Bolognese pizza een optie?quote:Op zaterdag 24 april 2021 15:54 schreef christmastsunami het volgende:
er ligt nog een pizza in vriezer, ik vind het eigenlijk niet eens lekker, een pizza, ook al doe ik er nog wat op.
ik hewb meer trek in spaghettie bolognese, maar ja dat kan ook
Ik zou het in jouw geval na vorige week niet riskerenquote:Op zaterdag 24 april 2021 16:11 schreef marc0871 het volgende:
Ligt er een beetje (boel) aan wat voor pizza.
Is het een diepvriespizza, is het een verse die je moet afbakken, een exemplaar van een keten, een zelfgemaakte of bij een echte Italiaan vandaan?
Er zit hier en daar nogal een beetje verschil in.
Een Diepvriespizza zou ik alleen nog maar willen eten om mijn leven re redden.
Alhoewel ik niet weet of ik nog wel een leven heb, nadat ik hem gegeten heb.
als heel diep nadenk vind ik pizza gewoon niet lekker, ik eet lievreen tosti, het wordt nooit wat met mij en pizza, ook al zeg je dat je het lekker vind.quote:Op zaterdag 24 april 2021 16:11 schreef marc0871 het volgende:
Ligt er een beetje (boel) aan wat voor pizza.
Is het een diepvriespizza, is het een verse die je moet afbakken, een exemplaar van een keten, een zelfgemaakte of bij een echte Italiaan vandaan?
Er zit hier en daar nogal een beetje verschil in.
Een Diepvriespizza zou ik alleen nog maar willen eten om mijn leven re redden.
Alhoewel ik niet weet of ik nog wel een leven heb, nadat ik hem gegeten heb.
Mmmm, dat klinkt goed!quote:Op zaterdag 24 april 2021 16:49 schreef Scheepskok het volgende:
Gisteren zuurkool met karbonade. Karbonade(s) in de slowcooker 7 uur (waren flinke). Fabelhaft! Gleed van het bot en supermals. Wauw. Vet sausje dat eruit kwam, peperkorreltjes erin en eindelijk fantastische zuurkool.
Nee, hè?quote:Op zaterdag 24 april 2021 16:21 schreef maily het volgende:
[..]
Ik zou het in jouw geval na vorige week niet riskeren![]()
Heb net grote garnalen uit de vriezer gehaald.
Dat wordt iets curry-achtigs met rijst en boontjes.
Dat kan.quote:Op zaterdag 24 april 2021 16:38 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
als heel diep nadenk vind ik pizza gewoon niet lekker, ik eet lievreen tosti, het wordt nooit wat met mij en pizza, ook al zeg je dat je het lekker vind.
wist je dat de itiaanse keuken heel erg lekker andere dingen wel goed doet?, zoals Ossebuco
ik deponeer het maar ook in de afval zak, ik vind en ga het toch niet lekker vinden.quote:Op zaterdag 24 april 2021 17:57 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Nee, hè?
Die gedachte had ik ook al, tijdens het typen.
Eetplannen zijn gewijzigd; pizza besteld bij de plaatselijke Italiaan.
Een echte in dit geval.
[..]
Dat kan.
ik heb nog nooit geprbeert maar zo listig en mischien lekker.quote:Op zaterdag 24 april 2021 18:21 schreef drakin het volgende:
spekjes met zevenblad en salade met paardebloem
Ik pluk het wild, deze komt alleen toevallig uit eigen tuin.quote:Op zaterdag 24 april 2021 18:42 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
ik heb nog nooit geprbeert maar zo listig en mischien lekker.
Ah, wildplukmaaltjequote:Op zaterdag 24 april 2021 18:21 schreef drakin het volgende:
spekjes met zevenblad en salade met paardebloem
Spareribsquote:Op zaterdag 24 april 2021 17:31 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Mmmm, dat klinkt goed!
Hier straks salade en spareribs van 'Iberico'-varken, door de slager bereid in een green egg. Supergoed!
Was smullen, ben voor dit hele jaar voldaanquote:Op zaterdag 24 april 2021 19:28 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Spareribs![]()
Ik had net pasta pesto. Nu mini magnum.
ik heb ook een heel klein tuintje waar ik groenten aan het kweken was., Maar na wat graven lag er op ongeveer een meter, afval, beton en metaal enzo. Ik heb de buren ook maar afgeraden daarop groenten te kweken.quote:Op zaterdag 24 april 2021 18:52 schreef drakin het volgende:
[..]
Ik pluk het wild, deze komt alleen toevallig uit eigen tuin.
Deze week een heel topic aan gewijd in koken met CUL CUL / Kook mee met CUL: Wildplukken 19 april - 25 april
Vroeger zagen de huizen hier zwart van de rook, daarom heb ik maar moestuinbakken geplaatst ipv diep in de grond op boom en struiken na dan. En af en toe kun je ook opruimers planten, heermoes haalt bijvoorbeeld metalen uit de grond en een hennepplantsoort schijnt dat ook te kunnen, weet zo even niet welke precies maar niet die voor de prettige rookplantjesquote:Op zaterdag 24 april 2021 20:16 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
ik heb ook een heel klein tuintje waar ik groenten aan het kweken was., Maar na wat graven lag er op ongeveer een meter, afval, beton en metaal enzo. Ik heb de buren ook maar afgeraden daarop groenten te kweken.
het is wel mooi , zoo'n veroest blauw en groen broos stukje grond.
dat is geen goed plan.
Zijn de aardbeien al lekker?quote:Op zondag 25 april 2021 11:10 schreef FutureFairytale het volgende:
Hollandse aardbeien, aardbeikwark, handje hagelslag.
lastig die appels kunnen te veel vocht hebben, die moet je even opzoeken, welke appels kunnen bakken.quote:Op zondag 25 april 2021 12:40 schreef Karzai het volgende:
[..]
Zijn de aardbeien al lekker?
ik ga zo pannenkoeken bakken met appel
jonagold appels gaat primaquote:Op zondag 25 april 2021 13:36 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
lastig die appels kunnen te veel vocht hebben, die moet je even opzoeken, welke appels kunnen bakken.
ik weet die soorten nooit zo, maar je kan het eigenlijk gewoon zien als je ze open snijd, dan zijn of droog of oud, als dat vocht er maar uit is, is het natuurlijk errug lekker, om de appel iets aan te bakken, maar het is net als bij appeltaart, op een gegeven moment, sta ik wat vocht eruit te drukken.quote:Op zondag 25 april 2021 13:40 schreef Karzai het volgende:
[..]
jonagold appels gaat prima
[ afbeelding ]
Ja ze zijn heerlijk! Heb 400 gram in 2x opquote:Op zondag 25 april 2021 12:40 schreef Karzai het volgende:
[..]
Zijn de aardbeien al lekker?
ik ga zo pannenkoeken bakken met appel
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
quote:Op zondag 25 april 2021 16:03 schreef voetbalmanager2 het volgende:
Straks een grote uitgeholde tomaat met een ei erin, bieslook, peper en zout en mozzarella in de oven zetten. Daar komt nog brood en soep bij. De binnenkant van de vleestomaat is vanmorgen in een omelet gegaan.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
nee dit is anti koken, dom goor en riskantquote:
Bij mij gaat 'ie een half uur op 180% en ik gebruik alleen het eigeel.quote:Op zondag 25 april 2021 16:34 schreef christmastsunami het volgende:
nee, dat ei gaard zo niet goed, in een zijn eigen schaal kan je wel een ei half zacht koken, maar op deze manier pocheren, lijkt mij geen goed idee, die tomaat wordt niet heet, wat je wel wil, voor je het weet gaat ie kruisbacterien.
die tomaat omdat ei moet ook gloeiend heet worden,net zoals een schaal om een ei, anders krijg je een halfzacht, beetje vies halfzacht tussenlaagje, waar ei en tomaat gewoon niet heet genoeg zijn geweest, en kan je vreemde bacterien krijgen, zoals weet ik wat.quote:Op zondag 25 april 2021 16:46 schreef voetbalmanager2 het volgende:
[..]
Bij mij gaat 'ie een half uur op 180% en ik gebruik alleen het eigeel.
ik ga er van uit dat dat de laatste keer was, sushi is alleen echt lekker als die vis ook echt vers is, anders is het maar rare sushi.quote:
Vanochtend op de kotter meegeweest in Ijmuidenquote:Op zondag 25 april 2021 18:39 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
ik ga er van uit dat dat de laatste keer was, sushi is alleen echt lekker als die vis ook echt vers is, anders is het maar rare sushi.
quote:Op zondag 25 april 2021 18:55 schreef Karzai het volgende:
Vanochtend op de kotter meegeweest in Ijmuiden
Boooooooh, die stoofpot ziet er lekker uit!quote:Op zondag 25 april 2021 18:26 schreef sigme het volgende:
Lamsnekstoofpot in bier, puree, kroten, knolvenkel:
[ afbeelding ]
Toe: mascarpone, vijgenconfiture, walnoten en een enkele amandel, honing:
[ afbeelding ]
Lijkt me heel lekker!quote:Op maandag 26 april 2021 11:55 schreef golfer het volgende:
Voor vanavond staat 'het witte goud' weer op het menu, maar dan gegrilde met zeezout-karamel & amandelen volgens een recept van Yvette van Boven.
Daarbij gebakken krielaardappeltjes en een beenham uit de sousvide.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |