abonnement Unibet Coolblue
pi_202671433



quote:
Aangifte van seksueel misbruik tegen Marco Borsato

AMSTERDAM - Een jonge vrouw (22), die zegt vanaf haar vijftiende seksueel te zijn misbruikt door Marco Borsato, heeft maandag officieel aangifte gedaan bij de zedenpolitie in de regio Midden-Nederland.

Met de aangifte verzoekt de vrouw om strafrechtelijke vervolging voor het delict aanranding. Ze stelt in haar aangifte dat gedurende een aantal jaren sprake is geweest van het plegen van ontuchtige handelingen. Bij aanranding gaat het dan om ongewenst aanraken van geslachtsdelen, billen en borsten. De politie heeft bewijsmateriaal in beslag genomen, dat de aangifte kan ondersteunen.

Het is voor het eerst dat officieel aangifte volgt tegen Borsato, die al geruime tijd onder vuur ligt vanwege geruchten van grensoverschrijdend gedrag.

Het Openbaar Ministerie zegt in een reactie: ,,We hebben vandaag een aangifte van onzedelijke betastingen tegen hem ontvangen. Onderzoek zal moeten uitwijzen of er sprake is van bewijsbare strafbare feiten. Een verdere toelichting kunnen we op dit moment niet geven."

Het advocatenechtpaar Knoops, dat Borsato bijstaat, blijft bij een vorige week uitgegeven verklaring dat het Openbaar Ministerie om een 'onafhankelijk onderzoek' is verzocht en dat verder geen vragen worden beantwoord. Borsato zelf laat weten 'kennis te hebben genomen van het feit dat aangifte jegens mij is gedaan.'
https://www.telegraaf.nl/(...)-tegen-marco-borsato

quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 13:35 schreef Mylene het volgende:
Dochter van werkneemster zanger zegt aangerand te zijn (meisje met het dagboek). Het misbruik duurde volgens de aangeefster van 2014 tot in 2019. Hij zat volgens haar talloze malen aan borsten, billen en en gleed met zijn handen onder haar rokje om tussen benen te strelen. (Telegraaf Premium).
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 13:51 schreef Mylene het volgende:
In het premium artikel staat ook dat Borsato volgens de aangifte aanwezig was tijdens sessies met psychologen en huilend zijn verontschuldigen aanbood.
Na het overlijden vader, zou Borsato zich hebben opgeworpen als een pleegvader.
twitter


SPOILER: Artikel
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 23:11 schreef JourneyBlue het volgende:
Tijdlijn:

In 2019 heeft de moeder van de vrouw een dagboek ontdekt waarin het seksueel misbruik gedetailleerd is beschreven.

Op 4 juli 2019 confronteerde de moeder van het slachtoffer Marco op kantoor met de gevonden info uit het dagboek.
Op die dag zou er dus ook een geluidsopname zijn gemaakt. Het vermeende slachtoffer heeft daarna therapie gevolgd, waarbij de zanger ook aanwezig zou zijn geweest. Borsato zou daar huilend zijn excuses hebben aangeboden

- In september 2019 heeft moeder de samenwerking met MB beëindigd en verklaart in Story week 49/2021: ‘Ik heb Marco al twee jaar niet gezien of gesproken!.' (https://www.tijdschrift.n(...)rondom-marco-borsato). Wanneer waren die sessies bij de psycholoog dan?

- In januari 2020 kwam naar buiten dat Marco mogelijk het seizoen van TVK niet af zou maken: https://www.telegraaf.nl/(...)ids-mogelijk-niet-af

- februari 2020: Marco en Leontine gaan scheiden

- maart 2020: Ilse vervangt Marco bij de finale van TVK:
https://www.televizier.nl(...)e-van-the-voice-kids

- maart 2020 Evert Santegoeds zou door moeder zijn benaderd ("Er zouden (toen ook al) dagboekaantekeningen en een bandopname zijn, maar men kwam niet met bewijs over de brug”(https://www.mediacourant.(...)al-sinds-maart-2020/)

- juni 2020: Marco keert niet terug bij TVK:
https://www.televizier.nl(...)co-borsato-op-straat

- (Reeds) medio 2020 is door de heer Marco Borsato aan Knoops' Advocaten NV verzocht om een onderzoek in te stellen naar een aantal insinuaties verband houdend met de aantijging dat hij grensoverschrijdend seksueel gedrag zou hebben vertoond met minderjarige meisjes.

- juni 2021: Marco en Leontine weer samen

- 24-11-2021 (en eerder): RoddelPraat beweert dat MB aan jonge meisjes heeft gezeten

- rond 20-08-2021: Yvonne zegt contact te hebben met een slachtoffer. En is 14-12 trots op "haar 2 leeuwinnen"

-25-11-2021: Fawry van RUMAG TV/De Roddelloog: “Nu heb ik vorige week met een hele goede bron gebeld en die heeft mij dus verteld dat er op dit moment drie meiden zijn die een aanklacht tegen hem gaan indienen. Er komt dus binnenkort een rechtszaak tegen Marco over dit hele gebeuren. Hij ziet het al aankomen, want wat ik ook heb gehoord is dat hij ergens in Italië een stukje grond heeft gekocht

- 09-12-2021: Knoops' Advocaten maakt donderdagavond om 19.00 uur bekend dat ze het Openbaar Ministerie hebben gevraagd een onderzoek in te stellen naar de oorsprong van de geruchten van mogelijk grensoverschrijdend gedrag door de zanger. Omdat de geruchten blijven aanhouden en dat schadelijk is voor zijn ,,persoonlijke integriteit en reputatie", zo stellen de advocaten. Geert-Jan voegt daar aan toe: ,,En voor een ieder die het bericht nog steeds niet begrijpt..: dhr. Borsato ontkent dus de insinuaties."

- 13-12-2021: Volgens de 22-jarige vrouw zou Marco Borsato haar al vanaf haar vijftiende seksueel hebben misbruikt, tot ze twintig jaar was. "In de aangifte, die maandag bij zedenrechercheurs van de politie-eenheid Midden-Nederland is gedaan, verklaart de vrouw dat Borsato talloze malen aan haar borsten en billen zat en met zijn handen onder haar rokje gleed en tussen haar benen streelde"

- 14-12-2021: John van den Heuvel heeft samen met Mick van Wely (al in het voorjaar van 2021 contact met moeder en dochter) en Martin Groenewold een half jaar gewerkt aan deze zaak, heeft nu blijkbaar wel het dagboek+ondersteunend bewijs. Roept mogelijke andere slachtoffers op zich (bij hem/politie) te melden.
Twee mensen zouden zich hebben gemeld en die zaken gaan Mick en John nader onderzoeken.

- MB stelt via Knoops (medio 2020 ingeschakeld) tot vandaag (14-12-2021) niet te hebben geweten waar de geruchten vandaan kwamen.

Tijdlijn van alle affaires en beschuldigingen rondom Marco Borsato
quote:
OM: zaak Marco Borsato krijgt voorrang op andere zaken 'vanwege de enorme maatschappelijke impact'

16-12-2021 13:14

OM: zaak Marco Borsato krijgt voorrang op andere zaken 'vanwege de enorme maatschappelijke impact'
Marco Borsato

De aangifte tegen Marco Borsato krijgt voorrang op andere zaken, waardoor die langer moeten wachten voor ze behandeld worden. Dat zegt het OM Midden-Nederland.

Onlangs meldden we nog dat ruim 800 zedenzaken door een gebrek aan personeel nog altijd op de plank liggen, sommigen zelfs jarenlang. Toch gaat de aangifte tegen Marco Borsato van 'onzedelijke betastingen' die maandag werd ingediend dus voor.

Voorpaginanieuws

"Het is altijd een dilemma welke zaken voorrang krijgen en bij zedenzaken is dat nog lastiger", zegt persvoorlichter Ties Kortmann. Hij vertelt dat bij de afweging gekeken wordt naar de ernst van de feiten en hoe lang geleden ze zijn gepleegd. "Omdat deze feiten niet recent zouden zijn gepleegd zou dat reden kunnen zijn om de zaak geen voorrang te geven."

Dat de aangifte tegen Borsato nu toch snel wordt opgepakt komt volgens de persvoorlichter door de 'geschokte rechtsorde'. Hij doelt daarmee op de 'enorme maatschappelijke impact' en het feit dat de aangifte voorpaginanieuws was. "Het weegt ook mee dat de identiteit van de betrokkenen in ieder geval deels op straat ligt", zegt de persvoorlichter.

Vertraging voor anderen

"Elke dag dat het langer onduidelijk blijft, neemt de schade toe voor zowel de aangeefster als degene tegen wie aangifte is gedaan. Daarom is de afweging zeer bewust gemaakt om voorrang te geven aan de zaak", vertelt Kortmann.

Dat is volgens hem geen standaardprocedure, maar wordt per zaak bekeken. Dat de aangifte tegen Borsato nu voorrang heeft gekregen, heeft wel gevolgen voor andere zaken. "Als je bepaalde zaken voorrang geeft, dan weet je dat anderen weer wat langer moeten blijven zitten."

'Heel erg om te horen'

Advocate Nelleke Stolk die veel zedenzaken behandelt, reageert geschokt: "Ik vind het heel erg om te horen. Het stuit me echt tegen de borst, want nu blijven andere zaken nog langer liggen."

"En de slachtoffers die nu zitten te wachten, voelen zich hierdoor niet serieus genomen. Ik vind het schandalig."

Eva wacht al 1,5 jaar

Eva Peters deed anderhalf jaar geleden aangifte van een ernstig zedendelict, maar de verdachte in haar zaak is nog steeds niet verhoord. Ze benadrukt nog eens dat er meer dan 800 soortgelijke zedenzaken op de plank liggen: "Al die zaken hebben evenveel recht op een snel onderzoek. Ik voel mij echt een tweederangsburger."

Het stoort haar enorm dat het Openbaar Ministerie in de zaak Borsato zegt meteen in actie te komen: "Ik heb respect voor de vrouw die de aangifte heeft aangedurfd, want ik weet als geen ander dat dat niet zomaar een gesprekje is. Maar nu lijkt het erop dat het OM snel handelt bij zedenzaken en dat is een schijnvertoning. De werkelijkheid is dat er honderden zaken op de plank liggen."

https://eenvandaag.avrotr(...)schappelijke-impact/
SPOILER: vorige OP
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


Marco Borsato doet aangifte wegens smaad en laster tegen de vrouw die hem aanklaagt

Marco Borsato heeft de vrouw aangeklaagd die hem eerder deze week aanklaagde wegens seksueel overschrijdend gedrag. Borsato deed aangifte voor het doen van een valse aangifte, smaad, laster en het doen van een lasterlijke aanklacht.

Hij klaagt ook de moeder van de vrouw aan, wegens uitlokking en medeplichtigheid.
Dat bevestigen de advocaten van Borsato en het Openbaar Ministerie aan RTL Nieuws.

https://www.rtlnieuws.nl/(...)uw-die-hem-aanklaagt

[ Bericht 1% gewijzigd door Deisyy op 17-12-2021 21:56:39 ]
pi_202671456
Watvoor wazige blik heeft die Evert daar in zijn ogen :')

Het lijkt me zo'n ontiegelijk lulletje.
  vrijdag 17 december 2021 @ 21:40:48 #3
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202671466
TT is Victim Blaming and Shaming. Had van Anouk kunnen zijn.
pi_202671468
Ik verwacht dat Yvonne er gestrekt in gaat. Ik denk dat zij de aangifte misschien wel linkt aan de onthulling rondom Leontine. Nu blijkt dat de moeder niet terugschrikt om meer informatie publiek te maken, kan dat voor Marco de reden zijn om de tegenaanval direct in te zetten.
pi_202671473
TT :r

Had 'm ook gewoon zelf moeten sluiten/openen.
Koel en donker bewaren
pi_202671474
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:38 schreef Inca het volgende:

[..]
Zijn zoon is de advocaat Nathan Moszkowicz

Ik open niet
Nee Nathan heeft een managementbureau, hij is o.a. manager van Jada Borsato en Lil' Kleine.
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_202671538
Wat een nare TT
Dennis schouten heeft beelden van een slachtoffer gezien zegt hij, hij deelt dat natuurlijk niet zegt hij zie zijn stories op instagram
pi_202671543
Ik vind het nu eigenlijk wel de tijd voor Boos om zich te laten horen...
*geboren in Rotterdam, woonachtig in Duitsland, verlangt naar Zweden*
pi_202671549
Ah, degene die anderen zo vooringenomen vindt, heeft de TT bedacht. Top.
  Moderator vrijdag 17 december 2021 @ 21:45:57 #10
184769 crew  Deisyy
pi_202671585
Zal ik die gruwelijk grote foto van dat enge stel even onder een spoiler zetten?
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_202671590
quote:
Ja, het smeerlap en dergelijke gaat stoppen nu.
pi_202671592
Gewoon ultrasnel dit topic vol spammen :s)
  vrijdag 17 december 2021 @ 21:46:05 #13
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202671593
TT: Marco doet aangifte van smaad en laster
pi_202671608
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:44 schreef suzebol75 het volgende:
Ik vind het nu eigenlijk wel de tijd voor Boos om zich te laten horen...
Gaat daar niet over, gaat over talentenjachten/The Voice in het algemeen. Als BOOS iets had over Marco in deze zaak dan hadden ze at this point wel iets laten horen.
Koel en donker bewaren
pi_202671611
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:45 schreef Deisyy het volgende:
Zal ik die gruwelijk grote foto van dat enge stel even onder een spoiler zetten?
Waarom, tenminste nemen zij het op voor degene die door half Nederland al op de brandstapel gegooid is.
  vrijdag 17 december 2021 @ 21:47:05 #16
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_202671616
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:46 schreef Tengano het volgende:
TT: Marco doet aangifte van smaad en laster

Dat zou veel gepaster zijn.
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  vrijdag 17 december 2021 @ 21:47:11 #17
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202671618
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:45 schreef Deisyy het volgende:
Zal ik die gruwelijk grote foto van dat enge stel even onder een spoiler zetten?
Ik zou het wel op prijs stellen als je die TT wat neutraler maakt zoals

Marco doet aangifte van smaad en laster
pi_202671621
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:40 schreef Deisyy het volgende:

[..]
Nee Nathan heeft een managementbureau, hij is o.a. manager van Jada Borsato en Lil' Kleine.
Dan die andere zoon
Twinning = boring
pi_202671629
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:46 schreef Sunshine1982 het volgende:
Gewoon ultrasnel dit topic vol spammen :s)
Hey Sunshine, hoe is het met je?
  Moderator vrijdag 17 december 2021 @ 21:48:02 #20
184769 crew  Deisyy
pi_202671645
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:46 schreef Za het volgende:

[..]
Waarom, tenminste nemen zij het op voor degene die door half Nederland al op de brandstapel gegooid is.
Het gaat me vooral om de grootte van de foto, dus misschien kan iemand hem even voor me verkleinen.
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
  Tettenkoning vrijdag 17 december 2021 @ 21:48:09 #21
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_202671648
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:40 schreef Tengano het volgende:
TT is Victim Blaming and Shaming. Had van Anouk kunnen zijn.
Of Za natuurlijk. Oh wacht...
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
  vrijdag 17 december 2021 @ 21:48:27 #22
487409 Dazalbest
Het gaat zoals het gaat
pi_202671658
Dit remt andere eventuele slachtoffers misschien ook wel af doordat Marco B nu in de aanval gaat..... -O- :(
pi_202671667
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:46 schreef Tengano het volgende:
TT: Marco doet aangifte van smaad en laster

Nee, anders zal ik het verhaal van de andere kant uitgebreid posten.

Het was tot op heden geen probleem de meest walgelijke TT's te gebruiken, het woord rancuneus is daarbij vergeleken netjes.
  vrijdag 17 december 2021 @ 21:48:53 #24
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_202671670
Nare TT :{
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_202671674
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:46 schreef Sunshine1982 het volgende:
Gewoon ultrasnel dit topic vol spammen :s)
Of lapo @Inca en tt laten verzinnen
  vrijdag 17 december 2021 @ 21:50:29 #26
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202671713
Alsof een Anouk of Marco niet rancuneus zou zijn :')
  vrijdag 17 december 2021 @ 21:50:42 #27
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_202671720
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:48 schreef Za het volgende:

[..]
Nee, anders zal ik het verhaal van de andere kant uitgebreid posten.

Het was tot op heden geen probleem de meest walgelijke TT's te gebruiken, het woord rancuneus is daarbij vergeleken netjes.
Welke walgelijke TT’s zijn er dan gebruikt?
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  vrijdag 17 december 2021 @ 21:51:06 #28
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202671732
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:50 schreef AgnesGru het volgende:
Welke walgelijke TT’s zijn er dan gebruikt?
pi_202671750
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:48 schreef Majoraan het volgende:

[..]
Of lapo @:Inca en tt laten verzinnen
Het maakt mij niks uit wist zelf ook niks zo snel te bedenken
Twinning = boring
  Moderator vrijdag 17 december 2021 @ 21:52:10 #30
184769 crew  Deisyy
pi_202671767
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:47 schreef Tengano het volgende:

[..]
Ik zou het wel op prijs stellen als je die TT wat neutraler maakt zoals

Marco doet aangifte van smaad en laster
TS opent, dus bepaalt de TT.

Zoveel users, zoveel meningen ;)
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_202671775
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:48 schreef Dazalbest het volgende:
Dit remt andere eventuele slachtoffers misschien ook wel af doordat Marco B nu in de aanval gaat..... -O- :(
Of er melden zich nu meer
pi_202671778
Goed om te zien dat Guido dan Aantrekker trots is op de kijkcijfers van Shownieuws. Toch een knap staaltje journalistiek.

https://mobile.twitter.co(...)/1471750159499464705
pi_202671796
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:50 schreef AgnesGru het volgende:

Welke walgelijke TT’s zijn er dan gebruikt?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  vrijdag 17 december 2021 @ 21:53:46 #34
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_202671809
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:50 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
Welke walgelijke TT’s zijn er dan gebruikt?
topic nr 16 is ook niet helemaal onpartijdig :P

Edit: ja, die idd.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  vrijdag 17 december 2021 @ 21:54:25 #35
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_202671829
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:52 schreef Deisyy het volgende:

[..]
TS opent, dus bepaalt de TT.

Zoveel users, zoveel meningen ;)
In dit geval ben ik er niet mee eens, dit valt mijn inziens onder victim blaming.
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_202671859
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:52 schreef Deisyy het volgende:

[..]
TS opent, dus bepaalt de TT.

Zoveel users, zoveel meningen ;)
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:54 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
In dit geval ben ik er niet mee eens, dit valt mijn inziens onder victim blaming.
Koel en donker bewaren
  Moderator vrijdag 17 december 2021 @ 21:59:29 #37
184769 crew  Deisyy
pi_202671941
Bij nader inzien, victim blaming gaan we niet doen, dus ik heb de tt aangepast.
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_202671948
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:46 schreef Guanabana het volgende:

[..]
Gaat daar niet over, gaat over talentenjachten/The Voice in het algemeen. Als BOOS iets had over Marco in deze zaak dan hadden ze at this point wel iets laten horen.
Ja en ik denk dat deze zaak te complex en zwaar is voor Boos.

Het verbaast me dan wel weer dat er mensen verbaasd zijn over de misstanden bij talentenjachten. Dat het allemaal doorgestoken kaart is en er sprake is van wurgcontracten dat weet toch iedereen? En/of dat kan ieder weldenkend mens bedenken?
pi_202671962
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:53 schreef Andromache het volgende:
xxx
Za gaat een TR zetten tegen jou! Dat zal je leren!

[ Bericht 6% gewijzigd door Deisyy op 18-12-2021 09:21:03 ]
pi_202671980
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:59 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ja en ik denk dat deze zaak te complex en zwaar is voor Boos.
Vond ik direct al :P Heb ook nooit gedacht dat Boos iets had over dit, dat past helemaal niet bij hun enigszins ludieke concept.

Zie je het voor je, Marco confronteren, Marco die een mooie oorkonde krijgt.
Koel en donker bewaren
  vrijdag 17 december 2021 @ 22:01:47 #41
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_202671994
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:53 schreef Za het volgende:

[..]
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dat was ook geen nette TT, maar dat praat het niet goed om dan ook zoiets te plaatsen.
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_202672078
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 22:01 schreef Guanabana het volgende:

[..]
Vond ik direct al :P Heb ook nooit gedacht dat Boos iets had over dit, dat past helemaal niet bij hun enigszins ludieke concept.

Zie je het voor je, Marco confronteren, Marco die een mooie oorkonde krijgt.
Ja en van die kekke geluidseffecten erbij of dat Marco zich gaat verstoppen :D
pi_202672180
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:54 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
In dit geval ben ik er niet mee eens, dit valt mijn inziens onder victim blaming.
Wie weet is Marco wel de victim in dit gebeuren?
  vrijdag 17 december 2021 @ 22:09:51 #44
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202672212
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 22:08 schreef KnalPoenani het volgende:

[..]
Wie weet is Marco wel de victim in dit gebeuren?
Dat is wel een rol die hij met gemak op zich kan nemen.
  Moderator vrijdag 17 december 2021 @ 22:16:58 #45
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_202672419
Zo net op instagram (Dennis Schouten)

pi_202672526
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:48 schreef Za het volgende:

[..]
Nee, anders zal ik het verhaal van de andere kant uitgebreid posten.

Het was tot op heden geen probleem de meest walgelijke TT's te gebruiken, het woord rancuneus is daarbij vergeleken netjes.
Ik vind dat jij je mening mag hebben. Persoonlijk vind ik het een sterke mening, en das goed imo op een forum.
  vrijdag 17 december 2021 @ 22:21:29 #47
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202672549
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 22:16 schreef Momo het volgende:
Zo net op instagram (Dennis Schouten)
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Laat dat nou zo goed als de tekst van de TT van reek 16 zijn.
pi_202672553
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 22:16 schreef Momo het volgende:
Zo net op instagram (Dennis Schouten)
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Dennis is boos. Prima, ook dat mag.
  vrijdag 17 december 2021 @ 22:23:12 #49
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202672610
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 22:21 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Dennis is boos. Prima, ook dat mag.
Hier wil Yvonne vast weer overheen. Lijkt me stug dat de moeder foto's wel met Dennis deelt maar niet met Yvonne.
pi_202672623
*gezien

[ Bericht 91% gewijzigd door Poefbank op 17-12-2021 22:29:06 ]
Het ligt aan de instanties zelf
pi_202672638
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 22:16 schreef Momo het volgende:
Zo net op instagram (Dennis Schouten)
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Waarom zou zij die beelden laten zien aan een dubieus roddelkanaal? Helemaal als dat al bij de politie ligt.

edit: oh wacht, dit is EEN slachtoffer. Maar dan nog.
Koel en donker bewaren
pi_202672640
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 22:16 schreef Momo het volgende:
Zo net op instagram (Dennis Schouten)
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Het lastige aan Roddelpraat is dat ze heel veel behandelen, maar weinig echt checken. Dus ik heb niet de illusie dat ze een goede fotoshop van een echte foto kunnen onderscheiden.

quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 22:24 schreef Guanabana het volgende:

[..]
Ik geloof het slachtoffer hoor, maar waarom zou zij die beelden laten zien aan een dubieus roddelkanaal? Helemaal als dat al bij de politie ligt.
Hij schrijft: Een slachtoffer. Niet het slachtoffer.
pi_202672650
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 22:01 schreef Guanabana het volgende:

[..]
Vond ik direct al :P Heb ook nooit gedacht dat Boos iets had over dit, dat past helemaal niet bij hun enigszins ludieke concept.

Zie je het voor je, Marco confronteren, Marco die een mooie oorkonde krijgt.
Er was nog een meisje, dat lijken jullie steeds te vergeten. En die zit volgens mij bij team BOOS, natuurlijk kijken die dit even aan, en geven dadelijk de klap erop.

Ga hier geen namen noemen maar het ligt er mij te dik op.
pi_202672670
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 22:16 schreef Momo het volgende:
Zo net op instagram (Dennis Schouten)
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Wat een gate is dit. De wendingen vliegen je om de oren
pi_202672679
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 22:24 schreef eborn het volgende:
Een slachtoffer. Niet het slachtoffer.
Ja zag het, had beter moeten lezen.
Koel en donker bewaren
pi_202672690
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 22:24 schreef Guanabana het volgende:

[..]
Waarom zou zij die beelden laten zien aan een dubieus roddelkanaal? Helemaal als dat al bij de politie ligt.

edit: oh wacht, dit is EEN slachtoffer. Maar dan nog.
Waarom niet? Team Marco zet toch ook alle (bral) ballen in?
  vrijdag 17 december 2021 @ 22:27:13 #57
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_202672737
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 22:24 schreef Guanabana het volgende:

[..]
Waarom zou zij die beelden laten zien aan een dubieus roddelkanaal? Helemaal als dat al bij de politie ligt.

edit: oh wacht, dit is EEN slachtoffer. Maar dan nog.
Weet niet of Dennis nou de meest betrouwbare bron is in deze.
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  vrijdag 17 december 2021 @ 22:28:12 #58
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202672766
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 22:27 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
Weet niet of Dennis nou de meest betrouwbare bron is in deze.
Dennis is bang van Marco dus die gaat geen onnodige risico's nemen vermoed ik.

Voor degene die dit niet gelooft, kijk eerst even zijn laatste Roddelpraat svp.
pi_202672862
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 22:28 schreef Tengano het volgende:

[..]
Dennis is bang van Marco dus die gaat geen onnodige risico's nemen vermoed ik.

Voor degene die dit niet gelooft, kijk eerst even zijn laatste Roddelpraat svp.
Bang voor Marco? Wat gaat die doen dan? Mensen intimideren? Bedreigen?

Zal hem zeker gaan helpen maar niet heus.
  vrijdag 17 december 2021 @ 22:39:30 #60
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202673130
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 22:32 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Bang voor Marco? Wat gaat die doen dan? Mensen intimideren? Bedreigen?

Zal hem zeker gaan helpen maar niet heus.
Dreigen met aangiftes van smaad en laster. Daar was Dennis als de dood voor dat Marco die ging gebruiken.

En Yvonne is ook voorzichtig. Ik geef ze geen ongelijk. Marco heeft meer geld om te procederen dan zij.
pi_202673187
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 22:39 schreef Tengano het volgende:

[..]
Dreigen met aangiftes van smaad en laster. Daar was Dennis als de dood voor dat Marco die ging gebruiken.

En Yvonne is ook voorzichtig. Ik geef ze geen ongelijk. Marco heeft meer geld om te proceduren dan zij.
Dan presenteert hij het verkeerde programma als hij bang is voor smaad en laster :') ze zijn al door youtube op de vingers getikt en kunnen geen inkomsten ontvangen. Ze weten dus dat ze vaak over de lijn gaan.
  vrijdag 17 december 2021 @ 22:46:24 #62
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202673290
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 22:42 schreef Mintymintyy het volgende:

[..]
Dan presenteert hij het verkeerde programma als hij bang is voor smaad en laster :') ze zijn al door youtube op de vingers getikt en kunnen geen inkomsten ontvangen. Ze weten dus dat ze vaak over de lijn gaan.
Denk jij dan John van den Heuvel of Mick Wely nooit bang is? Of dat Peter dat niet was. Zijn die dan ook niet geschikt voor de programma's die ze maken.

Als je een beroep wilt hebben waarin je niet bang hoeft te zijn dan moet je gewoon treinconducteur of verpleger of voor mijn part viroloog worden. Oh wacht ff...
pi_202673317
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 22:39 schreef Tengano het volgende:

[..]
Dreigen met aangiftes van smaad en laster. Daar was Dennis als de dood voor dat Marco die ging gebruiken.

En Yvonne is ook voorzichtig. Ik geef ze geen ongelijk. Marco heeft meer geld om te procederen dan zij.
Ze moeten ook geen dingen posten die ze niet kunnen bewijzen. Das dom.
Zullen ze ook niet doen.
pi_202673374
Angela bij Beau zo. Ook leuk.
  vrijdag 17 december 2021 @ 22:51:26 #65
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202673398
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 december 2021 22:50 schreef Benny het volgende:
Angela bij Beau zo. Ook leuk.
Die zal daar niet zonder gespreksstof zitten :D
pi_202673428
Ff kijken
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 december 2021 22:50 schreef Benny het volgende:
Angela bij Beau zo. Ook leuk.
, thans voor de tip.
  vrijdag 17 december 2021 @ 22:54:16 #67
487409 Dazalbest
Het gaat zoals het gaat
pi_202673465
Dit gaat dadelijk nog uitlopen op een mega media rel, alles wordt er nu bij gehaald...... c_/
pi_202673466
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 december 2021 22:50 schreef Benny het volgende:
Angela bij Beau zo. Ook leuk.
Oeh thanks! Ik blijf nog even wakker hiervoor
“I mean, nobody’s scientifically perfect, but Suzie’s about as close to being perfect as any human could possibly be.”
  Spellchecker vrijdag 17 december 2021 @ 22:56:07 #69
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_202673580
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 22:32 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Bang voor Marco? Wat gaat die doen dan? Mensen intimideren? Bedreigen?

Je vergeet dat Marco goed bevriend is met Ali B. die banden heeft met de mocro maffia, niet de serie, maar die van Taghi. Taghi is een bewonderaar van Marco en luistert al van kinds af aan naar zijn muziek. John van den Heuvel heeft daarom ook de kant gekozen van het vermeende slachtoffer, omdat Taghi (een grote fan van Marco) hem bedreigd heeft, omdat John zijn muziek niet waardeert.
pi_202673619
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 23:00 schreef Eenheid het volgende:

[..]
Je vergeet dat Marco goed bevriend is met Ali B. die banden heeft met de mocro maffia, niet de serie, maar die van Taghi. Taghi is een bewonderaar van Marco en luistert al van kinds af aan naar zijn muziek. John van den Heuvel heeft daarom ook de kant gekozen van het vermeende slachtoffer, omdat Taghi (een grote fan van Marco) hem bedreigd heeft, omdat John zijn muziek niet waardeert.
:')
  Moderator vrijdag 17 december 2021 @ 23:03:39 #72
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_202673663
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 23:00 schreef Eenheid het volgende:

[..]
Je vergeet dat Marco goed bevriend is met Ali B. die banden heeft met de mocro maffia, niet de serie, maar die van Taghi. Taghi is een bewonderaar van Marco en luistert al van kinds af aan naar zijn muziek. John van den Heuvel heeft daarom ook de kant gekozen van het vermeende slachtoffer, omdat Taghi (een grote fan van Marco) hem bedreigd heeft, omdat John zijn muziek niet waardeert.
Het is geen hollywoodscript mensen _O-
  Mooiste FOK!fotoboek van de vrouwen 2022 vrijdag 17 december 2021 @ 23:05:36 #73
165264 Puzzie
C'est La Fucking Vie
pi_202673729
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:53 schreef Andromache het volgende:
xxx
Dat slaat helemaal nergens op :')

[ Bericht 5% gewijzigd door Deisyy op 18-12-2021 09:20:30 ]
My age is very
Inappropriate
for my behavior
pi_202673793
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 22:16 schreef Momo het volgende:
Zo net op instagram (Dennis Schouten)
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Kan ook gewoon onzin zijn hè
  vrijdag 17 december 2021 @ 23:10:05 #75
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202673838
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 23:08 schreef quirina het volgende:

[..]
Kan ook gewoon onzin zijn hè
Ik heb hier al zo'n foto voorbij zien komen met Nikki Safari. En daar hoefde ik nog niet eens voor te zoeken dus.
  vrijdag 17 december 2021 @ 23:12:27 #76
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202673890
Oh jee. Angela zit er toch wel wat ongemakkelijk bij ;(
pi_202673910
Oh die foto in Salou? Zegt niks.
Zijn tig foto’s van mannen die met een stripper op de foto gaan in Spanje.
  vrijdag 17 december 2021 @ 23:18:24 #78
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202674007
Ik ben benieuwd of Angela zich van binnen schuldig voelt en vindt dat ze door haar toedoen het hele AD heeft opgeblazen. Lijkt me toch een lastige positie.
pi_202674119
Ff beau aan
pi_202674127
Angela _O_
pi_202674156
die Xander de buisonje ziet er ook creepy uit.
pi_202674162
Sander bek dicht, wat een sukkel.
pi_202674164
#TeamAngela
“I mean, nobody’s scientifically perfect, but Suzie’s about as close to being perfect as any human could possibly be.”
pi_202674165
Die kinderen van Borsato zijn inmiddels volwassen wat zeurt ie.
  vrijdag 17 december 2021 @ 23:27:54 #85
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202674169
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 23:27 schreef quirina het volgende:
die Xander de buisonje ziet er ook creepy uit.
Die wilde het het liefst ook doodzwijgen. Ligt daar ook een lijntje naar John de Mol?
pi_202674208
quote:
Hij klaagt ook de moeder van de vrouw aan, wegens uitlokking en medeplichtigheid. Dat bevestigen de advocaten van Borsato en het Openbaar Ministerie aan RTL Nieuws
Uitlokking en medeplichtigheid? Waarvan vraag ik me af?

Ps. Ik heb het vorige deel in deze reeks nog niet helemaal gelezen, dus misschien is het al besproken :D
The best thing that you can do in life is follow your heart. Take risks.
Don't just take the safe and easy choices because you're afraid of what might happen.
Don't have any regrets and know that everything happens for a reason.
pi_202674209
Wit lijntje naar de mol?
  vrijdag 17 december 2021 @ 23:31:15 #88
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_202674229
Nu bij shownieuws *O*
  vrijdag 17 december 2021 @ 23:32:09 #89
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202674247
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 23:30 schreef MissJ het volgende:

[..]
Uitlokking en medeplichtigheid? Waarvan vraag ik me af?

Ps. Ik heb het vorige deel in deze reeks nog niet helemaal gelezen, dus misschien is het al besproken :D
Dat die moeder haar dochter zou hebben overgehaald om deze 'vermeende' valse aangifte te doen van sexueel misbruik.
pi_202674251
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 23:30 schreef MissJ het volgende:

[..]
Uitlokking en medeplichtigheid? Waarvan vraag ik me af?

Ps. Ik heb het vorige deel in deze reeks nog niet helemaal gelezen, dus misschien is het al besproken :D
Hij beschuldigt de dochter van smaad en laster.
En dr moeder van uitlokking en medeplichtigheid.
pi_202674260
Deze hele gate maakt zooooo duidelijk hoe alles en iedereen met elkaar verweven is en hoe iedereen de handen boven het hoofd houdt. Je merkt aan alles dat er iets van paniek is en dat er meer speelt dan dat nu nog duidelijk is. Er gaan de komende weken nog wel wat beerputjes open vermoed ik zomaar.

Sterker nog... Ik zou er niet gek van op staan te kijken als de samenwerking van Talpa en RTL hierop stuk loopt
pi_202674269
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 22:32 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Bang voor Marco? Wat gaat die doen dan? Mensen intimideren? Bedreigen?

Zal hem zeker gaan helpen maar niet heus.
Het blijft natuurlijk wel een Italiaan hè..🤔
pi_202674279
Het is gewoon wachten op “lekken”
  vrijdag 17 december 2021 @ 23:35:11 #94
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202674294
Ik weet wel dat ik zelf niet verwikkeld of onderdeel van deze slangen Gate zou willen zijn.

Ik zou geen oog meer dichtdoen :{w
pi_202674317

Hup kom op roddelpraat. Jullie waren al zuur vanwege de televizierring.
  vrijdag 17 december 2021 @ 23:36:52 #96
410477 Fietsertje70
als vlinders wespen worden :-)
pi_202674323
Xander de Buisonje had toch ook in elk stadje een ander neukertje?
pi_202674326
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 23:32 schreef quirina het volgende:

[..]
Hij beschuldigt de dochter van smaad en laster.
En dr moeder van uitlokking en medeplichtigheid.
Ja dat begrijp ik. Ik vraag me alleen af wat voor soort uitlokking en medeplichtigheid hij bedoelt. Wat heeft de moeder volgens hem uitgelokt? En waaraan is ze medeplichtig?
The best thing that you can do in life is follow your heart. Take risks.
Don't just take the safe and easy choices because you're afraid of what might happen.
Don't have any regrets and know that everything happens for a reason.
  vrijdag 17 december 2021 @ 23:37:21 #98
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202674340
quote:
11s.gif Op vrijdag 17 december 2021 23:32 schreef Benny het volgende:
Deze hele gate maakt zooooo duidelijk hoe alles en iedereen met elkaar verweven is en hoe iedereen de handen boven het hoofd houdt. Je merkt aan alles dat er iets van paniek is en dat er meer speelt dan dat nu nog duidelijk is. Er gaan de komende weken nog wel wat beerputjes open vermoed ik zomaar.

Sterker nog... Ik zou er niet gek van op staan te kijken als de samenwerking van Talpa en RTL hierop stuk loopt
Als Talpa zich terugtrekt kan nog altijd Yvonne Entertainment RTL weer vlot trekken :7
pi_202674346
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 23:36 schreef MissJ het volgende:

[..]
Ja dat begrijp ik. Ik vraag me alleen af wat voor soort uitlokking en medeplichtigheid hij bedoelt. Wat heeft de moeder volgens hem uitgelokt? En waaraan is ze medeplichtig?
Jij zat toch in die fanclub? Dan weet jij meer dan ik meid.
  vrijdag 17 december 2021 @ 23:38:28 #100
410477 Fietsertje70
als vlinders wespen worden :-)
pi_202674354
Half Hilversum is natuurlijk afhankelijk van John de M.
  vrijdag 17 december 2021 @ 23:38:35 #101
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202674359
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 23:36 schreef MissJ het volgende:

[..]
Ja dat begrijp ik. Ik vraag me alleen af wat voor soort uitlokking en medeplichtigheid hij bedoelt. Wat heeft de moeder volgens hem uitgelokt? En waaraan is ze medeplichtig?
Dat die moeder haar dochter heeft aangezet tot het zogenaamd fabuleren van haar hele verhaal en het vervalsen van dagboeken en zulks. Haar moeder heeft die dochter zeg maar op het spoor gezet om Marco te beschuldigen van sexueel misbruik. Uitgelokt dus. En daarom is ze dan ook medeplichtig aan al die smaad, laster en ellende.

Maar zo ziet Team Knoops & Marco het dus he.
pi_202674475
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 23:38 schreef Tengano het volgende:

[..]
Dat die moeder haar dochter heeft aangezet tot het zogenaamd fabuleren van haar hele verhaal en het vervalsen van dagboeken en zulks. Haar moeder heeft die dochter zeg maar op het spoor gezet om Marco te beschuldigen van sexueel misbruik. Uitgelokt dus. En daarom is ze dan ook medeplichtig aan al die smaad, laster en ellende.

Maar zo ziet Team Knoops & Marco het dus he.
Het is toch schandalig, naast het AD lijkt rtl nu ook die beerput te willen opentrekken.

Prima
pi_202674498
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 23:32 schreef Tengano het volgende:

[..]
Dat die moeder haar dochter zou hebben overgehaald om deze 'vermeende' valse aangifte te doen van sexueel misbruik.
Dat zal het inderdaad zijn. Ik ging veel verder denken :')
The best thing that you can do in life is follow your heart. Take risks.
Don't just take the safe and easy choices because you're afraid of what might happen.
Don't have any regrets and know that everything happens for a reason.
pi_202674523
Trek de beerput open, time to stir some shit 💩 ( topictitel volgende deel?)
pi_202674585
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 23:38 schreef quirina het volgende:

[..]
Jij zat toch in die fanclub? Dan weet jij meer dan ik meid.
ZAT ja. Ik weet denk ik niet veel meer hoor, behalve dat ik weet wie de moeder en dochter zijn (maar dat weet inmiddels half Nederland denk ik). Ik was de laatste jaren alleen nog maar lid van de fanclub zodat ik makkelijker concertkaartjes kon scoren :')
The best thing that you can do in life is follow your heart. Take risks.
Don't just take the safe and easy choices because you're afraid of what might happen.
Don't have any regrets and know that everything happens for a reason.
pi_202674634
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 23:45 schreef MissJ het volgende:

[..]
Dat zal het inderdaad zijn. Ik ging veel verder denken :')
Jij dacht dat de moeder beschuldigd wordt van uitlokking onzedelijk gedrag? :o
pi_202674738
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 23:51 schreef Majoraan het volgende:

[..]
Jij dacht dat de moeder beschuldigd wordt van uitlokking onzedelijk gedrag? :o
Ik weet eigenlijk niet wat ik dacht :') Tijd om te slapen denk ik :D
The best thing that you can do in life is follow your heart. Take risks.
Don't just take the safe and easy choices because you're afraid of what might happen.
Don't have any regrets and know that everything happens for a reason.
pi_202674811
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 23:49 schreef MissJ het volgende:

[..]
Ik was de laatste jaren alleen nog maar lid van de fanclub zodat ik makkelijker concertkaartjes kon scoren :')
Dankzij de early access en de aparte scanrij was dat inderdaad heel populair de laatste jaren ;)
pi_202674823
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:48 schreef Dazalbest het volgende:
Dit remt andere eventuele slachtoffers misschien ook wel af doordat Marco B nu in de aanval gaat..... -O- :(
Het kan ook als een boemerang terugkomen.
Stel dat iemand aangifte heeft gedaan tegen iemand die ook aan jou heeft gezeten.
Dat je hoopt op gerechtigheid zonder dat jezelf de schaamte van exposure hoeft te doorstaan.
Dan geeft deze aangifte misschien de moed om toch je verhaal te doen, omdat je niet wil dat hij er mee wegkomt.
  Moderator zaterdag 18 december 2021 @ 00:01:27 #110
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_202674831
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 23:49 schreef MissJ het volgende:

[..]
ZAT ja. Ik weet denk ik niet veel meer hoor, behalve dat ik weet wie de moeder en dochter zijn (maar dat weet inmiddels half Nederland denk ik). Ik was de laatste jaren alleen nog maar lid van de fanclub zodat ik makkelijker concertkaartjes kon scoren :')
Lijkt mij op zich best wel raar dat iemand waar je fan van bent en naar concerten van gaat zo in het nieuws komt.
pi_202674876
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 22:00 schreef Eenheid het volgende:

[..]
Za gaat een TR zetten tegen jou! Dat zal je leren!
:D
Go hard or go home
  zaterdag 18 december 2021 @ 00:04:59 #112
487409 Dazalbest
Het gaat zoals het gaat
pi_202674899
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 00:01 schreef Majoraan het volgende:

[..]
Het kan ook als een boemerang terugkomen.
Stel dat iemand aangifte heeft gedaan tegen iemand die ook aan jou heeft gezeten.
Dat je hoopt op gerechtigheid zonder dat jezelf de schaamte van exposure hoeft te doorstaan.
Dan geeft deze aangifte misschien de moed om toch je verhaal te doen, omdat je niet wil dat hij er mee wegkomt.
Dat hoop ik ook echt! :Y
pi_202675095
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 00:01 schreef Momo het volgende:

[..]
Lijkt mij op zich best wel raar dat iemand waar je fan van bent en naar concerten van gaat zo in het nieuws komt.
Dat is inderdaad best raar. Hoewel ik wel moet zeggen dat het fan zijn de afgelopen jaren steeds meer is afgenomen. Ik sta ook heel nuchter in deze zaak en ben gelukkig geen hysterische fan die helemaal in zijn onschuld gelooft. Sterker nog, ik denk dat de kans groot is dat hij schuldig is. We gaan het zien.
The best thing that you can do in life is follow your heart. Take risks.
Don't just take the safe and easy choices because you're afraid of what might happen.
Don't have any regrets and know that everything happens for a reason.
  zaterdag 18 december 2021 @ 00:27:44 #114
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202675280
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 00:16 schreef MissJ het volgende:
Sterker nog, ik denk dat de kans groot is dat hij schuldig is.
Het lijkt me leuk om jou volgende week als gast in Shownieuws te zien :)
  zaterdag 18 december 2021 @ 00:48:57 #115
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
  zaterdag 18 december 2021 @ 00:54:19 #116
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202675624
quote:
Ik heb het gezien. Hij mag wel insinueren over smaad laster en dat dat ook uit een fanclub kan komen wat hij zelfs uit een betrouwbare bron heeft. Maar oh wee als je dan zegt dat zijn zoon ook concrete belangen heeft naar de Borsato's. Dat kan dan weer niet en wat denk je dan wel, dan ben je echt niet wijs :')

Hij blijft alleen maar rustig als je voortdurend naar hem blijft luisteren en alles gelooft wat hij zegt en insinueert. Maar probeer er niet tegenin te gaan want dan snap je het niet en dan legt hij het nog een keer uit, net zo lang totdat je het met hem eens bent :)

En alles wat Bram zegt dat klopt :) en alles wat hij zegt is waar :) en hij spreekt altijd vanuit wat hij allemaal in 30 jaar als advocaat heeft meegemaakt :) Dus hij weet het altijd beter dan jij :)

En hoe eerder je dat begrijpt hoe makkelijker het is om met Bram een gesprek te voeren :)


Maar het enige wat je niet aan hem moet vragen is dat als hij dan zulke geweldige kwaliteiten, kennis en ervaring heeft, waarom hij dan geen advocaat meer is :)

[ Bericht 0% gewijzigd door Tengano op 18-12-2021 01:33:32 ]
pi_202675642
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 00:54 schreef Tengano het volgende:

[..]
Ik heb het gezien. Hij mag wel insinueren over smaad laster en dat dat ook uit een fanclub kan komen wat hij zelfs uit een betrouwbare bron heeft. Maar oh wee als je dan zegt dat zijn zoon ook concrete belangen heeft naar de Borsato's. Dat kan dan weer niet en wat denk je dan wel :')

Bah bah :{w
Hij knipperde zenuwachtig zo met zijn ogen dat ik even dacht dat er een essentiële update voor mijn tv-software klaarstond.
  zaterdag 18 december 2021 @ 00:57:35 #118
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202675649
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 00:57 schreef Majoraan het volgende:

[..]
Hij knipperde zo met zijn ogen dat ik even dacht dat er een essentiële update voor mijn tv-software klaarstond.
Die is leuk! _O-
pi_202676171
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:59 schreef Deisyy het volgende:
Bij nader inzien, victim blaming gaan we niet doen, dus ik heb de tt aangepast.
Er staat niet vast of er een victim is.

Mogelijk is Marco Borsato het victim hier, en om die reden mag de TT, OP en inhoudelijke discussie weleens anders zijn dan de gebruikelijke bagger over hem.

Het is aan de rechter of een misdrijf heeft plaatsgevonden, tot die tijd zullen wij ons de vraag moeten stellen of hier sprake is van een victim, of dat iemand hier op een schandelijke wijze kapot wordt gemaakt.

Rancuneus slaat op de moeder, en is geen blaming, evenmin is zij een victim.

'Marco smeerlap' in de OP is blijkbaar geen probleem, hij kan het victim zijn hier, die voluit breeduit smerig geblamed wordt thread na thread.

Ik verzoek je de TT terug te zetten.
  zaterdag 18 december 2021 @ 02:42:55 #120
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_202676194
Is er hier nog speciaal / exclusief nieuws ?
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_202676206
quote:
99s.gif Op zaterdag 18 december 2021 02:42 schreef chufi het volgende:
Is er hier nog speciaal / exclusief nieuws ?
Ja, Marco is een smeerlap ;)
  zaterdag 18 december 2021 @ 03:04:23 #122
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202676242
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 02:34 schreef Za het volgende:

[..]
Er staat niet vast of er een victim is.

Mogelijk is Marco Borsato het victim hier, en om die reden mag de TT, OP en inhoudelijke discussie weleens anders zijn dan de gebruikelijke bagger over hem.

Het is aan de rechter of een misdrijf heeft plaatsgevonden, tot die tijd zullen wij ons de vraag moeten stellen of hier sprake is van een victim, of dat iemand hier op een schandelijke wijze kapot wordt gemaakt.

Rancuneus slaat op de moeder, en is geen blaming, evenmin is zij een victim.

'Marco smeerlap' in de OP is blijkbaar geen probleem, hij kan het victim zijn hier, die voluit breeduit smerig geblamed wordt thread na thread.

Ik verzoek je de TT terug te zetten.
Ik vind jou wel erg obsessief bezig.
  zaterdag 18 december 2021 @ 03:19:15 #123
288693 sly-nl
they drew first blood!
pi_202676285
quote:
99s.gif Op zaterdag 18 december 2021 02:42 schreef chufi het volgende:
Is er hier nog speciaal / exclusief nieuws ?
Jo Sjoef, leuk potje nba (celtics-golden state) 3e kwart, ook op tv (espn) te zien nu.

Ltrsz!

On topic:
wel ff geluid an zettuh
twitter

De ijsboer bij me om de hoek
love & heet
pi_202676391
Ik snap het niet. Marco vraagt aan het OM om uit te zoeken wat er waar is van de geruchten, om een onderzoek in te stellen. Er komt vervolgens een aangifte. Het OM geeft het voorrang en doet wat hij gevraagd heeft. En nu doet hij aangifte. Hij kan toch onderzoek OM afwachten?
pi_202676445
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 04:22 schreef Mylene het volgende:
Ik snap het niet. Marco vraagt aan het OM om uit te zoeken wat er waar is van de geruchten, om een onderzoek in te stellen. Er komt vervolgens een aangifte. Het OM geeft het voorrang en doet wat hij gevraagd heeft. En nu doet hij aangifte. Hij kan toch onderzoek OM afwachten?
Niet helemaal. Hij wilde een onderzoek naar de bron van de geruchten.
pi_202676455
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 02:34 schreef Za het volgende:

[..]
Er staat niet vast of er een victim is.

Mogelijk is Marco Borsato het victim hier, en om die reden mag de TT, OP en inhoudelijke discussie weleens anders zijn dan de gebruikelijke bagger over hem.

Het is aan de rechter of een misdrijf heeft plaatsgevonden, tot die tijd zullen wij ons de vraag moeten stellen of hier sprake is van een victim, of dat iemand hier op een schandelijke wijze kapot wordt gemaakt.

Rancuneus slaat op de moeder, en is geen blaming, evenmin is zij een victim.

'Marco smeerlap' in de OP is blijkbaar geen probleem, hij kan het victim zijn hier, die voluit breeduit smerig geblamed wordt thread na thread.

Ik verzoek je de TT terug te zetten.
Maar met die redenering moet je toch ook maar afwachten of er inderdaad sprake is van rancune?

En ja, ook dat "smeerlap" was voorbarig, al vond ik hem dat los van deze zaak al.
pi_202676544
Een man als John v.d. Heuvel zet echt niet zijn reputatie op het spel als hij geen zwaarwegende argumenten kent. Daar heeft hij jarenlang ervaring mee. Marco in ieder geval.. tsja die is de wanhoop nabij. Hij kan niet anders. Dit gaat heel erg aflopen voor hem.
  zaterdag 18 december 2021 @ 06:05:53 #128
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_202676547
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 02:34 schreef Za het volgende:

[..]
Er staat niet vast of er een victim is.

Mogelijk is Marco Borsato het victim hier, en om die reden mag de TT, OP en inhoudelijke discussie weleens anders zijn dan de gebruikelijke bagger over hem.

Het is aan de rechter of een misdrijf heeft plaatsgevonden, tot die tijd zullen wij ons de vraag moeten stellen of hier sprake is van een victim, of dat iemand hier op een schandelijke wijze kapot wordt gemaakt.

Rancuneus slaat op de moeder, en is geen blaming, evenmin is zij een victim.

'Marco smeerlap' in de OP is blijkbaar geen probleem, hij kan het victim zijn hier, die voluit breeduit smerig geblamed wordt thread na thread.

Ik verzoek je de TT terug te zetten.
Hoop gelul weinig inhoud van je.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zaterdag 18 december 2021 @ 07:30:40 #129
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_202676844
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 02:34 schreef Za het volgende:

[..]
Er staat niet vast of er een victim is.

Mogelijk is Marco Borsato het victim hier, en om die reden mag de TT, OP en inhoudelijke discussie weleens anders zijn dan de gebruikelijke bagger over hem.

Het is aan de rechter of een misdrijf heeft plaatsgevonden, tot die tijd zullen wij ons de vraag moeten stellen of hier sprake is van een victim, of dat iemand hier op een schandelijke wijze kapot wordt gemaakt.

Rancuneus slaat op de moeder, en is geen blaming, evenmin is zij een victim.

'Marco smeerlap' in de OP is blijkbaar geen probleem, hij kan het victim zijn hier, die voluit breeduit smerig geblamed wordt thread na thread.

Ik verzoek je de TT terug te zetten.
Durf je er anders een weddenschapje op te zetten?
Laffe huichelaar
  zaterdag 18 december 2021 @ 07:35:02 #130
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_202676866
een meisje van nog maar 15 destijds voelt zich in ieder geval slachtoffer
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
  zaterdag 18 december 2021 @ 07:46:10 #131
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_202676899
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 23:27 schreef Tengano het volgende:

[..]
Die wilde het het liefst ook doodzwijgen. Ligt daar ook een lijntje naar John de Mol?
- Zijn ex + moeder van zoon Sem werkt bij SBS.
- Sem is acteur heeft in een aantal films gespeeld en brengt muziek uit.
- De manager van Sem is.. Nathan Moszkowicz, inderdaad zoon van :+

[ Bericht 2% gewijzigd door AgnesGru op 18-12-2021 08:00:24 ]
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  zaterdag 18 december 2021 @ 07:54:01 #132
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202676926
POLL
pi_202676999
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 00:16 schreef MissJ het volgende:

[..]
Ik sta ook heel nuchter in deze zaak en ben gelukkig geen hysterische fan die helemaal in zijn onschuld gelooft. Sterker nog, ik denk dat de kans groot is dat hij schuldig is. We gaan het zien.
Ik deel je nuchterheid. Marco is een hele emotionele en fysieke man; als hij je kent dan begint elke ontmoeting met een knuffel, man of vrouw. En ook op andere momenten komt hij graag dicht bij mensen in de buurt.

Het kan daarom heel goed dat er bepaalde dingen zijn gebeurd waar een ontvanger zich heel onprettig bij voelde. Als dat zo is, en er zijn inderdaad meerdere van dit soort gevallen, dan snap ik goed dat de huidige aanklacht er ligt. Dit is dan namelijk de enige manier om voor alle betrokken erkenning te krijgen. Die zullen namelijk amper bewijs hebben, behalve hun eigen gevoel. En mogelijk dat de eerdere nieuwsberichten gerelateerd aan de fanclub hier ook een trigger in zijn geweest.

Daarom is het ook zo belangrijk dat de zaak snel begint. Zodat alle partijen duidelijkheid krijgen.
  zaterdag 18 december 2021 @ 08:11:36 #134
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_202677003
Wellicht hoopt Marco nu dat ze zo schrikt van zijn aangifte dat ze de aangifte intrekt.
  zaterdag 18 december 2021 @ 08:25:49 #135
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_202677121
Ik ben juridisch niet supersterk onderlegd he, maar hoe zit dit.

Als je nou aangifte doet van een valse aangifte en later komt naar boven dat er inderdaad, zoals vd Heuvel beweert, er een bekentenis/verontschuldiging voor de daad is geweest, is dan niet de aangifte voor het doen van een valse aangifte een valse aangifte omdat je al wist dat hij niet vals is?
Laffe huichelaar
  zaterdag 18 december 2021 @ 08:29:42 #136
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_202677141
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 08:25 schreef timmmmm het volgende:
Ik ben juridisch niet supersterk onderlegd he, maar hoe zit dit.

Als je nou aangifte doet van een valse aangifte en later komt naar boven dat er inderdaad, zoals vd Heuvel beweert, er een bekentenis/verontschuldiging voor de daad is geweest, is dan niet de aangifte voor het doen van een valse aangifte een valse aangifte omdat je al wist dat hij niet vals is?
Dat is een misdrijf idd. Kun je een jaar (extra) voor in de bak belanden. Dus voor Marco wel verdubbeling van de inzet.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  zaterdag 18 december 2021 @ 08:29:46 #137
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_202677142
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 08:25 schreef timmmmm het volgende:
Ik ben juridisch niet supersterk onderlegd he, maar hoe zit dit.

Als je nou aangifte doet van een valse aangifte en later komt naar boven dat er inderdaad, zoals vd Heuvel beweert, er een bekentenis/verontschuldiging voor de daad is geweest, is dan niet de aangifte voor het doen van een valse aangifte een valse aangifte omdat je al wist dat hij niet vals is?
Je bedoelt dat Marco dus in dat geval een valse aangifte heeft gedaan? Denk niet dat die straf opweegt tegen de straf van de aangifte die het slachtoffer heeft gedaan. Maar ik heb werkelijk geen idee, interessante casus.
pi_202677168
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 02:34 schreef Za het volgende:

[..]
Er staat niet vast of er een victim is.

Mogelijk is Marco Borsato het victim hier, en om die reden mag de TT, OP en inhoudelijke discussie weleens anders zijn dan de gebruikelijke bagger over hem.

Het is aan de rechter of een misdrijf heeft plaatsgevonden, tot die tijd zullen wij ons de vraag moeten stellen of hier sprake is van een victim, of dat iemand hier op een schandelijke wijze kapot wordt gemaakt.

Inderdaad. De beste man was ook hier mogelijk het slachtoffer van een intimiteitsvacuüm.
pi_202677219
Dat hij nu zo in de aanval gaat met diverse aanklachten zegt mij wel genoeg.
  zaterdag 18 december 2021 @ 08:41:10 #140
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_202677222
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 08:40 schreef Sunshine1982 het volgende:
Dat hij nu zo in de aanval gaat met diverse aanklachten zegt mij wel genoeg.
Wat zegt dat genoeg dan?
pi_202677268
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 08:41 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]
Wat zegt dat genoeg dan?
Ik zie dit vooral als een hoop machtsvertoon. Alles om hemzelf en zijn carriére te kunnen redden. Om het vermeende slachtoffer geeft hij geen fuck. Nu zal je zeggen, tuurlijk geeft hij daar geen fuck om. Ze legt een aanklacht neer. Maar juist daarom kun je ook hand in eigen boezem steken en je misschien afvragen waar het mis is gegaan en of je wel excuses moet aanbieden.

[ Bericht 8% gewijzigd door Sunshine1982 op 18-12-2021 08:56:02 ]
  zaterdag 18 december 2021 @ 08:54:15 #142
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202677317
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 08:11 schreef eborn het volgende:

[..]
Ik deel je nuchterheid. Marco is een hele emotionele en fysieke man; als hij je kent dan begint elke ontmoeting met een knuffel, man of vrouw. En ook op andere momenten komt hij graag dicht bij mensen in de buurt.

Het kan daarom heel goed dat er bepaalde dingen zijn gebeurd waar een ontvanger zich heel onprettig bij voelde. Als dat zo is, en er zijn inderdaad meerdere van dit soort gevallen, dan snap ik goed dat de huidige aanklacht er ligt. Dit is dan namelijk de enige manier om voor alle betrokken erkenning te krijgen. Die zullen namelijk amper bewijs hebben, behalve hun eigen gevoel. En mogelijk dat de eerdere nieuwsberichten gerelateerd aan de fanclub hier ook een trigger in zijn geweest.

Daarom is het ook zo belangrijk dat de zaak snel begint. Zodat alle partijen duidelijkheid krijgen.
Ik ken Marco niet zo qua hoe hij in de omgang is met andere mensen, maar als je het zo vertelt dan komt dat op mij redelijk grenzeloos over. Ik zie hem op veel van die foto's ook nogal close en omarmd staan en soms bijna innig verstrengeld. Sommige mensen kunnen daar in het moment zelfs van in een 'freeze' raken. Dat houdt in dat hetgeen wat er gebeurt je overkomt, maar je geen vermogendheid meer hebt om je grens aan te geven en je geen andere mogelijkheid meer hebt dan het met weerzin te ondergaan. Iets wat bij kwetsbare en minder assertieve mensen meer aan de hand is.

Ieder mens heeft een intieme zone en mensen vinden het gewoon onaangenaam als je daar ongewenst binnenkomt. En dan heb ik het ook over bijvoorbeeld gepaste afstand houden. Je kunt ook merken en afstemmen wanneer iemand vindt dat je teveel in zijn intieme zone zit. Denk ook even terug aan het moment dat Moscovitcsz wordt bevraagt of hij wel neutraal is in deze omdat zijn zoon Nathan de manager is van Jada Borsato. Dat vindt Bram niet prettig en dan begint hij te blazen. Ook dat is een soort van intieme en kwetsbare zone waar mensen zich minder prettig bij voelen als je die binnen gaat.

Maar die grenzeloosheid was ook al eerder opgevallen bij Marco met het aantal buitenechtelijke verbindingen wat hij er op na heeft gehouden. Iets in Marco maakt dat hij meent geen rekening te hoeven houden met de grenzen van anderen en wat voor hen wel of niet ok is. (Marco wil 'vrij' zijn) En de grenzen waar ik het nu over heb, zijn de grenzen van een huwelijk. De afspraken die je gemaakt hebt toen je in de echt verboden bent en waar je ja tegen hebt gezegd. En ook de grenzen van je kinderen die willen vertrouwen op een oprechte en trouwe vader van hun moeder. En het lijkt erop dat zowel zijn vrouw als zijn kinderen meermaals in dat vertrouwen geschonden zijn.

In elk geval is die grenzeloosheid van Marco dus redelijk goed te herkennen en is dat niet iets wat hij in zijn rol van 'peetvader' heeft thuis gelaten. Ook toen zal hij naar alle waarschijnlijkheid zich knuffelig en troostend hebben opgesteld. En aangevuld met zijn hoeveelheid grenzeloosheid acht ik de kans daarom nog steeds aannemelijk dat hij ook hier een grens is overgegaan.

[ Bericht 0% gewijzigd door Tengano op 18-12-2021 09:00:29 ]
  zaterdag 18 december 2021 @ 08:56:54 #143
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_202677334
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 08:48 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Ik zie dit vooral als een hoop machtsvertoon. Alles om hemzelf en zijn carriére te kunnen redden. Om het vermeende slachtoffer geeft hij geen fuck.
Ja ben ik met je eens. Ik denk ook dat hij een smeerlap is. Alleen al het feit dat hij het voor elkaar krijgt vreemd te gaan en daar over te liegen tegen zijn vrouw toont al een zwakke moraal.

Persoonlijk denk ik ook dat hij verder gegaan is dan af en toe een hand op een dijbeen. Je doet niet zomaar aangifte. Iedereen kan wel eens per ongeluk een borst of iets dergelijks aanraken. Maar voordat een slachtoffer aangifte doet moet er denk ik wel meer gebeurd zijn dan dat.
pi_202677354
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 08:48 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Ik zie dit vooral als een hoop machtsvertoon. Alles om hemzelf en zijn carriére te kunnen redden. Om het vermeende slachtoffer geeft hij geen fuck. Nu zal je zeggen, tuurlijk geeft hij daar geen fuck om. Ze legt een aanklacht neer. Maar juist daarom kun je ook hand in eigen boezem steken en je misschien afvragen waar het mis is gegaan en of je wel excuses moet aanbieden.

Dat kan, maar ik kan me zo'n aangifte dus ook wel voorstellen als je onschuldig bent. Dan moet je maanden wachten op het onderzoek en de eventuele rechtzaak en in zijn geval word je ook nog eens een dankbaar onderwerp voor allerlei media en 172 gate-delen op SHO.
Ik snap in dat geval best dat je IETS wilt doen en ook hartstikke boos bent.
pi_202677363
En in before: beter hand in eigen boezem dan die van een jonge meid :')
pi_202677369
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 08:59 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Dat kan, maar ik kan me zo'n aangifte dus ook wel voorstellen als je onschuldig bent. Dan moet je maanden wachten op het onderzoek en de eventuele rechtzaak en in zijn geval word je ook nog eens een dankbaar onderwerp voor allerlei media en 172 gate-delen op SHO.
Ik snap in dat geval best dat je IETS wilt doen en ook hartstikke boos bent.
Tja, heb je ook weer gelijk in.

Waarom vroeg je trouwens hoe het met me ging? :P
  zaterdag 18 december 2021 @ 09:01:20 #147
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_202677370
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 08:59 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Dat kan, maar ik kan me zo'n aangifte dus ook wel voorstellen als je onschuldig bent. Dan moet je maanden wachten op het onderzoek en de eventuele rechtzaak en in zijn geval word je ook nog eens een dankbaar onderwerp voor allerlei media en 172 gate-delen op SHO.
Ik snap in dat geval best dat je IETS wilt doen en ook hartstikke boos bent.
Heeft ie niet een beetje lang gewacht met die tegenaangifte?
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_202677399
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 09:01 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Tja, heb je ook weer gelijk in.

Waarom vroeg je trouwens hoe het met me ging? :P
Omdat we het topic vol wilden spammen :D
pi_202677416
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 08:25 schreef timmmmm het volgende:
Ik ben juridisch niet supersterk onderlegd he, maar hoe zit dit.

Als je nou aangifte doet van een valse aangifte en later komt naar boven dat er inderdaad, zoals vd Heuvel beweert, er een bekentenis/verontschuldiging voor de daad is geweest, is dan niet de aangifte voor het doen van een valse aangifte een valse aangifte omdat je al wist dat hij niet vals is?
Pas als het OM dan aangifte doet omdat jij een valse aangifte deed, zal in NL niet gebeuren.
pi_202677442
A
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 08:11 schreef eborn het volgende:

[..]
Ik deel je nuchterheid. Marco is een hele emotionele en fysieke man; als hij je kent dan begint elke ontmoeting met een knuffel, man of vrouw. En ook op andere momenten komt hij graag dicht bij mensen in de buurt.

Het kan daarom heel goed dat er bepaalde dingen zijn gebeurd waar een ontvanger zich heel onprettig bij voelde. Als dat zo is, en er zijn inderdaad meerdere van dit soort gevallen, dan snap ik goed dat de huidige aanklacht er ligt. Dit is dan namelijk de enige manier om voor alle betrokken erkenning te krijgen. Die zullen namelijk amper bewijs hebben, behalve hun eigen gevoel. En mogelijk dat de eerdere nieuwsberichten gerelateerd aan de fanclub hier ook een trigger in zijn geweest.

Daarom is het ook zo belangrijk dat de zaak snel begint. Zodat alle partijen duidelijkheid krijgen.
Als het klopt wat ze zeggen en hij heeft haar tussen haar benen aangeraakt... Vind ik dat toch wel verder gaan als gewoon een knuffelige, warme man... Brrrr terwijl ik het typ krijg ik al kippenvel.
*geboren in Rotterdam, woonachtig in Duitsland, verlangt naar Zweden*
pi_202677492
Dus eerst laat je een onderzoek instellen. Maar als dan het slachtoffer aangifte gaat doen , ga je zelf ook aangifte doen.
Ik krijg een gevoel dat MB in de slachtoffer rol. De omgekeerde wereld.
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
  zaterdag 18 december 2021 @ 09:13:02 #152
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202677507
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 09:12 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
Dus eerst laat je een onderzoek instellen. Maar als dan het slachtoffer aangifte gaat doen , ga je zelf ook aangifte doen.
Ik krijg een gevoel dat MB in de slachtoffer rol. De omgekeerde wereld.
Dit. En dat draagt dus allemaal niet mee aan zijn geloofwaardigheid.
  zaterdag 18 december 2021 @ 09:13:23 #153
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_202677513
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 09:08 schreef suzebol75 het volgende:
A
[..]
Als het klopt wat ze zeggen en hij heeft haar tussen haar benen aangeraakt... Vind ik dat toch wel verder gaan als gewoon een knuffelige, warme man... Brrrr terwijl ik het typ krijg ik al kippenvel.
Ja wat tussen haar benen? Een hand op een dij vind ik persoonlijk ook te ver gaan maar lijkt me niet genoeg voor een aangifte.
  zaterdag 18 december 2021 @ 09:16:35 #154
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_202677566
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 08:40 schreef Sunshine1982 het volgende:
Dat hij nu zo in de aanval gaat met diverse aanklachten zegt mij wel genoeg.
Eens. Het had nog gekund dat Marco 'gewoon' iets te intiem was met het meisje en dat zelf niet als aanranding zag maar het voor haar te intiem was.

Maar als je zo'n inschattingsfout maakt, zoek je, lijkt mij, als je zuiver op de graat bent ook de fout wel bij jezelf en voel je je daar slecht om. Ga je niet vol in de tegenaanval
Laffe huichelaar
pi_202677615
Ik zie een knul van 15 echt als een kind, niets meer en niets minder. Mijn dochter is net 18 geworden en ik zie de kinderen in haar sociale omgeving ook als kinderen/zeer jong volwassenen en had ook voor corona geen behoefte in hun private-space te komen.

Stel dat ik een onbedoelde fout had gemaakt en zo een knul doet aangifte tegen mij dan zou ik nooit een tegenaangifte doen uit respect voor het kind.
  zaterdag 18 december 2021 @ 09:22:57 #156
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_202677666
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 09:19 schreef -river- het volgende:
Ik zie een knul van 15 echt als een kind, niets meer en niets minder. Mijn dochter is net 18 geworden en ik zie de kinderen in haar sociale omgeving ook als kinderen/zeer jong volwassenen en had ook voor corona geen behoefte in hun private-space te komen.

Stel dat ik een onbedoelde fout had gemaakt en zo een knul doet aangifte tegen mij dan zou ik nooit een tegenaangifte doen uit respect voor het kind.
Dat kind is nu wel 22.
  zaterdag 18 december 2021 @ 09:23:21 #157
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202677673
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 09:19 schreef -river- het volgende:
Ik zie een knul van 15 echt als een kind, niets meer en niets minder. Mijn dochter is net 18 geworden en ik zie de kinderen in haar sociale omgeving ook als kinderen/zeer jong volwassenen en had ook voor corona geen behoefte in hun private-space te komen.

Stel dat ik een onbedoelde fout had gemaakt en zo een knul doet aangifte tegen mij dan zou ik nooit een tegenaangifte doen uit respect voor het kind.
Kun je nagaan als de 'grote' Borsato samen met zijn advocatenkantoor tegen jou zo'n aangifte doen. Dat komt wel binnen.
  zaterdag 18 december 2021 @ 09:24:19 #158
487409 Dazalbest
Het gaat zoals het gaat
pi_202677689
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 09:13 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]
Ja wat tussen haar benen? Een hand op een dij vind ik persoonlijk ook te ver gaan maar lijkt me niet genoeg voor een aangifte.
Als je dat 1 keer doet misschien niet, maar als je dat 5 jaar lang doet absoluut wel....
pi_202677693
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 09:22 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]
Dat kind is nu wel 22.
Een 22 jarige is voor mij nog steeds een jong volwassene, en in die tijd was ze 15. Kom op man, die gast is ruim 50 en mag nu onderhand wel eens respect tonen.
pi_202677697
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 09:23 schreef Tengano het volgende:

[..]
Kun je nagaan als de 'grote' Borsato samen met zijn advocatenkantoor tegen dat kind zo'n aangifte doen. Dat komt wel binnen.
Verschrikkelijke machtsvertoon, voor deze aangifte twijfelde ik maar nu niet meer.
  zaterdag 18 december 2021 @ 09:28:31 #161
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202677743
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 09:25 schreef -river- het volgende:

[..]
Verschrikkelijke machtsvertoon, voor deze aangifte twijfelde ik maar nu niet meer.
Hij is dinsdag jarig.
  zaterdag 18 december 2021 @ 09:29:13 #162
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_202677757
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 09:24 schreef Dazalbest het volgende:

[..]
Als je dat 1 keer doet misschien niet, maar als je dat 5 jaar lang doet absoluut wel....
Daar verschillen we wel van mening. Ik vind het ook goor hoor als een oude vent dat doet. Maar dat zie ik nog wel als een vieze kleffe oude smeerpijp. Maar ik zie dat niet als aanranding.
  zaterdag 18 december 2021 @ 09:30:40 #163
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_202677773
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 09:24 schreef Dazalbest het volgende:

[..]
Als je dat 1 keer doet misschien niet, maar als je dat 5 jaar lang doet absoluut wel....
Daar verschillen we wel van mening. Ik vind het ook goor hoor als een oude vent dat doet. Maar dat zie ik nog wel als een vieze kleffe oude smeerpijp. Maar ik zie dat niet als aanranding.
  zaterdag 18 december 2021 @ 09:31:26 #164
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202677781
.

[ Bericht 74% gewijzigd door Tengano op 18-12-2021 09:54:28 ]
pi_202677801
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 09:12 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
Dus eerst laat je een onderzoek instellen. Maar als dan het slachtoffer aangifte gaat doen , ga je zelf ook aangifte doen.
Ik krijg een gevoel dat MB in de slachtoffer rol. De omgekeerde wereld.
Dat hij zichzelf als slachtoffer opstelde, viel ook al op nadat het vreemdgaan bekend werd. Hij achtte zichzelf onoverwinnelijk. De grote Macro.
  zaterdag 18 december 2021 @ 09:32:22 #166
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_202677803
Ligt het aan mij of is dit hele forum kapot. Kan geen bericht meer wijzigen. Kan soms geen bericht plaatsen; dan staat er gewoon "wachten" of iets dergelijks op de knop. :?
pi_202677823
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 09:29 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]
Daar verschillen we wel van mening. Ik vind het ook goor hoor als een oude vent dat doet. Maar dat zie ik nog wel als een vieze kleffe oude smeerpijp. Maar ik zie dat niet als aanranding.
De wetgevende macht kan het wel zo zien, als er sprake is van een bepaalde dwang.

https://www.wetrecht.nl/aanranding/
  zaterdag 18 december 2021 @ 09:33:12 #168
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202677827
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 09:32 schreef BarryOSeven het volgende:
Ligt het aan mij of is dit hele forum kapot. Kan geen bericht meer wijzigen. Kan soms geen bericht plaatsen; dan staat er gewoon "wachten" of iets dergelijks op de knop. :?
Zou kunnen zijn dat je roeter verstopt is.
  zaterdag 18 december 2021 @ 09:35:14 #169
487409 Dazalbest
Het gaat zoals het gaat
pi_202677857
Weet je wat het is, als het nu bij mij zou gebeuren dan zeg je er wat van, duwt iemand weg of wat dan ook maar dan zou het geen 5 jaar duren.... het meisje was 15, en dan lijkt Marco toch misbruik te maken van zijn positie.....

En natuurlijk is het voor iedereen anders. De een denkt er misschien minder van. Maar als ze er een verkeerd gevoel van kreeg, zat Marco fout.
pi_202677859
Verkeerd*
Het ligt aan de instanties zelf
pi_202677883
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 09:16 schreef timmmmm het volgende:

[..]
Eens. Het had nog gekund dat Marco 'gewoon' iets te intiem was met het meisje en dat zelf niet als aanranding zag maar het voor haar te intiem was.

Maar als je zo'n inschattingsfout maakt, zoek je, lijkt mij, als je zuiver op de graat bent ook de fout wel bij jezelf en voel je je daar slecht om. Ga je niet vol in de tegenaanval
Hij had toch excuses gemaakt bij de psych ? En huilend ook nog!
  zaterdag 18 december 2021 @ 09:38:38 #172
487409 Dazalbest
Het gaat zoals het gaat
pi_202677915
En alleen hand op dijbeen leggen of aan de buitenkant is ook weer anders dan dijbeen tussen de benen (binnenkant) onder een rokje.....
pi_202678001
Je kan alle ongewenste aanrakingen als aanranding zien.
Als er iemand ongewenst over je onderarm streelt is het ook aanranding. Dan denk je het is geen groot ding. Maar als je je er ongemakkelijk door voelt en bevriest omdat je er niks tegen durft te doen of durft te vragen of diegene daarmee wil stoppen.
  zaterdag 18 december 2021 @ 09:47:18 #174
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202678054
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 09:38 schreef Dazalbest het volgende:
En alleen hand op dijbeen leggen of aan de buitenkant is ook weer anders dan dijbeen tussen de benen (binnenkant) onder een rokje.....
Je hebt sowieso van iemand af te blijven.

Je kunt iemands hand vastpakken of een hand op de schouder of arm leggen. Maar je moet altijd afstemmen, want bij sommige mensen is dat al zelfs te veel. En als je met je hand tussen iemands benen gaat waarmee je geen sexuele verbinding hebt, stem je niet af, maar ga je simpelweg over de schreef en eigen je jezelf iets toe.

Daarom is het zo belangrijk dat vooral kwetbare mensen leren hun grenzen aan te geven en te bewaken om erger te voorkomen. Maar hoe belangrijk dat ook is, gek genoeg leer je dat dus niet op school.




[ Bericht 1% gewijzigd door Tengano op 18-12-2021 10:24:02 ]
pi_202678337
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 20:17 schreef spectrumanalyser het volgende:
Bij die eerste zin over het dagboek vroeg niemand zich af of moeders lezen uit het dagboek van hun dochter?
Ik vind zoiets absoluut 'not done'.
pi_202678388
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 10:05 schreef Idisrom het volgende:

[..]
Ik vind zoiets absoluut 'not done'.
In uiterste situaties kan het wel vind ik. Als je merkt dat het bergafwaarts gaat met je kind en het kind in kwestie wil er niks over zeggen (of durft niet) dan snap ik heel goed dat je als ouder zijnde erachter wilt komen waar dat vandaan komt.
  zaterdag 18 december 2021 @ 10:13:11 #177
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_202678465
Ik sluit de optie dat dochter het dagboek voor moeder heeft neergelegd ook niet uit.
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  zaterdag 18 december 2021 @ 10:14:53 #178
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_202678490
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 10:08 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
In uiterste situaties kan het wel vind ik. Als je merkt dat het bergafwaarts gaat met je kind en het kind in kwestie wil er niks over zeggen (of durft niet) dan snap ik heel goed dat je als ouder zijnde erachter wilt komen waar dat vandaan komt.
Wellicht had de moeder al vermoedens.
pi_202678633
Dan ga je eerst anderhalf jaar met roddeljournalisten praten?
Politie zal je niet wegsturen als je aangifte doet van een zedenmisdrijf, laat staan dat ze er niets mee doen.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_202678662
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 10:24 schreef spectrumanalyser het volgende:
Dan ga je eerst anderhalf jaar met roddeljournalisten praten?
Politie zal je niet wegsturen als je aangifte doet van een zedenmisdrijf, laat staan dat ze er niets mee doen.
Lees dit maar eens.

https://www.ad.nl/binnenl(...)mee-gedaan~a514dc2a/
pi_202678772
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 10:24 schreef spectrumanalyser het volgende:
Dan ga je eerst anderhalf jaar met roddeljournalisten praten?
Politie zal je niet wegsturen als je aangifte doet van een zedenmisdrijf, laat staan dat ze er niets mee doen.
Waarschijnlijk wel als het om zo’n “grote” artiest gaat…😕
pi_202678781
quote:
Jij denkt dat als een meisje, moeder of meisje en moeder aangifte doet of melding maakt bij de politie van een zedenmisdrijf bij de politie dat ze dat maar onderop een stapel leggen?
je kunt het niet vergelijken met de aangifte van een fietsendiefstal.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_202678808
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 10:32 schreef Maron het volgende:

[..]
Waarschijnlijk wel als het om zo’n “grote” artiest gaat…😕
dit is een heel naar detail.....
de gegevens van het vermeende slachtoffer worden goed beschermd maar de naam van de stadionzanger moet van alle daken geschreeuwd worden.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_202678833
https://www.telegraaf.nl/(...)egenaangifte-borsato
De jonge vrouw (22) die maandag aangifte deed tegen Marco Borsato vreest ’een langdurige en zeer emotionele lijdensweg’ nu de zanger tegenaangifte heeft gedaan wegens onder andere smaad en laster.

Sja, wat had ze dan verwacht?
Zoals ik al schreef in het vorige deel vraag ik mij af of ze hiermee de genoegdoening krijgt die ze verwacht. Ik weet zeker van niet. Maar ieder zijn ding, zullen we maar zeggen. Blijkbaar was een jankende schuldverklaring, --zoals ze beweren-- bij een psych niet bevredigend genoeg. Dan zal een publieke verklaring ook niks uithalen. Ja, misschien de eerste paar dagen uit een soort van euforie. Daarna val je weer terug in je gekwetste ziel die je altijd al was en voor altijd zal blijven.

Ook mooi staaltje manipulatie van de bovenste plank trouwens, dit artikel. Ze zijn elkaar gewaagd, en doen niet voor elkaar onder, Borsato en zijn vermeende slachtoffers.
LEEF!
pi_202678873
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 10:33 schreef spectrumanalyser het volgende:

[..]
Jij denkt dat als een meisje, moeder of meisje en moeder aangifte doet of melding maakt bij de politie van een zedenmisdrijf bij de politie dat ze dat maar onderop een stapel leggen?
je kunt het niet vergelijken met de aangifte van een fietsendiefstal.
Het is bekend dat er gigantische achterstanden zijn bij dit soort zaken. Zie ook het NRC: https://www.nrc.nl/nieuws(...)n-nederland-a4055346

En er zijn zelfs kamervragen over gesteld: https://www.rijksoverheid(...)tie-midden-nederland
  Moderator zaterdag 18 december 2021 @ 10:41:01 #186
184769 crew  Deisyy
pi_202678900
Daarom is het ook zo zuur dat aan deze zaak van Marco B. voorrang wordt gegeven.
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_202678901
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 10:38 schreef Ed1234 het volgende:

[..]
Het is bekend dat er gigantische achterstanden zijn bij dit soort zaken. Zie ook het NRC: https://www.nrc.nl/nieuws(...)n-nederland-a4055346

En er zijn zelfs kamervragen over gesteld: https://www.rijksoverheid(...)tie-midden-nederland
een achterstand is niet hetzelfde als het weigeren of helemaal niets doen met een aagifte. Het is bekend dat de politie een enorm capaciteitsprobleem heeft.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_202678943
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 10:34 schreef spectrumanalyser het volgende:

[..]
dit is een heel naar detail.....
de gegevens van het vermeende slachtoffer worden goed beschermd maar de naam van de stadionzanger moet van alle daken geschreeuwd worden.
Dat komt omdat het nu eenmaal een BN’er is..
Ik bedoel alleen te zeggen dat de politie daar wellicht zijn handen niet zo vlug aan zal willen branden..
En trouwens.. als je ziet hoeveel zaken er nog op de plank liggen..🤔
Ook als met/door dit machtsvertoon de aanklacht zou worden ingetrokken, zal deze zaak (en de twijfel) altijd aan hem blijven kleven..

[ Bericht 7% gewijzigd door Maron op 18-12-2021 10:51:53 (Edit) ]
pi_202678970
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 09:19 schreef -river- het volgende:
Stel dat ik een onbedoelde fout had gemaakt en zo een knul doet aangifte tegen mij dan zou ik nooit een tegenaangifte doen uit respect voor het kind.
Dat is nogal makkelijk gezegd dat je geen tegenaangifte zou doen. Een aangifte tegen jou over zoiets heeft de rest van je leven impact. Ook als niet bn-er, jouw hele omgeving (werk, vrienden, buurt, sport etc) krijgt er weet van dat er een aangifte is gedaan tegen onzedelijk gedrag richting een minderjarige.

Ik heb geen idee of Marco schuldig is (zou er in ieder geval geen geld op durven zetten dat hij het niet is).

Maar wanneer ik hiervan onterecht beschuldigd zou worden zou ik de andere partij helemaal kapot procederen, ongeacht of hij/zij nu 16 of 26 zou zijn.
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie zaterdag 18 december 2021 @ 10:47:46 #190
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_202679006
Oke, ik ben redelijk bij gelezen. Maarrrr een van de dingen die mij in het oog sprong was de opmerking dat Yvonne aan een lege beker slurpt in haar Leon10-filmpje. Dit is níet waar. Als je kijkt zit er gewoon water (of een ander doorzichtig drankje) in.

Wilde ik toch even gezegd hebben, :7.
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
  zaterdag 18 december 2021 @ 10:49:14 #191
293345 IkeDubaku99
The Investigator
pi_202679022
quote:
6s.gif Op zaterdag 18 december 2021 06:05 schreef KingRoland het volgende:
Een man als John v.d. Heuvel zet echt niet zijn reputatie op het spel als hij geen zwaarwegende argumenten kent. Daar heeft hij jarenlang ervaring mee. Marco in ieder geval.. tsja die is de wanhoop nabij. Hij kan niet anders. Dit gaat heel erg aflopen voor hem.
Dit inderdaad. Ik zie John van den Heuvel er zeker niet voor aan om zijn handen in het vuur te steken voor een zwakke zaak. Ik voorspel binnenkort bij Talpa: Borsato in de Bak.
  Moderator zaterdag 18 december 2021 @ 10:49:33 #192
184769 crew  Deisyy
pi_202679026
quote:
6s.gif Op zaterdag 18 december 2021 10:47 schreef ChipsZak. het volgende:
Oke, ik ben redelijk bij gelezen. Maarrrr een van de dingen die mij in het oog sprong was de opmerking dat Yvonne aan een lege beker slurpt in haar Leon10-filmpje. Dit is níet waar. Als je kijkt zit er gewoon water (of een ander doorzichtig drankje) in.

Wilde ik toch even gezegd hebben, :7.
Ik vermoed 'wodje' :')
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
  zaterdag 18 december 2021 @ 10:51:52 #193
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_202679055
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_202679075
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 10:33 schreef spectrumanalyser het volgende:

[..]
Jij denkt dat als een meisje, moeder of meisje en moeder aangifte doet of melding maakt bij de politie van een zedenmisdrijf bij de politie dat ze dat maar onderop een stapel leggen?
je kunt het niet vergelijken met de aangifte van een fietsendiefstal.
Ook bij de politie is ondertussen alles kapot bezuinigt, dus ik kan me voorstellen dat dat bij de zedenpolitie ook gebeurd is.
  zaterdag 18 december 2021 @ 10:53:37 #195
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202679078
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 10:49 schreef Deisyy het volgende:

[..]
Ik vermoed 'wodje' :')
Ik had geroepen dat ze volgens mij uit een lege beker dronk. Ik heb het filmpje niet op de volledige resolutie gekeken, misschien dat dat het is. Maar ik zal het toch nog een keer goed checken. Bedoel je mij met wodje trouwens?
  zaterdag 18 december 2021 @ 10:54:42 #196
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202679094
quote:
Bij die mediakrant hebben ze de boel goed in de smiezen ^O^
pi_202679138
Even los van mijn onderbuikgevoel dat zegt dat Marco zeker wel schuldig is, vraag ik mij af hoe ze dit kunnen bewijzen een aantal jaar na dato.

Een dagboek en een verklaring, vraag mij af of dat voldoende is? Sowieso altijd lastige casussen natuurlijk.
  Moderator zaterdag 18 december 2021 @ 10:57:21 #198
184769 crew  Deisyy
pi_202679142
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 10:53 schreef Tengano het volgende:

[..]
Ik had geroepen dat ze volgens mij uit een lege beker dronk. Ik heb het filmpje niet op de volledige resolutie gekeken, misschien dat dat het is. Maar ik zal het toch nog een keer goed checken. Bedoel je mij met wodje trouwens?
Yvonne had het zelf eerder over wodjes (wodka) drinken. En waarom zou ik jou wodje noemen? :D
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
  zaterdag 18 december 2021 @ 10:58:37 #199
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202679160
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 10:57 schreef Deisyy het volgende:

[..]
1 Yvonne had het zelf eerder over wodjes (wodka) drinken. 2 En waarom zou ik jou wodje noemen? :D
1 Kickte net in bij mij. Wodje staat voor een wodkaatje dus.

2 Omdat ik had gezegd dat die beker leeg was.

#verder
pi_202679235
Als je alleen al kijkt naar hoe er in de media wordt gereageerd. Dan is het toch ook meer dan logisch dat het -als jong meisje en ouder daarvan- te denken "hier ben ik niet klaar voor". Dan moet je het hebben van de juiste mensen. In deze in de vorm van John van den Heuvel, Micky en Plasman.
  zaterdag 18 december 2021 @ 11:02:48 #201
293345 IkeDubaku99
The Investigator
pi_202679237
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 10:57 schreef Kiwi7 het volgende:
Even los van mijn onderbuikgevoel dat zegt dat Marco zeker wel schuldig is, vraag ik mij af hoe ze dit kunnen bewijzen een aantal jaar na dato.

Een dagboek en een verklaring, vraag mij af of dat voldoende is? Sowieso altijd lastige casussen natuurlijk.
Ik denk als het slachtoffer zou vragen aan de psycholoog om zijn verschoningsrecht te doorbreken, dat de zaak een stuk sterker staat en dat Borsato hangt. De psycholoog kan alleen niet verklaren, maar ik neem aan dat er misschien nog aantekeningen staan in het systeem ofzo.
pi_202679267
Het wachten is volgens mij nu echt op een lek van bewijsmateriaal. Enig probleem: Dat kan de zaak sterker maken, maar ook kansloos maken. De bron zal dan ook bekend zijn.
  zaterdag 18 december 2021 @ 11:05:42 #203
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_202679280
quote:
14s.gif Op zaterdag 18 december 2021 11:02 schreef Benny het volgende:
Als je alleen al kijkt naar hoe er in de media wordt gereageerd. Dan is het toch ook meer dan logisch dat het -als jong meisje en ouder daarvan- te denken "hier ben ik niet klaar voor". Dan moet je het hebben van de juiste mensen. In deze in de vorm van John van den Heuvel, Micky en Plasman.
Absoluut, 'gelukkig' heeft moeder ervaring met de media en alles eromheen. Het is geen slechte move geweest om bepaalde media in te schakelen.
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_202679311
Het is afwachten totdat Borsato zal worden ontboden voor een verhoor. Dan heeft de politie namelijk al veel onderzoek gedaan en achten ze het nodig om Borsato te horen.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_202679332
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 11:05 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
Absoluut, 'gelukkig' heeft moeder ervaring met de media en alles eromheen. Het is geen slechte move geweest om bepaalde media in te schakelen.
Grappige is dat vooral #TeamBorsato dat niet lijkt te begrijpen
  zaterdag 18 december 2021 @ 11:10:35 #206
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202679361
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 11:07 schreef spectrumanalyser het volgende:
Het is afwachten totdat Borsato zal worden ontboden voor een verhoor. Dan heeft de politie namelijk al veel onderzoek gedaan en achten ze het nodig om Borsato te horen.
En Bram had gisteren bij VI al gehint dat hij ook van zijn zwijgrecht gebruik zou kunnen maken. Ik ben dus benieuwd of Marco voor de volledige ontkenning blijft gaan of voor zijn zwijgrecht, want toegeven zie ik hem niet doen.

#videoverklaring
#kluisverklaring
pi_202679400
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 11:10 schreef Tengano het volgende:

[..]
En Bram had gisteren bij VI al gehint dat hij ook van zijn zwijgrecht gebruik zou kunnen maken. Ik ben dus benieuwd of Marco voor de volledige ontkenning gaat of voor zijn zwijgrecht, want toegeven zie ik hem niet doen.

#videoverklaring
#kluisverklaring
Nou, nee, hij gaf aan welke mogelijkheden er allemaal zijn. hij heeft echt niet zo duidelijk gehint op het zwijgen van de stadionzanger.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
  zaterdag 18 december 2021 @ 11:13:13 #208
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202679403
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 11:12 schreef spectrumanalyser het volgende:

[..]
Nou, nee, hij gaf aan welke mogelijkheden er allemaal zijn. hij heeft echt niet zo duidelijk gehint op het zwijgen van de stadionzanger.
Kijk nog maar even goed terug dan.
pi_202679414
enige wat mij opvalt is de grote hoeveelheid roddelfiguren die beweren in direct contact te staan met het slachtoffer.
en dan te weten dat de grootste roddelboer ook contact had maar weigerde te publiceren.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_202679415
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 11:10 schreef Tengano het volgende:

[..]
En Bram had gisteren bij VI al gehint dat hij ook van zijn zwijgrecht gebruik zou kunnen maken. Ik ben dus benieuwd of Marco voor de volledige ontkenning gaat of voor zijn zwijgrecht, want toegeven zie ik hem niet doen.

#videoverklaring
#kluisverklaring
Hij heeft het met het faillissement van The Entertainment Group en het vreemdgaan met Iris ook gedaan. Dus op zich ben ik nog niet zo zeker van een bekentenis of niet. Mogelijk zijn eigen draai, dat hij er beter van wordt en onderbouwd met wat nieuwe woorden voor de Van Dale (intimiteitsvacuum :')__! )
pi_202679436
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 11:13 schreef spectrumanalyser het volgende:
enige wat mij opvalt is de grote hoeveelheid roddelfiguren die beweren in direct contact te staan met het slachtoffer.
en dan te weten dat de grootste roddelboer ook contact had maar weigerde te publiceren.
Die roepen ook allemaal wel dat ze bewijsmateriaal hebben
pi_202679516
quote:
10s.gif Op zaterdag 18 december 2021 11:13 schreef Benny het volgende:

[..]
Hij heeft het met het faillissement van The Entertainment Group en het vreemdgaan met Iris ook gedaan. Dus op zich ben ik nog niet zo zeker van een bekentenis of niet.
De twee eerdere gevallen in de media dan weer niet. Het zal afhangen van hoe je er zelf in staat en de bewijzen die er zijn. In de eerdere twee gevallen is het een stille dood gestorven omdat er eigenlijk geen nieuwe bronnen meer waren.
  zaterdag 18 december 2021 @ 11:30:48 #213
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202679649
quote:
10s.gif Op zaterdag 18 december 2021 11:13 schreef Benny het volgende:

[..]
Hij heeft het met het faillissement van The Entertainment Group en het vreemdgaan met Iris ook gedaan. Dus op zich ben ik nog niet zo zeker van een bekentenis of niet. Mogelijk zijn eigen draai, dat hij er beter van wordt en onderbouwd met wat nieuwe woorden voor de Van Dale (intimiteitsvacuum :')__! )
Een eigen draai zou ook nog kunnen. Maar dat het publiek nog in lulkoek als een intimiteitsvacuum trapt, wil niet zeggen dat je daar ook een rechter mee kunt misleiden en verblinden.

Het past trouwens wel meer bij de stijl van Moszkovicz, dus wie weet.

[ Bericht 0% gewijzigd door Tengano op 18-12-2021 11:36:09 ]
pi_202679672
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 10:24 schreef spectrumanalyser het volgende:
Dan ga je eerst anderhalf jaar met roddeljournalisten praten?
Politie zal je niet wegsturen als je aangifte doet van een zedenmisdrijf, laat staan dat ze er niets mee doen.
Nogmaals: na de confrontatie heeft moeder meteen melding gedaan bij de politie.
pi_202679712
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 11:31 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Nogmaals: na de confrontatie heeft moeder meteen melding gedaan bij de politie.
ja. en daarna in de goudengids alle roddeljournalisten opgezocht om ook even een melding te doen.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
  zaterdag 18 december 2021 @ 11:39:30 #216
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202679803
Ik durf deze niet te klikken. Lijkt een nep site, maar ik hoop dat ik mij vergis.

quote:
Psst, Bram Moszkowicz Had Iets Gehoord Over Het Slachtoffer Van Borsato

https://gelderlander.tv/2(...)htoffer-van-borsato/
Lijkt een tekst te zijn die uit een premium artikel van Angela komt. Met die link kom je daar op uit.

[ Bericht 9% gewijzigd door Tengano op 18-12-2021 12:01:05 ]
  zaterdag 18 december 2021 @ 11:49:22 #217
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202679951
Er is in ieder geval 1 iemand die dwars door die bullshit van Bram Moszkowicz had heen geprikt.

Wat had ik dat graag willen zien O+



[ Bericht 1% gewijzigd door Tengano op 18-12-2021 12:03:16 ]
  zaterdag 18 december 2021 @ 11:52:13 #218
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202679987
quote:
Johan Derksen hekelt AD-boycot: ‘Talpa, kijk eerst naar Shownieuws!’

Johan Derksen vindt het walgelijk dat zijn werkgever Talpa, het bedrijf van John de Mol, heeft besloten om het AD te boycotten. Ze zouden zich volgens hem eens druk moeten maken om Shownieuws.

https://www.mediacourant.(...)rst-naar-shownieuws/
Way to go Johan ^O^
  zaterdag 18 december 2021 @ 11:54:16 #219
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202680019
quote:
Luuk Ikink en prominenten steunen AD: ‘John de Mol? Kim John-un!’

Het besluit van John de Mol om alle banden tussen zijn mediabedrijf Talpa en het AD te verbreken, komt als een boemerang in zijn gezicht terug. Hij wordt vierkant uitgelachen door mediaprominenten.



https://www.mediacourant.(...)-de-mol-kim-john-un/
pi_202680092
quote:
Laat me raden, hij vond de suggestie die werd gewekt abject en infaam?
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  zaterdag 18 december 2021 @ 12:15:59 #221
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202680430
quote:
10s.gif Op zaterdag 18 december 2021 11:59 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Laat me raden, hij vond de suggestie die werd gewekt abject en infaam?
"Ja, dat is dan jammer voor je Bram. Maar we kunnen natuurlijk ook niet blind zijn voor het voldongen feit dat jij via je eigen zoon Nathan, direct banden, connecties en belangen hebt met Marco en de uitkomst van deze zaak..." *)



[ Bericht 3% gewijzigd door Tengano op 18-12-2021 12:45:40 ]
  zaterdag 18 december 2021 @ 12:18:32 #222
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202680473
Heeft Marco al iets van een filmpje op insta of iets geplaatst waarin hij reageert? Vind dit erg verdacht worden zo.
pi_202680692
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 11:49 schreef Tengano het volgende:
Er is in ieder geval 1 iemand die dwars door die bullshit van Bram Moszkowicz had heen geprikt.

Wat had ik dat graag willen zien O+

[ afbeelding ]
Lekker rustig op het bankje bij Boulevard. O+
  zaterdag 18 december 2021 @ 12:32:24 #224
487409 Dazalbest
Het gaat zoals het gaat
pi_202680702
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 11:31 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Nogmaals: na de confrontatie heeft moeder meteen melding gedaan bij de politie.
Misschien moet dit in extra grote koeienletters in de OP ofzo.... lijkt maar niet echt te blijven hangen bij de mensjesss |:(
pi_202680746
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 08:11 schreef eborn het volgende:

Ik deel je nuchterheid. Marco is een hele emotionele en fysieke man; als hij je kent dan begint elke ontmoeting met een knuffel, man of vrouw. En ook op andere momenten komt hij graag dicht bij mensen in de buurt.
Dat is juist het mooie aan hem, en die onbevangenheid wordt nu verruineerd.

Ik ben er btw ook zeker van dat wanneer iemand terugdeinst of verstart bij zijn omhelsing of daar anderzins ongemakkelijk op reageert hij dat onmiddellijk aanvoelt, en niet zal volharden met het fysiek contact.
pi_202680917
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 12:35 schreef Za het volgende:

[..]
Dat is juist het mooie aan hem, en die onbevangenheid wordt nu verruineerd.

Ik ben er btw ook zeker van dat wanneer iemand terugdeinst of verstart bij zijn omhelsing of daar anderzins ongemakkelijk op reageert hij dat onmiddellijk aanvoelt, en niet zal volharden met het fysiek contact.
Dan is die toch al te ver gegaan?

Dan is het toch al gebeurd?
pi_202680945
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 12:35 schreef Za het volgende:

[..]
Ik ben er btw ook zeker van dat wanneer iemand terugdeinst of verstart bij zijn omhelsing of daar anderzins ongemakkelijk op reageert hij dat onmiddellijk aanvoelt, en niet zal volharden met het fysiek contact.
Dus als je bij iemand je hand op zijn of haar binnenbeen legt en richting de lies gaat wrijven, dan is het afhankelijk van de reactie van de ontvangende persoon of dit gewenst gedrag is?

Het grote probleem in deze situatie is dat er waarschijnlijk tientallen (misschien wel honderden) fans zijn die dit geen probleem vinden.
  zaterdag 18 december 2021 @ 12:48:55 #228
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202680950
quote:
Ik deel je nuchterheid. Marco is een hele emotionele en fysieke man; als hij je kent dan begint elke ontmoeting met een knuffel, man of vrouw.

En ook op andere momenten komt hij graag TE dicht bij mensen in de buurt.
pi_202680954
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 12:35 schreef Za het volgende:

[..]
Dat is juist het mooie aan hem, en die onbevangenheid wordt nu verruineerd.

Ik ben er btw ook zeker van dat wanneer iemand terugdeinst of verstart bij zijn omhelsing of daar anderzins ongemakkelijk op reageert hij dat onmiddellijk aanvoelt, en niet zal volharden met het fysiek contact.
Zo doen ze dat juist... de grens net over zodat je denkt van "ohhhh neee johhh hij is zo lief en gekkig met die kinderen" zo voor je snuitje daar kicken ze op. Dat hebben wij diverse malen gezien in onze omgeving. Hoe goedgelovig kan je zijn.
pi_202680966
En Za, zijn idee van “normaal” van iedere vrouw willen kussen en knuffelen is niet het standaard normaal.
En dat is waarschijnlijk hetgeen waar het hier om draait.
  zaterdag 18 december 2021 @ 12:50:40 #231
38396 mazaru
Geloof niet alles wat je denkt
pi_202680977
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 12:35 schreef Za het volgende:

[..]
Dat is juist het mooie aan hem, en die onbevangenheid wordt nu verruineerd.

Ik ben er btw ook zeker van dat wanneer iemand terugdeinst of verstart bij zijn omhelsing of daar anderzins ongemakkelijk op reageert hij dat onmiddellijk aanvoelt, en niet zal volharden met het fysiek contact.
Ah je kent hem??
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een uitdaging 💖
pi_202681014
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 12:46 schreef ootjekatootje het volgende:

Dan is die toch al te ver gegaan?
Nee.
Dit was de quote:
Marco is een hele emotionele en fysieke man; als hij je kent dan begint elke ontmoeting met een knuffel, man of vrouw.
  zaterdag 18 december 2021 @ 12:53:57 #233
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202681027
quote:
2s.gif Op zaterdag 18 december 2021 12:50 schreef mazaru het volgende:

[..]
Ah je kent hem??
Za heeft een ideaalbeeld van Marco. En dat is net ff wat anders... :X
  zaterdag 18 december 2021 @ 12:55:19 #234
38396 mazaru
Geloof niet alles wat je denkt
pi_202681051
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 12:53 schreef Tengano het volgende:

[..]
Za heeft een ideaalbeeld van Marco. En dat is net ff wat anders... :X
Oh het klonk alsof het een huisvriend van haar was.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een uitdaging 💖
pi_202681053
Waar blijven de aangiftes van die andere twee slachtoffers?
pi_202681056
Een vriendschappelijke omhelzing is toch heel wat anders dan aan borsten, billen en onder het rokje zitten.

Ik kan me voorstellen dat hij haar wel heeft omhelsd als begroeting of afscheid e.d., omdat hij veel over de vloer kwam, maar daar zou het dan ook bij moeten blijven. En verder weten we geen van allen of het nu waar is of niet, dus het blijft allemaal speculeren.
  zaterdag 18 december 2021 @ 12:57:12 #237
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202681083
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 12:55 schreef -Shii- het volgende:
Een vriendschappelijke omhelzing is toch heel wat anders dan aan borsten, billen en onder het rokje zitten.

Ik kan me voorstellen dat hij haar wel heeft omhelsd als begroeting of afscheid e.d., omdat hij veel over de vloer kwam, maar daar zou het dan ook bij moeten blijven. En verder weten we geen van allen of het nu waar is of niet, dus het blijft allemaal speculeren.
Precies dat. En iedereen doet dus keihard zijn best. Meer kunnen we niet doen.
pi_202681085
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 12:49 schreef ootjekatootje het volgende:

En Za, zijn idee van “normaal” van iedere vrouw willen kussen en knuffelen is niet het standaard normaal.
En dat is waarschijnlijk hetgeen waar het hier om draait.
Ook van zijn moeder.
Die heeft een bruidswinkel en duikt weleens op op tv, dan is het ook lieverd, schat, pakt ze hun hoofd vast, omhelst ze, kust ze, pakt hun schouders en handen, streelt hun rug etc etc.
Hij is zo opgevoed door zijn moeder, zij is zo.

Je kunt het grensoverschrijdend noemen, maar hij is geconditioneerd zo met mensen om te gaan door de persoon die hem grootbracht.

Ik vind het wel mooi die onbevangenheid en liefde naar mensen.
pi_202681088
Er was sprake van meerdere slachtoffers ,minstens twee.
Waarom doen die geen aangifte?
pi_202681112
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 12:57 schreef quirina het volgende:
Er was sprake van meerdere slachtoffers ,minstens twee.
Waarom doen die geen aangifte?
Die zijn nog dagboeken aan het schrijven.
pi_202681153
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 12:57 schreef Za het volgende:

[..]
Ook van zijn moeder.
Die heeft een bruidswinkel en duikt weleens op op tv, dan is het ook lieverd, schat, pakt ze hun hoofd vast, omhelst ze, kust ze, pakt hun schouders en handen, streelt hun rug etc etc.
Hij is zo opgevoed door zijn moeder, zij is zo.

Je kunt het grensoverschrijdend noemen, maar hij is geconditioneerd zo met mensen om te gaan door de persoon die hem grootbracht.

Ik vind het wel mooi die onbevangenheid en liefde naar mensen.
Maar zijn moeder zit toch ook niet aan borsten, billen en onder het rokje?

Dat is het verschil. En ik zeg niet dat hij dat deed, maar dat is nu wel de aanklacht die er ligt, dus wat heeft het voor nut om zo te benadrukken dat hij lichamelijk is?
pi_202681180
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 12:57 schreef Za het volgende:

[..]
Ook van zijn moeder.
Die heeft een bruidswinkel en duikt weleens op op tv, dan is het ook lieverd, schat, pakt ze hun hoofd vast, omhelst ze, pakt hun schouders en handen, streelt hun rug etc etc.
Hij is zo opgevoed door zijn moeder, zij is zo.

Je kunt het grensoverschrijdend noemen, maar hij is geconditioneerd zo met mensen om te gaan door de persoon die hem grootbracht.

Ik vind het wel mooi die onbevangenheid en liefde naar mensen.
Ik vind het gewoon als je bij onbekenden je armen en tengels thuishoud.
Als ik niet bevriend met je bent, of als je mijn familie niet bent vind ik het niet fijn om zo opdringerig aangeraakt te worden.
Kan je het amicaal bedoelen, vriendelijkheid kan ook door niet mijn lichaam aan te raken.
  zaterdag 18 december 2021 @ 13:04:28 #243
38396 mazaru
Geloof niet alles wat je denkt
pi_202681218
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:02 schreef quirina het volgende:

[..]
Ik vind het gewoon als je bij onbekenden je armen en tengels thuishoud.
Als ik niet bevriend met je bent, of als je mijn familie niet bent vind ik het niet fijn om zo opdringerig aangeraakt te worden.
Kan je het amicaal bedoelen, vriendelijkheid kan ook door niet mijn lichaam aan te raken.
En amicaal zijn betekent niet dat je borsten gaat kneden
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een uitdaging 💖
pi_202681224
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:02 schreef quirina het volgende:

Ik vind het gewoon als je bij onbekenden je armen en tengels thuishoud.
Als ik niet bevriend met je bent, of als je mijn familie niet bent vind ik het niet fijn om zo opdringerig aangeraakt te worden.
Kan je het amicaal bedoelen, vriendelijkheid kan ook door niet mijn lichaam aan te raken.
Bij mij ben je aan het verkeerde adres.
Sommige mensen zijn zo, en weer anderen vinden mensen als hen prettig en geruststellend.

Ook werken dit soort meer fysieke mensen vaak met ouderen, die ontberen vaak menselijk contact en vinden dat prettig.
pi_202681227
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 12:57 schreef quirina het volgende:
Er was sprake van meerdere slachtoffers ,minstens twee.
Waarom doen die geen aangifte?
Omdat ze vanmorgen de overduidelijk manipulatieve Telegraafkop:
“Vrouw (22) houdt rekening met ’langdurige en emotionele lijdensweg’ na tegenaangifte Borsato” gelezen hebben. Riooljournalistiek ten top. Zo wordt de media ingezet om het straatje van ‘cute’ :r ome Marco schoon te vegen.
  zaterdag 18 december 2021 @ 13:06:18 #246
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202681247
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:05 schreef Za het volgende:

[..]
Bij mij ben je aan het verkeerde adres.
Sommige mensen zijn zo, en weer anderen vinden mensen als hen prettig en geruststellend.

Ook werken dit soort meer fysieke mensen vaak met ouderen, die ontberen vaak menselijk contact en vinden dat prettig.
Ik heb zelfs een aantal keren iemands hand van mij afgeslagen, nog voor dat hij me aanraakte. Als ik zo'n hand aan zie komen en er een ongemakkelijk gevoel bij krijg dan doe ik dat. Dan is het gelijk duidelijk.
pi_202681283
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:06 schreef Tengano het volgende:

Ik heb zelfs een aantal keren iemands hand van mij afgeslagen, nog voor dat hij me aanraakte. Als ik zo'n hand aan zie komen en er een ongemakkelijk gevoel bij krijg dan doe ik dat. Dan is het gelijk duidelijk.
Je hebt vast een prachtig leven.
pi_202681287
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:05 schreef NothingHappened het volgende:

[..]
Omdat ze vanmorgen de overduidelijk manipulatieve Telegraafkop:
“Vrouw (22) houdt rekening met ’langdurige en emotionele lijdensweg’ na tegenaangifte Borsato” gelezen hebben. Riooljournalistiek ten top. Zo wordt de media ingezet om het straatje van ‘cute’ :r ome Marco schoon te vegen.
Ik geloof dit ook gewoon niet. Ze is al geruime tijd met vd Heuvel en Wely in contact. Je gaat mij niet vertellen dat een eventuele tegenaanval van Borsato niet besproken is.
  zaterdag 18 december 2021 @ 13:09:00 #249
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202681293
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:08 schreef Za het volgende:

[..]
Je hebt vast een prachtig leven.
Ik maak er het beste van :)
pi_202681309
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:08 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Ik geloof dit ook gewoon niet. Ze is al geruime tijd met vd Heuvel en Wely in contact. Je gaat mij niet vertellen dat een eventuele tegenaanval van Borsato niet besproken is.
Ik mag hopen van wel. Het gaat er mij om dat ik denk dat ‘men’ andere aangiften hoopt te voorkomen door keihard de media in te zetten. Dit soort koppen wordt niemand vrolijk van, zeker eventuele slachtoffers niet die op het punt staan aangifte te doen.
  zaterdag 18 december 2021 @ 13:11:06 #251
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202681321
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:08 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Ik geloof dit ook gewoon niet. Ze is al geruime tijd met vd Heuvel en Wely in contact. Je gaat mij niet vertellen dat een eventuele tegenaanval van Borsato niet besproken is.
Voor die meiden wordt vast goed gezorgd.

Ik heb alle vertrouwen in de support en steun van John van den Heuvel O+
pi_202681347
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 12:55 schreef quirina het volgende:
Waar blijven de aangiftes van die andere twee slachtoffers?
Die twijfelen nog wel even denk ik aangezien die Gooise tv maffia het 'eerste' slachtoffer nog kapot probeert te maken.
  zaterdag 18 december 2021 @ 13:13:19 #253
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_202681351
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:51 schreef Inca het volgende:

[..]
Het maakt mij niks uit wist zelf ook niks zo snel te bedenken
Met het verschil dat deze TS de OP kaapt om een bepaalde TT te kunnen gebruiken, aard van het beestje, is ook niet de eerste keer dat ze dat doet.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_202681415
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:13 schreef Leandra het volgende:

Met het verschil dat deze TS de OP kaapt om een bepaalde TT te kunnen gebruiken, aard van het beestje, is ook niet de eerste keer dat ze dat doet.
Ja jammer he dat er niet weer Marco smeerlap stond.

Een tegengeluid is onwenselijk uiteraard.
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie zaterdag 18 december 2021 @ 13:17:28 #255
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_202681421
Dus, Marco is misschien ‘gewoon’ te aanrakerig en knuffelig?

Bish, please :').

Dat zal vast waar zijn. Dat sowieso. Dat is van zichzelf al best snel creepy als oude vent bij een jonge tiener.

Maar wat zij beschrijft: meerdere malen aan borsten en billen. Met als klap op de vuurpijl tussen haar benen onder haar rokje strelen. Dus, samengevat: hij raakte toevallig meerdere malen per ongeluk haar billen, borsten en haar onder haar rokje aan?

Ja, klinkt inderdaad als verkeerd ingeschatte knuffel.

:') x 100000!
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
  zaterdag 18 december 2021 @ 13:17:47 #256
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202681427
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:06 schreef Tengano het volgende:

[..]
Ik heb zelfs een aantal keren iemands hand van mij afgeslagen, nog voor dat hij me aanraakte. Als ik zo'n hand aan zie komen en er een ongemakkelijk gevoel bij krijg dan doe ik dat. Dan is het gelijk duidelijk.
Goed bezig. Je moet echt gelijk kletsen uitdelen als iemand op een ongemakkelijke manier met een hand op je af komt.
  zaterdag 18 december 2021 @ 13:19:47 #257
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202681469
quote:
14s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:17 schreef Draak31 het volgende:

[..]
Goed bezig. Je moet echt gelijk kletsen uitdelen als iemand op een ongemakkelijke manier met een hand op je af komt.
Nou, afslaan is misschien niet het goede woord. Afwenden is beter.
  zaterdag 18 december 2021 @ 13:22:38 #258
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202681505
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:19 schreef Poefbank het volgende:
Al zou, dat waar Marco van wordt beschuldigd, recht voor je ogen gebeuren dan nog zou je wegkijken hè. Gezonde twijfels uiten is absoluut noodzakelijk in dit soort gevallen. Maar wat jij doet is niet meer gezond.
Enabling the abuse heet dat. Heel apart verschijnsel.
pi_202681514
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:10 schreef NothingHappened het volgende:

eventuele slachtoffers niet die op het punt staan aangifte te doen.
En die zijn wel geholpen door valse aangiftes, geïnitieerd door rancuneuze fans?

Dat trekt hen straks over de streep wanneer deze aantijgingen louter een wraakactie blijken?

Dan zullen mensen nooit meer spoorslags iedere aantijging geloven maar zal het zijn: weet je nog die maffe Borsato fan, het zal wel weer onzin zijn.
  zaterdag 18 december 2021 @ 13:24:37 #260
38396 mazaru
Geloof niet alles wat je denkt
pi_202681530
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:23 schreef Za het volgende:

[..]
En die zijn wel geholpen door valse aangiftes, geïnitieerd door rancuneuze fans?

Dat trekt hen straks over de streep wanneer deze aantijgingen louter een wraakactie blijken?

Dan zullen mensen nooit meer spoorslags iedere aantijging geloven maar zal het zijn: weet je nog die maffe Borsato fan, het zal wel weer onzin zijn.
Of het is straks van 'weet je nog dat die Borsato ook zo fanatiek verdedigd werd? Dat bleek dus ook echt gewoon een smerig kereltje te zijn. '
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een uitdaging 💖
pi_202681536
quote:
4s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:22 schreef Draak31 het volgende:

Dit vind ik een hele zieke opmerking. Misselijkmakend, uiterst stuitend en misplaatst. :r
In reactie op hoe Tengano mijn post in quote heeft aangepast in misselijkmakend, stuitend en misplaatst, kijk even terug.
pi_202681544
Dit ruikt gewoon naar een schandaal onder de mat vegen praktijkvan sommige media, ik heb op zich niks tegen Borsato maar hij heeft gewoon toch wel erg de schijn tegen in dit verhaal vind ik,
  zaterdag 18 december 2021 @ 13:26:57 #263
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202681573
quote:
2s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:24 schreef mazaru het volgende:
Of het is straks van 'weet je nog dat die Borsato ook zo fanatiek verdedigd werd? Dat bleek dus ook echt gewoon een smerig kereltje te zijn. '
En daarna wordt de epic aflevering van Showniews nog even gereviewed :9
  zaterdag 18 december 2021 @ 13:27:58 #264
38396 mazaru
Geloof niet alles wat je denkt
pi_202681589
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:26 schreef Tengano het volgende:

[..]
En daarna wordt de epic aflevering van Showniews nog even gereviewed :9
Ik vind dat sowieso al een griezelig groepje dat daar zit. Zo vals als de neten.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een uitdaging 💖
pi_202681600
quote:
2s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:24 schreef mazaru het volgende:

Of het is straks van 'weet je nog dat die Borsato ook zo fanatiek verdedigd werd? Dat bleek dus ook echt gewoon een smerig kereltje te zijn. '
Hij wordt door niemand verdedigd, dat is het juist.

Je zou denken dat de man wat credits heeft opgebouwd, vreemdgegaan OK, dat doet half Hilversum.
Maar klakkeloos ziet iedereen hem als misbruiker van een geestelijk beperkt kind.

En dat maakt mij misselijk, 90% van de users hier. 🤮
  zaterdag 18 december 2021 @ 13:29:03 #266
38396 mazaru
Geloof niet alles wat je denkt
pi_202681610
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:28 schreef Za het volgende:

[..]
Hij wordt door niemand verdedigd, dat is het juist.

Je zou denken dat de man wat credits heeft opgebouwd, vreemdgegaan OK, dat doet half Hilversum.
Maar klakkeloos ziet iedereen hem als misbruiker van een geestelijk beperkt kind.

En dat maakt mij misselijk, 90% van de users hier. 🤮
Ik denk dat dat bij 90% van de users hier wederzijds zal zijn
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een uitdaging 💖
  zaterdag 18 december 2021 @ 13:29:49 #267
410477 Fietsertje70
als vlinders wespen worden :-)
pi_202681620
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:28 schreef Za het volgende:

[..]
Hij wordt door niemand verdedigd, dat is het juist.

Je zou denken dat de man wat credits heeft opgebouwd, vreemdgegaan OK, dat doet half Hilversum.
Maar klakkeloos ziet iedereen hem als misbruiker van een geestelijk beperkt kind.

En dat maakt mij misselijk, 90% van de users hier. 🤮
Jij hebt duidelijk de uitzending van Shownieuws gemist.
  zaterdag 18 december 2021 @ 13:29:53 #268
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202681624
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:24 schreef Za het volgende:
In reactie op hoe Tengano mijn post in quote heeft aangepast in misselijkmakend, stuitend en misplaatst, kijk even terug.
Post #241 is dat.
pi_202681629
quote:
2s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:29 schreef mazaru het volgende:

Ik denk dat dat bij 90% van de users hier wederzijds zal zijn
Dat mag ik hopen.
  zaterdag 18 december 2021 @ 13:31:42 #270
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202681658
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:28 schreef Za het volgende:
Hij wordt door niemand verdedigd, dat is het juist.

En dat maakt mij misselijk, 90% van de users hier. 🤮
Heb je Showniews van afgelopen dinsdag gemist dan?
  Mooiste FOK!fotoboek van de vrouwen 2022 zaterdag 18 december 2021 @ 13:32:29 #271
165264 Puzzie
C'est La Fucking Vie
pi_202681676
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:05 schreef Za het volgende:

[..]
Bij mij ben je aan het verkeerde adres.
Sommige mensen zijn zo, en weer anderen vinden mensen als hen prettig en geruststellend.

Ook werken dit soort meer fysieke mensen vaak met ouderen, die ontberen vaak menselijk contact en vinden dat prettig.
Dit gaat niet om ouderen die menselijk contact ontberen maar om een jonge meisjes die nergens om hebben gevraagd. Ik hou niet van mensen die ongevraagd aan je zitten.
Dat je dat goedpraat met : 'sommige mensen zijn zo' vind ik echt te idioot voor woorden.
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  zaterdag 18 december 2021 @ 13:34:20 #272
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202681712
Wat zou een goede volgende TT zijn @Za ?

Ik ben oprecht benieuwd en we zijn er bijna.
pi_202681726
quote:
13s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:30 schreef Draak31 het volgende:

Een viespeuk ben je.
Nee dat zijn de users hier, die zich verlustigen aan de aantijgingen aan het adres van Marco Borsato, zonder enig bewijs. En lullen over rokjes en shit en hem uitmaken voor smeerpijp, bewijs onnodig.

Ik heb een voorbeeld gesteld door Marco te veranderen in moeder, dan kun je zien wat voor viespeuken hier zitten.

Dan is het een ander verhaal he, voelt het minder ok?
  zaterdag 18 december 2021 @ 13:36:52 #274
410477 Fietsertje70
als vlinders wespen worden :-)
pi_202681749
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:34 schreef Tengano het volgende:
Wat zou een goede volgende TT zijn @:Za ?

Ik ben oprecht benieuwd en we zijn er bijna.
Hij hep het niet niet gedaan want dat stont op Feestboek?
pi_202681769
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:13 schreef Leandra het volgende:

[..]
Met het verschil dat deze TS de OP kaapt om een bepaalde TT te kunnen gebruiken, aard van het beestje, is ook niet de eerste keer dat ze dat doet.
oke dan let ik daar op :W
Twinning = boring
pi_202681771
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:28 schreef Za het volgende:

[..]
Hij wordt door niemand verdedigd, dat is het juist.

Je zou denken dat de man wat credits heeft opgebouwd, vreemdgegaan OK, dat doet half Hilversum.
Maar klakkeloos ziet iedereen hem als misbruiker van een geestelijk beperkt kind.

En dat maakt mij misselijk, 90% van de users hier. 🤮
Ik ben zeker niet van het in het wilde weg beschuldigen van iemand, en dat hij vreemd is gegaan daar lig ik niet wakker van, dat is een zaak tussen hem en zijn vrouw ook al heef heel Nederland daar een mening over, maar dit vind ik een ernstiger verhaal en hij heeft gewoon duidelijk de schijn tegen en er zijn meerdere verhalen/bronnen en dat kan gewoon geen toeval zijn, mocht het allemaal niet kloppen dan vind ik dat zeer kwalijk en dan mogen die mensen van mij flink aangepakt worden
pi_202681818
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:13 schreef Leandra het volgende:

[..]
Met het verschil dat deze TS de OP kaapt om een bepaalde TT te kunnen gebruiken, aard van het beestje, is ook niet de eerste keer dat ze dat doet.
Wat een overbodige reactie weer, sneren om het sneren. :N
  zaterdag 18 december 2021 @ 13:42:40 #278
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202681837
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:35 schreef Za het volgende:

[..]
Nee dat zijn de users hier, die zich verlustigen aan de aantijgingen aan het adres van Marco Borsato, zonder enig bewijs. En lullen over rokjes en shit en hem uitmaken voor smeerpijp, bewijs onnodig.

Ik heb een voorbeeld gesteld door Marco te veranderen in moeder, dan kun je zien wat voor viespeuken hier zitten.

Dan is het een ander verhaal he, voelt het minder ok?
Wat een gekke ideetjes heb jij joh. Misschien even een pauze nemen?
  zaterdag 18 december 2021 @ 13:42:40 #279
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202681838
TT: Smeerpijpen Amusement & Entertainment Group against Marco
pi_202681906
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:35 schreef Za het volgende:

[..]
Nee dat zijn de users hier, die zich verlustigen aan de aantijgingen aan het adres van Marco Borsato, zonder enig bewijs. En lullen over rokjes en shit en hem uitmaken voor smeerpijp, bewijs onnodig.

Ik heb een voorbeeld gesteld door Marco te veranderen in moeder, dan kun je zien wat voor viespeuken hier zitten.

Dan is het een ander verhaal he, voelt het minder ok?
Enig bewijs hij heeft er al 3 aan zijn kont hangen
Twinning = boring
  zaterdag 18 december 2021 @ 13:46:55 #281
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202681911
quote:
13s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:45 schreef Za het volgende:

[..]
Een viespeuk ben je, een smeerlap.
Akelige viezerik.
pi_202681946
En trouwens er zijn tapes en foto's denk je dat de politie daar zich niet in gaat verdiepen net als John van den Heuvel die gaat toch geen zaak aanspannen als hij die vrouwen niet geloofd
Twinning = boring
pi_202681964
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:28 schreef Za het volgende:

[..]
Hij wordt door niemand verdedigd, dat is het juist.

Je zou denken dat de man wat credits heeft opgebouwd, vreemdgegaan OK, dat doet half Hilversum.
Maar klakkeloos ziet iedereen hem als misbruiker van een geestelijk beperkt kind.

En dat maakt mij misselijk, 90% van de users hier. 🤮
Over dat gesproken: ik ben nog steeds wel benieuwd naar je antwoord op mijn vraag waarom een 15-jarig meisje met LVB er niet uit zou kunnen zien als een "sexy 18-jarige".
pi_202681971
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:02 schreef quirina het volgende:

[..]
Ik vind het gewoon als je bij onbekenden je armen en tengels thuishoud.
Als ik niet bevriend met je bent, of als je mijn familie niet bent vind ik het niet fijn om zo opdringerig aangeraakt te worden.

Kan je het amicaal bedoelen, vriendelijkheid kan ook door niet mijn lichaam aan te raken.
Dat is het toch juist? Marco kende haar en haar moeder dus wel goed. Je bevestigd hiermee Za zijn punt.
  zaterdag 18 december 2021 @ 13:51:09 #285
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202681979
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:49 schreef Za het volgende:

xxx
Maar even serieus. Waarom ben je zo pissed op de mensen die niet geloven in Marco dan? Het is toch niet de schuld van de mensen dat Marco zich dit op zijn hals haalt? Gek is zelf snel pleite gegaan en zegt geen woord.

[ Bericht 11% gewijzigd door Deisyy op 18-12-2021 14:03:10 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')