abonnement Unibet Coolblue
pi_199111549


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Ok. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt gentroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 15:51:10 #2
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199111554
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:50 schreef Black-Death het volgende:

[..]

Andere netwerk pakken toch?
Wat dan? _O-
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199111556
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:44 schreef Nattekat het volgende:
De BNB is gekocht. Ik herhaal: de BNB is gekocht.

En ik snap niks van de interface van Binance, hoe de fuck kan ik crypto opnemen? _O-
"Wallet" -> "Fiat & Spot" -> "Withdraw".

Kies wel "BSC BEP20" bij de withdraw opties.
pi_199111562
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:51 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Wat dan? _O-
Bep20
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 15:53:18 #5
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199111582
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:51 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

"Wallet" -> "Fiat & Spot" -> "Withdraw".

Kies wel "BSC BEP20" bij de withdraw opties.
En dan kan ik gewoon naar mijn Ethereum adres sturen zonder problemen?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199111591
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:51 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Bep20
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_199111595
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:53 schreef Nattekat het volgende:

[..]

En dan kan ik gewoon naar mijn Ethereum adres sturen zonder problemen?
Nee.

Je hebt toch BSC toegevoegd aan je Metamask met die handleiding?
Dat netwerk selecteren en het adres gebruiken dat je daar hebt aangemaakt.
pi_199111601
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:53 schreef Nattekat het volgende:

[..]

En dan kan ik gewoon naar mijn Ethereum adres sturen zonder problemen?
Negative. Check ff die Youtube video die ik postte
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
  donderdag 22 april 2021 @ 15:54:37 #9
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199111604
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:53 schreef Nattekat het volgende:

[..]

En dan kan ik gewoon naar mijn Ethereum adres sturen zonder problemen?
Binance smartchain toegevoegd aan je wallet?
Huilen dan.
pi_199111606
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:53 schreef Nattekat het volgende:

[..]

En dan kan ik gewoon naar mijn Ethereum adres sturen zonder problemen?
:') Welke route vanaf ETH heb je nu eigenlijk afgelegd want het lijkt alsof je nog steeds geen idee hebt waar je mee bezig bent na al die jaren.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199111638
En als je wel gaat withdrawen, doe dan eerst 0,05 BNB als testtransactie.
De fees zijn zo laag dat je beter wat fees kan verspillen dan al je BNB :P
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 15:57:27 #12
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199111650
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:54 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Nee.

Je hebt toch BSC toegevoegd aan je Metamask met die handleiding?
Dat netwerk selecteren en het adres gebruiken dat je daar hebt aangemaakt.
Ik heb BNB aangemaakt, maar mijn Ethereum adres staat er nog steeds tussen als ik het netwerk kies.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199111688
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:57 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik heb BNB aangemaakt, maar mijn Ethereum adres staat er nog steeds tussen als ik het netwerk kies.
Gaat toch om Safemoon enzo he?

BNB kopen op Binance --> versturen naar Trust wallet app --> omwisselen naar Smart Chain ---> safemoon kopen
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_199111696
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:57 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik heb BNB aangemaakt, maar mijn Ethereum adres staat er nog steeds tussen als ik het netwerk kies.
Ik heb voor BNB een ander adres aangemaakt maar in theorie moet het ETH adres ook werken.

En afhankelijk tussen welk netwerk je switcht, zie je het saldo (en dus ook de tokens) in ETH of BNB.
Maar vond een los adres wel handiger, ook veiliger omdat als je je private key van ETH lekt, je dan niet gelijk ook je BNB kwijt bent.
  donderdag 22 april 2021 @ 16:01:19 #15
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199111703
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:00 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Ik heb voor BNB een ander adres aangemaakt maar in theorie moet het ETH adres ook werken.
Ja. In de praktijk ook.
Huilen dan.
pi_199111710
quote:
14s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:01 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Ja. In de praktijk ook.
Leek me ook, is een ETH kloon :P
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 16:02:31 #17
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199111718
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:00 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Ik heb voor BNB een ander adres aangemaakt maar in theorie moet het ETH adres ook werken.
Net geverifieerd met het testnetwerk. Beetje jammer dat mijn Metamask nu vol staat met nutteloze zooi, maar prima :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 22 april 2021 @ 16:02:35 #18
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199111719
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:01 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Leek me ook, is een ETH kloon :P
Dingen kopiren kan je die Chinezen wel toevertrouwen. Zou daar niet aan mee willen helpen hoor :( .
Huilen dan.
  donderdag 22 april 2021 @ 16:03:40 #19
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199111735
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:02 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Net geverifieerd met het testnetwerk. Beetje jammer dat mijn Metamask nu vol staat met nutteloze zooi, maar prima :P
Wacht maar tot je 20 tokens zoals https://bscscan.com/token(...)ebafc759551f97f9340f in je wallet hebt _O_ .
Huilen dan.
pi_199111739
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:02 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Dingen kopiren kan je die Chinezen wel toevertrouwen. Zou daar niet aan mee willen helpen hoor :( .
Nee, idd. Tegen mijn principes.
Principe = principe!
pi_199111751
quote:
6s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:03 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Wacht maar tot je 20 tokens zoals https://bscscan.com/token(...)ebafc759551f97f9340f in je wallet hebt _O_ .
Op zich word je bij BSC wel blij van de lage fees en snellere transacties.
Als je daarna weer eens wat in ETH wil doen, erger je je kapot _O-
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 16:07:34 #22
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199111791
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:03 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Nee, idd. Tegen mijn principes.
Principe = principe!
Daarom nu lekker actief saboteren c_/
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 16:17:47 #23
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199111911
@fathank het is gebeurd
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 22 april 2021 @ 16:20:37 #24
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199111934
ik ga naar de hel
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 22 april 2021 @ 16:21:29 #25
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199111947
@aTypisch vindt dit leuk
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199111948
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:17 schreef Nattekat het volgende:
@:fathank het is gebeurd
Nou, dit wordt wat
pi_199111952
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:17 schreef Nattekat het volgende:
@:fathank het is gebeurd
Zojuist alles verkocht.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 16:23:23 #28
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199111978
quote:
10s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:20 schreef fathank het volgende:
ik ga naar de hel
Mooi. Een beetje mij troep proberen te laten kopen :{w
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199111988
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:23 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Mooi. Een beetje mij troep proberen te laten kopen :{w
Ken je PPC al? :6
  donderdag 22 april 2021 @ 16:24:17 #30
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199111991
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:17 schreef Nattekat het volgende:
@:fathank het is gebeurd
Historisch moment. Straks kunnen we aan onze kleinkinderen vertellen waar we waren toen Nattekat overstapte naar the dark side. Het kantelpunt in de Chinese dominantie.
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 16:24:19 #31
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199111992
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:24 schreef Oriente het volgende:

[..]

Ken je PPC al? :6
Zeker.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199112009
quote:
14s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:24 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Historisch moment. Straks kunnen we aan onze kleinkinderen vertellen waar we waren toen Nattekat overstapte naar the dark side. Het kantelpunt in de Chinese dominantie.
Ik ben bang dat dit een top signaal is.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 16:26:06 #33
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199112023
quote:
14s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:24 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Historisch moment. Straks kunnen we aan onze kleinkinderen vertellen waar we waren toen Nattekat overstapte naar the dark side. Het kantelpunt in de Chinese dominantie.
En dat met 7% van mijn portfolio.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199112053
Straks even een intervention bij Nattekat als hij thuiskomt want dit kan natuurlijk niet.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  donderdag 22 april 2021 @ 16:28:50 #35
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199112064
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:23 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Mooi. Een beetje mij troep proberen te laten kopen :{w
Pas je wel op vriend? Iedereen kan een kopie van een token launchen daar, het zit vol met scams. Dus ff op de website of de socials van betreffend project het contractadress checken met die je wil kopen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199112101
Is dit een slowchat geworden?
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  donderdag 22 april 2021 @ 16:35:24 #37
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199112137
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:32 schreef over_hedge het volgende:
Is dit een slowchat geworden?
[SC] Cryptocurrencies #1055 Nattekat aan de BNB

:')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199112141
quote:
14s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:35 schreef fathank het volgende:

[..]

[SC] Cryptocurrencies #1055 Nattekat aan de BNB

:')
Ja. Die normaal 3 per dag had. Vandaag opeens 3 per min :P
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_199112144
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:32 schreef over_hedge het volgende:
Is dit een slowchat geworden?
Is de paus katholiek?
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_199112159
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:32 schreef over_hedge het volgende:
Is dit een slowchat geworden?
Alleen tijdens de bullmarket.
pi_199112166
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:35 schreef over_hedge het volgende:

[..]

Ja. Die normaal 3 per dag had. Vandaag opeens 3 per min :P
Top signaal
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 16:41:59 #42
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199112212
Maar wat nou als die troep die ik zojuist gekocht heb plots moon gaat?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199112216
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:37 schreef dimmak het volgende:

[..]

Top signaal
er is geen top

super cycle jaaaaa
pi_199112225
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:41 schreef Nattekat het volgende:
Maar wat nou als die troep die ik zojuist gekocht heb plots moon gaat?
Dan kan je een tesla kopen
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 16:44:16 #45
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199112249
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:42 schreef over_hedge het volgende:

[..]

Dan kan je een tesla kopen
Denk niet dat dat hem gaat worden :P

We gaan gewoon voor de airco.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199112284
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:44 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Denk niet dat dat hem gaat worden :P

We gaan gewoon voor de airco.
In een Tesla zit ook een airco
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 16:47:54 #47
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199112303
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:46 schreef Black-Death het volgende:

[..]

In een Tesla zit ook een airco
In dat geval... :9

Het is ook wel grappig om een significant deel van de totale supply in bezit te hebben :@
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 22 april 2021 @ 16:49:54 #48
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199112328
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:41 schreef Nattekat het volgende:
Maar wat nou als die troep die ik zojuist gekocht heb plots moon gaat?
Dan gun je je matties van de FOK!s ook wat.
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 16:50:31 #49
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199112336
quote:
8s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:49 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Dan gun je je matties van de FOK!s ook wat.
Die allemaal gillend wegrenden toen ik kocht wat zij aanraadden? :{w
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 22 april 2021 @ 16:51:21 #50
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199112346
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:50 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Die allemaal gillend wegrenden toen ik kocht wat zij aanraadden? :{w
Ik ben je altijd trouw gebleven.
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 16:51:42 #51
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199112352
quote:
17s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:51 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Ik ben je altijd trouw gebleven.
:S___D
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199112364
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:51 schreef Nattekat het volgende:

[..]

:S___D
Wat heb je nou eigenlijk gekocht vanmiddag?
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 16:53:28 #53
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199112369
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:52 schreef Black-Death het volgende:

[..]

Wat heb je nou eigenlijk gekocht vanmiddag?
Geen idee. Iets over piraten ofzo. Er werd rum beloofd.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 22 april 2021 @ 16:54:09 #54
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199112371
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:53 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Geen idee. Iets over piraten ofzo. Er werd rum beloofd.
Niet weten dat bonfire de nieuwe hype is :N .
Huilen dan.
pi_199112380
Had met Trust wallet en Pancakeswap wat Safemoons ingeruild voor moonpirate maar zie ze niet in de Trust wallet :')
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
  donderdag 22 april 2021 @ 16:55:28 #56
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199112387
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:54 schreef Black-Death het volgende:
Had met Trust wallet en Pancakeswap wat Safemoons ingeruild voor moonpirate maar zie ze niet in de Trust wallet :')
Moet je ff handmatig toevoegen
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 22 april 2021 @ 16:56:11 #57
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199112397
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:54 schreef Black-Death het volgende:
Had met Trust wallet en Pancakeswap wat Safemoons ingeruild voor moonpirate maar zie ze niet in de Trust wallet :')
Met metamask zie ik ze altijd gewoon.

x10 op moonpirate maar ik zie dat nog wel verder gaan.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 16:57:12 #58
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199112407
quote:
9s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:54 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Niet weten dat bonfire de nieuwe hype is :N .
Bonfire is nu al helemaal uit.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199112440
quote:
3s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:36 schreef Rossdale het volgende:
[ twitter ]
Nou Dima, lekker uitcashen jong.

Binnenkort is PYR nog goedkoper te rugpullen op BSC _O_
?
  donderdag 22 april 2021 @ 17:04:19 #60
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199112488
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:57 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Bonfire is nu al helemaal uit.
Ik zag iemand met 50 bnb de dip buyen. Dacht: dat moet nattekat wel zijn.
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 17:05:25 #61
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199112501
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 17:04 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Ik zag iemand met 50 bnb de dip buyen. Dacht: dat moet nattekat wel zijn.
Alsof ik zo veel crypto heb.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199112516
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:00 schreef Black-Death het volgende:

[..]

Gaat toch om Safemoon enzo he?

BNB kopen op Binance --> versturen naar Trust wallet app --> omwisselen naar Smart Chain ---> safemoon kopen
Of lekker simpel naar WhiteBIT
  donderdag 22 april 2021 @ 17:06:23 #63
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199112518
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 17:05 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Alsof ik zo veel crypto heb.
Had je wel kunnen hebben. Zoiets heb ik ongeveer uit dat piratenschip getrokken.
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 17:07:19 #64
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199112529
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 17:06 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Had je wel kunnen hebben. Zoiets heb ik ongeveer uit dat piratenschip getrokken.
Dus je staat niet meer aan mijn zijde :{w
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 22 april 2021 @ 17:08:02 #65
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199112544
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 17:07 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dus je staat niet meer aan mijn zijde :{w
Immer. Maar dat was eergister al, voordat ik van jouw snode plannen wist.
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 17:09:46 #66
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199112561
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 17:08 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Immer. Maar dat was eergister al, voordat ik van jouw snode plannen wist.
Eigenlijk zijn het de snode plannen van Fathank.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199112823
quote:
3s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:36 schreef Rossdale het volgende:
[ twitter ]
Nou Dima, lekker uitcashen jong.

Binnenkort is PYR nog goedkoper te rugpullen op BSC _O_
twitter


twitter


Have fun staying poor vriend :)

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 22-04-2021 17:36:37 ]
pi_199113293
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:41 schreef Nattekat het volgende:
Maar wat nou als die troep die ik zojuist gekocht heb plots moon gaat?
Dan ben je niet langer de Blitz van crypto.
pi_199113535
Is bill gates hier de anti-mascotte?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199114245
quote:
9s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:54 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Niet weten dat bonfire de nieuwe hype is :N .
Bonfire waarbij alleen HODL een serieuze optie is? Dan haak ik wel af op dit soort exotische avontuurtjes.
pi_199114498
quote:
14s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:55 schreef fathank het volgende:

[..]

Moet je ff handmatig toevoegen
Ja, gedaan en er staat nu ook het aantal moonpirate (22 mio) maar geen waarde :?
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_199114705
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 19:35 schreef Black-Death het volgende:

[..]

Ja, gedaan en er staat nu ook het aantal moonpirate (22 mio) maar geen waarde :?
Het heeft ook geen waarde :')
Facts don't care about your feelings
pi_199114728
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 19:48 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Het heeft ook geen waarde :')
Fair point :')
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_199114980
Ik ben ook een beetje aan het kloten op PancakeSwap. Ik krijg telkens deze error:

Ik krijg deze error:
The transaction cannot succeed due to error: PancakeRouter: INSUFFICIENT_OUTPUT_AMOUNT. This is probably an issue with one of the tokens you are swapping.

Even gezocht en blijkbaar is de LP te laag of mijn slippage % te laag. Ik heb hem nu op 1% gezet, maar direct dezelfde error. Wat accepteren jullie? :o
pi_199115014
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:01 schreef Lenny_Leonard het volgende:
Ik ben ook een beetje aan het kloten op PancakeSwap. Ik krijg telkens deze error:

Ik krijg deze error:
The transaction cannot succeed due to error: PancakeRouter: INSUFFICIENT_OUTPUT_AMOUNT. This is probably an issue with one of the tokens you are swapping.

Even gezocht en blijkbaar is de LP te laag of mijn slippage % te laag. Ik heb hem nu op 1% gezet, maar direct dezelfde error. Wat accepteren jullie? :o
Ja dat moet echt >10 zijn :')
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 20:05:50 #76
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199115076
Allemaal aan de rum straks
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator donderdag 22 april 2021 @ 20:06:26 #77
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199115097
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:05 schreef Nattekat het volgende:
Allemaal aan de rum straks
Want we moeten uitleggen waarom ETH zo'n goede coin is?
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
  donderdag 22 april 2021 @ 20:06:48 #78
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199115107
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:01 schreef Lenny_Leonard het volgende:
Ik ben ook een beetje aan het kloten op PancakeSwap. Ik krijg telkens deze error:

Ik krijg deze error:
The transaction cannot succeed due to error: PancakeRouter: INSUFFICIENT_OUTPUT_AMOUNT. This is probably an issue with one of the tokens you are swapping.

Even gezocht en blijkbaar is de LP te laag of mijn slippage % te laag. Ik heb hem nu op 1% gezet, maar direct dezelfde error. Wat accepteren jullie? :o
5 tot 10% soms meer
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_199115109
quote:
6s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:06 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Want we moeten uitleggen waarom ETH zo'n goede coin is?
Van al die fees kun je veel rum kopen
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 20:27:26 #80
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199115624
Bitcoin gaat ook lekker vandaag. Speciaal voor mij een nog beter inkoopmoment.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 22 april 2021 @ 20:41:41 #81
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199115931
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 19:35 schreef Black-Death het volgende:

[..]

Ja, gedaan en er staat nu ook het aantal moonpirate (22 mio) maar geen waarde :?
Komt omdat ie nog maar net bestaat
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 20:43:02 #82
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199115970
quote:
14s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:41 schreef fathank het volgende:

[..]

Komt omdat ie nog maar net bestaat
Heb je al verkocht?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 22 april 2021 @ 20:45:04 #83
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199116024
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:43 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Heb je al verkocht?
Inleg (maar dat was gister al).

Nu wachten op moon.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199116858
Word wel een beetje bearish van deze bitcoin trend.
  donderdag 22 april 2021 @ 21:54:46 #85
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199117340
Iemand nog in CUMMIES gestapt? x 6 atm sinds mn mention.
  donderdag 22 april 2021 @ 21:57:51 #86
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199117387
Belastingdienst heeft me inmiddels voorover gebogen
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199117602
Hebben jullie ook moonpirate?
-
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 22 april 2021 @ 22:12:04 #88
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199117640
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 22:10 schreef Anneloos het volgende:
Hebben jullie ook moonpirate?
Is dat een tip van @Wereldgozer
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  donderdag 22 april 2021 @ 22:23:00 #89
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199117829
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:57 schreef Quotidien het volgende:
Belastingdienst heeft me inmiddels voorover gebogen
Wat dan?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 22:35:24 #90
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199118028
quote:
1s.gif Op donderdag 22 april 2021 22:12 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Is dat een tip van @:wereldgozer
@fathank
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 22 april 2021 @ 22:48:51 #91
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199118234
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 22:23 schreef Plots het volgende:

[..]

Wat dan?
Paar keer wat uitgecasht en nu schatten ze mijn inkomen veel hoger, met bijkomende gevolgen.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199118475
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 22:48 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Paar keer wat uitgecasht en nu schatten ze mijn inkomen veel hoger, met bijkomende gevolgen.
Wat dan? Ze snappen toch ook wel dat je niet bij Coinbase werkt?
  donderdag 22 april 2021 @ 23:08:09 #93
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199118487
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:06 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Wat dan? Ze snappen toch ook wel dat je niet bij Coinbase werkt?
Ze hebben gewoon alles wat ik heb opgenomen van Binance gedeeld door 12 en dat bij mijn huidige inkomen opgeteld. :')
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199118545
Blijkbaar heeft Biden in de US plannen bekend gemaakt voor capital gains tax wat deze dip zou kunnen verklaren.
pi_199118552
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:12 schreef viceversa het volgende:
Blijkbaar heeft Biden in de US plannen bekend gemaakt voor capital gains tax wat deze dip zou kunnen verklaren.
Dat is er toch al?
  Moderator donderdag 22 april 2021 @ 23:13:58 #96
381159 crew  loveyoulongtime
bloedpompbiscuit
pi_199118563
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:08 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ze hebben gewoon alles wat ik heb opgenomen van Binance gedeeld door 12 en dat bij mijn huidige inkomen opgeteld. :')
Raar, als je de coins kan verklaren komen ze in box 3. Dus zou je alleen vermogensbelasting betalen
Lach met een schone bips
  donderdag 22 april 2021 @ 23:19:03 #97
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199118632
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:13 schreef loveyoulongtime het volgende:

[..]

Raar, als je de coins kan verklaren komen ze in box 3. Dus zou je alleen vermogensbelasting betalen
Ik hoef het niet eens op te geven, maar blijkbaar weten ze meteen dat er een iets groter bedrag op mijn rekening gestort is. Hoe weet de belastingdienst dit zo snel?

quote:
De handel in cryptovaluta kunt u vergelijken met de handel in gewone valuta zoals de Japanse Yen of de Amerikaanse dollar. U bent aan het beleggen en u speculeert op koerswinst. U hoeft dan de opbrengst van de handel niet aan te geven.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199118665
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:13 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Dat is er toch al?
Van 20% naar 40%
  Moderator donderdag 22 april 2021 @ 23:21:32 #99
381159 crew  loveyoulongtime
bloedpompbiscuit
pi_199118670
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:12 schreef viceversa het volgende:
Blijkbaar heeft Biden in de US plannen bekend gemaakt voor capital gains tax wat deze dip zou kunnen verklaren.
Globalisering en Centralisering is het doel :) Daarom hoe meer decentralisatie hoe beter het is, en crypto is de manier :)
Lach met een schone bips
pi_199118671
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:21 schreef viceversa het volgende:

[..]

Van 20% naar 40%
Wow. Heb je een linkje?

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 22-04-2021 23:21:49 ]
  Moderator donderdag 22 april 2021 @ 23:22:26 #101
381159 crew  loveyoulongtime
bloedpompbiscuit
pi_199118682
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:19 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik hoef het niet eens op te geven, maar blijkbaar weten ze meteen dat er een iets groter bedrag op mijn rekening gestort is. Hoe weet de belastingdienst dit zo snel?
[..]

Welke partij gebruik jij om te cashen als ik vragen mag?
Lach met een schone bips
  donderdag 22 april 2021 @ 23:22:43 #102
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199118688
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:22 schreef loveyoulongtime het volgende:

[..]

Welke partij gebruik jij om te cashen als ik vragen mag?
Binance
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199118734
How the Biden capital gains tax proposal would hit the wealthy

fakking amarika

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 22-04-2021 23:25:42 ]
pi_199118759
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:19 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik hoef het niet eens op te geven, maar blijkbaar weten ze meteen dat er een iets groter bedrag op mijn rekening gestort is. Hoe weet de belastingdienst dit zo snel?
[..]

Als je grote bedragen casht -volgens mij meer dan 10k- wordt de Belastingdienst daarover geinformeerd via je bank. Als je vervolgens bij je aangifte niet hebt aangegeven dat je crypto's bezit weten ze je wel te vinden.

Maar normaliter moet je alleen inkomstenbelasting betalen als je bedrijfsmatige activiteiten doet met crypto's en bij de KvK ingeschreven staat etc. Zo niet valt het in box 3.
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
  Moderator donderdag 22 april 2021 @ 23:26:01 #105
381159 crew  loveyoulongtime
bloedpompbiscuit
pi_199118767
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:22 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Binance
Hmmm, das nie goe
Lach met een schone bips
  donderdag 22 april 2021 @ 23:26:25 #106
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199118774
Gaat allemaal weer naar beneden.
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
  donderdag 22 april 2021 @ 23:26:59 #107
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199118788
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:25 schreef CryptoPunk het volgende:

[..]

Als je grote bedragen casht -volgens mij meer dan 10k- wordt de Belastingdienst daarover geinformeerd via je bank. Als je vervolgens bij je aangifte niet aangegeven dat je crypto's bezit weten ze je wel te vinden.

Maar normaliter moet je alleen inkomstenbelasting betalen als je bedrijfsmatige activiteiten doet met crypto's en bij de KvK ingeschreven staat etc. Zo niet valt het in box 3.
A. het was maar 5k
B. op 1 januari was mijn hele portfolio nog maar 500 euro waard dus toen was er van opgeven geen sprake

Waarschijnlijk gewoon een misverstand.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Moderator donderdag 22 april 2021 @ 23:27:51 #108
381159 crew  loveyoulongtime
bloedpompbiscuit
pi_199118810
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:26 schreef Quotidien het volgende:

[..]

A. het was maar 5k
B. op 1 januari was mijn hele portfolio nog maar 500 euro waard dus toen was er van opgeven geen sprake

Waarschijnlijk gewoon een misverstand.
Meerdere maanden betalingen?
Lach met een schone bips
pi_199118813
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:26 schreef Quotidien het volgende:

[..]

A. het was maar 5k
B. op 1 januari was mijn hele portfolio nog maar 500 euro waard dus toen was er van opgeven geen sprake

Waarschijnlijk gewoon een misverstand.
Dan slaat het nergens op wat ze doen.
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
  donderdag 22 april 2021 @ 23:29:07 #110
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199118836
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:27 schreef loveyoulongtime het volgende:

[..]

Meerdere maanden betalingen?
Een betaling van 1k en eentje van 5k met twee maanden ertussen.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199118837
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:26 schreef Quotidien het volgende:

[..]

A. het was maar 5k
B. op 1 januari was mijn hele portfolio nog maar 500 euro waard dus toen was er van opgeven geen sprake

Waarschijnlijk gewoon een misverstand.
Vaag gedoe weer van de belastingdienst.
  Moderator donderdag 22 april 2021 @ 23:31:05 #112
381159 crew  loveyoulongtime
bloedpompbiscuit
pi_199118861
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:29 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Een betaling van 1k en eentje van 5k met twee maanden ertussen.
ABN toevallig? hoor van meerdere "kennissen" dat boven de 1k ABN vragen stelt ivm met witwas praktijken waarvoor ze het lastig hebben en nu dus alles netjes melden bij de belastingdienst
Lach met een schone bips
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 22 april 2021 @ 23:33:55 #113
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199118894
quote:
Alsof dat uiteindelijk impact gaat hebben op de koers. Er is helemaal geen alternatief om je geld in te investeren
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  donderdag 22 april 2021 @ 23:33:55 #114
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199118895
Is dit het begin van de bear market? Of gaan de alts wel weer wat stijgen?
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
  Moderator donderdag 22 april 2021 @ 23:34:17 #115
381159 crew  loveyoulongtime
bloedpompbiscuit
pi_199118898
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:33 schreef hmmmz het volgende:
Is dit het begin van de bear market? Of gaan de alts wel weer wat stijgen?
up
Lach met een schone bips
  donderdag 22 april 2021 @ 23:34:40 #116
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199118902
quote:
1s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:33 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Alsof dat uiteindelijk impact gaat hebben op de koers. Er is helemaal geen alternatief om je geld in te investeren
Je kunt gewoon wietaandelen en Tesla kopen hoor
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  donderdag 22 april 2021 @ 23:35:15 #117
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199118908
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:31 schreef loveyoulongtime het volgende:

[..]

ABN toevallig? hoor van meerdere "kennissen" dat boven de 1k ABN vragen stelt ivm met witwas praktijken waarvoor ze het lastig hebben en nu dus alles netjes melden bij de belastingdienst
Na een transactie met 5 nullen hoorde ik niks. Andere keer toen ik in een maand een paar keer een veel kleiner bedrag cashte kreeg ik een belletje. Kon gewoon uitleggen hoe en wat, dus was geen probleem verder. Was ook bij ABN (wel 'private banking', weet niet of dat wat uitmaakt).
Huilen dan.
  donderdag 22 april 2021 @ 23:35:58 #118
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199118915
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:34 schreef loveyoulongtime het volgende:

[..]

up
ja?
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
  donderdag 22 april 2021 @ 23:36:17 #119
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199118917
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:33 schreef hmmmz het volgende:
Is dit het begin van de bear market? Of gaan de alts wel weer wat stijgen?
Waarom precies zou dit het begin van een bear market zijn?
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 23:36:23 #120
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199118921
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:33 schreef hmmmz het volgende:
Is dit het begin van de bear market? Of gaan de alts wel weer wat stijgen?
Ethereum is de ATH al de hele dag aan het verhogen, het is gewoon Bitcoin dat er even geen zin in heeft.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator donderdag 22 april 2021 @ 23:36:27 #121
381159 crew  loveyoulongtime
bloedpompbiscuit
pi_199118924
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:35 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Na een transactie met 5 nullen hoorde ik niks. Andere keer toen ik in een maand een paar keer een veel kleiner bedrag cashte kreeg ik een belletje. Kon gewoon uitleggen hoe en wat, dus was geen probleem verder. Was ook bij ABN (wel 'private banking', weet niet of dat wat uitmaakt).
Daarom vroeg ik het, ABN schijnt er aardig bovenop te zitten
Lach met een schone bips
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 22 april 2021 @ 23:36:31 #122
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199118925
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:34 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Je kunt gewoon wietaandelen en Tesla kopen hoor
Daar geldt dit belastingplan ook voor. Bedankt dat je mijn punt bevestigt
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 23:36:39 #123
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199118928
Kut, ik zit bij ABN.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator donderdag 22 april 2021 @ 23:36:53 #124
381159 crew  loveyoulongtime
bloedpompbiscuit
pi_199118931
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:35 schreef hmmmz het volgende:

[..]

ja?
Jup. up up up
Lach met een schone bips
  donderdag 22 april 2021 @ 23:37:28 #125
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199118938
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:36 schreef Nattekat het volgende:
Kut, ik zit bij ABN.
Maak maar naar mijn private wallet over, dan zorg ik dat het goed terechtkomt. Je zal niks van de belastingdienst horen ^O^ .
Huilen dan.
  Moderator donderdag 22 april 2021 @ 23:38:08 #126
381159 crew  loveyoulongtime
bloedpompbiscuit
pi_199118946
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:36 schreef Nattekat het volgende:
Kut, ik zit bij ABN.
ooohh nooozz, you iz fooked...
Lach met een schone bips
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 23:38:14 #127
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199118948
quote:
14s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:37 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Maak maar naar mijn private wallet over, dan zorg ik dat het goed terechtkomt. Je zal niks van de belastingdienst horen ^O^ .
Top!
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 22 april 2021 @ 23:38:42 #128
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199118952
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:36 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Waarom precies zou dit het begin van een bear market zijn?
alles daalt al 3 dagen.
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
  donderdag 22 april 2021 @ 23:38:54 #129
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199118954
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:36 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ethereum is de ATH al de hele dag aan het verhogen, het is gewoon Bitcoin dat er even geen zin in heeft.
alts dalen allemaal flink mee.
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_199118956
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:36 schreef Nattekat het volgende:
Kut, ik zit bij ABN.
Same. :')
  Moderator donderdag 22 april 2021 @ 23:39:12 #131
381159 crew  loveyoulongtime
bloedpompbiscuit
pi_199118958
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:38 schreef hmmmz het volgende:

[..]

alles daalt al 3 dagen.
uhhh nee
Lach met een schone bips
  donderdag 22 april 2021 @ 23:39:17 #132
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199118959
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:36 schreef Nattekat het volgende:
Kut, ik zit bij ABN.
Open je toch even ergens anders een bankrekening.
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
  donderdag 22 april 2021 @ 23:39:33 #133
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199118963
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:38 schreef hmmmz het volgende:

[..]

alles daalt al 3 dagen.
Snel verkopen ^O^ .
Huilen dan.
pi_199118964
quote:
1s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:33 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Alsof dat uiteindelijk impact gaat hebben op de koers. Er is helemaal geen alternatief om je geld in te investeren
Vastgoed. Voor de rijken dan.
  Moderator donderdag 22 april 2021 @ 23:39:54 #135
381159 crew  loveyoulongtime
bloedpompbiscuit
pi_199118965
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:39 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Snel verkopen ^O^ .
eensch
Lach met een schone bips
  donderdag 22 april 2021 @ 23:40:00 #136
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199118967
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:39 schreef loveyoulongtime het volgende:

[..]

uhhh nee
7 dagen gemiddelde op CMC is bij de meeste toch flink rood.
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 april 2021 @ 23:40:01 #137
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199118968
Maar ik heb bij elkaar al zo'n 2k overgemaakt naar Bitonic in de afgelopen paar maanden, denk dat ik wat dat betreft wel goed zit :P

Het is de geheime voorraad van jaren geleden die problemen kan geven, maar die hodl ik nog wel een tijdje.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 22 april 2021 @ 23:40:35 #138
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199118976
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:39 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Snel verkopen ^O^ .
Heb mijn vechain eergisteren wel verkocht ja. Die had ik nog sinds de ven tijd. Mooie winst op gepakt.
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
  Moderator donderdag 22 april 2021 @ 23:44:10 #139
381159 crew  loveyoulongtime
bloedpompbiscuit
pi_199119006
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:40 schreef hmmmz het volgende:

[..]

7 dagen gemiddelde op CMC is bij de meeste toch flink rood.
Ligt maar net aan de coins waar je in zit, een heleboel is de afgelopen week door het dak gegaan.
Lach met een schone bips
  Moderator donderdag 22 april 2021 @ 23:44:49 #140
381159 crew  loveyoulongtime
bloedpompbiscuit
pi_199119012
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:40 schreef hmmmz het volgende:

[..]

Heb mijn vechain eergisteren wel verkocht ja. Die had ik nog sinds de ven tijd. Mooie winst op gepakt.
Deze had je misschien beter voor de lange termijn kunnen houden ook al heb ik ze niet
Lach met een schone bips
pi_199119035
Ik had beter naar jullie kunnen luisteren over dogecoin of m’n geld eruit kunnen pakken op het hoogtepunt, wat een domper 😠
  Moderator donderdag 22 april 2021 @ 23:49:06 #142
18653 crew  D.
pi_199119044
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:40 schreef hmmmz het volgende:

[..]

Heb mijn vechain eergisteren wel verkocht ja. Die had ik nog sinds de ven tijd. Mooie winst op gepakt.
Raarrrrrr :Y

Ik heb ze ook al bijna 3.5 jaar. Nu gaat ie eindelijk naar $1+, ga je verkopen voor ie er is :N
  donderdag 22 april 2021 @ 23:50:38 #143
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199119052
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:49 schreef D. het volgende:

[..]

Raarrrrrr :Y

Ik heb ze ook al bijna 3.5 jaar. Nu gaat ie eindelijk naar $1+, ga je verkopen voor ie er is :N
Moet ie eerst wel nog naar de dollar gaan.
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_199119068
Ik ben nog nooit gebeld door ABN of heb vragen moeten beantwoorden. Heb sinds 2014 denk ik al meer dan 100x gecasht, ook grote bedragen, op een normale betaalrekening.
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 22 april 2021 @ 23:52:45 #145
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199119072
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:40 schreef hmmmz het volgende:

[..]

Heb mijn vechain eergisteren wel verkocht ja. Die had ik nog sinds de ven tijd. Mooie winst op gepakt.
En dan terugkopen op 199 sats?
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  donderdag 22 april 2021 @ 23:52:51 #146
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199119073
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:44 schreef loveyoulongtime het volgende:

[..]

Deze had je misschien beter voor de lange termijn kunnen houden ook al heb ik ze niet
Ik heb ze al sinds 2017.
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
  Moderator donderdag 22 april 2021 @ 23:52:57 #147
381159 crew  loveyoulongtime
bloedpompbiscuit
pi_199119074
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:50 schreef hmmmz het volgende:

[..]

Moet ie eerst wel nog naar de dollar gaan.
Als ik Vechain had dan zou ik die gehouden hebben,,,
Lach met een schone bips
  donderdag 22 april 2021 @ 23:54:04 #148
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199119080
quote:
1s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:52 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

En dan terugkopen op 199 sats?
dat zou nog kunnen idd
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
  Moderator donderdag 22 april 2021 @ 23:54:10 #149
18653 crew  D.
pi_199119081
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:50 schreef hmmmz het volgende:

[..]

Moet ie eerst wel nog naar de dollar gaan.
Da's maar een x5 vanaf hier :Y

Heb je er wel iets anders fatsoenlijks voor gekocht?
  donderdag 22 april 2021 @ 23:55:38 #150
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199119092
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:54 schreef D. het volgende:

[..]

Da's maar een x5 vanaf hier :Y

Heb je er wel iets anders fatsoenlijks voor gekocht?
Staat nu gewoon in fiat op binance.
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_199119293
https://www.reddit.com/r/Vechain/

_O- als je nog wat wil lachen
  vrijdag 23 april 2021 @ 00:42:55 #152
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199119317
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 april 2021 00:36 schreef aTypisch het volgende:
https://www.reddit.com/r/Vechain/

_O- als je nog wat wil lachen
Wel een lekkere actieve reddit groep is dat.
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_199119328
VeChain would be a solid coin to hedge with... amongst others.

In other words, they are heavily leveraged in the index and hedging with the assets that represent that index.

Hence, we all know that blockchain doesn’t mean ETH necessarily, but that it means the tokens with use-case that will run on the ETH blockchain and give it value (like VET).

This is all just standard policy. And it doesn’t help that most retail investors in the space use BTC as the leading indicator for their AltCoin investment decisions. After shaking everyone out, they will consolidate the new supply which they’ve created with the demand which they’ve also created.

Once they’re done distributing profits, they will take it back up to the $60K’s as a base for the launch up to the $70K’s and VeChain will receive its new round of media attention, news, PoA2.0, Coinbase listing; and, of course— its new round of long and short term retail holders.

Big ups to all the VeHomies holding and buying the dip😎🥂
pi_199119331
pi_199119335


deze is ook goud, de titel: Another good news about #VEfam #vet.. Hodling is the key!
pi_199119337
I began my investment journey just shy of a year ago, and if there is one thing I could have told myself that would really have made a difference, it would be to not simply make a single purchase and move on to the next crypto.

I used to purchase a set amount, and just sit on it because I was too nervous to lose money, or I thought I was set with what I had. It wasn’t until after I experienced the thrill of XRP rising that I came to a painful realization: when the price is low and you believe in what you are supporting, do not be afraid to add more to your pile, no matter how small the addition might be.

With that in mind, look at these dips to $0.19 or so as another opportunity to continue adding VET to your portfolio. Disregard that instinct that tells you to wait for it to be $0.10 because a year or so from now it won’t make a difference. You will most likely be happy you purchased more when you did when the price shoots above a dollar or so.

Keep putting in whatever you can afford, and be consistent with making smaller purchases, since those small purchases really add up down the road. You don’t need to buy in at $0.001 to make a profit, remember that.

Happy discount day everyone, see you on the moon 🌙 🚀
  vrijdag 23 april 2021 @ 01:09:39 #157
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199119402
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 april 2021 00:49 schreef aTypisch het volgende:
I began my investment journey just shy of a year ago, and if there is one thing I could have told myself that would really have made a difference, it would be to not simply make a single purchase and move on to the next crypto.

I used to purchase a set amount, and just sit on it because I was too nervous to lose money, or I thought I was set with what I had. It wasn’t until after I experienced the thrill of XRP rising that I came to a painful realization: when the price is low and you believe in what you are supporting, do not be afraid to add more to your pile, no matter how small the addition might be.

With that in mind, look at these dips to $0.19 or so as another opportunity to continue adding VET to your portfolio. Disregard that instinct that tells you to wait for it to be $0.10 because a year or so from now it won’t make a difference. You will most likely be happy you purchased more when you did when the price shoots above a dollar or so.

Keep putting in whatever you can afford, and be consistent with making smaller purchases, since those small purchases really add up down the road. You don’t need to buy in at $0.001 to make a profit, remember that.

Happy discount day everyone, see you on the moon 🌙 🚀
1 dollar!!! lees ik hierboven. HODL!!!!
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_199119705
Bear market in zicht?
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  vrijdag 23 april 2021 @ 06:25:30 #159
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_199119707
Jongens, komt dit nog wel goed of is dit het begin van een gebarstte bubbel
Laffe huichelaar
pi_199119733
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 april 2021 00:36 schreef aTypisch het volgende:
https://www.reddit.com/r/Vechain/

_O- als je nog wat wil lachen
Ik denk dat je hier alleen staat.
pi_199119813
Heb zojuist ook maar me winst gepakt, klein beetje panic sell :')
pi_199119818
Matig wakker worden zo, waar gaat dit heen?
What Would Goku Do
pi_199119831
Mooie uitverkoop zo.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  vrijdag 23 april 2021 @ 07:30:17 #164
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_199119919
2017 repeat
  Moderator vrijdag 23 april 2021 @ 07:32:21 #165
42184 crew  DaMart
pi_199119934
Ach, dit soort dipjes hebben we vaker gezien. Over een week zijn we dit vast alweer vergeten omdat we richting een nieuwe ATH knallen :P.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_199119971
quote:
9s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:54 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Niet weten dat bonfire de nieuwe hype is :N .
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:57 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Bonfire is nu al helemaal uit.
https://charts.bogged.fin(...)51f4E6fed08A64AB5590

Wat is dit? Is het @Nattekat effect uitgewerkt?
pi_199119981
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 07:07 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Heb zojuist ook maar me winst gepakt, klein beetje panic sell :')
Ik ook. :@ Toch wel goed voorspeld zo te zien. Als het stabiliseert kijk ik wel weer. Er komen nog wel mooie dingen aan dit jaar, maar voor iemand die pas in februari is begonnen was het te risky om deze dip helemaal af te wachten.
  Moderator vrijdag 23 april 2021 @ 07:41:56 #169
42184 crew  DaMart
pi_199119985
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 07:39 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

[..]

https://charts.bogged.fin(...)51f4E6fed08A64AB5590

Wat is dit? Is het @:Nattekat effect uitgewerkt?
Ik zat daar gisterenavond nog naar te kijken omdat hij geshilled werd in een Telegramgroep. Blij dat ik toch maar niet ben ingestapt toen :D.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_199119987
quote:
6s.gif Op vrijdag 23 april 2021 07:32 schreef DaMart het volgende:
Ach, dit soort dipjes hebben we vaker gezien. Over een week zijn we dit vast alweer vergeten omdat we richting een nieuwe ATH knallen :P.
Maar dit zullen mensen ook roepen als er wl een bear market is. Buy the dip... all the way down.

Ik geloof dat het best een 40% correctie kan zijn en daarna weer omhoog, maar dat zien we dan wel *O*
  Moderator vrijdag 23 april 2021 @ 08:01:32 #171
42184 crew  DaMart
pi_199120114
Pancakeswap schijnt trouwens in een migratie naar een nieuwe versie te zitten, waardoor het op dit moment niet helemaal lekker werkt.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_199120128
quote:
Eigenlijk een teken dat het systeem nog niet werkt zoals zou moeten als whales na dit plan, wat waarschijnlijk enorm verzwakt door de senaat gaat komen, als een malle hun assets in een belastingparadijs stallen of in vastgoed.
Of het zegt dat bitcoin steeds meer op aandelen gaat lijken, n vaag muntje opgooien over rijken die hun fair share betalen en meteen paniek.
What Would Goku Do
  vrijdag 23 april 2021 @ 08:04:35 #173
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199120148
Pak je BTC stock to flow model van PlanB erbij, we zitten nog niet op de 950 dagen na de halving. Dus gewoon een flinke correctie, hodl.
pi_199120181
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 08:01 schreef DaMart het volgende:
Pancakeswap schijnt trouwens in een migratie naar een nieuwe versie te zitten, waardoor het op dit moment niet helemaal lekker werkt.
Klopt, Migratie van Liquidity Pool van V1 naar V2.
Zal in ieder geval vandaag wel een beetje een zooitje zijn met de trades daar
pi_199120199
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 08:02 schreef viagraap het volgende:

[..]

Eigenlijk een teken dat het systeem nog niet werkt zoals zou moeten als whales na dit plan, wat waarschijnlijk enorm verzwakt door de senaat gaat komen, als een malle hun assets in een belastingparadijs stallen of in vastgoed.
Of het zegt dat bitcoin steeds meer op aandelen gaat lijken, n vaag muntje opgooien over rijken die hun fair share betalen en meteen paniek.
*checkt aandelenportefeuille*
Goed blijkbaar zijn alle btc whales een stel vraatzuchtige roofkapitalisten met slappe handjes want de beurzen denken langer na.
What Would Goku Do
pi_199120207
quote:
Interesting how many events in this past week have combined to give us this dip:

1. Power outtage in China affecting BTC mining
2. Turkish gov banning crypto payments
3. FTX tweeting FUD
4. Too many leverage positions on Binance getting caught in a liquidation cascade
5. Doge & shitcoin mania (in part fueled by stimulus checks?) from retail investors who predictably have paper hands when things start dipping
6. News (that really isn't news) that the SEC is planning new regulations on crypto
7. News story that Biden wants to increase capital gains tax on Americans making more than $1million/year
pi_199120289
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 08:09 schreef viagraap het volgende:

[..]

*checkt aandelenportefeuille*
Goed blijkbaar zijn alle btc whales een stel vraatzuchtige roofkapitalisten met slappe handjes want de beurzen denken langer na.
Zou leuk zijn als Elon vanmiddag besluit al zijn BTC te verkopen.

Maar goed dat laatste wat je zegt is natuurlijk gewoon zo, het idee van een grote blije crypto-familie waarin we allemaal onbaatzuchtig rijk worden op dit geweldige stukje technologie is totaal utopisch.
blablablabla
pi_199120303
StOrE oF vAlUe

@aTypisch kijk deze grap

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-04-2021 08:23:35 ]
  vrijdag 23 april 2021 @ 08:27:36 #179
62913 Blik
The one and Only!
pi_199120331
Portfolio zegt auw vandaag
pi_199120352
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 08:21 schreef Elan het volgende:

[..]

Zou leuk zijn als Elon vanmiddag besluit al zijn BTC te verkopen.

Maar goed dat laatste wat je zegt is natuurlijk gewoon zo, het idee van een grote blije crypto-familie waarin we allemaal onbaatzuchtig rijk worden op dit geweldige stukje technologie is totaal utopisch.
Daar ging ik al niet van uit maar deze reactie op dat nieuws is wel heel :')
What Would Goku Do
pi_199120364
Gisteren hoop verkocht, gratis muntjes inkopen *O*
pi_199120375
Ik ben nog niet zo lang bezig en stond gisteravond nog op een mooie winst na de dip van vorige week.. minder wakker worden zo met wederom een verlies. Maar goed ik hou gewoon alles vast voor de langere termijn. Komt wel weer goed.
Alpha kenny one
pi_199120387
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 08:30 schreef viagraap het volgende:

[..]

Daar ging ik al niet van uit maar deze reactie op dat nieuws is wel heel :')
Ik ook niet maar op social media met name YouTube is het wel een beetje de trend zat gisteren in een livestream met 8k mensen om de ATH van ETH te vieren dat was allemaal erg amicaal. 90% van de kanalen is er ook om je zogenaamd te helpen. Terwijl als het om geld en crypto gaat jouw verlies mijn winst is en andersom bij wijze van spreken.
blablablabla
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 08:39:08 #184
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199120394
Ik ben zo blij dat mijn loon een dag te laat is nu :')

Mijn airco :'(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 08:40:17 #185
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199120403
Gelukkig hebben we Ethereum nog _O_
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199120415
quote:
1s.gif Op donderdag 22 april 2021 22:12 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Is dat een tip van @:wereldgozer
Misschien :{
-
pi_199120418
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 08:40 schreef Nattekat het volgende:
Gelukkig hebben we Ethereum nog _O_
Dat gaat ook stijl naar beneden.
blablablabla
pi_199120455
PCS werkt bij mij iig niet.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199120470
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 08:48 schreef Neef_Wuppie het volgende:
PCS werkt bij mij iig niet.
Voor de meeste coins moet je nog op V1 zitten, daar werkt het prima.
  vrijdag 23 april 2021 @ 08:51:05 #190
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199120486
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 08:10 schreef viceversa het volgende:

[..]

Alsof dat allemaal een relatie met elkaar heeft. Mensen zoeken altijd maar redenen die er geen verband mee houden.
pi_199120525
pi_199120535
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 08:49 schreef blackmore het volgende:

[..]

Voor de meeste coins moet je nog op V1 zitten, daar werkt het prima.
Aha, scherp van mezelf. :{
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  vrijdag 23 april 2021 @ 09:00:35 #193
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_199120598
Benieuwd of we doorbreken richting 39.999 :P

koopmomentje komt er aan.
pi_199120630
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 23:19 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik hoef het niet eens op te geven, maar blijkbaar weten ze meteen dat er een iets groter bedrag op mijn rekening gestort is. Hoe weet de belastingdienst dit zo snel?
[..]

Banken moeten tegenwoordig e.e.a. doorgeven maar het verbaast me inderdaad wel. Overigens kunnen crypto's zeker wel als inkomen gerekend worden zoals hier te lezen: https://www.belastingdien(...)content/cryptovaluta

"De handel in cryptovaluta kunt u vergelijken met de handel in gewone valuta zoals de Japanse Yen of de Amerikaanse dollar. U bent aan het beleggen en u speculeert op koerswinst. U hoeft dan de opbrengst van de handel niet aan te geven. Dat is anders als u met extra arbeid, dus bovenop uw beleggingsactiviteiten, vaak extra inkomsten verdient."

Het is wat onduidelijk, maar ik ga er vanuit dat ze daytrading of gewoon dagelijks veel bezig zijn ermee bedoelen. Box 3 is namelijk bedoeld voor spaargeld, beleggingen, tweede woningen e.d. Passief inkomen waar je niet veel tijd aan hoeft te besteden.
Facts don't care about your feelings
  Moderator vrijdag 23 april 2021 @ 09:04:21 #195
18653 crew  D.
pi_199120643
PCS heeft weer kuren

Bij 2 swaps die ie gisteren gewoon goedkeurde, zegt ie bij eentje nu ‘price impact to high’, en bij de ander ‘ Insufficient liquidity for this trade’ :{

Edit: en nu doet ie het wel

[ Bericht 5% gewijzigd door D. op 23-04-2021 09:19:48 ]
pi_199120688
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 09:00 schreef RamboDirk het volgende:
Benieuwd of we doorbreken richting 39.999 :P

koopmomentje komt er aan.
Ik acht dit niet onmogelijk in de komende week.

Goede reminder voor de nieuwkomers dat het niet alleen zonneschijn is.

Daarna kunnen we de reis weer vervolgen.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199120705
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 08:37 schreef Elan het volgende:

[..]

Ik ook niet maar op social media met name YouTube is het wel een beetje de trend zat gisteren in een livestream met 8k mensen om de ATH van ETH te vieren dat was allemaal erg amicaal. 90% van de kanalen is er ook om je zogenaamd te helpen. Terwijl als het om geld en crypto gaat jouw verlies mijn winst is en andersom bij wijze van spreken.
Toen mensen in de kroeg Game of Thrones gingen kijken was het ook over het hoogtepunt :D

BEREN OP DE WEG
What Would Goku Do
pi_199120752
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
pi_199120766
niet dca'en en zo elk dipje oppeuzelen :')
pi_199120807
Ik ga nog wat geld klaar zetten om te kopen.

Iemand hier die op bot trading doet? Zit nu een beetje te spelen met zo'n trading bot


Oef, net nog even gekeken. Onder mijn inleg gegaan vannacht. 30% verlies in 1 week
  vrijdag 23 april 2021 @ 09:23:39 #201
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199120819
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 09:22 schreef Den_Haag het volgende:
Ik ga nog wat geld klaar zetten om te kopen.

Iemand hier die op bot trading doet? Zit nu een beetje te spelen met zo'n trading bot
Nee, over het algemeen probeer ik winst te maken zonder anderen daarbij te naaien.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  vrijdag 23 april 2021 @ 09:23:42 #202
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199120821
Maandenlang groeien de bomen tot in de hemel, en bij een dagje rode cijfers slaat de paniek toe. Vind het stiekem wel een beetje grappig :@ .
Huilen dan.
pi_199120831
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 april 2021 09:18 schreef aTypisch het volgende:
niet dca'en en zo elk dipje oppeuzelen :')
Mijn DCA moment was gister. ;(
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199120845
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 09:24 schreef dimmak het volgende:

[..]

Mijn DCA moment was gister. ;(
ik heb er 3 in de week :+

2 vast, 1 flexibel die ik anders altijd op zondag doe als ik hem niet eerder heb gedaan
pi_199120862
quote:
6s.gif Op vrijdag 23 april 2021 09:25 schreef aTypisch het volgende:

[..]

ik heb er 3 in de week :+

2 vast, 1 flexibel die ik anders altijd op zondag doe als ik hem niet eerder heb gedaan
Baas boven baas.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199120867
quote:
6s.gif Op vrijdag 23 april 2021 09:27 schreef dimmak het volgende:

[..]

Baas boven baas.
kleine bedragen hoor :+
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 23 april 2021 @ 09:32:45 #207
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199120910
@natte_kat wil je de volgende tekst als topic pointer toevoegen? We leven in gekke tijden

quote:
Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand? Praten over zelfmoord helpt en kan anoniem via de chat op www.113.nl of telefonisch op 113 of 0800-0113.
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 23 april 2021 @ 09:33:27 #208
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199120915
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 09:34:17 #209
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199120924
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 april 2021 09:23 schreef Isdatzo het volgende:
Maandenlang groeien de bomen tot in de hemel, en bij een dagje rode cijfers slaat de paniek toe. Vind het stiekem wel een beetje grappig :@ .
Na maandenlange groene kaarsen en meerdere ATHs in n week, kwam er dan eindelijk een einde aan de snelle opmars van Ethereum. In n nacht ging er maarliefst 15% van af, naar een waarde die al 2 dagen niet gezien was ;(

Gister een deel eruit gooien was wel een goede zet.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199120933
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 09:34 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Na maandenlange groene kaarsen en meerdere ATHs in n week, kwam er dan eindelijk een einde aan de snelle opmars van Ethereum. In n nacht ging er maarliefst 15% van af, naar een waarde die al 2 dagen niet gezien was ;(

Gister een deel eruit gooien was wel een goede zet.
Maar dat had je omgezet naar Moonpirate toch? :')
pi_199120939
Waarom lopen de grafieken bij coinmarketcap en Bitvavo niet gelijk?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 09:36:40 #212
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199120948
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 09:35 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Maar dat had je omgezet naar Moonpirate toch? :')
Dat is maar met een fractie van die verkochte Ethers gebeurd.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199120949
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 09:34 schreef Nattekat het volgende:
Gister een deel eruit gooien was wel een goede zet.
Dat deel staat nu denk ik ook rood? :D
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 09:37:42 #214
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199120964
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 09:36 schreef dimmak het volgende:

[..]

Dat deel staat nu denk ik ook rood? :D
Ik reken winsten en verliezen om naar Ethers 14.gif
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199120965
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 09:36 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dat is maar met een fractie van die verkochte Ethers gebeurd.
24h Change
-51.47%

Shitcoins _O_
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 09:39:51 #216
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199120997
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 09:37 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

24h Change
-51.47%

Shitcoins _O_
Over een uurtje of 2 is het plots +10% ofzo door die enorme pieken en dalen :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199120999
quote:
4s.gif Op vrijdag 23 april 2021 09:35 schreef Leonos het volgende:
Waarom lopen de grafieken bij coinmarketcap en Bitvavo niet gelijk?
twee verschillende datasets he

bitvavo is verhandelde prijs daar, coinmarketcap gooit veel stats op 1 hoop

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 23-04-2021 09:40:13 ]
pi_199121007
Op welke prijs zijn jullie van plan om bitcoin te kopen
pi_199121017
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 april 2021 09:40 schreef Medusa666 het volgende:
Op welke prijs zijn jullie van plan om bitcoin te kopen
20k
pi_199121027
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 april 2021 09:40 schreef Medusa666 het volgende:
Op welke prijs zijn jullie van plan om bitcoin te kopen
40-45k
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 09:42:03 #221
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199121029
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 april 2021 09:40 schreef Medusa666 het volgende:
Op welke prijs zijn jullie van plan om bitcoin te kopen
48k
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 23 april 2021 @ 09:43:07 #222
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199121036
200k.
Huilen dan.
pi_199121044
twitter
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 09:45:34 #224
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199121061
Paniekzaaiers :')

Prachtig koopmoment juist.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199121076
Mijn cryptomuntjes duikelen.
Geen idee waarom. Maar ga zo denk ik voor het eerst ook een stukje Bitcoin kopen.
pi_199121167
Hoog kopen en laag verkopen _O_
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  vrijdag 23 april 2021 @ 09:57:25 #228
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199121169
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 09:37 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

24h Change
-51.47%

Shitcoins _O_
Dit zie je echt nooit gebeuren verder.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199121191
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 09:45 schreef Nattekat het volgende:
Paniekzaaiers :')

Prachtig koopmoment juist.
Kooporders worden gezet

Leg dat de vreselijk domme @onlogisch maar eens uit
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 10:00:08 #230
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199121200
Lang geleden dat een inleg in Bitcoin zo slecht uitpakte. Meestal ben ik wat beter in timen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199121203
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:00 schreef Nattekat het volgende:
Lang geleden dat een inleg in Bitcoin zo slecht uitpakte. Meestal ben ik wat beter in timen.
heb je gedaan dan
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 10:03:21 #232
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199121223
quote:
4s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:00 schreef Leonos het volgende:

[..]

heb je gedaan dan
Ik heb woensdag al mijn rekening geplunderd :P

En als mijn loon op tijd was geweest, gisteren nog een keer.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199121235
quote:
9s.gif Op vrijdag 23 april 2021 09:43 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
Dogelord :')_ Maximus
pi_199121306
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:03 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik heb woensdag al mijn rekening geplunderd :P

En als mijn loon op tijd was geweest, gisteren nog een keer.
Ik heb mijn maandelijkse inleg in safemoon gestopt, ook beetje dom :')
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 10:16:13 #235
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199121333
quote:
4s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:14 schreef Leonos het volgende:

[..]

Ik heb mijn maandelijkse inleg in safemoon gestopt, ook beetje dom :')
Was het geen veilige moon?

Ik zit nu wel een beetje te twijfelen; als het nog verder de diepte in gaat, hou ik niks meer over voor m'n airco die ik echt voor het einde van de maand wil kopen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199121345
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:16 schreef Nattekat het volgende:
Was het geen veilige moon?

Gisteravond alles verkocht, kooporder op 30k
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 10:18:22 #237
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199121355
Waarom heb ik eigenlijk volgens alle grafiekjes al 10000% winst op Moonpirate, terwijl ik zeker weet dat die koers geen centimeter van zijn plek is gegaan sinds gisteren?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199121375
Collega heeft 17k in Safemoon gestopt, vanmorgen er 4.5k uitgehaald. _O- _O- _O-

Wat een tering debiel.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  vrijdag 23 april 2021 @ 10:21:07 #239
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199121383
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:18 schreef Nattekat het volgende:
Waarom heb ik eigenlijk volgens alle grafiekjes al 10000% winst op Moonpirate, terwijl ik zeker weet dat die koers geen centimeter van zijn plek is gegaan sinds gisteren?
Hoe lees jij een grafiek?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199121392
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:20 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Collega heeft 17k in Safemoon gestopt, vanmorgen er 4.5k uitgehaald. _O- _O- _O-

Wat een tering debiel.
Het feit dat ik er (tot) 2500x winst op heb gemaakt, betekent al dat anderen er verlies op (gaan) maken.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 10:22:40 #241
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199121395
Ik kan in mijn eentje de hele koers van Moonpirate 95% doen dalen _O_

quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:21 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Hoe lees jij een grafiek?
Ik tel de nullen van de huidige koers.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199121407
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:20 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Collega heeft 17k in Safemoon gestopt, vanmorgen er 4.5k uitgehaald. _O- _O- _O-

Wat een tering debiel.
Laat dan staan :')
  FOK!fotograaf vrijdag 23 april 2021 @ 10:23:47 #243
364681 over_hedge
pi_199121408
Lekker wakker worden zo.
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  vrijdag 23 april 2021 @ 10:23:50 #244
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199121409
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:22 schreef Nattekat het volgende:
Ik kan in mijn eentje de hele koers van Moonpirate 95% doen dalen _O_
[..]

Ik tel de nullen van de huidige koers.
Is dit een act?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 10:24:05 #245
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199121412
1BNB is ook al genoeg om die koers te verdubbelen :')

Heel die pool is leeg.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 23 april 2021 @ 10:24:41 #246
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199121419
Gewoon hodl, wat doet iedereen moeilijk
  vrijdag 23 april 2021 @ 10:26:25 #247
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199121441
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:24 schreef Nattekat het volgende:
1BNB is ook al genoeg om die koers te verdubbelen :')

Heel die pool is leeg.
Totale onzin weer
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199121443
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:24 schreef Nattekat het volgende:
1BNB is ook al genoeg om die koers te verdubbelen :')

Heel die pool is leeg.
Als ik het zo bekijk is MoonPirate een rugpull en is je investering weg.
Edit, timing is alles. Blijkbaar keek ik net op het moment van de verhuizing van de LP.

Bestaat de Telegram Group nog?

[ Bericht 1% gewijzigd door TheFreshPrince op 23-04-2021 10:36:48 ]
pi_199121454
quote:
4s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:23 schreef Leonos het volgende:

[..]

Laat dan staan :')
Precies. Heb er ook niet op gereageerd. :')
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  vrijdag 23 april 2021 @ 10:28:20 #250
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199121457
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:26 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Als ik het zo bekijk is MoonPirate een rugpull en is je investering weg.

Bestaat de Telegram Group nog?
Pancakeswap is de liquidity pool aan het migreren als ik het zo lees.

Er is niks aan de hand.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199121477
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:28 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Pancakeswap is de liquidity pool aan het migreren als ik het zo lees.

Er is niks aan de hand.
Oh, ok, ik had al geswitcht tussen V1 en V2 maar in beide gevallen was de pool leeg.
Kwestie van timing blijkbaar :+
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 10:31:39 #252
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199121494
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:26 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Als ik het zo bekijk is MoonPirate een rugpull en is je investering weg.

Bestaat de Telegram Group nog?
Als dit een rugpull is, dan is het een vrij domme rugpull zo vroeg al.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 23 april 2021 @ 10:31:44 #253
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199121497
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:30 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Oh, ok, ik had al geswitcht tussen V1 en V2 maar in beide gevallen was de pool leeg.
Kwestie van timing blijkbaar :+
Liquidity staat ook duidelijk vast, hoe moeten ze dat ruggen volgens jou?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199121499
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 april 2021 09:18 schreef aTypisch het volgende:
niet dca'en en zo elk dipje oppeuzelen :')
Heb nog eens 1k ETH bijgekocht :)
blablablabla
pi_199121501
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:27 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]

Precies. Heb er ook niet op gereageerd. :')
Maar beter voor mij, krijg ik zijn munten, bedank hem maar.
pi_199121508
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:31 schreef Elan het volgende:

[..]

Heb nog eens 1k ETH bijgekocht :)
1k ETH ja?
pi_199121514
quote:
4s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:32 schreef Leonos het volgende:

[..]

Maar beter voor mij, krijg ik zijn munten, bedank hem maar.
Dat zal ik doen. :)
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199121529
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:31 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Liquidity staat ook duidelijk vast, hoe moeten ze dat ruggen volgens jou?
Er is ook een strategie waarbij je direct na de launch grote hoeveelheden koopt, verspreid over meerdere wallets en dat ineens dumpt. Effect is er niet minder om :+

En heb wel vaker coins gezien waar beweerd was dat de liquidity vast stond maar ze alsnog gerugged werden, blijkbaar toch ergens gerommeld in de code. Weet er te weinig vanaf om het te herkennen maar weet wel dat ik al 3x gerugged ben dit jaar :+
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 10:36:00 #259
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199121545
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:30 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Oh, ok, ik had al geswitcht tussen V1 en V2 maar in beide gevallen was de pool leeg.
Kwestie van timing blijkbaar :+
Hoe werkt zo'n pool eigenlijk? Ik zou er bijvoorbeeld nooit iets aan toe kunnen voegen om de dip te kopen, maar toch is er ergens een aanbod om de prijs omhoog te houden. Als zo'n coin groeit, moet ook het aanbod binnen de pool groeien.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199121552
Salaris kwam op het goede moment deze maand
No bitch to me
  vrijdag 23 april 2021 @ 10:37:27 #261
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_199121569
Hoewel ik ook wat heb, ben ik er wel blij mee, straks wat inkopen!
  vrijdag 23 april 2021 @ 10:37:56 #262
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199121578
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:34 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Er is ook een strategie waarbij je direct na de launch grote hoeveelheden koopt, verspreid over meerdere wallets en dat ineens dumpt. Effect is er niet minder om :+

En heb wel vaker coins gezien waar beweerd was dat de liquidity vast stond maar ze alsnog gerugged werden, blijkbaar toch ergens gerommeld in de code. Weet er te weinig vanaf om het te herkennen maar weet wel dat ik al 3x gerugged ben dit jaar :+
Ik denk niet dat het het een rug is zoals jij beschrijft. Ze hebben genoeg laten zien om vertrouwen te wekken.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199121587
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:32 schreef aTypisch het volgende:

[..]

1k ETH ja?
Classic :@
Nee euro ofc
blablablabla
pi_199121597
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:37 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik denk niet dat het het een rug is zoals jij beschrijft. Ze hebben genoeg laten zien om vertrouwen te wekken.
Ik noem wat opties, ken de coin verder niet :P
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 10:40:11 #265
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199121598
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:34 schreef TheFreshPrince het volgende:
Er is ook een strategie waarbij je direct na de launch grote hoeveelheden koopt, verspreid over meerdere wallets en dat ineens dumpt. Effect is er niet minder om
Poeh, dan neem je wel een risico van jewelste :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199121600
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:30 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Oh, ok, ik had al geswitcht tussen V1 en V2 maar in beide gevallen was de pool leeg.
Kwestie van timing blijkbaar :+
Ouwe FUD-er :D
  vrijdag 23 april 2021 @ 10:41:11 #267
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_199121615
Noen me negatief, maar ik denk echt dat deze week het begin is van een hele lange, diepe dip.

Gelukkig heb ik er geen seconde verstand van dus wees gerust
Laffe huichelaar
  vrijdag 23 april 2021 @ 10:41:34 #268
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199121620
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:39 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Ik noem wat opties, ken de coin verder niet :P
Oh ik dacht dat we op basis van feiten dingen riepen hier. Haha!
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199121622
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:40 schreef blackmore het volgende:

[..]

Ouwe FUD-er :D
Het zou logisch geweest zijn; Nattekat z'n eerste BSC investering een rug pull.
pi_199121632
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:41 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Oh ik dacht dat we op basis van feiten dingen riepen hier. Haha!
Sinds wanneer?
  vrijdag 23 april 2021 @ 10:44:05 #271
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199121663
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:42 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Sinds wanneer?
Ik heb je over Safemoon niks negatiefs horen zeggen.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199121675
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:41 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Het zou logisch geweest zijn; Nattekat z'n eerste BSC investering een rug pull.
True :X _O-
  Moderator vrijdag 23 april 2021 @ 10:44:51 #273
42184 crew  DaMart
pi_199121676
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:41 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Het zou logisch geweest zijn; Nattekat z'n eerste BSC investering een rug pull.
De eerste BSC-investering van @Nattekat heeft Pancakeswap al flink ontregeld :P.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 10:45:56 #274
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199121690
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:41 schreef timmmmm het volgende:
Noen me negatief, maar ik denk echt dat deze week het begin is van een hele lange, diepe dip.

Gelukkig heb ik er geen seconde verstand van dus wees gerust
In 2017-2018 ging het x20 voordat alles binnen een week in elkaar donderde met in n week een halvering. Nu zitten we op x6 op de piek, wat in vergelijking met eerdere pieken niet eens zo'n heel extreme golf is als je vergelijkt met uitbraken in het jaar daarvoor, en zijn we iets meer dan 20% omlaag gegaan in 2 weken, waarvan het grootste deel vannacht.

Nee, hier is niks aan de hand :P
Kleine correctie om de exponentiele groei op te vangen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199121734
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:44 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik heb je over Safemoon niks negatiefs horen zeggen.
Ik heb hier volgens mij letterlijks niets negatiefs over MoonPirate gezegd ;)

Nattekat was zelf degene die begon over het gebrek aan liquiditeit, ik keek bij Pancakeswap V1 & V2 en kwam tot dezelfde conclusie.

99 van de 100 keer betekent dat een rug pull. Ken het project verder niet, was meer een algemene vaststelling.

Ik heb er zelf voor de lulz ook 5 BNB in gestoken maar dat is geen aanbeveling. Je kent het TheFreshPrince effect? ...

  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 10:50:04 #276
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199121760



Niks aan de hand. Correctie voor de push van 30000 naar 55000 in het ergste geval.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 10:51:13 #277
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199121771
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:48 schreef TheFreshPrince het volgende:
Je kent het TheFreshPrince effect? ...
Alles wat je aanraakt gaat moon, tenzij ene Nattekat dezelfde investering doet?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199121786
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:51 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Alles wat je aanraakt gaat moon, tenzij ene Nattekat dezelfde investering doet?
Dat gaan we nu te weten komen :+
  vrijdag 23 april 2021 @ 10:53:48 #279
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199121814
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 10:48 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Ik heb er zelf voor de lulz ook 5 BNB in gestoken maar dat is geen aanbeveling. Je kent het TheFreshPrince effect? ...

[ afbeelding ]
_O_
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  vrijdag 23 april 2021 @ 10:58:34 #280
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_199121886
ETH & BITC voor een mooie prijs ingekocht. *O*
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
  vrijdag 23 april 2021 @ 11:00:23 #281
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199121912
Je begint Trump wel te missen zo. Die zou dit nooit doen.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Moderator vrijdag 23 april 2021 @ 11:09:49 #282
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199122073
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 april 2021 09:59 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Kooporders worden gezet

Leg dat de vreselijk domme @:onlogisch maar eens uit
Weer op 199 sats?

@fathank check deze grap.
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_199122076
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:00 schreef Quotidien het volgende:
Je begint Trump wel te missen zo. Die zou dit nooit doen.
De aanvulling op de tekorten moet toch ergens vandaan komen.
  vrijdag 23 april 2021 @ 11:13:04 #284
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199122116
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:09 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

De aanvulling op de tekorten moet toch ergens vandaan komen.
En wie gaat mijn tekorten nu aanvullen?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199122125
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:13 schreef Quotidien het volgende:

[..]

En wie gaat mijn tekorten nu aanvullen?
Niemand :+
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 23 april 2021 @ 11:15:17 #286
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199122149
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:09 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

De aanvulling op de tekorten moet toch ergens vandaan komen.
Op de gigantische schuld maakt het natuurlijk helemaal geen impact.
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  vrijdag 23 april 2021 @ 11:17:02 #287
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199122175
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:13 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Niemand :+
Amerikaanse president heeft plan tot binnenlands wetsvoorstel, enkel gericht op extreem rijken. Ik als Nederlander ben meteen een vermogen armer. Daar schrik ik van.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 11:17:31 #288
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199122182
Idiote Biden stemmers :N
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199122242
twitter
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199122302
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:17 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Amerikaanse president heeft plan tot binnenlands wetsvoorstel, enkel gericht op extreem rijken. Ik als Nederlander ben meteen een vermogen armer. Daar schrik ik van.
De markt reageert wel vaker (licht) in paniek op gebeurtenissen of politieke besluiten ergens in een buitenland.
pi_199122316
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:15 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Op de gigantische schuld maakt het natuurlijk helemaal geen impact.
Met dat argument kan je iedere maatregel om (het oplopen van) de schuld te verkleinen natuurlijk wegwuiven ;)
pi_199122338
Ik kan er stiekem wel van genieten. Het halve kantoor rekt terwijl ze de laatste weken de wijsneus hebben uitgehangen. :')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199122353
Allemaal naar de getver! Jammer dat de kroegen nog dicht zijn.
  vrijdag 23 april 2021 @ 11:32:45 #294
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_199122368
quote:
6s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:22 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]
Volgens dit ding zou ik in 2027 multi miljonair zijn :')
pi_199122371
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:31 schreef Waterdrinker het volgende:
Allemaal naar de getver! Jammer dat de kroegen nog dicht zijn.
Een beetje pro heeft altijd wat flessen klaar staan voor noodgevallen zoals deze.
Facts don't care about your feelings
pi_199122372
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:32 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

Volgens dit ding zou ik in 2027 multi miljonair zijn :')
Klopt.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 11:34:38 #297
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199122391
Altijd fijn om je voornemen om in de zomer flink uit te cashen en een dip af te wachten wordt bevestigd door een model dat daar helemaal niets van moet hebben en gewoon doormoont :P

Blijven hodlen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 23 april 2021 @ 11:39:34 #298
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199122449
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:17 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Amerikaanse president heeft plan tot binnenlands wetsvoorstel, enkel gericht op extreem rijken. Ik als Nederlander ben meteen een vermogen armer. Daar schrik ik van.
De vraag is natuurlijk of dat de reden is. Want je zou ook kunnen zeggen dat crypto een ideale manier is om vermogen buiten zicht te houden. Met andere woorden: als BTC gisteren en vandaag met 20% gestegen was, hadden ze dat als reden aangegeven voor de stijging!
Het is gewoon ruis en er is niks aan de hand. Het is de koers van nog geen 3 mnd geleden! Met een asset waarvan de waarde op geen enkele wijze objectief is vast te leggen en die feitelijk geheel door speculatie bepaald wordt zul je altijd een extreem hoge mate van volatiliteit hebben. Want wie kan me uitleggen waarom BTC wel $60K en geen $40K of $80K waard zal zijn? Bij andere assets worden ze op een gegeven moment goedkoop tov het risiconiveau, verwachtte rendementen en de rentevoet. Bij BTC is het onmogelijk te zeggen of het op $60K nu goedkoop of duur is.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199122484
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:32 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

Volgens dit ding zou ik in 2027 multi miljonair zijn :')
Als je niet verkoopt is die kans aanwezig ja. :D
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 april 2021 @ 11:44:55 #300
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199122522
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 11:41 schreef dimmak het volgende:

[..]

Als je niet verkoopt is die kans aanwezig ja. :D
We worden allemaal miljonair van al dat gratis rum.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199122536


43k incoming als support rond 48k gebroken wordt.
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')