FOK!forum / Showbizz, Celebs en Gossip / [LULGATE #92] Rosé Anne?
Leandrawoensdag 29 december 2021 @ 19:26
Ze gaan toch niet trouwen dus!

De diverse instagrams:

AH6: https://instagram.com/andrehazes
Monique: https://instagram.com/moniquenoell
Sarah: https://www.instagram.com/sarahvansoelen/
Rachel: https://www.instagram.com/rachelhazes/
Roxeanne: https://www.instagram.com/roxeannehazes/

andre-hazes-en-monique-westenberg-elkaar.jpg

TLDR:
April 2018: André Hazes en Monique Westenberg zijn uit elkaar

September 2019 :André Hazes en Monique Westenberg zijn weer uit elkaar

December 2020: André Hazes en Monique Westenberg verloofd!

Maart 2021:André Hazes en Monique Westenberg zijn uit elkaar

SPOILER
André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg zijn uit elkaar. Dat hebben ze zondagavond bekendgemaakt.
Geruchten dat het koppel uit elkaar is, gingen al langer. De 24-jarige Hazes en 40-jarige Westenberg waren bijna vier jaar samen en werden in 2016 de ouders van zoon André.

Verschillende entertainmentbladen, waaronder Story en Privé, meldden afgelopen week dat de relatie voorbij is. Hazes zou in een villa in Nieuwersluis zou wonen, terwijl Westenberg nog op het woonwagenterrein in Rotterdam woont.

Hazes bevestigde de geruchten zondagavond aan Shownieuws en zei dat het "niet zo lekker gaat" tussen de twee. "Dat vinden we allebei heel kut, maar dat is nu eenmaal zo. Ik denk dat er gewoon te veel is gebeurd. We hebben zoveel meegemaakt in korte tijd. En ik ben misschien ook een beetje verdwaald geraakt in deze wereld. Ik vind mijn werkleven gewoon heel erg leuk."

"Dat botst gewoon. Ik heb dingen verpest", aldus de zanger, die verder niet op details ingaat.

Drukke schema
Volgens Westenberg is de breuk vooral te wijten aan het drukke schema van Hazes. "Ik merk aan hem dat hij die druk niet zo aan kan, ik denk niet dat hij dat zelf doorheeft." Het stel zou het afgelopen jaar al gekampt hebben met veel spanning.

"Hij heeft weinig tijd voor het gezin", aldus Westenberg. "De situatie is nu dat André ervoor gekozen heeft ergens anders te gaan wonen. Ik denk dat het eigenlijk allemaal een beetje te veel aan het worden is. Zijn agenda is ontzettend volgepropt. Hij heeft nauwelijks tijd voor zichzelf, laat staan voor zijn gezin."

"Normaal neem je pauze van je werk als je die druk hebt. Alleen in Andrés geval is het onmogelijk om pauze van zijn werk te nemen en kiest hij ervoor pauze van zijn gezin te nemen."

Hazes en Westenberg zijn wekelijks te zien in een realitysoap bij SBS6, die eerder is opgenomen. In de aflevering van 2 mei komt de breuk voorbij, laat SBS aan NU.nl weten. Het stel is ook te zien in een reclame van een energieleverancier. Of die nu wordt geschrapt, is niet bekend.

9 november 2019:André Hazes bevestigt breuk met Monique

André Hazes bevestigt breuk met Monique
SPOILER
Met verdriet bevestigt André Hazes dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn. Dat laat zijn management middels een statement aan Shownieuws weten.

De breuk dateert al van enige maanden geleden. ”Zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan. Dat mocht helaas alleen niet zo zijn. Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit.”

De twee gaan nog altijd goed door één deur. ”Houden van is er nog genoeg en zal er altijd blijven. Hun voornaamste levensdoel is het geluk van André Hazes Jr. en daar zal alles om blijven draaien.”

De geruchten over relatieproblemen tussen het stel doen al enkele weken de ronde, waarna André in september bevestigde dat er spanningen zijn en dat hij en Monique niet meer samenwonen. Hierover vertelde André destijds aan Shownieuws. ”Ik woon echt, als ik een steen zou pakken en heel hard zou gooien, dan zou ik hem door de ruit gooien. Ik ben gewoon in de buurt en ik moet daar ook zo snel mogelijk kunnen zijn. Dat gaat super.”

Maar zijn liefde voor Monique is nog altijd dik aanwezig. Het is vooral zijn werk wat het soms lastig maakt. “Ik ben wel veranderd sinds het succes. En dat is deels positief, maar voor mijn gezinsleven negatief. Want ik kan me focussen op mijn werk, daar ben ik goed in. Maar dan vergeet ik soms wel even thuis.” André weet niet of hij en Monique nog weer bij elkaar gaan komen.

André is zich er van bewust dat hij niet altijd even makkelijk in de omgang is. “Ik ben gek op mijn leven. En ik ben blij dat ik dat met haar mag delen. Maar af en toe ben ik een lul. Ik ben niet de makkelijkste om mee te leven“, sluit hij af.

Toch besloten de twee eind september samen op gezinsvakantie te gaan met zoontje Andre Jr. In Bonaire beleefden ze een prachtige tijd en adopteerden ze zelfs hondje Frenkie.

Ook was de hele familie Westenberg vorige maand aanwezig bij de Ahoy-concerten van André. ”Zo genoten gisteravond met deze mensen waar ik van hou. Kijk oma’tje genieten van haar “kleinzoon”. En de trots die op papa’s gezicht staat als hij naar zijn schoonzoon kijkt, maar kijk ook in de ogen van de andere vader… die kijkt naar een zaal vol mensen, mensen die daar voor één persoon zijn gekomen. Zijn ZOON,” schreef Monique vol trots bij de foto’s op Instagram.

Zo genoten gister avond met deze mensen waar ik van hou. Kijk oma’tje genieten van haar “kleinzoon”. En de trots die op papa’s gezicht staat (foto 8) als hij naar zijn schoonzoon kijkt, maar kijk ook in de ogen van de andere vader… die kijkt naar een zaal vol mensen, mensen die daar voor één persoon zijn gekomen. Zijn ZOON ????

Het is niet de eerste keer dat de twee hun relatie verbreken. In april vorig jaar waren de twee ook kort uit elkaar. Reden voor de breuk was toen Andrés drukke werkleven. Na een vakantie samen besloten ze er toch weer voor te gaan en verruilden ze het Rotterdamse woonwagenkamp voor een riante villa in Berkel en Rodenrijs.

André en Monique leerden elkaar in 2014 via Facebook kennen. In eerste instantie moest de 16 jaar oudere Monique niks van ‘jochie’ André weten, maar de zanger gaf niet op. Uiteindelijk besloot ze hem toch een kans te geven en ging ze met hem uiteten. De vonk sloeg over en de twee kregen in juni van dat jaar een relatie.

Anderhalf jaar later werd bekendgemaakt dat Monique in blijde verwachting is. Op 25 oktober 2016 werd hun liefde bekroond met de geboorte van zoon André Jr.
Bericht van Monique op haar Instagram
SPOILER
Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij.
Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben.
De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen.
Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker.
Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken.
Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.

10 november 2019:Bridget is nieuwe liefde André Hazes!'


SPOILER
[Q]‘Bridget is nieuwe liefde André Hazes!’

BRIDGET MAASLAND, afgelopen zaterdag 45 geworden, is de nieuwe liefde van ANDRÉ HAZES (25). Aan PRIVÉ wordt dat nieuws bevestigd door een bron rond de zanger, een van de weinige insiders die van dit grote geheim op de hoogte is.

André liet afgelopen weekend middels een persbericht weten dat het, na enkele onstuimige maanden, nu echt over en uit is tussen hem en MONIQUE WESTENBERG – de moeder van zijn zoon ANDRÉ. Wie de vrouw is voor wie hij nu gevoelens heeft, bevestigt hij tegenover RTL Boulevard; wat niet verwonderlijk is, aangezien dit hún presentatrice BRIDGET MAASLAND is.

Monique leek van deze ingrijpende verandering in haar leven, op dat moment, nog maar nauwelijks op de hoogte. Monique plaatste op social media een foto van Dré met daarbij een hartje. Een deel van Nederland had toen echter al kennisgenomen van het nieuws dat namens André met zijn fans werd gedeeld: dat de relatie na bijna vijf jaar nu echt over was.

Hierbij lijkt Bridget dus een grote rol te spelen.

André en zij kennen elkaar al jaren. Zij is een verklaard fan van André en zijn muziek. Dat hij en zij eerder de gelegenheid te baat namen om elkaar beter te leren kennen, is een hardnekkig gerucht dat in de showbizz al langer de ronde deed.[/q]

[Q]Bridget Maasland bevestigt relatie André Hazes

Bridget Maasland en André Hazes zijn inderdaad een setje. Het management van de presentatrice bevestigt dat de twee een beginnende relatie hebben en elkaar ’meer dan gewoon leuk vinden’.

De 45-jarige Bridget en de twintig jaar jongere André kennen elkaar ’nog maar net’, volgens Bridgets manager, hoewel er in de showbizz ook een hardnekkig gerucht gaat dat hij en zij eerder de gelegenheid te baat namen om elkaar beter te leren kennen. Volgens de manager nemen de twee de komende periode rustig de tijd om te kijken hoe de relatie zich ontwikkelt.

Een insider bevestigde eerder op de zondag aan Privé dat Bridget Maasland André’s nieuwe liefde is. Dit beaamde hij zelf in een verklaring aan RTL Boulevard. „Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen”, zo stelde hij. „Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.”

17d7dd48-03c9-11ea-a374-02d2fb1aa1d7.png

Zaterdag werd bekend dat de relatie tussen André en zijn ex Monique Westenberg (41) definitief op de klippen was gelopen. De zanger sprak van „een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan.” De twee hebben zoontje André Jr. (3), voor wie ze samen blijven zorgen.

Monique liet zaterdag al doorschemeren dat André gevoelens heeft voor een andere vrouw ’waar hij een tijdje contact mee heeft’. „Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker”, stelde ze.[/q]
SPOILER
uqiBWCx.png

hJnRDLq.jpg
17 februari 2020: André Hazes en Bridget Maasland zijn alweer uit elkaar

André en Bridget maken bekend dat hun relatie over is (mede mogelijk gemaakt door ons O-) ). Onder andere de media en alle negatieve reacties krijgen de schuld.

SPOILER
[quote]André Hazes en Bridget Maasland zijn alweer uit elkaar

Door LAURA GOMMANS
17/02/2020
Na een zeer intense relatie van drie maanden hebben Bridget Maasland (45) en Andre Hazes (26) alweer een punt achter hun liefdesverhaal gezet.

Bridget en André zetten punt achter hun relatie
"Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten," hebben ze laten weten aan RTL Boulevard. In november maakten de twee bekend contact met elkaar te hebben, en vanaf dat moment ging het in sneltreinvaart. Er werd er van de Instagram-daken geschreeuwd hoe ze de liefde in elkaar hadden gevonden. Bridget noemde André vorige maand nog 'de liefde van haar leven' in een emotionele post op Instagram. Alle verliefde posts en de aandacht die daarmee gegenereerd werd, is uiteindelijk dus wat hun relatie de das omdeed.

Valentijnsdag
Rondom Valentijnsdag was het opvallend dat de zo openlijk verliefde Bridget en André geen uitgebreide odes aan elkaar brachten op social media, waardoor velen zich afvroegen of het stel nog wel samen was.

Begin november maakte André Hazes bekend dat hij wegging bij Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje Dré. Monique wist kort daarop te melden dat de breuk te maken had met een andere vrouw. Enkele dagen later verschenen de eerste verliefde foto's van Bridget en André op Instagram.

We'll say it louder for the people in the back: het is verstandig om eerst een paar maandjes privé te kijken of die spannende nieuwe date écht relatiemateriaal is, voordat je alles op social media deelt. Je leeft, je leert. We wensen Bridget en André echter veel sterkte en succes toe in de toekomst.[/quote]
https://www.glamour.nl/ni(...)maasland-uit-elkaar/


28 februari 2020: André bevestigt dat hij en Monique weer samen zijn.


André bevestigt dat hij en Monique weer samen zijn.

SPOILER
[quote]André Hazes tegen Monique: ik ben voor altijd de jouwe
Updated 28 feb. 2020
27 feb. 2020 in ENTERTAINMENT

Nadat Privé eerder al met een foto wist te onthullen dat André weer bij hun huis in Berkel en Rodenrijs is gesignaleerd, lijkt het erop dat de zanger donderdagavond bevestigt dat hij en Monique Westenberg weer een stel zijn.

Ⓒ ANP KIPPA
Bij een foto, waarop te zien is dat Monique hem vasthoudt tijdens een romantisch diner in een restaurant in Rotterdam, deelt hij een songtekst van het nummer Faithfully. ,,Ze zeggen dat de weg geen plek is om een familie te starten. Onder de streep is het jou en mij. En van een muzikant houden, gaat niet altijd op de manier die normaal is. Maar girl, blijf bij mij. Ik ben voor altijd de jouwe.” De Engelstalige tekst komt uit een liedje van de band Journey. In de tekst komt ook een zinsnede voor dat een relatie met een muzikant niet altijd is hoe het zou moeten zijn.

Kortstondige romance
Na zijn romance met Bridget Maasland, die officieel nog geen honderd dagen heeft geduurd, werd 17 februari bekend dat ze een punt achter hun kortstondige relatie hebben gezet.

Vlak daarvoor waren zowel André, Monique én Bridget op Curaçao. André had hier een optreden en eerder was al gepland dat Monique en zijn zoontje André daarheen zouden gaan. Later is Bridget ook naar de exotische bestemming afgereisd. Maar wat een romantisch liefdestripje had moeten worden, lijkt uiteindelijk het einde van hun relatie te hebben betekend.

Foto’s van het gezellige samenzijn van André met zijn gezinnetje, waarbij hij Monique hartelijk omhelsde, zouden bij Bridget niet goed gevallen zijn. Uitgerekend op Valentijnsdag kon André zijn spullen ophalen bij Bridgets huis in Amsterdam.

Vorig jaar november maakte het management van André Hazes bekend dat hij en Monique Westenberg uit elkaar waren. Monique reageerde destijds als door een wesp gestoken, liet weten dat de verklaring niet namens haar was en dat er een andere vrouw in het spel zou zijn. Ondanks dat zij geen naam noemde, maakte Privé al snel bekend dat het André gevallen was voor Bridget.
[/quote]
https://www.telegraaf.nl/(...)voor-altijd-de-jouwe
SPOILER
233?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

giphy.gif

12 december 2020: André vraagt Monique ten huwelijk:

SPOILER
10 maart 2021:André Hazes en Monique Westenberg opnieuw uit elkaar

SPOILER
[quote]André Hazes en Monique Westenberg opnieuw uit elkaar
10 maart 2021 07:29

Er is opnieuw een showbizzbom gebarsten. 'Story' meldt dat André Hazes (27) en zijn verloofde Monique Westenberg (43) opnieuw uit elkaar zijn. Volgens het weekblad bevestigt een betrouwbare bron dat André hun woning heeft verlaten en dat de breuk dit keer definitief is. 'De Telegraaf' meldt dat het management van de zanger de breuk zou hebben bevestigd. Het management van Monique bevestigt de breuk aan RTL Boulevard.

André vroeg Monique ten huwelijk op 12 december van vorig jaar, waar heel Nederland uiteindelijk van mee kon genieten. Dat deed hij in het Wereldmuseum in Rotterdam. Het aanzoek was een bijzonder moment, gezien de twee eerder dat jaar niet meer samen waren. André vond zijn geluk eerder bij presentatrice Bridget Maasland. Na zijn relatie met Bridget kwam André in rustiger vaarwater terecht en probeerde hij het rustiger aan te doen. Niet meer het leven van een popster, maar het leven van een vader die er wilde zijn voor zijn vierjarige zoon André Junior.

André en Monique waren kort geleden nog op Bonaire, om te genieten van een werkvakantie. Volgens Story is de bom vlak daarna gebarsten. Wat de reden van de breuk is, is volgens het magazine nog niet bekend. Naar verwachting zouden Monique en hun zoon in het huis blijven wonen en zou André al vertrokken zijn. Hoofdredacteur Guido den Aantrekker vertelt vandaag in de Veronica Inside-Ochtendshow van Wilfred Genee een 'zeer goede bron dichtbij André en Monique te hebben'.

"We hadden al een tijdje in de gaten dat het niet zo lekker liep", vertelt Guido daar verder over. "Ook was Monique niet aanwezig bij het concert in het Ziggo Dome. In ons vak wil dat wel wat zeggen", vertelt Guido. Toen de Story later die avond paparazzi Edwin Smulders op het huis van André en Monique afstuurde, bleek dat André daar niet had geslapen, beweert Guido. De hoofdredacteur zegt 'redelijk zeker' te zijn van zijn zaak.

Het management van de zanger laat aan RTL Boulevard weten: "Alles heeft hij eraan gedaan om het thuis goed te houden. Hij was weer vaker thuis en de band met kleine André ging ook stukken beter. Tot enkele weken geleden. Er kwamen toch weer meer spanningen. Hierdoor ook weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan."[/quote]
SPOILER: Verklaring Monique op Instagram:
[quote]

Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan. Het afgelopen jaar was het gelukkigste jaar van onze zeven jaar samen. Vanaf 12 december zaten wij op een roze wolk en daar heb ik tot aan twee weken geleden opgezeten. De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet. Het vergt ontzettend veel kracht van mij om zonder dit zelf een plekje te kunnen geven, rechtop te blijven staan in deze hectiek.

Aan mij nu de grote taak om onze zoon anders op te voeden en de cirkel te doorbreken. Opgroeien in een veilige, stabiele en liefdevolle omgeving.

Ik wens voor André rust in zijn hoofd en hart zodat er ruimte ontstaat van binnen om zijn patronen en daarmee zijn ongelukkig zijn, te kunnen doorbreken.

Voor nu vraag ik om respect voor mij en mijn zoon om hier samen doorheen te komen.

Liefs ?[/quote]
SPOILER: Voor DEZE vrouw verliet Dre Monique
Al snel komen er geruchten op gang dat André vreemd is gegaan met Sarah van Soelen:

Vignet_SarahvanSoelen.jpg

[quote]Voor DEZE vrouw verliet Dre Monique
Door: Eva Steins
11-03-2021
De breuk tussen Dre Hazes en Monique is definitief. Via een verklaring op zijn Instagram heeft de zanger bekend haar te hebben verlaten. En déze vrouw staat hem met open armen op te wachten...

Er werd direct al gespeculeerd dat Dre een nieuwe vlam zou hebben waarvoor hij zijn verloofde opzij had gezet. Eerder vielen de namen van Welmoed Sjitsma en Karen Damen, met wie Dre een vurige klik had.

'Sterke klik'
Zijn nieuwe vlam is Sarah van Soelen, een influencer en personal trainer. Dit laat Dre weten via een verklaring op zijn Instagram.

In een 'moeilijke periode' met Monique vond Dre veel steun bij Sarah, onthult hij. ,,Hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap", aldus de zanger. ,,Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb."

Maar is het tot nu toe echt alleen nog maar bij een vriendschap gebleven? De geruchten zeggen wat anders...

'Tweede telefoon'
De geruchtenmolen draait op volle toeren en de ene na het andere verhaal komt bovendrijven. Zo zou naar Dre's zeggen 'de bom op Bonaire gebarsten' zijn. Volgens geruchten heeft Dre al langer een verhouding met Sarah, en kwam Monique daar op Bonaire via een pijnlijke weg achter.

Roddelaccount Juicechannel plaatst het gerucht dat Sarah en Dre al een langere tijd een affaire hebben. Dit zou volgens het kanaal ontstaan zijn in de sportschool, waar zij beiden sporten.

De affaire zou door Monique zijn ontdekt toen zij na hun vlak na Bonaire een tweede telefoon in Dre's bagage vond. Daarop zouden gesprekken hebben gestaan tussen Dre en Sarah die een affaire van hem zouden bevestigen.

Volgens het account zijn de geruchten van hun affaire de wereld in geholpen door Sarah's broer, die zijn mond voorbij gepraat heeft. Sarah en Dre wonen op een steenworp afstand van elkaar.

Rozen
Ook luidden de geruchten dat Dre zijn minnares verrast zou hebben met een flinke bos bloemen. Hij zou haar een maand geleden honderd rozen hebben opgestuurd. Toevallig genoeg plaatste Sarah rond die tijd inderdaad een foto waarop zij gelukzalig poseert met een enorme bos rozen...

,,Zo maak je me de gelukkigste persoon op aarde", schrijft Sarah bij de foto.
[/quote]

00sarahrozen..jpg?resize=702%2C506&ssl=1
Al snel gaan de geruchten dat Sarah zwanger is:

SPOILER
Zwanger.png
mocktail.png

E89-FEA3-F-0-CF5-4-F92-8-C24-D09048-EA92-F4.jpg

De Donkey Duck:
badeendje-ezel.jpg

quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 10:13 schreef letmehearyouscream het volgende:
Kleine samenvatting van het Sapkanaal:
*Mo vond op Bonaire de tweede telefoon van André, toen barstte de bom.
*In het begin van de relatie met Mo heeft André niet alleen in het slipje van B lopen voelen, maar ook in die van van Soelen. En dat rijmt.
*Mo had toen vermoedens maar ze hebben zich er met een vaag verhaal uitgeluld.
* Daarna heeft Sarah vaker een luisterende mossel geboden.
*Het hele dorp Bergschenhoek weet ervan en de broer van Sarah heeft zich versproken. Daarnaast schijnt ze zelf nogal op te scheppen.
De covers eerste week
SPOILER
f74fc107f8aab6de4ed7cdaa5c8606c9.png

fd2a4876a5d46f20d3a7f5221236cf22.png

9c0ad9e0736192816a0bbfe2b75bbf79.jpg

Cover201946.jpg

?hl=nl

giphy.gif
Met dank aan rubbereend:
De meest toepasselijke liedjes bij de André Hazes-soap

Voor de laatste nieuwtjes:
SPOILER
Biografie Adreen;
SPOILER
Hier weer door.
mailywoensdag 29 december 2021 @ 19:30
Rosé-Anne .... Roxeanne ....

Zoek de verschillen :+
Deisyywoensdag 29 december 2021 @ 19:30
Ik had vroeger een buurvrouw die Rosemarie heette en wel van een glaasje wijn hield. Deze tt _O_
Leandrawoensdag 29 december 2021 @ 19:31
quote:
1s.gif Op woensdag 29 december 2021 19:30 schreef maily het volgende:
Rosé-Anne .... Roxeanne ....

Zoek de verschillen :+
:o _O_
quirinawoensdag 29 december 2021 @ 19:45
Iemand zei dat ze al rommelden tijdens de Amsterdamse zomer?
Zou me niet verbazen!
mailywoensdag 29 december 2021 @ 19:45
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 19:45 schreef quirina het volgende:
Iemand zei dat ze al rommelden tijdens de Amsterdamse zomer?
Zou me niet verbazen!
*O* _O-
JourneyBluewoensdag 29 december 2021 @ 19:47
Er zijn zelfs foto's van de Amsterdamse Zomer van Sarah en Rosée samen.
mailywoensdag 29 december 2021 @ 19:49
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 19:30 schreef Deisyy het volgende:
Ik had vroeger een buurvrouw die Rosemarie heette en wel van een glaasje wijn hield. Deze tt _O_
_O-
Deisyywoensdag 29 december 2021 @ 19:51
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 19:47 schreef JourneyBlue het volgende:
Er zijn zelfs foto's van de Amsterdamse Zomer van Sarah en Rosée samen.
Deze?

2-F00353-F-86-C0-42-D4-8-EAC-611-C2-FB90-E25.jpg
JourneyBluewoensdag 29 december 2021 @ 19:54
quote:
1s.gif Op woensdag 29 december 2021 19:51 schreef Deisyy het volgende:

[..]
Deze?

[ afbeelding ]
onder andere, dat arme hondje omg
LagerthaQueenOfKattewoensdag 29 december 2021 @ 19:56
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 19:45 schreef quirina het volgende:
Iemand zei dat ze al rommelden tijdens de Amsterdamse zomer?
Zou me niet verbazen!
Toen was hij toch nog met Sarah?. Ik snap die meiden niet hoor.
Sourywoensdag 29 december 2021 @ 20:04
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 19:56 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]
Toen was hij toch nog met Sarah?. Ik snap die meiden niet hoor.
Ze lijken allemaal op elkaar, een vergissing is mogelijk
JourneyBluewoensdag 29 december 2021 @ 20:25
Die tekst op de voorpagina van de Story is ook geweldig:

"Nu al opgenomen in zijn familie" Is dat Rachel+Djarno ofzo?
Olewoensdag 29 december 2021 @ 20:27
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 20:04 schreef Soury het volgende:

[..]
Ze lijken allemaal op elkaar, een vergissing is mogelijk
_O-
ootjekatootjewoensdag 29 december 2021 @ 20:29
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 20:25 schreef JourneyBlue het volgende:
Die tekst op de voorpagina van de Story is ook geweldig:

"Nu al opgenomen in zijn familie" Is dat Rachel+Djarno ofzo?
Roxanne bedoelen ze zeker niet. Hij heeft toch ook nog een tante?
Deisyywoensdag 29 december 2021 @ 20:31
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 20:25 schreef JourneyBlue het volgende:
Die tekst op de voorpagina van de Story is ook geweldig:

"Nu al opgenomen in zijn familie" Is dat Rachel+Djarno ofzo?
Misschien zijn ze ook al naar Madame Tussaud geweest.
Leandrawoensdag 29 december 2021 @ 20:33
quote:
1s.gif Op woensdag 29 december 2021 19:51 schreef Deisyy het volgende:

[..]
Deze?

[ afbeelding ]
Is dat samen met de dochter van Dino S. en haar moeder?
Dat zijn de betere kringen...
ootjekatootjewoensdag 29 december 2021 @ 20:41
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 20:33 schreef Leandra het volgende:

[..]
Is dat samen met de dochter van Dino S. en haar moeder?
Dat zijn de betere kringen...
:o
ootjekatootjewoensdag 29 december 2021 @ 20:42
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 19:47 schreef JourneyBlue het volgende:
Er zijn zelfs foto's van de Amsterdamse Zomer van Sarah en Rosée samen.
Heb jij die nieuwe video al?
JourneyBluewoensdag 29 december 2021 @ 20:49
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 20:33 schreef Leandra het volgende:

[..]
Is dat samen met de dochter van Dino S. en haar moeder?
Dat zijn de betere kringen...
Dat is niet de dochter van en Esther is ooit (heel even) een van de vriendinnen van Dino geweest.
JourneyBluewoensdag 29 december 2021 @ 20:50
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 20:42 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Heb jij die nieuwe video al?
:N
mailywoensdag 29 december 2021 @ 20:53
quote:
1s.gif Op woensdag 29 december 2021 19:51 schreef Deisyy het volgende:


Deze?

vsfQUat.png
Ze lijken zo net Pretty Little Liars :D

RHjE9ai.png
Deisyywoensdag 29 december 2021 @ 20:57
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 20:33 schreef Leandra het volgende:

[..]
Is dat samen met de dochter van Dino S. en haar moeder?
Dat zijn de betere kringen...
Misschien duidt Story het daarom aan met "de familie".
rebel-angelwoensdag 29 december 2021 @ 21:00
Moet Sara nu ook haar blauwe vinkje inleveren ?
En wanneer zou Rosé-Annie er 1 krijgen ?

En opgenomen in de Hazes familie klinkt ook wel een beetje of je bent opgenomen in het gesticht.
Weet niet of je daar nou zo blij van moet worden.
ootjekatootjewoensdag 29 december 2021 @ 21:03
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 20:50 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
:N
En hij is er, _O- toevallig. Geen André -O-
mailywoensdag 29 december 2021 @ 21:04
quote:
1s.gif Op woensdag 29 december 2021 21:00 schreef rebel-angel het volgende:
Moet Sara nu ook haar blauwe vinkje inleveren ?
En wanneer zou Rosé-Annie er 1 krijgen ?

En opgenomen in de Hazes familie klinkt ook wel een beetje of je bent opgenomen in het gesticht.
Weet niet of je daar nou zo blij van moet worden.
_O- _O-
ootjekatootjewoensdag 29 december 2021 @ 21:05
quote:
1s.gif Op woensdag 29 december 2021 21:00 schreef rebel-angel het volgende:
Moet Sara nu ook haar blauwe vinkje inleveren ?
En wanneer zou Rosé-Annie er 1 krijgen ?

En opgenomen in de Hazes familie klinkt ook wel een beetje of je bent opgenomen in het gesticht.
Weet niet of je daar nou zo blij van moet worden.
Wie bepaalt dat blauwe vinkje? Ja Instagram, maar kijken die echt of iemand de vriendin van is?
Of krijgen die een melding ofzo?
mascara-klodderwoensdag 29 december 2021 @ 21:13
quote:
1s.gif Op woensdag 29 december 2021 19:51 schreef Deisyy het volgende:

[..]
Deze?

[ afbeelding ]
Wie is dat lijk links? :@
rebel-angelwoensdag 29 december 2021 @ 21:15
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 21:13 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]
Wie is dat lijk links? :@
Lijkt op Jamie van lul kleine
Maar die is het vast niet
ootjekatootjewoensdag 29 december 2021 @ 21:20
quote:
1s.gif Op woensdag 29 december 2021 21:15 schreef rebel-angel het volgende:

[..]
Lijkt op Jamie van lul kleine
Maar die is het vast niet
Nee, aan die buik te zien is het een bejaarde.
mascara-klodderwoensdag 29 december 2021 @ 21:23
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 21:20 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Nee, aan die buik te zien is het een bejaarde.
Ja bedankt, wilde net typen: lijkt mijn leeftijd alleen verbouwd/opgevuld/strakgetrokken :')
rebel-angelwoensdag 29 december 2021 @ 21:26
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 21:23 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]
Ja bedankt, wilde net typen: lijkt mijn leeftijd alleen verbouwd/opgevuld/strakgetrokken :')
Blijkbaar op de 1e pagina al beantwoord :@

quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 20:49 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Dat is niet de dochter van en Esther is ooit (heel even) een van de vriendinnen van Dino geweest.
Deisyywoensdag 29 december 2021 @ 21:29
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 21:13 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]
Wie is dat lijk links? :@
Dat is dus de ex van Dino S.
ootjekatootjewoensdag 29 december 2021 @ 21:29
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 21:23 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]
Ja bedankt, wilde net typen: lijkt mijn leeftijd alleen verbouwd/opgevuld/strakgetrokken :')
Maar het had blijkbaar geen geld meer voor een buikcorrectie.
mascara-klodderwoensdag 29 december 2021 @ 21:30
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 21:29 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Maar het had blijkbaar geen geld meer voor een buikcorrectie.
:D
mascara-klodderwoensdag 29 december 2021 @ 21:33
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 21:29 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Maar het had blijkbaar geen geld meer voor een buikcorrectie.
Ik wil echt niet weten hoe die jonge meiden zoals Sara erover 10 jaar uitzien en dan zijn ze nog steeds jong dus :X
Zo erg zonde dat ze zichzelf al zo erg jong laten toetakelen -O-
Olewoensdag 29 december 2021 @ 21:33
ik heb ook een blauw vinkje O+
alleen niet op FB / Insta :'(
mascara-klodderwoensdag 29 december 2021 @ 21:34
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 21:33 schreef Ole het volgende:
ik heb ook een blauw vinkje O+
alleen niet op FB / Insta :'(
Ik had vanavond een slavink. Beat That :7
Deisyywoensdag 29 december 2021 @ 21:35
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 21:33 schreef Ole het volgende:
ik heb ook een blauw vinkje O+
alleen niet op FB / Insta :'(
Blauw vinkje-boks ^O^
Nu nog de opplaktieten, tattoos en foute vriendjes.
ootjekatootjewoensdag 29 december 2021 @ 21:42
quote:
1s.gif Op woensdag 29 december 2021 21:33 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]
Ik wil echt niet weten hoe die jonge meiden zoals Sara erover 10 jaar uitzien en dan zijn ze nog steeds jong dus :X
Zo erg zonde dat ze zichzelf al zo erg jong laten toetakelen -O-
Ja, ook die tanden. Dat gaat echt niet goedkomen, net als die borstvergrotingen.
Maar ja, hun leven en hun keuzes.
ootjekatootjewoensdag 29 december 2021 @ 21:43
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 21:34 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]
Ik had vanavond een slavink. Beat That :7
_O-
ootjekatootjewoensdag 29 december 2021 @ 21:45
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 21:35 schreef Deisyy het volgende:

[..]
Blauw vinkje-boks ^O^
Nu nog de opplaktieten, tattoos en foute vriendjes.
Ik heb nog een Bollo tattoo voor je.
letmehearyouscreamwoensdag 29 december 2021 @ 21:49
quote:
1s.gif Op woensdag 29 december 2021 21:00 schreef rebel-angel het volgende:
Moet Sara nu ook haar blauwe vinkje inleveren ?
En wanneer zou Rosé-Annie er 1 krijgen ?

En opgenomen in de Hazes familie klinkt ook wel een beetje of je bent opgenomen in het gesticht.
Weet niet of je daar nou zo blij van moet worden.
Als elk neukertje van de dag een blauw vinkje krijgt, is dat hele systeem wel echt aan inflatie onderhevig. Vink wel leuk thema in deze gate, de vinken. Slavinken en blauwe vinkjes in Vinkeveen.
mascara-klodderwoensdag 29 december 2021 @ 21:49
Ik wilde eigenlijk een Dries Roelvink-grapje maken. Maar dat gaat zelfs mij te ver :@

Laten we het maar bij de perikelen in Vinkenveen houden :7
ootjekatootjewoensdag 29 december 2021 @ 21:56
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 21:49 schreef mascara-klodder het volgende:
Ik wilde eigenlijk een Dries Roelvink-grapje maken. Maar dat gaat zelfs mij te ver :@

Laten we het maar bij de perikelen in Vinkenveen houden :7
We kunnen nu wel vaststellen dat Rosé een blinde vink is.
Mintymintyywoensdag 29 december 2021 @ 22:05
Heeft Sarah of die Chicas pagina hier al op cryptische wijze op gereageerd?
dikkedanielwoensdag 29 december 2021 @ 22:46
heb ik ook altijd al eens willen doen. Gewoon een heel vriendinnengroepje langs gaan en ze allemaal neuken! :D
Dat zal die André ook wel gedacht hebben.
En af en toe weer de moeder van je kind neuken tussendoor :P
Gewoon lekker leven joh! Alsof 't je laatste dag is! :')
ootjekatootjewoensdag 29 december 2021 @ 23:23
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 22:46 schreef dikkedaniel het volgende:
heb ik ook altijd al eens willen doen. Gewoon een heel vriendinnengroepje langs gaan en ze allemaal neuken! :D
Dat zal die André ook wel gedacht hebben.
En af en toe weer de moeder van je kind neuken tussendoor :P
Gewoon lekker leven joh! Alsof 't je laatste dag is! :')
Je zegt het wel heel plat, maar daar komt het wel op neer.
André treedt op bij de Amsterdamse Zomer, een van de weinige “werkmomenten” zijn moeder is er, Sarah is er en je loopt te sjansen met een andere griet…

Tja, best knap qua time management, al weten we dat André dat goed kan, in een wc hokje op vakantie.

Vieze gozer is het toch.
ootjekatootjewoensdag 29 december 2021 @ 23:25
Staat die Rachel nog ff inkopen te doen met ma van Soelen en Sarah, ligt André thuis gezellig te doen met rosé. En Rachel vindt het nog steeds geweldig…

Schiet mij maar lek, wat een familie is dat.
DKUpwoensdag 29 december 2021 @ 23:32
Misschien heeft André een open-relatie en mag alles…
ootjekatootjewoensdag 29 december 2021 @ 23:35
quote:
9s.gif Op woensdag 29 december 2021 23:32 schreef DKUp het volgende:
Misschien heeft André een open-relatie en mag alles…
Met zijn moeder bedoel je?
Nine.woensdag 29 december 2021 @ 23:45
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 20:53 schreef maily het volgende:
Ze lijken zo net Pretty Little Liars :D

[ afbeelding ]
Wellicht zien ze deze dames wel als 'rolemodel', althans wat uiterlijk betreft :')
Gwoonwoensdag 29 december 2021 @ 23:49
Gwoon een vriendin coldewijer is een stoker 🤮
ootjekatootjewoensdag 29 december 2021 @ 23:57
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 23:49 schreef Gwoon het volgende:
Gwoon een vriendin coldewijer is een stoker 🤮
Wat bedoel je?
quirinadonderdag 30 december 2021 @ 00:29
quote:
1s.gif Op woensdag 29 december 2021 21:49 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Als elk neukertje van de dag een blauw vinkje krijgt, is dat hele systeem wel echt aan inflatie onderhevig. Vink wel leuk thema in deze gate, de vinken. Slavinken en blauwe vinkjes in Vinkeveen.
Als je er maar niet de vinkentering van oploopt.
Majoraandonderdag 30 december 2021 @ 00:43
zgoudvink.jpg
het zijn allemaal goudvinkjes :P

[ Bericht 27% gewijzigd door Majoraan op 30-12-2021 00:49:14 ]
mailydonderdag 30 december 2021 @ 07:53
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 00:43 schreef Majoraan het volgende:
[ afbeelding ]
het zijn allemaal goudvinkjes :P
_O_
Mrmimedonderdag 30 december 2021 @ 09:07
Deze gate vink weer fantastisch hoor
Nine.donderdag 30 december 2021 @ 09:34
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 23:35 schreef ootjekatootje het volgende:
Met zijn moeder bedoel je?
dit-raakt-me-zo-raggel.gif
girlnextdoor.donderdag 30 december 2021 @ 09:41
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 00:43 schreef Majoraan het volgende:
[ afbeelding ]
het zijn allemaal goudvinkjes :P
_O-
JourneyBluedonderdag 30 december 2021 @ 10:29
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 23:49 schreef Gwoon het volgende:
Gwoon een vriendin coldewijer is een stoker 🤮
Screenshot-2021-12-30-10-24-12.png

En volgens Shownieuws zaten ze daar met acht man te eten.
JourneyBluedonderdag 30 december 2021 @ 10:34
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 21:03 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
En hij is er, _O- toevallig. Geen André -O-
Nee, over Famke Louise & Licht aan, niemand thuis-Denzel en zijn allergie voor synthetische vloerbedekking.
Echt :s)

Maar vandaag een nieuwe (openbare) Youtube-video van Yvonne, zei ze.
JourneyBluedonderdag 30 december 2021 @ 10:39
instagram
ootjekatootjedonderdag 30 december 2021 @ 11:28
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 10:34 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Nee, over Famke Louise & Licht aan, niemand thuis-Denzel en zijn allergie voor synthetische vloerbedekking.
Echt :s)

Maar vandaag een nieuwe (openbare) Youtube-video van Yvonne, zei ze.
En geen Starbucks beker.
ootjekatootjedonderdag 30 december 2021 @ 11:29
quote:
Dat beeld ruimen ze toch altijd op na een paar weken?
Phoebsterdonderdag 30 december 2021 @ 12:30
Het zou me niet verbazen als Rachel het zelf heeft laten verwijderen want aandacht.
https://www.at5.nl/artike(...)tier-een-blikje-bier
mailydonderdag 30 december 2021 @ 12:32
quote:
1s.gif Op donderdag 30 december 2021 12:30 schreef Phoebster het volgende:
Het zou me niet verbazen als Rachel het zelf heeft laten verwijderen want aandacht.
https://www.at5.nl/artike(...)tier-een-blikje-bier
Zou het in haar kelder staan nu?
Phoebsterdonderdag 30 december 2021 @ 12:33
quote:
1s.gif Op donderdag 30 december 2021 12:32 schreef maily het volgende:

[..]
Zou het in haar kelder staan nu?
Dan kan ze lekker bij hem op schoot zitten *; #netalsvroeger
mailydonderdag 30 december 2021 @ 12:34
quote:
1s.gif Op donderdag 30 december 2021 12:33 schreef Phoebster het volgende:

[..]
Dan kan ze lekker bij hem op schoot zitten *; #netalsvroeger
_O_
mascara-klodderdonderdag 30 december 2021 @ 12:35
quote:
Kutkado! :(
JourneyBluedonderdag 30 december 2021 @ 12:48
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 12:35 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]
Kutkado! :(
Echt hè? En Rosées moeder kreeg gewoon een Chanel tas!
Pippalenadonderdag 30 december 2021 @ 13:14
quote:
"We dronken een pilsje bij je"??? Het is een oversized Legopop! :')

Sowieso de hele tijd die odes aan bier en zijn gezuip, terwijl je weet dat zijn alcoholisme het je kinderen hun jeugd verkloot heeft.
letmehearyouscreamdonderdag 30 december 2021 @ 14:38
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 13:14 schreef Pippalena het volgende:

[..]
"We dronken een pilsje bij je"??? Het is een oversized Legopop! :')

Sowieso de hele tijd die odes aan bier en zijn gezuip, terwijl je weet dat zijn alcoholisme het je kinderen hun jeugd verkloot heeft.
Snap dat ook nooit. Als je geliefde is overleden aan een overdosis heroïne ga je dat ook niet elk jaar op diens sterfdag herdenken met een spuit in je arm?
DKUpdonderdag 30 december 2021 @ 17:48
quote:
Wat ontzettend goedkoop :+
praadjedonderdag 30 december 2021 @ 19:13
Ik snap iets niet bij die Hoflandels. Twee weken geleden schrijft ze dat haar pa al 3 jaar is overleden en ook twee weken geleden schrijft ze 'gefeliciteerd pa' en schrijft iemand dat hij 75 jaar is geworden.
Die tweede van 75 jaar is die ouwe van Rachel. Maar wie is dan die eerste 'pa'?
soapiedonderdag 30 december 2021 @ 19:21
quote:
1s.gif Op donderdag 30 december 2021 12:32 schreef maily het volgende:

[..]
Zou het in haar kelder staan nu?
Nee joh die ligt naast haar in bed! :r
JourneyBluedonderdag 30 december 2021 @ 19:22
Komt Monique Westenbergs vurige wens – een verzoening met André Hazes – uit? Mediums Marion Berndsen en Thomas Woolthuis geven exclusief in Story het antwoord op alle vragen.

quote:
Marion Berndsen: ‘Ik voel bij André Hazes heel veel schaamte. Over zijn gedrag van het afgelopen jaar. Hij heeft zich heel lang grootgehouden tegenover Sarah van Soelen. Maar nu zet hij zichzelf op de eerste plaats. Hij is aan het uitzoeken wat hij wil. Ook omdat hij met veel twijfel zit. Monique voelt voor hem als een veilige basis. Zij wil hem heel graag terug. Ze houdt nog altijd van hem. Maar als zij tegenover mij zou zitten met de vraag wat ze zou moeten doen, zou ik zeggen dat ze André niet moet terugnemen. Want hij blijft niet bij haar. Ze zal hem nooit voor zichzelf hebben. Hij lijkt daarin echt op zijn vader. Die was ook altijd weg. Daar raakt hij zich steeds meer van bewust. André blijft nog zeker tot in mei onder de radar. Omdat hij erachter wil komen wat echt belangrijk voor hem is. Hij is ontzettend verliefd op Sarah geweest en zij is nog altijd gek op hem. Maar hij weet dat als hij die volgende stap in zijn leven moet zetten, er geen enkele twijfel mag zijn. Hij weet ook dat hij door zijn gedrag mensen heeft gekwetst. Hij zoekt nu een weg om dat in de toekomst te voorkomen. Vanaf mei zie ik een verandering. Ook zie ik hem in een speelfilm. Hij speelt iemand anders. Hij komt ook als zanger terug, maar dat duurt nog iets langer. De emotie die ik nu bij André voel, is verdriet. Monique is ook een valkuil voor hem. Hij weet dat als hij bij haar terugkeert, hij ook de goedkeuring van zijn fans krijgt. Zij wil hem terug, maar Monique’s familie heeft genoeg van zijn escapades. Tegen Monique zou ik echt zeggen: Zoek een andere man!’
quote:
Thomas Woolthuis: 'Ik ben geen arts, laat ik dat vooropstellen, maar André Hazes is op een aantal vlakken flink opgebrand. Hij weet niet goed wat hij met zichzelf aan moet en is op zoek naar balans. André zit op dit moment in een opruimfase. Hij moet ballast uit het verleden loslaten. Dat zijn allemaal dingen waarvan hij dacht dat het bij hem hoorde: relaties, vrienden en een deel van zijn werk. Hij moet oppassen met drank en drugs. Het gevaar ligt op de loer dat hij gaat gebruiken om rust in zijn hoofd te krijgen. Maar ja, de volgende ochtend wordt hij met dezelfde feiten geconfronteerd. André keert volgend jaar terug op het podium. En hoe! In mijn ogen wordt het een daverend succes. Zodra André weer een microfoon vastpakt, scoort hij een hit.'
https://www.tijdschrift.n(...)k-pos0&utm_source=ad
JourneyBluedonderdag 30 december 2021 @ 19:37
quote:
17s.gif Op donderdag 30 december 2021 19:13 schreef praadje het volgende:
e ouwe van Rachel. Maar wie is dan die eerste 'pa'?
haar schoonvader?
praadjedonderdag 30 december 2021 @ 19:37
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 19:37 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
haar schoonvader?
Ja dat zou inderdaad goed kunnen.
mailydonderdag 30 december 2021 @ 19:43
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 19:22 schreef JourneyBlue het volgende:
Komt Monique Westenbergs vurige wens – een verzoening met André Hazes – uit? Mediums Marion Berndsen en Thomas Woolthuis geven exclusief in Story het antwoord op alle vragen.
[..]
[..]
https://www.tijdschrift.n(...)k-pos0&utm_source=ad
Hij keert volgend jaar terug en hoe? Hij had alles afgelast voor heel 2022 _O-
JourneyBluedonderdag 30 december 2021 @ 19:51
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 19:43 schreef maily het volgende:

[..]
Hij keert volgend jaar terug en hoe? Hij had alles afgelast voor heel 2022 _O-
instagram
mailydonderdag 30 december 2021 @ 19:53
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 19:51 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
[ instagram ]
Zie alleen de foto. Maar er zijn plannen dus?

Andre Hazes cancelt optredens 2022
Sourydonderdag 30 december 2021 @ 19:53
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 19:51 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
[ instagram ]
Kan daar niet een kleine tl,dr bij? Ik zie dat niet en no way dat ik een account ga maken
JourneyBluedonderdag 30 december 2021 @ 19:55
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 19:53 schreef maily het volgende:

[..]
Zie alleen de foto. Maar er zijn plannen dus?

Andre Hazes cancelt optredens 2022
De foto met teaser
Gekke combi hoor dit 👀is alles wat er nu is
JourneyBluedonderdag 30 december 2021 @ 20:12
Ingewijden weten het zeker: ’André NIET MEER TERUG BIJ Monique’
quote:
Direct nadat André Hazes zijn relatie met Sarah van Soelen leek te hebben verbroken, gingen er geruchten dat de zanger terug zou keren naar Monique. Hoewel hij daar de laatste maand inderdaad geregeld over de vloer kwam, moeten fans volgens insiders niet hopen op ‘n verzoening. ‘Die gaat er namelijk níet komen’, vertelt een vriendin van de twee.
https://www.tijdschrift.n(...)er-terug-bij-monique

Weekend - Editie 51 - 2021
ootjekatootjevrijdag 31 december 2021 @ 01:06
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 20:12 schreef JourneyBlue het volgende:
Ingewijden weten het zeker: ’André NIET MEER TERUG BIJ Monique’
[..]
https://www.tijdschrift.n(...)er-terug-bij-monique

Weekend - Editie 51 - 2021
Het is wel een gebakje hoor die Yvonne… die zat toch te pochen dat ze weer een video had vanavond?
Das nu de derde keer binnen een week.

Eerst die ruzie met beelden van Gordon, niks gezien. En gisteren die juice die er toevallig kwam toen ik er hier wat van zei.

En nu weer niks. c_/ ik betaal voor die juice dus leveren die handel en anders niks beloven.
Yvonne verdient deze maand ¤ 26600,- dus afspraken mag ze wel nakomen.

[ Bericht 1% gewijzigd door ootjekatootje op 31-12-2021 06:11:55 ]
ootjekatootjevrijdag 31 december 2021 @ 01:11
Kleine correctie , Yvonne ontvangt 2761 x ¤ 10,- per maand.
chufivrijdag 31 december 2021 @ 02:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 december 2021 01:11 schreef ootjekatootje het volgende:
Kleine correctie , Yvonne ontvangt 2761 x ¤ 10,- per maand.
Das wel te doen toch ..
Messinavrijdag 31 december 2021 @ 08:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 december 2021 01:11 schreef ootjekatootje het volgende:
Kleine correctie , Yvonne ontvangt 2761 x ¤ 10,- per maand.
Ze zal er wel een deel van moeten afstaan aan de betaalsystemen, 10 tot 15% gok ik. En dan nog 37% belasting er vanaf.

Maar alsnog een leuk maandelijks bedrag.
Ericrvrijdag 31 december 2021 @ 09:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 december 2021 08:42 schreef Messina het volgende:

[..]
Ze zal er wel een deel van moeten afstaan aan de betaalsystemen, 10 tot 15% gok ik. En dan nog 37% belasting er vanaf.

Maar alsnog een leuk maandelijks bedrag.
Wel erg hoge gok. Betaling is paar procent hooguit.

Belasting is progressief. Als het valt onder de inkomstenbelasting betaalt ze grootste deel in laatste schijf. Maar zal wel een B.V. zijn. Dan betaalt ze vennootschapsbelasting over grootste deel verdiensten. Komt ze niet eens aan de 25% totaal.
JourneyBluevrijdag 31 december 2021 @ 10:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 december 2021 09:26 schreef Ericr het volgende:

[..]
Wel erg hoge gok. Betaling is paar procent hooguit.

Belasting is progressief. Als het valt onder de inkomstenbelasting betaalt ze grootste deel in laatste schijf. Maar zal wel een B.V. zijn. Dan betaalt ze vennootschapsbelasting over grootste deel verdiensten. Komt ze niet eens aan de 25% totaal.
Ze heeft alles in december 2021 idd in een BV (fin. holdingstructuur) ondergebracht en een bedrijfspand geregeld.

Dus de Stardust AliExpress kopieën van bekende ontwerpers en binnenkort ook weer kleding via internet en winkels als aparte zus van de Juice-BV (Socials: Instagram, YouTube Ads en Telegram lidmaatschappen).

Eigen sieradenlijn+
via petje.af donaties (!) en lidmaatschappen +
de clicks op youtube zijn ook een flinke geldstroom van duizenden euro's per maand.
JourneyBluevrijdag 31 december 2021 @ 10:46
https://www.mediacourant.(...)erzekeraar-niet-uit/
André Hazes jr. zwijgt als het graf: 'Anders betaalt verzekeraar niet uit'
quote:
André Hazes jr. verbaast vriend en vijand met zijn uithoudingsvermogen: niemand had verwacht dat hij het zólang zonder schijnwerpers kon stellen. Maar waarom is hij eigenlijk zo ontzettend stil?

Het is al langer dan drie maanden geleden dat André Hazes jr. voor het laatst zélf de media opzocht. De volkszanger vertrok uit het publieke domein met de mededeling dat hij een emotionele burn-out heeft en sindsdien laat hij werkelijk niets meer van zich horen. Volgens de Privé is dat een financiële kwestie.
André heeft eigenlijk geen andere keuze dan te zwijgen als het graf, aldus het tijdschrift. "Voornaamste reden daarvoor is dat hij anders geen uitbetaling krijgt van zijn verzekering. Omdat de zanger te kampen heeft met een burn-out, krijgt hij een vergoeding voor de misgelopen optredens."

Hij moet zich dan wel gedeisd houden. "Zodra hij een interview geeft, meewerkt aan een fotoreportage of op social media actief is, wordt dit gezien als werk en zal de financiële vergoeding worden stopgezet."

Ook Jan Smit heeft om die reden lange tijd gezwegen tijdens zijn burn-out, aldus Privé. "Ook Jan zweeg tot hij beter was, want ook hij had te maken met de regels die de verzekeringen hanteren bij deze ziektegevallen."

Jan is er weer bovenop, maar het lijkt erop dat André nog wel wat langer afwezig is. "Hij wil absolute rust en zal pas weer op het podium verschijnen wanneer hij daar echt aan toe is. Tot die tijd wil hij ook zwijgen over wat er precies met hem aan de hand is."
DKUpvrijdag 31 december 2021 @ 10:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 december 2021 10:46 schreef JourneyBlue het volgende:
https://www.mediacourant.(...)erzekeraar-niet-uit/
André Hazes jr. zwijgt als het graf: 'Anders betaalt verzekeraar niet uit'
[..]

Ik was dit toevallig net aan het lezen. Wel fijn eigenlijk (geen interviews en andere acties), maar bizar dat hij wel constant vakantie kan vieren met allerlei geile dames op kosten van een ander want “ziek…..”
mailyvrijdag 31 december 2021 @ 10:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 december 2021 10:46 schreef JourneyBlue het volgende:
https://www.mediacourant.(...)erzekeraar-niet-uit/
André Hazes jr. zwijgt als het graf: 'Anders betaalt verzekeraar niet uit'
[..]

Hoe zit het dan met de foto in #81?
JourneyBluevrijdag 31 december 2021 @ 11:02
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 december 2021 10:57 schreef maily het volgende:

[..]
Hoe zit het dan met de foto in #81?
Precies, maar de opnames voor de "documentaire" zijn ook niet gestopt.
JourneyBluevrijdag 31 december 2021 @ 11:04
quote:
10s.gif Op vrijdag 31 december 2021 10:55 schreef DKUp het volgende:

[..]
Ik was dit toevallig net aan het lezen. Wel fijn eigenlijk (geen interviews en andere acties), maar bizar dat hij wel constant vakantie kan vieren met allerlei geile dames op kosten van een ander want “ziek…..”
Waarschijnlijk maken die reisjes met gezelschap onderdeel uit van zijn re-integratietraject :+
mailyvrijdag 31 december 2021 @ 11:14
Hoeveel telefoons zou die gast hebben eigenlijk?
ootjekatootjevrijdag 31 december 2021 @ 11:21
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 december 2021 10:57 schreef maily het volgende:

[..]
Hoe zit het dan met de foto in #81?
Daar heeft die een vieze lange mat, die foto is van vorig jaar denk ik, van zijn rock periode ( :') )
JourneyBluevrijdag 31 december 2021 @ 13:56
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 december 2021 01:06 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Het is wel een gebakje hoor die Yvonne… die zat toch te pochen dat ze weer een video had vanavond?
Das nu de derde keer binnen een week.

Eerst die ruzie met beelden van Gordon, niks gezien. En gisteren die juice die er toevallig kwam toen ik er hier wat van zei.

En nu weer niks. c_/ ik betaal voor die juice dus leveren die handel en anders niks beloven.
Yvonne verdient deze maand ¤ 26600,- dus afspraken mag ze wel nakomen.
Screenshot-2021-12-31-13-54-01.png

Maar je betekent echt de fucking wereld voor haar :Y
ootjekatootjevrijdag 31 december 2021 @ 14:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 december 2021 13:56 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
[ afbeelding ]

Maar je betekent echt de fucking wereld voor haar :Y
-O-
Vivivrijdag 31 december 2021 @ 14:05
quote:
1s.gif Op donderdag 30 december 2021 12:33 schreef Phoebster het volgende:

[..]
Dan kan ze lekker bij hem op schoot zitten *; #netalsvroeger
Verslikte me in mijn koffie :D
Kim-Hollandvrijdag 31 december 2021 @ 23:35
André Hazes terecht; Legobeeld gepikt door Friese club

24d3bcd6-6a85-11ec-8338-0255c322e81b.jpgDe oudejaarsvereniging schrijft op Facebook met de stunt aandacht te willen vragen voor de zware coronatijd die Nederland al bijna twee jaar in zijn greep houdt. „Met bloed, zweet en tranen zwoegen we ons door deze crisis.

:') _O-

https://nl-nl.facebook.com/Geitefok/
mailyvrijdag 31 december 2021 @ 23:52
quote:
10s.gif Op vrijdag 31 december 2021 23:35 schreef Kim-Holland het volgende:
André Hazes terecht; Legobeeld gepikt door Friese club

[ afbeelding ]De oudejaarsvereniging schrijft op Facebook met de stunt aandacht te willen vragen voor de zware coronatijd die Nederland al bijna twee jaar in zijn greep houdt. „Met bloed, zweet en tranen zwoegen we ons door deze crisis.

:') _O-

https://nl-nl.facebook.com/Geitefok/
Dat ze hem maar daar houden _O_
Kim-Hollandvrijdag 31 december 2021 @ 23:56
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 december 2021 23:52 schreef maily het volgende:

[..]
Dat ze hem maar daar houden _O_
Echt wel. En dat ze Rochel snel ook naar Friesland ontvoeren. :W
mailyvrijdag 31 december 2021 @ 23:56
quote:
14s.gif Op vrijdag 31 december 2021 23:56 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]
Echt wel. En dat ze Rochel snel ook naar Friesland ontvoeren. :W
Et giet aon :B
PoesInDooszaterdag 1 januari 2022 @ 00:02
Wy wolle dy minsken hjir ek net :N
ESF1Gamerzaterdag 1 januari 2022 @ 00:37
quote:
10s.gif Op vrijdag 31 december 2021 23:35 schreef Kim-Holland het volgende:
André Hazes terecht; Legobeeld gepikt door Friese club

[ afbeelding ]De oudejaarsvereniging schrijft op Facebook met de stunt aandacht te willen vragen voor de zware coronatijd die Nederland al bijna twee jaar in zijn greep houdt. „Met bloed, zweet en tranen zwoegen we ons door deze crisis.

:') _O-

https://nl-nl.facebook.com/Geitefok/
Was te verwachten :D
JourneyBluezaterdag 1 januari 2022 @ 10:35
Screenshot-2022-01-01-10-38-44.png
Sunshine1982zaterdag 1 januari 2022 @ 10:40
Waarom zou je nog in zee gaan met zo'n figuur?
JourneyBluezaterdag 1 januari 2022 @ 10:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 10:40 schreef Sunshine1982 het volgende:
Waarom zou je nog in zee gaan met zo'n figuur?
Echt geen enkel idee. Trouw, eerlijk, in balans, fijne schoonfamilie, betrokken vader, stabiel leven, aantrekkelijk?
Sunshine1982zaterdag 1 januari 2022 @ 10:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 10:45 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Echt geen enkel idee. Trouw, eerlijk, in balans, fijne schoonfamilie, betrokken vader, stabiel leven, aantrekkelijk?
Dat zal het inderdaad zijn O+
soapiezaterdag 1 januari 2022 @ 13:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 10:45 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Echt geen enkel idee. Trouw, eerlijk, in balans, fijne schoonfamilie, betrokken vader, stabiel leven, aantrekkelijk?
Vooral die schoonmoeder, die doet het m denk ik.....
mailyzaterdag 1 januari 2022 @ 13:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 13:30 schreef soapie het volgende:

[..]
Vooral die schoonmoeder, die doet het m denk ik.....
En nou hep ze een sjannel taske *O*
Sunshine1982zaterdag 1 januari 2022 @ 13:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 13:30 schreef soapie het volgende:

[..]
Vooral die schoonmoeder, die doet het m denk ik.....
Die andijvie stamppot doet het 'm gewoon hè O+
soapiezaterdag 1 januari 2022 @ 13:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 13:38 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Die andijvie stamppot doet het 'm gewoon hè O+
Yep!
rubbereendzaterdag 1 januari 2022 @ 13:56
Ik weet niet of ik deze al gepost had hier maar het is nog pijnlijk actueel
soapiezaterdag 1 januari 2022 @ 14:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 13:56 schreef rubbereend het volgende:
Ik weet niet of ik deze al gepost had hier maar het is nog pijnlijk actueel
_O- _O- _O- 'Hart van goud, heb het laten omsmelten, mooi he!!'
JourneyBluezaterdag 1 januari 2022 @ 15:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 13:56 schreef rubbereend het volgende:
Ik weet niet of ik deze al gepost had hier maar het is nog pijnlijk actueel
Dat Dré's-land is wel een gemiste kans _O-
roos94zaterdag 1 januari 2022 @ 16:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 13:56 schreef rubbereend het volgende:
Ik weet niet of ik deze al gepost had hier maar het is nog pijnlijk actueel
Inderdaad 12 jaar later en nog steeds spot-on. En als Raggol dr longen het nog niet begeven zal ie over 12 jaar ook nog actueel zijn.
mailyzaterdag 1 januari 2022 @ 16:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 15:55 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Dat Dré's-land is wel een gemiste kans _O-
Sssttttt! :(
tong80zaterdag 1 januari 2022 @ 16:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 13:56 schreef rubbereend het volgende:
Ik weet niet of ik deze al gepost had hier maar het is nog pijnlijk actueel
Ha ha ha

:T
JourneyBluezondag 2 januari 2022 @ 19:32
Screenshot-2022-01-02-19-30-47.png

Screenshot-2022-01-02-19-33-00.png

Geweldig, kan ie weer intrekken bij een nieuwe schoonvader en Rosé all day
Olezondag 2 januari 2022 @ 19:44
Ik zou ook wel even naar Spanje willen als ik mot heb met iemand..
LagerthaQueenOfKattezondag 2 januari 2022 @ 20:16
Mo wordt gelinkt aan Djbillydekit. :D
AgnesGruzondag 2 januari 2022 @ 20:19
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 20:16 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
Mo wordt gelinkt aan Djbillydekit. :D
Wie? :@
Leandrazondag 2 januari 2022 @ 20:30
quote:
1s.gif Op zondag 2 januari 2022 20:19 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
Wie? :@
https://www.djbillythekit.com/

https://www.entertainment(...)-rise-recordings-op/

40 jaar oud, dus misschien iets volwassener dan ze gewend is.
mailyzondag 2 januari 2022 @ 20:33
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 20:30 schreef Leandra het volgende:

[..]
https://www.djbillythekit.com/

https://www.entertainment(...)-rise-recordings-op/

40 jaar oud, dus misschien iets volwassener dan ze gewend is.
DJ Billythekit krabbelt op met label en nieuwe muziek; pas nu ik weet hoe ik zelf in elkaar zit kan ik er voor anderen zijn

Voor anderen .... ja ja .... :D
Souryzondag 2 januari 2022 @ 20:34
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 20:30 schreef Leandra het volgende:

[..]
https://www.djbillythekit.com/

https://www.entertainment(...)-rise-recordings-op/

40 jaar oud, dus misschien iets volwassener dan ze gewend is.
Leuke man
mailyzondag 2 januari 2022 @ 20:35
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 20:16 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
Mo wordt gelinkt aan Djbillydekit. :D
Was dat niet die DJ waar ze al eerder mee gezien was en waar praatjes over waren?
JourneyBluezondag 2 januari 2022 @ 20:53
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 20:35 schreef maily het volgende:

[..]
Was dat niet die DJ waar ze al eerder mee gezien was en waar praatjes over waren?
Nee, dat was Vinny (James), dit is Billy
Screenshot-2022-01-02-20-30-43.png
Butterflowerzondag 2 januari 2022 @ 20:55
Hij lijkt op Kees Tol :D
Maar leuk voor Mo, als het waar is
-Springzondag 2 januari 2022 @ 21:14
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 20:34 schreef Soury het volgende:

[..]
Leuke man
Ik vind m een beetje op Michael vd Plas lijken.
mailyzondag 2 januari 2022 @ 21:14
quote:
1s.gif Op zondag 2 januari 2022 21:14 schreef -Spring het volgende:

[..]
Ik vind m een beetje op Michael vd Plas lijken.
:+
JourneyBluezondag 2 januari 2022 @ 21:22
quote:
1s.gif Op zondag 2 januari 2022 21:14 schreef -Spring het volgende:

[..]
Ik vind m een beetje op Michael vd Plas lijken.
Dat vond ik dus ook!
Sowieso is een 40+ dj meestal geen enorme catch
-river-maandag 3 januari 2022 @ 11:13
quote:
0s.gif Op zondag 2 januari 2022 19:32 schreef JourneyBlue het volgende:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Geweldig, kan ie weer intrekken bij een nieuwe schoonvader en Rosé all day
Weer een nieuwe familie die hij nooit heeft gehad :')
-river-maandag 3 januari 2022 @ 11:37
https://showmag.nl/showbi(...)ild-voor-bekende-dj/

Monique Westenberg heeft een zwaar jaar achter de rug, dat kunnen we wel stellen. Vorig jaar is André Hazes weer bij haar terug gekomen na een relatie te hebben gehad met Bridget Maasland. Hij vroeg haar zelfs ten huwelijk waarbij iedereen heeft kunnen meekijken, zo’n spektakel was het. Maar niet lang daarna kwam Sarah van Soelen al in beeld. De zanger was ondersteboven van deze bloedmooie blondine en Monique leek weer verleden tijd. Tot het uitging, de hoop bij veel fans was een hereniging. Maar ook dat werd al snel de kop in gedrukt, André was alweer naar Anne Rose gegaan. Zijn nieuwe vriendin. Monique heeft teruggeblikt op een veelbewogen jaar op Instagram: “Dit jaar is voor mij voorbij gegaan op de automatische piloot. In overlevingsmodus. Ik heb veel geleerd over mezelf en mensen om mij heen en al mijn kracht gehaald uit onze heerlijke zoon!”

De zoon van Monique en André is natuurlijk hetgeen wat ze altijd zal verbinden. Toch zal Monique ook ooit aan een nieuwe man gaan, mocht André voorlopig nog met Anne Rose blijven. Het is natuurlijk ook altijd nog mogelijk dat de zanger voorlopig nog een rokkenjager zal blijven. Toch lijkt Monique al wat subtiele hints te hebben gegeven, er is namelijk een nieuwe man gespot. In haar verhaal is namerlijk ene DJ Billy The Kit te zien, ofwel Joost Seilberger. Een 41-jarige dj die het wel aardig voor elkaar lijkt te hebben, ook het AD schrijft bijvoorbeeld over zijn terugkomst van 2 jaar geleden. Hieronder de foto van Joost die ze ook sinds kort volgt op social media:
-river-maandag 10 januari 2022 @ 18:24
https://www.ditjesendatje(...)kCeT_otGw3ziDZIuemRc

In elke relatie komt hij een keertje, de eerste heftige ruzie. Volgens Utopianieuws zou André Hazes die hebben gehad met zijn nieuwe liefde Anne Rose…

Naar verluidt zou André Hazes de eerste heftige ruzie met zijn nieuwe liefde Anne Rose hebben gehad. Dat meldt entertainmentwebsite Utopianieuws. De ruzie zou gaan omtrent het management. Djarno, de neef van André Hazes, en iemand anders zouden die taak nu op zich nemen maar Anne Rose zou het juist heel graag doen. Ze doet nu ook managementtaken voor moeder Rachel. André zou op dit moment niet willen dat Anne Rose die taken voor hem oppakt.

Het is voor André maar niet te hopen dat de ruzie, die overigens nog niet officieel bevestigd is, escaleert. Hij zou namelijk begin dit jaar bij de ouders van Anne Rose zijn ingetrokken na een ruzie met zijn moeder. Bovendien zou het stel plannen hebben om samen te gaan wonen.

Het liefdesleven van André Hazes is het afgelopen jaar tumultueus te noemen. Begin vorig jaar strandde de romance met Monique Westenberg. Kort daarop legde de zanger het aan met de nu al gewezen vrouw Sarah van Soelen. De relatie tussen de twee was nog maar amper verbroken en toen kwam Anne Rose alweer om de hoek kijken.

Anne Rose was een goede vriendin van Sarah van Soelen, maar volgens Utopianieuws zou die vriendschap bekoeld door de relatie die Anne Rose is aangegaan met André Hazes. Geen van de mensen uit de vriendengroep zou de relatie aan hebben zien komen.
Olemaandag 10 januari 2022 @ 18:31
Die gast moet echt even in retraite! Volgens mij heeft hij nog nooit langer dan een week alleen gewoond.
letmehearyouscreammaandag 10 januari 2022 @ 19:17
Ook echt weer inwonen bij iemands ouders :') Wat zijn dit allemaal voor onvolwassen mensen? Dat je uit nood bij je ouders woont oké maar dit is toch weer vragen om problemen? Het is sowieso eenieder aan te raden om eerst eens op jezelf te (leren) wonen en voor André misschien al helemaal.
mailymaandag 10 januari 2022 @ 20:08
quote:
0s.gif Op maandag 10 januari 2022 18:24 schreef -river- het volgende:
https://www.ditjesendatje(...)kCeT_otGw3ziDZIuemRc

In elke relatie komt hij een keertje, de eerste heftige ruzie. Volgens Utopianieuws zou André Hazes die hebben gehad met zijn nieuwe liefde Anne Rose…

Naar verluidt zou André Hazes de eerste heftige ruzie met zijn nieuwe liefde Anne Rose hebben gehad. Dat meldt entertainmentwebsite Utopianieuws. De ruzie zou gaan omtrent het management. Djarno, de neef van André Hazes, en iemand anders zouden die taak nu op zich nemen maar Anne Rose zou het juist heel graag doen. Ze doet nu ook managementtaken voor moeder Rachel. André zou op dit moment niet willen dat Anne Rose die taken voor hem oppakt.

Het is voor André maar niet te hopen dat de ruzie, die overigens nog niet officieel bevestigd is, escaleert. Hij zou namelijk begin dit jaar bij de ouders van Anne Rose zijn ingetrokken na een ruzie met zijn moeder. Bovendien zou het stel plannen hebben om samen te gaan wonen.

Het liefdesleven van André Hazes is het afgelopen jaar tumultueus te noemen. Begin vorig jaar strandde de romance met Monique Westenberg. Kort daarop legde de zanger het aan met de nu al gewezen vrouw Sarah van Soelen. De relatie tussen de twee was nog maar amper verbroken en toen kwam Anne Rose alweer om de hoek kijken.

Anne Rose was een goede vriendin van Sarah van Soelen, maar volgens Utopianieuws zou die vriendschap bekoeld door de relatie die Anne Rose is aangegaan met André Hazes. Geen van de mensen uit de vriendengroep zou de relatie aan hebben zien komen.
Haha, slim van Anne Rose; eerst ruzie maken met het management en alle taken overnemen ....
Dazalbestmaandag 10 januari 2022 @ 23:38
:|W :|W :|W
ootjekatootjemaandag 10 januari 2022 @ 23:38
Die chicas zien hun inkomstenbron ook opdrogen, dus nu moet Sarah gaan daten met een homo uit de chicas familie.
Samhaindinsdag 11 januari 2022 @ 07:39
"...de ruzie, die overigens nog niet officieel bevestigd is..."

Is die relatie überhaupt officieel bevestigd? Want waarom zou je een ruzie officieel bevestigen?
letmehearyouscreamdinsdag 11 januari 2022 @ 08:40
quote:
0s.gif Op maandag 10 januari 2022 23:38 schreef ootjekatootje het volgende:
Die chicas zien hun inkomstenbron ook opdrogen, dus nu moet Sarah gaan daten met een homo uit de chicas familie.
Que?
ootjekatootjedinsdag 11 januari 2022 @ 08:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 januari 2022 08:40 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Que?
Daar betaal je dan ¤10,- voor.

Die dames willen dat Sarah gaat daten met een zoon van een van de twee. Maar das waarschijnlijk een homo.
Dottekedinsdag 11 januari 2022 @ 09:01
quote:
0s.gif Op maandag 10 januari 2022 18:24 schreef -river- het volgende:
https://www.ditjesendatje(...)kCeT_otGw3ziDZIuemRc

In elke relatie komt hij een keertje, de eerste heftige ruzie. Volgens Utopianieuws zou André Hazes die hebben gehad met zijn nieuwe liefde Anne Rose…

Naar verluidt zou André Hazes de eerste heftige ruzie met zijn nieuwe liefde Anne Rose hebben gehad. Dat meldt entertainmentwebsite Utopianieuws. De ruzie zou gaan omtrent het management. Djarno, de neef van André Hazes, en iemand anders zouden die taak nu op zich nemen maar Anne Rose zou het juist heel graag doen. Ze doet nu ook managementtaken voor moeder Rachel. André zou op dit moment niet willen dat Anne Rose die taken voor hem oppakt.

Het is voor André maar niet te hopen dat de ruzie, die overigens nog niet officieel bevestigd is, escaleert. Hij zou namelijk begin dit jaar bij de ouders van Anne Rose zijn ingetrokken na een ruzie met zijn moeder. Bovendien zou het stel plannen hebben om samen te gaan wonen.

Het liefdesleven van André Hazes is het afgelopen jaar tumultueus te noemen. Begin vorig jaar strandde de romance met Monique Westenberg. Kort daarop legde de zanger het aan met de nu al gewezen vrouw Sarah van Soelen. De relatie tussen de twee was nog maar amper verbroken en toen kwam Anne Rose alweer om de hoek kijken.

Anne Rose was een goede vriendin van Sarah van Soelen, maar volgens Utopianieuws zou die vriendschap bekoeld door de relatie die Anne Rose is aangegaan met André Hazes. Geen van de mensen uit de vriendengroep zou de relatie aan hebben zien komen.
Jemig zeg, i.p.v. dat die man nu eerst eens uit die burnout komt voor hij weer aan een nieuwe relatie begint
Wat een drama allemaal en weer ruzie met zijn moeder ppfff
Dottekedinsdag 11 januari 2022 @ 09:03
quote:
0s.gif Op maandag 10 januari 2022 18:31 schreef Ole het volgende:
Die gast moet echt even in retraite! Volgens mij heeft hij nog nooit langer dan een week alleen gewoond.
Ja beter eerst met zichzelf aan de gang en dan weer eens aan een vriendinnetje denken
ChipsZak.dinsdag 11 januari 2022 @ 13:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 januari 2022 07:39 schreef Samhain het volgende:
"...de ruzie, die overigens nog niet officieel bevestigd is..."

Is die relatie überhaupt officieel bevestigd? Want waarom zou je een ruzie officieel bevestigen?
Precies dit laatste dacht ik ook, :D. Zie je het voor je dat uit het management van André ineens zo’n persbericht komt:

quote:
Afgelopen 5 januari hebben André en Anne Rose geruzied. Het was de eerste heftige confrontatie en betrof managementtaken. Inmiddels hebben zij het bijgelegd en hopen in de toekomst op privacy.
vencodarkdinsdag 11 januari 2022 @ 13:39
quote:
17s.gif Op dinsdag 11 januari 2022 13:17 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Precies dit laatste dacht ik ook, :D. Zie je het voor je dat uit het management van André ineens zo’n persbericht komt:
[..]

Ik vond het ook een rare zin. :Y
Ruzies bevestigen. :')
girlnextdoor.dinsdag 11 januari 2022 @ 14:26
quote:
17s.gif Op dinsdag 11 januari 2022 13:17 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Precies dit laatste dacht ik ook, :D. Zie je het voor je dat uit het management van André ineens zo’n persbericht komt:
[..]

quote:
17s.gif Op dinsdag 11 januari 2022 13:17 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Precies dit laatste dacht ik ook, :D. Zie je het voor je dat uit het management van André ineens zo’n persbericht komt:
[..]

Hoezo hopen in de toekomst op privacy? Als Antwee iets geleerd zou moeten hebben de laatste tijd is het wel: waar mensen bij zijn, zitten spionnen/mensen die maar al te graag info lekken.
ChipsZak.dinsdag 11 januari 2022 @ 14:36
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2022 14:26 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]
[..]
Hoezo hopen in de toekomst op privacy? Als Antwee iets geleerd zou moeten hebben de laatste tijd is het wel: waar mensen bij zijn, zitten spionnen/mensen die maar al te graag info lekken.
Ik heb dit persbericht zelf verzonnen en daarmee leek het mij gepast om de eeuwige privacy-oproep er bij in te plaatsen.
girlnextdoor.dinsdag 11 januari 2022 @ 14:55
quote:
17s.gif Op dinsdag 11 januari 2022 14:36 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Ik heb dit persbericht zelf verzonnen en daarmee leek het mij gepast om de eeuwige privacy-oproep er bij in te plaatsen.
Ahh scusi :D
ChipsZak.dinsdag 11 januari 2022 @ 15:54
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2022 14:55 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]
Ahh scusi :D
Hahah, :+.
Samhaindinsdag 11 januari 2022 @ 17:27
quote:
17s.gif Op dinsdag 11 januari 2022 13:17 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Precies dit laatste dacht ik ook, :D. Zie je het voor je dat uit het management van André ineens zo’n persbericht komt:
[..]

quote:
17s.gif Op dinsdag 11 januari 2022 13:17 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Precies dit laatste dacht ik ook, :D. Zie je het voor je dat uit het management van André ineens zo’n persbericht komt:
[..]

Hahaha, jaaa! En jouw persbericht zou zo maar kunnen!
AgnesGruwoensdag 12 januari 2022 @ 11:07
Interessante Hazes cover weer bij Story (hi lakei Guido!) en Rachel met Klaas Otto??!!


8-B445-BB5-DE6-C-4-A83-AD17-7-ECF12593-A47.png[/url]
mailywoensdag 12 januari 2022 @ 11:46
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2022 11:07 schreef AgnesGru het volgende:
Interessante Hazes cover weer bij Story (hi lakei Guido!) en Rachel met Klaas Otto??!!


[ afbeelding ][/url]

Wtf die is toch "gewoon" getrouwd en in de bajes?! :X
suzebol75woensdag 12 januari 2022 @ 11:52
I
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2022 11:07 schreef AgnesGru het volgende:
Interessante Hazes cover weer bij Story (hi lakei Guido!) en Rachel met Klaas Otto??!!


[ afbeelding ][/url]

Ik vind het rechtsonder ook wel interessant over de Hilversumse beerput
Claudia_xwoensdag 12 januari 2022 @ 11:56
Van wie is die geheime baby?
rebel-angelwoensdag 12 januari 2022 @ 14:48
quote:
0s.gif Op woensdag 12 januari 2022 11:56 schreef Claudia_x het volgende:
Van wie is die geheime baby?
Precies ja van wie.
Dat zijn wel even de belangrijkere vragen 🧐
mailywoensdag 12 januari 2022 @ 14:49
quote:
0s.gif Op woensdag 12 januari 2022 11:56 schreef Claudia_x het volgende:
Van wie is die geheime baby?
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2022 14:48 schreef rebel-angel het volgende:

[..]
Precies ja van wie.
Dat zijn wel even de belangrijkere vragen 🧐
En van welke volkszanger ....
letmehearyouscreamwoensdag 12 januari 2022 @ 14:51
En dan commentaar hebben op de partnerkeuze van haar zoon :')
AgnesGruwoensdag 12 januari 2022 @ 14:53
Ook dat Verleidelijke Rachel op de cover, hoe dan? _O-
letmehearyouscreamwoensdag 12 januari 2022 @ 15:04
quote:
0s.gif Op woensdag 12 januari 2022 14:53 schreef AgnesGru het volgende:
Ook dat Verleidelijke Rachel op de cover, hoe dan? _O-
Daar moet ze echt minstens het worstje van een redacteur urenlang verwend voor hebben met haar aangekoekte bakkes.
Leandrawoensdag 12 januari 2022 @ 15:14
quote:
0s.gif Op woensdag 12 januari 2022 11:56 schreef Claudia_x het volgende:
Van wie is die geheime baby?
Zou dat de tigste baby van Douwe Bob zijn?
Leandrawoensdag 12 januari 2022 @ 15:22
LOL, het AD in de bocht (hoewel dat ook een copy & paste van Story kan zijn):
quote:
Rachel en Klaas kenden elkaar al langer. De weduwe van André Hazes was begin 2020 nog enkele maanden samen met Mike, haar eerste vriend sinds het overlijden van de volkszanger zestien jaar eerder.
Hallo... zijn we die Niccolò vergeten?
quote:
Met de Italiaanse zakenman Niccolò Armaroli durfde Rachel wel een liefdesavontuur aan te gaan, maar in 2011 gingen ze na een relatie van drie jaar uit elkaar.
vencodarkwoensdag 12 januari 2022 @ 15:24
quote:
0s.gif Op woensdag 12 januari 2022 14:53 schreef AgnesGru het volgende:
Ook dat Verleidelijke Rachel op de cover, hoe dan? _O-
Tieten.
Welk hoofd er ook boven zit. :')
TheVulturewoensdag 12 januari 2022 @ 15:25
quote:
0s.gif Op woensdag 12 januari 2022 14:51 schreef letmehearyouscream het volgende:
En dan commentaar hebben op de partnerkeuze van haar zoon :')
Rachel wil er denk ik graag een tweede weduwenpensioen op nahouden :+
ootjekatootjewoensdag 12 januari 2022 @ 15:34
André en zijn moeder hebben toch ruzie? Komt dat door de partnerkeuze van zijn moeder?
mailywoensdag 12 januari 2022 @ 17:11
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2022 15:14 schreef Leandra het volgende:

[..]
Zou dat de tigste baby van Douwe Bob zijn?
_O- _O- _O- _O-
mailywoensdag 12 januari 2022 @ 17:12
quote:
0s.gif Op woensdag 12 januari 2022 15:04 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Daar moet ze echt minstens het worstje van een redacteur urenlang verwend voor hebben met haar aangekoekte bakkes.
Onder tafel uiteraard |:)
roos94woensdag 12 januari 2022 @ 17:13
quote:
0s.gif Op woensdag 12 januari 2022 15:04 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Daar moet ze echt minstens het worstje van een redacteur urenlang verwend voor hebben met haar aangekoekte bakkes.
:r
letmehearyouscreamwoensdag 12 januari 2022 @ 18:12
quote:
0s.gif Op woensdag 12 januari 2022 15:34 schreef ootjekatootje het volgende:
André en zijn moeder hebben toch ruzie? Komt dat door de partnerkeuze van zijn moeder?
Ik denk dat hij te simpel is om zich daar druk over te maken en dat het eerder Raggel is die zich met hem bemoeit.
-river-woensdag 12 januari 2022 @ 18:17
quote:
0s.gif Op woensdag 12 januari 2022 14:53 schreef AgnesGru het volgende:
Ook dat Verleidelijke Rachel op de cover, hoe dan? _O-
Dat is het laatste wat ik over haar zou zeggen, verleidelijk...
ChipsZak.woensdag 12 januari 2022 @ 18:17
quote:
0s.gif Op woensdag 12 januari 2022 11:52 schreef suzebol75 het volgende:
I
[..]
Ik vind het rechtsonder ook wel interessant over de Hilversumse beerput
I spy with my little eye… goed gezien :o! Welke tv-baas tilt de deksel van die put stiekem een beetje op dan?
mailywoensdag 12 januari 2022 @ 18:19
Iemand goed in fotoshoppen?
Zien we Raggel daar al lopen met Antwee? :D

885Y9xJ.png
ChipsZak.woensdag 12 januari 2022 @ 18:20
Arnie misschien? De tv-baas over misbruik? Oerlemans dus.
ChipsZak.woensdag 12 januari 2022 @ 18:23
Ik vind de nieuwe Yv-video leuk en zag er zoveel gifjes in, :9. Ik ben alleen op vakantie en heb naast m’n mobiel alleen m’n oude gare iPad mee. Zal toch proberen straks.

En ik ben jarig! *O*

Precies dé dag om in SHO rond te hangen, gifjes te maken van een ‘showbizzhyena’, :').
-river-woensdag 12 januari 2022 @ 18:24
quote:
0s.gif Op woensdag 12 januari 2022 11:56 schreef Claudia_x het volgende:
Van wie is die geheime baby?
Tegenwoordig kan je als je een pcr test voor corona gaat doen ook meteen testen of je zwanger ben van Douwe Bob.
-river-woensdag 12 januari 2022 @ 18:25
quote:
17s.gif Op woensdag 12 januari 2022 18:23 schreef ChipsZak. het volgende:
Ik vind de nieuwe Yv-video leuk en zag er zoveel gifjes in, :9. Ik ben alleen op vakantie en heb naast m’n mobiel alleen m’n oude gare iPad mee. Zal toch proberen straks.

En ik ben jarig! *O*

Precies dé dag om in SHO rond te hangen, gifjes te maken van een ‘showbizzhyena’, :').
Gefeliciteerd *O* :* w/ B:)B *O* :muziek:
ChipsZak.woensdag 12 januari 2022 @ 18:31
quote:
0s.gif Op woensdag 12 januari 2022 18:25 schreef -river- het volgende:

[..]
Gefeliciteerd *O* :* w/ B:)B *O* :muziek:
Bedankt, :D :* *O*!!
mailywoensdag 12 januari 2022 @ 18:37
quote:
17s.gif Op woensdag 12 januari 2022 18:20 schreef ChipsZak. het volgende:
Arnie misschien? De tv-baas over misbruik? Oerlemans dus.
:o
mailywoensdag 12 januari 2022 @ 18:40
quote:
17s.gif Op woensdag 12 januari 2022 18:23 schreef ChipsZak. het volgende:
Ik vind de nieuwe Yv-video leuk en zag er zoveel gifjes in, :9. Ik ben alleen op vakantie en heb naast m’n mobiel alleen m’n oude gare iPad mee. Zal toch proberen straks.

En ik ben jarig! *O*

Precies dé dag om in SHO rond te hangen, gifjes te maken van een ‘showbizzhyena’, :').
Felies!!! *O*
ChipsZak.woensdag 12 januari 2022 @ 18:48
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2022 18:37 schreef maily het volgende:

[..]
:o
Ja toch? :o

Of houdt hij zich echt té ver bij het drama vandaan? Dat hij zo ver zit etc. Dat maakt misschien juist dat hij dit low-key kan bevestigen?

Of hoe rekbaar is het begrip (voormalig) ‘tv-baas’?
ChipsZak.woensdag 12 januari 2022 @ 18:48
quote:
0s.gif Op woensdag 12 januari 2022 18:40 schreef maily het volgende:

[..]
Felies!!! *O*
Gracias *O*!
ChipsZak.woensdag 12 januari 2022 @ 19:12
Qkjg55.gif
quirinawoensdag 12 januari 2022 @ 19:13
Hier moet op gezongen worden!
🎤 snuif! Alsof het je laatste lijn is.
Snuif Alsof de morgen niet bestahahahaaaat
Snuif! alsof het de laatste gram is
Snuif! Nak alles wat je kahahahaaan en ga haa haa haa haa🎶
mailywoensdag 12 januari 2022 @ 19:30
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2022 19:13 schreef quirina het volgende:
Hier moet op gezongen worden!
🎤 snuif! Alsof het je laatste lijn is.
Snuif Alsof de morgen niet bestahahahaaaat
Snuif! alsof het de laatste gram is
Snuif! Nak alles wat je kahahahaaan en ga haa haa haa haa🎶
_O_
AgnesGruwoensdag 12 januari 2022 @ 19:31
quote:
17s.gif Op woensdag 12 januari 2022 18:23 schreef ChipsZak. het volgende:
Ik vind de nieuwe Yv-video leuk en zag er zoveel gifjes in, :9. Ik ben alleen op vakantie en heb naast m’n mobiel alleen m’n oude gare iPad mee. Zal toch proberen straks.

En ik ben jarig! *O*

Precies dé dag om in SHO rond te hangen, gifjes te maken van een ‘showbizzhyena’, :').
Gefeliciteerd Chips! En geniet van je je vakantie *O* :* *O*
mailywoensdag 12 januari 2022 @ 19:31
Zou Rosé Anne ook andijviestamppot maken voor Antwee??
ChipsZak.woensdag 12 januari 2022 @ 19:59
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2022 19:31 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
Gefeliciteerd Chips! En geniet van je je vakantie *O* :* *O*
Thanks, *O* :* ! Komt goed, :D.
ootjekatootjewoensdag 12 januari 2022 @ 20:00
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2022 19:31 schreef maily het volgende:
Zou Rosé Anne ook andijviestamppot maken voor Antwee??
Ze is wel uitgekookt dus zal wel goedkomen.
letmehearyouscreamwoensdag 12 januari 2022 @ 20:07
quote:
17s.gif Op woensdag 12 januari 2022 18:17 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
I spy with my little eye… goed gezien :o! Welke tv-baas tilt de deksel van die put stiekem een beetje op dan?
Peter Römer.
letmehearyouscreamwoensdag 12 januari 2022 @ 20:08
quote:
0s.gif Op woensdag 12 januari 2022 11:56 schreef Claudia_x het volgende:
Van wie is die geheime baby?
Wesley Bronkhorst.
mascara-klodderwoensdag 12 januari 2022 @ 20:10
Feli beeb! *O* @ChipsZak. :*
mailywoensdag 12 januari 2022 @ 20:12
quote:
0s.gif Op woensdag 12 januari 2022 11:56 schreef Claudia_x het volgende:
Van wie is die geheime baby?
Victor Reinier :T
Dazalbestwoensdag 12 januari 2022 @ 20:37
quote:
17s.gif Op woensdag 12 januari 2022 18:23 schreef ChipsZak. het volgende:
Ik vind de nieuwe Yv-video leuk en zag er zoveel gifjes in, :9. Ik ben alleen op vakantie en heb naast m’n mobiel alleen m’n oude gare iPad mee. Zal toch proberen straks.

En ik ben jarig! *O*

Precies dé dag om in SHO rond te hangen, gifjes te maken van een ‘showbizzhyena’, :').
Feliiiiii *O* *O* *O*
ChipsZak.woensdag 12 januari 2022 @ 20:38
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2022 20:10 schreef mascara-klodder het volgende:
Feli beeb! *O* @:ChipsZak. :*
Thaaankss girl, :* *O*
ChipsZak.woensdag 12 januari 2022 @ 20:40
quote:
1s.gif Op woensdag 12 januari 2022 20:12 schreef maily het volgende:

[..]
Victor Reinier :T
KLB / Tong80 opgenomen in het ziekenhuis na hartaanval
mailywoensdag 12 januari 2022 @ 20:41
quote:
Ja ik weet ... helaas ....
suzebol75woensdag 12 januari 2022 @ 21:27
Wil ik net een grappige felicitatie schrijven... Lees ik dat laatste nieuws hier.

Sterkte, beterschap en gefeliciteerd in 1 zin...
ChipsZak.woensdag 12 januari 2022 @ 22:51
quote:
0s.gif Op woensdag 12 januari 2022 21:27 schreef suzebol75 het volgende:
Wil ik net een grappige felicitatie schrijven... Lees ik dat laatste nieuws hier.

Sterkte, beterschap en gefeliciteerd in 1 zin...
Ja, vreemd topic ineens dit, :') ;(.

Desalniettemin: bedankt voor de felicitatie :*
fleurildonderdag 13 januari 2022 @ 11:11
Volgens Yvonne is de relatie al weer verbroken
rebel-angeldonderdag 13 januari 2022 @ 11:12
quote:
0s.gif Op donderdag 13 januari 2022 11:11 schreef fleuril het volgende:
Volgens Yvonne is de relatie al weer verbroken
van het lijk of van Andre ?
AgnesGrudonderdag 13 januari 2022 @ 11:14
5-A6950-AA-CD48-4837-A4-C7-4-E50-C1123705.png
ChipsZak.donderdag 13 januari 2022 @ 11:14
quote:
0s.gif Op donderdag 13 januari 2022 11:12 schreef rebel-angel het volgende:

[..]
van het lijk of van Andre ?
_O-

Van André. Al heeft ze wel als disclaimer dat het 99% zeker is en ze het niet méér bevestigt krijgt dan dat.
rebel-angeldonderdag 13 januari 2022 @ 11:28
quote:
0s.gif Op woensdag 12 januari 2022 20:08 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Wesley Bronkhorst.
heb het verhaal gelezen :@
maar:
quote:
Het was niet duidelijk of het van Wesly was of van mijn ex-vriend.
Ik was 2 of 3 weken voor Wesly met mijn ex naar bed geweest.
De dokter achte de kans het grootst dat Wesly de vader was.
Dazalbestdonderdag 13 januari 2022 @ 11:48
Die Andre zal toch ook eens nepinfo in zijn kring gaan verspreiden om die Von een hak te zetten?

Kga er vanuit dat ze voldoende verschillende spionnen heeft in verschillende hoeken maar toch... zie dat wel een keer gebeuren
... :{
letmehearyouscreamdonderdag 13 januari 2022 @ 12:02
Hahahaa Utopianieuws meldt ook nog dat hij zijn spullen gaat ophalen bij zijn schoonouders. Die gozer heeft wel op veel plekken spullen rondslingeren zeg :')
ootjekatootjedonderdag 13 januari 2022 @ 12:14
Het is toch ook niet te volgen, wie zou momenteel de liefde van zijn leven zijn? Aangezien hij van de een naar de ander hopt.
mailydonderdag 13 januari 2022 @ 12:19
quote:
0s.gif Op donderdag 13 januari 2022 11:11 schreef fleuril het volgende:
Volgens Yvonne is de relatie al weer verbroken
Ha! Nieuwe romance met zijn a.s. halfzus? O+
letmehearyouscreamdonderdag 13 januari 2022 @ 12:36
Ze heeft in elk geval 1 SHO-topic dat naar haar is vernoemd!
DKUpdonderdag 13 januari 2022 @ 14:11
Dit is toch bizar :')
L_auteurdonderdag 13 januari 2022 @ 14:34
Waarom kan hij niet gewoon normaal die meiden batsen zonder dat er meteen samengewoond moet worden? Dit is een rockster onwaardig..
mailydonderdag 13 januari 2022 @ 14:50
quote:
0s.gif Op donderdag 13 januari 2022 14:34 schreef L_auteur het volgende:
Waarom kan hij niet gewoon normaal die meiden batsen zonder dat er meteen samengewoond moet worden? Dit is een rockster onwaardig..
Ehm verkeerde topic? Het gaat hier over Hazes ... :wtf:
supernigerdonderdag 13 januari 2022 @ 14:56
Weer een mooie scoop van Kate/Yvonne
Dazalbestdonderdag 13 januari 2022 @ 15:10
Is het eigenlijk al bevestigd dat de relatie die nog niet was bevestigd over en uit is???

c_/
Mortaxxdonderdag 13 januari 2022 @ 16:22
Wat een triest figuur is het ook _O- zal POWERVROUW Monique hem nog terug willen
ChipsZak.donderdag 13 januari 2022 @ 16:56
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2022 14:56 schreef superniger het volgende:
Weer een mooie scoop van Kate/Yvonne
*Keet
ootjekatootjedonderdag 13 januari 2022 @ 18:08
Ze heeft Guido wel weer te pakken, _O-
ootjekatootjedonderdag 13 januari 2022 @ 18:09
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2022 16:22 schreef Mortaxx het volgende:
Wat een triest figuur is het ook _O- zal POWERVROUW Monique hem nog terug willen
Uit medelijden.
-Shii-donderdag 13 januari 2022 @ 18:14
En dat noemen ze een burnout tegenwoordig.
AgnesGrudonderdag 13 januari 2022 @ 18:16
quote:
10s.gif Op donderdag 13 januari 2022 18:14 schreef -Shii- het volgende:
En dat noemen ze een burnout tegenwoordig.
Kan je prima mee naar Dubai en Las Vegas gaan :Y
ChipsZak.donderdag 13 januari 2022 @ 18:36
Overigens staat Yv in de Quote met een interview en een schatting door Quote van een half miljoen per jaar.
ootjekatootjedonderdag 13 januari 2022 @ 18:45
quote:
10s.gif Op donderdag 13 januari 2022 18:16 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
Kan je prima mee naar Dubai en Las Vegas gaan :Y
Je vergeet Rome en Spanje.
mailydonderdag 13 januari 2022 @ 18:46
quote:
17s.gif Op donderdag 13 januari 2022 18:36 schreef ChipsZak. het volgende:
Overigens staat Yv in de Quote met een interview en een schatting door Quote van een half miljoen per jaar.
quote:
10s.gif Op donderdag 13 januari 2022 18:16 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
Kan je prima mee naar Dubai en Las Vegas gaan :Y
_O_
-river-donderdag 13 januari 2022 @ 20:21
https://www.ditjesendatjes.nl/dit-verwoest-verliefde-andre-hazes/

André Hazes (27) is een hartenbreker. Maar zijn liefdesavonturen blijven niet zonder gevolgen. Hij laat een spoor na van gebroken harten en verwoeste vriendschappen…

André Hazes viel aanvankelijk op vrouwen die veel ouder waren dan hij. Eerst was daar de zestien jaar oudere Monique Westenberg. Daarna beleefde hij een kortstondige romance met de liefst twintig jaar oudere Bridget Maasland. Monique en Bridget vielen beiden als een blok voor de jonge charmeur, maar kwamen van een koude kermis thuis. Vandaag de dag richt André zijn liefdespijlen op jongere vrouwen.

Zijn huidige liefjes mogen dan veel jonger zijn dan hun voorgangers, de bittere tranen na afloop zijn hetzelfde. Zo was Sarah van Soelen, Andrés voorlopig laatste ex, méér dan teleurgesteld toen hij de relatie verbrak. Ze deed voorkomen alsof ze samen een rustpauze hadden ingelast, terwijl Dré toch echt alweer zoekende was naar een nieuwe liefdesprooi. Dat kost hem overigens geen enkele moeite. De ene na de andere beauty valt voor hem.

Zoals de 27-jarige Anne Rose Zonneveld. André zoekt zijn ‘slachtoffers’ dicht(er) bij huis, want ook Anne Rose kent hij nog van vroeger. Ze zouden toen ‘zeer bevriend’ zijn geweest. Wat het erg pijnlijk maakt, is dat Anne ook heel erg goed bevriend is – of zullen we zeggen: was – met Sarah van Soelen (25). Die laatste bleef na de breuk niet alleen achter met een gebroken hart, maar moest met lede ogen aanzien dat haar plaats werd ingenomen door haar vriendin. Dat maakte de breuk extra bitter.

Sarahs stiefvader vertelt deze week in het Vlaamse magazine Dag Allemaal dat het ‘goed gaat’ met Sarah, maar dat Andrés nieuwe relatie voor een wrang gevoel zorgt bij zijn stiefdochter. ,,Die dame met wie André nu optrekt was een goeie vriendin van Sarah. Dan weet je genoeg.” Goede vriendin Anne Rose heeft daar waarschijnlijk niet heel erg lang van wakker gelegen. Zij geniet nu even van haar roze wolk. Maar de vraag is: hoelang het duurt voordat ook háár wolk grijs kleurt. Als dat tenminste al niet is gebeurd, zoals inmiddels alweer wordt gefluisterd…

Duidelijk is wel dat André zijn wilde haren nog lang niet heeft verloren. De kans is groot dat Anne Rose vandaag of morgen eveneens met een gebroken hart thuiszit. Ze zal dan willen uithuilen bij… Ja, bij wie? Ex-vriendin Sarah van Soelen is wel de laatste die een troostende schouder zal willen bieden. De vrouwen in Andrés leven hebben al met al één ding gemeen: ze blijven allemaal boos, teleurgesteld of verbitterd achter. Dat moet hem toch te denken geven…
quirinadonderdag 13 januari 2022 @ 21:01
quote:
0s.gif Op donderdag 13 januari 2022 12:14 schreef ootjekatootje het volgende:
Het is toch ook niet te volgen, wie zou momenteel de liefde van zijn leven zijn? Aangezien hij van de een naar de ander hopt.
Monique!
Leandradonderdag 13 januari 2022 @ 21:44
quote:
10s.gif Op donderdag 13 januari 2022 14:11 schreef DKUp het volgende:
Dit is toch bizar :')
Nou ja, het is vooral bizar omdat de roddelkanalen al doen alsof hij een relatie heeft zodra hij een keer koffie met iemand gedronken heeft....
Als je dat niet zou hebben dan zou niemand van deze "paar keer neuken en ontdekken dat het toch niets is" situatie af weten.

Maar goed, ieder potentieel neukertje wordt al als vaste relatie gepresenteerd (en niet door hem) als ze een keer gezoend hebben.
Leandradonderdag 13 januari 2022 @ 21:49
Als dat joch hier een keer koffie drinkt dan trekt men al de conclusie dat An2 een nieuwe grens doorbroken heeft;
Niet alleen weer een oudere vrouw, maar deze keer zelfs ouder dan zijn moeder!! En getrouwd.

Hoppatee.
Dazalbestdonderdag 13 januari 2022 @ 23:11
quote:
0s.gif Op donderdag 13 januari 2022 21:44 schreef Leandra het volgende:

[..]
Nou ja, het is vooral bizar omdat de roddelkanalen al doen alsof hij een relatie heeft zodra hij een keer koffie met iemand gedronken heeft....
Als je dat niet zou hebben dan zou niemand van deze "paar keer neuken en ontdekken dat het toch niets is" situatie af weten.

Maar goed, ieder potentieel neukertje wordt al als vaste relatie gepresenteerd (en niet door hem) als ze een keer gezoend hebben.
Denk vooral omdat zijn tandenborstel voor het koffie drinken al bij de nieuwe schoonouders in de badkamer staat.....
Dottekevrijdag 14 januari 2022 @ 08:22
quote:
Gaat lekker zo
Dottekevrijdag 14 januari 2022 @ 09:01
quote:
0s.gif Op donderdag 13 januari 2022 20:21 schreef -river- het volgende:
https://www.ditjesendatjes.nl/dit-verwoest-verliefde-andre-hazes/

André Hazes (27) is een hartenbreker. Maar zijn liefdesavonturen blijven niet zonder gevolgen. Hij laat een spoor na van gebroken harten en verwoeste vriendschappen…

André Hazes viel aanvankelijk op vrouwen die veel ouder waren dan hij. Eerst was daar de zestien jaar oudere Monique Westenberg. Daarna beleefde hij een kortstondige romance met de liefst twintig jaar oudere Bridget Maasland. Monique en Bridget vielen beiden als een blok voor de jonge charmeur, maar kwamen van een koude kermis thuis. Vandaag de dag richt André zijn liefdespijlen op jongere vrouwen.

Zijn huidige liefjes mogen dan veel jonger zijn dan hun voorgangers, de bittere tranen na afloop zijn hetzelfde. Zo was Sarah van Soelen, Andrés voorlopig laatste ex, méér dan teleurgesteld toen hij de relatie verbrak. Ze deed voorkomen alsof ze samen een rustpauze hadden ingelast, terwijl Dré toch echt alweer zoekende was naar een nieuwe liefdesprooi. Dat kost hem overigens geen enkele moeite. De ene na de andere beauty valt voor hem.

Zoals de 27-jarige Anne Rose Zonneveld. André zoekt zijn ‘slachtoffers’ dicht(er) bij huis, want ook Anne Rose kent hij nog van vroeger. Ze zouden toen ‘zeer bevriend’ zijn geweest. Wat het erg pijnlijk maakt, is dat Anne ook heel erg goed bevriend is – of zullen we zeggen: was – met Sarah van Soelen (25). Die laatste bleef na de breuk niet alleen achter met een gebroken hart, maar moest met lede ogen aanzien dat haar plaats werd ingenomen door haar vriendin. Dat maakte de breuk extra bitter.

Sarahs stiefvader vertelt deze week in het Vlaamse magazine Dag Allemaal dat het ‘goed gaat’ met Sarah, maar dat Andrés nieuwe relatie voor een wrang gevoel zorgt bij zijn stiefdochter. ,,Die dame met wie André nu optrekt was een goeie vriendin van Sarah. Dan weet je genoeg.” Goede vriendin Anne Rose heeft daar waarschijnlijk niet heel erg lang van wakker gelegen. Zij geniet nu even van haar roze wolk. Maar de vraag is: hoelang het duurt voordat ook háár wolk grijs kleurt. Als dat tenminste al niet is gebeurd, zoals inmiddels alweer wordt gefluisterd…

Duidelijk is wel dat André zijn wilde haren nog lang niet heeft verloren. De kans is groot dat Anne Rose vandaag of morgen eveneens met een gebroken hart thuiszit. Ze zal dan willen uithuilen bij… Ja, bij wie? Ex-vriendin Sarah van Soelen is wel de laatste die een troostende schouder zal willen bieden. De vrouwen in Andrés leven hebben al met al één ding gemeen: ze blijven allemaal boos, teleurgesteld of verbitterd achter. Dat moet hem toch te denken geven…
Die man moet echt met zichzelf aan het werk. Daar komt niets van terecht zo.
Claudia_xvrijdag 14 januari 2022 @ 09:13
quote:
0s.gif Op donderdag 13 januari 2022 21:49 schreef Leandra het volgende:
Als dat joch hier een keer koffie drinkt dan trekt men al de conclusie dat An2 een nieuwe grens doorbroken heeft;
Niet alleen weer een oudere vrouw, maar deze keer zelfs ouder dan zijn moeder!! En getrouwd.

Hoppatee.
Is dat een uitnodiging?
DancingPhoebevrijdag 14 januari 2022 @ 09:26
Ik denk eerder een kleine spoiler mbt het grootse artikel dat volgende week in de story staat mbt andrees nieuwe rijpe lover...
AgnesGruvrijdag 14 januari 2022 @ 10:22
quote:
0s.gif Op donderdag 13 januari 2022 21:44 schreef Leandra het volgende:

[..]
Nou ja, het is vooral bizar omdat de roddelkanalen al doen alsof hij een relatie heeft zodra hij een keer koffie met iemand gedronken heeft....
Als je dat niet zou hebben dan zou niemand van deze "paar keer neuken en ontdekken dat het toch niets is" situatie af weten.

Maar goed, ieder potentieel neukertje wordt al als vaste relatie gepresenteerd (en niet door hem) als ze een keer gezoend hebben.
En de Story doet daar net zo hard aan mee?
ChipsZak.vrijdag 14 januari 2022 @ 10:42
André, :').

Mij rest de vraag: gaat-ie uiteindelijk voor een jongere vrouw meid of is een MILF echt meer zijn ding? En dan doel ik niet per se op Monique.

Ergens denk ik het laatste maar loopt-ie even rond te kijken onder meiden van zijn eigen leeftijd.
ChipsZak.vrijdag 14 januari 2022 @ 10:48
Mo heeft een zwak voor Antwee. Dat moge duidelijk zijn. Het gaat te ver, maar dat is soms nou eenmaal een ziekelijke zwak voor iemand hebben.

Maar Antwee? Hoe zit zijn gevoel voor Monique eigenlijk in elkaar? Het lijkt me wel wat anders dan simpelweg ‘plan B’ of ‘lekker makkelijk’ en that’s it. Waarmee ik niet wil zeggen dat hij haar niet zo behandelt maar volgens mij zit zijn gevoel voor haar dan wel weer wat anders in elkaar. Maar hoe dan wel? Mommy issues?

Iemand met een mening hier? Wehehh, dat is een retorische vraag natuurlijk.

[ Bericht 0% gewijzigd door ChipsZak. op 14-01-2022 10:57:16 ]
AgnesGruvrijdag 14 januari 2022 @ 10:50
quote:
17s.gif Op vrijdag 14 januari 2022 10:48 schreef ChipsZak. het volgende:
Mo heeft een zwak voor Andreen. Dat moge duidelijk zijn. Het gaat te ver, maar dat is soms nou eenmaal een ziekelijke zwak voor iemand hebben.

Maar Andreen? Hoe zit zijn gevoel voor Monique eigenlijk in elkaar? Het lijkt me wel wat anders dan simpelweg ‘plan B’ of ‘lekker makkelijk’ en that’s it. Waarmee ik niet wil zeggen dat hij haar niet zo behandelt maar volgens mij zit zijn gevoel voor haar dan wel weer wat anders in elkaar. Maar hoe dan wel? Mommy issues?

Iemand met een mening hier? Wehehh, dat is een retorische vraag natuurlijk.
Je bedoelt Antwee toch? :@
Sunshine1982vrijdag 14 januari 2022 @ 10:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 januari 2022 10:50 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
Je bedoelt Antwee toch? :@
Mag het hopen van wel ja ;(
ChipsZak.vrijdag 14 januari 2022 @ 10:56
Ja, :') ben er niet helemaal bij, _O-. Ik gooi er een edit in.
ChipsZak.vrijdag 14 januari 2022 @ 10:58
Wel een hilarisch beeld imo om voor je te zien dat Mo een zwak heeft voor (het beeld van) Andreen, _O- :r :D.
-river-vrijdag 14 januari 2022 @ 14:01
quote:
17s.gif Op vrijdag 14 januari 2022 10:48 schreef ChipsZak. het volgende:
Mo heeft een zwak voor Antwee. Dat moge duidelijk zijn. Het gaat te ver, maar dat is soms nou eenmaal een ziekelijke zwak voor iemand hebben.

Maar Antwee? Hoe zit zijn gevoel voor Monique eigenlijk in elkaar? Het lijkt me wel wat anders dan simpelweg ‘plan B’ of ‘lekker makkelijk’ en that’s it. Waarmee ik niet wil zeggen dat hij haar niet zo behandelt maar volgens mij zit zijn gevoel voor haar dan wel weer wat anders in elkaar. Maar hoe dan wel? Mommy issues?

Iemand met een mening hier? Wehehh, dat is een retorische vraag natuurlijk.
A2 heeft enkel gevoel voor A2
tong80vrijdag 14 januari 2022 @ 19:59
bWVkaWEvcHJvZC80MDIzNzU5LmpwZz9zdj0yMDE5LTA3LTA3JnN0PTIwMjAtMDEtMDFUMDAlM0EwMCUzQTAwWiZzZT0yMDQwLTAxLTAxVDAwJTNBMDAlM0EwMFomc3I9YiZzcD1yJnNpZz1Db1BZRGdZeTZ1cEFCcFFHOThCRFBrMWJjTUFOSWZNbVR0dEpEVXFHMEpZJTNE

:T
vencodarkvrijdag 14 januari 2022 @ 20:10
quote:
17s.gif Op vrijdag 14 januari 2022 10:56 schreef ChipsZak. het volgende:
Ja, :') ben er niet helemaal bij, _O-. Ik gooi er een edit in.
Dagje ouder hè. ~O>
ChipsZak.vrijdag 14 januari 2022 @ 21:12
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2022 20:10 schreef vencodark het volgende:

[..]
Dagje ouder hè. ~O>
:'(
mailyvrijdag 14 januari 2022 @ 21:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 januari 2022 19:59 schreef tong80 het volgende:
[ afbeelding ]

:T
Wie zou het bruinste zijn? _O_ O-)
ChipsZak.vrijdag 14 januari 2022 @ 23:03
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2022 21:20 schreef maily het volgende:

[..]
Wie zou het bruinste zijn? _O_ O-)
Degene met de bruinste meest afgebladderde leren anus.

[ Bericht 1% gewijzigd door ChipsZak. op 14-01-2022 23:37:34 ]
ChipsZak.vrijdag 14 januari 2022 @ 23:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 januari 2022 19:59 schreef tong80 het volgende:
[ afbeelding ]

:T
Tong, welkom terug :*.
mailyvrijdag 14 januari 2022 @ 23:38
quote:
17s.gif Op vrijdag 14 januari 2022 23:03 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Degene met de bruinste meest afgebladderde leren anus.
:X
ootjekatootjezaterdag 15 januari 2022 @ 00:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 januari 2022 19:59 schreef tong80 het volgende:
[ afbeelding ]

:T
Fijn dat je er weer bent! Zorg goed voor jezelf, je werd gemist!
ootjekatootjezaterdag 15 januari 2022 @ 00:27
quote:
17s.gif Op vrijdag 14 januari 2022 10:42 schreef ChipsZak. het volgende:
André, :').

Mij rest de vraag: gaat-ie uiteindelijk voor een jongere vrouw meid of is een MILF echt meer zijn ding? En dan doel ik niet per se op Monique.

Ergens denk ik het laatste maar loopt-ie even rond te kijken onder meiden van zijn eigen leeftijd.
Volgens mij is die homo.
ootjekatootjezaterdag 15 januari 2022 @ 00:29
Er gaan geruchten op de ¤10,- per maand juice dat die heeft liggen friemelen met de zoon van een van de chicas.
mailyzaterdag 15 januari 2022 @ 09:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 00:29 schreef ootjekatootje het volgende:
Er gaan geruchten op de ¤10,- per maand juice dat die heeft liggen friemelen met de zoon van een van de chicas.
Antwee?!
ootjekatootjezaterdag 15 januari 2022 @ 09:18
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 09:09 schreef maily het volgende:

[..]
Antwee?!
:Y
mailyzaterdag 15 januari 2022 @ 09:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 09:18 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
:Y
Wtf ...
-river-zaterdag 15 januari 2022 @ 10:15
quote:
17s.gif Op vrijdag 14 januari 2022 23:03 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Degene met de bruinste meest afgebladderde leren anus.
:D
Dazalbestzaterdag 15 januari 2022 @ 10:28
:o
Jumparoundzondag 16 januari 2022 @ 19:32
Is antwee al gespot al the voice coach?
LagerthaQueenOfKattezondag 16 januari 2022 @ 19:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 00:29 schreef ootjekatootje het volgende:
Er gaan geruchten op de ¤10,- per maand juice dat die heeft liggen friemelen met de zoon van een van de chicas.
Het wordt steeds gekker. :o
ootjekatootjezondag 16 januari 2022 @ 19:51
quote:
0s.gif Op zondag 16 januari 2022 19:50 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]
Het wordt steeds gekker. :o
Ja joh, goed besteed tientje. Ben de enige blijkbaar die die zooi lees.
-river-dinsdag 18 januari 2022 @ 07:23
https://www.ditjesendatje(...)-hele-weekend-samen/

Sinds de breuk tussen André Hazes en Anne Rose lijkt de zanger direct weer toenadering te zoeken bij Monique Westenberg. Zijn auto zou het hele weekend voor haar deur hebben gestaan en de twee werden daarnaast ook samen gespot. Staat de deur van Monique weer wagenwijd open?

Het was nog maar net bekend dat André zijn hart had verloren aan Anne Rose of de zanger had de relatie alweer beeïndigd. Hij woonde op dat moment bij Anne Rose thuis. En omdat hij ruzie zou hebben met zijn moeder, zou hij ook daar vermoedelijk even niet welkom zijn. Zou hij daarom het weekend bij Monique hebben doorgebracht?

Verschillende juicekanalen meldden afgelopen weekend op Instagram dat de auto van André voor de deur van Monique stond. Zijn spullen zou hij al opgehaald hebben bij de ouders van Anne Rose. Daar woonde hij tijdelijk, want hij zou samen met Anne Rose in hetzelfde complex als zijn zus Roxeanne in Vinkeveen gaan wonen.

Maar nu die relatie gestrand is moest hij zijn spullen alweer pakken. En ook bij Rachel zou hij door een ruzie even niet welkom zijn. ,,Hij verblijft bij Monique in huis, tot hij wellicht zelf iets kan vinden”, meldde RealityFbi in Instagram Stories. ,,Het zou van tijdelijke aard moeten zijn, maar het lijkt er ook op of zij terug wil naar de oude situatie, Miss Hazes worden. Of een verzoening aanstaande is, lijkt bijna een kwestie van tijd.”

:X
PzKpfwdinsdag 18 januari 2022 @ 07:41
quote:
17s.gif Op vrijdag 14 januari 2022 23:03 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Degene met de bruinste meest afgebladderde leren anus.
Bedankt voor het triggeren van mijn voorstellingsvermogen :')👍🏻
Andromachedinsdag 18 januari 2022 @ 08:04
Antwee is een dakloze verslaafde. De meesten slapen onder de brug. :')
ootjekatootjedinsdag 18 januari 2022 @ 16:52
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 08:04 schreef Andromache het volgende:
Antwee is een dakloze verslaafde. De meesten slapen onder de brug. :')
Nee, hij is niet meer dakloos, hij zit binnen bij Rachel en heeft Corona…
Volgens Yv.
Incadinsdag 18 januari 2022 @ 16:58
Is Linda niks voor A2
mailydinsdag 18 januari 2022 @ 17:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 16:58 schreef Inca het volgende:
Is Linda niks voor A2
_O_ _O-
ootjekatootjedinsdag 18 januari 2022 @ 17:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 16:58 schreef Inca het volgende:
Is Linda niks voor A2
Goeie!
Andromachedinsdag 18 januari 2022 @ 17:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 16:52 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Nee, hij is niet meer dakloos, hij zit binnen bij Rachel en heeft Corona…
Volgens Yv.
Ten minste thuisloos dan :+
Phoebsterdinsdag 18 januari 2022 @ 17:16
Goed nieuws voor mensen die zich hebben laten influencen door Sarah *O*
Kennen we haar Quality Street chocolaatjes jurk nog?
instagram


Je kunt hem nu voor 20,- kopen bij Loavies *O* Op tijd voor volgende kerst/verloving *O*
15726232900-2_V2.jpg
https://www.loavies.com/n(...)al-een-schouder-jurk

Ok ok niet helemaal dezelfde, de armeluisversie ;(
mailydinsdag 18 januari 2022 @ 17:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 17:16 schreef Phoebster het volgende:
Goed nieuws voor mensen die zich hebben laten influencen door Sarah *O*
Kennen we haar Quality Street chocolaatjes jurk nog?
[ instagram ]

Je kunt hem nu voor 20,- kopen bij Loavies *O* Op tijd voor volgende kerst/verloving *O*
[ afbeelding ]
https://www.loavies.com/n(...)al-een-schouder-jurk

Ok ok niet helemaal dezelfde, de armeluisversie ;(
_O_

En het is influncen :+
Perrindinsdag 18 januari 2022 @ 18:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 16:58 schreef Inca het volgende:
Is Linda niks voor A2
Wow.
quirinadinsdag 18 januari 2022 @ 19:12
Nee joh die is weer bij Mo voor zo lang het duurt. met haar cryptische diepe spirituele geblaat op insta.
Oledinsdag 18 januari 2022 @ 20:49
We denken al jaren dat hij het doet met die zogenaamde 'neef' manager van hem!
Perrindinsdag 18 januari 2022 @ 21:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 20:49 schreef Ole het volgende:
We denken al jaren dat hij het doet met die zogenaamde 'neef' manager van hem!
50cf957c-2238-11ea-9a50-02d2fb1aa1d7.jpg
Ze zijn ook wel leuk samen.
Oledinsdag 18 januari 2022 @ 21:12
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 21:02 schreef Perrin het volgende:

[..]
[ afbeelding ]
Ze zijn ook wel leuk samen.
Ja die! :D
mailydinsdag 18 januari 2022 @ 21:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 20:49 schreef Ole het volgende:
We denken al jaren dat hij het doet met die zogenaamde 'neef' manager van hem!
Nichten dus?
Claudia_xdinsdag 18 januari 2022 @ 21:40
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 21:02 schreef Perrin het volgende:

[..]
[ afbeelding ]
Ze zijn ook wel leuk samen.
Supercute!
quirinadinsdag 18 januari 2022 @ 23:01
Ach ja vroeger werd ie al Gay’tje Hazes genoemd,
MaJodinsdag 18 januari 2022 @ 23:06
Wat is de meest recente tijdlijn? Hij had een paar weken met die laatste miep en wilde daar al mee samenwonen :? In het huis dat hij samen met Sarah had gekocht wellicht? En nu eventueel weer bij Mo maar ondertussen ook gay. Dit gaat te snel voor een mens om nog te volgen :')
mailydinsdag 18 januari 2022 @ 23:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 23:06 schreef MaJo het volgende:
Wat is de meest recente tijdlijn? Hij had een paar weken met die laatste miep en wilde daar al mee samenwonen :? In het huis dat hij samen met Sarah had gekocht wellicht? En nu eventueel weer bij Mo maar ondertussen ook gay. Dit gaat te snel voor een mens om nog te volgen :')
Welkom in SHO _O_
MaJodinsdag 18 januari 2022 @ 23:22
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 23:15 schreef maily het volgende:

[..]
Welkom in SHO _O_
Ik geef toe, het is heerlijk als afleiding om dit te lezen maar mijn God, wat zijn dit voor mensen :X
ootjekatootjedinsdag 18 januari 2022 @ 23:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 23:22 schreef MaJo het volgende:

[..]
Ik geef toe, het is heerlijk als afleiding om dit te lezen maar mijn God, wat zijn dit voor mensen :X
Hij wil boven rox zijn zus gaan wonen, ze hebben allebei een appartement in hetzelfde pand. Maar ook al jaren flinke ruzie, om het verhaal even compleet te krijgen.
Phoebsterdonderdag 20 januari 2022 @ 10:42
Ze hebben ruzie wanneer één van de twee met Roggel omgaat. Zolang ze beiden geen contact hebben met moeders, gaat het goed. Mo en Rox gaan ook heel goed samen, Fender en Andrie zijn dikke vriendjes. Het gezondst lijkt het me dan ook als Antwee ma dumpt, het contact met Rox weer aantrekt en in zijn app boven haar gaat wonen.
mailydonderdag 20 januari 2022 @ 11:00
quote:
1s.gif Op donderdag 20 januari 2022 10:42 schreef Phoebster het volgende:
Ze hebben ruzie wanneer één van de twee met Roggel omgaat. Zolang ze beiden geen contact hebben met moeders, gaat het goed. Mo en Rox gaan ook heel goed samen, Fender en Andrie zijn dikke vriendjes. Het gezondst lijkt het me dan ook als Antwee ma dumpt, het contact met Rox weer aantrekt en in zijn app boven haar gaat wonen.
En Raggel met Klaas in een woonwagen ......
Phoebsterdonderdag 20 januari 2022 @ 11:29
Of lekker met de motor op wereldreis. Uit respect voor Dre. Daaaag! :W
mailydonderdag 20 januari 2022 @ 11:50
quote:
1s.gif Op donderdag 20 januari 2022 11:29 schreef Phoebster het volgende:
Of lekker met de motor op wereldreis. Uit respect voor Dre. Daaaag! :W
Met zo'n leren hesje .....

o wacht ....
-river-donderdag 20 januari 2022 @ 11:55
A2 is binnen nu en een maand terug bij Mo vrees ik, arme Mo -O-
Deisyydonderdag 20 januari 2022 @ 12:04
quote:
0s.gif Op donderdag 20 januari 2022 11:55 schreef -river- het volgende:
A2 is binnen nu en een maand terug bij Mo vrees ik, arme Mo -O-
Domme Mo bedoel je, ze wordt niet gedwongen denk ik.
-river-donderdag 20 januari 2022 @ 12:05
quote:
10s.gif Op donderdag 20 januari 2022 12:04 schreef Deisyy het volgende:

[..]
Domme Mo bedoel je, ze wordt niet gedwongen denk ik.
Ja, dom ook. Hoe kan het toch dat je als volwassen vrouw zo gek kan zijn op een kutjong -O-
Perrindonderdag 20 januari 2022 @ 12:30
quote:
0s.gif Op donderdag 20 januari 2022 12:05 schreef -river- het volgende:

[..]
Ja, dom ook. Hoe kan het toch dat je als volwassen vrouw zo gek kan zijn op een kutjong -O-
Dit moet wel echte liefde zijn, anders doe je dat niet. Keer op keer.
girlnextdoor.donderdag 20 januari 2022 @ 15:54
Echte liefde en een vleugje 'vrouw van' zijn. Een heel groot vleugje ;)
mailydonderdag 20 januari 2022 @ 15:57
quote:
1s.gif Op donderdag 20 januari 2022 15:54 schreef girlnextdoor. het volgende:
Echte liefde en een vleugje 'vrouw van' zijn. Een heel groot vleugje ;)
Onder MO(eder)s VLEUGels O+
roos94vrijdag 21 januari 2022 @ 08:06
Screenshot-20220121-080546-Instagram.jpg
AgnesGruvrijdag 21 januari 2022 @ 08:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 08:06 schreef roos94 het volgende:
[ afbeelding ]
:r :r :r :r
Leandravrijdag 21 januari 2022 @ 08:28
Het zal voor hem wel het beste zijn, dat het voor Monique niet het beste is is een ander verhaal.
praadjevrijdag 21 januari 2022 @ 08:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 08:06 schreef roos94 het volgende:
[ afbeelding ]
Het is net alsof een moeder deze tekst voor haar kind geschreven heeft. Oh, wacht.......
ootjekatootjevrijdag 21 januari 2022 @ 08:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 08:28 schreef Leandra het volgende:
Het zal voor hem wel het beste zijn, dat het voor Monique niet het beste is is een ander verhaal.
Monique creëert een situatie waarin het “normaal” gaat worden voor André om bij de minste tegenslag buiten de deur te neuken, je vrouw te vernederen en vervolgens terug te komen alsof er niks gebeurt is.

Lekker voorbeeld voor je kind.
Pisces29vrijdag 21 januari 2022 @ 09:08
Papa moet alles nog leren. Papa neukt buiten de deur en we sluiten hem dan weer in de armen, voor de zeventiende keer. Hij mag stap voor stap fouten maken en groeien. Want dit is mooi.

En voor dit knulletje van 28, daar is ze dankbaar voor. #levensles #dankbaar #zielsverwanten

En dat is dan veertiger. :') !
Voorbeeldje voor de kleuter :Y
Sunshine1982vrijdag 21 januari 2022 @ 09:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 08:06 schreef roos94 het volgende:
[ afbeelding ]
Die heeft ook 20 borden voor haar kop hoor.
letmehearyouscreamvrijdag 21 januari 2022 @ 10:50
Die Monique heeft er een kunst van gemaakt om in een zogenaamd liefdevolle tekst zoveel belerende superioriteit te stoppen.
letmehearyouscreamvrijdag 21 januari 2022 @ 10:58
Vol