Een Weber smokefire, er zit wel een hoes bij overigens, maar die zit nog in de doos.quote:Op zondag 26 maart 2023 15:24 schreef Bzzzzt het volgende:
[..]
oh zonde zeg! Welke bbq heb jij? Is een hoes geen optie?
Oh ik heb daar de ex6 van gehad en heb nu ook een ex4.. mooie apparaten.quote:Op zondag 26 maart 2023 15:33 schreef Kickinalfa het volgende:
[..]
Een Weber smokefire, er zit wel een hoes bij overigens, maar die zit nog in de doos.
Maar voor een simpel gerecht is het teveel werk, en wekelijks een low and slow iets is voor mijn omvang niet goed.
Misschien moet ik mezelf meer verplichten om het wekelijks te gebruiken.
Had jij hem gewoon buiten staan?quote:Op zondag 26 maart 2023 23:54 schreef Bzzzzt het volgende:
[..]
Oh ik heb daar de ex6 van gehad en heb nu ook een ex4.. mooie apparaten.
Maar je kan er ook vis/groente/toetjes op maken ipv alleen low n slow.
Gewoon hoes er over…quote:Op maandag 27 maart 2023 16:28 schreef Kickinalfa het volgende:
[..]
Had jij hem gewoon buiten staan?
Ik ben er nog wel enigzins huiverig voor.
That reminds me, ik moet nog een WGA kopen.quote:Op dinsdag 2 mei 2023 22:26 schreef Thaddeus het volgende:
Leven jullie bbq-ers nog? Winterslaap voorbij?
Afgelopen weekend even moinkballs gemaakt voor familie. Reacties waren zeer positief:
[ afbeelding ]
Heb het volgende recept gevolgd:
https://www.bbq-nl.com/moink-balls/
Ja kan niet missen. We gingen een weekend weg en dan is het erg handig dat je het zo makkelijk meeneemt.quote:Op woensdag 3 mei 2023 08:41 schreef dimmak het volgende:
[..]
That reminds me, ik moet nog een WGA kopen.
hier gaat gewoon de mini kamado mee op vakantiequote:Op woensdag 3 mei 2023 08:41 schreef dimmak het volgende:
[..]
That reminds me, ik moet nog een WGA kopen.
Die zien er heerlijk uit!quote:
Inderdaad niet ingepakt.. en gemaakt op een pellet bbq sessie heeft ongeveer 18 uur geduurd.quote:Op zondag 7 mei 2023 18:41 schreef VaderVanJezus het volgende:
Jouw pulled pork uit het andere topic zag er ook goed uit! Mooie korst, niet ingepakt?
Wat is je recept voor baked beans?quote:Op zondag 7 mei 2023 19:35 schreef Bzzzzt het volgende:
[..]
Inderdaad niet ingepakt.. en gemaakt op een pellet bbq sessie heeft ongeveer 18 uur geduurd.
En en..quote:Op zaterdag 13 mei 2023 18:13 schreef Kickinalfa het volgende:
1,5 kg bavette op de Weber, eindelijk!
Waarom gebruik je geen 1 min starter om ze weer leven in te blazenquote:Op vrijdag 19 mei 2023 17:20 schreef Rickocum het volgende:
Nu een 1,3kg picanha erop.
Vraagje, hoe doen jullie dat als je weer nieuwe briketten moet aanmaken?
Heb nu de picanha eraf gehaald om te rusten. Daarna pleur ik hem er weer op voor directe grill, maar de kooltjes zijn nogal afgekoeld.
Dus haal ik die picanha eraf en in het alu folie. Starter incluis kolen op de bbq en weer aanzetten.
Misschien een tegel regelen waar ik standaard de starter op kan zetten? Wil niet mijn eigen tegels zwart hebben. Misschien hebben jullie nog andere tips?
Ohhhh dat ken ik niet. Eens even kijken!quote:Op vrijdag 19 mei 2023 19:02 schreef prld het volgende:
[..]
Waarom gebruik je geen 1 min starter om ze weer leven in te blazen
Mooi kleurtje, ziet er prima uitquote:Op vrijdag 19 mei 2023 19:46 schreef Rickocum het volgende:
[..]
Ohhhh dat ken ik niet. Eens even kijken!
Hier nog wat plaatjes (rommelig, we hadden honger)
Ik had de picanha op het directe grillen gezet (na een uurtje op indirect), moest effe 2 minuten met mn dochter bezig. Meteen hoge vlammen.
Al met al gelukkig niet (al te veel) verkoold.
Alleen ingesmeerd met zeezout.
Smaakte heerlijk, was lekker zacht en smaakvol.
Bbq: grote Weber.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |