Het is vrij normaal productiecapaciteit te verkopen, niet alleen in de levensmiddelen industrie.quote:Op vrijdag 4 november 2022 08:48 schreef qajariaq het volgende:
Theoretisch staat zelfde fabriek niet garant voor zelfde recept. Maar wonderlijk dat ie dat niet wilde zeggen met zoveel woorden.
Gastvrij ? Als je geen dergelijke vragen wil beantwoorden moet je ze niet binnen laten natuurlijk ... Als het "op de verpakking staat" kun je het gewoon op TV zeggen ook ... Wat een onzin.quote:Op donderdag 3 november 2022 20:45 schreef NoCigar het volgende:
Ach, Keuken schoffeert weer eens een gastvrije medewerker van een bedrijf. Ik zou hem gewoon weigeren.
Daaromadviseer ik dus om van der Keuken nergens meer binnen te laten Ik zou er trouwens, net als die man, ook voor bedanken om een kunstje uit te voeren. Iets voorlezen kan iedereen.quote:Op vrijdag 4 november 2022 17:29 schreef Joost-mag-het-weten het volgende:
[..]
Gastvrij ? Als je geen dergelijke vragen wil beantwoorden moet je ze niet binnen laten natuurlijk ... Als het "op de verpakking staat" kun je het gewoon op TV zeggen ook ... Wat een onzin.
Ja logisch, achter de camera staat gewoon een legertje persmedewerkers te monitoren wat meneer wel een niet mag zeggen.quote:Op donderdag 3 november 2022 22:55 schreef Dutch_view het volgende:
Werknemer wilde niet vertellen of er ook 'verse' rookworsten in dezelfde fabriek worden gemaakt.
Als het goed is staat er op de verpakking een NL ... EG nummer, zo kun je gewoon zien waar de worst is gemaakt.
Ja ok, maar als het toch op je verpakking staat kun je het evengoed zeggen. Of iets zeggen dat het veel beter maakt dan wat je nu kreeg. Dit was echt héél slecht. Het is niet alsof hij fabrieksgeheimen moest verklappen ofzo hé ...quote:Op vrijdag 4 november 2022 18:07 schreef NoCigar het volgende:
[..]
Daaromadviseer ik dus om van der Keuken nergens meer binnen te laten Ik zou er trouwens, net als die man, ook voor bedanken om een kunstje uit te voeren. Iets voorlezen kan iedereen.
De helft van het spul zit braadpoeder op zodat t mooi bruin kleurtquote:Op donderdag 10 november 2022 13:41 schreef golfer het volgende:
Vanavond:
Het viel de Keuringsdienst van waarde op dat er steeds meer kip, ham en spek te koop is met een donkerbruin randje. Soms komt het product ‘vers van de grill’, soms is het ‘ovengebakken’ en soms heet het ‘geroosterd’ of nog hipper: ‘roasted’. De aanprijzingen zijn allemaal anders, maar wat is het verschil? En is er eigenlijk wel verschil in de bereidingswijze? De hoogste tijd voor een belrondje en een fabrieksbezoek.
Voor mij ook.quote:Op donderdag 10 november 2022 21:07 schreef Tourniquet het volgende:
Wel interessant met die triploïde oesters, dat was nieuw voor mij.
Het is een genetisch veranderd product, daar hebben sommige mensen moeite mee.quote:
Alles verandert genetisch. Dat is net de evolutie. Het is niet dat ze kunstmatig het gen veranderen hé. Ze kruisen gewoon oestersoorten ...quote:Op vrijdag 11 november 2022 12:02 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Het is een genetisch veranderd product, daar hebben sommige mensen moeite mee.
Je hebt de rest van mijn post ook gelezen wat het probleem is met nieuwe soorten in het wild te introduceren?quote:Op zaterdag 12 november 2022 13:43 schreef Joost-mag-het-weten het volgende:
[..]
Alles verandert genetisch. Dat is net de evolutie. Het is niet dat ze kunstmatig het gen veranderen hé. Ze kruisen gewoon oestersoorten ...
Er is toch nog een wezenlijk verschil met een bestaande inheemse soort kruisen met een andere bestaande inheemse soort (wat theoretisch in de natuur ook gewoon zou kunnen gebeuren) en het invoeren van uitheemse soorten ...quote:Op zondag 13 november 2022 16:14 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Je hebt de rest van mijn post ook gelezen wat het probleem is met nieuwe soorten in het wild te introduceren?
Of een gekweekte soort, zoals de Plofzalmquote:Op zondag 13 november 2022 17:42 schreef Joost-mag-het-weten het volgende:
[..]
Er is toch nog een wezenlijk verschil met een bestaande inheemse soort kruisen met een andere bestaande inheemse soort (wat theoretisch in de natuur ook gewoon zou kunnen gebeuren) en het invoeren van uitheemse soorten ...
Het feit dat die oesters niet vruchtbaar zijn is in feite gewoon een correctie van de natuur.
Het is een beetje off topic maar die kweekzalm is gewoon vergelijkbaar met een kippenschuur. De beesten zwemmen met zeer grote hoeveelheden in een net. Allemaal dezelfde kant uit achter de voerautomaat aan. Was niet fijn om te zien daar in die Schotse lochs (= fjorden).quote:Op maandag 14 november 2022 15:40 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Of een gekweekte soort, zoals de Plofzalm
Maar die kweekzalm is wel bio ...quote:Op maandag 14 november 2022 15:48 schreef qajariaq het volgende:
[..]
Het is een beetje off topic maar die kweekzalm is gewoon vergelijkbaar met een kippenschuur. De beesten zwemmen met zeer grote hoeveelheden in een net. Allemaal dezelfde kant uit achter de voerautomaat aan. Was niet fijn om te zien daar in die Schotse lochs (= fjorden).
Alleen als Kippen ontsnappen uit de stal, zijn ze niet schadelijk voor de biotoop, en ontsnapte kweekzalmen verdringen wel de inheemse zalmpopulatie.quote:Op maandag 14 november 2022 15:48 schreef qajariaq het volgende:
[..]
Het is een beetje off topic maar die kweekzalm is gewoon vergelijkbaar met een kippenschuur. De beesten zwemmen met zeer grote hoeveelheden in een net. Allemaal dezelfde kant uit achter de voerautomaat aan. Was niet fijn om te zien daar in die Schotse lochs (= fjorden).
Als de gids het nu wel goed heeft is deze aflevering dus vandaag te zienquote:Op donderdag 10 november 2022 13:41 schreef golfer het volgende:
Vanavond:
Het viel de Keuringsdienst van waarde op dat er steeds meer kip, ham en spek te koop is met een donkerbruin randje. Soms komt het product ‘vers van de grill’, soms is het ‘ovengebakken’ en soms heet het ‘geroosterd’ of nog hipper: ‘roasted’. De aanprijzingen zijn allemaal anders, maar wat is het verschil? En is er eigenlijk wel verschil in de bereidingswijze? De hoogste tijd voor een belrondje en een fabrieksbezoek.
Is dat niet al een keer geweest of ging dat alleen over paté wat eigenlijk leverworst is?quote:Op donderdag 17 november 2022 12:50 schreef golfer het volgende:
[..]
Als de gids het nu wel goed heeft is deze aflevering dus vandaag te zien
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |