abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 18 december 2021 @ 13:52:15 #1
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202681993



quote:
Aangifte van seksueel misbruik tegen Marco Borsato

AMSTERDAM - Een jonge vrouw (22), die zegt vanaf haar vijftiende seksueel te zijn misbruikt door Marco Borsato, heeft maandag officieel aangifte gedaan bij de zedenpolitie in de regio Midden-Nederland.

Met de aangifte verzoekt de vrouw om strafrechtelijke vervolging voor het delict aanranding. Ze stelt in haar aangifte dat gedurende een aantal jaren sprake is geweest van het plegen van ontuchtige handelingen. Bij aanranding gaat het dan om ongewenst aanraken van geslachtsdelen, billen en borsten. De politie heeft bewijsmateriaal in beslag genomen, dat de aangifte kan ondersteunen.

Het is voor het eerst dat officieel aangifte volgt tegen Borsato, die al geruime tijd onder vuur ligt vanwege geruchten van grensoverschrijdend gedrag.

Het Openbaar Ministerie zegt in een reactie: ,,We hebben vandaag een aangifte van onzedelijke betastingen tegen hem ontvangen. Onderzoek zal moeten uitwijzen of er sprake is van bewijsbare strafbare feiten. Een verdere toelichting kunnen we op dit moment niet geven."

Het advocatenechtpaar Knoops, dat Borsato bijstaat, blijft bij een vorige week uitgegeven verklaring dat het Openbaar Ministerie om een 'onafhankelijk onderzoek' is verzocht en dat verder geen vragen worden beantwoord. Borsato zelf laat weten 'kennis te hebben genomen van het feit dat aangifte jegens mij is gedaan.'
https://www.telegraaf.nl/(...)-tegen-marco-borsato

quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 13:35 schreef Mylene het volgende:
Dochter van werkneemster zanger zegt aangerand te zijn (meisje met het dagboek). Het misbruik duurde volgens de aangeefster van 2014 tot in 2019. Hij zat volgens haar talloze malen aan borsten, billen en en gleed met zijn handen onder haar rokje om tussen benen te strelen. (Telegraaf Premium).
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 13:51 schreef Mylene het volgende:
In het premium artikel staat ook dat Borsato volgens de aangifte aanwezig was tijdens sessies met psychologen en huilend zijn verontschuldigen aanbood.
Na het overlijden vader, zou Borsato zich hebben opgeworpen als een pleegvader.
twitter


SPOILER: Artikel
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 23:11 schreef JourneyBlue het volgende:
Tijdlijn:

In 2019 heeft de moeder van de vrouw een dagboek ontdekt waarin het seksueel misbruik gedetailleerd is beschreven.

Op 4 juli 2019 confronteerde de moeder van het slachtoffer Marco op kantoor met de gevonden info uit het dagboek.
Op die dag zou er dus ook een geluidsopname zijn gemaakt. Het vermeende slachtoffer heeft daarna therapie gevolgd, waarbij de zanger ook aanwezig zou zijn geweest. Borsato zou daar huilend zijn excuses hebben aangeboden

- In september 2019 heeft moeder de samenwerking met MB beëindigd en verklaart in Story week 49/2021: ‘Ik heb Marco al twee jaar niet gezien of gesproken!.' (https://www.tijdschrift.n(...)rondom-marco-borsato). Wanneer waren die sessies bij de psycholoog dan?

- In januari 2020 kwam naar buiten dat Marco mogelijk het seizoen van TVK niet af zou maken: https://www.telegraaf.nl/(...)ids-mogelijk-niet-af

- februari 2020: Marco en Leontine gaan scheiden

- maart 2020: Ilse vervangt Marco bij de finale van TVK:
https://www.televizier.nl(...)e-van-the-voice-kids

- maart 2020 Evert Santegoeds zou door moeder zijn benaderd ("Er zouden (toen ook al) dagboekaantekeningen en een bandopname zijn, maar men kwam niet met bewijs over de brug”(https://www.mediacourant.(...)al-sinds-maart-2020/)

- juni 2020: Marco keert niet terug bij TVK:
https://www.televizier.nl(...)co-borsato-op-straat

- (Reeds) medio 2020 is door de heer Marco Borsato aan Knoops' Advocaten NV verzocht om een onderzoek in te stellen naar een aantal insinuaties verband houdend met de aantijging dat hij grensoverschrijdend seksueel gedrag zou hebben vertoond met minderjarige meisjes.

- juni 2021: Marco en Leontine weer samen

- 24-11-2021 (en eerder): RoddelPraat beweert dat MB aan jonge meisjes heeft gezeten

- rond 20-08-2021: Yvonne zegt contact te hebben met een slachtoffer. En is 14-12 trots op "haar 2 leeuwinnen"

-25-11-2021: Fawry van RUMAG TV/De Roddelloog: “Nu heb ik vorige week met een hele goede bron gebeld en die heeft mij dus verteld dat er op dit moment drie meiden zijn die een aanklacht tegen hem gaan indienen. Er komt dus binnenkort een rechtszaak tegen Marco over dit hele gebeuren. Hij ziet het al aankomen, want wat ik ook heb gehoord is dat hij ergens in Italië een stukje grond heeft gekocht

- 09-12-2021: Knoops' Advocaten maakt donderdagavond om 19.00 uur bekend dat ze het Openbaar Ministerie hebben gevraagd een onderzoek in te stellen naar de oorsprong van de geruchten van mogelijk grensoverschrijdend gedrag door de zanger. Omdat de geruchten blijven aanhouden en dat schadelijk is voor zijn ,,persoonlijke integriteit en reputatie", zo stellen de advocaten. Geert-Jan voegt daar aan toe: ,,En voor een ieder die het bericht nog steeds niet begrijpt..: dhr. Borsato ontkent dus de insinuaties."

- 13-12-2021: Volgens de 22-jarige vrouw zou Marco Borsato haar al vanaf haar vijftiende seksueel hebben misbruikt, tot ze twintig jaar was. "In de aangifte, die maandag bij zedenrechercheurs van de politie-eenheid Midden-Nederland is gedaan, verklaart de vrouw dat Borsato talloze malen aan haar borsten en billen zat en met zijn handen onder haar rokje gleed en tussen haar benen streelde"

- 14-12-2021: John van den Heuvel heeft samen met Mick van Wely (al in het voorjaar van 2021 contact met moeder en dochter) en Martin Groenewold een half jaar gewerkt aan deze zaak, heeft nu blijkbaar wel het dagboek+ondersteunend bewijs. Roept mogelijke andere slachtoffers op zich (bij hem/politie) te melden.
Twee mensen zouden zich hebben gemeld en die zaken gaan Mick en John nader onderzoeken.

- MB stelt via Knoops (medio 2020 ingeschakeld) tot vandaag (14-12-2021) niet te hebben geweten waar de geruchten vandaan kwamen.

Tijdlijn van alle affaires en beschuldigingen rondom Marco Borsato
quote:
OM: zaak Marco Borsato krijgt voorrang op andere zaken 'vanwege de enorme maatschappelijke impact'

16-12-2021 13:14

OM: zaak Marco Borsato krijgt voorrang op andere zaken 'vanwege de enorme maatschappelijke impact'
Marco Borsato

De aangifte tegen Marco Borsato krijgt voorrang op andere zaken, waardoor die langer moeten wachten voor ze behandeld worden. Dat zegt het OM Midden-Nederland.

Onlangs meldden we nog dat ruim 800 zedenzaken door een gebrek aan personeel nog altijd op de plank liggen, sommigen zelfs jarenlang. Toch gaat de aangifte tegen Marco Borsato van 'onzedelijke betastingen' die maandag werd ingediend dus voor.

Voorpaginanieuws

"Het is altijd een dilemma welke zaken voorrang krijgen en bij zedenzaken is dat nog lastiger", zegt persvoorlichter Ties Kortmann. Hij vertelt dat bij de afweging gekeken wordt naar de ernst van de feiten en hoe lang geleden ze zijn gepleegd. "Omdat deze feiten niet recent zouden zijn gepleegd zou dat reden kunnen zijn om de zaak geen voorrang te geven."

Dat de aangifte tegen Borsato nu toch snel wordt opgepakt komt volgens de persvoorlichter door de 'geschokte rechtsorde'. Hij doelt daarmee op de 'enorme maatschappelijke impact' en het feit dat de aangifte voorpaginanieuws was. "Het weegt ook mee dat de identiteit van de betrokkenen in ieder geval deels op straat ligt", zegt de persvoorlichter.

Vertraging voor anderen

"Elke dag dat het langer onduidelijk blijft, neemt de schade toe voor zowel de aangeefster als degene tegen wie aangifte is gedaan. Daarom is de afweging zeer bewust gemaakt om voorrang te geven aan de zaak", vertelt Kortmann.

Dat is volgens hem geen standaardprocedure, maar wordt per zaak bekeken. Dat de aangifte tegen Borsato nu voorrang heeft gekregen, heeft wel gevolgen voor andere zaken. "Als je bepaalde zaken voorrang geeft, dan weet je dat anderen weer wat langer moeten blijven zitten."

'Heel erg om te horen'

Advocate Nelleke Stolk die veel zedenzaken behandelt, reageert geschokt: "Ik vind het heel erg om te horen. Het stuit me echt tegen de borst, want nu blijven andere zaken nog langer liggen."

"En de slachtoffers die nu zitten te wachten, voelen zich hierdoor niet serieus genomen. Ik vind het schandalig."

Eva wacht al 1,5 jaar

Eva Peters deed anderhalf jaar geleden aangifte van een ernstig zedendelict, maar de verdachte in haar zaak is nog steeds niet verhoord. Ze benadrukt nog eens dat er meer dan 800 soortgelijke zedenzaken op de plank liggen: "Al die zaken hebben evenveel recht op een snel onderzoek. Ik voel mij echt een tweederangsburger."

Het stoort haar enorm dat het Openbaar Ministerie in de zaak Borsato zegt meteen in actie te komen: "Ik heb respect voor de vrouw die de aangifte heeft aangedurfd, want ik weet als geen ander dat dat niet zomaar een gesprekje is. Maar nu lijkt het erop dat het OM snel handelt bij zedenzaken en dat is een schijnvertoning. De werkelijkheid is dat er honderden zaken op de plank liggen."

https://eenvandaag.avrotr(...)schappelijke-impact/
SPOILER: vorige OP
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


Marco Borsato doet aangifte wegens smaad en laster tegen de vrouw die hem aanklaagt

Marco Borsato heeft de vrouw aangeklaagd die hem eerder deze week aanklaagde wegens seksueel overschrijdend gedrag. Borsato deed aangifte voor het doen van een valse aangifte, smaad, laster en het doen van een lasterlijke aanklacht.

Hij klaagt ook de moeder van de vrouw aan, wegens uitlokking en medeplichtigheid.
Dat bevestigen de advocaten van Borsato en het Openbaar Ministerie aan RTL Nieuws.

https://www.rtlnieuws.nl/(...)uw-die-hem-aanklaagt
  zaterdag 18 december 2021 @ 13:53:15 #2
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202682008
Wat een ellende Marco allemaal niet kan veroorzaken ;(

[ Bericht 49% gewijzigd door Tengano op 18-12-2021 13:58:21 ]
pi_202682033
Wat is het probleem? Hij heeft haar toch niet bezwangerd?
pi_202682035
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 09:12 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
Dus eerst laat je een onderzoek instellen. Maar als dan het slachtoffer aangifte gaat doen , ga je zelf ook aangifte doen.
Ik krijg een gevoel dat MB in de slachtoffer rol. De omgekeerde wereld.
*vermeend slachtoffer

Je kan niet zomaar aangifte doen, je moet eerst de bron achterhalen van de geruchten, daarvoor was die onderzoek. Toen het vermeend slachtoffer aangifte deed, maakte ze zichzelf daarmee bekend als de bron, waarna Marco aangifte kon doen tegen haar.
  zaterdag 18 december 2021 @ 13:56:23 #5
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202682036
Best heftig hoe emotioneel sommige mensen hier beginnen te worden over deze hele Marco kwestie. Afstand nemen is soms geen slecht idee. Just saying.
pi_202682049
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:56 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:
Wat is het probleem? Hij heeft haar toch niet bezwangerd?
8)7 8)7
Twinning = boring
pi_202682080
Bij deze het wat hier achter zou zitten volgens insiders.
Ik noem geen namen en houd het netjes.

De actie zou gericht zijn tegen Leontien Borsato.
De moeder van de jonge aanklaagster was jarenlang fan en fanclub medewerkster. Na de zelfmoord van haar man kroop Marco af en toe in de vaderrol door op belangrijke events van het geestelijk beperkte kind aanwezig te zijn, zoals haar diploma uitreiking, voor haar verjaardag iets moois te brengen etc.
Hij kende dit kind al vanaf haar geboorte, zo lang was haar moeder al fan en zou altijd gevoelens van verliefdheid hebben gekoesterd.

Tevens werd gemeld dat Marco continu met verliefde fans te maken had, stadions vol vrouwen die hem wilden, en hoe dergelijke omstandigheden voor een man onwerkelijk zijn.

In 2019 eiste Leontien dat Marco meer van zijn aandacht zou richten op haar en zijn gezin, waarbij de fanclub leden het 'door haar toedoen' moesten ontgelden en ook betreffende vrouw haar functie verloor. ("opzegde") en Marco niet langer af en toe langskwam, sterker nog ze zagen hem sindsdien nooit meer.

De vrouw, en volgens de bron nog enkele jarenlange fanclubleden die zich altijd hadden ingezet voor de club, zoals een plakboek (wat dat ook moge zijn) reageerden ontstemd.
De vrouw hielp samen met een ander lid van de fanclub het verhaal de wereld in dat Marco met een van de fanclubleden tussen de koeien in de wei zou liggen af en toe, en zocht contact met Evert Santegoed en claimde misbruik van haar geestelijk beperkte dochter.
Santegoed vond het een ongeloofwaardig verhaal, maar wilde wel een artikel maken indien de vrouw bewijs zou leveren, maar dat was er niet, dus hield het op voor hem en de anderen bij wie ze aanklopte.
De vrouw zocht vervolgens contact met roddel kanalen als Yvonne Coldewijer, hetgeen uiteindelijk via John vd H. leidde tot de huidige situatie.

Ik vind het een plausibel verhaal, bv gezien het vermeende misbruik stopte na het beëindigen van de job van de moeder ("nooit meer gezien"), en Marco uiteraard niet de functie van de moeder van zijn prooi gaat beëindigen om daarmee zijn eigen ruiten in te gooien. Plus heeft Marco een rijke keuze uit gewillige mooie vrouwen, en geen nood om zich aan een verstandelijk beperkt kind te vergrijpen.

Ookal heb ik niets met zijn muziek, vind ik hem niet aantrekkelijk, en zal hij net als half Hilversum zijn vreemdgegaan, ik geloof niet dat hij zich ooit vergrepen heeft aan een zwakbegaafd kind.
Tevens hoef je dit niet via roddelkanalen uit te spelen wanneer volgens eigen zeggen "slachtoffer en dader" samen in therapie gingen en er 2 onafhankelijke getuigen waren in de vorm van psychologen bij de zgnde hysterische bekentenis. Een verklaring van hen met jouw goedkeuring, meer is niet nodig voor een veroordeling. En bij Story heb je dan niets te zoeken.

De manier waarop, en de gretigheid waarmee mensen dit wensen te geloven is bij het enge af.
Er wordt constant gerept over "het slachtoffer, en elke kritische vraag wordt afgedaan als "blaming the victim" of "waar rook is is vuur".

Niemand is meer voor rede vatbaar, zodra iemand misbruik claimt is deze person in 1 klap heilig verklaard. Uiteraard mag er nooit een situatie komen waar echte slachtoffers zich geremd voelen hun verhaal te doen en hulp te zoeken.

Maar evenmin moeten echte slachtoffers, straks afgeserveerd worden als fantasten of bv rancuneuze vrouwen die om wat voor reden dan ook iemand aan de schandpaal willen nagelen en naar believen kapot kunnen maken.

Kritisch blijven is dus van belang voor alle slachtoffers (hetgeen dus ook de vals beschuldigde mannen kunnen zijn), en juist alles voetstoots aannemen vormt een bodem voor een situatie waarin mannen zichzelf niet meer kunnen verweren, men terstond 'waar rook is is vuur' zal roepen, en bv vaders hun dochter nooit meer zien, omdat een aantijging gelijk omarmt wordt, zelfs wanneer daar andere motieven aan ten grondslag liggen.

Ik heb alle vertrouwen in het onderzoek vwb deze kwestie.


[ Bericht 2% gewijzigd door Za op 18-12-2021 14:25:05 ]
pi_202682088
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:56 schreef Eenheid het volgende:

[..]
*vermeend slachtoffer

Je kan niet zomaar aangifte doen, je moet eerst de bron achterhalen van de geruchten, daarvoor was die onderzoek. Toen het vermeend slachtoffer aangifte deed, maakte ze zichzelf daarmee bekend als de bron, waarna Marco aangifte kon doen tegen haar.
Dat snap ik dus nog steeds niet helemaal. Ik kende de geruchten ook al een tijdje en die waren al dusdanig specifiek dat het meisje in kwestie makkelijker te achterhalen was. Dus voor Marco dan toch helemaal?
pi_202682141
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:59 schreef Za het volgende:
Bij deze het wat hier achter zou zitten volgens insiders.
Ik noem geen namen en houd het netjes.

De actie zou gericht zijn tegen Leontien Borsato.
De moeder van de jonge aanklaagster was jarenlang fan en fanclub medewerkster. Na de zelfmoord van haar man kroop Marco af en toe in de vaderrol door op belangrijke events van het geestelijk beperkte kind aanwezig te zijn, zoals haar diploma uitreiking, voor haar verjaardag iets moois te brengen etc.
Hij kende dit kind al vanaf haar geboorte, zo lang was haar moeder al fan en zou altijd gevoelens van verliefdheid hebben gekoesterd.

Tevens werd gemeld dat Marco continu met verliefde fans te maken had, stadions vol vrouwen die hem wilden, en hoe dergelijke omstandigheden voor een man onwerkelijk zijn.

In 2019 eiste Leontien dat Marco meer van zijn aandacht zou richten op haar en zijn gezin, waarbij de fanclub leden het 'door haar toedoen' moesten ontgelden en ook betreffende vrouw haar functie verloor. ("opzegde") en Marco niet langer af en toe langskwam, sterker nog ze zagen hem sindsdien nooit meer.

De vrouw, en volgens de bron nog enkele jarenlange fanclubleden die zich altijd hadden ingezet voor de club, zoals een plakboek (wat dat ook moge zijn) reageerden ontstemd.
De vrouw hielp samen met een ander lid van de fanclub het verhaal de wereld in dat Marco met een van de fanclubleden tussen de koeien in de wei zou liggen af en toe, en zocht contact met Evert Santegoed en claimde misbruik van haar geestelijk beperkte dochter.
Santegoed vond het een ongeloofwaardig verhaal, maar wilde wel een artikel maken indien de vrouw bewijs zou leveren, maar dat was er niet, dus hield het op voor hem en de anderen bij wie ze aanklopte.
De vrouw zocht vervolgens contact met roddel kanalen als Yvonne Coldewijer, hetgeen uiteindelijk via John vd H. leidde tot de huidige situatie.

Ik vind het een plausibel verhaal, bv gezien het vermeende misbruik stopte na het beëindigen van de job van de moeder ("nooit meer gezien"), en Marco uiteraard niet de functie van de moeder van zijn prooi gaat beëindigen om daarmee zijn eigen ruiten in te gooien. Plus heeft Marco een rijke keuze uit gewillige mooie vrouwen, en geen nood om zich aan een verstandelijk beperkt kind te vergrijpen.

Ookal heb ik niets met zijn muziek, vind ik hem niet aantrekkelijk, en zal hij net als half Hilversum zijn vreemdgegaan, ik geloof niet dat hij zich ooit vergrepen heeft aan een zwakbegaafd kind.

De manier waarop, en de gretigheid waarmee mensen dit wensen te geloven is bij het enge af.
Er wordt constant gerept over "het slachtoffer, en elke kritische vraag wordt afgedaan als" blaming the victim" of "waar rook is is vuur".

Niemand is meer voor rede vatbaar, zodra iemand misbruik claimt is deze person in 1 klap heilig verklaard. Uiteraard mag er nooit een situatie komen waar echte slachtoffers zich geremd voelen hun verhaal te doen en hulp te zoeken.

Maar evenmin moeten echte slachtoffers, straks afgeserveerd worden als fantasten of bv rancuneuze vrouwen die om wat voor reden dan ook iemand aan de schandpaal willen nagelen en naar believen kapot kunnen maken.

Kritisch blijven is dus van belang voor alle slachtoffers, en juist alles voetstoots aannemen vormt een bodem voor een situatie waarin mannen zichzelf niet meer kunnen verweren, men terstond 'waar rook is is vuur' zal roepen, en bv vaders hun dochter nooit meer zien, omdat een aantijging gelijk omarmt wordt, zelfs wanneer daar andere motieven aan ten grondslag liggen.

Ik heb alle vertrouwen in het onderzoek vwb deze kwestie.

Ik denk dat dit 99% van de waarheid is.
  zaterdag 18 december 2021 @ 14:04:07 #10
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202682151
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:59 schreef Za het volgende:
Bij deze het wat hier achter zou zitten volgens insiders.
Ik noem geen namen en houd het netjes.

De actie zou gericht zijn tegen Leontien Borsato.
De moeder van de jonge aanklaagster was jarenlang fan en fanclub medewerkster. Na de zelfmoord van haar man kroop Marco af en toe in de vaderrol door op belangrijke events van het geestelijk beperkte kind aanwezig te zijn, zoals haar diploma uitreiking, voor haar verjaardag iets moois te brengen etc.
Hij kende dit kind al vanaf haar geboorte, zo lang was haar moeder al fan en zou altijd gevoelens van verliefdheid hebben gekoesterd.

Tevens werd gemeld dat Marco continu met verliefde fans te maken had, stadions vol vrouwen die hem wilden, en hoe dergelijke omstandigheden voor een man onwerkelijk zijn.

In 2019 eiste Leontien dat Marco meer van zijn aandacht zou richten op haar en zijn gezin, waarbij de fanclub leden het 'door haar toedoen' moesten ontgelden en ook betreffende vrouw haar functie verloor. ("opzegde") en Marco niet langer af en toe langskwam, sterker nog ze zagen hem sindsdien nooit meer.

De vrouw, en volgens de bron nog enkele jarenlange fanclubleden die zich altijd hadden ingezet voor de club, zoals een plakboek (wat dat ook moge zijn) reageerden ontstemd.
De vrouw hielp samen met een ander lid van de fanclub het verhaal de wereld in dat Marco met een van de fanclubleden tussen de koeien in de wei zou liggen af en toe, en zocht contact met Evert Santegoed en claimde misbruik van haar geestelijk beperkte dochter.
Santegoed vond het een ongeloofwaardig verhaal, maar wilde wel een artikel maken indien de vrouw bewijs zou leveren, maar dat was er niet, dus hield het op voor hem en de anderen bij wie ze aanklopte.
De vrouw zocht vervolgens contact met roddel kanalen als Yvonne Coldewijer, hetgeen uiteindelijk via John vd H. leidde tot de huidige situatie.

Ik vind het een plausibel verhaal, bv gezien het vermeende misbruik stopte na het beëindigen van de job van de moeder ("nooit meer gezien"), en Marco uiteraard niet de functie van de moeder van zijn prooi gaat beëindigen om daarmee zijn eigen ruiten in te gooien. Plus heeft Marco een rijke keuze uit gewillige mooie vrouwen, en geen nood om zich aan een verstandelijk beperkt kind te vergrijpen.

Ookal heb ik niets met zijn muziek, vind ik hem niet aantrekkelijk, en zal hij net als half Hilversum zijn vreemdgegaan, ik geloof niet dat hij zich ooit vergrepen heeft aan een zwakbegaafd kind.

De manier waarop, en de gretigheid waarmee mensen dit wensen te geloven is bij het enge af.
Er wordt constant gerept over "het slachtoffer, en elke kritische vraag wordt afgedaan als" blaming the victim" of "waar rook is is vuur".

Niemand is meer voor rede vatbaar, zodra iemand misbruik claimt is deze person in 1 klap heilig verklaard. Uiteraard mag er nooit een situatie komen waar echte slachtoffers zich geremd voelen hun verhaal te doen en hulp te zoeken.

Maar evenmin moeten echte slachtoffers, straks afgeserveerd worden als fantasten of bv rancuneuze vrouwen die om wat voor reden dan ook iemand aan de schandpaal willen nagelen en naar believen kapot kunnen maken.

Kritisch blijven is dus van belang voor alle slachtoffers, en juist alles voetstoots aannemen vormt een bodem voor een situatie waarin mannen zichzelf niet meer kunnen verweren, men terstond 'waar rook is is vuur' zal roepen, en bv vaders hun dochter nooit meer zien, omdat een aantijging gelijk omarmt wordt, zelfs wanneer daar andere motieven aan ten grondslag liggen.

Ik heb alle vertrouwen in het onderzoek vwb deze kwestie.

Oehhh dit is good stuff. Dit kan maar zo waar zijn natuurlijk. Spannend hoor. Misschien switch ik wel naar Marco's kant maar ben er nog niet helemaal over uit. Maar dit verandert wel álles als dit waar is.
  Moderator zaterdag 18 december 2021 @ 14:04:41 #11
184769 crew  Deisyy
pi_202682166
Negatieve TT is negatief
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_202682175
Je blijft maar suggereren dat een meisje met een licht verstandelijke beperking- tja hoe zeg ik dat netjes- niet aantrekkelijk zou kunnen zijn. Naast dat ze juist een makkelijke prooi zijn, zie ik niet in waarom een vermeende viespeuk het niet zou willen.
  Moderator zaterdag 18 december 2021 @ 14:05:20 #13
184769 crew  Deisyy
pi_202682177
En nu geen persoonlijke aanvallen meer en we passen elkaars post ook niet meer aan.
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_202682225
quote:
4s.gif Op zaterdag 18 december 2021 14:04 schreef Draak31 het volgende:

[..]
Oehhh dit is good stuff. Dit kan maar zo waar zijn natuurlijk. Spannend hoor. Misschien switch ik wel naar Marco's kant maar ben er nog niet helemaal over uit. Maar dit verandert wel álles als dit waar is.
Het is een leuk verhaaltje, maar duidelijk geschreven door iemand uit kamp Marco. Dat mag, ieder zijn mening. Maar als je een klein beetje bekend bent met de hoofdpersonen weet je dat het verhaal geen hout snijdt. En zodra zo'n verhaal een paar onjuistheden bevat is de rest van het verhaal niet heel nuttig meer.

Er is uberhaubt geen sprake van een geestelijk beperkt meisje.
pi_202682260
Dat die moeder verliefd was op Marco geloof ik gelijk. Ik heb foto's gezien waarbij ze als een soort trofee bij Marco om de nek hing, telkens weer, net iets teveel van het goede, alsof ze Leontien in eigen persoon was.
Zelfs bij groepsfoto's was het de moeder die de plek om Marco 's nek opeiste. Echt altijd.

Ik heb ook een foto gezien van de huidige stand van zaken met haar nieuwe vent. Hoe afstandelijk ze bij hem stond maar dochter tegen hem aan met haar hand op zijn buik en een beentje omhoog, zoals alleen verliefde mensen doen. Veel mensen vinden dat heel normaal. Ik vind dat niet.

Er zit iets niet goed daar in het gezin, dat is wat ik denk.
LEEF!
pi_202682265
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:59 schreef Za het volgende:
Bij deze het wat hier achter zou zitten volgens insiders.
Ik noem geen namen en houd het netjes.

De actie zou gericht zijn tegen Leontien Borsato.
De moeder van de jonge aanklaagster was jarenlang fan en fanclub medewerkster. Na de zelfmoord van haar man kroop Marco af en toe in de vaderrol door op belangrijke events van het geestelijk beperkte kind aanwezig te zijn, zoals haar diploma uitreiking, voor haar verjaardag iets moois te brengen etc.
Hij kende dit kind al vanaf haar geboorte, zo lang was haar moeder al fan en zou altijd gevoelens van verliefdheid hebben gekoesterd.

Tevens werd gemeld dat Marco continu met verliefde fans te maken had, stadions vol vrouwen die hem wilden, en hoe dergelijke omstandigheden voor een man onwerkelijk zijn.

In 2019 eiste Leontien dat Marco meer van zijn aandacht zou richten op haar en zijn gezin, waarbij de fanclub leden het 'door haar toedoen' moesten ontgelden en ook betreffende vrouw haar functie verloor. ("opzegde") en Marco niet langer af en toe langskwam, sterker nog ze zagen hem sindsdien nooit meer.

De vrouw, en volgens de bron nog enkele jarenlange fanclubleden die zich altijd hadden ingezet voor de club, zoals een plakboek (wat dat ook moge zijn) reageerden ontstemd.
De vrouw hielp samen met een ander lid van de fanclub het verhaal de wereld in dat Marco met een van de fanclubleden tussen de koeien in de wei zou liggen af en toe, en zocht contact met Evert Santegoed en claimde misbruik van haar geestelijk beperkte dochter.
Santegoed vond het een ongeloofwaardig verhaal, maar wilde wel een artikel maken indien de vrouw bewijs zou leveren, maar dat was er niet, dus hield het op voor hem en de anderen bij wie ze aanklopte.
De vrouw zocht vervolgens contact met roddel kanalen als Yvonne Coldewijer, hetgeen uiteindelijk via John vd H. leidde tot de huidige situatie.

Ik vind het een plausibel verhaal, bv gezien het vermeende misbruik stopte na het beëindigen van de job van de moeder ("nooit meer gezien"), en Marco uiteraard niet de functie van de moeder van zijn prooi gaat beëindigen om daarmee zijn eigen ruiten in te gooien. Plus heeft Marco een rijke keuze uit gewillige mooie vrouwen, en geen nood om zich aan een verstandelijk beperkt kind te vergrijpen.

Ookal heb ik niets met zijn muziek, vind ik hem niet aantrekkelijk, en zal hij net als half Hilversum zijn vreemdgegaan, ik geloof niet dat hij zich ooit vergrepen heeft aan een zwakbegaafd kind.
Tevens hoef je dit niet via roddekkanalen uit te spelen wanneer volgens eigen zeggen "slachtoffer en dader" samen in therapie gingen en er 2 onafhankelijke getuigen waren in de vorm van psychologen bij de zgnde hysterische bekentenis. Een verklaring van hen met jouw goedkeuring, meer is niet nodig voor een veroordeling. En bij Story heb je dan niets te zoeken.

De manier waarop, en de gretigheid waarmee mensen dit wensen te geloven is bij het enge af.
Er wordt constant gerept over "het slachtoffer, en elke kritische vraag wordt afgedaan als" blaming the victim" of "waar rook is is vuur".

Niemand is meer voor rede vatbaar, zodra iemand misbruik claimt is deze person in 1 klap heilig verklaard. Uiteraard mag er nooit een situatie komen waar echte slachtoffers zich geremd voelen hun verhaal te doen en hulp te zoeken.

Maar evenmin moeten echte slachtoffers, straks afgeserveerd worden als fantasten of bv rancuneuze vrouwen die om wat voor reden dan ook iemand aan de schandpaal willen nagelen en naar believen kapot kunnen maken.

Kritisch blijven is dus van belang voor alle slachtoffers, en juist alles voetstoots aannemen vormt een bodem voor een situatie waarin mannen zichzelf niet meer kunnen verweren, men terstond 'waar rook is is vuur' zal roepen, en bv vaders hun dochter nooit meer zien, omdat een aantijging gelijk omarmt wordt, zelfs wanneer daar andere motieven aan ten grondslag liggen.

Ik heb alle vertrouwen in het onderzoek vwb deze kwestie.

Wel benieuwd van wie deze tekst vol taalfouten afkomstig is.
pi_202682276
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:59 schreef Za het volgende:
Bij deze het wat hier achter zou zitten volgens insiders.
Ik noem geen namen en houd het netjes.

De actie zou gericht zijn tegen Leontien Borsato.
De moeder van de jonge aanklaagster was jarenlang fan en fanclub medewerkster. Na de zelfmoord van haar man kroop Marco af en toe in de vaderrol door op belangrijke events van het geestelijk beperkte kind aanwezig te zijn, zoals haar diploma uitreiking, voor haar verjaardag iets moois te brengen etc.
Hij kende dit kind al vanaf haar geboorte, zo lang was haar moeder al fan en zou altijd gevoelens van verliefdheid hebben gekoesterd.

Tevens werd gemeld dat Marco continu met verliefde fans te maken had, stadions vol vrouwen die hem wilden, en hoe dergelijke omstandigheden voor een man onwerkelijk zijn.

In 2019 eiste Leontien dat Marco meer van zijn aandacht zou richten op haar en zijn gezin, waarbij de fanclub leden het 'door haar toedoen' moesten ontgelden en ook betreffende vrouw haar functie verloor. ("opzegde") en Marco niet langer af en toe langskwam, sterker nog ze zagen hem sindsdien nooit meer.

De vrouw, en volgens de bron nog enkele jarenlange fanclubleden die zich altijd hadden ingezet voor de club, zoals een plakboek (wat dat ook moge zijn) reageerden ontstemd.
De vrouw hielp samen met een ander lid van de fanclub het verhaal de wereld in dat Marco met een van de fanclubleden tussen de koeien in de wei zou liggen af en toe, en zocht contact met Evert Santegoed en claimde misbruik van haar geestelijk beperkte dochter.
Santegoed vond het een ongeloofwaardig verhaal, maar wilde wel een artikel maken indien de vrouw bewijs zou leveren, maar dat was er niet, dus hield het op voor hem en de anderen bij wie ze aanklopte.
De vrouw zocht vervolgens contact met roddel kanalen als Yvonne Coldewijer, hetgeen uiteindelijk via John vd H. leidde tot de huidige situatie.

Ik vind het een plausibel verhaal, bv gezien het vermeende misbruik stopte na het beëindigen van de job van de moeder ("nooit meer gezien"), en Marco uiteraard niet de functie van de moeder van zijn prooi gaat beëindigen om daarmee zijn eigen ruiten in te gooien. Plus heeft Marco een rijke keuze uit gewillige mooie vrouwen, en geen nood om zich aan een verstandelijk beperkt kind te vergrijpen.

Ookal heb ik niets met zijn muziek, vind ik hem niet aantrekkelijk, en zal hij net als half Hilversum zijn vreemdgegaan, ik geloof niet dat hij zich ooit vergrepen heeft aan een zwakbegaafd kind.
Tevens hoef je dit niet via roddekkanalen uit te spelen wanneer volgens eigen zeggen "slachtoffer en dader" samen in therapie gingen en er 2 onafhankelijke getuigen waren in de vorm van psychologen bij de zgnde hysterische bekentenis. Een verklaring van hen met jouw goedkeuring, meer is niet nodig voor een veroordeling. En bij Story heb je dan niets te zoeken.

De manier waarop, en de gretigheid waarmee mensen dit wensen te geloven is bij het enge af.
Er wordt constant gerept over "het slachtoffer, en elke kritische vraag wordt afgedaan als" blaming the victim" of "waar rook is is vuur".

Niemand is meer voor rede vatbaar, zodra iemand misbruik claimt is deze person in 1 klap heilig verklaard. Uiteraard mag er nooit een situatie komen waar echte slachtoffers zich geremd voelen hun verhaal te doen en hulp te zoeken.

Maar evenmin moeten echte slachtoffers, straks afgeserveerd worden als fantasten of bv rancuneuze vrouwen die om wat voor reden dan ook iemand aan de schandpaal willen nagelen en naar believen kapot kunnen maken.

Kritisch blijven is dus van belang voor alle slachtoffers (hetgeen dus ook de vaks beschuldigde mannen kunnen zijn), en juist alles voetstoots aannemen vormt een bodem voor een situatie waarin mannen zichzelf niet meer kunnen verweren, men terstond 'waar rook is is vuur' zal roepen, en bv vaders hun dochter nooit meer zien, omdat een aantijging gelijk omarmt wordt, zelfs wanneer daar andere motieven aan ten grondslag liggen.

Ik heb alle vertrouwen in het onderzoek vwb deze kwestie.

Alleen als Leontine dat eiste, waarom gaat ze dan scheiden? :?
pi_202682291
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 14:00 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Dat snap ik dus nog steeds niet helemaal. Ik kende de geruchten ook al een tijdje en die waren al dusdanig specifiek dat het meisje in kwestie makkelijker te achterhalen was. Dus voor Marco dan toch helemaal?
Bij een aangifte moet je wel zeker zijn en niet zomaar iemand aanwijzen waarvan je 'vermoedt' dat de geruchten vandaan komen, daarvoor was dus die onderzoek nodig. ... Ze wordt anders, zelfs nu met haar aangifte, heel goed afgeschermd in de media. Daarnaast kan ik het me voorstellen dat Marco wat beters te doen heeft dan op internet Sherlock Holmes uithangen, hij heeft het daarom aan het OM overgelaten.
  zaterdag 18 december 2021 @ 14:13:46 #19
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202682313
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 14:10 schreef Traytje-Hzus het volgende:
Dat die moeder verliefd was op Marco geloof ik gelijk. Ik heb foto's gezien waarbij ze als een soort trofee bij Marco om de nek hing, telkens weer, net iets teveel van het goede, alsof ze Leontien in eigen persoon was.
Zelfs bij groepsfoto's was het de moeder die de plek om Marco 's nek opeiste. Echt altijd.

Ik heb ook een foto gezien van de huidige stand van zaken met haar nieuwe vent. Hoe afstandelijk ze bij hem stond maar dochter tegen hem aan met haar hand op zijn buik en een beentje omhoog, zoals alleen verliefde mensen doen. Veel mensen vinden dat heel normaal. Ik vind dat niet.

Er zit iets niet goed daar in het gezin, dat is wat ik denk.
Klinkt als foute boel inderdaad.
  zaterdag 18 december 2021 @ 14:18:12 #20
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202682390
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:59 schreef Za het volgende:
Bij deze het wat hier achter zou zitten volgens insiders.

De actie zou gericht zijn tegen Leontien Borsato.
Dankjewel voor je uitgebreide post Za, maar ook bij een dergelijk verhaal is er dan toch echt bewijs nodig om die onschuld in dit verhaal aan te tonen? Je zegt dat er eigenlijk geen bewijs is van de aangifte van het 'vermeende slachtoffer' maar is dat er dan wel van wat je hier verwoordt?

[ Bericht 0% gewijzigd door Tengano op 18-12-2021 14:24:07 ]
pi_202682429
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 14:12 schreef Eenheid het volgende:

[..]
Bij een aangifte moet je wel zeker zijn en niet zomaar iemand aanwijzen waarvan je 'vermoedt' dat de geruchten vandaan komen, daarvoor was dus die onderzoek nodig. ... Ze wordt anders, zelfs nu met haar aangifte, heel goed afgeschermd in de media. Daarnaast kan ik het me voorstellen dat Marco wat beters te doen heeft dan op internet Sherlock Holmes uithangen, hij heeft het daarom aan het OM overgelaten.
Haar naam wordt niet expliciet genoemd nee, maar het is met 2 google-opdrachten te vinden.
pi_202682449
zelfmoord? ik meende dat hij een ziekte had?

Als J vd Heuvel en 2 anderen een half jaar onderzoek hebben gedaan en met de moeder en dochter hebben gesproken, vind ik het vreemd dat ze er alledrie niet doorheen hebben geprikt.
En er zullen wel bewijzen zijn anders wagen ze zich hier niet aan
pi_202682455
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:59 schreef Za het volgende:

Tevens werd gemeld dat Marco continu met verliefde fans te maken had, stadions vol vrouwen die hem wilden, en hoe dergelijke omstandigheden voor een man onwerkelijk zijn.
Dat probleem ken ik ook.
pi_202682488
quote:
11s.gif Op zaterdag 18 december 2021 14:13 schreef Draak31 het volgende:

[..]
Klinkt als foute boel inderdaad.
Weet niet. Zoals ik zeg, veel mensen vinden dit blijkbaar heel normaal dat een dochter het gedrag laat zien dat eigenlijk aan de moeder zou moeten toebehoren.

Maar ik ben zelf verknipt dus zeg het maar. :')
LEEF!
pi_202682593
Al die roddels, sommige figuren hebben een fantasierijk leven.

Niet?
Bekijk deze aflevering van Flodder dan maar. Harco Sorbato :)

"Ik vind dat als je over ellende zingt, moet je het eerst ook hebben meegemaakt".
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
  zaterdag 18 december 2021 @ 14:32:49 #26
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202682616
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 14:21 schreef fleuril het volgende:
zelfmoord? ik meende dat hij een ziekte had?

Als J vd Heuvel en 2 anderen een half jaar onderzoek hebben gedaan en met de moeder en dochter hebben gesproken, vind ik het vreemd dat ze er alledrie niet doorheen hebben geprikt.
En er zullen wel bewijzen zijn anders wagen ze zich hier niet aan
Ik zou er wel respect voor hebben als er enkele fans, met wat minder verstandelijke vermogens, twee doorgewinterde misdaadjournalisten een half jaar lang zo om de tuin weten te leiden dat ze straks finaal op hun bek gaan.

De kans daarop acht ik overigens toch wat minder klein. Ik denk dat John van den Heuvel meer om zijn imago, geloofwaardigheid en de toekomst van zijn carrierre geeft, dan aan het uitbrengen van een vaag bepotel-item.
  zaterdag 18 december 2021 @ 14:36:14 #27
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202682676
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 14:32 schreef Tengano het volgende:

[..]
Ik zou er wel respect voor hebben als er enkele fans, met wat minder verstandelijke vermogens, twee doorgewinterde misdaadjournalisten een half jaar lang zo om de tuin weten te leiden dat ze straks finaal op hun bek gaan.

De kans daarop acht ik overigens toch wat minder klein. Ik denk dat John van den Heuvel meer om zijn imago, geloofwaardigheid en de toekomst van zijn carrierre geeft, dan aan het uitbrengen van een vaag bepotel-item.
Ja maar wie weet is John zo hongerig naar nóg meer faam dat hij té ijverig is en iets té snel denkt een home run te slaan? Het kan allemaal. Dit zou een goede zaak zijn voor onze Peter.
pi_202682746
quote:
14s.gif Op zaterdag 18 december 2021 14:36 schreef Draak31 het volgende:

[..]
Ja maar wie weet is John zo hongerig naar nóg meer faam dat hij té ijverig is en iets té snel denkt een home run te slaan? Het kan allemaal. Dit zou een goede zaak zijn voor onze Peter.
Hij brengt het met 2 andere journalisten, alle drie dan overijverig?
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie zaterdag 18 december 2021 @ 14:42:54 #29
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_202682754
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:35 schreef Za het volgende:

[..]
Nee dat zijn de users hier, die zich verlustigen aan de aantijgingen aan het adres van Marco Borsato, zonder enig bewijs. En lullen over rokjes en shit en hem uitmaken voor smeerpijp, bewijs onnodig.

Ik heb een voorbeeld gesteld door Marco te veranderen in moeder, dan kun je zien wat voor viespeuken hier zitten.

Dan is het een ander verhaal he, voelt het minder ok?
Wat bedoel je precies met ‘en lullen over rokjes en shit’? Dat staat gewoon in de aangifte en die wordt hier inderdaad besproken. Wat kunnen wij eraan doen dat dat hetgeen is dat zij heeft opgevoerd als aanranding dan wel grensoverschrijdend gedrag?

En ik geloof best dat ma verliefd was op Borsato, maar dat betekent helemaal niet dat hij zich niet vergrepen kan hebben aan haar dochter?

Als je het vanuit een ander oogpunt bekijkt zou je dit net zo goed als iets voordeligs kunnen zien voor de kant van het - vermeende - slachtoffer? Namelijk: Marco is daar vaak thuis, zij ziet er geen kwaad in want yolo, misschien heeft hij wel seks met haar (de moeder) gehad etc. en dus komt hij nog vaker langs, cadeautjes etc. Hij is dan veel aanwezig, zonder achterdocht want roze bril, en dus heeft hij meer mogelijkheden (meer kansen) voor het bepotelen.

Overigens vind ik het vrij stuitend dat je elke keer aangeeft dat Marco alle keus heeft uit mooie vrouwen dus waarom zou hij zich in hemelsnaam vergrijpen aan een tiener? Alsof elke misbruiker alleen aanrandt bij gebrek aan een mooie vrouw? Dan begrijp je misbruik echt niet.

Dat er tegengeluid is: prima. Maar wat jij steeds typt is geen tegengeluid. Jij schreeuwt voornamelijk dat je het beter weet, Marco cute is en hij compleet onschuldig is maar gaat net zo goed uit van geruchten en hoe Marco zich op tv gedraagt. Dit terwijl je ons daarvan beticht. Ik weet nog steeds niet of je niet gewoon een troll bent, een rancuneuze fan of dat deze zaak je op een andere manier persoonlijk raakt.
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
pi_202682758
Sja, Peter R. hield triomfantelijk een brief van Taghi omhoog en geloofde oprecht dat hem het leven bespaard zou blijven ondanks dat hij van alle kanten gewaarschuwd werd zich niet te bemoeien met dat clubje.

Ook John kan zich wel eens vergissen, denk ik dan. Sommige mensen zijn nu eenmaal duivels en doortrapt als ze hun doelen willen behalen.
LEEF!
  zaterdag 18 december 2021 @ 14:43:38 #31
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202682766
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 14:42 schreef fleuril het volgende:

[..]
Hij brengt het met 2 andere journalisten, alle drie dan overijverig?
Hmm. Onwaarschijnlijk.. true. Blijven de pijlen dus nog steeds het meest stevigst gericht naar Marcotje. Maar die laat niks van zich horen..
pi_202682807
quote:
14s.gif Op zaterdag 18 december 2021 14:36 schreef Draak31 het volgende:

[..]
Ja maar wie weet is John zo hongerig naar nóg meer faam dat hij té ijverig is en iets té snel denkt een home run te slaan? Het kan allemaal. Dit zou een goede zaak zijn voor onze Peter.
Het zijn 3 journalisten die aan dit verhaal hebben gewerkt, niet alleen John. Ook eentje van het Dagblad van het Noorden. Hij was bij Op1 te gast.
  zaterdag 18 december 2021 @ 14:48:16 #33
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202682828
quote:
6s.gif Op zaterdag 18 december 2021 14:43 schreef Traytje-Hzus het volgende:
Sja, Peter R. hield triomfantelijk een brief van Taghi omhoog en geloofde oprecht dat hem het leven bespaard zou blijven ondanks dat hij van alle kanten gewaarschuwd werd zich niet te bemoeien met dat clubje.

Ook John kan zich wel eens vergissen, denk ik dan. Sommige mensen zijn nu eenmaal duivels en doortrapt als ze hun doelen willen behalen.
Jep daarom moeten we rekening houden met alle mogelijke scenario's. Teveel totaal gestoorde mensen. Dit kan nog alle kanten op gaan.
pi_202682933
quote:
6s.gif Op zaterdag 18 december 2021 14:43 schreef Traytje-Hzus het volgende:
Sja, Peter R. hield triomfantelijk een brief van Taghi omhoog en geloofde oprecht dat hem het leven bespaard zou blijven ondanks dat hij van alle kanten gewaarschuwd werd zich niet te bemoeien met dat clubje.

Ook John kan zich wel eens vergissen, denk ik dan. Sommige mensen zijn nu eenmaal duivels en doortrapt als ze hun doelen willen behalen.
Het zijn 3 journalisten die aan dit verhaal hebben gewerkt, niet alleen John. . Zouden ze zich dan alle drie vergissen. Doordat ze met zijn drieën zijn vermoed ik dat ze niet over 1 nacht ijs zijn gegaan
  zaterdag 18 december 2021 @ 14:56:38 #35
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202682959
quote:
6s.gif Op zaterdag 18 december 2021 14:43 schreef Traytje-Hzus het volgende:
Sja, Peter R. hield triomfantelijk een brief van Taghi omhoog en geloofde oprecht dat hem het leven bespaard zou blijven ondanks dat hij van alle kanten gewaarschuwd werd zich niet te bemoeien met dat clubje.

Ook John kan zich wel eens vergissen, denk ik dan. Sommige mensen zijn nu eenmaal duivels en doortrapt als ze hun doelen willen behalen.
Ik zie dat je nu een soort vergelijking maakt tussen Taghi en de moeder van het 'vermeende slachtoffer' + dochter. Beiden duivels en doortrapt. Die was in mij niet opgekomen.
pi_202682992
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 14:56 schreef Tengano het volgende:

[..]
Ik zie dat je nu een soort vergelijking maakt tussen Taghi en de moeder van het 'vermeende slachtoffer'. Beiden duivels en doortrapt. Die was in mij niet opgekomen.
Om aan te geven dat iedereen zich kan vergissen, dus ook John v d Heuvel want kijk maar naar Peter R.

Ga lekker wat bijslapen ofzo, ik kan begrijpen dat je het niet meer helder ziet als je dag en nacht hier bezig bent.
:W
LEEF!
pi_202683024
John van den Heuvel, Mick van Wely en Martin Groenewold zijn de journalisten die aan deze zaak gewerkt hebben. Alsof zij niet de nodige ervaring hebben. Evert Santegoeds vond het dan wel een ongeloofwaardig verhaal. Maar die zit ver in de endeldarm van Marco Borsato.
pi_202683026
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 14:55 schreef fleuril het volgende:

[..]
Het zijn 3 journalisten die aan dit verhaal hebben gewerkt, niet alleen John. . Zouden ze zich dan alle drie vergissen. Doordat ze met zijn drieën zijn vermoed ik dat ze niet over 1 nacht ijs zijn gegaan
Ja, niet alleen John. Klopt.

We zullen zien wat er allemaal overblijft aan het einde van de rit.
LEEF!
  Spellchecker zaterdag 18 december 2021 @ 15:06:46 #39
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_202683085
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 15:01 schreef Mylene het volgende:
John van den Heuvel, Mick van Wely en Martin Groenewold zijn de journalisten die aan deze zaak gewerkt hebben. Alsof zij niet de nodige ervaring hebben. Evert Santegoeds vond het dan wel een ongeloofwaardig verhaal. Maar die zit ver in de endeldarm van Marco Borsato.
Vuistdiep is inderdaad een vaakgebruikte term in deze gate :D
pi_202683092
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 15:01 schreef Mylene het volgende:
John van den Heuvel, Mick van Wely en Martin Groenewold zijn de journalisten die aan deze zaak gewerkt hebben. Alsof zij niet de nodige ervaring hebben. Evert Santegoeds vond het dan wel een ongeloofwaardig verhaal. Maar die zit ver in de endeldarm van Marco Borsato.
Evert had er op 11 maart 2020 nog geen problemen mee. Dat vond hij toen wel geloofwaardig.
pi_202683117
Ik vind John van den Heuvel eigenlijk een kwal, maar moet toegeven dat hij zich genuanceerd heeft uitgelaten. Hij riep mensen ook op om ontlastende verklaringen af te leggen.

En Marco die aangifte doet van smaad kan natuurlijk ook een waarschuwing zijn voor mogelijke andere slachtoffers. Om hen ervan te weerhouden om naar de politie te stappen.
pi_202683139
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 15:07 schreef eborn het volgende:

[..]
Evert had er op 11 maart 2020 nog geen problemen mee. Dat vond hij toen wel geloofwaardig.
Echt? Waar heb ik dan weer gelezen van niet? Daarvoor waarschijnlijk, voor die datum.
  zaterdag 18 december 2021 @ 15:13:38 #43
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_202683186
Bram M die losging gisteren :D wat een idioot.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_202683221
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 15:10 schreef Mylene het volgende:

[..]
Echt? Waar heb ik dan weer gelezen van niet? Daarvoor waarschijnlijk, voor die datum.
Ander verhaal, wel interessant leesvoer.
  zaterdag 18 december 2021 @ 15:30:16 #45
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202683467
quote:
Yvonne Coldeweijer boos na aangifte: 'Marco speelt het heel vies'

Yvonne Coldeweijer vindt het heel smerig dat Marco Borsato aangifte heeft gedaan tegen zijn vermeende slachtoffer en haar moeder. "Ik vond je al een natte krant, maar wat ben jij laf."



https://www.mediacourant.(...)peelt-het-heel-vies/
quote:
Hoe analyseert ze dit? "Het zou kunnen dat Marco deze dickmove heeft gemaakt omdat hij wil schikken (dus een rechtszaak voorkomen). Dan kan hij zeggen tegen het slachtoffer: 'Als jij je aangifte intrekt, dan zal ik die tegen jou en je moeder ok intrekken.' Hij heeft onderschat dat hij hierdoor just kwaad bloed zet."
Volgens Yvonne dus mogelijk een soort Amerikaanse versie qua afloop in de maak. Als dat zou kunnen lijkt me dat het minst nadelige scenario voor Marco om zo nog meer ellende te kunnen voorkomen.

[ Bericht 28% gewijzigd door Tengano op 18-12-2021 16:41:29 ]
  zaterdag 18 december 2021 @ 15:39:35 #46
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202683654
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 15:13 schreef Scorpie het volgende:
Bram M die losging gisteren :D wat een idioot.
Prachtig om te zien. Er zijn een heleboel zenuwachtige mensen op tv nu.
pi_202683668
Ja, en wat die Yvonne doet is wel erg netjes en moedig. Right
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
  zaterdag 18 december 2021 @ 15:42:19 #48
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202683719
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 15:40 schreef spectrumanalyser het volgende:
Ja, en wat die Yvonne doet is wel erg netjes en moedig. Right
Jep super moedig. David tegen Goliath achtige praktijken.
  zaterdag 18 december 2021 @ 15:43:15 #49
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202683742
_O_ ief _O_ Aanpakken die engnekken.
pi_202683761
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:59 schreef Za het volgende:
Bij deze het wat hier achter zou zitten volgens insiders.
Ik noem geen namen en houd het netjes.

De actie zou gericht zijn tegen Leontien Borsato.
De moeder van de jonge aanklaagster was jarenlang fan en fanclub medewerkster. Na de zelfmoord van haar man kroop Marco af en toe in de vaderrol door op belangrijke events van het geestelijk beperkte kind aanwezig te zijn, zoals haar diploma uitreiking, voor haar verjaardag iets moois te brengen etc.
Hij kende dit kind al vanaf haar geboorte, zo lang was haar moeder al fan en zou altijd gevoelens van verliefdheid hebben gekoesterd.

Tevens werd gemeld dat Marco continu met verliefde fans te maken had, stadions vol vrouwen die hem wilden, en hoe dergelijke omstandigheden voor een man onwerkelijk zijn.

In 2019 eiste Leontien dat Marco meer van zijn aandacht zou richten op haar en zijn gezin, waarbij de fanclub leden het 'door haar toedoen' moesten ontgelden en ook betreffende vrouw haar functie verloor. ("opzegde") en Marco niet langer af en toe langskwam, sterker nog ze zagen hem sindsdien nooit meer.

De vrouw, en volgens de bron nog enkele jarenlange fanclubleden die zich altijd hadden ingezet voor de club, zoals een plakboek (wat dat ook moge zijn) reageerden ontstemd.
De vrouw hielp samen met een ander lid van de fanclub het verhaal de wereld in dat Marco met een van de fanclubleden tussen de koeien in de wei zou liggen af en toe, en zocht contact met Evert Santegoed en claimde misbruik van haar geestelijk beperkte dochter.
Santegoed vond het een ongeloofwaardig verhaal, maar wilde wel een artikel maken indien de vrouw bewijs zou leveren, maar dat was er niet, dus hield het op voor hem en de anderen bij wie ze aanklopte.
De vrouw zocht vervolgens contact met roddel kanalen als Yvonne Coldewijer, hetgeen uiteindelijk via John vd H. leidde tot de huidige situatie.

Ik vind het een plausibel verhaal, bv gezien het vermeende misbruik stopte na het beëindigen van de job van de moeder ("nooit meer gezien"), en Marco uiteraard niet de functie van de moeder van zijn prooi gaat beëindigen om daarmee zijn eigen ruiten in te gooien. Plus heeft Marco een rijke keuze uit gewillige mooie vrouwen, en geen nood om zich aan een verstandelijk beperkt kind te vergrijpen.

Ookal heb ik niets met zijn muziek, vind ik hem niet aantrekkelijk, en zal hij net als half Hilversum zijn vreemdgegaan, ik geloof niet dat hij zich ooit vergrepen heeft aan een zwakbegaafd kind.
Tevens hoef je dit niet via roddelkanalen uit te spelen wanneer volgens eigen zeggen "slachtoffer en dader" samen in therapie gingen en er 2 onafhankelijke getuigen waren in de vorm van psychologen bij de zgnde hysterische bekentenis. Een verklaring van hen met jouw goedkeuring, meer is niet nodig voor een veroordeling. En bij Story heb je dan niets te zoeken.

De manier waarop, en de gretigheid waarmee mensen dit wensen te geloven is bij het enge af.
Er wordt constant gerept over "het slachtoffer, en elke kritische vraag wordt afgedaan als "blaming the victim" of "waar rook is is vuur".

Niemand is meer voor rede vatbaar, zodra iemand misbruik claimt is deze person in 1 klap heilig verklaard. Uiteraard mag er nooit een situatie komen waar echte slachtoffers zich geremd voelen hun verhaal te doen en hulp te zoeken.

Maar evenmin moeten echte slachtoffers, straks afgeserveerd worden als fantasten of bv rancuneuze vrouwen die om wat voor reden dan ook iemand aan de schandpaal willen nagelen en naar believen kapot kunnen maken.

Kritisch blijven is dus van belang voor alle slachtoffers (hetgeen dus ook de vals beschuldigde mannen kunnen zijn), en juist alles voetstoots aannemen vormt een bodem voor een situatie waarin mannen zichzelf niet meer kunnen verweren, men terstond 'waar rook is is vuur' zal roepen, en bv vaders hun dochter nooit meer zien, omdat een aantijging gelijk omarmt wordt, zelfs wanneer daar andere motieven aan ten grondslag liggen.

Ik heb alle vertrouwen in het onderzoek vwb deze kwestie.

“Tevens werd vermeld”…door wie? Door wie werd vermeld dat Marco continu met verliefde fans te maken had? Dat zal vast hoor, begrijp me niet verkeerd, iedere bekende persoon zal daarmee te maken hebben, maar dat heeft toch niks met die moeder te maken? Het blijft dus gewoon een stukje hearsay uit onbekende bron.

Waarom zou de plakboekmevrouw haar functie verliezen als Leontien meer aandacht van haar man zou eisen? Welke logica zit daarachter?

Dit is een goed voorbeeld van een stukje roddeljournalistiek. Er is geen bron, geen bewijs, maar jij vindt dit een plausibel verhaal en dat van het misbruikte meisje die met bewijs en al aangifte gedaan heeft niet?

En hoe bedoel je “….ook al vind ik hem niet aantrekkelijk “ ….bish please :') Je gleed nog niet een paar dagen terug van je stoel bij de gedachte aan de heerlijk kjoete aanrakerige intense Marco die zo lekker gepassioneerd vreemdging, want het was toch zo een vies en akelig idee dat die enthousiaste handtastelijke cutie pie zijn vrouw trouw zou blijven :)

En dan bovenal. Stel dat dit bronloze verhaal ook maar een kern van waarheid bevat, waarom is het dan dat Marco na maandenlange insinuaties en zwijgen, opeens een onderzoek door het OM laat doen naar de bron van de aantijgingen? Want hij wist dan toch al jaren waar dat vandaan kwam? Daar had hij dan toch helemaal geen onderzoek voor nodig? En waarom zegt hij dan dat de aangifte uiteraard gedaan zou moeten zijn nav zijn verzoek aan het OM? Hij deed net of het uit de lucht kwam vallen namelijk.

Ik ben nog steeds veel meer geneigd het verhaal van het meisje (jonge vrouw) te geloven die met bewijs drie onderzoeksjournalisten heeft weten te overtuigen dan dit. Tenzij je met een betrouwbare bron kan komen?

En dan dat steeds terugkomende hardnekkige idee van je dat, omdat Marco toegang heeft tot mooie vrouwen, hij geen kinderen hoeft te misbruiken. Bruh….please. Misbruik is bovenal een machtsspel en heeft he-le-maal niks met het aantrekkelijkheidscijfer van een persoon te maken. Wat een miskleun. En je krijgt er zo te zien nog steun voor ook 8)7
pi_202683853
quote:
14s.gif Op zaterdag 18 december 2021 15:42 schreef Draak31 het volgende:

[..]
Jep super moedig. David tegen Goliath achtige praktijken.
leg maar uit wat er zo moedig is aan iemand beschuldigen van zedelijk misdrijf nog voordat het bij een rechter is geweest. om dan vervolgens toch maar weer te zeggen dat je de persoon niet daadwerkelijk beschuldigd van een strafbaar feit, zodat je zelf denkt vrijuit te gaan in het geval er claims komen.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_202683893
quote:
17s.gif Op zaterdag 18 december 2021 14:42 schreef ChipsZak. het volgende:

Marco is daar vaak thuis, zij ziet er geen kwaad in want yolo, misschien heeft hij wel seks met haar (de moeder) gehad etc. en dus komt hij nog vaker langs /snip/ en dus heeft hij meer mogelijkheden (meer kansen) voor het bepotelen.
Of met allebei tegelijk.
Het klinkt heel aannemelijk allemaal.

quote:
Maar wat jij steeds typt is Marco cute is
Supercute, vooral met kinderen idd.

quote:
hij compleet onschuldig is
Quote mijn post waarin ik dat schrijf aub.
Ik wacht er op.

quote:
Dit terwijl je ons daarvan beticht. Ik weet nog steeds niet of je niet gewoon een troll bent, een rancuneuze fan of dat deze zaak je op een andere manier persoonlijk raakt.
Ik ben niet het onderwerp van deze thread.

Mensen raken hevig van slag wanneer iemand hun vooringenomen vuige gedachten en mening niet deelt. Dat is niet mijn probleem.
pi_202683957
za lekker aan het trollen weer.
pi_202683972
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 15:30 schreef Tengano het volgende:

[..]
[..Hoe analyseert ze dit? "Het zou kunnen dat Marco deze dickmove heeft gemaakt omdat hij wil schikken (dus een rechtszaak voorkomen). Dan kan hij zeggen tegen het slachtoffer: 'Als jij je aangifte intrekt, dan zal ik die tegen jou en je moeder ok intrekken.' Hij heeft onderschat dat hij hierdoor just kwaad bloed zet."..]

Mogelijk dus een soort Amerikaanse versie qua afloop in de maak. Lijkt me niet onverstandig als Marco een hoop ellende wil voorkomen.
Bepaalde aangiftes kun je na een week niet meer intrekken, andere aangiftes die gaan over strafbare feiten kun je niet intrekken. Die vuurspuwende draak, die het laagste doet voor de kliks, moet gewoon haar mond houden.
pi_202684087
Oh dus het slachtoffer is ook nog verstandelijk beperkt? Uit welk roddelkanaal komt dat za?
Wel je bron vermelden.
pi_202684091
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 15:43 schreef NothingHappened het volgende:

[..]
“Tevens werd vermeld”…door wie? Door wie werd vermeld dat Marco continu met verliefde fans te maken had? Dat zal vast hoor, begrijp me niet verkeerd, iedere bekende persoon zal daarmee te maken hebben, maar dat heeft toch niks met die moeder te maken? Het blijft dus gewoon een stukje hearsay uit onbekende bron.

Waarom zou de plakboekmevrouw haar functie verliezen als Leontien meer aandacht van haar man zou eisen? Welke logica zit daarachter?

Dit is een goed voorbeeld van een stukje roddeljournalistiek. Er is geen bron, geen bewijs, maar jij vindt dit een plausibel verhaal en dat van het misbruikte meisje die met bewijs en al aangifte gedaan heeft niet?

En hoe bedoel je “….ook al vind ik hem niet aantrekkelijk “ ….bish please :') Je gleed nog niet een paar dagen terug van je stoel bij de gedachte aan de heerlijk kjoete aanrakerige intense Marco die zo lekker gepassioneerd vreemdging, want het was toch zo een vies en akelig idee dat die enthousiaste handtastelijke cutie pie zijn vrouw trouw zou blijven :)

En dan bovenal. Stel dat dit bronloze verhaal ook maar een kern van waarheid bevat, waarom is het dan dat Marco na maandenlange insinuaties en zwijgen, opeens een onderzoek door het OM laat doen naar de bron van de aantijgingen? Want hij wist dan toch al jaren waar dat vandaan kwam? Daar had hij dan toch helemaal geen onderzoek voor nodig? En waarom zegt hij dan dat de aangifte uiteraard gedaan zou moeten zijn nav zijn verzoek aan het OM? Hij deed net of het uit de lucht kwam vallen namelijk.

Ik ben nog steeds veel meer geneigd het verhaal van het meisje (jonge vrouw) te geloven die met bewijs drie onderzoeksjournalisten heeft weten te overtuigen dan dit. Tenzij je met een betrouwbare bron kan komen?

En dan dat steeds terugkomende hardnekkige idee van je dat, omdat Marco toegang heeft tot mooie vrouwen, hij geen kinderen hoeft te misbruiken. Bruh….please. Misbruik is bovenal een machtsspel en heeft he-le-maal niks met het aantrekkelijkheidscijfer van een persoon te maken. Wat een miskleun. En je krijgt er zo te zien nog steun voor ook 8)7
Ik weet niet of je op mij doelt aangezien ik volgens mij zo'n beetje de enige ben die op de "aantrekkelijkheid" heeft gereageerd. Maar die bullshit krijgt van mij geen steun. Misbruik gaat inderdaad vaak over macht en dan is iemand met een LVB (overigens is de enige bron hiervan Roddelpraat) een makkelijk slachtoffer. Za kwam met de stelling dat zij nog eingszins zou kunnen begrijpen dat Marco op een 15-jarige zou kunnen vallen die op een sexy 18-jarige leek, maar een iemand met een verstandelijke beperking, ho maar. En ja het is nogal ranzig om het überhaupt over de aantrekkelijkheid van een jong meisje te hebben in combinatie met vermeend misbruik. Maar ik vond de stelling op zich al raar.
Verder zeker met je eens dat het waarschijnlijk niet eens een factor is die meespeelt.

[ Bericht 0% gewijzigd door letmehearyouscream op 18-12-2021 16:17:07 ]
pi_202684106
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 15:53 schreef quirina het volgende:
za lekker aan het trollen weer.
Ik meende gelezen te hebben dat ze geen troll is maar nu ze zichzelf wederom zo enorm tegenspreekt, twijfel ik ook weer.
pi_202684135
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 15:59 schreef quirina het volgende:
Oh dus het slachtoffer is ook nog verstandelijk beperkt? Uit welk roddelkanaal komt dat za?
Wel je bron vermelden.
Roddelpraat. Za heeft een broertje dood aan de roddelkanalen maar gaat zo lekker op dit feitje dat ook via zo'n medium de wereld is geslingerd dat dat dan wel weer zo'n beetje elke post genoemd moet worden.
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie zaterdag 18 december 2021 @ 16:04:05 #59
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_202684162
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 15:49 schreef Za het volgende:

[..]
Of met allebei tegelijk.
Het klinkt heel aannemelijk allemaal.
[..]
Supercute, vooral met kinderen idd.
[..]
Quote mijn post waarin ik dat schrijf aub.
Ik wacht er op.
[..]
Ik ben niet het onderwerp van deze thread.

Mensen raken hevig van slag wanneer iemand hun vooringenomen vuige gedachten en mening niet deelt. Dat is niet mijn probleem.
Ik zit nu in de trein dus ga dat nu niet opzoeken. Op de laptop was dat makkelijker geweest maar dan had ik het ook niet gedaan. Ik weet zeker dat ik wel een directe post of twee kan vinden. De rest van je posts zijn overigens doorspekt met de implicatie. Dan kan je er soms nog voor de vorm bijzetten dat je het overlaat aan de rechter maar eigenlijk is dat niet wat je zegt. Niet écht althans. Dat proeft het merendeel van de users hier geheid net zo. Daarom reageren ze zo. Niet omdat je een tegengeluid geeft, maar omdat je je net zo goed baseert op roddels, geruchten en onderbuikgevoel maar je vervolgens als een moraalridder opstelt.

Ik vind het ook top dat je heel selectief quote. Dat toont wel aan dat je op sommige dingen simpelweg geen antwoord hebt. En dat is op zichzelf weer een antwoord en zo is het cirkeltje rond. Overigens ben je wel degelijk onderwerp van deze thread. Misschien niet hét onderwerp, maar wel een onderwerp.

Sommige mensen raken hevig van slag als iemand hun vooringenomen gedachten en mening over een overschatte zanger niet deelt. Dat is niet mijn probleem.

[ Bericht 0% gewijzigd door ChipsZak. op 18-12-2021 16:16:33 ]
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
  Trouwste user 2022 zaterdag 18 december 2021 @ 16:07:06 #60
7889 tong80
Spleenheup
pi_202684211
Het blijft genieten hier ^O^

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie zaterdag 18 december 2021 @ 16:07:38 #61
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_202684220
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 16:01 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Ik meende gelezen te hebben dat ze geen troll is maar nu ze zichzelf wederom zo enorm tegenspreekt, twijfel ik ook weer.
Het is natuurlijk een gerucht dat zij een troll is. Dat soort laster mag je nooit voor waar aannemen. We moeten wachten tot de A’s hier een oordeel over vellen!1!12;;1!!@1!
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
pi_202684259
Ik ga me even verder in de feiten van deze zaak verdiepen

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zaterdag 18 december 2021 @ 16:09:42 #63
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202684263
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:59 schreef Za het volgende:
1 Bij deze het wat hier achter zou zitten volgens insiders.
2 Ik noem geen namen en houd het netjes.

3 De actie zou gericht zijn tegen Leontien Borsato. :? :? :?

@Za zegt hier (zin 1 en 2) dus een verhaal van insiders te hebben vernomen waarvan ze geen namen gaat noemen.
Tot zover ok.

Maar zin 3 "De actie zou gericht zijn tegen Leontien Borsato." begrijp ik dan niet. Want de aangifte is immers gericht tegen Marco.

Maar als dit duivelse plan lukt, dan moet Marco er voor bloeden.En dat bloeden doet hij nu al. Iets wat iedereen aan kon zien komen als je iemand beticht van onzedelijk gedrag met een minderjarige.

Maar op welke manier is dat dan ok als de actie gericht moet zijn tegen Leontien Borsato?

Is dit dan eigenlijk wel een aannemelijk scenario en verhaal cq gerucht @Za :?

[ Bericht 12% gewijzigd door Tengano op 18-12-2021 16:48:00 ]
  zaterdag 18 december 2021 @ 16:11:14 #64
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202684287
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 15:43 schreef NothingHappened het volgende:

[..]
“Tevens werd vermeld”…door wie? Door wie werd vermeld dat Marco continu met verliefde fans te maken had? Dat zal vast hoor, begrijp me niet verkeerd, iedere bekende persoon zal daarmee te maken hebben, maar dat heeft toch niks met die moeder te maken? Het blijft dus gewoon een stukje hearsay uit onbekende bron.

Waarom zou de plakboekmevrouw haar functie verliezen als Leontien meer aandacht van haar man zou eisen? Welke logica zit daarachter?

Dit is een goed voorbeeld van een stukje roddeljournalistiek. Er is geen bron, geen bewijs, maar jij vindt dit een plausibel verhaal en dat van het misbruikte meisje die met bewijs en al aangifte gedaan heeft niet?

En hoe bedoel je “….ook al vind ik hem niet aantrekkelijk “ ….bish please :') Je gleed nog niet een paar dagen terug van je stoel bij de gedachte aan de heerlijk kjoete aanrakerige intense Marco die zo lekker gepassioneerd vreemdging, want het was toch zo een vies en akelig idee dat die enthousiaste handtastelijke cutie pie zijn vrouw trouw zou blijven :)

En dan bovenal. Stel dat dit bronloze verhaal ook maar een kern van waarheid bevat, waarom is het dan dat Marco na maandenlange insinuaties en zwijgen, opeens een onderzoek door het OM laat doen naar de bron van de aantijgingen? Want hij wist dan toch al jaren waar dat vandaan kwam? Daar had hij dan toch helemaal geen onderzoek voor nodig? En waarom zegt hij dan dat de aangifte uiteraard gedaan zou moeten zijn nav zijn verzoek aan het OM? Hij deed net of het uit de lucht kwam vallen namelijk.

Ik ben nog steeds veel meer geneigd het verhaal van het meisje (jonge vrouw) te geloven die met bewijs drie onderzoeksjournalisten heeft weten te overtuigen dan dit. Tenzij je met een betrouwbare bron kan komen?

En dan dat steeds terugkomende hardnekkige idee van je dat, omdat Marco toegang heeft tot mooie vrouwen, hij geen kinderen hoeft te misbruiken. Bruh….please. Misbruik is bovenal een machtsspel en heeft he-le-maal niks met het aantrekkelijkheidscijfer van een persoon te maken. Wat een miskleun. En je krijgt er zo te zien nog steun voor ook 8)7
Dit stinkt aan alle kanten. Hopelijk vandaag meer openbaringen.
pi_202684311
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 16:00 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Ik weet niet of je op mij doelt aangezien ik volgens mij zo'n beetje de enige ben die op de "aantrekkelijkheid" heeft gereageerd. Maar die bullshit krijgt van mij geen steun. Misbruik gaat inderdaad vaak over macht en dan is iemand met een LVB (overigens is de enige bron hiervan Roddelpraat) een makkelijk slachtoffer. Za kwam met de stelling dat zij nog eingszins zou kunnen begrijpen dat Marco op een 15-jarige zou kunnen vallen die op een sexy 18-jarige leek, maar een iemand met een verstandelijke beperking, ho maar. En ja het is nogal ranzig om het überhaupt over de aantrekkelijkheid van een jong meisje te hebben in combinatie met of vermeende misbruik. Maar ik vond de stelling op zich al raar.
Verder zeker met je eens dat het waarschijnlijk niet eens een factor is die meespeelt.
Nee joh :P ik doel zeker niet op jou! Meer op de plusjes bij het hearsay verhaal van Anouk Za waarin ze tevens en wederom stellig is dat, omdat Marco “een rijke keuze heeft aan mooie gewillige vrouwen, hij DUS geen nood heeft om zich aan verstandelijk gehandicapte kinderen te vergrijpen”
  zaterdag 18 december 2021 @ 16:22:13 #66
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202684461
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 15:53 schreef Eenheid het volgende:

[..]
Bepaalde aangiftes kun je na een week niet meer intrekken, andere aangiftes die gaan over strafbare feiten kun je niet intrekken.
Dat is dan wel gunstig want ik zou de afloop van deze epic movie niet willen missen want hier kan Netflix niet tegenop.

quote:
Die vuurspuwende draak, die het laagste doet voor de kliks, moet gewoon haar mond houden.
Not gonna happen.

[ Bericht 9% gewijzigd door Tengano op 18-12-2021 16:31:09 ]
pi_202684475
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 16:12 schreef NothingHappened het volgende:

[..]
Nee joh :P ik doel zeker niet op jou! Meer op de plusjes bij het hearsay verhaal van Anouk Za waarin ze tevens en wederom stellig is dat, omdat Marco “een rijke keuze heeft aan mooie gewillige vrouwen, hij DUS geen nood heeft om zich aan verstandelijk gehandicapte kinderen te vergrijpen”
Gaat het om een verstandelijk gehandicapte vrouw/kind? Ik heb als één van de weinige Nederlanders geen idee wie de vrouw in kwestie is.
pi_202684623
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 16:23 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Gaat het om een verstandelijk gehandicapte vrouw/kind? Ik heb als één van de weinige Nederlanders geen idee wie de vrouw in kwestie is.
In tegenstelling tot de naam van de stadionzanger mag de naam van het slachtoffer hier niet genoemd worden.

Is ook niet zo interresant hoor. Ze is 22, heeft een flinke tatouage, houd van paardrijden, is de dochter van een vrouw die de website van Borsato bijhield. Tevens is ze opvallend vaak 'winnares' geweest van borsatoweblog prijsvragen, 'weblog van de week', noem maar op.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_202684752
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 16:23 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Gaat het om een verstandelijk gehandicapte vrouw/kind? Ik heb als één van de weinige Nederlanders geen idee wie de vrouw in kwestie is.
Ik weet het ook niet, wil het ook niet weten.
  zaterdag 18 december 2021 @ 16:39:40 #70
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_202684784
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 16:23 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Gaat het om een verstandelijk gehandicapte vrouw/kind? Ik heb als één van de weinige Nederlanders geen idee wie de vrouw in kwestie is.
Alleen in Roddelpraat is benoemd dat het om iemand zou gaan met een verlaagd IQ. Verder is daar niks over bekend.
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_202684829
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 16:38 schreef -river- het volgende:

[..]
Ik weet het ook niet, wil het ook niet weten.
Ik hoef het ook niet te weten hoor. Vroeg me alleen af of ze verstandelijk gehandicapt is.
pi_202684843
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 16:31 schreef spectrumanalyser het volgende:

[..]
In tegenstelling tot de naam van de stadionzanger mag de naam van het slachtoffer hier niet genoemd worden.

Is ook niet zo interresant hoor. Ze is 22, heeft een flinke tatouage, houd van paardrijden, is de dochter van een vrouw die de website van Borsato bijhield. Tevens is ze opvallend vaak 'winnares' geweest van borsatoweblog prijsvragen, 'weblog van de week', noem maar op.
Voor iemand die het niet zo interresant (sic) vindt, heb je je er aardig in verdiept.
pi_202684868
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 16:42 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Ik hoef het ook niet te weten hoor. Vroeg me alleen af of ze verstandelijk gehandicapt is.
Ik denk zelf van niet, zal wel weer een roddel zijn om haar eronderuit te halen.
pi_202684873
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 16:42 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Ik hoef het ook niet te weten hoor. Vroeg me alleen af of ze verstandelijk gehandicapt is.
Nope.
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie zaterdag 18 december 2021 @ 16:45:42 #75
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_202684874
Ik heb de hele Roddelpraat niet gezien maar heb in dit topic wel meegekregen dat het gaat van ‘wat lager IQ’ naar ‘verstandelijk gehandicapt’. Met daar tussenin nog ‘zwakbegaafd’ of ‘licht verstandelijke beperking’

:D.

Alleen Roddelpraat heeft het benoemd dus idk. Lijkt me wel dat het anders al naar buiten was gekomen want het maakt de zaak van Marco B. nóg zwakker. Je vergrijpen aan een tiener is al vreselijk, laat staan dat ze nog kwetsbaarder is gezien haar mentale capaciteiten.

[ Bericht 1% gewijzigd door ChipsZak. op 18-12-2021 16:58:15 ]
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
  zaterdag 18 december 2021 @ 16:48:11 #76
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202684916
quote:
17s.gif Op zaterdag 18 december 2021 16:45 schreef ChipsZak. het volgende:
Ik heb de hele Roddelpraat niet gezien maar heb in dit topic wel meegekregen dat het gaat van ‘wat lager IQ’ naar ‘verstandelijk gehandicapt’. Met daar tussenin nog ‘zwakbegaafd’ of ‘licht verstandelijk gehandicapt’

:D.

Alleen Roddelpraat heeft het benoemd dus idk. Lijkt me wel dat het anders al naar buiten was gekomen want het maakt de zaak van Marco B. nóg zwakker. Je vergrijpen aan een tiener is al vreselijk, laat staan dat ze nog kwetsbaarder is gezien haar mentale capaciteiten.
Als dat waar blijkt dan breekt natuurlijk de pleuris uit. Dat zou te ranzig voor woorden zijn. :r
  zaterdag 18 december 2021 @ 16:49:29 #77
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202684939
quote:
4s.gif Op zaterdag 18 december 2021 16:48 schreef Draak31 het volgende:

[..]
Als dat waar blijkt dan breekt natuurlijk de pleuris uit. Dat zou te ranzig voor woorden zijn. :r
Dat level was nu al een beetje bereikt met de rol van de 'peetvader' die een fiets voor haar kocht.
pi_202684946
quote:
17s.gif Op zaterdag 18 december 2021 16:45 schreef ChipsZak. het volgende:
Ik heb de hele Roddelpraat niet gezien maar heb in dit topic wel meegekregen dat het gaat van ‘wat lager IQ’ naar ‘verstandelijk gehandicapt’. Met daar tussenin nog ‘zwakbegaafd’ of ‘licht verstandelijk gehandicapt’

:D.

Alleen Roddelpraat heeft het benoemd dus idk. Lijkt me wel dat het anders al naar buiten was gekomen want het maakt de zaak van Marco B. nóg zwakker. Je vergrijpen aan een tiener is al vreselijk, laat staan dat ze nog kwetsbaarder is gezien haar mentale capaciteiten.
Bij roddelpraat was het ook nog een opmerking in trant van, net zoals je ex die beweerde zwanger te zijn van je, die Dennis had blijkbaar een dame getroffen met wat interne problemen.
Dat was allemaal onderbroekenlol. Die opmerking is vervolgens hier een heel eigen leven gaan leiden.
pi_202684978
quote:
4s.gif Op zaterdag 18 december 2021 16:48 schreef Draak31 het volgende:

[..]
Als dat waar blijkt dan breekt natuurlijk de pleuris uit. Dat zou te ranzig voor woorden zijn. :r
De pleuris is al uitgebroken, mocht het je nog niet opgevallen zijn.
  zaterdag 18 december 2021 @ 16:57:46 #80
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202685081
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 16:51 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
De pleuris is al uitgebroken, mocht het je nog niet opgevallen zijn.
Ik vind het nog aardig rustig nu, een beetje geschreeuw van één kant. Het echte vuurwerk komt nog denk ik. De echte klapper zeg maar.
pi_202685183
quote:
14s.gif Op zaterdag 18 december 2021 16:57 schreef Draak31 het volgende:

[..]
Ik vind het nog aardig rustig nu, een beetje geschreeuw van één kant. Het echte vuurwerk komt nog denk ik. De echte klapper zeg maar.
Die verwacht ik vanuit BOOS.
pi_202685267
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:59 schreef Za het volgende:
Bij deze het wat hier achter zou zitten volgens insiders.
Ik noem geen namen en houd het netjes.

De actie zou gericht zijn tegen Leontien Borsato.
De moeder van de jonge aanklaagster was jarenlang fan en fanclub medewerkster. Na de zelfmoord van haar man kroop Marco af en toe in de vaderrol door op belangrijke events van het geestelijk beperkte kind aanwezig te zijn, zoals haar diploma uitreiking, voor haar verjaardag iets moois te brengen etc.
Hij kende dit kind al vanaf haar geboorte, zo lang was haar moeder al fan en zou altijd gevoelens van verliefdheid hebben gekoesterd.

Tevens werd gemeld dat Marco continu met verliefde fans te maken had, stadions vol vrouwen die hem wilden, en hoe dergelijke omstandigheden voor een man onwerkelijk zijn.

In 2019 eiste Leontien dat Marco meer van zijn aandacht zou richten op haar en zijn gezin, waarbij de fanclub leden het 'door haar toedoen' moesten ontgelden en ook betreffende vrouw haar functie verloor. ("opzegde") en Marco niet langer af en toe langskwam, sterker nog ze zagen hem sindsdien nooit meer.

De vrouw, en volgens de bron nog enkele jarenlange fanclubleden die zich altijd hadden ingezet voor de club, zoals een plakboek (wat dat ook moge zijn) reageerden ontstemd.
De vrouw hielp samen met een ander lid van de fanclub het verhaal de wereld in dat Marco met een van de fanclubleden tussen de koeien in de wei zou liggen af en toe, en zocht contact met Evert Santegoed en claimde misbruik van haar geestelijk beperkte dochter.
Santegoed vond het een ongeloofwaardig verhaal, maar wilde wel een artikel maken indien de vrouw bewijs zou leveren, maar dat was er niet, dus hield het op voor hem en de anderen bij wie ze aanklopte.
De vrouw zocht vervolgens contact met roddel kanalen als Yvonne Coldewijer, hetgeen uiteindelijk via John vd H. leidde tot de huidige situatie.

Ik vind het een plausibel verhaal, bv gezien het vermeende misbruik stopte na het beëindigen van de job van de moeder ("nooit meer gezien"), en Marco uiteraard niet de functie van de moeder van zijn prooi gaat beëindigen om daarmee zijn eigen ruiten in te gooien. Plus heeft Marco een rijke keuze uit gewillige mooie vrouwen, en geen nood om zich aan een verstandelijk beperkt kind te vergrijpen.

Ookal heb ik niets met zijn muziek, vind ik hem niet aantrekkelijk, en zal hij net als half Hilversum zijn vreemdgegaan, ik geloof niet dat hij zich ooit vergrepen heeft aan een zwakbegaafd kind.
Tevens hoef je dit niet via roddelkanalen uit te spelen wanneer volgens eigen zeggen "slachtoffer en dader" samen in therapie gingen en er 2 onafhankelijke getuigen waren in de vorm van psychologen bij de zgnde hysterische bekentenis. Een verklaring van hen met jouw goedkeuring, meer is niet nodig voor een veroordeling. En bij Story heb je dan niets te zoeken.

De manier waarop, en de gretigheid waarmee mensen dit wensen te geloven is bij het enge af.
Er wordt constant gerept over "het slachtoffer, en elke kritische vraag wordt afgedaan als "blaming the victim" of "waar rook is is vuur".

Niemand is meer voor rede vatbaar, zodra iemand misbruik claimt is deze person in 1 klap heilig verklaard. Uiteraard mag er nooit een situatie komen waar echte slachtoffers zich geremd voelen hun verhaal te doen en hulp te zoeken.

Maar evenmin moeten echte slachtoffers, straks afgeserveerd worden als fantasten of bv rancuneuze vrouwen die om wat voor reden dan ook iemand aan de schandpaal willen nagelen en naar believen kapot kunnen maken.

Kritisch blijven is dus van belang voor alle slachtoffers (hetgeen dus ook de vals beschuldigde mannen kunnen zijn), en juist alles voetstoots aannemen vormt een bodem voor een situatie waarin mannen zichzelf niet meer kunnen verweren, men terstond 'waar rook is is vuur' zal roepen, en bv vaders hun dochter nooit meer zien, omdat een aantijging gelijk omarmt wordt, zelfs wanneer daar andere motieven aan ten grondslag liggen.

Ik heb alle vertrouwen in het onderzoek vwb deze kwestie.

Ik heb nergens gelezen dat het kind zwakbegaafd is.
Waar baseer jij dat op? En mocht dat zo zijn dan verzint het vermeend slachtoffer het?
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
pi_202685312
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:59 schreef Za het volgende:
Bij deze het wat hier achter zou zitten volgens insiders.
Ik noem geen namen en houd het netjes.

De actie zou gericht zijn tegen Leontien Borsato.
De moeder van de jonge aanklaagster was jarenlang fan en fanclub medewerkster. Na de zelfmoord van haar man kroop Marco af en toe in de vaderrol door op belangrijke events van het geestelijk beperkte kind aanwezig te zijn, zoals haar diploma uitreiking, voor haar verjaardag iets moois te brengen etc.
Hij kende dit kind al vanaf haar geboorte, zo lang was haar moeder al fan en zou altijd gevoelens van verliefdheid hebben gekoesterd.

Tevens werd gemeld dat Marco continu met verliefde fans te maken had, stadions vol vrouwen die hem wilden, en hoe dergelijke omstandigheden voor een man onwerkelijk zijn.

In 2019 eiste Leontien dat Marco meer van zijn aandacht zou richten op haar en zijn gezin, waarbij de fanclub leden het 'door haar toedoen' moesten ontgelden en ook betreffende vrouw haar functie verloor. ("opzegde") en Marco niet langer af en toe langskwam, sterker nog ze zagen hem sindsdien nooit meer.

De vrouw, en volgens de bron nog enkele jarenlange fanclubleden die zich altijd hadden ingezet voor de club, zoals een plakboek (wat dat ook moge zijn) reageerden ontstemd.
De vrouw hielp samen met een ander lid van de fanclub het verhaal de wereld in dat Marco met een van de fanclubleden tussen de koeien in de wei zou liggen af en toe, en zocht contact met Evert Santegoed en claimde misbruik van haar geestelijk beperkte dochter.
Santegoed vond het een ongeloofwaardig verhaal, maar wilde wel een artikel maken indien de vrouw bewijs zou leveren, maar dat was er niet, dus hield het op voor hem en de anderen bij wie ze aanklopte.
De vrouw zocht vervolgens contact met roddel kanalen als Yvonne Coldewijer, hetgeen uiteindelijk via John vd H. leidde tot de huidige situatie.

Ik vind het een plausibel verhaal, bv gezien het vermeende misbruik stopte na het beëindigen van de job van de moeder ("nooit meer gezien"), en Marco uiteraard niet de functie van de moeder van zijn prooi gaat beëindigen om daarmee zijn eigen ruiten in te gooien. Plus heeft Marco een rijke keuze uit gewillige mooie vrouwen, en geen nood om zich aan een verstandelijk beperkt kind te vergrijpen.

Ookal heb ik niets met zijn muziek, vind ik hem niet aantrekkelijk, en zal hij net als half Hilversum zijn vreemdgegaan, ik geloof niet dat hij zich ooit vergrepen heeft aan een zwakbegaafd kind.
Tevens hoef je dit niet via roddelkanalen uit te spelen wanneer volgens eigen zeggen "slachtoffer en dader" samen in therapie gingen en er 2 onafhankelijke getuigen waren in de vorm van psychologen bij de zgnde hysterische bekentenis. Een verklaring van hen met jouw goedkeuring, meer is niet nodig voor een veroordeling. En bij Story heb je dan niets te zoeken.

De manier waarop, en de gretigheid waarmee mensen dit wensen te geloven is bij het enge af.
Er wordt constant gerept over "het slachtoffer, en elke kritische vraag wordt afgedaan als "blaming the victim" of "waar rook is is vuur".

Niemand is meer voor rede vatbaar, zodra iemand misbruik claimt is deze person in 1 klap heilig verklaard. Uiteraard mag er nooit een situatie komen waar echte slachtoffers zich geremd voelen hun verhaal te doen en hulp te zoeken.

Maar evenmin moeten echte slachtoffers, straks afgeserveerd worden als fantasten of bv rancuneuze vrouwen die om wat voor reden dan ook iemand aan de schandpaal willen nagelen en naar believen kapot kunnen maken.

Kritisch blijven is dus van belang voor alle slachtoffers (hetgeen dus ook de vals beschuldigde mannen kunnen zijn), en juist alles voetstoots aannemen vormt een bodem voor een situatie waarin mannen zichzelf niet meer kunnen verweren, men terstond 'waar rook is is vuur' zal roepen, en bv vaders hun dochter nooit meer zien, omdat een aantijging gelijk omarmt wordt, zelfs wanneer daar andere motieven aan ten grondslag liggen.

Ik heb alle vertrouwen in het onderzoek vwb deze kwestie.

Ik heb nergens gelezen dat het kind zwakbegaafd is.
Waar baseer jij dat op? En mocht dat zo zijn dan verzint het vermeend slachtoffer het?
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:56 schreef Eenheid het volgende:

[..]
*vermeend slachtoffer

Je kan niet zomaar aangifte doen, je moet eerst de bron achterhalen van de geruchten, daarvoor was die onderzoek. Toen het vermeend slachtoffer aangifte deed, maakte ze zichzelf daarmee bekend als de bron, waarna Marco aangifte kon doen tegen haar.
Maar het onderzoek moest nog beginnen. Het zou zelfs voorrang krijgen. Zo snel is dat niet afgerond op een paar dagen.
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
pi_202685362
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 17:10 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]
Ik heb nergens gelezen dat het kind zwakbegaafd is.
Waar baseer jij dat op? En mocht dat zo zijn dan verzint het vermeend slachtoffer het?
[..]
Maar het onderzoek moest nog beginnen. Het zou zelfs voorrang krijgen. Zo snel is dat niet afgerond op een paar dagen.
Nee, het onderzoek naar aanleiding van de aangifte krijgt voorrang. Niet het onderzoek waar Marco om vroeg.
pi_202685406
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 17:13 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Nee, het onderzoek naar aanleiding van de aangifte krijgt voorrang. Niet het onderzoek waar Marco om vroeg.
Is dat onderzoek waar Marco om vroeg wel al afgerond?
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
  zaterdag 18 december 2021 @ 17:16:31 #86
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202685422
Even een wat ander geluid dan het rancune verhaal/gerucht in dit huidige deel #22 van deze reeks. Dit is al een oud bericht maar in principe nog steeds actueel. Maar door de hectiek ontgaat er soms ook wel eens wat informatie.

quote:
Volgens John van den Heuvel kan hij het nog wel eens véél drukker gaan krijgen. "Meer meisjes overwegen aangifte."

Meer slachtoffers?

Volgens John zit er nóg meer aan te komen. “We hebben eigenlijk de afgelopen weken en maanden onderzoek gedaan en ook wel verhalen onderzocht in de geruchtensfeer van andere slachtoffers. Daar is ook contact mee. Die zijn nog niet zo ver dat ze aangifte gaan doen, maar dat kan misschien nog wel komen”, zegt hij op Radio 538.

Het vermeende slachtoffer waar John mee in contact staat, kent volgens hem ook nog meer slachtoffers. “Zij zegt ook weet te hebben van andere gevallen, dus als die er zijn en informatie kunnen of willen delen dan hoop ik in elk geval dat ze naar de politie gaan”, zegt hij. Maar ze kunnen ook mailen naar John.

https://www.mediacourant.(...)stopt-bij-war-child/


[ Bericht 1% gewijzigd door Tengano op 18-12-2021 17:25:41 ]
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie zaterdag 18 december 2021 @ 17:25:00 #87
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_202685579
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 17:16 schreef Tengano het volgende:
Even een wat ander geluid dan het rancune verhaal/gerucht in dit #22 deel van dit topic. Dit is al een oud bericht maar in principe nog steeds actueel. Maar door de hectiek ontgaat er soms ook wel eens wat informatie.
[..]

Niets meer van gehoord, maar ik verwacht eigenlijk dat er achter de schermen ook eea wordt uitgezocht voordat er melding van wordt gemaakt in de media.
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
pi_202685625
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 17:15 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]
Is dat onderzoek waar Marco om vroeg wel al afgerond?
Nee, dat is er niet gekomen en is nu ook niet meer nodig natuurlijk. En gelukkig maar, het is nogal een rare gedachte dat het OM onderzoek doet op verzoek.
  zaterdag 18 december 2021 @ 17:27:50 #89
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202685638
quote:
17s.gif Op zaterdag 18 december 2021 17:25 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Niets meer van gehoord, maar ik verwacht eigenlijk dat er achter de schermen ook eea wordt uitgezocht voordat er melding van wordt gemaakt in de media.
Er is minstens een half jaar overheen gegaan voordat deze aangifte uiteindelijk werd gedaan. Tenminste dat was de duur van de periode waarin John contact had met het meisje. En voor die aangiftes moet je ook nog een afspraak inplannen als je zover bent, wat ook weer tijd kost vertelde advocate Natacha Harlequin in Shownieuws. Binnen de vier dagen dat deze hype speelt is een extra aangifte dus weinig realistisch.

[ Bericht 2% gewijzigd door Tengano op 18-12-2021 17:54:35 ]
pi_202685662
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 17:27 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Nee, dat is er niet gekomen en is nu ook niet meer nodig natuurlijk. En gelukkig maar, het is nogal een rare gedachte dat het OM onderzoek doet op verzoek.
Klopt, dat vond het OM ook had ik gelezen.
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
  zaterdag 18 december 2021 @ 17:38:26 #91
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202685835
De tussenstand

POLL
pi_202685920
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 17:38 schreef Tengano het volgende:
De tussenstand

[poll=3271]
Ik kies de 3e optie

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 18-12-2021 17:42:38 ]
  Trouwste user 2022 zaterdag 18 december 2021 @ 17:59:48 #93
7889 tong80
Spleenheup
pi_202686271
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 17:42 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Ik kies de 3e optie
Tandarts ?

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zaterdag 18 december 2021 @ 18:00:15 #94
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202686279
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 17:42 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Ik kies de 3e optie
En wilt u daar bami, nasi of liever witte rijst bij? :Y)
pi_202686596
quote:
4s.gif Op zaterdag 18 december 2021 16:48 schreef Draak31 het volgende:

[..]
Als dat waar blijkt dan breekt natuurlijk de pleuris uit. Dat zou te ranzig voor woorden zijn. :r
Ik denk dat ik het gezin ken, tijdje naast ze gewoon in Bosch en Duin voordat die vader zichzelf van het leven beroofde, die kinderen zijn hyperintellligent juist, de oudste, het meisje waar het om gaat heeft zelfs een nummer met Borsato geschreven, die is superpienter. Ben benieuwd of het over deze vrouw en dochter gaat, moeder is ook opeens naar Dubai vertrokken :P
-nee-
pi_202686673
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 18:00 schreef Tengano het volgende:

[..]
En wilt u daar bami, nasi of liever witte rijst bij? :Y)
SOONY
pi_202686745
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 17:38 schreef Tengano het volgende:
De tussenstand

[poll=3271]
Hoe walgelijk ik deze man ook vind, hij is tot nu toe nog steeds verdachte.
Dus ik wacht liever tot het oordeel van de rechter.

Ik las trouwens dat Roddelpraat het heeft over nog 2 meisjes die mogelijk aangifte gaan doen tegen Marco. Geen idee of het waar is.
Kan dit topic niet weergeven. Of dit topic bestaat niet, of de gekozen weergave bevat geen berichten.
pi_202686874
quote:
14s.gif Op zaterdag 18 december 2021 18:18 schreef Marsenal het volgende:

[..]
Ik denk dat ik het gezin ken, tijdje naast ze gewoon in Bosch en Duin voordat die vader zichzelf van het leven beroofde, die kinderen zijn hyperintellligent juist, de oudste, het meisje waar het om gaat heeft zelfs een nummer met Borsato geschreven, die is superpienter. Ben benieuwd of het over deze vrouw en dochter gaat, moeder is ook opeens naar Dubai vertrokken :P
Mensen als Jan en Dennis kunnen dat ook verwarren met laagbegaafd maar nogmaals dat werd gezegd in een soort van grapje. Als bruggetje naar de ex van Dennis.
pi_202686921
quote:
7s.gif Op zaterdag 18 december 2021 18:25 schreef MacDeMarco het volgende:

[..]
Hoe walgelijk ik deze man ook vind, hij is tot nu toe nog steeds verdachte.
Dus ik wacht liever tot het oordeel van de rechter.

Ik las trouwens dat Roddelpraat het heeft over nog 2 meisjes die mogelijk aangifte gaan doen tegen Marco. Geen idee of het waar is.
Dat was 3 dagen geleden al gemeld.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  zaterdag 18 december 2021 @ 18:38:02 #100
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202687004
quote:
14s.gif Op zaterdag 18 december 2021 18:18 schreef Marsenal het volgende:

[..]
Ik denk dat ik het gezin ken, tijdje naast ze gewoon in Bosch en Duin voordat die vader zichzelf van het leven beroofde, die kinderen zijn hyperintellligent juist, de oudste, het meisje waar het om gaat heeft zelfs een nummer met Borsato geschreven, die is superpienter. Ben benieuwd of het over deze vrouw en dochter gaat, moeder is ook opeens naar Dubai vertrokken :P
Weet jij toevallig ook wat voor fiets ze had }:|
pi_202687053
quote:
4s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:56 schreef Draak31 het volgende:
Best heftig hoe emotioneel sommige mensen hier beginnen te worden over deze hele Marco kwestie. Afstand nemen is soms geen slecht idee. Just saying.
Nou zie wie het zegt :D
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_202687058
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 18:38 schreef Tengano het volgende:

[..]
Weet jij toevallig ook wat voor fiets ze had }:|
Ik denk een met wielen en een stuur, :wtf:
pi_202687090
Die pa van dat meisje stief toch aan een beroerte? Marco had in dit tijd ook een beroerte.
  zaterdag 18 december 2021 @ 18:43:58 #104
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202687123
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 18:42 schreef ootjekatootje het volgende:
Die pa van dat meisje stief toch aan een beroerte? Marco had in dit tijd ook een beroerte.
"Dat komt dan buitengewoon overeen met wat ik uit mijn betrouwbare bron vernomen heb."




[ Bericht 14% gewijzigd door Tengano op 18-12-2021 20:48:49 ]
pi_202687179
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 18:34 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]
Dat was 3 dagen geleden al gemeld.
Ok ;)
Kan dit topic niet weergeven. Of dit topic bestaat niet, of de gekozen weergave bevat geen berichten.
pi_202687204
quote:
4s.gif Op zaterdag 18 december 2021 16:48 schreef Draak31 het volgende:

[..]
Als dat waar blijkt dan breekt natuurlijk de pleuris uit. Dat zou te ranzig voor woorden zijn. :r
Of het meisje had fantasieën wat in een dagboek werd beschreven.
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_202687212
quote:
14s.gif Op zaterdag 18 december 2021 18:18 schreef Marsenal het volgende:

[..]
Ik denk dat ik het gezin ken, tijdje naast ze gewoon in Bosch en Duin voordat die vader zichzelf van het leven beroofde, die kinderen zijn hyperintellligent juist, de oudste, het meisje waar het om gaat heeft zelfs een nummer met Borsato geschreven, die is superpienter. Ben benieuwd of het over deze vrouw en dochter gaat, moeder is ook opeens naar Dubai vertrokken :P
Is dat zo? Op haar eigen insta schrijft moeder ergens dat haar zoon begeleidt woont. Als je zo hyperintelligent bent heb je naar mijn idee geen begeleiding nodig.
LEEF!
pi_202687230
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 18:42 schreef ootjekatootje het volgende:
Die pa van dat meisje stief toch aan een beroerte? Marco had in dit tijd ook een beroerte.
Toeval lijkt me :')
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  Moderator zaterdag 18 december 2021 @ 18:51:53 #109
184769 crew  Deisyy
pi_202687263
quote:
7s.gif Op zaterdag 18 december 2021 18:48 schreef Traytje-Hzus het volgende:

[..]
Is dat zo? Op haar eigen insta schrijft moeder ergens dat haar zoon begeleidt woont. Als je zo hyperintelligent bent heb je naar mijn idee geen begeleiding nodig.
Dat laatste is verkeerd gedacht, er bestaan woongroepen voor mensen met een hoge intelligentie in combinatie met bijvoorbeeld autisme, depressie of andere problematiek.
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
  zaterdag 18 december 2021 @ 18:54:45 #110
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_202687307
quote:
4s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:56 schreef Draak31 het volgende:
Best heftig hoe emotioneel sommige mensen hier beginnen te worden over deze hele Marco kwestie. Afstand nemen is soms geen slecht idee. Just saying.
@Za @Tengano lezen jullie mee?
Laffe huichelaar
pi_202687324
quote:
7s.gif Op zaterdag 18 december 2021 18:48 schreef Traytje-Hzus het volgende:

[..]
Is dat zo? Op haar eigen insta schrijft moeder ergens dat haar zoon begeleidt woont. Als je zo hyperintelligent bent heb je naar mijn idee geen begeleiding nodig.
Nou, op zich kan dat prima maar denk dat Marsenal het gewoon over een ander gezin heeft.
  zaterdag 18 december 2021 @ 18:56:26 #112
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202687346
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 18:54 schreef timmmmm het volgende:

[..]
@:Za @:tengano lezen jullie mee?
Ik had hem al meegekregen. Dankjewel voor je bezorgdheid.
pi_202687371
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 18:51 schreef Deisyy het volgende:

[..]
Dat laatste is verkeerd gedacht, er bestaan woongroepen voor mensen met een hoge intelligentie in combinatie met bijvoorbeeld autisme, depressie of andere problematiek.
Problematiek is er volop, dat valt niet te ontkennen.
LEEF!
pi_202687620
Laatst keek ik op de Facebookpagina van de dame van 22, voordat al haar info was afgeschermd, en ik zag dat ze een vrij gemiddelde opleiding (mbo niveau) had gedaan en had een een gemiddelde baan die aansluit bij haar opleiding. Daarom lijkt ze me niet hyperintelligent en ook niet zwakbegaafd.
pi_202688077
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 18:55 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Nou, op zich kan dat prima maar denk dat Marsenal het gewoon over een ander gezin heeft.
Ik denk het ook maar er zijn er een hoop hier in het dorp die dan verkeerd zitten :P
-nee-
pi_202689047
Terecht dat deze zaak voorrang krijgt.
Is van nationaal belang.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_202689364
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 19:42 schreef superniger het volgende:
Terecht dat deze zaak voorrang krijgt.
Is van nationaal belang.
Ja graag met livestream, dan hebben we nog wat te doen…
  zaterdag 18 december 2021 @ 20:29:46 #118
410477 Fietsertje70
als vlinders wespen worden :-)
pi_202690269
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 19:55 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Ja graag met livestream, dan hebben we nog wat te doen…
Zou Marco meedoen met de Streamers 2e kerstdag?
pi_202691058
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 19:42 schreef superniger het volgende:
Terecht dat deze zaak voorrang krijgt.
Is van nationaal belang.
Valt me tegen dar Rutte het er niet over had :( :(
Twinning = boring
pi_202691177
Staan er al beelden op pornhub?
pi_202691220
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 21:07 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:
Staan er al beelden op pornhub?
Ga ff kijken dan
Twinning = boring
pi_202691252
quote:
"Dit is niet waar mijn cliënte op gehoopt heeft. De stap die de heer Borsato gezet heeft, betekent dat hij niet meer terug kan", zegt Plasman daarover tegen De Telegraaf. "Zij was daarop voorbereid, maar zij hield ook rekening met de mogelijkheid dat de heer Borsato zich anders zou opstellen. Die weg is nu afgesneden."
Dus... totdat Borsato aangifte had gedaan, had hij nog terug gekund?

Hoe dan? Wat betekent "terug kunnen" in dit verband? Hoopte ze op een schikkingsvoorstel?
pi_202691297
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 21:09 schreef Inca het volgende:

[..]
Ga ff kijken dan
Okay, gecheckt. Staat nog niks.
  zaterdag 18 december 2021 @ 21:17:52 #124
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_202691424
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 21:11 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:

[..]
Dus... totdat Borsato aangifte had gedaan, had hij nog terug gekund?

Hoe dan? Wat betekent "terug kunnen" in dit verband? Hoopte ze op een schikkingsvoorstel?
Had hij nog gewoon spijt kunnen betuigen, bijvoorbeeld. Had hij nog tot inkeer kunnen komen
Laffe huichelaar
pi_202691477
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 21:03 schreef Inca het volgende:

[..]
Valt me tegen dar Rutte het er niet over had :( :(
Ik denk dat Rutte met deze lockdown wil voorkomen dat er nog meer slachtoffers gaan vallen.
  zaterdag 18 december 2021 @ 21:22:06 #126
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202691532
quote:
“Mijn cliënte wil haar schade op een andere manier beperken,

na erkenning

hoopt zij dit nare hoofdstuk te kunnen afsluiten en op een goede manier door te kunnen gaan met haar leven.

Om die reden ligt er nu een serieuze maar ook genuanceerde aangifte, waarbij ook ondersteunend materiaal is overhandigd aan de zedenpolitie.”
Erkenning is iets anders dan aangiftes van uitlokking, medeplichtigheid, smaad en laster tegen je ontvangen.

[ Bericht 8% gewijzigd door Tengano op 18-12-2021 21:38:26 ]
pi_202691626
quote:
7s.gif Op zaterdag 18 december 2021 18:25 schreef MacDeMarco het volgende:

[..]
Hoe walgelijk ik deze man ook vind, hij is tot nu toe nog steeds verdachte.
Dus ik wacht liever tot het oordeel van de rechter.

Ik las trouwens dat Roddelpraat het heeft over nog 2 meisjes die mogelijk aangifte gaan doen tegen Marco. Geen idee of het waar is.
correctie: de stadionzanger is formeel gezien op dit moment geen verdachte.

je bent pas verdachte als :
• Als uit feiten of omstandigheden een redelijk vermoeden naar voren komt dat u zich schuldig heeft gemaakt aan een strafbaar feit.
• Als u door de overheid daadwerkelijk wordt vervolgd voor een strafbaar feit.
• Als er tegen u een strafrechtelijk financieel onderzoek loopt of als u voor een strafbaar feit bent veroordeeld en de officier van justitie probeert bepaalde goederen of geld dat u door een strafbaar feit verkregen heeft, aan u te ontnemen.

Pas als de stadionzanger zal worden ontboden op het bureau, dan kun je spreken van een verdachte.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_202691646
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 20:29 schreef Fietsertje70 het volgende:

[..]
Zou Marco meedoen met de Streamers 2e kerstdag?
Nee. Hij heeft eerdere concerten van de Live Streamers ook niet meegedaan, dus hij hoorde er sowieso al niet bij.
The best thing that you can do in life is follow your heart. Take risks.
Don't just take the safe and easy choices because you're afraid of what might happen.
Don't have any regrets and know that everything happens for a reason.
  Vis een optie? zaterdag 18 december 2021 @ 22:03:35 #129
70532 loveli
N
pi_202692624
Hele dag geen tijd gehad voor Fok! Heb ik iets gemist?
crap in = crap out
pi_202692682
Borsato heeft zelf ook maar LTS en een of andere bakkersvakopleiding. Zeker vroeger, toen je nog de optie Mavo had, was LTS het laagste dat er was. Dan was je gewoon echt niet snugger als je daarheen moest.
Met MBO is het meisje hoger opgeleid dan hijzelf.
pi_202694848
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:59 schreef Za het volgende:
Bij deze het wat hier achter zou zitten volgens insiders.
Ik noem geen namen en houd het netjes.

De actie zou gericht zijn tegen Leontien Borsato.
De moeder van de jonge aanklaagster was jarenlang fan en fanclub medewerkster. Na de zelfmoord van haar man kroop Marco af en toe in de vaderrol door op belangrijke events van het geestelijk beperkte kind aanwezig te zijn, zoals haar diploma uitreiking, voor haar verjaardag iets moois te brengen etc.
Hij kende dit kind al vanaf haar geboorte, zo lang was haar moeder al fan en zou altijd gevoelens van verliefdheid hebben gekoesterd.

Tevens werd gemeld dat Marco continu met verliefde fans te maken had, stadions vol vrouwen die hem wilden, en hoe dergelijke omstandigheden voor een man onwerkelijk zijn.

In 2019 eiste Leontien dat Marco meer van zijn aandacht zou richten op haar en zijn gezin, waarbij de fanclub leden het 'door haar toedoen' moesten ontgelden en ook betreffende vrouw haar functie verloor. ("opzegde") en Marco niet langer af en toe langskwam, sterker nog ze zagen hem sindsdien nooit meer.

De vrouw, en volgens de bron nog enkele jarenlange fanclubleden die zich altijd hadden ingezet voor de club, zoals een plakboek (wat dat ook moge zijn) reageerden ontstemd.
De vrouw hielp samen met een ander lid van de fanclub het verhaal de wereld in dat Marco met een van de fanclubleden tussen de koeien in de wei zou liggen af en toe, en zocht contact met Evert Santegoed en claimde misbruik van haar geestelijk beperkte dochter.
Santegoed vond het een ongeloofwaardig verhaal, maar wilde wel een artikel maken indien de vrouw bewijs zou leveren, maar dat was er niet, dus hield het op voor hem en de anderen bij wie ze aanklopte.
De vrouw zocht vervolgens contact met roddel kanalen als Yvonne Coldewijer, hetgeen uiteindelijk via John vd H. leidde tot de huidige situatie.

Ik vind het een plausibel verhaal, bv gezien het vermeende misbruik stopte na het beëindigen van de job van de moeder ("nooit meer gezien"), en Marco uiteraard niet de functie van de moeder van zijn prooi gaat beëindigen om daarmee zijn eigen ruiten in te gooien. Plus heeft Marco een rijke keuze uit gewillige mooie vrouwen, en geen nood om zich aan een verstandelijk beperkt kind te vergrijpen.

Ookal heb ik niets met zijn muziek, vind ik hem niet aantrekkelijk, en zal hij net als half Hilversum zijn vreemdgegaan, ik geloof niet dat hij zich ooit vergrepen heeft aan een zwakbegaafd kind.
Tevens hoef je dit niet via roddelkanalen uit te spelen wanneer volgens eigen zeggen "slachtoffer en dader" samen in therapie gingen en er 2 onafhankelijke getuigen waren in de vorm van psychologen bij de zgnde hysterische bekentenis. Een verklaring van hen met jouw goedkeuring, meer is niet nodig voor een veroordeling. En bij Story heb je dan niets te zoeken.

De manier waarop, en de gretigheid waarmee mensen dit wensen te geloven is bij het enge af.
Er wordt constant gerept over "het slachtoffer, en elke kritische vraag wordt afgedaan als "blaming the victim" of "waar rook is is vuur".

Niemand is meer voor rede vatbaar, zodra iemand misbruik claimt is deze person in 1 klap heilig verklaard. Uiteraard mag er nooit een situatie komen waar echte slachtoffers zich geremd voelen hun verhaal te doen en hulp te zoeken.

Maar evenmin moeten echte slachtoffers, straks afgeserveerd worden als fantasten of bv rancuneuze vrouwen die om wat voor reden dan ook iemand aan de schandpaal willen nagelen en naar believen kapot kunnen maken.

Kritisch blijven is dus van belang voor alle slachtoffers (hetgeen dus ook de vals beschuldigde mannen kunnen zijn), en juist alles voetstoots aannemen vormt een bodem voor een situatie waarin mannen zichzelf niet meer kunnen verweren, men terstond 'waar rook is is vuur' zal roepen, en bv vaders hun dochter nooit meer zien, omdat een aantijging gelijk omarmt wordt, zelfs wanneer daar andere motieven aan ten grondslag liggen.

Ik heb alle vertrouwen in het onderzoek vwb deze kwestie.

Leuk geschreven door een medewerker van Marco Borsato's PR-team.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_202695007
Spreekverbod voor Pattty bij shownieuws
  zaterdag 18 december 2021 @ 23:49:37 #133
487409 Dazalbest
Het gaat zoals het gaat
pi_202695488
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 22:03 schreef loveli het volgende:
Hele dag geen tijd gehad voor Fok! Heb ik iets gemist?
Neuh
  Spellchecker zaterdag 18 december 2021 @ 23:52:22 #134
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
  zondag 19 december 2021 @ 00:04:34 #135
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202695771
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 23:28 schreef ootjekatootje het volgende:
Spreekverbod voor Pattty bij shownieuws
Toch nog goed nieuws vandaag ^O^
pi_202695820
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 23:28 schreef ootjekatootje het volgende:
Spreekverbod voor Pattty bij shownieuws
Ohneeee Patty Patty Patty! ❄❄❄❄
pi_202696287
Pfff of we houden er allemaal even over op en zien we wel wat er uit die rechtzaak komt.
Van de zaak die met VOORRANG behandeld gaat worden. Vanwege de MAATSCHAPPELIJKE ONRUST.
Alle andere zedenslachtoffers kunnen met hun zaak op de plank blijven liggen, want dit is BELANGRIJKER.
Bah.
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_202696346
Ik vraag me nog steeds af wat Verona van de Leur vorig jaar bedoelde met haar bericht dat ze
Leontien 20 jaar geleden al wel had kunnen vertellen hoe Marco rolt
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Maar ze zal waarschijnlijk sowieso niet geloofd worden vanwege haar trieste verleden :'(
pi_202696427
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 00:48 schreef Majoraan het volgende:
Ik vraag me nog steeds af wat Verona van de Leur vorig jaar bedoelde met haar bericht dat ze
Leontien 20 jaar geleden al wel had kunnen vertellen hoe Marco rolt
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Maar ze zal waarschijnlijk sowieso niet geloofd worden vanwege haar trieste verleden :'(
Ik geloof haar :{
pi_202696483
quote:
1s.gif Op zondag 19 december 2021 00:57 schreef NothingHappened het volgende:

[..]
Ik geloof haar :{
Ik geloof haar ook.
pi_202696514
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 21:17 schreef timmmmm het volgende:

[..]
Had hij nog gewoon spijt kunnen betuigen, bijvoorbeeld. Had hij nog tot inkeer kunnen komen
Er lag aan een aanklacht tegen hem. Spijt betuigen zou gelijk staan aan schuld bekennen. Ik zie niet in hoe zijn zaak daarmee gediend zou zijn.
pi_202696685
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 00:48 schreef Majoraan het volgende:
Ik vraag me nog steeds af wat Verona van de Leur vorig jaar bedoelde met haar bericht dat ze
Leontien 20 jaar geleden al wel had kunnen vertellen hoe Marco rolt
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Maar ze zal waarschijnlijk sowieso niet geloofd worden vanwege haar trieste verleden :'(
Hieruit kun je opmaken dat Borsato de 15-jarige Van Leur gebeft heeft? Let op de tong en de pretoogjes.
pi_202696749
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 01:19 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:

[..]
Hieruit kun je opmaken dat Borsato de 15-jarige Van Leur gebeft heeft? Let op de tong en de pretoogjes.
Nee, dat soort dingen denk ik niet over kind. Ik zag wel de hashtag metoo
En vraag me af wat ze er mee bedoelde
pi_202696772
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 00:48 schreef Majoraan het volgende:
Ik vraag me nog steeds af wat Verona van de Leur vorig jaar bedoelde met haar bericht dat ze
Leontien 20 jaar geleden al wel had kunnen vertellen hoe Marco rolt
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Maar ze zal waarschijnlijk sowieso niet geloofd worden vanwege haar trieste verleden :'(
Kan ook zijn dat ze bedoelt dat ze Marco vaak zag vreemdgaan met andere vrouwen, of betrapt heeft.
pi_202696795
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 01:30 schreef Mintymintyy het volgende:

[..]
Kan ook zijn dat ze bedoelt dat ze Marco vaak zag vreemdgaan met andere vrouwen, of betrapt heeft.
Dat zou kunnen inderdaad. De oude foto zou kunnen omdat dat misschien de enige foto is waar ze met Marco opstaat.
Maar waarom dan #metoo.
pi_202696843
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 01:33 schreef Majoraan het volgende:

[..]
Dat zou kunnen inderdaad. De oude foto zou kunnen omdat dat misschien de enige foto is waar ze met Marco opstaat.
Maar waarom dan #metoo.
Dat turnen was ook kut.
  Trouwste user 2022 zondag 19 december 2021 @ 01:44:52 #147
7889 tong80
Spleenheup
pi_202696859
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 01:41 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Dat turnen was ook kut.
Let op je taal :(

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_202696866
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 01:41 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Dat turnen was ook kut.
Misschien heeft ze mede daarom na haar turn carrière gedacht: als ik dan toch jaar na jaar vernederd moet worden, kan ik er beter zelf geld voor vragen.
pi_202696915
Maar terug on-topic naar #gladjakker
pi_202696932
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 17:15 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]
Is dat onderzoek waar Marco om vroeg wel al afgerond?
Afgerond? Eerst maar eens overleg of ze het überhaupt gaan opstarten
People who reply to my sarcasm with sarcasm are my favourite :')
pi_202696977
Hoezo is dat dagboek niet geloofwaardig?
Probeer vooral zelf maar eens een dagboek te faken zonder ook maar één fout te maken in data en gebeurtenissen rondom iemand anders. (En dan 5 jaar terug in de tijd)
Schrijf je dan ook maar één lullig detail dat niet klopt dan hang je meteen qua geloofwaardigheid.

En die hele theorie dat zijn verbannen fanclubdames dit zo flikken is ook larie. Als dat het plan was waren er immers maar twee nodig:
1 die zegt het slachtoffer te zijn
1 die zegt dat ze getuige was doordat ze ‘per ongeluk’ binnen liep.
Dan had je 2 tegen 1 en had Marco het ver te zoeken. Ik vind het hele dagboekverhaal dus wel plausibel.
People who reply to my sarcasm with sarcasm are my favourite :')
  Trouwste user 2022 zondag 19 december 2021 @ 02:17:19 #152
7889 tong80
Spleenheup
pi_202696981
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 01:46 schreef Majoraan het volgende:

[..]
Misschien heeft ze mede daarom na haar turn carrière gedacht: als ik dan toch jaar na jaar vernederd moet worden, kan ik er beter zelf geld voor vragen.
Pislink was ze.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_202696987
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 02:14 schreef Lievert het volgende:
Hoezo is dat dagboek niet geloofwaardig?
Probeer vooral zelf maar eens een dagboek te faken zonder ook maar één fout te maken in data en gebeurtenissen rondom iemand anders. (En dan 5 jaar terug in de tijd)
Schrijf je dan ook maar één lullig detail dat niet klopt dan hang je meteen qua geloofwaardigheid.

En die hele theorie dat zijn verbannen fanclubdames dit zo flikken is ook larie. Als dat het plan was waren er immers maar twee nodig:
1 die zegt het slachtoffer te zijn
1 die zegt dat ze getuige was doordat ze ‘per ongeluk’ binnen liep.
Dan had je 2 tegen 1 en had Marco het ver te zoeken. Ik vind het hele dagboekverhaal dus wel plausibel.
Dit, en dan dat zieke geouwehoer over een moeder die het dagboek leest van haar dochter.

Misschien heeft dochterlief het na een ruzie wel op het bed van haar ma gegooid. Zo van lees dit maar.

Al dat gebash hier. Hup weg met die oude garde van John de mol.
pi_202696995
En zeer genoten van even tot hier, Ali b kan een foutje heel gaaf recht zetten binnen een week. Gordon ook.

Dat zooitje van John kan of mag dat niet, dat Talpa voelt nu in alles heel ongemakkelijk.

Ik zeg het stinkt.

En ja voor de moedermaffia in SHO:
Ze ( mijn baby) is weer klaarwakker… :wtf:

Die geef ik bij deze alvast op voor de dansmarathon 2035
pi_202697004
Kan me best voorstellen dat de aangeefster niet bepaald ‘lekker’ in haar vel zat na het vermeende misbruik.
Kan me vervolgens óók voorstellen dat je dan als moeder ALLES doet om je kind beter te begrijpen/ grip te krijgen op haar (depressie/ onmacht/ situatie/ ‘vul zelf in…..’)

En wanneer je dan écht niet weet waar je het moet zoeken en je dochter niet wil/ kan/ durft te praten lijkt zo’n dagboek lezen me een logische eerste stap.
Chique? Nope
Begrijpelijk? You bet your ass! :)

[ Bericht 4% gewijzigd door Lievert op 19-12-2021 02:41:53 (.)(.) ]
People who reply to my sarcasm with sarcasm are my favourite :')
pi_202697006
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 02:14 schreef Lievert het volgende:
Hoezo is dat dagboek niet geloofwaardig?
Probeer vooral zelf maar eens een dagboek te faken zonder ook maar één fout te maken in data en gebeurtenissen rondom iemand anders. (En dan 5 jaar terug in de tijd)
Schrijf je dan ook maar één lullig detail dat niet klopt dan hang je meteen qua geloofwaardigheid.

En die hele theorie dat zijn verbannen fanclubdames dit zo flikken is ook larie. Als dat het plan was waren er immers maar twee nodig:
1 die zegt het slachtoffer te zijn
1 die zegt dat ze getuige was doordat ze ‘per ongeluk’ binnen liep.
Dan had je 2 tegen 1 en had Marco het ver te zoeken. Ik vind het hele dagboekverhaal dus wel plausibel.
En het proberen te degraderen van de "vermeende" slachtoffers. Moeder was 25 jaar verliefde chef onbeduidend plakboekje en dochter moet je helemaal niet serieus nemen, die is zwakbegaafd. Dus no way dat die ongewenst betast kan zijn, want zijne hoge kwijligheid had een giftige coctail van mooie geile wijven in zijn intimiteitsvacuum zitten.

[ Bericht 0% gewijzigd door Majoraan op 19-12-2021 02:45:46 ]
pi_202697015
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 02:37 schreef Lievert het volgende:
Kan me best voorstellen dat de aangeefster niet bepaald ‘lekker’ in haar vel zat na het vermeende misbruik.
Kan me vervolgens óók voorstellen dat je dan als moeder ALLES doet om je kind beter te begrijpen/ grip te krijgen op haar (depressie/ onmacht/ situatie/ ‘vul zelf in…..’)

En wanneer je dan écht niet weet waar je het moet zoeken en je dochter niet wil/ kan/ durft te praten lijkt zo’n dagboek lezen me een logische eerste stap.
Chique? Nope
Begrijpelijk? You bet your ass!
helemaal mee eens.

Mijn nichtjes hadden allebei anorexia, zussen met één wedstrijd op de weegschaal.

Dagboek, ja die hebben ze, heeft er een gered. Dat dagboek werd gelezen. De ander overleed.

Kom bij mij niet aan met dagboeken niet mogen lezen.

Ontopic, dat gezeik op die moeder en dochter is echt triest. En onze Marco stopt dat niet, Leontine ook niet. John de mol ook niet, das fout.

Doe gewoon een statement dat je dat intern gaat oplossen. Doen ze niet, dus hele domme mensen.
pi_202697051
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 02:38 schreef Majoraan het volgende:

[..]
En het proberen te degraderen van de "vermeende" slachtoffers. Moeder was 25 jaar verliefde chef onbeduidend plakboekje en dochter moet je helemaal niet serieus nemen, die is zwakbegaafd. Dus no way dat die ongewenst betast kan zijn, want zijne hoge kwijligheid had een giftige coctail van mooie geile wijven in zijn intimiteitsvacuum zitten.
Is inderdaad ook nonsens. Moeder was verbonden met de band in de tijd van ‘dromen zijn bedrog’. Zat dus dicht bij het vuur en rolde vervolgens in de rol van postkantoor omdat het Marco zelf te veel werd om alle post te beantwoorden. Ze zegt daar zelf over dat ze pas later ‘fan’ werd. Dus schei uit met die obsessieve moeder verhalen, zo zat de vork niet in de steel :(

@Ootje Hoop dat Za slaapt… ehh… ze slaapt ;)

[ Bericht 13% gewijzigd door Lievert op 19-12-2021 03:25:52 (.)(.) ]
People who reply to my sarcasm with sarcasm are my favourite :')
pi_202697394
quote:
1s.gif Op zondag 19 december 2021 03:16 schreef Lievert het volgende:

[..]
Is inderdaad ook nonsens. Moeder was verbonden met de band in de tijd van ‘dromen zijn bedrog’. Zat dus dicht bij het vuur en rolde vervolgens in de rol van postkantoor omdat het Marco zelf te veel werd om alle post te beantwoorden. Ze zegt daar zelf over dat ze pas later ‘fan’ werd. Dus schei uit met die obsessieve moeder verhalen, zo zat de vork niet in de steel :(

@:ootje Hoop dat Za slaapt… ehh… ze slaapt ;)

Klopt. In een bericht van 2017 steekt Marco nog de loftrompet over haar. Hij noemde haar zijn beste vriendin, personal assistent die hem altijd scherp houdt, duizendpoot, spin in het web, ongekend grappig.
Zelfs Maan (de ironie) bedankte haar na haar Voice-overwinning als onderdeel van de Borsato-kliek.
  zondag 19 december 2021 @ 08:10:37 #160
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202697404
John van den Heuvel mengt zich weer in de strijd 8-)

quote:
‘Marco Borsato hoopt eventuele nieuwe slachtoffers af te schrikken’

John van den Heuvel sluit niet uit dat Marco Borsato hoopt om eventuele nieuwe vermeende slachtoffers af te schrikken met zijn aangifte. “Dit kan hen weerhouden om aangifte te doen.”

Van de stemmers op een Mediacourant-poll denkt momenteel 86 procent dat Marco aangifte heeft gedaan om eventuele nieuwe vermeende slachtoffers af te schrikken.

https://www.mediacourant.(...)ers-af-te-schrikken/
De intimiderende praktijken van Marco worden blijkbaar door de grote meerderheid doorzien :wtf:

[ Bericht 6% gewijzigd door Tengano op 19-12-2021 08:49:15 ]
  zondag 19 december 2021 @ 08:32:49 #161
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202697501
quote:
14s.gif Op zondag 19 december 2021 08:10 schreef Tengano het volgende:
John van den Heuvel mengt zich weer in de strijd 8-)
[..]

Niceee. Go John. Aanpakken die viezeriken.
  zondag 19 december 2021 @ 08:41:32 #162
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_202697540
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 22:05 schreef Pippalena het volgende:
Borsato heeft zelf ook maar LTS en een of andere bakkersvakopleiding. Zeker vroeger, toen je nog de optie Mavo had, was LTS het laagste dat er was. Dan was je gewoon echt niet snugger als je daarheen moest.
Met MBO is het meisje hoger opgeleid dan hijzelf.
Was dat heel vroeger niet gewoon een gerespecteerde vakopleiding?

Oudere mensen in m'n omgeving (zelf deels LTS, en niet persé enorme uilskuikens) beweren dat iig.

(Offtopic, ik weet het.)
  zondag 19 december 2021 @ 08:58:13 #163
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_202697614
Kind is niet zwakbegaafd, Google op d'r naam en je vindt een youtube video waar ze paar jaar terug op school geïnterviewd is.
Haters everywhere but I don't really care.
pi_202697631
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 02:14 schreef Lievert het volgende:
Hoezo is dat dagboek niet geloofwaardig?
Probeer vooral zelf maar eens een dagboek te faken zonder ook maar één fout te maken in data en gebeurtenissen rondom iemand anders. (En dan 5 jaar terug in de tijd)
Schrijf je dan ook maar één lullig detail dat niet klopt dan hang je meteen qua geloofwaardigheid.

En die hele theorie dat zijn verbannen fanclubdames dit zo flikken is ook larie. Als dat het plan was waren er immers maar twee nodig:
1 die zegt het slachtoffer te zijn
1 die zegt dat ze getuige was doordat ze ‘per ongeluk’ binnen liep.
Dan had je 2 tegen 1 en had Marco het ver te zoeken. Ik vind het hele dagboekverhaal dus wel plausibel.
Het valt op dit moment ook nog niet uit te sluiten dat het wel een vooropgezet plan is. Beide partijen hebben hun aangiftes gedaan en nu is het afwachten.
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  zondag 19 december 2021 @ 09:04:56 #165
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202697641
quote:
1s.gif Op zondag 19 december 2021 08:58 schreef matthijst het volgende:
Kind is niet zwakbegaafd, Google op d'r naam en je vindt een youtube video waar ze paar jaar terug op school geïnterviewd is.
Uiteindelijk is het ook niet ter zake doend. Het is nu vooral belangrijk dat Marco zelf iets gaat zeggen, want hoe langer hij verdwenen is hoe verdachter alles wordt voor de massa. Mensen eisen antwoorden.
pi_202697642
quote:
14s.gif Op zondag 19 december 2021 08:10 schreef Tengano het volgende:
John van den Heuvel mengt zich weer in de strijd 8-)
[..]
De intimiderende praktijken van Marco worden blijkbaar door de grote meerderheid doorzien :wtf:
Ik vind eigenlijk dat John van den Heuvel hier wel iets onafhankelijker mag opereren. Die is al volledig op de bagagedrager van het slachtoffer gesprongen. Wellicht heeft hij doorslaggevend bewijs gezien, maar anders moet je het feitelijk houden.
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  zondag 19 december 2021 @ 09:16:01 #167
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_202697673
quote:
1s.gif Op zondag 19 december 2021 08:41 schreef Eightyone het volgende:

[..]
Was dat heel vroeger niet gewoon een gerespecteerde vakopleiding?

Oudere mensen in m'n omgeving (zelf deels LTS, en niet persé enorme uilskuikens) beweren dat iig.

(Offtopic, ik weet het.)
Je ging vooral naar het lager beroepsonderwijs (lts, lhno, leao) als ze dachten dat je niet hoger aankon.
Uitzondering voor degenen die hun hele leven al wisten dat ze timmerman of elektricien wilden worden.
Dat het beroepsgerichte opleidingsniveau van met name de lagere technische school (lts) en het lager economisch en administratief onderwijs (leao) veel hoger was dan bij hun huidige tegenhangers staat buiten kijf, je kon echt wel wat als je van de lts kwam, het was een prima basis om bij een baas al werkend bij te leren.
De huishoudschool (lhno: lager huishoudelijk en nijverheidsonderwijs) bestaat helemaal niet meer maar dat is wel hetzelfde niveau.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_202697756
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 09:05 schreef TheVulture het volgende:

[..]
Ik vind eigenlijk dat John van den Heuvel hier wel iets onafhankelijker mag opereren. Die is al volledig op de bagagedrager van het slachtoffer gesprongen. Wellicht heeft hij doorslaggevend bewijs gezien, maar anders moet je het feitelijk houden.
Dat is ook juist wat hij zegt? Dat hij aanvullend bewijs heeft, of in elk niet voor niets ervan overtuigd is? Nou dat zal echt niet zijn door bijvoorbeeld alleen maar een lief snoetje van de moeder
*geboren in Rotterdam, woonachtig in Duitsland, verlangt naar Zweden*
  zondag 19 december 2021 @ 09:36:14 #169
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202697833
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 09:05 schreef TheVulture het volgende:
Ik vind eigenlijk dat John van den Heuvel hier wel iets onafhankelijker mag opereren. Die is al volledig op de bagagedrager van het slachtoffer gesprongen. Wellicht heeft hij doorslaggevend bewijs gezien, maar anders moet je het feitelijk houden.
Zeg dat maar tegen kamp Shownieuws ;)

[ Bericht 0% gewijzigd door Tengano op 19-12-2021 09:41:29 ]
pi_202697940
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 09:05 schreef TheVulture het volgende:

[..]
Ik vind eigenlijk dat John van den Heuvel hier wel iets onafhankelijker mag opereren. Die is al volledig op de bagagedrager van het slachtoffer gesprongen. Wellicht heeft hij doorslaggevend bewijs gezien, maar anders moet je het feitelijk houden.
Dat bewijs heeft hij ook gehoord zegt hij. Er zijn geluidsopnames
“I mean, nobody’s scientifically perfect, but Suzie’s about as close to being perfect as any human could possibly be.”
pi_202697945
quote:
1s.gif Op zondag 19 december 2021 08:58 schreef matthijst het volgende:
Kind is niet zwakbegaafd, Google op d'r naam en je vindt een youtube video waar ze paar jaar terug op school geïnterviewd is.
Klopt, leuke job nu ook. Werkt hard en veel.
  zondag 19 december 2021 @ 09:50:47 #172
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_202697955
quote:
14s.gif Op zondag 19 december 2021 09:04 schreef Draak31 het volgende:

[..]
Uiteindelijk is het ook niet ter zake doend. Het is nu vooral belangrijk dat Marco zelf iets gaat zeggen, want hoe langer hij verdwenen is hoe verdachter alles wordt voor de massa. Mensen eisen antwoorden.
Nee, maar die ratjes uit Marco's kamp proberen nou te doen alsof het een geestelijk achtergestelde was, zodat mensen denken aan een down met Johnny deelneemster die stiekem verliefd was op Marco. :r
Haters everywhere but I don't really care.
  zondag 19 december 2021 @ 10:36:21 #173
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202698447
Achteraf gezien is dit toch wel een heel mooi artikel hoor. Een maand later is in Nederland de pleuris uitgebroken inzake de liefdesperikelen van afgod Marco.

In your face Evert :W
quote:
Evert Santegoeds: ‘Waar blijft je Borsato-dirt, Yvonne Coldeweijer?’ :(

Evert Santegoeds ergert zich een versuffing aan Yvonne Coldeweijer. Als ze écht pikant nieuws heeft over Marco Borsato, dan moet ze daar eens mee over de brug komen, zegt de Privé-baas :(

https://www.mediacourant.(...)-yvonne-coldeweijer/
As you wish ^O^
  zondag 19 december 2021 @ 10:46:19 #174
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_202698529
Pff dit topic is niet meer bij te houden. Maar dit zal wel gaan knallen in de rechtszaal dan.
pi_202698628
Waar blijven die andere twee met hun aangiftes tegen Marco?
pi_202698868
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 10:58 schreef quirina het volgende:
Waar blijven die andere twee met hun aangiftes tegen Marco?
die hebben hun verhaal nog maar aan 1 roddeljournalist weten te verkopen.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_202698900
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 09:05 schreef TheVulture het volgende:

[..]
Ik vind eigenlijk dat John van den Heuvel hier wel iets onafhankelijker mag opereren. Die is al volledig op de bagagedrager van het slachtoffer gesprongen. Wellicht heeft hij doorslaggevend bewijs gezien, maar anders moet je het feitelijk houden.
Zijn rol in deze is het slachtoffer bijstaan. Die rol is duidelijk en vanuit dat oogpunt vertelt hij het verhaal. Hij is daar ook transparant in; hij pretendeert geen objectieve journalist te zijn die hier verslag van doet.
pi_202698939
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 11:19 schreef spectrumanalyser het volgende:

[..]
die hebben hun verhaal nog maar aan 1 roddeljournalist weten te verkopen.
Sinds wanneer zijn Mick en John roddeljournalist?
Helemaal prima om een tegengeluid te geven en kritisch te zijn, maar hou je eens bij de feiten.
pi_202698947
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 10:58 schreef quirina het volgende:
Waar blijven die andere twee met hun aangiftes tegen Marco?
Gaat niet zo snel allemaal als het een zedenzaak betreft. Je moet dan eerst wachten tot een zedenspecialist tijd heeft. Niet iedere agent mag aan zedenzaken werken, en die zedenspecialisten zijn druk.
- De eerste stap is dan een informatief gesprek.
- Daarna volgt een week of twee bedenktijd.
- Pas weer daarna volgt eventueel de aangifte.

Als er dus nieuwe aangiftes volgen duurt dat nog wel even. 😬
People who reply to my sarcasm with sarcasm are my favourite :')
pi_202698998
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 11:24 schreef Lievert het volgende:

[..]
Gaat niet zo snel allemaal als het een zedenzaak betreft. Je moet dan eerst wachten tot een zedenspecialist tijd heeft. Niet iedere agent mag aan zedenzaken werken, en die zedenspecialisten zijn druk.
- De eerste stap is dan een informatief gesprek.
- Daarna volgt een week of twee bedenktijd.
- Pas weer daarna volgt eventueel de aangifte.

Als er dus nieuwe aangiftes volgen duurt dat nog wel even. 😬
Sowieso grappig hoe mensen soms denken dat een juridisch proces (en dan bedoel ik het hele traject vanaf aangifte) stilstaat omdat we er als publiek niks over horen.

Bij Jos Brech waren er elke dag users in het betreffende topic die na zijn arrestatie die zeiden dat er zo weinig nieuws was.

[ Bericht 0% gewijzigd door letmehearyouscream op 19-12-2021 11:34:05 ]
pi_202699003
quote:
1s.gif Op zondag 19 december 2021 09:50 schreef matthijst het volgende:

[..]
Nee, maar die ratjes uit Marco's kamp proberen nou te doen alsof het een geestelijk achtergestelde was, zodat mensen denken aan een down met Johnny deelneemster die stiekem verliefd was op Marco. :r
Nou ja, daar kwam Roddelpraat mee. Dennis had het over een "verlaagd iq" (bron, 9:55).

[ Bericht 7% gewijzigd door Claudia_x op 19-12-2021 11:36:11 ]
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_202699029
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 11:24 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Sinds wanneer zijn Mick en John roddeljournalist?
Helemaal prima om een tegengeluid te geven en kritisch te zijn, maar hou je eens bij de feiten.
Ja natuurlijk, achter de desk bij RTL Boulevard staan louter mensen in hun functie als gediplomeerd professoren.
Welke feiten? Er is nog helemaal geen enkel feit bewezen, het zijn voorlopig onderbuikgevoelens, roddels en meningen.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_202699047
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 11:28 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Sowieso grappig hoe mensen soms denken dat een juridisch proces (en dan bedoel ok het hele traject vanaf aangifte) stilstaat omdat we er als publiek niks over horen.

Bij Jos Brech waren er elke dag users in het betreffende topic die na zijn arrestatie die zeiden dat er zo weinig nieuws was.
Een pagina terug staat er ook al dat Borsato iets moest verklaren want 'mensen willen antwoorden' :P

Er gaat natuurlijk geen kloot bewezen kunnen worden dus deze gate zal lang moeten sudderen op weinig nieuws, ben ik bang :P
-nee-
pi_202699065
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 11:30 schreef spectrumanalyser het volgende:

[..]
Ja natuurlijk, achter de desk bij RTL Boulevard staan louter mensen in hun functie als gediplomeerd professoren.
Welke feiten? Er is nog helemaal geen enkel feit bewezen, het zijn voorlopig onderbuikgevoelens, roddels en meningen.
Ik zeg niet dat er iets bewezen is. Ik doel op het feit dat de andere twee vermeende slachtoffers in contact staan met Mick en John. En dat zijn in mijn ogen geen roddeljournalisten.

[ Bericht 0% gewijzigd door letmehearyouscream op 19-12-2021 11:38:26 ]
pi_202699080
quote:
14s.gif Op zondag 19 december 2021 11:31 schreef Marsenal het volgende:

[..]
Een pagina terug staat er ook al dat Borsato iets moest verklaren want 'mensen willen antwoorden' :P

Er gaat natuurlijk geen kloot bewezen kunnen worden dus deze gate zal lang moeten sudderen op weinig nieuws, ben ik bang :P
Mwah.. er zijn vast genoeg manieren waarop de mensen rondom Borsato het vermeende slachtoffer in een kwaad daglicht kunnen stellen.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_202699151
quote:
1s.gif Op zondag 19 december 2021 09:50 schreef matthijst het volgende:

[..]
Nee, maar die ratjes uit Marco's kamp proberen nou te doen alsof het een geestelijk achtergestelde was, zodat mensen denken aan een down met Johnny deelneemster die stiekem verliefd was op Marco. :r
Dezelfde users die constant (terecht overigens) de betrouwbaarheid van die roddelkanalen in twijfel trekken maar vervolgens compleet aan de haal gaan met dit "feit" over haar verstandelijke vermogens.
pi_202699160
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 11:32 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Ik zeg niet dat er iets bewezen is. Ik doelop het feit dat de andere twee vermeende slachtoffers in contact staan met Mick en John. En dat zijn in mijn ogen geen roddeljournalisten.
Roddel dus. Er is niets bewezen, er zijn geen harde feiten. Dan ben je dus niet met wetenschap of feiten bezig maar puur met roddels.

Pas als de stadionzanger is ontboden op het politiebureau, dan pas kan je stellen dat er voldoende aanleiding is om te spreken van een zaak.
Pas in een rechtszaal zal er de eed moeten worden afgelegd.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_202699169
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 11:30 schreef spectrumanalyser het volgende:

[..]
Ja natuurlijk, achter de desk bij RTL Boulevard staan louter mensen in hun functie als gediplomeerd professoren.
Welke feiten? Er is nog helemaal geen enkel feit bewezen, het zijn voorlopig onderbuikgevoelens, roddels en meningen.
Dat is wel kort door de bocht niet?
Het is een feit dat een 22-jarige aangifte heeft gedaan en justitie heeft besloten deze zaak met voorrang op te pakken. Leuk dat je kritisch bent, maar van een helder blauwe hemel boven Borsato is momenteel ook geen sprake hè! 🌧

Van een zaak is wel degelijk sprake. Helemaal niet relevant of de verdachte al wel of niet ontboden is voor verhoor! En ook dat zal slechts een kwestie van tijd zijn.

Iets met hoor en wederhoor….

[ Bericht 10% gewijzigd door Lievert op 19-12-2021 11:44:04 (.)(.) ]
People who reply to my sarcasm with sarcasm are my favourite :')
pi_202699193
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 11:38 schreef spectrumanalyser het volgende:

[..]
Roddel dus. Er is niets bewezen, er zijn geen harde feiten. Dan ben je dus niet met wetenschap of feiten bezig maar puur met roddels.

Pas als de stadionzanger is ontboden op het politiebureau, dan pas kan je stellen dat er voldoende aanleiding is om te spreken van een zaak.
Pas in een rechtszaal zal er de eed moeten worden afgelegd.
Lezen is ook een vak he. Ik zeg niet dat er een feit is bewezen in deze zaak, ik reageer op jouw stelling dat de 2 slachtoffers hun verhaal alleen aan 1 roddeljournalist hebben verkocht.

Dus: nee ik zeg niet dat deze 2 de waarheid spreken of dat er ook naar iets bewezen is, ik reageer ALLEEN op wat jij zegt over de twee vermeende slachtoffers. Post 176. Als je nu nog niet begrijpt wat ik bedoel, geef ik het echt op.

[ Bericht 2% gewijzigd door letmehearyouscream op 19-12-2021 12:14:30 ]
pi_202699202
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 11:38 schreef spectrumanalyser het volgende:

[..]
Roddel dus. Er is niets bewezen, er zijn geen harde feiten. Dan ben je dus niet met wetenschap of feiten bezig maar puur met roddels.
Toen Edward Snowden met Glenn Greenwald en Laura Poitras over de vermeende misstanden bij de NSA sprak, werden zij niet ineens roddeljournalisten.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_202699203
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 11:38 schreef Lievert het volgende:

[..]
Dat is wel kort door de bocht niet?
Het is een feit dat een 22-jarige aangifte heeft gedaan en justitie heeft besloten deze zaak met voorrang op te pakken. Leuk dat je kritisch bent, maar van een helder blauwe hemel boven Borsato is momenteel ook geen sprake hè! 🌩
Het zegt nog allemaal niets. Intussen is de stadionzanger in heel Nederland al veroordeeld terwijl er juridisch gezien nog niet eens een zaak is.

Pijnlijk allemaal, de naam van de stadionzanger gaat door het hele land en de naam van het slachtoffer krijgt bescherming. Of je die stadionzanger nou leuk vind of niet, het gaat natuurlijk nergens over dat die man nu al hangt. Ookal heeft ie 't eerder buiten de deur gedaan, dat zijn zaken die volstrekt niet relevant zijn.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_202699257
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 11:41 schreef spectrumanalyser het volgende:

[..]
Het zegt nog allemaal niets. Intussen is de stadionzanger in heel Nederland al veroordeeld terwijl er juridisch gezien nog niet eens een zaak is.

Pijnlijk allemaal, de naam van de stadionzanger gaat door het hele land en de naam van het slachtoffer krijgt bescherming. Of je die stadionzanger nou leuk vind of niet, het gaat natuurlijk nergens over dat die man nu al hangt. Ookal heeft ie 't eerder buiten de deur gedaan, dat zijn zaken die volstrekt niet relevant zijn.
Het zegt allemaal niets? Ehhh…
Die zaak is er, of je het nou leuk vindt of niet.
Waar jij over valt is de publieke opinie…. Dat is een heel ander verhaal. Snap je het verschil?
🤔

[ Bericht 1% gewijzigd door Lievert op 19-12-2021 11:54:47 (.)(.) ]
People who reply to my sarcasm with sarcasm are my favourite :')
pi_202699396
quote:
1s.gif Op zondag 19 december 2021 08:58 schreef matthijst het volgende:
Kind is niet zwakbegaafd, Google op d'r naam en je vindt een youtube video waar ze paar jaar terug op school geïnterviewd is.
Goede tip. Inderdaad totaal niet zwakbegaafd. Waarschijnlijk hetzelfde intellectuele niveau als Borsato zelf.

Ik zag hier een poll waarin 97% gelooft dat Borsato schuldig is. Ik hoor bij die andere 3%.

Dat Borsato handtastelijk is, is geen geheim. Overal kun je foto's en filmpjes vinden waarop hij met zijn handen aan vrouwen zit. Blijkbaar vinden die dat allemaal prima.

Beetje hypocriet om dan moeilijk te gaan doen als de hand even al dan niet bewust op borst, bil of been terecht komt.

Wat is het verschil tussen een rug en een bil? Wat is het verschil tussen een borst en een buik?

Kijk, van mij en mijn dochters moet iedereen helemaal met zijn poten afblijven. Geen handen op rug, arm, schouders.

Maar als je wel van dat kleffe gewriemel houdt, moet je verder ook niet moeilijk doen als de hand wat afdwaalt. Hij heeft immers niet IN haar kut of kont gezeten.
pi_202699462
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 11:58 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:

[..]
Goede tip. Inderdaad totaal niet zwakbegaafd. Waarschijnlijk hetzelfde intellectuele niveau als Borsato zelf.

Ik zag hier een poll waarin 97% gelooft dat Borsato schuldig is. Ik hoor bij die andere 3%.

Dat Borsato handtastelijk is, is geen geheim. Overal kun je foto's en filmpjes vinden waarop hij met zijn handen aan vrouwen zit. Blijkbaar vinden die dat allemaal prima.

Beetje hypocriet om dan moeilijk te gaan doen als de hand even al dan niet bewust op borst, bil of been terecht komt.

Wat is het verschil tussen een rug en een bil? Wat is het verschil tussen een borst en een buik?

Kijk, van mij en mijn dochters moet iedereen helemaal met zijn poten afblijven. Geen handen op rug, arm, schouders.

Maar als je wel van dat kleffe gewriemel houdt, moet je verder ook niet moeilijk doen als de hand wat afdwaalt. Hij heeft immers niet IN haar kut of kont gezeten.
Hoe weet je dat?

Ik vermoed dat het hier om andere vermeende aanrakingen gaat dan wat je op zulke foto's ziet....
  zondag 19 december 2021 @ 12:04:18 #195
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202699477
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 11:58 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:

[..]
Goede tip. Inderdaad totaal niet zwakbegaafd. Waarschijnlijk hetzelfde intellectuele niveau als Borsato zelf.

Ik zag hier een poll waarin 97% gelooft dat Borsato schuldig is. Ik hoor bij die andere 3%.

Dat Borsato handtastelijk is, is geen geheim. Overal kun je foto's en filmpjes vinden waarop hij met zijn handen aan vrouwen zit. Blijkbaar vinden die dat allemaal prima.

Beetje hypocriet om dan moeilijk te gaan doen als de hand even al dan niet bewust op borst, bil of been terecht komt.

Wat is het verschil tussen een rug en een bil? Wat is het verschil tussen een borst en een buik?

Kijk, van mij en mijn dochters moet iedereen helemaal met zijn poten afblijven. Geen handen op rug, arm, schouders.

Maar als je wel van dat kleffe gewriemel houdt, moet je verder ook niet moeilijk doen als de hand wat afdwaalt. Hij heeft immers niet IN haar kut of kont gezeten.
Wat een gekke ideetjes heb jij joh. Getver.
  Tettenkoning zondag 19 december 2021 @ 12:04:25 #196
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_202699479
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 11:58 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:
Maar als je wel van dat kleffe gewriemel houdt, moet je verder ook niet moeilijk doen als de hand wat afdwaalt. Hij heeft immers niet IN haar kut of kont gezeten.
Dat is nog maar de vraag natuurlijk...
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
pi_202699500
quote:
10s.gif Op zondag 19 december 2021 12:04 schreef Nine. het volgende:

[..]
Dat is nog maar de vraag natuurlijk...
Bizar hoe users anderen verwijten mee te gaan op roddels en onderbuikgevoelens, maar dit dan wel zo gedecideerd stellen.
pi_202699503
Ik hoor ook bij die 3%.

De stadionzanger zal gerust niet de meest nette persoon zijn als 't gaat om sociale contacten. Kan een cultuurverschil zijn, de stadionzanger is 50% Italiaans.

Jarenlang praten met roddeljournalisten en dan met het verhaal komen dat je eerder al contact had met de politie.... erhm, tja.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
  zondag 19 december 2021 @ 12:09:30 #199
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202699541
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 12:06 schreef spectrumanalyser het volgende:
Ik hoor ook bij die 3%.

De stadionzanger zal gerust niet de meest nette persoon zijn als 't gaat om sociale contacten. Kan een cultuurverschil zijn, de stadionzanger is 50% Italiaans.

Jarenlang praten met roddeljournalisten en dan met het verhaal komen dat je eerder al contact had met de politie.... erhm, tja.
En als je bij die 3% 7% zit, vraag je je dan niet af van "Goh, zou ik er dan misschien naast zitten" :?

Of geloof je eerder dat die 93% van de mensen, de zeg maar, 'wappies' zijn.

[ Bericht 3% gewijzigd door Tengano op 19-12-2021 14:27:16 ]
pi_202699582
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 12:09 schreef Tengano het volgende:

[..]
En als je bij die 3% zit, vraag je je dan niet af van Goh, zou ik er dan toch misschien naast zitten Of geloof je eerder dat die 97% van de mensen de zeg maar de wappies zijn.
Nee, ik denk eerder dat de stadionzanger onschuldig is totdat het tegendeel bewezen is.

Je mag van mij gerust van alles denken en al die diarree bekijken van Yvonne, Jan Roos en zelfs Lange Frans sluit zich erbij aan. Allemaal best, ik verspil m'n tijd er niet aan.

Geen oordeel over mensen die andere dingen geloven. Ik zal niet schreeuwen dat je mij niet moet tegenkomen ;)
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_202699638
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 11:58 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:

[..]
Kijk, van mij en mijn dochters moet iedereen helemaal met zijn poten afblijven. Geen handen op rug, arm, schouders.

Maar als je wel van dat kleffe gewriemel houdt, moet je verder ook niet moeilijk doen als de hand wat afdwaalt. Hij heeft immers niet IN haar kut of kont gezeten.
Over hypocriet gesproken 😄
Van jouw dochters moeten ze afblijven zeg je?
Fijn dat je vervolgens even gaat bepalen hoe de aangeefster en moeder hierover denken. 🧐
Die vinden dat volgens jou dus allemaal prima en moeten dus niet zeuren?

Vertel je er ook even bij wanneer je deze mening van hen vernomen hebt. Blijkbaar vonden ze het NIET oké, die aangifte hebben ze immers niet voor de katse viool gedaan 🎻

[ Bericht 1% gewijzigd door Lievert op 19-12-2021 12:28:28 (.)(.) ]
People who reply to my sarcasm with sarcasm are my favourite :')
pi_202699770
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 11:58 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:

[..]
Goede tip. Inderdaad totaal niet zwakbegaafd. Waarschijnlijk hetzelfde intellectuele niveau als Borsato zelf.

Ik zag hier een poll waarin 97% gelooft dat Borsato schuldig is. Ik hoor bij die andere 3%.

Dat Borsato handtastelijk is, is geen geheim. Overal kun je foto's en filmpjes vinden waarop hij met zijn handen aan vrouwen zit. Blijkbaar vinden die dat allemaal prima.

Beetje hypocriet om dan moeilijk te gaan doen als de hand even al dan niet bewust op borst, bil of been terecht komt.

Wat is het verschil tussen een rug en een bil? Wat is het verschil tussen een borst en een buik?

Kijk, van mij en mijn dochters moet iedereen helemaal met zijn poten afblijven. Geen handen op rug, arm, schouders.

Maar als je wel van dat kleffe gewriemel houdt, moet je verder ook niet moeilijk doen als de hand wat afdwaalt. Hij heeft immers niet IN haar kut of kont gezeten.
Als jij het verschil niet ziet/begrijpt tussen aan borsten, billen of tussen de benen van iemand zitten en iemands rug/arm/schouders/buik aanraken (al kan dat ook heel vervelend/ongewenst zijn, daar niet van!), schort er geestelijk iets aan je.

Als ik moet kiezen tussen Marco die de waarheid ( :') ) vertelt of dat meisje, dan heb ik zelf veel meer geloof in dat meisje (en die moeder van dat meisje)... Maar we gaan het zien... Heftig iig als het waar is en ook heftig als het niet waar blijkt...
Tails tell tales
pi_202699891
Dat Marco überhaupt nooit aangifte heeft gedaan tegen die moeder? Waarom het OM vragen om onderzoek naar de bron te zoeken als hij het kennelijk al wist? Vind ik wel opmerkelijk.
  zondag 19 december 2021 @ 12:39:24 #204
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202699990
Marco is zoek :o Hoe kan dat nou? :{
quote:
Evert Santegoeds kan Marco Borsato niet vinden: ‘Speld in hooiberg’

Het lukt Evert Santegoeds maar niet om Marco Borsato op te sporen met zijn paparazzibataljon. Hij vermoedt dat de zanger momenteel niet in Nederland is, maar mogelijk in een vakantievilla op Ibiza.

Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van Privé, weet al ruim anderhalf jaar over de misbruikgeruchten rondom Marco Borsato, maar heeft dat nooit naar buiten gebracht :)

Nu er daadwerkelijk aangifte is gedaan tegen de zanger, is Evert er alsnog bovenop! gesprongen :+

https://www.mediacourant.(...)n-speld-in-hooiberg/
Gewoon een onzinbericht dus. Van Evert dan. Anouk kent Leontien die ongetwijfeld weet waat hij zit. En haar bosjesfotograaf is weer het kanaal naar Guido en Evert. Blijkbaar wordt Marco dus weer in bescherming genomen en doen ze wederom alsof.

Die mensen van de roddelpers zijn niet meer dan de allemans vriend van al die multimulionairs. En die gaan niet moeilijk doen, want anders ben je niet meer welkom op al die extravagante feestjes en dergelijke.

"Don't bite the hand that feeds you"
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 6% gewijzigd door Tengano op 19-12-2021 16:02:55 ]
  zondag 19 december 2021 @ 12:50:08 #205
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202700132
Ik heb zo'n voorgevoel dat we vandaag meer gaan horen. Afgelopen dagen waren natuurlijk cruciaal voor de andere slachtoffers die nog aangifte willen doen. John heeft duidelijk laten zien dat hij dubbel op inzet nu en Marco op scherp gezet. Nu is het tijd om die aangiftes in te dienen als Marco echt vuiligheid heeft uitgehaald.
pi_202700145
wat een bullshit weer. De stadionzanger is gewoon thuis.
heet gerucht dat hij zou vluchten gaat al sinds November rond. Hij zou vertrekken naar Italie.

Nhnieuws stond afgelopen week een tijd te posten bij hem voor de deur. Er kwam een pakketje en de pakketbezorger trof hem binnen aan. Pakketbezorger kreeg daarna meteen de ploeg van nhnieuws op zich.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
  Spellchecker zondag 19 december 2021 @ 12:51:39 #207
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_202700158
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 12:50 schreef spectrumanalyser het volgende:
wat een bullshit weer. De stadionzanger is gewoon thuis.
heet gerucht dat hij zou vluchten gaat al sinds November rond. Hij zou vertrekken naar Italie.

Nhnieuws stond afgelopen week een tijd te posten bij hem voor de deur. Er kwam een pakketje en de pakketbezorgen trof hem binnen aan.
:o
pi_202700161
Nee, het gaat minstens nog weken duren. De politie zal ook niet over 1 nacht ijs willen gaan.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
  zondag 19 december 2021 @ 12:52:07 #209
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202700163
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 12:50 schreef spectrumanalyser het volgende:
wat een bullshit weer. De stadionzanger is gewoon thuis.
heet gerucht dat hij zou vluchten gaat al sinds November rond. Hij zou vertrekken naar Italie.

Nhnieuws stond afgelopen week een tijd te posten bij hem voor de deur. Er kwam een pakketje en de pakketbezorgen trof hem binnen aan.
Interessant. Hij zit dus gewoon binnen te stinken terwijl zijn familienaam door de slijk getrokken wordt. Ook een keus natuurlijk.
pi_202700742
quote:
14s.gif Op zondag 19 december 2021 12:52 schreef Draak31 het volgende:

[..]
Interessant. Hij zit dus gewoon binnen te stinken terwijl zijn familienaam door de slijk getrokken wordt. Ook een keus natuurlijk.
Ik denk dat hij weinig kan doen op dit punt. Zou als ik hem was wel mijn kinderen dringend adviseren de comments uit te schakelen op insta.
  Spellchecker zondag 19 december 2021 @ 13:29:39 #211
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_202700827
quote:
1s.gif Op zondag 19 december 2021 13:25 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Ik denk dat hij weinig kan doen op dit punt. Zou als ik hem was wel mijn kinderen dringend adviseren de comments uit te schakelen op insta.
Als ik.hem was zou ik alle insta van mijn/vrouw/kinderen op privé of uitzetten.
  zondag 19 december 2021 @ 13:43:18 #212
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_202701088
quote:
1s.gif Op zondag 19 december 2021 08:41 schreef Eightyone het volgende:

[..]
Was dat heel vroeger niet gewoon een gerespecteerde vakopleiding?

Oudere mensen in m'n omgeving (zelf deels LTS, en niet persé enorme uilskuikens) beweren dat iig.

(Offtopic, ik weet het.)
Dat gaat niet altijd op (dat LTS voor domme mensen is, integendeel zelfs). Mijn broer is door mijn vader gedwongen om naar de LTS te gaan terwijl hij met zijn CITO scores makkelijk havo, misschien wel VWO had aangekund.

Het is een beetje treurig dat het LBO zo’n negatief imago heeft gekregen door allerlei verschillende oorzaken terwijl we nu overal technische vakmensen tekort komen.
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_202701235
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 12:06 schreef spectrumanalyser het volgende:
Ik hoor ook bij die 3%.

De stadionzanger zal gerust niet de meest nette persoon zijn als 't gaat om sociale contacten. Kan een cultuurverschil zijn, de stadionzanger is 50% Italiaans.

Jarenlang praten met roddeljournalisten en dan met het verhaal komen dat je eerder al contact had met de politie.... erhm, tja.
Ik vraag me af of je bij die 3% hoort omdat het nou eenmaal zo gaat in een rechtsstaat of dat je daadwerkelijk denkt dat Marco onschuldig is. Dat eerste zou heroïsch zijn.
Het ligt aan de instanties zelf
pi_202701270
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 13:50 schreef Poefbank het volgende:

[..]
Ik vraag me af of je bij die 3% hoort omdat het nou eenmaal zo gaat in een rechtsstaat of dat je daadwerkelijk denkt dat Marco onschuldig is. Dat eerste zou heroïsch zijn.
dat eerste natuurlijk.

mocht ie veroordeeld zijn dan zal je mij niet horen roepen dat 'ie onschuldig is.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_202702285
Hij is pas schuldig als de rechter dat uitgesproken heeft.
Waar zijn de andere twee aangiftes van die andere slachtoffers?
  zondag 19 december 2021 @ 15:12:33 #216
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_202702326
Aangezien je in herhaling valt:

quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 10:58 schreef quirina het volgende:
Waar blijven die andere twee met hun aangiftes tegen Marco?
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 15:10 schreef quirina het volgende:
Hij is pas schuldig als de rechter dat uitgesproken heeft.
Waar zijn de andere twee aangiftes van die andere slachtoffers?
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 11:24 schreef Lievert het volgende:

[..]
Gaat niet zo snel allemaal als het een zedenzaak betreft. Je moet dan eerst wachten tot een zedenspecialist tijd heeft. Niet iedere agent mag aan zedenzaken werken, en die zedenspecialisten zijn druk.
- De eerste stap is dan een informatief gesprek.
- Daarna volgt een week of twee bedenktijd.
- Pas weer daarna volgt eventueel de aangifte.

Als er dus nieuwe aangiftes volgen duurt dat nog wel even. 😬
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_202702365
Het gaat om de grote Marco Borsato hè? Een beroemde Nederlander die meerdere keren Ahoy heeft uitverkocht.
Dus als hij al Prio krijgt met onderzoek en aangifte, dan moet dat ook voor zijn mogelijke slachtoffers gelden.
  zondag 19 december 2021 @ 15:21:50 #218
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_202702555
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 15:14 schreef quirina het volgende:
Het gaat om de grote Marco Borsato hè? Een beroemde Nederlander die meerdere keren Ahoy heeft uitverkocht.
Dus als hij al Prio krijgt met onderzoek en aangifte, dan moet dat ook voor zijn mogelijke slachtoffers gelden.
Lees anders deze post even terug:

AgnesGru in SHO / Borsato gate Deel 13: Borsato’s BBQ-verklaring
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_202702656
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 12:27 schreef Forbry het volgende:

[..]
Als jij het verschil niet ziet/begrijpt tussen aan borsten, billen of tussen de benen van iemand zitten en iemands rug/arm/schouders/buik aanraken (al kan dat ook heel vervelend/ongewenst zijn, daar niet van!), schort er geestelijk iets aan je.
Ik zie dat verschil zeker wel, maar je geeft zelf ook al aan het aanraken van bijvoorbeeld de rug ook heel ongewenst kan zijn.

Zelf wil ik door een vreemde helemaal niet aangeraakt worden, maar ik zie ook dat ieder mens daar zijn eigen opvattingen over kan hebben. Het hangt er vanaf in welke kringen je je begeeft.

Het is mij opgevallen dat bij de lagere sociale klassen veel lichamelijk contact is tussen vrienden, maar ook tussen vage kennisen en totale vreemden. Inclusief handen op billen, benen en borsten. Ik beschouw dat als primitief apengedrag.
pi_202702681
quote:
4s.gif Op zondag 19 december 2021 12:04 schreef Draak31 het volgende:

[..]
Wat een gekke ideetjes heb jij joh. Getver.
Jij bent dus zo'n wriemelaar. Duidelijk.
pi_202702696
quote:
10s.gif Op zondag 19 december 2021 12:04 schreef Nine. het volgende:

[..]
Dat is nog maar de vraag natuurlijk...
Staat niet in de tenlastenlegging.
pi_202702720
quote:
1s.gif Op zondag 19 december 2021 12:17 schreef Lievert het volgende:

[..]
Over hypocriet gesproken 😄
Van jouw dochters moeten ze afblijven zeg je?
Fijn dat je vervolgens even gaat bepalen hoe de aangeefster en moeder hierover denken. 🧐
Die vinden dat volgens jou dus allemaal prima en moeten dus niet zeuren?

Vertel je er ook even bij wanneer je deze mening van hen vernomen hebt. Blijkbaar vonden ze het NIET oké, die aangifte hebben ze immers niet voor de katse viool gedaan 🎻
Aangeefster en moeder vonden het prima. Totdat de geldstroom opdroogde.
pi_202702838
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 15:26 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:

[..]
Ik zie dat verschil zeker wel, maar je geeft zelf ook al aan het aanraken van bijvoorbeeld de rug ook heel ongewenst kan zijn.

Zelf wil ik door een vreemde helemaal niet aangeraakt worden, maar ik zie ook dat ieder mens daar zijn eigen opvattingen over kan hebben. Het hangt er vanaf in welke kringen je je begeeft.

Het is mij opgevallen dat bij de lagere sociale klassen veel lichamelijk contact is tussen vrienden, maar ook tussen vage kennisen en totale vreemden. Inclusief handen op billen, benen en borsten. Ik beschouw dat als primitief apengedrag.
Het ligt aan de instanties zelf
  zondag 19 december 2021 @ 15:56:01 #224
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202703233
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 15:27 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:

[..]
Jij bent dus zo'n wriemelaar. Duidelijk.
Nou ik krijg meer het idee dat jij een viesnek bent. Getsie zeg. De manier waarop jij hier doorfantaseert over de meest walgelijke zaken is stuitend, sorry dat ik het zeg.
pi_202703569
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 15:29 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:

[..]
Aangeefster en moeder vonden het prima. Totdat de geldstroom opdroogde.
O vertel eens!
Dat de geldstroom opdroogde is gewoon kul Sjoukje. Moeder is zélf weg gegaan. Bovendien heeft ze nog steeds een goedlopend bedrijf voor zover ik kan terug vinden. Dus beetje raar dat je het hier op gooit niet? 🤨
People who reply to my sarcasm with sarcasm are my favourite :')
pi_202703663
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 15:14 schreef quirina het volgende:
Het gaat om de grote Marco Borsato hè? Een beroemde Nederlander die meerdere keren Ahoy heeft uitverkocht.
Dus als hij al Prio krijgt met onderzoek en aangifte, dan moet dat ook voor zijn mogelijke slachtoffers gelden.
Nope!
Er zijn nou eenmaal landelijke richtlijnen als het gaat om aangifte doen van een zedenzaak. Juist omdat deze zaken veel impact hebben op alle betrokken partijen en je dus als aangever vóór het doen van aangifte tijd moet krijgen én nemen om dit proces te overzien. Door deze rust in te bouwen probeert de politie ‘handelen uit emotie’ voor zover dat mogelijk is te minimaliseren.

Dat daarnaast een officier van justitie bepaald welke zaak ze vanuit het OM als eerste oppakken is een totaal ander verhaal.

[ Bericht 8% gewijzigd door Lievert op 19-12-2021 16:15:33 (.)(.) ]
People who reply to my sarcasm with sarcasm are my favourite :')
pi_202703870
quote:
1s.gif Op zondag 19 december 2021 13:29 schreef maily het volgende:

[..]
Als ik.hem was zou ik alle insta van mijn/vrouw/kinderen op privé of uitzetten.
En het vermeende slachtoffer? Zou je die adviseren alle foto's waar ze met de stadionzanger op staat te verwijderen of te verbergen?
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
  zondag 19 december 2021 @ 16:27:33 #228
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_202704010
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 15:26 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:

[..]
Ik zie dat verschil zeker wel, maar je geeft zelf ook al aan het aanraken van bijvoorbeeld de rug ook heel ongewenst kan zijn.

Zelf wil ik door een vreemde helemaal niet aangeraakt worden, maar ik zie ook dat ieder mens daar zijn eigen opvattingen over kan hebben. Het hangt er vanaf in welke kringen je je begeeft.

Het is mij opgevallen dat bij de lagere sociale klassen veel lichamelijk contact is tussen vrienden, maar ook tussen vage kennisen en totale vreemden. Inclusief handen op billen, benen en borsten. Ik beschouw dat als primitief apengedrag.
Hahahaha

Nee
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  zondag 19 december 2021 @ 16:28:23 #229
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_202704030
Turft iemand hier trouwens de taalfouten in dit topic
Zie de mooiste langskomen O+
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_202704049
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 15:14 schreef quirina het volgende:
Het gaat om de grote Marco Borsato hè? Een beroemde Nederlander die meerdere keren Ahoy heeft uitverkocht.
Dus als hij al Prio krijgt met onderzoek en aangifte, dan moet dat ook voor zijn mogelijke slachtoffers gelden.
Het proces van aangifte doen van een zedenmisdrijf is uiterst zorgvuldig en gelukkig maar. Die zorgvuldigheid gaan ze nu echt niet overboord gooien.
pi_202704217
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 15:28 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:

[..]
Staat niet in de tenlastenlegging.
Wow Sjoukje….
Dus jij hebt én de aangifte al gelezen én vervolgens van de Officier van Justitie persoonlijk vernomen wat de uiteindelijke tenlastelegging gaat worden?

Dan zit je dicht op het 🔥 Sjoukje!

En ik maar denken dat OM de tenlastelegging pas kan bepalen nadat er onderzoek is gedaan. Silly me 🤪

Knoops zal overigens wel een verzoek voor de rechtbank hebben klaarliggen om een eventuele behandeling door de rechtbank achter gesloten deuren te doen. Best jammer, was er graag voor naar de rechtbank gereden 😏

[ Bericht 6% gewijzigd door Lievert op 19-12-2021 16:42:18 (.)(.) ]
People who reply to my sarcasm with sarcasm are my favourite :')
pi_202704229
Marco Borsato heeft aangegeven dat 'ie het niet meer zal doen.

De vrouw in kwestie heeft als bewijs van de aanranding de handtekening van Marco Borsato op haar billen.

Gordon doet ook aangifte tegen Borsato, waarom weet hij niet, hij haat hem gewoon.

Gerald Joling doet aangifte tegen Gordon, hij vindt dat Gordon hierin te ver gaat.

Dit waren dan de nieuwe geruchten, oftewel juice.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_202704423
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 16:35 schreef Eenheid het volgende:
Marco Borsato heeft aangegeven dat 'ie het niet meer zal doen.

De vrouw in kwestie heeft als bewijs van de aanranding de handtekening van Marco Borsato op haar billen.

Gordon doet ook aangifte tegen Borsato, waarom weet hij niet, hij haat hem gewoon.

Gerald Joling doet aangifte tegen Gordon, hij vindt dat Gordon hierin te ver gaat.

Dit waren dan de nieuwe geruchten, oftewel juice.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dit klopt trouwens wel een beetje :') Goor heeft een keer in een interview gezegd dat hij Marco een rare snuiter vindt met twee gezichten. Leontien mag hij erg graag maar aan Marco heeft hij een hekel.

Maar volgens mij heeft hij een nog grotere hekel aan Angela de Jong en komt hij zowat klaar als hij de naam John de Mol hoort, dus wellicht zit hij in Kamp Marco cum suis.
  zondag 19 december 2021 @ 16:46:01 #234
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_202704446
quote:
1s.gif Op zondag 19 december 2021 16:28 schreef Molo het volgende:
Turft iemand hier trouwens de taalfouten in dit topic
Zie de mooiste langskomen O+
*mompelt iets over currelatie versis eh… dat andere.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_202704466
quote:
1s.gif Op zondag 19 december 2021 16:28 schreef Molo het volgende:
Turft iemand hier trouwens de taalfouten in dit topic
Zie de mooiste langskomen O+
Wat dacht je van alle onzin op juridisch gebied? Man man.
  zondag 19 december 2021 @ 16:51:26 #236
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202704537
Ik denk dat Marco momenteel gewoon heel druk is om zijn verjaardag voor aanstaande dinsdag te plannen en ook even goed moet kijken hoe zijn gastenlijst er uit gaat zien. Geluk bij een ongeluk mag hij maar maximaal vier mensen ontvangen nu. Ben toch wel benieuwd wie er op dat lijstje komen dan.

pi_202704558
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 16:10 schreef Lievert het volgende:

[..]
O vertel eens!
Dat de geldstroom opdroogde is gewoon kul Sjoukje. Moeder is zélf weg gegaan. Bovendien heeft ze nog steeds een goedlopend bedrijf voor zover ik kan terug vinden. Dus beetje raar dat je het hier op gooit niet? 🤨
Klopt. Staan nog veel foto's van haar afscheid tijdens een fanclubdag. Marco heeft zelfs nog reclame gemaakt voor het bedrijfje waar ze zich vanaf toen op ging storten. Dat was het bericht waar hij haar zijn beste vriendin noemde.
pi_202704608
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 16:51 schreef Tengano het volgende:
Ik denk dat Marco momenteel gewoon heel druk is om zijn verjaardag voor aanstaande dinsdag te plannen en ook even goed moet kijken hoe zijn gastenlijst er uit gaat zien. Geluk bij een ongeluk mag hij maar maximaal vier mensen ontvangen nu. Ben toch wel benieuwd wie er op dat lijstje komen dan.

[ afbeelding ]
Anouk, Edwin, Albert en Bram.
  Spellchecker zondag 19 december 2021 @ 16:58:11 #239
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_202704658
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 16:22 schreef spectrumanalyser het volgende:

[..]
En het vermeende slachtoffer? Zou je die adviseren alle foto's waar ze met de stadionzanger op staat te verwijderen of te verbergen?
Goeie vraag .... denk het wel.
pi_202704722
Ik vraag me ook af hoe het met Marco gaat momenteel.
Naar aanleiding van het ‘vreemdgaan” en alle daarop volgende commotie had hij suïcidale gedachten. (Interview Linda) Kan me zomaar voorstellen dat het nu niet veel beter met hem gaat 😬
People who reply to my sarcasm with sarcasm are my favourite :')
pi_202704772
quote:
1s.gif Op zondag 19 december 2021 16:58 schreef maily het volgende:

[..]
Goeie vraag .... denk het wel.
Denk het juist niet🧐
Haar advocaat zal wel aangeven dat ze niets te verbergen heeft en eventuele foto’s etc. haar dagboekrelaas eventueel kunnen ondersteunen. Zou dus geen tactische reden weten om die te verwijderen. Ze zullen er in ieder geval niet meer voor haar plezier staan. 😬

[ Bericht 2% gewijzigd door Lievert op 19-12-2021 17:10:16 (.)(.) ]
People who reply to my sarcasm with sarcasm are my favourite :')
  zondag 19 december 2021 @ 17:18:03 #242
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202705074
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 17:01 schreef Lievert het volgende:
Ik vraag me ook af hoe het met Marco gaat momenteel.
Naar aanleiding van het ‘vreemdgaan” en alle daarop volgende commotie had hij suïcidale gedachten. (Interview Linda) Kan me zomaar voorstellen dat het nu niet veel beter met hem gaat 😬
Ik denk niet dat het veel beter zal gaan nee. Ik merk om mij heen dat wanneer mensen het er over hebben dat vrijwel niemand de kant van Marco kiest. Ik hoor veel viezerik dit, vuilak dat etc. Dat gaat zijn familie natuurlijk ook niet in de koude kleren zitten, zulk vuil wat zij over zich heen gestort krijgen. Dat is indirect natuurlijk dan ook Marco zijn schuld als hij echt schuldig is.
pi_202705206
Iemand die mij zo getraumatiseerd zou hebben door de jaren heen, daar zou ik geen enkele foto van willen, laat staan delen op social media! :{w Dat zou niks te maken hebben met of je wel of niks te verbergen hebt. Opbokken met die troep. Ja toch?!
LEEF!
pi_202705374
quote:
19s.gif Op zondag 19 december 2021 17:24 schreef Traytje-Hzus het volgende:
Iemand die mij zo getraumatiseerd zou hebben door de jaren heen, daar zou ik geen enkele foto van willen, laat staan delen op social media! :{w Dat zou niks te maken hebben met of je wel of niks te verbergen hebt. Opbokken met die troep. Ja toch?!
Tja, dan weet jij gelukkig niet hoe manipulatie door een misbruiker kan werken.
  zondag 19 december 2021 @ 17:37:40 #245
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202705528
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 17:31 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Tja, dan weet jij gelukkig niet hoe manipulatie door een misbruiker kan werken.
Toch bizar hoe users en BNers op tv denken te weten hoe het slachtoffer zich had moeten gedragen na wat haar aan is gedaan. Dit maakt het des te pijnlijker voor potentiële volgende slachtoffers om naar voren te treden en dat is precies wat een dader zou willen. Bizar om te zien.
pi_202705615
[quote]0s.gif [b]Op [url=https://forum.fok.nl/topic/2631137/10/25#p202705374]zondag 19 de

[ Bericht 68% gewijzigd door Traytje-Hzus op 19-12-2021 17:55:58 ]
LEEF!
pi_202705718
Keuzes, he...

[ Bericht 33% gewijzigd door Traytje-Hzus op 19-12-2021 17:55:48 ]
LEEF!
pi_202705822
[/quote]
LEEF!
  Moderator / Miss SHO zondag 19 december 2021 @ 18:04:54 #249
22592 crew  Ole
pi_202706047
Even dicht hoor. Als mijn visite weg is kijk ik verder
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Moderator / Miss SHO maandag 20 december 2021 @ 02:16:40 #250
22592 crew  Ole
pi_202714035
geen persoonlijke aanvallen meer svp
En door!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Moderator / Miss SHO maandag 20 december 2021 @ 02:21:08 #251
22592 crew  Ole
pi_202714041
TT aangepast
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_202714127
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 16:52 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Klopt. Staan nog veel foto's van haar afscheid tijdens een fanclubdag. Marco heeft zelfs nog reclame gemaakt voor het bedrijfje waar ze zich vanaf toen op ging storten. Dat was het bericht waar hij haar zijn beste vriendin noemde.
Dat ze nog naar een fanclub dag ging om afscheid te nemen van haar baan.
Ik zou dat niet doen bij iemand die aan mijn dochter heeft gezeten.
pi_202714134
quote:
1s.gif Op maandag 20 december 2021 05:26 schreef quirina het volgende:

[..]
Dat ze nog naar een fanclub dag ging om afscheid te nemen van haar baan.
Ik zou dat niet doen bij iemand die aan mijn dochter heeft gezeten.
Dat wist ze toen nog niet....
  Moderator maandag 20 december 2021 @ 06:19:44 #254
388664 crew  Dotteke
pi_202714161
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:59 schreef Za het volgende:
Bij deze het wat hier achter zou zitten volgens insiders.
Ik noem geen namen en houd het netjes.

De actie zou gericht zijn tegen Leontien Borsato.
De moeder van de jonge aanklaagster was jarenlang fan en fanclub medewerkster. Na de zelfmoord van haar man kroop Marco af en toe in de vaderrol door op belangrijke events van het geestelijk beperkte kind aanwezig te zijn, zoals haar diploma uitreiking, voor haar verjaardag iets moois te brengen etc.
Hij kende dit kind al vanaf haar geboorte, zo lang was haar moeder al fan en zou altijd gevoelens van verliefdheid hebben gekoesterd.

Tevens werd gemeld dat Marco continu met verliefde fans te maken had, stadions vol vrouwen die hem wilden, en hoe dergelijke omstandigheden voor een man onwerkelijk zijn.

In 2019 eiste Leontien dat Marco meer van zijn aandacht zou richten op haar en zijn gezin, waarbij de fanclub leden het 'door haar toedoen' moesten ontgelden en ook betreffende vrouw haar functie verloor. ("opzegde") en Marco niet langer af en toe langskwam, sterker nog ze zagen hem sindsdien nooit meer.

De vrouw, en volgens de bron nog enkele jarenlange fanclubleden die zich altijd hadden ingezet voor de club, zoals een plakboek (wat dat ook moge zijn) reageerden ontstemd.
De vrouw hielp samen met een ander lid van de fanclub het verhaal de wereld in dat Marco met een van de fanclubleden tussen de koeien in de wei zou liggen af en toe, en zocht contact met Evert Santegoed en claimde misbruik van haar geestelijk beperkte dochter.
Santegoed vond het een ongeloofwaardig verhaal, maar wilde wel een artikel maken indien de vrouw bewijs zou leveren, maar dat was er niet, dus hield het op voor hem en de anderen bij wie ze aanklopte.
De vrouw zocht vervolgens contact met roddel kanalen als Yvonne Coldewijer, hetgeen uiteindelijk via John vd H. leidde tot de huidige situatie.

Ik vind het een plausibel verhaal, bv gezien het vermeende misbruik stopte na het beëindigen van de job van de moeder ("nooit meer gezien"), en Marco uiteraard niet de functie van de moeder van zijn prooi gaat beëindigen om daarmee zijn eigen ruiten in te gooien. Plus heeft Marco een rijke keuze uit gewillige mooie vrouwen, en geen nood om zich aan een verstandelijk beperkt kind te vergrijpen.

Ookal heb ik niets met zijn muziek, vind ik hem niet aantrekkelijk, en zal hij net als half Hilversum zijn vreemdgegaan, ik geloof niet dat hij zich ooit vergrepen heeft aan een zwakbegaafd kind.
Tevens hoef je dit niet via roddelkanalen uit te spelen wanneer volgens eigen zeggen "slachtoffer en dader" samen in therapie gingen en er 2 onafhankelijke getuigen waren in de vorm van psychologen bij de zgnde hysterische bekentenis. Een verklaring van hen met jouw goedkeuring, meer is niet nodig voor een veroordeling. En bij Story heb je dan niets te zoeken.

De manier waarop, en de gretigheid waarmee mensen dit wensen te geloven is bij het enge af.
Er wordt constant gerept over "het slachtoffer, en elke kritische vraag wordt afgedaan als "blaming the victim" of "waar rook is is vuur".

Niemand is meer voor rede vatbaar, zodra iemand misbruik claimt is deze person in 1 klap heilig verklaard. Uiteraard mag er nooit een situatie komen waar echte slachtoffers zich geremd voelen hun verhaal te doen en hulp te zoeken.

Maar evenmin moeten echte slachtoffers, straks afgeserveerd worden als fantasten of bv rancuneuze vrouwen die om wat voor reden dan ook iemand aan de schandpaal willen nagelen en naar believen kapot kunnen maken.

Kritisch blijven is dus van belang voor alle slachtoffers (hetgeen dus ook de vals beschuldigde mannen kunnen zijn), en juist alles voetstoots aannemen vormt een bodem voor een situatie waarin mannen zichzelf niet meer kunnen verweren, men terstond 'waar rook is is vuur' zal roepen, en bv vaders hun dochter nooit meer zien, omdat een aantijging gelijk omarmt wordt, zelfs wanneer daar andere motieven aan ten grondslag liggen.

Ik heb alle vertrouwen in het onderzoek vwb deze kwestie.

Laatst was die advokaar Bram Moskvi( nog wat) op tv die zei ook dat hij gehoord (van zeer betrouwbare bron )had dat het een wraakactie zou zijn,
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_202714378
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 06:19 schreef Dotteke het volgende:

[..]
Laatst was die advokaar Bram Moskvi( nog wat) op tv die zei ook dat hij gehoord (van zeer betrouwbare bron )had dat het een wraakactie zou zijn,
Ik geloof niet dat drie (misdaad) journalisten een half jaar onderzoek hebben gedaan en met zowel de moeder als dochter te hebben gesproken dat dan niet hebben doorzien als het een wraakactie zou zijn. En ze zeker bewijzen hebben want ze willen hun goede naam niet te grabbel gooien.
pi_202714380
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 06:19 schreef Dotteke het volgende:

[..]
Laatst was die advokaar Bram Moskvi( nog wat) op tv die zei ook dat hij gehoord (van zeer betrouwbare bron )had dat het een wraakactie zou zijn,
Wraak zou ook best een optie kunnen zijn. Alles staat nog open in deze zaak. Echter vind ik Bram een zeer dubieuze kerel en derhalve vertrouw ik hem 0,0.
  Moderator maandag 20 december 2021 @ 07:30:25 #257
388664 crew  Dotteke
pi_202714390
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 07:28 schreef fleuril het volgende:

[..]
Ik geloof niet dat drie (misdaad) journalisten een half jaar onderzoek hebben gedaan en met zowel de moeder als dochter te hebben gesproken dat dan niet hebben doorzien als het een wraakactie zou zijn. En ze zeker bewijzen hebben want ze willen hun goede naam niet te grabbel gooien.
Ik durf er echt geen uitspraak over te doen. De tijd zal het leren.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator maandag 20 december 2021 @ 07:31:11 #258
388664 crew  Dotteke
pi_202714393
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 07:28 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Wraak zou ook best een optie kunnen zijn. Alles staat nog open in deze zaak. Echter vind ik Bram een zeer dubieuze kerel en derhalve vertrouw ik hem 0,0.
Het blijft lastig, hopelijk komt er een goed onderzoek, tot die tijd zal het onzeker blijven allemaal.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  maandag 20 december 2021 @ 07:31:33 #259
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_202714394
Waar halen we vandaan dat het een zwakbegaafd meisje betreft @Za
Laffe huichelaar
pi_202714751
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 06:19 schreef Dotteke het volgende:

[..]
Laatst was die advokaar Bram Moskvi( nog wat) op tv die zei ook dat hij gehoord (van zeer betrouwbare bron )had dat het een wraakactie zou zijn,
Zijn zoon is de manager van de dochter van Marco. Tot zover is hij een onafhankelijk deskundige
pi_202714767
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 08:32 schreef aeaeae het volgende:

[..]
Zijn zoon is de manager van de dochter van Marco. Tot zover is hij een onafhankelijk deskundige
Deze gate legt wel het smerige ons kent ons wereldje bloot in Hilversum :r
  Moderator maandag 20 december 2021 @ 08:35:16 #262
388664 crew  Dotteke
pi_202714776
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 08:32 schreef aeaeae het volgende:

[..]
Zijn zoon is de manager van de dochter van Marco. Tot zover is hij een onafhankelijk deskundige
O op die manier, ons kent ons :D
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Spellchecker maandag 20 december 2021 @ 08:36:27 #263
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_202714789
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 08:34 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Deze gate legt wel het smerige ons kent ons wereldje bloot in Hilversum :r
Dit dus ....
pi_202714792
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 07:31 schreef timmmmm het volgende:
Waar halen we vandaan dat het een zwakbegaafd meisje betreft @:za
De dikke duim. Dennis Schouten had het over een laag IQ en daar is Ze mee aan de haal gegaan :)
  maandag 20 december 2021 @ 08:51:21 #265
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_202714931
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 05:37 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Dat wist ze toen nog niet....
Is dat zo? Ik heb juist het idee dat ze gestopt is omdat ze het ontdekt had en nadat ze hem ermee geconfronteerd had.

[ Bericht 0% gewijzigd door Leandra op 20-12-2021 09:05:06 ]
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  maandag 20 december 2021 @ 08:53:00 #266
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202714945
Ik vermoed dat John vandaag met een klapper komt.
pi_202715101
quote:
1s.gif Op maandag 20 december 2021 08:51 schreef Leandra het volgende:

[..]
Is dat zo? Ik heb juist het idee dat ze gestopt is omdat ze het ontdekt had en nadat ze hem ermee geconfronteerd had.
De laatste fanclubdag was in oktober 2018. Toen was er nog geen sprake van enig afscheid. Het dank-bericht waaraan gerefereerd wordt, is van 1 september 2019, bijna een jaar later.
pi_202715133
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 05:37 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Dat wist ze toen nog niet....
Ze had toch ontslag genomen nadat ze ontdekt had wat er gebeurd was?
pi_202715141
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 09:07 schreef eborn het volgende:

[..]
De laatste fanclubdag was in oktober 2018. Toen was er nog geen sprake van enig afscheid. Het dank-bericht waaraan gerefereerd wordt, is van 1 september 2019, bijna een jaar later.
Er was in elk geval een Facebookbericht over een afscheid met heel veel andere fans. Dit was dan vast niet de reguliere fanclubdag inderdaad :) En Marco bedankte haar in die tijd met een uitgebreid en lovend bericht.
pi_202715251
Yvonne zegt dat ze op haar Telegram beelden van een The Voice Kids bbq heeft gedeeld. Ze krijgt er de kriebels van, maar zou geen beelden bevatten van het slachtoffer.

Iemand de beelden (gezien)?
pi_202715259
quote:
2s.gif Op maandag 20 december 2021 09:18 schreef Benny het volgende:
Yvonne zegt dat ze op haar Telegram beelden van een The Voice Kids bbq heeft gedeeld. Ze krijgt er de kriebels van, maar zou geen beelden bevatten van het slachtoffer.

Iemand de beelden (gezien)?
Ja. Reality fbi had het gedeeld. En er is niet veel op te zien.
pi_202715264
Zal ik het filmpje even opzoeken?
pi_202715273
0s.gif Op maandag 20 december 2021 09:09 schreef quirina het volgende:

quote:
Ze had toch ontslag genomen nadat ze ontdekt had wat er gebeurd was?
Wat is je bron?
pi_202715319

Op 2:54 pakt hij iemand bij haar hals. Ik vind het op zich niet heel bijzonder , maar het kan zijn dat iemand dat niet fijn vind natuurlijk.
Dit is dat filmpje waar realityfbi naar linkte.
  maandag 20 december 2021 @ 09:27:57 #275
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_202715355
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 08:36 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
De dikke duim. Dennis Schouten had het over een laag IQ en daar is Ze mee aan de haal gegaan :)
Dennis Schouten zegt ook dat er misbruik is geweest. Het is of het een of het ander, je gelooft die roddelaars of je gelooft ze niet
Laffe huichelaar
  maandag 20 december 2021 @ 09:28:23 #276
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_202715360
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 09:07 schreef eborn het volgende:

[..]
De laatste fanclubdag was in oktober 2018. Toen was er nog geen sprake van enig afscheid. Het dank-bericht waaraan gerefereerd wordt, is van 1 september 2019, bijna een jaar later.
Ah, dan ging ze dus niet naar de fanclubdag om afscheid te nemen?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  maandag 20 december 2021 @ 09:29:25 #277
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_202715373
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 09:27 schreef timmmmm het volgende:

[..]
Dennis Schouten zegt ook dat er misbruik is geweest. Het is of het een of het ander, je gelooft die roddelaars of je gelooft ze niet
Dat ze op 1 punt gelijk hebben betekent niet dat ze dat op andere punten ook hebben.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  maandag 20 december 2021 @ 09:30:50 #278
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202715387
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 09:24 schreef quirina het volgende:

Op 2:54 pakt hij iemand bij haar hals. Ik vind het op zich niet heel bijzonder , maar het kan zijn dat iemand dat niet fijn vind natuurlijk.
Dit is dat filmpje waar realityfbi naar linkte.
Wat een eng filmpje zeg getverderrie. :r vooral met de kennis van nu. Brrr.
  maandag 20 december 2021 @ 09:32:37 #279
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_202715405
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 09:29 schreef Leandra het volgende:

[..]
Dat ze op 1 punt gelijk hebben betekent niet dat ze dat op andere punten ook hebben.
Dus geloof je die roddelaars niet. Prima, doe ik ook niet.
Laffe huichelaar
pi_202715506
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 09:28 schreef Leandra het volgende:

[..]
Ah, dan ging ze dus niet naar de fanclubdag om afscheid te nemen?
Nee, het officieuze afscheid van de fans was pas een jaar later, november 2019. Daar was Marco (dacht ik) niet bij.
  maandag 20 december 2021 @ 09:42:46 #281
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202715537
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 09:40 schreef eborn het volgende:

[..]
Nee, het officieuze afscheid van de fans was pas een jaar later, november 2019. Daar was Marco (dacht ik) niet bij.
En wat gaf ze dan als reden op dat ze bij de fanclub vertrok? Want ze deed best veel voor die club, al heel lang en Marco was best wel blij met alles wat ze voor hem deed. Ging ook overal mee naartoe, The Voice, The Voice kids, ziekenhuisbezoeken van zieke fans, en ze schreef allerlei teksten waar ze goed in was etc.
pi_202715572
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 09:42 schreef Tengano het volgende:

[..]
En wat gaf ze dan als reden op dat ze bij de fanclub vertrok? Want ze deed best veel voor die club, al heel lang en Marco was best wel blij met alles wat ze voor hem deed. Ging ook overal mee naartoe, The Voice, The Voice kids, ziekenhuisbezoeken, allerlei teksten schrijven waar ze goed in was etc.
Zich meer op haar eigen bedrijfje richten.
pi_202715623
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 09:42 schreef Tengano het volgende:

[..]
En wat gaf ze dan als reden op dat ze bij de fanclub vertrok? Want ze deed best veel voor die club, al heel lang en Marco was best wel blij met alles wat ze voor hem deed. Ging ook overal mee naartoe, The Voice, The Voice kids, ziekenhuisbezoeken van zieke fans, en ze schreef allerlei teksten waar ze goed in was etc.
Ze wilde een andere weg inslaan. Dingen doen waar ze vanwege de hoeveelheid uren die ze maakte niet aan toekwam.
  maandag 20 december 2021 @ 09:51:20 #284
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202715624
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 09:45 schreef letmehearyouscream het volgende:
Zich meer op haar eigen bedrijfje richten.
Op 4 juli 2019 heeft ze Marco geconfronteerd met de aantekeningen die ze in het dagboek had gevonden. Maar ze vertrok in november 2019 en zei dat ze ze zich graag meer op haar bedrijfje wilde richten. Is dat echt de lezing?

Dit zegt ze er zelf over:
quote:
In de zomer van 2019 heb ik onze samenwerking beëindigd.
Dat valt toch meer samen met het moment van die confrontatie.

[ Bericht 3% gewijzigd door Tengano op 20-12-2021 10:05:42 ]
pi_202715635
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 09:24 schreef quirina het volgende:

Op 2:54 pakt hij iemand bij haar hals. Ik vind het op zich niet heel bijzonder , maar het kan zijn dat iemand dat niet fijn vind natuurlijk.
Dit is dat filmpje waar realityfbi naar linkte.
Op zich is er niet veel aan de hand. Maar met wat je nu weet... Tja...
pi_202715741
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 09:24 schreef quirina het volgende:

Op 2:54 pakt hij iemand bij haar hals. Ik vind het op zich niet heel bijzonder , maar het kan zijn dat iemand dat niet fijn vind natuurlijk.
Dit is dat filmpje waar realityfbi naar linkte.
Brrr... pérsoonlijk vind ik dit toch wel een zeer ongepaste/ongewenste manier van iemand (en zeker van een jong meisje) aanraken en als ik dat meisje was geweest of dat meisje mijn dochter, zou hem dat ook heel duidelijk zijn gemaakt... In het álgemeen echter, denk ik dat "men" hier weinig mee kan. Zal voor velen toch meer onder "zo is hij nou éénmaal en echt grensoverschrijdend is het niet" vallen denk ik. Maar nogmaals brrr... hij had dat bij mij echt niet moeten doen...
Tails tell tales
pi_202715816
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 10:02 schreef Forbry het volgende:

[..]
Brrr... pérsoonlijk vind ik dit toch wel een zeer ongepaste/ongewenste manier van iemand (en zeker van een jong meisje) aanraken en als ik dat meisje was geweest of dat meisje mijn dochter, zou hem dat ook heel duidelijk zijn gemaakt... In het álgemeen echter, denk ik dat "men" hier weinig mee kan. Zal voor velen toch meer onder "zo is hij nou éénmaal en echt grensoverschrijdend is het niet" vallen denk ik. Maar nogmaals brrr... hij had dat bij mij echt niet moeten doen...
Ongepast wat betreft het soort aanraking mwah. Ik vind het wel ongepast dat hij haar aanraakt zonder dat zij het aan zag komen zo achter haar rug. Zij kon zich niet verweren jegens zijn aanraking als ze dat gewild zou hebben.
pi_202715862
quote:
Na 25 jaar de voorzitter van de fanclub en mijn persoonlijke assistente te zijn geweest, heeft X besloten een andere weg in te willen slaan:
X: “Hoewel ik het mooiste werk van de wereld heb, voel ik een diep verlangen om meer te doen met mijn andere interesses en talenten. Ik droom bijvoorbeeld over het schrijven van een boek, iets wat nooit zal lukken in combinatie met een intensieve baan als deze. Het betekent een nieuw avontuur, maar ook iets achterlaten waar je van houdt, wat je 25 jaar met heel je ziel en zaligheid hebt gedaan. Ik heb ongelofelijk genoten van alles wat er in die 25 jaar op mijn pad is gekomen en ongelofelijk dankbaar naar de fans, mijn collega’s en Marco voor de kansen die ik heb gekregen. Maar ik ben klaar voor het volgende hoofdstuk!”
X heeft 25 jaar lang met liefde leidinggegeven aan de mooiste fanclub van Nederland en is ze bijna een moeder geworden voor de fans. Ook was ze een heel belangrijke steunpilaar voor mij, ze heeft mij in staat gesteld mijn werk als zanger optimaal te kunnen uitvoeren met een serviceniveau die past bij onze visie. Ze verdient een applaus, een diepe buiging en respect voor de manier waarop ze leiding heeft gegeven aan een grote groep mensen, die deze fanclub heeft gemaakt tot wat het nu is.
Maar ik begrijp als geen ander dat je je ambities en dromen moet najagen, dat het tijd is voor nieuwe dingen. Uiteraard gun ik haar de ruimte en de vrijheid dat te kunnen doen. Ik zeg haar dan ook al mijn steun toe in het najagen van haar ambitie en het stellen van nieuwe doelen.
We gaan haar missen en ik in het bijzonder!
X, dankjewel voor alles!
X Marco

pi_202715874
quote:
1s.gif Op maandag 20 december 2021 10:10 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Ongepast wat betreft het soort aanraking mwah. Ik vind het wel ongepast dat hij haar aanraakt zonder dat zij het aan zag komen zo achter haar rug. Zij kon zich niet verweren jegens zijn aanraking als ze dat gewild zou hebben.
Dat speelt mijns inziens ook mee, maar ook los daarvan vind ik de aanraking ongepast. Maar zoals ik al schreef is dat mijn persoonlijke mening en ik begrijp wel dat er ook mensen zijn die daar anders tegenaan kijken.
Tails tell tales
pi_202715896
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 09:51 schreef Tengano het volgende:

[..]
Op 4 juli 2019 heeft ze Marco geconfronteerd met de aantekeningen die ze in het dagboek had gevonden. Maar ze vertrok in november 2019 en zei dat ze ze zich graag meer op haar bedrijfje wilde richten. Is dat echt de lezing?
Het vertrek of neerleggen van werkzaamheden staat daar los van, dit was het afscheid van de fans, die natuurlijk niet binnen 2 dagen allemaal opgetrommeld worden ;) Qua lezing: dit is wat je terug kunt vinden via de officiële kanalen. Zelfs als er iets anders speelt, dan ga je dat daar natuurlijk niet teruglezen.
pi_202715899
quote:
2s.gif Op maandag 20 december 2021 09:18 schreef Benny het volgende:
Yvonne zegt dat ze op haar Telegram beelden van een The Voice Kids bbq heeft gedeeld. Ze krijgt er de kriebels van, maar zou geen beelden bevatten van het slachtoffer.

Iemand de beelden (gezien)?
Hahaha serieus? :'( Ze pakt een openbaar filmpje van Borsato's facebook en verkoopt dat in haar betaalgroep?

OMG zó integer en betrokken die meid.
Maar misschien wilde ze nog even cashen voor haar (en Marco's) verjaardag morgen.
pi_202715919
Gewoon reality fbi volgen op insta, bespaart je weer een tientje.
pi_202715927
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 10:15 schreef Forbry het volgende:

[..]
Dat speelt mijns inziens ook mee, maar ook los daarvan vind ik de aanraking ongepast. Maar zoals ik al schreef is dat mijn persoonlijke mening en ik begrijp wel dat er ook mensen zijn die daar anders tegenaan kijken.
Ik vind het een twijfelgevalletje. Ik zit er meer van te kijken hoe dat meisje zijn aanraking ondergaat eigenlijk.
pi_202716084
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 10:20 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Ik vind het een twijfelgevalletje. Ik zit er meer van te kijken hoe dat meisje zijn aanraking ondergaat eigenlijk.
Uit eigen ervaring (voor de duidelijkheid niet met Marco) kan ik zeggen, dat het vaker voorkomt dat iemand verstijfd en pas achteraf denkt wat ze had moeten doen...
Oh en mijn moeder heeft ook mijn dagboek gelezen (toen ik weggelopen was)
*geboren in Rotterdam, woonachtig in Duitsland, verlangt naar Zweden*
  maandag 20 december 2021 @ 10:33:09 #295
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_202716112
quote:
0s.gif Op maandag 20 december 2021 10:02 schreef Forbry het volgende:

[..]
Brrr... pérsoonlijk vind ik dit toch wel een zeer ongepaste/ongewenste manier van iemand (en zeker van een jong meisje) aanraken en als ik dat meisje was geweest of dat meisje mijn dochter, zou hem dat ook heel duidelijk zijn gemaakt... In het álgemeen echter, denk ik dat "men" hier weinig mee kan. Zal voor velen toch meer onder "zo is hij nou éénmaal en echt grensoverschrijdend is het niet" vallen denk ik. Maar nogmaals brrr... hij had dat bij mij echt niet moeten doen...
En dit is terwijl hij zich er zeer bewust van was dat het on-cam was...
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_202716116
We gaan nu serieus echt oude filmpjes en aanrakingen van Borsato analyseren ja? : ')

Ik wacht ondertussen maar gewoon het onderzoek af en lig feitelijk in het midden qua mening: Ja hij kan het gedaan hebben, maar ik sluit de rancuneuze vrouwen-theorie ook niet uit.
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_202716152
Ik vind dat filmpje echt behoorlijk meevallen, in relatie tot de ophef die onze wod-drinkende meid erbij maakte.

Dat gezegd hebbende, is het natuurlijk altijd moeilijk om te zeggen wat geoorloofd is voor de "ontvanger".
  maandag 20 december 2021 @ 10:38:01 #298
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202716178
Bijgaand artikel geeft een mooi overzicht in een tijdlijn van wat zich zoal heeft voorgedaan. Zou voor sommige mensen handig kunnen zijn en misschien redelijk goed passen in de OP.

https://www.flaironline.n(...)we-tot-nu-toe-weten/

En dit stukje viel me eigenlijk op, omdat dat filmpje over de BBQ hier net passeerde.
quote:
3 december 2021

Mathilde Santing, een bekende zangcoach, verteld over haar jonge leerlingen die wel eens bij The Voice-barbecues van Marco zijn geweest. Dit schrijft de Mediacourant. Mathilde zei op Twitter dat een van haar leerlingen, een meisje, de zanger ‘haatte’ na de barbecue. Waarom is onduidelijk. “Dit was een exceptioneel slim en weerbaar meiske, hoor. Er is haar zeker zelf niks overkomen. Maar het is me altijd bijgebleven die bijtende opmerking”, zegt de zangcoach nog.
Dat twitterbericht waarover hier wordt geschreven is inmiddels verwijderd.
pi_202716197
Mathilde mocht niks zeggen op Twitter vanwege contract.
Maar ja een kind kan om de kleinste dingen al iemand haten ook.
Ik haatte vroeger de wiskundeleraar omdat ik de pest aan wiskunde had. Terwijl die man mij gewoon wat probeerde te leren.
pi_202716242
Wie is Mathilde?
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_202716244
Vol.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')