Vandaag fudge gemaakt met een kersttintje. Ook perfect om je overgebleven Sinterklaas chocolade om te smelten en voor wat restanten van kerst snoep af te komen dus vooral lekker gebruiken wat in huis is.
Recept
350 gram chocolade
1 blikje gecondenseerde melk
100 gram kerstkransjes in stukken
Goede hand met mini merengue of schuimkransjes in stukjes (marshmallows werken ook heel goed)
Sprinkels, kerstkransjes, glitter, merengue of wat je maar wil als topping
Bakvorm van ongeveer 20*25 bekleden met bakpapier (let op als je het papier even goed kreukelt dan gaat het makkelijker in de vorm)
Verwarm de chocolade met de gecondenseerde melk op laag vuur en roer goed.
Breek de kerstkransjes in stukken
Als alles gesmolten is meng het chocolade mengsel met de biscuitjes en in mijn geval merengue (hou wel wat als topping achter)
Verdeel alles goed over het bakblik en doe de versiering er op evt iets aandrukken
Laat het ongeveer een uur afkoelen op het aanrecht en daarna met folie er over 4 uur in de koelkast. Snijd in blokjes om uit te delen