FOK!forum / Eurovisie Songfestival / [2023] IJsland: Söngvakeppnin 2023 #1
Cyan9vrijdag 27 januari 2023 @ 15:52
Flt5vGYWQAM0jg7.jpg

Zoals de meeste Scandinavische landen heeft ook IJsland een langlopende nationale voorronde, wat op zich best een prestatie is, want het inwoneraantal ligt relatief laag. Toch is er altijd weer volop interesse, want het songfestival leeft ook hier. Helaas zorgt het niet altijd voor denderende resultaten. Met Hatari en Dađi werden weliswaar twee top 10 plaatsen gehaald in 2019 en 2021, maar vaak blijven de inzendingen die de finale weten te halen in het rechter rijtje steken. Zoals vorig jaar, toen werd net aan de finale gehaald en was het eindresultaat een 23ste plaats.

Maar RÚV, de IJslandse omroep, houdt de moed er in en organiseert ook dit jaar weer Söngvakeppnin. Het format lijkt niet te zijn veranderd, er zijn 10 deelnemers verdeeld over twee halve finales. In elke halve finale gaan er twee acts door naar de finale, met de mogelijkheid dat er een wildcard wordt uitgedeeld. Je kan er bijna wel vanuit gaan dat dit gaat gebeuren, vorige twee edities gebeurde het namelijk ook. De halve finales zijn verder puur televoting, in de finale zijn er twee stemrondes waarbij in de eerste ronde een 50-50 verdeling in tussen televoting en een internationale jury. In de tweede ronde, die gaat tussen de twee acts die de meeste stemmen hebben behaald, is het puur televoting die de uiteindelijke winnaar bepaald.

De RÚV heeft laten weten 132 inzendingen te hebben mogen ontvangen, en daaruit zijn tien gelukkige artiesten gekozen die het tegen elkaar mogen opnemen. Morgen (28 januari) krijgen we de officiële lijst, maar de inmiddels beroemde/beruchte Eurovision Crystal Ball heeft op Twitter al een boekje open gedaan. Dit jaar hebben ze al vaak gelijk gehad, dus hieronder volgen alvast de voorspellingen:
Inmiddels bevestigd!

1. Úlfar - Betri Mađur / Impossible
2. Diljá - Lifandi inni í mér / Power
3. Sigga Ózk - Gleyma ţér og dansa / Dancing Lonely
4. Celebs - Dómsdags Dans / Doomsday Dancing
5. Silja Rós & Kjalar - Ég styđ ţína braut / Together We Grow
6. Benedikt - Ţora / Brave Face
7. Bragi - Stundum Snyst Heimurinn Gegn Ţer / Sometimes the World's Against Us
8. Langi Seli Og Skuggarnir - OK
9. Kristín Sesselja - Óbyggđir / Terrified
10. Móa - Glötuđ ást / Loose This Dream

De halve finales zijn op 18 en 25 februari, de finale volgt op 4 maart. w/

[ Bericht 4% gewijzigd door Cyan9 op 29-01-2023 01:27:43 ]
koffieleukzaterdag 28 januari 2023 @ 20:55
Voorstelrondje lijkt al begonnen te zijn :)
koffieleukzaterdag 28 januari 2023 @ 21:39
Crystal bal heeft gelijk ^O^
9 van de 10 nummers hebben ook een Engelse versie.

Linkje naar Youtube en de Spotify playlist van alle versies :)
Cyan9zaterdag 28 januari 2023 @ 21:42
Ik zal de OP even updaten.
Thrtszaterdag 28 januari 2023 @ 22:08
Zit er iets tussen?
Cyan9zaterdag 28 januari 2023 @ 22:50
En even een luister review!

1. Úlfar - Betri Mađur / Impossible
Mooie stem, maar dit voelt als een ballad die we al duizend keer voorbij hebben zien komen op het ESF en talloze nationale voorrondes. Het heeft een goede opbouw voor een ballad, maar ik raak er niet door geboeid. In een voorronde met minder kwaliteit (ik noem geen namen) zou dit makkelijk het sterkste nummer kunnen zijn, maar hier is het gewoon niet bijzonder genoeg. In het IJslands klinkt het beter.

2. Diljá - Lifandi inni í mér / Power
Hele interessante stem, als ze live goed zingt kan dit behoorlijk indrukwekkend overkomen. Ik hoor een drum 'n bass beat, maar wat mij betreft klinkt het niet gedateerd. De beat zwelt lekker aan in het refrein, en Diljá kan hier vocaal lekker losgaan. De bridge past er ook goed in, al valt en staat dit wel echt met de live uitvoering. In het Engels klinkt het ook goed, maar ik geef (denk ik) de voorkeur aan de eigen taal. Kanshebber!

3. Sigga Ózk - Gleyma ţér og dansa / Dancing Lonely
Dit klinkt heel liefelijk en onschuldig, maar is wat mij betreft daarmee ook behoorlijk tam. De beat is niet overtuigend, en alles samen zou het zo in een niet al te goede Netflix film kunnen over het zware tienerleven met alle bijbehorende struggles, en dan draait dit nummer als de hoofdpersoon toch met die ene leuke jongen kan dansen op het gala. Ik ben geen fan.

4. Celebs - Dómsdags Dans / Doomsday Dancing
Dit is sowieso origineler dan de meeste andere inzendingen. Ik hou wel van deze vibes, maar het grenst af en toe toch een beetje te veel op camp. Ben wel heel erg benieuwd of dit live beter overkomt, zo'n nummer is het wel. Als ze live flink uitpakken kan dit nog wel eens heel goed overkomen op de televoters. Al is het daar misschien toch weer net iets te tam voor. Voordeel: in het Engels werkt het ook gewoon. Ik ben positief.

5. Silja Rós & Kjalar - Ég styđ ţína braut / Together We Grow
Ietwat mysterieus begin wat me meteen weet te boeien. Beide stemmen passen erg goed bij elkaar, ze versterken elkaar. Het refrein is meeslepend genoeg en gelukkig niet te bombastisch, dat zou niet bij het gevoel van het nummer passen. Ik wilde dit meteen nog een keer afspelen, maar wel in de IJslandse versie. In het Engels werkt het een stuk minder goed. Kanshebber wat mij betreft.

6. Benedikt - Ţora / Brave Face
Het begint sterk, een goede opbouw, maar het refrein geeft me veel te weinig. De beat is opeens helemaal weg, en komt wat mij betreft veel te vlak weer terug. Grappig genoeg blijft de beat wel in het tweede refrein, maar daar komt het dan weer nogal gedateerd over. Hij zingt wel goed, en de gezongen taal maakt me bij deze niet zo veel uit. Niet zo bijzonder overall.

7. Bragi - Stundum Snyst Heimurinn Gegn Ţer / Sometimes the World's Against Us
Goede stem, goede opbouw voor een ballad, beetje basic. Zulk soort nummers hebben we al heel vaak op het ESF podium gehad en dat hoeft op zich niet erg te zijn, maar ik merk dat het me toch niet zo veel doet. De emotie achter het nummer komt niet helemaal aan. In het Engels wordt het refrein enorm cliché, dus laten we dat maar niet doen.

8. Langi Seli Og Skuggarnir - OK
Dit klinkt leuk! Het intro duurt alleen wel erg lang, de vocalen starten pas na 45 seconden. Dat is toch wat laat op een nummer dat krap aan drie minuten duurt. Ook daarna zitten er lange instrumentale stukken is, want goed bij het nummer past, maar wat het niet zo geschikt maakt voor het ESF. Ik denk dat dit te veel een niche is om een kans te maken, en eigenlijk is het nummer gewoon te kort. Maar het publiek kan er wel lekker op swingen.

9. Kristín Sesselja - Óbyggđir / Terrified
Het begin is sterk en stemmig. Ik ben geboeid, ik ben benieuwd waar dit naartoe gaat, het refrein past goed bij het nummer, dit klinkt prima. Ik heb hier niet zo veel op aan te merken, het lijkt allemaal goed in elkaar te zitten, en het einde is prachtig. Het eindigt wel een beetje abrupt, dat is wel jammer. Een stemmig outro had het nummer goed kunnen doen, maar we zitten al op 3 minuten. Liever niet in het Engels, maar wel een kanshebber.

10. Móa - Glötuđ ást / Loose This Dream
Ik vraag me eigenlijk meteen af of dit gedateerd is of niet. Ze heeft een mooie stem, het nummer lijkt echt voor haar gemaakt, maar ik weet niet zo goed wat ik hier mee moet. Het kabbelt ook een beetje voort, terwijl ze wel uitpakt en het live lekker dramatisch gebracht kan worden. Ik denk alleen dat dit niet aansluit bij wat nu populair is, en het geen stemmen gaat trekken. De gezongen taal maakt weinig verschil.

[ Bericht 0% gewijzigd door Cyan9 op 29-01-2023 01:27:59 ]
Momozondag 29 januari 2023 @ 00:05
Ik ben niet zo een mooie review als @Cyan9 maar mijn eerste indruk is nogal mweh. Toen ik de beschrijving van de band Celeb las was ik enthousiast maar het nummer valt mij tegen. Denk dat ik de nummers van Kristín Sesselja het beste vond klinken.
Momozaterdag 18 februari 2023 @ 14:51
Reminder vanavond om 20:45 is hier de eerste halve finale

Running Order

Bragi – "Stundum snýst heimurinn gegn ţér"
Móa – "Glötuđ ást"
Benedikt – "Ţora"
Celebs – "Dómsdagsdans"
Diljá – "Lifandi inni í mér"
Cyan9zaterdag 18 februari 2023 @ 15:38
Diljá en Celebs voor de finale graag.
Momozaterdag 18 februari 2023 @ 15:48
quote:
84s.gif Op zaterdag 18 februari 2023 15:38 schreef Cyan9 het volgende:
Diljá en Celebs voor de finale graag.
Eens met dit statement, voor het format: er gaan vandaag 2 artiesten door en volgende week ook nog 2 en dan is er nog 1 wildcard.
Cyan9zaterdag 18 februari 2023 @ 15:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2023 15:48 schreef Momo het volgende:

[..]
Eens met dit statement, voor het format: er gaan vandaag 2 artiesten door en volgende week ook nog 2 en dan is er nog 1 wildcard.
Diljá is m'n overall favoriet, en Celebs is lekker afwijkend. Ik vind ook dit jaar IJsland toch wel weer kwalitatief goed.
molloot200zaterdag 18 februari 2023 @ 18:24
Ik heb hier nog helemaal niks van gehoord (als enige nationale finale van allen). Ik twijfel een beetje of ik dat zo laat of dat ik er toch wat van ga luisteren. Meestal vind ik IJsland namelijk wel een mooie voorronde hebben (maar vorig jaar viel het ook wel tegen).
koffieleukzaterdag 18 februari 2023 @ 18:26
Heb hier ook nog niets van gehoord, denk dat ik deze vanavond wel ga volgen :Y
Momozaterdag 18 februari 2023 @ 20:44
Gott kvöld
Sableheartzaterdag 18 februari 2023 @ 20:46
Dit klinkt als een intro
Sableheartzaterdag 18 februari 2023 @ 20:59
Dit is poppy, maar komt al veel spontaner over dan welk nummer bij Zweden dan ook
molloot200zaterdag 18 februari 2023 @ 20:59
Dit is wel vrij vlakjes.
Momozaterdag 18 februari 2023 @ 21:00
Bragi is wel ook wel echt een broekie :D
koffieleukzaterdag 18 februari 2023 @ 21:01
Vind deze ook niet echt loskomen, maar geen slecht begin dit.
Cirilicozaterdag 18 februari 2023 @ 21:06
Niet slecht ,maar ook niet boeiend.
Momozaterdag 18 februari 2023 @ 21:07
Publiek gaat wel los
koffieleukzaterdag 18 februari 2023 @ 21:07
Vind haar wel goed, nummer is niet heel veel bijzonders.
Sableheartzaterdag 18 februari 2023 @ 21:12
We hebben 2 nummers gehad, dus we zitten bijna halverwege en zijn aan reclame toe
Momozaterdag 18 februari 2023 @ 21:20
Celebs beginnen nu
molloot200zaterdag 18 februari 2023 @ 21:21
Toch een beetje bonte avond vibes met de staging maar het klinkt ook wel lekker
molloot200zaterdag 18 februari 2023 @ 21:21
Oké nee toch niet _O-
molloot200zaterdag 18 februari 2023 @ 21:21
Dit wordt met de minuut meer wtf
Momozaterdag 18 februari 2023 @ 21:21
Hele kerstafdeling leeg gehaald voor die slingers
Sableheartzaterdag 18 februari 2023 @ 21:21
Ok???

Chaotisch, maar niet per se slecht
Momozaterdag 18 februari 2023 @ 21:22
Weet niet of het goed zou doen op ESF, maar ik vermaak mij wel :)
Cirilicozaterdag 18 februari 2023 @ 21:22
Hahaha, dit is nog best leuk. :D
molloot200zaterdag 18 februari 2023 @ 21:22
Ik weet niet of ik dit leuk vind of niet, kan dat ook?

Ik denk wel dat dit doorgaat ergens.
Nashipeerzaterdag 18 februari 2023 @ 21:23
Op de studioversie vond ik deze nog interessant, maar deze outfits en staging geeft toch wel ESF2007 vibes. Past ook wel met Kroatië dit jaar (en een beetje Roemenië)
molloot200zaterdag 18 februari 2023 @ 21:23
Publiek gaat er wel goed op?
Momozaterdag 18 februari 2023 @ 21:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2023 21:22 schreef molloot200 het volgende:
Ik weet niet of ik dit leuk vind of niet, kan dat ook?

Ik denk wel dat dit doorgaat ergens.
Je mag in conflict zijn met jezelf in dit subforum :)
koffieleukzaterdag 18 februari 2023 @ 21:24
Weet dus niet of dit heel goed is of heel slecht _O-
Ik vergeet deze in ieder geval niet.
molloot200zaterdag 18 februari 2023 @ 21:26
Volgens Wikipedia is deze meneer ook een professioneel voetballer.
koffieleukzaterdag 18 februari 2023 @ 21:26
Piano riedeltje aan het begin is Don't Look Back In Anger :D
koffieleukzaterdag 18 februari 2023 @ 21:27
Dit stukje voor het refrein is Problem van Ariana Grande, nog even bedenken wat het refrein is.
Momozaterdag 18 februari 2023 @ 21:28
Dit doet mij denken aan ook nog een ander nummer
molloot200zaterdag 18 februari 2023 @ 21:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2023 21:27 schreef koffieleuk het volgende:
Dit stukje voor het refrein is Problem van Ariana Grande, nog even bedenken wat het refrein is.
Het refrein is niet zo krachtig in elk geval.
Cirilicozaterdag 18 februari 2023 @ 21:29
Meh.
Sableheartzaterdag 18 februari 2023 @ 21:30
dat men gelijk aan verschillende andere nummers moest denken, verrast me totaal niet als ik het zo hoorde.
Momozaterdag 18 februari 2023 @ 21:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2023 21:28 schreef Momo het volgende:
Dit doet mij denken aan ook nog een ander nummer

Deze volgens mij!
Sableheartzaterdag 18 februari 2023 @ 21:33
ze weet direct mijn aandacht te trekken
koffieleukzaterdag 18 februari 2023 @ 21:33
Fijne stem.
Sableheartzaterdag 18 februari 2023 @ 21:34
Ik geniet O+
Cirilicozaterdag 18 februari 2023 @ 21:35
Boring, dus Duncan opgezet op lrt.
molloot200zaterdag 18 februari 2023 @ 21:35
Best mooi, maar zou niet in de buurt komen van de finale op het Eurovisie.
koffieleukzaterdag 18 februari 2023 @ 21:35
Voor m'n gevoel doet het nummer iets te weinig, maar wat een genot om naar haar te luisteren O+
Sableheartzaterdag 18 februari 2023 @ 21:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2023 21:35 schreef molloot200 het volgende:
Best mooi, maar zou niet in de buurt komen van de finale op het Eurovisie.
Misschien, maar dit is wel het type nummer waarvoor ik het songfestival kijk.
Sableheartzaterdag 18 februari 2023 @ 21:37
5 Glotud Ast

3 Domsdag Dans

2 Lifandi inni i mer
4 Stundum ...
1 Dora
Momozaterdag 18 februari 2023 @ 21:37
Mevrouw heeft wel ervaring kan je zien, maar ik zou het niet nog een keer willen zien of horen eigenlijk.
koffieleukzaterdag 18 februari 2023 @ 21:38
Is het format nog steeds 2 van elke semi + 1 wildcard?
Dan zou ik gaan voor die laaste, het duo, en het meisje.
molloot200zaterdag 18 februari 2023 @ 21:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2023 21:38 schreef koffieleuk het volgende:
Is het format nog steeds 2 van elke semi + 1 wildcard?
Dan zou ik gaan voor die laaste, het duo, en het meisje.
Die wildcard gaat wel over beide semi's zeg maar.
Momozaterdag 18 februari 2023 @ 21:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2023 21:38 schreef koffieleuk het volgende:
Is het format nog steeds 2 van elke semi + 1 wildcard?
Dan zou ik gaan voor die laaste, het duo, en het meisje.
Ja ik vermoed van wel met 5 kandidaten deze semi
Momozaterdag 18 februari 2023 @ 21:38
Celebs – "Dómsdagsdans"
Diljá – "Lifandi inni í mér"

Deze 2 vond ik potentie hebben voor een ESF
koffieleukzaterdag 18 februari 2023 @ 21:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2023 21:38 schreef molloot200 het volgende:

[..]
Die wildcard gaat wel over beide semi's zeg maar.
Begrepen hoor :Y
Is uiteraard nog zien of de tweede semi beter is.
molloot200zaterdag 18 februari 2023 @ 21:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2023 21:38 schreef Momo het volgende:
Celebs – "Dómsdagsdans"
Diljá – "Lifandi inni í mér"

Deze 2 vond ik potentie hebben voor een ESF
Eens ^O^

Ondanks dat ik dus nog niet weet of ik Domsdagsdans fun of vreselijk vind :D
Momozaterdag 18 februari 2023 @ 21:39
FpRscsPaUAATdi4?format=jpg&name=medium

Wat ben jij op het podium?
molloot200zaterdag 18 februari 2023 @ 21:39
Hondje O+
koffieleukzaterdag 18 februari 2023 @ 21:40
Marcus en Martinus ook net genoemd trouwens, het nieuws reist snel.
molloot200zaterdag 18 februari 2023 @ 21:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2023 21:39 schreef Momo het volgende:
[ afbeelding ]

Wat ben jij op het podium?
:D Toch gelijk nieuwsgierig zijn wie er dan in zo'n outfit schuilgaat.
koffieleukzaterdag 18 februari 2023 @ 21:44
-

[ Bericht 100% gewijzigd door koffieleuk op 18-02-2023 21:44:48 ]
Sableheartzaterdag 18 februari 2023 @ 21:56
Dit nummer wordt door het publiek beleefd O+
koffieleukzaterdag 18 februari 2023 @ 22:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2023 21:56 schreef Sableheart het volgende:
Dit nummer wordt door het publiek beleefd O+
Had je het nog over Diljá, of heb ik een goeie interval gemist? :)
Sableheartzaterdag 18 februari 2023 @ 22:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2023 22:03 schreef koffieleuk het volgende:

[..]
Had je het nog over Diljá, of heb ik een goeie interval gemist? :)
Een hele gezellige interval waarbij het hele publiek mee zong
Sableheartzaterdag 18 februari 2023 @ 22:08
Dit klinkt als een uitslag hier
Sableheartzaterdag 18 februari 2023 @ 22:09
na nog een beetje reclame. (Sorry)
Nashipeerzaterdag 18 februari 2023 @ 22:09
Nog even snel een reclame er tussen proppen :P
koffieleukzaterdag 18 februari 2023 @ 22:10
Een ABBA singalong met Selma en Yohanna? Ben ik bij.
molloot200zaterdag 18 februari 2023 @ 22:14
Nu uitslag?
Sableheartzaterdag 18 februari 2023 @ 22:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2023 22:14 schreef molloot200 het volgende:
Nu uitslag?
Lijkt er op, maar ik ben al een keer in een fakeout getrapt
molloot200zaterdag 18 februari 2023 @ 22:15
Nummertje 2 door
Momozaterdag 18 februari 2023 @ 22:15
Dilja
koffieleukzaterdag 18 februari 2023 @ 22:15
Tot nu toe gaat het goed.
molloot200zaterdag 18 februari 2023 @ 22:16
Er wordt gereageerd alsof ze gewonnen heeft :D _O-
molloot200zaterdag 18 februari 2023 @ 22:17
Oh geen Domsdagsdans
Sableheartzaterdag 18 februari 2023 @ 22:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2023 22:15 schreef koffieleuk het volgende:
Tot nu toe gaat het goed.
Nu niet meer
NailQueenzaterdag 18 februari 2023 @ 22:17
IJsland is nog bezig? Dan schakel ik even in
Cyan9zaterdag 18 februari 2023 @ 22:18
Diljá voor de winst. w/
Sableheartzaterdag 18 februari 2023 @ 22:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2023 22:17 schreef NailQueen het volgende:
IJsland is nog bezig? Dan schakel ik even in
Ik vrees dat er niet veel meer te zien gaat zijn. Er zijn 2 nummers die naar de finale gaan, en die zijn zojuist aangekondigd
NailQueenzaterdag 18 februari 2023 @ 22:18
Hallo en doei :W
Cirilicozaterdag 18 februari 2023 @ 22:18
Boooooeeeeehhhh
Sableheartzaterdag 18 februari 2023 @ 22:18
Maar je krijgt de aftiteling mee
Momozaterdag 18 februari 2023 @ 22:18
Bragi de voetballer dus
koffieleukzaterdag 18 februari 2023 @ 22:19
Ach ja, staging en nummer van Bragi waren wel goed uitgevoerd.
Sableheartzaterdag 18 februari 2023 @ 22:20
Dat was hem dan weer voor vanavond. We zijn eerder klaar dan vorige of volgende week :)
molloot200zondag 19 februari 2023 @ 18:43
Diljá is op plek 20 binnengekomen in de IJslandse spotify charts. Haar Engelse versie kwam op 44 binnen. Liedje van Bragi is niet terug te vinden in de top 50.

Ook in de views van de liveperformance loopt ze 3K views voor.
Momozaterdag 25 februari 2023 @ 11:21
Semi-final 2
Running order
running

1
Kristín Sesselja – "Óbyggđir"

2
Langi Seli & Skuggarnir – "OK"

3
Silja Rós & Kjalar – "Ég styđ ţína braut"

4
Úlfar – "Betri mađur"

5
Sigga Ózk – "Gleyma ţér og dansa"
Cyan9zaterdag 25 februari 2023 @ 12:09
Deze semi vind ik eigenlijk niet zo interessant.
Sableheartzaterdag 25 februari 2023 @ 20:47
IJsland zou moeten beginnen, maar ik zie alleen maar zwart beeld.
Sableheartzaterdag 25 februari 2023 @ 20:47
ah, daar gaan we
Sableheartzaterdag 25 februari 2023 @ 21:00
Dit is prima.
Sableheartzaterdag 25 februari 2023 @ 21:06
Nummer twee begon alsof het interessant zou zijn, maar vervalt in artistiek niets
koffieleukzaterdag 25 februari 2023 @ 21:08
Ik kom misschien nog even buurten als we in Zweden en Finland op de uitslag wachten :)
Sableheartzaterdag 25 februari 2023 @ 21:16
verkeerde topic
Sableheartzaterdag 25 februari 2023 @ 21:24
lekkere intro
Sableheartzaterdag 25 februari 2023 @ 21:25
dit voelt als eind jaren 50, heerlijk O+
Sableheartzaterdag 25 februari 2023 @ 21:27
Ok was niet Ok, het was gewoon het beste nummer van de avond over alle 4 de shows
Sableheartzaterdag 25 februari 2023 @ 21:32
Het is niet echt goed, maar het boeit wel
Sableheartzaterdag 25 februari 2023 @ 21:38
En we eindigen redelijk
Sableheartzaterdag 25 februari 2023 @ 21:48
3. Ok

gat

4. Eg Styd Dina Braut

5. Gleyma Der Og Dansa
1. Betri Madur

2. Obyggdir
Sableheartzaterdag 25 februari 2023 @ 22:13
zoals blijkbaar gebruikelijk nog even reclame voor de uitslag
Sableheartzaterdag 25 februari 2023 @ 22:18
nu gaan we wel richting uitslag
Sableheartzaterdag 25 februari 2023 @ 22:19
nummer 5 ((sigga ozk (?)) door
Sableheartzaterdag 25 februari 2023 @ 22:20
OK door *O*
Sableheartzaterdag 25 februari 2023 @ 22:22
Domsdag Dans kwam langs, kreeg die de wild card?
molloot200zaterdag 25 februari 2023 @ 23:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 februari 2023 22:22 schreef Sableheart het volgende:
Domsdag Dans kwam langs, kreeg die de wild card?
Ik lees op internet van wel :Y

En op zich ook wel verdiend! Hoeft voor mij niet naar het ESF, maar wel leuk om erbij te hebben in de finale.
Momozaterdag 25 februari 2023 @ 23:13
quote:
The second semi final of Söngvakeppnin 2023 has wrapped up with two more finalists chosen: Sigga Ózk with "Gleyma ţér og dansa" and Langi Seli & Skuggarnir with "OK"
After the second semi final tonight, the Icelandic broadcaster, RÚV has the opportunity to select a wildcard to also move onto the final.

With this, the broadcaster selected Celebs to advance as well.
molloot200dinsdag 28 februari 2023 @ 10:15
Running order:

1. Sigga Ózk
2. Bragi
3. Celebs
4. Diljá
5. Langi Seli og Skuggarnir

De twee die ik het liefst op het ESF zie, zitten allebei aan het eind :)
Cyan9dinsdag 28 februari 2023 @ 10:25
Als Diljá niet wint ga ik zo ongelofelijk rellen.
Nashipeerdinsdag 28 februari 2023 @ 13:26
Volgens de bookmakers gaan Langi Seli & Sluggarnir winnen met OK

https://eurovisionworld.com/odds/iceland-songvakeppnin
Cyan9dinsdag 28 februari 2023 @ 17:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 februari 2023 13:26 schreef Nashipeer het volgende:
Volgens de bookmakers gaan Langi Seli & Sluggarnir winnen met OK

https://eurovisionworld.com/odds/iceland-songvakeppnin
Dat kan er ook nog wel bij.
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 09:56
Vanavond is de finale in IJsland

Running Order

Sigga Ózk – "Dancing Lonely"
Bragi – "Sometimes the World's Against You"
Celebs – "Doomsday Dancing"
Diljá – "Power"
Langi Seli & Skuggarnir – "OK"

De bookies denken dat waarschijnlijk Dilja gaat winnen gevolgd door Langi Seli & Sluggarnir
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 11:10
Jury

FqXiqObX0AEaB5q?format=png&name=large
Cirilicozaterdag 4 maart 2023 @ 12:17
Ik ben voor Celebs *O* en anders Dilja.

Langi als mijn minst favoriet. Op basis van recaps. :P
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 17:05
Op basis van de studioversie zou ik gaan voor Celebs, maar die live versie was niet best -O-
Denk dat ik Sigga live nog het leukst vind. Dilja doet me niet zoveel, lijkt mij een beetje Paper 2.0.

Bragi en die rockabilly gasten mogen ze thuislaten.
molloot200zaterdag 4 maart 2023 @ 17:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 februari 2023 13:26 schreef Nashipeer het volgende:
Volgens de bookmakers gaan Langi Seli & Sluggarnir winnen met OK

https://eurovisionworld.com/odds/iceland-songvakeppnin
Odds zijn inmiddels wel veranderd met 41% voor Dilja en 22% voor OK (de rockabilly)
molloot200zaterdag 4 maart 2023 @ 17:10
Zal toch niet zo zijn dat we hier weer een band krijgen _O- Al is het wel in een stijl die we nog totaal niet hebben dit jaar.
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 17:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 17:10 schreef molloot200 het volgende:
Zal toch niet zo zijn dat we hier weer een band krijgen _O- Al is het wel in een stijl die we nog totaal niet hebben dit jaar.
Das waar, maar het is niet heel goed.
Denk dat ik alleen Kroatie en San Marino slechter vind, Ierland is zelfs nog beter te pruimen :D
molloot200zaterdag 4 maart 2023 @ 17:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 17:13 schreef koffieleuk het volgende:

[..]
Das waar, maar het is niet heel goed.
Denk dat ik alleen Kroatie en San Marino slechter vind, Ierland is zelfs nog beter te pruimen :D
Ik vind het op zich wel... OK :P

Ja ik heb dus wel iets met Kroatië dus die zou ik wel hoger zetten, alleen San Marino wel eronder (maar dat vind ik eigenlijk een beetje van hetzelfde niveau, niet echt opvallend, als achtergrondmuziek trek ik het prima, dat niveau :P )
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 17:54
POLL
Zigskyzaterdag 4 maart 2023 @ 20:44
Ik ga hier blanco in, dus kan niet meedoen met de poll. (Blanco doet mij denken aan Blanka en nu wil ik bloemen vernietigen die op een Italiaans podium staan :( ).
H_Tzaterdag 4 maart 2023 @ 20:44
Hallo IJsland!
H_Tzaterdag 4 maart 2023 @ 20:45
Iemand zin in een blokje hákarl?

LmpwZw.jpg
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 20:45
Gott kvöld
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 20:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 20:45 schreef H_T het volgende:
Iemand zin in een blokje hákarl?

[ afbeelding ]
Dat is echt iets wat ze alleen toeristen voeren.
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 20:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 20:45 schreef H_T het volgende:
Iemand zin in een blokje hákarl?

[ afbeelding ]
Das toch gefermenteerde haai?
H_Tzaterdag 4 maart 2023 @ 20:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 17:54 schreef Momo het volgende:
[poll=5240]
Puur op de naam gestemd op Celebs
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 20:45
Ever Hatari gesproken, het schijnt dat Matthias (de ruige stem) eruit is gestapt -O-
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 20:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 20:45 schreef koffieleuk het volgende:
Ever Hatari gesproken, het schijnt dat Matthias (de ruige stem) eruit is gestapt -O-
-O-
Sableheartzaterdag 4 maart 2023 @ 20:46
Aangesloten
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 20:46
Oh het wordt niet meer gehouden in het Buurthuis. :o
H_Tzaterdag 4 maart 2023 @ 20:47
quote:
10s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 20:45 schreef ijs_beer het volgende:

[..]
Das toch gefermenteerde haai?
:Y
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 20:47
die in die roze jurk heeft ook een best bultje botox gehad.
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 20:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 20:45 schreef koffieleuk het volgende:
Ever Hatari gesproken, het schijnt dat Matthias (de ruige stem) eruit is gestapt -O-
Hij heeft Hatari nog wel in zijn insta profiel staan.
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 20:49
die in die roze jurk heeft ook een best bultje botox gehad.

Oh, spuit 11.
usagi414zaterdag 4 maart 2023 @ 20:49
@Strani Ze zijn begonnen
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 20:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 20:49 schreef koffieleuk het volgende:
die in die roze jurk heeft ook een best bultje botox gehad.

Oh, spuit 11.
:P
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 20:49
Running order

Sigga Ózk – "Dancing Lonely"
Bragi – "Sometimes the World's Against You"
Celebs – "Doomsday Dancing"
Diljá – "Power"
Langi Seli & Skuggarnir – "OK"
Sableheartzaterdag 4 maart 2023 @ 20:50
Zijn dit covers op de voice oid?
Zigskyzaterdag 4 maart 2023 @ 20:51
Jeetje, das wel veel botox.
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 20:51
Inmiddels heeft Pasha gewonnen in Moldavië!
Zigskyzaterdag 4 maart 2023 @ 20:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 20:51 schreef koffieleuk het volgende:
Inmiddels heeft Pasha gewonnen in Moldavië!
Was het goed? Was niet te volgen.
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 20:53
ik kan me de ijslandse inzending van 2022 niet meer herinneren
H_Tzaterdag 4 maart 2023 @ 20:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 20:51 schreef koffieleuk het volgende:
Inmiddels heeft Pasha gewonnen in Moldavië!
:o

Hij stond in mijn top twee, maar ik was er niet zeker van dat hij het ook zou halen
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 20:53
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 20:52 schreef Zigsky het volgende:

[..]
Was het goed? Was niet te volgen.
Het geheel was best prima, maar misschien zijn een paar zanglessen en wat tweaks van de staging best wel handig.
Sableheartzaterdag 4 maart 2023 @ 20:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 20:53 schreef ijs_beer het volgende:
ik kan me de ijslandse inzending van 2022 niet meer herinneren
de zussen niet?
H_Tzaterdag 4 maart 2023 @ 20:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 20:53 schreef ijs_beer het volgende:
ik kan me de ijslandse inzending van 2022 niet meer herinneren
Groep vrouwen met een zacht gitaartje
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 20:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 20:53 schreef Sableheart het volgende:

[..]
de zussen niet?
oh ja. :O
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 20:54
Dacht eerst aan Dadi, maar dat was eerder al natuurlijk. _O-
Stranizaterdag 4 maart 2023 @ 20:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 20:49 schreef usagi414 het volgende:
@:Strani Ze zijn begonnen
Ja! Ik heb 'm aanstaan :Y
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 20:56
Die bordjes in het publiek zijn OK.
H_Tzaterdag 4 maart 2023 @ 20:56
IJslandse tekst van Te Deum? :o
Sableheartzaterdag 4 maart 2023 @ 20:56
We hebben nog niets gehoord, dus is het tijd voor reclame.

Dat deed Moldavie toch beter.
H_Tzaterdag 4 maart 2023 @ 21:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 20:56 schreef Sableheart het volgende:
We hebben nog niets gehoord, dus is het tijd voor reclame.

Dat deed Moldavie toch beter.
Daar heb ik een groot deel van de tijd niets gehoord. Of althans niet wat ik zou moeten horen
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 21:00
Wel leuk he 2 en half uur voor 5 nummers hier :P
Sableheartzaterdag 4 maart 2023 @ 21:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:00 schreef H_T het volgende:

[..]
Daar heb ik een groot deel van de tijd niets gehoord. Of althans niet wat ik zou moeten horen
Ik heb het ook moeten opgeven na het eerste nummer.

Maar daarvoor, en voor de eerste reclame, was er een opening van de deelnemers van vorig jaar die geweldig was.
Stranizaterdag 4 maart 2023 @ 21:01
Toch kan ik niet zeggen dat Liverpool me nou zo enorm trekt. Zal ook niet helpen dat waar ik woon al zo'n groot aantal mensen uit Liverpool huisvest.
BillDauterivezaterdag 4 maart 2023 @ 21:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:00 schreef Momo het volgende:
Wel leuk he 2 en half uur voor 5 nummers hier :P
Daardoor hebben we wel tijd voor liedjes van bands uit Liverpool, zoals The Beatles en Creedence Clearwater Revival :P
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 21:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:01 schreef BillDauterive het volgende:

[..]
Daardoor hebben we wel tijd voor liedjes van bands uit Liverpool, zoals The Beatles en Creedence Clearwater Revival :P
Had het voorstukje gemist, maar waarom CCR erin zit is mij ook een raadsel _O-
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 21:03
Dit is toch heerlijk kneuterig allemaal.
H_Tzaterdag 4 maart 2023 @ 21:03
Fijn dat Kingpin toch het rechte pad op is gegaan

kingpin-intothespiderverse.jpg
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 21:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:03 schreef ijs_beer het volgende:
Dit is toch heerlijk kneuterig allemaal.
Ze zijn wel echt gek op ESF op IJsland :)
H_Tzaterdag 4 maart 2023 @ 21:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:01 schreef Strani het volgende:
Toch kan ik niet zeggen dat Liverpool me nou zo enorm trekt. Zal ook niet helpen dat waar ik woon al zo'n groot aantal mensen uit Liverpool huisvest.
Dan is de kans dat je die in Liverpool tegenkomt toch wat kleiner
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 21:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:03 schreef ijs_beer het volgende:
Dit is toch heerlijk kneuterig allemaal.
Je haalt Songvakeppnin wel uit het buurthuis, maar het buurthuis niet uit Songvakeppnin.
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 21:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:03 schreef H_T het volgende:
Fijn dat Kingpin toch het rechte pad op is gegaan

[ afbeelding ]
Dacht eerst aan Gru van Despicable me. Maar dit is beter. _O-
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 21:04
Oh, ik zie dat er ook een rode grobbebol meedoet.
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 21:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:04 schreef Momo het volgende:

[..]
Ze zijn wel echt gek op ESF op IJsland :)
Ja, echt 99% van de tv-kijkers die het kijkt toch? Insane.
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 21:06
Ik vergeet ook wel eens dat er maar net zo veel mensen wonen als in Zeeland. En zie je die Zeeuwen zo'n show organiseren, nou?
Zigskyzaterdag 4 maart 2023 @ 21:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:04 schreef koffieleuk het volgende:

[..]
Ja, echt 99% van de tv-kijkers die het kijkt toch? Insane.
De rest zit in de zaal, haha.
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 21:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:04 schreef koffieleuk het volgende:

[..]
Ja, echt 99% van de tv-kijkers die het kijkt toch? Insane.
138,000 mensen keken vorig jaar naar Songvakeppnin, bijna helft van de bevolking :P
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 21:07
quote:
10s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:06 schreef ijs_beer het volgende:
Ik vergeet ook wel eens dat er maar net zo veel mensen wonen als in Zeeland. En zie je die Zeeuwen zo'm show organiseren, nou?
En ook bijvoorbeeld Estland heeft evenveel inwoners als Overijssel, zie dat ook niet gebeuren.
H_Tzaterdag 4 maart 2023 @ 21:07
quote:
10s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:06 schreef ijs_beer het volgende:
Ik vergeet ook wel eens dat er maar net zo veel mensen wonen als in Zeeland. En zie je die Zeeuwen zo'n show organiseren, nou?
Met wodka en met bokking
Tussen reddingsbanden
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 21:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:07 schreef Momo het volgende:

[..]
En ook bijvoorbeeld Estland heeft evenveel inwoners als Overijssel, zie dat ook niet gebeuren.
Voor een land van een miljoen inwoners doet Estland het best knap eigenlijk ja.
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 21:08
quote:
3s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:07 schreef H_T het volgende:

[..]
Met wodka en met bokking
Tussen reddingsbanden
Ahaaaaaa
H_Tzaterdag 4 maart 2023 @ 21:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:07 schreef Momo het volgende:

[..]
En ook bijvoorbeeld Estland heeft evenveel inwoners als Overijssel, zie dat ook niet gebeuren.
Ik heb gisteren een stukje dorps-tv gekeken. Dan kwam San Marino er ook lang niet slecht vanaf!
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 21:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:08 schreef ijs_beer het volgende:

[..]
Ahaaaaaa
Die zongen alleen in het Engels? Ben verward nu.
H_Tzaterdag 4 maart 2023 @ 21:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:08 schreef ijs_beer het volgende:

[..]
Ahaaaaaa
De televoting gaat wel heel lang duren als je de Tsjechische punten per kattebel door moet krijgen
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 21:10
Oh ja, nu de Engelse versies.
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 21:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:08 schreef koffieleuk het volgende:

[..]
Die zongen alleen in het Engels? Ben verward nu.
teek740x433.jpg
21-512.png
090120220736_220714PAK-1_360x360_2.png
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 21:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:09 schreef H_T het volgende:

[..]
De televoting gaat wel heel lang duren als je de Tsjechische punten per kattebel door moet krijgen
_O-
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 21:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:09 schreef H_T het volgende:

[..]
De televoting gaat wel heel lang duren als je de Tsjechische punten per kattebel door moet krijgen
Niet heel brief nee
H_Tzaterdag 4 maart 2023 @ 21:12
Een deelnemer! *O*
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 21:13
Deze klinkt eigenlijk wel leuker in het Engels
Sableheartzaterdag 4 maart 2023 @ 21:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:13 schreef Momo het volgende:
Deze klinkt eigenlijk wel leuker in het Engels
Eens inderdaad
Cirilicozaterdag 4 maart 2023 @ 21:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:13 schreef Momo het volgende:
Deze klinkt eigenlijk wel leuker in het Engels
Ohja, daarom klinkt het anders natuurlijk. :D
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 21:14
nineties.
H_Tzaterdag 4 maart 2023 @ 21:15
Best leuk :)
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 21:15
Live vind ik deze de leukste van de vijf.
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 21:15
quote:
10s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:14 schreef ijs_beer het volgende:
nineties.
Nostalgie
Sableheartzaterdag 4 maart 2023 @ 21:15
Al wordt die op deze manier wel behoorlijk repetetief
Zigskyzaterdag 4 maart 2023 @ 21:16
Gaan ze Engels en Ijslands doen, of zo?
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 21:17
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:16 schreef Zigsky het volgende:
Gaan ze Engels en Ijslands doen, of zo?
Alleen Engels, tenzij ze alleen een IJslandse versie hebben opgenomen.
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 21:18
De titel van het nummer van Birga vind ik een tikje cliché.
Zigskyzaterdag 4 maart 2023 @ 21:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:17 schreef koffieleuk het volgende:

[..]
Alleen Engels, tenzij ze alleen een IJslandse versie hebben opgenomen.
Oh, thanks.
Sableheartzaterdag 4 maart 2023 @ 21:19
Het Engels maat de nummers wel generieker
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 21:19
Dit nummer lijkt op heel veel andere nummers
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 21:20
Yes, saaiste nummer vanavond deze. Maar hij doet t prima verder.
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 21:20
hahahah dat links en rechts wiegen. :')
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 21:20
Verder zingt ie prima.
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 21:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:20 schreef ijs_beer het volgende:
hahahah dat links en rechts wiegen. :')
Hij kan het wel schudden :N
H_Tzaterdag 4 maart 2023 @ 21:21
Dit doet me niks :N
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 21:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:20 schreef koffieleuk het volgende:

[..]
Hij kan het wel schudden :N
Hahaha, schuddenbuiken!
BillDauterivezaterdag 4 maart 2023 @ 21:21
Typisch zielloos Zweeds nummer.
Cirilicozaterdag 4 maart 2023 @ 21:21
Nul komma nul karakter in dit nummer. Hoe dit erdoorheen is gekomen, God mag het weten. -O-
usagi414zaterdag 4 maart 2023 @ 21:21
Bragi zingt prima maar het nummer is nogal standaard.
Cirilicozaterdag 4 maart 2023 @ 21:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:18 schreef ijs_beer het volgende:
De titel van het nummer van Birga vind ik een tikje cliché.
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:19 schreef Momo het volgende:
Dit nummer lijkt op heel veel andere nummers
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:20 schreef koffieleuk het volgende:
Yes, saaiste nummer vanavond deze. Maar hij doet t prima verder.
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:20 schreef ijs_beer het volgende:
hahahah dat links en rechts wiegen. :')
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:20 schreef koffieleuk het volgende:

[..]
Hij kan het wel schudden :N
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:21 schreef H_T het volgende:
Dit doet me niks :N
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:21 schreef BillDauterive het volgende:
Typisch zielloos Zweeds nummer.
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:21 schreef Cirilico het volgende:
Nul komma nul karakter in dit nummer. Hoe dit erdoorheen is gekomen, God mag het weten. -O-
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:21 schreef usagi414 het volgende:
Bragi zingt prima maar het nummer is nogal standaard.
Niet allemaal tegelijk je enthousiasme tonen, jongens.
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 21:24
lalalalaaa
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 21:26
Ik begrijp dat een Italiaanse producent is ingehuurd.
Zigskyzaterdag 4 maart 2023 @ 21:26
Komt er nog iets leuks? :Z
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 21:27
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:26 schreef Zigsky het volgende:
Komt er nog iets leuks? :Z
Celebs!
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 21:27
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:26 schreef Zigsky het volgende:
Komt er nog iets leuks? :Z
Festival da cancao?
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 21:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:27 schreef koffieleuk het volgende:

[..]
Celebs!
Hele kerstafdeling leeg gehaald!
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 21:28
And a DJ to add a contemporary feel.
Zigskyzaterdag 4 maart 2023 @ 21:29
Geen flauw idee wat er gaande is :') . Oh, reclame. Dit snap ik.
H_Tzaterdag 4 maart 2023 @ 21:29
quote:
10s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:28 schreef ijs_beer het volgende:
And a DJ to add a contemporary feel.
And a burning fake piano
Zigskyzaterdag 4 maart 2023 @ 21:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:29 schreef H_T het volgende:

[..]
And a burning fake piano
Love, love, peace peace
H_Tzaterdag 4 maart 2023 @ 21:31
Ik heb nog vrij weinig Nutella in de aanbieding gezien dit ESF-seizoen bij buitenlandse supermarkten
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 21:31
Caravans zijn populair in IJsland kennelijk.
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 21:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:31 schreef ijs_beer het volgende:
Caravans zijn populair in IJsland kennelijk.
Ach ja, een beetje ESF-gek land heeft wel iets met camp.
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 21:33
*cha cha cha opzet*
H_Tzaterdag 4 maart 2023 @ 21:33
Ze zijn nu echt kabelkrant gegaan met die reclames
H_Tzaterdag 4 maart 2023 @ 21:35
IJsland claimt de grootste producent van Europese bananen te zijn
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 21:36
quote:
4s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:35 schreef H_T het volgende:
IJsland claimt de grootste producent van Europese bananen te zijn
Ik heb ze zelf zien hangen in de kassen daar
Stranizaterdag 4 maart 2023 @ 21:36
Au m'n oren ;(
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 21:36
Hoop dat het dit keer iets beter is dan in de semi.
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 21:36
Ik vind dit ook wel leuk hoor
Stranizaterdag 4 maart 2023 @ 21:36
En door die broek ook au m'n ogen.
Moirazaterdag 4 maart 2023 @ 21:37
present *O*
BillDauterivezaterdag 4 maart 2023 @ 21:37
Dit is best leuk :)
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 21:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:37 schreef Moira het volgende:
present *O*
*O*
Beste nummer van de avond is net bezig.
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 21:37
uuid=69e04a5f-5105-34e4-a9fb-0bdc4bbaff62
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 21:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:37 schreef BillDauterive het volgende:
Dit is best leuk :)
En misschien hebben ze juist dit wel nodig voor kwalificatie.
Sableheartzaterdag 4 maart 2023 @ 21:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:37 schreef koffieleuk het volgende:

[..]
*O*
Beste nummer van de avond is net bezig.
Dat is ok
Zigskyzaterdag 4 maart 2023 @ 21:38
:') in plaats van een gorilla dan maar dit rode... ding?
H_Tzaterdag 4 maart 2023 @ 21:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:36 schreef Momo het volgende:
Ik vind dit ook wel leuk hoor
Hoop kleur, glitter en beweging *O*
Hamlapjeszaterdag 4 maart 2023 @ 21:38
Ik schakel hier even in tijdens het gelul in Servië :P
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 21:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:37 schreef Sableheart het volgende:

[..]
Dat is ok
Nee
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 21:38
Dit is gedoemd om in de semi-finale te blijven hangen.
Cirilicozaterdag 4 maart 2023 @ 21:38
Sorry hoor maar dit is gewoon geweldig. Doet me denken aan Electric Six - Danger.
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 21:39
Ja rode glitter slurf monsters *O*
BillDauterivezaterdag 4 maart 2023 @ 21:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:38 schreef Cirilico het volgende:
Sorry hoor maar dit is gewoon geweldig. Doet me denken aan Electric Six - Danger.
Ja, mee eens. Het is erg campy, maar op een eigen manier. Dat valt wel op tijdens het songfestival.
H_Tzaterdag 4 maart 2023 @ 21:40
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:38 schreef Zigsky het volgende:
:') in plaats van een gorilla dan maar dit rode... ding?
Partysniper!

mil-tec-11962020-1110x1110.jpg
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 21:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:38 schreef Cirilico het volgende:
Sorry hoor maar dit is gewoon geweldig. Doet me denken aan Electric Six - Danger.
Moirazaterdag 4 maart 2023 @ 21:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:38 schreef Hamlapjes het volgende:
Ik schakel hier even in tijdens het gelul in Servië :P
Is Servië meer de moeite waard dan dit? Ik zit ff te peilen welke van de 2 ik blijf kijken want ik word gek van allebei tegelijk :')
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 21:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:40 schreef Moira het volgende:

[..]
Is Servië meer de moeite waard dan dit? Ik zit ff te peilen welke van de 2 ik blijf kijken want ik word gek van allebei tegelijk :')
IJsland heeft nog 2 nummers te gaan, Servië nog 12 :)
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 21:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:40 schreef Moira het volgende:

[..]
Is Servië meer de moeite waard dan dit? Ik zit ff te peilen welke van de 2 ik blijf kijken want ik word gek van allebei tegelijk :')
IJsland is een uur eerder afgelopen dan Servië
Moirazaterdag 4 maart 2023 @ 21:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:40 schreef koffieleuk het volgende:

[..]
IJsland heeft nog 2 nummers te gaan, Servië nog 12 :)
ooooh dan blijf ik ff hier plakken *O*
Moirazaterdag 4 maart 2023 @ 21:42
Wat is hier de favoriet (geweest) trouwens?
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 21:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:42 schreef Moira het volgende:
Wat is hier de favoriet (geweest) trouwens?
Deze volgens de bookies
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 21:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:42 schreef Moira het volgende:
Wat is hier de favoriet (geweest) trouwens?
Deze!
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 21:43
Bij deze vond ik denk ik IJslandse versie leuker
Sableheartzaterdag 4 maart 2023 @ 21:44
Goed, maar weer redelijk generiek
Cirilicozaterdag 4 maart 2023 @ 21:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:38 schreef Cirilico het volgende:
Sorry hoor maar dit is gewoon geweldig. Doet me denken aan Electric Six - Danger.
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 21:44
Engelse versies vind ik tot nu toe allemaal beter dan de IJslandse.
Guanabanazaterdag 4 maart 2023 @ 21:44
Vind dit wel leuk :)
Cirilicozaterdag 4 maart 2023 @ 21:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:43 schreef Momo het volgende:
Bij deze vond ik denk ik IJslandse versie leuker
Eens.
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 21:44
Deze moet vanavond winnen. punt.
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 21:44
Zouden mensen in Europa hier de telefoon voor gaan pakken?
Guanabanazaterdag 4 maart 2023 @ 21:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:44 schreef ijs_beer het volgende:
Deze moet vanavond winnen. punt.
Heb verder niks gezien, maar eens denk ik. :P
Hamlapjeszaterdag 4 maart 2023 @ 21:45
Prima popliedje :Y
NailQueenzaterdag 4 maart 2023 @ 21:45
Ah hier zitten jullie. Vond het al zo rustig bij Servie
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 21:45
We hadden toch nog te weinig leuke popliedjes toch tot nu toe? Nou, dit is er eentje.
Sableheartzaterdag 4 maart 2023 @ 21:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:45 schreef NailQueen het volgende:
Ah hier zitten jullie. Vond het al zo rustig bij Servie
Bij Servie werd er zojuist een heleboel gepraat
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 21:45
Vanmiddag vond ik deze nog te kil of zo, maar inmiddels mag deze van mij ook best winnen ^O^
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 21:45
Barry Hay, die ouwe van de 3j's en nog iemand.
H_Tzaterdag 4 maart 2023 @ 21:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:45 schreef Sableheart het volgende:

[..]
Bij Servie werd er zojuist een heleboel gepraat
Kwebbelgrado
BillDauterivezaterdag 4 maart 2023 @ 21:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:44 schreef Momo het volgende:
Zouden mensen in Europa hier de telefoon voor gaan pakken?
Jawel hoor, even snel drie minuten bubble shooter doen voordat er weer een goed liedje komt.
H_Tzaterdag 4 maart 2023 @ 21:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:45 schreef ijs_beer het volgende:
Barry Hay, die ouwe van de 3j's en nog iemand.
Hun systeembeheerder
Cirilicozaterdag 4 maart 2023 @ 21:48
Ik heb in de app gespiekt of dat mijn mol er nog in zit. :@
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 21:48
Ok, daar gaan we.
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 21:48
Kijk, dit beginnetje is heel nice, maar dat is gelijk het interssantste stukje
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 21:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:48 schreef Cirilico het volgende:
Ik heb in de app gespiekt of dat mijn mol er nog in zit. :@
Vind het wel een molactie dat WIDM onder nationale finales wordt uitgezonden :{w
Sableheartzaterdag 4 maart 2023 @ 21:49
*O* OK ^O^
Cirilicozaterdag 4 maart 2023 @ 21:49
Ik hoor een blues riedeltje.
H_Tzaterdag 4 maart 2023 @ 21:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:48 schreef koffieleuk het volgende:
Kijk, dit beginnetje is heel nice, maar dat is gelijk het interssantste stukje
Tot nu toe vind ik het wel leuk, al is het maar voor de afwisseling :) Maar het moet nog wel wat gaan doen
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 21:49
Dit is niet voor mij, maar er is vast een publiek voor.
Moirazaterdag 4 maart 2023 @ 21:49
Is dit een favoriet? En is dat een tweeling?
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 21:50
Het intro klonk spannend, verder ok.
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 21:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:49 schreef H_T het volgende:

[..]
Tot nu toe vind ik het wel leuk, al is het maar voor de afwisseling :) Maar het moet nog wel wat gaan doen
Dat is het hele probleem een beetje voor mij :)
Sableheartzaterdag 4 maart 2023 @ 21:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:49 schreef Momo het volgende:
Dit is niet voor mij, maar er is vast een publiek voor.
Me! Pick me!
Guanabanazaterdag 4 maart 2023 @ 21:50
Vind het wel leuk maar wil toch niet dat dit het wordt.
Cirilicozaterdag 4 maart 2023 @ 21:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:48 schreef Momo het volgende:

[..]
Vind het wel een molactie dat WIDM onder nationale finales wordt uitgezonden :{w
Terug naar de donderdag! :(
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 21:51
Nog bijna anderhalf uur show tot de uitslag _O-
H_Tzaterdag 4 maart 2023 @ 21:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:50 schreef koffieleuk het volgende:

[..]
Dat is het hele probleem een beetje voor mij :)
Ik snap je punt. Er kwam even een basriedeltje nog, maar verder was het veel herhaling. Toch zou ik niet heel rouwig zijn als dit op het ESF komt, want het blijft goed voor de afwisseling :)
BillDauterivezaterdag 4 maart 2023 @ 21:51
1. Celebs
2. Diljá
3. Sigga Ózk
4. Langi Seli og Skuggarnir
5. Bragi
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 21:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:51 schreef H_T het volgende:

[..]
Ik snap je punt. Er kwam even een basriedeltje nog, maar verder was het veel herhaling. Toch zou ik niet heel rouwig zijn als dit op het ESF komt, want het blijft goed voor de afwisseling :)
Dit is zeker ook zo :Y
Sableheartzaterdag 4 maart 2023 @ 21:52
5. Langi Seli & Skuggarnir – "OK"

3. Celebs – "Doomsday Dancing"
4. Diljá – "Power"

1. Sigga Ózk – "Dancing Lonely"

2. Bragi – "Sometimes the World's Against You"
Momozaterdag 4 maart 2023 @ 21:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:51 schreef BillDauterive het volgende:
1. Celebs
2. Diljá
3. Sigga Ózk
4. Langi Seli og Skuggarnir
5. Bragi
Retweet
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 21:52
Verhuizen naar Servië of Portugaltopic?
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 21:52
1. Celebs
2. Dilja
3. Sigga
4. OK
5. Bragi
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 21:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:52 schreef ijs_beer het volgende:
Verhuizen naar Servië of Portugaltopic?
ja
Hamlapjeszaterdag 4 maart 2023 @ 21:52
Waar ik gisteren ergens heb geroepen dat alle soorten rock wel aardig vertegenwoordigd zijn, moet ik dat nu toch wel een beetje terugnemen :P
Maar het hoeft van mij niet per se naar Liverpool
ijs_beerzaterdag 4 maart 2023 @ 21:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:52 schreef koffieleuk het volgende:

[..]
ja
|:)
Cirilicozaterdag 4 maart 2023 @ 21:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:51 schreef BillDauterive het volgende:
1. Celebs
2. Diljá
3. Sigga Ózk
4. Langi Seli og Skuggarnir
5. Bragi
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:52 schreef koffieleuk het volgende:
1. Celebs
2. Dilja
3. Sigga
4. OK
5. Bragi
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:52 schreef Momo het volgende:

[..]
Retweet
Cyan9zaterdag 4 maart 2023 @ 21:53
Ik kijk nu ook mee, en val midden in een ellenlange reclame van iets.
H_Tzaterdag 4 maart 2023 @ 21:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:52 schreef koffieleuk het volgende:

[..]
ja
Ik zat erover te denken om precies hetzelfde te posten. Dank je wel koffie!
H_Tzaterdag 4 maart 2023 @ 21:54
quote:
10s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:53 schreef Cyan9 het volgende:
Ik kijk nu ook mee, en val midden in een ellenlange reclame van iets.
Uitstekende timing! Het laatste optreden is nčt klaar!
koffieleukzaterdag 4 maart 2023 @ 21:54
quote:
10s.gif Op zaterdag 4 maart 2023 21:53 schreef Cyan9 het volgende:
Ik kijk nu ook mee, en val midden in een ellenlange reclame van iets.
Alle nummers zijn al geweest :D