Zelf gemaakt.quote:Op maandag 17 juni 2024 20:56 schreef AnneX het volgende:
Dat is knap @:Vicky Hoe kwam zij aan de bijzondere vulling knafeh? 😇
10 euro voor alle ingrediënten.quote:Op maandag 17 juni 2024 21:17 schreef AnneX het volgende:
En was zij nu goedkoper uit?
Zag leuke prijzen voorbij komen…not.
Hihi als ze ze volgende keer weer maakt zal ik je een berichtje sturen.quote:Op maandag 17 juni 2024 21:21 schreef AnneX het volgende:
Wow. Dochter mag er eentje opsturen…echt.
Dat wil ik wel proeven.
En ik ben de eerste hoor!![]()
Anders groeien jullie dicht.😇
Die is van Chocolate worldquote:Op vrijdag 26 juli 2024 15:26 schreef SV-tje het volgende:
@:vicky mooie mal voor de chocolade, benieuwd waar die van is.
En mooie reep heeft je dochter gemaakt, zulke glanzende chocolade is niet makkelijk.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 3% gewijzigd door AnneX op 28-07-2024 14:25:52 ]
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 1% gewijzigd door AnneX op 03-08-2024 19:51:03 ]
quote:Op zaterdag 3 augustus 2024 17:56 schreef AnneX het volgende:
Een week later en al weer gebakken
Uit de moestuin van de buurman op vakantie kwam een bak bramen.
De aardbei kweker had de laatste aardbeien.
En er liggen de laatste kersen en pruimen. Die eten wij dan uit de hand.
Dit recept en het was niet van “eventjes” bakken. https://www.laurasbakery.(...)n-banketbakkersroom/
Zelf zandtaartdeeg (super had geen tante fanny) Chocolade in het bad van Marie is ook niet even.
Deeg uurtje rusten in de koelkast is ook niet even. Lui banketbakkersroom uit een pakje met ook citroensap.
Oh ja…de bramen voor de zekerheid toch ook een klein uurtje in bad met veel zout. Vanwege mogelijke wormpjes 😳
Tada:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Spoilers!
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.En bij Xenos eindelijk een omgekeerd ‘taartmandje’ 😎
Kon die met het kantje niet laten liggen.Heeft ook makkelijker opgevouwen een plekje in de kast.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op zondag 4 augustus 2024 00:03 schreef AnneX het volgende:
Dit gaf fb terug als herinnering na 4 jaar. 😂
Had ook wel wat, toen!SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Diameter gaat altijd over de onderkant, aangezien zijn pan ook wat uitloopt zou ik voor de grote gaan.quote:Op zondag 1 september 2024 00:05 schreef Parelhoofd het volgende:
Ik heb een recept waarvoor een taartpan nodig is van 24cm doorsnede.
Nu heb ik een alusteel vlaaipan welke schuin omhoog loopt en aan de bovenkant (grootst) 24 cm meet. De onderkant meet slechts 22cm.
Is dit dan de goede maat of kan ik dan beter de 26cm (en 24 cm onderkant) versie nemen?
Had namelijk het idee dat ik net iets teveel had van het recept.
Gaat hierom
Oké dank! Ik dacht ook altijd dat het uitging van de onderkant… had ze besteld via baktotaalquote:Op zondag 1 september 2024 09:24 schreef SV-tje het volgende:
[..]
Diameter gaat altijd over de onderkant, aangezien zijn pan ook wat uitloopt zou ik voor de grote gaan.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ziet er heel AI uit.quote:Op dinsdag 3 september 2024 12:13 schreef AnneX het volgende:
Het appeltaart recept even opgeslagen, want de goudreinetten rollen van de bomen bij de buren in de tuin.
Ondertussen kwam ik deze schoonheden tegen. Wow.
Iets voor @:Vicky ‘s dochter😇
Astronomie:
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Er verscheen in mijn tijdlijn pas een AI key lime pie met oa fijngehakte bieslook of lente ui er overheen. En rare vloeibare lagen die niet uit zakken.quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ziet er goed en makkelijk uit.quote:Op zondag 27 oktober 2024 13:34 schreef Blues het volgende:
Een recept op Instagram trok mijn aandacht. Tis lekker luchtig!
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Zoals je ziet is het gelukt en lekker en luchtig volgens mijn collega's en mijzelf. @golfer vond het net iets lekkerderder met een druppie honingquote:Op dinsdag 29 oktober 2024 11:39 schreef het-is-mij het volgende:
[..]
Ziet er goed en makkelijk uit.
Was het gelukt en lekker?
Wij hebben hier in huis ook nog weleens van die makkelijkere recepten van tiktok oid maar die worden niet altijd zoals op de filmpjes 😅
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Voordat het de oven in gaat ziet het er zo uit:
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
Wow die ziet er mooi uit!quote:Op zondag 10 november 2024 15:45 schreef Hupje het volgende:
Wij eten straks zelfgemaakte groentesoep en hartig breekbrood![]()
[ afbeelding ]
Wat een leuk ideequote:Op zaterdag 23 november 2024 16:18 schreef AnneX het volgende:
Kwam een ‘reel’ tegen met een appelbol. Dat leek mij simpel.
https://www.facebook.com/reel/549645127986140
Hoe ging dat: ah eigen merk bladerdeeg, bleek te klein voor 6 rondjes maat soepkom.
Dus het restant nog eens uitrollen. Want ik had de drie appels wel geschild al.
Het duurde langer dan ik dacht om de appels te carameliseren. Gelukkig paste de 6 helften in één pan.
I.p.v. aardbeienjam, deed ik een theelepel caramelsaus van bonne mama . Plus een stukje pure chocolade.
Na de ei nog kaneelsuiker erover gestrooid. De best geslaagde ging op de foto.
[ link | afbeelding ]
Hoe is de cake mix nu gezoet?quote:Op zondag 24 november 2024 15:33 schreef Blues het volgende:
Suikerarme appel-walnotencake
#project gezond
[ link | afbeelding ]
De rozijnen maken het zoetig.quote:Op zondag 24 november 2024 18:40 schreef AnneX het volgende:
Hoe is de cake mix nu gezoet?
En hoe lang “mag / mogen” jullie doen over de cake? 2-3 dagen?
Het zijn inderdaad beide suikers. Maar de ene suiker is op moleculair niveau de andere suiker niet: tafelsuiker uit suikerbieten is sucrose, terwijl krenten en appels relatief veel fructose bevatten. Fructose smaakt bij gelijke hoeveelheid 2x zoeter (dus je hebt er minder van nodig), heeft minder effect op de bloedsuikerspiegel maar kan ook voor darmklachten en winderigheid zorgen (fructose-intollerantie).quote:Op zondag 24 november 2024 19:43 schreef Molo het volgende:
Ik blijf het met dit soort baksels geinig vinden dat suiker uit suikerbieten ineens heel anders zou zijn dan suiker uit rozijnen en appels.
Ik ken het origineel niet verder, was geďnspireerd door HHBquote:Op donderdag 26 december 2024 12:26 schreef Molo het volgende:
Ja die smaak komt natuurlijk voor een groot deel wel van de melkproducten.
Hij is wat bleekjes, komt dat ook daardoor? Wat had je als vervanger gebruikt?
Ook mooi om te zien, met de papiertjes 😎quote:
We eten 6x per dag en dit is een tussendoortje.quote:Op zaterdag 4 januari 2025 15:39 schreef AnneX het volgende:
Ook mooi om te zien, met de papiertjes 😎
Edit: lees het recept zojuist: bestaan er muffin papiertjes 😇
Is het bedoeld als smakelijk gezond hapje op een dag? als tussendoor.
Zit er ei in?quote:Op zaterdag 25 januari 2025 09:28 schreef Parelhoofd het volgende:
Ik heb nog zelfgemaakt speculaasdeeg in de koelkast liggen van begin december. Koude koelkast, strak verpakt in huishoud en aluminiumfolie. Is dit nog goed?
Post je een foto van het resultaat?quote:Op woensdag 29 januari 2025 16:27 schreef Hupje het volgende:
Ik zou morgen op een cursus voor iets lekkers bij de koffie zorgen. Ik had nog een cake bakmix uit een kerstpakket, wat we thuis niet kunnen eten ivm allergie. Maak ik die, dacht ik.
Dus ik las die verpakking eens goed. Het heet appelcake en op het plaatje zit er appel in en op. Maar volgens de beschrijving moest er alleen appel op. Dat kan ik oplossen.
Probleem 2: er staat niet bij welke maat springvorm je moet gebruiken. Gegokt en nu heb ik dus spijt. Het wordt geen hoge cake in ieder geval.![]()
En als laatste, geen idee of ie gaat wordt. Hij moet een uur op 145 graden, dat lijkt me zo laag.
Dus, ik ben benieuwd
Ik vind een uur dan weer heel erg lang... Ben benieuwd!quote:Op woensdag 29 januari 2025 16:27 schreef Hupje het volgende:
Ik zou morgen op een cursus voor iets lekkers bij de koffie zorgen. Ik had nog een cake bakmix uit een kerstpakket, wat we thuis niet kunnen eten ivm allergie. Maak ik die, dacht ik.
Dus ik las die verpakking eens goed. Het heet appelcake en op het plaatje zit er appel in en op. Maar volgens de beschrijving moest er alleen appel op. Dat kan ik oplossen.
Probleem 2: er staat niet bij welke maat springvorm je moet gebruiken. Gegokt en nu heb ik dus spijt. Het wordt geen hoge cake in ieder geval.![]()
En als laatste, geen idee of ie gaar wordt. Hij moet een uur op 145 graden, dat lijkt me zo laag.
Dus, ik ben benieuwd
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op donderdag 30 januari 2025 20:41 schreef AnneX het volgende:
@:Vicky vandaag bezocht ik het Gemeentemuseum in Den Haag voor de expositie over toet.
Wat weet Janny van der Heijden er veel van.
En er was ook een interview met een fantastische beroemde suikerwerk kunstenaar mevrouw, wiens naam ik dus ben vergeten.
Zij werkt in Amsterdam. Dit is dus ook suikerwerk!Fijn om te lezen!SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ben je naar de lezing van Janny geweest afgelopen zondag? Of zag je haar op een opname in het museum?
Tú estás dura y yo me veo cabrón en el espejo
Toen ik las over de expositie, bleek (natuurlijk) alles volgeboekt.quote:Op donderdag 30 januari 2025 21:21 schreef RobertoCarlos het volgende:
[..]
Fijn om te lezen!Ben je naar de lezing van Janny geweest afgelopen zondag? Of zag je haar op een opname in het museum?
quote:Op donderdag 30 januari 2025 20:41 schreef AnneX het volgende:
@:Vicky vandaag bezocht ik het Gemeentemuseum in Den Haag voor de expositie over toet.
Wat weet Janny van der Heijden er veel van.
En er was ook een interview met een fantastische beroemde suikerwerk kunstenaar mevrouw, wiens naam ik dus ben vergeten.
Zij werkt in Amsterdam. Dit is dus ook suikerwerk!Wow prachtig! Mijn moeder was bij die expositie geweest. Ze vond het heel mooi.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Mijn dochter gaat volgende week naar het Chocoladefestival in Amsterdam.♥ A ♥ & ♥ T ♥
When you were born, you were crying and everyone around you was smiling. Live your life so that when you die, you're smiling and everyone around you is crying.
Goed om te lezen!!quote:Op donderdag 30 januari 2025 23:37 schreef Vicky het volgende:
[..]
Wow prachtig! Mijn moeder was bij die expositie geweest. Ze vond het heel mooi.
quote:Op donderdag 30 januari 2025 20:41 schreef AnneX het volgende:
@:Vicky vandaag bezocht ik het Gemeentemuseum in Den Haag voor de expositie over toet.
Wat weet Janny van der Heijden er veel van.
En er was ook een interview met een fantastische beroemde suikerwerk kunstenaar mevrouw, wiens naam ik dus ben vergeten.
Zij werkt in Amsterdam. Dit is dus ook suikerwerk!Natasja Sadi dacht ik. Die is echt geweldig met suikerbloemen oa.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.If you can dream it, you can do it...
Ja!quote:Op vrijdag 31 januari 2025 01:26 schreef Books1 het volgende:
[..]
Natasja Sadi dacht ik. Die is echt geweldig met suikerbloemen oa.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Die zien er goed uit!quote:Op donderdag 6 februari 2025 12:25 schreef Blues het volgende:
Hamkaas koekjes gebakken![]()
[ link | afbeelding ]
Nee, je hebt knapperige hamkaas koekjes gebakkenquote:Op donderdag 6 februari 2025 12:25 schreef Blues het volgende:
Hamkaas koekjes gebakken![]()
[ link | afbeelding ]
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |