Ik zou eerst dat beetje spek bakken ...quote:Op zondag 19 maart 2023 14:12 schreef Metalfrost het volgende:
3 in een schaaltje, mixen en een dikke omelet van bakken. Omelet klaar, op een bord leggen en in hetzelfde niet schoon gemaakte pannetje wat spek gaan bakken. Als het spek bijna klaar is, op het laatste moment er nog wat kaas bij toevoegen.
Het gebakken spek en de gesmolten kaas op de omelet leggen.
Twee sneetjes brood met boter smeren.
Omelet met het spek en de kaas op de sneetjes brood.
Serveren met een glas melk of wijn geschikt voor zuivel.
Lekker eten!
Zou misschien ook wel beter zijn inderdaad.quote:Op zondag 19 maart 2023 14:30 schreef maily het volgende:
[..]
Ik zou eerst dat beetje spek bakken ...
En dan niet de pan schoonmaken tussendoorquote:Op zondag 19 maart 2023 14:37 schreef Metalfrost het volgende:
[..]
Zou misschien ook wel beter zijn inderdaad.
Ook dat ja.quote:Op zondag 19 maart 2023 14:40 schreef maily het volgende:
[..]
En dan niet de pan schoonmaken tussendoor
Klinkt wel lekker.quote:Op zondag 19 maart 2023 17:32 schreef Rickocum het volgende:
Champignons goed doorbakken, eruit halen
En dan 2 eieren erin, dooiers kapot, champignons erover, volpleuren met kaas.
Wat?quote:Op zondag 19 maart 2023 16:39 schreef Hyaenidae het volgende:
Mengen met bloem en melk in een schaal, daarna in een pan met boter gieten en dan aan 2 kanten bruin bakken.
Heerluk
Klinkt raar, maar je weet niet wat je mist gek!quote:
Je zet het vuur aan en na 8 minuten zijn ze goed, en ondertussen kan je weer een nieuw topic plaatsen, hoezo lang?quote:Op zondag 19 maart 2023 14:02 schreef roos94 het volgende:
Ik het liefst gekookt maar duurt altijd zo lang.
Zit daar wel smaak aan dan? Is dat een soort extra fluffy omelet ofzo?quote:Op zondag 19 maart 2023 18:08 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Klinkt raar, maar je weet niet wat je mist gek!
Miss beetje de structuur zoals een quiche?quote:Op zondag 19 maart 2023 18:20 schreef Rickocum het volgende:
[..]
Zit daar wel smaak aan dan? Is dat een soort extra fluffy omelet ofzo?
Wij noemen dat hier een pannenkoek.quote:Op zondag 19 maart 2023 16:39 schreef Hyaenidae het volgende:
Mengen met bloem en melk in een schaal, daarna in een pan met boter gieten en dan aan 2 kanten bruin bakken.
Heerluk
Je hebt gelijk, het heeft veel weg van pannenkoeken. Al zie ik dat niet als nadeelquote:
Koop zo'n ding. Lijkt onzinnig. Maar maakt het echt makkelijker. En je hoeft er niet bij te blijven. Dus gewoon wat anders doen. En de eitjes zijn altijd perfect.quote:Op zondag 19 maart 2023 14:02 schreef roos94 het volgende:
Ik het liefst gekookt maar duurt altijd zo lang.
Salam broederquote:Op zondag 19 maart 2023 18:40 schreef Harvest89 het volgende:
Jaartjes terug toen ik nog varkensvlees at. Witbrood met een beetje mayonaise, 1 of 2 plakjes salami, dan spiegelei met gebakken spekjes daar overheen, beetje zout en peper. Echte aanrader.
Nu ik geen varkensvlees meer eet laat ik gewoon de salami/spekjes weg en doe ik spiegelei op witte boterham met mayonaise, zout, peper.
Dooier moet heel zijn. Dat is namelijk het lekkerste in combinatie met brood, mayo, spek, en worst.
Heb je ze vrijdag nog gebakken?quote:Op zondag 19 maart 2023 16:39 schreef Hyaenidae het volgende:
Mengen met bloem en melk in een schaal, daarna in een pan met boter gieten en dan aan 2 kanten bruin bakken.
Heerluk
Nee en ik had ook geen stroop meer om erop te mikken.quote:Op zondag 19 maart 2023 22:03 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Heb je ze vrijdag nog gebakken?
CUL / Ga jij ze vandaag bakken?
Meh, is 100% suiker. Dat vergaat niet.quote:Op zondag 19 maart 2023 22:05 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Nee en ik had ook geen stroop meer om erop te mikken.
Nou ja die had ik wel maar was een jaar over de datum
En zonder iets erop vind ik het niet zo lekker
Godver ik heb het al weggegooidquote:Op zondag 19 maart 2023 22:10 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Meh, is 100% suiker. Dat vergaat niet.
Honing is 'maar' 80% suiker en daarvan zeggen ze ook dat dat eeuwig goed blijft.
Als er geen rare pluizen op groeien, kan je dat gerust eten.
Ik heb ook weleens een potje van ruim 2 jaar oud leeggegeten.
En jam, nutella, pastachoca, suiker...
Als je het half niet vertrouwt, gewoon doen.quote:Op zondag 19 maart 2023 22:22 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Godver ik heb het al weggegooid
Nou ja zat nog maar voor de helft vol, dus straatwaarde minder dan een euro.
Het risico om mogelijk ziek te worden om een euro te besparen was het me niet waard.
Wij hebben al van oudsher Zeeuwse Boerin.quote:Dat kan ik financieel nog wel trekken, morgen maar nieuwe halen (Van Gilze Schenkstroop Karamel ).
Mja, de eerste keer na zoveel tijd, vond ik eigenlijk wat tegenvallen. Ik had me er meer van voorgesteld dan dat het was.quote:Vroeger was dat vaste prik, laatste jaar gewoon totaal geen pannenkoeken meer gevroten, wat ook verklaart dat die fles over de datum kon raken. Wat zal dat weer genieten worden die pannenkoekjes na al die tijd, een beetje zoals seks nadat je al een jaar droog stond
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |