SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op dinsdag 4 oktober 2022 12:18 schreef Blues het volgende:
Ook weer mooie gerechten
Ik had wel een associatie met die sigaar in het ijs
quote:Op dinsdag 4 oktober 2022 12:18 schreef Blues het volgende:
Ook weer mooie gerechtenBraadappel. Een Duits klassieker.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
Zijn die borden nou zo groot of die gerecjten zo klein? Dat viel me vooral op bij de zalm overigens, misschien niet handig gepresenteerd? Daarnaast viel ik ook over de beschadiging op foto van de "bloempot" bij de panja puri, noem me een snobquote:Op dinsdag 4 oktober 2022 20:28 schreef anndb het volgende:
Waar: Hofstede de Blaak, Tilburg
Al met al heeeeerlijk gegeten, cijfer 9,5/10
Pani puri, bijnaquote:Op dinsdag 4 oktober 2022 20:28 schreef anndb het volgende:
Waar: Hofstede de Blaak, Tilburg
Wanneer: vanavond
Wat:
Wij eten graag vroeg en had zin in wat lekkers, ik dacht ik probeer eens last minute te reserveren bij de hofstede, 9/10 keer als ik last minute bel zitten ze vol maar er was nog plek. Toen we weg gingen waren alle tafels bezet wel trouwens en dat voor een dinsdag.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Eerste amuse was een gel van mossel met mousse van mosterd en picalilly met gepofte rijst:
[ afbeelding ]
Hierna panja puri (als ik het goed schrijf) met zalm:
[ afbeelding ]
Steak tartare in een rolletje van gerijpt rundsvlees met krokante brioche en biet met geitenkaas:
[ afbeelding ]
Varkenswang met buikspek:
[ afbeelding ]
Zalm:
[ afbeelding ]
Braam chocolade gember munt:
[ afbeelding ]
Kaas, brie, een die ik niet meer weet, gorgonzola picante, oude remeker:
[ afbeelding ]
Al met al heeeeerlijk gegeten, cijfer 9,5/10
quote:Op dinsdag 4 oktober 2022 21:01 schreef Cat-astrophe het volgende:
Ik ging vanavond ook uit eten.
Op het menu:
[ afbeelding ]
Pompoensoep met kokos, pitjes en wat koriander
[ afbeelding ]
Hachee met een Indisch tintje en rode kool stamppot
[ afbeelding ]
Yoghurt, geconfijte sinaasappel, speculaas en slagroom
Waar at ik dit?
[ afbeelding ]
Mooi initiatief door het hele land heen.
Hun missie: mensen met elkaar verbinden, contact leggen, eenzaamheid verminderen. Omdat eten verbindt is de link snel gelegd en op diverse plaatsen kookt een professionele kok, samen met diverse vrijwilligers elke week een driegangenmenu wat gezamenlijk aan grote tafels genuttigd wordt.
Kosten: normaal 7,50 euro.
Voor mij was het gratis, ik was uitgenodigd voor een informatief praatje, zo net voor het eten.
De soep was geweldig, lekker romig en pompoen en kokos past prima.
Hachee was goed op smaak, had duidelijk al uuuuuren geprutteld![]()
En de toet was verrassend lekker, normaal houd ik niet zo van de combi yoghurt en sinaasappel. Misschien dat de speculaas het samen bracht.
Cijfer: 10/10!
Geen cijfer vermeld. Moet deze wel opgenomen in het overzicht?quote:Op donderdag 22 juli 2021 09:33 schreef Cat-astrophe het volgende:
Ik vond het na 73 dagen toch zinvol te reageren
Want ik ging uit eten.
En wel hier https://smakenrad.nl/
[ afbeelding ]
Maximaal 5 mensen in een gondel en dan een uur of twee rondjes draaien tijdens je diner, Er zijn ook lunch- borrel en andere arrangementen. Drankjes bestellen via je telefoon (die vervolgens vergeten werden dus DORST toen we eruit kwamen)
View
[ afbeelding ]
Voor
[ afbeelding ]
Gepekelde zalm met veel groen. Smaakvol en fris.
Hoofd
[ afbeelding ]
Kabeljauw met diverse groenten, lekker stevig gebakken. Erbij frietjes.
Na
[ afbeelding ]
Chocoladetaartje
View
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ervaring:
Leuk om te doen!
Het eten is niet bijzonder, gewoon een goed, slim menu wat met een goede prep prima in de tijdelijke keuken klaargemaakt kan worden.
Qua procedure kan het beter. We hadden om 19.30 uur gereserveerd, zaten 40 minuten later pas in de gondel. Eerste drankje bestel je bij de incheck en wordt, met je voorgerecht, geserveerd als je instapt. Pin was stuk dus vriendelijk verzoek van hen om dat na afloop af te rekenen. Tweede drankje besteld en betaald via de telefoon maar werd niet geserveerd. Oeps… vergeten…. Dat werd dus drinken op hun terras.
Toen we het nagerecht (ter plekke te bestellen) en de daarbij behorende drankjes wilden afrekenen stonden de drankjes niet op de rekening, we voelden ons niet geroepen die te corrigeren.
Verder vriendelijk personeel, goed tempo in de gerechten, steeds wisselende uitzichten, zwaaien naar de buren in hun bakkie… leuk concept!
quote:Op dinsdag 4 oktober 2022 21:37 schreef miss_sly het volgende:
Ik ben verder aan het aanvullen in het recensietopic, en ik kwam deze recensie tegen:
Dat ziet er goed uitquote:Op dinsdag 4 oktober 2022 20:28 schreef anndb het volgende:
Waar: Hofstede de Blaak, Tilburg
Wanneer: vanavond
Wat:
Wij eten graag vroeg en had zin in wat lekkers, ik dacht ik probeer eens last minute te reserveren bij de hofstede, 9/10 keer als ik last minute bel zitten ze vol maar er was nog plek. Toen we weg gingen waren alle tafels bezet wel trouwens en dat voor een dinsdag.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Eerste amuse was een gel van mossel met mousse van mosterd en picalilly met gepofte rijst:
[ afbeelding ]
Hierna panja puri (als ik het goed schrijf) met zalm:
[ afbeelding ]
Steak tartare in een rolletje van gerijpt rundsvlees met krokante brioche en biet met geitenkaas:
[ afbeelding ]
Varkenswang met buikspek:
[ afbeelding ]
Zalm:
[ afbeelding ]
Braam chocolade gember munt:
[ afbeelding ]
Kaas, brie, een die ik niet meer weet, gorgonzola picante, oude remeker:
[ afbeelding ]
Al met al heeeeerlijk gegeten, cijfer 9,5/10
Morbierquote:Op dinsdag 4 oktober 2022 20:28 schreef anndb het volgende:
Waar: Hofstede de Blaak, Tilburg
Wanneer: vanavond
Wat:
Wij eten graag vroeg en had zin in wat lekkers, ik dacht ik probeer eens last minute te reserveren bij de hofstede, 9/10 keer als ik last minute bel zitten ze vol maar er was nog plek. Toen we weg gingen waren alle tafels bezet wel trouwens en dat voor een dinsdag.
Kaas, brie, een die ik niet meer weet, gorgonzola picante, oude remeker:
afbeelding ]
Al met al heeeeerlijk gegeten, cijfer 9,5/10
Geen ster, wel bib gourmand.quote:Op dinsdag 4 oktober 2022 21:28 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Pani puri, bijna
Was dit een sterrentent? Heerlijke gerechten allemaal
Sja ik had vorige keer zelf wagyu besteld maar nu een gewoon stuk argentijns vlees. De eigenaar wou echter omdat we terug kwamen een goed gebaar maken wat goed bedoeld is natuurlijk.quote:Op woensdag 12 oktober 2022 20:14 schreef Nielojram75 het volgende:
Oh, wat zonde.. Zo'n lekker stuk vlees met saus bedekken....
Blijft een top tent inderdaad, alleen soms lastig last minute te reserveren wat ik ook wel snap.quote:Op woensdag 12 oktober 2022 20:29 schreef NoCigar het volgende:
[..]
Na meer dan tien bezoeken nog nooit echt teleurgesteld daar.
Ik woon er 1 minuut lopen vandaan maar ben er nog nooit wezen eten! Toch maar eens reserveren!quote:Op dinsdag 4 oktober 2022 20:28 schreef anndb het volgende:
Waar: Hofstede de Blaak, Tilburg
Wanneer: vanavond
Wat:
Wij eten graag vroeg en had zin in wat lekkers, ik dacht ik probeer eens last minute te reserveren bij de hofstede, 9/10 keer als ik last minute bel zitten ze vol maar er was nog plek. Toen we weg gingen waren alle tafels bezet wel trouwens en dat voor een dinsdag.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Eerste amuse was een gel van mossel met mousse van mosterd en picalilly met gepofte rijst:
[ afbeelding ]
Hierna panja puri (als ik het goed schrijf) met zalm:
[ afbeelding ]
Steak tartare in een rolletje van gerijpt rundsvlees met krokante brioche en biet met geitenkaas:
[ afbeelding ]
Varkenswang met buikspek:
[ afbeelding ]
Zalm:
[ afbeelding ]
Braam chocolade gember munt:
[ afbeelding ]
Kaas, brie, een die ik niet meer weet, gorgonzola picante, oude remeker:
[ afbeelding ]
Al met al heeeeerlijk gegeten, cijfer 9,5/10
Dat en je bent ook met een goed gevulde maag huiswaarts gegaan denk ik, ziet er erg goed uitquote:
Hoe lang zit er tegenwoordig tussen de gangen? Laatste keer dat ik we was kwamen we om 5 uur binnen en gingen om 12 uur buiten.quote:Op zondag 23 oktober 2022 14:40 schreef Ace1 het volgende:
Monarh* ,Tilburg
We begonnen met een glas champagne en een 3 tal amuzes, vervolgens een 5 gangen diner met een half wijn arrangement. Een van de amuzes niet op de foto zo te zien.
Gerookt yoghurt ijs met rode biet
[ afbeelding ]
Gevulde eitjes
[ afbeelding ]
Oester
[ afbeelding ]
Sous vide gegaarde heilbot in schuim
[ afbeelding ]
Paling en varkenshiel
[ afbeelding ]
2 bereidingen van wild
[ afbeelding ]
Dessert van mango en passievrucht
[ afbeelding ]
De gerechten waren allemaal erg mooi van smaak. De dessertwijn vond ik smerig.
Sfeer was erg ontspannen.
Prijs: tegen de 400 euro voor 2 personen
Cijfer: 8.5
Is dat lang geleden? Ik heb het wel eens vaker gehoord dat alles irritant lang duurde bij wijze van beleid, maar dat is ook weer lang geleden.quote:Op maandag 24 oktober 2022 10:32 schreef anndb het volgende:
[..]
Hoe lang zit er tegenwoordig tussen de gangen? Laatste keer dat ik we was kwamen we om 5 uur binnen en gingen om 12 uur buiten.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |