abonnement Unibet Coolblue
pi_201352362
In het verstikkende geweld van de voorrondes in de Champions League moest PSV het veld ruimen tegen Benfica. Efficiënt zijn in de afwerking is cruciaal op het hoogste niveau, anders is het wieberen. Sinds dit seizoen is het echter geen enorme straf om door te stromen in de Europa League. Waar er vroeger 12 poules waren, zijn er nu weer acht en is de overgebleven kwaliteit dankzij een derde Europees toernooi veel beter. Een sterk verminderde kans op tripjes naar het Oostblok; meer the best of the rest. En dat is serieus gemeend: AS Monaco, Real Sociedad en dan zwakke broeder Sturm Graz. Monaco heeft een wat mindere seizoensstart in de Ligue 1; Real Sociedad is al twee jaar klant in de Spaanse subtop. AZ had de Spanjaarden uit kunnen schakelen, ware het niet dat ze in de week na Slotgate af gingen bij een al uitgeschakeld Rijeka. Met Gakpo, Madueke en Götze hoeft PSV niet te wanhopen.

Hoewel de uitschakeling tegen Benfica een bittere pil was voor PSV hebben de mannen van Schmidt een uitstekende seizoensstart achter de rug. Ze laten zien hun tegenstanders te kunnen overrompelen met intense druk, kunnen lelijk spelen als het moet en hebben een gevarieerde aanval om aan doelpunten te komen. Kun je Gakpo, Madueke, Götze, Zahavi opstellen, kan PSV met Vertessen, Doan, Bruma en wellicht straks Carlos Vinicius ook opeens verse benen brengen die tactisch sterk zijn en hun doelpunten meepikken. Centraal achterin lijkt de komst van André Ramalho wel een verschilmaker; hij is ervaren met het Red Bull-systeem, coacht, herkent situaties snel waar hij moet ingrijpen en kan ook bij standaardsituaties dreigend zijn. Sangaré helpt in defensief opzicht ook uitstekend mee op het middenveld. Dat hij een balletje soms wat minder goed aanneemt moet je voor lief nemen.



Real Sociedad staat inmiddels sinds eind 2018 onder leiding van Imanol Alguacil. De clubman is al tien jaar actief binnen de club; als jeugdtrainer, coach van het B-team (Sanse), een enkele keer als interim en nu al geruime tijd als hoofdcoach. De bescheiden 50-jarige Bask heeft la Real inmiddels gevormd tot een attractief voetballend geheel dat ook zonder bal wedstrijden uitstekend kan domineren. De ideale mix is de zee talent van de jeugdopleiding Zubieta, ervaren capabele voetballers van buitenaf en opwindend jong talent in Europa. Hoewel sinds de zomer van 2020 David Silva wel de speler is die dit team naar serieus grotere hoogten kan tillen. El Mago blijft te allen tijde rustig aan de bal in de kleine ruimte, ook in lastige duels. Zijn aanwezigheid is net als eerder huurling Ødegaard een belangrijke voorwaarde om tegenstanders kapot te kunnen spelen. Zonder de aanwezigheid van een spelmaker kunnen ze tactisch sterk zijn, maar dan moeten ze alsnog harder werken om hun opponent omver te krijgen.

Bijna drie jaar Imanol heeft gezorgd voor ieder seizoen verbetering in prestaties: in 2018/19 eindigden ze 9e, in 2019/20 eindigden ze zesde en in 2020/21 werd een vijfde plaats bereikt tevens een uitgestelde Copa Del Rey-finale gewonnen. Gezien de sterkte van de Spaanse top-4, de aanwezigheid van concurrentie als Villarreal en de eigen 'kwaaltjes' in de selectie zal het een uitdaging worden om de prestaties te verbeteren. De kwaaltjes van Real Sociedad kwamen vorig seizoen naar boven na speelronde 10. La Real was een swingend geheel tot daarvoor; met 7 winstpartijen, 2 gelijke spelen en 1 verlies kenden ze een voortreffelijke seizoensstart. Iedereen was fit, tegenstanders werden kapotgespeeld en de adem ontnomen. Na Cádiz-uit (22 november 2020, 0-1 winst) begonnen spelers als David Silva en Mikel Oyarzabal te kwakkelen met hun fitheid; er werd daarna in de Liga tot voor speelronde 22 maar één keer gewonnen. Specifieke kwaliteiten ontbraken ondanks een brede selectie; weg was het ritme, de pausa en de stroom aan goals. Dat toont het punt eigenlijk aan: als iedereen fit is, is Real Sociedad een opzwepende machine, wanneer niet iedereen fit is wordt het zienderogen wat minder. Richting donderdag lijkt (buiten langdurig afwezige linksbacks Rico en Monreal) Ander Barrenetxea de enige afwezige wegens 'acute lage rugpijn'. De 19-jarige linksbuiten loopt al een tijdje mee bij de hoofdmacht, maar was het seizoen best goed begonnen. Een sterke invalbeurt bij Barça v Real Sociedad (4-2) leverde hem een basisplaats op boven Portu en Januzaj.

Imanol Alguacil wil nog wel eens wat wijzigen/rouleren in zijn basiself, maar momenteel lijkt het volgende waarschijnlijk als basiself:

Remiro
Gorosabel - Aritz - Le Normand - Aihen
Silva - Zubimendi - Merino
Portu - Isak - Oyarzabal

Waar ik al het belang van de spelmaker David Silva, hij is gewoon fit, onderstreepte zijn er natuurlijk meer magiërs. Mikel Merino is een andere sterkhouder op het middenveld. Met enige regelmaat verschijnt deze 25-jarige controleur in de Spaanse selectie. Niet de meest defensieve middenvelder; maar technisch en fysiek sterk waarbij hij ook in de 16 kan arriveren. Waar David Silva wegen baant door de drukte, is Merino meer van het intellect en de passes. Een middenvelder die nog altijd een stapje hogerop zou moeten kunnen.

Iedereen kent uiteraard Alexander Isak. De behendige lange spits wil nog wel eens tegenvallen onder hoge druk, maar hij heeft alles wat je verlangt: werk zonder bal, fysieke kracht, technisch in de kleine ruimte formidabel en biedt mogelijkheden voor het team om aan te sluiten. Bij zijn komst in 2019 had hij nog te maken met Willian José, maar die heeft hij na anderhalf jaar vakkundig naar de uitgang gedreven. La Real wist na zijn sterke EK Isak te binden tot 2026. Hij is bestemd voor grotere hoogten, maar nog een jaartje Anoeta en volwassener worden is heel goed voor hem.

Don Mikel Oyarzabal loopt al sinds 2015/16 mee in de hoofdmacht, maar is nog pas 24. Een speler met een bomvolle rugzak en toch nog relatief jong. De multifunctionele aanvaller doet van alles wat; aan de buitenkant spelen, valse spits zijn, als 10 spelen. Hij is fysiek sterk, behendig in de drukte, scoort en is ook nuttig bij standaardsituaties. De afgelopen twee seizoenen kwam hij braaf aan betrokkenheid bij 40 goals en staat dit seizoen ook alweer op 4 goals.

Oyarzabal, Isak, Merino, Silva. Het zijn samen met keeper Remiro en centrale verdedigers Aritz en Le Normand de namen die je kunt dromen. Daarbuiten schroomt Imanol niet te rouleren; Zubimendi, Guevara als controleurs // Portu, Januzaj, Barrenetxea, Lobete (en andere jeugd) als buitenspelers // aanwinst Sorloth als optie achter Isak // Zaldua als back-up voor rechtsback Gorosabel // linksback AIhen had met de aanwezigheid van Monreal en Rico eigenlijk al weg moeten zijn, maar door blessures doorstond hij de tand des tijds.

Real Sociedad werd op de openingsdag nog, ondanks een kleine comeback, weggepoetst door FC Barcelona met 4-2. Daarna wonnen ze drie keer met een clean sheet: 1-0 tegen een agerend Rayo, 1-0 tegen Levante, 2-0 op bezoek bij Cádiz. De les is; wees Real Sociedad voor. Rayo had als promovendus wat pech met dit openingsschema, maar groeiend in het seizoen zou hun stijl een vervelend tussendoortje kunnen zijn voor de Basken.

Waar voor PSV in mijn ogen het te halen is, is tegenover de backs. Door het centrum weet Real Sociedad meestal goed tegenstanders weg te houden, maar met de aanvalsdrift van Gorosabel en de ietwat mindere Aihen op links zou er met Gakpo en Madueke als troeven iets mogelijk moeten zijn. Op voorwaarde dat PSV zonder Sangaré wel grip kan houden op het middenveld. Tegen Real Sociedad pressen is altijd beter dan jezelf laten opsluiten, want dan word je automatisch speelbal.

Meest recente wedstrijd

Mijn favoriete Real Sociedad-momenten van het afgelopen jaar

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Donderdag 16 september 21:00 PSV v Real Sociedad te Eindhoven.

[ Bericht 1% gewijzigd door El-Stinho op 14-09-2021 13:54:35 ]
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_201352886
Ik had graag van een zeer bekende PSV-supporter en tevens VBL-user op dit forum zijn altijd doordachte analyse hieromtrent gelezen.

Dan heb ik het niet over TS.
pi_201352928
Reeks aangemaakt.
pi_201352938
quote:
14s.gif Op dinsdag 14 september 2021 13:42 schreef Lenny_Leonard het volgende:
Reeks aangemaakt.
De like gaat naar Lenny. @GGMM
  Forum Admin dinsdag 14 september 2021 @ 13:45:19 #5
35723 crew  GGMM
pi_201352971
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 september 2021 13:43 schreef Zipportal het volgende:

[..]
De like gaat naar Lenny. @:GGMM
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  Moderator dinsdag 14 september 2021 @ 13:49:32 #6
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201353028
Mooie OP eindelijk weer eens van ons aller Stijn.

@El-Stinho schoonheidsfoutje in de 2e alinea, daar staat 2x Madueke.
What can change the nature of a man?
pi_201353036
Ik heb het idee dat de OP geschreven is door een user met een specifieke clubvoorkeur. :o
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  FOK!fotograaf dinsdag 14 september 2021 @ 13:53:39 #8
842 Zorro
Z
pi_201353080
Het is me wat. Het is nog niet begonnen en ze hebben de poule's al door elkaar gehusseld. Gekkenhuis.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_201353085
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 september 2021 13:49 schreef Coco het volgende:
Mooie OP eindelijk weer eens van ons aller Stijn.

@:El-Stinho schoonheidsfoutje in de 2e alinea, daar staat 2x Madueke.
Aangepast.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_201353103
quote:
6s.gif Op dinsdag 14 september 2021 13:53 schreef Zorro het volgende:
Het is me wat. Het is nog niet begonnen en ze hebben de poule's al door elkaar gehusseld. Gekkenhuis.
Ik zit helemaal met mijn hoofd bij Napoli - Real Sociedad - AZ van vorig jaar ;(.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  FOK!fotograaf dinsdag 14 september 2021 @ 13:55:03 #11
842 Zorro
Z
pi_201353106
Ik hoop wel dat Napoli en Monaco zelf ook weten dat ze nu in een andere poule zitten.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_201353143
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 september 2021 13:50 schreef Mexicanobakker het volgende:
Ik heb het idee dat de OP geschreven is door een user met een specifieke clubvoorkeur. :o
Laat ik stellen dat ik momenteel over Atlético en Real Sociedad het meest kwijt zou kunnen. Op de een of andere manier kijk ik daar wel het geconcentreerdst naar.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_201353246
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 september 2021 13:50 schreef Mexicanobakker het volgende:
Ik heb het idee dat de OP geschreven is door een user met een specifieke clubvoorkeur. :o
@fetX en ik juichen ook voor Real Sociedad


IsakGod
pi_201353260
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 september 2021 14:03 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]
@:fetx en ik juichen ook voor Real Sociedad

IsakGod
Ik juich niet voor Real Sociedad. :o
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_201353489
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 september 2021 14:03 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]
@:fetx en ik juichen ook voor Real Sociedad

IsakGod
Tilburgers zijn altijd al een beetje nep-Brabanders geweest. Afvoerputje van Brabant
  Forum Admin dinsdag 14 september 2021 @ 14:25:48 #16
35723 crew  GGMM
pi_201353502
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 september 2021 14:05 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]
Ik juich niet voor Real Sociedad. :o
Wat kinderachtig!
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_201356345
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 september 2021 14:05 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]
Ik juich niet voor Real Sociedad. :o
Wat vreemd, je bent toch Spaans :?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 14-09-2021 17:50:31 ]
pi_201356377
2-4.
pi_201358100
3-0 kom op
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 17:42:26 #20
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201386802
What can change the nature of a man?
pi_201386868
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 september 2021 14:03 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]
@:fetx en ik juichen ook voor Real Sociedad
@De_Kraam , @onlogisch en ik juichen mee.
pi_201386887
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 17:42 schreef Coco het volgende:
Oeh zin in.

@:Lange_lans
@:El-stinho
Wordt een pittige.
  donderdag 16 september 2021 @ 18:04:28 #23
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_201387088
Dit is een leuk affisje, nieuwsgierig naar Sociedad. Vorig seizoen beide potten van AZ gezien, die werden uit toen he-le-maal dronken getikt. Enorm van genoten toen. In het thuisduel konden ze zeer aardig meekomen.
pi_201387432
5-0, 5 keer Haller denk ik
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_201388368
Drommel; Mwene, Ramalho, Obispo, Max; Van Ginkel, Götze, Boscagli; Madueke, Zahavi, Gakpo
  Forum Admin donderdag 16 september 2021 @ 20:00:55 #26
35723 crew  GGMM
pi_201388773
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 19:45 schreef Dj_Day-V het volgende:
Drommel; Mwene, Ramalho, Obispo, Max; Van Ginkel, Götze, Boscagli; Madueke, Zahavi, Gakpo
Zeg het maar Davy
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 20:25:43 #27
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201389292
What can change the nature of a man?
pi_201389293
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 20:00 schreef GGMM het volgende:

[..]
Zeg het maar Davy
Het maar
pi_201389301
quote:
Bedankt Hans :)
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 20:26:35 #30
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201389306
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 20:26 schreef Dj_Day-V het volgende:

[..]
Bedankt Hans :)
Waar is het plaatje :?
What can change the nature of a man?
  Forum Admin donderdag 16 september 2021 @ 20:29:58 #31
35723 crew  GGMM
pi_201389387
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 20:25 schreef Dj_Day-V het volgende:

[..]
Het maar
Ik vraag jou nooit meer wat!!
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_201389464
quote:
pi_201389667
AadGod
Oh.
  donderdag 16 september 2021 @ 20:46:45 #34
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_201389689
Valentijn :')
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 20:48:11 #35
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201389726
Schmidted
What can change the nature of a man?
pi_201389729
Ja of course
pi_201389773
Goede films weer op Veronica.
Oh.
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 20:51:42 #38
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201389781
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 20:51 schreef JR-Style-93 het volgende:
Goede films weer op Veronica.
Dr No nu op RTL7

Kunnen we naar schakelen bij 'dit is gespeeld'
What can change the nature of a man?
pi_201389803
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 20:51 schreef Coco het volgende:

[..]
Dr No nu op RTL7

Kunnen we naar schakelen bij 'dit is gespeeld'
Dan val je meteen in een reclameblok van een kwartier zeker.

Nee dankje.
Oh.
pi_201389830
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 20:51 schreef Coco het volgende:

[..]
Dr No nu op RTL7

Kunnen we naar schakelen bij 'dit is gespeeld'
no no, no no no no, no no no no

  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 20:58:51 #41
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201389888
Wat was er met Silva?
What can change the nature of a man?
pi_201389922
Waar zijn alle dagjesmensen?
Oh.
pi_201389933
Alleen @Coco aanwezig van de PSV-ers
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:01:12 #44
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201389946
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:00 schreef JR-Style-93 het volgende:
Waar zijn alle dagjesmensen?
Die komen pas bij de 0-1.
What can change the nature of a man?
  FOK!fotograaf donderdag 16 september 2021 @ 21:02:00 #45
842 Zorro
Z
pi_201389959
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:00 schreef JR-Style-93 het volgende:
Waar zijn alle dagjesmensen?
Bij AZ
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_201389961
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:01 schreef Coco het volgende:

[..]
Die komen pas bij de 0-1.
Is deze wedstrijd een biertje waard?
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:02:57 #47
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201389973
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:02 schreef 3rr0r het volgende:

[..]
Is deze wedstrijd een biertje waard?
We zijn pas net onderweg.
What can change the nature of a man?
pi_201389981
quote:
6s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:02 schreef Zorro het volgende:

[..]
Bij AZ
Randers, kat in 't bakkie
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:04:11 #49
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201389988
Sociedad laat PSV uitrazen.
What can change the nature of a man?
  donderdag 16 september 2021 @ 21:04:47 #50
229935 damsco
Internetheld sinds 2008
pi_201389997
Heerenveen staat goed onder druk
  donderdag 16 september 2021 @ 21:05:14 #51
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_201390004
quote:
1s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:04 schreef damsco het volgende:
Heerenveen staat goed onder druk
Dan zal Harris Huizingh zo wel de 0-1 maken
RED ONS HENNIEGOD
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:07:33 #52
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390050
oe
What can change the nature of a man?
pi_201390051
oeh
pi_201390059
Koninklijke Maatschappij ontsnapt.
Oh.
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:09:03 #55
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390069
PSV blijft goed drukzetten.
What can change the nature of a man?
pi_201390083
Tijd voor een biertje zo. c_/
"The man who never alters his opinion is like standing water, and breeds reptiles of the mind." - William Blake, The Marriage of Heaven and Hell.
pi_201390085
Ah hier moet ik zijn jeetje
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:10:11 #58
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390092
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:09 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ah hier moet ik zijn jeetje
Waar zat je?
What can change the nature of a man?
pi_201390107
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:10 schreef Coco het volgende:

[..]
Waar zat je?
Nergens (lol)

Ik zat in MyAT al te turen naar een EL topic met PSV maar er was dus een apart topic :)
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:11:27 #60
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390121
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:10 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]
Nergens (lol)

Ik zat in MyAT al te turen naar een EL topic met PSV maar er was dus een apart topic :)
Kijk gelijk eens door wie die gemaakt is.
What can change the nature of a man?
pi_201390123
ai
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:11:42 #62
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390124
oef
What can change the nature of a man?
  FOK!fotograaf donderdag 16 september 2021 @ 21:11:59 #63
842 Zorro
Z
pi_201390129
quote:
1s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:09 schreef Salina het volgende:
Tijd voor een biertje zo. c_/
Bier uit een koffiekopje?
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_201390131
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:11 schreef Coco het volgende:

[..]
Kijk gelijk eens door wie die gemaakt is.
Like is al uitgedeeld!
pi_201390135
Happy Together!
pi_201390142
En gij Rene.
pi_201390152
Leuk topic
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:14:10 #68
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390160
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:13 schreef Oriente het volgende:
Leuk topic
We wachten rustig op Carlos.
What can change the nature of a man?
pi_201390164
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:13 schreef Zipportal het volgende:
En gij Rene.
Die dikke al gespot?
Oh.
pi_201390167
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:14 schreef Coco het volgende:

[..]
We wachten rustig op Carlos.
His wife still doesn´t believe in him
pi_201390171
quote:
6s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:11 schreef Zorro het volgende:

[..]
Bier uit een koffiekopje?
  FOK!fotograaf donderdag 16 september 2021 @ 21:15:45 #72
842 Zorro
Z
pi_201390181
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:14 schreef 3rr0r het volgende:

[..]
[ afbeelding ]
B:)B
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_201390189
quote:
6s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:11 schreef Zorro het volgende:

[..]
Bier uit een koffiekopje?
Ik drink mijn coffee vanilla oatmeal breakfast stouts altijd uit een koffiemok. Die smaken toch al half naar koffie, dusja.
"The man who never alters his opinion is like standing water, and breeds reptiles of the mind." - William Blake, The Marriage of Heaven and Hell.
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:16:37 #74
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390197
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:14 schreef 3rr0r het volgende:

[..]
[ afbeelding ]
What can change the nature of a man?
pi_201390221
Gotze _O_
pi_201390227
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:18 schreef Frozen-assassin het volgende:
Gotze _O_
Goatze
pi_201390238
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:18 schreef Frozen-assassin het volgende:
Gotze _O_
Die zit wel op voetballen ja
pi_201390244
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:14 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]
Die dikke al gespot?
Zit er niet.
pi_201390245
Drommels Drommels Drommels
pi_201390248
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:20 schreef Zipportal het volgende:

[..]
Zit er niet.
Nee klopt ik zit thuis
  donderdag 16 september 2021 @ 21:20:28 #81
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_201390253
Dit is geen best niveau
RED ONS HENNIEGOD
pi_201390272
Goed druk gezet, niks mee gedaan
pi_201390274
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:20 schreef Zipportal het volgende:

[..]
Zit er niet.
Wtf
Oh.
pi_201390278
Carlosgod
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:22:01 #85
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390279
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:21 schreef 3rr0r het volgende:
Goed druk gezet, niks mee gedaan
Nu is PSV op. Gespeeld.
What can change the nature of a man?
pi_201390285
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:20 schreef Zipportal het volgende:

[..]
Zit er niet.
Op de IC?
pi_201390287
Ik vind dit geen leuke wedstrijd.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_201390288
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:22 schreef Coco het volgende:

[..]
Nu is PSV op. Gespeeld.
De rubriek 'tweede helft is kut' is toch niet meer van toepassing dit seizoen?
Oh.
pi_201390301
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:22 schreef 3rr0r het volgende:

[..]
Op de IC?
Expert @Zipportal weet of er afgelopen week +1 fatality was in Eindhoven
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:23:15 #90
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390302
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:22 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]
De rubriek 'tweede helft is kut' is toch niet meer van toepassing dit seizoen?
Ja maar ik ben aan het indekken.
What can change the nature of a man?
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:24:10 #91
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390319
OEH
What can change the nature of a man?
pi_201390321
Oei
pi_201390324
Oehhhhh.

Lekker bier.
"The man who never alters his opinion is like standing water, and breeds reptiles of the mind." - William Blake, The Marriage of Heaven and Hell.
pi_201390348
OEHHH
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:25:18 #95
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390350
PSV ontsnapt.
What can change the nature of a man?
pi_201390351
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:23 schreef Coco het volgende:

[..]
Ja maar ik ben aan het indekken.
Wil je dat niet meer doen.
Oh.
  FOK!fotograaf donderdag 16 september 2021 @ 21:25:22 #97
842 Zorro
Z
pi_201390354
Oeh
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  donderdag 16 september 2021 @ 21:25:47 #98
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_201390356
PSV ontsnapt
pi_201390362
Jammer dat David Silva is afgehaakt.
pi_201390366
Op basis van laatste kwartier zie ik PSV dit niet winnen
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:26:47 #101
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390372
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:26 schreef Frozen-assassin het volgende:
Op basis van laatste kwartier zie ik PSV dit niet winnen
En het eerste kwartier?
What can change the nature of a man?
pi_201390382
Oh AZ staat voor.
Oh.
pi_201390384
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:26 schreef Coco het volgende:

[..]
En het eerste kwartier?
Gelijkspelletje
  FOK!fotograaf donderdag 16 september 2021 @ 21:27:12 #104
842 Zorro
Z
pi_201390386
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:26 schreef Frozen-assassin het volgende:
Op basis van laatste kwartier zie ik PSV dit niet winnen
Hoe weet je dat nou, het laatste kwartier is nog lang niet aangebroken.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:27:32 #105
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390393
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:27 schreef JR-Style-93 het volgende:
Oh AZ staat voor.
Kijkt er iemand dat?
What can change the nature of a man?
pi_201390395
quote:
6s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:27 schreef Zorro het volgende:

[..]
Hoe weet je dat nou, het laatste kwartier is nog lang niet aangebroken.
|:)
pi_201390400
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:27 schreef JR-Style-93 het volgende:
Oh AZ staat voor.
Niet meer
pi_201390402
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:27 schreef Coco het volgende:

[..]
Kijkt er iemand dat?
Nee die zullen wel weer alleen op janlul.com te zien zijn.
Oh.
  FOK!fotograaf donderdag 16 september 2021 @ 21:28:22 #109
842 Zorro
Z
pi_201390405
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:27 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]
Nee die zullen wel weer alleen op janlul.com te zien zijn.
Bij Jan Joost van Gangsteren, maar dat is net zoiets.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:28:58 #110
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201390417
-O-

Ik schakel net in. PSV nog niet achter.

Erg jammer
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_201390432
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:27 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]
Niet meer
Dat was snel.
Oh.
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:30:01 #112
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390443
Wat een slordigheden.
What can change the nature of a man?
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:30:27 #113
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201390454
PSV weet het niet meer.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:31:15 #114
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390466
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
What can change the nature of a man?
pi_201390467
JAAAAAAAAAAAAA
pi_201390468
HOERA
pi_201390469
GOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL
  donderdag 16 september 2021 @ 21:31:21 #118
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_201390470
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
pi_201390473
Gotze
pi_201390477
w/
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:31:34 #121
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390479
Bedankt @onlogisch :)
What can change the nature of a man?
  donderdag 16 september 2021 @ 21:31:37 #122
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_201390481
Basken kunnen niet keepen
RED ONS HENNIEGOD
pi_201390482
GOATZE. *O*

Derksen en Kieft vinden dit ook leuk. O+
"The man who never alters his opinion is like standing water, and breeds reptiles of the mind." - William Blake, The Marriage of Heaven and Hell.
pi_201390483
Geluid wordt even zachter gezet.
  donderdag 16 september 2021 @ 21:31:38 #125
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_201390484
JAAAAAA!!!!
pi_201390486
Mooi.
Oh.
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:31:50 #127
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201390489
GODVERDOMME :(
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_201390492
^O^
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:32:01 #129
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201390493
Bah :r
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:32:01 #130
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390494
Het bier mag aangebroken worden @3rr0r
What can change the nature of a man?
  donderdag 16 september 2021 @ 21:32:02 #131
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_201390496
quote:
2s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:30 schreef onlogisch het volgende:
PSV weet het niet meer.
pi_201390500
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:31 schreef onlogisch het volgende:
GODVERDOMME :(
Was te verwachten.
pi_201390501
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:32 schreef Coco het volgende:
Het bier mag aangebroken worden @:3rr0r
Is er zo hax?
Oh.
  donderdag 16 september 2021 @ 21:32:24 #134
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_201390503
PsvGODEN
pi_201390510
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:32 schreef Coco het volgende:
Het bier mag aangebroken worden @:3rr0r
Mooi. Ik drink een IJwit.
  FOK!fotograaf donderdag 16 september 2021 @ 21:32:38 #136
842 Zorro
Z
pi_201390516
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:32 schreef onlogisch het volgende:
Bah :r
Die speelt bij Slavia Praag. Scoorde ook, dat wel.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_201390518
Godtze!
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:32:47 #138
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390521
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:32 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]
Is er zo hax?
Alleen als PSV gescoord heeft.
What can change the nature of a man?
pi_201390523
Nieuw liedje :)
  donderdag 16 september 2021 @ 21:33:00 #140
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_201390524
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:32 schreef 3rr0r het volgende:

[..]
Mooi. Ik drink een IJwit.
Ik een Beffe tripel
pi_201390526
Ik maak even een kopje thee
pi_201390529
ach nee
pi_201390532
Ja leuk
pi_201390533
Uh oke
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:33:24 #145
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390535
PSV doet een AZetje
What can change the nature of a man?
pi_201390536
mooi afgemaakt.
  donderdag 16 september 2021 @ 21:33:28 #147
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_201390537
NEEEEEEE
pi_201390538
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:33 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ik maak even een kopje thee
Pukka thee?
pi_201390541
twitter


Arme Stijn
Oh.
pi_201390542
JAAAAAAAAAAAAAA.
pi_201390545
Koekkoek
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:33:44 #152
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201390548
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  donderdag 16 september 2021 @ 21:33:46 #153
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_201390549
Ramalho heeft het niet gered bij Leverkusen en Mainz
RED ONS HENNIEGOD
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:33:47 #154
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390550
Ergens voelde ik dit aankomen :')
What can change the nature of a man?
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:33:50 #155
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201390551
Bedankt @Coco :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_201390554
Niet de dag van Ramalho
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:34:02 #157
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390556
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:33 schreef JR-Style-93 het volgende:
[ twitter ]

Arme Stijn
oh rip
What can change the nature of a man?
pi_201390562
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:33 schreef JR-Style-93 het volgende:
[ twitter ]

Arme Stijn
Heeft hij geen databundel?
pi_201390567
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:23 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]
Expert @:Zipportal weet of er afgelopen week +1 fatality was in Eindhoven
Dacht 1.
pi_201390571
Uitgoaled.
pi_201390575
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:33 schreef leolinedance het volgende:

[..]
Ik een Beffe tripel
Ik een Rimbergen tripel.
"The man who never alters his opinion is like standing water, and breeds reptiles of the mind." - William Blake, The Marriage of Heaven and Hell.
pi_201390578
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:34 schreef Zipportal het volgende:

[..]
Dacht 1.
RIP @Oriente
pi_201390584
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:33 schreef onlogisch het volgende:
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Niet scoren tegen Maccabi Haifa :')
pi_201390589
AZ staat weer voor.
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:35:39 #165
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201390590
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:35 schreef Dj_Day-V het volgende:

[..]
Niet scoren tegen Maccabi Haifa :')
Viesmad :9
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:35:50 #166
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390597
Flop assistent
What can change the nature of a man?
pi_201390598
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:34 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]
RIP @:Oriente
Ik woon niet in Eindhoven achterlijke melaatse!
pi_201390600
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:35 schreef Dale__Cooper het volgende:
AZ staat weer voor.
:B
pi_201390603
Vijftig kilometer buitenspel.
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:36:01 #170
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390605
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:35 schreef Dale__Cooper het volgende:
AZ staat weer voor.
Knotsgek?
What can change the nature of a man?
pi_201390610
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:35 schreef Dale__Cooper het volgende:
AZ staat weer voor.
Erg mooi.
Oh.
pi_201390611
Wat een kutschot
pi_201390622
1 topic voor de donderdag is toch praktischer.
  donderdag 16 september 2021 @ 21:37:00 #174
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_201390623
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:35 schreef Dale__Cooper het volgende:
AZ staat weer voor.
Dit is het PSV topic
  donderdag 16 september 2021 @ 21:37:45 #175
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_201390631
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:36 schreef Dale__Cooper het volgende:
1 topic voor de donderdag is toch praktischer.
Nee joh, super verwarrend. En ik wil de andere uitslagen liefst nog niet weten.
pi_201390635
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:35 schreef Dale__Cooper het volgende:
AZ staat weer voor.


Coefficientenpolonaise wordt ingezet
pi_201390648
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:37 schreef leolinedance het volgende:

[..]
Nee joh, super verwarrend. En ik wil de andere uitslagen liefst nog niet weten.
Bord op schoot vanavond?
Oh.
pi_201390653
Mi gado
pi_201390654
man man man
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:39:01 #180
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390655
Dit is gespeeld.
What can change the nature of a man?
  donderdag 16 september 2021 @ 21:39:03 #181
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_201390658
quote:
9s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:33 schreef PowerLoungen het volgende:
Ramalho heeft het niet gered bij Leverkusen en Mainz
RED ONS HENNIEGOD
pi_201390660
Nee wtf.
"The man who never alters his opinion is like standing water, and breeds reptiles of the mind." - William Blake, The Marriage of Heaven and Hell.
pi_201390662
PSV :')

Degradatie naar KKD graag
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:39:11 #184
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390663
Hoe makkelijk
What can change the nature of a man?
pi_201390664
JAAAAAAAAAAA.
pi_201390665
Wat slecht
pi_201390667
Nederlandse keepers zijn een pijnlijke rubriek.
  donderdag 16 september 2021 @ 21:39:19 #188
229935 damsco
Internetheld sinds 2008
pi_201390668
Ach tegen real kun je verliezen
pi_201390670
We schakelen nu over naar AZ.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_201390673
Drommels, Drommels Drommels
pi_201390675
PSV neemt de EL weer niet serieus

@Shreyas
Oh.
  donderdag 16 september 2021 @ 21:39:33 #192
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_201390676
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:38 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]
Bord op schoot vanavond?
Juist
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:39:43 #193
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201390679
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_201390680
Dit noem je een Haller-goal.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_201390682
Kaag Eindhoven. JalalalLa. @Haags
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:39:48 #196
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390683
Lekker Isak vrij laten staan.
What can change the nature of a man?
pi_201390684
Ramalho is hem weer kwijt

Doe efkes wisselen
pi_201390688
Waarom staan ze te slapen?
  donderdag 16 september 2021 @ 21:40:13 #199
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_201390694
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:39 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ramalho is hem weer kwijt

Doe efkes wisselen
Vriendjes van Schmidt blijven voor altijd staan
RED ONS HENNIEGOD
pi_201390698
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:39 schreef Dale__Cooper het volgende:
Nederlandse keepers zijn een pijnlijke rubriek.
Ik hoop maar dat die Gorter wat is.
Oh.
pi_201390703
Weer Ramalho. Die staat echt te kloten.
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:40:28 #202
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390704
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:40 schreef Rage_Guy het volgende:
Waarom staan ze te slapen?
PSV is op

@JR-Style-93
What can change the nature of a man?
  donderdag 16 september 2021 @ 21:40:44 #203
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_201390708
COME ON PEESJEVEE
pi_201390710
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:39 schreef onlogisch het volgende:
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Kutnerd
Dit, dus.
pi_201390713
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:40 schreef BehoorlijkKritisch het volgende:
Weer Ramalho. Die staat echt te kloten.
De nieuwe Baumgartl.
Oh.
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:41:05 #206
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201390716
Genieten hé, zo'n wedstrijd O+
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  FOK!fotograaf donderdag 16 september 2021 @ 21:41:18 #207
842 Zorro
Z
pi_201390719
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:40 schreef Coco het volgende:

[..]
PSV is op

@:JR-Style-93
PSV mist een type Malen.
Die hield het tenminste 60 minuten vol.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_201390720
Gelukkig heeft Ajax wel gewonnen! ^O^
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:41:39 #209
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201390727
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:40 schreef Buitendam het volgende:

[..]
Kutnerd
Crewbash, genote :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_201390729
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:41 schreef onlogisch het volgende:
Genieten hé, zo'n wedstrijd O+
Dit zijn de wedstrijden waar je ieder jaar tweede of derde voor wil worden.
pi_201390731
Erg jammer dat user @PSVCL er niet is.
pi_201390736
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:40 schreef Buitendam het volgende:

[..]
Kutnerd
Ze maken ook iedereen mod hier he
pi_201390738
Tevens: IsakGod
pi_201390745
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:41 schreef onlogisch het volgende:

[..]
Crewbash, genote :)
Je note maar een eind weg, gore vethomp
Dit, dus.
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:42:46 #215
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390752
De verdediging van PSV is Swiss Cheese
What can change the nature of a man?
pi_201390753
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:42 schreef Dj_Day-V het volgende:

[..]
Ze maken ook iedereen mod hier he
Het is werkelijk waar verschrikkelijk.
Dit, dus.
pi_201390759
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:41 schreef Lenny_Leonard het volgende:
Erg jammer dat user @:psvcl er niet is.
Die zit veilig onder de eierdop
pi_201390760
Misschien maar de conference league proberen?
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:43:25 #219
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201390766
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:42 schreef Buitendam het volgende:

[..]
Het is werkelijk waar verschrikkelijk.
Eens maat. Maar ze hebben nog een helft!
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_201390771
Er zit her en der op tribune mensen met oranje hesjes. Stukje dagbesteding?
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:43:43 #221
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390774
Bizar binnen 7 minuten 1-0 weggeven

PSV genot
What can change the nature of a man?
  donderdag 16 september 2021 @ 21:43:51 #222
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_201390779
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:43 schreef 3rr0r het volgende:

[..]
Die zit veilig onder de eierdop
Scheldend naar zijn uitgehuwelijkte vrouw dat die weer geen bomvest mag dragen.
RED ONS HENNIEGOD
pi_201390783
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:42 schreef Coco het volgende:
De verdediging van PSV is Swiss Cheese
Is er zo haxball in de rust?
pi_201390786
Schmidt is zo'n wereldcoach.
pi_201390787
quote:
9s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:43 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]
Scheldend naar zijn uitgehuwelijkte vrouw dat die weer geen bomvest mag dragen.
:o
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:44:35 #226
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201390791
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:44 schreef Bolasie het volgende:
Schmidt is zo'n wereldcoach.
Bedankt Rickertman.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_201390795
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:44 schreef Bolasie het volgende:
Schmidt is zo'n wereldcoach.
Laat het team wel prima spelen, ja.
Dit, dus.
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:44:48 #228
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390798
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:44 schreef Mansjester het volgende:

[..]
Is er zo haxball in de rust?
Hoe moet ik anders mijn woede kwijt?
What can change the nature of a man?
pi_201390801
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:44 schreef Buitendam het volgende:

[..]
Laat het team wel prima spelen, ja.
De verdediging maakt deel uit van het team, Hans.
pi_201390802
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:44 schreef Coco het volgende:

[..]
Hoe moet ik anders mijn woede kwijt?
Probeer eens te sporten.
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:45:09 #231
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201390804
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:44 schreef Buitendam het volgende:

[..]
Laat het team wel prima spelen, ja.
Yep. Die Isak doet het goed :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_201390807
Er hangt een bijzonder sfeertje hier.
pi_201390808
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:44 schreef Coco het volgende:

[..]
Hoe moet ik anders mijn woede kwijt?
Op de buurvrouw.
Oh.
pi_201390810
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:43 schreef Jiyar86 het volgende:
Misschien maar de conference league proberen?
Zeiden ze niet dat PSV in de CL thuis hoort
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:45:23 #235
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390813
What can change the nature of a man?
pi_201390814
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:44 schreef Coco het volgende:

[..]
Hoe moet ik anders mijn woede kwijt?
Je mag het op mij ventileren als ik weer een aanval verneuk
pi_201390817
Hoeveel moet PSV er nu maken??
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:45:47 #238
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390821
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:45 schreef Oriente het volgende:

[..]
Probeer eens te sporten.
3x avonden in de week met je moeder
What can change the nature of a man?
pi_201390823
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:44 schreef onlogisch het volgende:

[..]
Bedankt Rickertman.
Wat moeten we hiervan vinden als hij in de wedstrijden die erom doen tegen de serieuze tegenstanders, Benfica en Sociedad, niet kan winnen?
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:45:58 #240
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390826
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:45 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]
Op de buurvrouw.
Die is obese.
What can change the nature of a man?
pi_201390828
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:45 schreef T3hTommay het volgende:

[..]
De verdediging maakt deel uit van het team, Hans.
Ja, want standaard verdedigingstaken die niet worden uitgevoerd ligt aan Schmidt. Helder licht.
Dit, dus.
pi_201390832
Ik ga bier halen.

@GurneyIsBestOke lokaal tripeltje
pi_201390840
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:45 schreef Coco het volgende:

[..]
Die is obese.
Beter wel gevaccineerd dan.

Ik walg van ongevaccineerde vetzakken.
pi_201390854
Heeft PSV een verdediging?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:52:10 #245
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201390927
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:47 schreef Mexicanobakker het volgende:
Heeft PSV een verdediging?
nein
What can change the nature of a man?
  donderdag 16 september 2021 @ 21:55:22 #246
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_201390986
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:46 schreef Lenny_Leonard het volgende:
Ik ga bier halen.

@:gurneyisbestoke lokaal tripeltje
Ik ga een NEIPA pakken.
Makkelijk tweede.
pi_201390993
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:55 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]
Ik ga een NEIPA pakken.
Genot
  donderdag 16 september 2021 @ 21:56:07 #248
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_201390997
Godverdomme anderhalf uur gedaan met OV over een ritje wat 25 minuten met de fiets duurt. Kutswapfiets, kutNS.
Makkelijk tweede.
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 21:58:29 #249
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201391052
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:56 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Godverdomme anderhalf uur gedaan met OV over een ritje wat 25 minuten met de fiets duurt. Kutswapfiets, kutNS.
twitter
What can change the nature of a man?
  donderdag 16 september 2021 @ 21:59:23 #250
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_201391066
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:58 schreef Coco het volgende:

[..]
[ twitter ]
@El-Stinho en ik zijn, zoals wel vaker, lotgenoten.
Makkelijk tweede.
pi_201391087
Wat een g-voetbal bij haxball :{
pi_201391092
Leuke afvaardiging van lokale dagbesteding
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 22:00:37 #253
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201391097
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 22:00 schreef Dj_Day-V het volgende:
Wat een g-voetbal bij haxball :{
Alles gewonnen :)
What can change the nature of a man?
pi_201391100
Haha wat ben ik baggerslecht
  FOK!fotograaf donderdag 16 september 2021 @ 22:00:53 #255
842 Zorro
Z
pi_201391106
Zahavi en Madueke roepen extra hulp in, dat kan niet meer fout.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 22:01:00 #256
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201391110
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 22:00 schreef Jiyar86 het volgende:
Haha wat ben ik baggerslecht
@Kurdy
What can change the nature of a man?
pi_201391130
Excuses mijn controller werkt niet meer zo goed :D
pi_201391134
Ik ben een type de Roon: Ik kan er helemaal niks van,maar sta soms goed opgesteld om de tegenaanval eruit te halen.
pi_201391142
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 22:01 schreef Jiyar86 het volgende:
Excuses mijn controller werkt niet meer zo goed :D
Controller???
pi_201391144
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:45 schreef Coco het volgende:

[..]
Die is obese.
Pics
Oh.
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 22:02:26 #261
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201391147
Comedy Capers die verdediging.
What can change the nature of a man?
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 22:02:35 #262
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201391151
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 22:02 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]
Controller???
:D
What can change the nature of a man?
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 22:03:19 #263
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201391162
Dikke!

@Zipportal
What can change the nature of a man?
pi_201391164
Ik heb sinds deze week een kat jongens.



(ik ben hier voor het sociale aspect)
  FOK!fotograaf donderdag 16 september 2021 @ 22:03:23 #265
842 Zorro
Z
pi_201391167
HIJ IS ER!
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 22:03:26 #266
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201391169
gifje graag @3rr0r
What can change the nature of a man?
  donderdag 16 september 2021 @ 22:03:46 #267
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_201391178
quote:
6s.gif Op donderdag 16 september 2021 22:03 schreef Zorro het volgende:
HIJ IS ER!
Hij heeft corona overleefd *O*
pi_201391179
BOLLE GESPOT @Zipportal
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_201391180
Die dikke zit er gewoon.
Oh.
pi_201391182
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 22:04:02 #271
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201391183
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 22:03 schreef T3hTommay het volgende:
Ik heb sinds deze week een kat jongens.

[ afbeelding ]

(ik ben hier voor het sociale aspect)
Chinees?

Volgende keer graag scherpere foto.
What can change the nature of a man?
pi_201391191
Genot. Erg mooi.
  donderdag 16 september 2021 @ 22:04:37 #273
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_201391195
quote:
Brainport Eindhoven _O_
pi_201391198
@onlogisch wat was je lief tijdens haxbal.
pi_201391199
Erg mooi. Stoelendans met die dikke.
pi_201391201
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 22:03 schreef T3hTommay het volgende:
Ik heb sinds deze week een kat jongens.

[ afbeelding ]

(ik ben hier voor het sociale aspect)
Leuke kat.
Oh.
pi_201391204
Waar is z'n camera?
pi_201391205
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 22:04 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]
Leuke kat.
O+
pi_201391208
PSV ontsnapt.
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 22:05:27 #280
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201391213
Dit kan nog wel eens 1-5 worden.
What can change the nature of a man?
pi_201391221
AZ ontsnapte zojuist ook.
pi_201391222
Erg sympathiek dat PSV shirts in de maat van die bolle blijft maken.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
  donderdag 16 september 2021 @ 22:05:59 #283
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_201391225
Sorloth van Groningen
Danilo van Roda
Vaclik van De Graafschap
RED ONS HENNIEGOD
pi_201391228
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 22:03 schreef T3hTommay het volgende:
Ik heb sinds deze week een kat jongens.

[ afbeelding ]

(ik ben hier voor het sociale aspect)
Is deze foto met een Xinomie genomen? @onlogisch
pi_201391236
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 22:03 schreef T3hTommay het volgende:
Ik heb sinds deze week een kat jongens.

[ afbeelding ]

(ik ben hier voor het sociale aspect)
Lekker maat. Hoe heet ie?
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 22:06:42 #286
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201391241
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 22:06 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]
Lekker maat. Hoe heet ie?
Gert
What can change the nature of a man?
pi_201391242
quote:
9s.gif Op donderdag 16 september 2021 22:05 schreef PowerLoungen het volgende:
Sorloth van Groningen
Danilo van Roda
Vaclik van De Graafschap
Lopen die warm?
pi_201391245
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 22:05 schreef De_Kraam het volgende:
Erg sympathiek dat PSV shirts in de maat van die bolle blijft maken.
Bij PSV kan je er wel veel kwijt in die maat.
Oh.
pi_201391246
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 22:06 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]
Lekker maat. Hoe heet ie?
Oorspronkelijk Tito, ik heb er Cheeto van gemaakt.
pi_201391248
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 22:03 schreef T3hTommay het volgende:
Ik heb sinds deze week een kat jongens.

[ afbeelding ]

(ik ben hier voor het sociale aspect)
Gezien kwaliteit van foto is kat inmiddels al wel dood zeker?
pi_201391252
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 22:06 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]
Gezien kwaliteit van foto is kat inmiddels al wel dood zeker?
SORRY
pi_201391264
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 22:06 schreef T3hTommay het volgende:

[..]
Oorspronkelijk Tito, ik heb er Cheeto van gemaakt.
Oh.
pi_201391269
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 22:06 schreef T3hTommay het volgende:

[..]
Oorspronkelijk Tito, ik heb er Cheeto van gemaakt.
Oorspronkelijk? Waar heb je hem vandaan dan?
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 22:08:05 #294
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201391273
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 22:07 schreef T3hTommay het volgende:

[..]
SORRY
What can change the nature of a man?
pi_201391280
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 22:08 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]
Oorspronkelijk? Waar heb je hem vandaan dan?
Een organisatie die straatkatten uit andere landen importeert.

pi_201391282
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 22:06 schreef T3hTommay het volgende:

[..]
Oorspronkelijk Tito, ik heb er Cheeto van gemaakt.
pi_201391287
Overigens is er een pot voetbal bezig.
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 22:09:06 #298
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201391293
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 22:08 schreef T3hTommay het volgende:

[..]
Een organisatie die straatkatten uit andere landen importeert.

[ afbeelding ]
Ziet er inderdaad buitenlands uit.
What can change the nature of a man?
pi_201391294
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 22:08 schreef T3hTommay het volgende:

[..]
Een organisatie die straatkatten uit andere landen importeert.

[ afbeelding ]
Je bent een goed mens.
pi_201391316
*O* *O* *O*
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 22:10:06 #301
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_201391317
JAAAAAAAAAAAAAAAAAA
What can change the nature of a man?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')