FOK!forum / Showbizz, Celebs en Gossip / [LULGATE #89] Mo is toch de ware
Perrinwoensdag 3 november 2021 @ 17:25
Ze gaan toch niet trouwen dus!

De diverse instagrams:

AH6: https://instagram.com/andrehazes
Monique: https://instagram.com/moniquenoell
Sarah: https://www.instagram.com/sarahvansoelen/
Rachel: https://www.instagram.com/rachelhazes/
Roxeanne: https://www.instagram.com/roxeannehazes/

andre-hazes-en-monique-westenberg-elkaar.jpg

TLDR:
April 2018: André Hazes en Monique Westenberg zijn uit elkaar

September 2019 :André Hazes en Monique Westenberg zijn weer uit elkaar

December 2020: André Hazes en Monique Westenberg verloofd!

Maart 2021:André Hazes en Monique Westenberg zijn uit elkaar

SPOILER
André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg zijn uit elkaar. Dat hebben ze zondagavond bekendgemaakt.
Geruchten dat het koppel uit elkaar is, gingen al langer. De 24-jarige Hazes en 40-jarige Westenberg waren bijna vier jaar samen en werden in 2016 de ouders van zoon André.

Verschillende entertainmentbladen, waaronder Story en Privé, meldden afgelopen week dat de relatie voorbij is. Hazes zou in een villa in Nieuwersluis zou wonen, terwijl Westenberg nog op het woonwagenterrein in Rotterdam woont.

Hazes bevestigde de geruchten zondagavond aan Shownieuws en zei dat het "niet zo lekker gaat" tussen de twee. "Dat vinden we allebei heel kut, maar dat is nu eenmaal zo. Ik denk dat er gewoon te veel is gebeurd. We hebben zoveel meegemaakt in korte tijd. En ik ben misschien ook een beetje verdwaald geraakt in deze wereld. Ik vind mijn werkleven gewoon heel erg leuk."

"Dat botst gewoon. Ik heb dingen verpest", aldus de zanger, die verder niet op details ingaat.

Drukke schema
Volgens Westenberg is de breuk vooral te wijten aan het drukke schema van Hazes. "Ik merk aan hem dat hij die druk niet zo aan kan, ik denk niet dat hij dat zelf doorheeft." Het stel zou het afgelopen jaar al gekampt hebben met veel spanning.

"Hij heeft weinig tijd voor het gezin", aldus Westenberg. "De situatie is nu dat André ervoor gekozen heeft ergens anders te gaan wonen. Ik denk dat het eigenlijk allemaal een beetje te veel aan het worden is. Zijn agenda is ontzettend volgepropt. Hij heeft nauwelijks tijd voor zichzelf, laat staan voor zijn gezin."

"Normaal neem je pauze van je werk als je die druk hebt. Alleen in Andrés geval is het onmogelijk om pauze van zijn werk te nemen en kiest hij ervoor pauze van zijn gezin te nemen."

Hazes en Westenberg zijn wekelijks te zien in een realitysoap bij SBS6, die eerder is opgenomen. In de aflevering van 2 mei komt de breuk voorbij, laat SBS aan NU.nl weten. Het stel is ook te zien in een reclame van een energieleverancier. Of die nu wordt geschrapt, is niet bekend.

9 november 2019:André Hazes bevestigt breuk met Monique

André Hazes bevestigt breuk met Monique
SPOILER
Met verdriet bevestigt André Hazes dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn. Dat laat zijn management middels een statement aan Shownieuws weten.

De breuk dateert al van enige maanden geleden. ”Zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan. Dat mocht helaas alleen niet zo zijn. Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit.”

De twee gaan nog altijd goed door één deur. ”Houden van is er nog genoeg en zal er altijd blijven. Hun voornaamste levensdoel is het geluk van André Hazes Jr. en daar zal alles om blijven draaien.”

De geruchten over relatieproblemen tussen het stel doen al enkele weken de ronde, waarna André in september bevestigde dat er spanningen zijn en dat hij en Monique niet meer samenwonen. Hierover vertelde André destijds aan Shownieuws. ”Ik woon echt, als ik een steen zou pakken en heel hard zou gooien, dan zou ik hem door de ruit gooien. Ik ben gewoon in de buurt en ik moet daar ook zo snel mogelijk kunnen zijn. Dat gaat super.”

Maar zijn liefde voor Monique is nog altijd dik aanwezig. Het is vooral zijn werk wat het soms lastig maakt. “Ik ben wel veranderd sinds het succes. En dat is deels positief, maar voor mijn gezinsleven negatief. Want ik kan me focussen op mijn werk, daar ben ik goed in. Maar dan vergeet ik soms wel even thuis.” André weet niet of hij en Monique nog weer bij elkaar gaan komen.

André is zich er van bewust dat hij niet altijd even makkelijk in de omgang is. “Ik ben gek op mijn leven. En ik ben blij dat ik dat met haar mag delen. Maar af en toe ben ik een lul. Ik ben niet de makkelijkste om mee te leven“, sluit hij af.

Toch besloten de twee eind september samen op gezinsvakantie te gaan met zoontje Andre Jr. In Bonaire beleefden ze een prachtige tijd en adopteerden ze zelfs hondje Frenkie.

Ook was de hele familie Westenberg vorige maand aanwezig bij de Ahoy-concerten van André. ”Zo genoten gisteravond met deze mensen waar ik van hou. Kijk oma’tje genieten van haar “kleinzoon”. En de trots die op papa’s gezicht staat als hij naar zijn schoonzoon kijkt, maar kijk ook in de ogen van de andere vader… die kijkt naar een zaal vol mensen, mensen die daar voor één persoon zijn gekomen. Zijn ZOON,” schreef Monique vol trots bij de foto’s op Instagram.

Zo genoten gister avond met deze mensen waar ik van hou. Kijk oma’tje genieten van haar “kleinzoon”. En de trots die op papa’s gezicht staat (foto 8) als hij naar zijn schoonzoon kijkt, maar kijk ook in de ogen van de andere vader… die kijkt naar een zaal vol mensen, mensen die daar voor één persoon zijn gekomen. Zijn ZOON ????

Het is niet de eerste keer dat de twee hun relatie verbreken. In april vorig jaar waren de twee ook kort uit elkaar. Reden voor de breuk was toen Andrés drukke werkleven. Na een vakantie samen besloten ze er toch weer voor te gaan en verruilden ze het Rotterdamse woonwagenkamp voor een riante villa in Berkel en Rodenrijs.

André en Monique leerden elkaar in 2014 via Facebook kennen. In eerste instantie moest de 16 jaar oudere Monique niks van ‘jochie’ André weten, maar de zanger gaf niet op. Uiteindelijk besloot ze hem toch een kans te geven en ging ze met hem uiteten. De vonk sloeg over en de twee kregen in juni van dat jaar een relatie.

Anderhalf jaar later werd bekendgemaakt dat Monique in blijde verwachting is. Op 25 oktober 2016 werd hun liefde bekroond met de geboorte van zoon André Jr.
Bericht van Monique op haar Instagram
SPOILER
Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij.
Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben.
De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen.
Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker.
Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken.
Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.

10 november 2019:Bridget is nieuwe liefde André Hazes!'


SPOILER
[Q]‘Bridget is nieuwe liefde André Hazes!’

BRIDGET MAASLAND, afgelopen zaterdag 45 geworden, is de nieuwe liefde van ANDRÉ HAZES (25). Aan PRIVÉ wordt dat nieuws bevestigd door een bron rond de zanger, een van de weinige insiders die van dit grote geheim op de hoogte is.

André liet afgelopen weekend middels een persbericht weten dat het, na enkele onstuimige maanden, nu echt over en uit is tussen hem en MONIQUE WESTENBERG – de moeder van zijn zoon ANDRÉ. Wie de vrouw is voor wie hij nu gevoelens heeft, bevestigt hij tegenover RTL Boulevard; wat niet verwonderlijk is, aangezien dit hún presentatrice BRIDGET MAASLAND is.

Monique leek van deze ingrijpende verandering in haar leven, op dat moment, nog maar nauwelijks op de hoogte. Monique plaatste op social media een foto van Dré met daarbij een hartje. Een deel van Nederland had toen echter al kennisgenomen van het nieuws dat namens André met zijn fans werd gedeeld: dat de relatie na bijna vijf jaar nu echt over was.

Hierbij lijkt Bridget dus een grote rol te spelen.

André en zij kennen elkaar al jaren. Zij is een verklaard fan van André en zijn muziek. Dat hij en zij eerder de gelegenheid te baat namen om elkaar beter te leren kennen, is een hardnekkig gerucht dat in de showbizz al langer de ronde deed.[/q]

[Q]Bridget Maasland bevestigt relatie André Hazes

Bridget Maasland en André Hazes zijn inderdaad een setje. Het management van de presentatrice bevestigt dat de twee een beginnende relatie hebben en elkaar ’meer dan gewoon leuk vinden’.

De 45-jarige Bridget en de twintig jaar jongere André kennen elkaar ’nog maar net’, volgens Bridgets manager, hoewel er in de showbizz ook een hardnekkig gerucht gaat dat hij en zij eerder de gelegenheid te baat namen om elkaar beter te leren kennen. Volgens de manager nemen de twee de komende periode rustig de tijd om te kijken hoe de relatie zich ontwikkelt.

Een insider bevestigde eerder op de zondag aan Privé dat Bridget Maasland André’s nieuwe liefde is. Dit beaamde hij zelf in een verklaring aan RTL Boulevard. „Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen”, zo stelde hij. „Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.”

17d7dd48-03c9-11ea-a374-02d2fb1aa1d7.png

Zaterdag werd bekend dat de relatie tussen André en zijn ex Monique Westenberg (41) definitief op de klippen was gelopen. De zanger sprak van „een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan.” De twee hebben zoontje André Jr. (3), voor wie ze samen blijven zorgen.

Monique liet zaterdag al doorschemeren dat André gevoelens heeft voor een andere vrouw ’waar hij een tijdje contact mee heeft’. „Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker”, stelde ze.[/q]
SPOILER
uqiBWCx.png

hJnRDLq.jpg
17 februari 2020: André Hazes en Bridget Maasland zijn alweer uit elkaar

André en Bridget maken bekend dat hun relatie over is (mede mogelijk gemaakt door ons O-) ). Onder andere de media en alle negatieve reacties krijgen de schuld.

SPOILER
[quote]André Hazes en Bridget Maasland zijn alweer uit elkaar

Door LAURA GOMMANS
17/02/2020
Na een zeer intense relatie van drie maanden hebben Bridget Maasland (45) en Andre Hazes (26) alweer een punt achter hun liefdesverhaal gezet.

Bridget en André zetten punt achter hun relatie
"Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten," hebben ze laten weten aan RTL Boulevard. In november maakten de twee bekend contact met elkaar te hebben, en vanaf dat moment ging het in sneltreinvaart. Er werd er van de Instagram-daken geschreeuwd hoe ze de liefde in elkaar hadden gevonden. Bridget noemde André vorige maand nog 'de liefde van haar leven' in een emotionele post op Instagram. Alle verliefde posts en de aandacht die daarmee gegenereerd werd, is uiteindelijk dus wat hun relatie de das omdeed.

Valentijnsdag
Rondom Valentijnsdag was het opvallend dat de zo openlijk verliefde Bridget en André geen uitgebreide odes aan elkaar brachten op social media, waardoor velen zich afvroegen of het stel nog wel samen was.

Begin november maakte André Hazes bekend dat hij wegging bij Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje Dré. Monique wist kort daarop te melden dat de breuk te maken had met een andere vrouw. Enkele dagen later verschenen de eerste verliefde foto's van Bridget en André op Instagram.

We'll say it louder for the people in the back: het is verstandig om eerst een paar maandjes privé te kijken of die spannende nieuwe date écht relatiemateriaal is, voordat je alles op social media deelt. Je leeft, je leert. We wensen Bridget en André echter veel sterkte en succes toe in de toekomst.[/quote]
https://www.glamour.nl/ni(...)maasland-uit-elkaar/


28 februari 2020: André bevestigt dat hij en Monique weer samen zijn.


André bevestigt dat hij en Monique weer samen zijn.

SPOILER
[quote]André Hazes tegen Monique: ik ben voor altijd de jouwe
Updated 28 feb. 2020
27 feb. 2020 in ENTERTAINMENT

Nadat Privé eerder al met een foto wist te onthullen dat André weer bij hun huis in Berkel en Rodenrijs is gesignaleerd, lijkt het erop dat de zanger donderdagavond bevestigt dat hij en Monique Westenberg weer een stel zijn.

Ⓒ ANP KIPPA
Bij een foto, waarop te zien is dat Monique hem vasthoudt tijdens een romantisch diner in een restaurant in Rotterdam, deelt hij een songtekst van het nummer Faithfully. ,,Ze zeggen dat de weg geen plek is om een familie te starten. Onder de streep is het jou en mij. En van een muzikant houden, gaat niet altijd op de manier die normaal is. Maar girl, blijf bij mij. Ik ben voor altijd de jouwe.” De Engelstalige tekst komt uit een liedje van de band Journey. In de tekst komt ook een zinsnede voor dat een relatie met een muzikant niet altijd is hoe het zou moeten zijn.

Kortstondige romance
Na zijn romance met Bridget Maasland, die officieel nog geen honderd dagen heeft geduurd, werd 17 februari bekend dat ze een punt achter hun kortstondige relatie hebben gezet.

Vlak daarvoor waren zowel André, Monique én Bridget op Curaçao. André had hier een optreden en eerder was al gepland dat Monique en zijn zoontje André daarheen zouden gaan. Later is Bridget ook naar de exotische bestemming afgereisd. Maar wat een romantisch liefdestripje had moeten worden, lijkt uiteindelijk het einde van hun relatie te hebben betekend.

Foto’s van het gezellige samenzijn van André met zijn gezinnetje, waarbij hij Monique hartelijk omhelsde, zouden bij Bridget niet goed gevallen zijn. Uitgerekend op Valentijnsdag kon André zijn spullen ophalen bij Bridgets huis in Amsterdam.

Vorig jaar november maakte het management van André Hazes bekend dat hij en Monique Westenberg uit elkaar waren. Monique reageerde destijds als door een wesp gestoken, liet weten dat de verklaring niet namens haar was en dat er een andere vrouw in het spel zou zijn. Ondanks dat zij geen naam noemde, maakte Privé al snel bekend dat het André gevallen was voor Bridget.
[/quote]
https://www.telegraaf.nl/(...)voor-altijd-de-jouwe
SPOILER
233?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

giphy.gif

12 december 2020: André vraagt Monique ten huwelijk:

SPOILER
10 maart 2021:André Hazes en Monique Westenberg opnieuw uit elkaar

SPOILER
[quote]André Hazes en Monique Westenberg opnieuw uit elkaar
10 maart 2021 07:29

Er is opnieuw een showbizzbom gebarsten. 'Story' meldt dat André Hazes (27) en zijn verloofde Monique Westenberg (43) opnieuw uit elkaar zijn. Volgens het weekblad bevestigt een betrouwbare bron dat André hun woning heeft verlaten en dat de breuk dit keer definitief is. 'De Telegraaf' meldt dat het management van de zanger de breuk zou hebben bevestigd. Het management van Monique bevestigt de breuk aan RTL Boulevard.

André vroeg Monique ten huwelijk op 12 december van vorig jaar, waar heel Nederland uiteindelijk van mee kon genieten. Dat deed hij in het Wereldmuseum in Rotterdam. Het aanzoek was een bijzonder moment, gezien de twee eerder dat jaar niet meer samen waren. André vond zijn geluk eerder bij presentatrice Bridget Maasland. Na zijn relatie met Bridget kwam André in rustiger vaarwater terecht en probeerde hij het rustiger aan te doen. Niet meer het leven van een popster, maar het leven van een vader die er wilde zijn voor zijn vierjarige zoon André Junior.

André en Monique waren kort geleden nog op Bonaire, om te genieten van een werkvakantie. Volgens Story is de bom vlak daarna gebarsten. Wat de reden van de breuk is, is volgens het magazine nog niet bekend. Naar verwachting zouden Monique en hun zoon in het huis blijven wonen en zou André al vertrokken zijn. Hoofdredacteur Guido den Aantrekker vertelt vandaag in de Veronica Inside-Ochtendshow van Wilfred Genee een 'zeer goede bron dichtbij André en Monique te hebben'.

"We hadden al een tijdje in de gaten dat het niet zo lekker liep", vertelt Guido daar verder over. "Ook was Monique niet aanwezig bij het concert in het Ziggo Dome. In ons vak wil dat wel wat zeggen", vertelt Guido. Toen de Story later die avond paparazzi Edwin Smulders op het huis van André en Monique afstuurde, bleek dat André daar niet had geslapen, beweert Guido. De hoofdredacteur zegt 'redelijk zeker' te zijn van zijn zaak.

Het management van de zanger laat aan RTL Boulevard weten: "Alles heeft hij eraan gedaan om het thuis goed te houden. Hij was weer vaker thuis en de band met kleine André ging ook stukken beter. Tot enkele weken geleden. Er kwamen toch weer meer spanningen. Hierdoor ook weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan."[/quote]
SPOILER: Verklaring Monique op Instagram:
[quote]

Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan. Het afgelopen jaar was het gelukkigste jaar van onze zeven jaar samen. Vanaf 12 december zaten wij op een roze wolk en daar heb ik tot aan twee weken geleden opgezeten. De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet. Het vergt ontzettend veel kracht van mij om zonder dit zelf een plekje te kunnen geven, rechtop te blijven staan in deze hectiek.

Aan mij nu de grote taak om onze zoon anders op te voeden en de cirkel te doorbreken. Opgroeien in een veilige, stabiele en liefdevolle omgeving.

Ik wens voor André rust in zijn hoofd en hart zodat er ruimte ontstaat van binnen om zijn patronen en daarmee zijn ongelukkig zijn, te kunnen doorbreken.

Voor nu vraag ik om respect voor mij en mijn zoon om hier samen doorheen te komen.

Liefs ?[/quote]
SPOILER: Voor DEZE vrouw verliet Dre Monique
Al snel komen er geruchten op gang dat André vreemd is gegaan met Sarah van Soelen:

Vignet_SarahvanSoelen.jpg

[quote]Voor DEZE vrouw verliet Dre Monique
Door: Eva Steins
11-03-2021
De breuk tussen Dre Hazes en Monique is definitief. Via een verklaring op zijn Instagram heeft de zanger bekend haar te hebben verlaten. En déze vrouw staat hem met open armen op te wachten...

Er werd direct al gespeculeerd dat Dre een nieuwe vlam zou hebben waarvoor hij zijn verloofde opzij had gezet. Eerder vielen de namen van Welmoed Sjitsma en Karen Damen, met wie Dre een vurige klik had.

'Sterke klik'
Zijn nieuwe vlam is Sarah van Soelen, een influencer en personal trainer. Dit laat Dre weten via een verklaring op zijn Instagram.

In een 'moeilijke periode' met Monique vond Dre veel steun bij Sarah, onthult hij. ,,Hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap", aldus de zanger. ,,Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb."

Maar is het tot nu toe echt alleen nog maar bij een vriendschap gebleven? De geruchten zeggen wat anders...

'Tweede telefoon'
De geruchtenmolen draait op volle toeren en de ene na het andere verhaal komt bovendrijven. Zo zou naar Dre's zeggen 'de bom op Bonaire gebarsten' zijn. Volgens geruchten heeft Dre al langer een verhouding met Sarah, en kwam Monique daar op Bonaire via een pijnlijke weg achter.

Roddelaccount Juicechannel plaatst het gerucht dat Sarah en Dre al een langere tijd een affaire hebben. Dit zou volgens het kanaal ontstaan zijn in de sportschool, waar zij beiden sporten.

De affaire zou door Monique zijn ontdekt toen zij na hun vlak na Bonaire een tweede telefoon in Dre's bagage vond. Daarop zouden gesprekken hebben gestaan tussen Dre en Sarah die een affaire van hem zouden bevestigen.

Volgens het account zijn de geruchten van hun affaire de wereld in geholpen door Sarah's broer, die zijn mond voorbij gepraat heeft. Sarah en Dre wonen op een steenworp afstand van elkaar.

Rozen
Ook luidden de geruchten dat Dre zijn minnares verrast zou hebben met een flinke bos bloemen. Hij zou haar een maand geleden honderd rozen hebben opgestuurd. Toevallig genoeg plaatste Sarah rond die tijd inderdaad een foto waarop zij gelukzalig poseert met een enorme bos rozen...

,,Zo maak je me de gelukkigste persoon op aarde", schrijft Sarah bij de foto.
[/quote]

00sarahrozen..jpg?resize=702%2C506&ssl=1
Al snel gaan de geruchten dat Sarah zwanger is:

SPOILER
Zwanger.png
mocktail.png

E89-FEA3-F-0-CF5-4-F92-8-C24-D09048-EA92-F4.jpg

De Donkey Duck:
badeendje-ezel.jpg

quote:
1s.gif Op donderdag 11 maart 2021 10:13 schreef letmehearyouscream het volgende:
Kleine samenvatting van het Sapkanaal:
*Mo vond op Bonaire de tweede telefoon van André, toen barstte de bom.
*In het begin van de relatie met Mo heeft André niet alleen in het slipje van B lopen voelen, maar ook in die van van Soelen. En dat rijmt.
*Mo had toen vermoedens maar ze hebben zich er met een vaag verhaal uitgeluld.
* Daarna heeft Sarah vaker een luisterende mossel geboden.
*Het hele dorp Bergschenhoek weet ervan en de broer van Sarah heeft zich versproken. Daarnaast schijnt ze zelf nogal op te scheppen.
De covers eerste week
SPOILER
f74fc107f8aab6de4ed7cdaa5c8606c9.png

fd2a4876a5d46f20d3a7f5221236cf22.png

9c0ad9e0736192816a0bbfe2b75bbf79.jpg

Cover201946.jpg

?hl=nl

giphy.gif
Met dank aan rubbereend:
De meest toepasselijke liedjes bij de André Hazes-soap

Voor de laatste nieuwtjes:
SPOILER
Biografie Adreen;
SPOILER
Hier weer door.
mailywoensdag 3 november 2021 @ 17:27
De OP mag wel weer eens bijgewerkt worden :@
Perrinwoensdag 3 november 2021 @ 17:29
quote:
1s.gif Op woensdag 3 november 2021 17:27 schreef maily het volgende:
De OP mag wel weer eens bijgewerkt worden :@
Als je 'm aanlevert, wijzig ik 'm.
mailywoensdag 3 november 2021 @ 17:31
quote:
0s.gif Op woensdag 3 november 2021 17:29 schreef Perrin het volgende:

[..]
Als je 'm aanlevert, wijzig ik 'm.
Ik heb expres geen nieuwe geopend.
-river-woensdag 3 november 2021 @ 17:33
quote:
1s.gif Op woensdag 3 november 2021 17:31 schreef maily het volgende:

[..]
Ik heb expres geen nieuwe geopend.
Ik had perongeluk de laatste post maar kan geen nieuwe openen :@
mailywoensdag 3 november 2021 @ 17:33
quote:
0s.gif Op woensdag 3 november 2021 17:33 schreef -river- het volgende:

[..]
Ik had perongeluk de laatste post maar kan geen nieuwe openen :@
Duidelijk :D

Dus het is aan @Perrin ~O>
ChipsZak.woensdag 3 november 2021 @ 17:48
quote:
0s.gif Op woensdag 3 november 2021 16:13 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Beetje inhalen is zeker niet gek, goed juist. Wel heb ik een licht vermoeden dat de aandacht voor zijn zoontje bij André wel erg afhangt van zijn relatiestatus.
Ik denk dat je dat laatste wel in bold mag vermoeden, :D.

quote:
1s.gif Op woensdag 3 november 2021 17:17 schreef Lienekien het volgende:
Volgens Yv is A er in zijn therapie achter gekomen dat hij Mo terug wil. En Yv denkt dat Monique, die zich het afgelopen jaar zo heeft beheerst en zo chique heeft gedragen, haar sneren op Insta payback zijn. Maar Yv denkt ook dat deze twee weer bij elkaar gaan komen. Haar advies aan Mo is: als hij je nu terug wil, wil hij je volgend jaar ook nog wel. Laat hem nu nog maar even kruipen.
Ik hoop dat ze dat doet, want het is oprecht goed advies, :+. Andre verdient haar eigenlijk niet eens (meer), maar als hij 'echt veranderd' is in 30 dagen ( o|O ) dan kan je 'm net zo goed laten zweten.

quote:
1s.gif Op woensdag 3 november 2021 17:09 schreef -Spring het volgende:

[..]
Dat ja. Yvonne zegt dat tijdens het uitmaken Sarah zoiets heftigs heeft gedaan dat zelfs zíj het te onethisch vindt om het melden. Het zou iets zijn in de lijn van dr labiliteit. Andre vond dat zo psycho en zou er zo van geschrokken zijn dat ie heeft besloten het contact volledig te verbreken.
:o Ik ben stiekem wel benieuwd, :@. Misschien lekt het nog wel eens uit. Maar waarom zou Sarah een geheimhoudingsplicht hebben moeten tekenen (stond in een andere post)? Ja, ok, 'in verband met de docu' maar why? Hebben ze haar ook gefilmd? Verwachten ze vage uitspattingen van Sarah in de media als er (n)iets over haar gemeld wordt of dat ze gaat reageren (zoals Yv B-) ) op allerlei andere zooi uit de docu?

Ik snap het niet helemaal.

[ Bericht 0% gewijzigd door ChipsZak. op 03-11-2021 19:16:21 ]
ChipsZak.woensdag 3 november 2021 @ 17:50
quote:
1s.gif Op woensdag 3 november 2021 17:33 schreef maily het volgende:

[..]
Duidelijk :D

Dus het is aan @:Perrin ~O>
Gewoon een copy/paste van Barbie's OP doen, maar dan met alle liefjes van Antwee, :'). Binnen 5 seconden klaar. Zit immers nu ook een afkickkliniek voor Andre bij, dus die kunnen we ook mooi overnemen, :! .
Lienekienwoensdag 3 november 2021 @ 17:52
En waarom een geheimhoudingsverklaring? Ik denk omdat de docu niet meer interessant is als alles voor die tijd al op straat ligt.
Sourywoensdag 3 november 2021 @ 17:54
Ik moet bekennen dat ik Yvonne helemaal heb uitgekeken. _O-
-river-woensdag 3 november 2021 @ 18:15
quote:
0s.gif Op woensdag 3 november 2021 17:54 schreef Soury het volgende:
Ik moet bekennen dat ik Yvonne helemaal heb uitgekeken. _O-
Knap :Y
Sourywoensdag 3 november 2021 @ 18:20
quote:
0s.gif Op woensdag 3 november 2021 18:15 schreef -river- het volgende:

[..]
Knap :Y
Ja wel vermakelijk
Dazalbestwoensdag 3 november 2021 @ 18:21
Doet 't niet? :?

[ Bericht 77% gewijzigd door Dazalbest op 03-11-2021 18:35:06 ]
Sourywoensdag 3 november 2021 @ 18:22
quote:
0s.gif Op woensdag 3 november 2021 18:21 schreef Dazalbest het volgende:
[poll=3061]
Nou nee
ChipsZak.woensdag 3 november 2021 @ 18:38
quote:
1s.gif Op woensdag 3 november 2021 17:52 schreef Lienekien het volgende:
En waarom een geheimhoudingsverklaring? Ik denk omdat de docu niet meer interessant is als alles voor die tijd al op straat ligt.
Oh zo, daar had ik nog niet aan gedacht, :').
Deisyywoensdag 3 november 2021 @ 18:53
quote:
0s.gif Op woensdag 3 november 2021 17:54 schreef Soury het volgende:
Ik moet bekennen dat ik Yvonne helemaal heb uitgekeken. _O-
Echt?! Ik trek haar echt niet, en al helemaal niet 22 minuten achter elkaar.

Dankbaar voor jullie samenvattingen _O_
DKUpwoensdag 3 november 2021 @ 20:32
Is de nieuwe Yvonne nog wat? 22 minuten lijkt wel erg veel…..
Pisces29woensdag 3 november 2021 @ 20:36
Als Mo Dre terugneemt dan is voor mij het hoofdstuk van meelezen wel gesloten. _O-
Er zijn toch grenzen. :')
Is zij zo stapelgek op de fame dat ze dit leven accepteert? Wat een voorbeeld voor haar kind. Gelukkig heeft ze geen dochter. (En ja, ook dom voorbeeld voor haar zoon, maar iig niet een dochter die ziet hoe mama zich laat gebruiken.)
Perrinwoensdag 3 november 2021 @ 20:41
quote:
1s.gif Op woensdag 3 november 2021 20:36 schreef Pisces29 het volgende:
Als Mo Dre terugneemt dan is voor mij het hoofdstuk van meelezen wel gesloten. _O-
Er zijn toch grenzen. :')
Is zij zo stapelgek op de fame dat ze dit leven accepteert? Wat een voorbeeld voor haar kind. Gelukkig heeft ze geen dochter. (En ja, ook dom voorbeeld voor haar zoon, maar iig niet een dochter die ziet hoe mama zich laat gebruiken.)
Deze post is alvast gequote om je over een tijdje onder je neus te wrijven.
Pisces29woensdag 3 november 2021 @ 20:41
quote:
0s.gif Op woensdag 3 november 2021 20:41 schreef Perrin het volgende:

[..]
Deze post is alvast gequote om je over een tijdje onder je neus te wrijven.
Niet nodig, hiervoor ook ten tijden van Bridget de boel een poos ontvolgd. ;)
JourneyBluewoensdag 3 november 2021 @ 20:43
quote:
9s.gif Op woensdag 3 november 2021 20:32 schreef DKUp het volgende:
Is de nieuwe Yvonne nog wat? 22 minuten lijkt wel erg veel…..
quote:
0s.gif Op woensdag 3 november 2021 17:04 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Deze is echt niet te doen, tenzij je er een shot game van maakt en drinkt bij bij elke x dat ze Juice/juicy zegt.

De familie van Soelen is Yvonne nu wel echt zat denk ik, ze insinueert iets ernstigs over Sarah, maar wil niet zeggen wat het is. En André heeft het samen met mama uitgemaakt in Spanje: in Altea (Sarah eerst over laten vliegen) en in aanwezigheid van ouders brieven voorgelezen die hij in de kliniek zou hebben geschreven, Sarah een geheimhoudingscontract laten tekenen ivm de documentaire en daarna alle contact verbroken, behalve dat ze elkaar voor de optiek nog volgen op Instagram.

[ afbeelding ]
quote:
1s.gif Op woensdag 3 november 2021 17:09 schreef -Spring het volgende:

[..]
Dat ja. Yvonne zegt dat tijdens het uitmaken Sarah zoiets heftigs heeft gedaan dat zelfs zíj het te onethisch vindt om het melden. Het zou iets zijn in de lijn van dr labiliteit. Andre vond dat zo psycho en zou er zo van geschrokken zijn dat ie heeft besloten het contact volledig te verbreken.
quote:
1s.gif Op woensdag 3 november 2021 17:17 schreef Lienekien het volgende:
Volgens Yv is A er in zijn therapie achter gekomen dat hij Mo terug wil. En Yv denkt dat Monique, die zich het afgelopen jaar zo heeft beheerst en zo chique heeft gedragen, haar sneren op Insta payback zijn. Maar Yv denkt ook dat deze twee weer bij elkaar gaan komen. Haar advies aan Mo is: als hij je nu terug wil, wil hij je volgend jaar ook nog wel. Laat hem nu nog maar even kruipen.
Plus dat de Stiefbank André gaat uitkopen, want hij wil het appartement niet en kan het geld wel gebruiken.

Als hier ook maar iets van waar is, geldt die geheimhoudingsverklaring hopelijk slechts tot de documentaire is uitgebracht, want hoe Sarah nu NB op haar verjaardag wordt weggezet is echt te lelijk.

[ Bericht 2% gewijzigd door JourneyBlue op 03-11-2021 20:55:11 ]
Incawoensdag 3 november 2021 @ 20:59
Pa Soel zal wel wachten dat de boel verkocht is dat die dan ontploft
Phoebsterwoensdag 3 november 2021 @ 21:24
Je moet er toch niet aan denken dat je moeder bff's is met twee van je exen _O-
-Springwoensdag 3 november 2021 @ 21:26
quote:
1s.gif Op woensdag 3 november 2021 21:24 schreef Phoebster het volgende:
Je moet er toch niet aan denken dat je moeder bff's is met twee van je exen _O-
Mijn moeder deed dat ook altijd. Doet nog steeds. :{
DKUpwoensdag 3 november 2021 @ 21:31
quote:
0s.gif Op woensdag 3 november 2021 20:43 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
[..]
[..]
[..]
Plus dat de Stiefbank André gaat uitkopen, want hij wil het appartement niet en kan het geld wel gebruiken.

Als hier ook maar iets van waar is, geldt die geheimhoudingsverklaring hopelijk slechts tot de documentaire is uitgebracht, want hoe Sarah nu NB op haar verjaardag wordt weggezet is echt te lelijk.

Dat geslurp uit die plastic Starbucks-beker met rietje en dat valse gelach bewaar ik dan wel voor morgen :+
Kupeluwoensdag 3 november 2021 @ 22:10
quote:
0s.gif Op woensdag 3 november 2021 21:31 schreef DKUp het volgende:

[..]
Dat geslurp uit die plastic Starbucks-beker met rietje en dat valse gelach bewaar ik dan wel voor morgen :+
Zit vast gin tonic of een wodka mix in die beker *O*
ChipsZak.woensdag 3 november 2021 @ 22:34
quote:
1s.gif Op woensdag 3 november 2021 20:36 schreef Pisces29 het volgende:
Als Mo Dre terugneemt dan is voor mij het hoofdstuk van meelezen wel gesloten. _O-
Er zijn toch grenzen. :')
Is zij zo stapelgek op de fame dat ze dit leven accepteert? Wat een voorbeeld voor haar kind. Gelukkig heeft ze geen dochter. (En ja, ook dom voorbeeld voor haar zoon, maar iig niet een dochter die ziet hoe mama zich laat gebruiken.)
Ik hoop voor Mo dat zij en Andre het mooi stil houden als ze toch weer bij elkaar zouden komen. Gewoon niet op de socials gooien. Dat kan Andre inmiddels, blijkt (net zoals volledig ingepakt rondlopen; komt goed uit als je sneaky bij elkaar op bezoek gaat). Dan kan het lekker aan en uit gaan zonder dat het weer zo debiel overkomt. En één iemand leidt dan geen gezichtsverlies en iemand anders wordt niet weer gezien als de egoistische en hooghartige tyfusmongool die steeds emotioneel 'misbruik' maakt van de ander en zichzelf geweldig vindt en denkt dat iedereen dat ook vindt.

:B

[ Bericht 0% gewijzigd door ChipsZak. op 04-11-2021 11:22:03 ]
letmehearyouscreamwoensdag 3 november 2021 @ 23:25
quote:
1s.gif Op woensdag 3 november 2021 14:22 schreef AgnesGru het volgende:
Zegt niet zoveel toch, Rachel heeft er een handje van om met exen van haar kids om te gaan.
Ik zou er niet van opkijken als ze dat (ook) doet om Monique een hak te zetten. Volgens mij gaat ze alleen al om die reden elke vrouw na Monique geweldig vinden.
Ze moet het ook zo nodig posten....
totebelwoensdag 3 november 2021 @ 23:44
quote:
0s.gif Op woensdag 3 november 2021 23:25 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Ik zou er niet van opkijken als ze dat (ook) doet om Monique een hak te zetten. Volgens mij gaat ze alleen al om die reden elke vrouw na Monique geweldig vinden.
Ze moet het ook zo nodig posten....
Die vrouw heeft ook echt geen leven...ze moet of een hobby of een goeie beurt hebben..(of alletwee) en eens stoppen met zo het leven van haar kinderen te willen regelen, of liever, van die ene die nog met r wil praten
letmehearyouscreamdonderdag 4 november 2021 @ 00:08
quote:
0s.gif Op woensdag 3 november 2021 23:44 schreef totebel het volgende:

[..]
Die vrouw heeft ook echt geen leven...ze moet of een hobby of een goeie beurt hebben..(of alletwee) en eens stoppen met zo het leven van haar kinderen te willen regelen, of liever, van die ene die nog met r wil praten
Op zich eens, maar dat wens je zo'n vent toch ook niet toe? Of het moet iemand met een leerfetisj zijn. Of iemand die er op kickt dat haar craquele flamoesje ook door een zweterige knakworst is beroerd.
AgnesGrudonderdag 4 november 2021 @ 00:23
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 00:08 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Op zich eens, maar dat wens je zo'n vent toch ook niet toe? Of het moet iemand met een leerfetisj zijn. Of iemand die er op kickt dat haar craquele flamoesje ook door een zweterige knakworst is beroerd.
:r :X :r :X
soapiedonderdag 4 november 2021 @ 08:19
quote:
0s.gif Op woensdag 3 november 2021 23:44 schreef totebel het volgende:

[..]
Die vrouw heeft ook echt geen leven...ze moet of een hobby of een goeie beurt hebben..(of alletwee) en eens stoppen met zo het leven van haar kinderen te willen regelen, of liever, van die ene die nog met r wil praten
Wie wil daar nou nog overheen??? :r :r :r :X :X :X
totebeldonderdag 4 november 2021 @ 08:33
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 08:19 schreef soapie het volgende:

[..]
Wie wil daar nou nog overheen??? :r :r :r :X :X :X
Je hebt ook machines 😉
soapiedonderdag 4 november 2021 @ 08:48
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 08:33 schreef totebel het volgende:

[..]
Je hebt ook machines 😉
Die lopen vast denk ik..... :')
JourneyBluedonderdag 4 november 2021 @ 09:13
quote:
0s.gif Op woensdag 3 november 2021 21:31 schreef DKUp het volgende:

[..]
Dat geslurp uit die plastic Starbucks-beker met rietje en dat valse gelach bewaar ik dan wel voor morgen :+
Mooi! #uitrespectvoorSaar

instagram


In een Baby Blue-jurkje
Claudia_xdonderdag 4 november 2021 @ 09:18
quote:
0s.gif Op woensdag 3 november 2021 17:04 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Deze is echt niet te doen, tenzij je er een shot game van maakt en drinkt bij bij elke x dat ze Juice/juicy zegt.

De familie van Soelen is Yvonne nu wel echt zat denk ik, ze insinueert iets ernstigs over Sarah, maar wil niet zeggen wat het is. En André heeft het samen met mama uitgemaakt in Spanje: in Altea (Sarah eerst over laten vliegen) en in aanwezigheid van ouders brieven voorgelezen die hij in de kliniek zou hebben geschreven, Sarah een geheimhoudingscontract laten tekenen ivm de documentaire en daarna alle contact verbroken, behalve dat ze elkaar voor de optiek nog volgen op Instagram.
Begrijp ik goed dat de ouders van Sarah er ook bij waren?
JourneyBluedonderdag 4 november 2021 @ 09:18
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 09:18 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Begrijp ik goed dat de ouders van Sarah er ook bij waren?
Ja, het was in hun huis in Altea (beweert Yvonne op dit moment), op 16 oktober, denk echt niet dat haar ouders haar een geheimhoudingsverklaring zouden laten ondertekenen.

[ Bericht 4% gewijzigd door JourneyBlue op 04-11-2021 09:24:13 ]
Pisces29donderdag 4 november 2021 @ 09:19
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 09:13 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Mooi! #uitrespectvoorSaar

[ instagram ]

In een Baby Blue-jurkje
Ik klikte en keek even op haar profiel.
Dat luipaard(?) pakje van gister vind ik dan wel heel vet staan. :Y
Claudia_xdonderdag 4 november 2021 @ 09:20
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 09:18 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Ja, het was in hun huis in Altea, op 16 oktober
Het klinkt allemaal wat bizar maar ook wel verstandig, als je bedenkt hoeveel issues die twee hebben.
JourneyBluedonderdag 4 november 2021 @ 09:22
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 09:19 schreef Pisces29 het volgende:

[..]
Ik klikte en keek even op haar profiel.
Dat luipaard(?) pakje van gister vind ik dan wel heel vet staan. :Y
Monique droeg ook meteen een luipaard-legging-sportbroek gisteren :')

Screenshot-2021-11-04-09-05-07.png
Pisces29donderdag 4 november 2021 @ 09:26
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 09:22 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Monique droeg ook meteen een luipaard-legging-sportbroek gisteren :')

[ afbeelding ]
Komt een beetje triest over van een vrouw van een jaar of 45. :')
Je man naait telkens een ander en dan kruip je zelf terug en ben je boos op de vorige vrouw. Mo is echt een beetje triest. :D
Claudia_xdonderdag 4 november 2021 @ 09:29
quote:
1s.gif Op donderdag 4 november 2021 09:26 schreef Pisces29 het volgende:

[..]
Komt een beetje triest over van een vrouw van een jaar of 45. :')
Je man naait telkens een ander en dan kruip je zelf terug en ben je boos op de vorige vrouw. Mo is een beetje triest. :D
Ik denk dat er te veel wordt gezocht in die kledingkopieën. De jonge is een kopie van de oude en is gevoelig voor precies dezelfde mode, dus natuurlijk dragen ze hetzelfde.
Pisces29donderdag 4 november 2021 @ 09:30
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 09:29 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Ik denk dat er te veel wordt gezocht in die kledingkopieën. De jonge is een kopie van de oude en is gevoelig voor precies dezelfde mode, dus natuurlijk dragen ze hetzelfde.
Het is de broek niet. Het is het nummer. Dat toevallig in beeld is.
praadjedonderdag 4 november 2021 @ 09:31
Ik wacht met smart op de persconferentie van Pa en Ma van Soelen. :9
Leandradonderdag 4 november 2021 @ 09:34
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 09:29 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Ik denk dat er te veel wordt gezocht in die kledingkopieën. De jonge is een kopie van de oude en is gevoelig voor precies dezelfde mode, dus natuurlijk dragen ze hetzelfde.
Dit, en dan zitten ze ook nog eens in dezelfde regio in dezelfde kringen... dat is gewoon hip.

Overigens heb ik ook een luipaard legging, ik ga er alleen niet mee naar buiten voorbij onze tuin.
Leandradonderdag 4 november 2021 @ 09:40
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 09:30 schreef Pisces29 het volgende:

[..]
Het is de broek niet. Het is het nummer. Dat toevallig in beeld is.
Dat hoeft niet naar Sarah te zijn, dat kan ook om Antwee, Rachel of een vriendin die haar verraden heeft gaan.

Pas als je zelf gaat bedenken dat het een sneer naar Sarah is maak je er iets van, wat het wellicht niet is.

Maar goed, dat lijkt sowieso een beetje de sport te zijn: iemand post iets, een ander bedenkt dat het lelijk is richting Pietje of Jantje en gaat vervolgens heel erg verontwaardigd zitten zijn dat er een belediging richting Pietje of Jantje gepost is.
Pisces29donderdag 4 november 2021 @ 09:42
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 09:40 schreef Leandra het volgende:

[..]
Dat hoeft niet naar Sarah te zijn, dat kan ook om Antwee, Rachel of een vriendin die haar verraden heeft gaan.

Pas als je zelf gaat bedenken dat het een sneer naar Sarah is maak je er iets van, wat het wellicht niet is.

Maar goed, dat lijkt sowieso een beetje de sport te zijn: iemand post iets, een ander bedenkt dat het lelijk is richting Pietje of Jantje en gaat vervolgens heel erg verontwaardigd zitten zijn dat er een belediging richting Pietje of Jantje gepost is.
Eh, je weet dat je in SHO zit toch? :D

[ Bericht 0% gewijzigd door Pisces29 op 04-11-2021 09:48:11 ]
soapiedonderdag 4 november 2021 @ 09:46
quote:
17s.gif Op donderdag 4 november 2021 09:31 schreef praadje het volgende:
Ik wacht met smart op de persconferentie van Pa en Ma van Soelen. :9
Weer eens wat anders dan Rutte en Hugo...
praadjedonderdag 4 november 2021 @ 09:48
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 09:30 schreef Pisces29 het volgende:

[..]
Het is de broek niet. Het is het nummer. Dat toevallig in beeld is.
Laatst had ze ook een foto gepost dat ze in de auto zat met dat nummer in beeld. Schijnt de favoriete band van Antwee te zijn had hij ooit verteld. Maar de boodschap naar Saar is ook overduidelijk. >:) Als dat geen oorlog wordt. :9
Phoebsterdonderdag 4 november 2021 @ 09:55
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 09:46 schreef soapie het volgende:

[..]
Weer eens wat anders dan Rutte en Hugo...
Hopelijk is Irma beschikbaar O+
mailydonderdag 4 november 2021 @ 09:59
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 09:22 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Monique droeg ook meteen een luipaard-legging-sportbroek gisteren :')

[ afbeelding ]
Waarom zou je in vredesnaam zo met je poten op het dashboard gaan zitten?
Sunshine1982donderdag 4 november 2021 @ 10:14
quote:
1s.gif Op donderdag 4 november 2021 09:59 schreef maily het volgende:

[..]
Waarom zou je in vredesnaam zo met je poten op het dashboard gaan zitten?
Ze moet haar patta's even showen hč.
mailydonderdag 4 november 2021 @ 10:30
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 10:14 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Ze moet haar patta's even showen hč.
Net met het liedje in beeld ook |:)
SEMTEXdonderdag 4 november 2021 @ 10:50
quote:
0s.gif Op woensdag 3 november 2021 23:44 schreef totebel het volgende:

[..]
Die vrouw heeft ook echt geen leven...ze moet of een hobby of een goeie beurt hebben..(of alletwee) en eens stoppen met zo het leven van haar kinderen te willen regelen, of liever, van die ene die nog met r wil praten
Haar laatste relatie was met een oplichter, dus ze heeft niet echt een neus voor stabiele relaties.
letmehearyouscreamdonderdag 4 november 2021 @ 11:21
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 09:18 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Ja, het was in hun huis in Altea (beweert Yvonne op dit moment), op 16 oktober, denk echt niet dat haar ouders haar een geheimhoudingsverklaring zouden laten ondertekenen.
Heeft ze ook nog erkend dat ze er naast zat met het Facetime-verhaal? Het zijn ook echt wel twee uitersten: ff snel en makkelijk via Facetime of op locatie met wederzijdse ouders en contracten erbij :D
ChipsZak.donderdag 4 november 2021 @ 11:27
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 11:21 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Heeft ze ook nog erkend dat ze er naast zat met het Facetime-verhaal? Het zijn ook echt wel twee uitersten: ff snel en makkelijk via Facetime of op locatie met wederzijdse ouders en contracten erbij :D
Ho ho, het ging natuurlijk om face-to-facetime. Daar neem je de tijd voor.
JourneyBluedonderdag 4 november 2021 @ 11:27
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 11:21 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Heeft ze ook nog erkend dat ze er naast zat met het Facetime-verhaal? Het zijn ook echt wel twee uitersten: ff snel en makkelijk via Facetime of op locatie met wederzijdse ouders en contracten erbij :D
Het is nog erger, in de speciale groep heeft ze het ook een aantal keer aangepast. "dus het verhaal blijft precies hetzelfde" (MAAR... het is toch totaal anders).
Het was eerst via Facetime, toen via Facetime in de auto vanaf Schiphol en toen samen met Mama in Spanje.
Heel erg cringy verhaal over dat Sarah speciaal is ingevlogen in nieuwe lingerie en niet wist wat haar te wachten stond.

En dat aanpassen komt omdat haar bronnen nog niet alles wisten of niet alles durfden te delen.

Ze zou overigens antwoord geven op alle vragen, maar wat André in Dubai doet vertelt ze niet en dat eerdere verhaal van haar dat André met de Stiefbank op de vuist zou zijn gegaan is ook weggemoffeld, het is nu een verhaal over een psycho-Sarah die hem stalkt maar met wie André absoluut geen contact meer wil.

[ Bericht 6% gewijzigd door JourneyBlue op 04-11-2021 11:33:40 ]
Claudia_xdonderdag 4 november 2021 @ 11:37
quote:
1s.gif Op donderdag 4 november 2021 09:42 schreef Pisces29 het volgende:

[..]
Eh, je weet dat je in SHO zit toch? :D
True.

Ik moet nog even bijkomen van de luipaardlegging van @Leandra . :+
JourneyBluedonderdag 4 november 2021 @ 12:51
quote:
Op donderdag 4 november 2021 09:40 schreef Leandra het volgende:

[..]
Dat hoeft niet naar Sarah te zijn, dat kan ook om Antwee, Rachel of een vriendin die haar verraden heeft gaan.

Pas als je zelf gaat bedenken dat het een sneer naar Sarah is maak je er iets van, wat het wellicht niet is.

Maar goed, dat lijkt sowieso een beetje de sport te zijn: iemand post iets, een ander bedenkt dat het lelijk is richting Pietje of Jantje en gaat vervolgens heel erg verontwaardigd zitten zijn dat er een belediging richting Pietje of Jantje gepost is.

Oneens, Monique post alles gecalculeerd. Nu weer een story waarin ze de Insta van een vrouw post met de tekst:
"Stuur deze meid vooral veel liefde, want ik denk dat ze verbitterd is. Als je ongevraagd zulke lelijke dingen naar een onbekende stuurt denk ik dat je vooral veel liefde nodig hebt om te helen." En haar volgers gaan LOS onder een foto van 2 kinderen:

SPOILER
Eerder passief-agressief over de buurvrouw met de steiger en de juf en het broodbakje van An3.

[ Bericht 7% gewijzigd door JourneyBlue op 04-11-2021 13:05:44 ]
Lienekiendonderdag 4 november 2021 @ 12:58
@JourneyBlue

Zet die Insta-meuk dan in een spoiler, dat scheelt scrollen.
ChipsZak.donderdag 4 november 2021 @ 13:03
edit; quote gaat raar.
ChipsZak.donderdag 4 november 2021 @ 13:04
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 12:51 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Oneens, Monique post alles gecalculeerd. Nu weer een story waarin ze de Insta van een vrouw post met de tekst:
"Stuur deze meid vooral veel liefde, want ik denk dat ze verbitterd is. Als je ongevraagd zulke lelijke dingen naar een onbekende stuurt denk ik dat je vooral veel liefde nodig hebt om te helen." En haar volgers gaan LOS onder een foto van 2 kinderen:

SPOILER
Eerder passief-agressief over de buurvrouw met de steiger en de juf en het broodbakje van An3.
Ik keek net de story en vervolgens het profiel van die vrouw maar wát een reacties zeg, :'). En zichzelf dan heel goed voelen ook: "Hier zoveel liefde voor jou O+ *; verrot en verbitterd mens! ^p^ >:) " en daar ook gewoon niet de ironie van in zien.
JourneyBluedonderdag 4 november 2021 @ 13:17
quote:
17s.gif Op donderdag 4 november 2021 13:04 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Ik keek net de story en vervolgens het profiel van die vrouw maar wát een reacties zeg, :'). En zichzelf dan heel goed voelen ook: "Hier zoveel liefde voor jou O+ *; verrot en verbitterd mens! ^p^ >:) " en daar ook gewoon niet de ironie van in zien.
Het houdt gewoon niet op, de "heb ook geen idee waarom we haar liefde moeten sturen "-berichten blijven maar komen. Gaat echt ver 753.000 volgers tegen een moeder van 2 met 192 volgers :r :(
letmehearyouscreamdonderdag 4 november 2021 @ 13:19
Annegien haalt de reacties weg maar er was dus iemand de dreigde haar werkgever in te lichten :')

Mo zal haar handen wel in onschuld wassen en zeggen dat ze toch echt opriep tot liefde en heus niet verantwoordelijk is voor al die haat.

Het gehalte sneue wijven in deze gate is echt ongekend hoor.
letmehearyouscreamdonderdag 4 november 2021 @ 13:22
quote:
17s.gif Op donderdag 4 november 2021 13:04 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Ik keek net de story en vervolgens het profiel van die vrouw maar wát een reacties zeg, :'). En zichzelf dan heel goed voelen ook: "Hier zoveel liefde voor jou O+ *; verrot en verbitterd mens! ^p^ >:) " en daar ook gewoon niet de ironie van in zien.
En dan waren er nog mensen die het vreemd vonden dat Sarah haar reacties heeft uitgeschakeld.
JourneyBluedonderdag 4 november 2021 @ 13:22
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 13:19 schreef letmehearyouscream het volgende:
Annegien haalt de reacties weg maar er was dus iemand de dreigde haar werkgever in te lichten :')

Mo zal haar handen wel in onschuld wassen en zeggen dat ze toch echt opriep tot liefde en heus niet verantwoordelijk is voor al die haat.

Het gehalte sneue wijven in deze gate is echt ongekend hoor.
Het is gewoon online pesten-by proxy, wat ze Monique ook gestuurd heeft, dit is echt te sneu voor woorden en
zegt heel veel over wie Mo eigenlijk is.
E.T.donderdag 4 november 2021 @ 13:26
Ik ben dan wel benieuwd naar wat die Annelien gedaan zou hebben. Zag diverse reacties als 'hoe durf je na wat je Monique hebt aangedaan"
letmehearyouscreamdonderdag 4 november 2021 @ 13:28
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 13:22 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Het is gewoon online pesten-by proxy, wat ze Monique ook gestuurd heeft, dit is echt te sneu voor woorden en
zegt heel veel over wie Mo eigenlijk is.
Wel een leuke verwijzing naar jouw nickname in 1 van haar verhalen :D
praadjedonderdag 4 november 2021 @ 13:28
quote:
6s.gif Op donderdag 4 november 2021 13:26 schreef E.T. het volgende:
Ik ben dan wel benieuwd naar wat die Annelien gedaan zou hebben. Zag diverse reacties als 'hoe durf je na wat je Monique hebt aangedaan"
Ik ook :@
letmehearyouscreamdonderdag 4 november 2021 @ 13:28
quote:
6s.gif Op donderdag 4 november 2021 13:26 schreef E.T. het volgende:
Ik ben dan wel benieuwd naar wat die Annelien gedaan zou hebben. Zag diverse reacties als 'hoe durf je na wat je Monique hebt aangedaan"
Volgens mij weet letterlijk niemand van deze heldinnen wat er precies is voorgevallen.
mailydonderdag 4 november 2021 @ 13:36
Is er nog een samenvatting in Jip en Janneke-taal?
letmehearyouscreamdonderdag 4 november 2021 @ 13:38
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 13:36 schreef maily het volgende:
Is er nog een samenvatting in Jip en Janneke-taal?
Van Yvonnes filmpje of de Annegien-subgate?
mailydonderdag 4 november 2021 @ 13:49
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 13:38 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Van Yvonnes filmpje of de Annegien-subgate?
Annegien
-Springdonderdag 4 november 2021 @ 14:03
quote:
6s.gif Op donderdag 4 november 2021 13:26 schreef E.T. het volgende:
Ik ben dan wel benieuwd naar wat die Annelien gedaan zou hebben. Zag diverse reacties als 'hoe durf je na wat je Monique hebt aangedaan"
Ik ook. En er zijn wmb echt wel scenario's te bedenken waarin Monique nog vrij mild heeft gereageerd.
ChipsZak.donderdag 4 november 2021 @ 14:19
quote:
1s.gif Op donderdag 4 november 2021 13:49 schreef maily het volgende:

[..]
Annegien
Mo poste een story met het profiel van Annegien en zei, ik parafraseer, of we die vrouw liefde willen sturen want ze is 'vast verbitterd' omdat ze ongevraagd dingen stuurt aan voor haar onbekende vrouwen.

De laatste post op de Insta van Annegien zijn haar 2 kinderen. Daaronder staan nu honderden reacties vanuit Kamp Mo (volgers dus) die haar zogenaamd liefde sturen, maar stiekem eigenlijk vooral haat (verrot mens, verbitterd mens, 'ik stuur liefde want je bent zo verrot', dreigen haar werkgever in te lichten etc.)

Niemand weet wat Annegien daadwerkelijk voor ernstigs heeft gedaan.
Lienekiendonderdag 4 november 2021 @ 14:28
quote:
17s.gif Op donderdag 4 november 2021 14:19 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Mo poste een story met het profiel van Annegien en zei, ik parafraseer, of we die vrouw liefde willen sturen want ze is 'vast verbitterd' omdat ze ongevraagd dingen stuurt aan voor haar onbekende vrouwen.

De laatste post op de Insta van Annegien zijn haar 2 kinderen. Daaronder staan nu honderden reacties vanuit Kamp Mo (volgers dus) die haar zogenaamd liefde sturen, maar stiekem eigenlijk vooral haat (verrot mens, verbitterd mens, 'ik stuur liefde want je bent zo verrot', dreigen haar werkgever in te lichten etc.)

Niemand weet wat Annegien daadwerkelijk voor ernstigs heeft gedaan.
Eerst werden alle reacties weggehaald. Inmiddels staat het account op privé.
mailydonderdag 4 november 2021 @ 14:32
quote:
17s.gif Op donderdag 4 november 2021 14:19 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Mo poste een story met het profiel van Annegien en zei, ik parafraseer, of we die vrouw liefde willen sturen want ze is 'vast verbitterd' omdat ze ongevraagd dingen stuurt aan voor haar onbekende vrouwen.

De laatste post op de Insta van Annegien zijn haar 2 kinderen. Daaronder staan nu honderden reacties vanuit Kamp Mo (volgers dus) die haar zogenaamd liefde sturen, maar stiekem eigenlijk vooral haat (verrot mens, verbitterd mens, 'ik stuur liefde want je bent zo verrot', dreigen haar werkgever in te lichten etc.)

Niemand weet wat Annegien daadwerkelijk voor ernstigs heeft gedaan.
Dank je!
SEMTEXdonderdag 4 november 2021 @ 15:44
Ik ben even weg en er heeft zich een Anvier of Anvijf gemengd in de gate (ok ok An-negien).
LagerthaQueenOfKattedonderdag 4 november 2021 @ 16:38
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 13:17 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Het houdt gewoon niet op, de "heb ook geen idee waarom we haar liefde moeten sturen "-berichten blijven maar komen. Gaat echt ver 753.000 volgers tegen een moeder van 2 met 192 volgers :r :(
Waarom doet ze dit zo delen? Wat schiet ze er mee op.
-river-donderdag 4 november 2021 @ 16:49
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 08:48 schreef soapie het volgende:

[..]
Die lopen vast denk ik..... :')
_O- _O- _O-
tombolafandonderdag 4 november 2021 @ 17:16
quote:
11s.gif Op donderdag 4 november 2021 15:44 schreef SEMTEX het volgende:
Ik ben even weg en er heeft zich een Anvier of Anvijf gemengd in de gate (ok ok An-negien).
An-negen :+
Sushiloverdonderdag 4 november 2021 @ 17:41
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 16:38 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]
Waarom doet ze dit zo delen? Wat schiet ze er mee op.
Wat zou die Annegien gedaan hebben dan?
letmehearyouscreamdonderdag 4 november 2021 @ 17:45
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 16:38 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]
Waarom doet ze dit zo delen? Wat schiet ze er mee op.
Haar calculerende bitcherigheid overgieten met een suikerzoet laagje. Ik gok dat ze in het algemeen weinig haat krijgt- op het Leren Leger van Hennies, chica's en Raggels na- maar dat deze Annegien toch iets heeft geraakt.
Als het haar niks doet, hoeft ze er ook geen semi-liefdevolle post aan te wijden. En ze wist dondersgoed hoe volgzaam haar powerleger is en dat die echt niet lief zullen doen als iemand hun powervoorbeeld aanvalt.
letmehearyouscreamdonderdag 4 november 2021 @ 17:46
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 17:41 schreef Sushilover het volgende:

[..]
Wat zou die Annegien gedaan hebben dan?
Voor zover ik begrijp hatelijke privéberichten sturen.
Sushiloverdonderdag 4 november 2021 @ 17:51
quote:
1s.gif Op donderdag 4 november 2021 17:45 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Haar calculerende bitcherigheid overgieten met een suikerzoet laagje. Ik gok dat ze in het algemeen weinig haat krijgt- op het Leren Leger van Hennies, chica's en Raggels na- maar dat deze Annegien toch iets heeft geraakt.
Als het haar niks doet, hoeft ze er ook geen semi-liefdevolle post aan te wijden. En ze wist dondersgoed hoe volgzaam haar powerleger is en dat die echt niet lief zullen doen als iemand hun powervoorbeeld aanvalt.
Wat zijn het toch een stelletje trieste lui bij elkaar hahaha, snap sowieso niet wat die vrouwen allemaal zien in die narcistische Hazes. Die Mo laat zich in ieder geval graag als voetveeg gebruiken heb ik het idee. Ook wel sneu, door zo'n jonge mafklapper.
Sourydonderdag 4 november 2021 @ 17:54
Wie is Annegien nou weer
JourneyBluedonderdag 4 november 2021 @ 18:27


[ Bericht 100% gewijzigd door JourneyBlue op 04-11-2021 18:30:58 ]
JourneyBluedonderdag 4 november 2021 @ 18:28
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 18:27 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
SPOILER
En het ook gewoon al meer dan 6 uur laten staan in haar stories
-Springdonderdag 4 november 2021 @ 18:29
(Nogmaals) de samenvatting van de laatste video van Yvonne:

https://verraderlijk.nl/i(...)de-pleuris-brak-uit/
Deisyydonderdag 4 november 2021 @ 18:30
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 18:27 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
SPOILER
Powervrouw-waardig bericht hoor :D
Deisyydonderdag 4 november 2021 @ 18:32
quote:
1s.gif Op donderdag 4 november 2021 18:29 schreef -Spring het volgende:
(Nogmaals) de samenvatting van de laatste video van Yvonne:

https://verraderlijk.nl/i(...)de-pleuris-brak-uit/
Ik ben toch wel heel benieuwd wat dat "hele erge" is wat Sarah heeft gedaan.
Oledonderdag 4 november 2021 @ 18:33
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 18:30 schreef Deisyy het volgende:

[..]
Powervrouw-waardig bericht hoor :D
nou hoe vals en kinderachtig zeg }:| :N
shomiladonderdag 4 november 2021 @ 18:37
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 13:22 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Het is gewoon online pesten-by proxy, wat ze Monique ook gestuurd heeft, dit is echt te sneu voor woorden en
zegt heel veel over wie Mo eigenlijk is.
Ze zijn allebei sneu, want waarom stuur je Mo hatelijke berichten? Dat is net zo goed online pesten.
Michelleedonderdag 4 november 2021 @ 18:38
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 18:32 schreef Deisyy het volgende:

[..]
Ik ben toch wel heel benieuwd wat dat "hele erge" is wat Sarah heeft gedaan.
Nou ik zie nu een soort Sarah als een dolle met een machete door de kamer achter Andre aan. Ik weet anders ook niet wat er in een woonkamer kan gebeuren.

Ik vind dat ze elkaar allemaal verdienen, Monique die nu steekjes uitdeelt en dan denk ik okaaay. Het is een beetje zoals die vrouwen waarbij de mannen super vaak vreemd gaan en dan zeggen "maar elke avond komt ie terug naar mij"

Okay.
JourneyBluedonderdag 4 november 2021 @ 18:43
quote:
1s.gif Op donderdag 4 november 2021 18:37 schreef shomila het volgende:

[..]
Ze zijn allebei sneu, want waarom stuur je Mo hatelijke berichten? Dat is net zo goed online pesten.
Dat zal best, maar vind je het niet een verschilletje dat het Monique haar core-business is dat Insta-influencen en dat naast alle je bent een powervrouw-adoratie negatieve berichten ook part of de deal zijn? En anders heb je altijd nog de blokkeer- en rapporteeroptie.
Maar nee, ze post gewoon even een screenshot van de pagina van een moeder van 2 waarop haar instagramhandle te zien is en roept haar meer dan 735.000 volgers op om die vrouw liefde te sturen om haar te helen.

Alsjeblieft zeg wat een kutwijf
letmehearyouscreamdonderdag 4 november 2021 @ 18:55
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 18:32 schreef Deisyy het volgende:

[..]
Ik ben toch wel heel benieuwd wat dat "hele erge" is wat Sarah heeft gedaan.
Die Yvonne doet zo "integer" door het zogenaamd niet te melden maar weet heus wel dat mensen daardoor dingen gaan verzinnen.

Zelf dacht ik eigenlijk aan dreigen met suďcide of zoiets. Volgens mij is het meisje echt heel ver heen.

[ Bericht 0% gewijzigd door letmehearyouscream op 05-11-2021 23:30:53 ]
Sushiloverdonderdag 4 november 2021 @ 18:55
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 18:32 schreef Deisyy het volgende:

[..]
Ik ben toch wel heel benieuwd wat dat "hele erge" is wat Sarah heeft gedaan.
Ik denk dreigen met zelfmoord.
letmehearyouscreamdonderdag 4 november 2021 @ 18:56
quote:
1s.gif Op donderdag 4 november 2021 18:37 schreef shomila het volgende:

[..]
Ze zijn allebei sneu, want waarom stuur je Mo hatelijke berichten? Dat is net zo goed online pesten.
Voor zover ik weet gaat het om privéberichten. Ergo: die alleen Mo zelf heeft gezien. Nogal een verschil met de oproep van Mo die door een miljoen schapen gezien kan worden.
ChipsZak.donderdag 4 november 2021 @ 19:03
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 18:43 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Dat zal best, maar vind je het niet een verschilletje dat het Monique haar core-business is dat Insta-influencen en dat naast alle je bent een powervrouw-adoratie negatieve berichten ook part of de deal zijn? En anders heb je altijd nog de blokkeer- en rapporteeroptie.
Maar nee, ze post gewoon even een screenshot van de pagina van een moeder van 2 waarop haar instagramhandle te zienis en roept haar meer dan 735.000 volgers op om die vrouw liefde te sturen om haar te helen.

Alsjeblieft zeg wat een kutwijf
Niet alleen dat maar ze had hem volgens mij er zelf nog clickable bij gezet, :D.
DKUpdonderdag 4 november 2021 @ 19:17
Zit die zure Starbucks-doos weer bovenaan de trap :+
JourneyBluedonderdag 4 november 2021 @ 19:21
quote:
17s.gif Op donderdag 4 november 2021 19:03 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Niet alleen dat maar ze had hem volgens mij er zelf nog clickable bij gezet, :D.
Klopt! Anders werd het natuurlijk te ingewikkeld en te veel moeite voor haar volgzame powerleger© @letmehearyouscream
JourneyBluedonderdag 4 november 2021 @ 19:22
quote:
10s.gif Op donderdag 4 november 2021 19:17 schreef DKUp het volgende:
Zit die zure Starbucks-doos weer bovenaan de trap :+
de woonkamer lag vol met lege pizzadozen en vodkaflessen, daarom
LagerthaQueenOfKattedonderdag 4 november 2021 @ 19:52
quote:
10s.gif Op donderdag 4 november 2021 19:17 schreef DKUp het volgende:
Zit die zure Starbucks-doos weer bovenaan de trap :+
Wie is dat dan :o
mascara-klodderdonderdag 4 november 2021 @ 19:55
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 19:52 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]
Wie is dat dan :o
zuchttttt....
DKUpdonderdag 4 november 2021 @ 19:57
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 19:52 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]
Wie is dat dan :o
YvonneGODIN
Magicadonderdag 4 november 2021 @ 19:57
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 18:43 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Dat zal best, maar vind je het niet een verschilletje dat het Monique haar core-business is dat Insta-influencen en dat naast alle je bent een powervrouw-adoratie negatieve berichten ook part of de deal zijn? En anders heb je altijd nog de blokkeer- en rapporteeroptie.
Maar nee, ze post gewoon even een screenshot van de pagina van een moeder van 2 waarop haar instagramhandle te zien is en roept haar meer dan 735.000 volgers op om die vrouw liefde te sturen om haar te helen.

Alsjeblieft zeg wat een kutwijf
Oh ook nog een moeder, dat maakt het nog erger ja :')
JourneyBluedonderdag 4 november 2021 @ 20:10
quote:
1s.gif Op donderdag 4 november 2021 19:57 schreef Magica het volgende:

[..]
Oh ook nog een moeder, dat maakt het nog erger ja :')
Voor de duidelijkheid: De haat liefde stond onder een foto van 2 kinderen in de basisschoolleeftijd dankzij een vrouw die op elke foto smileys op het gezicht van haar eigen kleuter plakt. Iets met proportionaliteit/integriteit/voorbeeldfunctie etc.

Mo reageert niet op het gedrag van haar eigen ex, de Story en ex-schoonmoeder, maar deze vrouw en daarmee diens kinderen gooit ze zonder pardon en zonder uitleg voor de leeuwen.
AgnesGrudonderdag 4 november 2021 @ 20:14
Mo is vast gehackt :')
Magicadonderdag 4 november 2021 @ 20:34
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 20:10 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Voor de duidelijkheid: De haat liefde stond onder een foto van 2 kinderen in de basisschoolleeftijd dankzij een vrouw die op elke foto smileys op het gezicht van haar eigen kleuter plakt. Iets met proportionaliteit/integriteit/voorbeeldfunctie etc.

Mo reageert niet op het gedrag van haar eigen ex, de Story en ex-schoonmoeder, maar deze vrouw en daarmee diens kinderen gooit ze zonder pardon en zonder uitleg voor de leeuwen.
Dat is wel kansloos ja, of ze nou kinderen of niet heeft, het is sowieso sneu.
aeaeaedonderdag 4 november 2021 @ 20:57
quote:
1s.gif Op donderdag 4 november 2021 14:03 schreef -Spring het volgende:

[..]
Ik ook. En er zijn wmb echt wel scenario's te bedenken waarin Monique nog vrij mild heeft gereageerd.
Wat kan het gedrag van Monique rechtvaardigen?
GwanGwaadonderdag 4 november 2021 @ 21:00
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 09:13 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Mooi! #uitrespectvoorSaar

[ instagram ]

In een Baby Blue-jurkje
Dat gebit! Ik blijf dat toch zó onnatuurlijk vinden. Alsof ze licht geeft.
vencodarkdonderdag 4 november 2021 @ 21:15
Mo met haar uitgestreken, schijnheilige smoeltje. Het is wachten tot ze echt door de mand valt. :Y

We’ll be waiting. >:)
-Springdonderdag 4 november 2021 @ 21:20
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 20:57 schreef aeaeae het volgende:

[..]
Wat kan het gedrag van Monique rechtvaardigen?
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 20:57 schreef aeaeae het volgende:

[..]
Wat kan het gedrag van Monique rechtvaardigen?
Tijdenlang gepest, gestalk en gescheld in dr dm, kutopmerkingen over dr zoontje, dr oma, dr honden you name it. En wie weet ook via andere personen en kanalen.

Als je een online fittie wil, kun je 'm krijgen, zal Mo gedacht kunnen hebben tijdens een pms-aanval na de zoveelste kansloze reactie.

Ik kan het me wel voorstellen, hoor. Laat Monique ook een keer een lel teruggeven. Ik gun het 'r wel.

Voor de volledigheid: bovenstaande is dus een door mij verzonnen scenario.

[ Bericht 0% gewijzigd door -Spring op 04-11-2021 21:26:51 ]
Dazalbestdonderdag 4 november 2021 @ 21:23
Denk dat het vooral lastig oordelen is zonder het verhaal te weten......

Kan me best voorstellen dat het een keer klaar is.... en als Mo dreigt de werkgever te informeren, zal het vast niet 1 vervelend berichtje zijn geweest....

Maar goed we weten niks, wellicht een goed signaal ook naar andere die dr lastig vallen....
Deisyydonderdag 4 november 2021 @ 21:25
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 18:55 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Die Yvonne doet zo "integer" door het zogenaamd niet te melden maar weet heus wel dat mensen daardoor dingen gaan verzinnen.

Zelf dacht ik eigenlijk aan dreigende met suďcide of zoiets. Volgens mij is het meisje echt heel ver heen.
Dat zou heel goed kunnen en dat laatste denk ik ook, ze is de laatste maanden ook ontzettend veel afgevallen, nou hoeft dat niet veel te zeggen natuurlijk.
Kupeludonderdag 4 november 2021 @ 21:30
Wat een narcistisch circus is dit geworden. Elke dag worden die lui maffer. Wat één klotezooi.

Ik ben team Sarah. *O*
aeaeaedonderdag 4 november 2021 @ 21:30
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 21:23 schreef Dazalbest het volgende:
Denk dat het vooral lastig oordelen is zonder het verhaal te weten......

Kan me best voorstellen dat het een keer klaar is.... en als Mo dreigt de werkgever te informeren, zal het vast niet 1 vervelend berichtje zijn geweest....

Maar goed we weten niks, wellicht een goed signaal ook naar andere die dr lastig vallen....
Nee ik begreep dat een van haar volgers, die dus ook het verhaal niet kent, daarmee dreigde
Dazalbestdonderdag 4 november 2021 @ 21:40
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 21:30 schreef aeaeae het volgende:

[..]
Nee ik begreep dat een van haar volgers, die dus ook het verhaal niet kent, daarmee dreigde
Ow okey, dat is stom
Lienekiendonderdag 4 november 2021 @ 22:29
quote:
1s.gif Op donderdag 4 november 2021 21:30 schreef Kupelu het volgende:
Wat een narcistisch circus is dit geworden. Elke dag worden die lui maffer. Wat één klotezooi.

Ik ben team Sarah. *O*
Jij bent dus team verwende barbiepop. OK.
AgnesGrudonderdag 4 november 2021 @ 22:31
quote:
1s.gif Op donderdag 4 november 2021 21:30 schreef Kupelu het volgende:
Wat een narcistisch circus is dit geworden. Elke dag worden die lui maffer. Wat één klotezooi.

Ik ben team Sarah. *O*
Kan je beter team ezel zijn.
Oledonderdag 4 november 2021 @ 22:32
Ik heb (nog) geen team in deze gate hoor!
Oledonderdag 4 november 2021 @ 22:32
quote:
1s.gif Op donderdag 4 november 2021 22:31 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
Kan je beter team ezel zijn.
ok die altijhd :D
AgnesGrudonderdag 4 november 2021 @ 22:32
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 22:32 schreef Ole het volgende:
Ik heb (nog) geen team in deze gate hoor!
En de ezel dan? -O-
Incadonderdag 4 november 2021 @ 22:35
quote:
1s.gif Op donderdag 4 november 2021 22:32 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
En de ezel dan? -O-
Die zit in Dubai
Rebecca1978donderdag 4 november 2021 @ 22:45
quote:
Dat zou heel goed kunnen en dat laatste denk ik ook, ze is de laatste maanden ook ontzettend veel afgevallen, nou hoeft dat niet veel te zeggen natuurlijk.
Na een tijdje fanatiek coke snuiven gaat je gewicht inderdaad wel naar beneden, ja
vencodarkdonderdag 4 november 2021 @ 23:21
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 22:32 schreef Ole het volgende:
Ik heb (nog) geen team in deze gate hoor!
Agreed. Van de direct betrokkenen van dit moment, heb ik nergens een echte voorkeur.
Jumparounddonderdag 4 november 2021 @ 23:24
quote:
1s.gif Op donderdag 4 november 2021 23:21 schreef vencodark het volgende:

[..]
Agreed. Van de direct betrokkenen van dit moment, heb ik nergens een echte voorkeur.
ik wel, van mij mogen ze allemaal aan lager wal raken (ja, Yvonne ook).
vencodarkdonderdag 4 november 2021 @ 23:31
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 23:24 schreef Jumparound het volgende:

[..]
ik wel, van mij mogen ze allemaal aan lager wal raken (ja, Yvonne ook).
Afkeur dus. :+
Ohja, Rox is wel ok maar die speelt nu even niet mee in dit drama. :P
Leandradonderdag 4 november 2021 @ 23:50
Misschien had Monique beter die DM-berichten gewoon openbaar kunnen maken.
ootjekatootjevrijdag 5 november 2021 @ 00:55
Sarah Soel is out of this game.

Lijkt me niet meer dan normaal dat men/ we die hier vanaf nu links laat liggen.

Blijf er wel bij dat deze hele situatie zeer giftig is voor iedereen.
vencodarkvrijdag 5 november 2021 @ 02:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 november 2021 00:55 schreef ootjekatootje het volgende:
Sarah Soel is out of this game.

Lijkt me niet meer dan normaal dat men/ we die hier vanaf nu links laat liggen.

Blijf er wel bij dat deze hele situatie zeer giftig is voor iedereen.
Niet voor ons. *)
Leandravrijdag 5 november 2021 @ 07:56
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 november 2021 02:32 schreef vencodark het volgende:

[..]
Niet voor ons. *)
Nou... als ik zie wat sommigen posten zou ik niet durven roepen dat wij er immuun voor zijn.
DancingPhoebevrijdag 5 november 2021 @ 08:05
Er is geen wij :D
Leandravrijdag 5 november 2021 @ 08:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 november 2021 08:05 schreef DancingPhoebe het volgende:
Er is geen wij :D
Nee idd, ook dat.
Dit topic trekt ook figuren als Annechien aan immers.
herverwijderdvrijdag 5 november 2021 @ 08:17
Ik ben team SHO *O*
herverwijderdvrijdag 5 november 2021 @ 08:18
Inclusief de figuren als Annechien want ik weet niet wie dat is *O*
JourneyBluevrijdag 5 november 2021 @ 09:15
- Andrë is weer in Nederland!
- Sarah heeft zaterdag haar verjaardagsfeestje!
- Annegien heeft gemeld dat ze gemeen is geweest tegen Monique en spijt heeft :'(
- Yvonne heeft ruzie met Roddelpraat en de video hierover van Roddelpraat werd op youtube massaal gerapporteerd. (transcript laatste video over Psycho-Sarah hier:) https://roddelpraat.nl/yv(...)naar-ook-knettergek/
Lienekienvrijdag 5 november 2021 @ 09:19
Annegien.
Lienekienvrijdag 5 november 2021 @ 09:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 november 2021 09:15 schreef JourneyBlue het volgende:
- Andrë is weer in Nederland!
- Sarah heeft zaterdag haar verjaardagsfeestje!
- Annegien heeft gemeld dat ze gemeen is geweest tegen Monique en spijt heeft :'(
- Yvonne heeft ruzie met Roddelpraat en de video hierover van Roddelpraat werd op youtube massaal gerapporteerd. (transcript laatste video over Psycho-Sarah hier:) https://roddelpraat.nl/yv(...)naar-ook-knettergek/
Waar heeft Annegien dat gemeld?

Haar insta is nu weg. :o

Wel ernstig, hoor. Je wilt je dus niet ‘herkenbaar’ mengen in die hele bende, want als je die horde leeghoofden achter je aan krijgt… :X
DKUpvrijdag 5 november 2021 @ 09:33
Annewie?
Geile pics?
letmehearyouscreamvrijdag 5 november 2021 @ 09:46
Het is AnneGien en wie zij is, is al enkele malen toegelicht.
JourneyBluevrijdag 5 november 2021 @ 09:59
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 november 2021 09:22 schreef Lienekien het volgende:

[..]
Waar heeft Annegien dat gemeld?

Haar insta is nu weg. :o

Wel ernstig, hoor. Je wilt je dus niet ‘herkenbaar’ mengen in die hele bende, want als je die horde leeghoofden achter je aan krijgt… :X
Ze heeft realityfbi geantwoord voordat ze haar Insta weg heeft gehaald, het was te erg wat ze aan berichten bleef krijgen |:(
Deisyyvrijdag 5 november 2021 @ 10:13
Pics van Annegien en haar zusje :9
Lienekienvrijdag 5 november 2021 @ 10:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 november 2021 09:59 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Ze heeft realityfbi geantwoord voordat ze haar Insta weg heeft gehaald, het was te erg wat ze aan berichten bleef krijgen |:(
Ik weet niet waar ik dat zou moeten kunnen bekijken.
Dottekevrijdag 5 november 2021 @ 15:11
quote:
1s.gif Op donderdag 4 november 2021 09:55 schreef Phoebster het volgende:

[..]
Hopelijk is Irma beschikbaar O+
_O-
totebelvrijdag 5 november 2021 @ 16:54
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 23:50 schreef Leandra het volgende:
Misschien had Monique beter die DM-berichten gewoon openbaar kunnen maken.
Dat zou net zo infantiel geweest zijn.

Hoewel minder kwalijk dan de kinderen van een ander misbruiken ter meerdere eer en glorie van zichzelf. Die hebben er niets mee te maken.

Heel eerlijk, zij, Raggel en An2 verdienen elkaar gewoon.
AgnesGruvrijdag 5 november 2021 @ 17:00
De ironie:


twitter


Dit heeft Guido dus geretweet, maar krijg die niet hier geplaatst/
girlnextdoor.vrijdag 5 november 2021 @ 17:12
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 18:55 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Die Yvonne doet zo "integer" door het zogenaamd niet te melden maar weet heus wel dat mensen daardoor dingen gaan verzinnen.

Zelf dacht ik eigenlijk aan dreigende met suďcide of zoiets. Volgens mij is het meisje echt heel ver heen.
Of ze doet dit om later meer abonees te trekken voor dat extra juicekanaal van haar. Daar lijkt ze me uitgekookt genoeg voor.
Niznovrijdag 5 november 2021 @ 17:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 november 2021 17:00 schreef AgnesGru het volgende:
De ironie:

[ twitter ]

Dit heeft Guido dus geretweet, maar krijg die niet hier geplaatst/
5b4b46c308783729997c2250fb06620f.png

even een screenshot gemaakt vanaf zijn twitter
Souryvrijdag 5 november 2021 @ 18:23
quote:
99s.gif Op vrijdag 5 november 2021 17:52 schreef Nizno het volgende:

[..]
[ afbeelding ]

even een screenshot gemaakt vanaf zijn twitter
Wat heeft Isa hier mee te maken?
AgnesGruvrijdag 5 november 2021 @ 18:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 november 2021 18:23 schreef Soury het volgende:

[..]
Wat heeft Isa hier mee te maken?
Lees even wat Mies erboven heeft gezet en dat dat notabene door Guido geretweet wordt :X
Souryvrijdag 5 november 2021 @ 18:30
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 november 2021 18:27 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
Lees even wat Mies erboven heeft gezet en dat dat notabene door Guido geretweet wordt :X
Ik kan niet alle tweets lezen
Niznovrijdag 5 november 2021 @ 18:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 november 2021 18:30 schreef Soury het volgende:

[..]
Ik kan niet alle tweets lezen
op mijn screenshot zie je staan wie het geretweet heeft
Souryvrijdag 5 november 2021 @ 18:37
quote:
99s.gif Op vrijdag 5 november 2021 18:31 schreef Nizno het volgende:

[..]
op mijn screenshot zie je staan wie het geretweet heeft
Ok maar is dit een misselijk iets wat de zelfmoord betreft
DancingPhoebevrijdag 5 november 2021 @ 18:53
But is Mies wrong...
SPOILER
Nee, zoonlief verdient er inmiddels ook lekker aan *O*
Pisces29vrijdag 5 november 2021 @ 19:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 november 2021 17:00 schreef AgnesGru het volgende:
De ironie:


[ twitter ]

Dit heeft Guido dus geretweet, maar krijg die niet hier geplaatst/
Dat verdienmodel is wat dat betreft bijna de mini versie van Hazes.
Bepaalde periodes hoorde ik maar één ding als Isa in beeld was: het ging over Anthonie. Zelfs de zoon heeft er een boek over geschreven. (Ja, ik geloof wel dat er genoeg jongeren steun aan kunnen hebben.)
En ook nu weet ik niet of Isa ooit iets anders doet. :+
Andromachevrijdag 5 november 2021 @ 20:36
Het is scherp, maar wel waar over Isa Hoes. Lies Visschedijk of Susan Visser hoor je zelden over de dood van hun echtgenoten. Die hebben dat ook niet nodig, want ze zijn van zichzelf succesvol, en deze dames kennelijk wel.
ChipsZak.vrijdag 5 november 2021 @ 21:43
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 november 2021 20:36 schreef Andromache het volgende:
Susan Visser
Ik weet weinig van die andere twee, maar zou het ook niet zo zijn dat er bij Isa sowieso meer aandacht voor was? Ik kreeg het idee, ten tijde van Antonies zelfmoord, dat het een beetje een lievelingetje van veel BN'ers was? Zelfs zijn GTST-maatje Reinout Oerlemans kwam terug en droeg een korte broek op de begrafenis/crematie.
E.T.vrijdag 5 november 2021 @ 22:55
Sowieso was Anthonie de bekendste van de drie en het was algemeen bekend dat hij regelmatig zwaar depressief was. Niet raar dat zijn dood en dan ook de manier waarop veel in het nieuws was/is.
roos94zaterdag 6 november 2021 @ 05:14
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 november 2021 20:36 schreef Andromache het volgende:
Het is scherp, maar wel waar over Isa Hoes. Lies Visschedijk of Susan Visser hoor je zelden over de dood van hun echtgenoten. Die hebben dat ook niet nodig, want ze zijn van zichzelf succesvol, en deze dames kennelijk wel.
Antonie was echt veel bekender dan Marc van Uchelen en Roef Ragas.
fleurilzaterdag 6 november 2021 @ 06:44
Maar die andere weduwes schrijven er geen boeken over.
Isa heeft zelf een boek, dochter een boek (Engel) zoon een boek en nu een theaterstuk Dus ja...
Waarom gaat het hierover in het Hazes onderwerp????
ootjekatootjezaterdag 6 november 2021 @ 07:42
Ik denk eerlijk gezegd dat André is afgedropen bij familie van Soelen, hij even opgevoed werd door iets wat leek op een echte vader.

Ben je bijna 28 jaar ga je het vervolgens uitmaken met je moeder samen, |:)

Zouden Monique en Bridget ook zo’n contact hebben? En waarom zou je dat doen? Het is nu niet echt de Koninklijke familie.
Magicazaterdag 6 november 2021 @ 08:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 06:44 schreef fleuril het volgende:
Maar die andere weduwes schrijven er geen boeken over.
Isa heeft zelf een boek, dochter een boek (Engel) zoon een boek en nu een theaterstuk Dus ja...
Waarom gaat het hierover in het Hazes onderwerp????
Weinig ander nieuws :P
Maar lekker hypocriet van onze Guido wel :')
AgnesGruzaterdag 6 november 2021 @ 08:24
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 november 2021 19:07 schreef Pisces29 het volgende:

[..]
Dat verdienmodel is wat dat betreft bijna de mini versie van Hazes.
Bepaalde periodes hoorde ik maar één ding als Isa in beeld was: het ging over Anthonie. Zelfs de zoon heeft er een boek over geschreven. (Ja, ik geloof wel dat er genoeg jongeren steun aan kunnen hebben.)
En ook nu weet ik niet of Isa ooit iets anders doet. :+
Isa heeft na de dood van Antonie in diverse films en series gespeeld:
Sort by Popularity - Most Popular Movies and TV Shows With Isa Hoes - IMDb

Daarnaast, samen met Medina Schuurman, boeken geschreven over ouder worden/overgang.

Ze zak vast nog in wat theatervoorstellingen gespeeld hebben.

Dus Isa kan prima haar eigen broek ophouden, los van wat er is uitgebracht over Antonie.

Dan is de dood van Antonie een verdienmodel noemen wel wat te kort door de bocht. Zolang er niet jaarlijks een toneelstuk/film met de titel als ‘Holland acteert Kamerling’ en daarnaast nog een film, een musical e.d. valt het wel mee.

En dat juist een Guido dit moet retweeten :') Rachel is juist degene die van de dood van An1 een heel verdienmodel heeft gemaakt. Maar daar hoor je hem niet over.
roos94zaterdag 6 november 2021 @ 08:54
Maar is er nou iets bevestigd :?
ChipsZak.zaterdag 6 november 2021 @ 09:22
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 november 2021 08:24 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
Isa heeft na de dood van Antonie in diverse films en series gespeeld:
Sort by Popularity - Most Popular Movies and TV Shows With Isa Hoes - IMDb

Daarnaast, samen met Medina Schuurman, boeken geschreven over ouder worden/overgang.

Ze zak vast nog in wat theatervoorstellingen gespeeld hebben.

Dus Isa kan prima haar eigen broek ophouden, los van wat er is uitgebracht over Antonie.

Dan is de dood van Antonie een verdienmodel noemen wel wat te kort door de bocht. Zolang er niet jaarlijks een toneelstuk/film met de titel als ‘Holland acteert Kamerling’ en daarnaast nog een film, een musical e.d. valt het wel mee.

En dat juist een Guido dit moet retweeten :') Rachel is juist degene die van de dood van An1 een heel verdienmodel heeft gemaakt. Maar daar hoor je hem niet over.
Holland acteert Kamerling, _O- :D.
mascara-klodderzaterdag 6 november 2021 @ 09:24
Haten op Isa :N
Een dame die behoorlijk succesvol is in de film en theaterwereld.
Kom eens wat verder dan SHO en de startpagina.

Nou nou, haar zoon heeft dus blijkbaar een boek geschreven.
Word dit overal uitgemolken nu door Isa?
Doet Isa een Raggeltje?
mailyzaterdag 6 november 2021 @ 09:24
quote:
10s.gif Op zaterdag 6 november 2021 09:22 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Holland acteert Kamerling, _O- :D.
Omg :X

SPOILER
:D
Lucky_Strikezaterdag 6 november 2021 @ 09:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 09:24 schreef mascara-klodder het volgende:
Haten op Isa :N
Een dame die behoorlijk succesvol is in de film en theaterwereld.
Kom eens wat verder dan SHO en de startpagina.

Nou nou, haar zoon heeft dus blijkbaar een boek geschreven.
Word dit overal uitgemolken nu door Isa?
Doet Isa een Raggeltje?
Dit inderdaad.

Als Rachel nou al 20 jaar bezig was om aandacht te vragen voor alcoholisme, sex met tieners en huiselijk geweld, was de vergelijking nog te maken.
JourneyBluezaterdag 6 november 2021 @ 09:56
https://www.telegraaf.nl/(...)-van-zichzelf-worden

quote:
Roxeanne Hazes: 'André moet beste versie van zichzelf worden'
Vrijdagavond zijn de Holland Zingt Hazes-concerten van start gegaan en grote afwezige is André, die er vanwege een burn-out niet bij kan zijn. Zijn zus Roxeanne laat aan Shownieuws weten hem te missen en dat zij hoopt dat hij snel er weer bovenop is. ,,Dré wordt zeker gemist", vertelt Roxeanne. ,,Maar het allerbelangrijkste is dat hij herstelt en het zichzelf gunt om de beste versie van zichzelf te worden."
In maart staan er weer een a antal concerten gepland en Roxeanne hoopt dan ook dat Dré dan wel van de partij is. ,,Het is niet aan mij om hem er natuurlijk bij te halen, maar ik hoop van harte dat hij er volgend jaar bij is."
Voor het negende jaar op rij hebben fans van André Hazes sr. de Ziggo Dome weer gevuld voor Holland Zingt Hazes. Duizenden fans zongen in de Amsterdamse concerthal mee met de hits van de in 2004 overleden zanger.

De muzikale leiding was in handen van Jeroen van der Boom. Hij stond via Instagram even stil bij André's afwezigheid. ,,Maatje", schreef hij bij een foto van hem en André. Hij sierde zijn bericht op met enkele hartemoticons.
Zaterdag vindt er nog een tweede show van Holland Zingt Hazes plaats. Beide concerten stonden eigenlijk voor maart gepland maar werden verplaatst vanwege de coronacrisis. De volgende editie, waarbij het tienjarig jubileum wordt gevierd, is op 11 en 12 maart.
JourneyBluezaterdag 6 november 2021 @ 10:07
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 november 2021 09:52 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]
Dit inderdaad.

Als Rachel nou al 20 jaar bezig was om aandacht te vragen voor alcoholisme, sex met tieners en huiselijk geweld, was de vergelijking nog te maken.
_O_
Pisces29zaterdag 6 november 2021 @ 10:08
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 november 2021 08:24 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
Isa heeft na de dood van Antonie in diverse films en series gespeeld:
Sort by Popularity - Most Popular Movies and TV Shows With Isa Hoes - IMDb

Daarnaast, samen met Medina Schuurman, boeken geschreven over ouder worden/overgang.

Ze zak vast nog in wat theatervoorstellingen gespeeld hebben.

Dus Isa kan prima haar eigen broek ophouden, los van wat er is uitgebracht over Antonie.

Dan is de dood van Antonie een verdienmodel noemen wel wat te kort door de bocht. Zolang er niet jaarlijks een toneelstuk/film met de titel als ‘Holland acteert Kamerling’ en daarnaast nog een film, een musical e.d. valt het wel mee.

Nou heel mooi dat ze dat doet, ik schreef ook dat ik niet wist of en wat ze verder deed ;)
letmehearyouscreamzaterdag 6 november 2021 @ 10:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 08:54 schreef roos94 het volgende:
Maar is er nou iets bevestigd :?
Geloof je nog steeds niet (helemaal) dat het uit is?

Er is nog niks bevestigd inderdaad en gok ook dat dat niet meer gaat gebeuren. We horen vanzelf wel over een nieuw neukertje van André of een derdehandsje met Mo.
Lucky_Strikezaterdag 6 november 2021 @ 11:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 10:28 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Geloof je nog steeds niet (helemaal) dat het uit is?

Er is nog niks bevestigd inderdaad en gok ook dat dat niet meer gaat gebeuren. We horen vanzelf wel over een nieuw neukertje van André of een derdehandsje met Mo.
Dat zegt niets over zijn relatie met Sarah ;) André is nog nooit niet vreemdgegaan toch?
vencodarkzaterdag 6 november 2021 @ 12:17
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 november 2021 09:52 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]
Dit inderdaad.

Als Rachel nou al 20 jaar bezig was om aandacht te vragen voor alcoholisme, sex met tieners en huiselijk geweld, was de vergelijking nog te maken.
De post waar ik op wachtte. Isa en Rachel vergelijken is als Hazes Jr. in club 27 willen plaatsen. :')
Waanzin.
letmehearyouscreamzaterdag 6 november 2021 @ 12:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 11:03 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]
Dat zegt niets over zijn relatie met Sarah ;) André is nog nooit niet vreemdgegaan toch?
Haha heb je gelijk in. Bedoelde meer officieel vanuit André/management zelf.
Dat het uit was met Monique was destijds pas duidelijk (ook voor Mo zelf🤡) toen het met Bridget officieel was.
AgnesGruzaterdag 6 november 2021 @ 13:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 11:03 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]
Dat zegt niets over zijn relatie met Sarah ;) André is nog nooit niet vreemdgegaan toch?
Een hele eerlijke en beleefde jongen, geen leugenaar!
F_rzaterdag 6 november 2021 @ 13:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 05:14 schreef roos94 het volgende:

[..]
Antonie was echt veel bekender dan Marc van Uchelen en Roef Ragas.
Roef is gestorven aan een hartaanval dacht ik. Marc geen idee. Zelfdoding is dan toch iets anders waarbij mensen zichzelf het verwijt maken met had ik maar... of had ik het aan zien komen en had ik dan....
praadjezaterdag 6 november 2021 @ 13:13
quote:
Ik las het ook. Zou Rox meer weten en speelt er dan toch iets tussen Antwee en Mo en zet ze zo de deur weer een beetje op een kier? Want als Mo toch verder gaat met Dre krijgt zij automatisch ook met hem te maken. Oa op verjaardagen en omdat Mo veel onderneemt met Rox.

Maar misschien zou ze het alleen maar fijn vinden dat het goed met hem gaat en ze normaal met hem wil omgaan zodat ze niet tussen twee vuren zit. Of het nu wel of niet goed komt tussen Mo en Dre.
Samhainzaterdag 6 november 2021 @ 15:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 13:07 schreef F_r het volgende:

[..]
Roef is gestorven aan een hartaanval dacht ik. Marc geen idee. Zelfdoding is dan toch iets anders waarbij mensen zichzelf het verwijt maken met had ik maar... of had ik het aan zien komen en had ik dan....
Marc ook zelfdoding.
Noekzaterdag 6 november 2021 @ 15:55
De weduwe van Brood schreef ook een boek. Bijzonder vermakelijk en tragisch.
Fam Brood O+
Snap Isa ook. Rachel die overal beelden loopt te kleien en met dr vieze stem:" 't is net André, sprekend!!" en haar musicals, documentaires, haar haat naar haar dochter in het openbaar daarmee vergelijken is echt not done.
Dan zit je niet op te letten.

We hebben het ook nog over een vrouw die wilde scheiden hč. Ze had geen interesse meer in hem. Pas toen die dood was had hij haar interesse weer.

[ Bericht 0% gewijzigd door Noek op 06-11-2021 16:00:22 ]
Dazalbestzaterdag 6 november 2021 @ 16:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 15:55 schreef Noek het volgende:
De weduwe van Brood schreef ook een boek. Bijzonder vermakelijk en tragisch.
Fam Brood O+
Snap Isa ook. Rachel die overal beelden loopt te kleien en met dr vieze stem:" 't is net André, sprekend!!" en haar musicals, documentaires, haar haat naar haar dochter in het openbaar daarmee vergelijken is echt not done.
Dan zit je niet op te letten.

We hebben het ook nog over een vrouw die wilde scheiden hč. Ze had geen interesse meer in hem. Pas toen die dood was had hij haar interesse weer.
Dit inderdaad..... vooral door het achterlijke gedrag van die Truus en dan met name naar andere toe is het gewoon een walgelijk mens....

Meent de Queen te zijn maar doet weinig goeds...
Souryzaterdag 6 november 2021 @ 17:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 15:55 schreef Noek het volgende:
De weduwe van Brood schreef ook een boek. Bijzonder vermakelijk en tragisch.
Fam Brood O+
Snap Isa ook. Rachel die overal beelden loopt te kleien en met dr vieze stem:" 't is net André, sprekend!!" en haar musicals, documentaires, haar haat naar haar dochter in het openbaar daarmee vergelijken is echt not done.
Dan zit je niet op te letten.

We hebben het ook nog over een vrouw die wilde scheiden hč. Ze had geen interesse meer in hem. Pas toen die dood was had hij haar interesse weer.
Depressie is nog een ondergeschoven kindje. Ik heb het boek van Isa gelezen en heb zelf een vrolijke gast gekend die het spoor opzocht. Maar laten we niet afdwalen. Een hoop mensen schreeuwen vaak dat er brand is en als er werkelijk brand is komt de brandweer niet meer
Pisces29zaterdag 6 november 2021 @ 20:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 15:55 schreef Noek het volgende:
De weduwe van Brood schreef ook een boek. Bijzonder vermakelijk en tragisch.
Fam Brood O+
Snap Isa ook. Rachel die overal beelden loopt te kleien en met dr vieze stem:" 't is net André, sprekend!!" en haar musicals, documentaires, haar haat naar haar dochter in het openbaar daarmee vergelijken is echt not done.
Dan zit je niet op te letten.

We hebben het ook nog over een vrouw die wilde scheiden hč. Ze had geen interesse meer in hem. Pas toen die dood was had hij haar interesse weer.
_O-
Dottekezondag 7 november 2021 @ 10:02
Zal Mo zo gek zijn om er weer in te trappen?
soapiezondag 7 november 2021 @ 10:34
quote:
0s.gif Op zondag 7 november 2021 10:02 schreef Dotteke het volgende:
Zal Mo zo gek zijn om er weer in te trappen?
Ben bang van wel....
Dottekezondag 7 november 2021 @ 10:35
quote:
0s.gif Op zondag 7 november 2021 10:34 schreef soapie het volgende:

[..]
Ben bang van wel....
Een ezel stoot zich zelf niet eens aan deze zelfde steen :D
rebel-angelzondag 7 november 2021 @ 13:46
quote:
0s.gif Op zondag 7 november 2021 10:35 schreef Dotteke het volgende:

[..]
Een ezel stoot zich zelf niet eens aan deze zelfde steen :D
Maar hoe zit het dan als in dit geval de steen de ezel is :?
ChipsZak.zondag 7 november 2021 @ 13:59
quote:
14s.gif Op zaterdag 6 november 2021 20:30 schreef Pisces29 het volgende:

[..]
_O-
Ik hoorde het haar ook meteen zeggen, _O-.
roninhomaandag 8 november 2021 @ 10:56
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 november 2021 08:24 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
Isa heeft na de dood van Antonie in diverse films en series gespeeld:
Sort by Popularity - Most Popular Movies and TV Shows With Isa Hoes - IMDb

Daarnaast, samen met Medina Schuurman, boeken geschreven over ouder worden/overgang.

Ze zak vast nog in wat theatervoorstellingen gespeeld hebben.

Dus Isa kan prima haar eigen broek ophouden, los van wat er is uitgebracht over Antonie.

Dan is de dood van Antonie een verdienmodel noemen wel wat te kort door de bocht. Zolang er niet jaarlijks een toneelstuk/film met de titel als ‘Holland acteert Kamerling’ en daarnaast nog een film, een musical e.d. valt het wel mee.

En dat juist een Guido dit moet retweeten :') Rachel is juist degene die van de dood van An1 een heel verdienmodel heeft gemaakt. Maar daar hoor je hem niet over.
Ik zal Isa Hoes nooit vergelijken met Rachel. En ja ik volg de carriere van Isa ook totaal niet. En schrijven dat dit een mooi verdienmodel voor Isa komt ook vrij lomp over.

Maar ik snap wel waar de opmerking vandaan komt. Voor mijn gevoel zie ik Isa Hoes 2x per jaar op tv ergens aanschuiven en dan gaat het altijd over de dood van Antonie.
quirinamaandag 8 november 2021 @ 12:10
Ja maar Raggel heeft nog geen dag kunnen rouwen.
letmehearyouscreammaandag 8 november 2021 @ 12:55
quote:
1s.gif Op maandag 8 november 2021 12:10 schreef quirina het volgende:
Ja maar Raggel heeft nog geen dag kunnen rouwen.
Ik heb meteen beeld en geluid hoe ze dit totaal serieus zegt en ook meent terwijl Patrick Kwijlert instemmend knikt, al denkende aan zijn blanke vader.
Mrmimewoensdag 10 november 2021 @ 10:57
stil hier. deze soap is toch never ending hoop ik?
vencodarkwoensdag 10 november 2021 @ 11:20
quote:
0s.gif Op woensdag 10 november 2021 10:57 schreef Mrmime het volgende:
stil hier. deze soap is toch never ending hoop ik?
Top kick na 2 hele dagen. ;)
letmehearyouscreamwoensdag 10 november 2021 @ 13:33
André schijnt hele dagen bij Mo door te brengen en dan s avonds naar moeders te gaan.
Het huis is nu geheel eigendom van Rudolph. Sarah doet erg haar best om te laten zien (of in elk geval de suggestie te wekken) dat ze een nieuwe vlam heeft.

Veel meer is er niet te melden, geloof ik.
Leandrawoensdag 10 november 2021 @ 14:00
quote:
0s.gif Op woensdag 10 november 2021 13:33 schreef letmehearyouscream het volgende:
André schijnt hele dagen bij Mo door te brengen en dan s avonds naar moeders te gaan.
Het huis is nu geheel eigendom van Rudolph. Sarah doet erg haar best om te laten zien (of in elk geval de suggestie te wekken) dat ze een nieuwe vlam heeft.

Veel meer is er niet te melden, geloof ik.
Bijzonder dat hij nog bij Rachel kan logeren als hij hele dagen bij Monique zit.
Je zou denken dat Rachel hem daar regelmatig op zou aanspreken, en het is niet zo dat hij zich niet kan permitteren ergens anders te gaan wonen lijkt me.
ootjekatootjewoensdag 10 november 2021 @ 14:49
quote:
0s.gif Op woensdag 10 november 2021 14:00 schreef Leandra het volgende:

[..]
Bijzonder dat hij nog bij Rachel kan logeren als hij hele dagen bij Monique zit.
Je zou denken dat Rachel hem daar regelmatig op zou aanspreken, en het is niet zo dat hij zich niet kan permitteren ergens anders te gaan wonen lijkt me.
Is dat huis van Rachel of van André?
DancingPhoebewoensdag 10 november 2021 @ 15:28
ShadyWarmheartedCuttlefish-mobile.mp4
letmehearyouscreamwoensdag 10 november 2021 @ 18:23
quote:
0s.gif Op woensdag 10 november 2021 14:49 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Is dat huis van Rachel of van André?
Rachels huis in Mijdrecht.
ootjekatootjewoensdag 10 november 2021 @ 19:59
quote:
0s.gif Op woensdag 10 november 2021 18:23 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Rachels huis in Mijdrecht.
Ik vroeg me af of dat op Rachels naam staat of op dat van André. Dus dat Rachel André helemaal niet het huis uit kan trappen omdat het op papier van hem is.
soapiewoensdag 10 november 2021 @ 20:18
Ik snap het nog steeds niet. Andre had toch een appartement waar hij met Dreetje zat, toen hij met Bridget (geloof ik) was. Waar is dat gebleven??
Rebecca1978woensdag 10 november 2021 @ 22:31
Was dat niet gewoon huur?
-Springdonderdag 11 november 2021 @ 09:28
Zij claimen dat Andre en Sarah nog contact hebben: https://verraderlijk.nl/m(...)dend-op-andre-hazes/
mailydonderdag 11 november 2021 @ 09:31
quote:
1s.gif Op donderdag 11 november 2021 09:28 schreef -Spring het volgende:
Zij claimen dat Andre en Sarah nog contact hebben: https://verraderlijk.nl/m(...)dend-op-andre-hazes/
hij heeft zijn zoontje op bed gelekt :D
ootjekatootjedonderdag 11 november 2021 @ 10:07
Niks aan de hand, er staat een een persoonsbedje.
https://www.ditjesendatje(...)15.02.30-391x554.png

Wat is dat nu voor rare doucheslang naast de wc? Is dat voor een darmspoeling?
Phoebsterdonderdag 11 november 2021 @ 13:46
quote:
0s.gif Op donderdag 11 november 2021 09:31 schreef maily het volgende:

[..]
hij heeft zijn zoontje op bed gelekt :D
Zo wordt het wel een heel smeuďg verhaal :D

[ Bericht 0% gewijzigd door Phoebster op 11-11-2021 13:51:27 (Typo) ]
mailydonderdag 11 november 2021 @ 13:47
quote:
1s.gif Op donderdag 11 november 2021 13:46 schreef Phoebster het volgende:
Zo s
[..]
Zo wordt het wel een heel smeuďg verhaal :D
:Y
Messinadonderdag 11 november 2021 @ 19:09
quote:
1s.gif Op donderdag 11 november 2021 10:07 schreef ootjekatootje het volgende:
Niks aan de hand, er staat een een persoonsbedje.
https://www.ditjesendatje(...)15.02.30-391x554.png

Wat is dat nu voor rare doucheslang naast de wc? Is dat voor een darmspoeling?
Een toiletdouche, om je bips schoon te spoelen na het poepen.
ootjekatootjedonderdag 11 november 2021 @ 19:31
quote:
0s.gif Op donderdag 11 november 2021 19:09 schreef Messina het volgende:

[..]
Een toiletdouche, om je bips schoon te spoelen na het poepen.
Wel hč, waarom zet ze die op Instagram?
Sourydonderdag 11 november 2021 @ 19:33
quote:
0s.gif Op donderdag 11 november 2021 19:31 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Wel hč, waarom zet ze die op Instagram?
Waarom niet?
ootjekatootjedonderdag 11 november 2021 @ 19:37
quote:
0s.gif Op donderdag 11 november 2021 19:33 schreef Soury het volgende:

[..]
Waarom niet?
Punt één dat ding vernagelt de muur en punt twee; krijgen we morgen een foto van haar toiletborstel?
Sourydonderdag 11 november 2021 @ 19:38
quote:
0s.gif Op donderdag 11 november 2021 19:37 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Punt één dat ding vernagelt de muur en punt twee; krijgen we morgen een foto van haar toiletborstel?
Je mist het punt
GwanGwaazaterdag 13 november 2021 @ 22:14
Stille boel hier.
Sunshine1982zondag 14 november 2021 @ 08:23
Zijn alle gates nu dood? ;(
ootjekatootjezondag 14 november 2021 @ 09:26
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 november 2021 22:14 schreef GwanGwaa het volgende:
Stille boel hier.
Vind je dat zo vreemd?
ootjekatootjezondag 14 november 2021 @ 09:29
quote:
0s.gif Op zondag 14 november 2021 08:23 schreef Sunshine1982 het volgende:
Zijn alle gates nu dood? ;(
Nee, hoor.
F1 had had tien topics vol voor de stintrace. Prima juice daar.
Sunshine1982zondag 14 november 2021 @ 09:43
quote:
0s.gif Op zondag 14 november 2021 09:29 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Nee, hoor.
F1 had had tien topics vol voor de stintrace. Prima juice daar.
F1 boeit me echt totaal niet :P


We wachten maar op betere tijden...
ootjekatootjezondag 14 november 2021 @ 10:31
quote:
0s.gif Op zondag 14 november 2021 09:43 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
F1 boeit me echt totaal niet :P


We wachten maar op betere tijden...
Ik vind het wel ff gezond voor André. Ben wel benieuwd of Rachel ook een burn out heeft, die is ook heel rustig.
soapiezondag 14 november 2021 @ 12:01
https://roddelpraat.nl/sarah-van-soelen-dondert-in-elkaar/

_O- _O- _O-
ChipsZak.zondag 14 november 2021 @ 12:26
quote:
Wat een triest artikel zeg, :').
mailyzondag 14 november 2021 @ 12:35
quote:
Die reacties :o

Daar hebben ze het ook over "stiefbank" _O-
Rebecca1978zondag 14 november 2021 @ 15:26
quote:
17s.gif Op zondag 14 november 2021 12:26 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Wat een triest artikel zeg, :').
Inderdaad, zo kansloos dat bodyshamen dan wel oké is. Vrouwen met fillers/botox mag je blijkbaar wél lekker naar beneden halen. Van de week op Twitter ook al iemand die de foto van Sarah, haar moeder en haar bff had geplaatst, en dan lekker een sneer over de fillers erbij, en hoppa, lekker bijval oogsten. Zo sneu.
ChipsZak.zondag 14 november 2021 @ 15:40
quote:
0s.gif Op zondag 14 november 2021 15:26 schreef Aaltje1978 het volgende:

[..]
Inderdaad, zo kansloos dat bodyshamen dan wel oké is. Vrouwen met fillers/botox mag je blijkbaar wél lekker naar beneden halen. Van de week op Twitter ook al iemand die de foto van Sarah, haar moeder en haar bff had geplaatst, en dan lekker een sneer over de fillers erbij, en hoppa, lekker bijval oogsten. Zo sneu.
Precies. Echt te sneu gewoon. Sowieso zo intens met iemand bezig zijn dat je er hele artikelen aan wijdt om diegene af te branden. Man, wat een triest figuur ben je dan zeg, :'). Is het een FOK!ker ofzo? :+
letmehearyouscreamzondag 14 november 2021 @ 15:57
Dat geval op haar uiterlijk was al heel makkelijk en afgezaagd, maar nu ze neukertje-af is, is het helemaal treurig.

Media moeten zich sowieso eens realiseren dat ze onderdeel zijn van het probleem waarom zulke jonge meisjes dit denken nodig te hebben.
Sunshine1982zondag 14 november 2021 @ 16:00
quote:
0s.gif Op zondag 14 november 2021 15:57 schreef letmehearyouscream het volgende:
Dat geval op haar uiterlijk was al heel makkelijk en afgezaagd, maar nu ze neukertje-af is, is het helemaal treurig.

Media moeten zich sowieso eens realiseren dat ze onderdeel zijn van het probleem waarom zulke jonge meisjes dit denken nodig te hebben.
Dat laatste dus ja.
Rebecca1978zondag 14 november 2021 @ 16:27
Media realiseren zich niets. Het enige waar die tegenwoordig nog goed voor zijn is stoken, ophitsen, insinueren en manipuleren.
Phoebstermaandag 15 november 2021 @ 12:55
Ik vind het opvallend hoe het eerst overal "de beeldschone Sarah" was en nu alleen rare berichten. Voor zo'n meid moet dat nogal wat zijn. Ik heb haar spraakberichten over Sam Hofman vorige week gehoord en vond haar er niet sympathieker op worden, maar waarom wordt zo'n meid eerst opgehemeld en dan afgebrand? Yvonne is dan tenminste consequent :+
Wat mij betreft verdwijnen alle Van Soelens uit de media, de relatie is voorbij dus wat is hun claim to fame nog? En mag zij als 'ex-van" haar blauwe vinkje houden? Zou wat zijn als alle ex scharrels van B-artiesten blauwe vinkjes hebben :D
letmehearyouscreammaandag 15 november 2021 @ 13:03
quote:
1s.gif Op maandag 15 november 2021 12:55 schreef Phoebster het volgende:
Ik vind het opvallend hoe het eerst overal "de beeldschone Sarah" was en nu alleen rare berichten. Voor zo'n meid moet dat nogal wat zijn. Ik heb haar spraakberichten over Sam Hofman vorige week gehoord en vond haar er niet sympathieker op worden, maar waarom wordt zo'n meid eerst opgehemeld en dan afgebrand? Yvonne is dan tenminste consequent :+
Wat mij betreft verdwijnen alle Van Soelens uit de media, de relatie is voorbij dus wat is hun claim to fame nog? En mag zij als 'ex-van" haar blauwe vinkje houden? Zou wat zijn als alle ex scharrels van B-artiesten blauwe vinkjes hebben :D
"Beeldschoon" was vooral in de klassieke roddelbladen, met Guido voorop. Rubrieken als Utopianieuws en Roddelpraat zijn sowieso altijd heel erg negatief.
rebel-angelmaandag 15 november 2021 @ 13:08
Dreetje woont weer bij z’n mammie

quote:
Rachel Hazes (51) heeft in België laten weten hoe het nu met André (27) gaat. Bij onze zuiderburen vond namelijk Vlaanderen zingt :X :@ Hazes plaats, maar de zanger was ook hierbij niet aanwezig vanwege zijn burn-out.
Rachel laat na afloop weten dat ze het erg jammer vindt dat haar zoon hierbij niet aanwezig kon zijn, zo schrijft HLN. 'Want André keek echt uit naar deze concerten. Maar het gaat iedere dag een beetje beter met hem. Hij woont nu bij mij thuis en wordt heel hard verwend.'

Moederliefde
Hazes legt André in ieder geval goed in de watten en maakt vaak stamppot met andijvie voor hem, zijn lievelingseten. 'Vol vitamientjes. Want dat heeft hij nu nodig. Vitamientjes, moederliefde en heel veel rust. Die vindt hij thuis. ‘Het enige wat jij hier zelf moet doen, is kauwen’, lach ik dan.'

Therapie
Rachel sluit af: 'André volgt therapie en het wordt nog een lange rit, maar op het einde komt alles goed. Dat weet ik zeker. Geef hem gewoon wat tijd.'


[ Bericht 8% gewijzigd door rebel-angel op 15-11-2021 14:47:04 (Ik schreef woon i.p.v woont ) ]
roos94maandag 15 november 2021 @ 13:09
quote:
1s.gif Op maandag 15 november 2021 13:08 schreef rebel-angel het volgende:
Dreetje woon weer bij z’n mammie
[..]

:')
AgnesGrumaandag 15 november 2021 @ 13:10
quote:
ANDRÉ HAZES WOONT BIJ MOEDER RACHEL: 'HIJ WORDT HEEL HARD VERWEND MET MOEDERLIEFDE EN VITAMIENTJES'
BEETJE BIJBLIJVEN
15.11.2021 | 10:57 UUR | MARTINE FINDHAMMER-SCHUT
André Hazes is nog steeds offline, omdat hij kampt met een emotionele burn-out. Maar het gaat inmiddels wat beter met de zanger. Hij woont op dit moment bij zijn moeder Rachel, die goed voor hem zorgt.
“Alles komt goed met André. Maar geef hem even tijd”, zo vertelt ze aan het Belgische Het Laatste Nieuws.

ANDRÉ HAZES
Zoals een goede moeder betaamt, zorgt Rachel dat haar zoon niets te kort komt. Ze maakt geregeld zijn favoriete gerecht klaar: stamppot met andijvie.

“Vol vitamientjes. Want dat heeft hij nu nodig. Vitamientjes, moederliefde en heel veel rust. Die vindt hij thuis. Het enige wat jij hier zelf moet doen, is kauwen, lach ik dan.”

THERAPIE
Rachel was bij onze zuiderburen vanwege Vlaanderen Zingt Hazes. Een optreden waar haar zoon niet bij aanwezig kon zijn.

“André keek echt uit naar deze concerten. Maar het gaat elke dag een beetje beter met hem. André volgt therapie en het wordt nog een lange rit, maar op het einde komt alles goed. Dat weet ik zeker. Geef hem gewoon wat tijd.”

SARAH VAN SOELEN
André is sinds vorige maand weer terug in Nederland. De zanger verbleef in het Spaanse Alicante om daar tot rust te komen. Het verdere herstel zal in Nederland plaatsvinden.

Het is niet bekend hoe het nu gaat tussen André en Sarah van Soelen is. De influencer liet onlangs weten hier niets over te willen zeggen.

https://www.linda.nl/nieu(...)moeder-rachel-wonen/

:r
Sunshine1982maandag 15 november 2021 @ 13:10
Moederliefde van Rachel :')
ootjekatootjemaandag 15 november 2021 @ 13:18
Gadverdamme.

Dus ze veegt zijn reet ook af, :wtf:
LC01maandag 15 november 2021 @ 13:19
Wauw, een emotionele burn out nog wel, zal mijn huisarts eens vragen of dat nu een besmettelijkere variant is van een burn out of iets anders, kende het nog niet.
Maar gelukkig kun je daar van herstellen door eerst een maandje onder de Spaanse zon te vertoeven en daarna gewoon bij je mama te logeren. Check, wat doen die burn out slachtoffers nou moeilijk, ze kunnen gewoon op deze manier allemaal weer herstellen, even deze behandeling naar HR van elk bedrijf sturen en opgelost.
AgnesGrumaandag 15 november 2021 @ 13:20
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 13:19 schreef LC01 het volgende:
Wauw, een emotionele burn out nog wel, zal mijn huisarts eens vragen of dat nu een besmettelijkere variant is van een burn out of iets anders, kende het nog niet.
Maar gelukkig kun je daar van herstellen door eerst een maandje onder de Spaanse zon te vertoeven en daarna gewoon bij je mama te logeren. Check, wat doen die burn out slachtoffers nou moeilijk, ze kunnen gewoon op deze manier allemaal weer herstellen, even deze behandeling naar HR van elk bedrijf sturen en opgelost.
Vergeet het (mid)weekje Dubai met vrienden niet. Ook heel goed voor je herstel :Y
Leandramaandag 15 november 2021 @ 13:22
Lijkt me toch wel lekker, even naar Alicante om tot rust te komen, ik mis alleen de verslavingen om dat er als excuus op te plakken.
Incamaandag 15 november 2021 @ 13:22
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 13:18 schreef ootjekatootje het volgende:
Gadverdamme.

Dus ze veegt zijn reet ook af, :wtf:
Zou die ook weer bij haar in bed slapen?
AgnesGrumaandag 15 november 2021 @ 13:23
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 13:22 schreef Leandra het volgende:
Lijkt me toch wel lekker, even naar Alicante om tot rust te komen, ik mis alleen de verslavingen om dat er als excuus op te plakken.
Maar An2 is niet verslaafd, maar een piekdrinker.
ootjekatootjemaandag 15 november 2021 @ 13:24
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 13:22 schreef Inca het volgende:

[..]
Zou die ook weer bij haar in bed slapen?
Ik denk het wel.

Een logeerkamer voor de kleinkinderen heeft ze nooit nodig gehad.
SEMTEXmaandag 15 november 2021 @ 13:24
Misschien moet ze eens kappen met pamperen en die jongen leren dat-ie volwassen moet worden en leren op zijn eigen benen te staan. Smothermother.
DancingPhoebemaandag 15 november 2021 @ 13:32
quote:
2s.gif Op maandag 15 november 2021 13:24 schreef SEMTEX het volgende:
Misschien moet ze eens kappen met pamperen en die jongen leren dat-ie volwassen moet worden en leren op zijn eigen benen te staan. Smothermother.
Die wordt pas "volwassen" als moeders de pijp uit is.
praadjemaandag 15 november 2021 @ 13:32
“Vol vitamientjes. Want dat heeft hij nu nodig. Vitamientjes, moederliefde en heel veel rust. Die vindt hij thuis. Het enige wat jij hier zelf moet doen, is kauwen, lach ik dan.”

Zo nu mag Dreetje even in badje, kom maar. Mama zal je wel even wassen. Oh, zal ik gelijk je teennageltjes nog even knippen ja, ja hihi ja he?
Zo nog even een bekertje melk en een liedje zingen en dan gaat Dreetje lekker slapen hee? Oh, ben je een beetje bang, ahh lieverdje toch. Kom maar, mag je bij mama slapen. Ja, ga je mee? Ja je tutje heb ik al Dreetje.

:r :r :r
letmehearyouscreammaandag 15 november 2021 @ 13:38
quote:
1s.gif Op maandag 15 november 2021 13:08 schreef rebel-angel het volgende:
Dreetje woon weer bij z’n mammie
[..]

Ze vergeet er even bij te vermelden dat hij ondertussen ook vast door zijn andere moederfiguur Mo wordt verwend. Op ander gebied.
Perrinmaandag 15 november 2021 @ 13:44
quote:
17s.gif Op maandag 15 november 2021 13:32 schreef praadje het volgende:
“Vol vitamientjes. Want dat heeft hij nu nodig. Vitamientjes, moederliefde en heel veel rust. Die vindt hij thuis. Het enige wat jij hier zelf moet doen, is kauwen, lach ik dan.”

Zo nu mag Dreetje even in badje, kom maar. Mama zal je wel even wassen. Oh, zal ik gelijk je teennageltjes nog even knippen ja, ja hihi ja he?
Zo nog even een bekertje melk en een liedje zingen en dan gaat Dreetje lekker slapen hee? Oh, ben je een beetje bang, ahh lieverdje toch. Kom maar, mag je bij mama slapen. Ja, ga je mee? Ja je tutje heb ik al Dreetje.

:r :r :r
Dré heeft weinig behoefte aan zelfstandigheid, I guess.

Ik kon op mijn 17e niet wachten om het huis te verlaten, terwijl ik echt dol op mijn ouders was. Kan me niet voorstellen dat je als volwassen vent geen drang hebt om zelf dingen te regelen.
letmehearyouscreammaandag 15 november 2021 @ 14:14
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 13:24 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Ik denk het wel.

Een logeerkamer voor de kleinkinderen heeft ze nooit nodig gehad.
Niet meer, maar op Fender heeft ze het eerste jaar bijna dagelijks gepast.
ootjekatootjemaandag 15 november 2021 @ 15:40
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 14:14 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Niet meer, maar op Fender heeft ze het eerste jaar bijna dagelijks gepast.
o ja, bizar eigenlijk.
ChipsZak.maandag 15 november 2021 @ 15:42
quote:
17s.gif Op maandag 15 november 2021 13:32 schreef praadje het volgende:
“Vol vitamientjes. Want dat heeft hij nu nodig. Vitamientjes, moederliefde en heel veel rust. Die vindt hij thuis. Het enige wat jij hier zelf moet doen, is kauwen, lach ik dan.”

Zo nu mag Dreetje even in badje, kom maar. Mama zal je wel even wassen. Oh, zal ik gelijk je teennageltjes nog even knippen ja, ja hihi ja he?
Zo nog even een bekertje melk en een liedje zingen en dan gaat Dreetje lekker slapen hee? Oh, ben je een beetje bang, ahh lieverdje toch. Kom maar, mag je bij mama slapen. Ja, ga je mee? Ja je tutje heb ik al Dreetje.

:r :r :r
Dit is toch wel het ranzigste wat ik in lange tijd heb gelezen, :r :r. En dan heb ik het niet eens per se over jouw toevoeging, :r.
Olemaandag 15 november 2021 @ 16:47
Deze gate gaat nog wel even door vrees ik.
mailymaandag 15 november 2021 @ 16:50
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 16:47 schreef Ole het volgende:
Deze gate gaat nog wel even door vrees ik.
Vervelend ....
vencodarkmaandag 15 november 2021 @ 18:45
Je zou haast denken dat Rachel stiekem een beetje geniet van haar 1 op 1 tijd met haar lievelingetje. O-)
ootjekatootjemaandag 15 november 2021 @ 19:16
Nou, het is officieel:
https://www.telegraaf.nl/(...)met-sarah-van-soelen
mailymaandag 15 november 2021 @ 19:26
quote:
Maar die tattoos :Y)
LagerthaQueenOfKattemaandag 15 november 2021 @ 19:34
quote:
1s.gif Op maandag 15 november 2021 18:45 schreef vencodark het volgende:
Je zou haast denken dat Rachel stiekem een beetje geniet van haar 1 op 1 tijd met haar lievelingetje. O-)
Ik vind het ietwat ziekelijk.
Traytje-Hzusmaandag 15 november 2021 @ 20:02
https://revu.nl/artikel/4(...)dat-meisje-is-zo-dom
soapiemaandag 15 november 2021 @ 20:27
quote:
1s.gif Op maandag 15 november 2021 13:08 schreef rebel-angel het volgende:
Rachel Hazes (51) heeft in België laten weten hoe het nu met André (27) gaat. Bij onze zuiderburen vond namelijk Vlaanderen zingt Hazes plaats, maar de zanger was ook hierbij niet aanwezig vanwege zijn burn-out.
Rachel laat na afloop weten dat ze het erg jammer vindt dat haar zoon hierbij niet aanwezig kon zijn, zo schrijft HLN. 'Want André keek echt uit naar deze concerten. Maar het gaat iedere dag een beetje beter met hem. Hij woont nu bij mij thuis en wordt heel hard verwend.'

Moederliefde
Hazes legt André in ieder geval goed in de watten en maakt vaak stamppot met andijvie voor hem, zijn lievelingseten. 'Vol vitamientjes. Want dat heeft hij nu nodig. Vitamientjes, moederliefde en heel veel rust. Die vindt hij thuis. ‘Het enige wat jij hier zelf moet doen, is kauwen’, lach ik dan.'

Therapie
Rachel sluit af: 'André volgt therapie en het wordt nog een lange rit, maar op het einde komt alles goed. Dat weet ik zeker. Geef hem gewoon wat tijd.'
Ik krijg hier hele rare ideeën bij....
Sunshine1982maandag 15 november 2021 @ 20:28
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 20:27 schreef soapie het volgende:

[..]
Ik krijg hier hele rare ideeën bij....
:P
Mrmimemaandag 15 november 2021 @ 20:35
Rachel is stiekem een beetje verliefd op An2
DKUpmaandag 15 november 2021 @ 20:38
Zieke geest die Raggel |:)
ootjekatootjemaandag 15 november 2021 @ 21:40
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 20:27 schreef soapie het volgende:

[..]
Ik krijg hier hele rare ideeën bij....
Dat had ik ook bij de zin dat die alleen maar hoeft te kauwen… :X

Een vent van 27 doet imo ook andere dingen. Vreemd geformuleerd zullen we maar zeggen.
Jumparoundmaandag 15 november 2021 @ 21:41
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 21:40 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Dat had ik ook bij de zin dat die alleen maar hoeft te kauwen… :X

Een vent van 27 doet imo ook andere dingen. Vreemd geformuleerd zullen we maar zeggen.
ja, likken
praadjemaandag 15 november 2021 @ 21:45
quote:
1s.gif Op maandag 15 november 2021 18:45 schreef vencodark het volgende:
Je zou haast denken dat Rachel stiekem een beetje geniet van haar 1 op 1 tijd met haar lievelingetje. O-)
Beetje???? Die gaat glijdend door het huis. En denkt dat zij iedereen de loef heeft afgestoken nu haar lieve kleine mannetje weer bij mammie is.
ChipsZak.maandag 15 november 2021 @ 21:48
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 21:41 schreef Jumparound het volgende:

[..]
ja, likken
Rachel likken? :r
Jumparoundmaandag 15 november 2021 @ 21:49
quote:
17s.gif Op maandag 15 november 2021 21:48 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Rachel likken? :r
of een ijsje...
ChipsZak.maandag 15 november 2021 @ 21:50
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 21:49 schreef Jumparound het volgende:

[..]
of een ijsje...
Antwee lijkt me zo iemand die het liefst zijn eigen ijsje likt terwijl 'ie in de spiegel kijkt, :+.
rebel-angelmaandag 15 november 2021 @ 22:19
quote:
17s.gif Op maandag 15 november 2021 21:50 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Antwee lijkt me zo iemand die het liefst zijn eigen ijsje likt terwijl 'ie in de spiegel kijkt, :+.
Ik heb daar een beeld bij ;)
letmehearyouscreammaandag 15 november 2021 @ 23:37
quote:
Wat is precies officieel? Dat van dat huis wisten we al...
letmehearyouscreammaandag 15 november 2021 @ 23:40
quote:
Wat achterlijk zeg, al die aandacht voor een voormalig neukertje van een gevallen artiest.
Laat dat meisje lekker met rust.
quirinamaandag 15 november 2021 @ 23:45
Lekker prakkie andijvie erbij.
Mrmimedinsdag 16 november 2021 @ 10:09
Niet Mo, niet Bridget, niet Sara, maar Rachel blijkt de ware O+
mailydinsdag 16 november 2021 @ 10:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 10:09 schreef Mrmime het volgende:
Niet Mo, niet Bridget, niet Sara, maar Rachel blijkt de ware O+
Toch een oedipuscomplex :o
Claudia_xdinsdag 16 november 2021 @ 11:59
Ik kan me best voorstellen dat je, ook als volwassene, even bij je ouder(s) bivakkeert als je erdoorheen zit. Het vervelende is alleen dat het André niet gaat helpen als hij erna niet op z'n eigen benen gaat staan. Er komt weer een nieuw liefje aan, of een hereniging met Monique, en zo ruilt-ie de ene afhankelijkheid voor de andere in terwijl hij zichzelf aanpraat dat hij nu eenmaal niet is gemaakt om alleen te zijn.
mailydinsdag 16 november 2021 @ 12:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 11:59 schreef Claudia_x het volgende:
Ik kan me best voorstellen dat je, ook als volwassene, even bij je ouder(s) bivakkeert als je erdoorheen zit. Het vervelende is alleen dat het André niet gaat helpen als hij erna niet op z'n eigen benen gaat staan. Er komt weer een nieuw liefje aan, of een hereniging met Monique, en zo ruilt-ie de ene afhankelijkheid voor de andere in terwijl hij zichzelf aanpraat dat hij nu eenmaal niet is gemaakt om alleen te zijn.
Zou bij mama ook de tv aan blijven 's nachts?
soapiedinsdag 16 november 2021 @ 12:35
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 november 2021 12:11 schreef maily het volgende:

[..]
Zou bij mama ook de tv aan blijven 's nachts?
Nee joh, die liggen lepeltje lepeltje, dan is dat niet nodig....
ootjekatootjedinsdag 16 november 2021 @ 12:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 11:59 schreef Claudia_x het volgende:
Ik kan me best voorstellen dat je, ook als volwassene, even bij je ouder(s) bivakkeert als je erdoorheen zit. Het vervelende is alleen dat het André niet gaat helpen als hij erna niet op z'n eigen benen gaat staan. Er komt weer een nieuw liefje aan, of een hereniging met Monique, en zo ruilt-ie de ene afhankelijkheid voor de andere in terwijl hij zichzelf aanpraat dat hij nu eenmaal niet is gemaakt om alleen te zijn.
Denk dat die momenteel weinig opties heeft, gezien de woningmarkt.
Daydinsdag 16 november 2021 @ 15:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 11:59 schreef Claudia_x het volgende:
Ik kan me best voorstellen dat je, ook als volwassene, even bij je ouder(s) bivakkeert als je erdoorheen zit. Het vervelende is alleen dat het André niet gaat helpen als hij erna niet op z'n eigen benen gaat staan. Er komt weer een nieuw liefje aan, of een hereniging met Monique, en zo ruilt-ie de ene afhankelijkheid voor de andere in terwijl hij zichzelf aanpraat dat hij nu eenmaal niet is gemaakt om alleen te zijn.
True, niks mis met even terug naar je ouders als het niet zo goed gaat. Alleen de relatie met zijn moeder is compleet verstoord. Dus echte beterschap/vooruitgang gaat hij daar niet vinden. Hoop dat hij een verdomd goeie psych heeft.
vencodarkdinsdag 16 november 2021 @ 16:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 12:35 schreef soapie het volgende:

[..]
Nee joh, die liggen lepeltje lepeltje, dan is dat niet nodig....
*Ril.
JaneDoedinsdag 16 november 2021 @ 18:04
quote:
Na haar moeizame relatie met Monique Westenberg, de ex-verloofde van André, kon Rachel Hazes, de moeder van, haar geluk niet op met een schoondochter als Bridget. Wat is er, ruim anderhalf jaar later, nog over van die vriendschap? „Nou, we bellen weleens, en op Instagram liken we elkaar. Dat is wat mensen zien, maar zo close is dat natuurlijk niet. We vinden elkaar heel leuk en lief, en ik kan onwijs met haar lachen, want ze is een ontzettend grappige vrouw. Waarom zou ik geen vriendschapsband met haar kunnen hebben? Ik weet zeker dat ik met mijn eerste schoonmoeder ook nog mega contact zou hebben als ze nog zou leven.”
https://www.telegraaf.nl/(...)an-een-midlifecrisis

Nou Sarah, dit is jouw voorland... Als het niet al zo is

[ Bericht 0% gewijzigd door JaneDoe op 16-11-2021 19:21:09 ]
quirinadinsdag 16 november 2021 @ 19:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 12:35 schreef soapie het volgende:

[..]
Nee joh, die liggen lepeltje lepeltje, dan is dat niet nodig....
Samen onder de supermagmabruiner2000.
mailydinsdag 16 november 2021 @ 20:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 19:51 schreef quirina het volgende:

[..]
Samen onder de supermagmabruiner2000.
Ik las "mamabruiner" _O-
ChipsZak.dinsdag 16 november 2021 @ 21:11
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 23:40 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Wat achterlijk zeg, al die aandacht voor een voormalig neukertje van een gevallen artiest.
Laat dat meisje lekker met rust.
Precies, ik vind dit best ver gaan allemaal, :'). Zeker omdat ze, blijkbaar, wel wat mentale issues heeft. Wel opvallend; PJR zegt ook een keer wat zinnigs (op wellicht de laatste zin na):

quote:
PETER JAN RENS ervaringsdeskundige
‘Ik heb ook weleens vriendinnen gehad die onbekend waren en niet wisten wat hen overkwam toen ze een relatie met mij aangingen. Ik ben het gewend en vind het prima, maar tegen een relatief onervaren meisje als Sarah zou ik willen zeggen: neem het niet al te persoonlijk, ga geen ruzie maken, verdedig je niet en hang de filosofie van het meebuigend riet aan. Weet dat je er nooit meer vanaf komt en laat alles van je afglijden. Zie het als entertainment en een groot spel.’
Eightyonewoensdag 17 november 2021 @ 11:11
https://www.mediacourant.(...)ug-naar-anonimiteit/

Ik zou zeggen: maak gewoon alsnog je middelbare school af, zoek daarna een leuke vakopleiding uit, en geniet van het 'normale' leven. Misschien is dat wel veel leuker (ook al levert het minder op dan optreden).

Al kan hij natuurlijk nooit meer écht anoniem worden, en zullen eventuele toekomstige collega's daardoor al snel op een bepaalde manier op hem reageren.
AgnesGruwoensdag 17 november 2021 @ 11:24
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 11:11 schreef Eightyone het volgende:
https://www.mediacourant.(...)ug-naar-anonimiteit/

Ik zou zeggen: maak gewoon alsnog je middelbare school af, zoek daarna een leuke vakopleiding uit, en geniet van het 'normale' leven. Misschien is dat wel veel leuker (ook al levert het minder op dan optreden).

Al kan hij natuurlijk nooit meer écht anoniem worden, en zullen eventuele toekomstige collega's daardoor al snel op een bepaalde manier op hem reageren.
De reactie van Evert is wel goud trouwens:

quote:
Evert is kritisch. “Zucht. Dat wordt zo nooit wat. Wat André nodig heeft is een moeke die hem eens een flinke schop onder de kont geeft en hem zegt dat hij nu eens volwassen moet worden, de vrouwen serieus moet nemen, en zich niet zo vreselijk moet blijven aanstellen. Maar nee, er wordt andijviestamppot voor hem gekookt. Met vitamientjes.”
_O_
ChipsZak.woensdag 17 november 2021 @ 11:25
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 11:11 schreef Eightyone het volgende:
https://www.mediacourant.(...)ug-naar-anonimiteit/

Ik zou zeggen: maak gewoon alsnog je middelbare school af, zoek daarna een leuke vakopleiding uit, en geniet van het 'normale' leven. Misschien is dat wel veel leuker (ook al levert het minder op dan optreden).

Al kan hij natuurlijk nooit meer écht anoniem worden, en zullen eventuele toekomstige collega's daardoor al snel op een bepaalde manier op hem reageren.
Gaat helaas nooit gebeuren. Rachel gooit hem toch wel in de spotlight indien nodig om geld te harken door middel van wijlen Andreen. En dan ga ik er in dit scenario nog vanuit dat Antwee zélf een normaal leven wil gaan leiden, iets dat ik ook nooit voor me zie.

Het enige voordeel van Rachel is dat ze hem wellicht inderdaad weghoudt bij Monique - zo vervalt hij in elk geval niet meteen in herhaling ook al is dit niet de initiële intentie van zijn sMother moeder.
Lienekienwoensdag 17 november 2021 @ 11:29
We lezen hier al particuliere meningen genoeg over AH. Gaan we hier dan ook nog eens meningen citeren en bespreken uit tenenkrommend slechte ‘artikelen’ over hem uit zoiets als de Mediacourant?
ChipsZak.woensdag 17 november 2021 @ 11:34
quote:
1s.gif Op woensdag 17 november 2021 11:29 schreef Lienekien het volgende:
We lezen hier al particuliere meningen genoeg over AH. Gaan we hier dan ook nog eens meningen citeren en bespreken uit tenenkrommend slechte ‘artikelen’ over hem uit zoiets als de Mediacourant?
Ja.
Lienekienwoensdag 17 november 2021 @ 11:35
quote:
17s.gif Op woensdag 17 november 2021 11:34 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Ja.
Ziek.
ChipsZak.woensdag 17 november 2021 @ 11:41
quote:
1s.gif Op woensdag 17 november 2021 11:35 schreef Lienekien het volgende:

[..]
Ziek.
Een mening citeren is ongeveer hetzelfde als waar dit topic uit bestaat. Het zijn, zoals je zegt, allemaal meningen hier op dit forum en die worden allemaal besproken. Als iemand dan één mening aanhaalt uit MC is dat niet echt een drama, me dunkt. En het is nog altijd een stuk beter dan Sarah compleet de grond in boren en kapot analyseren. Dat gebeurde (gebeurt?) in dit topic veel door bepaalde users, da's pas ziek en vond ik echt om je dood te schamen.
Lienekienwoensdag 17 november 2021 @ 11:48
quote:
17s.gif Op woensdag 17 november 2021 11:41 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Een mening citeren is ongeveer hetzelfde als waar dit topic uit bestaat. Het zijn, zoals je zegt, allemaal meningen hier op dit forum en die worden allemaal besproken. Als iemand dan één mening aanhaalt uit MC is dat niet echt een drama, me dunkt. En het is nog altijd een stuk beter dan Sarah compleet de grond in boren en kapot analyseren. Dat gebeurde (gebeurt?) in dit topic veel door bepaalde users, da's pas ziek en vond ik echt om je dood te schamen.
De geciteerde mening is van eenzelfde niveau dat de users hier zelf ook wel kunnen produceren.
AgnesGruwoensdag 17 november 2021 @ 11:49
Het tegengeluid van Evert is een verademing ten opzichte van de walgelijke teksten die Guido uit weet te kramen.
Lienekienwoensdag 17 november 2021 @ 11:51
quote:
17s.gif Op woensdag 17 november 2021 11:49 schreef AgnesGru het volgende:
Het tegengeluid van Evert is een verademing ten opzichte van de walgelijke teksten die Guido uit weet te kramen.
Het is niet Evert Santegoeds, toch?
ChipsZak.woensdag 17 november 2021 @ 11:55
quote:
1s.gif Op woensdag 17 november 2021 11:51 schreef Lienekien het volgende:

[..]
Het is niet Evert Santegoeds, toch?
Dat dacht ik wel even toen ik Evert zag staan, :'). Een seconde later had ik ook wel door dat het niet om díe Evert ging, _O-.
ChipsZak.woensdag 17 november 2021 @ 11:55
quote:
1s.gif Op woensdag 17 november 2021 11:48 schreef Lienekien het volgende:

[..]
De geciteerde mening is van eenzelfde niveau dat de users hier zelf ook wel kunnen produceren.
Mwoah, ik vind dat Evert het wel een stuk netter verwoord dan menig FOK!ker, :+.

Edit; overigens zou ik het wel met je eerste opmerking eens zijn als elke post in een heel topic bestaat uit quoten van Everts en Anitas. Maar zover is het nog niet.
Lienekienwoensdag 17 november 2021 @ 11:57
quote:
17s.gif Op woensdag 17 november 2021 11:55 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Mwoah, ik vind dat Evert het wel een stuk netter verwoord dan menig FOK!ker, :+.
Dus het krikt het niveau omhoog?
AgnesGruwoensdag 17 november 2021 @ 11:58
quote:
1s.gif Op woensdag 17 november 2021 11:51 schreef Lienekien het volgende:

[..]
Het is niet Evert Santegoeds, toch?
Het had hem zomaar kunnen zijn :)
ChipsZak.woensdag 17 november 2021 @ 12:01
quote:
1s.gif Op woensdag 17 november 2021 11:57 schreef Lienekien het volgende:

[..]
Dus het krikt het niveau omhoog?
Heeft dit topic een niveau? Volgens mij zijn we dat punt al lang en breed voorbij. Het begon m.i. toen er een serieuze poging tot diagnosticeren van AH plaatsvond, met DSM en al, en daarna was het compleet belachelijk maken van Sarah de kers op de taart. Toen ben ik ook een tijdje pleite geweest want ik schaamde me gewoon dat ik dit topic nog in MyAt had staan. En nu komen diezelfde users voor haar op want nu 'gaat het wel erg ver', terwijl zij drie maanden terug precies hetzelfde deden, :'). Dát is het niveau waar je het over hebt, dus nee - het krikt het niveau niet omhoog, want er is bijna geen niveau.
Lienekienwoensdag 17 november 2021 @ 12:02
quote:
17s.gif Op woensdag 17 november 2021 12:01 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Heeft dit topic een niveau? Volgens mij zijn we dat punt al lang en breed voorbij. Het begon m.i. toen er een serieuze poging tot diagnosticeren van AH plaatsvond, met DSM en al, en daarna was het compleet belachelijk maken van Sarah de kers op de taart. Toen ben ik ook een tijdje pleite geweest want ik schaamde me gewoon dat ik dit topic nog in MyAt had staan. En nu komen diezelfde users voor haar op want nu 'gaat het wel erg ver', terwijl zij drie maanden terug precies hetzelfde deden, :'). Dát is het niveau waar je het over hebt, dus nee - het krikt het niveau niet omhoog, want er is bijna geen niveau.
Ik begrijp niet goed waarvan je mij nu probeert te overtuigen of wie of wat je probeert te verdedigen.
ChipsZak.woensdag 17 november 2021 @ 12:05
quote:
1s.gif Op woensdag 17 november 2021 12:02 schreef Lienekien het volgende:

[..]
Ik begrijp niet goed waarvan je mij nu probeert te overtuigen of wie of wat je probeert te verdedigen.
Wie verdedig ik? Ik zeg toch letterlijk dat het het niveau inderdaad niet omhoog krikt? :') Hoe verdedig ik dit topic dan? Welke users? En waar probeer ik te overtuigen? Ik zeg toch alleen dat dit topic geen niveau heeft en leg uit waarom ik dat vind? Als jij van mening bent dan dit topic een standaard heeft, be my guest. Ik begrijp niet zo goed waar je het over hebt.
Lienekienwoensdag 17 november 2021 @ 12:07
quote:
17s.gif Op woensdag 17 november 2021 12:05 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Wie verdedig ik? Ik zeg toch letterlijk dat het het niveau inderdaad niet omhoog krikt? :') Hoe verdedig ik dit topic dan? Welke users? En waar probeer ik te overtuigen? Ik zeg toch alleen dat dit topic geen niveau heeft i.m.o.? Als jij van mening bent dan dit topic een standaard heeft, be my guest. Ik begrijp niet zo goed waar je het over hebt.
En ik snap niet waar jouw reacties op mijn posts vandaan komen.
AgnesGruwoensdag 17 november 2021 @ 12:08
quote:
1s.gif Op woensdag 17 november 2021 12:07 schreef Lienekien het volgende:

[..]
En ik snap niet waar jouw reacties op mijn posts vandaan komen.
Je had ook gewoon kunnen door scrollen in plaats van hier zitten sneren.
ChipsZak.woensdag 17 november 2021 @ 12:08
quote:
1s.gif Op woensdag 17 november 2021 12:07 schreef Lienekien het volgende:

[..]
En ik snap niet waar jouw reacties op mijn posts vandaan komen.
Van het feit dat dit een forum is dat bestaat uit reacties op posts. Wat bedoel je?
AgnesGruwoensdag 17 november 2021 @ 12:09
En dicht *O*