abonnement Unibet Coolblue
pi_199256222


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199256225
RIP
pi_199256229
Het Nattekat effect
pi_199256248
Heel raar dit, zijn mensen massaal aan het kopen na de drop?

Het aantal eth dat ik krijg voor m'n bag stijgt met de seconden volgen uniswap.
pi_199256260
Lijkt me een rugpull. We zijn er allemaal ingetrapt.
  maandag 3 mei 2021 @ 00:20:29 #6
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199256266
Ik heb de dip gekocht.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199256267
quote:
9s.gif Op maandag 3 mei 2021 00:19 schreef Gehrman het volgende:
Lijkt me een rugpull. We zijn er allemaal ingetrapt.
Zelfs met zulke hoeveelheden? :o
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199256269
Ik zit alweer bijna op de waarde van voor de drop volgens uniswap?
  maandag 3 mei 2021 @ 00:21:16 #9
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199256273
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199256285
twitter


_O-
  maandag 3 mei 2021 @ 00:33:12 #11
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_199256323
Ik zie geen dip?
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 00:33:41 #12
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199256325
Kan zijn dat Uniswap glitchte?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 3 mei 2021 @ 00:33:58 #13
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199256328
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 00:33 schreef BasEnAad het volgende:
Ik zie geen dip?
Nee?

https://dex.guru/token/0x(...)60a185eae063276c-eth
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 00:34:08 #14
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199256329
quote:
1s.gif Op maandag 3 mei 2021 00:13 schreef Wereldgozer het volgende:
Het Nattekat effect
Echt hoor
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 00:36:56 #15
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199256335
Ik had niet mijn inleg moeten verdubbelen daarnet, komt alleen maar ellende van.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 3 mei 2021 @ 00:37:58 #16
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_199256337
quote:
Oke, ja deze shitcoin zit niet in mijn portefeuille. :P
  maandag 3 mei 2021 @ 00:39:34 #17
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199256340
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 00:36 schreef Nattekat het volgende:
Ik had niet mijn inleg moeten verdubbelen daarnet, komt alleen maar ellende van.
Je begeeft je in goed gezelschap. Net ook een paar extra ETH erin gegooid met het idee die er morgenochtend weer uit te trekken. Morgen eerst maar eens kijken hoe de zaken erbij staan :P .
Huilen dan.
pi_199256344
Verkocht met winst nog. Het is of een rugpull of een bug. Hoe dan ook een clusterfuck.
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 00:40:59 #19
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199256347
quote:
7s.gif Op maandag 3 mei 2021 00:39 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Je begeeft je in goed gezelschap. Net ook een paar extra ETH erin gegooid met het idee die er morgenochtend weer uit te trekken. Morgen eerst maar eens kijken hoe de zaken erbij staan :P .
Fomo is real. Kut, echt enorm kut.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 3 mei 2021 @ 00:42:12 #20
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199256351
Magnet stapte weer uit. Niets aan de hand
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199256352
Ik heb nu zoiets van, ik ga slapen en zie het morgen wel. Of ik ben meer dan 100K kwijt, of het is weer hersteld.
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 00:45:52 #22
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199256360
Ik heb mijn les weer geleerd en slaap wel met wat resteert van mijn stapel Ethers. Met een beetje mazzel nog aan te vullen tot redelijke waardes als deze pool weer wat gevuld is.

Een systeem waar één persoon alles eruit kan trekken en de markt kan opblazen is gewoon een stom systeem.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 00:50:00 #23
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199256373
quote:
1s.gif Op maandag 3 mei 2021 00:42 schreef Mortaxx het volgende:
Magnet stapte weer uit. Niets aan de hand
Die doet zoiets niet, die is slim.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 3 mei 2021 @ 00:51:41 #24
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199256379
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 00:45 schreef Nattekat het volgende:
Ik heb mijn les weer geleerd en slaap wel met wat resteert van mijn stapel Ethers. Met een beetje mazzel nog aan te vullen tot redelijke waardes als deze pool weer wat gevuld is.

Een systeem waar één persoon alles eruit kan trekken en de markt kan opblazen is gewoon een stom systeem.
Chill jongen
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  maandag 3 mei 2021 @ 00:51:55 #25
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199256380
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 00:40 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Fomo is real. Kut, echt enorm kut.
Stappenplan:

1) Adem in.
2) Adem uit.
3) Herhaal tot je rustig bent :P .
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 00:53:24 #26
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199256385
quote:
7s.gif Op maandag 3 mei 2021 00:51 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Stappenplan:

1) Adem in.
2) Adem uit.
3) Herhaal tot je rustig bent :P .
Ik krijg flashbacks naar de eerste dagen van Ethereum. Toen gebeurde precies hetzelfde.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199256391
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 00:53 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik krijg flashbacks naar de eerste dagen van Ethereum. Toen gebeurde precies hetzelfde.
Prijs lijkt wel weer te herstellen.
  maandag 3 mei 2021 @ 00:55:06 #28
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199256393
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 00:53 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik krijg flashbacks naar de eerste dagen van Ethereum. Toen gebeurde precies hetzelfde.
Kijk, als deze guy geen gelijk heeft is er op zich niks aan de hand en is het een goed project en is dit gewoon de extreme volatiliteit die je in het begin eigenlijk altijd ziet.

Als hij wel gelijk heeft dan ehhh... zijn we er allemaal met open ogen ingetuind.
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 00:56:14 #29
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199256397
Dit had me echt zo veel minder gedaan als ik niet een tweede lading erin had gegooid deze avond :')

Dat was er nu anders wel in gegaan.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 3 mei 2021 @ 00:56:55 #30
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199256403
Ja, same. Maar het is zoals het is. Stond eigenlijk op het punt om te gaan slapen :') .
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 00:57:03 #31
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199256404
quote:
7s.gif Op maandag 3 mei 2021 00:55 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Kijk, als deze guy geen gelijk heeft is er op zich niks aan de hand en is het een goed project en is dit gewoon de extreme volatiliteit die je in het begin eigenlijk altijd ziet.

Als hij wel gelijk heeft dan ehhh... zijn we er allemaal met open ogen ingetuind.
Scam is rugpull en meteen einde verhaal. Dus dat gaat nog goed.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 00:57:54 #32
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199256406
quote:
7s.gif Op maandag 3 mei 2021 00:56 schreef Isdatzo het volgende:
Ja, same. Maar het is zoals het is. Stond eigenlijk op het punt om te gaan slapen :') .
Same. Nog even één keer FOK! checken was het.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199256415


Dit kan mogelijk de oorzaak zijn.

[ Bericht 26% gewijzigd door #ANONIEM op 03-05-2021 01:02:12 ]
  maandag 3 mei 2021 @ 01:04:12 #34
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199256421
Wat een paniek weer. Hoe vaak moet dit nog gebeuren zonder dat mensen gelijk het ergste denken?

Geen idee hoe ik die laatste zin kloppend moet krijgen.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199256423
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 01:04 schreef Quotidien het volgende:
Wat een paniek weer. Hoe vaak moet dit nog gebeuren zonder dat mensen gelijk het ergste denken?
Mwa dit zag er wel uit als een klassieke rugpull.
  maandag 3 mei 2021 @ 01:05:04 #36
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199256424
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 01:04 schreef Quotidien het volgende:
Wat een paniek weer. Hoe vaak moet dit nog gebeuren zonder dat mensen gelijk het ergste denken?
Zo is natoer.
Huilen dan.
  maandag 3 mei 2021 @ 01:05:19 #37
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199256425
quote:
10s.gif Op maandag 3 mei 2021 01:04 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Mwa dit zag er wel uit als een klassieke rugpull.
De liquidity is nooit helemaal weggehaald, dus het is per definitie al geen rug pull.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 01:05:51 #38
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199256428
quote:
10s.gif Op maandag 3 mei 2021 01:04 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Mwa dit zag er wel uit als een klassieke rugpull.
Die zijn veel sneller.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 3 mei 2021 @ 01:07:17 #39
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199256432
Lijkt me ook niet dat devs die helemaal gedoxxed zijn en samenwerken met Vitalik Buterin de boel gaan oplichten.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  maandag 3 mei 2021 @ 01:07:56 #40
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199256434
Neuh, hebben ze ook niks bij te winnen.
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 01:08:53 #41
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199256436
Het goede nieuws is dat het nu een iets minder achterlijk percentage van mijn portfolio is.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 01:15:19 #42
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199256451
Morgenochtend gewoon $2
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 3 mei 2021 @ 01:17:07 #43
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199256455
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 01:15 schreef Nattekat het volgende:
Morgenochtend gewoon $2
Nu dead cat bounce, dan bloedt het langzaam dood tot .20 cent en als het daaronder komt valt de vloer weg. Dat kan nog wel eens een lang herstel worden, maar ik kijk sowieso meer op een paar jaar.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 01:19:27 #44
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199256463
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 01:17 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Nu dead cat bounce, dan bloedt het langzaam dood tot .20 cent en als het daaronder komt valt de vloer weg. Dat kan nog wel eens een lang herstel worden, maar ik kijk sowieso meer op een paar jaar.
Op zo'n kettingreactie werkt geen enkel model. En dan hebben we ook geen reguliere markt.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199256506
37k bijgekocht op $0,70
Mooiste dip gemist...
pi_199256746
Iemand hier bekend met YLD?
pi_199256789
Hard moeten lachen om @Nattekat in dit topic :)
pi_199257518
Wat heb ik gemist?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199257764
Maar wat is er nou echt gebeurd? Waarom ineens die dip? Gister heel de dag geen dip, rechte lijn omhoog :D en dan ineens dit.

Moet toch iets van manipulatie of iets anders zijn?
  maandag 3 mei 2021 @ 09:18:25 #50
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199257776
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 09:17 schreef xaban06 het volgende:
Maar wat is er nou echt gebeurd? Waarom ineens die dip? Gister heel de dag geen dip, rechte lijn omhoog :D en dan ineens dit.

Moet toch iets van manipulatie of iets anders zijn?
ZOU JE DENKEN?!
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_199257820
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 09:18 schreef Scorpie het volgende:

[..]

ZOU JE DENKEN?!
Sorry man :)

https://www.reddit.com/r/(...)_stealth_launch_its/

Goede post wel.

quote:
From what we can see, a whale who bought in very early (at around $0.2) dumped at $1.40, pulling a massive stock of the LP with him. This then triggered a massive wave of sell-offs - so many that it managed to raise gas prices significantly. The "price only goes up" bot attempted to reset the floor with about 230 Ether of purchases, which you can see as having failed due to the bot attempting the purchase at far too low a gas price. As the bot couldn't set the floor, the price went into freefall. With the mechanics of the IICO not being clearly communicated (or the fact that this was even an IICO), people began selling, while whales re-bought at the bottom to ride the "price only goes up" bot all the way back up.
pi_199257929
twitter
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199258030
:')
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 09:41:00 #54
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199258047
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 09:22 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Sorry man :)

https://www.reddit.com/r/(...)_stealth_launch_its/

Goede post wel.
[..]

Wat was ik lekker binnen gelopen als dit was gebeurd voor mijn tweede lading erin ging :@
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 3 mei 2021 @ 10:09:24 #55
208890 June.
Seriously?
pi_199258352
Ik dacht, ik log ook weer eens in na 2 jaar ofzo, kijken of ik die paar 100 euro er nog uit kan krijgen (doe er toch niets mee). Is de waarde vertienvoudigd :D 8)7
Shine bright like a diamond.
pi_199258365
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 10:09 schreef June. het volgende:
Ik dacht, ik log ook weer eens in na 2 jaar ofzo, kijken of ik die paar 100 euro er nog uit kan krijgen (doe er toch niets mee). Is de waarde vertienvoudigd :D 8)7
Niet in Truebit zeker }) ~O>
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 10:14:29 #57
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199258403
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 10:10 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Niet in Truebit zeker }) ~O>
Te vroeg :{
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  FOK!fotograaf maandag 3 mei 2021 @ 10:18:23 #58
364681 over_hedge
pi_199258445
Zijn jullie veel verloren ja? RIP
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  maandag 3 mei 2021 @ 10:18:37 #59
208890 June.
Seriously?
pi_199258450
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 10:10 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Niet in Truebit zeker }) ~O>
Nee, dat was er toen nog niet geloof ik. Zit er echt totaal niet meer in :') Zie op mijn andere account ook nog enkele duizenden dollars staan, wtf. Mooie meevaller wel.
Shine bright like a diamond.
  Moderator maandag 3 mei 2021 @ 10:21:59 #60
42184 crew  DaMart
pi_199258482
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 10:10 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Niet in Truebit zeker }) ~O>
Even teruggelezen. Ergens is het wel een zegen dat mijn ETH zo goed als op is :D.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 10:26:25 #61
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199258519
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 10:21 schreef DaMart het volgende:

[..]

Even teruggelezen. Ergens is het wel een zegen dat mijn ETH zo goed als op is :D.
En het is een vloek van jewelste als je halve portfolio nog niet in Truebit zit :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199258569
Mensen het was een grapje. Truebit komt er wel bovenop.
pi_199258582
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 10:18 schreef June. het volgende:

[..]

Nee, dat was er toen nog niet geloof ik. Zit er echt totaal niet meer in :') Zie op mijn andere account ook nog enkele duizenden dollars staan, wtf. Mooie meevaller wel.
Free money. Investeer het wijs en kom over een jaar nog eens terug.
  Moderator maandag 3 mei 2021 @ 10:53:32 #64
42184 crew  DaMart
pi_199258796
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 10:26 schreef Nattekat het volgende:

[..]

En het is een vloek van jewelste als je halve portfolio nog niet in Truebit zit :P
Mwa, soms moet je een hypetrain even voorbij laten razen :P.

Heb me ook niet echt verdiept in Truebit, dus geen idee waarom het zo geweldig zou zijn.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_199258801
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 10:18 schreef over_hedge het volgende:
Zijn jullie veel verloren ja? RIP
Sta gemiddeld nog 3,74% in de plus op TrueBit.
Maar dat komt met name door m'n aankoop na de dip.
  FOK!fotograaf maandag 3 mei 2021 @ 10:54:36 #66
364681 over_hedge
pi_199258808
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 10:53 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Sta gemiddeld nog 3,74% in de plus op TrueBit.
Maar dat komt met name door m'n aankoop na de dip.
Ohh dat is nog wel prima dus ^O^
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 10:56:26 #67
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199258826
Ik sta 20% in het rood ofzo, komt omdat ik niet in de dip wilde kopen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  FOK!fotograaf maandag 3 mei 2021 @ 10:58:33 #68
364681 over_hedge
pi_199258847
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 10:56 schreef Nattekat het volgende:
Ik sta 20% in het rood ofzo, komt omdat ik niet in de dip wilde kopen.
Ach. Zolang je het niet verkoopt is het nog geen verlies
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  maandag 3 mei 2021 @ 11:15:08 #69
131603 Afwazig
Serious business
pi_199259000
Ik sta nu op verlies aangezien ik nog eens 34 eth erin heb gestopt op $1.20 :')
pi_199259018
huh wat is er gebeurd?
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
  maandag 3 mei 2021 @ 11:22:53 #72
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199259050
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 11:16 schreef MaximumRush het volgende:
Ik sta nu op verlies aangezien ik nog eens 34 eth erin heb gestopt op $1.20 :')
Tering :') .
Huilen dan.
  FOK!fotograaf maandag 3 mei 2021 @ 11:23:48 #73
364681 over_hedge
pi_199259063
Had ik maar 34 eth om ergens in te stoppen :P ik ben al blij als ik überhaupt 1 eth heb _O-
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  maandag 3 mei 2021 @ 11:26:17 #74
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199259094
Sta denk ik een paar ETH in het rood nu (denk gemiddelde aankoopprijs iets onder de $1) maar maak me weinig zorgen. Spijt dat ik niet in de dip wat bijgekocht heb.
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 11:32:35 #75
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199259159
Even rekenen... ongeveer 40% van mijn inleg was op 0.90, 60% op 1.20, gemiddeld dus rond de 1.08.

Komt goed.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 11:35:45 #76
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199259201
En door al dat gedoe gemist dat Ethereum door de $3000 gegaan is _O_
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 3 mei 2021 @ 11:35:53 #77
131603 Afwazig
Serious business
pi_199259205
Ondertussen is ook deze maand weer WAVESMAAND _O_

NSBT automatisch ook.
  maandag 3 mei 2021 @ 11:38:28 #78
131603 Afwazig
Serious business
pi_199259241
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 11:35 schreef Afwazig het volgende:
Ondertussen is ook deze maand weer WAVESMAAND _O_

NSBT automatisch ook.
Dat NSBT staken gaat idd heel prima.

Heb maar 386 NSBT maar dat heeft in 3 dagen al $41 opgeleverd.
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 11:41:20 #80
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199259268
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 11:38 schreef Afwazig het volgende:
Deze chart _O_

[ afbeelding ]
Je kon niet eens meer kopen op dat moment :')
Fud idioten.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 3 mei 2021 @ 11:42:30 #81
131603 Afwazig
Serious business
pi_199259282
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 11:38 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Dat NSBT staken gaat idd heel prima.

Heb maar 386 NSBT maar dat heeft in 3 dagen al $41 opgeleverd.
NSBT heeft mij echt een vermogen opgeleverd qua prijs maar ook vooral qua staking. Een paar dagen terug kreeg je 80 cent per NSBT :D. En er vloeien vanaf volgende week nog meer staking rewards naar NSBT.

quote:
On May 6, at 1:00 PM (CET), the DeFo system will be updated to integrate proposal #6: DeFo fee change and redistribution. Therefore, swap and crossExchange operations in smart contracts will be unavailable for a short period.

Adding/removing liquidity to Neutrino pools and staking will work in a regular mode. After the update implementation, $NSBT stakers will receive fees from DeFo swap operations.
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 11:45:45 #82
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199259304
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 11:35 schreef Afwazig het volgende:
Ondertussen is ook deze maand weer WAVESMAAND _O_

NSBT automatisch ook.
Is het ooit niet WAVESMAAND?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 3 mei 2021 @ 11:50:42 #83
131603 Afwazig
Serious business
pi_199259357
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 11:45 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Is het ooit niet WAVESMAAND?
Voor 2016 met name. Daarna is het weinig voorgekomen dat het geen WAVESMAAND was.
pi_199259381
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 11:42 schreef Afwazig het volgende:

[..]

NSBT heeft mij echt een vermogen opgeleverd qua prijs maar ook vooral qua staking. Een paar dagen terug kreeg je 80 cent per NSBT :D. En er vloeien vanaf volgende week nog meer staking rewards naar NSBT.
[..]

Ik stop er een BTC in vandaag.
Wel benieuwd wat het doet.
Heb m'n Waves eerder allemaal verkocht maar dit is wel grappig.
  maandag 3 mei 2021 @ 11:54:06 #85
131603 Afwazig
Serious business
pi_199259396
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 11:52 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Ik stop er een BTC in vandaag.
Wel benieuwd wat het doet.
Heb m'n Waves eerder allemaal verkocht maar dit is wel grappig.
Als je NSBT wil kopen kun je dat het beste doen via https://swop.fi/. Daar is wat meer liquiditeit dan op https://waves.exchange/. Niemand verkoopt NSBT (95% is gestaked) dus een dun orderbook door de schaarste.
pi_199259417
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 11:54 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Als je NSBT wil kopen kun je dat het beste doen via https://swop.fi/. Daar is wat meer liquiditeit dan op https://waves.exchange/. Niemand verkoopt NSBT (95% is gestaked) dus een dun orderbook door de schaarste.
Bedankt! Liquiditeit is idd slecht daar.
pi_199259420
Nog kort over TrueBit:

quote:
"Regarding supply being elastic:

The game theory behind this project is very well designed. The price floor moves up every time tokens are minted. Thus, an increase in supply goes hand in hand with an increase in token price. But when people sell off the tokens and the market price drops below minting price, then there's no incentive to mint tokens anymore —> the supply stops inflating. Meanwhile, TRU tokens gets burned for solving tasks etc. This creates a deflationary supply UNTIL the token price > minting price again. Then the minting starts again and the token price increases. It's a positive feedback loop that keeps going."
  maandag 3 mei 2021 @ 12:01:42 #88
131603 Afwazig
Serious business
pi_199259475
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 11:57 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Bedankt! Liquiditeit is idd slecht daar.
Staat wel een 50K USDN sellorder op 38,75 zie ik. Iets van 6% boven de huidige prijs.
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 12:01:49 #89
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199259480
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 11:57 schreef TheFreshPrince het volgende:
Nog kort over TrueBit:
[..]

Met de kleine kanttekening dat ook dit systeem uiteindelijk eindigt in een stabiel evenwicht. En ik heb zo het idee dat dat ook het zwakke punt gaat zijn.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator maandag 3 mei 2021 @ 12:06:53 #90
42184 crew  DaMart
pi_199259546
Nou, vooruit. Heb mijn Bondly ingewisseld voor Tru :+.

Later maar eens kijken of ik nog wat ETH-token-bags kan opruimen op deze manier :@. Wel fijn dat de gasprijs inmiddels flink gezakt is t.o.v. paar weken geleden O+.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  maandag 3 mei 2021 @ 12:08:24 #91
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199259564
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 11:57 schreef TheFreshPrince het volgende:
Nog kort over TrueBit:
[..]

Dus.. hoe meer het gebruikt wordt, hoe duurder het wordt om te gebruiken? Tenzij het niet gebruikt wordt, dan wordt het ook duurder en dus minder interessant om het te gaan gebruiken?

Wat mis ik?
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_199259586
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 11:57 schreef TheFreshPrince het volgende:
Nog kort over TrueBit:
[..]

Volgens mij is dat hun implementatie voor een Interactive ICO. Staat ook wat over op Github waar weer wordt gelinkt naar de paper van Teutsch en Vitalik:

quote:
The Truebit implementation of the Interactive Coin Offering Protocol by Teutsch et al.. This protocol attempts to solve two key problems in the current method for token salse, an initial coin offering.

1. When the token sale is capped (i.e. a fixed number of tokens are sold), users that want to participate may not be able to if they don't attempt to buy in immediately. This prevents users from evaluating the sale before deciding to participate, and users sometimes have to take a leap-of-faith due to the fear of missing out.

2. In an uncapped sale, it is unclear to any participant what percentage of the entire token supply they will actually hold when the sale is over.

https://github.com/TruebitProtocol/interactive-coin-offerings
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 12:10:48 #93
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199259600
quote:
10s.gif Op maandag 3 mei 2021 12:06 schreef DaMart het volgende:
Nou, vooruit. Heb mijn Bondly ingewisseld voor Tru :+.

Later maar eens kijken of ik nog wat ETH-token-bags kan opruimen op deze manier :@. Wel fijn dat de gasprijs inmiddels flink gezakt is t.o.v. paar weken geleden O+.
Verdomme, nu kan ik niet achterblijven.

Maar dan zit ik echt met een gevaarlijke hoeveelheid op één paard te wedden :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199259722
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 12:09 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Volgens mij is dat hun implementatie voor een Interactive ICO. Staat ook wat over op Github waar weer wordt gelinkt naar de paper van Teutsch en Vitalik:
[..]

Het zou een omschrijving moeten zijn van het mechanisme voor de token supply.
pi_199259730
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 12:01 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Staat wel een 50K USDN sellorder op 38,75 zie ik. Iets van 6% boven de huidige prijs.
Gelukt! NSBT zijn aan het staken.
pi_199260076
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 12:20 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Het zou een omschrijving moeten zijn van het mechanisme voor de token supply.
quote:
From what's been pieced together so far by other community members (not confirmed yet - just as best we're discovering), this is indeed an IICO launch, as most investors seem to be completely unaware of. It's not been posted on TrueBit's twitter, website, or elsewhere. Most people seem to think they're just buying tokens as normal.
The "price only goes up" mechanic is intended during this launch; minting new tokens for each buyer and burning sold tokens, while using a bot to raise the floor and ensure that each subsequent token purchase is more expensive than the last.

https://www.reddit.com/r/(...)_stealth_launch_its/
  maandag 3 mei 2021 @ 12:53:49 #97
131603 Afwazig
Serious business
pi_199260149
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 12:20 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Gelukt! NSBT zijn aan het staken.
Over een paar weken kun je weer een nulletje bij je portfolio optellen dus. Gefeliciteerd hoor, goede keus :7

  maandag 3 mei 2021 @ 12:56:46 #98
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199260193
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 12:48 schreef Gehrman het volgende:

[..]

[..]

Zeer bullish als men zoveel moeite doet om te fudden.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  maandag 3 mei 2021 @ 12:57:23 #99
131603 Afwazig
Serious business
pi_199260202
Morgen weer een mooie payout voor NSBT staking en de dag is pas net begonnen :D

NSBT:
Circulating Supply: 1837163.729541 NSBT
Price on contract: ~102843.97 USDN
Price on WEX: 39.11 USDN
Staked: 1756622.46 NSBT
USDN for distribution: 202025.82 USDN
Waves for distribution: 6.90 WAVES
Total for distribution: ~202254.78 USDN

Per NSBT for next distribution:
~0.00000393 WAVES
~0.115008 USDN
pi_199260218
Ik wil hier niet als een FEG shiller over komen, maar ik raad serieus aan om er eens goed naar te kijken.
Er zitten echt mooie dingen in het vat, en ik heb het idee dat mei en juni wel eens heel explosief kunnen worden.

- Gesprekken met de D'Amelio familie (300miljoen reach op social media) die FEG mogelijk gaan steunen;
- Serieuze gesprekken met een hele grote naam in crypto die zich mogelijk gaat aansluiten;
- De bridge die het mogelijk maakt om op de exchange zowel eth als bsc chain projecten te verhandelen;
- SmartSwap komt eraan waardoor je kunt traden zonder hoge fees (voornamelijk voor ETH interessant);
- Je kunt stable coins gaan staken (straks ook BTC);
- Smart DeFi introductie;
- FEGrox als dev heeft tot nu toe alles geleverd wat er beloofd is geworden.

Het is serieus het onderzoeken waard:
www.fegtoken.com
www.fegrox.com

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 03-05-2021 12:59:10 ]
  maandag 3 mei 2021 @ 12:59:45 #101
131603 Afwazig
Serious business
pi_199260235
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 12:58 schreef F.Sinatra het volgende:
Ik wil hier niet als een FEG shiller over komen, maar ik raad serieus aan om er eens goed naar te kijken.
Er zitten echt mooie dingen in het vat, en ik heb het idee dat mei en juni wel eens heel explosief kunnen worden.

- Gesprekken met de D'Amelio familie (300miljoen reach op social media) die FEG mogelijk gaan steunen;
- Serieuze gesprekken met een hele grote naam in crypto die zich mogelijk gaat aansluiten;
- De bridge die het mogelijk maakt om op de exchange zowel eth als bsc chain projecten te kopen;
- SmartSwap komt eraan waardoor je kunt traden zonder hoge fees (voornamelijk voor ETH interessant);
- Je kunt stable coins gaan staken (straks ook BTC);
- Smart DeFi introductie;
- FEGrox als dev heeft tot nu toe alles geleverd wat er beloofd is geworden.

Het is serieus het onderzoeken waard:
www.fegtoken.com
www.fegrox.com
Al deze dingen doet WAVES (onder andere) al. Serieus, kijk maar op https://waves.exchange/investments. Alleen dit project moet alles nog gaan bouwen.

Zeg niet dat het niet gaat pumpen maar het is oude wijn in nieuwe zakken.
pi_199260300
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 12:48 schreef Gehrman het volgende:

[..]

[..]

FUD-post op Reddit, daar ga ik niet teveel info uit proberen te halen.

Het is een project waar al 4 jaar aan gewerkt wordt, gesteund door Coinbase en ook Vitalik heeft er een adviserende rol in gehad. Ik blijf rustig zitten.

Als iemand zoveel tijd en energie steekt in overduidelijke FUD-en dan moet je je af gaan vragen wat zijn belang is.
pi_199260301
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 12:59 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Al deze dingen doet WAVES (onder andere) al. Serieus, kijk maar op https://waves.exchange/investments. Alleen dit project moet alles nog gaan bouwen.

Zeg niet dat het niet gaat pumpen maar het is oude wijn in nieuwe zakken.
Het staken doen er veel. Maar de bridge heeft Waves toch niet? Of een smart swap waardoor je maar 1x hoge fees betaalt en niet meer bij iedere trade (behalve bij uitcashen)?
  maandag 3 mei 2021 @ 13:06:08 #104
131603 Afwazig
Serious business
pi_199260356
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 13:02 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Het staken doen er veel. Maar de bridge heeft Waves toch niet? Of een smart swap waardoor je maar 1x hoge fees betaalt en niet meer bij iedere trade (behalve bij uitcashen)?
De bridge heeft WAVES via Gravity: https://waves.tech/gravity-protocol
Via proxy tokens en smart contracts kun je op de Waves chain voor lage fee's swappen en traden van en naar andere crypto (ook andere chains). Niet alleen via Waves Exchange maar ook via https://swop.fi/ bijvoorbeeld.
pi_199260400
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 13:02 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

FUD-post op Reddit, daar ga ik niet teveel info uit proberen te halen.
Ging om het idee dat het token mechanisme een IICO kan zijn, maar goed.
pi_199260443
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 13:06 schreef Afwazig het volgende:

[..]

De bridge heeft WAVES via Gravity: https://waves.tech/gravity-protocol
Via proxy tokens en smart contracts kun je op de Waves chain voor lage fee's swappen en traden van en naar andere crypto (ook andere chains). Niet alleen via Waves Exchange maar ook via https://swop.fi/ bijvoorbeeld.
Maar wel erg gericht op het waves netwerk. Je kunt zover ik zie geen trust of meta wallets linken. Autopair toevoegen een optie?

Wil hier geen coin afbranden, maar vind het interessant om te lezen.
pi_199260447
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 13:09 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Ging om het idee dat het token mechanisme een IICO kan zijn, maar goed.
Volgens mij is dat niet ontkend, het hele idee is dat coins pas worden gemint bij aankoop dus dan heb je automatisch een situatie waarbij je een verkapte ICO hebt.

timestamp: ~ 43m15s
  maandag 3 mei 2021 @ 13:17:13 #108
131603 Afwazig
Serious business
pi_199260522
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 13:11 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Maar wel erg gericht op het waves netwerk. Je kunt zover ik zie geen trust of meta wallets linken. Autopair toevoegen een optie?

Wil hier geen coin afbranden, maar vind het interessant om te lezen.
Metamask werkt gewoon op het Waves netwerk. En het swappen gaat via Susy.

Anyway maakt mij ook niet uit, het is wel een goede aanpak om je als project te richten op inoperability :)
  maandag 3 mei 2021 @ 13:19:02 #109
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199260552
Lol, Waves +60% _O-

Magnet zijn stackje terug gekocht? :D

Gefeliciteerd Waves holders O+

[ Bericht 22% gewijzigd door Rossdale op 03-05-2021 14:09:28 ]
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 3 mei 2021 @ 13:20:01 #110
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199260572
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 13:02 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Als iemand zoveel tijd en energie steekt in overduidelijke FUD-en dan moet je je af gaan vragen wat zijn belang is.
Het zijn gewoon mensen die erg bezorgd zijn om anderen en uit een goed hart mensen willen waarschuwen, toch?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199260577
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 11:54 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Als je NSBT wil kopen kun je dat het beste doen via https://swop.fi/. Daar is wat meer liquiditeit dan op https://waves.exchange/. Niemand verkoopt NSBT (95% is gestaked) dus een dun orderbook door de schaarste.
Hoe kan ik dit het makkelijkst doen? Ik zie dat je daar USDN moet swappen voor NSBT?
pi_199260602
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 13:20 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Het zijn gewoon mensen die erg bezorgd zijn om anderen en uit een goed hart mensen willen waarschuwen, toch?
Uiteraard, niets dan goede bedoelingen.
  maandag 3 mei 2021 @ 13:22:00 #113
131603 Afwazig
Serious business
pi_199260603
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 13:20 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Hoe kan ik dit het makkelijkst doen? Ik zie dat je daar USDN moet swappen voor NSBT?
Ja, je hebt daar een USDN / NSBT pool die je kan gebruiken om te swappen van de één naar de ander. Dus als je USDN hebt op je account kun je daar dat omzetten. USDN kun je krijgen op Waves Exchange onder andere en met je Waves account kun je zowel op Waves Exchange als Swop inloggen natuurlijk. Swop ondersteund alleen helaas nog niet de Ledger hardware wallet.
pi_199260692
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 13:22 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Ja, je hebt daar een USDN / NSBT pool die je kan gebruiken om te swappen van de één naar de ander. Dus als je USDN hebt op je account kun je daar dat omzetten. USDN kun je krijgen op Waves Exchange onder andere en met je Waves account kun je zowel op Waves Exchange als Swop inloggen natuurlijk. Swop ondersteund alleen helaas nog niet de Ledger hardware wallet.
Okee, duidelijk. En wat is een beetje de APY dat je kan verwachten?
  maandag 3 mei 2021 @ 13:32:54 #115
131603 Afwazig
Serious business
pi_199260752
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 13:28 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Okee, duidelijk. En wat is een beetje de APY dat je kan verwachten?
Hier te vinden:

https://dev.pywaves.org/nsbt

Sommige dagen met weinig swaps is het rustig maar over het algemeen een zieke APY dus. Plus zoals gezegd over een paar dagen gaan nog meer staking rewards naar NSBT staking. UP ONLY! :7
pi_199260877
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 13:17 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Metamask werkt gewoon op het Waves netwerk. En het swappen gaat via Susy.

Anyway maakt mij ook niet uit, het is wel een goede aanpak om je als project te richten op inoperability :)
Want dat is Waves, of wat bedoel je :P ?
  maandag 3 mei 2021 @ 13:40:21 #117
131603 Afwazig
Serious business
pi_199260895
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 13:39 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Want dat is Waves, of wat bedoel je :P ?
Waves ook ja maar dat project van jou ook als ik het zo lees.
pi_199260912
quote:
14s.gif Op maandag 3 mei 2021 13:40 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Waves ook ja maar dat project van jou ook als ik het zo lees.
Ah, ik interpreteerde je zin verkeerd denk ik ;) Ik dacht dat je doelde op de inoperability van Waves, maar je doelt op de huidige marktdifferentiatie denk ik?
pi_199260954
FEG en Waves vergelijken lijkt me nogal krom.

Waves is een complete blockchain / ecosystem / tokenplatform.
FEG: token op een blockchain waar services omheen uitgerold worden

Niet om FEG af te kraken maar Waves speelt qua development natuurlijk in een heel andere league.
  maandag 3 mei 2021 @ 13:46:37 #120
131603 Afwazig
Serious business
pi_199261024
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 13:41 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Ah, ik interpreteerde je zin verkeerd denk ik ;) Ik dacht dat je doelde op de inoperability van Waves, maar je doelt op de huidige marktdifferentiatie denk ik?
Ik bedoel dat je je als project moet richten op de samenwerking en integratie met andere projecten. Het wiel opnieuw uitvinden op je eigen eiland heeft geen zin. Al die NFT chains bijvoorbeeld dat gaat nergens over want dat kun je op heel veel chains. Je moet zorgen dat je de verbinding maakt met andere chains op een decentrale manier en een goede UI / UX.
pi_199261030
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 13:43 schreef TheFreshPrince het volgende:
FEG en Waves vergelijken lijkt me nogal krom.

Waves is een complete blockchain / ecosystem / tokenplatform.
FEG: token op een blockchain waar services omheen uitgerold worden

Niet om FEG af te kraken maar Waves speelt qua development natuurlijk in een heel andere league.
Iedereen mag alles afkraken, ik heb simpelweg een gedeelte van mn portfolio in FEG zitten omdat ik er wel in geloof ;)
pi_199261032
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 13:46 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Ik bedoel dat je je als project moet richten op de samenwerking en integratie met andere projecten. Het wiel opnieuw uitvinden op je eigen eiland heeft geen zin. Al die NFT chains bijvoorbeeld dat gaat nergens over want dat kun je op heel veel chains. Je moet zorgen dat je de verbinding maakt met andere chains op een decentrale manier en een goede UI / UX.
Ja, dan praten we over hetzelfde ;)
pi_199261042
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 13:47 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Iedereen mag alles afkraken, ik heb simpelweg een gedeelte van mn portfolio in FEG zitten omdat ik er wel in geloof ;)
Ik heb er leuk winst op gemaakt toen het nog als memecoin "Feed Every Gorilla" bekend stond.
Maar dat was in het redelijk prille begin.
pi_199261077
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 13:48 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Ik heb er leuk winst op gemaakt toen het nog als memecoin "Feed Every Gorilla" bekend stond.
Maar dat was in het redelijk prille begin.
Ik sta op een hele flinke plus (x60 oid) en blijf holden. Overigens is dat nog steeds een deel van het idee, qua charity in ieder geval ;)
pi_199261118
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 13:49 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Ik sta op een hele flinke plus (x60 oid) en blijf holden. Overigens is dat nog steeds een deel van het idee, qua charity in ieder geval ;)
"I did it my way" is de beste strategie in crypto ;)
pi_199261139
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 13:52 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

"I did it my way" is de beste strategie in crypto ;)
And our way is the highway 8-) ;)
pi_199261508


Ik zat even te kijken of Truebit al in Blockfolio staat maar er is nog een enorme backlog aan coin requests.

Die hele lijst staat vol met moon aids coins die omhoog worden gestemd door TG groups :')
pi_199261533
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 13:32 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Hier te vinden:

https://dev.pywaves.org/nsbt

Sommige dagen met weinig swaps is het rustig maar over het algemeen een zieke APY dus. Plus zoals gezegd over een paar dagen gaan nog meer staking rewards naar NSBT staking. UP ONLY! :7
Top, inmiddels gelukt. Thanks!
pi_199261657
NSBT m'n beste aankoop van vandaag, koers al 10% up :P

Niet te verwarren met Nationale Spoorwegen Business Token.
  maandag 3 mei 2021 @ 14:43:17 #130
131603 Afwazig
Serious business
pi_199261694
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 14:40 schreef TheFreshPrince het volgende:
NSBT m'n beste aankoop van vandaag, koers al 10% up :P

Niet te verwarren met Nationale Spoorwegen Business Token.
En dan vannacht om 1 uur ook nog eens:

USDN per NSBT for next distribution 0.129675 USDN (0.00000393 Waves + 0.129538 USDN)

:P
pi_199262046
Heb wat bnc geswapt voor die gorilla token maar waar heb ik die nu? In m'n wallet of op pancakeswap?
What Would Goku Do
pi_199262105
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 15:08 schreef viagraap het volgende:
Heb wat bnc geswapt voor die gorilla token maar waar heb ik die nu? In m'n wallet of op pancakeswap?
In je wallet. Moet je feg nog even toevoegen in je wallet. Je kan ook je wallet connecten met hun site/app om te zien hoeveel winst/verlies je hebt.
Faka G
pi_199262121
Iets zegt me dat mijn vraag al vaker gesteld is door anderen maar toen las ik eroverheen want had er zelf niets mee te maken.
What Would Goku Do
pi_199262141
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 15:08 schreef viagraap het volgende:
Heb wat bnc geswapt voor die gorilla token maar waar heb ik die nu? In m'n wallet of op pancakeswap?
Je kunt ook je wallet address opzoeken op BscScan om te zien welke tokens je hebt: https://bscscan.com/
pi_199262171
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 12:10 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Verdomme, nu kan ik niet achterblijven.

Maar dan zit ik echt met een gevaarlijke hoeveelheid op één paard te wedden :')
Oh Nattekat pas nou op :D
pi_199262209
De transactie komt wel terug in de explorer, duurt het dan gewoon nog even eer het op mijn wallet staat?
What Would Goku Do
pi_199262289
quote:
1s.gif Op maandag 3 mei 2021 15:20 schreef viagraap het volgende:
De transactie komt wel terug in de explorer, duurt het dan gewoon nog even eer het op mijn wallet staat?
Je moet het token handmatig toevoegen aan je wallet.

Add token -> custom token -> 0xacfc95585d80ab62f67a14c566c1b7a49fe91167 -> "Add"
pi_199262389
Aah genau. Bedankt allemaal, raakte bijna in relatieve [topictitel] ook al had ik er geen bergen geld in gelegd.
What Would Goku Do
pi_199262565
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 14:43 schreef Afwazig het volgende:

[..]

En dan vannacht om 1 uur ook nog eens:

USDN per NSBT for next distribution 0.129675 USDN (0.00000393 Waves + 0.129538 USDN)

:P
Heb nu 2566 NSBT.
Moet genoeg zijn voorlopig.

edit: oh ja, van die USDN die ik ontvang kan ik weer meer NSBT kopen en staken :+
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 15:44:24 #140
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199262570
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 15:17 schreef viceversa het volgende:

[..]

Oh Nattekat pas nou op :D
:'(

Het enige wat me nog kan redden is een plotselinge Moonpirate x100. Dan gaat alles direct TRU in :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 3 mei 2021 @ 15:45:29 #141
131603 Afwazig
Serious business
pi_199262583
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 15:43 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Heb nu 2566 NSBT.
Moet genoeg zijn voorlopig.
Je hebt nooit genoeg NSBT
pi_199262592
quote:
6s.gif Op maandag 3 mei 2021 15:45 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Je hebt nooit genoeg NSBT
Oh...

Naja, ik vind het zo eerst wel genoeg :P
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 15:49:01 #143
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199262637
Of ik haal mijn restanten Moonpirate direct naar TRU.

70% verlies nemen :'(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199262665
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 15:49 schreef Nattekat het volgende:
Of ik haal mijn restanten Moonpirate direct naar TRU.

70% verlies nemen :'(
Had je serieus iets anders verwacht van Moonpirate?

(ik wel trouwens, had je verlies hoger verwacht)
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 15:53:12 #145
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199262708
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 15:50 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Had je serieus iets anders verwacht van Moonpirate?

(ik wel trouwens, had je verlies hoger verwacht)
Nee.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199262720
Niet om te haten verder maar zo'n dikke rode dildo voor truebit kan toch nooit goed zijn voor het verdere verloop van de koers?

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 03-05-2021 15:54:10 ]
pi_199262788
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 15:53 schreef Dimachaerus het volgende:
Niet om te haten verder maar zo'n dikke rode dildo voor truebit kan toch nooit goed zijn voor het verdere verloop van de koers?
pi_199262834
wat zijn de beste crypto om nu in te investeren
  maandag 3 mei 2021 @ 16:08:45 #149
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199262865
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 15:59 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Account verkocht aan aTypisch?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199262891
quote:
10s.gif Op maandag 3 mei 2021 16:08 schreef fathank het volgende:

[..]

Account verkocht aan aTypisch?
Waar is hij eigenlijk. Ik had inmiddels een Ethereum update verwacht hem.
  maandag 3 mei 2021 @ 16:13:14 #151
390300 FCsuarez
voetbal is niet lopen
pi_199262921
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 15:59 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ik hoop voor je dat truebit iets sneller weer op het oude niveau zit. Voor vechain was dat maar 1.5 jaar :D
Pak de hooivorken en fakkels. Hunt him down like a dog
#FreeTrapz
pi_199263004
Die scamcoins zijn wel behoorlijk lucratief als je goed oplet.
Toch durf ik me er niet aan te wagen. Ik heb nu 4 verschillende accounts bij verschillende platformen en mijn spaargeld gespreid over een stuk of 50 altcoins, nu moet ik alleen nog wat geduld hebben. En hier en daar stake ik wat coins. Doen jullie ook actief aan traden? Ik heb nog niet echt een strategie verder. :')
  maandag 3 mei 2021 @ 16:23:16 #153
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199263076
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 16:18 schreef n__n het volgende:
Die scamcoins zijn wel behoorlijk lucratief als je goed oplet.
Toch durf ik me er niet aan te wagen. Ik heb nu 4 verschillende accounts bij verschillende platformen en mijn spaargeld gespreid over een stuk of 50 altcoins, nu moet ik alleen nog wat geduld hebben. En hier en daar stake ik wat coins. Doen jullie ook actief aan traden? Ik heb nog niet echt een strategie verder. :')
50 altcoins ga je sowieso rekt :')

hoe ga je dat allemaal bijhouden
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199263210
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 16:18 schreef n__n het volgende:
Die scamcoins zijn wel behoorlijk lucratief als je goed oplet.
Toch durf ik me er niet aan te wagen. Ik heb nu 4 verschillende accounts bij verschillende platformen en mijn spaargeld gespreid over een stuk of 50 altcoins, nu moet ik alleen nog wat geduld hebben. En hier en daar stake ik wat coins. Doen jullie ook actief aan traden? Ik heb nog niet echt een strategie verder. :')
Niet teveel verschillende platformen en niet teveel verschillende coins. Ik heb het toevallig vanochtend teruggebracht van 3 naar 2 platformen en ik zit gespreid over zo'n 15 verschillende coins, meerendeel gewoon 'veilig' bij binance en 1 beetje een gokmuntje/scamcoin. In de grotere namen zoals BTC, ETH, BNB, VET heb ik wat meer geld zitten en over de overige muntjes wat kleinere bedragen :)
pi_199263245
quote:
14s.gif Op maandag 3 mei 2021 16:23 schreef fathank het volgende:

[..]

50 altcoins ga je sowieso rekt :')

hoe ga je dat allemaal bijhouden
Tja ik heb toch geen baan nu, dus alle tijd voor. :)
Mijn portfolio is al meer dan verdubbeld, dus dat ik mijn volledige inleg volledig kan verliezen lijkt mij niet aannemelijk. En als het al zo ver daalt, komt er vast ook weer een stijging. Verder oefen ik wat met het aflezen van indicatorlijstjes en heb ik wat hoge limit orders ingesteld voor het geval er ineens een pump optreedt. Moet zeggen dat ik ook mijn emoties eerst onder de knie moest krijgen, dat lijkt nu te zijn gelukt.

Maar hoe doe jij het?
pi_199263273
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 16:34 schreef GlenSpey het volgende:

[..]

Niet teveel verschillende platformen en niet teveel verschillende coins. Ik heb het toevallig vanochtend teruggebracht van 3 naar 2 platformen en ik zit gespreid over zo'n 15 verschillende coins, meerendeel gewoon 'veilig' bij binance en 1 beetje een gokmuntje/scamcoin. In de grotere namen zoals BTC, ETH, BNB, VET heb ik wat meer geld zitten en over de overige muntjes wat kleinere bedragen :)
Voor mij voelde het 'veilig' om mijn inleg zoveel mogelijk te spreiden. Verder zijn ETH en VET (met VTHO) mijn 'main'-bags, BTC wil ik juist mijn winsten gaan dumpen zodra ik daar een mooi moment voor gevonden heb.
  maandag 3 mei 2021 @ 16:39:32 #157
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199263274
Ik heb alleen bitcoin, vechain en een flufje in het casino genaamd pancakeswap

traden deed ik alleen met vet-btc in de bearmarket maar nu niks meer, ben tevreden met mn bag.
maandelijks gaat er een deel spaargeld in btc

thats it
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 16:45:24 #158
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199263342
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 16:10 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Waar is hij eigenlijk. Ik had inmiddels een Ethereum update verwacht hem.
Ethereum is $3200
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199263353
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 16:39 schreef n__n het volgende:

[..]

Voor mij voelde het 'veilig' om mijn inleg zoveel mogelijk te spreiden. Verder zijn ETH en VET (met VTHO) mijn 'main'-bags, BTC wil ik juist mijn winsten gaan dumpen zodra ik daar een mooi moment voor gevonden heb.
Klopt wedden op 1 paard is niet handig, maar 50 lijkt me iets teveel van het goeie, het moet niet op werken gaan lijken :D
1 a 2 keer per dag bekijk ik de koersen en als een munt op winst staat (20 - 25%) room ik het af en gaat het in de pot. De pot breek ik op dip-dag wanneer de koersen laag staan vervolgens weer open en dan vul ik alles weer bij tot ik het voor mij gestelde target van 20.000 euro portfolio heb bereikt. Vanaf dat punt splits ik alle winsten die ik boek 50-50 en gaat de ene helft terug naar de spaarrekening en de andere helft wordt weer opnieuw gereserveerd voor dip-dag :Y
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 16:59:04 #160
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199263536
Het wordt wel eens tijd voor een nieuwe Bitcoin ath.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199263546
Truebit goden _O_
pi_199263630
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 15:59 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:D
pi_199263635
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 16:59 schreef Wereldgozer het volgende:
Truebit goden _O_
Ziet er niet echt goed uit :')
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 17:13:26 #164
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199263680
quote:
1s.gif Op maandag 3 mei 2021 17:08 schreef Harveo het volgende:

[..]

Ziet er niet echt goed uit :')
Als ik niet al met alles erin zat wat ik heb + nog wat uit mijn cold wallet, had ik nu gekocht :Y
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199263703
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 17:13 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Als ik niet al met alles erin zat wat ik heb + nog wat uit mijn cold wallet, had ik nu gekocht :Y
Ik zou er ook wel een tientje in willen gooien, gewoon voor de lol. Maar is dat veel gedoe om dan eerst een wallet aan te maken en vervolgens te linken enzo? Heb alleen ervaring met reguliere exchanges. :P
pi_199263713
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 17:15 schreef n__n het volgende:

[..]

Ik zou er ook wel een tientje in willen gooien, gewoon voor de lol. Maar is dat veel gedoe om dan eerst een wallet aan te maken en vervolgens te linken enzo? Heb alleen ervaring met reguliere exchanges. :P
Stelt niet zoveel voor. Voor de oefening zou je het eens kunnen doen.
pi_199263722
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 17:13 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Als ik niet al met alles erin zat wat ik heb + nog wat uit mijn cold wallet, had ik nu gekocht :Y
Zelfs Moonpirate weg?

Ik heb ergens gehoord dat die binnenkort echt als een raket gaat!
  maandag 3 mei 2021 @ 17:17:23 #168
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_199263729
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 17:15 schreef n__n het volgende:

[..]

Ik zou er ook wel een tientje in willen gooien, gewoon voor de lol. Maar is dat veel gedoe om dan eerst een wallet aan te maken en vervolgens te linken enzo? Heb alleen ervaring met reguliere exchanges. :P
Same here. Klein beetje winst op Doge nu, zou leuk zijn om daarmee hier eens wat te proberen.
***
pi_199263792
quote:
14s.gif Op maandag 3 mei 2021 16:39 schreef fathank het volgende:
Ik heb alleen bitcoin, vechain en een flufje in het casino genaamd pancakeswap

traden deed ik alleen met vet-btc in de bearmarket maar nu niks meer, ben tevreden met mn bag.
maandelijks gaat er een deel spaargeld in btc

thats it
Heb je een exit strategie of blijf je gewoon holden?
pi_199263857
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 17:16 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Stelt niet zoveel voor. Voor de oefening zou je het eens kunnen doen.
Ja, daar heb je wel gelijk in. Nu ik mezelf er zo in aan het verdiepen ben is het wel iets wat ik óók moet begrijpen.
pi_199263869
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 17:17 schreef BE het volgende:

[..]

Same here. Klein beetje winst op Doge nu, zou leuk zijn om daarmee hier eens wat te proberen.
Had op Doge ook een tientje gezet, toen eruit gehaald toen het verdubbeld was. Inmiddels heb ik deze ingezet op ATOM, die doet alleen niet zo veel. :')
pi_199264029
Ik heb btc, vet en eth; had ada maar heb ik maar overgezet op eth nu. :+
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 17:50:04 #173
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199264085
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 17:16 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Zelfs Moonpirate weg?

Ik heb ergens gehoord dat die binnenkort echt als een raket gaat!
Neh, kost te veel moeite. Ik wacht op de raket. Of rum.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199264102
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 17:15 schreef n__n het volgende:

[..]

Ik zou er ook wel een tientje in willen gooien, gewoon voor de lol. Maar is dat veel gedoe om dan eerst een wallet aan te maken en vervolgens te linken enzo? Heb alleen ervaring met reguliere exchanges. :P
Tientje ben je alleen al kwijt aan de fee.
pi_199264113
quote:
16s.gif Op maandag 3 mei 2021 17:42 schreef FlippingCoin het volgende:
Ik heb btc, vet en eth; had ada maar heb ik maar overgezet op eth nu. :+
ADA hodl ik maar gewoon. Ik denk wel dat hij nog een keer zal stijgen, we hebben alleen wat meer geduld nodig.
pi_199264116
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 17:51 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Tientje ben je alleen al kwijt aan de fee.
Oh. :')
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 17:52:15 #177
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199264118
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 17:51 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Tientje ben je alleen al kwijt aan de fee.
Welnee, hooguit een significant deel ervan.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199264151
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 17:51 schreef n__n het volgende:

[..]

ADA hodl ik maar gewoon. Ik denk wel dat hij nog een keer zal stijgen, we hebben alleen wat meer geduld nodig.
Ja zal vast wel goedkomen, heb er wat winst op gemaakt nu. Misschien koop ik binnenkort nog eens wat bij.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  maandag 3 mei 2021 @ 17:57:02 #179
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199264185
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 17:52 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Welnee, hooguit een significant deel ervan.
Exchange -> wallet -> swappen

Succes met dat voor minder dan een tientje fixen.
Huilen dan.
  maandag 3 mei 2021 @ 18:00:41 #180
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_199264236
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 17:28 schreef n__n het volgende:

[..]

Had op Doge ook een tientje gezet, toen eruit gehaald toen het verdubbeld was. Inmiddels heb ik deze ingezet op ATOM, die doet alleen niet zo veel. :')
Ik begon met ruim 400 eur en is nu bijna verdubbeld dus dat kan ik dan een andere kant op schuiven. Ben me nu aan het inlezen en inpuzzelen op het wallet-uniswap gebeuren.

#babysteps
***
pi_199264261
Bondly doet het best aardig vandaag. Is Nattekat uitgestapt ofzo?
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 18:13:18 #182
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199264358
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 18:03 schreef TheFreshPrince het volgende:
Bondly doet het best aardig vandaag. Is Nattekat uitgestapt ofzo?
:|
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199264697
Oofff...
  maandag 3 mei 2021 @ 18:53:25 #184
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199264865
Misschien moet ik die indicator ook maar eens verwerken in m'n tradebot.
Huilen dan.
pi_199264897
BNB blijft ook maar gaan
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 18:59:32 #186
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199264949
quote:
17s.gif Op maandag 3 mei 2021 18:53 schreef Isdatzo het volgende:
Misschien moet ik die indicator ook maar eens verwerken in m'n tradebot.
}:|
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator maandag 3 mei 2021 @ 19:03:19 #187
42184 crew  DaMart
pi_199264990
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 18:03 schreef TheFreshPrince het volgende:
Bondly doet het best aardig vandaag. Is Nattekat uitgestapt ofzo?
Heeft mijn post gewerkt? O-).
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  maandag 3 mei 2021 @ 19:04:47 #188
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199265012
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 17:22 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Heb je een exit strategie of blijf je gewoon holden?
De stip aan de horizon staat op 10 jaar.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199265032
quote:
14s.gif Op maandag 3 mei 2021 19:04 schreef fathank het volgende:

[..]

De stip aan de horizon staat op 10 jaar.
Mooi zakcentje voor je boomerdagen :+
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  maandag 3 mei 2021 @ 19:07:33 #190
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199265058
quote:
16s.gif Op maandag 3 mei 2021 19:05 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Mooi zakcentje voor je boomerdagen :+
Dan hoop ik al met pensioen te zijn van 50%
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199265076
quote:
14s.gif Op maandag 3 mei 2021 19:07 schreef fathank het volgende:

[..]

Dan hoop ik al met pensioen te zijn van 50%
Klinkt als een prima doel :7
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  maandag 3 mei 2021 @ 19:22:36 #192
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199265250
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 17:50 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Neh, kost te veel moeite. Ik wacht op de raket. Of rum.
twitter
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 19:23:17 #193
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199265261
quote:
14s.gif Op maandag 3 mei 2021 19:22 schreef fathank het volgende:

[..]

[ twitter ]
Sell the news toch :+
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 3 mei 2021 @ 19:34:29 #194
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199265399
quote:
14s.gif Op maandag 3 mei 2021 19:22 schreef fathank het volgende:

[..]

[ twitter ]
Je kan er van alles van vinden, maar die lui geven niet op :')
Huilen dan.
pi_199265418
Na 1,5 week een beetje spelen ( en veel geluk hebben waarschijnlijk) mijn doel behaald.

Nu weet ik alleen niet wat te doen.
Alles eruit, winst eruit, alles verkopen en het inlegbedrag herinvesteren.
  maandag 3 mei 2021 @ 19:36:27 #196
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199265435
quote:
7s.gif Op maandag 3 mei 2021 19:34 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Je kan er van alles van vinden, maar die lui geven niet op :')
Ik vind t wel mooi, wel jammer dat de merchandise store 1 dag vertraagd is.

Iedereen moet toch 1 memecoin in z'n portfolio

Inb4 je hebt al VET _O-
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  maandag 3 mei 2021 @ 19:48:44 #197
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199265606
Blijf het wel grappig vinden hoeveel moeite mensen doen om rijk te worden zonder er moeite voor te doen.
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 19:49:59 #198
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199265616
quote:
14s.gif Op maandag 3 mei 2021 19:36 schreef fathank het volgende:

[..]

Ik vind t wel mooi, wel jammer dat de merchandise store 1 dag vertraagd is.

Iedereen moet toch 1 memecoin in z'n portfolio

Inb4 je hebt al VET _O-
Wat is jouw memecoin dan :?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 3 mei 2021 @ 20:11:38 #199
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199265932
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 19:49 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Wat is jouw memecoin dan :?
BTC.
Huilen dan.
  Moderator maandag 3 mei 2021 @ 20:23:32 #200
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199266106
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 19:49 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Wat is jouw memecoin dan :?
Mijne is ETH.

@aTypisch check deze.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199266155
quote:
6s.gif Op maandag 3 mei 2021 20:23 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Mijne is ETH.

@:aTypisch check deze.
Die reageert niet meer sinds de ETH bullrun.
  maandag 3 mei 2021 @ 20:35:46 #202
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199266304
Don't jinx it.
Huilen dan.
pi_199267026
quote:
7s.gif Op maandag 3 mei 2021 19:48 schreef Isdatzo het volgende:
Blijf het wel grappig vinden hoeveel moeite mensen doen om rijk te worden zonder er moeite voor te doen.
Mja ook wel een beetje verschil tussen hoe mensen erin staan denk ik; als je nieuw bent is wat aankloten om erachter te komen hoe het zit niet raar toch?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  maandag 3 mei 2021 @ 21:16:38 #204
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199267084
quote:
7s.gif Op maandag 3 mei 2021 19:34 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Je kan er van alles van vinden, maar die lui geven niet op :')
Geven niet op? Het hele project is net twee weken oud.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 21:35:54 #205
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199267436
Ik twijfel echt enorm om deze Truebit dip te kopen... het is zeer aantrekkelijk.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199267457
ETH haalt 9k dit jaar.. sowieso. Alleen kan iemand me hier even van tevoren melden wanneer de prijs inzakt?
Er moet toch een wetenschappelijke methode zijn om die grote dip te kunnen voorspellen in sept ofzo
Alpha kenny one
  maandag 3 mei 2021 @ 22:01:04 #207
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199267889
quote:
6s.gif Op maandag 3 mei 2021 20:11 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

BTC.
Insert plaatje met laserogen

quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 19:49 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Wat is jouw memecoin dan :?
Universa natuurlijk :D
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 22:03:26 #208
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199267940
quote:
14s.gif Op maandag 3 mei 2021 22:01 schreef fathank het volgende:

[..]

Insert plaatje met laserogen
[..]

Universa natuurlijk :D
:D
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator maandag 3 mei 2021 @ 22:15:00 #209
18653 crew  D.
pi_199268119
quote:
7s.gif Op maandag 3 mei 2021 19:48 schreef Isdatzo het volgende:
Blijf het wel grappig vinden hoeveel moeite mensen doen om rijk te worden zonder er moeite voor te doen.
Moeite doen zonder er moeite voor te doen? :P
pi_199268181
Vrijdag of zaterdag al m'n ripple en cardano in ethereum omgezet, pakt best prima uit.
What Would Goku Do
pi_199268295
Nog even een eth kooporder gezet op 2700 euro
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 3 mei 2021 @ 22:30:17 #212
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199268336
Heb nog 8 'vergeten' waves gevonden

Ook nog 50k universa in een wallet _O_
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  maandag 3 mei 2021 @ 23:02:14 #213
62913 Blik
The one and Only!
pi_199268694
quote:
1s.gif Op maandag 3 mei 2021 22:30 schreef Mortaxx het volgende:
Heb nog 8 'vergeten' waves gevonden

Ook nog 50k universa in een wallet _O_
Universajajaja

Raak je alleen aan de straatstenen niet kwijt, is maar op 2 exchanges te koop ofzo. Troep is het.

Ik hou het gewoon maar in de hoop dat het ooit een keer wat wordt. Anders is het verloren geld
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 3 mei 2021 @ 23:15:10 #214
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199268820
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 23:02 schreef Blik het volgende:

[..]

Universajajaja

Raak je alleen aan de straatstenen niet kwijt, is maar op 2 exchanges te koop ofzo. Troep is het.

Ik hou het gewoon maar in de hoop dat het ooit een keer wat wordt. Anders is het verloren geld
Op de Reddit maakt een dev nog wel ruzie met de klagende bagholders
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199268840
quote:
1s.gif Op maandag 3 mei 2021 23:15 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Op de Reddit maakt een dev nog wel ruzie met de klagende bagholders
Lol
  Moderator / Redactie Sport maandag 3 mei 2021 @ 23:48:46 #216
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199269005
Als Trubit morgen nog steeds rond deze koers staat of hooguit iets lager, dan gaat er weer wat in |:)
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199270193
Weinig groen momenteel
pi_199270274
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 23:48 schreef Nattekat het volgende:
Als Trubit morgen nog steeds rond deze koers staat of hooguit iets lager, dan gaat er weer wat in |:)
Zelfde koers. Moonpirate gaat nu naar Tru?
pi_199270291
$186 aan USDN in 24 uur voor het staken van m'n NSBT :') _O-
Daar kan je prima van leven :D

@Afwazig
  dinsdag 4 mei 2021 @ 08:44:07 #220
24313 Gremen
Eindbaas
pi_199270392
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 08:33 schreef TheFreshPrince het volgende:
$186 aan USDN in 24 uur voor het staken van m'n NSBT :') _O-
Daar kan je prima van leven :D

@:afwazig
En wat is de waarde van die NSBT? Dat maakt nog al uit.
"This is your life and it's ending one minute at a time." - Tyler Durden
"Sand is overrated. It's just tiny, little rocks." - Joel
pi_199270492
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 08:44 schreef Gremen het volgende:

[..]

En wat is de waarde van die NSBT? Dat maakt nog al uit.
Heb er 2566 :P

Dus 0,177% rendement in 24 uur.

Maar het fluctureert, hangt af van het gebruik / fees.
pi_199270649
Nog even extra pakket Waves gekocht

Been trouwens ook geneigd overal waar ik fatsoenlijk staking op krijg te holden
  dinsdag 4 mei 2021 @ 09:19:54 #223
131603 Afwazig
Serious business
pi_199270683
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 08:33 schreef TheFreshPrince het volgende:
$186 aan USDN in 24 uur voor het staken van m'n NSBT :') _O-
Daar kan je prima van leven :D

@:afwazig
Een paar weken geleden had ik 4400 Dollar op één dag :D. Hoe ziek is dat?

Die APY is lekker hoor: https://dev.pywaves.org/nsbt

Dit zijn de gemiddeldes:
Staking Info
Type Info
Total staked 1764810.801749 NSBT
Percent of staked tokens 96.06 %
Staking reward per year (last) 112.21 %
Staking reward per year (3 days) 68.21 %
Staking reward per year (7 days) 59.08 %
Staking reward per year (30 days) 45.06 %
  dinsdag 4 mei 2021 @ 09:26:34 #224
131603 Afwazig
Serious business
pi_199270739
Voor morgen al weer bijna 10 cent per NSBT en de dag is net begonnen.

NSBT:
Circulating Supply: 1837163.956395 NSBT
Price on WEX: 42.64 USDN
Staked: 1764937.35 NSBT
USDN for distribution: 176445.60 USDN
Waves for distribution: 5.89 WAVES
Total for distribution: ~176675.19 USDN

Per NSBT for next distribution:
~0.00000334 WAVES
~0.099973 USDN
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 4 mei 2021 @ 09:41:31 #225
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199270865
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 08:30 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Zelfde koers. Moonpirate gaat nu naar Tru?
Nee, ik ga m'n verliezen aanvullen met Ethers. Dat staat lekker hoog, dus kost niet zo heel veel.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199271090
Principes opzij gezet en een aantal dagen geleden wat geld in Doge gezet voor de SNL pump. Nog geen spijt van. :@
pi_199271113
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 10:04 schreef viceversa het volgende:
Principes opzij gezet en een aantal dagen geleden wat geld in Doge gezet voor de SNL pump. Nog geen spijt van. :@
Same, na de snl pump dan gelijk weer deel dumpen?
pi_199271172
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 10:06 schreef Leonos het volgende:

[..]

Same, na de snl pump dan gelijk weer deel dumpen?
Ik dump alles voor die tijd (kleine bag). Het was nu te voorspelbaar om te laten liggen.
pi_199271179
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 10:11 schreef viceversa het volgende:

[..]

Ik dump alles voor die tijd (kleine bag). Het was nu te voorspelbaar om te laten liggen.
Hoezo ervoor? Na die snl meuk stijgt het toch?
pi_199271192
Eindelijk gaat DOGE weer wat doen.... jezus hoe lang moet een mens wachten voor een beetje geld. Had bijna nog beter kunnen werken :')

Facts don't care about your feelings
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 4 mei 2021 @ 10:34:14 #231
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199271481
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 10:13 schreef YoshiBignose het volgende:
Eindelijk gaat DOGE weer wat doen.... jezus hoe lang moet een mens wachten voor een beetje geld. Had bijna nog beter kunnen werken :')

[ afbeelding ]
:')

Je kan net zo goed alles op rood zetten. Doge is net zo'n luchtbel als Gamestop :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 4 mei 2021 @ 10:41:22 #232
131603 Afwazig
Serious business
pi_199271574
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 10:13 schreef YoshiBignose het volgende:
Eindelijk gaat DOGE weer wat doen.... jezus hoe lang moet een mens wachten voor een beetje geld. Had bijna nog beter kunnen werken :')

[ afbeelding ]
Afgelopen jaar maar +19123.8%.Doet bijna niks idd.
pi_199271694
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 10:34 schreef Nattekat het volgende:

[..]

:')

Je kan net zo goed alles op rood zetten. Doge is net zo'n luchtbel als Gamestop :P
Eens. Dan nog beter alles op Moonpirate, ja toch?
pi_199271703
Nog even 2 Ether gescoord en 30 Waves. Buy low, sell high tenslotte :), hoewel ik met die laatste eigenlijk de boot gemist heb... :(
blablablabla
pi_199271787
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 10:34 schreef Nattekat het volgende:

[..]

:')

Je kan net zo goed alles op rood zetten. Doge is net zo'n luchtbel als Gamestop :P
Als HC weer open is (en dan met normale horeca dus niet dat je daar met een droge smoel loopt te gokken) dan ga ik dat ook zeker weer doen. Niet rood/zwart, kies liever een paar getallen uit >:)

quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 10:41 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Afgelopen jaar maar +19123.8%.Doet bijna niks idd.
Ja een jaar... weet je hoe lang een jaar is? Ga eens een jaar lang op bed liggen bijvoorbeeld.

quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 10:50 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Eens. Dan nog beter alles op Moonpirate, ja toch?
Heb ik ook, don't worry.
Facts don't care about your feelings
pi_199271789
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 10:50 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Eens. Dan nog beter alles op Moonpirate, ja toch?
Gewoon je huis verkopen en alles op Forestry gooien.

Oh wacht.

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 04-05-2021 10:57:57 ]
  dinsdag 4 mei 2021 @ 11:03:35 #237
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_199271868
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 10:34 schreef Nattekat het volgende:

[..]

:')

Je kan net zo goed alles op rood zetten. Doge is net zo'n luchtbel als Gamestop :P
Maar GME leverde tendies op. Doge moet ik toch wel geduld voor hebben
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  dinsdag 4 mei 2021 @ 11:08:05 #238
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_199271911
Waar kan ik me trouwens een beetje verdiepen in staking? En kan dat via Binance/Coinbase?
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 4 mei 2021 @ 11:23:08 #239
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199272133
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 10:50 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Eens. Dan nog beter alles op Moonpirate, ja toch?
Precies, daar is de kans op een flinke moon ook een stuk groter c_/
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator dinsdag 4 mei 2021 @ 11:28:30 #240
18653 crew  D.
pi_199272193
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 11:08 schreef stinkie het volgende:
Waar kan ik me trouwens een beetje verdiepen in staking? En kan dat via Binance/Coinbase?
Waar en of je kunt staken is afhankelijk van welke coin :Y Binance biedt staking voor een stuk of 50 verschillende. Geen ervaring met Coinbase
pi_199272197
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 19:35 schreef Kickinalfa het volgende:
Na 1,5 week een beetje spelen ( en veel geluk hebben waarschijnlijk) mijn doel behaald.

Nu weet ik alleen niet wat te doen.
Alles eruit, winst eruit, alles verkopen en het inlegbedrag herinvesteren.
Veel geluk ja. Samen met de complete crypto community. Welkom in de bull market. Als je nu verlies maakt dan ben je echt een debiel. Ik voelde me in 17/18 helemaal het mannetje maar dat was ergens voor nodig :')


Geniet ervan zolang het duurt :p
pi_199272253
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 11:28 schreef wpor het volgende:

[..]

Veel geluk ja. Samen met de complete crypto community. Welkom in de bull market. Als je nu verlies maakt dan ben je echt een debiel. Ik voelde me in 17/18 helemaal het mannetje maar dat was ergens voor nodig :')

Geniet ervan zolang het duurt :p
Haha ja ik word er wel een beetje hebberig van.
Target was een leuke BBQ, maar gisteravond dacht ik hmm zo een luxe kamado is maar 400 euro duurder.
Als ik morgen wakker wordt zit dat er ook wel in.

Vervolgens vannacht een dipje en paniek!

Les geleerd, volgende keer als het doel behaald is de winst eruit halen en klaar.
pi_199272277
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 11:33 schreef Kickinalfa het volgende:

[..]

Haha ja ik wordt er wel een beetje hebberig van.
Target was een leuke BBQ, maar gisteravond dacht ik hmm zo een luxe kamado is maar 400 euro duurder.
Als ik morgen wakker wordt zit dat er ook wel in.

Vervolgens vannacht een dipje en paniek!

Les geleerd, volgende keer als het doel behaald is de winst eruit halen en klaar.
Snap ik hoor. Aan de ander kant denk ik, die BBQ kan ik ook wel betalen zonder crypto. Ik haal het er dus pas uit wanneer het echt life changing is.

Met die strategie in 2017/18 van 300 naar 32.000 en weer terug naar 350 gegaan, haha. Niet van wakker gelegen overigens.
pi_199272326
Kleine pump in Litecoin compenseert de Bitcoin vandaag in mijn portfolio.
What Would Goku Do
pi_199272336
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 11:36 schreef wpor het volgende:

[..]

Snap ik hoor. Aan de ander kant denk ik, die BBQ kan ik ook wel betalen zonder crypto. Ik haal het er dus pas uit wanneer het echt life changing is.

Met die strategie in 2017/18 van 300 naar 32.000 en weer terug naar 350 gegaan, haha. Niet van wakker gelegen overigens.
Ja had ook wel gekund zonder, maar ik dacht ik wil er altijd 1 kopen maar ik bbq ongeveer 4x per jaar.

Dan kan ik het niet aan mezelf verkopen om daar 1500 euro aan uit te geven.
Maar als het op deze manier " gratis" kan dan is het wel een mooie kans.

Volgende target is een nieuwe auto.
Maar dan moet ik eigenlijk ook meer inleggen dan dat ik bereid ben om te verliezen (en mijn vriendin zal dat ook niet leuk vinden ) :P

Het nadeel vind ik ook dat heel makkelijk inzichtelijk is ook hoeveel winst je had kunnen maken als je bijvoorbeeld meer had ingelegd of ipv bnb ETH had gekocht oid.
  dinsdag 4 mei 2021 @ 11:49:48 #246
131603 Afwazig
Serious business
pi_199272409
Waves blijft maar gaan man. :D
pi_199272432
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 11:41 schreef viagraap het volgende:
Kleine pump in Litecoin compenseert de Bitcoin vandaag in mijn portfolio.
Ik post dit soort dingen puur omdat ik me verveel op werk, bedankt voor jullie schijn van aandacht.

Als ik me niet zoveel verveelde was ik wel geld misgelopen omdat ik me niet in crypto verdiept had.
What Would Goku Do
  dinsdag 4 mei 2021 @ 11:52:56 #248
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199272444
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 11:36 schreef wpor het volgende:

[..]

Snap ik hoor. Aan de ander kant denk ik, die BBQ kan ik ook wel betalen zonder crypto. Ik haal het er dus pas uit wanneer het echt life changing is.

Met die strategie in 2017/18 van 300 naar 32.000 en weer terug naar 350 gegaan, haha. Niet van wakker gelegen overigens.
Had je maar met die 32.000 toen op de bodem kunnen inleggen!
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199272503
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 11:52 schreef LXIV het volgende:

[..]

Had je maar met die 32.000 toen op de bodem kunnen inleggen!
Tja dan was ik nu miljonair, als het zo makkelijk was ;)
pi_199273057
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 10:11 schreef Leonos het volgende:

[..]

Hoezo ervoor? Na die snl meuk stijgt het toch?
Buy the rumor, sell the news. Ik ga het niet gokken op de dag zelf. Misschien wordt het nog hoger, misschien niet. :P
pi_199273073
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 11:08 schreef stinkie het volgende:
Waar kan ik me trouwens een beetje verdiepen in staking? En kan dat via Binance/Coinbase?
Is dat nou staking of meer lending?

Staking kan vaak ook in wallets.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 4 mei 2021 @ 12:59:03 #252
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199273204
Note voor zelf: voortaan gewoon Ethereum gebruiken om airco's te betalen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199273294
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 12:59 schreef Nattekat het volgende:
Note voor zelf: voortaan gewoon Ethereum gebruiken om airco's te betalen.
:D
pi_199273309
Is iedereen al rijk ? :)
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199273319
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 12:59 schreef Nattekat het volgende:
Note voor zelf: voortaan gewoon Ethereum gebruiken om airco's te betalen.
1 ETH = 1 Airco
pi_199273404
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 13:08 schreef recursief het volgende:
Is iedereen al rijk ? :)
Heb wel elke dag een nieuwe portfolio ATH deze week. :Y
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 4 mei 2021 @ 13:24:43 #257
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199273547
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 13:08 schreef recursief het volgende:
Is iedereen al rijk ? :)
De bullrun van Ethereum maakt mijn verliezen van Truebit een beetje goed.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199273554
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 13:24 schreef Nattekat het volgende:

[..]

De bullrun van Ethereum maakt mijn verliezen van Truebit een beetje goed.
:?

Je zou vanochtend toch Truebit bijkopen?
  dinsdag 4 mei 2021 @ 13:26:12 #259
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199273563
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 13:08 schreef recursief het volgende:
Is iedereen al rijk ? :)
Jep, maarja nu uitstappen lijkt niet echt het beste moment. Greeeeeeeed
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 4 mei 2021 @ 13:26:23 #260
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199273566
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 13:25 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

:?

Je zou vanochtend toch Truebit bijkopen?
Ik zei 'morgen' ;)
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 4 mei 2021 @ 13:27:39 #261
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199273579
De tijden dat ik ongeveer 1 ETH per week minede beginnen nu wel uit te betalen :D .
Huilen dan.
pi_199273603
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 13:26 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik zei 'morgen' ;)
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 23:48 schreef Nattekat het volgende:
Als Trubit morgen nog steeds rond deze koers staat of hooguit iets lager, dan gaat er weer wat in |:)
Gisteren is morgen vandaag.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 4 mei 2021 @ 13:37:36 #263
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199273670
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 13:30 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

[..]

Gisteren is morgen vandaag.
Dus ik heb nog 10 uur
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199273732
R&P / Wachtwoord vergeten, hypnose?

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 04-05-2021 13:43:41 ]
pi_199273740
quote:
3s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 13:26 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Jep, maarja nu uitstappen lijkt niet echt het beste moment. Greeeeeeeed
Ik heb nog maar eens een stukje hypotheek afgelost, van wat er nog over was. In 2017/2018 was dat wel een flinke hap uit mijn portfolio, nu maakt het eigenlijk geen donder uit maar mijn hypotheeklasten zitten intussen op het niveau van een studentenkamer.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  dinsdag 4 mei 2021 @ 14:01:31 #266
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199273966
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 13:43 schreef recursief het volgende:

[..]

Ik heb nog maar eens een stukje hypotheek afgelost, van wat er nog over was. In 2017/2018 was dat wel een flinke hap uit mijn portfolio, nu maakt het eigenlijk geen donder uit maar mijn hypotheeklasten zitten intussen op het niveau van een studentenkamer.
Achteraf zul je zien dat jij het slimmer aan pakt dan ik. Ik heb echter een bepaald doel voor ogen en daar ben ik nog niet. In principe heb ik het geld niet nodig, maar ik wil één ding graag kopen waar ik nog een x4 voor nodig heb. In principe is de markt nog zo bullish dat het in theorie zou moeten kunnen.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_199274010
Mijn exit voor deze bull is nog ongeveer een 3x. Ben benieuwd of het er in zit. :')
pi_199274031
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 13:43 schreef recursief het volgende:

[..]

Ik heb nog maar eens een stukje hypotheek afgelost, van wat er nog over was. In 2017/2018 was dat wel een flinke hap uit mijn portfolio, nu maakt het eigenlijk geen donder uit maar mijn hypotheeklasten zitten intussen op het niveau van een studentenkamer.
Ik wilde iets zeggen over hoe duur studentenkamers tegenwoordig zijn maar toen herinnerde ik me dat wij hier zulke lage lasten hebben dat het geen vergelijken is.
What Would Goku Do
pi_199274056
quote:
3s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 14:01 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Achteraf zul je zien dat jij het slimmer aan pakt dan ik. Ik heb echter een bepaald doel voor ogen en daar ben ik nog niet. In principe heb ik het geld niet nodig, maar ik wil één ding graag kopen waar ik nog een x4 voor nodig heb. In principe is de markt nog zo bullish dat het in theorie zou moeten kunnen.
Koenigsegg Agera RS ? 8-)

Als al mijn crypto nu naar nul zou gaan dan heb ik aan hypotheekaflossing en nog wat dingetjes al meer verdiend dan ik er ooit ingestopt heb. Mijn uitgangspunt is altijd: geen spijt hebben als het naar nul gaat, en geen spijt hebben als het x10 gaat. Dus op tijd wat cashen, maar genoeg overhouden om mee te liften als het parabolisch gaat.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  Moderator dinsdag 4 mei 2021 @ 14:08:12 #270
18653 crew  D.
pi_199274066
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 13:37 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dus ik heb nog 10 uur
Even wachten ja, de prijs kan nog stijgen :Y
pi_199274154
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 14:05 schreef viagraap het volgende:

[..]

Ik wilde iets zeggen over hoe duur studentenkamers tegenwoordig zijn maar toen herinnerde ik me dat wij hier zulke lage lasten hebben dat het geen vergelijken is.
Klopt, er zijn hier kamers van maar liefst 15m2 te huur die maandelijks meer kosten dan mijn hypotheeklasten.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 4 mei 2021 @ 14:16:08 #272
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199274173
Ik wil een huis kopen met crypto, maar de huizenmarkt stijgt harder dan Ethereum :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199274204
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 14:16 schreef Nattekat het volgende:
Ik wil een huis kopen met crypto, maar de huizenmarkt stijgt harder dan Ethereum :')
_O-
Ja wanneer knapt die bubbel een keer? Zit in hetzelfde schuitje.
pi_199274251
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 14:18 schreef viceversa het volgende:

[..]

_O-
Ja wanneer knapt die bubbel een keer? Zit in hetzelfde schuitje.
Zodra de boomer generatie doodgaat.
  dinsdag 4 mei 2021 @ 14:25:43 #275
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_199274344
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 12:47 schreef viceversa het volgende:

[..]

Is dat nou staking of meer lending?

Staking kan vaak ook in wallets.
Maak jij het nog complexer....

Ik gebruik trouwens voor de serieuze coins een hardware Wallet.
Dan zou ik voor de meuk die ik kan staken alles via binance doen bijv.?
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_199274438
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 14:18 schreef viceversa het volgende:

[..]

_O-
Ja wanneer knapt die bubbel een keer? Zit in hetzelfde schuitje.
Wanneer? Wat denk je zelf? Met de inflatie die nog gaat komen.
  dinsdag 4 mei 2021 @ 14:32:45 #277
131603 Afwazig
Serious business
pi_199274443
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 14:25 schreef stinkie het volgende:

[..]

Maak jij het nog complexer....

Ik gebruik trouwens voor de serieuze coins een hardware Wallet.
Dan zou ik voor de meuk die ik kan staken alles via binance doen bijv.?
Staken van Waves DeFi producten kan vanaf je HW wallet. Staken van andere coins kun je het beste via de native wallet doen maar als je het toch op een centrale exchange hebt staan die staking aanbied kun je het ook vanaf daar doen.
  dinsdag 4 mei 2021 @ 14:32:48 #278
62913 Blik
The one and Only!
pi_199274444
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 13:43 schreef recursief het volgende:

[..]

Ik heb nog maar eens een stukje hypotheek afgelost, van wat er nog over was. In 2017/2018 was dat wel een flinke hap uit mijn portfolio, nu maakt het eigenlijk geen donder uit maar mijn hypotheeklasten zitten intussen op het niveau van een studentenkamer.
Goed dat je hebt uitgecashed, denk alleen dat je hypotheek aflossen niet de meest verstandige keuze is op dit moment. Tenzij je nog een oude hypotheek hebt met hoge rente
pi_199274523
Ik heb m'n winst gepakt. Alles is uitgecasht.
Ik heb alleen nog een mooie zak FEG tokens die gestaked staan.

Ik heb crypto voor nu uitgespeeld :{w

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 04-05-2021 14:40:04 ]
pi_199274630
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 14:39 schreef F.Sinatra het volgende:
Ik heb m'n winst gepakt. Alles is uitgecasht.
Ik heb alleen nog een mooie zak FEG tokens die gestaked staan.

Ik heb crypto voor nu uitgespeeld :{w
Lekker man :)
1 met 6 nullen? :)
pi_199274640
Truebit is ook weer op de goede weg.
pi_199274661
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 14:32 schreef Blik het volgende:

[..]

Goed dat je hebt uitgecashed, denk alleen dat je hypotheek aflossen niet de meest verstandige keuze is op dit moment. Tenzij je nog een oude hypotheek hebt met hoge rente
Het heeft 2 kanten.

Ik heb mijn hypotheek ook afgelost (en een andere woning gekocht zonder hypotheek).

Voordelen:
- lage vaste lasten, ook als het even tegenzit
- geeft rust, niet alles in het leven draait om rendement (anders zou er niemand aan kinderen beginnen)

Nadelen:
- het zit in stenen

Maar zolang je buffer groot genoeg is, is dat nadeel niet een echt nadeel.
  dinsdag 4 mei 2021 @ 14:49:12 #283
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199274673
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 14:39 schreef F.Sinatra het volgende:
Ik heb m'n winst gepakt. Alles is uitgecasht.
Ik heb alleen nog een mooie zak FEG tokens die gestaked staan.

Ik heb crypto voor nu uitgespeeld :{w
Tot ziens in de boomer-SC.
Huilen dan.
pi_199274686
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 14:32 schreef Blik het volgende:

[..]

Goed dat je hebt uitgecashed, denk alleen dat je hypotheek aflossen niet de meest verstandige keuze is op dit moment. Tenzij je nog een oude hypotheek hebt met hoge rente
Mijn hypotheek heeft een hoge rente en die rente staat nog een paar jaar vast.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  dinsdag 4 mei 2021 @ 14:54:35 #285
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199274756
quote:
3s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 14:01 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Achteraf zul je zien dat jij het slimmer aan pakt dan ik. Ik heb echter een bepaald doel voor ogen en daar ben ik nog niet. In principe heb ik het geld niet nodig, maar ik wil één ding graag kopen waar ik nog een x4 voor nodig heb. In principe is de markt nog zo bullish dat het in theorie zou moeten kunnen.
Een vrijstaande villa in Spanje?

inb4 een villa is altijd vrijstaand


behalve in Nederland waar je half vrijstaande villa's koopt voor anderhalf miljoen :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199274785
Ethereum haalt zo ook de 3k in euro's nog wel voor het Bevrijdingsfestival.
What Would Goku Do
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 4 mei 2021 @ 15:00:29 #287
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199274857
Truebit: "Tot hoe laat werkt Nattekat? 15u? Mooi, dan zorg ik ervoor dat we voor die tijd 20% zijn gestegen."
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199274921
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 14:46 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Lekker man :)
1 met 6 nullen? :)
Wel 7 cijfers, maar de nullen zijn niet meer allemaal nul ;)
pi_199274938
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 14:48 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Het heeft 2 kanten.

Ik heb mijn hypotheek ook afgelost (en een andere woning gekocht zonder hypotheek).

Voordelen:
- lage vaste lasten, ook als het even tegenzit
- geeft rust, niet alles in het leven draait om rendement (anders zou er niemand aan kinderen beginnen)

Nadelen:
- het zit in stenen

Maar zolang je buffer groot genoeg is, is dat nadeel niet een echt nadeel.
Volledig mee eens _O_ Als ik zou willen heb ik volgens mij niet meer dan ¤1000,- per maand nodig om te leven. Alleen leef ik wel graag luxe, maar dat is een keuze.
pi_199274958
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 15:00 schreef Nattekat het volgende:
Truebit: "Tot hoe laat werkt Nattekat? 15u? Mooi, dan zorg ik ervoor dat we voor die tijd 20% zijn gestegen."
Je kunt wel FOK!ken tijdens het werk, maar geen transacties doen :{ :'( ?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 4 mei 2021 @ 15:06:13 #291
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199274961
0,1213524? ;(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 4 mei 2021 @ 15:06:45 #292
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199274969
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 15:05 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Je kunt wel FOK!ken tijdens het werk, maar geen transacties doen :{ :'( ?
Ik kan niet bij mijn offline wallet :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 4 mei 2021 @ 15:07:34 #293
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199274989
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 15:00 schreef Nattekat het volgende:
Truebit: "Tot hoe laat werkt Nattekat? 15u? Mooi, dan zorg ik ervoor dat we voor die tijd 20% zijn gestegen."
Waarom zou je überhaupt rond deze koers nog extra willen investeren? Lijkt me alleen zinvol als je denkt dat je er nog niet genoeg in hebt gestopt.

Verder is die stijging die je ziet vooral dankzij ETH/USD, als je TRU/ETH bekijkt dan valt het wel mee.
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 4 mei 2021 @ 15:08:33 #294
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199275009
quote:
7s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 15:07 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Waarom zou je überhaupt rond deze koers nog extra willen investeren? Lijkt me alleen zinvol als je denkt dat je er nog niet genoeg in hebt gestopt.

Verder is die stijging die je ziet vooral dankzij ETH/USD, als je TRU/ETH bekijkt dan valt het wel mee.
Omdat hebzucht :@

Denk niet dat ik het gedaan had eigenlijk, maar ik kan nu de schuld geven aan werk :+
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 4 mei 2021 @ 15:08:36 #295
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199275010
Sta nog ongeveer evenveel ETH in de min als dat ik gister stond :P .
Huilen dan.
  dinsdag 4 mei 2021 @ 15:09:28 #296
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199275028
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 15:08 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Omdat hebzucht :@
Slechte raadgever.
Huilen dan.
pi_199275050
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 15:06 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik kan niet bij mijn offline wallet :P
meenemen dan :P
  dinsdag 4 mei 2021 @ 15:12:28 #298
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_199275086
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 14:48 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Het heeft 2 kanten.

Ik heb mijn hypotheek ook afgelost (en een andere woning gekocht zonder hypotheek).

Voordelen:
- lage vaste lasten, ook als het even tegenzit
- geeft rust, niet alles in het leven draait om rendement (anders zou er niemand aan kinderen beginnen)

Nadelen:
- het zit in stenen

Maar zolang je buffer groot genoeg is, is dat nadeel niet een echt nadeel.
Zolang je in een fijn huis woont met lage lasten en zonder verdere verhuisplannen is dat verder ook geheel niet boeiend toch. Die stenen blijven over het algemeen nog wel even staan, mits niet in Oost-Groningen.
***
pi_199275365
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 15:04 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Wel 7 cijfers, maar de nullen zijn niet meer allemaal nul ;)
Kom je wel nog langs als FEG moont?

Verder zeer bearish dit, er stapt een whale uit :'(
What Would Goku Do
pi_199275371
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 15:04 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Wel 7 cijfers, maar de nullen zijn niet meer allemaal nul ;)
1.000.001 voldoet aan deze omschrijving. 8-)

Gefeliciteerd!

En denk aan de VRH en de negatieve rente op spaarrekeningen.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199275413
quote:
10s.gif Op dinsdag 4 mei 2021 15:23 schreef viagraap het volgende:

[..]

Kom je wel nog langs als FEG moont?

Verder zeer bearish dit, er stapt een whale uit :'(
Oh ja zeker. Ik ben vrij nauw bij FEG betrokken ook ;).

Ik sluit niet uit dat winsten uit FEG ooit verder in crypto gaan (proberen) te renderen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')