Precies. Maar dan moet een review van een snackbar wel een echte review zijn en de foto's zelfgenomen. Er komt hier wel vaker een review van een shoarmazaak ofzo voorbij en dat moet gewoon kunnen.quote:Op zondag 1 oktober 2017 18:28 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Misschien moet het gewoon een leuke mix zijn. Van de zwaar serieuze foodgawkers tot zij die e.e.a. niet heel erg serieus nemen. Dat is het vertrouwde mengsel wat Fok! tot 18-jarige puber heeft gemaakt. Slechts weinig site's kunnen daarop bogen. Die losse mix waar vrijwel alles kan vind ik woestaantrekkelijk. Dat het kan met een beetje humor, niet al te serieus.
De diehards in een topic mogen best een bietje geprikkeld worden. Dat houdt ze scherp en jong van geest. Erg belangrijk.
Nee Krak, neequote:Op zondag 1 oktober 2017 19:15 schreef krakkemieke het volgende:
Het komt er m.i. op neer dat wij graag de Tartaar van langoustine / haringkaviaar / tiger's milk van kokkels /kokkels/ mango rode biet / watermeloen / koriander / pimenta biquinho / avocado.
Willen hebben maar dan zonder de echte prijs daarvoor te betalen.
Dat vraag ik wel eens af.
Wat nee? Ik zit niet op die gerechten te wachten.....quote:
Helemaal mee eens!quote:Op zondag 1 oktober 2017 19:20 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Precies. Maar dan moet een review van een snackbar wel een echte review zijn en de foto's zelfgenomen. Er komt hier wel vaker een review van een shoarmazaak ofzo voorbij en dat moet gewoon kunnen.
Je conclusie heeft niks met dit topic te maken en er is zoals gewoonlijk weer geen touw aan vast te knopenquote:Op zondag 1 oktober 2017 19:22 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Wat nee? Ik zit niet op die gerechten te wachten.....
Huh?quote:Op zondag 1 oktober 2017 19:15 schreef krakkemieke het volgende:
Het komt er m.i. op neer dat wij graag de Tartaar van langoustine / haringkaviaar / tiger's milk van kokkels /kokkels/ mango rode biet / watermeloen / koriander / pimenta biquinho / avocado.
Willen hebben maar dan zonder de echte prijs daarvoor te betalen.
Dat vraag ik wel eens af.
Ze vindt je een uitzuiger omdat je niet de volle mep betaaltquote:
Ze herhaalt een deel uit een post van een ander. Die ander vond dat blijkbaar.quote:Op zondag 1 oktober 2017 20:19 schreef Molo het volgende:
Ze vindt je een uitzuiger omdat je niet de volle mep betaalt
Het is Krak, maar ging volgens mij over je restaurantweek gebeurenquote:Op zondag 1 oktober 2017 20:21 schreef golfer het volgende:
[..]
Ze herhaalt een deel uit een post van een ander. Die ander vond dat blijkbaar.
Er gaat volgens mij iets fout met deze quote. De tekst was (dacht ik) van mij.quote:
Wauw, wat ben jij een partij zuur zeg. Gadverdammequote:Op zaterdag 30 september 2017 22:57 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Volgens mij past dit meer in het wat eet je nu topic.
Als je te lui bent om te schrijven waar en wat het was, wat het kostte en hoe het smaakte.
Met foto's van een ander. Echt. Hoe sneu ben je dan?
Je bent selluf zuur.quote:Op maandag 2 oktober 2017 10:01 schreef renwan het volgende:
[..]
Wauw, wat ben jij een partij zuur zeg. Gadverdamme
Zelf niet geweest, maar ik hoor hele goede dingen over restaurant De Haan. Restaurant zonder bediening (!) en energieke jonge kok. Zie voor meer info over het concept http://www.restaurantdehaan.nl/hoe-werkt-het.htmlquote:Op donderdag 12 oktober 2017 09:29 schreef De_Hertog het volgende:
Lees hier vaak mee (en al twee keer een halve review geschreven maar toch niet afgemaakt ) maar aangezien hier veel ervaring met Nederlandse restaurants zit: iemand een leuke tip in Groningen? Keuken maakt minder uit, liever niet Italiaans maar verder niet op zoek naar iets specifieks. Gewoon goede kwaliteit, tikje bijzonder en als het even kan ook leuke sfeer .
Ah, misschien had ik er even bij moeten zeggen dat het voor komend weekend is. Dat restaurant klinkt inderdaad erg leuk, maar zit vol tot ergens in januari..quote:Op donderdag 12 oktober 2017 09:46 schreef Inbox4me het volgende:
[..]
Zelf niet geweest, maar ik hoor hele goede dingen over restaurant De Haan. Restaurant zonder bediening (!) en energieke jonge kok. Zie voor meer info over het concept http://www.restaurantdehaan.nl/hoe-werkt-het.html
quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |