abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 27 april 2023 @ 08:17:37 #201
131800 Tarado
capô de fusca
pi_208918360
quote:
1s.gif Op woensdag 26 april 2023 21:43 schreef Repentless het volgende:
Het is een mening inderdaad, zoals met vrijwel alles dat niet meetbaar is. Wat ik slechts bedoelde, is dat als er nu een coureur van het kaliber Schumacher tegen Verstappen zou rijden, hij niet zo bewierrookt zou worden door dezelfde mensen die zowel Verstappen als Schumacher op dat voetstuk zetten. Dan zou Schumacher volgens die Verstappen-fans ook een klootzak zijn die slechts dankzij zijn auto vooraan rijdt.
Dat vind ik wel wat te makkelijk, Hamilton was al een tijdje bezig voordat Verstappen in F1 kwam en won ook nog een paar titels voor Verstappen zich met hem en z'n auto kon meten.
Als Verstappen z'n 2 titels had gewonnen met de dominantie die de auto dit jaar (tot nu toe) heeft zou iedereen er ook anders naar kijken.
  zondag 30 april 2023 @ 09:31:51 #202
464166 Captain_Jack_Sparrow
Why is all the rum gone?
pi_208950650
quote:
1s.gif Op woensdag 26 april 2023 21:43 schreef Repentless het volgende:

Dan kun jij nog met zo'n leuk verhaal als "hij heeft de F1 veranderd" komen, maar dat is verder geen meetbaar of tastbaar begrip.
Geen statistieken inderdaad. Maar wel iets waarover in de hele F1-wereld concensus bestaat.

quote:
Qua zaken als fitheid, de benadering van een raceweekend als geheel en andere zaken rondom de sport/techniek gingen coureurs als Lauda en Senna hem al voor.
Hmmm, nope. Not really.

quote:
Ik ontken niet dat Schumacher ook zeker een van de sleutelfiguren voor de ontwikkeling van de sport is geweest binnen zijn tijdperk, maar dat vormt verder geen argument als je het gewoon puur over statistieken hebt.
Hamilton 103 poles, 95 racewins. Ja, hij heeft alles vanaf de kop gewonnen (en zelfs 8 poles 'weggegooid').

Schumacher 68 poles, 91 race wins.

quote:
Dan zou Schumacher volgens die Verstappen-fans ook een klootzak zijn die slechts dankzij zijn auto vooraan rijdt.
Als Schumacher nu zou rijden, zou ik Verstappen een klootzak vinden. :')
"This is the day you will always remember as the day you almost caught Captain Jack Sparrow".
pi_208950929
quote:
0s.gif Op maandag 10 april 2023 18:10 schreef Repentless het volgende:
Ik word er een beetje moe van dat er voor Schumacher steeds allerlei omstandigheden en redenen worden verzonnen waardoor statistieken er allemaal niet toe doen, alles dat ook maar enigszins in zijn nadeel pleit buiten hemzelf ligt en hij nu achteraf uitsluitend de absolute grootheid is die alles goed deed.

Als er in Schumachers tijd Twitter was geweest, zou er ook een stortvloed aan negativiteit te lezen zijn. Genoeg F1-fans die hem destijds een enorme klootzak vonden die zijn successen vooral aan de superioriteit van zijn auto, het gebruik van illegale systemen in zijn auto en zijn onsportieve kamikaze-acties had te danken. Nu is dat natuurlijk gechargeerd, maar de huidige bewierroking achteraf om de prestaties van anderen naar beneden te halen, vind ik echt nergens meer op slaan. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer Schumacher nu tegen Verstappen zou rijden, hij niet die credits zou krijgen.
Omdat msensen zich nu ineens blindstaren op statistieken omdat dat het enige is wat de Brit er goed op laat staan, ook omdat ze inmiddels volledig uit hun historische context getrokken zijn en en er ook in andere sportern veel meer statistieken zijn waarin mensen selectief kunnen shoppen om hun gelijk over hun idool op sociale media te halen.

Maar Schumacher ging helemaal niet voor de statistieken. Hij stond al op eenzame hoogte na 2 titels met notabene Benetton, met een niet winnende auto tot titelkandidaat maken. Elk team wilde hem hebben maar hij ging niet naar Williams of McLaren om statistiekenkoning te worden, hij koos de moeilijke weg door Ferrari uit het moeras te trekken. Hij was de enige die dat kon doen. Er waren toen niet 3 topcoureurs, er was Schumacher en er was de rest. Er was wat gepruttel dat hij het moeilijk zou krijgen met een nieuwe teamgenoot, maar die moesten dan weer snel afgewaardeerd. Er is gewoon een enorm verschil tussen de coureur die een auto laat winnen en de coureurs die in een winnende auto hun teamgenoot verslaan. De vraag is dus waarom mensen zich blind staren op de meest oppervlakkige statistieken ipv gewoon naar die seizoenen te kijken en waarom ze geen analyse van die statistieken doen betreffende de auto.

quote:
0s.gif Op woensdag 26 april 2023 19:25 schreef BehoorlijkKritisch het volgende:

[..]
Dat gaat me wat ver, maar hij is wel een van de weinige waarover redelijke consensus is dat hij één van de weinige is die als coureur een team winnend heeft weten te maken. Alleen daarom al is het onvergelijkbaar met Hamilton, die geen enkele rol heeft gespeeld in het krijgen van Mercedes waar het was. Maar dan ook echt letterlijk geen enkele rol.
Rosberg had achtvoudig WK kunnen zijn als Mercedes Kovalainen had geemployeerd ipv Hamilton.

quote:
Dat. En er zijn maar weinig coureurs die een echte tijdperkwissel in de F1 goed hebben weten te doorstaan. Kijk naar een Raikkonen, die is ook na een wijziging in reglementen totaal de weg kwijtgeraakt. Al denk ik dat hij in deze wagens waarschijnlijk wel weer goed mee had gekund. Het lijkt nu qua langdurig kort volgen en tegenstanders binnen hengelen toch weer wat meer op zijn glorietijd (en die van Schumacher).

Los van dat alles denk ik nog steeds dat de grid nu kwalitatief gemiddeld veel en veel sterker is dan in welke periode dan ook. Een Schumacher zou er nu in elk geval veel meer moeite mee hebben.
Schumacher heeft de F1 ook gewoon veranderd. Ze zijn nu allemaal zeer fit, ze proberen nu allemaal echte teamplayers te zijn, ze zijn nu allemaal met de techniek bezig terwijl dat voor Schumacher nog het sterke punt was van bijvoorbeeld Thierry Boutsen. Zoveel prutsers in de regen zijn er ook niet meer. Dat Alesi 3 seconden per rondje harder ging dan de eerstvolgende en Schumacher 5 seconden, dat bestaat gewoon niet meer. Er zijn veel meer jeugdopleidingen, de visvijver is veel groter, en wordt veel systematischer gewerkt, en elk seizoen gaan er een paar zwakkkelingen uit en komen er talentjes binnen. Dus de gemiddelde F1 coureur is echt wel tienden sneller geworden tov de jaren 90. In het profvoetbal kom je ook niet meer weg met een peukje in de rust en niet weten welk systeem je trainer speelt. Dat is gewoon natuurlijke evolutie die echter een enorme schop onder de kont heeft gehad van Schumacher.

Daardoor was er ook een enorme behoefte aan een uitdager, een tweestrijd, desnoods door een betere auto dan die van Schumacher. Raikkonen was de jongste, was nog geen tiende sneller dan Heidfeld maar in dat optimisme en verlangen naar die tweestrijd werd verondersteld dat hij nog veel sneller zou worden met het verlaten van de puberteit. Het was ook nog een wat stuurse verlegen jongen die zich niet uitsprak over strategie en techniek, dus werd hij afgeschilderd als iemand die gewoon heel hard kon gaan, ook al bleek uit niks dat hij bijzonder hard kon gaan. Aan JPM werden om dezelfde reden allerlei kwaliteiten toegeschreven die hij niet had. Maar behalve JPM vernederen heeft Raikkonen nooit zoveel snelheid laten zien. Die McLaren moet gewoon heel snel, niet betrouwbaar, geweest zijn.

Hij kwam naar Ferrari als opvolger van Schumacher, maar was niet eens sneller dan Massa. Ook tov Alonso maakte hij geen indruk al flatteert Alonso zich vaker tov teamgenoten door de ontwikkeling richting onmogelijk hondenhok te sturen. Grosjean kon hem heel aardig bijhouden in de Lotus. Toen Vettel zijn achterkantje van Ferrari kreeg zette die hem ook structureel op 3 tienden. Dan moeten gewoon concluderen dat het niet de absolute topper was waar hij voor werd versleten, maar de typische subtopper die op het juiste moment een titeltje wist te pakken zoals Button, Hill, Rosberg, Jones, Keke.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_209038863
Nou, Klaas heeft volgens mij het forum nog sneller verlaten dan vorig jaar, logisch, want HAM's prestaties zijn zo slecht dat je er plaatsvervangende schaamte van krijgt.
  zondag 7 mei 2023 @ 00:32:33 #205
429367 DKUp
ON TOUR
pi_209039034
Hammie net door naar Q2 en in Q2 13e.
Helemaal fijn met al die runs en extra banden verbruikt.
Wat een GOAT blijft het toch :Y)
SOONY
pi_209039395
Geen mankement aan je auto en geen ongelukkig moment waardoor je kwalificatie verpest is, maar gewoon compleet falen in je Mercedes en als 13e moeten starten |:(
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_209046708
quote:
0s.gif Op zondag 7 mei 2023 00:18 schreef tripel7 het volgende:
Nou, Klaas heeft volgens mij het forum nog sneller verlaten dan vorig jaar, logisch, want HAM's prestaties zijn zo slecht dat je er plaatsvervangende schaamte van krijgt.
Nee nee, die is bezig om Ajax advies te geven voor de komende seizoenen
pi_209048410
quote:
0s.gif Op zondag 7 mei 2023 00:18 schreef tripel7 het volgende:
Nou, Klaas heeft volgens mij het forum nog sneller verlaten dan vorig jaar, logisch, want HAM's prestaties zijn zo slecht dat je er plaatsvervangende schaamte van krijgt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op maandag 12 oktober 2009 00:26 schreef vosss het volgende:
:*-je voor Sally, gewoon omdat ik haar lief vind :@
  zondag 7 mei 2023 @ 21:27:52 #209
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_209050903
quote:
6s.gif Op zaterdag 15 april 2023 21:51 schreef DKUp het volgende:
Klaasweetnietalles
George gaat boven Hamilton eindigen als hij geen geen problemen met de wagen heeft.
quote:
0s.gif Op zondag 7 mei 2023 00:18 schreef tripel7 het volgende:
Nou, Klaas heeft volgens mij het forum nog sneller verlaten dan vorig jaar, logisch, want HAM's prestaties zijn zo slecht dat je er plaatsvervangende schaamte van krijgt.
FAKENEWS!
quote:
0s.gif Op zondag 7 mei 2023 19:00 schreef Sally het volgende:

[..]
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dit klopt, @klaasweetalles zou hier heel graag uitleggen aan alle onwetenden, waarom Hamilton de beste aller tijden is, maar helaas kon men hier zijn grote wijsheid niet meer aan (en is hij op dit moment te druk met het adviseren van Ajax). Overigens heeft hij mij net getipt dat Hamilton vandaag gaat winnen!
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
pi_209052114
quote:
10s.gif Op zondag 7 mei 2023 21:27 schreef AFCNiels het volgende:

[..]
[..]
FAKENEWS!
[..]
Dit klopt, @:Klaasweetalles zou hier heel graag uitleggen aan alle onwetenden, waarom Hamilton de beste aller tijden is, maar helaas kon men hier zijn grote wijsheid niet meer aan (en is hij op dit moment te druk met het adviseren van Ajax). Overigens heeft hij mij net getipt dat Hamilton vandaag gaat winnen!
Kloon?

Btw, succes met HAM vandaag. De race is nog niet voorbij, maar goed ziet het er niet echt uit voor de Sir :P
Op maandag 12 oktober 2009 00:26 schreef vosss het volgende:
:*-je voor Sally, gewoon omdat ik haar lief vind :@
  zondag 7 mei 2023 @ 23:12:28 #211
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_209053614
quote:
0s.gif Op zondag 7 mei 2023 22:10 schreef Sally het volgende:

[..]
Kloon?

Btw, succes met HAM vandaag. De race is nog niet voorbij, maar goed ziet het er niet echt uit voor de Sir :P
Kloon :) Ik ken @klaasweetalles vooral van zijn Harvard-analyses.
twitter
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
pi_209053698
quote:
10s.gif Op zondag 7 mei 2023 23:12 schreef AFCNiels het volgende:

[..]
Kloon :) Ik ken @:Klaasweetalles vooral van zijn Harvard-analyses.

Tja dat... dat moet men mij toch eens uitleggen wat dát zijn...
Sally in F1 / Hamilton is de beste allertijden en wordt nooit meer overtroffen #9

quote:
Nice. :')

Geeft geen punten in het WDC, hè.
Op maandag 12 oktober 2009 00:26 schreef vosss het volgende:
:*-je voor Sally, gewoon omdat ik haar lief vind :@
  zondag 7 mei 2023 @ 23:43:57 #213
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_209054018
quote:
0s.gif Op zondag 7 mei 2023 23:17 schreef Sally het volgende:

[..]
Tja dat... dat moet men mij toch eens uitleggen wat dát zijn...
Sally in F1 / Hamilton is de beste allertijden en wordt nooit meer overtroffen #9
[..]
Nice. :')

Geeft geen punten in het WDC, hè.
Hiervoor moet je toch echt bij Klaas zelf zijn (als zijn ban is opgeheven), @Sally , ik heb geen flauw idee waar de discussie die je hierboven aanhaalt over gaat.
Persoonlijk maakt het mij verder allemaal niet zoveel uit verder, ik ben zelf meer liefhebber van Alonso.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
pi_209054049
quote:
10s.gif Op zondag 7 mei 2023 23:43 schreef AFCNiels het volgende:

[..]
Hiervoor moet je toch echt bij Klaas zelf zijn (als zijn ban is opgeheven), @:Sally , ik heb geen flauw idee waar de discussie die je hierboven aanhaalt over gaat.
Persoonlijk maakt het mij verder allemaal niet zoveel uit verder, ik ben zelf meer liefhebber van Alonso.
Ach, da's nou jammer. Klaas kan me niet meer bereiken.

Maar een Alonso-fan: wat doet die hier dan, in dit topic? (en Ajakkes-fan ook neem ik aan? Gaat niet al te best op dit moment met de Godenzoontjes, of wel? - bij voorbaat al excuses voor het plagen. Kant nie late
Op maandag 12 oktober 2009 00:26 schreef vosss het volgende:
:*-je voor Sally, gewoon omdat ik haar lief vind :@
  maandag 8 mei 2023 @ 00:07:43 #215
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_209054137
quote:
0s.gif Op zondag 7 mei 2023 23:48 schreef Sally het volgende:

[..]
Ach, da's nou jammer. Klaas kan me niet meer bereiken.

Maar een Alonso-fan: wat doet die hier dan, in dit topic? (en Ajakkes-fan ook neem ik aan? Gaat niet al te best op dit moment met de Godenzoontjes, of wel? - bij voorbaat al excuses voor het plagen. Kant nie late
Je zal inderdaad even geduld moeten hebben voor een reactie van Klaas zelf, maar zelfs dan weet ik niet of je er veel aan hebt, want vaak zijn zijn analyses van een dusdanig niveau dat hij de enige is die ze begrijpt :)
Ik keek even in dit topic omdat het me opviel. Ja, de Godenzonen hebben even een dipje, maar gelukkig is het seizoen bijna afgelopen. Ik dacht eigenlijk niet dat je nog op de basisschool zat, totdat ik "Ajakkes" las.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
pi_209054156
quote:
10s.gif Op maandag 8 mei 2023 00:07 schreef AFCNiels het volgende:
Ik dacht eigenlijk niet dat je nog op de basisschool zat, totdat ik "Ajakkes" las.
plagerijtje.

quote:
10s.gif Op maandag 8 mei 2023 00:07 schreef AFCNiels het volgende:

[..]
Je zal inderdaad even geduld moeten hebben voor een reactie van Klaas zelf, maar zelfs dan weet ik niet of je er veel aan hebt, want vaak zijn zijn analyses van een dusdanig niveau dat hij de enige is die ze begrijpt :)
Oh gelukkig, ik dacht dat ik de enige was die er zo over denkt :@

Ik wens je een goede avond nog.
Tot een volgende keer, en dank voor de verklaring van de afwezigheid van Meneer Klaas. ^O^
Op maandag 12 oktober 2009 00:26 schreef vosss het volgende:
:*-je voor Sally, gewoon omdat ik haar lief vind :@
  maandag 8 mei 2023 @ 06:14:19 #217
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_209054507
Op leeftijd kan je het niet gooien, aangezien een Alonso terwijl hij derde rijd nog even tussendoor kijkt na een inhaal actie van zijn teamgenoot.

Alonso is gewoon baas :D
Er staat nog een vraag voor u open!!
  dinsdag 9 mei 2023 @ 14:49:48 #218
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_209071919
Wanneer gaat Lewis rondkijken voor iets anders? Dit jaar gaat het hem duidelijk niet worden, maar zelfs als Mercedes de lijn naar boven weer weet te vinden dan nog geloof ik niet dat ze volgend jaar alweer mee kunnen strijden om het kampioenschap.

Als AM niet al vast zat aan Alonso (waarvan ik me niet kan voorstellen dat Hamilton daar weer teammaat van wil zijn) en Stroll (die "papa" nooit zal ontslaan) dan had me dat een uitstekende keuze geleken voor een overstap.
pi_209072546
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 mei 2023 14:49 schreef beantherio het volgende:
Wanneer gaat Lewis rondkijken voor iets anders? Dit jaar gaat het hem duidelijk niet worden, maar zelfs als Mercedes de lijn naar boven weer weet te vinden dan nog geloof ik niet dat ze volgend jaar alweer mee kunnen strijden om het kampioenschap.

Als AM niet al vast zat aan Alonso (waarvan ik me niet kan voorstellen dat Hamilton daar weer teammaat van wil zijn) en Stroll (die "papa" nooit zal ontslaan) dan had me dat een uitstekende keuze geleken voor een overstap.
Denk dat Lewis beter iets buiten de F1 kan gaan zoeken, wellicht muziek maken met z'n goede vriend Kanye, of films maken met Tom Cruise en Will Smith, waarmee hij ook al goede banden heeft, en nu toch al film maakt met Brad Pitt
pi_209072605
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 mei 2023 15:35 schreef tripel7 het volgende:
Denk dat Lewis beter iets buiten de F1 kan gaan zoeken, wellicht muziek maken met z'n goede vriend Kanye, of films maken met Tom Cruise en Will Smith, waarmee hij ook al goede banden heeft, en nu toch al film maakt met Brad Pitt
Dat gevoel heb ik ook: Ik denk dat Hamilton nadat Russell ruim boven hem is geëindigd de F1 definitief verlaat en zich op de fashionwereld gaat richten. En aan liefdadigheidswerk gaat doen. Iets totaal anders dan de racesport. Ik zie hem ook niet meer terugkomen, in geen enkele rol. Tot die tijd (verslagen door teamgenoot) blijft ie bij Mercedes.
pi_209072666
quote:
0s.gif Op maandag 8 mei 2023 06:14 schreef theguyver het volgende:
Op leeftijd kan je het niet gooien, aangezien een Alonso terwijl hij derde rijd nog even tussendoor kijkt na een inhaal actie van zijn teamgenoot.

Alonso is gewoon baas :D
Die is van een andere orde.

Lewis Hamilton is marketing. Een prima rijder, maar geen legend die de boeken in gaat als een speciale rijder.
  dinsdag 9 mei 2023 @ 15:56:39 #222
131800 Tarado
capô de fusca
pi_209072734
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 mei 2023 15:48 schreef Duiveltja het volgende:

[..]
Die is van een andere orde.

Lewis Hamilton is marketing. Een prima rijder, maar geen legend die de boeken in gaat als een speciale rijder.
Als je 7 titels wint ga je altijd de boeken in als een speciale rijder, dat is nou net het punt. :)
pi_209072757
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 mei 2023 15:56 schreef Tarado het volgende:

[..]
Als je 7 titels wint ga je altijd de boeken in als een speciale rijder, dat is nou net het punt. :)
Met deze afloop waar hij door Russell (die niet perse bekend staat als toekomstig F1 kampioen) omver wordt gereden. Zullen mensen ook wel denken dat hij misschien niet zo goed is als we dachten.
  dinsdag 9 mei 2023 @ 16:02:40 #224
131800 Tarado
capô de fusca
pi_209072808
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 mei 2023 15:58 schreef Duiveltja het volgende:

[..]
Met deze afloop waar hij door Russell (die niet perse bekend staat als toekomstig F1 kampioen) omver wordt gereden. Zullen mensen ook wel denken dat hij misschien niet zo goed is als we dachten.
Ik vind hem ook niet zó goed, dat is toch de discussie in dit topic, maar dat vergelijken blijft altijd moeilijk.

Waarom George niet bekend staat als een toekomstig WK wist ik niet, ik denk zelf wel dat hij een kandidaat is/wordt.
pi_209073031
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 mei 2023 16:02 schreef Tarado het volgende:

[..]
Ik vind hem ook niet zó goed, dat is toch de discussie in dit topic, maar dat vergelijken blijft altijd moeilijk.

Waarom George niet bekend staat als een toekomstig WK wist ik niet, ik denk zelf wel dat hij een kandidaat is/wordt.
Nee, dat zie je snel genoeg. Hij is een goede net niet rijder.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')