Ook gasturbines?quote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:16 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Ik ook! Nou ja, het bedrijf waar ik werk
Woon in Nederland jaquote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:18 schreef SolidasRock het volgende:
[..]
Ik voel ook een connectie met jullie, ik werk vooral met koper. Misschien hebben we nog meer overeenkomsten: wonen jullie ook in Nederland en zijn jullie ouder dan 40 en dragen jullie ook sokken?
Ravigottesaus uiteraard.quote:
Die moeten we in november maar eens oip het lijstje zetten dan.quote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:16 schreef Gast_op_Afstand_GOA het volgende:
[..]
Ik keek net al of ik nog herfstbok had
Prima keuze, zelf vind ik de remouladesaus ook lekker erbijquote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:21 schreef engine het volgende:
[..]
Ravigottesaus uiteraard.
Geloof niet dat ik ooit andere saus bij kibbeling geprobeerd heb.. Zijn er aanraders?
Boks!quote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:18 schreef SolidasRock het volgende:
[..]
Ik voel ook een connectie met jullie, ik werk vooral met koper. Misschien hebben we nog meer overeenkomsten: wonen jullie ook in Nederland en zijn jullie ouder dan 40 en dragen jullie ook sokken?
Neuh scheepsreparatie.quote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:21 schreef engine het volgende:
[..]
Ook gasturbines?
[..]
Woon in Nederland ja
Ravi is imho de beste, ze bieden meestal 2 andere sauzen aan: knoflooksaus en whiskycoctailsaus en die vallen tegen icm kibbeling.quote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:21 schreef engine het volgende:
[..]
Ravigottesaus uiteraard.
Geloof niet dat ik ooit andere saus bij kibbeling geprobeerd heb.. Zijn er aanraders?
Ravigottesausquote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:21 schreef engine het volgende:
[..]
Ravigottesaus uiteraard.
Geloof niet dat ik ooit andere saus bij kibbeling geprobeerd heb.. Zijn er aanraders?
"wie mooi wilt zijn moet lijden"quote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:24 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Boks!
Ik woon in Nederland en ben iets ouder dan 40, maar ik draag vanmiddag geen sokken, want het wordt komend weekend mooi weer en daarom heb ik mijn teennagels vanmiddag gelakt, dus kan ik even geen sokken aan![]()
#lastvankoudevoeten
FTFYquote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:26 schreef SolidasRock het volgende:
[..]
"wie mooi wilt zijn moet kou lijden"
2 van de 3: woon in Nederland en ruim boven de 40..quote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:18 schreef SolidasRock het volgende:
[..]
Ik voel ook een connectie met jullie, ik werk vooral met koper. Misschien hebben we nog meer overeenkomsten: wonen jullie ook in Nederland en zijn jullie ouder dan 40 en dragen jullie ook sokken?
- Aluminiumquote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:18 schreef SolidasRock het volgende:
[..]
Ik voel ook een connectie met jullie, ik werk vooral met koper. Misschien hebben we nog meer overeenkomsten: wonen jullie ook in Nederland en zijn jullie ouder dan 40 en dragen jullie ook sokken?
Friszuur aldus googlequote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:22 schreef Gast_op_Afstand_GOA het volgende:
[..]
Prima keuze, zelf vind ik de remouladesaus ook lekker erbij
Kibbelingsaus reviewquote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:25 schreef SolidasRock het volgende:
[..]
Ravi is imho de beste, ze bieden meestal 2 andere sauzen aan: knoflooksaus en whiskycoctailsaus en die vallen tegen icm kibbeling.
Ff over mijn hart gestreken en vooruit dan maar: Boks!quote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:29 schreef oma-Nijn het volgende:
[..]
2 van de 3: woon in Nederland en ruim boven de 40..
Ben soms iets te enthousiast met reageren, sorriequote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:33 schreef engine het volgende:
[..]
Friszuur aldus google
Klinkt wel interessant
[..]
Kibbelingsaus review
Yeahquote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:33 schreef SolidasRock het volgende:
[..]
Ff over mijn hart gestreken en vooruit dan maar: Boks!
Lekker sausje hoor, ook bij bv mosselen ... Hmm nu krijg ik er zin inquote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:35 schreef SolidasRock het volgende:
[..]
Ben soms iets te enthousiast met reageren, sorrie![]()
En ja die remouladesaus klinkt idd interessant, ga dat ook keertje proberen als ik die ooit tegenkom.
Whiskeysaus maak ik wel altijd zelf voor bij gekookte mosselenquote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:39 schreef Gast_op_Afstand_GOA het volgende:
Er zijn gelukkig maar 175 manieren om remouladesaus te maken
https://www.smulweb.nl/recepten/remouladesaus
Nog nooit van gehoord, zal eens opletten of ze die saus hier aanbieden.quote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:37 schreef Gast_op_Afstand_GOA het volgende:
[..]
Lekker sausje hoor, ook bij bv mosselen ... Hmm nu krijg ik er zin in
quote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:12 schreef Deisyy het volgende:
Zuurkool, ik eet gewoon zuurkool vanavond, het is er echt weer voor.
Zekerquote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:41 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Whiskeysaus maak ik wel altijd zelf voor bij gekookte mosselen
Inderdaad, bij gekookte mosselen eet ik ook vaak remouladesaus, uit een potje dat dan weer wel.quote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:37 schreef Gast_op_Afstand_GOA het volgende:
[..]
Lekker sausje hoor, ook bij bv mosselen ... Hmm nu krijg ik er zin in
Lekker, en lekker makkelijk. En het is er weer voor, al eet ik zomers ook gewoon zuurkool.quote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:41 schreef Chanel5 het volgende:
[..]ik hadf nog hachee in de vriezer dussss
Dat ik het leuk vind.. betekend niet dat ik het altijd doequote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:43 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Inderdaad, bij gekookte mosselen eet ik ook vaak remouladesaus, uit een potje dat dan weer wel.
quote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:42 schreef Gast_op_Afstand_GOA het volgende:
[..]
Zeker
Sauzen zelf maken vind ik sowieso leuk en lekker.
Knoflooksaus bv.. het geheim zit er in dat je hem een paar uur eerder moet maken.
Knoflooksaus eet ik nooit meer uit een flesje of potje, zelfgemaakt is zo lekker, en inderdaad een paar uur of zelfs een dag vooraf maken maakt het nog net iets lekkerder.quote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:42 schreef Gast_op_Afstand_GOA het volgende:
[..]
Zeker
Sauzen zelf maken vind ik sowieso leuk en lekker.
Knoflooksaus bv.. het geheim zit er in dat je hem een paar uur eerder moet maken.
Het was ook meer een biecht van mij, maar gedeelde biecht danquote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:44 schreef Gast_op_Afstand_GOA het volgende:
[..]
Dat ik het leuk vind.. betekend niet dat ik het altijd doe
Die is ook zelfgemaakt het lekkerstquote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:45 schreef engine het volgende:
[..]
Vind ik ook leuk om te doen. Tzatziki is mijn favoriet om te maken.
Die knoflooksaus, hoe maak je die? Met een online recept op smulweb of zo? En dat is echt beter dan wat in de supermarkt ligt? (ben toevallig de laatste tijd ook zoekende, vind ze allemaal maar matig)quote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:41 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Whiskeysaus maak ik wel altijd zelf voor bij gekookte mosselen
Die komt vast uit zo'n grote horeca emmer met een pompjequote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:51 schreef SolidasRock het volgende:
[..]
Die knoflooksaus, hoe maak je die? Met een online recept op smulweb of zo? En dat is echt beter dan wat in de supermarkt ligt? (ben toevallig de laatste tijd ook zoekende, vind ze allemaal maar matig)
Nu ik erover nadenk, geen enkele ravigotesaus uit de supermarkt kan aan die van de visboer tippen, zou hij het ook zelf maken dan?
Er zijn idd vele manier.. Probeer een receptje en experimenteer een beetje.quote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:51 schreef SolidasRock het volgende:
[..]
Die knoflooksaus, hoe maak je die? Met een online recept op smulweb of zo? En dat is echt beter dan wat in de supermarkt ligt? (ben toevallig de laatste tijd ook zoekende, vind ze allemaal maar matig)
Nu ik erover nadenk, geen enkele ravigotesaus uit de supermarkt kan aan die van de visboer tippen, zou hij het ook zelf maken dan?
Wat yoghurt, de dubbele hoeveelheid mayo, 3 teentjes knoflook, bieslook wat zout en een heel klein beetje suiker. Het is zo simpel, maar zo veel lekker en naar eigen smaak aan te passen.quote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:51 schreef SolidasRock het volgende:
[..]
Die knoflooksaus, hoe maak je die? Met een online recept op smulweb of zo? En dat is echt beter dan wat in de supermarkt ligt? (ben toevallig de laatste tijd ook zoekende, vind ze allemaal maar matig)
Nu ik erover nadenk, geen enkele ravigotesaus uit de supermarkt kan aan die van de visboer tippen, zou hij het ook zelf maken dan?
Een beetje van de vriezer en een beetje van GOA.quote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:51 schreef Gast_op_Afstand_GOA het volgende:
Ik ben ondertussen mijn 4 kazen pizza aan het upgraden naar 8 kazen
Ja, net als "vlammensaus", is ook niet te koop in de reguliere supermarkt. Alhoewel zelfgemaakt misschien ook nog zou kunnen.quote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:55 schreef chufi het volgende:
[..]
Die komt vast uit zo'n grote horeca emmer met een pompje
Jij snapquote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:57 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Een beetje van de vriezer en een beetje van GOA.
Hoor net dat de eerste dode door de storm is gevallenquote:Op dinsdag 4 mei 2021 18:00 schreef Gast_op_Afstand_GOA het volgende:
< Slagregen en storm hier, heb zelfs de verwarming aangezet
Ik ken vlammensaus helemaal niet... is dat net zoiets als (sweet) chili saus?quote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:58 schreef SolidasRock het volgende:
[..]
Ja, net als "vlammensaus", is ook niet te koop in de reguliere supermarkt. Alhoewel zelfgemaakt misschien ook nog zou kunnen.
Geheim recept?quote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:45 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Knoflooksaus eet ik nooit meer uit een flesje of potje, zelfgemaakt is zo lekker, en inderdaad een paar uur of zelfs een dag vooraf maken maakt het nog net iets lekkerder.
Ik vond dit, probeer eensquote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:58 schreef SolidasRock het volgende:
[..]
Ja, net als "vlammensaus", is ook niet te koop in de reguliere supermarkt. Alhoewel zelfgemaakt misschien ook nog zou kunnen.
??quote:Op dinsdag 4 mei 2021 17:57 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Wat yoghurt, de dubbele hoeveelheid yoghurt, ....
Neuhquote:
Ik! De dubbele hoeveelheid mayo, dus twee keer zoveel mayo als yoghurtquote:Op dinsdag 4 mei 2021 18:14 schreef Gast_op_Afstand_GOA het volgende:
[..]
??
Zit er nou niemand op te letten?![]()
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |