Pestoquote:Op vrijdag 2 mei 2025 22:48 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Hebben ze de Rucola meegebakken??? Of lijkt dat maar zo? Is dat Pesto?
Voor @golfer de Marinara met mosselen, zalm, inktvis, krab/surimi en extra garnalen.quote:Op zaterdag 3 mei 2025 14:51 schreef golfer het volgende:
Vanavond gaan we pizza's afhalen bij onze dorpsItaliaan.
Maandag.quote:Op zaterdag 3 mei 2025 18:24 schreef Blues het volgende:
Nu eten we de helft en zondag de andere helft![]()
Was lekkerquote:Op zaterdag 3 mei 2025 17:14 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Vanavond: Merguez worstjes (lam en rund), gegrild met Harissa, aardappelsalade, rode bieten salade, Pain ancien, croissants.
Kijk jij wel eens naar dat B&B programma?quote:Op zondag 4 mei 2025 16:13 schreef foodlover het volgende:
Vanochtend vroeg uit de veren want ontbijtje bereiden voor onze BnB gasten. Zelf wat stokbrood met roomboter en zwarte bessen jam gegeten, daarna nog wat brood met ham en kaas en joppiesaus.
Wilde vanavond zelf Big Macs maken volgens een copycat recept maar die schuiven door. Wel de patties gevormd en per stuk tussen bakpapier ingevroren. Heuse 45 gram per stuk 😂.
Straks in een ander dorpje tapas eten nadat we de rugzakken van onze BnB gasten (camino lopers) afgeleverd hebben bij hun volgende overnachtingsplek.
quote:Op zondag 4 mei 2025 13:50 schreef golfer het volgende:
En vanavond worden het dus gekookte witte asperges met vastkokende speciale asperge-aardappels in de schil, een (geprakt voor mij en gepocheerd voor B.) eitje, beenham en botersaus.
Geraspte kaas iddquote:
Klinkt heerlijk weerquote:Op zondag 4 mei 2025 16:13 schreef foodlover het volgende:
Vanochtend vroeg uit de veren want ontbijtje bereiden voor onze BnB gasten. Zelf wat stokbrood met roomboter en zwarte bessen jam gegeten, daarna nog wat brood met ham en kaas en joppiesaus.
Wilde vanavond zelf Big Macs maken volgens een copycat recept maar die schuiven door. Wel de patties gevormd en per stuk tussen bakpapier ingevroren. Heuse 45 gram per stuk 😂.
Straks in een ander dorpje tapas eten nadat we de rugzakken van onze BnB gasten (camino lopers) afgeleverd hebben bij hun volgende overnachtingsplek.
Heerlijk bordje met lopend eigeelquote:
Gebakken visquote:
Was lekkerquote:
Wat een lief jongetjequote:Op zondag 4 mei 2025 20:35 schreef Blues het volgende:
[..]
golfer maakt het altijd voor mij terwijl ie er zelf van griezelt![]()
We kijken hier in ES nog dagelijks NL tv dus ja ook de BnB en ik vertrek achtige programmas komen voorbij. Ik denk dat e.e.a. in scène wordt gezet cq. wordt uitvergroot maar het is wel herkenbaar. Om bij het eten te blijven: ik kook graag maar een ontbijt serveren we wel maar warme maaltijden bieden we bijna nooit aan voor gasten dat is een behoorlijk gedoe en geplan en brengt hier in Spanje ook niet al teveel geld in het laadje.quote:
Jochie van 70+quote:
Utregsquote:
Die aspergesoep komt regelmatig voorbij, dat ga ik binnenkort ook eens maken denk ik, lijkt me wel lekker.quote:Op maandag 5 mei 2025 15:03 schreef golfer het volgende:
Lunch: restant aspergesoep en een halve ham-kaas tosti. Met een beker lactosevrije melk.
Is zeker lekker.quote:Op maandag 5 mei 2025 15:27 schreef SoS87 het volgende:
Die aspergesoep komt regelmatig voorbij, dat ga ik binnenkort ook eens maken denk ik, lijkt me wel lekker.![]()
Vanavond dus.quote:Op zaterdag 3 mei 2025 18:24 schreef Blues het volgende:
Voor @:golfer de Marinara met mosselen, zalm, inktvis, krab/surimi en extra garnalen.
Voor mij de Bianca met spaanse pepers, gorgonzola, knoflook, rucola, mozzarella en extra (wilde) spinazie.
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Nu eten we de helft en zondag maandag de andere helft![]()
Als je het recept van Golfer volgt heb je een overheerlijke soep. Alleen echt goede recepten schrijf ik in mijn kookboekje. Daar staat deze nu ook in.quote:Op maandag 5 mei 2025 15:27 schreef SoS87 het volgende:
[..]
Die aspergesoep komt regelmatig voorbij, dat ga ik binnenkort ook eens maken denk ik, lijkt me wel lekker.![]()
Ik eet straks nog een keer witlof ham kaas, en 6 kipspiezen.
quote:Op dinsdag 6 mei 2025 14:33 schreef golfer het volgende:
Vanavond maak ik, uit PG, een Sticky Chicken bowl met i.p.v. Chinese wokgroenten, stukjes geroosterde prei.
Dat is nog eens een leuke verrassing! Lekker van genoten?quote:Op dinsdag 6 mei 2025 18:18 schreef Ole het volgende:
Ik had een stuk bavette van bijna een kilo gekregen bij mijn overblijver
(Waarde 34 euro)
Medium rare met champignons
quote:Op woensdag 7 mei 2025 17:34 schreef golfer het volgende:
Straks maak ik tagliatelle met een romige knoflooksaus (7 tenen verse knoflook er doorheen) met een komkommer cherrytomaten salade en een vinaigrette en daarbij warm ik de Joodse viskoekjes die ik nog in de vriezer had weer op in de oven.
Heerlijk, knoflook! Als je t doet, dan gelijk goedquote:Op woensdag 7 mei 2025 18:38 schreef Blues het volgende:
[..]
[ link | afbeelding ]
Was
Morgen vrij gelukkig 🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄😄
Dat doe je denk ik niet zomaar even op een boterham of over de pastaquote:Op donderdag 8 mei 2025 12:14 schreef Blues het volgende:
Wat eet je?
Nou een stukje 'duurste kaas ter wereld'
n.a.v. een uitzending van Ilja Gort over de grens, deze kaas besteld/gekocht : Bitto.
(30 euro, tja... voor 1 keer toch besteld, was zo nieuwsgierig)
https://www.casabase.nl/storico-ribelle-italiaanse-berg-kaas/
Ik vind het lekker, goed kazig maar niet dat je zegt wat speciaaaaaaaaaaaalJe proeft in de verte wel geit maar meer koe en oud. Dat proef je ook.
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Gelukkig wel een goed stuk krijg je ervoor.quote:Op donderdag 8 mei 2025 12:14 schreef Blues het volgende:
Wat eet je?
Nou een stukje 'duurste kaas ter wereld'
n.a.v. een uitzending van Ilja Gort over de grens, deze kaas besteld/gekocht : Bitto.
(30 euro, tja... voor 1 keer toch besteld, was zo nieuwsgierig)
https://www.casabase.nl/storico-ribelle-italiaanse-berg-kaas/
Ik vind het lekker, goed kazig maar niet dat je zegt wat speciaaaaaaaaaaaalJe proeft in de verte wel geit maar meer koe en oud. Dat proef je ook.
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Nou ik vind het wel erg veel geld, maar als je ziet en weet dat het allemaal handwerk is en waar het vandaan komt is het 't wel waard.quote:Op donderdag 8 mei 2025 13:23 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Gelukkig wel een goed stuk krijg je ervoor.
Vind je de prijs kwaliteit voldoende?
quote:Op donderdag 8 mei 2025 13:01 schreef golfer het volgende:
Vanavond maak ik aardappelpuree met daar doorheen gestampte tuinerwten, rauwe stukjes romainesla, boter, room, cremefraiche, Parmezaanse kaas, peterselie, kaneel, mosterd, nootmuskaat en uitgebakken dobbelsteentjes spek.
Geen Tsingtao?quote:Op donderdag 8 mei 2025 22:20 schreef foodlover het volgende:
Tosti ham kaas mosterd voor de lunch. Hela curry om de dippen.
Vanavond bami gemaakt zoals van de NL Chinees. Pindasaus, gebakken eitje, vers afgebakken kroepoek en Verdejo.
Is dat een nieuwe in het assortiment?quote:Op vrijdag 9 mei 2025 17:53 schreef Curiosity het volgende:
Dr. Oetker Casa di Mama Pizza Salame extra piccante
En weer heerlijkquote:Op vrijdag 9 mei 2025 15:37 schreef golfer het volgende:
Vanavond maak uit PG ik taco's met garnalen en een mangosalsa.
Nee,niet recent nieuw.quote:Op vrijdag 9 mei 2025 17:58 schreef Vincent_student het volgende:
[..]
Is dat een nieuwe in het assortiment?
Ziet er goed uit als zomereten.quote:
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |