abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 25 december 2021 @ 22:28:56 #1
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_202810110



quote:
Aangifte van seksueel misbruik tegen Marco Borsato

AMSTERDAM - Een jonge vrouw (22), die zegt vanaf haar vijftiende seksueel te zijn misbruikt door Marco Borsato, heeft maandag officieel aangifte gedaan bij de zedenpolitie in de regio Midden-Nederland.

Met de aangifte verzoekt de vrouw om strafrechtelijke vervolging voor het delict aanranding. Ze stelt in haar aangifte dat gedurende een aantal jaren sprake is geweest van het plegen van ontuchtige handelingen. Bij aanranding gaat het dan om ongewenst aanraken van geslachtsdelen, billen en borsten. De politie heeft bewijsmateriaal in beslag genomen, dat de aangifte kan ondersteunen.

Het is voor het eerst dat officieel aangifte volgt tegen Borsato, die al geruime tijd onder vuur ligt vanwege geruchten van grensoverschrijdend gedrag.

Het Openbaar Ministerie zegt in een reactie: ,,We hebben vandaag een aangifte van onzedelijke betastingen tegen hem ontvangen. Onderzoek zal moeten uitwijzen of er sprake is van bewijsbare strafbare feiten. Een verdere toelichting kunnen we op dit moment niet geven."

Het advocatenechtpaar Knoops, dat Borsato bijstaat, blijft bij een vorige week uitgegeven verklaring dat het Openbaar Ministerie om een 'onafhankelijk onderzoek' is verzocht en dat verder geen vragen worden beantwoord. Borsato zelf laat weten 'kennis te hebben genomen van het feit dat aangifte jegens mij is gedaan.'
https://www.telegraaf.nl/(...)-tegen-marco-borsato

quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 13:35 schreef Mylene het volgende:
Dochter van werkneemster zanger zegt aangerand te zijn (meisje met het dagboek). Het misbruik duurde volgens de aangeefster van 2014 tot in 2019. Hij zat volgens haar talloze malen aan borsten, billen en en gleed met zijn handen onder haar rokje om tussen benen te strelen. (Telegraaf Premium).
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 13:51 schreef Mylene het volgende:
In het premium artikel staat ook dat Borsato volgens de aangifte aanwezig was tijdens sessies met psychologen en huilend zijn verontschuldigen aanbood.
Na het overlijden vader, zou Borsato zich hebben opgeworpen als een pleegvader.
twitter


SPOILER: Artikel
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 23:11 schreef JourneyBlue het volgende:
Tijdlijn:

In 2019 heeft de moeder van de vrouw een dagboek ontdekt waarin het seksueel misbruik gedetailleerd is beschreven.

Op 4 juli 2019 confronteerde de moeder van het slachtoffer Marco op kantoor met de gevonden info uit het dagboek.
Op die dag zou er dus ook een geluidsopname zijn gemaakt. Het vermeende slachtoffer heeft daarna therapie gevolgd, waarbij de zanger ook aanwezig zou zijn geweest. Borsato zou daar huilend zijn excuses hebben aangeboden

- In september 2019 heeft moeder de samenwerking met MB beëindigd en verklaart in Story week 49/2021: ‘Ik heb Marco al twee jaar niet gezien of gesproken!.' (https://www.tijdschrift.n(...)rondom-marco-borsato). Wanneer waren die sessies bij de psycholoog dan?

- In januari 2020 kwam naar buiten dat Marco mogelijk het seizoen van TVK niet af zou maken: https://www.telegraaf.nl/(...)ids-mogelijk-niet-af

- februari 2020: Marco en Leontine gaan scheiden

- maart 2020: Ilse vervangt Marco bij de finale van TVK:
https://www.televizier.nl(...)e-van-the-voice-kids

- maart 2020 Evert Santegoeds zou door moeder zijn benaderd ("Er zouden (toen ook al) dagboekaantekeningen en een bandopname zijn, maar men kwam niet met bewijs over de brug”(https://www.mediacourant.(...)al-sinds-maart-2020/)

- juni 2020: Marco keert niet terug bij TVK:
https://www.televizier.nl(...)co-borsato-op-straat

- (Reeds) medio 2020 is door de heer Marco Borsato aan Knoops' Advocaten NV verzocht om een onderzoek in te stellen naar een aantal insinuaties verband houdend met de aantijging dat hij grensoverschrijdend seksueel gedrag zou hebben vertoond met minderjarige meisjes.

- juni 2021: Marco en Leontine weer samen

- 24-11-2021 (en eerder): RoddelPraat beweert dat MB aan jonge meisjes heeft gezeten

- rond 20-08-2021: Yvonne zegt contact te hebben met een slachtoffer. En is 14-12 trots op "haar 2 leeuwinnen"

-25-11-2021: Fawry van RUMAG TV/De Roddelloog: “Nu heb ik vorige week met een hele goede bron gebeld en die heeft mij dus verteld dat er op dit moment drie meiden zijn die een aanklacht tegen hem gaan indienen. Er komt dus binnenkort een rechtszaak tegen Marco over dit hele gebeuren. Hij ziet het al aankomen, want wat ik ook heb gehoord is dat hij ergens in Italië een stukje grond heeft gekocht

- 09-12-2021: Knoops' Advocaten maakt donderdagavond om 19.00 uur bekend dat ze het Openbaar Ministerie hebben gevraagd een onderzoek in te stellen naar de oorsprong van de geruchten van mogelijk grensoverschrijdend gedrag door de zanger. Omdat de geruchten blijven aanhouden en dat schadelijk is voor zijn ,,persoonlijke integriteit en reputatie", zo stellen de advocaten. Geert-Jan voegt daar aan toe: ,,En voor een ieder die het bericht nog steeds niet begrijpt..: dhr. Borsato ontkent dus de insinuaties."

- 13-12-2021: Volgens de 22-jarige vrouw zou Marco Borsato haar al vanaf haar vijftiende seksueel hebben misbruikt, tot ze twintig jaar was. "In de aangifte, die maandag bij zedenrechercheurs van de politie-eenheid Midden-Nederland is gedaan, verklaart de vrouw dat Borsato talloze malen aan haar borsten en billen zat en met zijn handen onder haar rokje gleed en tussen haar benen streelde"

- 14-12-2021: John van den Heuvel heeft samen met Mick van Wely (al in het voorjaar van 2021 contact met moeder en dochter) en Martin Groenewold een half jaar gewerkt aan deze zaak, heeft nu blijkbaar wel het dagboek+ondersteunend bewijs. Roept mogelijke andere slachtoffers op zich (bij hem/politie) te melden.
Twee mensen zouden zich hebben gemeld en die zaken gaan Mick en John nader onderzoeken.

- MB stelt via Knoops (medio 2020 ingeschakeld) tot vandaag (14-12-2021) niet te hebben geweten waar de geruchten vandaan kwamen.

Tijdlijn van alle affaires en beschuldigingen rondom Marco Borsato
quote:
OM: zaak Marco Borsato krijgt voorrang op andere zaken 'vanwege de enorme maatschappelijke impact'

16-12-2021 13:14

OM: zaak Marco Borsato krijgt voorrang op andere zaken 'vanwege de enorme maatschappelijke impact'
Marco Borsato

De aangifte tegen Marco Borsato krijgt voorrang op andere zaken, waardoor die langer moeten wachten voor ze behandeld worden. Dat zegt het OM Midden-Nederland.

Onlangs meldden we nog dat ruim 800 zedenzaken door een gebrek aan personeel nog altijd op de plank liggen, sommigen zelfs jarenlang. Toch gaat de aangifte tegen Marco Borsato van 'onzedelijke betastingen' die maandag werd ingediend dus voor.

Voorpaginanieuws

"Het is altijd een dilemma welke zaken voorrang krijgen en bij zedenzaken is dat nog lastiger", zegt persvoorlichter Ties Kortmann. Hij vertelt dat bij de afweging gekeken wordt naar de ernst van de feiten en hoe lang geleden ze zijn gepleegd. "Omdat deze feiten niet recent zouden zijn gepleegd zou dat reden kunnen zijn om de zaak geen voorrang te geven."

Dat de aangifte tegen Borsato nu toch snel wordt opgepakt komt volgens de persvoorlichter door de 'geschokte rechtsorde'. Hij doelt daarmee op de 'enorme maatschappelijke impact' en het feit dat de aangifte voorpaginanieuws was. "Het weegt ook mee dat de identiteit van de betrokkenen in ieder geval deels op straat ligt", zegt de persvoorlichter.

Vertraging voor anderen

"Elke dag dat het langer onduidelijk blijft, neemt de schade toe voor zowel de aangeefster als degene tegen wie aangifte is gedaan. Daarom is de afweging zeer bewust gemaakt om voorrang te geven aan de zaak", vertelt Kortmann.

Dat is volgens hem geen standaardprocedure, maar wordt per zaak bekeken. Dat de aangifte tegen Borsato nu voorrang heeft gekregen, heeft wel gevolgen voor andere zaken. "Als je bepaalde zaken voorrang geeft, dan weet je dat anderen weer wat langer moeten blijven zitten."

'Heel erg om te horen'

Advocate Nelleke Stolk die veel zedenzaken behandelt, reageert geschokt: "Ik vind het heel erg om te horen. Het stuit me echt tegen de borst, want nu blijven andere zaken nog langer liggen."

"En de slachtoffers die nu zitten te wachten, voelen zich hierdoor niet serieus genomen. Ik vind het schandalig."

Eva wacht al 1,5 jaar

Eva Peters deed anderhalf jaar geleden aangifte van een ernstig zedendelict, maar de verdachte in haar zaak is nog steeds niet verhoord. Ze benadrukt nog eens dat er meer dan 800 soortgelijke zedenzaken op de plank liggen: "Al die zaken hebben evenveel recht op een snel onderzoek. Ik voel mij echt een tweederangsburger."

Het stoort haar enorm dat het Openbaar Ministerie in de zaak Borsato zegt meteen in actie te komen: "Ik heb respect voor de vrouw die de aangifte heeft aangedurfd, want ik weet als geen ander dat dat niet zomaar een gesprekje is. Maar nu lijkt het erop dat het OM snel handelt bij zedenzaken en dat is een schijnvertoning. De werkelijkheid is dat er honderden zaken op de plank liggen."

https://eenvandaag.avrotr(...)schappelijke-impact/
SPOILER: vorige OP
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


Marco Borsato doet aangifte wegens smaad en laster tegen de vrouw die hem aanklaagt

Marco Borsato heeft de vrouw aangeklaagd die hem eerder deze week aanklaagde wegens seksueel overschrijdend gedrag. Borsato deed aangifte voor het doen van een valse aangifte, smaad, laster en het doen van een lasterlijke aanklacht.

Hij klaagt ook de moeder van de vrouw aan, wegens uitlokking en medeplichtigheid.
Dat bevestigen de advocaten van Borsato en het Openbaar Ministerie aan RTL Nieuws.

https://www.rtlnieuws.nl/(...)uw-die-hem-aanklaagt
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  zaterdag 25 december 2021 @ 22:29:24 #2
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_202810125
Het vorige bleek gesloten :D
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  Trouwste user 2022 zaterdag 25 december 2021 @ 23:41:05 #3
7889 tong80
Spleenheup
pi_202811603
SEMTEX. _O_

Old soldiers never die.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Moderator / Miss SHO zaterdag 25 december 2021 @ 23:44:01 #4
22592 crew  Ole
pi_202811640
oh kom net thuis! Het is zo koud buiten! morgen heerlijk op de bank voor de buis met restjes van het overvloedige kerstdiner.

En nu weer on topic O-) ~:)
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Trouwste user 2022 zaterdag 25 december 2021 @ 23:45:08 #5
7889 tong80
Spleenheup
pi_202811661
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 december 2021 23:44 schreef Ole het volgende:

En nu weer on topic O-) ~:)
Alweer ?

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Moderator / Miss SHO zaterdag 25 december 2021 @ 23:55:40 #6
22592 crew  Ole
pi_202811888
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 december 2021 23:45 schreef tong80 het volgende:

[..]
Alweer ?

:T
:6
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Trouwste user 2022 zaterdag 25 december 2021 @ 23:57:50 #7
7889 tong80
Spleenheup
pi_202811933
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 december 2021 23:55 schreef Ole het volgende:

[..]
:6
Trusten Ole.

En nu weer on topic.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 26 december 2021 @ 08:07:55 #8
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202814822
Nou ik heb zo'n donkerbruin voorgevoel dat het vandaag wel eens vuurwerk kan gaan worden.
pi_202815130
https://www.telegraaf.nl/(...)-is-hypocriete-onzin

Tijdens #MeToo werd de ene na de andere persoon aan de schandpaal genageld door de meest toonaangevende media. Nu er een aangifte ligt tegen Marco Borsato is er opeens sprake van ‘trial by media’. Misdaadverslaggever Mick van Wely wordt er moe van. In de podcast ‘Ongefilterd met Kitty en Elif’ vertelt de Telegraafjournalist hoe hij in de zaak-Borsato te werk is gegaan en welke onwaarheden er rondzingen in de media. Is onze kijk op seksueel overschrijdend gedrag ruim vier jaar na #MeToo veranderd? Daarover gaan mediaverslaggever Kitty Herweijer en parlementair journalist Elif Isitman in gesprek.
pi_202815995
quote:
Marco Borsato’s bittere kerst: oud-medewerker wil tegen hem getuigen
Marco Borsato beleeft een bittere kerst. De 22-jarige vrouw die aangifte tegen hem heeft gedaan van jarenlang seksueel misbruik, kan in elk geval al op één getuige rekenen. “Ik wil onder ede verklaren.”

De Story, dat op 1 december het eerste traditionele medium was dat berichtte over de geruchten rondom Marco Borsato, pakt deze week uit met een nieuwe spraakmakende coverstory over de zanger: ‘Ook oud-crewlid beschuldigt hem’, is op de voorpagina te lezen. Deze dame in kwestie, een filmmaakster, is bereid om tegen Marco te getuigen.

Nare ervaring
Volgens de filmmaakster, waarvan de identiteit bekend is bij Story, heeft Marco zich achttien jaar geleden al schuldig gemaakt aan ongewenste intimiteiten. “Ik heb in 2003 als crewlid samen met Marco Borsato op diverse filmsets van zijn videoclips voor het album Zien gewerkt. Ik was toen net volwassen en heb helaas ook een nare ervaring met Marco gehad.”

Het was voor haar ‘geen groot trauma’. “Maar Marco zat aan me op een manier die niet juist is als je met iemand werkt. Ik was gewoon een meisje, maar Marco Borsato was toen al Marco Borsato.”

Hand op bil
Wat is er precies gebeurd? “Marco en ik waren alleen in een kamer en keken samen naar videobeelden, daar was verder niemand bij. Toen hij naast me stond, legde hij zijn hand op mijn bil. Het was heel ongemakkelijk. Ik heb dat naderhand nooit meer meegemaakt. Zoiets doe niet.”

Marco gebruikt zijn charmes, meent de filmmaakster. “Hij laat het overkomen alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Terwijl je weet: dit is raar. Dit is Marco Borsato en dit klopt voor geen meter.”

Onder ede
De filmmaakster heeft in de #MeToo-periode aan dit incident teruggedacht en het toen met mensen in haar omgeving besproken. “Nu er slachtoffers van ernstiger zaken bekend zijn, en mijn verhaal aan hun geloofwaardigheid kan bijdragen, ben ik bereid daarover te verklaren en kunnen ze me als getuige oproepen.”

Er is geen sprake van rancune, benadrukt ze. “Ik heb zelf geen baat bij dit verhaal. Ik vertel dit om eventuele slachtoffers en het 22-jarige meisje te ondersteunen. (…) Ik ben bereid dit onder ede te verklaren en als getuige in de rechtszaak te treden. Ik hoop dat ik mensen door mijn verhaal over de streep kan trekken ook hun verhaal te doen.”

Story
De Story wijdt in het kerstnummer maar liefst vijf pagina’s aan het dossier-Borsato. In een uitgebreid artikel van sterjournalist Nick Dijkman komt ook Daniëlle van Aalderen, de ex-vrouw van Lange Frans, aan het woord.

Het artikel over Marco Borsato kunt u lezen in de nieuwste Story.
https://www.mediacourant.(...)-tegen-hem-getuigen/
pi_202816013
quote:
4s.gif Op zondag 26 december 2021 08:07 schreef Draak31 het volgende:
Nou ik heb zo'n donkerbruin voorgevoel dat het vandaag wel eens vuurwerk kan gaan worden.
Knallend het nieuwe jaar in?
  zondag 26 december 2021 @ 10:38:51 #12
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202816219
quote:
Nou daar gaat hij. Wat een smerige schijnheilige klote viespeuk is het. :r
pi_202816374
Marco :r
pi_202817131

Getrouwde Marco zat graag aan jonge vrouwen en eventueel meisjes ;(
SOONY
pi_202817140
quote:
4s.gif Op zondag 26 december 2021 10:38 schreef Draak31 het volgende:

[..]
Nou daar gaat hij. Wat een smerige schijnheilige klote viespeuk is het. :r
Dat Borsato graag aan vrouwen zit, is geen geheim. Er is een vrouw die verklaart dat hij in 2003 ongevraagd een hand op haar bil heeft gelegd. Zij was op dat moment volwassen.

De aangifte gaat echter over de periode 2015 - 2019. Hoe zal een rechter de getuigenverklaring van de hand-op-bil meewegen?
  zondag 26 december 2021 @ 11:47:10 #16
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202817240
quote:
0s.gif Op zondag 26 december 2021 11:40 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:

[..]
Dat Borsato graag aan vrouwen zit, is geen geheim. Er is een vrouw die verklaart dat hij in 2003 ongevraagd een hand op haar bil heeft gelegd. Zij was op dat moment volwassen.

De aangifte gaat echter over de periode 2015 - 2019. Hoe zal een rechter de getuigenverklaring van de hand-op-bil meewegen?
Wat boeit mij het wat een rechter denkt. :') Alleen mijn eigen oordeel is belangrijk voor mij.
  zondag 26 december 2021 @ 13:49:14 #17
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_202819518


wie koopt hem ff en heeft een scanner O-)
  Moderator / Miss SHO zondag 26 december 2021 @ 13:52:10 #18
22592 crew  Ole
pi_202819563
Ik zou hem bijna kopen!! Maar de tijdschriftenwinkel is dicht en mijn kleine AH verkoopt geen tijdschriften
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  zondag 26 december 2021 @ 14:06:03 #19
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_202819789
De woorden van het meisje gingen net als bij veel andere mensen ook bij Daniëlle van Aalderen, de ex-vrouw van Lange Frans, door merg en been.

‘Ik ben zelf ook slachtoffer geweest,’ vertelt ze openhartig aan Story. ‘En ik was óók een meisje dat in haar dagboekje schreef. En ik kan je vertellen dat ik daar niet alles opschreef. Daar stonden niet alle details in. Dat dagboekje is toen eveneens door mijn moeder gelezen, waarna er een hoop duidelijk werd. Het gaat nu niet om mij, dus ik wil niet inhoudelijk ingaan op hetgeen mij vroeger is overkomen. Maar het raakt me om die reden ook persoonlijk.

Ik weet wat die meisjes doormaken. Als je kind bent, schrijf je zoiets in je dagboek op, omdat je je geen raad weet. Je weet niet waar je met je verhaal naartoe kunt. Als je slachtoffer bent, wil je geen geld. Je bent beschadigd. Dat litteken gaat nooit meer weg.’ Ondanks de aangifte van het meisje, is het nog niet officieel bewezen dat Marco zich schuldig heeft gemaakt aan seksueel misbruik. ‘Je merkt dan toch dat mensen zeggen: Is er sluitend bewijs? Maar wat willen mensen dan? Het kwakje van Marco?’

Volgens Daniëlle zijn ook Marco’s kinderen slachtoffer. ‘Het zal je vader maar zijn...’ Het is niet voor het eerst dat er wilde geruchten over Marco Borsato rondzingen. In het verleden werd gesuggereerd dat Marco het bed zou hebben gedeeld met The Voice of Holland-winnares Maan. Daniëlle vertelt Story: ‘De laatste vijf jaar zijn de verhalen over Marco’s escapades steeds heftiger geworden, met steeds jongere meisjes.

quote:
Ik heb gehoord dat Marco Borsato tijdens The Voice Kids in zijn kleedkamer betrapt is met de broek op de knieën. Ik ging er altijd vanuit dat dat met iemand van de productie was. Tot ik het afgelopen jaar andere verhalen hoorde...’
:o :o

Vanwege alle ontwikkelingen wil Daniëlle de single die Lange Frans en hun zoon Willem met Marco en zijn dochter Jada en John Ewbank en zijn dochter Day opnamen, Samen voor altijd, zo snel mogelijk van het internet laten verdwijnen. ‘Ik wil níét meer met Marco geassocieerd worden.’ Wel is Daniëlle benieuwd naar de lezing van Leontine. ‘Ik zou wel willen weten wat Leontine hiervan vindt. Dit moet je als moeder intens raken.’

https://www.tijdschrift.n(...)k-pos1&utm_source=ad

En weer een getuige *O* *O*
pi_202819839
Al besproken.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  zondag 26 december 2021 @ 14:10:56 #21
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_202819885
Emile Ratelband wil niet dat Marco Borsato van brug afspringt

Marco Borsato zal 2021 nooit meer vergeten. Het was het jaar waarin hij onherstelbaar van zijn voetstuk is gevallen: de aangifte van seksueel misbruik zal hem voor de rest van zijn carrière blijven achtervolgen. Juist daarom moeten we deze kerst even extra aan de zanger denken, vindt Emile Ratelband.

‘Regelrechte schande!’
Emile denkt dat Marco het helemaal niet gedaan heeft, zegt hij in de Story. “Wat er nu met Marco Borsato gebeurt, is een regelrechte schande!”, laat hij weten. “De moeder van de vrouw die aangifte heft gedaan, is ontslagen door Borsato, weet ik. Zij zegt dat ze ontslag heeft genomen, dus daar begint het al.”

Misschien heeft het vermeende slachtoffer (22) van Marco alles wel verzonnen, aldus Emile. “In Nederland lopen er bijna meer gekken op straat dan in inrichtingen zitten. Wie zegt mij dat de jonge vrouw die aangifte deed in haar puberjaren niet over Marco heft gefantaseerd? Hij was misschien wel haar idool.”

Gekkenhuis
Het zou volgens Emile best kunnen dat de 22-jarige dame in kwestie niet helemaal lekker is. “Laten ze eerst eens onderzoeken hoe de geestelijke gesteldheid van de aangeefster is, voordat Borsato aan de hoogste boom wordt opgeknoopt.”

We moeten echt een beetje voor Marco zorgen, denkt hij.

quote:
“Hij heeft het niet gedaan. Het past niet bij zijn karakter. Het is een lieve gozer. Hij schurkt tegen het vrouw-zijn aan.”
Van brug af
Als het aan Emile ligt moet de publieke opinie over Marco 180 graden draaien. “Marco is een heel zachte jongen, geen straatvechter zoals je in dit soort situaties moet zijn.”

quote:
“We moeten ook een beetje uitkijken dat hij niet van een brug afspringt in de tussentijd. Daar maak ik me oprecht zorgen om. Ik wil vanaf deze plek ook zeggen: Marco je staat niet alleen. Ik sta achter je!”
https://www.mediacourant.(...)-van-brug-afspringt/

Vrouwenmepper Emile neemt het voor je op :') _O- _O-
Dan heb je geen vijanden meer nodig met zulke vrienden _O- _O- _O-
pi_202819954
quote:
6s.gif Op zondag 26 december 2021 14:10 schreef ikweethetookniet het volgende:
In Nederland lopen er bijna meer gekken op straat dan in inrichtingen zitten.
Aldus een van de grootste dorpsgekken van Nederland...
pi_202820162
quote:
6s.gif Op zondag 26 december 2021 14:10 schreef ikweethetookniet het volgende:
Emile Ratelband wil niet dat Marco Borsato van brug afspringt

Marco Borsato zal 2021 nooit meer vergeten. Het was het jaar waarin hij onherstelbaar van zijn voetstuk is gevallen: de aangifte van seksueel misbruik zal hem voor de rest van zijn carrière blijven achtervolgen. Juist daarom moeten we deze kerst even extra aan de zanger denken, vindt Emile Ratelband.

‘Regelrechte schande!’
Emile denkt dat Marco het helemaal niet gedaan heeft, zegt hij in de Story. “Wat er nu met Marco Borsato gebeurt, is een regelrechte schande!”, laat hij weten. “De moeder van de vrouw die aangifte heft gedaan, is ontslagen door Borsato, weet ik. Zij zegt dat ze ontslag heeft genomen, dus daar begint het al.”

Misschien heeft het vermeende slachtoffer (22) van Marco alles wel verzonnen, aldus Emile. “In Nederland lopen er bijna meer gekken op straat dan in inrichtingen zitten. Wie zegt mij dat de jonge vrouw die aangifte deed in haar puberjaren niet over Marco heft gefantaseerd? Hij was misschien wel haar idool.”

Gekkenhuis
Het zou volgens Emile best kunnen dat de 22-jarige dame in kwestie niet helemaal lekker is. “Laten ze eerst eens onderzoeken hoe de geestelijke gesteldheid van de aangeefster is, voordat Borsato aan de hoogste boom wordt opgeknoopt.”

We moeten echt een beetje voor Marco zorgen, denkt hij.
[..]
Van brug af
Als het aan Emile ligt moet de publieke opinie over Marco 180 graden draaien. “Marco is een heel zachte jongen, geen straatvechter zoals je in dit soort situaties moet zijn.”
[..]
https://www.mediacourant.(...)-van-brug-afspringt/

Vrouwenmepper Emile neemt het voor je op :') _O- _O-
Dan heb je geen vijanden meer nodig met zulke vrienden _O- _O- _O-
Nou als die gek achter je staat, is het allemaal verzonnen..... Pfffff die vent spoort echt niet!
  zondag 26 december 2021 @ 15:03:24 #24
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_202820798
Lekker dat Story vrouwenhater Emile Ratelband een platform geeft om het slachtoffer nog even af te fakkelen, de tering zeg.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Moderator / Miss SHO zondag 26 december 2021 @ 15:08:38 #25
22592 crew  Ole
pi_202820855
Alle gates in één editie van Story. Demn
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_202820864
“Er lopen in Nederland bijna meer gekken op straat dan in inrichtingen zitten”…aldus Emile.

Tegen alle verwachtingen in toch sprake van enige zelfreflectie :)
pi_202822260
Zou er achter de schermen nog wat gebeuren tussen Borsato en de familie ? Als hij ze een miljoen geeft ofzo, is hij er toch wel van af?

[ Bericht 2% gewijzigd door Ole op 27-12-2021 15:28:27 ]
  Spellchecker zondag 26 december 2021 @ 16:41:19 #28
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_202822598
quote:
0s.gif Op zondag 26 december 2021 16:16 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:
Zou er achter de schermen nog wat gebeuren tussen Borsato en de familie? Als hij ze een miljoen geeft ofzo, is hij er toch wel van af?
Ze wou toch geen geld?

[ Bericht 0% gewijzigd door Ole op 27-12-2021 15:29:04 ]
  zondag 26 december 2021 @ 17:35:11 #29
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_202823274
quote:
0s.gif Op zondag 26 december 2021 15:08 schreef Ole het volgende:
Alle gates in één editie van Story. Demn
En dan te bedenken dat Guido de hoofdredacteur van de Story in shownieuws zit
Samen met Anouk Smulders en Bram Moscovitsz [team borsato] :')
Als dat niet gezellige uitzendingen worden :+
pi_202824247
quote:
1s.gif Op zondag 26 december 2021 16:41 schreef maily het volgende:

[..]
Ze wou toch geen geld?
Dat is hier al vaker duidelijk gemaakt maar helaas zonder succes :N

[ Bericht 2% gewijzigd door Lievert op 26-12-2021 18:58:45 (.)(.) ]
People who reply to my sarcasm with sarcasm are my favourite :')
pi_202824741
quote:
1s.gif Op zondag 26 december 2021 16:41 schreef maily het volgende:

[..]
Ze wou toch geen geld?
Misschien verandert ze van de gedachten voor een bedrag van zeven cijfers.
pi_202825119
quote:
0s.gif Op zondag 26 december 2021 19:40 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:

[..]
Misschien verandert ze van de gedachten voor een bedrag van zeven cijfers.
Je kan mijn kloten kussen :9
Hallo
pi_202826688
quote:
2s.gif Op zondag 26 december 2021 18:56 schreef Lievert het volgende:

[..]
Dat is hier al vaker duidelijk gemaakt maar helaas zonder succes :N
Nou ja, toen bekend werd dat een vrouw aangifte zou gaan doen riepen veel mensen dat ze dat waarschijnlijk voor het geld deed. Dus die vrouw is op die manier natuurlijk wel bijna gedwongen om te zeggen dat ze geen geld zou eisen…

Maar goed, ik zeg niet dat het zo gegaan is natuurlijk. Ik heb geen flauw idee en lul ook maat wat;)
pi_202828246
quote:
0s.gif Op zondag 26 december 2021 20:12 schreef Sebbeszweet het volgende:

[..]
Je kan mijn kloten kussen :9
Waar slaat deze reactie op…

Maar nee, ik denk niet dat ze op geld uit is…
  maandag 27 december 2021 @ 01:16:12 #35
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_202831143
ZIEN: Zo vieren de Borsato's kerst :D :') _O-

https://www.shownieuws.nl(...)en-de-borsatos-kerst

Pa en ma ff niet in beeld _O- _O-
pi_202831509
quote:
6s.gif Op maandag 27 december 2021 01:16 schreef ikweethetookniet het volgende:
ZIEN: Zo vieren de Borsato's kerst :D :') _O-

https://www.shownieuws.nl(...)en-de-borsatos-kerst

Pa en ma ff niet in beeld _O- _O-
Dat kontje op die foto :@ :@ brrr gekomen in pyjama broek
pi_202832442
quote:
0s.gif Op zondag 26 december 2021 10:26 schreef Mylene het volgende:

Spraakmakende coverstory over de zanger: ‘Ook oud-crewlid beschuldigt hem’, is op de voorpagina te lezen. Deze dame in kwestie, een filmmaakster, is bereid om tegen Marco te getuigen.

Nare ervaring
Volgens de filmmaakster, waarvan de identiteit bekend is bij Story, heeft Marco zich achttien jaar geleden al schuldig gemaakt aan ongewenste intimiteiten. “Ik heb in 2003 als crewlid samen met Marco Borsato op diverse filmsets van zijn videoclips voor het album Zien gewerkt. Ik was toen net volwassen en heb helaas ook een nare ervaring met Marco gehad.”

Het was voor haar ‘geen groot trauma’. “Maar Marco zat aan me op een manier die niet juist is als je met iemand werkt. Ik was gewoon een meisje, maar Marco Borsato was toen al Marco Borsato.”

Hand op bil
Wat is er precies gebeurd? “Marco en ik waren alleen in een kamer en keken samen naar videobeelden, daar was verder niemand bij. Toen hij naast me stond, legde hij zijn hand op mijn bil. Het was heel ongemakkelijk. Ik heb dat naderhand nooit meer meegemaakt.
https://www.mediacourant.(...)-tegen-hem-getuigen/

vertel dit om eventuele slachtoffers en het 22-jarige meisje te ondersteunen. (…) Ik ben bereid dit onder ede te verklaren en als getuige in de rechtszaak te treden.
OH DEAR, THE HORROR!

18 jaar geleden legde hij zijn hand op mijn bil, ik ben bereid dit onder ede te verklaren voor de andere slachtoffers.
Serieus meis? Dit hand op bil trauma al die jaren moeten dragen, ongelooflijk.

Ik hoop dat de familie Borsato een fijne kerst had, ondanks al het gekonkel! :)
  maandag 27 december 2021 @ 06:52:54 #38
288693 sly-nl
they drew first blood!
pi_202832617
quote:
1s.gif Op maandag 27 december 2021 05:19 schreef Za het volgende:

[..]
OH DEAR, THE HORROR!

18 jaar geleden legde hij zijn hand op mijn bil, ik ben bereid dit onder ede te verklaren voor de andere slachtoffers.
Serieus meis? Dit hand op bil trauma al die jaren moeten dragen, ongelooflijk.

Ik hoop dat de familie Borsato een fijne kerst had, ondanks al het gekonkel! :)
Er staat juist in de post die jij hier quote dat deze mevrouw "geen groot trauma" ervoer maar dat ze hierover een verklaring af zou willen leggen om het slachtoffer te steunen.

Dus niets "the horror, oh dear", maar eerder 'n sympathiek gebaar van deze juffert.

Stel je verder niet aan en probeer te dealen met het feit dat je Marco wellicht fout was en een straf krijgt w/
love & heet
pi_202833502
".. maar Marco Borsato was in 2003 al Marco Borsato".

Dat lijkt mij een goede reden om tegen hem te getuigen.
  maandag 27 december 2021 @ 10:09:43 #40
292419 NoXia
Productiefoutje
pi_202833995
quote:
6s.gif Op maandag 27 december 2021 01:16 schreef ikweethetookniet het volgende:
ZIEN: Zo vieren de Borsato's kerst :D :') _O-

https://www.shownieuws.nl(...)en-de-borsatos-kerst

Pa en ma ff niet in beeld _O- _O-
Broer en zus?
pi_202837495
Dat Borsato zich op het terrein van de huwelijksmoraal gedraagt als een strontvarken is al sinds jaar en dag bekend. Tot blijven armen van geest de concerten bezoeken waarop dit varken door anderen geschreven teksten zingt op door anderen geschreven muziek.
pi_202837848
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 13:32 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:
Dat Borsato zich op het terrein van de huwelijksmoraal gedraagt als een strontvarken is al sinds jaar en dag bekend. Tot blijven armen van geest de concerten bezoeken waarop dit varken door anderen geschreven teksten zingt op door anderen geschreven muziek.
Mag wel gezegd worden dat het zwien luchtgitaar speelt…😅
  maandag 27 december 2021 @ 14:44:11 #44
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_202839482
Nou ga ik zo ff naar de AH

POLL
  Spellchecker maandag 27 december 2021 @ 14:56:02 #45
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_202839775
quote:
6s.gif Op maandag 27 december 2021 14:44 schreef ikweethetookniet het volgende:
Nou ga ik zo ff naar de AH

[poll=3311]
Foto's maken is ook goed _O_
pi_202840706
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 09:27 schreef Idisrom het volgende:
".. maar Marco Borsato was in 2003 al Marco Borsato".

Dat lijkt mij een goede reden om tegen hem te getuigen.
Idd.

En dit "Ik heb dat naderhand nooit meer meegemaakt."

Nooit meer een hand op de bips in de laatste 18 jaar. Nooit meer. "ik ben bereid dit onder ede te verklaren".

Zottencircus.
  maandag 27 december 2021 @ 15:40:17 #47
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_202840864
Uitverkocht :(
Zowel ah als kiosk
Ff verder zoeken nu :+
  maandag 27 december 2021 @ 16:01:51 #48
326948 rebel-angel
back in the magic zone
pi_202841360
quote:
6s.gif Op maandag 27 december 2021 15:40 schreef ikweethetookniet het volgende:
Uitverkocht :(
Zowel ah als kiosk
Ff verder zoeken nu :+
Account aanmaken op tijdschrift.nl
1e 14 dagen gratis, even screenshotjes plaatsten en gelijk weer opzeggen.
Ik heb toen zoiets een keer gedaan in het Hazes topic :+
W
Z
E
  Spellchecker maandag 27 december 2021 @ 16:21:24 #49
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_202841811
quote:
6s.gif Op maandag 27 december 2021 15:40 schreef ikweethetookniet het volgende:
Uitverkocht :(
Zowel ah als kiosk
Ff verder zoeken nu :+
:(
  maandag 27 december 2021 @ 16:29:03 #50
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_202842008
Niks meer gevonden :'(
Iemand anders ?
pi_202842050
quote:
6s.gif Op maandag 27 december 2021 15:40 schreef ikweethetookniet het volgende:
Uitverkocht :(
Zowel ah als kiosk
Ff verder zoeken nu :+
Staan hier al meerdere samenvattingen, wat wil je nog meer?
pi_202842413
quote:
6s.gif Op maandag 27 december 2021 16:29 schreef ikweethetookniet het volgende:
Niks meer gevonden :'(
Iemand anders ?
Ik denk dat Borsato alle Story’s heeft opgekocht..😏
  maandag 27 december 2021 @ 16:47:12 #53
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_202842480
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 16:44 schreef Maron het volgende:
Ik denk dat Borsato alle Story’s heeft opgekocht..😏
Of in de studio zijn nieuwe hit aan het opnemen :o

pi_202843382
quote:
6s.gif Op maandag 27 december 2021 16:47 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]
Of in de studio zijn nieuwe hit aan het opnemen :o

Echt hè….vieze oude vent…🤨
  Spellchecker maandag 27 december 2021 @ 17:22:29 #55
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_202843410
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 16:44 schreef Maron het volgende:

[..]
Ik denk dat Borsato alle Story’s heeft opgekocht..😏
_O-
  maandag 27 december 2021 @ 17:33:21 #57
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202843757
Klote viespeuken overal. Bah.
pi_202844006
quote:
Ik heb gehoord dat Marco Borsato tijdens The Voice Kids in zijn kleedkamer betrapt is met de broek op de knieën. Ik ging er altijd vanuit dat dat met iemand van de productie was. Tot ik het afgelopen jaar andere verhalen hoorde...’
Welke suggestie is ze hier nou aan het doen
pi_202844528
quote:
11s.gif Op maandag 27 december 2021 17:41 schreef Duiveltja het volgende:

[..]
Welke suggestie is ze hier nou aan het doen
Stemmingmakerij. Als ik naar de wc ga dan heb ik ook de broek op de knieën.
pi_202844723
twitter


Oordeel zelf het geeft mij kippenvel :r :r
Twinning = boring
pi_202844963
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 18:13 schreef Inca het volgende:
[ twitter ]

Oordeel zelf het geeft mij kippenvel :r :r
Ik vind het echt abnormaal gedrag van een volwassen man.
Obsessief bezitterig zijn trophy strelen. :r
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_202846628
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 18:13 schreef Inca het volgende:
[ twitter ]

Oordeel zelf het geeft mij kippenvel :r :r
Geheel zonder denkend aan alle heisa en vooroordelen van momenteel:
ik zou dit echt absoluut niet ok vinden als hij dit bij mij of mijn dochter deed.
“I mean, nobody’s scientifically perfect, but Suzie’s about as close to being perfect as any human could possibly be.”
pi_202847239
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 19:29 schreef Poppejans het volgende:

[..]
Geheel zonder denkend aan alle heisa en vooroordelen van momenteel:
ik zou dit echt absoluut niet ok vinden als hij dit bij mij of mijn dochter deed.
Ik klik zelden tot nooit filmpjes aan (tenzij Teckelfilmpjes natuurlijk :@ ) een afl vd voice of welke talentenjacht heb ik nog nooit gevolgd.

Nu toch nieuwsgierig en geklikt...ik sluit me bij jou aan :Y Hoogst ongemakkelijk dit :X
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  Spellchecker maandag 27 december 2021 @ 19:53:09 #64
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_202847384
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 18:13 schreef Inca het volgende:
[ twitter ]

Oordeel zelf het geeft mij kippenvel :r :r
NIET OKÉ :r
pi_202847445
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 18:13 schreef Inca het volgende:
[ twitter ]

Oordeel zelf het geeft mij kippenvel :r :r
Smerige vent. :r

Dit plakkerige gedrag is wat je doet met je vriend(in) of partner, niet met een jongere. Hij is zich waarschijnlijk van geen kwaad bewust, want hij doet het nota bene als de camera's op hem gericht zijn.
pi_202847613
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 19:55 schreef libranl het volgende:

[..]
Smerige vent. :r

Dit plakkerige gedrag is wat je doet met je vriend(in) of partner, niet met een jongere. Hij is zich waarschijnlijk van geen kwaad bewust, want hij doet het nota bene als de camera's op hem gericht zijn.
Als die dit al doet voor een camera met de wetenschap dat er 1miljoen kijkers zitten, :r
  maandag 27 december 2021 @ 20:03:07 #67
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_202847645
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 18:13 schreef Inca het volgende:
[ twitter ]

Oordeel zelf het geeft mij kippenvel :r :r
Geeft me echt een ongemakkelijk gevoel :{
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  maandag 27 december 2021 @ 20:21:39 #68
487409 Dazalbest
Het gaat zoals het gaat
pi_202848275
Wat ik al zei.... hij heeft zich dit gedrag toegeëigend.... geen kind dat hem zou tegenhouden, vol op camera.... tussen groepen mensen.... dat maakt het niet oke...

Je ziet vooral z'n machtspositie qua houding.. soort beklemmende aanpak, niemand kan even een stapje opzij zetten of afstand nemen...
pi_202848536
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 18:13 schreef Inca het volgende:
[ twitter ]

Oordeel zelf het geeft mij kippenvel :r :r
Haha, dat is echt niet gezond hoor.
Het ligt aan de instanties zelf
  maandag 27 december 2021 @ 20:45:21 #70
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_202849187
Benieuwd wat Za hiervan vindt
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_202849366
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 20:45 schreef Scorpie het volgende:
Benieuwd wat Za hiervan vindt
Zal ze vast cute vinden :Y
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  Spellchecker maandag 27 december 2021 @ 20:50:46 #72
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_202849439
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 20:21 schreef Dazalbest het volgende:
Wat ik al zei.... hij heeft zich dit gedrag toegeëigend.... geen kind dat hem zou tegenhouden, vol op camera.... tussen groepen mensen.... dat maakt het niet oke...

Je ziet vooral z'n machtspositie qua houding.. soort beklemmende aanpak, niemand kan even een stapje opzij zetten of afstand nemen...
Je ziet Ilse een paar keer kijken ......
pi_202849616
Als ik dit zo zie denk ik getverdemme. Maar toen ik het 2 jaar geleden op tv zag is het me niet opgevallen blijkbaar …
pi_202850030
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 20:45 schreef Scorpie het volgende:
Benieuwd wat Za hiervan vindt
“Meisje daagt Marco uit door een kort rokje aan te trekken”
Het ligt aan de instanties zelf
pi_202850159
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 20:54 schreef KnalPoenani het volgende:
Als ik dit zo zie denk ik getverdemme. Maar toen ik het 2 jaar geleden op tv zag is het me niet opgevallen blijkbaar …
Mij wel, smerige geplak altijd en overal.

[ Bericht 0% gewijzigd door ootjekatootje op 27-12-2021 21:25:37 ]
pi_202850943

Hij staat haar zelfs in haar hals te zoenen. 😳
pi_202850973
Zelfs als ik alles probeer los te laten en niet te denken aan wat er nu speelt...
Dan nog is het vreselijk om te zien. Gadverdamme :-(

En op die laatste video is het nog erger inderdaad... Ze staat ook de hele tijd met haar armen zo omhoog... Alsof ze hem zo probeert van haar af te houden....
Ali b is ook aardig klef moet ik zeggen, maar toch een ander gevoel bij. Of het nou waar is, geen idee. Maar mijn maag draait zich om

[ Bericht 52% gewijzigd door suzebol75 op 27-12-2021 21:36:38 ]
*geboren in Rotterdam, woonachtig in Duitsland, verlangt naar Zweden*
  maandag 27 december 2021 @ 21:33:53 #78
264694 blanket
its human nature
pi_202851214
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 18:13 schreef Inca het volgende:
[ twitter ]

Oordeel zelf het geeft mij kippenvel :r :r
Met de wetenschap van nu kijk je hier anders naar. Helemaal mee eens.
How does it feel..when you're alone and you're cold inside.
pi_202854232
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 18:04 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:

[..]
Stemmingmakerij. Als ik naar de wc ga dan heb ik ook de broek op de knieën.
Ja… jij…..
Op de wc is nog iets anders dan in de ( private kleedkamer;)
  maandag 27 december 2021 @ 23:22:44 #80
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_202854339
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 18:13 schreef Inca het volgende:
[ twitter ]

Oordeel zelf het geeft mij kippenvel :r :r
Gàdver! :X
***
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 27 december 2021 @ 23:28:48 #81
206731 Mortaxx
Doomer
pi_202854460
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 18:13 schreef Inca het volgende:
[ twitter ]

Oordeel zelf het geeft mij kippenvel :r :r
Wow. Erge is dat het toen blijkbaar niemand is opgevallen.
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_202855023
Ali B staat precies hetzelfde te doen. Alleen de dames houden zich keurig achter de kandidaten.
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_202855056
Wat een vieze smeerpijp in dat Twitter filmpje zeg.
pi_202855485
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 18:13 schreef Inca het volgende:
[ twitter ]

Oordeel zelf het geeft mij kippenvel :r :r
BidenGod doet dit ook.
pi_202855523
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 18:13 schreef Inca het volgende:
[ twitter ]

Oordeel zelf het geeft mij kippenvel :r :r
Doet denken aan Joe Biden. :@
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  Moderator dinsdag 28 december 2021 @ 00:27:05 #86
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_202855531
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 18:13 schreef Inca het volgende:
[ twitter ]

Oordeel zelf het geeft mij kippenvel :r :r
Is niks ergs aan vind ik.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
pi_202855626
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 18:13 schreef Inca het volgende:
[ twitter ]

Oordeel zelf het geeft mij kippenvel :r :r
Nu je erop let gaat dit inderdaad veel te ver.
pi_202856011
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 december 2021 00:27 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]
Is niks ergs aan vind ik.
Ok Marco Caprice
pi_202856284
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 december 2021 00:27 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]
Is niks ergs aan vind ik.
Het is niet zijn kind, er is geen familieband. Kind kan geen kant op.

En dan die vieze aaiende draaiende handen, :r
pi_202856523
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 december 2021 00:27 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]
Is niks ergs aan vind ik.
Nee, er is niets ergs aan, wie wil nou niet dat iemand van je houdt, toch?
In mijn geval ben ik al 47 jaar verdrietig, maar dat is vast omdat ik overgevoelig ben en het verkeerd begreep, beetje ongewenst strelen moet toch kunnen?
pi_202856886


[ Bericht 25% gewijzigd door Za op 28-12-2021 15:21:14 ]
pi_202857220
Als het mijn dochter was dan had ik een serieus gesprek met de producent en Marco gevoerd dat dit niet kan.

Als een zangcoach of docent of sportleraar van mijn kind zich zo zou gedragen is het ook niet oké. Het is niet opeens anders omdat het op tv is.
  dinsdag 28 december 2021 @ 06:05:20 #93
292419 NoXia
Productiefoutje
pi_202857309
quote:
1s.gif Op maandag 27 december 2021 21:28 schreef suzebol75 het volgende:

En op die laatste video is het nog erger inderdaad... Ze staat ook de hele tijd met haar armen zo omhoog... Alsof ze hem zo probeert van haar af te houden....

Haha, wat een bullshit. De hele tijd? Ze legt zelfs haar hand weer op zijn hand. Je ziet echt spoken.
pi_202857343
quote:
13s.gif Op dinsdag 28 december 2021 06:05 schreef NoXia het volgende:

Haha, wat een bullshit. De hele tijd? Ze legt zelfs haar hand weer op zijn hand. Je ziet echt spoken.
De mensen hier zijn niet geheel fris, lopen alle winkels af op zoek naar de Story hopend op dirt over Marco, zien in beelden van mensen die gewoon echt heel tof met kinderen zijn bizarre dingen, het is zielig.
pi_202857653
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 06:20 schreef Za het volgende:

[..]
De mensen hier zijn niet geheel fris, lopen alle winkels af op zoek naar de Story hopend op dirt over Marco, zien in beelden van mensen die gewoon echt heel tof met kinderen zijn bizarre dingen, het is zielig.
Jou hou ik voortaan maar wat beter in de gaten, kans is groot dat jij lid bent van zijn netwerk. }:|
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  Tettenkoning dinsdag 28 december 2021 @ 08:46:14 #96
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_202858205
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 06:20 schreef Za het volgende:
De mensen hier zijn niet geheel fris, lopen alle winkels af op zoek naar de Story hopend op dirt over Marco, zien in beelden van mensen die gewoon echt heel tof met kinderen zijn bizarre dingen, het is zielig.
Is goed hoor, Leontien :')
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
pi_202858214
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 18:04 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:

[..]
Stemmingmakerij. Als ik naar de wc ga dan heb ik ook de broek op de knieën.
Na het zien van het voice filmpje denk ik dat Borsato ook aan de kinderen heeft gezeten. Als hij het in beeld al zo opzichtig doet.
  dinsdag 28 december 2021 @ 08:48:35 #98
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_202858245
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 06:20 schreef Za het volgende:

[..]
De mensen hier zijn niet geheel fris, lopen alle winkels af op zoek naar de Story hopend op dirt over Marco, zien in beelden van mensen die gewoon echt heel tof met kinderen zijn bizarre dingen, het is zielig.
Dirt is er om opgespoord te worden :Y

En jij spoort niet, je hebt poep in je ogen.
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
pi_202858254
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 december 2021 08:46 schreef Nine. het volgende:
ien in beelden van mensen die gewoon echt heel tof met kinderen zijn bizarre dingen, het is zielig.
Is goed hoor, Leontien
Als dat je kind is, dan zou je daar echt van moeten walgen. Een volwassen kerel die zo aan je dochter zit is niet normaal gedrag.
  dinsdag 28 december 2021 @ 09:16:27 #100
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202858533
Niet op de persoon svp

[ Bericht 95% gewijzigd door Ole op 28-12-2021 21:34:05 ]
  dinsdag 28 december 2021 @ 09:23:20 #101
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_202858624
@Za Prima hoor, dat je niet alles gelooft, maar als jij dit filmpje bekijkt en niet ziet wat er mis aan is en wat het verschil is met Ali B dan heb je echt wel een bizarre blinde vlek... :{
***
pi_202859007
Of, zou kunnen hè, jullie zien nu opeens allemaal dingen die er niet waren in filmpjes van jaren geleden omdat je met een gekleurde bril kijkt.
  Vis een optie? dinsdag 28 december 2021 @ 10:00:47 #103
70532 loveli
N
pi_202859186
quote:
6s.gif Op dinsdag 28 december 2021 09:47 schreef Document1 het volgende:
Of, zou kunnen hè, jullie zien nu opeens allemaal dingen die er niet waren in filmpjes van jaren geleden omdat je met een gekleurde bril kijkt.
In de Voice-reeks van een paar jaar geleden werd Marco "de piemp" genoemd, omdat hij met de inhoud van zijn broek talent leek te scouten. The Voice kids heb ik niet gevolgd, maar in de volwassen (16+) editie viel het wel op.
crap in = crap out
pi_202859189
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 06:20 schreef Za het volgende:

[..]
De mensen hier zijn niet geheel fris, lopen alle winkels af op zoek naar de Story hopend op dirt over Marco, zien in beelden van mensen die gewoon echt heel tof met kinderen zijn bizarre dingen, het is zielig.
Dat jij deze beelden normaal vindt, betekent niet dat anderen hier onfris zijn. Feit blijft nog altijd dat er een aangifte ligt en deze filmpjes bevestigen het beeld dat Marco klef is met kinderen. In mijn ogen veel te klef. Dus kan hij mooi eerst aan de rechter uitleggen hoe 'gewoon echt heel tof' hij is met kinderen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  dinsdag 28 december 2021 @ 10:01:01 #105
264694 blanket
its human nature
pi_202859191
Ik heb nooit voice kids gekeken dus nooit eerder beelden gezien. Ben zelf moeder van 3 (nu volwassen) kinderen maar ik zou een kind nooit zo aanraken en intiem mee zijn als het niet mijn eigen kind is. Ik vraag mij af als ik het toen had gezien of ik er hetzelfde idee van zou hebben gehad.
How does it feel..when you're alone and you're cold inside.
  dinsdag 28 december 2021 @ 10:07:53 #106
487409 Dazalbest
Het gaat zoals het gaat
pi_202859274
Vraag me toch echt af bij de mensen die dit goed keuren, hoe ze het zouden zien als het een vent is rond Marco B zijn leeftijd maar geen bekende status heeft... dan laat je het toch ook niet toe?

De coaches hebben ook lang niet zoveel contact met de kandidaten als het programma doet lijken, dat is ook al regelmatig naar buiten gekomen. Dus het is niet zo dat Marco in korte tijd dagelijks contact met die kids had... en dan nog zou het niet correct zijn hoe vrij hij hier omgaat met het kind zonder grenzen...
pi_202859282
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 10:01 schreef blanket het volgende:
Ik heb nooit voice kids gekeken dus nooit eerder beelden gezien. Ben zelf moeder van 3 (nu volwassen) kinderen maar ik zou een kind nooit zo aanraken en intiem mee zijn als het niet mijn eigen kind is. Ik vraag mij af als ik het toen had gezien of ik er hetzelfde idee van zou hebben gehad.
Exact hetzelfde hier hoor.

En na het zien van het filmpje denk ik ook niet gelijk: moord! Brand! Dit is HET bewijs dat Borsato een kindermisbruiker is!


Maar hoogst ongepast vind ik het wel.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_202859305
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 10:07 schreef Dazalbest het volgende:
Vraag me toch echt af bij de mensen die dit goed keuren, hoe ze het zouden zien als het een vent is rond Marco B zijn leeftijd maar geen bekende status heeft... dan laat je het toch ook niet toe?

De coaches hebben ook lang niet zoveel contact met de kandidaten als het programma doet lijken, dat is ook al regelmatig naar buiten gekomen. Dus het is niet zo dat Marco in korte tijd dagelijks contact met die kids had... en dan nog zou het niet correct zijn hoe vrij hij hier omgaat met het kind zonder grenzen...
Daarom organiseert hij ook de jaarlijkse bbq, om ff lekker te kunnen knuffelen.
  dinsdag 28 december 2021 @ 10:38:07 #109
179307 Saboo
Hoi ik zit op fok
pi_202859910
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 10:00 schreef loveli het volgende:

[..]
In de Voice-reeks van een paar jaar geleden werd Marco "de piemp" genoemd, omdat hij met de inhoud van zijn broek talent leek te scouten. The Voice kids heb ik niet gevolgd, maar in de volwassen (16+) editie viel het wel op.
haha, dat is wel waar hoor en ook de reden waarom ik het moeilijk vind hier onbevooroordeeld in te staan. Ik was altijd extreem neutraal over marco, tot hij zich in de voice steeds meer als een ransbak begon te gedragen inclusief allemaal zeer ranzige ongepaste opmerkingen over vrouwelijk schoon. En dan ook echt bij ongeveer iedereen die een gat gesitueerd tussen de benen heeft.

Het filmpje van die barbecue vind ik nog steeds het raarst van allemaal omdat het zo vanuit het niets komt, en er helemaal geen aanleiding voor is om haar hals eens even lekker te gaan strelen en kroelen.
Dat voice filmpje vind ik vooral die aaiende vingers op het laatst behoorlijk ranzig. De plaatsing van zijn handen is ook wel ongelukkig maar dat kan nog wel per ongeluk zijn. Ik vind het niet lekker om te zien, maar kan hier nog wel een soort overwinningsroes inzien ofzo.

Overigens, de enige keer dat iemand mij zo benaderde die geen intimi was, was toen ik op een jeugdkamp te horen kreeg dat mijn vader plotseling was overleden. En dat was iemand van hetzelfde geslacht (vrouw) en toen vond ik het ook niet prettig - maargoed, waren ergere dingen op dat moment en ik vond het lief dat ze me wilde troosten -.
Moraal: Er zijn weinig momenten volgens mij waar kinderen het echt leuk vinden om door volwassene innig omarmd en gekroeld te worden. Of ik ben een gekkie.

Om ook de andere kant te belichten: Daarmee zou het zo kunnen zijn dat dit het ook wel het ergste is wat er gebeurd is, maar dat betrokkenen het gewoon als dusdanig onprettig hebben ervaren, of het zeer seksueel geïnterpreteerd hebben (wat niet zo gek is gezien de manier van aanraken, maar wel erg verwarrend als bleue tiener), dat ze er een nare gevoelens aan hebben over gehouden die nu tot uiting komen. En dat bedoel ik niet als victim blaming, want ook daar moet gehoor aan gegeven worden.

Het kan even goed zo zijn dat "als hij dit al doet op camera" hij erachter nog 10x verder is gegaan. Dat is allemaal speculeren natuurlijk.
pi_202860267
Wat vonden de ouders van die kinderen dat ze zo werden aangeraakt werden door hem? Neem aan dat ze er live bij waren.

Zou hem als vader sowieso aanspreken hierop een de wacht aanzeggen. Een of andere zanger of niet.

Of was toen bekendheid belangrijker dan het welzijn van je eigen kind? Heel raar verhaal vanuit beiden kanten.
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie dinsdag 28 december 2021 @ 10:53:54 #111
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_202860291
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 10:38 schreef Saboo het volgende:

[..]
haha, dat is wel waar hoor en ook de reden waarom ik het moeilijk vind hier onbevooroordeeld in te staan. Ik was altijd extreem neutraal over marco, tot hij zich in de voice steeds meer als een ransbak begon te gedragen inclusief allemaal zeer ranzige ongepaste opmerkingen over vrouwelijk schoon. En dan ook echt bij ongeveer iedereen die een gat gesitueerd tussen de benen heeft.

Het filmpje van die barbecue vind ik nog steeds het raarst van allemaal omdat het zo vanuit het niets komt, en er helemaal geen aanleiding voor is om haar hals eens even lekker te gaan strelen en kroelen.
Dat voice filmpje vind ik vooral die aaiende vingers op het laatst behoorlijk ranzig. De plaatsing van zijn handen is ook wel ongelukkig maar dat kan nog wel per ongeluk zijn. Ik vind het niet lekker om te zien, maar kan hier nog wel een soort overwinningsroes inzien ofzo.

Overigens, de enige keer dat iemand mij zo benaderde die geen intimi was, was toen ik op een jeugdkamp te horen kreeg dat mijn vader plotseling was overleden. En dat was iemand van hetzelfde geslacht (vrouw) en toen vond ik het ook niet prettig - maargoed, waren ergere dingen op dat moment en ik vond het lief dat ze me wilde troosten -.
Moraal: Er zijn weinig momenten volgens mij waar kinderen het echt leuk vinden om door volwassene innig omarmd en gekroeld te worden. Of ik ben een gekkie.

Om ook de andere kant te belichten: Daarmee zou het zo kunnen zijn dat dit het ook wel het ergste is wat er gebeurd is, maar dat betrokkenen het gewoon als dusdanig onprettig hebben ervaren, of het zeer seksueel geïnterpreteerd hebben (wat niet zo gek is gezien de manier van aanraken, maar wel erg verwarrend als bleue tiener), dat ze er een nare gevoelens aan hebben over gehouden die nu tot uiting komen. En dat bedoel ik niet als victim blaming, want ook daar moet gehoor aan gegeven worden.

Het kan even goed zo zijn dat "als hij dit al doet op camera" hij erachter nog 10x verder is gegaan. Dat is allemaal speculeren natuurlijk.
Hij gedraagt zich inderdaad als een ransbak. Zeker het feit dat er vrij weinig contact is tussen de coaches en de kinderen zelf maakt het nog extra raar. Het is niet of ze dagelijks leuk contact hebben. Mij valt vooral op dat het meisje het zelf ook niet fijn lijkt te vinden. Het zit in de kleine bewegingen.

Wel wil nog even reageren op je opmerking dat het mogelijk zou kunnen zijn dat dit soort gedrag het enige is dat er gebeurd is en door kinderen anders is geïnterpreteerd. Ik begrijp dat je dit niet zelf per se zo denkt, hoor en simpelweg een eventuele andere kant wilt belichten. In de aangifte staat dat Marco B. haar (herhaaldelijk) tussen haar benen onder haar rokje streelde. Dat is echt wel van een ander kaliber en kan niet ‘zomaar’ gebeuren.
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
  dinsdag 28 december 2021 @ 11:37:32 #112
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202861242
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 10:52 schreef Sfancta het volgende:
Wat vonden de ouders van die kinderen dat ze zo werden aangeraakt werden door hem? Neem aan dat ze er live bij waren.

Zou hem als vader sowieso aanspreken hierop een de wacht aanzeggen. Een of andere zanger of niet.

Of was toen bekendheid belangrijker dan het welzijn van je eigen kind? Heel raar verhaal vanuit beiden kanten.
Even wegkijken en dan straks lekker cashen zullen ze wel gedacht hebben. :r Om te kotsen dit hele gebeuren.
pi_202862096
Ik heb ook altijd mijn afkeer bij die “pageant meisjes”…
Kleine meisjes die helemaal worden opgedoft tot mini- vrouwen, en dan meedoen aan zo’n “beauty- contest”
Puur voer voor pedofielen…😡
  Spellchecker dinsdag 28 december 2021 @ 12:22:43 #114
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_202862354
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 10:52 schreef Sfancta het volgende:
Wat vonden de ouders van die kinderen dat ze zo werden aangeraakt werden door hem? Neem aan dat ze er live bij waren.

Zou hem als vader sowieso aanspreken hierop een de wacht aanzeggen. Een of andere zanger of niet.

Of was toen bekendheid belangrijker dan het welzijn van je eigen kind? Heel raar verhaal vanuit beiden kanten.
Ik zou denken dat ze de beelden nog eens terug gaan kijken ... en ervan schrikken ...
pi_202862563
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 december 2021 12:22 schreef maily het volgende:

[..]
Ik zou denken dat ze de beelden nog eens terug gaan kijken ... en ervan schrikken ...
Als ouders sta je naar een scherm te staren daar of onder aan het podium. Dan zie je dat zo'n viezerik je kind zo aan het aanraken is. Zou je dan niks zeggen of doen?

Onbegrijpelijk.
pi_202862857
Je kijkt toch anders naar Maan wetende dat de 55 jaar oude ballen van Borsato tegen haar kin hebben lopen botsen. :'(

pi_202863284
Verkeerde topic

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_202863302
Dubbel :@

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_202863303
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 12:31 schreef Sfancta het volgende:

[..]
Als ouders sta je naar een scherm te staren daar of onder aan het podium. Dan zie je dat zo'n viezerik je kind zo aan het aanraken is. Zou je dan niks zeggen of doen?

Onbegrijpelijk.
Die staan helemaal niet in de buurt van het podium.
  dinsdag 28 december 2021 @ 13:09:21 #120
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_202863375
quote:
9s.gif Op dinsdag 28 december 2021 12:42 schreef Duiveltja het volgende:
Je kijkt toch anders naar Maan wetende dat de 55 jaar oude ballen van Borsato tegen haar kin hebben lopen botsen. :'(

[ afbeelding ]
Diep tegen dr huig aan gekletst
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_202864583
quote:
9s.gif Op dinsdag 28 december 2021 12:42 schreef Duiveltja het volgende:
Je kijkt toch anders naar Maan wetende dat de 55 jaar oude ballen van Borsato tegen haar kin hebben lopen botsen. :'(

[ afbeelding ]
Ik zie een zuigmond waar Dyson jaloers op is.
  dinsdag 28 december 2021 @ 14:01:28 #122
11803 Vivi
Computer off. Life on.
pi_202864723
Zooooo. Ik ga ook even wat inside roddels neerplenzen. Ik kreeg overigens een poos geleden al een hele enge vibe toen ik Marco constant bikinipics van Summer de Snoo zag liken op instagram, maar dat wuif je dan weg..nu denk ik: Zie je wel!!!

Anyway: Ik hoorde van iemand die de beste maat is van de vaste gitarist van Marco dat de verhalen kloppen als een bus. Dat die gast nooit iets heeft gezegd is raar, maar het schijnt allemaal erg ingewikkeld te zijn geweest. Soort chantage gebeuren.

Ik heb ook gehoord dat de ex eigenaar van de Sinners ( Erik Schaay, die eerst op Ibiza en nu in Thailand woont) meisjes regelde voor Borsato en een zekere tekstschrijver met wie hij nauw samenwerkt.

Ze doen ook al die liefdadigheids shizzle om niet op te vallen en dat Leontien het wist het ik ook al lang geleden vernomen. Doe burnout van Marco bij te Voice schijnt ook geen burn out te zijn geweest. Het verhaal is idd dat hij werd betrapt in een kleedkamer en om geen ophef te veroorzaken is hij toen gedwongen terug te treden en de zogenaamde burn out was daar het excuus voor.
Ik adem in en kalmeer. Ik adem uit en glimlach.
pi_202864761
Vivi _O_ O+
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_202864813
Oooeh tea!
  dinsdag 28 december 2021 @ 14:08:38 #125
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202864905
Ohhhh er worden even bommen gedropped hier. Dit gaat héél erg ver. Wat een engnekken zeg gatver. :r
pi_202864908
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 21:27 schreef quirina het volgende:

Hij staat haar zelfs in haar hals te zoenen. 😳
Meer dan dat. Dit is in normale omstandigheden het gedrag van een verliefd koppeltje:

Omhelzen
Omarmen
Knuffelen
Zoenen op het voorhoofd, in de hals en in het haar
Masseren van de beide bovenarmen
Met duim wrijven over de arm
Steeds na het loslaten weer beetgrijpen
Met het hele lichaam tegen elkaar aan staan
pi_202864951
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 14:01 schreef Vivi het volgende:
Zooooo. Ik ga ook even wat inside roddels neerplenzen. Ik kreeg overigens een poos geleden al een hele enge vibe toen ik Marco constant bikinipics van Summer de Snoo zag liken op instagram, maar dat wuif je dan weg..nu denk ik: Zie je wel!!!

Anyway: Ik hoorde van iemand die de beste maat is van de vaste gitarist van Marco dat de verhalen kloppen als een bus. Dat die gast nooit iets heeft gezegd is raar, maar het schijnt allemaal erg ingewikkeld te zijn geweest. Soort chantage gebeuren.

Ik heb ook gehoord dat de ex eigenaar van de Sinners ( Erik Schaay, die eerst op Ibiza en nu in Thailand woont) meisjes regelde voor Borsato en een zekere tekstschrijver met wie hij nauw samenwerkt.

Ze doen ook al die liefdadigheids shizzle om niet op te vallen en dat Leontien het wist het ik ook al lang geleden vernomen. Doe burnout van Marco bij te Voice schijnt ook geen burn out te zijn geweest. Het verhaal is idd dat hij werd betrapt in een kleedkamer en om geen ophef te veroorzaken is hij toen gedwongen terug te treden en de zogenaamde burn out was daar het excuus voor.
Holy Moses
  Spellchecker dinsdag 28 december 2021 @ 14:15:32 #128
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_202865065
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 14:01 schreef Vivi het volgende:
Zooooo. Ik ga ook even wat inside roddels neerplenzen. Ik kreeg overigens een poos geleden al een hele enge vibe toen ik Marco constant bikinipics van Summer de Snoo zag liken op instagram, maar dat wuif je dan weg..nu denk ik: Zie je wel!!!

Anyway: Ik hoorde van iemand die de beste maat is van de vaste gitarist van Marco dat de verhalen kloppen als een bus. Dat die gast nooit iets heeft gezegd is raar, maar het schijnt allemaal erg ingewikkeld te zijn geweest. Soort chantage gebeuren.

Ik heb ook gehoord dat de ex eigenaar van de Sinners ( Erik Schaay, die eerst op Ibiza en nu in Thailand woont) meisjes regelde voor Borsato en een zekere tekstschrijver met wie hij nauw samenwerkt.

Ze doen ook al die liefdadigheids shizzle om niet op te vallen en dat Leontien het wist het ik ook al lang geleden vernomen. Doe burnout van Marco bij te Voice schijnt ook geen burn out te zijn geweest. Het verhaal is idd dat hij werd betrapt in een kleedkamer en om geen ophef te veroorzaken is hij toen gedwongen terug te treden en de zogenaamde burn out was daar het excuus voor.
:{ :r

Die zekere tekstschrijver .... ieuw?
  dinsdag 28 december 2021 @ 14:19:23 #129
11803 Vivi
Computer off. Life on.
pi_202865176
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 december 2021 14:15 schreef maily het volgende:

[..]
:{ :r

Die zekere tekstschrijver .... ieuw?
Yep, maar nogmaals: ik heb het gehoord he. Ik vertrouw degene wel die het me vertelde, maar even for the record.
Ik adem in en kalmeer. Ik adem uit en glimlach.
pi_202865246
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 14:19 schreef Vivi het volgende:

[..]
Yep, maar nogmaals: ik heb het gehoord he. Ik vertrouw degene wel die het me vertelde, maar even for the record.
Dit is dus al een beloning voor het vermeende slachtoffer, dat mensen naar voren durven te komen. Dit is precies wat ze wilde en ik hoop dat nog veel meer mensen naar voren durven te komen.
  dinsdag 28 december 2021 @ 14:25:45 #131
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202865387
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 14:19 schreef Vivi het volgende:

[..]
Yep, maar nogmaals: ik heb het gehoord he. Ik vertrouw degene wel die het me vertelde, maar even for the record.
We beloven iig dat we het aan niemand verder vertellen :{w

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  dinsdag 28 december 2021 @ 14:27:43 #132
292419 NoXia
Productiefoutje
pi_202865452
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 14:01 schreef Vivi het volgende:

Ik heb ook gehoord dat de ex eigenaar van de Sinners ( Erik Schaay, die eerst op Ibiza en nu in Thailand woont) meisjes regelde voor Borsato en een zekere tekstschrijver met wie hij nauw samenwerkt.

John Ewbank? Han Kooreneef?
pi_202865828

Het lijkt erop dat hij in voorlopige hechtenis is genomen.
pi_202865974
Wauw..iemand regelde meisjes voor Borsato en Iew…?!?als in minderjarige meisjes? Of escorts?!
  dinsdag 28 december 2021 @ 14:51:04 #135
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_202866154
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 10:08 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]
Exact hetzelfde hier hoor.

En na het zien van het filmpje denk ik ook niet gelijk: moord! Brand! Dit is HET bewijs dat Borsato een kindermisbruiker is!


Maar hoogst ongepast vind ik het wel.
Dit precies!

En als ik dan bedenk dat een pianoleraar van 67 die nog wat bijklust dit zou doen waar niemand bij is krijg ik echt de rillingen, dus waarom zou dit dan wel ok zijn?
***
pi_202866421
Het zieke blijft wel dat "het wereldje" hier gewoon vanaf wist. :)

Dus de Chantal Janzens van deze wereld.
  dinsdag 28 december 2021 @ 15:09:29 #137
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_202866686
Je zou toch zeggen dat het haast niet anders kan dan dat er een beerput opengaat, al zal me ook niks verbazen als ze alles er aan doen om dit allemaal onder de pet te houden.
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  dinsdag 28 december 2021 @ 15:09:54 #138
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202866704
Echt heel smerig dit, kots loopt mij in de mond. :r
pi_202866940
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 15:09 schreef AgnesGru het volgende:
Je zou toch zeggen dat het haast niet anders kan dan dat er een beerput opengaat, al zal me ook niks verbazen als ze alles er aan doen om dit allemaal onder de pet te houden.
Ik denk dat de mol een dikke vinger in de pap heeft.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_202866996
quote:
9s.gif Op dinsdag 28 december 2021 12:42 schreef Duiveltja het volgende:
Je kijkt toch anders naar Maan wetende dat de 55 jaar oude ballen van Borsato tegen haar kin hebben lopen botsen. :'(

[ afbeelding ]
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 13:09 schreef Scorpie het volgende:

Diep tegen dr huig aan gekletst
Al die ziekelijke fantasieën.
En Marco is de smeerlap volgens diezelfde users.
pi_202866997
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 14:25 schreef Tengano het volgende:

[..]
We beloven iig dat we het aan niemand verder vertellen :{w
Lol ik ga dit vanmiddag nog aan vijf anderen vertellen hoor
-nee-
  dinsdag 28 december 2021 @ 15:20:53 #142
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202867051
quote:
14s.gif Op dinsdag 28 december 2021 15:18 schreef Marsenal het volgende:

[..]
Lol ik ga dit vanmiddag nog aan vijf anderen vertellen hoor
Of je doet ze even een linkje :9

Zelfs Yvonne kan hier bijna jaloers op zijn 8-)
pi_202867189
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 15:18 schreef Za het volgende:

[..]
[..]
Al die ziekelijke fantasieën.
En Marco is de smeerlap volgens diezelfde users.
Jij staat ook op de watchlist van smeerlappen. :lijstje:
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  Spellchecker dinsdag 28 december 2021 @ 15:25:23 #144
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_202867191
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 15:09 schreef AgnesGru het volgende:
Je zou toch zeggen dat het haast niet anders kan dan dat er een beerput opengaat, al zal me ook niks verbazen als ze alles er aan doen om dit allemaal onder de pet te houden.
Gaat niet meer lukken zo ...
  dinsdag 28 december 2021 @ 15:25:34 #145
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202867197
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 15:18 schreef Za het volgende:

[..]
[..]
Al die ziekelijke fantasieën.
En Marco is de smeerlap volgens diezelfde users.
De vuiligheid die hier gepost wordt is inderdaad om te kotsen. Schorem van de onderste laag van de samenleving die hier post, echt om te kotsen zo vies. BAH
pi_202867206
quote:
16s.gif Op dinsdag 28 december 2021 07:35 schreef FlippingCoin het volgende:

Jou hou ik voortaan maar wat beter in de gaten, kans is groot dat jij lid bent van zijn netwerk. }:|
quote:
15s.gif Op dinsdag 28 december 2021 09:16 schreef Draak31 het volgende:

Wat een enge viespeuk ben jij zeg. Getsiejekkie. Duidelijk waar jij voor staat. :r Akelige vieze vuile viezerik.
De viezerikken zijn jullie, elke dag in deze reeks in de hoop op smerige geruchten mbt kinderen.

Waarom wacht je niet tot de uitkomst van het onderzoek?

Nee dagelijks fantasien over kindermisbruik posten en bespreken, dat zijn de echte smeerlappen die in de gaten gehouden moeten worden. En dan zgn heel geshockeerd zijn, maar ondertussen ervan smullen en thread na thread vokspammennen en alle winkels en juice channels af in de hoop op meer :r :r :r
pi_202867232
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 december 2021 15:25 schreef Za het volgende:

[..]
[..]
De viezerikken zijn jullie, elke dag in deze reeks in de hoop op smerige geruchten mbt kinderen.

Waarom wacht je niet tot de uitkomst van het onderzoek?

Nee dagelijks fantasien over kindermisbruik posten en bespreken, dat zijn de echte smeerlappen die in de gaten gehouden moeten worden. En zgn heel. Geshockeerd zijn, maar thread na thread vokspammennen alle winkels en juucechanneks af in de hoop op meer :r
Nee de smeerlap ben jij! Zulk gedrag bij een minderjarige kan je niet goedpraten ook al zou er verder NIETS anders zijn voorgevallen.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_202867242
#teamza
-nee-
  dinsdag 28 december 2021 @ 15:27:06 #149
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202867243
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 december 2021 15:25 schreef Za het volgende:

[..]
[..]
De viezerikken zijn jullie, elke dag in deze reeks in de hoop op smerige geruchten mbt kinderen.

Waarom wacht je niet tot de uitkomst van het onderzoek?

Nee dagelijks fantasien over kindermisbruik posten en bespreken, dat zijn de echte smeerlappen die in de gaten gehouden moeten worden. En zgn heel. Geshockeerd zijn, maar thread na thread vokspammennen alle winkels en juucechanneks af in de hoop op meer :r
Ik voel mij niet aangesproken. Ik kijk af en toe hier en zie smeerlappen zoals jij en die scorpie user de meest smerige dingen posten. Nou ik walg er van en dat is mijn recht. Gátver. bah
pi_202867249
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 15:18 schreef Za het volgende:

[..]
[..]
Al die ziekelijke fantasieën.

En Marco is de smeerlap volgens diezelfde users.
Maan is een volwassene vrouw hoor. :)

We hebben het niet over zijn kindermisbruik.
pi_202867258
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 december 2021 15:27 schreef Marsenal het volgende:
#teamza
:lijstje:
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_202867274
quote:
16s.gif Op dinsdag 28 december 2021 15:27 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]
:lijstje:
#teamflippingcoin
-nee-
pi_202867275
En dan wordt mijn bnw topic over de hoeveelheid pedofielen op FOK! gewoon gesloten. :{
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  dinsdag 28 december 2021 @ 15:29:27 #154
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202867320
Daar gaan we weer -O-
pi_202867332
quote:
16s.gif Op dinsdag 28 december 2021 15:26 schreef FlippingCoin het volgende:

Nee de smeerlap ben jij! Zulk gedrag bij een minderjarige kan je niet goedpraten ook al zou er verder NIETS anders zijn voorgevallen.
Je ziet wat je wilt zien, het zit tussen je oren, en je geniet ervan :r
pi_202867345
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 december 2021 15:25 schreef Za het volgende:

[..]
[..]
De viezerikken zijn jullie, elke dag in deze reeks in de hoop op smerige geruchten mbt kinderen.

Waarom wacht je niet tot de uitkomst van het onderzoek?

Nee dagelijks fantasien over kindermisbruik posten en bespreken, dat zijn de echte smeerlappen die in de gaten gehouden moeten worden. En dan zgn heel geshockeerd zijn, maar ondertussen ervan smullen en thread na thread vokspammennen en alle winkels en juice channels af in de hoop op meer :r :r :r
Het online team van Marco Borsato is inmiddels ook aan het werk gezet. :')
pi_202867382
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 15:27 schreef Duiveltja het volgende:

Maan is een volwassene vrouw hoor. :)

We hebben het niet over zijn kindermisbruik.
Je hebt het niet zomaar over Maan, ik heb eea gequote.
pi_202867426
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 december 2021 15:29 schreef Za het volgende:

[..]
Je ziet wat je wilt zien, het zit tussen je oren, en je geniet ervan :r
Neen dit is zwaar ongepast gedrag bij een minderjarig iemand. Zelfs al zit er geen verkeerde bedoeling achter is dit not done. Ik hoop dat jij geen kinderen hebt, anders zal de opvoeding rond lichamelijke integriteit ook wel spaak lopen.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_202867552
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 14:45 schreef cinnamongirl het volgende:
Wauw..iemand regelde meisjes voor Borsato en Iew…?!?als in minderjarige meisjes? Of escorts?!
Kijk daar komen ze al aangehold!
Wauw wat vreselijk, vertel gauw ons alles! :r

Ik verlaat deze smeerpijperijthread, een groep viezerikken die hier samen komen onder de dekmantel bezorgd. :r
pi_202867571
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 15:31 schreef Za het volgende:

[..]
Je hebt het niet zomaar over Maan, ik heb eea gequote.
True, een Maan die geborsato'd is.
  dinsdag 28 december 2021 @ 15:51:45 #161
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202867936
quote:
The Voice Kids coaches

Marco Borsato
Angela Groothuizen
Nick & Simon
Ali B
Ilse Delange
Douwe Bob
Anouk
Sanne
Hans Snelle

Na het succes van The voice of Holland werd het format ook voor kinderen van 6 t/m 14 jaar gemaakt. Vanaf het tweede seizoen alleen voor kinderen van 8 t/m 14 jaar. Het programma is bedacht door John de Mol.

Winnaars kregen een studiebeurs van 25.000 euro mee.

In december 2011 raakte The Voice Kids in opspraak door de deelnamecontracten voor de voorrondes. NRC publiceerde een artikel waarin het stelde dat de contracten te vaag waren, onder druk getekend werden en verregaande gevolgen hadden.

https://nl.wikipedia.org/wiki/The_Voice_Kids_(Nederland)
Ben ik nou de enige die het apart vind dat alleen Marco van die kids barbecue's hield. Het heeft toch wel heel veel weg van de effort die ook iemand als Michael Jackson er in stak. Is dit niet gewoon een vorm van grooming.

Of heb ik gemist dat Nick & Simon of Anouk dit bijvoorbeeld ook deden. Ik heb serieus geen idee omdat ik TVK niet volgde, maar het valt me gewoon op.

Minimale hoeveelheid tijd steken in het coachen van de kids zelf, begreep ik van hier, maar wel een compleet pretpark in je tuin bouwen om gezellig allemaal kinderen over de vloer en binnen handbereik te krijgen. Ik vind dat raar.
Waarom zou je dat uberhaupt willen. In feite neemt hij gewoon zijn werk mee naar huis en betaalt er nog voor ook.

[ Bericht 0% gewijzigd door Tengano op 28-12-2021 16:45:14 ]
  dinsdag 28 december 2021 @ 15:52:50 #162
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_202867969
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 15:51 schreef Tengano het volgende:

[..]
Ben ik nou de enige die het apart vind dat alleen Marco van de kids barbecue's hield. Het heeft toch wel heel veel weg van de effort die ook iemand als Michael Jackson er in stak.

Of heb ik gemist dat Nick & Simon of Anouk dit bijvoorbeeld ook deden. Ik heb serieus geen idee, maar het valt me gewoon op.

Minimale hoeveelheid tijd steken in het coachen van de kids zelf begreep ik hier, maar wel een eigen Efteling in je tuin bouwen om gezellig allemaal kinderen over je vloer te krijgen. Ik vind het gewoon apart.
Mss deden zij iets anders ipv een BBQ?
1-Op vrijdag 22 mei 2015 19:53 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Niet weten dat Madeliefff KLB godin is en dus alles kan, zelfs jou doen verdwijnen.
2-Ik ben een Rivella...
  Spellchecker dinsdag 28 december 2021 @ 15:54:03 #163
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_202867999
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 december 2021 15:29 schreef Za het volgende:

[..]
Je ziet wat je wilt zien, het zit tussen je oren, en je geniet ervan :r
Binnen, binnen in je hoofd, het zit binnen in je hoofd, van binnen ..... :muziek:
  dinsdag 28 december 2021 @ 15:58:56 #164
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_202868127
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 21:27 schreef quirina het volgende:

Hij staat haar zelfs in haar hals te zoenen. 😳
Of hij nou schuldig is of niet hij is iig een handtastelijk persoon, bij kinderen of op het werk is dat niet echt gepast.
1-Op vrijdag 22 mei 2015 19:53 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Niet weten dat Madeliefff KLB godin is en dus alles kan, zelfs jou doen verdwijnen.
2-Ik ben een Rivella...
pi_202868607
pi_202868624
Ik heb het filmpje nu voor het eerst gezien, en zelfs al zou je het niet weten is het opvallend hoe hij dat kind constant staat te betasten..walgelijke vieze vent…
Kind kan geen kant op… wellicht douwt hij ook nog een erectie in haar rug….
Mensen die nog ontkennen dat dit op zijn minst ongepast is, die sporen niet, of zijn zelf ook zo..

[ Bericht 0% gewijzigd door Maron op 28-12-2021 16:36:08 ]
  dinsdag 28 december 2021 @ 16:20:01 #167
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202868676
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 december 2021 15:52 schreef madeliefff het volgende:
Mss deden zij iets anders ipv een BBQ?
Ik heb echt geeeeen idee. Ik heb die The Voice Kids nooit gevolgd; het sprak me niet aan met al dat kleine grut en al dat overdreven gebetuttel van Ohh, Oehhh, Ahhhh!!! :r Niet mijn ding. Ik keek liever naar (bijvoorbeeld) Sanne de Winter samen met Navarone met "Respect" ^O^ Dat heeft voor mij veel meer power. En ik kijk dat af en toe nog zelfs, want het staat gelukkig op Youtube.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 3% gewijzigd door Tengano op 28-12-2021 16:46:40 ]
pi_202869784
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 15:51 schreef Tengano het volgende:

[..]
Ben ik nou de enige die het apart vind dat alleen Marco van die kids barbecue's hield. Het heeft toch wel heel veel weg van de effort die ook iemand als Michael Jackson er in stak. Is dit niet gewoon een vorm van grooming.

Of heb ik gemist dat Nick & Simon of Anouk dit bijvoorbeeld ook deden. Ik heb serieus geen idee omdat ik TVK niet volgde, maar het valt me gewoon op.

Minimale hoeveelheid tijd steken in het coachen van de kids zelf, begreep ik van hier, maar wel een compleet pretpark in je tuin bouwen om gezellig allemaal kinderen over de vloer en binnen handbereik te krijgen. Ik vind dat raar.
Waarom zou je dat uberhaupt willen. In feite neemt hij gewoon zijn werk mee naar huis en betaalt er nog voor ook.
Ik ken Anouk, en die deed wel af en toe een dagje of middagdeel iets met haar kandidaten, op muzikaal gebied. Wel was zij voor haar kandidaten gewoon bereikbaar maar zaten ze echt niet wekenlang gezellig bij elkaar over de vloer. Je ziet ook maar 1 repetitie waar de coach dan zelf bij is. De rest gebeurd allemaal door het team eromheen.
7 van de 10 kandidaten zijn benaderd door het team en staan daar niet per toeval auditie te doen.
En geloof me, als Anouk had geweten dat Marco dit zou doen zou ze niet eens meer met hem in 1 ruimte willen verblijven. Zij laat zich niet de mond snoeren en zeker niet als het kinderen betreft.
Ze was overigens sowieso niet zo spraakzaam tegen hem….
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_202870063
quote:
4s.gif Op dinsdag 28 december 2021 15:25 schreef Draak31 het volgende:

[..]
De vuiligheid die hier gepost wordt is inderdaad om te kotsen. Schorem van de onderste laag van de samenleving die hier post, echt om te kotsen zo vies. BAH
Ja, niet te geloven al die ranzigheid hier. Chadfer.
pi_202870143
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 15:27 schreef Duiveltja het volgende:

[..]
Maan is een volwassene vrouw hoor. :)

We hebben het niet over zijn kindermisbruik.
Precies. Maan heeft is een volwassen ster. Daar weet Borsato alles van.
  dinsdag 28 december 2021 @ 17:03:06 #171
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202870146
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 16:51 schreef Draaksel het volgende:
Ze was overigens sowieso niet zo spraakzaam tegen hem….
Dat zegt wel genoeg dan.

#klef
#onecht
#zijig

Niet helemaal Anouk :( haar smaak... :D

Trijntje voelde zich ook al niet zo comfortabel bij hem en er zullen zich nog wel meer dames komen melden die een onbehagelijk en onbestemd gevoel bij betrokkene hadden, met of zonder Marco's hand op de bil :@

[ Bericht 1% gewijzigd door Tengano op 28-12-2021 17:37:12 ]
  dinsdag 28 december 2021 @ 17:09:07 #172
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_202870303
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 15:51 schreef Tengano het volgende:

[..]


Of heb ik gemist dat Nick & Simon of Anouk dit bijvoorbeeld ook deden. Ik heb serieus geen idee omdat ik TVK niet volgde, maar het valt me gewoon op.


Anouk die in haar vrijetijd BBQ's voor andermans kinderen organiseert op haar balkon. _O-

Haha! Nee.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_202870322
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 december 2021 16:18 schreef Maron het volgende:
Ik heb het filmpje nu voor het eerst gezien, en zelfs al zou je het niet weten is het opvallend hoe hij dat kind constant staat te betasten..walgelijke vieze vent…
Kind kan geen kant op… wellicht douwt hij ook nog een erectie in haar rug….
Mensen die nog ontkennen dat dit op zijn minst ongepast is, die sporen niet, of zijn zelf ook zo..
Inderdaad.

Wanneer een vader dit bij zijn eigen dochter zou doen, dan zou ik al denken: hmm, wel een beetje érg klef dit.

Een oom bij zijn nichtje: grensoverschrijdend.

Een man bij een meisje dat geen familie is: ziekelijk.
pi_202870403
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 16:51 schreef Draaksel het volgende:

[..]
Ze was overigens sowieso niet zo spraakzaam tegen hem.
Nu weten we waarom.
pi_202870441
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 17:03 schreef Tengano het volgende:

[..]
Dat zegt wel genoeg dan.

#klef
#onecht
#zijig

Niet helemaal Anouk :( haar smaak... :D

Trijntje voelde zich ook al niet zo comfortabel bij hem en er zullen zich nog wel meer dames komen melden die een onbehagelijk en onbestemd gevoel bij betrokkene hadden, met of zonder hand op de bil :@
Ik weet niet of Trijntje dat zou voelen, een hand op haar bil.
  dinsdag 28 december 2021 @ 18:04:30 #176
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_202872248
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 15:37 schreef Za het volgende:

[..]
Kijk daar komen ze al aangehold!
Wauw wat vreselijk, vertel gauw ons alles! :r

Ik verlaat deze smeerpijperijthread, een groep viezerikken die hier samen komen onder de dekmantel bezorgd. :r
Finally! Bye!
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_202872533
quote:
2s.gif Op dinsdag 28 december 2021 18:04 schreef SEMTEX het volgende:

[..]
Finally! Bye!
Een beetje tegengas en wat nuchtere meningen zijn mij ook wel welkom hoor.
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_202872660
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 18:13 schreef Soury het volgende:

[..]
Een beetje tegengas en wat nuchtere meningen zijn mij ook wel welkom hoor.
Er is een verschil tussen tegengas geven en het zuigen om het zuigen
*geboren in Rotterdam, woonachtig in Duitsland, verlangt naar Zweden*
pi_202872738
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 18:17 schreef suzebol75 het volgende:

[..]
Er is een verschil tussen tegengas geven en het zuigen om het zuigen
Ja is zo maar dit is een discussie forum. Afslachten hoeft ook niet ik heb wel wat nare posts gezien
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_202872801
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 december 2021 17:09 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]
Anouk die in haar vrijetijd BBQ's voor andermans kinderen organiseert op haar balkon. _O-

Haha! Nee.
Die heeft gewoon een tuin hoor. :')
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  dinsdag 28 december 2021 @ 18:20:41 #181
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202872803
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 18:17 schreef suzebol75 het volgende:
Er is een verschil tussen tegengas geven en het zuigen om het zuigen
Laten we Maan er maar even buiten laten.
  dinsdag 28 december 2021 @ 18:22:30 #182
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_202872870
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 18:13 schreef Soury het volgende:

[..]
Een beetje tegengas en wat nuchtere meningen zijn mij ook wel welkom hoor.
Die zijn zeker welkom, maar je wil toch niet beweren dat Za een nuchtere mening heeft?
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_202872921
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 18:13 schreef Soury het volgende:

[..]
Een beetje tegengas en wat nuchtere meningen zijn mij ook wel welkom hoor.
Wat weet jij daar nou van af, jij staat ook op de lijst. :lijstje:
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_202872924
Je kan veel vinden maar @Za zuigt niet. Za ziet dingen anders. Deal dr maar mee.

Dat filmpje is wel verontrustend, vind ik. Dat ene filmpje had ook die Michael Jackson vibes maar Marco B. is gewoon ook zo intens. Echt disgusting hoe groots hij kon genieten van een nummer. Zo'n afknapper altijd in dat programma. Zat die weer zo intens met zn handen voor zn gezicht. Niet te doen. Alles ligt er zo dik bovenop bij hem en ondertussen gewoon je bedrijf naar de tyfus helpen, overal rondneuken en nu allerlei smetjes met kinderen. Engnek.
Go hard or go home
pi_202872949
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 18:23 schreef Noek het volgende:
Je kan veel vinden maar @:Za zuigt niet. Za ziet dingen anders. Deal dr maar mee.

Dat filmpje is wel verontrustend, vind ik. Dat ene filmpje had ook die Michael Jackson vibes maar Marco B. is gewoon ook zo intens. Echt disgusting hoe groots hij kon genieten van een nummer. Zo'n afknapper altijd in dat programma. Zat die weer zo intens met zn handen voor zn gezicht. Niet te doen. Alles ligt er zo dik bovenop bij hem en ondertussen gewoon je bedrijf naar de tyfus helpen, overal rondneuken en nu allerlei smetjes met kinderen. Engnek.
Deal er zelf maar mee. ^p^
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_202873143
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 18:22 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
Die zijn zeker welkom, maar je wil toch niet beweren dat Za een nuchtere mening heeft?
Dat bepaal ik zelf niet. Ik lees mee en sommige worden nogal uitgescholden door een andere mening.
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_202873890
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 15:51 schreef Tengano het volgende:

[..]
Ben ik nou de enige die het apart vind dat alleen Marco van die kids barbecue's hield. Het heeft toch wel heel veel weg van de effort die ook iemand als Michael Jackson er in stak. Is dit niet gewoon een vorm van grooming.

Of heb ik gemist dat Nick & Simon of Anouk dit bijvoorbeeld ook deden. Ik heb serieus geen idee omdat ik TVK niet volgde, maar het valt me gewoon op.

Minimale hoeveelheid tijd steken in het coachen van de kids zelf, begreep ik van hier, maar wel een compleet pretpark in je tuin bouwen om gezellig allemaal kinderen over de vloer en binnen handbereik te krijgen. Ik vind dat raar.
Waarom zou je dat uberhaupt willen. In feite neemt hij gewoon zijn werk mee naar huis en betaalt er nog voor ook.
Hij hield geen kids bbq, het was voor iedereen die in zijn team meedeed aan the voice. In een eerder filmpje is maan ook te zien.
speak only if it improves the silence.
pi_202874860
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 18:23 schreef Noek het volgende:
Je kan veel vinden maar @:Za zuigt niet. Za ziet dingen anders. Deal dr maar mee.

Dat filmpje is wel verontrustend, vind ik. Dat ene filmpje had ook die Michael Jackson vibes maar Marco B. is gewoon ook zo intens. Echt disgusting hoe groots hij kon genieten van een nummer. Zo'n afknapper altijd in dat programma. Zat die weer zo intens met zn handen voor zn gezicht. Niet te doen. Alles ligt er zo dik bovenop bij hem en ondertussen gewoon je bedrijf naar de tyfus helpen, overal rondneuken en nu allerlei smetjes met kinderen. Engnek.
Je betoog wordt dus goedgepraat door eerstgenoemde user. Dan is het ‘anders zien’ ook wel verontrustend, niet?
Het ligt aan de instanties zelf
pi_202875118
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 19:19 schreef Poefbank het volgende:

[..]
Je betoog wordt dus goedgepraat door eerstgenoemde user. Dan is het ‘anders zien’ ook wel verontrustend, niet?
Het is geen gezuig.
The end
Of wil je er meer van maken? Be my guest.
Go hard or go home
pi_202875205
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 december 2021 19:26 schreef Noek het volgende:

[..]
Het is geen gezuig.
The end
Of wil je er meer van maken? Be my guest.
Het goedpraten goedpraten. Erg verontrustend.
Het ligt aan de instanties zelf
pi_202875407
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 18:23 schreef Noek het volgende:
Je kan veel vinden maar @:Za zuigt niet. Za ziet dingen anders. Deal dr maar mee.

Dat filmpje is wel verontrustend, vind ik. Dat ene filmpje had ook die Michael Jackson vibes maar Marco B. is gewoon ook zo intens. Echt disgusting hoe groots hij kon genieten van een nummer. Zo'n afknapper altijd in dat programma. Zat die weer zo intens met zn handen voor zn gezicht. Niet te doen. Alles ligt er zo dik bovenop bij hem en ondertussen gewoon je bedrijf naar de tyfus helpen, overal rondneuken en nu allerlei smetjes met kinderen. Engnek.
Ik weet niet of Borsato al onder psychiatrische behandeling staat, maar dit lijkt me geen overbodige luxe.
pi_202875502
quote:
3s.gif Op dinsdag 28 december 2021 18:50 schreef TjjWester het volgende:

[..]
Hij hield geen kids bbq, het was voor iedereen die in zijn team meedeed aan the voice. In een eerder filmpje is maan ook te zien.
Ja, Maan was er ook, dat heb ik gezien. Marco maakte heel lief een ijsje voor haar. Maar daar mocht ze pas aan zuigen nadat ze hem eerst vol op de mond had laten kussen.
pi_202876060
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 19:28 schreef Poefbank het volgende:

[..]
Het goedpraten goedpraten. Erg verontrustend.
Hopelijk lig je er niet erg wakker van.
Go hard or go home
  dinsdag 28 december 2021 @ 19:52:42 #194
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_202876098
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 19:35 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:

[..]
Ja, Maan was er ook, dat heb ik gezien. Marco maakte heel lief een ijsje voor haar. Maar daar mocht ze pas aan zuigen nadat ze hem eerst vol op de mond had laten kussen.
Op de wang.
The love you take is equal to the love you make.
pi_202876578
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 18:13 schreef Inca het volgende:
[ twitter ]

Oordeel zelf het geeft mij kippenvel :r :r
Moet kunnen.
pi_202877639
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 18:28 schreef Soury het volgende:

[..]
Dat bepaal ik zelf niet. Ik lees mee en sommige worden nogal uitgescholden door een andere mening.
Het is inderdaad een ondankbare rol voor het PR team van Marco hier tegengas te moeten geven. ;)
pi_202878141
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 19:35 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:

[..]
Ja, Maan was er ook, dat heb ik gezien. Marco maakte heel lief een ijsje voor haar. Maar daar mocht ze pas aan zuigen nadat ze hem eerst vol op de mond had laten kussen.
Ik heb dat filmpje ook gezien en dit is gewoon geklets.
-nee-
  dinsdag 28 december 2021 @ 20:53:36 #198
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_202878379
quote:
16s.gif Op dinsdag 28 december 2021 18:20 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]
Die heeft gewoon een tuin hoor. :')
Oeh dat verandert het hele punt. Ik denk nu wél dat ook Anouk elk jaar een groot tuinfeest geeft bij haar thuis voor al haar kandidaten omdat dat geheel bij haar sociale inborst past en ze dat echt super super leuk vindt om te doen!

Oh nee.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_202878433
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 december 2021 20:53 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]
Oeh dat verandert het hele punt. Ik denk nu wél dat ook Anouk elk jaar een groot tuinfeest geeft bij haar thuis voor al haar kandidaten omdat dat geheel bij haar sociale inborst past en ze dat echt super super leuk vindt om te doen!

Oh nee.
Je moet gewoon gewoon onzin lullen papoea.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_202878758
Nope

[ Bericht 97% gewijzigd door Ole op 29-12-2021 04:50:12 ]
-nee-
  dinsdag 28 december 2021 @ 21:40:17 #201
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_202879972
Quote weg

[ Bericht 97% gewijzigd door Ole op 29-12-2021 04:51:54 ]
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_202880014
Nee

[ Bericht 99% gewijzigd door Ole op 29-12-2021 04:57:25 ]
-nee-
pi_202881013
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 19:35 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:

[..]
Ja, Maan was er ook, dat heb ik gezien. Marco maakte heel lief een ijsje voor haar. Maar daar mocht ze pas aan zuigen nadat ze hem eerst vol op de mond had laten kussen.
Bekijk het nog eens of verzin een betere troll.
speak only if it improves the silence.
pi_202881101
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 december 2021 20:53 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]
Oeh dat verandert het hele punt. Ik denk nu wél dat ook Anouk elk jaar een groot tuinfeest geeft bij haar thuis voor al haar kandidaten omdat dat geheel bij haar sociale inborst past en ze dat echt super super leuk vindt om te doen!

Oh nee.
Haar teamleden hebben wel eens geklaagd dat ze na the voice nooit meer iets liet horen, die zit er alleen voor het geld.
speak only if it improves the silence.
  dinsdag 28 december 2021 @ 22:10:56 #205
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202881197
quote:
3s.gif Op dinsdag 28 december 2021 22:08 schreef TjjWester het volgende:
Haar teamleden hebben wel eens geklaagd dat ze na the voice nooit meer iets liet horen, die zit er alleen voor het geld.
Nou Marco zat er in ieder geval niet alleen voor het geld :s)

Dat moet je hem dan wel nageven :+

[ Bericht 4% gewijzigd door Tengano op 28-12-2021 22:17:58 ]
pi_202881720
Ik heb dat filmpje met dat meisje gezien en ik vind het ook wat bizar dat hij haar de hele tijd moet aanraken, dat gestreel over die armen steeds en die handen moeten ergens zitten, het is allemaal niet strafbaar maar ziet er wel ongemakkelijk en dubieus uit

Dan het verhaal Maan, blijf het vreemd vinden dat z'n jongedame die relatief aantrekkelijk is met een oude gast als Borsato seksuele handelingen gedaan zou hebben, die kan toch wel wat beters krijgen zou je zeggen
  Tettenkoning dinsdag 28 december 2021 @ 22:33:59 #207
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_202882074
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 december 2021 19:26 schreef Noek het volgende:
Het is geen gezuig.
The end
Of wil je er meer van maken? Be my guest.
Za is gewoon een trol. Een goede trol, dat wel. Punt.
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
pi_202882339
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 22:24 schreef Cupfighter het volgende:
Ik heb dat filmpje met dat meisje gezien en ik vind het ook wat bizar dat hij haar de hele tijd moet aanraken, dat gestreel over die armen steeds en die handen moeten ergens zitten, het is allemaal niet strafbaar maar ziet er wel ongemakkelijk en dubieus uit

Dan het verhaal Maan, blijf het vreemd vinden dat z'n jongedame die relatief aantrekkelijk is met een oude gast als Borsato seksuele handelingen gedaan zou hebben, die kan toch wel wat beters krijgen zou je zeggen
Als je weet wie haar ex is, weet je ook dat de lat niet heel hoog ligt :D
pi_202884488
quote:
3s.gif Op dinsdag 28 december 2021 22:07 schreef TjjWester het volgende:

[..]
Bekijk het nog eens of verzin een betere troll.
Vol op de mond, met zijn mond half open.
pi_202884663
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 december 2021 22:33 schreef Nine. het volgende:

[..]
Za is gewoon een trol. Een goede trol, dat wel. Punt.
Nee, das niet waar. Za heeft een andere mening en dat mag, heeft ze ook bij andere topics. Staan we lijnrecht tegenover elkaar, maar ze praat geen onzin. Absoluut niet.

Iemand met een andere mening neerzetten als troll, is wel heel simpel. Ga dan geen discussie aan.
  woensdag 29 december 2021 @ 00:05:53 #211
288693 sly-nl
they drew first blood!
pi_202884753
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 december 2021 19:52 schreef Lienekien het volgende:

[..]
Op de wang.
love & heet
  woensdag 29 december 2021 @ 00:06:26 #212
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_202884765
quote:
10s.gif Op woensdag 29 december 2021 00:05 schreef sly-nl het volgende:

[..]
[ afbeelding ]
:')
The love you take is equal to the love you make.
pi_202884782
quote:
3s.gif Op dinsdag 28 december 2021 22:08 schreef TjjWester het volgende:

[..]
Haar teamleden hebben wel eens geklaagd dat ze na the voice nooit meer iets liet horen, die zit er alleen voor het geld.
Maar Anouk zegt dat vooraf, als mensen dan nog voor haar kiezen tja.

Ik pleurde ook meerdere malen de telefoon neer als Anouk om 7 uur in de morgen belde voor een fles tia Maria, zulke mensen hebben andere normen en waarden. Maar duidelijk zijn met grenzen, is het advies dan.

Marco kent geen grenzen, das het verschil. Zijn assistent regelt wel een fles champagne…
  woensdag 29 december 2021 @ 00:07:14 #214
288693 sly-nl
they drew first blood!
pi_202884786
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 00:01 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Nee, das niet waar. Za heeft een andere mening en dat mag, heeft ze ook bij andere topics. Staan we lijnrecht tegenover elkaar, maar ze praat geen onzin. Absoluut niet.

Iemand met een andere mening neerzetten als troll, is wel heel simpel. Ga dan geen discussie aan.
Ze is eigenlijk gewoon cute *; Net als Marreco
love & heet
  woensdag 29 december 2021 @ 00:08:00 #215
288693 sly-nl
they drew first blood!
pi_202884803
quote:
1s.gif Op woensdag 29 december 2021 00:06 schreef Lienekien het volgende:

[..]
:')
Zat je nog op me te wachten? O+

Nighty!
love & heet
pi_202885048
quote:
17s.gif Op woensdag 29 december 2021 00:07 schreef sly-nl het volgende:

[..]
Ze is eigenlijk gewoon cute *; Net als Marreco
Nee, ze is gewoon een normale user met nu ff een andere mening. Best verfrissend en duidelijk.
pi_202885067
quote:
3s.gif Op dinsdag 28 december 2021 22:07 schreef TjjWester het volgende:

[..]
Bekijk het nog eens of verzin een betere troll.
Nee, ik vond dat ook vreemd, zijn meerdere filmpjes van. Eerste een kusje dan een ijsje.
  Tettenkoning woensdag 29 december 2021 @ 01:45:12 #218
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_202885905
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 00:01 schreef ootjekatootje het volgende:
Nee, das niet waar. Za heeft een andere mening en dat mag, heeft ze ook bij andere topics. Staan we lijnrecht tegenover elkaar, maar ze praat geen onzin. Absoluut niet.

Iemand met een andere mening neerzetten als troll, is wel heel simpel. Ga dan geen discussie aan.
Een trol heeft altijd een mening die haaks staat op de algemene opinie, wat exact hetgeen is dat Za immer doet in ieder topic.
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
  woensdag 29 december 2021 @ 02:10:04 #219
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_202886094
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 00:07 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Maar Anouk zegt dat vooraf, als mensen dan nog voor haar kiezen tja.

Ik pleurde ook meerdere malen de telefoon neer als Anouk om 7 uur in de morgen belde voor een fles tia Maria, zulke mensen hebben andere normen en waarden. Maar duidelijk zijn met grenzen, is het advies dan.

Marco kent geen grenzen, das het verschil. Zijn assistent regelt wel een fles champagne…
Ja sorry, ik wil niet de hele tijd off topic gaan, maar dit verdient toch even nadere aandacht.

Anouk belde jou voor een fles drank?
Snobs have more fun!
KLIK!
  Moderator / Miss SHO woensdag 29 december 2021 @ 04:54:53 #220
22592 crew  Ole
pi_202886587
quote:
11s.gif Op woensdag 29 december 2021 02:10 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]
Ja sorry, ik wil niet de hele tijd off topic gaan, maar dit verdient toch even nadere aandacht.

Anouk belde jou voor een fles drank?
Deze snap ik ook even niet
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_202887694
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 00:23 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Nee, ik vond dat ook vreemd, zijn meerdere filmpjes van. Eerste een kusje dan een ijsje.
Hij beweerd dat het vol op de mond is, als je echt het filmpje hebt gezien dan weet je wel beter.
speak only if it improves the silence.
pi_202888271
quote:
11s.gif Op woensdag 29 december 2021 02:10 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]
Ja sorry, ik wil niet de hele tijd off topic gaan, maar dit verdient toch even nadere aandacht.

Anouk belde jou voor een fles drank?
Ja, ik sliep.
pi_202888613
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 09:25 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Ja, ik sliep.
HOAX! Jij zit 24/7 op FOK! :+
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_202888640
quote:
4s.gif Op woensdag 29 december 2021 09:10 schreef Draak31 het volgende:
Zo ranzig hoe sommige mensen het hier normaal vinden als een oude man piepjonge meisjes volledig betast. :r Rare normen en waarden, kots loopt mij in de mond.
Mij loopt het onderhand eruit van bepaald volk hier.
pi_202889200
quote:
4s.gif Op woensdag 29 december 2021 09:10 schreef Draak31 het volgende:
Zo ranzig hoe sommige mensen het hier normaal vinden als een oude man piepjonge meisjes volledig betast. :r Rare normen en waarden, kots loopt mij in de mond.
In dat filmpje voicekids 2019 waarin hij dat blonde meisje zo loopt te betasten en op te wrijven heeft hij haar, als je het beeld stilzet op 2:56, met twee handen vol bij haar borsten vast. Het meisje kijkt daarbij wat ongelukkig en kan zich slechts met moeite uit de omklemming losmaken. Gewoon op televisie en iedereen schijnt dit normaal te vinden.
  † In Memoriam † woensdag 29 december 2021 @ 10:52:19 #226
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_202890136
quote:
4s.gif Op woensdag 29 december 2021 10:05 schreef Draak31 het volgende:

[..]
Echt fucking smerig volk zit hier inderdaad. báh
Niet doen. Post lekker ergens anders als het je hier niet zint.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_202890167
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 09:44 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]
HOAX! Jij zit 24/7 op FOK! :+
Haha, dat was voordat zij en ik kinderen hadden en iedereen nog een huistelefoon had.

Enfin, Anouk had ook haar sterallures, en Marco denkt dat iedereen met hem wil knuffelen. Tenminste daar ben ik van overtuigd, dat hij dat zo ervaart en dus vervolgens ook doet.
pi_202893294
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_202893805
Leave Maan alone.

[ Bericht 96% gewijzigd door superniger op 29-12-2021 13:18:14 ]
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_202893835
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 10:53 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Haha, dat was voordat zij en ik kinderen hadden en iedereen nog een huistelefoon had.

Enfin, Anouk had ook haar sterallures, en Marco denkt dat iedereen met hem wil knuffelen. Tenminste daar ben ik van overtuigd, dat hij dat zo ervaart en dus vervolgens ook doet.
Ik geloof ook wel dat als je er jaren mee wegkomt je het blijft doen. Hij zat wat dat betreft in de ideale situatie. Enorm bekend en macht in het wereldje. Dan kan ik mij voorstellen dat vrouwen het dan lieten gebeuren a la Harvey Weinstein.

Als hij daadwerkelijk wordt vervolgd wordt ie paria no. 1 in het land. Maar goed anderzijds Volkert vd Graaf lijkt ook gewoon zn boodschapjes te doen in dit land :')
pi_202894059
Topic escaleert helemaal uit de hand.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_202894984
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 10:18 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:

[..]
In dat filmpje voicekids 2019 waarin hij dat blonde meisje zo loopt te betasten en op te wrijven heeft hij haar, als je het beeld stilzet op 2:56, met twee handen vol bij haar borsten vast. Het meisje kijkt daarbij wat ongelukkig en kan zich slechts met moeite uit de omklemming losmaken. Gewoon op televisie en iedereen schijnt dit normaal te vinden.
Op 2:58 kijkt hij recht in de camera… hij weet wat hij doet…
  woensdag 29 december 2021 @ 15:12:10 #233
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_202897604
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 10:53 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Haha, dat was voordat zij en ik kinderen hadden en iedereen nog een huistelefoon had.

Enfin, Anouk had ook haar sterallures, en Marco denkt dat iedereen met hem wil knuffelen. Tenminste daar ben ik van overtuigd, dat hij dat zo ervaart en dus vervolgens ook doet.
Óf je vertelt gewoon je hele anekdote, óf je zegt lekker niets. Wat is dit nou voor raar onsamenhangend verhaal joh. :')
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_202898114
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 15:12 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]
Óf je vertelt gewoon je hele anekdote, óf je zegt lekker niets. Wat is dit nou voor raar onsamenhangend verhaal joh. :')
Mensen met sterallures hebben vreemde dingen die ze zelf normaal vinden, dat was dat gezuip van Anouk 24/7 vroeger en verwachten dat iedereen haar bediende.

En bij Marco is dat dat geknuffel, hij vind dat blijkbaar volstrekt normaal.

Snap je de context? Of moet het nog duidelijker?
pi_202898234
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 15:27 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Mensen met sterallures hebben vreemde dingen die ze zelf normaal vinden, dat was dat gezuip van Anouk 24/7 vroeger en verwachten dat iedereen haar bediende.

En bij Marco is dat dat geknuffel, hij vind dat blijkbaar volstrekt normaal.

Snap je de context? Of moet het nog duidelijker?
Het ging Dude denk ik hierom:
quote:
Haha, dat was voordat zij en ik kinderen hadden en iedereen nog een huistelefoon had
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  woensdag 29 december 2021 @ 15:49:03 #236
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202898651
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 15:32 schreef mascara-klodder het volgende:
Het ging Dude denk ik hierom:

"Haha, dat was voordat zij en ik kinderen hadden en iedereen nog een huistelefoon had"
Ik dacht meer deze:
quote:
11s.gif Op woensdag 29 december 2021 02:10 schreef Duderinnetje het volgende:
Ja sorry, ik wil niet de hele tijd off topic gaan, maar dit verdient toch even nadere aandacht.

Anouk belde jou voor een fles drank??? :@ }:| :?
pi_202898666
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 13:49 schreef Maron het volgende:

[..]
Op 2:58 kijkt hij recht in de camera… hij weet wat hij doet…
Hij waant zich onaantastbaar. Hij komt er mee weg, omdat hij er al 25 jaar mee weg komt. Zijn methode is heel geslepen. Het begint met een omhelzing, een kus, een hand op de arm, een hand op de buik. Steeds een stapje verder.

Nauwelijks waarneembaar passeert hij de grens die voor hem geen grens is. De hand ligt op de rug, meelevend. Even later ligt zijn hand op haar bil, lief. Hij streelt haar been, betrokken. Hij betast haar borsten, onopzettelijk. Hij wrijft, hij aait, hij knuffelt. Speelt de lieve begrijpende man, de vaderfiguur.
  woensdag 29 december 2021 @ 15:50:37 #238
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_202898695
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 15:27 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Mensen met sterallures hebben vreemde dingen die ze zelf normaal vinden, dat was dat gezuip van Anouk 24/7 vroeger en verwachten dat iedereen haar bediende.

En bij Marco is dat dat geknuffel, hij vind dat blijkbaar volstrekt normaal.

Snap je de context? Of moet het nog duidelijker?
Nee ik snap het niet. Woonde je bij Anouk in huis dan? En ze belde jou 's nachts met de huistelefoon? Waarom?Vertellll........

Allemachtig zeg.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_202898699
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 15:49 schreef Tengano het volgende:

[..]
Ik dacht meer deze:
[..]

Ja dat hoorde dus bij wat ik deed quoten....
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  woensdag 29 december 2021 @ 15:57:54 #240
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202898882
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 15:50 schreef Duderinnetje het volgende:
Nee ik snap het niet. Woonde je bij Anouk in huis dan? En ze belde jou 's nachts met de huistelefoon? Waarom?Vertellll........

Allemachtig zeg.
Het zal wel uit de tijd komen dat Anouk nog op kamers bij Ootje woonde.
pi_202898948
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 15:50 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]
Nee ik snap het niet. Woonde je bij Anouk in huis dan? En ze belde jou 's nachts met de huistelefoon? Waarom?Vertellll........

Allemachtig zeg.
Ik woonde toen tijdens mijn stage bij haar manager/vriendin, Anouk belde vaak voor drank, tia Maria om precies te zijn. Boeide haar ook niet wie of wat er de telefoon opnam, ze gaf de bestelling door en verwachtte dat het meteen gehaald werd. Toen ze dat ook rond 06:30 ging doen, smeet ik vervolgens steeds de haak erop. :D
  woensdag 29 december 2021 @ 16:07:14 #242
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_202899084
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 16:01 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Ik woonde toen tijdens mijn stage bij haar manager/vriendin, Anouk belde vaak voor drank, tia Maria om precies te zijn. Boeide haar ook niet wie of wat er de telefoon opnam, ze gaf de bestelling door en verwachtte dat het meteen gehaald werd. Toen ze dat ook rond 06:30 ging doen, smeet ik vervolgens steeds de haak erop. :D
Nou, hehe, we zijn eruit. Als je dat nou de volgende keer in één adem doet, kunnen we hier gewoon weer bakkeleien over Borsato.

Ik snap overigens totaal niet wat jouw anekdote over een jonge zuipende Anouk te maken heeft met Borsato's handtastelijkheden, en hoe je bespiegelingen op metaniveau groter licht werpen op het algehele (wan)gedrag van artiesten als breder verschijnsel, maar goed.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_202899249
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 16:07 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]
Nou, hehe, we zijn eruit. Als je dat nou de volgende keer in één adem doet, kunnen we hier gewoon weer bakkeleien over Borsato.

Ik snap overigens totaal niet wat jouw anekdote over een jonge zuipende Anouk te maken heeft met Borsato's handtastelijkheden, en hoe je bespiegelingen op metaniveau groter licht werpen op het algehele (wan)gedrag van artiesten als breder verschijnsel, maar goed.
Jij snapt wel meer niet, ik zei dus zoals je kon lezen, dat meerdere sterren van dat rare gedrag vertonen. Overdadig knuffelen en verwachten dat iedereen dat fijn vind of verwachten dat iedereen 24/7 voor je klaar staat. Dit deed ik dus met uitleg en onderbouwing.

Had ook het voorbeeld van de Hazesclan kunnen pakken, die zijn er namelijk zelf ook van overtuigd dat heel Nederland ze geweldig vindt.
pi_202900929
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 16:07 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]
Nou, hehe, we zijn eruit. Als je dat nou de volgende keer in één adem doet, kunnen we hier gewoon weer bakkeleien over Borsato.

Ik snap overigens totaal niet wat jouw anekdote over een jonge zuipende Anouk te maken heeft met Borsato's handtastelijkheden, en hoe je bespiegelingen op metaniveau groter licht werpen op het algehele (wan)gedrag van artiesten als breder verschijnsel, maar goed.
Het klinkt wel interessant :P
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_202901655
quote:
6s.gif Op dinsdag 28 december 2021 09:47 schreef Document1 het volgende:
Of, zou kunnen hè, jullie zien nu opeens allemaal dingen die er niet waren in filmpjes van jaren geleden omdat je met een gekleurde bril kijkt.
Nee, dat is echt niet het geval.
Voor velen komt deze beschuldiging aan het adres van Marco niet als een verrassing. Het zat er een keer aan te komen gelet op zijn gedrag tegenover vrouwen en in het bijzonder knappe jonge meisjes.

Is al eerder gezegd: Marco gaat misschien net niet over het juridische randje (dat moet nog blijken) maar wel heel zeker over het morele randje.
pi_202901954
The Voice Kids bestaat bijna 10 jaar las ik. Het zou een talentenjacht zijn. Vraagje: is er in die 10 jaar ooit een werkelijk talent gevonden? De keren dat het wel eens op mijn scherm voorbij kwam tijdens het zappen, viel me steeds op dat die kinderen juist niet konden zingen. Ik kreeg ook nooit de indruk dat ze daarop werden geselecteerd. Je zou bijna denken dat die hele maskerade slechts een excuus is om die kinderen te mogen bepotelen.
pi_202902008
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 18:00 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:
The Voice Kids bestaat bijna 10 jaar las ik. Het zou een talentenjacht zijn. Vraagje: is er in die 10 jaar ooit een werkelijk talent gevonden? De keren dat het wel eens op mijn scherm voorbij kwam tijdens het zappen, viel me steeds op dat die kinderen juist niet konden zingen. Ik kreeg ook nooit de indruk dat ze daarop werden geselecteerd. Je zou bijna denken dat die hele maskerade slechts een excuus is om die kinderen te mogen bepotelen.
Hou toch eens op joh.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_202902034
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 18:03 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]
Hou toch eens op joh.
Geef eens antwoord op de vraag joh.
  woensdag 29 december 2021 @ 18:18:05 #249
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_202902370
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 18:00 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:
The Voice Kids bestaat bijna 10 jaar las ik. Het zou een talentenjacht zijn. Vraagje: is er in die 10 jaar ooit een werkelijk talent gevonden? De keren dat het wel eens op mijn scherm voorbij kwam tijdens het zappen, viel me steeds op dat die kinderen juist niet konden zingen. Ik kreeg ook nooit de indruk dat ze daarop werden geselecteerd. Je zou bijna denken dat die hele maskerade slechts een excuus is om die kinderen te mogen bepotelen.
Vajen van den Bosch.
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_202902528
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 18:04 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:

[..]
Geef eens antwoord op de vraag joh.
Ik kijk dit soort programma's niet :)

Jij zou jezelf misschien eens anders uit kunnen drukken.
Je maakt bijna elk van je posts ranzig.
We zitten hier niet in NWS waar je eigenhandig al genoeg topics
hebt verkloot.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  woensdag 29 december 2021 @ 18:32:17 #251
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202902742
Ik vraag me eerder af in hoeverre John de Mol op de hoogte was van een en ander, en of hij het programma ondanks alles gewoon door liet gaan vanwege de financieele belangen die er mee gemoeid waren. Zoals je dat in feite ook een beetje? bij de Meilandjes ziet. Business is business zeg maar en dat heeft nou eenmaal prio 1.

Het wordt steeds duidelijker dat meerdere mensen op de hoogte waren van de toestanden. En het lijkt me in dat geval, zo goed als onmogelijk, dat dat John de Mol allemaal zou zijn ontgaan. En die eerste Shownieuws uitzending (van John) leek ook meer op een rookgordijn actie waarin de zaak meer werd afgedaan als allemaal onzin, ipv de wil om openheid van zaken te geven. Wat eigenijk volledig in het verlengde ligt om de zaak bewust te verdoezelen.
  woensdag 29 december 2021 @ 18:39:33 #252
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_202902952
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 16:13 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Jij snapt wel meer niet, ik zei dus zoals je kon lezen, dat meerdere sterren van dat rare gedrag vertonen. Overdadig knuffelen en verwachten dat iedereen dat fijn vind of verwachten dat iedereen 24/7 voor je klaar staat. Dit deed ik dus met uitleg en onderbouwing.

Had ook het voorbeeld van de Hazesclan kunnen pakken, die zijn er namelijk zelf ook van overtuigd dat heel Nederland ze geweldig vindt.
Klopt, van kwantummechanica heb ik bijvoorbeeld ook geen kaas gegeten. Ik zal je voortaan ook daarover even raadplegen en misschien kun je dan je hypothesen ook onderbouwen met ijzersterke bewijsvoering, zoals je al bewezen hebt te kunnen.

Ik dacht altijd: BN'ers zijn gewoon goed volk. Allemaal sympathiek. Stuk voor stuk warme persoonlijkheden. Down to earth ook. Als je BN'er wordt, word je automatisch heel aardig en in en in goed. Zo naïef was ik, tot jouw post hè? Allemaal het hart op de juiste plaatst. Heiligen eigenlijk.
Maar door jouw onderbouwing met je anekdote heb je me de ogen geopend. Waarom heb je jouw ij-zer-sterke bewijsvoering zolang voor jouzelf gehouden?? Nu weet ik hoe ze echt zijn, die BN'ers. Met hun huistelefoon en dan maar bellen om Tia Maria. Eén pot nat. Ik dacht nog: zouden types als Frans Bauer dan écht niet anders zijn? Die lijkt zo normaal en aardig! Maar ik wed dat hij jou belde om pindasaus om half vijf 's nachts. Echt zum kotzen, dat volk. :{w

En nu begrijp ik dus ook waarom Borsato vrouwen betast. Hij zoekt de huistelefoon. Of ja, mobieltje tegenwoordig. En maar voelen en zoeken zodat hij Ootje weer kan bellen voor een fles Limoncello. ;(
Snobs have more fun!
KLIK!
  Moderator / Miss SHO woensdag 29 december 2021 @ 18:42:17 #253
22592 crew  Ole
pi_202903027
zo kan ie wel weer he! Vrede op aarde en zo..
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  woensdag 29 december 2021 @ 18:44:04 #254
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_202903082
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 18:32 schreef Tengano het volgende:
Ik vraag me eerder af in hoeverre John de Mol op de hoogte was van een en ander, en of hij het programma ondanks alles gewoon door liet gaan vanwege de financieele belangen die er mee gemoeid waren. Zoals je dat in feite ook een beetje? bij de Meilandjes ziet. Business is business zeg maar en dat heeft nou eenmaal prio 1.

Het wordt steeds duidelijker dat meerdere mensen op de hoogte waren van de toestanden. En het lijkt me in dat geval, zo goed als onmogelijk, dat dat John de Mol allemaal zou zijn ontgaan. En die eerste Shownieuws uitzending (van John) leek ook meer op een rookgordijn actie waarin de zaak meer werd afgedaan als allemaal onzin, ipv de wil om openheid van zaken te geven. Wat eigenijk volledig in het verlengde ligt om de zaak bewust te verdoezelen.
Met een beetje mazzel krijgen we natuurlijk een fantastische beerput cadeau, met dubieuze kanttekeningen bij Ewbank en John de Mol en liefst ook iets pikants met betrekking tot de rol van Leontien. :9

(Het is allemaal erg hoor, maar als het dan tóch allemaal gebeurd is, dan wil ik er wel graag een fijne gate bij.)
Snobs have more fun!
KLIK!
  woensdag 29 december 2021 @ 18:46:33 #255
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202903171
Ik heb het trouwens nog veel sterker meegemaakt. Patricia, ook zo'n keurige BN'er zou je denken :') die mij midden in de nacht om 3:00 even belt om haar even onder te komen swaffelen.

Moet je nagaan... 3:00 in de morgen!!!

[ Bericht 9% gewijzigd door Tengano op 29-12-2021 18:56:21 ]
  Moderator / Miss SHO woensdag 29 december 2021 @ 18:48:20 #256
22592 crew  Ole
pi_202903224
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 18:46 schreef Tengano het volgende:
Ik heb het trouwens nog veel sterker meegemaakt. Patricia, ook zo'n keurige BN'er zou je denken :') die mij midden in de nacht om 3:00 even belt om haar even onder te komen onder swaffelen.

Moet je nagaan. 3:00 in de morgen!!!
Pwtish is heul niet keurig!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_202903245
quote:
1s.gif Op woensdag 29 december 2021 18:25 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]
Ik kijk dit soort programma's niet :)

Jij zou jezelf misschien eens anders uit kunnen drukken.
Je maakt bijna elk van je posts ranzig.
We zitten hier niet in NWS waar je eigenhandig al genoeg topics
hebt verkloot.
Iedere vogel zingt zoals hij gebekt is.
pi_202903282
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 18:32 schreef Tengano het volgende:
Ik vraag me eerder af in hoeverre John de Mol op de hoogte was van een en ander, en of hij het programma ondanks alles gewoon door liet gaan vanwege de financieele belangen die er mee gemoeid waren. Zoals je dat in feite ook een beetje? bij de Meilandjes ziet. Business is business zeg maar en dat heeft nou eenmaal prio 1.

Het wordt steeds duidelijker dat meerdere mensen op de hoogte waren van de toestanden. En het lijkt me in dat geval, zo goed als onmogelijk, dat dat John de Mol allemaal zou zijn ontgaan. En die eerste Shownieuws uitzending (van John) leek ook meer op een rookgordijn actie waarin de zaak meer werd afgedaan als allemaal onzin, ipv de wil om openheid van zaken te geven. Wat eigenijk volledig in het verlengde ligt om de zaak bewust te verdoezelen.
De Mol heeft wel het imago van een controlfreak. Die zal echt wel hebben geweten wat er allemaal speelt bij zijn producties. :Y
  woensdag 29 december 2021 @ 18:59:03 #259
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_202903586
quote:
8s.gif Op woensdag 29 december 2021 18:46 schreef Tengano het volgende:
Ik heb het trouwens nog veel sterker meegemaakt. Patricia, ook zo'n keurige BN'er zou je denken :') die mij midden in de nacht om 3:00 even belt om haar even onder te komen swaffelen.

Moet je nagaan... 3:00 in de morgen!!!
Niet eens een flesje ochtendurine? :o

Weet je wie mij laatst belde om vier uur 's middags? Koning Pils. Wilde een oranjebittertje. Ik zeg: Zie ik eruit als je onderdaan of zo? Ga nou gauw heen!

Hoorn erop gegooid.
Snobs have more fun!
KLIK!
  Moderator / Miss SHO woensdag 29 december 2021 @ 19:00:28 #260
22592 crew  Ole
pi_202903626
svp kappen met op de persoon spelen, Ik weet dat het moeiljk is maar hou je even in,
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_202904385
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 18:32 schreef Tengano het volgende:
Ik vraag me eerder af in hoeverre John de Mol op de hoogte was van een en ander, en of hij het programma ondanks alles gewoon door liet gaan vanwege de financieele belangen die er mee gemoeid waren. Zoals je dat in feite ook een beetje? bij de Meilandjes ziet. Business is business zeg maar en dat heeft nou eenmaal prio 1.

Het wordt steeds duidelijker dat meerdere mensen op de hoogte waren van de toestanden. En het lijkt me in dat geval, zo goed als onmogelijk, dat dat John de Mol allemaal zou zijn ontgaan. En die eerste Shownieuws uitzending (van John) leek ook meer op een rookgordijn actie waarin de zaak meer werd afgedaan als allemaal onzin, ipv de wil om openheid van zaken te geven. Wat eigenijk volledig in het verlengde ligt om de zaak bewust te verdoezelen.
En wat dacht je van de uitzending van half8 van Johnny Junior een tijdje terug? Helemaal in het teken van The Voice en hoe leuk en goed het allemaal was.
pi_202904939
Omg watskeburt?
pi_202905149
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 19:39 schreef quirina het volgende:
Omg watskeburt?
Er ging er eentje schuimbekken.
pi_202905269
quote:
17s.gif Op woensdag 29 december 2021 19:23 schreef praadje het volgende:

[..]
En wat dacht je van de uitzending van half8 van Johnny Junior een tijdje terug? Helemaal in het teken van The Voice en hoe leuk en goed het allemaal was.
Ja met Ben Saunders. Sloeg helemaal nergens op.
  woensdag 29 december 2021 @ 20:20:21 #265
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_202906446
twitter

Moet ik alweer de Story gaan kopen :(
  Spellchecker woensdag 29 december 2021 @ 21:00:18 #266
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_202907834
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 19:47 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Ja met Ben Saunders. Sloeg helemaal nergens op.
Die slaat juist overal op O-)
  Moderator / Miss SHO woensdag 29 december 2021 @ 21:02:41 #267
22592 crew  Ole
pi_202907927
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 21:00 schreef maily het volgende:

[..]
Die slaat juist overal op O-)
Lekker figuur ook inderdaad!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_202908102
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 21:02 schreef Ole het volgende:

[..]
Lekker figuur ook inderdaad!
Hij was in die aflevering echt een dwaas, amper te volgen.
  woensdag 29 december 2021 @ 21:22:37 #269
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202908794
Voor mensen die dit wellicht gemist hebben; Een interessant interview met Marco. Uitgezonden in Belgie op 9 november van dit jaar. Vorige maand dus. Interviewer: Eric Goens. Staat ook een link op de fansite zie ik net. Zitten ook wel herkenbare comments bij.

Kijk vanaf het begin en let goed op hoe Marco's spraakzaamheid en word salad op 5:00 toch enigzins verandert... O-)

Sterker nog, hij komt zelfs even niet meer uit zijn woorden.


PS: de nieuwe Roddelpraat is uit, maar daar zit jammergenoeg niks over Marco bij wat ik zo even snel zag.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 3% gewijzigd door Tengano op 29-12-2021 23:51:47 ]
  Moderator / Miss SHO woensdag 29 december 2021 @ 21:25:14 #270
22592 crew  Ole
pi_202908931
Nu gaan we wel op alle slakken zout leggen natuurlijk :P
Maar dat mag want SHO :9
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  woensdag 29 december 2021 @ 21:27:08 #271
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202909032
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 21:25 schreef Ole het volgende:
Nu gaan we wel op alle slakken zout leggen natuurlijk :P
Maar dat mag want SHO :9
Nou het is wel zo dat hij op dat moment allang wist wat er speelde en hoe hij het spel wilde spelen. En dus ook hoe hij over wilde komen.

Als de zielige gevoelige man die allerlei dramatische zaken over zich afgeroepen heeft is overkomen.
  Moderator / Miss SHO woensdag 29 december 2021 @ 21:28:23 #272
22592 crew  Ole
pi_202909075
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 21:27 schreef Tengano het volgende:

[..]
Nou het is wel zo dat hij op dat moment allang wist wat er speelde en hoe hij het spel wilde spelen. En dus ook hoe hij over wilde komen.

Als de zielige gevoelige man die allerlei dramatische zaken over zich afgeroepen heeft is overkomen.
hij is echt zo zielig!!!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_202910647
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 15:49 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:

[..]
Hij waant zich onaantastbaar. Hij komt er mee weg, omdat hij er al 25 jaar mee weg komt. Zijn methode is heel geslepen. Het begint met een omhelzing, een kus, een hand op de arm, een hand op de buik. Steeds een stapje verder.

Nauwelijks waarneembaar passeert hij de grens die voor hem geen grens is. De hand ligt op de rug, meelevend. Even later ligt zijn hand op haar bil, lief. Hij streelt haar been, betrokken. Hij betast haar borsten, onopzettelijk. Hij wrijft, hij aait, hij knuffelt. Speelt de lieve begrijpende man, de vaderfiguur.
En de heftig meelevende “coach” spelen…
Het blijven toch acteurs…
pi_202915060
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 21:22 schreef Tengano het volgende:
Voor mensen die dit wellicht gemist hebben; Een interessant interview met Marco. Uitgezonden in Belgie op 9 november van dit jaar. Vorige maand dus. Interviewer: Eric Goens. Staat ook een link op de fansite zie ik net. Zitten ook wel herkenbare comments bij.

Kijk vanaf het begin en let goed op hoe Marco's spraakzaamheid en word salad op 5:00 toch enigzins verandert... O-)

Sterker nog, hij komt zelfs even niet meer uit zijn woorden.


PS: de nieuwe Roddelpraat is uit, maar daar zit jammergenoeg niks over Marco bij wat ik zo even snel zag.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Tja tja, das macro he.

Naast de snelweg na het faillissement en hup in bed met Iris. Terwijl Leontine thuis de champagne opentrekt.
  woensdag 29 december 2021 @ 23:57:52 #275
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202915140
Op ze hontjes :D
pi_202915642
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 23:57 schreef Tengano het volgende:
Op ze hontjes :D
En daarna helemaal naar de maan :P
pi_202915775
quote:
0s.gif Op woensdag 29 december 2021 23:55 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Tja tja, das macro he.

Naast de snelweg na het faillissement en hup in bed met Iris. Terwijl Leontine thuis de champagne opentrekt.
Interessant interview. Noemt hij nog ergens zijn eigen overspel? Ik heb dat gemist.
pi_202915861
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 00:23 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:

[..]
Interessant interview. Noemt hij nog ergens zijn eigen overspel? Ik heb dat gemist.
Nee, het is hem allemaal overkomen. Leontine stond klaar met de bubbels in 2009.
We weten allemaal waar hij naar toe ging.
  donderdag 30 december 2021 @ 06:46:19 #279
288693 sly-nl
they drew first blood!
pi_202917940
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 00:28 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Nee, het is hem allemaal overkomen. Leontine stond klaar met de bubbels in 2009.
We weten allemaal waar hij naar toe ging.
love & heet
pi_202919008
Leuke grap van Giel.

twitter
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_202920054
quote:
1s.gif Op donderdag 30 december 2021 09:16 schreef superniger het volgende:
Leuke grap van Giel.

[ twitter ]
Hi Ha Ho :')
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_202920371
quote:
15s.gif Op donderdag 30 december 2021 10:16 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]
Hi Ha Ho :')
Moet hij zeggen met z’n minderjarige vriendinnetjes😏
  donderdag 30 december 2021 @ 10:53:29 #283
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_202920854
De 'upcoming' sterretjes die eerst van Marco gebruik maakten, worden wat voorzichtig.

Na een om de hete brei heen draaiende Emma Heesters, is nu Rolf Sanchez aan het woord.

https://www.mediacourant.(...)r-met-marco-borsato/
  donderdag 30 december 2021 @ 11:25:03 #284
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202921653
Aha, dus de frisse sterren waarmee Marco zich dit jaar mee omringde, hadden meer tot doel zijn onschuldige imago wat meer te boosteren.

Dat komt ook wel een beetje overeen met wat me opviel in die kleine documentaire die ik hier gisteren linkte. Daar zie je Marco gebukt :'( gaan over wat hem allemaal is 'overkomen', en dan tegelijkertijd geheel gekleed in smetteloos wit. Terwijl mensen die in een soort van in de rouw zijn en wat meer depressief zijn, vaak meer donkerder en somberder gekleed gaan.

Maar Marco kiest er blijkbaar voor om met zijn kleding meer iets onbevlekts en maagdelijks uit te stralen. Maar dat kan natuurlijk ook allemaal toeval zijn...

Goeroe's en sekteleiders zie je ook vaak zo smetteloos en sereen gekleed gaan, tevens vergezeld van een radiant smile dat alles veilig, liefdevol en ok is :) En als jij een onbestemd gevoel hebt dat er toch iets fout zit, maar je kunt je vinger er niet op leggen, dan ligt het automatisch aan jou, want de leider is immers perfect :)

Iets wat ook op zo'n BBQ werkt. Zo'n meisje wordt zodanig beetgepakt dat het grensoverschrijdend is en het ongemakkelijk voelt. Maar de hele sfeer is zo positief, vibrant en gemoedelijk, dat als het niet goed voelt, het waarschijnlijk wel aan jou moet liggen. Wat maakt dat je dan niet zult reageren als: "Hey, doe eens even normaal joh!" omdat je dan zelf out of tune bent.

Maar het tegendeel is waar.

[ Bericht 2% gewijzigd door Tengano op 30-12-2021 14:48:34 ]
pi_202921801
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 11:25 schreef Tengano het volgende:
Aha, dus de frisse sterren waarmee Marco zich dit jaar mee omringde, hadden meer tot doel zijn onschuldige imago wat meer te boosteren.

Dat komt ook wel een beetje overeen met wat me opviel in die kleine documentaire die ik hier gisteren linkte. Daar zie je Marco gebukt :'( gaan over wat hem allemaal is 'overkomen', en dan tegelijkertijd geheel gekleed in smetteloos wit. Terwijl mensen die een soort van in de rouw zijn en wat meer depressief zijn, vaak meer donkerder en somberder gekleed gaan.

Maar Marco kiest er blijkbaar voor om met zijn kleding meer iets onbevlekts en maagdelijks uit te stralen. Maar dat kan natuurlijk ook allemaal toeval zijn :+
“Het witte licht”
pi_202923230
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 10:53 schreef Eightyone het volgende:
De 'upcoming' sterretjes die eerst van Marco gebruik maakten, worden wat voorzichtig.

Na een om de hete brei heen draaiende Emma Heesters, is nu Rolf Sanchez aan het woord.

https://www.mediacourant.(...)r-met-marco-borsato/
Goed interview:

Iets in me zei: ‘Open De Telegraaf.’ Ik opende telegraaf.nl
  donderdag 30 december 2021 @ 12:23:00 #287
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_202923354
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 10:53 schreef Eightyone het volgende:
De 'upcoming' sterretjes die eerst van Marco gebruik maakten, worden wat voorzichtig.

Na een om de hete brei heen draaiende Emma Heesters, is nu Rolf Sanchez aan het woord.

https://www.mediacourant.(...)r-met-marco-borsato/
"“Vanaf het moment dat het helemaal ontploft was zat ik in Miami en ik werd echt plátgebeld. Ik dacht: wat is er in godsnaam aan de hand?”, zegt Rolf in RTL Boulevard. " Dat moest-ie wel ff erbij vermelden :')
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_202923357
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 12:18 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Goed interview:

Iets in me zei: ‘Open De Telegraaf.’ Ik opende telegraaf.nl
Wat een intuïtie, daar kunnen de maanzussen nog iets van leren :+
pi_202923394
quote:
2s.gif Op donderdag 30 december 2021 12:23 schreef SEMTEX het volgende:

[..]
"“Vanaf het moment dat het helemaal ontploft was zat ik in Miami en ik werd echt plátgebeld. Ik dacht: wat is er in godsnaam aan de hand?”, zegt Rolf in RTL Boulevard. " Dat moest-ie wel ff erbij vermelden :')
Ja hallo, we moeten niet denken dat hij tijdens de paninipandemie zoals het overige plebs thuis is gebleven. Hij was essentieel en mocht reizen *O*
pi_202924325
quote:
1s.gif Op donderdag 30 december 2021 12:24 schreef Phoebster het volgende:

[..]
Ja hallo, we moeten niet denken dat hij tijdens de paninipandemie zoals het overige plebs thuis is gebleven. Hij was essentieel en mocht reizen *O*
Hoho. Rolf is een wereldster in de Latin scene (flink aantal Billboardhits/Tropical Songs Chart) en al jaren geleden verhuisd naar Miami. ofzo
  donderdag 30 december 2021 @ 13:13:44 #291
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_202924597
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 10:53 schreef Eightyone het volgende:
De 'upcoming' sterretjes die eerst van Marco gebruik maakten, worden wat voorzichtig.

Na een om de hete brei heen draaiende Emma Heesters, is nu Rolf Sanchez aan het woord.

https://www.mediacourant.(...)r-met-marco-borsato/
Rolf Sanchez: “Iets in me zei: ‘Open De Telegraaf.’ Ik opende telegraaf.nl en ik las dat er een meisje aangifte had gedaan en dat was wel echt heel heftig."

:')

Edit: Oh excuus, booster 11.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_202926781
Ik heb de moeite genomen om even rustig naar dat Belgische interview te luisteren, waarin mij een aantal dingen opvielen.

1. Hij lijkt heel openhartig door het noemen van allerlei ogenschijnlijk onbenullige details. Die brief die hij naar zijn ex-vrouw schreef had hij achtenveertig keer herlezen voordat hij hem verzond. Dat verzenden ging niet via PostNL maar via zijn zoon die daarbij de opdracht kreeg de brief op haar kussen te leggen.

Wat een goedkope dramatiek. Het is niet eens gespeeld, denk ik. Die man is werkelijk zo. Het zou me ook niet verbazen als juist dit is wat zijn fans waarderen.

2. Hij zegt ergens: "Ik ga niet meer mijn liefde en mijn gezin opofferen voor het succes. Nooit meer."

Nu is mij niet geheel duidelijk wat precies de echtscheiding heeft veroorzaakt, maar ik had toch de indruk dat zijn veelvuldige overspel hier iets mee te maken had. Plat gezegd: was het neuken van Iris de Hond een opoffering die nodig was voor zijn succes?

Toch hou ik aan het einde het gevoel over dat Borsato ook slachtoffer is geworden van zijn eigen succes.

Borsato is echt een artiest, dat valt niet te ontkennen. Dat heeft hem rijkdom en roem gebracht. Maar ook verleidingen waartegen hij niet in staat was weerstand te bieden. Ik veroordeel zijn overspel, maar tegelijkertijd moet ik erkennen dat ik voor mezelf niet weet of ik het zelf wél zou kunnen weigeren wanneer een twintig jaar jongere vrouw zich aan mij zou aanbieden.

Dit stond natuurlijk weer los van het vermeende misbruik van het minderjarige kind. Daarvan weet ik wél zeker dat dit mij nooit zou overkomen, om de simpele reden dat ik geen enkele aantrekkingskracht voel richting een dergelijke bakvis.

Is Borsato nu wel of niet schuldig aan datgene waarvoor hij nu is aangeklaagd? Ik twijfel daar nog steeds over. Gezien het gebrek aan zelfcontrôle en zijn aangeboren neiging tot intimiteit vind ik het wel aannemelijk dat hij dat meisje onzedelijk heeft betast, maar wellicht zonder per se slechte bedoelingen. Dat laatste is in mijn wereldbeeld onmogelijk, maar in dat van hem misschien niet.
pi_202927283
quote:
1s.gif Op donderdag 30 december 2021 14:28 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:
Ik heb de moeite genomen om even rustig naar dat Belgische interview te luisteren, waarin mij een aantal dingen opvielen.

1. Hij lijkt heel openhartig door het noemen van allerlei ogenschijnlijk onbenullige details. Die brief die hij naar zijn ex-vrouw schreef had hij achtenveertig keer herlezen voordat hij hem verzond. Dat verzenden ging niet via PostNL maar via zijn zoon die daarbij de opdracht kreeg de brief op haar kussen te leggen.

Wat een goedkope dramatiek. Het is niet eens gespeeld, denk ik. Die man is werkelijk zo. Het zou me ook niet verbazen als juist dit is wat zijn fans waarderen.

2. Hij zegt ergens: "Ik ga niet meer mijn liefde en mijn gezin opofferen voor het succes. Nooit meer."

Nu is mij niet geheel duidelijk wat precies de echtscheiding heeft veroorzaakt, maar ik had toch de indruk dat zijn veelvuldige overspel hier iets mee te maken had. Plat gezegd: was het neuken van Iris de Hond een opoffering die nodig was voor zijn succes?

Toch hou ik aan het einde het gevoel over dat Borsato ook slachtoffer is geworden van zijn eigen succes.

Borsato is echt een artiest, dat valt niet te ontkennen. Dat heeft hem rijkdom en roem gebracht. Maar ook verleidingen waartegen hij niet in staat was weerstand te bieden. Ik veroordeel zijn overspel, maar tegelijkertijd moet ik erkennen dat ik voor mezelf niet weet of ik het zelf wél zou kunnen weigeren wanneer een twintig jaar jongere vrouw zich aan mij zou aanbieden.

Dit stond natuurlijk weer los van het vermeende misbruik van het minderjarige kind. Daarvan weet ik wél zeker dat dit mij nooit zou overkomen, om de simpele reden dat ik geen enkele aantrekkingskracht voel richting een dergelijke bakvis.

Is Borsato nu wel of niet schuldig aan datgene waarvoor hij nu is aangeklaagd? Ik twijfel daar nog steeds over. Gezien het gebrek aan zelfcontrôle en zijn aangeboren neiging tot intimiteit vind ik het wel aannemelijk dat hij dat meisje onzedelijk heeft betast, maar wellicht zonder per se slechte bedoelingen. Dat laatste is in mijn wereldbeeld onmogelijk, maar in dat van hem misschien niet.
En zijn zoon moest die brief precies op het juiste moment op haar kussen leggen, :r
Manipulator.

Helemaal debiel was dat hij op de grond tegen de muur aan ging zitten in die kinderkamer. En bij de beelden van zijn moeder hadden ze wel even een waarschuwing mogen geven.
  donderdag 30 december 2021 @ 16:00:50 #294
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202929658
Yvonne krijgt weer nieuw voer toegeworpen

https://www.mediacourant.(...)eweijer-hoe-kan-dit/

De uitslag van die poll ook...

Het lijkt me trouwens leuker dat Irene een keer een leuke perciflage van Yvonne doet.
Volgens mij moet dat niet zo moeilijk zijn. Ik zie het al helemaal voor me met die beker en al dat geschreeuw :D

[ Bericht 7% gewijzigd door Tengano op 30-12-2021 16:59:29 ]
pi_202932762
quote:
14s.gif Op donderdag 30 december 2021 16:00 schreef Tengano het volgende:
Yvonne krijgt weer nieuw voer toegeworpen

https://www.mediacourant.(...)eweijer-hoe-kan-dit/

De uitslag van die poll ook...

Het lijkt me trouwens leuker dat Irene een keer een leuke perciflage van Yvonne doet.
Volgens mij moet dat niet zo moeilijk zijn. Ik zie het al helemaal voor me met die beker en al dat geschreeuw :D

Tv-fossiel Irene Moors :+
SOONY
pi_202934315
quote:
1s.gif Op donderdag 30 december 2021 17:47 schreef DKUp het volgende:

[..]
Tv-fossiel Irene Moors :+
  donderdag 30 december 2021 @ 18:48:01 #297
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202934451
quote:
1s.gif Op donderdag 30 december 2021 17:47 schreef DKUp het volgende:
Tv-fossiel :+
Voor jouw welzijn in bijgaande spoiler.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_202935326
BN'ers zijn gewoon bang voor juice kanalen.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_202935373
Irene Moors is over haar houbaarheidsdatum heen.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  donderdag 30 december 2021 @ 19:16:13 #300
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202935388
quote:
1s.gif Op donderdag 30 december 2021 19:15 schreef superniger het volgende:
Irene Moors is over haar houbaarheidsdatum heen.
Jij wil gewoon de lapo >:)
pi_202935389
Bijna
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')