abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_204386165
Binnenkort meer sperma schaduw foto’s!
In mei weer naar Sabero** en in juni naar https://under.no/ *
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zaterdag 9 april 2022 @ 21:01:24 #52
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_204386392
quote:
10s.gif Op zaterdag 9 april 2022 20:47 schreef Cat-astrophe het volgende:
Binnenkort meer sperma schaduw foto’s!
In mei weer naar Sabero** en in juni naar https://under.no/ *
Sabero staat ook op onze verlanglijst.
Poef.....gone! ©golfer
pi_204404828
Waar? Herberg D'n Brouwer in Zeeland
Wanneer? 1 april 2022
Wat at je? Asian Night (1 vast menu met bijpassende biertjes)

Stoombroodjes met 2 soorten mayo (geen idee meer welke want we kregen een paar keer verkeerde informatie :+)


Kingfish met dashi, pepesan ikan, kokos en kletskop.


Tom kha kai met gamba, pompoen en wilde rijst.


Rib eye met spitskool, pinda en lotuswortel.


Rendang met mango, karnemelk, koriander en sereh.


Bavette met gnocchi en wortel.


Tiramisu met misu.


Impressie?
Het was allemaal weer lekker met de tom kha kai als hoogtepunt. Helaas had de bediening het lastig en kregen we soms geen uitleg of de verkeerde borden/glazen. Ook jammer dat je 2x hetzelfde bier in het arrangement kreeg.

Kosten?
105 euro voor 2 personen

Cijfer?
7
pi_204412435
Waar? Bomenpark in Heesch

Wanneer? 11 april 2022

Wat at je?
Pokebowl met tonijn


Impressie?
Even een snelle hap voordat we naar een voorstelling gingen. Eten en bediening is goed.

Kosten?
20 euro voor pokebowl + biertje

Cijfer?
8
pi_204434972
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 22:42 schreef FutureFairytale het volgende:
Waar at jij vandaag, (eer-)gisteren, ergens deze week?
Waar?
Restaurant Maeve, Utrecht

Wat at je?
Het 6-gangen menu.

Te beginnen met een drietal amuses, plus een meringue gevuld met eendenlever


Zeebaars met Macadamia, komkommer en kaffir limoen


Asperges met Galanga in een olie van Thaise basilicum, en een kruidenboeketje

Langoustine, Bospeen, vadouvan, curry, kamille

Tarbot met peterselie, zeewier, zeekraal, gerookte paling beurre blanc
Hollands lam met Artisjok, raapjes gevuld met ansjovis, daslook
Mandarijn van de BBQ, sake, yuzu en Kaapse kruisbes



Impressie?
Maeve is er pas sinds de zomer van 2021, waardoor we - mede door alle lockdowns - nog geen kans hadden daar te eten. De chef en de gastvrouw hebben jarenlange ervaring in sterrenrestaurants en hebben nu besloten zelf iets op te zetten. En dat stelt zeker niet teleur. Het eten was gewoon heerlijk met veel aandacht voor groenten en een interessante wijnarrangement met veel nadruk op Nederlandse wijnen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. En ook een paar bijzondere dranken zoals de saké-yuzu bij het dessert, plus heel veel aandacht voor de structuren., Ik vraag me nog steeds af wat de caviaar-achtige bolletjesplant in het kruidenbuiltje bij de asperges was.
Waarbij de enige opmerking zou zijn dat het lam net iets minder goed in elkaar zat dan de voortreffelijke rest, door een wel erg zoute jus en wat onbalans in de smaakintensiteit van de verschillende bereidingen van lam. Maar dat is allemaal mierenneukerij in de marge.

Het personeel is goed, professioneel met af en toe een ruimte voor een rustig praatje met de gasten om vervolgens weer naar gezwinde spoed richting de open keuken te verdwijnen. Fantastisch als je dat ongehaast aan tafel kunt overkomen, terwijl je daarna weer super-efficiënt en snel doorgaat met uitserveren. Ik zou dat niet kunnen.

Al met al is het me supergoed bevallen. On-Utrechts hoog niveau. Het restaurant bestaat vermoedelijk nog te kort om in alle lijstjes voor te komen maar ik voorspel een grootse toekomst in de Lekker 100. En als er ooit weer een ster in Utrecht valt, zou het zomaar Maeve kunnen zijn. Oftewel: gaat daarheen mensen, voordat de lijstjes komen en het bekend en beroemd wordt.

Kosten?
330 inclusief fooi en wijn.

Cijfer?
9,5

[ Bericht 2% gewijzigd door stavromulabeta op 14-04-2022 18:07:50 ]
Representant van het failliet van de westerse liberale maatschappij
pi_204435107
Nu wil ik daarheen en ik ben al aan het eten :wtf:
Op dinsdag 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op zaterdag 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe het volgende:
Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
  donderdag 14 april 2022 @ 18:42:15 #57
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_204435314
quote:
0s.gif Op donderdag 14 april 2022 17:58 schreef stavromulabeta het volgende:


Waar?
Restaurant Maeve, Utrecht

Wat at je?
Het 6-gangen menu.

Ziet er goed uit. Misschien eindelijk weer eens een echt goed restaurant in Utrecht?

#zetoplijstje
Poef.....gone! ©golfer
pi_204435418
quote:
1s.gif Op donderdag 14 april 2022 18:42 schreef golfer het volgende:

[..]
Ziet er goed uit. Misschien eindelijk weer eens een echt goed restaurant in Utrecht?

#zetoplijstje
Er lijkt inderdaad iets te gebeuren op culinair gebied in Utrecht. Eind 2020 Hemel en Aarde van Vito Reekers die al niet verkeerd is en nu deze erbij.
Representant van het failliet van de westerse liberale maatschappij
pi_204435451
En misschien kan iemand dit lijstje https://forum.fok.nl/topic/2481440/restaurantreviews.html bijwerken?

(Wil ik ook wel doen als ik weet hoe het moet)
Representant van het failliet van de westerse liberale maatschappij
  donderdag 14 april 2022 @ 20:36:49 #60
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_204437043
quote:
0s.gif Op donderdag 14 april 2022 17:58 schreef stavromulabeta het volgende:

[..]
Waar?
Restaurant Maeve, Utrecht

Wat at je?
Het 6-gangen menu.

Te beginnen met een drietal amuses, plus een meringue gevuld met eendenlever
[ afbeelding ]

Zeebaars met Macadamia, komkommer en kaffir limoen
[ afbeelding ]

Asperges met Galanga in een olie van Thaise basilicum, en een kruidenboeketje
[ afbeelding ]
Langoustine, Bospeen, vadouvan, curry, kamille
[ afbeelding ]
Tarbot met peterselie, zeewier, zeekraal, gerookte paling beurre blanc
Hollands lam met Artisjok, raapjes gevuld met ansjovis, daslook
Mandarijn van de BBQ, sake, yuzu en Kaapse kruisbes

[ afbeelding ]

Impressie?
Maeve is er pas sinds de zomer van 2021, waardoor we - mede door alle lockdowns - nog geen kans hadden daar te eten. De chef en de gastvrouw hebben jarenlange ervaring in sterrenrestaurants en hebben nu besloten zelf iets op te zetten. En dat stelt zeker niet teleur. Het eten was gewoon heerlijk met veel aandacht voor groenten en een interessante wijnarrangement met veel nadruk op Nederlandse wijnen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. En ook een paar bijzondere dranken zoals de saké-yuzu bij het dessert, plus heel veel aandacht voor de structuren., Ik vraag me nog steeds af wat de caviaar-achtige bolletjesplant in het kruidenbuiltje bij de asperges was.
Waarbij de enige opmerking zou zijn dat het lam net iets minder goed in elkaar zat dan de voortreffelijke rest, door een wel erg zoute jus en wat onbalans in de smaakintensiteit van de verschillende bereidingen van lam. Maar dat is allemaal mierenneukerij in de marge.

Het personeel is goed, professioneel met af en toe een ruimte voor een rustig praatje met de gasten om vervolgens weer naar gezwinde spoed richting de open keuken te verdwijnen. Fantastisch als je dat ongehaast aan tafel kunt overkomen, terwijl je daarna weer super-efficiënt en snel doorgaat met uitserveren. Ik zou dat niet kunnen.

Al met al is het me supergoed bevallen. On-Utrechts hoog niveau. Het restaurant bestaat vermoedelijk nog te kort om in alle lijstjes voor te komen maar ik voorspel een grootse toekomst in de Lekker 100. En als er ooit weer een ster in Utrecht valt, zou het zomaar Maeve kunnen zijn. Oftewel: gaat daarheen mensen, voordat de lijstjes komen en het bekend en beroemd wordt.

Kosten?
330 inclusief fooi en wijn.

Cijfer?
9,5
Godmiljaar wat een geld. Ik heb nog nooit zo chique gegeten. Is dat nou echt de moeite waard?
  donderdag 14 april 2022 @ 20:38:00 #61
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_204437070
quote:
1s.gif Op donderdag 14 april 2022 20:36 schreef Mubassie het volgende:

Godmiljaar wat een geld. Ik heb nog nooit zo chique gegeten. Is dat nou echt de moeite waard?
Daar gaat dit topic niet over.
Poef.....gone! ©golfer
pi_204440154
quote:
0s.gif Op donderdag 14 april 2022 18:56 schreef stavromulabeta het volgende:
En misschien kan iemand dit lijstje https://forum.fok.nl/topic/2481440/restaurantreviews.html bijwerken?

(Wil ik ook wel doen als ik weet hoe het moet)
Dat kan alleen een mod doen en die zijn er niet op CUL. Het zal ooit wel weer opgepakt worden door iemand.
Spoilers!
pi_204442485
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_204451048
Waar: Le Pristine van Sergio Herman met 1 ster, te Antwerpen
Wanneer: Afgelopen dinsdag

We zijn al een hele tijd aan het proberen om te reserveren bij Le Pristine, de italiaanse keuken van de hand van Sergio Herman, we waren niet de enige die dat probeerde: na 1,5 jaar is het gelukt om een reservering te krijgen, voor 2 personen op een dinsdag. Hier zat natuurlijk ook een corona periode tussen, maargoed, de verwachtingen waren hoog dus.

Ontvangst was super door het personeel en een welkomstgroet van Sergio Herman die tot onze verbazing ook zelf aanwezig was en die avond ook mee in de open keuken stond waarop we goed zicht hadden.

Fantastische inrichting van het restaurant, geweldig mooi allemaal en top personeel met kennis van zaken. De start was goed dus. Ze adviseren je om te beginnen met een hapje bij je eerste drankje (betaald, krijgt geen "kosteloze" amuse(s)). Wij gingen voor de pizette met kreeft:



Samen met twee heerlijke cocktails welke fantastisch van smaak waren maar wel in erg kleine glaasjes (dit was voor de wijn later het zelfde trouwens) kan ik zeggen de beste pizza ooit. Ik weet niet welke italiaan hij hiervoor in huis heeft gehaald of zichzelf heeft verdiept in dit proces, maar zo'n lekkere korst heb ik nog nooit gegeten. Niet te dun of krokant, voldoende volume maar tegelijk super crispy, echt goddelijk. Ik denk dan ook dat dit gelijk het beste van de avond was voor mij.

Hierna adviseerde ze te gaan voor een voorgerecht, een tussen om te delen en een hoofdgerecht, echter, wij wouden de specialiteit/signature dish proberen en dat was al pasta, de tussengerechten waren ook pasta dus we zijn voor voor - hoofd - na gegaan en dat bleek ook meer dan voldoende.

Als voorgerecht gingen we dus voor de salade kreeft welke je met 2 personen dient te bestellen, fantastisch van smaak, portie zeer royaal en samen met het lekkere brood dat ze serveren (forcaccia was net zo goddelijk als de pizza) een super start:





Toen volgde het hoofdgerecht, orecchiette pasta met het beste dat zeeland te bieden heeft (langoustine, kokkels, mosselen). De pasta zelf was super goed van smaak en textuur, met een heerlijke saus met soms ook flink wat pit er in en natuurlijk perfecte zeevruchten van een super cuisson. De mosselen hierin, zoiets heb ik nog nooit geproefd. Sergio kent zeker zijn leveranciers en weet het beste te krijgen, ik eet zo nu en dan graag een pannetje mosselen maar zo ziltig en smaakvol als deze heb ik ze nog nooit gehad.



De sommelier is trouwens ook erg leuk en speels in zijn vak en adviseert je graag wat lekkers, hij merkte op dat ik alcoholvrije dranken dronk en bood me wat aan om te proeven iets dat hij zelf lekker vond, een alcoholvrije wijn. Nou drink ik normaal geen alcoholvrije "wijn" omdat het meestal 3x niks is, een alcoholvrije cocktail is doorgaans veel lekkerder, maar hij kwam met L'antidote en die was heerlijk, ik heb gelijk toen ik thuis kwam een doosje er van besteld.

Toen het dessert, de dessert kaart is heel simpel: diverse italiaanse kazen naar keus met wat bereidingen daarbij OF 2 soorten ijs, ijs is vers a la minute gedraaid en dat proef je ook, maar verder hele simpele kaart dus. Wij hadden geen zin meer in kaas, en gingen voor pistasche met passievrucht ijs. Met wat witte chocolade schotsen. Doordat het ijs a la minute gedraaid is heb je natuurlijk de allerbeste smaak en textuur, heerlijk, wel prijzig voor een ijsje (18 euro pp, minimaal 2 personen weer).



Kosten: 350 euro zonder fooi
Cijfer: 8,5

Al met al heerlijk gegeten, ik zou er denk zeker nog een keer gaan eten als het makkelijker reserveren was, waarom "maar" een 8,5 is vooral omdat prijs/kwaliteit toch (volgens mijn mening) niet helemaal in orde is, het blijft natuurlijk pizza/pasta/salade wat we kregen, en ondanks dat het allemaal super bereid is vind ik dat je met 2 voor 350 euro toch ook wel "luxer" en uitdagender kunt eten. Al met al wel een leuke ervaring, en ook leuk dat Sergio zelf aanwezig was.
pi_204451080
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2022 07:53 schreef anndb het volgende:
Waar: Le Pristine van Sergio Herman met 1 ster, te Antwerpen
Wanneer: Afgelopen dinsdag

We zijn al een hele tijd aan het proberen om te reserveren bij Le Pristine, de italiaanse keuken van de hand van Sergio Herman, we waren niet de enige die dat probeerde: na 1,5 jaar is het gelukt om een reservering te krijgen, voor 2 personen op een dinsdag. Hier zat natuurlijk ook een corona periode tussen, maargoed, de verwachtingen waren hoog dus.

Ontvangst was super door het personeel en een welkomstgroet van Sergio Herman die tot onze verbazing ook zelf aanwezig was en die avond ook mee in de open keuken stond waarop we goed zicht hadden.

Fantastische inrichting van het restaurant, geweldig mooi allemaal en top personeel met kennis van zaken. De start was goed dus. Ze adviseren je om te beginnen met een hapje bij je eerste drankje (betaald, krijgt geen "kosteloze" amuse(s)). Wij gingen voor de pizette met kreeft:

[ afbeelding ]

Samen met twee heerlijke cocktails welke fantastisch van smaak waren maar wel in erg kleine glaasjes (dit was voor de wijn later het zelfde trouwens) kan ik zeggen de beste pizza ooit. Ik weet niet welke italiaan hij hiervoor in huis heeft gehaald of zichzelf heeft verdiept in dit proces, maar zo'n lekkere korst heb ik nog nooit gegeten. Niet te dun of krokant, voldoende volume maar tegelijk super crispy, echt goddelijk. Ik denk dan ook dat dit gelijk het beste van de avond was voor mij.

Hierna adviseerde ze te gaan voor een voorgerecht, een tussen om te delen en een hoofdgerecht, echter, wij wouden de specialiteit/signature dish proberen en dat was al pasta, de tussengerechten waren ook pasta dus we zijn voor voor - hoofd - na gegaan en dat bleek ook meer dan voldoende.

Als voorgerecht gingen we dus voor de salade kreeft welke je met 2 personen dient te bestellen, fantastisch van smaak, portie zeer royaal en samen met het lekkere brood dat ze serveren (forcaccia was net zo goddelijk als de pizza) een super start:

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Toen volgde het hoofdgerecht, orecchiette pasta met het beste dat zeeland te bieden heeft (langoustine, kokkels, mosselen). De pasta zelf was super goed van smaak en textuur, met een heerlijke saus met soms ook flink wat pit er in en natuurlijk perfecte zeevruchten van een super cuisson. De mosselen hierin, zoiets heb ik nog nooit geproefd. Sergio kent zeker zijn leveranciers en weet het beste te krijgen, ik eet zo nu en dan graag een pannetje mosselen maar zo ziltig en smaakvol als deze heb ik ze nog nooit gehad.

[ afbeelding ]

De sommelier is trouwens ook erg leuk en speels in zijn vak en adviseert je graag wat lekkers, hij merkte op dat ik alcoholvrije dranken dronk en bood me wat aan om te proeven iets dat hij zelf lekker vond, een alcoholvrije wijn. Nou drink ik normaal geen alcoholvrije "wijn" omdat het meestal 3x niks is, een alcoholvrije cocktail is doorgaans veel lekkerder, maar hij kwam met L'antidote en die was heerlijk, ik heb gelijk toen ik thuis kwam een doosje er van besteld.

Toen het dessert, de dessert kaart is heel simpel: diverse italiaanse kazen naar keus met wat bereidingen daarbij OF 2 soorten ijs, ijs is vers a la minute gedraaid en dat proef je ook, maar verder hele simpele kaart dus. Wij hadden geen zin meer in kaas, en gingen voor pistasche met passievrucht ijs. Met wat witte chocolade schotsen. Doordat het ijs a la minute gedraaid is heb je natuurlijk de allerbeste smaak en textuur, heerlijk, wel prijzig voor een ijsje (18 euro pp, minimaal 2 personen weer).

[ afbeelding ]

Kosten: 350 euro zonder fooi
Cijfer: 8,5

Al met al heerlijk gegeten, ik zou er denk zeker nog een keer gaan eten als het makkelijker reserveren was, waarom "maar" een 8,5 is vooral omdat prijs/kwaliteit toch (volgens mijn mening) niet helemaal in orde is, het blijft natuurlijk pizza/pasta/salade wat we kregen, en ondanks dat het allemaal super bereid is vind ik dat je met 2 voor 350 euro toch ook wel "luxer" en uitdagender kunt eten. Al met al wel een leuke ervaring, en ook leuk dat Sergio zelf aanwezig was.
Ziet er fantastisch uit!

Maar na 1,5 jaar... Hoe moet ik dat voor me zien? Je belt en ze zeggen dat ze over 1.5 jaar het eerste plekje hebben?
pi_204451097
Nee het werkt geloof ik in slots: ze nemen op een bepaalde dag - net zoals The Jane - voor de komende drie maanden reserveringen aan. Wij hebben het zelf geprobeerd maar daarna uit handen gegeven aan de concierge service van ING en na 1,5 jaar kregen we overwacht bericht dat ze op een bepaalde dinsdag een reservering hebben kunnen bemachtigen, voor max 2 personen en op een bepaalde tijd.
  Moderator zaterdag 16 april 2022 @ 09:34:26 #67
5428 crew  miss_sly
pi_204451578
quote:
0s.gif Op donderdag 14 april 2022 18:56 schreef stavromulabeta het volgende:
En misschien kan iemand dit lijstje https://forum.fok.nl/topic/2481440/restaurantreviews.html bijwerken?

(Wil ik ook wel doen als ik weet hoe het moet)
^O^
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
  zaterdag 16 april 2022 @ 11:40:32 #68
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_204452471
quote:
7s.gif Op zaterdag 16 april 2022 09:34 schreef miss_sly het volgende:

^O^
Ik mis er nog wel een heel stel?
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator zaterdag 16 april 2022 @ 12:02:17 #69
5428 crew  miss_sly
pi_204452614
quote:
7s.gif Op zaterdag 16 april 2022 11:40 schreef golfer het volgende:

[..]
Ik mis er nog wel een heel stel?
Dat weet ik zo niet, heb niet het hele topic doorgelopen. Vanaf welke post moeten ze nog toegevoegd? Dan doe ik dat later even.
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
  zaterdag 16 april 2022 @ 12:12:54 #70
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_204452678
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2022 12:02 schreef miss_sly het volgende:

Dat weet ik zo niet, heb niet het hele topic doorgelopen. Vanaf welke post moeten ze nog toegevoegd? Dan doe ik dat later even.
Ergens vanaf het vorige topic en dan vanaf golfer in CUL / Van sterrentent tot snackbar, waar heb jij gegeten? #29 (september 2020)
En de reviews staan op cijferbeoordeling, dus die laatste die jij in Utrecht toevoegde moet ergens in Utrecht bovenaan komen met een 9,5.
Veel succes ermee.
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 16 april 2022 @ 12:44:00 #71
371137 Sardu
Sardumasochism
pi_204452882
quote:
0s.gif Op donderdag 14 april 2022 17:58 schreef stavromulabeta het volgende:

[..]
Waar?
Restaurant Maeve, Utrecht

Wat at je?
Het 6-gangen menu.

Ik vraag me nog steeds af wat de caviaar-achtige bolletjesplant in het kruidenbuiltje bij de asperges was.

Dat is Moai caviar.

https://www.koppertcress.com/en/producten/moai-caviar

Heerlijk zilt inderdaad.
I love coffee in a cup,
little fuzzy pups,
bourbon in a glass,
and grass!
pi_204454305
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2022 12:02 schreef miss_sly het volgende:

[..]
Dat weet ik zo niet, heb niet het hele topic doorgelopen. Vanaf welke post moeten ze nog toegevoegd? Dan doe ik dat later even.
Dat staat in de OP van het reviewtopic :)
Spoilers!
  zondag 17 april 2022 @ 12:10:28 #73
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_204462455
Wanneer: 16-4-2022
Waar: Bistrobar Indonesia, Haarlem
Wat:
Al toen dit restaurant net open was in oktober 2017 bezocht en er een recensie over geschreven.
De toenmalige chef Agus Harmawan werkt er niet meer en de chefkok is tegenwoordig Ted van der Fits.
Nog wel hetzelfde concept: modern Indonesian cuisine. Op de kaart staan authentieke Indonesische gerechten naast Indo streetfood en een paar rijsttafels. Maar ook Balinese taco’s en een satéproeverij van de grill.
Je kunt naast de rijsttafels ook kiezen voor het 5-gangen verrassingsmenu van de chef of a la carte eten.
Wij kozen voor a la carte.

Bij binnenkomst kregen we, net als 5 jaar geleden, een mandje met kroepoek en emping met daarbij een lekker dipsaus. Ook nu kozen we voor een flesje IJwit met een fles bruisend water erbij.



Vooraf:

Blues had gekozen voor saté van geroosterd buikspek met ketjapsaus.


Voor mij de weer overheerlijke geroosterde saté van geit met ketjapsaus.

Hoofdgerechten:
We namen elk 2 hoofdgerechtjes.
Voor Blues:

Ikan Kuning. Tartaar van tonijn met een Indonesische tomatensalsa op kokos "sushirijst" met salie en piment mayo.
en

Terong Engah. Gepofte aubergine in Indonesische kruidenpasta.

Voor mij:

Babi Udang. Een soort surf&turf: langzaam gegaard buikspek met een pittige torpedo-garnaal, gebrande avocado met jus van garnalen, rode pepers en sereh.
en

Ayam Mantega. Op de huid gebakken maïskip, gelakt met kruidige ketjapboter met een "lolly" van pittige kip, zwarte knoflookcrème, gevogelte jus en ingelegde pepers en rode ui.

Alles was heel erg lekker en het leek allemaal iets verfijnder en nog hoger op smaak dan in 2017. Duidelijke vooruitgang dus.

Kosten: inclusief drankjes, (in mijn ogen te duur: want een flesje IJwitbier kost 5,50 en een fles water kost ook 5,50) waren we 87 euro kwijt.

Cijfer: 8,5/10
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator / Redactie Sport zondag 17 april 2022 @ 12:20:07 #74
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_204462549
Vier jaar geleden voor het laatst gegeten. Erg lekker toen en idd volgens mij toen ook al aan de prijs.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_204479856
Ziet er lekker uit, voor die prijs ook acceptabel vind ik. Jammer dat hier in de buurt niet zoiets zit.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')