abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_214476938
Wanneer: Gisteren
Waar: Valentino, Oostende
Wat:

Gisteren snel even wat lunchen, maar ja met zo'n super dag aan zee natuurlijk overal vol vol vol. Binnen nog een laatste plaatsje hier kunnen bemachtigen. Niet het beste aan zee, kleine kaart, maar toch redelijk gegeten. Zou hier echter niet snel terug keren als het niet hoeft. Tongetjes (35 euro per portie) waren wel goed gebakken en erg vers, maar zoals je ziet garnituur stelde niet veel voor en sja interieur/bediening ook niet. Zijn betere restaurants aan de kust.

2x tongetjes dus met frietjes.
1 duvel en een cocktail




Cijfer: 6/10
Kosten: 82 euro
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 2 augustus 2024 @ 08:31:37 #252
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_214517825
Waar? DE Meerplaats IJmuiden https://www.meerplaats.nl/
Wanneer? Gisteren
Wat at je? Zeebaarsfilet
Impressie?


Kosten? 101. Incluis bier en twee Ierse koffie.
Cijfer? 8

Ik heb dus 22 jaar in IJmuiden gewoond, maar nog nooit bij één van de klassiekers van IJmuiden gegeten. Restaurant de Meerplaats. Een Visrestaurant. Het is er gewoon nooit van gekomen.

Ik had de Gegrilde zeebaarsfilet met groene asperges en kreeftensaus.
Diegene met wie ik at had Tarbot buiten de kaart om.
Erbij kreeg je salade, aardappeltjes en rabarbercompote.
Het was erg lekker c_/. We sloten af met twee Ierse koffie.
Nadeel ik vind het wel aan de prijs, maar als ik kijk naar de overkant Kop vd Haven dan zijn visrestaurants ook gewoon duur geworden. Het was er iig erg lekker :)
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_214525615
Waar: Vincl'O, Oostende
Wanneer: Gisteren
Wat:

Gisteren even uit eten bij een voor mij nog onbekend restaurant. Het is een erg klein (verstopt) restaurantje dat volgens mij door man- en vrouw word gerund, slechts een tafel of 5 hebben ze. Ik had gelukkig gereserveerd en een vriendelijke ontvangst stond ons te wachten, en ze werken met een vast menu (79 euro pp).Niets te kiezen dus, en we begonnen met een glas champagne en kregen als eerste twee oesters op Thaise wijze. Ik ben niet zo'n oester fan, maar gezien er ook nog een bordje met charcuterie volgde en tafelgenoot geen varkensvlees eet hebben we dat mooi op kunnen lossen zo. Ook kregen we nog een kleine steak tartare handgesneden als amuse.





Toen kregen we een ceviche van zonnevis wat weer eens niet een echte ceviche was (was weinig zuur in te bekennen) maar meer gewoon een normale tartaar maar was lekker!



Dit gevolgd door een bolletje sorbet als verfrissing, ook goed!



Toen wilde zeebaars met sauce vierde, lekker!



Toen risotto met zeeduivel en cantharellen. Super ook, wel grote portie!



Dessert was simpel maar moest ook niet te veel meer na al die grote porties.



Kosten: 240 euro
Cijfer: 8/10
pi_214529600
En nu heb ik ook zin in vis! Even morgen kijken op de markt, heb er zin in!
pi_214529728
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 augustus 2024 08:31 schreef borisz het volgende:
Waar? DE Meerplaats IJmuiden https://www.meerplaats.nl/
Wanneer? Gisteren
Wat at je? Zeebaarsfilet
Impressie?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Kosten? 101. Incluis bier en twee Ierse koffie.
Cijfer? 8

Ik heb dus 22 jaar in IJmuiden gewoond, maar nog nooit bij één van de klassiekers van IJmuiden gegeten. Restaurant de Meerplaats. Een Visrestaurant. Het is er gewoon nooit van gekomen.

Ik had de Gegrilde zeebaarsfilet met groene asperges en kreeftensaus.
Diegene met wie ik at had Tarbot buiten de kaart om.
Erbij kreeg je salade, aardappeltjes en rabarbercompote.
Het was erg lekker c_/. We sloten af met twee Ierse koffie.
Nadeel ik vind het wel aan de prijs, maar als ik kijk naar de overkant Kop vd Haven dan zijn visrestaurants ook gewoon duur geworden. Het was er iig erg lekker :)
Lekker, hè.
Dit restaurant wordt altijd afgedaan als oubollig, 'nog met mijn oma gegeten' en aan de ene kant klopt het ook, ( het 60-jarige huwelijksjubileum van mijn O&O) was ook daar, maar het is echt goed eten. En ik lus 2 soorten vis, Hollandse garnalen en sliptong, maar heb de afgelopen 10 maanden, 3x heerlijk gegeten. Eten is gewoon goed, bediening is goed, en de prijs is dan, in mijn geval ook goed.
En ik ben een authentieke Santpoortse..

In ieder geval beter dan de horror die ik 2 weken geleden bij https://www.eet.nu/haarlem/casa-di-papi heb mogen meemaken. Laatste recensie is van mij, geen foto's, was geen tijd voor _O-
pi_214646095
Waar: Brasserie Ocean te Oostende
Wanneer: Gisteren
Wat:

We begonnen met wat oesters en kregen daarbij wat olijven en tonijn salade en gezouten boter met brood.



Toen van de tapa kaart gerookte zalm op toast, gefrituurde pladijs, nog wat extra oesters en Nikkei tonijn pikant dus maar heerlijk:






Hierna nog gezien Oostende een garnalen salade gedeeld van een lokale vissersboot, heerlijk ook met handgesneden frietjes.



Toch met een flesje wijn nog 200 euro kwijt. Cijfer 7,5/10

Hierna nog aan zee een wafel op en churros


pi_214646168
Waar: Le Chevallier te Oostende
Wanneer: Vandaag
Wat:

Vandaag lunch aan zee weer, Le Chevalier is toch wel een favoriet inmiddels. Gingen voor wat oesters vooraf, en daarna voor tongetjes en tarbot met puree en frietjes. Hierna afgesloten met dessert van sorbet van citroen met vodka, heerlijk weer.

Amuse tussendoor was nog een caprese salade.







Was weer super in orde, echt beste restaurant prijs/kwaliteit aan de kust. 8,5/10
Prijs geloof ik 160 euro.
  vrijdag 9 augustus 2024 @ 22:22:20 #258
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_214652335
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 augustus 2024 18:19 schreef anndb het volgende:
Hierna nog aan zee een wafel op en churros
Hoe verkracht ik churros... nou zo ongeveer. De vulling hoort binnenin te zitten joh! Enne, ik dacht dat jij niet van de oesters was, maar kennelijk ben je overgehaald :D

Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  Moderator / Miss SHO zaterdag 10 augustus 2024 @ 00:09:48 #259
22592 crew  Ole
pi_214653730
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 augustus 2024 22:22 schreef flipsen het volgende:

[..]
Hoe verkracht ik churros... nou zo ongeveer. De vulling hoort binnenin te zitten joh! Enne, ik dacht dat jij niet van de oesters was, maar kennelijk ben je overgehaald :D

[ afbeelding ]
dat was chick van de dag toch?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_214653950
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 augustus 2024 00:09 schreef Ole het volgende:


dat was chick van de dag toch?
:D :Y)
pi_214654746
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 augustus 2024 18:23 schreef anndb het volgende:
Waar: Le Chevallier te Oostende
Wanneer: Vandaag
Wat:

Vandaag lunch aan zee weer, Le Chevalier is toch wel een favoriet inmiddels. Gingen voor wat oesters vooraf, en daarna voor tongetjes en tarbot met puree en frietjes. Hierna afgesloten met dessert van sorbet van citroen met vodka, heerlijk weer.

Was weer super in orde, echt beste restaurant prijs/kwaliteit aan de kust. 8,5/10
Prijs geloof ik 160 euro.
Je hebt Rog gekregen in plaats van Tarbot. Dat is wel jammer als je dat niet besteld hebt. Best wel een prijsverschil ook.
pi_214658151
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 augustus 2024 08:03 schreef DIJK het volgende:

[..]
Je hebt Rog gekregen in plaats van Tarbot. Dat is wel jammer als je dat niet besteld hebt. Best wel een prijsverschil ook.
Je hebt gelijk, foutje van mij
pi_214658158
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 augustus 2024 22:22 schreef flipsen het volgende:

[..]
Hoe verkracht ik churros... nou zo ongeveer. De vulling hoort binnenin te zitten joh! Enne, ik dacht dat jij niet van de oesters was, maar kennelijk ben je overgehaald :D

[ afbeelding ]
Nee oesters voor mij niet, die heeft tafelgenoot op.
pi_214658627
Waar?
De Dyck, Woubrugge
Wat at je?
Het 8 gangen-menu, te beginnen met 2 amuses;

Komkommer met tomatillo en vlierbloesem

Prei met verveine en garum van kaaskorsten

Tuinboon met brandnetel en bieslook

Aardappelstampotje met andijvie, mosterd, augurk en aardappelchipjes

Spiesje van varkensbuik en een met pulled pork gevuld shizoblad.
[img]]https://i.imgur.com/PhXT0hg.jpeg[/img]
Geroosterde bindsla met zuring en aubergine
Braam met rozemarijn, spar en hazelnoot

Yoghurt met vlierbloesem en roos en een soufle;

Impressie?
Bij de Dyck verbouwen ze 99% van de producten die ze serveren zelf of komen uit de directe omgeving, naast het restaurant ligt de grote moestuin en lopen de varkens rond (helaas mag je er niet een aanwijzen die ze dan gaan serveren). De wijnen komen veelal uit Nederland en in ieder geval <500 km ervandaan. Alleen de koffie wordt lokaal gebrand maar komt van verder. Dat betekent wel dat er sterk seizoensafhankelijk gekookt moet worden met relatief veel geconserveerde ingredienten en een vaak wisselend menu. En dat het restaurant nogal in the middle of nowhere ligt, dat betekende dus of 25 minuten vanaf de dichtsbijzijnde bushalte over een dijkweggetje lopen of een half uurtje op de OV-fiets vanaf Alphen a/d Rijn. Het werd het laatste.

Na binnenkomst mochten we de avond buiten op het terras beginnen waar we begonnen met een frisse bubbel van wijngaard De Toffe Peer uit zeeland in een (totaal niet bij de naam passende) überklassieke champagne-fles. De eerste amuse was een balletje pomme dauphine met een spannende vulling van bonenkruid en dragon. De volgende amuse viel wat tegen: eentje van courgette met citroenmelisse, wat op zich een prima combinatie had kunnen zijn maar door de wijze van serveren (grote plakken courgette, grote bladeren citroenmelisse) toch vooral een hap courgetteplakjes opgevolgt door een overdosis citroenmelisse werd. Gelukkig maakte het eerste gerecht alles goed: Een werkelijk sterwaardig, fris zomer gerecht van balletjes komkommer met tomatillo en vlierbloesem. Heerlijk fris, vol groene smaken afgemaakt met het florale van vlierbloesem. Het volgende gerecht was de prei met verveine en een garum gemaakt van oude kaaskorsten. Een uiterst spannend gerecht met een enorm intense smaak. Heel erg op een delicaat randje tussen enorm lekker en acquired taste maar wel precies aan de goede kant van dat randje. Heel erg gaaf om zo'n gewaagd gerecht te mogen proeven. De derde gang waren de tuinboontjes. Ondanks dat de tuinboontje perfect beetgaar gekookt waren en de brandnetel en bieslook voor een smaakvolle romigheid zorgden, viel het gerecht een beetje tegen. Er miste een contrasterend randje en iets fris, het was vooral groen, groen en nog eens groene smaken zonder iets om het in belans te houden. Gelukkig stond nog wel de gerookte geitenboter van het brood op tafel en die maakte het gerecht af. Wel een gemiste kans voor de keuken, een klonterje geitenkwark of wat cottage cheese had dit gerecht zoveel beter kunnen maken. Daarna zakte het niveau wat in tot aan de twee deserts: Het stampotje met andijvie, mosterd en augurk werd geserveerd met chipjes van krokant gebakken aardappel. Niets mis mee, maar verder weinig spectaculair. Wel een goed idee om de augurkjes te onthouden voor als het weer stamppottijd is. Het zelfde geld ook voor de varkensbuikspiesjes en met pulled pork gevuld misoblad: op een willekeurig foodtruckfestival zou je me niet horen klagen. Maar als ik 100 euro voor een menu afreken, verwacht ik toch wat meer. De desserts waren ten slotte wel ronduit geweldig: Een coulis van rozemarijn met frisse dennetonen van de spar en daarbij de donkere, kruidige aroma's van bramen. Fenomenaal. Alleen de bijbehorende wijn (een spätlese Riesling) kon wat moeilijk mee met de intense zoetheid van het gerecht waardoor die nogal zuur wegtrok. Het tweede desert van yoghurt, vliesbloesem en een souflé was (bijna) van het zelfde niveau, heel mooi in balans door de frisse yoghurt en de zoete soufflé.

Al met al hebben we lekker gegeten, al ging het qua niveau wel wat op en neer. Ronduit sterrententwaardige gerechten zoals de komkommer aan het begin en beide dessert, superspannende, gewaagde gerechten zoals de prei met kaasgarum en de pomme dauphine met bonenkruid en dragon maar ook wat eenvoudig te voorkomen gemiste kansen zoals de tuinbonen of wijnpairing bij het bramendessert. Het zelfde geldt ook voor de wijnen: wisselend tussen supergoede wijnen zoals een riesling uit de Saar met hele sterke maar heel prettige pétrol-tonen die we bij de varkensbuik hadden of de hele bezondere port-achtige muscat-blue uit het Reestland bij Balkbrug bij het tweede dessert (ik heb net een doos besteld). Maar ook niemendalletjes zoals de rode wijn van wijndomein Oude Waalstroom bij Zaltbommel, die me nog het meest deedt denken aan de een wijn die ik ook voor 1,99 bij de Carrefour in Frankrijk kocht: Technische correct en zonder fouten maar met een afdronk in nanoseconden en de complexiteit van gedestileerd water.

De eindconclusie: Koken kunnen ze duidelijk. En het idee om alles zo lokaal mogelijk te doen en dat ook nog een uit te voeren is top. Maar hier en daar mag wel een puntje op de i. Of gewoon keuzes maken: geen 8 maar 6 gangen bedenken en die dan tot in de puntjes uitvoeren.

Kosten?
378,- voor twee personen, 8 gangen inclusief wijnarrangement.
Cijfer?
8

[ Bericht 1% gewijzigd door stavromulabeta op 10-08-2024 16:20:37 ]
Representant van het failliet van de westerse liberale maatschappij
  zaterdag 10 augustus 2024 @ 15:15:59 #265
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_214659461
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 augustus 2024 14:01 schreef stavromulabeta het volgende:
...en lopen de varkens rond (helaas mag je er niet een aanwijzen die ze dan gaan serveren).

...een wijn die ik ook voor 1,99 bij de Carrefour in Frankrijk kocht: Technische correct en zonder fouten maar met een afdronk in nanoseconden en de complexiteit van gedestileerd water.
_O- _O- _O-

quote:
De derde gang waren de tuinboontjes. Ondanks dat de tuinboontje perfect beetgaar gekookt waren en de brandnetel en bieslook voor een smaakvolle romigheid zorgden, viel het gerecht een beetje tegen. Er miste een contrasterend randje en iets fris, het was vooral groen, groen en nog eens groene smaken zonder iets om het in belans te houden.
@Dr_Flash :D

Fijn weer zo´n uitgebreide review van je te mogen lezen! Kan je intussen weer alles eten?
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_214659546
Optieven met dat biggenvoer.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_214660123
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 augustus 2024 15:15 schreef flipsen het volgende:

Fijn weer zo´n uitgebreide review van je te mogen lezen! Kan je intussen weer alles eten?
Zolang ik niets hoef af te happen wel... Mijn voortand zit er nog wat provisorisch ingeplakt dus ik eet alles keurig netjes met mes en vork.
Representant van het failliet van de westerse liberale maatschappij
  donderdag 15 augustus 2024 @ 12:28:40 #268
35189 Troel
scherp en bot
pi_214719440
Vorige week zag ik bij toeval dat het mogelijk was om voor gisteren te reserveren bij Joann in Enschede. Bijzonder, want meestal moet je echt wel maanden van te voren reserveren heb ik me laten vertellen. Volgens mijn vriend en een aantal van onze kameraden echt een supergaaf restaurant. Voor mij wat minder leuk: want ik ben niet van de verrassingen. Dus afgelopen woensdag werd ik gebeld door een van de medewerkers, die ruim de tijd nam om met mij het menu door te nemen. Ik koos sowieso voor de variant zonder zee-dingen, mijn vriend eet alleen geen mosselen (allergie). Het enige wat ik verder zelf aangaf was het feit dat ik niet van geitenkaas houd.

Op het laatste moment had mijn vriend door waar we naar toe gingen. Blij verrast, want hij wil al tijden met mij naar Joann, maar dat houd ik dus altijd af. Ik was erg benieuwd. Bij binnenkomst konden we keurig onze accu's van de fietsen in de garderobe achterlaten. In de tijd dat we dat deden, werd er keurig een krukje bij de tafel gezet waar ik mijn tas op kon zetten. We hadden perfect uitzicht op de keuken en begonnen met twee kleine amuses. We hebben daarna 7 gangen én een kaasplankje gehad. Ik heb geen foto's gemaakt van het eten en ik weet echt niet meer in welke volgorde en ook niet meer wat ik allemaal precies kreeg, want het was allemaal zo gaaf en lekker dat het me een beetje overweldigde. Ik heb denk ik maar vier keer gezegd dat ik veel eerder had willen gaan.*

Wat ik in ieder geval gehad heb: briochebroodjes met boter aangelengd met gepofte rode ui. Steak tartare met een pittige chilisaus, kalfstong met groene appel en komkommer, buikspek, heerlijke sukade met rijstcrispies. Kwartel met eendenlever. Broccolitoffee en het stronkje stond ernaast met parels van passievrucht (de perfecte manier om wel broccoli te eten maar niet het nare mondgevoel van die bloempjes te hebben!) . Iets met jalapenomoes. Een overheerlijk toetje, wat ik het beste kan omschrijven als zeer luxe monchou. Vriend die wél zeedingen eet had geen kalfstong en geen sucade en geen steak tartare, maar garnalen, zeeduivel en nog een soort vis. Het was spectaculair en bovenal heel erg lekker. Ik dronk een cocktail met zure appel en gin en een mocktail met gember, kurkuma, vlierbloesem en roze pepers. Die vond ik zelf wat minder, maar zeker niet vies. Oja en een appelsap en een cola zero. Mijn vriend ging voor de wijn. In totaal hebben we (want ik heb wel alles geproefd) 5 verschillende wijnen geproefd, waarvan ik er een aantal ook erg lekker vond. Het moge duidelijk zijn dat ik een dure smaak heb, want de lekkerste wijn was 90 euro per fles en dat zou ik dus echt niet zelf kopen :P
Op het kaasplankje lag een Noord Hollandse kaas die op dezelfde manier klaargemaakt was als geitenkaas, maar dan wel met koemelk. Een kaas uit Zwitserland waar ook creme fraiche in verwerkt was. Een kaasje uit Belgisch Limburg die afgelakt was met Trappistenbier. Een goede harde kaas uit volgens mij Frankrijk die 6 jaar gerijpt had en als laatste een blauwschimmel uit een grot in Italie. Die ontving ik met de woorden "maar die smaakt niet als grot, waarna mijn vriend zich bijna verslikte in zijn stuk :@ " We sloten af met koffie met Armagnac (vriend), ik had nog wat cola over.

Wellicht een wat warrige en nietszeggende recensie, maar al met al geef ik Joann een 9.5. Vanwege de secuurheid, de service, maar ook de goede kwaliteit en het heerlijke eten. De schade voor 2 personen: een paar euro boven de 400 euro. Het menu zelf was 118 euro per persoon (zonder het kaasplankje)
https://restaurantjoann.nl/

*
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_214719527
Fijn dat je toch geweest bent @Troel, klinkt allemaal prima ^O^ :9
Die wijn :D en de kazen :9
pi_214731857
Klinkt als een geweldige avond, @Troel!
  zaterdag 17 augustus 2024 @ 21:17:25 #271
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_214740394
Wanneer: 17-8-2024
Waar: Adamo Trattoria Enoteca in Haarlem.
Cijfer: 8,5/10
Impressie:
Op de plek in de Frankestraat in Haarlem waar jarenlang het Italiaanse restaurant La Forca zat, dat na het vorig jaar in september plotseling overlijden van de eigenaar en chefkok Guiseppe Comes is nu sinds februari een nieuw Italiaans restaurant geopend:
Trattoria Enoteca Adamo. Genoemd naar de eigenaar/ kok Luca Adamo, de zoon van het al jaren bestaande restaurant Luca bij de Amsterdamse poort in Haarlem. Hijzelf en zijn partner zijn afkomstige van Sardinië en de chef-kok Pasquale heeft jarenlang bij een vleesrestaurant in Napels gewerkt.
Vandaar ook dat ze een grote kast met dry-aged vlees hebben.

Aan de vroegere inrichting is niet veel veranderd, het is allemaal wat lichter en frisser geworden en er wordt gebruik gemaakt van echt tafellinnen.

We hadden gereserveerd via een kortingsactie van The Fork. De kaart heeft een beperkt aantal a la carte gerechten, die allemaal vers en ter plekke worden klaargemaakt en verder kan je kiezen tussen een 4 of 5-gangen verrassingsmenu. Dat gold niet voor de kortingsactie van The Fork. Wij kozen dus zelf wat a la carte-gerechten.

Als amuse kregen wij een bruschetta met pittige courgette en lekkere olijfolie:


Voorgerecht:

Tartare di tonno, handgesneden tonijn met zwart sesamzaad en wat citroen.Mooie portie grof gesneden tonijn. Prima van smaak.

Hoofdgerechten:
Voor Blues:

Caramelle ripiene con gorgonzola e pere. Een aparte soort pasta waarvan een soort rolletjes gemaakt waren die gevuld waren met peer en gorgonzola. Heel erg apart en heel erg lekker.

Voor mij:

Scaloppine funghi a tartufo. Kalfsvleesschnitzel met paddenstoelen en truffeltapanade. Supermals vlees en ruimschoots voorzien van paddenstoelen en truffeltapenade.

Bij onze hoofdgerechten hadden wij carfiofi grigliati: gegrilde artisjokken.

Alweer heel erg lekker.

We dronken bij het eten elk 2 glazen wijn. Voor Blues de rode Savini Rondineto Montepulciano d'Abruzzo en voor mij een witte Masi Pinot Grigio.

Vriendelijke, deskundige bediening.
Totaal waren we (met de korting via The Fork) 69,50 euro kwijt.
Met deze kortingsactie van The Fork absoluut de moeite waard en we komen zeker nog eens terug om wat meer gerechten te proeven.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_214740789
@golfer mooi verslag! Het ziet er erg lekker uit!
pi_214740805
Dat ziet er heerlijk uit en dat voor die prijs.
  Moderator / Redactie Sport zondag 18 augustus 2024 @ 21:23:57 #274
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_214749813
Waar? Restaurant Parck, Houtplein, Haarlem
Wanneer? Vandaag
Wat at je?
Div hapjes en Tonijnsteak.
Impressie?



Kosten? 152. Drie personen. Incluis brood vooraf, fles water, bier, wijn koffie, scroppino.
Cijfer? 7,5


Morgen 36 jaar geleden verkoopt Philips hun witgoeddivisie aan Whirlpool en kwam ik op deze aardkloot. :+. Dat werd tegen mijn principes in al voor mn verjaardag gevierd. Maar ja komende weekenden was ook geen optie.. oO<
Het werd restaurant Parck aan het Houtplein van Haarlem. Een zaak met een standaard kaart qua eten de bierkaart is een beetje jammer. Maar goed het is mooi weer dus lekker buiten eten. Met ma en broertje alvast een feestje gevierd.

Vooraf een proeverij met zalm, carpaccio, tonijntaco, rendangkroketje en Thaise currysoep. Lekkere mix van Lekkere hapjes. Een paar soepjes waren al van het grote bord af.
Vooraf hadden we nog een brood met verse pesto en aioli. Dat was een lekker broodje en ook een lekkere pesto :).

Als hoofd gingen ik en ma voor de Tonijnsteak op foto 2. Mooi roze van binnen. Was lekker :). Erbij een salade van sla, mango en venkel.
Ma en broertje gingen voor koffie toe. Ik ging voor de scroppino. Een 7,5 is wat het het is. Gewoon lekker. Geen wow, maar gewoon dikke prima.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_214783101
Waar: Grieks restaurant Heraklion in Voerendaal
Cijfer: 6, wegens toch wel potentie
Wanneer: 25 mei 2024
Wat at je: Tweepersoonsschotel Griekse Tafel

Impressie:
Op vrijdagavond in onze vakantie moesten we onverwacht op zoek naar een restaurant. Het regende hard. We hebben in de auto maar wat rond gegoogled en gebeld. Alles zat vol maar bij Heraklion was er nog een tafeltje voor ons. Door de telefoon klonk het al flink druk.

Toen we aankwamen bij Heraklion werden er mensen weggestuurd bij de deur en op de deur hing een bordje dat ze gesloten waren. Binnen was het stampvol. Ons tafeltje stond klaar. Al snel merkten we dat het in het restaurant enorm gehorig was. Misschien wel het meest gehorige restaurant waar we ooit geweest zijn. Er was niets aan stoffering gedaan en het is een lang en smal restaurant.

Helaas was er net voor ons een groep van een man of 20 gaan zitten. Zij bestelden allemaal a la carte. Dat zorgde er voor dat wij uiteindelijk 55 minuten op ons eten hebben moeten wachten.

Het personeel was vriendelijk en werkte enorm hard. Het was alleen echt te merken dat dit restaurant nog niet zo lang is geopend door niet de meest ervaren mensen. De drukte, grote groep die a la carte bestelde, matige aankleding en dan ook nog steeds mensen die kwamen afhalen aan de bar. De stress was voelbaar.

Het eten was best goed. Niet het beste Grieks dat we ooit hebben gegeten maar die lat ligt verschrikkelijk hoog. De calamares waren goed, de lamskoteletten erg lekker en precies goed gebakken. Sowieso was alles goed gebakken en mals. De vissen waren ook lekker. Minpuntjes voor de fritessaus, en dan nog uit een zakje ook ;( De rijst was gigantisch zout, dat was wel een afknapper.

Kosten: ¤ 68, inclusief 2 biertjes en een grote en kleine fles bruiswater

[ Bericht 0% gewijzigd door Lucky_Strike op 23-08-2024 12:31:31 ]
Spoilers!
pi_214783208
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2024 11:56 schreef Lucky_Strike het volgende:
Waar: Grieks restaurant Heraklion in Voerendaal
Cijfer: 6, wegens toch wel potentie
Wanneer: 25 mei 2024
Wat at je: Tweepersoonsschotel Griekse Tafel
[ afbeelding ]
Impressie:
Op vrijdagavond in onze vakantie moesten we onverwacht op zoek naar een restaurant. Het regende hard. We hebben in de auto maar wat rond gegoogled en gebeld. Alles zat vol maar bij Heraklion was er nog een tafeltje voor ons. Door de telefoon klonk het al flink druk.

Toen we aankwamen bij Heraklion werden er mensen weggestuurd bij de deur en op de deur hing een bordje dat ze gesloten waren. Binnen was het stampvol. Ons tafeltje stond klaar. Al snel merkten we dat het in het restaurant enorm gehorig was. Misschien wel het meest gehorige restaurant waar we ooit geweest zijn. Er was niets aan stoffering gedaan en het is een lang en smal restaurant.

Helaas was er net voor ons een groep van een man of 20 gaan zitten. Zij bestelden allemaal a la carte. Dat zorgde er voor dat wij uiteindelijk 55 minuten op ons eten hebben moeten wachten.

Het personeel was vriendelijk en werkte enorm hard. Het was alleen echt te merken dat dit restaurant nog niet zo lang is geopend door niet de meest ervaren mensen. De drukte, grote groep die a la carte bestelde, matige aankleding en dan ook nog steeds mensen die kwamen afhalen aan de bar. De stress was voelbaar.

Het eten was best goed. Niet het beste Grieks dat we ooit hebben gegeten maar die lat ligt verschrikkelijk hoog. De calamares waren goed, de lamskoteletten erg lekker en precies goed gebakken. Sowieso was alles goed gebakken en mals. De vissen waren ook lekker. Minpuntjes voor de fritessaus, en dan nog uit een zakje ook ;( De rijst was gigantisch zout, dat was wel een afknapper.

Kosten: ¤ 68, inclusief 2 biertjes en een grote en kleine fles bruiswater
Je had natuurlijk ook even 2km verderop naar De Leuf kunnen gaan ;)
Representant van het failliet van de westerse liberale maatschappij
pi_214783249
Waar: Sushi Izumi, Weert
Cijfer: 8
Wanneer: 23 mei 2024
Wat at je: Velen sushi!

Impressie:
Aanrader! Groot restaurant dat toch soort van knus is. Fatsoenlijk personeel. Efficiënt dat je via een tablet bestelt. Het eten is ook echt lekker. Er staan ook best een aantal bijzondere dingen op de kaart. Daar hebben we er best veel van geprobeerd. De ene was succesvoller dan de andere. Helaas zijn de details wat weggezakt. Er was 1 ding dat we 2 of 3 keer hebben besteld. Misschien weet @Cat-astrophe het nog?

Veel te weinig foto's want veel geklets en ik herken er ook niet al te veel meer van. Maar het was dus lekker.


Dit is apfelstrudel gyoza. Dat is nog lekker ook.




Kosten: ¤ 111,40 voor 3 keer AYCE, 1 frisdrank, 1 liter bruiswater en 2 biertjes

[ Bericht 0% gewijzigd door Lucky_Strike op 23-08-2024 12:31:17 ]
Spoilers!
pi_214783256
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2024 12:07 schreef stavromulabeta het volgende:

[..]
Je had natuurlijk ook even 2km verderop naar De Leuf kunnen gaan ;)
Realistisch scenario wel op dat moment :D
Spoilers!
pi_214783373
Waar: IJssalon Clevers in Einighausen en Thorn
Cijfer: 9
Wanneer: 24 mei, 26 mei, 26 mei (geen typo)
Wat at je: o.a. coupe nougatina, coupe Limburgse knapcoupe, zelfsamengestelde coupe met knapkoek, slagroom, vers fruit en citroenijs. Tevens diverse losse bolletjes.





Impressie: Geweldig. Het een na beste ijs in de beste ijssalon! Vooral in Einighausen is het erg fijn. Je zit er heerlijk in een mooie zaak. Het personeel daar is ook echt top. Het crocantino ijs is echt een aanrader en Limburgse knapkoek is de ontdekking van 2024 :9
Kosten: Tussen de 8 en 12 euro per coupe
Spoilers!
pi_214783408
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2024 12:13 schreef Lucky_Strike het volgende:
Waar: Sushi Izumi, Weert
Cijfer: 8
Wanneer: 23 mei 2024
Wat at je: Velen sushi!

Impressie:


Dit is apfelstrudel gyoza. Dat is nog lekker ook.
[ afbeelding ]
Appelgyoza ligt ook bij amazing oriental in de vriezer. Lekker :Y :9~
Op 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe:Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
pi_214783462
Waar: Laaker Boere Ies, Ohé en Laak
Cijfer: 10
Wanneer: 25 mei 2024
Wat at je: bolletje citroenijs, bolletje pure chocolade. Doosje canoli voor thuis.



Impressie: Fijne zaak. Klein, niet zo mooi en luxe als Clevers maar met nog beter ijs O+ Je kunt er lekker in de tuin en bij de speeltuin zitten. Dat mogen ze wel beter onderhouden maar dat maakt die kinderen weinig uit natuurlijk.

Extra aanrader, bij de buren kan je geweldige gedroogde ham kopen voor weinig.

De canoli bleken bij thuiskomst dicht bij briljantie te komen.

Prijs: ¤ 1,80 per bol meen ik. Goedkoper met een strippenkaart. Aangezien we met zijn zessen waren en sommigen meerdere bollen namen, kochten we die strippenkaart gelijk. ¤ 12,00 voor 5 canoli.
Spoilers!
pi_214783593
Waar: Pig & Rye, Tilburg
Cijfer: 8
Wanneer: 30 mei 2024

Wat at je: Toast paddenstoelen, bacon, egg. Philly cheesesteak





Impressie: we wisten dat Pig&Rye zou gaan sluiten en wilden er toch een keer geweest zijn. Het viel niet tegen! De zaak zit in een prachtig monumentaal pand waar ze een geeky twist aan hebben gegeven. Allemaal hippe mensen daar, plus wij :')

Het personeel was vriendelijk, muziek fijn, je zit er lekker en ruim. Ik snap wel waarom het er altijd zo druk was. Jammer dat we hier maar een keer naartoe konden want ik had de rest van de kaart ook wel willen proeven. De noodle bowls zagen er ook echt goed uit.

Op het eten was niets aan te merken. Het is niet ingewikkeld en daarom des te opvallender dat de producten en smaken zo optimaal zijn. Het brood was heel goed natuurlijk. En ik weet niet waar die bacon vandaan komt maar dat kan ik elke dag wel eten.

De prijs, tja. Toch echt wel te veel voor een lunch eigenlijk. Minpunt daarvoor.

Kosten: met een cappuccino en spa rood ¤ 52,40

[ Bericht 2% gewijzigd door Lucky_Strike op 23-08-2024 13:05:10 ]
Spoilers!
pi_214783908
Waar: Mazzeltov, Roosendaa
Cijfer: 9
Wanneer: 30 mei 2024
Wat at je: Shared dining dus diverse gerechten. Dit keer expres gerechten gekozen die we niet eerder op hadden.

Baba ganoush, pita's en gepofte biet met labneh


Gevulde courgette met harissa O+


Lamskofte en :9~ aubergine carpaccio :9~


Shawarma zeebaars met tomatensaus en labneh


Geblakerde prei met pecorino :9


Wegens geen zin in een echt dessert een paar bolletjes ijs. Echte pistache, stracciatella tahin, aardbei sumak, labneh granaatappel

Impressie: Mazzeltov blijft toch zo'n beetje het hoogst haalbare voor ons. Het is natuurlijk geen sterrenrestaurant maar wel precies wat we fijn vinden. Mooi aangekleed, je zit ruim, het personeel is kundig, zelfs de toiletten zijn prachtig. We voelen ons er thuis.

Het eten is altijd zo goed op smaak. Je proeft in elk gerecht de gelaagdheid en verschillende texturen. Het is nooit eens te vlak of te zout of wat dan ook. Hier worden we blij van O+

Kosten: ¤ 97,00 inclusief 2 biertjes en een liter bruiswater.
Spoilers!
  vrijdag 23 augustus 2024 @ 13:35:19 #284
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_214784004
@Lucky_Strike is een inhaalslag aan het doen met reviews van 3 maanden geleden? :+
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator vrijdag 23 augustus 2024 @ 13:37:53 #285
236264 crew  capricia
pi_214784026
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2024 13:24 schreef Lucky_Strike het volgende:
Waar: Mazzeltov, Roosendaa
Cijfer: 9
Wanneer: 30 mei 2024
Wat at je: Shared dining dus diverse gerechten. Dit keer expres gerechten gekozen die we niet eerder op hadden.

Baba ganoush, pita's en gepofte biet met labneh
[ afbeelding ]

Gevulde courgette met harissa O+
[ afbeelding ]

Lamskofte en :9~ aubergine carpaccio :9~
[ afbeelding ]

Shawarma zeebaars met tomatensaus en labneh
[ afbeelding ]

Geblakerde prei met pecorino :9
[ afbeelding ]

Wegens geen zin in een echt dessert een paar bolletjes ijs. Echte pistache, stracciatella tahin, aardbei sumak, labneh granaatappel

Impressie: Mazzeltov blijft toch zo'n beetje het hoogst haalbare voor ons. Het is natuurlijk geen sterrenrestaurant maar wel precies wat we fijn vinden. Mooi aangekleed, je zit ruim, het personeel is kundig, zelfs de toiletten zijn prachtig. We voelen ons er thuis.

Het eten is altijd zo goed op smaak. Je proeft in elk gerecht de gelaagdheid en verschillende texturen. Het is nooit eens te vlak of te zout of wat dan ook. Hier worden we blij van O+

Kosten: ¤ 97,00 inclusief 2 biertjes en een liter bruiswater.
Is dat een joods/Koosjer restaurant?
Daar zijn er helaas niet veel meer van in NL. In Antwerpen daarentegen. O+
"People that use Fiat currency as a store of value.
There is a name for it:
We call them Poor"
pi_214784044
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2024 12:52 schreef Lucky_Strike het volgende:
Waar: Pig & Rye, Tilburg
Cijfer: 8
Wanneer: 30 mei 2024

Wat at je: Toast paddenstoelen, bacon, egg. Philly cheesesteak

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Impressie: we wisten dat Pig&Rye zou gaan sluiten en wilden er toch een keer geweest zijn. Het viel niet tegen! De zaak zit in een prachtig monumentaal pand waar ze een geeky twist aan hebben gegeven. Allemaal hippe mensen daar, plus wij :')

Het personeel was vriendelijk, muziek fijn, je zit er lekker en ruim. Ik snap wel waarom het er altijd zo druk was. Jammer dat we hier maar een keer naartoe konden want ik had de rest van de kaart ook wel willen proeven. De noodle bowls zagen er ook echt goed uit.

Op het eten was niets aan te merken. Het is niet ingewikkeld en daarom des te opvallender dat de producten en smaken zo optimaal zijn. Het brood was heel goed natuurlijk. En ik weet niet waar die bacon vandaan komt maar dat kan ik elke dag wel eten.

De prijs, tja. Toch echt wel te veel voor een lunch eigenlijk. Minpunt daarvoor.

Kosten: met een cappuccino en spa rood ¤ 52,40
Pig & Rye ga ik wel missen :9
pi_214784099
quote:
11s.gif Op vrijdag 23 augustus 2024 13:35 schreef golfer het volgende:
@:Lucky_strike is een inhaalslag aan het doen met reviews van 3 maanden geleden? :+
Ja :D Ik heb er nog twee te gaan. Eigenlijk nog drie maar die zijn de moeite niet zo waard.

quote:
1s.gif Op vrijdag 23 augustus 2024 13:37 schreef capricia het volgende:

[..]
Is dat een joods/Koosjer restaurant?
Daar zijn er helaas niet veel meer van in NL. In Antwerpen daarentegen. O+
Nee hoor. Dit is een zusje van een goed restaurant en ze zijn met de trend van Ottolenghi's stijl meegegaan.
Spoilers!
  Moderator vrijdag 23 augustus 2024 @ 13:53:01 #288
236264 crew  capricia
pi_214784139
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2024 13:48 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]
Ja :D Ik heb er nog twee te gaan. Eigenlijk nog drie maar die zijn de moeite niet zo waard.
[..]
Nee hoor. Dit is een zusje van een goed restaurant en ze zijn met de trend van Ottolenghi's stijl meegegaan.
Okay. Thanks.
"People that use Fiat currency as a store of value.
There is a name for it:
We call them Poor"
pi_214785186
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2024 12:13 schreef Lucky_Strike het volgende:
Waar: Sushi Izumi, Weert
Cijfer: 8
Wanneer: 23 mei 2024
Wat at je: Velen sushi!

Impressie:
Aanrader! Groot restaurant dat toch soort van knus is. Fatsoenlijk personeel. Efficiënt dat je via een tablet bestelt. Het eten is ook echt lekker. Er staan ook best een aantal bijzondere dingen op de kaart. Daar hebben we er best veel van geprobeerd. De ene was succesvoller dan de andere. Helaas zijn de details wat weggezakt. Er was 1 ding dat we 2 of 3 keer hebben besteld. Misschien weet @:cat-astrophe het nog?

Veel te weinig foto's want veel geklets en ik herken er ook niet al te veel meer van. Maar het was dus lekker.
[ afbeelding ]

Dit is apfelstrudel gyoza. Dat is nog lekker ook.
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Kosten: ¤ 111,40 voor 3 keer AYCE, 1 frisdrank, 1 liter bruiswater en 2 biertjes
Ebi ebi ebi tempura!
Was lekker en de gezellig :Y

Ik vond het ook leuk om er eens met ‘nieuwe mensen’ te gaan eten. Jullie bestelden weer andere dingen dan mijn vaste mee-eters. En ik was er blijkbaar al te lang niet meer geweest dus ontdekte dat de kaart inmiddels flink vernieuwd was. Goede zet.

quote:
0s.gif Op vrijdag 23 augustus 2024 12:30 schreef Lucky_Strike het volgende:
Waar: IJssalon Clevers in Einighausen en Thorn
Cijfer: 9
Wanneer: 24 mei, 26 mei, 26 mei (geen typo)
Wat at je: o.a. coupe nougatina, coupe Limburgse knapcoupe, zelfsamengestelde coupe met knapkoek, slagroom, vers fruit en citroenijs. Tevens diverse losse bolletjes.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Impressie: Geweldig. Het een na beste ijs in de beste ijssalon! Vooral in Einighausen is het erg fijn. Je zit er heerlijk in een mooie zaak. Het personeel daar is ook echt top. Het crocantino ijs is echt een aanrader en Limburgse knapkoek is de ontdekking van 2024 :9
Kosten: Tussen de 8 en 12 euro per coupe
Leuk en lekker, maar de volgende keer moeten jullie toch echt naar Florence (niet de stad) :P
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_214785312
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 augustus 2024 16:32 schreef Cat-astrophe het volgende:

[..]
Ebi ebi ebi tempura!
Was lekker en de gezellig :Y

Ik vond het ook leuk om er eens met ‘nieuwe mensen’ te gaan eten. Jullie bestelden weer andere dingen dan mijn vaste mee-eters. En ik was er blijkbaar al te lang niet meer geweest dus ontdekte dat de kaart inmiddels flink vernieuwd was. Goede zet.
[..]
Leuk en lekker, maar de volgende keer moeten jullie toch echt naar Florence (niet de stad) :P
Ja, echt zonde dat die niet in de planning paste. Dat gaat zeker een keer lukken :9
Spoilers!
pi_214835169
Strandpaviljoen Meijer in zandvoort aan zee.
Moeders had een geweldig idee om te gaan ontbijten op het strand en aldus togen wij in alle vroegte vanuit Amsterdam naar Zandvoort.
Namen de trein van 8.46 en waren om 9.20 ter plaatse, het paviljoen is vlakbij het station gewoon rechtdoor lopen en er staat met grote letters meijer op het dak.

Wij waren een van de eerste. het ontbijt is vanaf 9.00 uur beschikbaar en een vriendelijke jongeman vroeg of wij iets wilde drinken, dit zit niet in het ontbijt inbegrepen.
Wij namen een verse jus de orange en een cappuccino, deze werd snel bezorgd en tien minuten later kregen wij ook het ontbijt, deze bestond uit scrambled eggs, croissants, toasted brood, 2 afbakbroodjes, salami, kipfilet, brie, Hollandse kaas, roomboter en abrikozenjam.

7/10

Heerlijk ontbijtje en voor 3 cappuccino en 2 verse jus , 49,95 kwijt


[ Bericht 0% gewijzigd door Karzai op 30-08-2024 18:21:41 ]
  donderdag 29 augustus 2024 @ 22:47:32 #292
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_214838196
Pittige prijs, wel een hele mooie plek en daar betaal je natuurlijk ook wel voor.

Maar wat een fantastische dag hadden jullie hiervoor uitgekozen zeg, echt genieten _O_
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_214838911
quote:
1s.gif Op donderdag 29 augustus 2024 22:47 schreef Molo het volgende:
Pittige prijs, wel een hele mooie plek en daar betaal je natuurlijk ook wel voor.

Valt toch wel mee, of gaat dat bedrag enkel over de drankjes? (dan is het krankzinnig)

"Heerlijk ontbijtje en voor 3 cappuccino en 2 verse jus , 49,95 kwijt".
anonieme razernist
pi_214838995
nee alles inbegrepen, dus drankjes en ontbijt
  vrijdag 30 augustus 2024 @ 16:20:35 #295
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_214843164
quote:
2s.gif Op vrijdag 30 augustus 2024 01:29 schreef NoCigar het volgende:

[..]
Valt toch wel mee, of gaat dat bedrag enkel over de drankjes? (dan is het krankzinnig)

"Heerlijk ontbijtje en voor 3 cappuccino en 2 verse jus , 49,95 kwijt".
Ik vind het een forse prijs voor wat er ligt, maar dat vinden anderen zoals jij dus blijkbaar meevallen :P
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_214843815
Is duurder dan buffet bij Vd Valk (2 personen 35-41 euro) maar dit soort prijzen betaal je aan het strand }:|
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  Moderator / Miss SHO vrijdag 30 augustus 2024 @ 17:32:05 #297
22592 crew  Ole
pi_214843954
even groffe schatting; verse jus al snel 5 euro, cappuccino minstens 4.. Allleen dat al rond 22 euro. Tja, verder van het strand zal het allicht goedkoper zijn.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  vrijdag 30 augustus 2024 @ 17:55:07 #298
410477 Fietsertje70
als vlinders wespen worden :-)
pi_214844230
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 augustus 2024 17:24 schreef FutureFairytale het volgende:
Is duurder dan buffet bij Vd Valk (2 personen 35-41 euro) maar dit soort prijzen betaal je aan het strand }:|
Ik denk dat je bij vd Valk betere broodjes krijgt dan die afbakdingen.
pi_214844259
Wat FF zegt, het strand is gewoon duur. Maja wel een mooi uitzicht aan zee en in het zonnetje.
Je kan ook naar IKEA gaan dan ben je voor 5 euro klaar
ik heb het cijfer van de beoordeling wel naar beneden gebracht naar een 7 :P

[ Bericht 36% gewijzigd door Karzai op 30-08-2024 18:22:37 ]
pi_214844272
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 augustus 2024 17:55 schreef Fietsertje70 het volgende:

[..]
Ik denk dat je bij vd Valk betere broodjes krijgt dan die afbakdingen.
En allerlei soorten fruit, kazen/vleeswaren, zoete lekkernijen, yoghurts, eieren in alle soorten en maten, worstjes/bacon, pannenkoeken etc. Plus onbeperkt koffie en sap.
Maar dat is het verschil met aan het strand zitten.
Zag in Scheveningen een tosti xl voor 21 euro, ja daaaaag!
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')