De bbq master heeft het zo gegaard dat je het met de achterkant van een lepel kan snijdenquote:Op maandag 20 maart 2023 18:06 schreef KangaP het volgende:
Benieuwd naar het snijwerk van het vlees , want met die botte messen zal dit niet vanzelfsprekend worden .
quote:Op maandag 20 maart 2023 18:06 schreef engine het volgende:
Gekookte aardappelen gaar poffen en courgette grillen kan ik ook wel. Ben heel benieuwd naar het vlees
quote:Op maandag 20 maart 2023 18:07 schreef engine het volgende:
[..]
De bbq master heeft het zo gegaard dat je het met de achterkant van een lepel kan snijden
quote:Op maandag 20 maart 2023 17:59 schreef ledn81 het volgende:
Dacht heel even.. huh zit ze nou op een scootmobiel..[ afbeelding ]
Ik heb nog nooit gezien dat mensen eerst aardappelen koken voor ze op de barbecue gaan. Ik hak ze gewoon doormidden, uithollen en vullen en op de barbecue. Maar zo zal ook wel smaken.....gaar is het in ieder gevalquote:Op maandag 20 maart 2023 18:12 schreef Jockari het volgende:
Danny is op deze moment nog niet slecht bezig. Hopelijk heeft hij wat respect voor dat mooie stuk vlees.
quote:Op maandag 20 maart 2023 18:15 schreef engine het volgende:
Danny ook precies die aluminiumfolie mooi doen
wat is dat? rosbief? ziet er nog zo uh heeel erg roodjes uit?quote:
nee hahaha dacht hier hetzelfde..quote:Op maandag 20 maart 2023 18:18 schreef bull-sjitt het volgende:
hij maakt het mes nog ff wat botter op het zetstaal
geen verstand die jongen
Weet niet wat het precies is maar hoop voor hun dat het rund isquote:Op maandag 20 maart 2023 18:18 schreef Monique___ het volgende:
[..]
wat is dat? rosbief? ziet er nog zo uh heeel erg roodjes uit?
houdt van medium.. maar dat lijkt niet helemaal gaartjes?
Ik saignant liefst.quote:Op maandag 20 maart 2023 18:18 schreef Monique___ het volgende:
[..]
wat is dat? rosbief? ziet er nog zo uh heeel erg roodjes uit?
houdt van medium.. maar dat lijkt niet helemaal gaartjes?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |