abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 8 mei 2021 @ 10:54:00 #1
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199326387


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 8 mei 2021 @ 10:54:43 #2
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199326397
quote:
14s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 10:53 schreef Isdatzo het volgende:
Doge :') . Blijft een zero-sum game: elke euro die jij eruit trekt moet iemand anders erin hebben gestopt. Gaat een hoop zure gezichtjes opleveren wanneer de boel klapt.

#zinin
Dat is Bitcoin ook :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199326398
Hoe gaat het met Doge eigenlijk?
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 8 mei 2021 @ 10:55:08 #4
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199326405
Ligt nog te slapen
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199326453
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 10:55 schreef Nattekat het volgende:
Ligt nog te slapen
Ja moet uitgerust zijn voor SNL.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 08-05-2021 10:59:01 ]
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 8 mei 2021 @ 11:00:33 #6
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199326476
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 10:58 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Ja moet uitgerust zijn voor SNL.
Sell the news!

Als hij Doge niet noemt of in een negatieve context, dan kunnen we lachen :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zaterdag 8 mei 2021 @ 11:02:46 #7
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199326512
De TT niet lezen :') .
Huilen dan.
pi_199326524
quote:
9s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:02 schreef Isdatzo het volgende:
De TT niet lezen :') .
Juist wel. Maar kan slecht omgaan met regels.
pi_199326531
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:00 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Sell the news!

Als hij Doge niet noemt of in een negatieve context, dan kunnen we lachen :')
Dan gaat Bonfire tantoe gek doen.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 8 mei 2021 @ 11:04:33 #10
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199326537
quote:
9s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:02 schreef Isdatzo het volgende:
De TT niet lezen :') .
Ben nog niet helemaal wakker.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 8 mei 2021 @ 11:04:48 #11
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199326544
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:03 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Dan gaat Bonfire tantoe gek doen.
Nee, Truebit.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199326581
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:04 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Nee, Truebit.
Doge kopers gaan niet maar eth over.
pi_199326617
twitter
pi_199326652
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:00 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Sell the news!

Als hij Doge niet noemt of in een negatieve context, dan kunnen we lachen :')
Hij kan bitcoin ook noemen.
pi_199326663
  zaterdag 8 mei 2021 @ 11:14:28 #16
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_199326677
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:13 schreef doggy112 het volgende:
[ afbeelding ]
Kijk eens 2 posts boven je. o|O
pi_199326691
quote:
5s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 14:17 schreef Hineni het volgende:
Een paar weken geleden werd PDEX gelist op KuCoin en steeg het de eerste dag 800+%.

Vandaag zijn er weer 4 nieuwe coins gelist op KuCoin. Teweten:
CWS
Fly
XDC
STRK

En maandag nog POLX

Zit daar naar jullie mening nog iets tussen dat even succesvol kan zijn als PDEX?
De reviews van KUCOIN zijn, zacht uitgedrukt, nogal wisselvallig:
https://nl.trustpilot.com/review/kucoin.com?languages=all

Redelijk wat mensen die beweren hun coins te zijn kwijtgeraakt.
pi_199326718
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:14 schreef Zwansen het volgende:

[..]

Kijk eens 2 posts boven je. o|O
Toevallig :')
pi_199326731
#Cardano, #ElonMusk en #Doge trending op Twitter in Nederland.
pi_199326741
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:15 schreef Arthur1983 het volgende:

[..]

De reviews van KUCOIN zijn, zacht uitgedrukt, nogal wisselvallig:
https://nl.trustpilot.com/review/kucoin.com?languages=all

Redelijk wat mensen die beweren hun coins te zijn kwijtgeraakt.
Kucoin is een top exchange, gebruik hem al jaren. Er is een keer een had geweest, maar dat kan overal gebeuren. Belangrijk is hoe ze ermee omgaan, hoe ze het oplossen, en dat is prima gedaan!
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 8 mei 2021 @ 11:21:40 #21
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199326794
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:17 schreef viceversa het volgende:
#Cardano, #ElonMusk en #Doge trending op Twitter in Nederland.
Tijd dat Moonpirate trending wordt.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zaterdag 8 mei 2021 @ 11:22:54 #22
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199326809
Safemars pump, in it for the tech!
pi_199326814
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:10 schreef viceversa het volgende:
[ twitter ]
twitter


_O-
Alpha kenny one
pi_199326841
quote:
14s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 10:53 schreef Isdatzo het volgende:
Doge :') . Blijft een zero-sum game: elke euro die jij eruit trekt moet iemand anders erin hebben gestopt.
Voor welke coin geldt dat niet?
pi_199326890
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 10:36 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ik bedoel dat ik er nu niet meer in zou willen stappen, had ik maar in 2020 wat gekocht. Nooit gedaan.
Dat klopt, zou het nu ook niet doen.

quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 10:42 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Ga toch weg man. Het was jaren/maanden geleden dat dit ging gebeuren? Alsof je de toekomst kan voorspellen. Of ben je nu multimiljonair?

Niemand kan de toekomst voorspellen en toch zitten we hier allemaal te speculeren.... je kan toch wel een soort van argumenten aanvoeren??? Ik stapte in april in doge dus er was zat tijd om nog meer winst te pakken (zoals sommige hier hebben gedaan). Doge werd veel gehyped. Natuurlijk zet niet al je spaargeld erop maar ff snel cashen leek gewoon een zekerheidje naar mijn bescheiden mening.

quote:
14s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 10:53 schreef Isdatzo het volgende:
Doge :') . Blijft een zero-sum game: elke euro die jij eruit trekt moet iemand anders erin hebben gestopt. Gaat een hoop zure gezichtjes opleveren wanneer de boel klapt.

#zinin
Nog zo'n bullshit redenering :') Had het topic aub dwaas-free genoemd ipv doge-free.
Facts don't care about your feelings
  zaterdag 8 mei 2021 @ 11:31:02 #26
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199326892
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:03 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Juist wel. Maar kan slecht omgaan met regels.
That makes two of us.
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 8 mei 2021 @ 11:32:49 #27
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199326914
quote:
14s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:31 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

That makes two of us.
Zelfs als je zelf de regels bepaalt?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199326919
Ik heb m’n winst van DOGE eruit. Ik koop een mooie nieuwe bank 🤩❤
  zaterdag 8 mei 2021 @ 11:33:37 #29
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199326923
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:26 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Voor welke coin geldt dat niet?
Zo'n beetje allemaal, maar niet elke coin is een gehypete zeepbel zonder toepassing.
Huilen dan.
pi_199326931
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:18 schreef wpor het volgende:

[..]

Kucoin is een top exchange, gebruik hem al jaren. Er is een keer een had geweest, maar dat kan overal gebeuren. Belangrijk is hoe ze ermee omgaan, hoe ze het oplossen, en dat is prima gedaan!
Ok, dank je.
En hoe zit het met de fees?

Ik las iemand die dit als commentaar gaf: "fees are fishy, more than a week before you get verified if ever you do still waiting. this is poor..; no support " maar ja er zijn ook een boel mensen die gewoon snel zeiken, natuurlijk.
pi_199326945
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:33 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:
Ik heb m’n winst van DOGE eruit. Ik koop een mooie nieuwe bank 🤩❤
You're welcome >:)
Facts don't care about your feelings
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 8 mei 2021 @ 11:35:02 #32
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199326948
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:33 schreef Arthur1983 het volgende:

[..]

Ok, dank je.
En hoe zit het met de fees?

Ik las iemand die dit als commentaar gaf: "fees are fishy, more than a week before you get verified if ever you do still waiting. this is poor..; no support " maar ja er zijn ook een boel mensen die gewoon snel zeiken, natuurlijk.
Die persoon heeft nooit op Binance gehandeld :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zaterdag 8 mei 2021 @ 12:00:05 #33
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199327333
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:30 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Nog zo'n bullshit redenering :') Had het topic aub dwaas-free genoemd ipv doge-free.
Oh oké sorry zal niks naars meer over je muntje zeggen :* .
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 8 mei 2021 @ 12:10:35 #34
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199327492
Vind het altijd zo jammer dat lui die een meme als Doge even iets te serieus nemen meteen helemaal in een kramp schieten als je 'hun' coin even naar de realiteit brengt ;(

Het is geen wij-zij-hun, we zitten allemaal in het cryptoteam.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199327708
ETH bijna 3k in euro.
What Would Goku Do
pi_199327759
GMR gaat lekker zeg. +130% in 24h
pi_199327870
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:30 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Niemand kan de toekomst voorspellen en toch zitten we hier allemaal te speculeren.... je kan toch wel een soort van argumenten aanvoeren??? Ik stapte in april in doge dus er was zat tijd om nog meer winst te pakken (zoals sommige hier hebben gedaan). Doge werd veel gehyped. Natuurlijk zet niet al je spaargeld erop maar ff snel cashen leek gewoon een zekerheidje naar mijn bescheiden mening.

Ja, dat was een beetje mijn punt. Iedereen is aan het speculeren maar jij bracht het als een zekerheidje. Nu nuanceer je dat al iets dat dat zo leek.

Ik heb op VET ook pakweg x10 gepakt. Dan kan ik heel stoer doen dat het een prima concept was en een zekerheid dat die ging stijgen (en je echt mokerdebiel was als je dat niet zag), maar ik houd mezelf niet graag voor de gek.

Uiteindelijk was het achteraf gezien gewoon een verstandige investering van je. Maar zoals een wijs man ooit zei: Achteraf is mooi wonen.
pi_199327887
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 12:23 schreef Den_Haag het volgende:
GMR gaat lekker zeg. +130% in 24h
Ja, lekker. Ik ben totaal niet in de dip ingestapt, maar alsnog bijna x2 nu (stond -30% ofzo).
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 8 mei 2021 @ 12:37:09 #39
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199327978
Ik ga jullie allemaal voor gek verklaren als Moonpirate x100 is gegaan 8-)
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199328126
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 12:23 schreef Den_Haag het volgende:
GMR gaat lekker zeg. +130% in 24h
Gamer of Gimmer?
What Would Goku Do
pi_199328136
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 12:47 schreef viagraap het volgende:

[..]

Gamer of Gimmer?
Gamer

https://poocoin.app/token(...)117d13c6985a3bef27d7
pi_199329040
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:26 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Voor welke coin geldt dat niet?
Zo werkt de hele financiële kant van blockchain inderdaad. :Y
Vakman pur sang
pi_199329794
twitter


Ok boomer.
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 8 mei 2021 @ 14:39:47 #44
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199329852
quote:
9s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 14:36 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

Ok boomer.
Heb het een paar alinea's volgehouden
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  zaterdag 8 mei 2021 @ 14:42:31 #45
62913 Blik
The one and Only!
pi_199329902
quote:
9s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 14:36 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

Ok boomer.
Wat een raar einde, wat wil deze meneer nou eigenlijk zeggen? Wat is zijn conclusie? Wat een slecht stuk
  zaterdag 8 mei 2021 @ 14:51:57 #46
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199330068
Oh ja oké je hebt 4490 crypto's en bitcoin vreet een hoop energie dus crypto is gevaarlijk en nu gaan we allemaal dood of zo. Goed verhaal.

Voor een hoogleraar economie laat hij blijken er weinig van begrepen te hebben.
Huilen dan.
pi_199330330
quote:
9s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 14:36 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

Ok boomer.
Facts don't care about your feelings
pi_199330389
quote:
7s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 14:51 schreef Isdatzo het volgende:
Oh ja oké je hebt 4490 crypto's en bitcoin vreet een hoop energie dus crypto is gevaarlijk en nu gaan we allemaal dood of zo. Goed verhaal.

Voor een hoogleraar economie laat hij blijken er weinig van begrepen te hebben.
Kans is groot dat die het heel goed snapt maar dat enig succes van crypto niet met zijn belangen strookt.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 8 mei 2021 @ 15:11:02 #49
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199330404
Ik zie een 60k. Wat is deze?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199330418
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:22 schreef Apekoek het volgende:
Safemars pump, in it for the tech!
Aaaand lift off :7
Facts don't care about your feelings
pi_199330477
quote:
9s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 14:36 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

Ok boomer.
quote:
Cryptocurrencies: gevaarlijk voor mens en milieu.
Hier gestopt met lezen.
pi_199331250
Ik heb voor een relatief klein bedrag Doge gekocht toen die op 0.48$ stond, puur voor de hype en winst.

Nu al verkopen? Of gaat die nog verder stijgen? Ik had een stop-loss op 65 cent toen ik gisteren ging slapen. Maar Doge leeft nog altijd.

GMR gaat nu ook aardig. _O_
- Met zuidelijke groet -
  zaterdag 8 mei 2021 @ 16:02:05 #53
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199331278
1 doge=1 doge
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199332131
GMR +173% *O*
pi_199332220
HEX +600x in 480 dagen. Hell yeah
pi_199332614
Nice
  Moderator zaterdag 8 mei 2021 @ 17:24:24 #57
18653 crew  D.
pi_199332780
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:50 schreef viceversa het volgende:
GMR +173% *O*
Stomme fomo |:)
pi_199332978
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:50 schreef viceversa het volgende:
GMR +173% *O*
+193% inmiddels
pi_199333111
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 17:39 schreef Den_Haag het volgende:

[..]

+193% inmiddels
215% _O-

Mensen zullen straks wel profits nemen.
  zaterdag 8 mei 2021 @ 17:49:53 #60
112156 Debsterr
Dino inventor
pi_199333125
Ben
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 17:48 schreef viceversa het volgende:

[..]

215% _O-

Mensen zullen straks wel profits nemen.
Ben erg benieuwd ja. Denk dat ik ga hodlen.
Once in a while, I just wanna dance and feel good
pi_199333241
Kleine correctie op doge :D
  Moderator zaterdag 8 mei 2021 @ 18:11:32 #62
18653 crew  D.
pi_199333374
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 18:00 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Kleine correctie op doge :D
Dat kan lager 8-)
pi_199333400
quote:
17s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 17:49 schreef Debsterr het volgende:
Ben
[..]

Ben erg benieuwd ja. Denk dat ik ga hodlen.
Ik blijf nog ff wachten
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 8 mei 2021 @ 18:27:33 #64
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199333553
En dat was de 60k :W

Bitcoin :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 8 mei 2021 @ 18:29:12 #65
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199333572
En Ethereum blijft maar gaan :D

Ik had alles in Ethereum moeten houden ;(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199333622
Uniswap Swap fee: $224.68 :r
pi_199333648
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 18:29 schreef Nattekat het volgende:
En Ethereum blijft maar gaan :D

Ik had alles in Ethereum moeten houden ;(
Weer twee vuurpijlen omhoog vandaag.

4k komt alweer dichtbij
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 8 mei 2021 @ 18:54:09 #68
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199333907
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 18:32 schreef xaban06 het volgende:
Uniswap Swap fee: $224.68 :r
Dan doe je echt iets fout.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199333946
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 18:54 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dan doe je echt iets fout.
Ok. Waarom?

ERC20 transfer staat niet gelijk aan Uniswap fee he? Dat moet jij als ETH holder wel weten.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 8 mei 2021 @ 19:02:23 #70
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199334065
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 18:56 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Ok. Waarom?

ERC20 transfer staat niet gelijk aan Uniswap fee he? Dat moet jij als ETH holder wel weten.
Omdat ik het 2 dagen geleden voor veel minder deed.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199334144
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 19:02 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Omdat ik het 2 dagen geleden voor veel minder deed.
Tsja, ik ook. Maar dat is niet vandaag.
pi_199334221
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 18:32 schreef xaban06 het volgende:
Uniswap Swap fee: $224.68 :r

Gas fee is weer erg hoog vandaag idd.

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 08-05-2021 19:18:38 ]
  zaterdag 8 mei 2021 @ 19:20:58 #73
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199334323
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 19:13 schreef Gehrman het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Gas fee is weer erg hoog vandaag idd.
Enig idee wanneer Truebit dit gaat oplossen?
pi_199334682
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 12:23 schreef Den_Haag het volgende:
GMR gaat lekker zeg. +130% in 24h
Blijft maar gaan ja. Alles blijft maar gaan hier. Beetje te snel allemaal. 'Zelfs ik' krijg nu paper hands :D

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-05-2021 19:48:57 ]
pi_199334802
Die telegram van GMR slaat ook echt helemaal op hol.

Stel deze coin komt ooit bij een andere exchange. Die prijs die gaat dan echt hard. Als ik zie wat er voor een shitcoins nu x10, x20 doen, niet normaal.
- Met zuidelijke groet -
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 8 mei 2021 @ 20:02:30 #76
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199334838
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 19:13 schreef Gehrman het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Gas fee is weer erg hoog vandaag idd.
Ben benieuwd wat er achter zit.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199335139
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 19:58 schreef Schnitzels het volgende:
Die telegram van GMR slaat ook echt helemaal op hol.

Stel deze coin komt ooit bij een andere exchange. Die prijs die gaat dan echt hard. Als ik zie wat er voor een shitcoins nu x10, x20 doen, niet normaal.
Check dan de Bonfire tg group maar eens. Die gaat nog 3x harder :D
pi_199335159
300% :')
pi_199335379
Hele markt lijkt met de dag gestoorder te worden :{ Ik snap er werkelijk geen hol meer van en er valt geen pijl meer op te trekken :')
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199335385
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 17:48 schreef viceversa het volgende:

[..]

215% _O-

Mensen zullen straks wel profits nemen.
338%
pi_199335467
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 20:47 schreef TigerXtrm het volgende:
Hele markt lijkt met de dag gestoorder te worden :{ Ik snap er werkelijk geen hol meer van en er valt geen pijl meer op te trekken :')
De Amerikaanse checks zijn weer uitgeschreven altijd pump seizoen.
pi_199335474
Denk dat ik morgen heel vroeg overal ga uitstappen. Gaat veel te hard om gezond te zijn.
pi_199335667
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 20:55 schreef F.Sinatra het volgende:
Denk dat ik morgen heel vroeg overal ga uitstappen. Gaat veel te hard om gezond te zijn.
Het is inderdaad te zot voor woorden. 400% in 24h op GMR
Had ik nog meer in moeten donderen
  Moderator zaterdag 8 mei 2021 @ 21:08:31 #84
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199335671
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 20:55 schreef F.Sinatra het volgende:
Denk dat ik morgen heel vroeg overal ga uitstappen. Gaat veel te hard om gezond te zijn.
Dacht dat jij al volledig was uitgestapt?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator zaterdag 8 mei 2021 @ 21:10:18 #85
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199335691
Het het valt toch wel mee? Er is in 24 uur 65 miljard bijgekomen. Dat is wel eens gekker geweest.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199335716
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 21:08 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Dacht dat jij al volledig was uitgestapt?
Ja. Maar heb er weer een deel terug in gepompt ;) En had sowieso nog FEG gestaked staan.

Alleen dat is al 200k¤ momenteel. En ik zit bij de rest ook alweer x4. Dus zit bijna weer op 6 nullen :')
pi_199335787
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 21:10 schreef onlogisch het volgende:
Het het valt toch wel mee? Er is in 24 uur 65 miljard bijgekomen. Dat is wel eens gekker geweest.
Ja alleen voor mn gevoel stuk minder spreiding.
  zaterdag 8 mei 2021 @ 21:42:45 #88
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199336192
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 20:55 schreef F.Sinatra het volgende:
Denk dat ik morgen heel vroeg overal ga uitstappen. Gaat veel te hard om gezond te zijn.
Leuk toch. Straks lekker slapen. Morgen lekker wakker worden met een verrassing. Of niet.
pi_199336364
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:17 schreef viceversa het volgende:
#Cardano, #ElonMusk en #Doge trending op Twitter in Nederland.
Tijd dat Cardana nog even een sprongetje doet...
Love is in the air!
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 8 mei 2021 @ 21:52:35 #90
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199336377
*kijkt naar portfolio*
*ziet rood*

Uiteraard. Welke troep gaat er allemaal moon dan? Ethereum is het enige, en dat gaat helemaal niet zo extreem hard, 10% per dag op de steilste moon.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199336443
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 21:52 schreef Nattekat het volgende:
*kijkt naar portfolio*
*ziet rood*

Uiteraard. Welke troep gaat er allemaal moon dan? Ethereum is het enige, en dat gaat helemaal niet zo extreem hard, 10% per dag op de steilste moon.
Je kan het troep noemen maar het gaat mij om het geld, zelfs al moet via de shitcoins. Zolang het maar kan verkopen voor btc of fiat, prima.

De risico dat het net zo hard verdampt als dat het stijgt is een bewuste risico die je vooraf neemt natuurlijk alvorens je de shitcoin casino instapt.

[ Bericht 2% gewijzigd door Erasmus op 08-05-2021 21:57:05 ]
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 8 mei 2021 @ 22:03:00 #92
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199336518
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 21:56 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Je kan het troep noemen maar het gaat mij om het geld, zelfs al moet via de shitcoins. Zolang het maar kan verkopen voor btc of fiat, prima.

De risico dat het net zo hard verdampt als dat het stijgt is een bewuste risico die je vooraf neemt natuurlijk alvorens je de shitcoin casino instapt.
Gaat me er meer om dat alles schijnbaar de lucht in schiet, terwijl ik dat niet zie :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199336554
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 22:03 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Gaat me er meer om dat alles schijnbaar de lucht in schiet, terwijl ik dat niet zie :P
Ja okee dan begrijp ik je post wat beter

Ik snap dat dan zuur is :P
pi_199336555
Wie heeft een Umbrel (btc) node draaien? En waarvoor gebruik je het?
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 8 mei 2021 @ 22:05:50 #95
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199336561
Dus Adam Back is satoshi :o
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  zaterdag 8 mei 2021 @ 22:06:20 #96
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199336572
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 22:03 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Gaat me er meer om dat alles schijnbaar de lucht in schiet, terwijl ik dat niet zie :P
Ik houd dit vaak in de gaten. Shiba Inu gaat bijv ook keihard vandaag. Dat Volume :D :

https://coinmarketcap.com/gainers-losers/
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 8 mei 2021 @ 22:06:28 #97
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199336575
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 22:03 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Gaat me er meer om dat alles schijnbaar de lucht in schiet, terwijl ik dat niet zie :P
Waarom dan ook je Ethereum verkocht
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 8 mei 2021 @ 22:07:30 #98
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199336591
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 22:06 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Waarom dan ook je Ethereum verkocht
Omdat ik de Truebit dip wilde kopen. Tov Ethereum niet gezakt sinds dien, dus niet helemaal slecht allemaal :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199336617
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 22:06 schreef Plots het volgende:

[..]

Ik houd dit vaak in de gaten. Shiba Inu gaat bijv ook keihard vandaag. Dat Volume :D :

https://coinmarketcap.com/gainers-losers/
$ASS doet het ook wel lekker.
pi_199336689
En van 340% naar 240%. Moet nog wennen aan dit soort sprongen. Ben meer ETF's en aandelen gewend
  zaterdag 8 mei 2021 @ 22:16:24 #101
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199336769
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 22:12 schreef Den_Haag het volgende:
En van 340% naar 240%. Moet nog wennen aan dit soort sprongen. Ben meer ETF's en aandelen gewend
Welcome to the party.

GMR dikke dip nu. Is het klaar, of gaat hij straks weer? :D
pi_199337997
Met deze stijgingen wil ik alles wat beter gaan beveiligen. Hoe doen jullie dit? Ik heb het op Metamask staan. Keyword seed ligt elders in een kluis maar op de laptop kan je zo inloggen en alles overmaken als je het wachtwoord eenmaal weet. Hier zou een 2fa of iets dergelijks wel fijn zijn. Is dit op te lossen met de Ledger X of hebben jullie andere tips?
pi_199338249
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 00:00 schreef tgev het volgende:
Met deze stijgingen wil ik alles wat beter gaan beveiligen. Hoe doen jullie dit? Ik heb het op Metamask staan. Keyword seed ligt elders in een kluis maar op de laptop kan je zo inloggen en alles overmaken als je het wachtwoord eenmaal weet. Hier zou een 2fa of iets dergelijks wel fijn zijn. Is dit op te lossen met de Ledger X of hebben jullie andere tips?
Ledger Nano S werkt prima.

Ook voor BEP20-tokens op BSC want dat support is relatief nieuw:
https://support.ledger.co(...)3-Binance-Chain-BNB-

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 09-05-2021 00:45:10 ]
pi_199338359
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 21:52 schreef Nattekat het volgende:
*kijkt naar portfolio*
*ziet rood*

Uiteraard. Welke troep gaat er allemaal moon dan? Ethereum is het enige, en dat gaat helemaal niet zo extreem hard, 10% per dag op de steilste moon.
10% is nog altijd een schitterend rendement voor een stablecoin natuurlijk.
What Would Goku Do
pi_199338376
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 22:16 schreef Plots het volgende:

[..]

Welcome to the party.

GMR dikke dip nu. Is het klaar, of gaat hij straks weer? :D
In wezen kun je van een shitcoin die daadwerkelijk een plan en marketing heeft, maar vooral een plan, op langere termijn nog veel meer verwachten.

Zelf heb ik er iig iets inzitten wat ik ook in een potje roulette op rood had kunnen zetten, dus ik kijk over minstens een half jaar zo niet langer wel hoe het er voor staat.

Als het vooral marketing zou zijn zoals Safemoon had ik nu gecashed.

Niet dat ik daadwerkelijk kan zeggen waarom GMR beter is dan Safemoon dat is letterlijk een gok voor mij.
What Would Goku Do
  Moderator / Redactie Sport zondag 9 mei 2021 @ 01:40:44 #106
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199338481
Ik had Ethereum al 10x ingeruild voor Bitcoin als ik niet wist dat we nog steeds ver onder de ATH tov Bitcoin zitten :')

Blijft maar doorgaan.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zondag 9 mei 2021 @ 02:03:06 #107
495073 ZeventiendeEtage
Niet springen!
pi_199338544
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 22:05 schreef Mortaxx het volgende:
Dus Adam Back is satoshi :o
Wat
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_199338686
twitter


Top signaal. Alles verkocht.
pi_199339002
twitter
pi_199339016
Elon heeft t genoemd maar 30% daling is het gevolg. Niet geheel onverwachts zoals anderen al hadden voorspeld hier.
Alpha kenny one
pi_199339041
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 01:40 schreef Nattekat het volgende:
Ik had Ethereum al 10x ingeruild voor Bitcoin als ik niet wist dat we nog steeds ver onder de ATH tov Bitcoin zitten :')

Blijft maar doorgaan.
Ik twijfel zelfs om bij te kopen.
pi_199339067
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 06:50 schreef Kickinalfa het volgende:

[..]

Ik twijfel zelfs om bij te kopen.
Ik dus ook. Vertel mezelf de heletijd nou zal zo wel zakken, maar telkens als ik kijk is het weer gestegen
pi_199339245
twitter
pi_199339341
Gmr, gewoon al 6x up voor mij *O*
pi_199339343
twitter

twitter

Je verwacht het niet.
pi_199339386
quote:
1s.gif Op zondag 9 mei 2021 08:39 schreef viceversa het volgende:
[ twitter ]
[ twitter ]
Je verwacht het niet.
Je mag toch hopen dat iedereen daar inmiddels weg is?
  zondag 9 mei 2021 @ 08:48:38 #117
112156 Debsterr
Dino inventor
pi_199339394
quote:
1s.gif Op zondag 9 mei 2021 08:38 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:
Gmr, gewoon al 6x up voor mij *O*
Gaat lekker ja :9
Once in a while, I just wanna dance and feel good
pi_199339440
quote:
1s.gif Op zondag 9 mei 2021 06:34 schreef falling_away het volgende:
Elon heeft t genoemd maar 30% daling is het gevolg. Niet geheel onverwachts zoals anderen al hadden voorspeld hier.
Valt me alles mee. Kruipt wel weer omhoog :7
Facts don't care about your feelings
pi_199339477
Hoe kan ik eigenlijk weer het beste euro’s maken van mijn BTC en ETH? Allemaal leuk die stijgingen maar moet ook nog een deel gaan cashen komende tijd.
  zondag 9 mei 2021 @ 09:11:11 #120
62913 Blik
The one and Only!
pi_199339550
quote:
10s.gif Op zondag 9 mei 2021 09:01 schreef Citizen.Erased het volgende:
Hoe kan ik eigenlijk weer het beste euro’s maken van mijn BTC en ETH? Allemaal leuk die stijgingen maar moet ook nog een deel gaan cashen komende tijd.
Als je op Binance zit kun je snel en goedkoop vanaf Binance omwisselen naar euro en overschrijven naar je bank. Zit wel een max aan volgens mij
pi_199339552
ETH blijft maar gaan.

Blij dat ik mijn Doge coins verkocht had voordat Elon op te kwam.
  Moderator zondag 9 mei 2021 @ 09:14:49 #122
18653 crew  D.
pi_199339575
Wat laat aangehaakt bij GMR (wilde me er eerst even in verdiepen), maar...
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 17:24 schreef D. het volgende:

[..]

Stomme fomo |:)
Toch al x2, dus nog geen spijt :P
pi_199339579
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 09:11 schreef Blik het volgende:

[..]

Als je op Binance zit kun je snel en goedkoop vanaf Binance omwisselen naar euro en overschrijven naar je bank. Zit wel een max aan volgens mij
Daar ga ik dan maar eens naar kijken. Thanks
pi_199339605
Tijdje niet gekeken maar de Wave’s zijn ook flink gestegen.
  Moderator zondag 9 mei 2021 @ 09:34:07 #125
18653 crew  D.
pi_199339721
quote:
10s.gif Op zondag 9 mei 2021 08:47 schreef Citizen.Erased het volgende:

[..]

Je mag toch hopen dat iedereen daar inmiddels weg is?
Vast weer nieuwe aanwas :Y
pi_199339776
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 00:44 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Ledger Nano S werkt prima.

Ook voor BEP20-tokens op BSC want dat support is relatief nieuw:
https://support.ledger.co(...)3-Binance-Chain-BNB-
Thanks, gaat voornamelijk om bsc tokens inderdaad. Dan heb ik een extra beveiliging in plaats alleen een wachtwoord toch?
Of is het alleen een veilige plek voor je keys?
pi_199339798


Slapend rijk worden...
  Moderator / Redactie Sport zondag 9 mei 2021 @ 09:42:00 #128
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199339802
Truebit _O_
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199339827
quote:
1s.gif Op zondag 9 mei 2021 08:39 schreef viceversa het volgende:
[ twitter ]
[ twitter ]
Je verwacht het niet.
Waarom gebruiken mensen die kut app van dat kut bedrijf nog. :')
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199339831
GMR pakt ook flink door zeg. :o
pi_199339849
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 09:43 schreef Lenny_Leonard het volgende:
GMR pakt ook flink door zeg. :o
Ze zijn nu ook zichtbaar op coinbase. Niet te koop, maar zichtbaar. Dat is safemoon niet gelukt.
pi_199339871
quote:
1s.gif Op zondag 9 mei 2021 08:38 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:
Gmr, gewoon al 6x up voor mij *O*
Dank nog voor het shillen hier. Ben mede daardoor gaan kijken en ingestapt. :)
  Moderator / Redactie Sport zondag 9 mei 2021 @ 10:01:23 #133
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199340009
Op dit moment sta ik netto over alles wat in TRU zit nog maar op -5%. Na zo'n enorme crash is dat toch wel erg lekker :@
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zondag 9 mei 2021 @ 10:42:47 #134
293863 Schnitzels
Met curry
pi_199340525
quote:
1s.gif Op zondag 9 mei 2021 08:38 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:
Gmr, gewoon al 6x up voor mij *O*
Ruime 4x hier op dit moment. Gaat goed *O* *O*


Hoe spreken we deze koers uit eigenlijk? 0,00000068 is dat 68 miljoenste? _O-
- Met zuidelijke groet -
pi_199340787
quote:
1s.gif Op zondag 9 mei 2021 10:42 schreef Schnitzels het volgende:

[..]

Ruime 4x hier op dit moment. Gaat goed *O* *O*

Hoe spreken we deze koers uit eigenlijk? 0,00000068 is dat 68 miljoenste? _O-
Zeker, laten we hopen dat we dit nog even uithouden, toch lekker cashen zo als dit door blijft lopen. Maar zie dat de community elke dag groeit en steeds meer aandacht op internet/youtube.

Geen idee hoe we het zouden moeten uitspreken :P
pi_199340800
Uitbetalen doe ik ook via Binance, kost 80 cent aan fee en altijd dezelfde dag op mijn rekening.

Max is volgens mij 200k per keer.

Kraken kan ook, alhoewel ik die de laatste tijd minder gebruik.

Hier nog wat speelgeld over. Indien er tips zijn hoor ik dat graag :P

GMR heb ik gemist.
pi_199340896
twitter


Kwaad. Boos.
pi_199340956
quote:
1s.gif Op zondag 9 mei 2021 11:09 schreef Wereldgozer het volgende:
[ twitter ]

Kwaad. Boos.
En deze gast, zelf geboren met een zilveren lepel in de mond. :')
twitter


[ Bericht 0% gewijzigd door viceversa op 09-05-2021 11:24:58 ]
pi_199340992
quote:
1s.gif Op zondag 9 mei 2021 11:09 schreef Wereldgozer het volgende:
[ twitter ]

Kwaad. Boos.
:')
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199340998
Godver waarom werkt dat niet :(
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199341020
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 11:15 schreef viceversa het volgende:

[..]

En deze gast, zelf geboren met een zilveren lepel in zijn mond. :')
[ twitter ]
Schimmelpiemel wil liever terug naar de tijd waarin de edellieden alle macht en rijkdom hadden :') _O-
  Moderator zondag 9 mei 2021 @ 11:23:34 #142
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199341058
quote:
16s.gif Op zondag 9 mei 2021 11:18 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

[ afbeelding ] :')
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199341076
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 11:23 schreef onlogisch het volgende:

[..]

[ afbeelding ]


Zo'n figuur zit dan viesboos achter zijn pc omdat er wat mensen aankloten met doge coin. :')
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199341110
quote:
16s.gif Op zondag 9 mei 2021 11:25 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Zo'n figuur zit dan viesboos achter zijn pc omdat er wat mensen aankloten met doge coin. :')
Waarschijnlijk gisteren voor paar duizend aan doge gekocht en nu ziedend
pi_199341184
quote:
1s.gif Op zondag 9 mei 2021 11:15 schreef viceversa het volgende:

[..]

En deze gast, zelf geboren met een zilveren lepel in de mond. :')
[ twitter ]
Woedend.

Groeten vanuit mijn lokale Tesla dealer.

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 09-05-2021 11:38:17 ]
pi_199341195
quote:
16s.gif Op zondag 9 mei 2021 11:25 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Zo'n figuur zit dan viesboos achter zijn pc omdat er wat mensen aankloten met doge coin hij zelf niet durfde in te stappen toen het laag stond en nu al de gains ziet. :')
pi_199341199
quote:
1s.gif Op zondag 9 mei 2021 11:04 schreef xaban06 het volgende:
Uitbetalen doe ik ook via Binance, kost 80 cent aan fee en altijd dezelfde dag op mijn rekening.

Max is volgens mij 200k per keer.

Kraken kan ook, alhoewel ik die de laatste tijd minder gebruik.

Hier nog wat speelgeld over. Indien er tips zijn hoor ik dat graag :P

GMR heb ik gemist.
Kost het altijd 80 cent, ongeacht het bedrag?
pi_199341200
quote:
16s.gif Op zondag 9 mei 2021 11:25 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Zo'n figuur zit dan viesboos achter zijn pc omdat er wat mensen aankloten met doge coin. :')
Boos dat hij de trein heeft gemist en vervolgens FUD verspreiden vanuit zijn zolderkamertje met de gordijnen gesloten, klassieker kan bijna niet.

[ Bericht 3% gewijzigd door Erasmus op 09-05-2021 11:39:59 ]
pi_199341221
lol ja die kans is groot, snap die afgunst dan niet dat je dan gaat hopen dat mensen hun spaargeld kwijt raken
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199341236
quote:
16s.gif Op zondag 9 mei 2021 11:25 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Zo'n figuur zit dan viesboos achter zijn pc omdat er wat mensen aankloten met doge coin. :')
Mag ik vragen als dit atypisch is
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 9 mei 2021 @ 11:45:45 #151
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199341277
De daling van doge nu vind ik toch wel mooi om te zien eigenlijk
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Moderator zondag 9 mei 2021 @ 11:46:00 #152
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199341281
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 11:42 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Mag ik vragen als dit atypisch is
Hier roddelen we niet.

@aTypisch
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator zondag 9 mei 2021 @ 11:46:12 #153
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199341283
quote:
1s.gif Op zondag 9 mei 2021 11:45 schreef Mortaxx het volgende:
De daling van doge nu vind ik toch wel mooi om te zien eigenlijk
Morgen weer +47% maat.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199341288
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 9 mei 2021 @ 11:47:00 #155
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199341294
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 11:46 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Morgen weer +47% maat.
Voor vechain?
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Moderator zondag 9 mei 2021 @ 11:50:30 #156
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199341328
quote:
1s.gif Op zondag 9 mei 2021 11:47 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Voor vechain?
Vechain is geen pumpndump maat. Dat gaat gestaag.

Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199341375
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 11:42 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Mag ik vragen als dit atypisch is
Wat wil je in dat geval vragen dan?
What Would Goku Do
pi_199341417
quote:
1s.gif Op zondag 9 mei 2021 11:45 schreef Mortaxx het volgende:
De daling van doge nu vind ik toch wel mooi om te zien eigenlijk
Waarom?
pi_199341425
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 11:55 schreef viagraap het volgende:

[..]

Wat wil je in dat geval vragen dan?
Of hij zijn doge mag aaien
pi_199341512
quote:
1s.gif Op zondag 9 mei 2021 11:45 schreef Mortaxx het volgende:
De daling van doge nu vind ik toch wel mooi om te zien eigenlijk
Had liever gezien dat het wat rustiger was gegaan. Konden mensen nog uitstappen naar andere crypto.
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 9 mei 2021 @ 12:05:51 #161
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199341514
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 11:58 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

Waarom?
Omdat ik ze niet heb
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  zondag 9 mei 2021 @ 12:07:41 #162
293863 Schnitzels
Met curry
pi_199341534
Sander Schimmelpennick zit op Twitter puur voor zijn eigen ego. Gaat nooit in discussie met andersdenkenden, zit alleen maar in programma's met ja-knikkers. Eng mannetje.
- Met zuidelijke groet -
pi_199341820
quote:
6s.gif Op zondag 9 mei 2021 11:50 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Vechain is geen pumpndump maat. Dat gaat gestaag.

Gestaag naar de 199 sats?
  zondag 9 mei 2021 @ 12:38:12 #164
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199341935
quote:
1s.gif Op zondag 9 mei 2021 11:15 schreef viceversa het volgende:

[..]

En deze gast, zelf geboren met een zilveren lepel in de mond. :')
[ twitter ]
Wat een lul is dat. Beetje iedereen de maat nemen met dat opgeheven vingertje van hem. Pedante wijsneus die overal verstand van denkt te hebben.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199341949
quote:
Is dit Fries of dyslectisch

Zie t verschil niet op dit shirt
  zondag 9 mei 2021 @ 12:39:23 #166
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199341950
quote:
1s.gif Op zondag 9 mei 2021 11:37 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Woedend.

Groeten vanuit mijn lokale Tesla dealer.
Lol een Tesla bestel je gewoon online.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199341975
quote:
14s.gif Op zondag 9 mei 2021 12:39 schreef fathank het volgende:

[..]

Lol een Tesla bestel je gewoon online.
Neem het niet zo serieus lol maar thanks voor de tip, good to know.
  zondag 9 mei 2021 @ 12:45:23 #168
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199342045
quote:
1s.gif Op zondag 9 mei 2021 12:41 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Neem het niet zo serieus lol maar thanks voor de tip, good to know.
In max 10 klikken geef je zo 100k uit. Lijkt wel een beetje op crypto :D.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199342148
quote:
1s.gif Op zondag 9 mei 2021 11:45 schreef Mortaxx het volgende:
De daling van doge nu vind ik toch wel mooi om te zien eigenlijk
Lekker dumpen op die retailers.
pi_199342206
quote:
14s.gif Op zondag 9 mei 2021 12:45 schreef fathank het volgende:

[..]

In max 10 klikken geef je zo 100k uit. Lijkt wel een beetje op crypto :D.
Hoe meer ik gain hoe meer ik paranoïde en gierig word :') Misschien voorlopig maar Tesla laten als het zo makkelijk gaat, ik ken mijzelf. Dus oprecht thanks voor de info.

Zie het wel over een paar maanden :)

[ Bericht 1% gewijzigd door Erasmus op 09-05-2021 13:00:20 ]
pi_199342427
Tesla is toch niks man... tenzij je voor een plaid gaat dan heb je mijn respect.

Ik ben zelf aan het kijken naar Volvo S60.
  zondag 9 mei 2021 @ 13:34:54 #172
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199342557
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 13:24 schreef Dimachaerus het volgende:
Tesla is toch niks man... tenzij je voor een plaid gaat dan heb je mijn respect.

Ik ben zelf aan het kijken naar Volvo S60.
Wat moet je met een plaid :')

Als je zoveel geld aan een auto uitgeeft ga dan voor een Taycan.

Voor een daily is de model 3 perfect.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator zondag 9 mei 2021 @ 13:40:53 #173
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199342647
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 13:24 schreef Dimachaerus het volgende:
Tesla is toch niks man... tenzij je voor een plaid gaat dan heb je mijn respect.

Ik ben zelf aan het kijken naar Volvo S60.
Een Volvo :')

Een Audi RS6. Voor minder doe ik het niet.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zondag 9 mei 2021 @ 13:43:18 #174
131603 Afwazig
Serious business
pi_199342684
quote:
6s.gif Op zondag 9 mei 2021 13:40 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Een Volvo :')

Een Audi RS6. Voor minder doe ik het niet.
Een Audi :')

Gewoon in een Saab rijden _O_
  Moderator zondag 9 mei 2021 @ 13:44:08 #175
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199342697
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 13:43 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Een Audi :')

Gewoon in een Saab rijden _O_
Ik stel een nickchange voor.

Afwazig > Af
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199342698
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 13:24 schreef Dimachaerus het volgende:
Tesla is toch niks man... tenzij je voor een plaid gaat dan heb je mijn respect.

Ik ben zelf aan het kijken naar Volvo S60.
Cyrptomunnie maken en dan een Volvo kopen :')!!!!!!!!11111

Ben je een Zweed ofzo
pi_199342710

Kees kloost.

De lichten en schermen in het interieur O+

[ Bericht 10% gewijzigd door Erasmus op 09-05-2021 13:45:36 ]
pi_199342713
saab, lekker degelijk
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  zondag 9 mei 2021 @ 13:45:23 #179
131603 Afwazig
Serious business
pi_199342717
quote:
10s.gif Op zondag 9 mei 2021 13:44 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Ik stel een nickchange voor.

Afwazig > Af
In jouw geval is een nickchange inderdaad niet aan de orde.
pi_199342724
quote:
6s.gif Op zondag 9 mei 2021 13:45 schreef Afwazig het volgende:

[..]

In jouw geval is een nickchange inderdaad niet aan de orde.
Dit kan de goede en slechte kant op

Net als crypto trouwens
  Moderator zondag 9 mei 2021 @ 13:46:03 #181
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199342725
quote:
6s.gif Op zondag 9 mei 2021 13:45 schreef Afwazig het volgende:

[..]

In jouw geval is een nickchange inderdaad niet aan de orde.
Deze post verdient een like.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zondag 9 mei 2021 @ 13:47:13 #182
131603 Afwazig
Serious business
pi_199342742
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 13:46 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Dit kan de goede en slechte kant op

Net als crypto trouwens
Wat een wijsheden zijn. Het kan dooien en het kan vriezen. De bal is rond. Etc.
  zondag 9 mei 2021 @ 13:47:13 #183
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199342743
Dodge Ram 1500 TRX om mee op vakantie te gaan. Motor + fietsen achterop.

En een Taycan Cross Turismo voor de vrouw.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199342762
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 13:47 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Wat een wijsheden zijn. Het kan dooien en het kan vriezen. De bal is rond. Etc.
Username @logisch lijkt mij toch wat prettiger dan de username @On
  Moderator zondag 9 mei 2021 @ 13:50:06 #185
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199342789
DOGE -34%

Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 9 mei 2021 @ 13:52:08 #186
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199342819
Sowieso een auto kopen :') neem gewoon de benenwagen
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  zondag 9 mei 2021 @ 13:55:53 #187
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199342887
quote:
1s.gif Op zondag 9 mei 2021 13:52 schreef Mortaxx het volgende:
Sowieso een auto kopen :') neem gewoon de benenwagen
Lekker op bedevaart naar Marbella
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199343028
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 11:38 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

Kost het altijd 80 cent, ongeacht het bedrag?
Yes.
pi_199343126
quote:
6s.gif Op zondag 9 mei 2021 13:50 schreef onlogisch het volgende:
DOGE -34%

[ afbeelding ]
Maak er maar -40 van :D

And still going
pi_199343158
quote:
1s.gif Op zondag 9 mei 2021 13:52 schreef Mortaxx het volgende:
Sowieso een auto kopen :') neem gewoon de benenwagen
Neem gewoon de metro, veel sneller joh
  zondag 9 mei 2021 @ 14:17:57 #191
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199343318
Auto's :') . Die dingen boeien me nou echt totaal niet.
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport zondag 9 mei 2021 @ 14:24:03 #192
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199343373
Gewoon crypto opbrengsten in stenen steken 14.gif
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zondag 9 mei 2021 @ 14:35:21 #193
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199343499
Heb al genoeg stenen in huis :{w .

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport zondag 9 mei 2021 @ 14:41:54 #194
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199343627
Tijd dat Truebit de lucht in gaat zodat je meer stenen kan kopen 14.gif
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199343628
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 13:43 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Een Audi :')

Gewoon in een Saab rijden _O_
Geen Dodge op de oprit hebben staan :')

pi_199343794
quote:
Lol!!
pi_199343871
Mijn dogecoin :( had ik maar naar het advies geluisterd hier gisteren. Maar goed gaat maar over een paar honderd euro dus ik hou ze vast totdat ze waardeloos zijn of de coin weer eens op 55 cent zit
Alpha kenny one
pi_199344528
Doge trekt heel de markt omlaag lijkt het wel joh kut Elon.
What Would Goku Do
pi_199344593
quote:
6s.gif Op zondag 9 mei 2021 13:40 schreef onlogisch het volgende:
Een Audi RS6. Voor minder doe ik het niet.
Audi _O_
  zondag 9 mei 2021 @ 15:59:37 #200
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_199345297
Doge trekt echt de grootste imbecielen aan.
https://www.reddit.com/r/(...)s_to_wrong_addresse/
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 9 mei 2021 @ 16:05:18 #201
18653 crew  D.
pi_199345430
Tesla? Volvo? Saab? Audi?

Veel vertegenwoordigers hier :D
pi_199346262
Volvo s60 is wel een hele dikke volvo.
What Would Goku Do
pi_199346356
Bij coin market cap lijk je niet te kunnen filteren op exchange, je kan wel een beperkt exchange overzicht zien; is er een alternatief waar ik per exchange een mooi overzichtje kan zijn met bijvoorbeeld het prijsverloop van de afgelopen 7 dagen per coin wat ook te sorteren valt?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199347760
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 16:36 schreef viagraap het volgende:
Volvo s60 is wel een hele dikke volvo.
Valt wel mee, V60 in sedan uitvoering.

De S90 is de dikste.
  Moderator / Redactie Sport zondag 9 mei 2021 @ 18:08:42 #205
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199347799
Lichtelijk teleurgesteld dat Truebit nog niet $10 is.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport zondag 9 mei 2021 @ 18:37:07 #206
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199348123
Mijn geld voor deze maand is bijna op, het moet echt nu gaan gebeuren _O-
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zondag 9 mei 2021 @ 18:52:44 #207
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_199348282
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 16:05 schreef D. het volgende:
Tesla? Volvo? Saab? Audi?

Veel vertegenwoordigers hier :D
Zo'n Opel insignia vind ik wel mooi
Laffe huichelaar
pi_199348305
ADA doet het goed vandaag. Zijn zeker al die Doge holders die overstappen.
  Moderator / Redactie Sport zondag 9 mei 2021 @ 18:55:56 #209
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199348328
quote:
6s.gif Op zondag 9 mei 2021 18:54 schreef Gehrman het volgende:
ADA doet het goed vandaag. Zijn zeker al die Doge holders die overstappen.
Kunnen die niet ETH dat laatste zetje geven?

Of Bitcoin.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator zondag 9 mei 2021 @ 19:27:34 #210
18653 crew  D.
pi_199348671
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 18:55 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Kunnen die niet ETH dat laatste zetje geven?

Of Bitcoin.
Nee joh, gewoon gelijk van het slechtste project uit de top 10 naar het beste 8-)
  Moderator zondag 9 mei 2021 @ 19:28:37 #211
18653 crew  D.
pi_199348681
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 18:52 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Zo'n Opel insignia vind ik wel mooi
Zoveel mensen, zoveel smaken :Y

En da's maar goed ook, zou zo saai worden anders :P
pi_199348694
Ik vind een Fisker Karma wel mooi. Wordt dan wel een tweedehandsje.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199348696
Dus
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199348730
quote:
6s.gif Op zondag 9 mei 2021 18:54 schreef Gehrman het volgende:
ADA doet het goed vandaag. Zijn zeker al die Doge holders die overstappen.
Laat ze ook maar in GMR stappen :9
pi_199348741
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 18:55 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Kunnen die niet ETH dat laatste zetje geven?

Of Bitcoin.
Bitcoin zal binnenkort wel weer een run omhoog gaan maken. We rangen nu al sinds maart rond de 55k.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 09-05-2021 19:36:53 ]
pi_199348796
Doge krabbelt weer omhoog. Nog even en ik kan zonder verlies overstappen naar iets anders met dat geld.. Vet of Waves ofzo.
Alpha kenny one
  Moderator zondag 9 mei 2021 @ 19:51:35 #217
18653 crew  D.
pi_199348873
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 19:41 schreef falling_away het volgende:
Doge krabbelt weer omhoog. Nog even en ik kan zonder verlies overstappen naar iets anders met dat geld.. Vet of Waves ofzo.
Het schijnt Waves-maand te zijn :Y
  zondag 9 mei 2021 @ 20:13:24 #218
489258 Neef_Wuppie
HitlerGod
pi_199349046
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 19:41 schreef falling_away het volgende:
Doge krabbelt weer omhoog. Nog even en ik kan zonder verlies overstappen naar iets anders met dat geld.. Vet of Waves ofzo.
Ben jij steeds aan het hoppen met 100% van je portfolio?
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199349071
quote:
1s.gif Op zondag 9 mei 2021 19:29 schreef recursief het volgende:
Ik vind een Fisker Karma wel mooi. Wordt dan wel een tweedehandsje.
Dat zou echt een domme aankoop zijn... één van de slechtste auto's ooit gemaakt.
Facts don't care about your feelings
pi_199349073
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 19:41 schreef falling_away het volgende:
Doge krabbelt weer omhoog. Nog even en ik kan zonder verlies overstappen naar iets anders met dat geld.. Vet of Waves ofzo.
Ik zou eens naar GLCH kijken.
pi_199349145
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 20:16 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Dat zou echt een domme aankoop zijn... één van de slechtste auto's ooit gemaakt.
Technisch geen geweldige auto maar niet "één van de slechtste ooit gemaakt". Maar wel een hele mooie. Er zijn wel meer auto's die echt niet geweldig zijn om mee te rijden maar wel begerenswaardig.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  zondag 9 mei 2021 @ 20:48:48 #222
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199349469
Wault en Wex _O_ godencoin met staking _O_
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_199349539
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 20:13 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]

Ben jij steeds aan het hoppen met 100% van je portfolio?
Nee ik heb ETH voor de langere termijn en wat speelgeld voor kleinere coins. Tot nu toe wel succes met ETH maar minder met de rest.
Alpha kenny one
  zondag 9 mei 2021 @ 20:59:32 #224
489258 Neef_Wuppie
HitlerGod
pi_199349577
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 20:56 schreef falling_away het volgende:

[..]

Nee ik heb ETH voor de langere termijn en wat speelgeld voor kleinere coins. Tot nu toe wel succes met ETH maar minder met de rest.
Er zijn YouTubers die videos uploaden met "moonshots" en als jij dat muntje koopt binnen vijf minuten nadat zij geupload hebben dan heb je gegarandeerd succes.

Succes!
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199350803
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 20:48 schreef Scorpie het volgende:
Wault en Wex _O_ godencoin met staking _O_
Mooi grafiekje ja. En ze zijn pas 11 dagen bezig.
Waar koop je deze?
  zondag 9 mei 2021 @ 22:35:18 #226
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199350961
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 22:23 schreef Arthur1983 het volgende:

[..]

Mooi grafiekje ja. En ze zijn pas 11 dagen bezig.
Waar koop je deze?
app.Wault.finance
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_199352103
twitter
  maandag 10 mei 2021 @ 00:47:32 #228
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199352113
Elon Musk vernoemt een rakket Doge en brengt deze naar de maan

twitter
pi_199352157
Truebit gaat lekker.
pi_199352162
quote:
10s.gif Op maandag 10 mei 2021 00:47 schreef Plots het volgende:
Elon Musk vernoemt een rakket Doge en brengt deze naar de maan

[ twitter ]
  maandag 10 mei 2021 @ 01:01:59 #231
356649 MyTiredFeet
Onsamenhangend
pi_199352187
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 19:41 schreef falling_away het volgende:
Doge krabbelt weer omhoog. Nog even en ik kan zonder verlies overstappen naar iets anders met dat geld.. Vet of Waves ofzo.
Hear, hear!

Edit: Na die tweet toch maar even wachten...
Op woensdag 27 december 2012 schreef robdriessen het volgende:
Als Leo Blokhuis ooit onder een auto terecht komt en gaat hemelen, wil ik MyTiredFeet als nieuwe nationale muziekprofessor.
  maandag 10 mei 2021 @ 01:24:05 #232
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199352256
WTF Bonfire is ook niet te stoppen:

https://charts.bogged.fin(...)51f4E6fed08A64AB5590
pi_199352584
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 01:24 schreef Plots het volgende:
WTF Bonfire is ook niet te stoppen:

https://charts.bogged.fin(...)51f4E6fed08A64AB5590
Man man man, dit heeft me zo ontzettend veel geld opgeleverd zover (nog niet gecasht)!
_O_

@Erasmus jij gaat naturel op TG of?
pi_199352591
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 01:24 schreef Plots het volgende:
WTF Bonfire is ook niet te stoppen:

https://charts.bogged.fin(...)51f4E6fed08A64AB5590
Heerlijk _O_ Geweldige nacht met bizarre ontwikkelingen was het. Ongekend dit.
pi_199352598
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 05:51 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Man man man, dit heeft me zo ontzettend veel geld opgeleverd zover (nog niet gecasht)!
_O_

@:erasmus jij gaat naturel op TG of?
Ik heb afgelopen weekend gigantisch veel lopen shillen met het Discord-team voor volk en vaderland.

[ Bericht 1% gewijzigd door Erasmus op 10-05-2021 06:07:39 ]
pi_199352599
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 06:06 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Ik heb afgelopen weekend gigantisch veel lopen shillen met het Discord-team voor volk en vaderland.

Dat is duidelijk :P

_O_ ^O^ Ik weet niet meer precies hoe ik op Bonfire kwam, maar volgens mij heb ik in 7 jaar crypto nog nooit zo snel geld zien groeien bij een project waar ik in zat. Man man man dit is echt niet normaal.
pi_199352602
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 06:09 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Dat is duidelijk :P

_O_ ^O^ Ik weet niet meer precies hoe ik op Bonfire kwam, maar volgens mij heb ik in 7 jaar crypto nog nooit zo snel geld zien groeien bij een project waar ik in zat. Man man man dit is echt niet normaal.
Dit filmpje shillen hielp ook wel.
twitter
pi_199352612
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 06:13 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Dit filmpje shillen hielp ook wel.
[ twitter ]
_O- lekker gewerkt gap! Benieuwd wat er gebeurd nu de 0 weg valt. Doge is nog steeds een 184x van hier. Maar met deze bags heb ik DIE diamond hands niet ;)
  maandag 10 mei 2021 @ 07:07:55 #239
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199352680
Wtf is bonfire nou weer
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_199352691
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 07:07 schreef Scorpie het volgende:
Wtf is bonfire nou weer
Een raket naar mars die je gemist hebt.
  Moderator maandag 10 mei 2021 @ 07:21:11 #241
18653 crew  D.
pi_199352716
$Happy zet de Bonfire achtervolging ik nu :D

https://charts.bogged.fin(...)F78F57ceE1E65736Be1D
pi_199352770
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 07:07 schreef Scorpie het volgende:
Wtf is bonfire nou weer
Paard van anky
  maandag 10 mei 2021 @ 08:10:50 #243
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_199352898
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 07:21 schreef D. het volgende:
$Happy zet de Bonfire achtervolging ik nu

FOMO is niet normaal hoog bij al deze coins..


BONFIRE is lekker aan het dippen op het moment - GMR coin lijkt voorlopig te stabilizeren.
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
pi_199352909
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 06:06 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Ik heb afgelopen weekend gigantisch veel lopen shillen met het Discord-team voor volk en vaderland.

Ja, nog bedankt :7. Wel grappig om die voicechat aan te horen, lijkt wel propaganda soms :D
  Moderator maandag 10 mei 2021 @ 08:19:58 #245
18653 crew  D.
pi_199352954
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 08:10 schreef Kaizen_ het volgende:

[..]

FOMO is niet normaal hoog bij al deze coins..


niet heel vreemd, als je ziet wat dit je, vaak op korte termijn, kan opleveren :P
pi_199352962
quote:
10s.gif Op maandag 10 mei 2021 00:47 schreef Plots het volgende:
Elon Musk vernoemt een rakket Doge en brengt deze naar de maan

[ twitter ]
_O-

Hij houdt wel vol.
  maandag 10 mei 2021 @ 08:24:17 #247
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_199352978
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 08:19 schreef D. het volgende:

[..]

niet heel vreemd, als je ziet wat dit je, vaak op korte termijn, kan opleveren :P
Yep. Zelf zit ik nu al aan mijn max qua beleggen. (Max. 10% van mijn spaargeld), dus ik zal mezelf in moeten houden. Ergens moet je de grens trekken.

(Afgelopen zaterdag zat ik alleen maar met GMR in mijn hoofd en dat ik bij wilde kopen. Echter had ik weinig moneys op m'n rekening en spaarrekening maakt niets over in het weekend. Dus m'n partner aangezet om mij te sponsoren dit weekend. :7 )

Maar nu zet ik even de rem erop.. Hopen dat GMR een mooie lange termijn investering is.
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 08:26:32 #248
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199352991
Dit is lekker wakker worden.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  FOK!fotograaf maandag 10 mei 2021 @ 08:28:22 #249
842 Zorro
Z
pi_199353003
Ik had wat GMR. Bleef wat hangen. Bonfire ging lekker.
Dus ik denk zo: Gooi Die GMR maar even naar Bonfire.

Letterlijk 5 minuten later begint deze dip.

@Nattekat heeft zijn meerdere gevonden denk ik.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_199353032
quote:
6s.gif Op maandag 10 mei 2021 08:28 schreef Zorro het volgende:
Ik had wat GMR. Bleef wat hangen. Bonfire ging lekker.
Dus ik denk zo: Gooi Die GMR maar even naar Bonfire.

Letterlijk 5 minuten later begint deze dip.

@:Nattekat heeft zijn meerdere gevonden denk ik.
GMR komt vandaag weer met nieuws. Daarbij 100k holders, die dipt niet meer zo snel, als je nu weer moet kopen maak je verlies.
  maandag 10 mei 2021 @ 08:33:15 #251
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_199353039
quote:
6s.gif Op maandag 10 mei 2021 08:28 schreef Zorro het volgende:
Dus ik denk zo: Gooi Die GMR maar even naar Bonfire.

Letterlijk 5 minuten later begint deze dip.
Gvd. _O- _O-

Deze strategie kwam ook in mij op. >:)
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 08:33:49 #252
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199353045
quote:
6s.gif Op maandag 10 mei 2021 08:28 schreef Zorro het volgende:
Ik had wat GMR. Bleef wat hangen. Bonfire ging lekker.
Dus ik denk zo: Gooi Die GMR maar even naar Bonfire.

Letterlijk 5 minuten later begint deze dip.

@:Nattekat heeft zijn meerdere gevonden denk ik.
Nee, dan had GMR de lucht in moeten gaan.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  FOK!fotograaf maandag 10 mei 2021 @ 08:41:35 #253
842 Zorro
Z
pi_199353103
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 08:33 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Nee, dan had GMR de lucht in moeten gaan.
Dat gaat vast gebeuren dan binnen nu en een uur.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_199353113
quote:
6s.gif Op maandag 10 mei 2021 08:28 schreef Zorro het volgende:
Ik had wat GMR. Bleef wat hangen. Bonfire ging lekker.
Dus ik denk zo: Gooi Die GMR maar even naar Bonfire.

Letterlijk 5 minuten later begint deze dip.

@:Nattekat heeft zijn meerdere gevonden denk ik.
:(

Wat is dit?

@Erasmus graag duiding
pi_199353143
GMR blijft een beetje steken.
pi_199353157
Gmr gaat los vandaag, de tijd is daar.

Ennnn Arigato natuurlijk, wat een godencoin
  maandag 10 mei 2021 @ 08:52:08 #257
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_199353174
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 08:50 schreef Klaphark het volgende:
Gmr gaat los vandaag, de tijd is daar.

Gezien de tijdslijnen en komende updates verwacht ik inderdaad nog wel een flinke boost. :)

Nergens op gebaseerd overigens, het is net een casino soms.
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
pi_199353209
Alles is koffiedik kijken. Ga nu gewoon ff op mijn handen zitten. Dit weekend te veel extra geld in allerlei munten gestopt. ff pauze :)
pi_199353305
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 08:50 schreef Klaphark het volgende:
Gmr gaat los vandaag, de tijd is daar.

Ennnn Arigato natuurlijk, wat een godencoin
En ze hinten ook naar wat grotere exchanges, als die daar komt ontploft die sowieso. Marketing op youtube zou vandaag gaan beginnen. Moet ook zeggen wel fijn dat ze dagelijks updates geven, hun gezicht laten zien op switch en waar ze mee bezig zijn, gamevault hebben ze ook al laten zien etc. Heb er wel een goed gevoel bij, maar is natuurlijk afwachten.
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 09:18:22 #260
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199353391
Het grote "hoe lang kan Nattekat op z'n handen zitten tijdens de TRU moon"-spel is begonnen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199353610
Normaal gaat Binance naar fiat via bank binnen paar seconden naar accepted oid. Nu blijft 'ie toch al 20 minuten op processing hangen -O-
pi_199353630
Ik heb binance via sepa gedaan, zaterdag verkocht, vanochtend een mail dat het succesvol is overgeschreven.. niks op m’n bank 😭 100% goede rekeningnummer
pi_199353672
GMR is in de uitverkoop nu
- Met zuidelijke groet -
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 09:53:30 #264
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199353731
quote:
6s.gif Op maandag 10 mei 2021 08:41 schreef Zorro het volgende:

[..]

Dat gaat vast gebeuren dan binnen nu en een uur.
Mazzel
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 10 mei 2021 @ 09:56:12 #265
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199353759
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 09:40 schreef F.Sinatra het volgende:
Normaal gaat Binance naar fiat via bank binnen paar seconden naar accepted oid. Nu blijft 'ie toch al 20 minuten op processing hangen -O-
Meestal gaat het vrij rap, maar heeft bij mij ook een keer halve dag op processing gestaan. Komt goed.
Huilen dan.
pi_199353765
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 09:42 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:
Ik heb binance via sepa gedaan, zaterdag verkocht, vanochtend een mail dat het succesvol is overgeschreven.. niks op m’n bank 😭 100% goede rekeningnummer
Welke bank? Er zijn nog steeds banken die in het weekend vrijwel niks doen.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199353779
quote:
14s.gif Op maandag 10 mei 2021 09:56 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Meestal gaat het vrij rap, maar heeft bij mij ook een keer halve dag op processing gestaan. Komt goed.
Is ook geen mega bedrag ofzo...Maar is nog nooit gebeurd. Hogere bedragen gingen zo door. Zal daar niks mee te maken hebben denk ik.
pi_199354043
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 09:45 schreef Schnitzels het volgende:
GMR is in de uitverkoop nu
zojuist bijgekocht :)
pi_199354622
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 09:56 schreef recursief het volgende:

[..]

Welke bank? Er zijn nog steeds banken die in het weekend vrijwel niks doen.
Bij ING merk je vaak dat buiten werktijden om er weinig gebeurt idd.
What Would Goku Do
pi_199354630
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 09:40 schreef F.Sinatra het volgende:
Normaal gaat Binance naar fiat via bank binnen paar seconden naar accepted oid. Nu blijft 'ie toch al 20 minuten op processing hangen -O-
Oh toevallig ik ook vanochtend uitbetaling gedaan maar zie het niet eens ergens terug. Terwijl er wel bevestigd ofzo op m'n scherm stond. Het bedrag staat ook nog gewoon bij m'n saldo. Waar kan ik de bevestiging terugzien? Zie niks bij storting/opnames.
Facts don't care about your feelings
pi_199354649
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 10:56 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Oh toevallig ik ook vanochtend uitbetaling gedaan maar zie het niet eens ergens terug. Terwijl er wel bevestigd ofzo op m'n scherm stond. Het bedrag staat ook nog gewoon bij m'n saldo. Waar kan ik de bevestiging terugzien? Zie niks bij storting/opnames.
Moet je daar even op fiat zetten ;) Staat standaard op crypto.
Net boven zoekbalk in dat overzicht staat crypto/cash.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 10-05-2021 10:57:44 ]
pi_199354683
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 10:57 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Moet je daar even op fiat zetten ;) Staat standaard op crypto.
Net boven zoekbalk in dat overzicht staat crypto/cash.
Ja ik zie dat het uit m'n crypto is gegaan naar fiat. Maar ik ga er vanuit dat als ik dan uitbetaling doe, dat het ook verdwijnt uit m'n fiat. Maar daar staat nu nog gewoon geld.
Facts don't care about your feelings
pi_199354742
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 10:59 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Ja ik zie dat het uit m'n crypto is gegaan naar fiat. Maar ik ga er vanuit dat als ik dan uitbetaling doe, dat het ook verdwijnt uit m'n fiat. Maar daar staat nu nog gewoon geld.
Wallet overview, en dan helemaal onderaan staat transaction overview. Daar zou 'ie tussen moeten staan. Ik zie mn fiat waarde ook nog gewoon staan.
pi_199354780
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 11:02 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Wallet overview, en dan helemaal onderaan staat transaction overview. Daar zou 'ie tussen moeten staan. Ik zie mn fiat waarde ook nog gewoon staan.
Aah bij deposit en withdraw staat ook weer een tabje cash. Sneaky.... Zie hem daar staan ja, processing.

Oh toevallig net mailtje: Fiat Withdrawal Successful

[ Bericht 4% gewijzigd door YoshiBignose op 10-05-2021 11:10:35 ]
Facts don't care about your feelings
pi_199355005
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 11:03 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Aah bij deposit en withdraw staat ook weer een tabje cash. Sneaky.... Zie hem daar staan ja, processing.

Oh toevallig net mailtje: Fiat Withdrawal Successful
Ik nog niet :P
pi_199355008
Volgens mij had ik nog een paar duizend Doge uit 2013 op coinedup.com staan. Was toen bijna niets waard, beetje dust dus geen aandacht meer aan geschonken.

Zie nu dat die exchange per 30-11-2014 gesloten is. Oh well. :')
pi_199355055
Shiba INU in de innovation zone van Binance. Als Binance dit soort memecoins al gaat opnemen is er ook wel wat mogelijk voor GMR en Bonfire verwacht ik.
- Met zuidelijke groet -
pi_199355096
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 09:42 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:
Ik heb binance via sepa gedaan, zaterdag verkocht, vanochtend een mail dat het succesvol is overgeschreven.. niks op m’n bank 😭 100% goede rekeningnummer
Duurt dan nog soms ff paar uur. Zal het uiterlijk vroeg in de middag ook echt op je bankrekening hebben waarschijnlijk.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_199355432
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 09:42 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:
Ik heb binance via sepa gedaan, zaterdag verkocht, vanochtend een mail dat het succesvol is overgeschreven.. niks op m’n bank 😭 100% goede rekeningnummer
Als ik op een doordeweekse dag in de ochtend doe:
Is het na een paar uur van processing naar success.
En nog eens een paar uur later op mijn rekening.

Doe ik het op een feestdag of weekend, is het allemaal veel trager. Ik zou paar uurtjes wachten.
  maandag 10 mei 2021 @ 11:44:21 #280
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199355457
Ik heb een keer op zondag om 22:00 verkocht op Binance en de volgende ochtend om 07:00 stond het op de rekening (ING).
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199355491
Rabo en Binance is sowieso geen gelukkige combi.
pi_199355628
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 11:21 schreef Schnitzels het volgende:
Shiba INU in de innovation zone van Binance. Als Binance dit soort memecoins al gaat opnemen is er ook wel wat mogelijk voor GMR en Bonfire verwacht ik.
Waar lees je dat?
pi_199355681
Binance listing is lekker goedkoop dumpen op de hype.
pi_199355716
Shiba INU bestaat al wel iets langer, sinds 2020.
  maandag 10 mei 2021 @ 11:59:40 #285
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199355771
Shiba verkocht vorige week. Toen was het al 500mm market cap. Hoe ver kan zo iets nog gaan? Blijkbaar moeiteloos rechtstreeks naar 20b market cap. Echt geen touw aan vast te knopen. De doelpalen veranderen elke keer weer.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 12:04:40 #286
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199355870
Je zou maar overgeleverd zijn aan de support van Binance.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199356198
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 11:59 schreef Quotidien het volgende:
Shiba verkocht vorige week. Toen was het al 500mm market cap. Hoe ver kan zo iets nog gaan? Blijkbaar moeiteloos rechtstreeks naar 20b market cap. Echt geen touw aan vast te knopen. De doelpalen veranderen elke keer weer.
Lift mee op de Doge hype.
  Moderator maandag 10 mei 2021 @ 12:35:18 #288
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199356329
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 11:44 schreef Quotidien het volgende:
Ik heb een keer op zondag om 22:00 verkocht op Binance en de volgende ochtend om 07:00 stond het op de rekening (ING).
Op Binance zit wel een cap van 50k per dag toch?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  maandag 10 mei 2021 @ 12:53:38 #289
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199356588
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 12:35 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Op Binance zit wel een cap van 50k per dag toch?
Helaas wel. Ik ben dan ook een paar weken bezig met uitcashen.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Moderator maandag 10 mei 2021 @ 12:54:35 #290
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199356598
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 12:53 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Helaas wel. Ik ben dan ook een paar weken bezig met uitcashen.
Ergens wel raar, aangezien het één van de grootste exchanges van de wereld is. Luxeprobleem, maar toch -O-
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199356607
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 20:59 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]

Er zijn YouTubers die videos uploaden met "moonshots" en als jij dat muntje koopt binnen vijf minuten nadat zij geupload hebben dan heb je gegarandeerd succes.

Succes!
Heb je een voorbeeld van zo'n Youtuber? :D
Alpha kenny one
  maandag 10 mei 2021 @ 12:56:39 #292
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199356627
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 12:54 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Ergens wel raar, aangezien het één van de grootste exchanges van de wereld is. Luxeprobleem, maar toch -O-
Ik zie trouwens 2 BTC per dag.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Moderator maandag 10 mei 2021 @ 12:58:14 #293
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199356648
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 12:56 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik zie trouwens 2 BTC per dag.
quote:
Up to 50,000 EUR per day
https://www.binance.com/e(...)4c7c966204c4b0c5825c
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  maandag 10 mei 2021 @ 13:01:18 #294
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199356688
quote:
quote:
If you have not completed the identity verification for your account, your withdrawal limit is set to 2 BTC for every 24 hours.
https://www.binance.com/en/support/articles/115003670492

Misschien staan die 50k fiat en 2 BTC los van elkaar.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  maandag 10 mei 2021 @ 13:02:50 #295
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199356702
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 12:53 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Helaas wel. Ik ben dan ook een paar weken bezig met uitcashen.
Als je een Bl3p account hebt kun je 100k per dag uitcashen. Dat scheelt al. Als je nu twee routes hebt is het al 150k per dag. Dat schiet tenminste lekker op
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_199356742
quote:
3s.gif Op maandag 10 mei 2021 13:02 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Als je een Bl3p account hebt kun je 100k per dag uitcashen. Dat scheelt al. Als je nu twee routes hebt is het al 150k per dag. Dat schiet tenminste lekker op
Of Bitonic, momenteel 10 BTC per order. Dus niet per dag maar per verkooporder.
  maandag 10 mei 2021 @ 13:08:28 #297
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199356769
Allemaal whales hier blijkbaar :7
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199356775
quote:
14s.gif Op maandag 10 mei 2021 13:08 schreef fathank het volgende:
Allemaal whales hier blijkbaar :7
Ik schrik hier ook van ja
pi_199356792
quote:
14s.gif Op maandag 10 mei 2021 13:08 schreef fathank het volgende:
Allemaal whales hier blijkbaar :7
Fishes worden gegeten.
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 13:11:11 #300
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199356803
quote:
14s.gif Op maandag 10 mei 2021 13:08 schreef fathank het volgende:
Allemaal whales hier blijkbaar :7
Niet normaal hoe veel MaGNeT kloons hier rondlopen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199356817
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 13:05 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Of Bitonic, momenteel 10 BTC per order. Dus niet per dag maar per verkooporder.
Met Binance card kun je ook goed opnemen. :'( Max 8k in een winkel en 300 in een ATM 8)7
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')