Ja, gewoon tussen een boek. Komen die kookboeken waar ik nooit in kijk toch nog van pas.quote:Op dinsdag 19 oktober 2021 15:49 schreef Blues het volgende:
Wat knap gedaan joh!
Heb je die plantjes zelf gedroogd?
Mooi! Die tafeltjes zijn zo leuk.quote:Op dinsdag 19 oktober 2021 15:46 schreef Myraela het volgende:
Kijk, het tafeltje voor een vriendin is af. Ik vind hem best schattig. Als ze geen ruimte heeft voor een tafeltje, dan kan ze hem ook los als dienblad gebruiken.
[ afbeelding ]
Haha, van te voren was ik zo blij met m'n idee dat ik wel dacht van 'joh, ik kan er best een paar extra maken en kijken of iemand er eentje wil kopen.'. Maar ik ben echt te perfectionistisch en onzeker, dat werkt niet. Hier zit ook als je vanaf een bepaalde hoek kijkt en het licht er zo opvalt een streep in de epoxy. Of er valt een stofje in, of een kattenhaar of wat er ook allemaal fout kan gaan. Dat zou me echt een slecht gevoel geven als ik het dan zou verkopen.quote:Op dinsdag 19 oktober 2021 15:54 schreef AnneX het volgende:
Yeah @:Myraela hiermee kun je ook een vof of eenmanszaak oid beginnen of gewoon als freelancer
Misschien kun je op de markt naast Lucky gaan staan.
Ja, kan maar dat maakt het niet beter, inkoken is beter.quote:Op dinsdag 19 oktober 2021 15:56 schreef AnneX het volgende:
Alleen is het stoofperensap nogal waterig.
Dat kan straks gebonden worden met maïzena toch? Hellup.
Ja joh wat gek van de kat?!quote:Op dinsdag 19 oktober 2021 15:54 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Je inspireert me wel, ik moet ook gewoon even mijn hoofd leeg maken en naar buiten.
quote:Op dinsdag 19 oktober 2021 15:54 schreef AnneX het volgende:
De stoofpeertjes staan op. Repeat: de stoofpeertjes staan al 90 minuten op. De wekker ging.
Ja, konden dieren maar gewoon vertellen wat er aan de hand is.quote:Op dinsdag 19 oktober 2021 16:07 schreef Blues het volgende:
[..]
Ja joh wat gek van de kat?!
Tis ff lekker hoor buiten. 18 graden
Het werd een flesje rodebessensap, met 2 kaneelstokjes, 3 steranijs, 3 kardemon, 2 kruidnagel, 3 el suiker.quote:Op dinsdag 19 oktober 2021 16:04 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Ja, kan maar dat maakt het niet beter, inkoken is beter.
Ik stoof peren trouwens altijd in rode wijn, met suiker en kaneel
Their loss.quote:Op dinsdag 19 oktober 2021 16:39 schreef Kaatje1 het volgende:
Zo, eerste afwijzing is binnen, wel meteen van de leukste vacature tot nu toe. En de sluitingsdatum is pas as vrijdag
Ik kreeg dit weekend al de vraag of ik aardappelmeel had gebruikt, ja dus.quote:Op dinsdag 19 oktober 2021 16:04 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Ja, kan maar dat maakt het niet beter, inkoken is beter.
Ik stoof peren trouwens altijd in rode wijn, met suiker en kaneel
ze weten niet wat ze mislopenquote:Op dinsdag 19 oktober 2021 16:39 schreef Kaatje1 het volgende:
Zo, eerste afwijzing is binnen, wel meteen van de leukste vacature tot nu toe. En de sluitingsdatum is pas as vrijdag
Dat ziet raar uit.quote:Op dinsdag 19 oktober 2021 17:20 schreef Vanyel het volgende:
Zeg culvrinden. Ik zet net een nieuw binnengekomen pan op het fornuis.
Ben ik raar als ik denk dat een nieuwe pan niet dit hoort te doen als ie warm wordt?
[ afbeelding ]
@DancingPhoebequote:Op dinsdag 19 oktober 2021 11:02 schreef Tele6 het volgende:
[..]
A en B hebben een broodbakmachine. Ze halen bij de Turk meel, want dat is goedkoper dan de molen en minder ver weg. De kwaliteit van het meel varieert dan wel meer. Gist hebben ze ook in bulk gekocht. Ze bakken gewoon heel simpel volkorenbrood. Hartstikke goedkoop.
Ik vind het brood alleen helemaal niet lekker. Het is vaak net aan de natte kant en in een broodbakmachine krijg je er geen mooie korst omheen. Het doet een beetje denken aan het "Allinson volkoren" brood van de supermarkt. Als ze er minder water in doen, wordt het niet beter, dan wordt het juist weer te droog. Ik weet niet wat het probleem precies is. A en B vinden het brood zelf lekker, en als ik daar ben kan ik een paar sneetjes supermarktbrood uit de vriezer eten want dat hebben ze altijd wel op voorraad voor als ze vergeten zijn de machine te gebruiken.
Als je eentje koopt in de kringloopwinkel zou ik letten op hoe goed het bakblik nog is. Soms kun je het bakblik vervangen als het een beetje een gangbaar merk is. De mengschoepen moeten nog soepel draaien en de anti-aanbaklaag moet nog in orde zijn. A en B hebben na een jaar hun bakblik vervangen, ze hebben een machine uit de Lidl webshop (Silvercrest merk) en daar zijn ook losse bakblikken te koop.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |