abonnement Unibet Coolblue
pi_204655107
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2022 14:10 schreef Momo het volgende:
Vanavond op NPO3 22:00 - 23:10
[..]

Ik mag toch hopen dat we topdeskundigen als Frits Huffnagel, Flappie Wijnen, Carlo Boszhard & moeder, Jamaii, Shirma Rouse en die ene snuifdoos met die zonnebril ook niet hoeven te missen vanavond.
De Sahara is zonder meer erg droog.
  Moderator zaterdag 7 mei 2022 @ 14:17:19 #252
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_204655117
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2022 14:14 schreef Fred_B het volgende:

[..]
Ik mag toch hopen dat we topdeskundigen als Frits Huffnagel, Flappie Wijnen, Carlo Boszhard & moeder, Jamaii, Shirma Rouse en die ene snuifdoos met die zonnebril ook niet hoeven te missen vanavond.
En vergeet Gerard Joling niet. Die kwam al op meerdere plekken vertellen dat Oekraïne een zeiknummer heeft. Heeft hij ooit zijn eigen CDs opgezet?
pi_204655194
https://www.destentor.nl/(...)a64c18501a&auth_rd=1

Leuk interview met Freek Ros. Die 30 seconden laten niet het mooiste deel van het optreden zien zegt hij zelf ook..
  zaterdag 7 mei 2022 @ 14:40:53 #254
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_204655314
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2022 14:14 schreef Fred_B het volgende:

[..]
Ik mag toch hopen dat we topdeskundigen als Frits Huffnagel, Flappie Wijnen, Carlo Boszhard & moeder, Jamaii, Shirma Rouse en die ene snuifdoos met die zonnebril ook niet hoeven te missen vanavond.
Tegenwoordig krijg je er ook bijna standaard Samantha Steenwijk bij, in dergelijke programma's.
pi_204655405
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2022 14:17 schreef Momo het volgende:

[..]
En vergeet Gerard Joling niet. Die kwam al op meerdere plekken vertellen dat Oekraïne een zeiknummer heeft. Heeft hij ooit zijn eigen CDs opgezet?

:s)
"You can call me Susan if it makes you happy"
  zaterdag 7 mei 2022 @ 15:00:42 #256
436222 Japepk
Padvinder
pi_204655450
De omschrijving van dat programma is ook echt precies waar iedereen die inhoudelijk aan het songfestival meewerkt in Nederland nou juist zo van probeert af te keren.
't Echte en 't ware!
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 7 mei 2022 @ 16:43:56 #257
163650 Greys
pi_204656251
quote:
10s.gif Op zaterdag 7 mei 2022 13:54 schreef Em31 het volgende:

[..]
Oh god oh nee
Hahaha ja ze lezen alles :D
En ze bedankten nogmaals voor alle steun!

Ik ga nu wat vragen uittypen!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  zaterdag 7 mei 2022 @ 16:55:05 #258
57798 Gerard-Joling
No more bolero's....
pi_204656406
Zing met me mee tot morgenvroeg....
  PR en moderator zaterdag 7 mei 2022 @ 16:58:48 #259
288245 crew  Moira
Heeft al lang geen punt meer.
pi_204656449
Als Stien dan toch meeleest moet ik toch effe zeggen hoe steenfuckinggoed ze was bij Eurovision in Concert _O_ Haar stem verheft het nummer echt tot iets magisch. Ik hoop dat dat komende week ook weer zo lukt!
Op zondag 12 maart 2023 00:29 schreef Nova het volgende:
Haha, Moira heeft gelijk!
  zaterdag 7 mei 2022 @ 17:10:39 #260
478909 molloot200
alles muziek.
pi_204656620
Tof: S10 is vandaag kandidate in de nieuwste aflevering van de succesvolle spelserie "De Kluis" van StukTV.

  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 7 mei 2022 @ 18:53:16 #262
163650 Greys
pi_204657571
*O* ZOOMEN MET STIEN! *O*

S10 klinkt en oogt enorm ontspannen en vrolijk en positief als ze aan deze zoommeet begint. Ze straalt.

Er wordt verteld dat ze even kijken of het gesprek vanzelf goed loopt en dat ze anders zullen modereren, maar dat bleek totaal niet nodig en met een select groepje konden we veel vragen stellen.

De reden dat ze dit doen, zoomen met ons?
S10: "We houden dit natuurlijk al een tijd in de gaten, alle comments op fanmedia, en we wilden jullie gezichten ook even zien!"

(Ik weet niet meer precies wie bij welke vraag hoorde maar ik probeer alles zo goed mogelijk te volgen bij het terugluisteren van de audio en zet er niet overal namen bij want dat is voor jullie niet heel interessant maar we hadden zelf dus ook gelegenheid voor véél vragen!)

Songfestivalweblog:
"Heeft de Nederlandse act zich moeten aanpassen aan de technische problemen die er met het decor waren?"
S10: "Nou er zijn natuurlijk wel wát problemen, volgens mij heeft iedereen daar wel last van, wij hebben daar ook een klein beetje last van gehad maar niet zo veel omdat onze act sowieso al vrij intiem en klein was gebouwd. Dus nee, we hebben daar niet zo veel last van gehad".

Ding-a-Dong podcast
"We hoorden je tijdens de repetities tussendoor ook kletsen, wat soms ook wel awkward was en wij zoiets hadden van 'moeten wij dit wel horen', en we hoorden je lekker in het Nederlands kletsen met Erwin. Hoe is het voor jou dat je zelfs dat in het Nederlands kan doen en hoe is het werken met Erwin daar?"
S10: "Erwin? Wouter bedoel je misschien? Oh de stagemanager! Erwin. Ja. Dat is voor mij heel erg fijn. Want er zijn twee stagemanagers Nederlands en ik vind ze superaardig en zij zijn een beetje wel mijn baken van licht als ik daar aankom want dan ben ik natuurlijk in mijn eentje daar. Dus dat is echt heel fijn en ze zijn heel lief. En ik heb ook gevraagd 'als ik dan op ga misschien kan je dan nog even tegen me zeggen van niet bang zijn' want dan voel ik even dat ik inderdaad niet bang hoef te zijn".

Wij, Songfestivalforum
"Hoe voelt het dat je nu op vaste momenten in de camera kijkt tijdens dit optreden volgens de act, dan ben je minder vrij zoals je normaal gewend bent tijdens je optredens. Voelt dat als een soort houvast of toch een beetje als beperking voor jou?"
S10: "Nou we hebben het optreden zeg maar op zo'n manier gebouwd dat ik héél vrij ben in waar ik kijk en hoe ik sta, dus er is zeg maar niet een hele choreografie qua kijken, maar ik weet wel dat als de camera heel dichtbij me is dan kijk ik daarin en dat voelt voor mij fijn want dan sluit ik me helemaal af en dan zing ik het echt voor de mensen thuis. Dus op sommige momenten is dat inderdaad ingestudeerd qua kijken maar ik ben heel blij dat het niet de hele tijd zo is van nu moet ik hier kijken, want dat zou voor mij echt een beetje te veel zijn.".

Wij, Songfestivalforum
"Je had meteen na het vorige Songfestival al geroepen SCHATJES HOE DOE IK MEE, is het tot nu toe wat je ervan had verwacht?"
S10: "Ja het is wel ongeveer... jee, je kunt het je eigenlijk gewoon niet voorstellen hoe dat is. Hier. Met het team. Wat wij allemaal meemaken dat is gewoon... dat is gewoon zó bijzonder, zelfs naar het thuisfront vind ik het gewoon heel moeilijk uit te leggen. Als ze me vragen van 'wat heb je vandaag gedaan' dan denk ik 'ja... ik heb vijf uur lang pers gesproken' en jullie kunnen je daar misschien wel íets bij voorstellen maar het is gewoon heel gek. Je zit heel erg in een focus".

"En puur op basis van deze eerste paar dagen tot nu toe... zou je het nog eens doen?"
S10: "Zekerrrrr!" :D

(mij even onbekend wie dit vroeg, dit vullen we later in)
"Je hebt dus straks een uitslag. En het zou zomaar kunnen zijn dat je dan hoog eindigt. Ligt er dan een plan klaar voor de internationale markt? Of misschien juist niet? Zijn die keuzes al gemaakt?"
S10: "Op dit moment kunnen we daar echt heel moeilijk een inschatting van maken. Want hoe hoger je eindigt hoe groter je carrière misschien in het buitenland kán zijn, of worden, denk ik. Maar we kunnen daar moeilijk op anticiperen op dit moment. Maar ik zou wel graag willen dat áls ik hoog eindig dan zou het leuk zijn een tour in Europa te doen eind van dit jaar. Maar vooral de kleine theaters, in bv Parijs of Berlijn, een beetje underground. Maar ik zou bv niet een contract met Universal Music aangaan, dat is het niet voor mij".

Songfestivalweblog:
"Toen jij die tweet eruit deed voor het Songfestival vorig jaar, had je toen dit liedje al in gedachten? Je hebt twee nummers ingezonden, had je verwacht dat het dit nummer zou worden?"
S10: "Eh nee dit lied heb ik best last minute geschreven. Ik had toen wel al gesprekken gehad met Cornald en met Sander die in de commissie zitten. En toen ging ik nadenken van wat zou ik naar het Songfestival willen sturen. In de weken daarna is dit lied eigenlijk ontstaan. Die heb ik toen last minute als rough demo meegestuurd."

(even onbekend wie dit vroeg, wordt later ingevuld)
"Nu heeft de AvroTros de laatste jaren een interne selectie gedaan, stel dat ze hadden gezegd 'we gaan een klein nationaal songfestival doen met 6 liedjes ofzo', had je dan ook meegedaan met De Diepte?"
S10: "Ik denk dat ik dan minder snel met zo'n wedstrijd mee zou doen. Als artiest. Voor mij zou dat zeker in het Nederlands best heftig zijn, zo met andere artiesten. Ik denk dat voor mij dit eigenlijk perfect was!"

Wij, Songfestivalforum
"En het andere lied dat jij had ingezonden. Komt dat nog uit en zo ja wanneer?"

*Biet blaft door de zoom meet :@ :@ _O-

S10: "Ik denk dat dat op mijn album komt! Wat dit jaar nog uitkomt. En als hij erop komt dan zal ik laten weten dat dat het andere liedje was!"

Ding-a-Dong podcast
"We hebben hard gelachen om die video van de week van jou met de pasta enzo, dat is precies jouw humor, maar we horen jou daarin ook praten over andere inzendingen en heb je al veel van hun optredens gezien en heb je er eentje waarvan je denkt 'oke dit is niet hoe ik ben maar ik zou wel heel graag zoiets willen doen of dit lijkt me fakking tof om ook te proberen'?"
S10: "Ik heb Chanel gezien met SloMo. En ik vind haar outfit heel erg mooi, ik had zelf ook wel zo'n outfit gewild maar dat paste niet zo goed haha. En dat dansen, ja ik kan gewoon niet goed een choreografie instuderen, dat is niets voor mij. En Albanië vind ik ook heel tof want *hier blaft mijn hond nogmaals door de geluidsopname* :') (Maar dat hoorden zij niet want dan stond de microfoon uit)

Songfestivalweblog
"Zou je zelf dan bv ook op Spanje stemmen?"
S10: "Ik weet nog niet of ik ga stemmen maar als ik van íemand vind dat die zou moeten winnen omdat ik hem ook zo leuk vind is het Sam Ryder. Ik vind hem gewoon zó leuk en zó sympathiek en zo'n toffe verschijning. Het is best moeilijk om alle Songfestivalkandidaten in een soort ranking te plaatsen want vorig jaar waren er bijvoorbeeld wel vijf artiesten waarvan je dacht 'deze zouden wel kunnen winnen', maar ik zie Sam Ryder wel winnen denk ik".

(Onbekend wie dit vroeg)
"Bij Eurovision in concert vertelde je mij dat je er weleens over nagedacht had hoe het zou zijn als ze jouw naam uit zouden roepen als winnaar. En wat je dan zou gaan zeggen. Toen kaatste jij die vraag naar mij terug maar gelukkig is die kans bij jou groter dat je wint dan bij mij, maar toen zei je van 'misschien ga ik dat nog even aan Duncan vragen of hij er van tevoren over na had gedacht wat hij zou zeggen als hij zou winnen'. Of hij dan echt al wist dat hij Music First zou zeggen. Heb je dat nog gedaan? Heb je er al over nagedacht?"
S10: "Ik heb daar niet echt een plan voor. Nee. Misschien zeg ik dan gewoon Music First AND ROCK N ROLL. :D "

OGAE
"De eerste keer dat je met de outfit aan op het podium stond, hoe heb je dat ervaren? Was je zenuwachtig of ging het wel vrij natuurlijk?"
S10: "Ik was niet zenuwachtig, ik ben sowieso niet vaak héél zenuwachtig en dit was lekker omdat nog best privé allemaal was. En het voelde gewoon heel goed. Ik was best wel blij. De eerste rehearsal ging voor mij heel goed. We hebben hem echt even lekker drie keer doen. Ik zit natuurlijk helemaal in mijn eigen focus, ik kijk de camera in, ik zie ook niet wat er allemaal achter mij gebeurt. Ik was gewoon heel blij. Ik had op zaterdag de 1e rehearsal en op woensdag de 2e, en ik kon gewoon niet wachten tot het weer zo ver was, kon gewoon niet wachten om weer op dat podium te staan."

"Denk je dat je straks als je mensen ziet in de zaal dat je dan wel zenuwachtig zal zijn?"
S10: "Nou ik WIL dus niet zenuwachtig zijn, dus ik probeer nu mezelf alvast een beetje aan te leren dat niet te doen want ik vind zenuwen gewoon niet leuk. Ik krijg mijn lichaam dan niet goed, krijg verkramping in mijn gezicht, dus ik wil dat gewoon niet en ik ga gewoon proberen om NIET zenuwachtig te zijn".

Wij, Songfestivalforum
"Als je straks de finale gaat halen, wat we natuurlijk wel verwachten, is dat de eerste keer in 24 jaar volgens mij dat de Nederlandse taal in de finale te horen zal zijn. Nou zijn er natuurlijk nog andere hele toffe Nederlandstalige artiesten. Wie zou jij aansporen om in 2023 mee te doen?"
S10: "Ik zou het heel vet vinden als De Staat voor Nederland mee zou doen."

*hier zuchten veel mensen 'jaaaaaa'

S10: "Maar dat is niet Nederlandstalig..."

Ding-a-Dong
"S10 ik heb nog een vraag via Twitter: hoe is de **** (versta ik niet, red bull?) daar?
(@CrazyDutchPunk wat zei je?)
S10: "Even lekker als in Nederland."

"Je hebt die Eurovision charts en toen kregen we de video's van april te zien. Je staat daar als derde in van de landen van dit jaar, hoe voelt dat dat je zo wordt opgepakt door heel Europa?"
S10: "Ja ik vind dat heel vet. Het liedje staat qua streaming ook best heel hoog. En dat is voor mij best bijzonder. Ik kan dat niet meten met wat dat zegt, maar het is best wel bijzonder dat je uit al die liedjes zo veel gestreamd wordt. En Nederland is natuurlijk sowieso wel een groot streamingland, maar ik vind dat wel heel erg leuk ja!"

Wij, Songfestivalforum
"Heb jij je eigen stand-in rehearsal gezien? En was dat echt in het Nederlands? Of Nederlands-achtig?"
S10: "Volgens mij was het gewoon de tape en dan playbackte iemand. Toch? (ze kijkt vragend naar iemand buiten beeld). Ja.
"Was het gek om te zien?"
S10: "Jaaa! Ik weet niet of ze dat bij alle acts doen maar ze kiezen wel volgens mij iemand uit die een beetje op jou lijkt *lacht* en er was een blond meisje maar zij was best wel zwoehoelll *lacht* dus ze had best wel een nogal sexy interpretatie van De Diepte dus dat was wel heel grappig. Maar het was ook wel heel cool om te zien. Want dan zie je echt de staging en zo van 'dit hebben wij gemaakt en ze zijn dat daar nu gewoon aan het uitproberen!"

Songfestivalweblog
"Heeft dat ook geholpen bij de kledingkeuze?"
S10: "Nee de outfit was al voor de stand-in rehearsal gekozen. Al best lang geleden."

"Was dat moeilijk kiezen?"
S10: "Ja dat was wel moeilijk kiezen. Want ik ben bij V&R een paar keer geweest en ik heb alle soorten lijnen aan gehad, al hun collecties, ik heb enorme jurken gepast, allemaal verschillende kleuren pakken gepast, maar op een gegeven moment voelde ik gewoon ik wil iets met de buik, ik wil niet dat het afleidt, maar... ja. En toen had ik later dit pak aan en dacht ik ja, dit is hem."

OGAE
"Hoe is dat gegaan, hoe kwamen jullie bij elkaar terecht, kwamen V&R bij jou, kwam jij bij hen, hoe ging dat?"
S10: "Volgens mij hebben we tegelijk, op dezelfde dag, op een vrijdag, los van elkaar besloten dat we dat wilden. En wij hebben een gezamenlijk iemand die we goed kennen, waar we mee werken, en ik heb diegene toen een berichtje gestuurd op Instagram en zij hebben hem toen op dezelfde dag benaderd over dat ze met mij graag eens wilden zitten. Dus dat was heel toevallig!"

(onbekend)
"Nederland vindt overal wat van. En hier ook weer van. Was jij erop voorbereid dat er een storm over je kleding zou komen?"
S10: "Ja... wel een beetje. Bij vrouwen lijkt dat wel wat erger dan bij mannen. Dus ik had me er wel een beetje op voorbereid. Maar ik heb het zó voor mezelf bedacht: er is overal altijd veel om te doen, ook over iets kleins, mijn boobage wordt nu bijvoorbeeld weer nogal opgeblazen, maar we weten allemaal dat als straks de live show is dan zit gewoon heel Nederland op de bank en dan is heel Nederland jou gewoon aan het supporten. En dan vallen al die dingen weg. Dus ik laat het maar een beetje langs me heen gaan want ik voel wel aan mezelf dat iedereen best wel mij support.

Wij, Songfestivalforum
"En als dat het enige is waar ze iets over kunnen zeggen dan weet je dus dat de rest gewoon heel goed is, zo kan je het ook zien toch?"
S10: Precies! Dat klopt ja. Ja.

(onbekend)
"Als je zaterdag je optreden hebt gehad en je zit in de green room, wat is dan het eerste dat je gaat doen? Ga je drinken? Ga je ontspannen? En wat ga je daarna doen als je zondag thuis komt?"
S10: "Nou ik ben nu natuurlijk heel erg gefocused en ik wil ook niet te veel drinken en feesten om mijn stem ook te sparen. Maar ik denk dat als ik geweest ben dat ik wel een wijntje mag drinken. Maar ik mag natuurlijk ook niet dronken worden want heel misschien win ik wel. :D Maar ik denk dat ik daarna op zaterdag wel ergens een party meepak ergens en dan zondag vroeg moeten we alweer terug en voor als ik thuiskom zondag heb ik al een vriendin op pad gestuurd om een surprise party voor mij te organiseren... _O- "

Ding-a-Dong
"Morgen de turquoise loper. Weer Viktor & Rolf. Het wordt een verrassing maar kan je je reactie omschrijven toen je dat wat je morgen aandoet voor het eerst zag of aan had?"
S10: "Nou, op een gegeven moment waren er DRIE outfits waarin ik me echt een prinses voelde. Dus de paarse Edisonjurk, de jurk die ik morgen aan heb bij de opening en het pak voor het Songfestival. En bij de laatste pas-meeting voor deze kleren begon ik echt te twijfelen 'moet ik niet nog roteren met deze drie, moet ik niet toch die andere jurk bij de Edisons, omdat ik gewoon alledrie die outfits zó mooi vind. Dus dat wordt morgen gewoon heel erg leuk. Ik heb daar heel veel zin in."

Mag je ze houden?
S10: "Dat dénk ik niet eerlijk gezegd haha. Ik denk dat ik ze niet in mijn huis mag hangen nee."

Wij, Songfestivalforum
"Is er eigenlijk een lied bij dit jaar bij de inzendingen dat je zelf ook wel had willen zingen?"
S10: "Nee dat niet, dit lied past gewoon het beste bij mij. Ik ben wél fan van heel veel liedjes, maar er is niet een liedje van een van de anderen waarvan ik denk 'dat zou ik goed kunnen overbrengen'."

OGAE
"Als je een eigen top 3 van dit jaar zou samenstellen, los van je eigen nummer, wat zou die dan zijn?"
S10: "Eh... Hola mi bebebe, dat is zó lekker zomers heerlijk, en de zussen uit IJsland, Albanië ook heel goed, Moldavië vind ik nog steeds helemaal te gek en ook de act, dus ik heb best wel veel favorieten."

(onbekend)
"Je hoort er altijd veel van dat al die artiesten dat wordt echt een groep en die hebben heel veel lol met elkaar. Met wie heb jij echt een klik en wie is de grootste gangmaker?"
S10: "Ik móet zeggen: ik weet niet waar de artiesten de tijd vandaan halen om echt met elkaar te 'bonden' ofzo. Ik ben nu een paar keer in de venue geweest, ik zie dan heel snel wat mensen maar ik ben zo gefocused. Ik heb wel wat contact met de zangeres van 'Saudade'. Als ik iemand goed vind dan ben ik wel gewoon zo dat ik even een berichtje stuur van 'ik vind jou heel tof'. Ik ben wel met een aantal artiesten al een béétje matties, ook met Jéremie van België, want wij hebben ook samen in België de radio gedaan, ik mag hem heel graag, maar... ik heb nog niet in groepsvorm een hele gezellige bende gezien want we zijn allemaal heel druk. Maar Ronela is denk ik wel een gangmaker."

Wij, Songfestivalforum
"Heb je al leuke Italiaanse uitdrukkingen of woorden geleerd?"
S10: "Nog niet zo veel. Ciao a tutti is gewoon hoi allemaal. Volgens mij. En grazie mille. Bellissima! Een paar kleine dingen."

"En een paar van je favoriete Italiaanse gerechten al geprobeerd deze week, naast de pasta in dat superleuke balkonfilmpje?"
S10: "Nouuuuuu we hebben gíster ergens gegeten.. dat was risotto. En daar had je ook crepes. Dat vond ik gewoon héél lekker. Ik heb gister echt waanzinnig lekker gegeten".

(onbekend)"Als er iemand aan jou vraagt met wie je een duet zou willen zingen, wat zou je dan antwoorden?"
S10: "Hier of gewoon in Nederland?"
"Maakt niet uit."
S10: "Paskal van BLØF! (... en daar ben ik ook al een beetje mee bezig....) En als ik ooit Engelstalige muziek zou maken - wat niet mijn ambitie is - dan zou ik het heel vet vinden om met Torre van De Staat muziek te maken. Maar ik ben gewoon niet zo goed in Engels zingen."

Wij, Songfestivalforum
"Er zijn best veel fans in het buitenland die nu buiten De Diepte ook andere muziek van jou zijn gaan luisteren. En ook al kunnen ze het niet verstaan vinden ze het super vet. Denk je aan optreden in het buitenland en of je daar dan je set voor gaat aanpassen met misschien toch wat niet-Nederlandse nummers? Want daar zou je dan speciaal voor moeten gaan schrijven."
S10: "Ik heb daar toevallig net een beetje over nagedacht en ik zou het dus wel echt vet vinden om met mijn Nederlandstalige muziek in het buitenland tourtjes te kunnen doen. Maar dan wel een beetje obscuur allemaal. Dus gewoon wel Adem Je In en De Diepte en de wat grotere liedjes, maar ik zou het ook wel tof vinden om gewoon mijn elektronische muziek - mijn huidige live show is best wel elektronisch - in de wat donkerdere clubs en in wat kelders te brengen. Dat lijkt me wel heel erg tof."

OGAE
"Nog even over je act nu voor het Songfestival. Gaan er nog veel aanpassingen komen?"
S10: "Nee, ik heb het gevoel dat mensen vaak denken van 'we kunnen nu nog wel effe dit, of we kunnen nog wel effe dat' maar dat is dus niet zo. Je kan nog wat laatste puntjes doorgeven maar dan gaat het boek wel dicht zeg maar. Dan is het echt wat het is. Er is ook geen ruimte omdat er natuurlijk zo veel landen meedoen. Dus dit is het wel ongeveer. Maar ik weet wel dat mijn team nog wat laatste dingen hebben doorgegeven over hun kant van het verhaal zoals camerawerk, licht, dat soort details. Maar dit is wel wat het is ongeveer."

"En qua make-up? Ga je nog iets speciaals doen?"
S10: "Haha nee. Dit blijft het."

Daniël
"Je staat natuurlijk nu heel veel mensen van de pers te woord. Wat is nou de gekste vraag die je hebt gehad waar je eigenlijk wel van achterover viel en waarvan je dacht 'nah ja, wat is dit nou weer...'?
S10: "Jaaaa.... eh... als een journalist bijvoorbeeld als eerste vraagt 'Hoor je stemmen in je hoofd?', nah... dat vind ik echt raar. En verder is het ook wel veel over mijn datingleven, terwijl ik zei al, dat met andere artiesten, waar halen die mensen de tijd vandaan? Maar verder niet echt nog hele rare vragen hoewel ja na de eerste rehearsal was de eerste vraag 'Wat zijn je hobby's'. Toen dacht ik wel 'oh ja, nou ja wel lekker luchtig in zo'n persconferentie... hahaha'. Maar verder ben ik wel benieuwd wat de buitenlandse pers allemaal nog wil weten."

Bij de persco werd ook nog gevraagd hoe het kan dat je zo goed Nederlands spreekt he?
S10: "Jaaaa ohhhhhh hahahaha. Dat was ook weer dat je denkt van ja... ik snapte dat ook niet. :D "

Ding-a-Dong
"Wat is nou de allermooiste reactie die je gehad die je echt is bijgebleven over De Diepte?"
S10: "Dat is eigenlijk op dagelijkse basis, ik vind het echt héél leuk als kindjes het zingen. Ik krijg best wel vaak video's van ouders met zo'n kleine uk die dan staat op te treden in huis. Dat vind ik echt heel leuk. En ik krijg bijna wel dagelijks verhalen dat het gewoon bij je is op de momenten dat je ergens verdrietig om bent en dat vind ik eigenlijk het mooist".

*er wordt even liefdevol gezwaaid dat het afgerond mag worden

Songfestivalweblog
"Tot slot Stien, wat zou je tegen de fans nog willen zeggen?"
S10: "Nou ehm. Dankjewel voor alle support tot nu toe. En vooral: HOOP gewoon lekker met mij mee. Ik hoop mezelf altijd overal een beetje naar binnen. En als jullie in Nederland nou met zijn allen ook mij een beetje naar de winst hopen dat zou mij met mijn manifesteren heel erg helpen!"

Gaan we doen! *O*

Er wordt over en weer bedankt en gezwaaid en kussen toegeworpen en zo komt er een einde aan dit enorm leuke zoomgesprek met S10. We zijn best veel wijzer geworden in dit heerlijke ongedwongen gesprek. We hopen dat veel van jullie vragen beantwoord zijn.

IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 7 mei 2022 @ 18:58:19 #263
163650 Greys
pi_204657629
Leuk interview van Andy met S10 appt hij net door!

IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  zaterdag 7 mei 2022 @ 19:11:20 #264
81329 MadMaster
Schots en scheef...
pi_204657789
Wat is S10 toch een heerlijke vertegenwoordiger van ons land. Daar mogen we heel trots op zijn!
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 7 mei 2022 @ 19:19:05 #266
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_204657886
Ik ben benieuwd waarom ze Albanië heel tof vond!
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_204657889
Super leuk interview @Greys & @Cee, heel leuk dat ze dit deden!

quote:
"En puur op basis van deze eerste paar dagen tot nu toe... zou je het nog eens doen?"
S10: "Zekerrrrr!"
En hier word ik nu al blij van _O_
pi_204657899
quote:
Ahh hoe leuk met Andy _O_ ze hebben de leukste buitenlandse site uitgekozen :P

Even kijken w/
pi_204657942
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2022 14:14 schreef Fred_B het volgende:

[..]
Ik mag toch hopen dat we topdeskundigen als Frits Huffnagel, Flappie Wijnen, Carlo Boszhard & moeder, Jamaii, Shirma Rouse en die ene snuifdoos met die zonnebril ook niet hoeven te missen vanavond.
Laten we Thomas Cammart en Sanne Wallis de Vries niet vergeten :')
pi_204657944
Wat ontzettend leuk om te lezen!

En wat lief dat je alles voor ons hebt uitgetikt! 👍😘
pi_204657954
Voor de Duitse tv
twitter
  Moderator zaterdag 7 mei 2022 @ 19:29:38 #272
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_204657997
Oehoee
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 7 mei 2022 @ 19:30:16 #273
163650 Greys
pi_204658004
quote:
10s.gif Op zaterdag 7 mei 2022 19:19 schreef heywoodu het volgende:
Ik ben benieuwd waarom ze Albanië heel tof vond!
Dat vragen we even aan iemand anders die het geluid ook op heeft genomen zonder blaf. _O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Moderator / KerstCrewQuizWinner zaterdag 7 mei 2022 @ 19:31:26 #274
39237 crew  H_T
2733
pi_204658015
Wat een mooi en uitgebreid verhaal! _O_
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  Moderator zaterdag 7 mei 2022 @ 19:45:34 #275
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')