Een bonbon? Mag altijd!quote:Op dinsdag 26 december 2023 22:20 schreef ChildoftheStars het volgende:
Een bonbon bij een kop thee. Laatste avond van kerst mag dat.
Hollandse garnalen cocktail en Italiaanse tiramisu. Heel Aziatisch inderdaad.quote:Op dinsdag 26 december 2023 23:28 schreef FutureFairytale het volgende:
Hollandse garnalencocktail.
En vriend deed het toetje; frozen tiramisu.
Leuk zo'n Aziatisch diner!!
Ziet er wel heel mooi uit hoor.quote:Op dinsdag 26 december 2023 23:28 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Een bonbon? Mag altijd!
Ik had vandaag 2 bonbons + 2 glaasjes advocaat met slagroom
Kerstdiner met ouders en vriend gehad bij mij. Wens was Aziatisch.
Ik maakte hoofd; cha siu, ajam ketjap (beide goed gelukt, zo blij), biryani en sperziebonen met paddenstoelen en hoisin.
Nou... Mijn moeder had voorgerecht: Hollandse garnalencocktail.
En vriend deed het toetje; frozen tiramisu.
Leuk zo'n Aziatisch diner!!
Helaas alleen foto van het dessert;
[ link | afbeelding ]
De helft is overgebleven hiervan.
We zijn er weer ingetuind. g had de temperatuur wegens doorgaren en droog worden van het vlees (dat er echt wel goed uitzag) lager gehouden. Ondanks dat was het toch droog. Jammer!quote:Op dinsdag 26 december 2023 22:03 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Hoor graag jullie review over dit k&k'tje van de Appie
quote:Op woensdag 27 december 2023 07:46 schreef Blues het volgende:
[..]
We zijn er weer ingetuind. g had de temperatuur wegens doorgaren en droog worden van het vlees (dat er echt wel goed uitzag) lager gehouden. Ondanks dat was het toch droog. Jammer!
Zuurvlees is altijd lekker, en zoveel verschillende smaken. Heb het leren eten toen mijn vader het zelf maakte toen hij nog leefde. Maar ook op bezoek bij opa en oma op de terugweg als ik het me goed herinner in Tegelen op het marktplein? Kleine friettent met zelfgemaakte friet en de zuurvlees daaroverheen die ze daar maakten. Die was weer anders van smaak maar nog steeds zo lekker. Het is wel frietje stoofvlees 2.0quote:Op donderdag 28 december 2023 15:18 schreef foodlover het volgende:
Gisteren een restant zuurvlees, met aardappelpuree en doperwten wortelen.
Straks spinazie a la crème gekookte aardappelen en kipfiletje.
Doen!quote:Op donderdag 28 december 2023 23:30 schreef ChildoftheStars het volgende:
Ik twijfel of ik een stukje kaas pak. Ik heb kaas met walnoot en kaas met kruiden
Op het dessert en de kazen na helemaal lekker mijn smaak.quote:Op vrijdag 29 december 2023 18:39 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Vooraf een kreeftensoep
Dan een Fruit de Mer schotel, met wulken, mosselen, een kreeft en een krab, verschillende soorten gamba en garnalen. Verse Baguette een Croissant erbij.
Te drinken, Champagne
Na
Vanillepudding.
Kazen met belegen port
Calvados
La bonne vie dans le Normandie
Was ook gruwelijk goed, deze kwaliteit vind je in NL of D niet. Maar goed, daar is ook niet de markt voor zoals hier in Frankrijk.quote:Op vrijdag 29 december 2023 18:42 schreef golfer het volgende:
[..]
Op het dessert en de kazen na helemaal lekker mijn smaak.
Please ga melding doen @ FB/bugs/nogwatquote:Op vrijdag 29 december 2023 18:43 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Gisteren pasta met paddestoelen. Fotos pad vandaag vanwege die kut bug op mobiel
Superleuk toch dat, lekker ontdekkenquote:Op vrijdag 29 december 2023 20:41 schreef ChildoftheStars het volgende:
Met kerst ontdekt dat ik gorgonzola lust. Dacht altijd door de geur dat het smerig was... maar nam een klein stukje bij een salade en het was zo lekker! Altijd leuk om dingen te ontdekken
(En jaja... culinaire barbaar. Ook voor het eerst romanesco (zo'n groene bloemkoolachtige groente, maar mooier) gegeten)
Ja! En het voordeel is dat je internet van alles recepten kan opzoekenquote:Op vrijdag 29 december 2023 22:38 schreef Molo het volgende:
[..]
Superleuk toch dat, lekker ontdekken
Ik heb er ook een handje van om nieuwe onbekende dingen te proberenquote:Op vrijdag 29 december 2023 20:41 schreef ChildoftheStars het volgende:
Met kerst ontdekt dat ik gorgonzola lust. Dacht altijd door de geur dat het smerig was... maar nam een klein stukje bij een salade en het was zo lekker! Altijd leuk om dingen te ontdekken
(En jaja... culinaire barbaar. Ook voor het eerst romanesco (zo'n groene bloemkoolachtige groente, maar mooier) gegeten)
That's amazing StateOfMind, misschien moet ik ook maar zo,n ding kopenquote:Op zaterdag 30 december 2023 00:03 schreef StateOfMind het volgende:
[..]
Ik heb er ook een handje van om nieuwe onbekende dingen te proberen
Wat de boer niet kent vreet ie niet is aan mij niet besteed.
Lang niet alles is even lekker, maar als je niks probeert kom je er nooit achter.
Tijdje terug toen ik op internet zocht of spruitjes in de airfryer kunnen, stuitte ik op een recept met balsamico azijn en honing.
Nu gruw ik van azijn, maar toch een flesje gekocht om die combo te proberen.
En nu gebruik ik dat overal bij
Sowieso heeft de airfryer mijn interesse in eten maken getriggert.
Voorheen met pannen en potten had ik een gruwelijke hekel aan koken, en ik was er slecht in.
Maar sinds ik een airfryer heb (en daar is zó ontzettend veel mee mogelijk), vind ik het leuk.
Lekker experimenteren
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |