Maar wel als Wouter Klootwijk -lookalike?quote:Op maandag 4 maart 2024 12:33 schreef golfer het volgende:
Stasse is niet toegevoegd aan het team als vervanger van Van de Keuken, meldt KRO-NCRV.
Je vraagt je af waarom ze zo geheimzinnig over het proces moeten doen.quote:
Ik denk dat het er heel vies uitziet, eerst al die in zuur ontbindende botten en huiden die echt niet gescheiden zijn van de hersenen en de ogen, je zag zelf hoe al dat ongesorteerde slachtafval vanuit afvalcontainers in die vrachtwagen werd ges tort. Dat ziet er in het productieproces met vier uur ontbinden en vier uur stukkoken echt niet fris uit. (Gelukkig ruik je het niet). Als je dat daarna over grote zeven uitgestort en geroerd ziet worden wil niemand dat eindproduct ooit nog in zijn voedsel terugzien. Als je bij elk snoepje en gebakje terugdenkt aan stukgekookte ogen, werkt dat beter dan het beste dieet.quote:Op maandag 4 maart 2024 22:01 schreef Felagund het volgende:
[..]
Je vraagt je af waarom ze zo geheimzinnig over het proces moeten doen.
Dit, en arabische gom is lekkerderquote:Op dinsdag 5 maart 2024 20:44 schreef koffiekoekjes het volgende:
Drop is altijd een ramp om te vinden zonder gelatine. Ik ben altijd opzoek naar harde dubbel zout drop, maar heb nog niet echt goede kunnen vinden helaas.
Lekkerder dan watquote:Op dinsdag 5 maart 2024 22:02 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Dit, en arabische gom is lekkerder
Geen herhaling.quote:Op maandag 11 maart 2024 13:07 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Is dat de herhaling van die aflevering waar Italianen nederpasta naar het karton van de verpakking vonden smaken?
Daarbij, iedereen weet toch dat goede pasta in een blauwe verpakking zit …🤠
Of de Italiaanse pastasaus die in Polen werd geproduceerd?quote:Op maandag 11 maart 2024 13:07 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Is dat de herhaling van die aflevering waar Italianen nederpasta naar het karton van de verpakking vonden smaken?
Daarbij, iedereen weet toch dat goede pasta in een blauwe verpakking zit …🤠
2005!quote:Op maandag 11 maart 2024 14:48 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Seizoen 3
https://npo.nl/start/seri(...)-3/macaroni/afspelen
Macaroni
:-)
En elleboogjes macaroni is er nog steeds. Geliefd bij de boomers en hun oudersquote:Op maandag 11 maart 2024 15:42 schreef Piles het volgende:
[..]
2005!
Kinderen die toen nog niet geboren waren, mogen nu autorijden. Dus een nieuwe uitzending is zo gek niet![]()
Die antieke tractor.quote:Op maandag 11 maart 2024 21:40 schreef NoCigar het volgende:
Ah kijk, Marijn 'oh,hu' heeft het langste strootje weer getrokken.
De pasta van De Cecco en La Molisana zijn in ieder geval met bronzen mallen gemaakt.quote:Op dinsdag 12 maart 2024 09:42 schreef Stansfield het volgende:
Leuke aflevering weer. En inderdaad zeker weer wat van opgestoken. Dan blijft nog de vraag kun je in een Nederlandse supermarkt dan een paste krijgen die van harde tarwe is, met een bronzen mal en langzaam gedroogd is?
Staat gewoon op de verpakking. Meestal de wat duurdere.quote:Op dinsdag 12 maart 2024 09:42 schreef Stansfield het volgende:
Leuke aflevering weer. En inderdaad zeker weer wat van opgestoken. Dan blijft nog de vraag kun je in een Nederlandse supermarkt dan een paste krijgen die van harde tarwe is, met een bronzen mal en langzaam gedroogd is?
Die heb ik altijd.quote:
Die staat nog in mijn voorraadkast, net even gekeken maar ik zie dat de oppervlakte een stuk ruwer isquote:Op woensdag 13 maart 2024 14:09 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Die heb ik altijd.
Is die goed?. Ik heb programma niet gezien.
Ik denk dat het een teflon mal is, de buitenkant is best glad. Maar vind het verder best prima voor de prijs, ik heb van zowel Rummo als Combino de bio volkorenversiequote:Op woensdag 13 maart 2024 14:40 schreef Stansfield het volgende:
Even bij de Lidl gekeken en hun pasta van combino is ook van harde tarwe gemaakt. Alleen kon ik niks vinden op de verpakking over de gebruikte mal en droogtijd. Wel dat het in Italie gemaakt was.
Wel even lekker van zich afbijten, mag ook wel een keertjequote:Op maandag 18 maart 2024 21:52 schreef golfer het volgende:
Certificaten voor eigeel van een scharrelkip.
Ja,ja...
En Chinese!quote:
Net als Rambol en Geramont in Frankrijk.quote:Op maandag 1 april 2024 23:11 schreef golfer het volgende:
Zanetti alleen voor de export en niet voor Italië.
Ja jongen, ik begrijp waar je naar vraagt. Maar is het doel dan een top40 te maken van stoffen/of levensstijlen waar je zo snel mogelijk kanker van krijgt?quote:Op maandag 1 april 2024 13:46 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Bij NPO start even de aflevering teruggekeken. De belangrijkste vraag "Hoe groot is het risico op kanker" werd dus niet gesteld.
Ja, PAK uit rook zijn kankerverwekkend. Maar hoe...
In bv kaneel, cassia (valse kaneel), tonkabonen, lievevrouwebedstro, zit Cumarin wat ook kankerverwekkend is.
In brood, koekjes, chips, cornflakes, friet etc Alles waar zetmeel krokant gemaakt wordt door hitte ontstaat acrylamide, ook dit is kankerverwekkend.
Koffie gold eerst als kankerverwekkend, toen weer als werkend tegen kanker en nu wordt weer gezegd dat warme dranken slokdarmkanker kunnen veroorzaken.
In de zon zitten is goed voor je vitamine D, maar slecht vanwege huidkanker....
Van niet masturberen schijn je zelfs kanker te krijgen.
Iedere jaar of zo is er weer een nieuwe hype in de pers over zaken die kankerverwekkend zijn, rook, kaneel, brood, koekjes, koffie, rood vlees, spek, worst, in de zon zitten, etc etc
Lekker voor de oplages een de reuring, maar HOE gevaarlijk is het en zet dat eens op een rijtje. Het voert er al jaren toe dat mensen er hun schouders over ophalen en zeggen, je krijgt van alles kanker tegenwoordig.
In plaats van de stompzinnige telefoontjes, graag wat meer diepgang, wat verder graven. Heb het eens over journalistiek en manier van berichtgeving?
Nee, het is om zaken in perspectief te stellen en er voor zorgen dat de hoogte van het risico duidelijk isquote:Op maandag 1 april 2024 23:48 schreef BasEnAad het volgende:
[..]
Ja jongen, ik begrijp waar je naar vraagt. Maar is het doel dan een top40 te maken van stoffen/of levensstijlen waar je zo snel mogelijk kanker van krijgt?
Dat ben ik wel met je eens, dat je schadelijke producten met elkaar kunt vergelijken. Maar schadelijke levensstijlen is echt weer een ander verhaal.quote:Op dinsdag 2 april 2024 00:19 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Nee, het is om zaken in perspectief te stellen en er voor zorgen dat de hoogte van het risico duidelijk is
Breek me de bek niet open over de moderne langer houdbare melkquote:Op woensdag 3 april 2024 01:08 schreef Jemoederniet het volgende:
Tja verse melk smaakt heel anders dan gepasteuriseerde melk en dus ook alle producten die ervan gemaakt zijn. Wat een scoop.
Stefan Stasse is een zeer ervaren presentator en radio-DJ.quote:Op dinsdag 2 april 2024 22:31 schreef NoCigar het volgende:
Die 'nieuwe' wat belegen presentator doet expres niet zijn best om dingen niet juist uit te spreken. Terwijl bij die anderen die lui er overduidelijk een persoonlijke vertaler aanwezig is die hem Italiaanse zinnetjes leert uitspreken zodat het net lijkt alsof ze Italiaans spreken
Journalistieke ervaring is NULquote:Op woensdag 3 april 2024 11:19 schreef golfer het volgende:
[..]
Stefan Stasse is een zeer ervaren presentator en radio-DJ.
Met al zijn kennis en ervaring denk ik niet dat hij expres niet zijn best doet.
Alsof al die andere allemaal enig journalistiek ervaring hebben, die hebben gewoon een hele redactie voor ze die alles uitzoekt en alle teksten schrijft.quote:Op woensdag 3 april 2024 12:51 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Journalistieke ervaring is NUL
Ja eens, blijf het trouw kijken, maar het niveau van de , zeg eerste 10/12 jaar halen ze al lang niet meer. Een uitzondering daar gelaten.quote:Op maandag 1 april 2024 13:46 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Bij NPO start even de aflevering teruggekeken. De belangrijkste vraag "Hoe groot is het risico op kanker" werd dus niet gesteld.
Ja, PAK uit rook zijn kankerverwekkend. Maar hoe...
In bv kaneel, cassia (valse kaneel), tonkabonen, lievevrouwebedstro, zit Cumarin wat ook kankerverwekkend is.
In brood, koekjes, chips, cornflakes, friet etc Alles waar zetmeel krokant gemaakt wordt door hitte ontstaat acrylamide, ook dit is kankerverwekkend.
Koffie gold eerst als kankerverwekkend, toen weer als werkend tegen kanker en nu wordt weer gezegd dat warme dranken slokdarmkanker kunnen veroorzaken.
In de zon zitten is goed voor je vitamine D, maar slecht vanwege huidkanker....
Van niet masturberen schijn je zelfs kanker te krijgen.
Iedere jaar of zo is er weer een nieuwe hype in de pers over zaken die kankerverwekkend zijn, rook, kaneel, brood, koekjes, koffie, rood vlees, spek, worst, in de zon zitten, etc etc
Lekker voor de oplages een de reuring, maar HOE gevaarlijk is het en zet dat eens op een rijtje. Het voert er al jaren toe dat mensen er hun schouders over ophalen en zeggen, je krijgt van alles kanker tegenwoordig.
In plaats van de stompzinnige telefoontjes, graag wat meer diepgang, wat verder graven. Heb het eens over journalistiek en manier van berichtgeving?
Van alle presentatoren is hij een van de vervelendste, Wouter Klootwijk vond ik het best.quote:Op zondag 7 april 2024 21:46 schreef hemarookworst het volgende:
Interview met Teun
https://www.ad.nl/mezza/t(...)e-het-over~a6a37aa9/
Ik zal voortaan erbij zetten dat je Teun het vervelendst vindt bij een link over Teun. Hebben we dat ook weer gehad.quote:Op zondag 7 april 2024 21:51 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Van alle presentatoren is hij een van de vervelendste, Wouter Klootwijk vond ik het best.
Nah, beter dat je verteld dat het artikel dat je post achter een paywall zitquote:Op zondag 7 april 2024 22:00 schreef hemarookworst het volgende:
[..]
Ik zal voortaan erbij zetten dat je Teun het vervelendst vindt bij een link over Teun. Hebben we dat ook weer gehad.
Je bent er als de kippen bij om te zeggen dat je Teun verveld vindt, nu weten we het wel hoor.quote:Op zondag 7 april 2024 22:17 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Nah, beter dat je verteld dat het artikel dat je post achter een paywall zit
Dat wist ik wel. Bij de kaas- notenboer stond altijd wel een kleine frituur eenheid.quote:
Alle noten dus eigenlijk. Zijn er ook slechte of mindere noten?quote:Op maandag 15 april 2024 22:38 schreef Blues het volgende:
Dank voor je spreekbeurt!
Ik vond dit (en weet t nog van m'n opleiding) https://noten.nl/blogs/we(...)l6fj5vhoCTFwQAvD_BwE
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |