het-maar-op-flink-wat-noten-zaden-pitten-en-vruchten-bol. Maargoed, vroeger was je al vreemd als je meer dan 1 saus tegelijk op je patat kwakte, laat staan dat je deze met elkaar vermengde.

    En verder vroren we vroeger nog wel eens wat vla in. Dat diende prima als ijsjes
    Martijn_77dinsdag 12 juli 2005 @ 23:26
    quote:
    Op dinsdag 12 juli 2005 16:43 schreef MarkzMan_X het volgende:
    Krentenbollen met kaas. Dat is misschien nog wel meer standaard dan een krentenbol met boter .
    Dan wel met knoflookkaas he! Dat is erg lekker!!
    Karinadinsdag 12 juli 2005 @ 23:29
    Niet zozeer wat ik eet maar meer hoe ik eet: alles apart, het eten mag niet door elkaar komen, dus de groente, het vlees en eventueel aardappels helemaal apart op het bord zodat het niet door elkaar komt.

    Heel soms eet ik nog wel patat met appelmoes: de appelmoes dient dan als mayonaise zeg maar.
    MaRySedinsdag 12 juli 2005 @ 23:31
    quote:
    Op dinsdag 12 juli 2005 23:29 schreef Karina het volgende:
    Niet zozeer wat ik eet maar meer hoe ik eet: alles apart, het eten mag niet door elkaar komen, dus de groente, het vlees en eventueel aardappels helemaal apart op het bord zodat het niet door elkaar komt.

    Heel soms eet ik nog wel patat met appelmoes: de appelmoes dient dan als mayonaise zeg maar.
    Ik vind het ook goor als m'n eten vervuild wordt
    Steve-Odinsdag 12 juli 2005 @ 23:31
    Cheddar en uien op mij filet american
    krijg ik een hamburger gevoel .
    Vorkdinsdag 12 juli 2005 @ 23:36
    Ik eet '"Hollands" eten (ofwel het standaard aardappels, groente, eh-iets-wat-het-vlees-moet-vervangen) ook strikt gescheiden en meestal ook een voor een op. Dus eerste alle greonte dan alle aardappels etc. Buitenlands eten dat gaat meestal allemaal door elkaar en bij elkaar. Dus daar waar ik behoor te prakken vertik ik het en dat was niet door elkaar wordt gegooid wordt een brei.
    #ANONIEMwoensdag 13 juli 2005 @ 00:13
    quote:
    Op dinsdag 12 juli 2005 17:50 schreef dutch-mamma het volgende:

    [..]

    Grappig...! Toen ik het deed werd er met walging op gereageerd...
    Wat? In de jaren '50!?
    rubbereendwoensdag 13 juli 2005 @ 00:16
    k doe suiker op mn gebakken ei, dat schijnt bijzonder te zijn
    dutch-mammawoensdag 13 juli 2005 @ 00:40
    quote:
    Op woensdag 13 juli 2005 00:16 schreef rubbereend het volgende:
    k doe suiker op mn gebakken ei, dat schijnt bijzonder te zijn
    Daar ben ik mee opgegroeid, ik geloof dat het een "uitvinding" van mijn broertje en mij was. Inmiddels is "suikereitje" een zondagochtendklassieker bij ons.
    Een "suikereitje deluxe" is een geklutst eitje met een schep suiker, een schep meel en een scheutje melk. Voor een Superdeluxe-effect bak je hem in roomboter.

    NB: brandt snel aan, en is desastreus voor de lijn!
    dutch-mammawoensdag 13 juli 2005 @ 00:40
    quote:
    Op woensdag 13 juli 2005 00:13 schreef MarkzMan_X het volgende:

    [..]

    Wat? In de jaren '50!?
    Nee, in de jaren 70

    Maar voor de moderne jongeren i dat zo ongeveer hetzelfde...
    rubbereendwoensdag 13 juli 2005 @ 00:44
    quote:
    Op woensdag 13 juli 2005 00:40 schreef dutch-mamma het volgende:

    [..]

    Daar ben ik mee opgegroeid, ik geloof dat het een "uitvinding" van mijn broertje en mij was. Inmiddels is "suikereitje" een zondagochtendklassieker bij ons.
    Een "suikereitje deluxe" is een geklutst eitje met een schep suiker, een schep meel en een scheutje melk. Voor een Superdeluxe-effect bak je hem in roomboter.

    NB: brandt snel aan, en is desastreus voor de lijn!
    suiker op je gebakken ei is trouwens iets typisch Brabants heb ik me laten vertellen
    dutch-mammawoensdag 13 juli 2005 @ 01:09
    quote:
    Op woensdag 13 juli 2005 00:44 schreef rubbereend het volgende:

    [..]

    suiker op je gebakken ei is trouwens iets typisch Brabants heb ik me laten vertellen
    Dat wist ik niet (en ik ben best geïnteresseerd in streekgewoontes en -tradities)!

    Mijn ouders hebben Haags-Rotterdams-Gooise roots... zelf ben in uit Arnhem afkomstig toen mijn ouders daar tijdelijk domicilie hielden. Ik sta overal voor open tegenwoordig, maar ik ben me niet bewust van Brabantse invloeden in mijn jeugd. Interessant, daar ga ik eens een nieuw topicje over openen...!

    [ Bericht 4% gewijzigd door dutch-mamma op 13-07-2005 01:19:57 ]
    glossywoensdag 13 juli 2005 @ 10:37
    mijn vader doet altijd mayonaise door zijn bruine bonen.
    mijn zusje doet lasagne op brood
    mijn vriend eet van alles maakt niet uit wat (soep,broodje gezond etc.) met chillisaus
    coolbabewoensdag 13 juli 2005 @ 10:51
    lasagna op brood doe ik ook wel eens
    Als ik salade maak eet ik dat ook wel eens op een pistoletje ofzo
    Rampestamperwoensdag 13 juli 2005 @ 12:01
    quote:
    Op dinsdag 12 juli 2005 13:05 schreef SHE het volgende:
    Ik heb 2 tiks

    sambal...ik flikker dat overal op/door/in

    en mijn favo broodje :

    eerst stokbrood opensnijden ( hele!! )
    langs de hele lijn beleggen met sla/tomaat
    gehakt mengen met tijm en veel knoflook, plat maken en dan grillen, dat er ook tussen
    frietjes frituren
    ook dat ertussen

    en dan beetje sambal en asociaal veel ketchup


    Laatsgenoemde eet ik uiteraard ook alleen als niemand het ziet
    Dat laatste maak ik ook wel eens klaar!
    Mijn variant:
    1/2 stokbrood opensnijden
    sla ertussen
    flinke klodder mayonaise, maar het liefste nog frites-saus erover uitsmeren
    eens flink in de fles met ketchup knijpen
    2 hamburgers bakken (die van de AH zijn ) en ertussen plempen
    ondertussen ook patat bakken en ook ertussen mieteren
    nog een keer flink in de fles met ketchup knijpen
    broodje goed dichtstampen
    eet smakelijk!

    Dit heb ik overigens voor het eerst gegeten opvakantie in zuid-Frankrijk. Daar deden ze er alleen gebakken tartaar op in plaats van hamburgers en olijvonaise (klopt de schrijfwijze) in plaats van mayonaise. Maar tartaar vind ik te droog en olijvonaise niet te vreten!

    Oh en het hele gezin eet mee trouwens.
    #ANONIEMwoensdag 13 juli 2005 @ 13:04
    quote:
    Op woensdag 13 juli 2005 00:40 schreef dutch-mamma het volgende:

    [..]

    Nee, in de jaren 70

    Maar voor de moderne jongeren i dat zo ongeveer hetzelfde...
    In de jaren '70 was je toch meer bezig met kaas-fondue, right?
    Badeentjewoensdag 13 juli 2005 @ 13:20
    Mijn vriend vindt het trouwens heel vreemd dat ik nooit ergens peper of zout door mieter.

    En ik eet als ontbijt regelmatig een ijsje (perenijsje!!) ook dat vindt men vreemd... Lekker makkelijk voor in de auto
    #ANONIEMwoensdag 13 juli 2005 @ 13:22
    quote:
    Op woensdag 13 juli 2005 13:20 schreef Badeentje het volgende:
    Mijn vriend vindt het trouwens heel vreemd dat ik nooit ergens peper of zout door mieter.

    En ik eet als ontbijt regelmatig een ijsje (perenijsje!!) ook dat vindt men vreemd... Lekker makkelijk voor in de auto
    Als ontbijt slagroomtaart. Dat is misschien wel het beste ontbijt wat ik kan verzinnen.
    Badeentjewoensdag 13 juli 2005 @ 15:08
    Een eetgewoonte is ook dat ik 's nachts heel vaak koekjes ga eten
    waarna ik weer lekker kan
    Faithywoensdag 13 juli 2005 @ 15:09
    Boterham, boter op smeren, hagelslag (wel de Ruyter!) en dan weer boter eroverheen..

    en dan lust ik normaal geen boter

    maar bij hagelslag dus wel
    skiczukiewoensdag 13 juli 2005 @ 15:10
    Ik heb net zes gekookte eieren gegeten. Dat was mijn ontbijt.
    Faithywoensdag 13 juli 2005 @ 15:11
    iets zegt me dat dat niet goed voor je kan zijn
    missbehavinwoensdag 13 juli 2005 @ 15:12
    quote:
    Op woensdag 13 juli 2005 00:40 schreef dutch-mamma het volgende:

    [..]

    Daar ben ik mee opgegroeid, ik geloof dat het een "uitvinding" van mijn broertje en mij was. Inmiddels is "suikereitje" een zondagochtendklassieker bij ons.
    Een "suikereitje deluxe" is een geklutst eitje met een schep suiker, een schep meel en een scheutje melk. Voor een Superdeluxe-effect bak je hem in roomboter.

    NB: brandt snel aan, en is desastreus voor de lijn!
    Joh, en ik maar denken dat mijn vader en ik de enigen waren. Namelijk nog nooit iemand tegengekomen die zich kon vinden in roerei met suiker
    rubbereendwoensdag 13 juli 2005 @ 16:08
    quote:
    Op woensdag 13 juli 2005 15:08 schreef Badeentje het volgende:
    Een eetgewoonte is ook dat ik 's nachts heel vaak koekjes ga eten
    waarna ik weer lekker kan
    koekjes 's nachts zijn
    kissawoensdag 13 juli 2005 @ 16:43
    Een restje gebakken aardappelen weer opbakken en dat op een boterham. Met dik mayonaise natuurlijk
    Rampestamperwoensdag 13 juli 2005 @ 16:50
    quote:
    Op woensdag 13 juli 2005 16:43 schreef kissa het volgende:
    Een restje gebakken aardappelen weer opbakken en dat op een boterham. Met dik mayonaise natuurlijk
    Hm, ik doe dat wel eens met restjes boerenkool-stamp eventueel opgebakken en een klodder frites-saus . Mijn vader doet het met huzarensalade. Op brood smeren dan hè
    Badjas_Johnnywoensdag 13 juli 2005 @ 17:06
    Ik prak altijd een half blikje leverpastei (Unox) door mijn stamppot zuurkool.
    Het krijgt dan een lekker vies rozig kleurtje en de smaak wordt er een stuk "zachter" van.
    Tja van pa overgenomen.......
    Martijn_77woensdag 13 juli 2005 @ 19:49
    quote:
    Op woensdag 13 juli 2005 10:37 schreef glossy het volgende:
    mijn vader doet altijd mayonaise door zijn bruine bonen.
    Nee, Piccalilly er bij en wat augurken en zilveruitjes.
    MaRySewoensdag 13 juli 2005 @ 20:01
    quote:
    Op woensdag 13 juli 2005 16:50 schreef Rampestamper het volgende:

    [..]

    Hm, ik doe dat wel eens met restjes boerenkool-stamp eventueel opgebakken en een klodder frites-saus . Mijn vader doet het met huzarensalade. Op brood smeren dan hè
    Ik eet het altijd los op maar ik dacht dat het op brood hoort Vanmiddag nog op een bagel gegeten
    Pietverdrietwoensdag 13 juli 2005 @ 20:09
    Zit het net te eten. Een zak Bugels nacho cheese, en een tube Danish Chef smeerkaas (nu is het alpenkruiden)
    Bugel vullen met de smeerkaas (handig met zo een tube)
    Snacken!
    Vorkwoensdag 13 juli 2005 @ 20:12
    quote:
    Op woensdag 13 juli 2005 20:09 schreef Pietverdriet het volgende:
    Zit het net te eten. Een zak Bugels nacho cheese, en een tube Danish Chef smeerkaas (nu is het alpenkruiden)
    Bugel vullen met de smeerkaas (handig met zo een tube)
    Snacken!
    Ah, dus ik ben niet de enige die dag doet (Bugles vullen met iets kaasachtigs).
    Nonnekedonderdag 14 juli 2005 @ 04:03
    een oude vriendin van mij deed altijd Mayonaise op dr pannekoek

    en ik zelf....hm

    - sap van de augurken opdrinken (niet altijd en natuurlijk ook niet ut hele potje )
    - krentenbol/brood met (room)boter en lekker kaas (liefst cantenaar) erop
    - wij eten prei met smeer(lever ??)worst er doorheen (geen id of wij idd de enige zijn, veel mensen vinden het vreemd iig )
    - TPK (familiereceptje van tomaat, paprika en komkommer tot snot koken met maizena prutje )
    - eierkoek met boterhammenworst (liefst gezichtjesworst )
    - vroegah toen ik nog een klein Nonnetje was at ik rauwe eieren en bevroren brood
    - patatje rotzooi; das dus met alles erop en eraan, mayo, ketsjup, curry, mosterd, pinda, joppie, picalilly enz

    En aangezien mn schoonmoeder alles (ja alles !) met kipkruiden klaarmaakt, kan ik ook een hoop wegkrijgen met kipkruiden (ik pleurde dat eigenlijk alleen over mn kip ofcourse en (ras)patat)

    *huppelt naar keuken om wat augurkjes*
    Nonnekedonderdag 14 juli 2005 @ 04:05
    quote:
    Op woensdag 13 juli 2005 20:12 schreef Vork het volgende:

    Ah, dus ik ben niet de enige die dag doet (Bugles vullen met iets kaasachtigs).
    Ik dacht dat dat zo hoorde Ik nam dan ook nooit Bugels mee als de winkel die kaasjes met die kok niet meer had Kwam er like 3 jaar terug achter dat die dingen ook onwijs lekker zijn, misschien zelfs lekkerder, zonder kaas
    ilona-scuderiadonderdag 14 juli 2005 @ 04:10
    Ik doe op alles ketchup...
    Faithydonderdag 14 juli 2005 @ 10:01
    quote:
    Op woensdag 13 juli 2005 20:09 schreef Pietverdriet het volgende:
    Zit het net te eten. Een zak Bugels nacho cheese, en een tube Danish Chef smeerkaas (nu is het alpenkruiden)
    Bugel vullen met de smeerkaas (handig met zo een tube)
    Snacken!
    Toen ik nog bij de AH werkte zei iemand me inderdaad dat had heel lekker was, een klant dus

    toch maar eens proberen
    RDCdonderdag 14 juli 2005 @ 10:02
    quote:
    Op zaterdag 24 januari 2004 21:07 schreef tong80 het volgende:
    M'n broertje was gek op bruin brood met kaas en hagelslag.
    Dat smaakt geweldig, serieus !
    MaRySedonderdag 14 juli 2005 @ 10:05
    quote:
    Op woensdag 13 juli 2005 20:09 schreef Pietverdriet het volgende:
    Zit het net te eten. Een zak Bugels nacho cheese, en een tube Danish Chef smeerkaas (nu is het alpenkruiden)
    Bugel vullen met de smeerkaas (handig met zo een tube)
    Snacken!
    Dat hoort

    Die met dat mannetje met dat mutsje kaas
    Rewimodonderdag 14 juli 2005 @ 10:10
    quote:
    Op woensdag 13 juli 2005 15:12 schreef missbehavin het volgende:
    Joh, en ik maar denken dat mijn vader en ik de enigen waren. Namelijk nog nooit iemand tegengekomen die zich kon vinden in roerei met suiker
    Hier geen gebakken ei of roerei, maar wel omelet met suiker. Dus omelet bakken en er daarna suiker op strooien
    skiczukiedonderdag 14 juli 2005 @ 10:37
    quote:
    Op donderdag 14 juli 2005 04:10 schreef ilona-scuderia het volgende:
    Ik doe op alles ketchup...
    Dat is inderdaad raar.
    Badeentjedonderdag 14 juli 2005 @ 11:14
    quote:
    Op woensdag 13 juli 2005 16:08 schreef rubbereend het volgende:

    [..]

    koekjes 's nachts zijn
    Vannacht weer 3 chocolate chip koekjes gegeten
    kruimel_20donderdag 14 juli 2005 @ 12:20
    kaas en stroop
    krentebol met kaas
    pindakaas met hagelslag
    bugels met smeerkaas
    ...
    witbrood met speculaas !
    Mirjamdonderdag 14 juli 2005 @ 12:21
    ik eet bugles altijd met paturain o.i.d.
    Mr-Coffeedonderdag 14 juli 2005 @ 13:18
    Boterham met speculaas.

    Van m,n pa geleerd toen ie nog leefde.
    dutch-mammadonderdag 14 juli 2005 @ 13:32
    quote:
    Op woensdag 13 juli 2005 20:09 schreef Pietverdriet het volgende:
    Zit het net te eten. Een zak Bugels nacho cheese, en een tube Danish Chef smeerkaas (nu is het alpenkruiden)
    Bugel vullen met de smeerkaas (handig met zo een tube)
    Snacken!
    Verplichte kost tijdens mijn jaarlijkse vriendinnenweekend. Bugles met Danishchefalpenkruidensmeerkaas.
    dutch-mammadonderdag 14 juli 2005 @ 13:39
    quote:
    Op woensdag 13 juli 2005 15:10 schreef skiczukie het volgende:
    Ik heb net zes gekookte eieren gegeten. Dat was mijn ontbijt.
    Badeentjedonderdag 14 juli 2005 @ 13:39
    quote:
    Op donderdag 14 juli 2005 13:18 schreef Mr-Coffee het volgende:
    Boterham met speculaas.

    Van m,n pa geleerd toen ie nog leefde.
    Is dat raar?
    lekker op zacht wit brood
    dutch-mammadonderdag 14 juli 2005 @ 13:40
    Ik heb er nog eentje...

    Spek-kaaspannenkoeken met stroop. Dat zoute met dat zoete, heerlijk!

    De ene gruwelt ervan, de ander niet. Grappig is dat...!
    dutch-mammadonderdag 14 juli 2005 @ 13:41
    quote:
    Op donderdag 14 juli 2005 13:39 schreef Badeentje het volgende:

    [..]

    Is dat raar?
    lekker op zacht wit brood
    Dat valt me sowieso op in dit onderwerp...! Wat de ene heel bijzonder, of zelfs om te huiveren vindt, vindt de ander doodgewoon...!
    Furiousdonderdag 14 juli 2005 @ 13:42
    Zacht witpuntje met slaatje bla, pindakaas, sambal en een loempia.
    Martijn_77donderdag 14 juli 2005 @ 19:07
    quote:
    Op donderdag 14 juli 2005 13:18 schreef Mr-Coffee het volgende:
    Boterham met speculaas.

    Van m,n pa geleerd toen ie nog leefde.
    Erg lekker op een wit puntje met roomboter!
    quote:
    Op donderdag 14 juli 2005 13:40 schreef dutch-mamma het volgende:
    Ik heb er nog eentje...

    Spek-kaaspannenkoeken met stroop. Dat zoute met dat zoete, heerlijk!

    De ene gruwelt ervan, de ander niet. Grappig is dat...!
    Ook erg lekker!!


    Bwn ik nu zo'n rare eter of niet? Ken een hele hoop combinaties die hier genoemd worden!
    Adurothielvrijdag 15 juli 2005 @ 01:59
    Ik had al trek, en dat is door dit topic nog een stuk erger geworden.

    Verder zijn mijn combinaties nooit zo vreemd geloof ik.
    Mirjamvrijdag 15 juli 2005 @ 06:39
    oh, overigens geen haar op mijn hoofd die eraan denkt te ontbijten.
    op zijn vroegst rond een uur of 10, 11 wat eten, en anders begin ik pas met de lunch.
    popolonvrijdag 15 juli 2005 @ 06:53
    Biefstuk met brood als ontbijt.

    Heel even bakken, klein minuutje.

    't Is eigenlijk meer even dichtschroeien.
    Mini_rulezzaterdag 16 juli 2005 @ 00:10
    Huzarensalade op brood doe ik ook altijd, lekker toch?

    Verder gekookte aardappels met jus en appelmoes. Niet dat ik nou zo'n boer ben die overal appelmoes overheen kiept, gelukkig had ik ook niet van die ouders die hun kinderen appelmoes geven in plaats van normaal eten. Je moet toch ook andere dingen leren eten. Gekookte aardappels is eigenlijk zowat het enige waar ik ooit appelmoes bij eet (naast "Älplermacaroni" ) maar het is ook wel heel lekker.

    Oh, en brood met speculaas (of met banaan) is hier ook een bekende combinatie. Net als spekpannenkoeken met poedersuiker, en tomaat met suiker. Hm, ben ik nou zo raar?
    quote:
    Op woensdag 13 juli 2005 20:09 schreef Pietverdriet het volgende:
    Zit het net te eten. Een zak Bugels nacho cheese, en een tube Danish Chef smeerkaas (nu is het alpenkruiden)
    Bugel vullen met de smeerkaas (handig met zo een tube)
    Snacken!
    Jaa dit doe ik ook regelmatig, heerlijk is dat! Het staat tegenwoordig zelfs op de tube's Danish Chef, dat het erg geschikt is als vulling voor Bugles.

    [ Bericht 15% gewijzigd door Mini_rulez op 16-07-2005 00:16:05 ]
    Faviolazaterdag 16 juli 2005 @ 11:27
    Paar sneden witbrood opwarmen in de magnetron, aardig wat boter, goed veel hagelslag erop en nogmaals in de magnetron, krijg je hele slappe dinge maar zwaaar lekker

    Warme boterham met gesmolten hagelslag gemengd met boter, eerlijk !
    LennyKravitzmaandag 25 juli 2005 @ 02:20
    Rijst met Hongaarse Goulash + glas melk: is dat gek?

    Ertwensoep + glas melk: is dat gek?


    ... vind 't gewoon lekker... krijg er bij de gedachte eraan al dorst van...
    LennyKravitzmaandag 25 juli 2005 @ 02:21
    Ow ja... zag laatst iemand... die deed vruchtenhagel in zijn toetje "yoghurt" ... vond ik weer apart...
    skiczukiemaandag 25 juli 2005 @ 02:23
    quote:
    Op maandag 25 juli 2005 02:20 schreef LennyKravitz het volgende:
    Rijst met Hongaarse Goulash + glas melk: is dat gek?

    Ertwensoep + glas melk: is dat gek?


    ... vind 't gewoon lekker... krijg er bij de gedachte eraan al dorst van...
    Frituur, en dan een koud glas melk. Dat is lang geleden, maar erg lekker.
    LennyKravitzmaandag 25 juli 2005 @ 02:32
    quote:
    Op maandag 25 juli 2005 02:23 schreef skiczukie het volgende:

    [..]

    Frituur, en dan een koud glas melk. Dat is lang geleden, maar erg lekker.
    Nee dat toch effe weer niet... brrr...
    Quispimaandag 25 juli 2005 @ 09:33
    quote:
    Op maandag 25 juli 2005 02:23 schreef skiczukie het volgende:

    [..]

    Frituur, en dan een koud glas melk. Dat is lang geleden, maar erg lekker.
    Inderdaad, voor mij past bij frituur ook alleen koude melk
    Martijn_77maandag 25 juli 2005 @ 12:11
    quote:
    Op maandag 25 juli 2005 02:20 schreef LennyKravitz het volgende:
    Rijst met Hongaarse Goulash + glas melk: is dat gek?
    Rijs met Goulash eten wij ook wel eens en we drinken bij het avond eten altijd melk dus ik ken de combi
    Zowymaandag 25 juli 2005 @ 15:58
    Mijn vader doet op zijn gebakken schnitzel altijd een plak kaas en daarboven op een gebakken ei, geen idee of dit raar is of niet, mijn vriend vond in ieder geval wel erg vreemd.
    Syrenamaandag 25 juli 2005 @ 16:32
    quote:
    Op maandag 25 juli 2005 15:58 schreef Zowy het volgende:
    Mijn vader doet op zijn gebakken schnitzel altijd een plak kaas en daarboven op een gebakken ei, geen idee of dit raar is of niet, mijn vriend vond in ieder geval wel erg vreemd.
    Bij ons schnitzel + gebakken ui + ei (Holzsteiner ofzo heet die combinatie) Ik doe er ook altijd kaas onder

    Ik eet als toetje vaak yoghurt met een flinke schep hagelslag en slagroom. Veel lekkerder dan die gore straciatella-yoghurt-meuk.

    Danoontje op cake smeren of een kitkat dippen in yoghurt Collega's bij de Edah keken me altijd erg raar aan dan ( 'Is dat lekker?!')

    Ook super: lekker zelf een ons rosbief snijden en dan achtermekaar opeten met peper en zout Echt het enige dat ik mis van het niet meer werken in een supermarkt... (en het testen van alle nieuwe producten natuurlijk).

    Verder een snee brood flink met kaas beleggen en ff magnetronnen (maar dat schijnt in Zwitserland een heel normaal gebruik te zijn, bammetje met gesmolten kaas). En inderdaad je kroket uithollen Sowieso alles uithollen (loempia, mars, twix etc.)

    En nu heb ik honger en als mn moeder niet thuis was ging ik die zak Bugels die we hebben eens vullen met kruidenkaas, lijkt me erg lekker!

    Oja, ook hier het suikereitje! We dachten altijd dat mijn vader dat uitgevonden had het heet bij ons dan ook "eitje van Henkie"
    MaRySemaandag 25 juli 2005 @ 19:54
    quote:
    Op maandag 25 juli 2005 02:21 schreef LennyKravitz het volgende:
    Ow ja... zag laatst iemand... die deed vruchtenhagel in zijn toetje "yoghurt" ... vond ik weer apart...
    dat is een soort simple vlaflip
    Cyandonderdag 1 september 2005 @ 23:30
    Wie heeft er ook rare eet of drinkgewoontes?

    Ik drink bijvoorbeeld alleen appelsap als ik ziek ben. Dan droom ik er zelfs van en dan moet ik meteen een glas hebben!

    Of bijvoorbeeld Chipito kaaschips met mierzoete Fanta Met cola smaken ze niet lekker.

    Ik ben benieuwd naar jullie rare gewoontes of combi's!
    got.ricedonderdag 1 september 2005 @ 23:54
    water
    Baklapdonderdag 1 september 2005 @ 23:55
    Ik eet graag friet
    Logitikdonderdag 1 september 2005 @ 23:57
    Hamkas met Cola is ook een goede combo

    Maar mijn rare eetgewoonte is dat ik ochtends, smdidags en savond bijna nix eet, maar laat in de avond/begin nacht me helemaal volvreet met brood
    Mirjamdonderdag 1 september 2005 @ 23:57
    ik heb een deja vu

    ach.

    ik moet altijd overal een mes bij hebben, zelfs als ik 'm niet ga gebruiken.
    nare/rare gewoonte.
    Nembrionicvrijdag 2 september 2005 @ 01:58
    quote:
    Op donderdag 1 september 2005 23:30 schreef Cyan het volgende:
    Wie heeft er ook rare eet of drinkgewoontes?

    Ik drink bijvoorbeeld alleen appelsap als ik ziek ben. Dan droom ik er zelfs van en dan moet ik meteen een glas hebben!

    Of bijvoorbeeld Chipito kaaschips met mierzoete Fanta Met cola smaken ze niet lekker.

    Ik ben benieuwd naar jullie rare gewoontes of combi's!
    jij hebt rare gewoontes zeg!




    Tevens is hier al een topic over.

    Broodje pindakaas met appelstroop...dat is pas raar.
    Martijn_77vrijdag 2 september 2005 @ 20:07
    quote:
    Op donderdag 1 september 2005 23:57 schreef MissyMirjaM het volgende:
    ik heb een deja vu
    Ik ook Rare eetgewoonten.

    Deze topics zal ik laten mergen
    Martijn_77vrijdag 2 september 2005 @ 20:08
    Even de TT aangepast zodat deze beter de lading dekt na de merge
    marcb1974vrijdag 2 september 2005 @ 20:47
    Pate met hagelslag zo nu en dan
    heiden6vrijdag 2 september 2005 @ 23:39
    Ik bestel soms ergens de vreemde combinatie van een saucijzenbroodje en een ijskoude chocomel.

    Laatst was ik met een vriendin van me in de stad, en die bestelde precies hetzelfde.
    Mirjamvrijdag 2 september 2005 @ 23:39
    quote:
    Op vrijdag 2 september 2005 20:07 schreef Martijn_77 het volgende:

    [..]

    Ik ook Rare eet en drink gewoontes.

    Deze topics zal ik laten mergen
    ha! zie je wel.
    ik kon m niet vinden, dacht al.
    RePvrijdag 2 september 2005 @ 23:40
    Vroeger bevroren brood
    Euc-zaterdag 3 september 2005 @ 01:04
    Ik kan soms echt alle soorten beleg opelkaar doen, salami met kaas en kalkoenfilets, liefst dan nog wat mayo erop, en besmeerd met kruidenboter. Jummie!
    Nataliezaterdag 3 september 2005 @ 10:05
    Kennen jullie Heinz Pastasaus. Je weet wel, die saus voor over de pasta van de tv reclames?
    Die gooi ik dus altijd op brood. Gewoon koud uit de pot. Ook is het lekker als dissaus bij de chips of bij de patat.
    Sweet Chilisaus is lekker is ook lekker als dip bij chips. Mengen met mayo als 't alsnog te heet is.
    heiden6zaterdag 3 september 2005 @ 13:44
    quote:
    Op zaterdag 3 september 2005 10:05 schreef Natalie het volgende:
    Kennen jullie Heinz Pastasaus. Je weet wel, die saus voor over de pasta van de tv reclames?
    Die gooi ik dus altijd op brood. Gewoon koud uit de pot. Ook is het lekker als dissaus bij de chips of bij de patat.
    Sweet Chilisaus is lekker is ook lekker als dip bij chips. Mengen met mayo als 't alsnog te heet is.
    "Saus... voor over de pasta je brood."
    Nataliezaterdag 3 september 2005 @ 13:51
    Precies: op brood.
    el_hombrezaterdag 3 september 2005 @ 18:10
    Ik heb vroeger ook diverse soorten saus op mijn brood gedaan.
    Ik heb wel eens eieren rauw uitgezogen, erg lang geleden al hoor. Smaakte niet heel erg vies trouwens.
    Speculaas of banaan op brood is erg lekker. Maar ik weet niet of dat zo apart is.
    Jus vind ik verschrikkelijk, ik neem dat ook bijna nooit.
    Ik haat kauwgom en dat hele goedkope zoete snoep.
    Ik heb tot mijn 16-17e nauwelijks boter gegeten

    Maar het allersmerigste eten wat ik ooit heb gezien was een keer mijn zusje die spinazie at, daar deed ze zoveel jus bij dat het meer op soep leek. En toen deed ze daar weer 2 geprakte eieren bij. Verschrikkelijk was dat.
    Faithyzaterdag 3 september 2005 @ 18:51
    lekker!

    aardappelen, spinazie, ei en dan heeeeeeeeeeeeeel veel jus, tenminste, je moet het nog wel met een vork kunnen eten!

    En dan het liefst jus van een gehaktbal!

    Dat is erg lekker

    of van rollade met champignons, en dan de champignons ook nog door de spinazie heen
    el_hombrezaterdag 3 september 2005 @ 18:52
    quote:
    Op zaterdag 3 september 2005 18:51 schreef Faithy het volgende:
    lekker!

    aardappelen, spinazie, ei en dan heeeeeeeeeeeeeel veel jus, tenminste, je moet het nog wel met een vork kunnen eten!

    En dan het liefst jus van een gehaktbal!

    Dat is erg lekker

    of van rollade met champignons, en dan de champignons ook nog door de spinazie heen

    smeerpijp
    Thoricalzaterdag 3 september 2005 @ 19:01
    Lever of leverworst op maanzaadbrood anders mot ik het niet.
    En als ik echt niet weet wat op brood te doen dan mayonaise.
    Thoricalzaterdag 3 september 2005 @ 19:08
    quote:
    Op woensdag 13 juli 2005 00:16 schreef rubbereend het volgende:
    k doe suiker op mn gebakken ei, dat schijnt bijzonder te zijn
    Ooit toen ik een zoutloos dieet had heeft iemand me dat voorgezet.
    Ik ga nu al weer bijna over mijn nek als ik er aan denk
    footballxzaterdag 3 september 2005 @ 19:13
    quote:
    Op dinsdag 27 januari 2004 20:56 schreef Knuzzel het volgende:
    roerei met kaas en ketchup
    sooooooooooow!!!!!!!!!!!!!!
    footballxzaterdag 3 september 2005 @ 19:24
    quote:
    Op donderdag 1 september 2005 23:30 schreef Cyan het volgende:
    Wie heeft er ook rare eet of drinkgewoontes?
    niemand kutkneus, behalve alle mensen op de 4 pagina's voor je post.
    Faithyzaterdag 3 september 2005 @ 22:38
    quote:
    Op zaterdag 3 september 2005 18:52 schreef el_hombre het volgende:

    [..]


    smeerpijp
    Ik weet wat ik morgen ga eten!
    heiden6zondag 4 september 2005 @ 00:39
    Brood met pindasaus.
    Mirjamzondag 4 september 2005 @ 00:43
    quote:
    Op zaterdag 3 september 2005 19:24 schreef footballx het volgende:

    [..]

    niemand kutkneus, behalve alle mensen op de 4 pagina's voor je post.
    anders doe je even gewoon
    heiden6zondag 4 september 2005 @ 00:46
    quote:
    Op zondag 4 september 2005 00:43 schreef MissyMirjaM het volgende:

    [..]

    anders doe je even gewoon
    Niet van die rare dingen vragen he MMM?
    footballxzondag 4 september 2005 @ 01:23
    quote:
    Op zondag 4 september 2005 00:46 schreef heiden6 het volgende:

    [..]

    Niet van die rare dingen vragen he MMM?
    *proest*
    Mirjamzondag 4 september 2005 @ 01:24
    quote:
    Op zondag 4 september 2005 00:46 schreef heiden6 het volgende:

    [..]

    Niet van die rare dingen vragen he MMM?
    sorry..
    SHEzondag 4 september 2005 @ 01:59
    quote:
    Op zondag 4 september 2005 00:39 schreef heiden6 het volgende:
    Brood met pindasaus.


    mijnzwakte!
    Sessyzondag 4 september 2005 @ 02:31
    Als je vertelt over hoe bepaalde gerechten in de Russische keuken worden gemaakt, waarvan, dan gaan sommige mensen over hun nek. Daarom vertel ik nooit waar bepaalde dingen van worden gemaakt tot ze het op hebben en lekker hebben gevonden (want het is gewoon heel lekker), en dan nog alleen na lang aandringen.