junkiesietze | vrijdag 5 januari 2024 @ 07:42 |
Ik heb nog nooit spekkoek of macarons gegeten, zie het vaak liggen maar het trekt me helemaal niet op de een of andere manier. Macarons lijken me veel te crunchy en spekkoek lijkt me een natte lap. Of moet ik me hier overheen zetten omdat ik echt iets mis? | |
Donna | vrijdag 5 januari 2024 @ 07:47 |
Ja, tis beide heerlijk. ![]() | |
Notorious_Roy | vrijdag 5 januari 2024 @ 07:53 |
Ik begin never nooit aan inktvis, ook al loopt m'n vriendin ermee weg | |
maily | vrijdag 5 januari 2024 @ 07:59 |
Crompouce. Lijkt me niks en hype. Ik hoef niet. Macarons vind ik niet echt crunchy, eerder soft. Lekker hoor! En spekkoek vind ik alles behalve een natte lap. Wel lekker af en toe ![]() | |
herverwijderd | vrijdag 5 januari 2024 @ 08:04 |
Van die noedels in een plastic ding waar je water bij doet. Ik hou niet van gekookte deegwaren, en deze dingen lijken me extra vies. | |
chufi | vrijdag 5 januari 2024 @ 08:07 |
Oesters.... yakkes moet er niet aan denken. | |
Bargehassus | vrijdag 5 januari 2024 @ 08:20 |
Voor zover ik weet heb ik nog nooit sushi gegeten. Trekt me totaal niet en ben sowieso al geen groot liefhebber van vis. Hoewel een lekker broodje zalm met roomkaas er we in gaat. ![]() Oesters heb ik overigens welgeteld een keer gegeten. Vond er niet echt veel aan, niet vies maar ook niet jammie. Snap die ophef niet zo. | |
Donna | vrijdag 5 januari 2024 @ 08:34 |
Sushi is niet alleen vis. ![]() | |
Donna | vrijdag 5 januari 2024 @ 08:34 |
Ik heb nog nooit aubergine gegeten. | |
chufi | vrijdag 5 januari 2024 @ 08:37 |
Ook niet in de sushi? | |
Bargehassus | vrijdag 5 januari 2024 @ 08:42 |
I know. Maar als je naar een sushirestaurant gaat en je laat de vis links liggen hou je denk ik een vrij beperkte kaart over. ![]() | |
Donna | vrijdag 5 januari 2024 @ 08:51 |
Nee hoor. echt niet. En als je een broodje zalm met roomkaas wel lekker vind, is er ook vaak wel een zalm roll met roomkaas. ![]() Wie weet, ooit. ![]() | |
Sapstengel | vrijdag 5 januari 2024 @ 08:57 |
Kapsalon. Houd niet van gesmolten kaas op eten waar geen kaas op hoort. Pizza, tosti of een cheeseburger prima, maar over de friet en doner lijkt me smerig. En die friet is natuurlijk ook helemaal zompig. | |
SnodeSnuiter | vrijdag 5 januari 2024 @ 09:08 |
Pizza Hawaï | |
junkiesietze | vrijdag 5 januari 2024 @ 09:09 |
https://www.vrt.be/vrtnws(...)f-zet-pizza-hawai-o/ nu ook gewoon in italie te krijgen ![]() | |
Jordy-B | vrijdag 5 januari 2024 @ 09:11 |
Zet je eroverheen en probeer het. De combinatie zoet en zout is fantastisch. | |
dimmak | vrijdag 5 januari 2024 @ 09:18 |
Rauw ![]() Maar van de BBQ zijn ze heerlijK! ![]() | |
Tijn | vrijdag 5 januari 2024 @ 09:20 |
Same. Mossels trouwens ook nog nooit gegeten. Of slakken. Of kikkers. Gaat ook niet meer veranderen denk ik ![]() | |
MadMaster | vrijdag 5 januari 2024 @ 09:22 |
Leuk die opsomming van al die etenswaren, maar het 'waarom' van het niet eten, zoals in de TT gevraagd wordt, ontbreekt vaak… | |
MadMaster | vrijdag 5 januari 2024 @ 09:24 |
Er zijn overigens geen etenswaren die ik niet probeer te eten. Het kan zijn dat het me, na het proeven er van niet bevalt, maar ik kan geen reden verzinnen om iets niet te proberen… | |
miss_sly | vrijdag 5 januari 2024 @ 10:00 |
Ik heb eigenlijk ook alles wel geprobeerd, maar zou ik het tegenkomen, denk ik niet dat ik hagis zou proberen. Alleen al de wetenschap van de ingrediënten houdt me tegen. En surströmming trekt me ook niet. | |
Tijn | vrijdag 5 januari 2024 @ 10:26 |
Heb ik in Schotland gegeten en was prima te doen ![]() | |
miss_sly | vrijdag 5 januari 2024 @ 10:34 |
Ik ben al bepaald geen fan van orgaanvlees. Heb het wel eens gegeten, maar nee. Dus het trekt me echt helemaal niet en ik zie ook geen reden om het te proberen, eigenlijk ![]() Ik heb daarentegen niet zo lang geleden wel voor het eerst oesters gegeten, en die bleek ik wel lekker te vinden. Slakken al langer geleden, ook prima. Kikkerbilletjes nog nooit, niet omdat ik denk dat ik dat niet lekker vind, maar het lijkt zo echt nog op een kikker. | |
Tijn | vrijdag 5 januari 2024 @ 10:39 |
Ja, ik denk dat dat voor de meeste mensen de "waarom" ook wel samenvat: het trekt je gewoon niet. Soms vanwege de structuur, of de smaak, of de geur, of welke reden dan ook, maar het idee staat je gewoon niet aan. Als zo'n gerecht dan je hele volwassen leven niet op je pad komt, is het niet logisch om na vele jaren opeens te besluiten het toch eens te proberen. Zeker niet wanneer er genoeg alternatieven zijn waarvan je zeker weet dat je het wel lekker vindt. | |
Farenji | vrijdag 5 januari 2024 @ 10:49 |
Ik heb gisteren toevallig voor het eerst in mijn leven schorseneren gegeten, maar ik vond het nou niet echt bijzonder. | |
Tijn | vrijdag 5 januari 2024 @ 10:51 |
Met knolraap, lof en prei? | |
Magica | vrijdag 5 januari 2024 @ 11:00 |
Ik heb het ook geprobeerd zag er uit als bitterballen. Hij waarschuwde me nog dat ik het waarschijnlijk niet lekker zou vinden. Eerste hap ging nog wel maar ging me steeds meer tegenstaan. Maar ik probeer wel alles ![]() | |
marc0871 | vrijdag 5 januari 2024 @ 11:11 |
Haring. Het idee om in rauwe vis te happen ![]() Zalm net zo, Dus sashimi ook niet, Een poosje spirulina capsules geslikt. Kelp. Zeewier. Ik proef nog de groenige opboeringen Sushi dus ook niet. Ik heb wat tegen zacht en glibberig, dus schaaldieren zijn het ook niet. Ik hoorde dat ze gauw een beetje gummy werden, als je ze (te lang) kookt. Vind ik ook niks. Shoarma, Kebab, Gyros, Geen aparte reden. Ik kom niet in zaken waar ze dat verkopen. Kapsalon. Tot voor kort had ik er nog nooit één in het wild gezien. Laat maar, McRib. Ik kom niet meer bij McDonalds ![]() | |
Discombobulate | vrijdag 5 januari 2024 @ 11:31 |
Totaal niet bijzonder ook. Snap niet waarom dat zo high class is. | |
golfer | vrijdag 5 januari 2024 @ 12:09 |
Ik probeer in principe alles te eten en pas daarna beslis ik dat ik iets niet meer nog eens wil eten. Op het nog ontbrekende lijstje staan maden, insecten, kogelvis en surströmming | |
Molo | vrijdag 5 januari 2024 @ 12:21 |
Rundertong Het idee van die vies uitziende lerp in plakken verorberen, meh Haggis daarentegen vind ik heerlijk, dus heel logisch vind ik mijn aversie niet bepaald ![]() | |
Domnivoor | vrijdag 5 januari 2024 @ 13:40 |
Andouillette. Ik ga al over mijn nek als ik het woord zie ![]() | |
Jordy-B | vrijdag 5 januari 2024 @ 14:06 |
nooit van gehoord. | |
Domnivoor | vrijdag 5 januari 2024 @ 14:41 |
Houen zo. | |
Bargehassus | vrijdag 5 januari 2024 @ 14:58 |
Das wel een beetje lastig... ![]() | |
PzKpfw | vrijdag 5 januari 2024 @ 14:59 |
Pokebowl. | |
Whiskers2009 | vrijdag 5 januari 2024 @ 15:01 |
Lekker ![]() Alleen al heel lang niet gegeten. Mijn oma maakte het af en toe en die is in 2000 overleden. | |
#ANONIEM | vrijdag 5 januari 2024 @ 15:31 |
Diverse dingen die al genoemd zijn, zoals slakken en kikkerbilletjes. Reden: ik kom dat zeer zelden ergens tegen. Een enkele keer zie ik het wel op de kaart, maar dan is er eigenlijk altijd wel iets dat me meer aanspreekt. Bovendien zijn kikkerbilletjes pure bio-industrie en dierenmishandeling. Slakken trekken me niet zo, ik zie dan zo'n vies, glibberig ding in gedachten... Verder: spareribs. Volgens mij nooit gehad. Ben sowieso geen fan van eten waar je zelf nog een autopsie op uit moet voeren. [ Bericht 81% gewijzigd door #ANONIEM op 05-01-2024 15:36:08 ] | |
Bargehassus | vrijdag 5 januari 2024 @ 15:32 |
Al behandeld. ![]() | |
golfer | vrijdag 5 januari 2024 @ 15:35 |
Niet origineel:
| |
#ANONIEM | vrijdag 5 januari 2024 @ 15:38 |
Ik las @Aberkullie ![]() | |
#ANONIEM | vrijdag 5 januari 2024 @ 15:39 |
Dit dus. Insecten en maden trouwens wel een keer geprobeerd. Niks bijzonders eigenlijk. | |
#ANONIEM | vrijdag 5 januari 2024 @ 15:39 |
Niet origineel:
| |
marc0871 | vrijdag 5 januari 2024 @ 16:14 |
Dubbel dus ![]() [ Bericht 59% gewijzigd door marc0871 op 05-01-2024 16:22:26 ] | |
#ANONIEM | vrijdag 5 januari 2024 @ 16:19 |
Kijk eens naar #28... | |
marc0871 | vrijdag 5 januari 2024 @ 16:21 |
Oh ja ![]() | |
Managarm | vrijdag 5 januari 2024 @ 16:27 |
Salades, ik krijg dat echt niet naar binnen. Meermalen geprobeerd, maar ik blijf het niet te eten vinden. Allerlei mensen roepen altijd, maar mijn salade is lekker, nee dus. | |
Magica | vrijdag 5 januari 2024 @ 16:52 |
Raar verhaal | |
Jordy-B | vrijdag 5 januari 2024 @ 17:26 |
ook geen pastasalade? | |
Managarm | vrijdag 5 januari 2024 @ 17:29 |
Nee, pasta vind ik ook niet zo. De enige pasta die ik eet, is Ravioli. | |
Kanaroe | vrijdag 5 januari 2024 @ 17:29 |
Helaas behoor ik tot de groep mensen die alles 1 keer probeert ![]() | |
Molo | vrijdag 5 januari 2024 @ 17:29 |
Toch wel uit blik he? | |
Managarm | vrijdag 5 januari 2024 @ 17:31 |
Ja natuurlijk, die staan in de kast voor als ik snel wil eten en niet wil koken. | |
Kanaroe | vrijdag 5 januari 2024 @ 17:31 |
En rauwe groenten an sich dan? | |
The_Verve | vrijdag 5 januari 2024 @ 17:32 |
Nutella. Die kleur alleen al. | |
Managarm | vrijdag 5 januari 2024 @ 17:32 |
Peper en paprika kan ik rauw eten, de rest niet echt. De smaak ook hoor. | |
Molo | vrijdag 5 januari 2024 @ 17:36 |
Held ![]() Wat is het Portugese merk daarvan? | |
PzKpfw | vrijdag 5 januari 2024 @ 17:36 |
Je weet niet wat je mist ![]() | |
Managarm | vrijdag 5 januari 2024 @ 17:41 |
Ik zou het niet weten, de blikken die ik nog heb, heeft mijn vriendin uit Nederland meegenomen. Ik eet denk ik twee blikken per jaar. | |
Managarm | vrijdag 5 januari 2024 @ 17:41 |
Nah, ik ben meer van pure pasta. | |
Kanaroe | vrijdag 5 januari 2024 @ 18:10 |
Eenmaal peper-paprikasalade voor Managarm Ik bedoel eigenlijk, de ene salade is de andere niet | |
PoesInDoos | vrijdag 5 januari 2024 @ 18:11 |
We hadden het er vanmiddag nog over; vis! Ik ben sinds m'n 13e vegetariër en mijn moeder kon niet koken, dus op kleffe Aldi vissticks na heb ik nog nooit iets vissigs gegeten. | |
marc0871 | vrijdag 5 januari 2024 @ 18:22 |
![]() Uit de tv serie uit de jaren 80 | |
marc0871 | vrijdag 5 januari 2024 @ 18:24 |
Stiekem vind ik die van Jumbo lekkerder ![]() | |
Donna | vrijdag 5 januari 2024 @ 18:25 |
Die is ook lekkerder! | |
#ANONIEM | vrijdag 5 januari 2024 @ 18:25 |
Dat was toch wel 1 van mijn favoriete series ![]() | |
#ANONIEM | vrijdag 5 januari 2024 @ 18:26 |
Maar dat is ook wel een hele goede/logische reden dat je het eigenlijk nooit gegeten hebt natuurlijk ![]() | |
PoesInDoos | vrijdag 5 januari 2024 @ 18:27 |
Het vroeg vegetariër zijn of een waardeloze kok als moeder hebben? ![]() | |
#ANONIEM | vrijdag 5 januari 2024 @ 18:28 |
![]() Waardeloze kok als moeder lijkt me ook erg als je vegetarisch eet ![]() | |
#ANONIEM | vrijdag 5 januari 2024 @ 18:30 |
Maar de doodgebakken karbonades en verbrande schnitzels zijn je iig bespaard gebleven | |
PoesInDoos | vrijdag 5 januari 2024 @ 18:35 |
Was het ook, gelukkig was ik drie jaar later het huis uit ![]() Karbonades stonden inderdaad ook 3/4 x per week op het menu, zó goor ![]() | |
marc0871 | vrijdag 5 januari 2024 @ 18:41 |
Ik ben normaal ook niet van de salades. Maar toen ik met de motor in Duitsland was, heb ik een nacht in 'der Ambtsgericht' doorgebracht. Daar kregen we een bakje gemengde sla met zo'n lekkere vinaigrette, dat ik het bakje in één ruk leegat. Jammer dat ik hetzelfde niet kon zeggen van die schnitzel met jeagersaus. Daar had ik eigenlijk nog de meeste pest over in. Dat ding was groot en die saus zo goed. Jammer dat je dat niet goed meeneemt op de motor, bij 35+ graden. | |
marc0871 | vrijdag 5 januari 2024 @ 18:43 |
Hij was leuk, ja ![]() ![]() | |
halfway | vrijdag 5 januari 2024 @ 19:03 |
Niets bijzonders, vlak van smaak moeten echt kruiden op. | |
Donna | vrijdag 5 januari 2024 @ 19:04 |
Dat denk ik niet nee. | |
halfway | vrijdag 5 januari 2024 @ 19:04 |
Niets bijzonders, vlak van smaak moeten echt kruiden op. Ik begin echt niet aan insecten in welke vorm dan ook | |
Intint | vrijdag 5 januari 2024 @ 19:08 |
Gouda kaas. | |
Molo | vrijdag 5 januari 2024 @ 19:35 |
Waanzinnig veel smaak mits goed gegrild of gepoft ![]() ![]() | |
Bargehassus | vrijdag 5 januari 2024 @ 19:50 |
En waarom? | |
Intint | vrijdag 5 januari 2024 @ 20:57 |
Hoe het eruitziet, hoe het ruikt… Gadverdamme. | |
Bargehassus | vrijdag 5 januari 2024 @ 21:02 |
Ok. Maar waarom precies Goudse kaas? Ik ken mensen die niet van kaas houden, en dat kan ik nog begrijpen. Maar waarom precies Goudse kaas? Edammer is wel ok? | |
Hyperdude | vrijdag 5 januari 2024 @ 21:04 |
Van die dingen achterin het menu van een "echte" Chinees die alleen in het Chinees en met plaatjes zijn beschreven. Zou ik niet nemen, zeggen ze dan. Fuck you Whitey, denken ze dan. Denk ik. ![]() | |
Sorella | vrijdag 5 januari 2024 @ 22:54 |
Ik ben van het proberen maar oesters no way dat ik dat ga proberen, o en dat lekkere eten wat ze in expeditie robinson serveren als proef, no way. | |
StateOfMind | vrijdag 5 januari 2024 @ 23:00 |
Ik lust veel dingen en hou ervan om onbekende dingen uit te proberen. Maar ondanks dat het op elke straathoek te vinden is, heb ik nog nooit een friet kapsalon op. Al is dat voornamelijk omdat ik het vertik om 9 of 10 euro uit te geven aan friet. | |
Evangelion | vrijdag 5 januari 2024 @ 23:06 |
De ingredienten los ken je toch wel en samen in een plastic bakje maakt het alleen maar slappe zooi lijkt me (ook nooit geprobeerd) | |
StateOfMind | vrijdag 5 januari 2024 @ 23:07 |
Teveel werk ![]() ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 6 januari 2024 @ 00:48 |
Ik vermoed dat je - zonder het te weten - al lang insecten gegeten hebt. Luizen zitten bijv in heel veel producten. | |
#ANONIEM | zaterdag 6 januari 2024 @ 00:50 |
Je geeft het natuurlijk ook niet uit aan friet. Het is een complete maaltijd, maar dan in één bakje. Friet, maar ook döner, salade, etc. Vergeleken met andere afhaalzooi (pizza, de chinees, whatever) is een kapsalon juist tamelijk goedkoop. [ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 06-01-2024 00:51:50 ] | |
Ole | zondag 7 januari 2024 @ 08:41 |
Er is nogal verschil tussen rauwe oesters en gestoomde. Eet het allebei. Gestoomd bij goed Aziatisch restaurant heeft wel mijn voorkeur | |
mschol | zondag 7 januari 2024 @ 08:45 |
bij een goede kapsalon zit de kaas over het vlees (waar het gewoon op hoort ) en is de patat niet zompig | |
voetbalmanager2 | donderdag 22 mei 2025 @ 21:53 |
Zelfs Thaise monniken kunnen een goede kapsalon waarderen na een lange pelgrimstocht. Bekijk deze YouTube-video | |
Bart2002 | donderdag 22 mei 2025 @ 21:55 |
Had je ook wat knolrapen en prei bij moeten doen. Maar w.s. is dat al gezegd. | |
Jan_Onderwater | donderdag 22 mei 2025 @ 22:44 |
Zit al een tijdje na te denken, maar zou het niet weten, Sürstromming, gefermenteerde walvishaai, beetje gehyped, maar is dat bekend in de zin van algemeen verkrijgbaar? Wat ik dacht vaak gegeten te hebben en nooit de ophef van gesnapt had, Kaviaar. echt, waarom vinden mensen dat zo geweldig. jaren 80/90 op iedere party kwam men er mee aan. Snapte nooit wat daar zo bijzonder aan was. Tot ik in Dubai was en Iraanse grijze kaviaar at. WOW, dat was een openbaring. *Klink* Kwartje valt Dubai Chocolade had ik nog niet, kom het vast wel een keer tegen. | |
No239SquadronRAF | donderdag 22 mei 2025 @ 23:06 |
De meeste smaken Fernandez: ooit één smaak geprobeerd maar echt te zoet en een chemische smaak en verwacht dat de rest net zo is. Bubbelthee: sta ik op zich wel voor open om het een keer te proberen maar ik kom het best vaak tegen en toch heb ik nog nooit de behoefte gevoeld om het op dat moment te proberen. Het lijkt me niet zo dorstlessend? Die starbucks 'koffie'drankjes: ik denk dat ik wel redelijk in kan schatten wat ik daarvan kan verwachten en geen behoefte aan (wil wel een keer die pumpkin spice proberen gezien de hype). Haggis heb ik vaker gegeten maar heeft niet zo'n bijzonder uitgesproken smaak als je misschien verwacht (wat je wel hebt bij dingen als bloedworst, pure gebakken lever en pens). Daar hoef je echt niet bang voor te zijn als je jezelf niet gek maakt omdat er organen in zitten. [ Bericht 1% gewijzigd door No239SquadronRAF op 22-05-2025 23:14:29 ] | |
Jan_Onderwater | donderdag 22 mei 2025 @ 23:10 |
Gebakken kalfslever is heerlijk, als je steak lekker vind | |
No239SquadronRAF | donderdag 22 mei 2025 @ 23:17 |
Ik vind dat echt héél anders dan steak. Ik eet soms wel eens een klein stukje maar het eet snel tegen. Heb ook best vaak van mensen gehoord dat ze het niet lusten (meestal oudere mensen uit de tijd dat het nog gewoon was om te eten) en die eten echt wel graag biefstuk. | |
Vincent_student | vrijdag 23 mei 2025 @ 00:24 |
Een goede kapsalon? ![]() Avond ervoor gekocht en steenkoud? Alsjeblieft zeg. Alleen Rotterdammers behandelen hun gasten zo. | |
Jan_Onderwater | zaterdag 24 mei 2025 @ 00:22 |
zit een opname van QI te kijken waar men zee-egel Gonade probeert, Ze stellen zich nogal aan. Ik snap dat niet, heb dat vaak gegeten en (vers uit zee) is dat heerlijk, een licht zoete massa. ![]() | |
SuperNeger | dinsdag 27 mei 2025 @ 15:35 |
Spruitjes, omdat ik ze niet lust denk ik | |
Jan_Onderwater | dinsdag 27 mei 2025 @ 16:02 |
Heerlijk, groente met smaak | |
SoS87 | dinsdag 27 mei 2025 @ 17:03 |
Hier favoriet, samen met witlof. ![]() | |
Jan_Onderwater | dinsdag 27 mei 2025 @ 17:29 |
Ja, net als rettich, radijsjes, raapstelen, warmoes, broeivet, koolsoorten, verse spinazie, artisjokken, snijbiet Allemaal heerlijk | |
SoS87 | dinsdag 27 mei 2025 @ 17:36 |
Rauwe radijsjes met een beetje zout kregen we vroeger wel als snack ![]() | |
Jan_Onderwater | dinsdag 27 mei 2025 @ 17:53 |
Gezond en lekker. En kraakt net zo als chips | |
SoS87 | dinsdag 27 mei 2025 @ 18:02 |
Kraakt beter dan de chips die vandaag de dag in de super ligt, chips hebben ze totaal verpest. Hebben we het nog niet eens over de smaak, verbeterd recept staat er dan op de verpakking... | |
nelaeryn | dinsdag 27 mei 2025 @ 18:05 |
Ananas uit blik is per definitie niet lekker. Net als al die andere gore blikvruchten op siroop. [ Bericht 0% gewijzigd door nelaeryn op 27-05-2025 19:07:38 ] | |
Jan_Onderwater | dinsdag 27 mei 2025 @ 19:23 |
Perziken op siroop zijn mijn Guilty pleasure ![]() Smaken meestal beter dan de groen geplukte en tijdens het transport zacht geworden verse Maaaar, verse witte perziken die aan de boom gerijpt zijn, die zijn goddelijk. Helaas moet je daar zelf een boom voor hebben of tijdens het seizoen in Frankrijk op de markt zijn. | |
Jan_Onderwater | dinsdag 27 mei 2025 @ 19:24 |
Ik mis de paprikachips van vroeger, lekker zout en je had oranje vingers | |
Bargehassus | dinsdag 27 mei 2025 @ 19:26 |
Ze smaken zoals ze kraken! | |
BillDauterive | donderdag 29 mei 2025 @ 19:44 |
Filet Americain. Als kind vond ik het er vies uit zien en had ik een hekel aan rauw vlees. Daarna nooit meer geprobeerd, al is daar niet echt een goede reden voor. | |
Evangelion | donderdag 29 mei 2025 @ 19:45 |
Same. Maar ik vind het wel een goede reden. | |
foodlover | donderdag 29 mei 2025 @ 23:23 |
Smac of cornedbeef of ham uit zo een blikje heb ik nog nooit gegeten of geproefd de lucht bij openen blik staat me tegen. | |
Fok-it | donderdag 29 mei 2025 @ 23:30 |
Filet Americain Leverworst Slaatjes zoals Huzarensalade Oesters Behalve oesters waar ik nog wel nieuwsgierig naar ben taal ik er totaal niet naar de rest te proberen. Vooral die slaatjes lijken me zo kotsopwekkend ranzig | |
Jan_Onderwater | vrijdag 30 mei 2025 @ 00:09 |
Dan zal je van een Duits Mettbroodje wel helemaal walgen, mager rauw varkensgehakt op een broodje, met ui. Is heerlijk btw. | |
Jan_Onderwater | vrijdag 30 mei 2025 @ 00:10 |
Wie leverworst eet en een weduwvrouw trouwt weet nooit van te voren wat er in is gedouwd | |
Jordy-B | vrijdag 30 mei 2025 @ 00:55 |
Huzarensalade is gewoon een aardappelsalade, waarbij dat spul uit de supermarkt tot puree gedraaid is. Maar maak hem eens zelf met blokjes, het is een fantastische maaltijdsalade. | |
BillDauterive | vrijdag 30 mei 2025 @ 14:23 |
Ow, ondertussen eet ik wel rauw vlees. Ossenworst is ook lekker, dus zal een Mettbroodje ook wel goed smaken ![]() De volgende keer zal ik op zoek gaan naar een Mettbrötchen! | |
Discombobulate | vrijdag 30 mei 2025 @ 20:59 |
Vind ik echt heerlijk, maar misschien wat op uitgegeten omdat ik het op een gegeven moment echt dagelijks at. Wat ik graag nog een keer wil eten is Doerian of een Doerian milkshake. Ik had één keer een frisdrank uit Azië die Doerian smaak had, maar dat was een kunstmatige smaakstof. En jezus wat was dat gooi zeg, maar ze zeggen dat je het ook echt kunt leren eten en waarderen, bij sommige is het zelfs hun favoriet. Ik ben heel benieuwd in ieder geval naar echte Doerian. Oja, en er zijn nog wel een handjevol zeldzame fruitsoorten die ik wil eten, maar kan niet op de namen komen. Dan moet je wel de wereld overreizen in ieder geval. Edit: Oh, wat voor BEKENDE dingen... ![]() | |
Jan_Onderwater | vrijdag 30 mei 2025 @ 21:09 |
Een beetje toko heeft ze in de diepvries liggen | |
Bocaj | zaterdag 31 mei 2025 @ 12:29 |
Stierenkloten ook zoiets of ossenstaart. | |
Bocaj | zaterdag 31 mei 2025 @ 12:31 |
Ha! Net een paar blikken gekocht. ![]() | |
Managarm | zaterdag 31 mei 2025 @ 12:54 |
Lekker, ideaal voer voor als je geen zin hebt om te koken. | |
Marsenal | zaterdag 31 mei 2025 @ 13:02 |
Vockingworst ![]() Als je uit Utje komt dan kom je het op elke ouwe wijven verjaardag wel tegen en iedereen doet alsof het een soort delicatesse is, maar het is gewoon een ordinaire grove leverworst en ik ga dat echt niet eten. | |
Evangelion | zaterdag 31 mei 2025 @ 21:09 |
frikandelbroodje Vanwege de reputatie nooit gekocht. Wel fascinerend. Al denk ik dat ik liever gewoon een losse frikandel heb. | |
silverhill | zondag 1 juni 2025 @ 22:40 |
Kaviaar (van de steur). En ik vraag me ook ten zeerste af of ik daadwerkelijk ooit echte krab of kreeft op heb. Het waarom lijkt me vrij evident. Korean bbq. Is best wel populair tegenwoordig, maar simpelweg niet aan toe gekomen. Ik heb ook weinig mensen in m'n omgeving die enthousiast worden van eetdingen ontdekken. Koffie*. Ooit toen ik 17/18 was wel 2 a 3 keer geprobeerd. Sindsdien niet meer. Ja technisch gezien kan het bijvoorbeeld in sommige desserts zitten of zo, maar dat telt niet echt. | |
zatoichi | zondag 1 juni 2025 @ 23:22 |
Ik zal niet claimen dat het bijzonder is, maar een paar plakken vockingworst bakken in de pan en vervolgens op een broodje is wel echt heel lekker! On topic: ik eet bijna van alles wel maar ik heb nog nooit in mijn leven een berenklauw gegeten. Gewoon, ondanks het er eigenlijk nooit van is gekomen. Geen idee waarom want ik heb verder alles wel eens besteld in de snackbar... inclusief een gefrituurde Mars in Schotland... wel lekker by the way. | |
fluitbekzeenaald2.0 | maandag 2 juni 2025 @ 00:01 |
Surimi Van die producten als zure zult en hoofdkaas (de naam alleen al ![]() Oesters en andere schelpdieren, op een enkele poging om een gebakken mossel te eten na. Waarom? Omdat het me niet aan staat ![]() | |
marc0871 | dinsdag 3 juni 2025 @ 14:15 |
Croissant, trek me niet Haring, ik ga niet in rauwe vis happen Kapsalon, ik kom al langer niet meer in snackbars, dan dat ik weet dat de kapsalon bestaat. Sushi, Shoarma, Gyros, Kebab, ik kom niet zo vaak op plekken waar ze die dingen verkopen. | |
Evangelion | dinsdag 3 juni 2025 @ 14:52 |
Nooit een croissant ![]() | |
junkiesietze | dinsdag 3 juni 2025 @ 14:57 |
voor sommige is dit een weekmenu | |
Jan_Onderwater | dinsdag 3 juni 2025 @ 15:07 |
Edit | |
dimmak | dinsdag 3 juni 2025 @ 15:12 |
Sinds dit bericht heb ik minimaal al 100 rauwe oesters gegeten. Fantastisch. | |
StateOfMind | dinsdag 3 juni 2025 @ 15:17 |
Of een dagmenu 😱 |