abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 2 juli 2021 @ 01:01:07 #1
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_200163523


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
  vrijdag 2 juli 2021 @ 01:02:02 #2
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_200163530
quote:
0s.gif Op donderdag 1 juli 2021 13:44 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Wie is we? En via welke kanalen kom je daar dan achter?
Als je telegram hebt, kan ik je in een paar groepen toevoegen. DM maar.
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
pi_200164711
twitter

Door naar Xpose v2!!
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200164764
haha we slaan #1086 over :T
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  vrijdag 2 juli 2021 @ 09:19:46 #5
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200164790
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 09:10 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]
Door naar Xpose v2!!
Bijzonder dat Marc Overmars zich hier schijnbaar mee bemoeit, of ze moeten z'n naam gebruiken zonder dat ie het weet..
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200165033
quote:
14s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 09:19 schreef fathank het volgende:

[..]

Bijzonder dat Marc Overmars zich hier schijnbaar mee bemoeit, of ze moeten z'n naam gebruiken zonder dat ie het weet..
Zijn zoontje Frenkie schijnt banden te hebben met wat mensen die erachter zitten.

https://www.instagram.com/p/CN0Xtc1MVMN/
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200165475
quote:
0s.gif Op donderdag 1 juli 2021 20:38 schreef Piva het volgende:
HAHAHA

AZ Alkmaar heeft bitcoin gestacked en geen Vechain

_O_

Prachtig wel dat zelfs een fucking voetbal club door heeft dat het monetaire systeem kapot is. Nog voordat de "beste" hedgefund mangers zijn ingestapt. We are still early.
Tering wat ben jij een kansloos ventje. Volstrekt appels met peren vergelijken ook.

Mja delusioned maxiboys, smh.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 02-07-2021 10:19:31 ]
pi_200165503
quote:
0s.gif Op donderdag 1 juli 2021 20:38 schreef Piva het volgende:
HAHAHA

AZ Alkmaar heeft bitcoin gestacked en geen Vechain

_O_

Prachtig wel dat zelfs een fucking voetbal club door heeft dat het monetaire systeem kapot is. Nog voordat de "beste" hedgefund mangers zijn ingestapt. We are still early.
Chris Woerts komt er vanavond over vertellen bij VI :D :D :D :D :D :D :D _O- _O- _O- _O- _O- *O* *O* *O* *O* *O* @ikweethetookniet
  vrijdag 2 juli 2021 @ 10:32:19 #9
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200165636
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 10:21 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Chris Woerts komt er vanavond over vertellen bij VI :D :D :D :D :D :D :D _O- _O- _O- _O- _O- *O* *O* *O* *O* *O* @:ikweethetookniet
Alle boomers aan tafel die doen alsof ze er verstand van hebben :')

Je kan de bingokaarten alvast pakken :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 2 juli 2021 @ 10:33:20 #10
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_200165649
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 10:21 schreef Wereldgozer het volgende:
Chris Woerts komt er vanavond over vertellen bij VI :D :D :D :D :D :D :D _O- _O- _O- _O- _O- *O* *O* *O* *O* *O* @:ikweethetookniet
Snel nu nog ff kopen nu ze nog laag staan :!
Wat voetbal voorspellen is voor Valentijn, is Bitcoin koers voorspellen voor Chris :+
  vrijdag 2 juli 2021 @ 10:35:10 #11
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_200165669
quote:
14s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 10:32 schreef fathank het volgende:
Je kan de bingokaarten alvast pakken :')
Wie maakt er ff een bingo kaart voor Chris :!
Die is er nog niet
pi_200166370
boiz ik heb een laptop met de RTX 3080 gekocht *O*

ik wil nu minen, waar kan ik starten?
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200166464
quote:
10s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 11:28 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
boiz ik heb een laptop met de RTX 3080 gekocht *O*

ik wil nu minen, waar kan ik starten?
Een laptopchip doet het niet zo goed als een GPU module. Maar het zal allicht iets opleveren. Het lijkt mij niet bevorderlijk voor je laptop verder.

GeForce RTX 3080 Laptop GPU:
- Stock ETH hashrate: 49 MH/s
- Optimized ETH hashrate: 56 MH/s

En een GPU voor in je kast haalt zo'n 80MH/s+ stock. Optimized tot wel 115 MH/s.

Ik zou eerst kijken bij Nicehash wil je het evengoed proberen.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200166840
twitter


Al een paar uur geleden, maar toch wel een aardig bedrag :X
  vrijdag 2 juli 2021 @ 12:56:02 #15
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200167705
pi_200167803
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 12:56 schreef Apekoek het volgende:
[ afbeelding ]
En nu?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200168021
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 10:17 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Tering wat ben jij een kansloos ventje. Volstrekt appels met peren vergelijken ook.

Mja delusioned maxiboys, smh.
Vechain ging toch de hele wereld disrupten?

Het lijkt er erg op dat bitcoin dit nu aan het doen is...
  vrijdag 2 juli 2021 @ 13:37:09 #18
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200168197
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 13:04 schreef raptorix het volgende:

[..]

En nu?
Dat ik het interessant vind om te zien hoe gelijkend de twee pieken zijn op lineaire schaal, dit is overigens exclusief bitcoin (aangezien daar geen blowoff top was te zien).
pi_200168397


[ Bericht 97% gewijzigd door #ANONIEM op 02-07-2021 13:59:03 ]
  Redactie Frontpage vrijdag 2 juli 2021 @ 16:11:27 #20
4530 crew  Crazy Harry
pi_200169941
Ik kan niet zeggen dat dit het gevoel van veiligheid voor Tether nou vergroot, het tegendeel eerder:

https://twitter.com/GoldTelegraph_/status/1410702306862112771
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_200169965
twitter

Shitshow :+
Uitvinder van de biersmiley.
  Redactie Frontpage vrijdag 2 juli 2021 @ 17:08:21 #22
4530 crew  Crazy Harry
pi_200171083
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 16:12 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]
Shitshow :+
Een pool token dus maar dan zonder pool. Niet echt een vernieuwend idee.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  vrijdag 2 juli 2021 @ 23:18:07 #23
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200179130
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 13:23 schreef Piva het volgende:

[..]

Vechain ging toch de hele wereld disrupten?

Het lijkt er erg op dat bitcoin dit nu aan het doen is...
Hardop gelachen


Een land dat niemand kan aanwijzen op de kaart en een nietszeggend voetbalclubje

Bitcoin disrupt de wereld :s)
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 2 juli 2021 @ 23:45:33 #24
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200179620
Eerlijk is eerlijk, de creativiteit van Bitcoin-maxis als het op het verzinnen van onzin aan komt om Ethereum zwart te maken en hun vasthoudendheid zijn zeer bewonderenswaardig.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200180835
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 13:37 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Dat ik het interessant vind om te zien hoe gelijkend de twee pieken zijn op lineaire schaal, dit is overigens exclusief bitcoin (aangezien daar geen blowoff top was te zien).
Geen idee waar je het over hebt, je post een grafiek zonder enige duiding, als het de prijs van eieren of het gewicht van je vrouw was geweest had had het ook kunnen kloppen, echt wat moeten we nou met dit soort zooi?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200180838
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 16:11 schreef Crazy Harry het volgende:
Ik kan niet zeggen dat dit het gevoel van veiligheid voor Tether nou vergroot, het tegendeel eerder:

https://twitter.com/GoldTelegraph_/status/1410702306862112771
Je moet ook wel een enorme mongool zijn om tether aan te houden, ik roep het nog maar eens: De grootste Ponzi scam sinds Madoff, mensen die hun geld in Tether stopen verdienen het om onder een brug te slapen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200180842
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 23:45 schreef Nattekat het volgende:
Eerlijk is eerlijk, de creativiteit van Bitcoin-maxis als het op het verzinnen van onzin aan komt om Ethereum zwart te maken en hun vasthoudendheid zijn zeer bewonderenswaardig.
Ethereum, de Mc Donalds onder de cryptos, het lijkt lekker maar 5 minuten nadat je het opgegeten hebt zit je al met een leeg gevoel.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200180885
McDonalds is wel enorm succesvol.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_200181290
quote:
10s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 23:18 schreef fathank het volgende:

[..]

Hardop gelachen

Een land dat niemand kan aanwijzen op de kaart en een nietszeggend voetbalclubje

Bitcoin disrupt de wereld :s)
2021:

-MS $2.5 billion bitcoin buy.
-Bitcoin is legal tender
-In Duitsland mogen fondsen nu tot 20% in bitcoin steken.
-Ray Dalio zegt liever bitcoin te bezitten dan bonds en heeft ook al wat gekocht.
-Machtigste land ter wereld heeft nu dan eindelijk bitcoin mining geblocked en bitcoin is nog steeds niet dood...
-Binnen een aantal maanden heeft elke Salvadoran bitcoin in bezit _O_
-Voor het eerst meer dan $1 miljard in mcap (20% van goud mcap voor SoV).

Er is totaal geen disruptie gaande nee.
  zaterdag 3 juli 2021 @ 09:19:37 #30
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200181345
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 07:16 schreef raptorix het volgende:

[..]

Geen idee waar je het over hebt, je post een grafiek zonder enige duiding, als het de prijs van eieren of het gewicht van je vrouw was geweest had had het ook kunnen kloppen, echt wat moeten we nou met dit soort zooi?
2018 en 2021 pieken van de totale altcoin marketcaps exclusief btc, was dat niet duidelijk? Dan bij dezen mijn welgemeende excuses
pi_200182345
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 09:19 schreef Apekoek het volgende:

[..]

2018 en 2021 pieken van de totale altcoin marketcaps exclusief btc, was dat niet duidelijk? Dan bij dezen mijn welgemeende excuses
Ja en? Wat je verhaal erbij? Normaal als je een plaatje post, dan geef je daar een zekere duiding aan, ik denk dat iedereen in dit topic wel de pieken en dalen van de coins kent.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 3 juli 2021 @ 10:57:10 #32
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200182385
Sow koekoek

Iedereen lekker salty hier
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200182394
Ja misschien moeten mensen eens even wat diepgang aan hun post toevoegen, het is hier geen instagram dat je een nietszeggend plaatje post.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 3 juli 2021 @ 11:11:42 #34
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200182550
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 10:55 schreef raptorix het volgende:

[..]

Ja en? Wat je verhaal erbij? Normaal als je een plaatje post, dan geef je daar een zekere duiding aan, ik denk dat iedereen in dit topic wel de pieken en dalen van de coins kent.
Wat reageer jij geagiteerd, lekker nodig ook. Waar heb jij last van, je hoeft niet te reageren he?
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 3 juli 2021 @ 11:13:32 #35
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200182581
quote:
14s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 10:57 schreef fathank het volgende:
Sow koekoek

Iedereen lekker salty hier
Het dringt door dat die memecoins nooit meer die 90% verlies goed gaan maken.

Gelukkig hebben we Moonpirate nog op *checkt* 85% verlies.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200182589
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 11:11 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Wat reageer jij geagiteerd, lekker nodig ook. Waar heb jij last van, je hoeft niet te reageren he?
Moment, je post eerst een foto van een grafiek, zonder legenda, zonder een titel wat het is, vervolgens vraag ik wat het is: dan krijg ik, pieken van de alt markets, vervolgens vraag i keen stukje duiding wat er mee is, en daar krijg ik nog geen antwoord op, wat moet ik met dit soort non informatie?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200182614
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 11:13 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Het dringt door dat die memecoins nooit meer die 90% verlies goed gaan maken.

Gelukkig hebben we Moonpirate nog op *checkt* 85% verlies.
Je verdient ook niet beter als je "inlegt" op dat soort shit, hou het gewoon bij postzegels de volgende keer, kun je ook nog een brief posten als het niks word.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 3 juli 2021 @ 11:16:06 #38
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200182628
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 11:13 schreef raptorix het volgende:

[..]

Moment, je post eerst een foto van een grafiek, zonder legenda, zonder een titel wat het is, vervolgens vraag ik wat het is: dan krijg ik, pieken van de alt markets, vervolgens vraag i keen stukje duiding wat er mee is, en daar krijg ik nog geen antwoord op, wat moet ik met dit soort non informatie?
Ik zeg alleen dat ik het interessant vind om te zien. Jij gaat dus vanaf nu bepalen wat wij hier mogen zeggen? Flikker toch op

En nadat jij het vroeg gaf ik je duiding. Maar dat is blijkbaar dan ook niet genoeg voor meneer keizer van het topic 😂
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 3 juli 2021 @ 11:16:55 #39
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200182646
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 11:15 schreef raptorix het volgende:

[..]

Je verdient ook niet beter als je "inlegt" op dat soort shit, hou het gewoon bij postzegels de volgende keer, kun je ook nog een brief posten als het niks word.
Mensen die hier stinkend rijk van zijn geworden hebben smakelijk gelachen om deze post.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200182658
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 11:16 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ik zeg alleen dat ik het interessant vind om te zien. Jij gaat dus vanaf nu bepalen wat wij hier mogen zeggen? Flikker toch op
Ja, maar het concept van een forum is dus dat je dan meld WAT je er interessant aan vind, dan kunnen andere mensen daar hun voordeel mee doen, of in discussie gaan, als het alleen is om aan te geven dat JIJ het interessant vind, dan kun je het ook in je dagboek opschrijven.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200182670
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 11:16 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Mensen die hier stinkend rijk van zijn geworden hebben smakelijk gelachen om deze post.
Mensen die loterijen winnen lachen ook, neemt niet weg dat elke loterij of casino EV- is.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 3 juli 2021 @ 11:19:29 #42
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200182686
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 11:17 schreef raptorix het volgende:

[..]

Ja, maar het concept van een forum is dus dat je dan meld WAT je er interessant aan vind, dan kunnen andere mensen daar hun voordeel mee doen, of in discussie gaan, als het alleen is om aan te geven dat JIJ het interessant vind, dan kun je het ook in je dagboek opschrijven.
Ja meneer, mijn oprechte excuses
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 3 juli 2021 @ 11:21:15 #43
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200182708
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 11:18 schreef raptorix het volgende:

[..]

Mensen die loterijen winnen lachen ook, neemt niet weg dat elke loterij of casino EV- is.
Zelfs met meme coins is het geen loterij. Sommigen maken er een loterij van, maar dat is het niet als je goed je best doet.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200182724
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 11:21 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Zelfs met meme coins is het geen loterij. Sommigen maken er een loterij van, maar dat is het niet als je goed je best doet.
Je bent gewoon onderdeel van de Ponzi, hoop dat dit soort shit snel aangepakt word, schande voor de crypto community.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 3 juli 2021 @ 11:23:57 #45
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200182744
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 11:13 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Het dringt door dat die memecoins nooit meer die 90% verlies goed gaan maken.

Gelukkig hebben we Moonpirate nog op *checkt* 85% verlies.
Ouch
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 11:15 schreef raptorix het volgende:

[..]

Je verdient ook niet beter als je "inlegt" op dat soort shit, hou het gewoon bij postzegels de volgende keer, kun je ook nog een brief posten als het niks word.
Jij bent echt een nieuw orakel hè _O_

Je lijkt wel een kruising van klaasweetalles en aTypisch
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200182791
quote:
14s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 11:23 schreef fathank het volgende:

[..]

Ouch
[..]

Jij bent echt een nieuw orakel hè _O_

Je lijkt wel een kruising van klaasweetalles en aTypisch
In ieder geval langer met crypto bezig dan 99% van dit forum, daarnaast niet iemand die er uit hebberigheid in duikt.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 3 juli 2021 @ 11:32:43 #47
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200182833
quote:
14s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 11:23 schreef fathank het volgende:

[..]

Ouch
[..]

Jij bent echt een nieuw orakel hè _O_

Je lijkt wel een kruising van klaasweetalles en aTypisch
Gewoon hodlen toch. Projecten als Truebit en Mina zijn ook 75% de afgrond in gedonderd :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 3 juli 2021 @ 11:34:49 #48
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200182857
Ik weet nog steeds niet waar ik geld in moet gooien voor de toekomst. Waarschijnlijk Mina omdat ik al vuistdiep in Truebit zit :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zaterdag 3 juli 2021 @ 12:11:11 #49
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200183170
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 11:29 schreef raptorix het volgende:

[..]

In ieder geval langer met crypto bezig dan 99% van dit forum, daarnaast niet iemand die er uit hebberigheid in duikt.
In it for the tech yo
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200183184
quote:
14s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 12:11 schreef fathank het volgende:

[..]

In it for the tech yo
Of omdat sommige mensen principes hebben.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200183234
Wijze man jij, thanks, USDT bijgekocht.
pi_200183430
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 11:29 schreef raptorix het volgende:

[..]

In ieder geval langer met crypto bezig dan 99% van dit forum, daarnaast niet iemand die er uit hebberigheid in duikt.
Er langer mee bezig zijn dan 99% van dit forum en dan nog steeds in de ADA val trappen?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200183528
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 12:33 schreef dimmak het volgende:

[..]

Er langer mee bezig zijn dan 99% van dit forum en dan nog steeds in de ADA val trappen?
Ik zit zelf niet in ADA, ik vind het wel een interessante munt vanuit technisch oogpunt.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 3 juli 2021 @ 12:42:51 #54
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_200183553
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 11:15 schreef raptorix het volgende:

[..]

Je verdient ook niet beter als je "inlegt" op dat soort shit, hou het gewoon bij postzegels de volgende keer, kun je ook nog een brief posten als het niks word.
Ik heb met die memecoins meer rendement gepakt in een paar maanden tijd dan dat jij waarschijnlijk in 10 jaar gepakt hebt.

Mensen die zuur doen over memecoins en vinden dat anderen het 'verdienen' op hun bek te gaan, daar heb ik een probleem mee. Ga weg met je pretentie en je boomerhouding.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  zaterdag 3 juli 2021 @ 12:43:41 #55
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200183570
Mensen die nu bijkopen :D

Wacht tot 21K
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_200183591
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 12:42 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik heb met die memecoins meer rendement gepakt in een paar maanden tijd dan dat jij waarschijnlijk in 10 jaar gepakt hebt.

Mensen die zuur doen over memecoins en vinden dat anderen het 'verdienen' op hun bek te gaan, daar heb ik een probleem mee. Ga weg met je pretentie en je boomerhouding.
Je doet maar, het heeft niks met cryptocurrencies te maken, klaar.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 3 juli 2021 @ 12:45:35 #57
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_200183608
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 12:44 schreef raptorix het volgende:

[..]

Je doet maar, het heeft niks met cryptocurrencies te maken, klaar.
Interesseert me echt geen hol.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  zaterdag 3 juli 2021 @ 12:46:06 #58
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200183614
Jeetje

De Johan Derksen van Bitcoin hebben we hier
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200183618
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 12:45 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Interesseert me echt geen hol.
Mij ook niet, net zoals die mensen waar je nooit wat van hoort als ze hun geld kwijt zijn, geld boeit me maar zeer matig.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200183635
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 12:43 schreef Scorpie het volgende:
Mensen die nu bijkopen :D

Wacht tot 21K
That reminds me. Moet nog DCA'en.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200184132
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 12:45 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Interesseert me echt geen hol.
Ja mAaR hEt iS pOnzI!!!!!!! :')
  zaterdag 3 juli 2021 @ 13:36:13 #62
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_200184210
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 13:29 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Ja mAaR hEt iS pOnzI!!!!!!! :')
En dan tether een 'ponzi scam' noemen. De cirkel is rond.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_200184300
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 12:42 schreef Quotidien het volgende:
Ik heb met die memecoins meer rendement gepakt in een paar maanden tijd dan dat jij waarschijnlijk in 10 jaar gepakt hebt.

Dit is true tho.

In 2021 komen de meeste van mijn disposable gains van memecoins. Zo'n 80% en vaak ook 10x of 50x en af en toe 100x gepakt.

Als je mij dit in 2020 had verteld had ik je uitgelachen.

Voor de lange termijn HODL ik LINK die vandaag ook een goede dag beleeft. w/

[ Bericht 11% gewijzigd door Erasmus op 03-07-2021 13:42:48 ]
pi_200184708
pyr staat nog steeds op maar x5

doe er je voordeel mee
pi_200184762
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 14:18 schreef Dimachaerus het volgende:
pyr staat nog steeds op maar x5

doe er je voordeel mee
Nee nee, als je gaat shillen stop je er maar moeite in. :{w
pi_200187022
quote:
16s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 14:23 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Nee nee, als je gaat shillen stop je er maar moeite in. :{w
twitter

#BelieveTheHype
  Moderator zaterdag 3 juli 2021 @ 17:29:53 #67
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200187823
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 16:36 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

[ twitter ]
#BelieveTheHype
Denk dat het inmiddels dun door de broek loopt bij EA, Blizzard en en SONY.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Redactie Frontpage zondag 4 juli 2021 @ 00:11:51 #68
4530 crew  Crazy Harry
pi_200195214
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 12:43 schreef Scorpie het volgende:
Mensen die nu bijkopen :D

Wacht tot 21K
Als je tot dan wacht, dan kan je maar beter ook tot lager wachten lijkt me. Want bij 21K zullen er vast wel paniekverkopen tussen zitten van degene die op de vorige top ingestapt zijn.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  zondag 4 juli 2021 @ 00:18:22 #69
495073 ZeventiendeEtage
Niet springen!
pi_200195292
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 13:36 schreef Quotidien het volgende:

[..]

En dan tether een 'ponzi scam' noemen. De cirkel is rond.
Is het ook. Beter BUSD neef
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200195827
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 12:43 schreef Scorpie het volgende:
Mensen die nu bijkopen :D

Wacht tot 21K
pi_200196205
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 13:36 schreef Quotidien het volgende:

[..]

En dan tether een 'ponzi scam' noemen. De cirkel is rond.
Vertel me dan maar hoe Tether is backed.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200196755
Dit keer geen weekenddip maar een kleine opleving

Benieuwd of Ed Raket dit voorspeld heeft in z’n grafieken :)
٩๏̯͡๏)۶
pi_200197208
quote:
0s.gif Op zondag 4 juli 2021 09:36 schreef Ronald het volgende:
Dit keer geen weekenddip maar een kleine opleving

Benieuwd of Ed Raket dit voorspeld heeft in z’n grafieken :)
Vorig weekend ook al een opleving.
  zondag 4 juli 2021 @ 13:29:55 #74
483602 pferdfahrer
UI door @Nine
pi_200199498
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 16:36 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

[ twitter ]
#BelieveTheHype
_O- _O- _O- :')________!

Zoals ze bij elke game zeggen. Kerel spoel je geld nou niet door de plee en investeer het in jezelf.
  zondag 4 juli 2021 @ 13:39:31 #75
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_200199621
quote:
0s.gif Op zondag 4 juli 2021 13:29 schreef pferdfahrer het volgende:

[..]

_O- _O- _O- :')________!

Zoals ze bij elke game zeggen. Kerel spoel je geld nou niet door de plee en investeer het in jezelf.
Deze meneer staat volgens mij gewoon een paar ton in de plus met dat muntje
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_200199733
quote:
0s.gif Op zondag 4 juli 2021 13:29 schreef pferdfahrer het volgende:

[..]

_O- _O- _O- :')________!

Zoals ze bij elke game zeggen. Kerel spoel je geld nou niet door de plee en investeer het in jezelf.
ok nocoiner
pi_200203782
Ik zit F1 te kijken en het valt me op hoeveel crypto-sponsors voorbij komen. Crypto.com, Tezos, Bitci, FuturoCoin. Hoog shitcoin-gehalte helaas maar toch bijzonder om te zien. Sponsoring op dat niveau zal niet goedkoop zijn.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 4 juli 2021 @ 17:15:05 #78
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200204337
Na een paar mindere dagen komt er weer een goede nsbt payout aan. Wat een goudmijn
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  zondag 4 juli 2021 @ 19:10:56 #79
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200206401
quote:
1s.gif Op zondag 4 juli 2021 17:15 schreef Mortaxx het volgende:
Na een paar mindere dagen komt er weer een goede nsbt payout aan. Wat een goudmijn
Hoe werkt dat? Je moet dan Neutrino staken? En bij welke bedragen/aantal coins wordt dat een beetje significant?
  zondag 4 juli 2021 @ 19:39:22 #80
36431 bleiblei
Toogmakker:copyright:
pi_200206836
Er schijnt een hoop gezeik te zijn met//over Binance... wat is wijsheid, overstappen naar een andere? Voordat alles wat ik aan het staken ben, verdampt is?
pi_200207094
quote:
0s.gif Op zondag 4 juli 2021 19:39 schreef bleiblei het volgende:
Er schijnt een hoop gezeik te zijn met//over Binance... wat is wijsheid, overstappen naar een andere? Voordat alles wat ik aan het staken ben, verdampt is?
Bron?
  zondag 4 juli 2021 @ 20:00:22 #82
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_200207133
quote:
0s.gif Op zondag 4 juli 2021 19:39 schreef bleiblei het volgende:
Er schijnt een hoop gezeik te zijn met//over Binance... wat is wijsheid, overstappen naar een andere? Voordat alles wat ik aan het staken ben, verdampt is?
Wat is er aan de hand dan?
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 4 juli 2021 @ 20:09:56 #83
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200207265
quote:
0s.gif Op zondag 4 juli 2021 19:10 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Hoe werkt dat? Je moet dan Neutrino staken? En bij welke bedragen/aantal coins wordt dat een beetje significant?
Je koopt nsbt en dan kun je deze staken op het waves platform. De apy afgelopen 30 dagen was 35%
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  zondag 4 juli 2021 @ 20:15:56 #84
131603 Afwazig
Serious business
pi_200207348
quote:
1s.gif Op zondag 4 juli 2021 17:15 schreef Mortaxx het volgende:
Na een paar mindere dagen komt er weer een goede nsbt payout aan. Wat een goudmijn
NSBT heeft met echt een vermogen opgeleverd idd
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 4 juli 2021 @ 20:20:13 #85
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200207410
quote:
0s.gif Op zondag 4 juli 2021 20:15 schreef Afwazig het volgende:

[..]

NSBT heeft met echt een vermogen opgeleverd idd
Ik heb gekocht op 38 dus nu wel wat verlies op de koers. Maar dat was een stuk meer geweest als ik het in ETH had laten zitten

Staken is echt absurd veel vergeleken met die apy van 1-2% op binance met andere coins
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  zondag 4 juli 2021 @ 20:37:11 #86
36431 bleiblei
Toogmakker:copyright:
pi_200207676
quote:
0s.gif Op zondag 4 juli 2021 19:57 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Bron?
https://www.want.nl/bitco(...)faalt-ruzie-binance/

Hier staan er een paar zaken opgenoemd. Maar een aantal ben ik los van elkaar hier en daar wel tegen gekomen.
  zondag 4 juli 2021 @ 20:44:54 #87
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200207793
quote:
1s.gif Op zondag 4 juli 2021 20:20 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Ik heb gekocht op 38 dus nu wel wat verlies op de koers. Maar dat was een stuk meer geweest als ik het in ETH had laten zitten

Staken is echt absurd veel vergeleken met die apy van 1-2% op binance met andere coins
Apy van 35%, geen addertjes onder het gras?
pi_200207808
quote:
0s.gif Op zondag 4 juli 2021 20:37 schreef bleiblei het volgende:

[..]

https://www.want.nl/bitco(...)faalt-ruzie-binance/

Hier staan er een paar zaken opgenoemd. Maar een aantal ben ik los van elkaar hier en daar wel tegen gekomen.
https://www.ad.nl/geld/ko(...)ed-voorbij~a96a742c/

quote:
Elon Musk tweette drie keer over Dogecoin, maar een koersstijging van de cryptomunt bleef uit.
Elon Musk tweette drie keer over Dogecoin, maar een koersstijging van de cryptomunt bleef uit. © Reuters
Koers van Dogecoin stijgt niet na tweets van Elon Musk: is zijn invloed voorbij?
De invloed van Elon Musk op het sentiment van beleggers in crpytomunten lijkt te verminderen. Dat blijkt althans uit zijn laatste tweets over Dogecoin, afgelopen donderdag. Het directe effect daarvan bleef uit. Dat is opmerkelijk, aangezien tweets van Musk de koers van Dogecoin de afgelopen maanden meerdere keren lieten exploderen, met soms een stijging van 50 procent op één dag.
Ook in het AD dat gedeelte over het falen van Elon Musk, dat is positief want dan blijven de mensen misschien wat minder bang om te investeren :)
pi_200207824
quote:
0s.gif Op zondag 4 juli 2021 20:37 schreef bleiblei het volgende:

[..]

https://www.want.nl/bitco(...)faalt-ruzie-binance/

Hier staan er een paar zaken opgenoemd. Maar een aantal ben ik los van elkaar hier en daar wel tegen gekomen.
Klinkt als standaard FUD. En het is sowieso verstandig om je coins niet op een exchange te laten staan.
  zondag 4 juli 2021 @ 20:55:55 #90
36431 bleiblei
Toogmakker:copyright:
pi_200207949
quote:
1s.gif Op zondag 4 juli 2021 20:47 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Klinkt als standaard FUD. En het is sowieso verstandig om je coins niet op een exchange te laten staan.
Tja, das waar. Maar je kan bijv. Vechain of Ethereum niet staken op een ledger hardwallet. En ik heb het weer liever op een exchange staan dan ergens op een laptop ofzo. Het was meer geluk dan wijsheid dat ik mijn wallet van 2017 nog wist te reviven, begin dit jaar :') .
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 4 juli 2021 @ 21:03:44 #91
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200208060
quote:
0s.gif Op zondag 4 juli 2021 20:44 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Apy van 35%, geen addertjes onder het gras?
Niet dat ik weet. Maar heb ook niet echt gezocht
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Moderator / Redactie Sport zondag 4 juli 2021 @ 21:44:10 #92
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200208833
Moonpirate is dood volgens mij.

@fathank je had rum beloofd :'(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zondag 4 juli 2021 @ 22:19:44 #93
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200209383
quote:
0s.gif Op zondag 4 juli 2021 21:44 schreef Nattekat het volgende:
Moonpirate is dood volgens mij.

@:fathank je had rum beloofd :'(
Bij lange na niet. Als je langer dan 2 minuten zoekt zou je het kunnen vinden.

MoonPirate energydrink, MoonPirate tropical IPA
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport zondag 4 juli 2021 @ 22:22:13 #94
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200209416
quote:
14s.gif Op zondag 4 juli 2021 22:19 schreef fathank het volgende:

[..]

Bij lange na niet. Als je langer dan 2 minuten zoekt zou je het kunnen vinden.

MoonPirate energydrink, MoonPirate tropical IPA
Ik lees ergens dat het halve team ervandoor is.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200209930
quote:
14s.gif Op zondag 4 juli 2021 22:19 schreef fathank het volgende:

[..]

MoonPirate energydrink, MoonPirate tropical IPA
Lol waar te koop.
pi_200210415
Gisteren wat fiat gestort op coinbase. Vanochtend omgezet in Solana, dat richting binance gestuurd, en het is nog steeds pending -O-

Edit: Never mind. op moment van typen komt het aan :')
Forcefield City Bewoner
pi_200210647
quote:
Met de huidige huizenmarkt en crypto gekte, heeft iedereen het over tonnen alsof het niets is. Het ironische daarvan is dat het uiteindelijk ook kan betekenen dat het weinig meer voorstelt. (Extreme) Inflatie ligt op de loer. We creëren een enorm verschil tussen mensen die mee kunnen gaan in deze gekte en zij die dat niet kunnen. De waarde van geld stelt steeds minder voor voor die eerste groep en de tweede groep gaat er aan onderdoor. En overheden blijven doodleuk vasthouden aan deze situatie, te bang om impopulaire maatregelen te treffen. Ik vind het zorgwekkend.
mooie reactie op nu.nl
  maandag 5 juli 2021 @ 07:30:30 #98
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200211214
quote:
0s.gif Op zondag 4 juli 2021 22:22 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik lees ergens dat het halve team ervandoor is.
Waar?

Niks van mee gekregen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  maandag 5 juli 2021 @ 07:33:19 #99
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200211225
quote:
1s.gif Op zondag 4 juli 2021 22:58 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Lol waar te koop.
https://moonpirate.medium(...)edition-ddce6e1716e0
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  maandag 5 juli 2021 @ 08:58:40 #100
366734 dimmak
bitcoin
pi_200211715
quote:
0s.gif Op zondag 4 juli 2021 20:37 schreef bleiblei het volgende:

[..]

https://www.want.nl/bitco(...)faalt-ruzie-binance/

Hier staan er een paar zaken opgenoemd. Maar een aantal ben ik los van elkaar hier en daar wel tegen gekomen.
Ik zou een website als Want niet gebruiken als informatieve bron. ;)
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 5 juli 2021 @ 09:53:35 #101
131603 Afwazig
Serious business
pi_200212302
quote:
1s.gif Op zondag 4 juli 2021 20:20 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Ik heb gekocht op 38 dus nu wel wat verlies op de koers. Maar dat was een stuk meer geweest als ik het in ETH had laten zitten

Staken is echt absurd veel vergeleken met die apy van 1-2% op binance met andere coins
Ik ben al vroeg ingestapt omdat ik er door insiders ingeshilt werd. FOMO bedankt :P
  Moderator / Redactie Sport maandag 5 juli 2021 @ 10:38:04 #102
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200212836
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 00:16 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

mooie reactie op nu.nl
Had ik maar tonnen. Dan had het allang in stenen gezeten inmiddels.

Deze bull run was een enorme flop en ik hoop van harte dat er nog een deel 2 van gaat komen. Elke bull run hiervoor konden de hodlers een lekker zakcentje maken, maar nu zijn het alleen de casinocoins geweest.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport maandag 5 juli 2021 @ 10:39:27 #103
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200212854
Wie vertelt Nattekat van een paar maanden terug even dat Ethereum dit keer de grote dump veroorzaakt? Bitcoin is niet veilig voor een Ethereum crash ;(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport maandag 5 juli 2021 @ 10:44:16 #104
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200212910
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 18:39 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Zeker na een crash naar 15K$ en dan over een jaar of anderhalf naar 100K$
Waar blijft die 15k$? Ik heb bakken met fiat die met smart zitten te wachten.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 5 juli 2021 @ 11:27:57 #105
131603 Afwazig
Serious business
pi_200213467
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 10:38 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Had ik maar tonnen. Dan had het allang in stenen gezeten inmiddels.

Deze bull run was een enorme flop en ik hoop van harte dat er nog een deel 2 van gaat komen. Elke bull run hiervoor konden de hodlers een lekker zakcentje maken, maar nu zijn het alleen de casinocoins geweest.
Je hebt gewoon de verkeerde keuzes gemaakt. Zoals altijd eigenlijk.
  Moderator / Redactie Sport maandag 5 juli 2021 @ 11:43:15 #106
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200213663
quote:
10s.gif Op maandag 5 juli 2021 11:27 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Je hebt gewoon de verkeerde keuzes gemaakt. Zoals altijd eigenlijk.
De enige juiste keuze was alles in mei eruit gooien. Mijn beslissing om Ethereum eruit te gooien voor Bitcoin was de juiste, alleen verkeerd getimed.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200213680
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 00:16 schreef Dimachaerus het volgende:
mooie reactie op nu.nl
Helaas. Het monetair beleid gaat voor steeds grotere ongelijkheid zorgen.

Het maakt me wel een beetje angstig eigenlijk. Ik bezit dalijk een bitcoin t.w.v. een miljoen en de rest van het arbeidsvolk kan niet eens meer rond komen. Het is fijn om "gelijk" te krijgen. Maar echt beter word de wereld niet helaas.

En het ergste is misschien nog wel dat deze mensen die al geen assets hebben ook nog eens een baan hebben die door de technologie vervangen gaat worden.

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 05-07-2021 11:47:58 ]
  maandag 5 juli 2021 @ 11:58:23 #108
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_200213845
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 10:38 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Had ik maar tonnen. Dan had het allang in stenen gezeten inmiddels.

Deze bull run was een enorme flop en ik hoop van harte dat er nog een deel 2 van gaat komen. Elke bull run hiervoor konden de hodlers een lekker zakcentje maken, maar nu zijn het alleen de casinocoins geweest.
Ether is van $100 naar $4000 gegaan, maar de bull run was een "flop" en hodlers konden geen "lekker zakcentje maken". Hoor je jezelf wel eens?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Moderator / Redactie Sport maandag 5 juli 2021 @ 12:00:11 #109
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200213869
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 11:58 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ether is van $100 naar $4000 gegaan, maar de bull run was een "flop" en hodlers konden geen "lekker zakcentje maken". Hoor je jezelf wel eens?
Ether is al jaren niet meer $100 geweest :?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 5 juli 2021 @ 12:01:21 #110
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_200213892
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 12:00 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ether is al jaren niet meer $100 geweest :?
Vorig jaar maart nog iets boven de $100
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Moderator / Redactie Sport maandag 5 juli 2021 @ 12:04:55 #111
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200213953
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 12:01 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Vorig jaar maart nog iets boven de $100
Dus het absolute dieptepunt sinds 2017 en ruim 8 maanden voor de bullrun begon. Nee, die ga ik niet als basis nemen.

En los daarvan heb ik het vooral over de markt in zijn geheel. Daar is Bitcoin nog de grote leider en die is amper van zijn plek geweest toen Ethereum van 2500 naar 4000 lanceerde.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 5 juli 2021 @ 12:08:05 #112
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_200213982
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 12:04 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dus het absolute dieptepunt sinds 2017 en ruim 8 maanden voor de bullrun begon. Nee, die ga ik niet als basis nemen.

En los daarvan heb ik het vooral over de markt in zijn geheel. Daar is Bitcoin nog de grote leider en die is amper van zijn plek geweest toen Ethereum van 2500 naar 4000 lanceerde.
Totale market cap van crypto als geheel is op het hoogtepunt vertienvoudigd. Je hebt gewoon achter het net gevist en doet nu alsof er geen vis was.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Moderator / Redactie Sport maandag 5 juli 2021 @ 12:10:57 #113
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200214012
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 12:08 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Totale market cap van crypto als geheel is op het hoogtepunt vertienvoudigd. Je hebt gewoon achter het net gevist en doet nu alsof er geen vis was.
Weet je hoe dat ook wel heet? De bodem uitkiezen om een punt te maken? Cherrypicking. En zelfs met die cherrypick was deze run beduidend zwakker dan die van 2017.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 5 juli 2021 @ 12:16:27 #114
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200214078
Haha nattekat :')
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 5 juli 2021 @ 12:27:12 #115
131603 Afwazig
Serious business
  maandag 5 juli 2021 @ 12:29:35 #116
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_200214246
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 12:10 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Weet je hoe dat ook wel heet? De bodem uitkiezen om een punt te maken? Cherrypicking. En zelfs met die cherrypick was deze run beduidend zwakker dan die van 2017.
Zit wel een punt in, maar voor die market cap heb ik gewoon gekeken naar precies een jaar terug en voor de prijs van ether was het wel de bodem, maar toevallig net de prijs waar ik zelf een keer ether voor heb gekocht een jaar geleden. Dus zo gecherrypickt is het niet.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Moderator / Redactie Sport maandag 5 juli 2021 @ 12:33:42 #117
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200214294
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 12:29 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Zit wel een punt in, maar voor die market cap heb ik gewoon gekeken naar precies een jaar terug en voor de prijs van ether was het wel de bodem, maar toevallig net de prijs waar ik zelf een keer ether voor heb gekocht een jaar geleden. Dus zo gecherrypickt is het niet.
Je weet dat het juli is en niet maart? :P

Bitcoin is slechts x5 gegaan van begin tot einde bullrun. Ethereum dan wel weer x9, maar die piek viel samen met een relatief lage Bitcoin prijs. In 2017 is Bitcoin x20 gegaan en Ethereum x100. Dat zijn pas bullruns :9
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 5 juli 2021 @ 12:34:16 #118
366734 dimmak
bitcoin
pi_200214302
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 12:10 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Weet je hoe dat ook wel heet? De bodem uitkiezen om een punt te maken? Cherrypicking. En zelfs met die cherrypick was deze run beduidend zwakker dan die van 2017.
Ervan uitgaande dat run voorbij is heeft hij ook veel korter geduurd dan die in 2017 dus wat dat betreft zou het terecht zijn.

Maar wie zegt dat het al voorbij is?
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 5 juli 2021 @ 12:35:06 #119
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_200214311
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 12:33 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Je weet dat het juli is en niet maart? :P

Bitcoin is slechts x5 gegaan van begin tot einde bullrun. Ethereum dan wel weer x9, maar die piek viel samen met een relatief lage Bitcoin prijs. In 2017 is Bitcoin x20 gegaan en Ethereum x100. Dat zijn pas bullruns :9
Je bent vooral kampioen achteraf praten.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Moderator / Redactie Sport maandag 5 juli 2021 @ 12:37:56 #120
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200214339
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 12:34 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ervan uitgaande dat run voorbij is heeft hij ook veel korter geduurd dan die in 2017 dus wat dat betreft zou het terecht zijn.

Maar wie zegt dat het al voorbij is?
Hoe langer het duurt, te groter de kans dat we niet terug naar $60k gaan op de korte termijn. In principe kan je de tegenvallende run als argument zien voor een tweede lancering, maar je kan het ook zien als een volwassen wordende markt waar zo'n enorme stijging niet zo heel snel meer gebeurt.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 5 juli 2021 @ 12:44:41 #121
366734 dimmak
bitcoin
pi_200214391
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 12:37 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Hoe langer het duurt, te groter de kans dat we niet terug naar $60k gaan op de korte termijn. In principe kan je de tegenvallende run als argument zien voor een tweede lancering, maar je kan het ook zien als een volwassen wordende markt waar zo'n enorme stijging niet zo heel snel meer gebeurt.
Dat zijn jouw aannames gebaseerd op onderbuikgevoel.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport maandag 5 juli 2021 @ 12:47:49 #122
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200214432
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 12:44 schreef dimmak het volgende:

[..]

Dat zijn jouw aannames gebaseerd op onderbuikgevoel.
Mijn onderbuik: geeft twee mogelijkheden die samen 100% van alle mogelijke situaties omvatten. Als het in 2022 weer een keer omhoog gaat, dan zie ik het niet meer als onderdeel van deze bullrun.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 5 juli 2021 @ 13:10:22 #123
366734 dimmak
bitcoin
pi_200214782
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 12:47 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Mijn onderbuik: geeft twee mogelijkheden die samen 100% van alle mogelijke situaties omvatten. Als het in 2022 weer een keer omhoog gaat, dan zie ik het niet meer als onderdeel van deze bullrun.
In 2017 ging de prijs van Bitcoin naar 5000 dollar in september, x5 ongeveer. Daarna zakte de prijs weer naar 3000 dollar en deed er bijna 2 maanden over om te herstellen waarna we door gingen naar 20k. Dit is geen garantie dat het nu weer gaat gebeuren, maar die tijdlijn volgen we nog wel steeds. Alles is mogelijk en onchain data wijzen er op dat we nog niet klaar zijn.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200215129
User en collega @Nattekat slaat hier de plank volledig mis.

Popcorntopic.
  maandag 5 juli 2021 @ 13:46:02 #125
366734 dimmak
bitcoin
pi_200215306
Lump sump anders gewoon dik in Bitcoin (of ETH als je dat nog ziet zitten) en kijk er verder niet naar om voor de komende paar jaar. :)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200215934
quote:
0s.gif Op zondag 4 juli 2021 19:39 schreef bleiblei het volgende:
Er schijnt een hoop gezeik te zijn met//over Binance... wat is wijsheid, overstappen naar een andere? Voordat alles wat ik aan het staken ben, verdampt is?
Ik vind het grootste probleem met Binance dat uiterst vaag is waar ze opereren, daarnaast gedragen dit soort bedrijven steed meer als gewone banken, alleen in die zin dat er nauwelijks toezicht op is.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  Moderator / Redactie Sport maandag 5 juli 2021 @ 15:07:47 #127
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200216203
quote:
10s.gif Op maandag 5 juli 2021 13:36 schreef Erasmus het volgende:
User en collega @:Nattekat slaat hier de plank volledig mis.

Popcorntopic.
o|O
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 5 juli 2021 @ 15:52:51 #128
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200216765
quote:
10s.gif Op maandag 5 juli 2021 13:36 schreef Erasmus het volgende:
User en collega @:Nattekat slaat hier de plank volledig mis.

Popcorntopic.
Collega's als in echt werk? Of je bijbaantje hier?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200216816
quote:
14s.gif Op maandag 5 juli 2021 15:52 schreef fathank het volgende:

[..]

Collega's als in echt werk? Of je bijbaantje hier?
Als in vrijwilligerswerk op FOK! ja :P

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 05-07-2021 15:57:41 ]
pi_200217436
Nattekat die twee keer vanwege FOMO op de hoogtepunt van de markt geïnteresseerd raakt van snelle winsten.

Eerlijk is eerlijk, ik denk als je jezelf als topindicator gaat verkopen dat je best wat geld kan verdienen. Ik vind je behoorlijk betrouwbaar en heb wel wat geld over op de volgende top! _O_ _O_
pi_200217789
quote:
10s.gif Op maandag 5 juli 2021 15:56 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Als in vrijwilligerswerk op FOK! ja :P
FOK! mod is toch een participatieplaats?
  Moderator / Redactie Sport maandag 5 juli 2021 @ 17:11:30 #132
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200217855
quote:
10s.gif Op maandag 5 juli 2021 15:56 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Als in vrijwilligerswerk op FOK! ja :P
Jij doet dit vrijwillig?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport maandag 5 juli 2021 @ 17:12:22 #133
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200217867
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 16:44 schreef Piva het volgende:
Nattekat die twee keer vanwege FOMO op de hoogtepunt van de markt geïnteresseerd raakt van snelle winsten.

Eerlijk is eerlijk, ik denk als je jezelf als topindicator gaat verkopen dat je best wat geld kan verdienen. Ik vind je behoorlijk betrouwbaar en heb wel wat geld over op de volgende top! _O_ _O_
Ik sta netto nog in het groen van deze bullrun, ondanks de dieprode cijfers van de alts waar ik in zit ;)
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200218368
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 17:11 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Jij doet dit vrijwillig?
Jij doet het als taakstraf?
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  Moderator / Redactie Sport maandag 5 juli 2021 @ 17:55:28 #135
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200218440
quote:
1s.gif Op maandag 5 juli 2021 17:50 schreef recursief het volgende:

[..]

Jij doet het als taakstraf?
Ik heb een auto van de zaak
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200219340
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 16:44 schreef Piva het volgende:
Nattekat die twee keer vanwege FOMO op de hoogtepunt van de markt geïnteresseerd raakt van snelle winsten.

Eerlijk is eerlijk, ik denk als je jezelf als topindicator gaat verkopen dat je best wat geld kan verdienen. Ik vind je behoorlijk betrouwbaar en heb wel wat geld over op de volgende top! _O_ _O_
Dit inderdaad. Je had letterlijk bijna iedere shitcoin kunnen kopen in 2020 om in de eerste maanden van 2021 een monsterwinst te hebben.

Bijna alles ging minimaal 10 keer over de kop.
٩๏̯͡๏)۶
pi_200219426
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 17:12 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik sta netto nog in het groen van deze bullrun, ondanks de dieprode cijfers van de alts waar ik in zit ;)
Maar ik betwijfel of je dit hebt verslagen:


Alles wat je had hoeven doen is elke week (of welke tijd frame dan ook), een x bedrag tegen bitcoin aan hoeven te gooien.
  maandag 5 juli 2021 @ 21:05:54 #138
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_200221097
Aha, Nattekat, ik bedoel FOMO paperhands topic.

De ETH explosie even negeren omdat het niet in een weekend gebeurd is :’)
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_200221385
BabyDoge is toch nog x5 gegaan dankzij Elon. Ik heb hem zelf maar x3,5 gehad. Maar dit was wel weer een mooie :)
- Met zuidelijke groet -
  Moderator / Redactie Sport maandag 5 juli 2021 @ 21:31:14 #140
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200221535
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 19:16 schreef Piva het volgende:

[..]

Maar ik betwijfel of je dit hebt verslagen:
[ afbeelding ]

Alles wat je had hoeven doen is elke week (of welke tijd frame dan ook), een x bedrag tegen bitcoin aan hoeven te gooien.
Wilde ik wel, maar ik heb eigenlijk nooit echt het geld ervoor gehad. Heb zelfs met pijn wat moeten verkopen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200223567
voor de connaisseurs onder ons: World mobile token.

momenteel bezig met een ICO (initial coin offering). hebben een uitstekend project met als doel: mensen die nu geen toegang hebben tot het internet, internet aan te bieden op een revolutionaire wijze, (via het Cardano netwerk).

zeker de moeite om je in in te lezen
''and those who were seen dancing, were thought to be insane by those who couldn't hear the music''
pi_200224670
De lows worden wat minder laag, hopelijk betekend dat dat we op korte termijn gaan stijgen :)
  dinsdag 6 juli 2021 @ 07:10:27 #143
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200224684
15 jaar geleden had iedere Afrikaan al een mobieltje..
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200224707
quote:
14s.gif Op dinsdag 6 juli 2021 07:10 schreef fathank het volgende:
15 jaar geleden had iedere Afrikaan al een mobieltje..
Stukje Nigeriaanse prins
  dinsdag 6 juli 2021 @ 07:30:46 #145
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_200224754
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 17:55 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik heb een auto van de zaak
Het busje waarin je iedere dag opgehaald wordt telt niet als auto van de zaak hè
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  dinsdag 6 juli 2021 @ 07:52:45 #146
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200224854
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 juli 2021 07:01 schreef Anton91 het volgende:
De lows worden wat minder laag, hopelijk betekend dat dat we op korte termijn gaan stijgen :)
Crypto ed god noemt het een bearish divergence
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 6 juli 2021 @ 09:08:59 #147
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200225352
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 23:44 schreef bruinwerker het volgende:
voor de connaisseurs onder ons: World mobile token.

momenteel bezig met een ICO (initial coin offering). hebben een uitstekend project met als doel: mensen die nu geen toegang hebben tot het internet, internet aan te bieden op een revolutionaire wijze, (via het Cardano netwerk).

zeker de moeite om je in in te lezen
Mensen die geen internet hebben internet geven door middel van iets op het internet.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 6 juli 2021 @ 09:26:42 #148
366734 dimmak
bitcoin
pi_200225529
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 23:44 schreef bruinwerker het volgende:
voor de connaisseurs onder ons: World mobile token.

momenteel bezig met een ICO (initial coin offering). hebben een uitstekend project met als doel: mensen die nu geen toegang hebben tot het internet, internet aan te bieden op een revolutionaire wijze, (via het Cardano netwerk).

zeker de moeite om je in in te lezen
Dat proberen wel meer organisaties, maar dan zonder waardeloze token.
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 6 juli 2021 @ 09:41:24 #149
131603 Afwazig
Serious business
pi_200225691
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 23:44 schreef bruinwerker het volgende:
voor de connaisseurs onder ons: World mobile token.

momenteel bezig met een ICO (initial coin offering). hebben een uitstekend project met als doel: mensen die nu geen toegang hebben tot het internet, internet aan te bieden op een revolutionaire wijze, (via het Cardano netwerk).

zeker de moeite om je in in te lezen
Op Cardano gelukkig. Dan komt het goed want daar gebeurt het hoor.
pi_200225987
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 juli 2021 09:08 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Mensen die geen internet hebben internet geven door middel van iets op het internet.
een oordeel vellen zonder je te hebben ingelezen :')
''and those who were seen dancing, were thought to be insane by those who couldn't hear the music''
pi_200226006
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 juli 2021 09:26 schreef dimmak het volgende:

[..]

Dat proberen wel meer organisaties, maar dan zonder waardeloze token.
veel geprobeerd, nooit gelukt om meerdere redenen (voornamelijk niet rendabel). World mobile token pakt het anders aan. Geen garantie tot succes maar zeker waard om een kleine investering in te doen mijns inziens.
''and those who were seen dancing, were thought to be insane by those who couldn't hear the music''
  dinsdag 6 juli 2021 @ 10:27:06 #152
366734 dimmak
bitcoin
pi_200226209
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 juli 2021 10:12 schreef bruinwerker het volgende:

[..]

veel geprobeerd, nooit gelukt om meerdere redenen (voornamelijk niet rendabel). World mobile token pakt het anders aan. Geen garantie tot succes maar zeker waard om een kleine investering in te doen mijns inziens.
:? Naar mijn weten is Africa de snelstgroeiende markt voor mobiele telefonie en internet. Het aandeel groeit elk jaar exponentieel en dat zonder tokens. Ik snap niet wat mensen hebben aan een mesh network op basis van Cardano.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 6 juli 2021 @ 10:28:53 #153
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200226234
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 juli 2021 10:10 schreef bruinwerker het volgende:

[..]

een oordeel vellen zonder je te hebben ingelezen :')
Nee, beetje logisch verstand gebruiken op basis van wat jij het zei. Want dat sloeg nergens op.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 6 juli 2021 @ 11:04:03 #154
131603 Afwazig
Serious business
pi_200226758
Welkom in 2017. Succes met bagholden.
  dinsdag 6 juli 2021 @ 11:05:02 #155
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200226778
quote:
6s.gif Op dinsdag 6 juli 2021 11:04 schreef Afwazig het volgende:
Welkom in 2017. Succes met bagholden.
Lekker man
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 6 juli 2021 @ 11:16:40 #156
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200226953
quote:
6s.gif Op dinsdag 6 juli 2021 11:04 schreef Afwazig het volgende:
Welkom in 2017. Succes met bagholden.
Lekker man zo'n zware zak
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 6 juli 2021 @ 11:38:05 #157
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200227301
quote:
6s.gif Op dinsdag 6 juli 2021 11:04 schreef Afwazig het volgende:
Welkom in 2017. Succes met bagholden.
2017 was wel een leuk jaar.

Hele spaarrekening leeggehaald en in Ethereum gestopt.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator dinsdag 6 juli 2021 @ 12:43:33 #158
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200228128
When m00n?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_200229210
quote:
6s.gif Op dinsdag 6 juli 2021 12:43 schreef onlogisch het volgende:
When m00n?
Einde van de maand
pi_200229363
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 juli 2021 11:38 schreef Nattekat het volgende:

[..]

2017 was wel een leuk jaar.

Hele spaarrekening leeggehaald en in Ethereum gestopt.
Januari 2017 of december 2017? Wel een behoorlijk verschil. :D
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 6 juli 2021 @ 14:09:45 #161
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200229374
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 juli 2021 14:09 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Januari 2017 of december 2017? Wel een behoorlijk verschil. :D
De crash was pas in 2018.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200229404
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 juli 2021 14:09 schreef Nattekat het volgende:

[..]

De crash was pas in 2018.
Ja snap ik, maar het is een behoorlijk verschil of je je spaargeld in eth hebt gegooid op $10 of op $800.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 6 juli 2021 @ 14:12:09 #163
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200229415
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 juli 2021 14:11 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Ja snap ik, maar het is een behoorlijk verschil of je je spaargeld in eth hebt gegooid op $10 of op $800.
Het is nu juli, dus er precies tussenin.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator dinsdag 6 juli 2021 @ 18:40:51 #164
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200233231
Flink bijgekocht.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_200241576
..

[ Bericht 95% gewijzigd door Den_Haag op 06-07-2021 23:43:29 (Laat maar. Werkt al weer) ]
pi_200243536
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 juli 2021 11:38 schreef Nattekat het volgende:

[..]

2017 was wel een leuk jaar.

Hele spaarrekening leeggehaald en in Ethereum gestopt.
POS is een flop, vanuit de traditionele cryptotechnieken is het een aardig concept, het probleem is alleen dat al die mongolen die hun cryptos op een exchance in een pool zetten daar het gevaar niet van inzien.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200245260
twitter
Uitvinder van de biersmiley.
  Redactie Frontpage woensdag 7 juli 2021 @ 10:43:32 #168
4530 crew  Crazy Harry
pi_200246010
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 09:47 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]
De banken blijven maar hard roepen "Gebruik crypto!"
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  User die het meest klaagt 2022 woensdag 7 juli 2021 @ 13:31:17 #169
414785 sirdanilot
pi_200248819
Nou jongens, wanneer gaat die rotbitcoin nou eens omhoog? Met dit tempo ga ik echt nooit een huis kunnen kopen denk ik zo.

Ik heb termijnen gehoord van over 2 jaar, of zelfs over 20 jaar. Hopelijk keldert het niet helemaal want dan kan ik mijn huis sowieso al op mijn buik schrijven.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_200248879
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 13:31 schreef sirdanilot het volgende:
Nou jongens, wanneer gaat die rotbitcoin nou eens omhoog? Met dit tempo ga ik echt nooit een huis kunnen kopen denk ik zo.

Ik heb termijnen gehoord van over 2 jaar, of zelfs over 20 jaar. Hopelijk keldert het niet helemaal want dan kan ik mijn huis sowieso al op mijn buik schrijven.
:')
Uitvinder van de biersmiley.
  User die het meest klaagt 2022 woensdag 7 juli 2021 @ 13:37:07 #171
414785 sirdanilot
pi_200248909
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 13:35 schreef dimmak het volgende:

[..]

:')
Heb er alleen een bedrag in zitten wat ik kan missen hoor.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_200249070
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 06:04 schreef raptorix het volgende:

[..]

POS is een flop, vanuit de traditionele cryptotechnieken is het een aardig concept, het probleem is alleen dat al die mongolen die hun cryptos op een exchance in een pool zetten daar het gevaar niet van inzien.
Leg es uit?
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200249170
quote:
10s.gif Op woensdag 7 juli 2021 13:46 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Leg es uit?
Don't feed the troll.
pi_200249269
PoS is per definitie een kut systeem. Geen uitzondering.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200249311
quote:
10s.gif Op woensdag 7 juli 2021 13:46 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Leg es uit?
Omdat POS democratisch werkt, echter als 80% in grote stakingpools gaat zitten ondermijnt dat het principe.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200249317
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 13:54 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Don't feed the troll.
Hoi
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200249337
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 14:09 schreef raptorix het volgende:

[..]

Omdat POS democratisch werkt, echter als 80% in grote stakingpools gaat zitten ondermijnt dat het principe.
En dat is anders met PoW ?
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_200249348
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 14:05 schreef dimmak het volgende:
PoS is per definitie een kut systeem. Geen uitzondering.
Het zou kunnen werken, maar het is nooit zo hardened als proof of work, je zult echt heel heel goed moeten nadenken, en dan nog brengt het veel risicos met zich mee.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200249385
quote:
1s.gif Op woensdag 7 juli 2021 14:11 schreef recursief het volgende:

[..]

En dat is anders met PoW ?
Bij een kleine munt met weinig miners is POW ook een gevaar, echter voor PoW zul je een veel hogere investering moeten doen, voor Bitcoin is dat praktisch niet te doen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200249412
Hier kun je zien wat een 51% attack kost, https://www.crypto51.app/
Maar afgezien van de kosten zal het een lastig verhaal worden om daar capaciteit voor te kopen bij een Cloud provider, de meeste providers hebben niet al te hoge limieten voor nieuwe klanten, en wanneer jij GPU powered machines gaat aanvragen zullen helemaal de alarmbellen gaan rinkelen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200249684
quote:
1s.gif Op woensdag 7 juli 2021 14:11 schreef recursief het volgende:

[..]

En dat is anders met PoW ?
Bij PoS doen de stakingnodes het werk van de PoW miners en nodes tegelijk. Dat is een enorm risico bij een systeem waarbij de grootste nodes steeds meer gewicht krijgen binnen het netwerk.

quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 14:18 schreef raptorix het volgende:
Hier kun je zien wat een 51% attack kost, https://www.crypto51.app/
Maar afgezien van de kosten zal het een lastig verhaal worden om daar capaciteit voor te kopen bij een Cloud provider, de meeste providers hebben niet al te hoge limieten voor nieuwe klanten, en wanneer jij GPU powered machines gaat aanvragen zullen helemaal de alarmbellen gaan rinkelen.
Deze lijst klopt niet erg (gebruikt te weinig en te eenzijdige data) en de website draagt zelfs PoS aan als oplossing. Kijk maar eens bij "Learn More".
Uitvinder van de biersmiley.
  Redactie Frontpage woensdag 7 juli 2021 @ 14:45:36 #182
4530 crew  Crazy Harry
pi_200249717
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 14:42 schreef dimmak het volgende:
Dat is een enorm risico bij een systeem waarbij de grootste nodes steeds meer gewicht krijgen binnen het netwerk.
Alleen bij netwerken die dat probleem niet opvangen.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_200249824
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 14:45 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Alleen bij netwerken die dat probleem niet opvangen.
Het punt is dat je wel aan een gewogen systeem kan gaan doen, maar dat dit lastig te controlleren is. Stel je voor dat jij je coins staked op een beurs dan kan dat best over een hoop kleine nodes worden verdeelt zonder dat je dat zelf door hebt, nu zijn er altijd wel handigheidjes te verzinnen om dit te voorkomen, maar het is gewoon een risico, ik heb net even doorgelezen hoe het werkt bij Ethereum, ik vind dat er veel haken en ogen aanzitten.

Ik ga me er andere keer nog even verder in verdiepen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200249857
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 14:42 schreef dimmak het volgende:

Deze lijst klopt niet erg (gebruikt te weinig en te eenzijdige data) en de website draagt zelfs PoS aan als oplossing. Kijk maar eens bij "Learn More".
Was even snel gegoogled, ging meer om het principe, ik geloof dat voor de kleinere coins buiten de top 20 een 51% bijna allemaal te doen waren voor minder dan een ton.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200250439
Euro's storten via SEPA is nu ook niet meer mogelijk via Binance
pi_200251392
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 15:30 schreef PicoMMP het volgende:
Euro's storten via SEPA is nu ook niet meer mogelijk via Binance
Wilde het net posten, zat er natuurlijk wel aan te komen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 7 juli 2021 @ 16:14:51 #187
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200251402
Ik zou je muntjes maar van Binance af halen. De regeltjes omzeilen houdt CZ echt niet oneindig vol.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_200251429
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 15:30 schreef PicoMMP het volgende:
Euro's storten via SEPA is nu ook niet meer mogelijk via Binance
Withdrawal via SEPA wel.
pi_200251527
quote:
3s.gif Op woensdag 7 juli 2021 16:14 schreef Rossdale het volgende:
Ik zou je muntjes maar van Binance af halen. De regeltjes omzeilen houdt CZ echt niet oneindig vol.
Suggesties?
  Redactie Frontpage woensdag 7 juli 2021 @ 16:24:19 #190
4530 crew  Crazy Harry
pi_200251563
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 16:14 schreef raptorix het volgende:

[..]

Wilde het net posten, zat er natuurlijk wel aan te komen.
Is ruim 6 uur geleden al gemeld in dit topic ;)
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_200252029
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 juni 2021 08:46 schreef FundsAreSafu het volgende:
"Tijdelijk" niet meer met iDeal betalen op Binance, begin van het einde, vanaf nu zeven jaar beermarkt
Ik heb jullie gewaarschuwd
  woensdag 7 juli 2021 @ 16:48:59 #192
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200252033
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 16:22 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Suggesties?
Sowieso niet op een exchange maar in je eigen wallet, tenzij je wil traden. Dan ben ik zelf persoonlijk het meest tevreden over Kucoin of Crypto.com
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_200252164
Maar je kunt natuurlijk gewoon Bitcoin kopen en die naar Binance sturen :)
Zullen sommige eindelijk eens echt met Crypto aan de gang moeten :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200252673
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 15:30 schreef PicoMMP het volgende:
Euro's storten via SEPA is nu ook niet meer mogelijk via Binance
Zag het net. Tijd om naar een andere exchange over te stappen...

Welke is nog meer groot met redelijk lage fees?
pi_200252707
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 16:57 schreef raptorix het volgende:
Maar je kunt natuurlijk gewoon Bitcoin kopen en die naar Binance sturen :)
Zullen sommige eindelijk eens echt met Crypto aan de gang moeten :)
Kan je net zo goed de exchange gebruiken waar je dan crypto koopt. Waarom zou je het dan nog naar Binance sturen? Al vind ik Binance op deze ongein na wel fijn werken.
pi_200252853
Met iDeal op Skrill storten en vanuit daar op Binance zetten met de debit card werkt ook prima
pi_200252993
gaming tokens gaan aardig parabolisch atm

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 07-07-2021 17:38:31 ]
pi_200252994
Bijzonder dat zoveel mensen zich in allerlei bochten wringen om van Binance gebruik te maken. Alsof je je best doet om een soa op te lopen.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_200253016
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 13:31 schreef sirdanilot het volgende:
Nou jongens, wanneer gaat die rotbitcoin nou eens omhoog? Met dit tempo ga ik echt nooit een huis kunnen kopen denk ik zo.

Ik heb termijnen gehoord van over 2 jaar, of zelfs over 20 jaar. Hopelijk keldert het niet helemaal want dan kan ik mijn huis sowieso al op mijn buik schrijven.
:')

Alleen om deze post al hoop ik op een bear market, puur om jou te zien frustreren.
  User die het meest klaagt 2022 woensdag 7 juli 2021 @ 17:46:37 #200
414785 sirdanilot
pi_200253122
quote:
7s.gif Op woensdag 7 juli 2021 17:39 schreef Erasmus het volgende:

[..]

:')

Alleen om deze post al hoop ik op een bear market, puur om jou te zien frustreren.
Ik vind het prima, als de bitcoin echt heeeelemaal keldert echt weer naar de 5000 of zo. Dan kan ik natuurlijk veel meer bitcoin kopen.

Bitcoin is ook niet iets dat 'failliet' kan gaan zoals een bedrijf. Maar het kan natuurlijk dat ik maar 50 word en nooit de dag zal meemaken dat ik bitcoinmiljardair ben. Nou ja dat vind ik prima. Ik ga vooral voor zeg maar een paar honderd tot duizend euro winst.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_200253129
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 17:38 schreef Ronald-Koeman het volgende:
Bijzonder dat zoveel mensen zich in allerlei bochten wringen om van Binance gebruik te maken. Alsof je je best doet om een soa op te lopen.
Als je altcoins wil hebben is Binance prima, heb er ook nog nooit problemen mee gehad.

Natuurlijk moet je nooit te veel op een exchange laten staan, maar ik vind ze wel stabiel en betrouwbaar. Zeker niet slechter dan andere exchanges in ieder geval.
٩๏̯͡๏)۶
pi_200253650
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 17:22 schreef viceversa het volgende:

[..]

Kan je net zo goed de exchange gebruiken waar je dan crypto koopt. Waarom zou je het dan nog naar Binance sturen? Al vind ik Binance op deze ongein na wel fijn werken.
Niet iedereen koopt bij een exchange, ik koop bij Bitonic, daar kun je het alleen naar je wallet sturen.
Daarnaast is Binance qua opties vrij uitgebreid en relatief lage transactiekosten als je niet met grote bedragen handelt.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200253658
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 17:46 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Ik vind het prima, als de bitcoin echt heeeelemaal keldert echt weer naar de 5000 of zo. Dan kan ik natuurlijk veel meer bitcoin kopen.

Bitcoin is ook niet iets dat 'failliet' kan gaan zoals een bedrijf. Maar het kan natuurlijk dat ik maar 50 word en nooit de dag zal meemaken dat ik bitcoinmiljardair ben. Nou ja dat vind ik prima. Ik ga vooral voor zeg maar een paar honderd tot duizend euro winst.
Hoe koop je daar een huis van?
  User die het meest klaagt 2022 woensdag 7 juli 2021 @ 18:25:22 #204
414785 sirdanilot
pi_200253666
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 18:24 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Hoe koop je daar een huis van?
Veel beetjes maken een boel.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  User die het meest klaagt 2022 woensdag 7 juli 2021 @ 18:26:18 #205
414785 sirdanilot
pi_200253682
Is er trouwens iemand hier die ook Revolut gebruikt? Dat gebruik ik voor zowel bitcoin als mijn aandelen en het bevalt op zich wel.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_200254117
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 18:26 schreef sirdanilot het volgende:
Is er trouwens iemand hier die ook Revolut gebruikt? Dat gebruik ik voor zowel bitcoin als mijn aandelen en het bevalt op zich wel.
Nee maar lees wel dat er nogal veel gezeik is geweest met geblokkeerde accounts.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  User die het meest klaagt 2022 woensdag 7 juli 2021 @ 19:30:55 #207
414785 sirdanilot
pi_200254602
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 18:58 schreef raptorix het volgende:

[..]

Nee maar lees wel dat er nogal veel gezeik is geweest met geblokkeerde accounts.
Ik heb wel eens hele irritante blokkades gehad en ben toen heel boos geworden. Maar de klantenservice op social media heeft me toch kunnen helpen.

Áls het werkt, werkt het prima. Soms werkt het niet en dan heb je inderdaad de support nodig.

Ik zou er niet 100 procent op vertrouwen als bank, overigens. Ik gebruik het als aanvulling.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_200261941
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 19:30 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Ik heb wel eens hele irritante blokkades gehad en ben toen heel boos geworden. Maar de klantenservice op social media heeft me toch kunnen helpen.

Áls het werkt, werkt het prima. Soms werkt het niet en dan heb je inderdaad de support nodig.

Ik zou er niet 100 procent op vertrouwen als bank, overigens. Ik gebruik het als aanvulling.
Ja dat is wel vaak de pest met dit soort diensten, ze drijven heel erg op automatische algoritmes en hebben meesstal zeer beperkt echte mankracht in dienst, ik heb zelf gehad met Paypall, kon daar niet meer in mijn account komen en koste erg veel moeite om dat te regelen, gelukkig gebruik ik dat nooit, maar had er nog een bankrekening aan gekoppelt wat me niet beviel.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200264278
Iemand hier die in goud zit? Ja ik weet wat je denkt: :')

Maar luister dan, ik zit zelf in Paxos Gold ipv pensioen te betalen (heb goed geregeld met mijn werkgever), is toch een paar honderd euro per maand. Kan fysiek goud kopen, of dit combineren met goud en ook nog es staken.

Maar wellicht zijn er betere opties?
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200264403
quote:
0s.gif Op donderdag 8 juli 2021 05:56 schreef raptorix het volgende:

[..]

Ja dat is wel vaak de pest met dit soort diensten, ze drijven heel erg op automatische algoritmes en hebben meesstal zeer beperkt echte mankracht in dienst, ik heb zelf gehad met Paypall, kon daar niet meer in mijn account komen en koste erg veel moeite om dat te regelen, gelukkig gebruik ik dat nooit, maar had er nog een bankrekening aan gekoppelt wat me niet beviel.
Paypal is wel heel schandalig, die hebben gewoon hun telefoonnummer opgeheven. En bij de enige manier om online contact te zoeken reageren ze niet. Kwam er toevallig achter dat ze wel reageren als je een klachtenformulier invult
pi_200264697
Het gaat weer lekker _O-
blablablabla
pi_200264882
quote:
0s.gif Op donderdag 8 juli 2021 11:25 schreef Elan het volgende:
Het gaat weer lekker _O-
Altijd leuk, duurt een week voordat de coins een bepaald bedrag hebben aangetikt, het zakken naar het oude bedrag is een kwestie van uren. :')
pi_200264919
quote:
0s.gif Op donderdag 8 juli 2021 11:37 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Altijd leuk, duurt een week voordat de coins een bepaald bedrag hebben aangetikt, het zakken naar het oude bedrag is een kwestie van uren. :')
Ja de afgelopen week leken de lows wat minder laag te worden en en de high's weer wat hoger, dan ga je stiekem toch hopen op een uitbraak naar boven.

Nope.
blablablabla
  Moderator / Redactie Sport donderdag 8 juli 2021 @ 11:43:39 #214
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200264952
Hèhè... eindelijk richting een mooi koopmoment.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 8 juli 2021 @ 12:17:22 #215
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200265487
quote:
0s.gif Op donderdag 8 juli 2021 11:25 schreef Elan het volgende:
Het gaat weer lekker _O-
Ben benieuwd wanneer we van denial naar panic gaan. Mocht dat over een maand nog niet gebeurd zijn heb ik pas het idee dat we in een langere cyclus terecht komen aka 2013.

Hoe dan ook interessant, beide scenario’s bieden mogelijkheden.
pi_200265989
quote:
10s.gif Op donderdag 8 juli 2021 11:40 schreef Elan het volgende:

[..]

Ja de afgelopen week leken de lows wat minder laag te worden en en de high's weer wat hoger, dan ga je stiekem toch hopen op een uitbraak naar boven.

Nope.
Ja het zag er eventjes goed uit. Nu weer helemaal niet natuurlijk. Net als het volume. :')
pi_200266921
Wannee bijna alles een dip heeft en je nog meer Chainlink wilt kopen voordat het weer zo'n groene weekend gaat worden, maar je loon nog niet gestort staat op je rekening:

pi_200266934
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 18:26 schreef sirdanilot het volgende:
Is er trouwens iemand hier die ook Revolut gebruikt? Dat gebruik ik voor zowel bitcoin als mijn aandelen en het bevalt op zich wel.
Ik gebruik N26 maar dat is meer omdat het mijn Duitse bankrekening is (met een mooie "metalen" pas).

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 08-07-2021 13:48:29 ]
  User die het meest klaagt 2022 donderdag 8 juli 2021 @ 13:57:04 #219
414785 sirdanilot
pi_200267102
quote:
14s.gif Op donderdag 8 juli 2021 13:48 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Ik gebruik N26 maar dat is meer omdat het mijn Duitse bankrekening is (met een mooie "metalen" pas).
Ja beide zijn hier in ierland populair, maar revolut is nummero 1 want het is brits en is dus handiger om bv. met ponden te betalen als je naar het door het VK bezette deel van Ierland reist. (hier in ierland is de algemene mening dat het gehele eiland ierland is maar het VK bezet het noordelijke deel op illegale wijze).
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_200267236
quote:
0s.gif Op donderdag 8 juli 2021 13:57 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Ja beide zijn hier in ierland populair, maar revolut is nummero 1 want het is brits en is dus handiger om bv. met ponden te betalen als je naar het door het VK bezette deel van Ierland reist. (hier in ierland is de algemene mening dat het gehele eiland ierland is maar het VK bezet het noordelijke deel op illegale wijze).
Ik had een Duitse IBAN nodig (Duitse werkgever vereiste dat, mocht geen NL IBAN for some strange reason :? ) terwijl ik Bunq gebruikte in NL. Ik wilde dat omzetten naar Bunq DE, maar toen zag ik deze tweets en was ik om naar N26 :@

twitter

twitter


De feature van Bunq om een nieuwe IBAN aan te maken binnen 2 seconden (max. 30 per jaar geloof ik) ben ik helaas nog nergens anders tegen gekomen. In de app ken je toe welke pas welke IBAN gebruikt. Rete-handig. Heeft Revolut ook zoiets of is het meer a la N26?

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 08-07-2021 14:05:36 ]
  User die het meest klaagt 2022 donderdag 8 juli 2021 @ 14:05:40 #221
414785 sirdanilot
pi_200267260
quote:
7s.gif Op donderdag 8 juli 2021 14:04 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Ik had een Duitse IBAN nodig (Duitse werkgever vereiste dat, mocht geen NL IBAN for some strange reason :? ) terwijl ik Bunq gebruikte in NL. Ik wilde dat omzetten naar Bunq DE, maar toen zag ik deze tweets en was ik om naar N26 :@

[ twitter ]
[ twitter ]

De feature van Bunq om een nieuwe IBAN aan te maken binnen 2 seconden (max. 30 per jaar geloof ik) ben ik helaas nog nergens anders tegen gekomen. In de app ken je toe welke pas welke IBAN gebruikt. Rete-handig.
Oh ik wist niet dat bunq dat had. Als ik terug naar NL ga verhuizen neem ik sowieso de Bunq !

Revolut biedt ook metalen pasjes aan maar ik heb er nog geen besteld.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_200267295
quote:
0s.gif Op donderdag 8 juli 2021 14:05 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Oh ik wist niet dat bunq dat had. Als ik terug naar NL ga verhuizen neem ik sowieso de Bunq !

Revolut biedt ook metalen pasjes aan maar ik heb er nog geen besteld.
Aanrader. Je kan ook (virtuele en/of fysieke) Debit Mastercards aanvragen en die aan een van je IBAN's koppelen. Heb je ook geen pre-paid oplossing nodig en kan je eigenlijk overal op het internet betalen. Of geen creditcard meer nodig als je niets met het BKR te maken wilt hebben.

Zo heb ik er geen last van als Binance iDeal uitstaat. Ik gebruik dan gewoon mijn Debit Mastercard van Bunq die gelinked is aan een IBAN die ik speciaal voor crypto (uit-)betalingen heb.

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 08-07-2021 14:18:10 ]
  User die het meest klaagt 2022 donderdag 8 juli 2021 @ 14:10:12 #223
414785 sirdanilot
pi_200267327
quote:
14s.gif Op donderdag 8 juli 2021 14:08 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Aanrader. Je kan ook Debit Mastercards aanvragen en die aan een van je IBAN's koppelen. Heb je ook geen pre-paid oplossing nodig en kan je eigenlijk overal op het internet betalen. Of geen creditcard meer nodig als je niets met het BKR te maken wilt hebben.

Zo heb ik er geen last van als Binance iDeal uitstaat. Ik gebruik dan gewoon mijn Debit Mastercard van Bunq die gelinked is aan een IBAN die ik speciaal voor crypto (uit-)betalingen heb.
Ja ik had dit graag gehad toen ik nog in NL woonde.

Nu heb ik een ierse visa debit, een Revolut visa debit, een NL mastercard creditcard en een NL normale bankpas. Dus ik ben voorlopig wel voorzien, haha.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  donderdag 8 juli 2021 @ 14:20:59 #224
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200267487
Ik betaal alles met mijn crypto.com credit card. Werkt als een tierelier en je krijgt nog cashback ook
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator donderdag 8 juli 2021 @ 14:43:53 #225
18653 crew  D.
pi_200267745
quote:
3s.gif Op donderdag 8 juli 2021 14:20 schreef Rossdale het volgende:
Ik betaal alles met mijn crypto.com credit card. Werkt als een tierelier en je krijgt nog cashback ook
Debit card toch?
Da’s mijn Binance card tenminste wel :Y
pi_200267805
quote:
3s.gif Op donderdag 8 juli 2021 14:20 schreef Rossdale het volgende:
Ik betaal alles met mijn crypto.com credit card. Werkt als een tierelier en je krijgt nog cashback ook
Geen problemen met betalen in de supermarkt? Het is algemeen bekend dat sommige supermarkten geen betalingen van Mastercard/Visa/AMEX accepteren... ook niet debit/prepaid. Alleen Maestro en Vpay.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_200268872
quote:
0s.gif Op donderdag 8 juli 2021 14:43 schreef D. het volgende:

[..]

Debit card toch?
Da’s mijn Binance card tenminste wel :Y
Klopt, ik heb beiden.

Binance werkt lekkerder door de Binance App (persoonlijke mening), Crypto.com voordelen heb je meer bij hogere statussen (a la US credit cards). Ik ken iemand die door zo'n hogere status Crypto.com kaart nooit meer betaalt voor Spotify en Netflix. De maandelijkse afschrijvingen krijgt hij gewoon terug in CRO. Dat is lekker als CRO ook nog eens dik in het groen staat.

[ Bericht 3% gewijzigd door Erasmus op 08-07-2021 15:52:13 ]
  donderdag 8 juli 2021 @ 16:51:05 #228
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200270148
quote:
14s.gif Op donderdag 8 juli 2021 15:51 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Klopt, ik heb beiden.

Binance werkt lekkerder door de Binance App (persoonlijke mening), Crypto.com voordelen heb je meer bij hogere statussen (a la US credit cards). Ik ken iemand die door zo'n hogere status Crypto.com kaart nooit meer betaalt voor Spotify en Netflix. De maandelijkse afschrijvingen krijgt hij gewoon terug in CRO. Dat is lekker als CRO ook nog eens dik in het groen staat.
Jep, die benefits zijn wel handig idd. Maar nee nog geen problemen ondervonden, tot nu toe wordt de kaart overal geaccepteert. Ook gewoon contactloos etc.

quote:
0s.gif Op donderdag 8 juli 2021 14:47 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Geen problemen met betalen in de supermarkt? Het is algemeen bekend dat sommige supermarkten geen betalingen van Mastercard/Visa/AMEX accepteren... ook niet debit/prepaid. Alleen Maestro en Vpay.
Ik moest hem eerst activeren bij een pinautomaat door een keer 20 euro te pinnen, zoals je vroeger ook met credit cards moest doen. Voordat ik dat deed, werkte de pinterminals bij winkels idd niet.

Het is gewoon een VISA card, dus zou overal moeten werken waar ze VISA accepteren. Ik betaal er zelfs mijn lunch mee in de bedrijfskantine ($0,11 cashback jonge _O- )
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_200272105
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 19:30 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Ik heb wel eens hele irritante blokkades gehad en ben toen heel boos geworden. Maar de klantenservice op social media heeft me toch kunnen helpen.

Áls het werkt, werkt het prima. Soms werkt het niet en dan heb je inderdaad de support nodig.

Ik zou er niet 100 procent op vertrouwen als bank, overigens. Ik gebruik het als aanvulling.
Je zou echt eens bitcoin moeten gebruiken. Dat werkt 100% en je hebt niet eens een klantenservice.

Revolut werkt wel fijn opzich maar ik zou er niet meer dan een maand salaris aan toe vertrouwen.
pi_200272208
quote:
10s.gif Op donderdag 8 juli 2021 11:00 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
Iemand hier die in goud zit? Ja ik weet wat je denkt: :')

Maar luister dan, ik zit zelf in Paxos Gold ipv pensioen te betalen (heb goed geregeld met mijn werkgever), is toch een paar honderd euro per maand. Kan fysiek goud kopen, of dit combineren met goud en ook nog es staken.

Maar wellicht zijn er betere opties?
Een jaartje of wat terug nog eens een poging gedaan om in goud te investeren.

Die markt is echt ontiegelijk onduidelijk, je broker raad je fund x aan. En na een uur goed zoeken kom je er achter dat ook die fund gewoon papier goud is (wat eigenlijk altijd geval is)..

De ondoorzichtheid, fees (beheer kosten en in/uit stap kosten zijn killing) en vertrouwen is eigenlijk gewoon een no-go.

En als zelfs de Chinese overheid Tungsten aankoopt kan je bijna wel zeker zan dat geen één fonds of vault 100% gedekt is, zelfs als ze uiterst hun best doen.

Uiteindelijk alles maar in bitcoin gegooid. :')
pi_200272571
quote:
0s.gif Op donderdag 8 juli 2021 19:06 schreef Piva het volgende:

[..]

Een jaartje of wat terug nog eens een poging gedaan om in goud te investeren.

Die markt is echt ontiegelijk onduidelijk, je broker raad je fund x aan. En na een uur goed zoeken kom je er achter dat ook die fund gewoon papier goud is (wat eigenlijk altijd geval is)..

De ondoorzichtheid, fees (beheer kosten en in/uit stap kosten zijn killing) en vertrouwen is eigenlijk gewoon een no-go.

En als zelfs de Chinese overheid Tungsten aankoopt kan je bijna wel zeker zan dat geen één fonds of vault 100% gedekt is, zelfs als ze uiterst hun best doen.

Uiteindelijk alles maar in bitcoin gegooid. :')
Ik had zo'n 15 jaar geleden, ik was zo'n 16/17, ook opeens de drang om in goud te investeren. Al m'n spaargeld (3000 euro :') ) in een blok goud gestopt. Het ligt nog steeds ergens in een kluis en zou echt niet weten wat ik er mee aan moet.
pi_200272580
Snap niet waarom iedereen zo druk maakt ?
Gaat al weken zo dat donderdag de boel inkakt en in de weekend op loopt .
Reden de Amerikaanse shitholes die alles droppen voor winst.
Ik koop in op woendag avond tot aan vrijdag .
En weekend gaat alles weer stijgen omdat de Amerikaanse shit holes niks doen in de weekend en zeker niet op zondag de kerk dag .
Maandag ochtend verkoop ik de shit en starten we opnieuwe.
  donderdag 8 juli 2021 @ 20:43:25 #233
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200273592
De markt timen _O_

Waarom doet niet iedereen dit als het zo simpel is?
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_200275409
quote:
0s.gif Op donderdag 8 juli 2021 11:43 schreef Nattekat het volgende:
Hèhè... eindelijk richting een mooi koopmoment.
Wanneer koop je, voordat je meer belachelijk gaat maken dat ik zeg dat 35K een mooi moment is (riep ik rond de 62K).
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200275454
quote:
10s.gif Op donderdag 8 juli 2021 11:00 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
Iemand hier die in goud zit? Ja ik weet wat je denkt: :')

Maar luister dan, ik zit zelf in Paxos Gold ipv pensioen te betalen (heb goed geregeld met mijn werkgever), is toch een paar honderd euro per maand. Kan fysiek goud kopen, of dit combineren met goud en ook nog es staken.

Maar wellicht zijn er betere opties?
Ik heb zo een vermoeden dat jouw werkgever een gelukszoeker is en dat het me niet verbazen zou dat jij nog een enorme naheffing krijgt.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200275520
quote:
0s.gif Op donderdag 8 juli 2021 19:28 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Ik had zo'n 15 jaar geleden, ik was zo'n 16/17, ook opeens de drang om in goud te investeren. Al m'n spaargeld (3000 euro :') ) in een blok goud gestopt. Het ligt nog steeds ergens in een kluis en zou echt niet weten wat ik er mee aan moet.
Goud is als crisisinvestering een enorm waardevolle asset, nu, en ook over 5000 jaar. Mocht de shit echt de fan raken dan zit je met goud goed, ik zou alleen kijken of je je goud kan omzetten in kleine hoeveelheden, bijvoorbeeld pallets, of nog beter van die 1 gram gecertificeerde kaarten.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200276026
quote:
0s.gif Op donderdag 8 juli 2021 20:43 schreef Rossdale het volgende:
De markt timen _O_

Waarom doet niet iedereen dit als het zo simpel is?
Omdat mensen slapen.

Ik zelf werk in de avond precies tussen de tijden door.

In de avond word er gehandelt door Amerikanen en ben ik wakker.
In de ochtend worden Nederlandse wakker en ga ik net naar huis en heb ik india handel te pakken.
En als ik ga eten mijn ochtend eten dan zijn de Nederlandse mensen net thuis en aan de avond eten.

Dus tja ik heb geluk dat ik anders werk en slaap.
pi_200276048
quote:
0s.gif Op donderdag 8 juli 2021 22:30 schreef raptorix het volgende:

[..]

Goud is als crisisinvestering een enorm waardevolle asset, nu, en ook over 5000 jaar. Mocht de shit echt de fan raken dan zit je met goud goed, ik zou alleen kijken of je je goud kan omzetten in kleine hoeveelheden, bijvoorbeeld pallets, of nog beter van die 1 gram gecertificeerde kaarten.
Blijkt ook al een ballon te zijn.
Door goud 2x te verkopen op papier gebackt door een valuta moet een van de twee betaalt gaan worden.

En daar komen de mensen nu achter .
Niks voor niks is de goud prijs aan het zakken.
pi_200277018
Boh geen goed gevoel over de nacht qua prijsontwikkeling.
blablablabla
  vrijdag 9 juli 2021 @ 01:18:05 #240
25175 suijkerbuijk
suijkerbuijk
pi_200277140
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 00:36 schreef Elan het volgende:
Boh geen goed gevoel over de nacht qua prijsontwikkeling.
De nacht nee.
Maar de ochtend weer wel dan is india en japan weer bezig.

Dan gaat het weer omhoog met 2 tot 2.4k op de bitcoin
  vrijdag 9 juli 2021 @ 07:47:51 #241
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200278095
Ah joh chinees nieuwjaar is als het goed is weer zo voorbij, dan gaan we in 1 rechte lijn weer omhoog 👍🚀🚀
  vrijdag 9 juli 2021 @ 08:31:59 #242
25175 suijkerbuijk
suijkerbuijk
pi_200278428
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 07:47 schreef Apekoek het volgende:
Ah joh chinees nieuwjaar is als het goed is weer zo voorbij, dan gaan we in 1 rechte lijn weer omhoog 👍🚀🚀
Ik denk het niet .
Het is verboden om crypto zelfs te bezitten.
Dus dat is einde verhaal daar.
pi_200278468
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 08:31 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]

Ik denk het niet .
Het is verboden om crypto zelfs te bezitten.
Dus dat is einde verhaal daar.
Zit met smart te wachten op die 2k,2,4k stijging deze morgen. >:O
pi_200278857
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 08:37 schreef ColtZ40 het volgende:

[..]

Zit met smart te wachten op die 2k,2,4k stijging deze morgen. >:O
Hij bedoelt natuurlijk zijn morgen!
pi_200278981
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 07:47 schreef Apekoek het volgende:
Ah joh chinees nieuwjaar is als het goed is weer zo voorbij, dan gaan we in 1 rechte lijn weer omhoog 👍🚀🚀
Tijdreiziger gespot. Zit je ook nog midden in de strenge lockdown?
What Would Goku Do
pi_200279227
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 08:31 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]

Ik denk het niet .
Het is verboden om crypto zelfs te bezitten.
Dus dat is einde verhaal daar.
Alsof ze dat kunnen controleren.
blablablabla
pi_200279330
quote:
0s.gif Op donderdag 8 juli 2021 22:54 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]

Blijkt ook al een ballon te zijn.
Door goud 2x te verkopen op papier gebackt door een valuta moet een van de twee betaalt gaan worden.

En daar komen de mensen nu achter .
Niks voor niks is de goud prijs aan het zakken.
We hebben het hier over fysiek goud,goud op papier is zelfde als shitcoins.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  vrijdag 9 juli 2021 @ 11:22:25 #248
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200280131
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 09:31 schreef viagraap het volgende:

[..]

Tijdreiziger gespot. Zit je ook nog midden in de strenge lockdown?


Nee nee, wat is dat een lockdown? En waarvoor?

Ik zit nog in februari 2018, ben inderdaad een tijdreiziger.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 juli 2021 @ 12:48:33 #249
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200281345
Ingestapt.

Nu twijfel ik of ik het in alts wil steken of niet, Bitcoin zit wel op een redelijk stabiele bodem.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 9 juli 2021 @ 12:53:04 #250
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200281451
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 12:48 schreef Nattekat het volgende:
Ingestapt.

Nu twijfel ik of ik het in alts wil steken of niet, Bitcoin zit wel op een redelijk stabiele bodem.
Lekker in btc blijven en 10 jaar op je handen blijven zitten.

Maar dat gaat niet gebeuren, we kennen je ondertussen wel een beetje.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 juli 2021 @ 13:00:59 #251
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200281581
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 12:53 schreef fathank het volgende:

[..]

Lekker in btc blijven en 10 jaar op je handen blijven zitten.

Maar dat gaat niet gebeuren, we kennen je ondertussen wel een beetje.
Eigenlijk is de enige reden dat ik Ethereum heb verlaten deze run dat ik het gevoel had dat Ethereum niet veel meer zou gaan stijgen. En Mina wilde ik sowieso al.

Ik heb gelijk gekregen, alleen de manier waarop was even wat minder :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 9 juli 2021 @ 13:03:19 #252
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200281619
Dat zeg ik. We kennen je ondertussen wel.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200281673
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 12:48 schreef Nattekat het volgende:
Ingestapt.

Nu twijfel ik of ik het in alts wil steken of niet, Bitcoin zit wel op een redelijk stabiele bodem.
Ingestapt?

Brb even mijn ChainLink entries van gisteren en vanmorgen verkopen met het beetje winst die ik nu heb.

[ Bericht 3% gewijzigd door Erasmus op 09-07-2021 13:05:56 ]
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 juli 2021 @ 13:12:16 #254
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200281795
quote:
9s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 13:05 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Ingestapt?

Brb even mijn ChainLink entries van gisteren en vanmorgen verkopen met het beetje winst die ik nu heb.
Bitcoin staat op het laagste punt van deze week :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200282758
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 13:12 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Bitcoin staat op het laagste punt van deze week :P
Gisteren anders 500 euro lager ingestapt >:O
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 juli 2021 @ 14:05:51 #256
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200282768
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 14:05 schreef ColtZ40 het volgende:

[..]

Gisteren anders 500 euro lager ingestapt >:O
Volgens mij ben je nu nog meer kwijt aan trading fees :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 9 juli 2021 @ 17:27:35 #257
25175 suijkerbuijk
suijkerbuijk
pi_200285969
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 12:48 schreef Nattekat het volgende:
Ingestapt.

Nu twijfel ik of ik het in alts wil steken of niet, Bitcoin zit wel op een redelijk stabiele bodem.
Btc houw ik vast.
Ada . (Houw ik vast )
Smart contracten gaan deze maand active worden.
Beetje de enigste coin die er bij .
Verder koop ik alleen altcoins die leuk lopen .
Etc wel dat is duidelijk.
Maar handel ik ook in.

Bond gaat leuk op neer.
Forth gaat leuk op en neer .
Als week trader zijn het leuk coins aangezien ze 25% verschil kan kopen en verkopen.
Staan wel op coinbase.
  vrijdag 9 juli 2021 @ 17:29:03 #258
25175 suijkerbuijk
suijkerbuijk
pi_200285998
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 14:05 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Volgens mij ben je nu nog meer kwijt aan trading fees :P
Is er niet bij binance.
En bij coinbase is het 1euro via dai .
  vrijdag 9 juli 2021 @ 19:40:05 #259
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200287915
Die Wyckoff op BTC gaat ook goed he. We vliegen zo de 40k door.

O nee... :')
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_200292472
quote:
0s.gif Op donderdag 8 juli 2021 19:29 schreef suijkerbuijk het volgende:
Snap niet waarom iedereen zo druk maakt ?
Gaat al weken zo dat donderdag de boel inkakt en in de weekend op loopt .
Reden de Amerikaanse shitholes die alles droppen voor winst.
Ik koop in op woendag avond tot aan vrijdag .
En weekend gaat alles weer stijgen omdat de Amerikaanse shit holes niks doen in de weekend en zeker niet op zondag de kerk dag .
Maandag ochtend verkoop ik de shit en starten we opnieuwe.
Weekenden zijn altijd extremer. Dat heb ik ook gemerkt. In welke coins handel je?
pi_200293534
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 23:20 schreef Sander166 het volgende:

[..]

Weekenden zijn altijd extremer. Dat heb ik ook gemerkt. In welke coins handel je?
Coinbase
Btc
Etc
Ada
Forth
Bond

Binance
Etc
Ada
Vet
Chz
Trx
Btt

Btt en trx staan in vast houden en krijg ik de coin nft apenft voor terug .

Dit is het een beetje eigenlijk.
pi_200295182
twitter


quote:
"We want the regulators and banks to also participate so that Paraguayans or foreigners can operate with these assets legally, because we know that illegal transactions exist here and in other countries," he told the outlet late last month. "We want to be a crypto-friendly country."

On the question of taking a similar approach to El Salvador, Rejala was quoted as saying: "It is a bill of digital assets and it differs from that of El Salvador because they are taking it as legal currency and in Paraguay it will be impossible to do something like that."
https://www.theblockcrypt(...)lation-law-next-week
  zaterdag 10 juli 2021 @ 15:32:40 #263
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_200299719
Mooie tijd om te detoxen, deze markt.
  Moderator zaterdag 10 juli 2021 @ 15:42:26 #264
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200299853
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 juli 2021 15:32 schreef Plots het volgende:
Mooie tijd om te detoxen, deze markt.
Wat bedoel je met detoxen?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zaterdag 10 juli 2021 @ 15:45:05 #265
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_200299893
quote:
9s.gif Op zaterdag 10 juli 2021 15:42 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Wat bedoel je met detoxen?
Niet meer de hele tijd Telegram checken, graphs en nieuwe coins analyseren etc.
pi_200306413
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 juli 2021 15:45 schreef Plots het volgende:

[..]

Niet meer de hele tijd Telegram checken, graphs en nieuwe coins analyseren etc.
Nieuwe coins analyseren moet je gewoon blijven doen, goed koopmoment
pi_200311118
Dit topic is weer zo goed als dood. Bodem is in
  zondag 11 juli 2021 @ 13:47:32 #268
131603 Afwazig
Serious business
pi_200311699
quote:
0s.gif Op zondag 11 juli 2021 13:01 schreef Piva het volgende:
Dit topic is weer zo goed als dood. Bodem is in
Is wel een mooie indicator ja.
  zondag 11 juli 2021 @ 14:14:48 #269
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200312057
quote:
0s.gif Op zondag 11 juli 2021 13:01 schreef Piva het volgende:
Dit topic is weer zo goed als dood. Bodem is in
Nu nog om de dag een post, tijdens de bearmarket tussen 2018 en 2020 waren er volgens mij dagen achtereen geen posts?
  Moderator / Redactie Sport zondag 11 juli 2021 @ 14:30:48 #270
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200312283
quote:
0s.gif Op zondag 11 juli 2021 13:01 schreef Piva het volgende:
Dit topic is weer zo goed als dood. Bodem is in
Bags worden in stilte gevuld, verder is er nog vrij weinig om te doen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200325909
quote:
0s.gif Op zondag 11 juli 2021 14:14 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Nu nog om de dag een post, tijdens de bearmarket tussen 2018 en 2020 waren er volgens mij dagen achtereen geen posts?
Ja, het dieptepunt van de vorig bear market was een jaar na de bull, dus dan duurt het nog wel even.
pi_200326093
quote:
0s.gif Op maandag 12 juli 2021 08:48 schreef viceversa het volgende:

[..]

Ja, het dieptepunt van de vorig bear market was een jaar na de bull, dus dan duurt het nog wel even.
Denken dat dit een bear market is. :')
  Moderator / Redactie Sport maandag 12 juli 2021 @ 10:02:36 #273
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200326633
Ik ben alweer langzaam richting een ATH aan het gaan met mijn portfolio :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 12 juli 2021 @ 10:07:27 #274
25175 suijkerbuijk
suijkerbuijk
pi_200326695
quote:
0s.gif Op maandag 12 juli 2021 10:02 schreef Nattekat het volgende:
Ik ben alweer langzaam richting een ATH aan het gaan met mijn portfolio :P
Koop ook maar etc classic.
De ada bedenker zit nu in de top van hun.
En gaat ath classic opwaarderen.
Ik zie dat op eens gaan stijgen namelijk.

[ Bericht 0% gewijzigd door suijkerbuijk op 12-07-2021 10:26:31 ]
pi_200326698
wanneer komt er weer een dipje heb al geld voor klaar staan
  maandag 12 juli 2021 @ 10:12:37 #276
131603 Afwazig
Serious business
pi_200326737
quote:
0s.gif Op maandag 12 juli 2021 09:08 schreef Piva het volgende:

[..]

Denken dat dit een bear market is. :')
Dit
  Moderator / Redactie Sport maandag 12 juli 2021 @ 10:15:43 #277
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200326767
quote:
0s.gif Op maandag 12 juli 2021 10:07 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]

Koop ook maar ath classic.
De ada bedenker zit nu in de top van hun.
En gaat ath classic opwaarderen.
Ik zie dat op eens gaan stijgen namelijk.
Wat
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200326786
quote:
0s.gif Op maandag 12 juli 2021 10:07 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]

Koop ook maar ath classic.
De ada bedenker zit nu in de top van hun.
En gaat ath classic opwaarderen.
Ik zie dat op eens gaan stijgen namelijk.
Bedoel je niet ETC?
Heb ook Classic, het heeft de reputatie van shitcoin maar het is sowieso schaars en potentieel waardevol.
blablablabla
  maandag 12 juli 2021 @ 10:27:43 #279
25175 suijkerbuijk
suijkerbuijk
pi_200326914
quote:
0s.gif Op maandag 12 juli 2021 10:02 schreef Nattekat het volgende:
Ik ben alweer langzaam richting een ATH aan het gaan met mijn portfolio :P
Koop ook maar etc classic.
De ada bedenker zit nu in de top van hun.
En gaat ath classic opwaarderen.
Ik zie dat op eens gaan stijgen namelijk.
quote:
0s.gif Op maandag 12 juli 2021 10:17 schreef Elan het volgende:

[..]

Bedoel je niet ETC?
Heb ook Classic, het heeft de reputatie van shitcoin maar het is sowieso schaars en potentieel waardevol.
quote:
0s.gif Op maandag 12 juli 2021 10:15 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Wat
Etc classic ja zag dat google weer zat te kutten.
pi_200326946
Hashrate BTC klimt ook langzaam weer omhoog. Ik kan mij voorstellen dat daarmee het vertrouwen van de kopers ook weer terug komt.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport maandag 12 juli 2021 @ 11:10:26 #281
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200327446
ETC is nog net niet van het kaliber Doge :N
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200328186
quote:
0s.gif Op maandag 12 juli 2021 11:10 schreef Nattekat het volgende:
ETC is nog net niet van het kaliber Doge :N
Wat natuurlijk bullshit is aangezien het wel degelijk een praktische functie heeft in DeFi Compatibility en daarnaast een relatief lage max supply heeft.
blablablabla
  Moderator / Redactie Sport maandag 12 juli 2021 @ 12:02:52 #283
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200328201
quote:
0s.gif Op maandag 12 juli 2021 12:01 schreef Elan het volgende:

[..]

Wat natuurlijk bullshit is aangezien het wel degelijk een praktische functie heeft in DeFi Compatibility en daarnaast een relatief lage max supply heeft.
Ethereum is idd een mooi project. Het is gewoon Ethereum, maar dan met een complete chaos.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200328304
quote:
0s.gif Op maandag 12 juli 2021 12:02 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ethereum is idd een mooi project. Het is gewoon Ethereum , maar dan met een complete chaos.
Daar zit in combinatie met een fixed supply dus juist het potentieel.
blablablabla
  maandag 12 juli 2021 @ 16:50:16 #285
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200331752
We hebben het steeds wel over die dubbele piek zoals in 2013, maar toen was er zoveel minder geld in de markt. Er moet nu zo enorm veel geld ingaan wil je later dit jaar een tweede piek hebben. Is dat eigenlijk (op zo’n kort termijn) wel realistisch?
  maandag 12 juli 2021 @ 17:55:59 #286
25175 suijkerbuijk
suijkerbuijk
pi_200332488
quote:
0s.gif Op maandag 12 juli 2021 16:50 schreef Apekoek het volgende:
We hebben het steeds wel over die dubbele piek zoals in 2013, maar toen was er zoveel minder geld in de markt. Er moet nu zo enorm veel geld ingaan wil je later dit jaar een tweede piek hebben. Is dat eigenlijk (op zo’n kort termijn) wel realistisch?
Nee .
Of op eens moet je met bitcoins iets direct kunnen betalen.
Zoals een tesla of iets anders.

Tot die tijd is het allemaal kruimel werk of je moet vast houden .

Enigste wat je kan doen is in shitcoins en hopen dat die over de kop verkocht word en gekocht word door mensen die heb zucht hebben.

Is digitale coins als dit een piramide spel?
Ja het is maar dat is met aandelen ook maar een onstabiel overheid en eu ook.

Alles is en namelijke een piramide spel waar de geld bij de rijke komt en daarna dood ligt .
Een van de reden dat er veel dood geld is in de wereld en daarom bij gedrukt moet worden.

Tenslotte als je geld weg legt in een kluis en het blijft daar voor eeuwig dan het geld wat in omloop is is te kort .
Dus persen aan geen rente dus inflatie .


Ook leuk nieuws niks met crypto maar het zet je wel aan denken waarom steeds meer crypto gekocht word door de whales.



[ Bericht 22% gewijzigd door suijkerbuijk op 12-07-2021 18:39:10 ]
  maandag 12 juli 2021 @ 19:04:00 #287
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200333377
Get ready voor de volgende dump dus
pi_200333763
quote:
0s.gif Op maandag 12 juli 2021 16:50 schreef Apekoek het volgende:
We hebben het steeds wel over die dubbele piek zoals in 2013, maar toen was er zoveel minder geld in de markt. Er moet nu zo enorm veel geld ingaan wil je later dit jaar een tweede piek hebben. Is dat eigenlijk (op zo’n kort termijn) wel realistisch?
Terug naar de vorige piek mag ook
  maandag 12 juli 2021 @ 19:40:40 #289
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200333830
quote:
9s.gif Op maandag 12 juli 2021 19:34 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]

Terug naar de vorige piek mag ook
Als er geen nieuwe ATH dit jaar komt, zullen we volgend jaar denk ik daar wel staan.
pi_200334348
quote:
Jim Rogers Regrets Not Buying Bitcoin but Warns Governments May Outlaw Cryptocurrencies. Renowned investor Jim Rogers, who co-founded the Quantum Fund with billionaire investor George Soros, now regrets not buying bitcoin. However, he is still worried that governments can outlaw bitcoin if it becomes a viable currency.4 mrt. 2021

Heb dit altijd wel een interessante take gevonden. Als zijn theorie correct is zou er eerst nog (veel) meer geld uit de markt moeten alvorens we weer een beetje omhoog kunnen kijken.
blablablabla
pi_200339115
Nu ook geen Euro bank withdrawals meer bij Binance.
pi_200339158
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 07:00 schreef viceversa het volgende:
Nu ook geen Euro bank withdrawals meer bij Binance.
:{
pi_200339337
quote:
1s.gif Op maandag 12 juli 2021 20:11 schreef Elan het volgende:

[..]

Heb dit altijd wel een interessante take gevonden. Als zijn theorie correct is zou er eerst nog (veel) meer geld uit de markt moeten alvorens we weer een beetje omhoog kunnen kijken.
Aanpak van illegale zaken is altijd goed voor de prijs.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200339343
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 07:00 schreef viceversa het volgende:
Nu ook geen Euro bank withdrawals meer bij Binance.
Waar de fuck zijn ze mee bezig??
pi_200339355
quote:
0s.gif Op maandag 12 juli 2021 10:07 schreef amp25 het volgende:
wanneer komt er weer een dipje heb al geld voor klaar staan
Denk dat we nog wel een jaartje blijven wiebelen tussen 30 en 40, denk dat de grote jongens nu gewoon heeeeeeeeel rustig aan het bijkopen zijn.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  Moderator dinsdag 13 juli 2021 @ 08:13:21 #296
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200339362
quote:
15s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 08:08 schreef FL_Freak het volgende:

[..]

Waar de fuck zijn ze mee bezig??
De overheid is aan het ingrijpen :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_200339364
quote:
15s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 08:08 schreef FL_Freak het volgende:

[..]

Waar de fuck zijn ze mee bezig??
Heel simpel, Binance is een erg shady bedrijf, als bank mag je geen zaken doen met derden als deze niet kunnen aantonen dat hun klanten geen schimmige zaken doen of hun inkomsten niet goed kunnen verantwoorden.
Ik roep het al langer Binance als handelsplatform is prima, maar ik zou er niet te veel op de rekening zetten daar.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200339372
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 08:13 schreef onlogisch het volgende:

[..]

De overheid is aan het ingrijpen :)
Klopt, ik denk dat Musk ook aan zijn oren is getrokken, doet met SpaceX natuurlijk veel overheidsopdrachten, en die wil hij natuurlijk niet verliezen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  Moderator dinsdag 13 juli 2021 @ 08:16:27 #299
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200339381
quote:
Jammer van het spannende muziekje. Maar de strekking van het verhaal klopt wel. Containers van Shanghai naar Rotterdam gingen vlak voor corona voor zo'n $1800-$2700. Nu komen er prijzen voorbij van $16k-$19k

_O_
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_200339446
quote:
9s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 08:16 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Jammer van het spannende muziekje. Maar de strekking van het verhaal klopt wel. Containers van Shanghai naar Rotterdam gingen vlak voor corona voor zo'n $1800-$2700. Nu komen er prijzen voorbij van $16k-$19k

_O_
Containers zijn ook beetje gekke dingen, het zijn geen items die je besteld voor de leuk maar puur omdat je ze nodig hebt, in een normale situatie is vraag en aanbod daar vrijwel in evenwicht, echter op het moment dat er een tekort is dan kun je gelijk een explosie in de prijs zien, stel dat ik autos maak in Europa, en ik heb die onderdeeltjes uit China nodig, dan kan ik moeilijk zeggen: Mwoah laat maar zitten. Je krijgt dan gelijk een enorme concurrentie op de capaciteit. Voor veel zaken valt de prijs ook nog wel mee, zo uit me hoofd ongeveer op 70 dollar per kuub, echter voor wat meer volumieuze zaken zal dit wel veel impact hebben omdat je marge dan compleet wegvalt.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  Moderator dinsdag 13 juli 2021 @ 08:29:26 #301
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200339481
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 08:25 schreef raptorix het volgende:

[..]

Containers zijn ook beetje gekke dingen, het zijn geen items die je besteld voor de leuk maar puur omdat je ze nodig hebt, in een normale situatie is vraag en aanbod daar vrijwel in evenwicht, echter op het moment dat er een tekort is dan kun je gelijk een explosie in de prijs zien, stel dat ik autos maak in Europa, en ik heb die onderdeeltjes uit China nodig, dan kan ik moeilijk zeggen: Mwoah laat maar zitten. Je krijgt dan gelijk een enorme concurrentie op de capaciteit. Voor veel zaken valt de prijs ook nog wel mee, zo uit me hoofd ongeveer op 70 dollar per kuub, echter voor wat meer volumieuze zaken zal dit wel veel impact hebben omdat je marge dan compleet wegvalt.
Klopt. Je ziet nu door dat chiptekort ook dat de prijzen wereldwijd stijgen. Zelfs hier in Nederland stuurden ze een paar weken geleden 3000 man naar huis volgens @GGMM omdat er geen chips waren. Kost goud geld.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')