abonnement bol.com Unibet Coolblue
  donderdag 11 maart 2021 @ 09:57:58 #1
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198441399
Ze gaan toch niet trouwen dus!April 2018

André Hazes en Monique Westenberg zijn uit elkaar
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.

9 november 2019

André Hazes bevestigt breuk met Monique
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Bericht van Monique op haar Instagram
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.

10 november 2019


SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
17 februari 2020


André en Bridget maken bekend dat hun relatie over is (mede mogelijk gemaakt door ons O-) ). Onder andere de media en alle negatieve reacties krijgen de schuld.

quote:
André Hazes en Bridget Maasland zijn alweer uit elkaar

Door LAURA GOMMANS
17/02/2020
Na een zeer intense relatie van drie maanden hebben Bridget Maasland (45) en Andre Hazes (26) alweer een punt achter hun liefdesverhaal gezet.

Bridget en André zetten punt achter hun relatie
"Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten," hebben ze laten weten aan RTL Boulevard. In november maakten de twee bekend contact met elkaar te hebben, en vanaf dat moment ging het in sneltreinvaart. Er werd er van de Instagram-daken geschreeuwd hoe ze de liefde in elkaar hadden gevonden. Bridget noemde André vorige maand nog 'de liefde van haar leven' in een emotionele post op Instagram. Alle verliefde posts en de aandacht die daarmee gegenereerd werd, is uiteindelijk dus wat hun relatie de das omdeed.

Valentijnsdag
Rondom Valentijnsdag was het opvallend dat de zo openlijk verliefde Bridget en André geen uitgebreide odes aan elkaar brachten op social media, waardoor velen zich afvroegen of het stel nog wel samen was.

Begin november maakte André Hazes bekend dat hij wegging bij Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje Dré. Monique wist kort daarop te melden dat de breuk te maken had met een andere vrouw. Enkele dagen later verschenen de eerste verliefde foto's van Bridget en André op Instagram.

We'll say it louder for the people in the back: het is verstandig om eerst een paar maandjes privé te kijken of die spannende nieuwe date écht relatiemateriaal is, voordat je alles op social media deelt. Je leeft, je leert. We wensen Bridget en André echter veel sterkte en succes toe in de toekomst.
https://www.glamour.nl/ni(...)maasland-uit-elkaar/


28 februari 2020:


André bevestigt dat hij en Monique weer samen zijn.

quote:
André Hazes tegen Monique: ik ben voor altijd de jouwe
Updated 28 feb. 2020
27 feb. 2020 in ENTERTAINMENT

Nadat Privé eerder al met een foto wist te onthullen dat André weer bij hun huis in Berkel en Rodenrijs is gesignaleerd, lijkt het erop dat de zanger donderdagavond bevestigt dat hij en Monique Westenberg weer een stel zijn.

Ⓒ ANP KIPPA
Bij een foto, waarop te zien is dat Monique hem vasthoudt tijdens een romantisch diner in een restaurant in Rotterdam, deelt hij een songtekst van het nummer Faithfully. ,,Ze zeggen dat de weg geen plek is om een familie te starten. Onder de streep is het jou en mij. En van een muzikant houden, gaat niet altijd op de manier die normaal is. Maar girl, blijf bij mij. Ik ben voor altijd de jouwe.” De Engelstalige tekst komt uit een liedje van de band Journey. In de tekst komt ook een zinsnede voor dat een relatie met een muzikant niet altijd is hoe het zou moeten zijn.

Kortstondige romance
Na zijn romance met Bridget Maasland, die officieel nog geen honderd dagen heeft geduurd, werd 17 februari bekend dat ze een punt achter hun kortstondige relatie hebben gezet.

Vlak daarvoor waren zowel André, Monique én Bridget op Curaçao. André had hier een optreden en eerder was al gepland dat Monique en zijn zoontje André daarheen zouden gaan. Later is Bridget ook naar de exotische bestemming afgereisd. Maar wat een romantisch liefdestripje had moeten worden, lijkt uiteindelijk het einde van hun relatie te hebben betekend.

Foto’s van het gezellige samenzijn van André met zijn gezinnetje, waarbij hij Monique hartelijk omhelsde, zouden bij Bridget niet goed gevallen zijn. Uitgerekend op Valentijnsdag kon André zijn spullen ophalen bij Bridgets huis in Amsterdam.

Vorig jaar november maakte het management van André Hazes bekend dat hij en Monique Westenberg uit elkaar waren. Monique reageerde destijds als door een wesp gestoken, liet weten dat de verklaring niet namens haar was en dat er een andere vrouw in het spel zou zijn. Ondanks dat zij geen naam noemde, maakte Privé al snel bekend dat het André gevallen was voor Bridget.
https://www.telegraaf.nl/(...)voor-altijd-de-jouwe

12 december 2020:

André vraagt Monique ten huwelijk:De reactie van Bridget:

14 februari 2021:

Monique plaatst een foto van ezeltje Dré (ook wel bekend als An4), die zij en André hebben geadopteerd:10 maart 2021


quote:
André Hazes en Monique Westenberg opnieuw uit elkaar
10 maart 2021 07:29

Er is opnieuw een showbizzbom gebarsten. 'Story' meldt dat André Hazes (27) en zijn verloofde Monique Westenberg (43) opnieuw uit elkaar zijn. Volgens het weekblad bevestigt een betrouwbare bron dat André hun woning heeft verlaten en dat de breuk dit keer definitief is. 'De Telegraaf' meldt dat het management van de zanger de breuk zou hebben bevestigd. Het management van Monique bevestigt de breuk aan RTL Boulevard.

André vroeg Monique ten huwelijk op 12 december van vorig jaar, waar heel Nederland uiteindelijk van mee kon genieten. Dat deed hij in het Wereldmuseum in Rotterdam. Het aanzoek was een bijzonder moment, gezien de twee eerder dat jaar niet meer samen waren. André vond zijn geluk eerder bij presentatrice Bridget Maasland. Na zijn relatie met Bridget kwam André in rustiger vaarwater terecht en probeerde hij het rustiger aan te doen. Niet meer het leven van een popster, maar het leven van een vader die er wilde zijn voor zijn vierjarige zoon André Junior.

André en Monique waren kort geleden nog op Bonaire, om te genieten van een werkvakantie. Volgens Story is de bom vlak daarna gebarsten. Wat de reden van de breuk is, is volgens het magazine nog niet bekend. Naar verwachting zouden Monique en hun zoon in het huis blijven wonen en zou André al vertrokken zijn. Hoofdredacteur Guido den Aantrekker vertelt vandaag in de Veronica Inside-Ochtendshow van Wilfred Genee een 'zeer goede bron dichtbij André en Monique te hebben'.

"We hadden al een tijdje in de gaten dat het niet zo lekker liep", vertelt Guido daar verder over. "Ook was Monique niet aanwezig bij het concert in het Ziggo Dome. In ons vak wil dat wel wat zeggen", vertelt Guido. Toen de Story later die avond paparazzi Edwin Smulders op het huis van André en Monique afstuurde, bleek dat André daar niet had geslapen, beweert Guido. De hoofdredacteur zegt 'redelijk zeker' te zijn van zijn zaak.

Het management van de zanger laat aan RTL Boulevard weten: "Alles heeft hij eraan gedaan om het thuis goed te houden. Hij was weer vaker thuis en de band met kleine André ging ook stukken beter. Tot enkele weken geleden. Er kwamen toch weer meer spanningen. Hierdoor ook weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan."
Al snel komen er geruchten op gang dat André vreemd is gegaan met Sarah van Soelen:quote:
Voor DEZE vrouw verliet Dre Monique
Door: Eva Steins
11-03-2021
De breuk tussen Dre Hazes en Monique is definitief. Via een verklaring op zijn Instagram heeft de zanger bekend haar te hebben verlaten. En déze vrouw staat hem met open armen op te wachten...

Er werd direct al gespeculeerd dat Dre een nieuwe vlam zou hebben waarvoor hij zijn verloofde opzij had gezet. Eerder vielen de namen van Welmoed Sjitsma en Karen Damen, met wie Dre een vurige klik had.

'Sterke klik'
Zijn nieuwe vlam is Sarah van Soelen, een influencer en personal trainer. Dit laat Dre weten via een verklaring op zijn Instagram.

In een 'moeilijke periode' met Monique vond Dre veel steun bij Sarah, onthult hij. ,,Hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap", aldus de zanger. ,,Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb."

Maar is het tot nu toe echt alleen nog maar bij een vriendschap gebleven? De geruchten zeggen wat anders...

'Tweede telefoon'
De geruchtenmolen draait op volle toeren en de ene na het andere verhaal komt bovendrijven. Zo zou naar Dre's zeggen 'de bom op Bonaire gebarsten' zijn. Volgens geruchten heeft Dre al langer een verhouding met Sarah, en kwam Monique daar op Bonaire via een pijnlijke weg achter.

Roddelaccount Juicechannel plaatst het gerucht dat Sarah en Dre al een langere tijd een affaire hebben. Dit zou volgens het kanaal ontstaan zijn in de sportschool, waar zij beiden sporten.

De affaire zou door Monique zijn ontdekt toen zij na hun vlak na Bonaire een tweede telefoon in Dre's bagage vond. Daarop zouden gesprekken hebben gestaan tussen Dre en Sarah die een affaire van hem zouden bevestigen.

Volgens het account zijn de geruchten van hun affaire de wereld in geholpen door Sarah's broer, die zijn mond voorbij gepraat heeft. Sarah en Dre wonen op een steenworp afstand van elkaar.

Rozen
Ook luidden de geruchten dat Dre zijn minnares verrast zou hebben met een flinke bos bloemen. Hij zou haar een maand geleden honderd rozen hebben opgestuurd. Toevallig genoeg plaatste Sarah rond die tijd inderdaad een foto waarop zij gelukzalig poseert met een enorme bos rozen...

,,Zo maak je me de gelukkigste persoon op aarde", schrijft Sarah bij de foto.


quote:
Verklaring Monique op Instagram:

Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan. Het afgelopen jaar was het gelukkigste jaar van onze zeven jaar samen. Vanaf 12 december zaten wij op een roze wolk en daar heb ik tot aan twee weken geleden opgezeten. De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet. Het vergt ontzettend veel kracht van mij om zonder dit zelf een plekje te kunnen geven, rechtop te blijven staan in deze hectiek.

Aan mij nu de grote taak om onze zoon anders op te voeden en de cirkel te doorbreken. Opgroeien in een veilige, stabiele en liefdevolle omgeving.

Ik wens voor André rust in zijn hoofd en hart zodat er ruimte ontstaat van binnen om zijn patronen en daarmee zijn ongelukkig zijn, te kunnen doorbreken.

Voor nu vraag ik om respect voor mij en mijn zoon om hier samen doorheen te komen.

Liefs ?
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 10:13 schreef letmehearyouscream het volgende:
Kleine samenvatting van het Sapkanaal:
*Mo vond op Bonaire de tweede telefoon van André, toen barstte de bom.
*In het begin van de relatie met Mo heeft André niet alleen in het slipje van B lopen voelen, maar ook in die van van Soelen. En dat rijmt.
*Mo had toen vermoedens maar ze hebben zich er met een vaag verhaal uitgeluld.
* Daarna heeft Sarah vaker een luisterende mossel geboden.
*Het hele dorp Bergschenhoek weet ervan en de broer van Sarah heeft zich versproken. Daarnaast schijnt ze zelf nogal op te scheppen.
linkje naar het sapkanaal: https://instagram.com/juicechannel_?igshid=1ur1kqsa79swg

De covers eerste week
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Met dank aan rubbereend:
De meest toepasselijke liedjes bij de André Hazes-soapDe diverse instagrams:

AH6: https://instagram.com/andrehazes
Monique: https://instagram.com/moniquenoell
Bridget: https://instagram.com/bridgetmaasland
Sarah: https://www.instagram.com/sarahvansoelen/
Ondertussen op de Insta van Bridget:[ Bericht 2% gewijzigd door Ole op 11-03-2021 15:29:37 ]
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_198441423
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
  donderdag 11 maart 2021 @ 10:01:13 #3
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198441450
Rox had trouwens twee hartjes geplaatst onder de foto van Mo en Andrie :D O+

https://www.telegraaf.nl/(...)euk-andre-en-monique
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  donderdag 11 maart 2021 @ 10:02:09 #4
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_198441466
Jongens wat heerlijk dat tijdens deze lockdown ons dit nog gegund is. O+ Wat een pret. O+
Snobs have more fun!
KLIK!
  donderdag 11 maart 2021 @ 10:02:39 #5
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198441477
Heb zo een meeting en ga dan de OP aanpassen. Moet er iets in, laat maar weten!
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_198441510
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 10:01 schreef AgnesGru het volgende:
Rox had trouwens twee hartjes geplaatst onder de foto van Mo en Andrie :D O+

https://www.telegraaf.nl/(...)euk-andre-en-monique
Wat zal zij er van vinden?
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
pi_198441538
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 10:02 schreef Duderinnetje het volgende:
Jongens wat heerlijk dat tijdens deze lockdown ons dit nog gegund is. O+ Wat een pret. O+
Allemaal geïnitieerd door Rutte cum suis om het volk af te leiden.
pi_198441540
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 10:02 schreef AgnesGru het volgende:
Heb zo een meeting en ga dan de OP aanpassen. Moet er iets in, laat maar weten!
Ja, die Catherine Duck mag er wel in!
  donderdag 11 maart 2021 @ 10:07:09 #9
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_198441546
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 10:06 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Allemaal geïnitieerd door Rutte cum suis om het volk af te leiden.
Brood en spelen. _O_
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_198441550
Die TT _O_

Het mooie is, A2 is nog maar 27. Hier gaan we nog jaren plezier van hebben wat betreft gates.
Alius aliud dicit
pi_198441559
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 10:02 schreef AgnesGru het volgende:
Heb zo een meeting en ga dan de OP aanpassen. Moet er iets in, laat maar weten!
De ezel?
  Spellchecker donderdag 11 maart 2021 @ 10:10:12 #12
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_198441599
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 10:02 schreef AgnesGru het volgende:
Heb zo een meeting en ga dan de OP aanpassen. Moet er iets in, laat maar weten!
TOP-TT !!!!
_O_ _O_ _O_
  Spellchecker donderdag 11 maart 2021 @ 10:10:46 #13
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_198441612
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 10:04 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

Wat zal zij er van vinden?
En Raggel ....
pi_198441646
Kleine samenvatting van het Sapkanaal:
*Mo vond op Bonaire de tweede telefoon van André, toen barstte de bom.
*In het begin van de relatie met Mo heeft André niet alleen in het slipje van B lopen voelen, maar ook in die van van Soelen. En dat rijmt.
*Mo had toen vermoedens maar ze hebben zich er met een vaag verhaal uitgeluld.
* Daarna heeft Sarah vaker een luisterende mossel geboden.
*Het hele dorp Bergschenhoek weet ervan en de broer van Sarah heeft zich versproken. Daarnaast schijnt ze zelf nogal op te scheppen.
  donderdag 11 maart 2021 @ 10:14:36 #15
327807 Mariposas
יה&#14
pi_198441668
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 10:01 schreef AgnesGru het volgende:
Rox had trouwens twee hartjes geplaatst onder de foto van Mo en Andrie :D O+

https://www.telegraaf.nl/(...)euk-andre-en-monique
“Veelzeggend” en “het kan twee kanten op” matcht niet echt. :') Sowieso, twee hartjes veelzeggend noemen bij die foto. :') Wat een analyse weer.
No hay mal que dure cien años ni cuerpo que lo aguante
pi_198441680
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 10:13 schreef letmehearyouscream het volgende:
Kleine samenvatting van het Sapkanaal:
*Mo vond op Bonaire de tweede telefoon van André, toen barstte de bom.
*In het begin van de relatie met Mm heeft André niet alleen in het slipje van B lopen voelen, maar ook in die van van Soelen. En dat rijmt.
*Mo had toen vermoedens maar ze hebben zich er met een vaag verhaal uitgeluld.
* Daarna heeft Sarah vaker een luisterende mossel geboden.
*Het hele dorp Bergschenhoek weet ervan en de broer van Sarah heeft zich versproken. Daarnaast schijnt ze zelf nogal op te scheppen.
_O- _O-
  Spellchecker donderdag 11 maart 2021 @ 10:15:48 #17
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_198441688
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 10:13 schreef letmehearyouscream het volgende:
Kleine samenvatting van het Sapkanaal:
*Mo vond op Bonaire de tweede telefoon van André, toen barstte de bom.
*In het begin van de relatie met Mm heeft André niet alleen in het slipje van B lopen voelen, maar ook in die van van Soelen. En dat rijmt.
*Mo had toen vermoedens maar ze hebben zich er met een vaag verhaal uitgeluld.
* Daarna heeft Sarah vaker een luisterende mossel geboden.
*Het hele dorp Bergschenhoek weet ervan en de broer van Sarah heeft zich versproken. Daarnaast schijnt ze zelf nogal op te scheppen.
@AgnesGru mooie samenvatting voor in de OP!
pi_198441798
Sarah heeft ook nog een knap zusje zie ik. Genoeg verleidingen dus voor A2 in huize van Soelen.
Ik snap wel dat hij daar horizontaal uithuilde in moeilijke tijden.
Alius aliud dicit
pi_198441812
quote:
0s.gif Op donderdag 11 maart 2021 10:23 schreef Mrmime het volgende:
Sarah heeft ook nog een knap zusje zie ik. Genoeg verleidingen dus voor A2 in huize van Soelen.
Ik snap wel dat hij daar horizontaal uithuilde in moeilijke tijden.
Zijn lul huilde uit, zal je bedoelen.

Wat een types ook allemaal weer zeg. Smullen dit.
  donderdag 11 maart 2021 @ 10:26:29 #20
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_198441840
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 08:28 schreef maily het volgende:

[..]

Wat is hier PURE LOVE aan?
Waarschijnlijk gaat het om degene die haar de ring en ketting gegeven heeft, en we weten wie er graag kettingen uitdeelt....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_198441890
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 09:07 schreef Sunshine1982 het volgende:
Dat hij bij Mo iemand was die hij eigenlijk niet is, zie je wel terug in het filmpje waar ze allebei een ezeladoptieshizzle aanprijzen. Mo doet haar zegje en daarna wenkt ze naar Dré dat het zijn tijd was om wat te zeggen. Hij staat er heel ongemakkelijk bij en je ziet gewoon dat dit niks voor hem is.
Hij was met z'n gedachten bij de (f)luisterende flamoes van Sarah natuurlijk
pi_198441910
Even hè want ik lees een paar keer dat een aantal mensen Sarah een kopie vinden van Mo... Maar die heeft toch niet zo aan haar gezicht laten sleutelen? Ik vind het wel meevallen dat ze zoveel op elkaar zouden lijken
pi_198441941
quote:
81s.gif Op donderdag 11 maart 2021 10:24 schreef herverwijderd het volgende:

[..]

Zijn lul huilde uit, zal je bedoelen.

Wat een types ook allemaal weer zeg. Smullen dit.
Het enige wat nog ontbreekt is de wetenschap dat Sarah weleens op Andrie pastte en we zijn compleet
  Spellchecker donderdag 11 maart 2021 @ 10:38:37 #24
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_198442033
quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 10:29 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

Hij was met z'n gedachten bij de (f)luisterende flamoes van Sarah natuurlijk
Helaas was je te laat om deze titel aan het topic te geven _O- _O- _O-
pi_198442038
Hij volgde haar gisteren niet. Vandaag wel. Smiecht.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')