abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
  woensdag 21 april 2021 @ 23:08:29 #1
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_199105381

Jaa, het komt er weer aan hoor: de Premier League of Darts! Vorig jaar moest de PL midden in maart onderbroken worden door de pandemie waar we inmiddels allen gewend aan zijn geraakt. In september werd de Premier League in een lege zaal afgewerkt waarbij alle speelrondes in dagen na elkaar werden gespeeld, wat uiteindelijk een redelijk intense strijd opleverde voor de bovenste plekken. Er waren ook weer negen contenders, maar dit was niet zo'n groot succes als afgelopen jaar dus laten we het daar niet over hebben. Meervoudig winnaar en titelverdediger van Gerwen eindigde na een giga vormdip op de zesde plek, en de andere titelfavoriet Price eindigde slechts vijfde. Smith, Gurney en Cross eindigden op de onderste drie plekken en speelden nauwelijks een rol van betekenis. De bovenste vier plekken gingen enigszins verrassend naar respectievelijk Durrant, Wright, Aspinall en Anderson, waarbij debutanten Durrant en Aspinall de finale mochten spelen, die gewonnen werd door Durrant. Duzza, die in de reguliere competitie na Taylor en vGerwen als derde speler aller tijden bovenaan was geëindigd, mag dus dit jaar zijn titel gaan verdedigen.

Ook dit jaar wordt het toernooiverloop beīnvloed door de aanhoudende pandemie, zeker als het toernooi wordt gespeeld in het land van de gevreesde Britse mutatie. Gelukkig heeft hun Boris een duidelijke stip aan de horizon gegeven en gaan zij in juni de economie weer volledig open gooien, maar in april zullen de eerste negen speelrondes nog wel zonder publiek gespeeld gaan worden. De tweede fase is nog onduidelijk wat hiermee gedaan gaat worden, ik verwacht wel op zeker dat de finale met publiek gespeeld gaat worden dit jaar.

Wie doen er mee?

Gerwyn Price
Het voelt ergens vreemd aan om van Gerwen niet meer als de nummer 1 van de wereld aan te stippen, maar inmiddels is de ranglijst veranderd en is Price de nieuwe koploper. Gerwyn won afgelopen seizoen de Grand Prix, de World Series of Darts Finals en niet onbelangrijk het WK en is nu de onbetwiste wereldkampioen en aanvoerder van de Order of Merit. Het afgelopen WK kreeg ik ondanks zijn eindwinst toch het idee dat Price niet optimaal gooide, Dolan en Gurney kwamen zelfs tot een beslissende leg tegen hem die Price mocht beginnen, dat maakte in beide partijen het verschil. The Iceman is natuurlijk wel één van de beste spelers van de wereld, alhoewel hij dit nog niet in een Premier League heeft laten zien. Price heeft ook wel toegegeven dat de intensiteit van de toernooivorm hem vaak zwaar valt. Na kansloze degradatie in zijn debuutjaar eindigde hij afgelopen twee seizoenen als vijfde, dit jaar zal Price met niets minder genoegen moeten nemen dan met de eindwinst.

Glen Durrant
Ook titelverdediger van de Premier League is van Gerwen inmiddels niet meer: dat is Glen Durrant. Durrant heeft zich sinds zijn overstap van de BDO twee jaar geleden buitengewoon ontwikkeld en bekroonde dit afgelopen seizoen met een winst in de Premier League. Hij was de eerste speler na Taylor en van Gerwen die bovenaan eindigde in de reguliere competitie, overleefde in de play-offs matchdarts van Anderson en versloeg vervolgens in de finale Aspinall om zijn eerste majorwinst bij te kunnen schrijven. Durrant keert dit jaar uiteraard terug maar de verwachtingen zijn niet bepaald hoog gespannen. Kort na zijn PL-winst kreeg Durrant te maken met het coronavirus en zijn herstel is sindsdien stroef verlopen. In de afgelopen majors kwam dat steeds op een vroege uitschakeling te staan voor Duzza, met vaak lage gemiddeldes. Het is te hopen dat Durrant zijn niveau weet op te krikken anders is hij dit jaar een absolute favoriet om te degraderen.

Michael van Gerwen
Drievoudig wereldkampioen, vijfvoudig Premier League winnaar, en bijna zeven jaar de onbetwiste nummer 1 van de wereld, maar afgelopen jaar veranderde alles. ‘Mighty’ Michael van Gerwen won ‘maar’ twee majors, verloor zijn nummer 1 plek aan Price (en zal dit jaar naar alle verwachting ook ingehaald gaan worden door Peter Wright) en de Premier League werd een debacle. Na maar liefst zeven jaar op een rij in de reguliere competitie bovenaan te eindigen, vertoonde vGerwen vorig jaar een dramatische vorm wat hem op een zesde plek kwam te staan.Ook het WK werd een teleurstelling, na een 0-5 nederlaag in de kwartfinale tegen een ontketende Chisnall. De groene sloopkogel gaat op jacht naar eerherstel, en de Premier League lijkt de ideale plek hiervoor. Net als afgelopen jaar is van Gerwen de enige Nederlander die meedoet aan het toernooi.

Nathan Aspinall
Aspinall heeft de afgelopen jaren onze harten veroverd met zijn fanatisme en liet afgelopen seizoen zien zich te kunnen meten met de grootste spelers, waardoor hij zelfs de finale van de Premier League wist te halen waarin hij tekort kwam. Verder had the Asp echter een matig seizoen. Vaak werd hij al uitgeschakeld in één van de eerste rondes op de ranked majors, met als hoogtepunt maar één kwartfinale op de Grand Slam of Darts. Het WK was ook geen succes, waar Vincent van der Voort te sterk bleek in ronde drie. De gemiddelden van Aspinall zijn nooit laag geweest maar zijn algemene niveau moet wel omhoog om ook dit jaar een kanshebber te zijn voor de play-offs.

Peter Wright
Terwijl vorig jaar zijn jaar had moeten worden als wereldkampioen, veranderde veel door de pandemie. Het begon nog goed met winst op de Masters, maar daarna had Peter Wright die leeft voor het publiek het ontzettend zwaar. Zijn algemene niveau lag over het algemeen hoog, maar in lege zalen had Wright het moeilijk om zich absoluut op te pompen. Hij wist nog wel succes te boeken door het EK te winnen (ook het enige toernooi in de pandemie wat nog met publiek werd gespeeld) maar op het WK wist Gabriel Clemens hem al in de derde ronde in een beslissende leg te verslaan. In de Premier League strandde Wright in de halve finales tegen Aspinall afgelopen seizoen. Ook dit jaar is de verwachting dat Snakebite in de Premier League bovenin zal meespelen maar hij zal dan echt nog een periode zonder publiek het beste uit zichzelf moeten halen.

Gary Anderson
Prijzen wist Gary afgelopen seizoen niet te winnen, maar succes had de Schotsman wel afgelopen halfjaar op de belangrijkste majors. Zijn terugkeer in de Premier League werd afgesloten met een vierde plek en de finales van de World Matchplay en zelfs het WK werden gehaald. Wel moet gezegd worden dat veel van Andersons tegenstanders vaak niet hun hoogste niveau haalden op die toernooien, waardoor Anderson soms zelfs tot zijn eigen verbazing doorstroomde naar de latere fases. In de finales waren respectievelijk vdBergh en Price dan ook veel te sterk. Anderson gooit bij vlagen nog steeds bijzonder goed en is als hij pijnvrij blijft in staat om vrij consistent gemiddelden rond de 100 te halen, wat voor de Premier League uitstekend is. Minimaal een play-off plek zal het doel moeten zijn.

Rob Cross
Cross zal 2020 als dartsjaar snel willen vergeten. Het jaar verliep dramatisch voor Voltage, met vroege uitschakelingen op alle ranked majors. Alleen de World Series of Darts Finals en de World Cup met Michael Smith verliepen nog goed, Cross haalde op beide toernooien een finaleplek, verder was het weinig soeps. Op het WK afgelopen jaar was Dirk van Duijvenbode in de eerste ronde te sterk. De Premier League liep ook niet goed, en in de eerste fase eindigde Cross zelfs onderaan met slechts zes punten, waardoor hij degradeerde. De enige reden dat Cross nog meedoet aan de Premier League is zijn prijzengeld van 2019, waardoor hij nu nog vierde staat op de Order of Merit en dus een vrijstelling krijgt. Cross zal een veel beter jaar moeten draaien, in de Premier League om niet te degraderen en in het reguliere seizoen om geen vrije val te maken naar beneden.

Dimitri van den Bergh
Onze favoriete dansende Belg heeft zijn definitieve doorbraak beleefd in 2020. Hij had een buitengewoon goed seizoen en wist op ontzettend veel majors minimaal de kwartfinale te halen. Terwijl Dimitri zich nog op het nippertje plaatste voor de World Matchplay afgelopen zomer (waar hij debuteerde) wist hij daar Aspinall, Cullen, Lewis, Durrant en Anderson aan de zegekar te binden waardoor hij met zijn eerste major naar huis ging. In het restant van het jaar bleef Dimitri bijzonder goed gooien, met name op de Grand Slam waar James Wade in de halve finale zijn opmars stuitte. Het WK werd echter een teleurstelling voor de Dreammaker, aangezien Chisnall bij de laatste 16 hem met een wereldpartij wist te verschalken. Gemiddeld genomen gooide Dimitri nog steeds bijna al zijn wedstrijden boven de 100, waardoor ik hem normaal gesproken als één van de favorieten voor de play-offs zou beschouwen op zijn Premier League debuut, ware het niet dat Dimitri afgelopen seizoen zijn kruisband scheurde, waar hij onlangs aan is geopereerd. Het is nog maar de vraag in hoeverre Dimitri is hersteld aankomende april als hij zijn debuut mag maken.

Jose de Sousa
Debutant nummer twee is Jose de Sousa. Al langer getipt door de kenners als één van de spelers die wel eens op de ranglijst zou kunnen gaan opklimmen, maar dat het zo snel zou gaan met The Special One had niemand verwacht. De enige Portugees op de Pro Tour verraste iedereen al door een Euro Tour te winnen, maar hij bekroonde een fantastisch seizoen zelfs met winst op de Grand Slam of Darts, waar hij in de finale veel te sterk was voor James Wade. Hierdoor is er ook een plekje vrijgemaakt voor Jose in de Premier League. Het is nog afwachten of Jose zich ook op dit niveau kan meten met de absolute top van het darten, maar ik (net als @DutchSuomiFan1992 ) heb er zeker vertrouwen in dat hij ook hier hoge ogen kan gooien.

Johnny Clayton
Toen de tiende plek na het WK nog niet werd bekendgemaakt werden veel namen genoemd voor die plek. Smith en Gurney die vorig jaar nog meededen aan de Premier League, Chisnall en Bunting die op het WK ijzersterk presteerden, Wade en King die vorig jaar finales haalden op ranked majors, allemaal waardige kandidaten. Uiteindelijk werd gewacht tot na de Masters, waaraan dit jaar acht spelers meer dan normaal mee mochten doen, en Clayton was één van die acht. Met waanzinnig hoge gemiddeldes gooide Clayton het toernooi van zijn leven en zo staat hij na zijn eerste majorwinst (tweede als je de World Cup van vorig jaar meetelt) ineens in de Premier League. Dat was ķķk weer niet de bedoeling eigenlijk, maar goed. Clayton is al jaren een behoorlijke speler op de vloer alhoewel de Welshman nooit echt onze harten heeft gestolen. Hij zal het zwaar gaan krijgen op de Premier League en vermoedelijk al blij zijn als hij de eerste shifting weet te overleven, alhoewel daar met de matige vorm van Cross en Durrant zeker kansen voor liggen.


Speeldagen
De eerste fase spelen we zonder publiek in twee weken tijd. Dat worden weer heerlijke intense weken dus heb er best wel zin in.@:El-Stinho en @:wimderon boycotten normaal gesproken dit toernooi dus verwacht geen denderende activiteit hier.

Het gaat weer een feestje worden.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barįa, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  Forum Admin woensdag 21 april 2021 @ 23:09:03 #2
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199105392
Morgen met Asp-Gando en Dimi-Wade twee in potentie prima potten
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 21 april 2021 @ 23:09:53 #3
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199105406
NOS stagiair is wat te enthousiast geweest ;(

quote:
James Wade speelde tegen Jonny Clayton om lijfsbehoud in de Premier League. En met succes, de Engelsman won overtuigend met 7-2. Dankzij de overwinning van Peter Wright op Glen Durrant (UITSLAG) is een dag voor Judgement Night al duidelijk welke twee spelers het Premier League-veld moeten ruimen. Glenn Durrant werd dinsdagavond al geëlimineerd en na woensdagavond is ook Rob Cross definitief uit het toernooi.
pi_199105446
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 23:09 schreef Frozen-assassin het volgende:
NOS stagiair is wat te enthousiast geweest ;(
[..]

UITSLAG IN JE BROEKJE
  woensdag 21 april 2021 @ 23:24:09 #5
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199105542
Morgen KOERT _O_ _O_

En The Tripod _O_
pi_199105571
Heeft iemand wel eens 0 punten gehaald?
You're Fucking Out, I'm Fucking In
  Moderator / KerstCrewQuizWinner donderdag 22 april 2021 @ 00:11:29 #7
39237 crew  H_T
2733
pi_199105861
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 23:28 schreef KennyPowers het volgende:
Heeft iemand wel eens 0 punten gehaald?
Niet over 9 weken
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  donderdag 22 april 2021 @ 00:54:33 #8
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199105994
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 23:28 schreef KennyPowers het volgende:
Heeft iemand wel eens 0 punten gehaald?
In de nieuwe opzet is Price nog altijd de slechtste degradant met 2 punten, dus nee

Wint Cross morgen, dan is hij met 7 punten overigens ook de best presterende degradant.
Makkelijk derde.
  donderdag 22 april 2021 @ 08:47:57 #9
466281 WismutVeilchen83
Gelderlander is ook schuld!
pi_199107130
OP mag wel aangepast worden. WadeGOD dient een plekje te krijgen!
Je moet dat soort dorpsidioten niet alle ruimte geven.
  donderdag 22 april 2021 @ 20:12:57 #10
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199115287
WE GAAN BEGINNEN HOOR
pi_199115360
You're Fucking Out, I'm Fucking In
pi_199115601
Ah net op tijd voor Keizer's Baard trofee..
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 22 april 2021 @ 20:27:25 #13
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199115622
quote:
Ah ja Newton

Toch wel een toekomstspiegel voor Cross en Durrant
Makkelijk derde.
pi_199115669
Dank u wel dominee Vischschraper.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 22 april 2021 @ 20:30:46 #15
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199115689
Ben overigens oprecht benieuwd of Durrant zich nog gaat herpakken
Makkelijk derde.
pi_199115703
Is iemand hardnekkig aan het vermijden om Maik Kuivenhoven te noemen? :?
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_199115824
zes flesjes water voor tafel 1 graag!
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_199115860
Op naar de nul points
You're Fucking Out, I'm Fucking In
  donderdag 22 april 2021 @ 20:39:17 #19
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199115870
brienenoord staat al klaar
Makkelijk derde.
pi_199115885
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:30 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Ben overigens oprecht benieuwd of Durrant zich nog gaat herpakken
Hij zal wel financieel onafhankelijk zijn inmiddels hoop ik? Dan zou ik lekker de pijltjes aan Maarten geven, aan de wilgen hangen etc.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_199115902
Cross :')
You're Fucking Out, I'm Fucking In
  donderdag 22 april 2021 @ 20:40:32 #22
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199115905
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:39 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
brienenoord staat al klaar
Bruggen zat daar
pi_199115912
Pisvlekken ook.
pi_199115917
CROSS mist de grote EEN _O_ how fitting
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_199115938
Duzza heeft zin in een pint. Die zou het liefst alle pijlen bij Kirk Bevins in zijn voorhoofd parkeren en huilend weg lopen.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 22 april 2021 @ 20:42:52 #26
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199115964
Het is bij Durrant ook zo dat als hij nou de dubbels en tripels wel zou gooien en zijn tegenstander niet dat hij ze dan wel zou winnen he, dan sta je eerste ipv laatste
Makkelijk derde.
  donderdag 22 april 2021 @ 20:43:22 #27
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199115979
Synergie
pi_199115991
Erg jammer.
  donderdag 22 april 2021 @ 20:44:27 #29
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199116004
ALLES OF NIETS

of nou ja een puntje of niets
Makkelijk derde.
pi_199116014
Cross begint slecht.
  donderdag 22 april 2021 @ 20:44:47 #31
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199116015
Wat een Via Dolorosa, Jezus is jaloers.
  donderdag 22 april 2021 @ 20:44:58 #32
489258 Neef_Wuppie
Neef van Luppie en VBL SC user
pi_199116018
Ik kijk vanaf nu ook mee.
pi_199116020
Cross ik haat je
You're Fucking Out, I'm Fucking In
  donderdag 22 april 2021 @ 20:45:12 #34
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199116026
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:44 schreef Zipportal het volgende:
Cross begint slecht.
Heeft op een gelijkspel ingezet
Makkelijk derde.
pi_199116027
Stuur dat Tiahoofd met nul punten naar huis.
  donderdag 22 april 2021 @ 20:45:16 #36
416657 SlechteWoordgrappen
Voormalig keelgrijper A Lewis
pi_199116028
Wat is er met Duzza gebeurd? Nog steeds de weg kwijt na corona?
Ik had toch even het idee, het valt lekker, het valt goed. Ja en daarna, gaan ze zoals altijd bovenaards gooien tegen mij en dan missen ze gewoon niks meer.
  Forum Admin donderdag 22 april 2021 @ 20:45:52 #37
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199116049
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:45 schreef SlechteWoordgrappen het volgende:
Wat is er met Duzza gebeurd? Nog steeds de weg kwijt na corona?
Heeft zover ik weet de negentig gem niet aangetikt

De hele PL
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_199116052
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:44 schreef KennyPowers het volgende:
Cross ik haat je
7 punten halen voor niks.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 22 april 2021 @ 20:46:03 #39
489258 Neef_Wuppie
Neef van Luppie en VBL SC user
pi_199116053
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:45 schreef Zipportal het volgende:
Stuur dat Tiahoofd met nul punten naar huis.
Schande voor de dartsport.
  donderdag 22 april 2021 @ 20:46:48 #40
416657 SlechteWoordgrappen
Voormalig keelgrijper A Lewis
pi_199116071
quote:
80s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:45 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Heeft zover ik weet de negentig gem niet aangetikt

De hele PL
Heeft hij daar nog in een interview oid een reden voor gegeven? Of gewoon slechte vorm?
Ik had toch even het idee, het valt lekker, het valt goed. Ja en daarna, gaan ze zoals altijd bovenaards gooien tegen mij en dan missen ze gewoon niks meer.
pi_199116076
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
pi_199116081
Done deal.
  Forum Admin donderdag 22 april 2021 @ 20:47:14 #43
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199116085
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:46 schreef SlechteWoordgrappen het volgende:

[..]

Heeft hij daar nog in een interview oid een reden voor gegeven? Of gewoon slechte vorm?
Niet dat ik weet

Gewoon slechte vorm vind ik wel een klein understatement
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  donderdag 22 april 2021 @ 20:47:15 #44
489258 Neef_Wuppie
Neef van Luppie en VBL SC user
pi_199116087
*O* *O* *O*
pi_199116088
De nul *O*
Titel inleveren nu
You're Fucking Out, I'm Fucking In
pi_199116099
ik had die laatst drie pijlen in 1 worp gegooid als ik durrant was
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 22 april 2021 @ 20:47:51 #47
416657 SlechteWoordgrappen
Voormalig keelgrijper A Lewis
pi_199116100
quote:
80s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:47 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Niet dat ik weet

Gewoon slechte vorm vind ik wel een klein understatement
Vooruit, hij is in BDO vorm dan
Ik had toch even het idee, het valt lekker, het valt goed. Ja en daarna, gaan ze zoals altijd bovenaards gooien tegen mij en dan missen ze gewoon niks meer.
pi_199116104
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:46 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]

Schande voor de dartsport.
  donderdag 22 april 2021 @ 20:48:07 #49
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199116105
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:46 schreef SlechteWoordgrappen het volgende:

[..]

Heeft hij daar nog in een interview oid een reden voor gegeven? Of gewoon slechte vorm?
Is sinds zijn coronabesmetting vorig jaar helemaal ingezakt
Makkelijk derde.
  donderdag 22 april 2021 @ 20:48:20 #50
419487 Vriezzer
Friendly, but fierce.
pi_199116115
Nou, deze vermoeiende lijdensweg hebben we gehad. Nu gaan we darten.
To survive, is to be victorious!
  donderdag 22 april 2021 @ 20:48:44 #51
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199116124
Durrant al met al net een beetje tekort gekomen dus
Makkelijk derde.
  donderdag 22 april 2021 @ 20:49:12 #52
416657 SlechteWoordgrappen
Voormalig keelgrijper A Lewis
pi_199116136
Hoeveel punten haalde Barney in zn laatste PL jaar? Daar moet ik een beetje aan denken met Durrant
Ik had toch even het idee, het valt lekker, het valt goed. Ja en daarna, gaan ze zoals altijd bovenaards gooien tegen mij en dan missen ze gewoon niks meer.
  donderdag 22 april 2021 @ 20:49:57 #53
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199116150
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:49 schreef SlechteWoordgrappen het volgende:
Hoeveel punten haalde Barney in zn laatste PL jaar? Daar moet ik een beetje aan denken met Durrant
Barney haalde er nog vier (waarvan twee tegen een contender)
Makkelijk derde.
pi_199116162
Hup Clayton.
  donderdag 22 april 2021 @ 20:50:55 #55
419487 Vriezzer
Friendly, but fierce.
pi_199116167
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:49 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Barney haalde er nog vier (waarvan twee tegen een contender)
Was dat Hopp?
To survive, is to be victorious!
  donderdag 22 april 2021 @ 20:50:56 #56
416657 SlechteWoordgrappen
Voormalig keelgrijper A Lewis
pi_199116169
Overigens moet ik mn woorden terugnemen. Clayton verdient het om in de PL te spelen :)
Ik had toch even het idee, het valt lekker, het valt goed. Ja en daarna, gaan ze zoals altijd bovenaards gooien tegen mij en dan missen ze gewoon niks meer.
  donderdag 22 april 2021 @ 20:52:15 #57
489258 Neef_Wuppie
Neef van Luppie en VBL SC user
pi_199116190
Sjos de sos.
  donderdag 22 april 2021 @ 20:52:15 #58
416657 SlechteWoordgrappen
Voormalig keelgrijper A Lewis
pi_199116191
Hopelijk wordt Maijer ooit zo zelfbewust als Koert
Ik had toch even het idee, het valt lekker, het valt goed. Ja en daarna, gaan ze zoals altijd bovenaards gooien tegen mij en dan missen ze gewoon niks meer.
pi_199116195
Joey kleetun
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_199116201
Mute.
pi_199116210
Hij komt amper uit z'n woorden
  donderdag 22 april 2021 @ 20:54:20 #62
489258 Neef_Wuppie
Neef van Luppie en VBL SC user
pi_199116232
Heb bij van Gerwen altijd het idee dat er van die kleine balletjes gehakt uit zijn mond kunnen rollen tijdens het praten.
  donderdag 22 april 2021 @ 20:55:10 #63
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199116255
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:50 schreef Vriezzer het volgende:

[..]

Was dat Hopp?
Yes

Pakte ook een puntje tegen Price en Suljo. Maar het waren vooral die laatste twee potjes in Ahoy tegen Gurney en vGerwen die echt ontluisterend waren
Makkelijk derde.
  Forum Admin donderdag 22 april 2021 @ 20:57:30 #64
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199116301
Hey Koert O+
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_199116321
quote:
80s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:57 schreef Tagliano het volgende:
Hey Koert O+
Wel met Scholten erbij :{ Maar ja dat is nog altijd beter dan Stompé
"Geef me een joint", zei de goudvis, "Dan word ik haai"
pi_199116365
Night 1: 3-7 v Aspinall (87.99)
Night 2: 3-7 v Clayton (88.81)
Night 3: 0-7 v Dimitri (84.42)
Night 4: 2-7 v Anderson (87.90)
Night 5: 3-7 v Wade (87.69)
Night 6: 3-7 v MVG (84.94)
Night 7: 4-7 v Jose (89.32)
Night 8: 1-7 v Wright (79.54)
Night 9: 5-7 v Cross (85.19)

constant genot
You're Fucking Out, I'm Fucking In
  Forum Admin donderdag 22 april 2021 @ 21:01:33 #67
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199116390
quote:
88s.gif Op donderdag 22 april 2021 20:58 schreef Bomenverzameling het volgende:

[..]

Wel met Scholten erbij :{ Maar ja dat is nog altijd beter dan Stompé
Scholten is leuk joh, zeker met Koert
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_199116426
is -39 een record legsaldo? :?

Is gras groen? :@
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 22 april 2021 @ 21:04:13 #69
489258 Neef_Wuppie
Neef van Luppie en VBL SC user
pi_199116439
KOM OP
pi_199116447
sterk begin :+
Cuando haya sol, hay Chufi
Muziek, Music y Musica
Come On
pi_199116451
Erg mooi.
pi_199116461
Troep van de Action.
  donderdag 22 april 2021 @ 21:05:35 #73
416657 SlechteWoordgrappen
Voormalig keelgrijper A Lewis
pi_199116465
SCHULD VAN HET BORD
Ik had toch even het idee, het valt lekker, het valt goed. Ja en daarna, gaan ze zoals altijd bovenaards gooien tegen mij en dan missen ze gewoon niks meer.
pi_199116466
De Metalen Ring Gate :o :'(
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_199116484
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:05 schreef Zipportal het volgende:
Troep van de Action.
Ik vond Pearl Harbord wel de limit _O_ @Kopiko
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Forum Admin donderdag 22 april 2021 @ 21:06:33 #76
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199116490
MvG heb een probleem

Doorgaans vind ik dat wel leuk maar nu twijfel ik
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_199116515
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:00 schreef KennyPowers het volgende:
Night 1: 3-7 v Aspinall (87.99)
Night 2: 3-7 v Clayton (88.81)
Night 3: 0-7 v Dimitri (84.42)
Night 4: 2-7 v Anderson (87.90)
Night 5: 3-7 v Wade (87.69)
Night 6: 3-7 v MVG (84.94)
Night 7: 4-7 v Jose (89.32)
Night 8: 1-7 v Wright (79.54)
Night 9: 5-7 v Cross (85.19)

constant genot
Wow. Dit is de eerste PL avond dat ik inschakel (uitslagen wel voorbij zien komen), maar dat is wel triest voor Durrant. Hoop dat hij er weer bovenop komt.
  donderdag 22 april 2021 @ 21:09:21 #78
416657 SlechteWoordgrappen
Voormalig keelgrijper A Lewis
pi_199116544
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:07 schreef Grifte het volgende:

[..]

Wow. Dit is de eerste PL avond dat ik inschakel (uitslagen wel voorbij zien komen), maar dat is wel triest voor Durrant. Hoop dat hij er weer bovenop komt.
Stel dat RvB werd uitgenodigd voor de PL en hij 9x verloor. Dan had hij zn leven per direct beeindigd
Ik had toch even het idee, het valt lekker, het valt goed. Ja en daarna, gaan ze zoals altijd bovenaards gooien tegen mij en dan missen ze gewoon niks meer.
  donderdag 22 april 2021 @ 21:10:11 #79
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199116555
Minder pasas
pi_199116575
quote:
7s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:09 schreef SlechteWoordgrappen het volgende:

[..]

Stel dat RvB werd uitgenodigd voor de PL en hij 9x verloor. Dan had hij zn leven per direct beeindigd
Dan was er zelfs geen negende wedstrijd gekomen...
"Geef me een joint", zei de goudvis, "Dan word ik haai"
pi_199116582
BWUUUUUUUUUUHHH :(
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_199116641
wat is deze? :?
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_199116653
Hoera.
  donderdag 22 april 2021 @ 21:15:44 #84
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199116662
Mentale gnoom
  Forum Admin donderdag 22 april 2021 @ 21:17:27 #85
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199116698
Van Gerwen dus op niveautje Dur zon beetje
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_199116702
#TeamVlaggetjesvolk wordt hier niet blij van :N
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_199116718
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
pi_199116720
Mag niet gebeuren klaar
You're Fucking Out, I'm Fucking In
  donderdag 22 april 2021 @ 21:19:04 #89
489258 Neef_Wuppie
Neef van Luppie en VBL SC user
pi_199116722
:)
pi_199116723
Dom duimpje galore.
  donderdag 22 april 2021 @ 21:19:12 #91
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_199116724
Maikol is woest.
pi_199116731
hoeveel vrije dagen heb je eigenlijk als beroepsdarter? :?
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 22 april 2021 @ 21:19:37 #93
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_199116734
Errortje in zijn hoofd.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barįa, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  FOK!fotograaf donderdag 22 april 2021 @ 21:19:44 #94
842 Zorro
Z
pi_199116737
Claytonbaas _O_
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Forum Admin donderdag 22 april 2021 @ 21:20:56 #95
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199116762
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:19 schreef Dr_Flash het volgende:
hoeveel vrije dagen heb je eigenlijk als beroepsdarter? :?
Als je een type Wright bent niet zoveel
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  donderdag 22 april 2021 @ 21:21:12 #96
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199116767
Gaviscon maagzuurtabletten speciaal voor de frituurgrootverbruikers hier.
  donderdag 22 april 2021 @ 21:21:32 #97
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199116774
vGerwen gooit echt heel veel belabberde potjes deze PL.
Makkelijk derde.
pi_199116818
Clayton wel echt de angstgegner van Van Gerwen geworden he
Het beste adres voor al uw primeurs!
  donderdag 22 april 2021 @ 21:23:58 #99
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199116821
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:03 schreef Dr_Flash het volgende:
is -39 een record legsaldo? :?

Is gras groen? :@
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:03 schreef Dr_Flash het volgende:
is -39 een record legsaldo? :?

Is gras groen? :@
Nee die heeft Mark Webster nog steeds (wel over 14 potjes)
Makkelijk derde.
  Forum Admin donderdag 22 april 2021 @ 21:24:46 #100
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199116836
Bekijken jullie de wereld al door een oranje bril jongens
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  donderdag 22 april 2021 @ 21:25:27 #101
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199116846
quote:
80s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:06 schreef Tagliano het volgende:
MvG heb een probleem

Doorgaans vind ik dat wel leuk maar nu twijfel ik
Vanwaar de twijfel ... :?
  donderdag 22 april 2021 @ 21:25:28 #102
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199116847
quote:
80s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:24 schreef Tagliano het volgende:
Bekijken jullie de wereld al door een oranje bril jongens
Voor deze reclamespot moet Lee Towers aan de hoogste hijskraan worden opgehangen.
  donderdag 22 april 2021 @ 21:25:46 #103
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199116848
quote:
80s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:24 schreef Tagliano het volgende:
Bekijken jullie de wereld al door een oranje bril jongens
Dinsdag Koningsdag! Uiteraard dus
Makkelijk derde.
pi_199116853
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:25 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Dinsdag Koningsdag! Uiteraard dus
Lekker werken. Voor 2e jaar op rij op koningadag. Vind ik voor 2e jaar niet erg
Het beste adres voor al uw primeurs!
  donderdag 22 april 2021 @ 21:26:28 #105
198720 Coco
dat vind je leuk hč
pi_199116855
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:21 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
vGerwen gooit echt heel veel belabberde potjes deze PL.
Tijdperk is voorbij.
What can change the nature of a man?
  donderdag 22 april 2021 @ 21:27:25 #106
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199116872
Grafstemming in de studio
  donderdag 22 april 2021 @ 21:28:08 #107
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199116889
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:26 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

Lekker werken. Voor 2e jaar op rij op koningadag. Vind ik voor 2e jaar niet erg
Tja festivals gaan niet door natuurlijk

Ga zelf mijn nieuwe tuintje inwijden met een bbq :)
Makkelijk derde.
  donderdag 22 april 2021 @ 21:28:50 #108
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199116895
Zo'n jongen
  donderdag 22 april 2021 @ 21:29:20 #109
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199116905
maggikewoonmzelfkwaluknema
pi_199116924
dan laat je ze vliegen

OK Tripod :')
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  donderdag 22 april 2021 @ 21:31:06 #111
416657 SlechteWoordgrappen
Voormalig keelgrijper A Lewis
pi_199116934
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:30 schreef de_boswachter het volgende:
dan laat je ze vliegen

OK Tripod :')
Toen Scholten ze liet vliegen, smeet hij 51 gemiddeld (tegen Suljovic in 2008)
Ik had toch even het idee, het valt lekker, het valt goed. Ja en daarna, gaan ze zoals altijd bovenaards gooien tegen mij en dan missen ze gewoon niks meer.
  donderdag 22 april 2021 @ 21:32:40 #112
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_199116954
Killersgenot
  Forum Admin donderdag 22 april 2021 @ 21:33:16 #113
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199116962
Dit wordt een erg fijne pot
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  donderdag 22 april 2021 @ 21:34:04 #114
198720 Coco
dat vind je leuk hč
pi_199116987
quote:
80s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:33 schreef Tagliano het volgende:
Dit wordt een erg fijne pot
Hier houd ik je aan.
What can change the nature of a man?
  donderdag 22 april 2021 @ 21:34:33 #115
357045 Grifte
Feijenoord
pi_199116997
Gando _O_
The Asp _O_
  donderdag 22 april 2021 @ 21:34:36 #116
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199117001
quote:
80s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:33 schreef Tagliano het volgende:
Dit wordt een erg fijne pot
Mag godverdomme tijd worden.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 22 april 2021 @ 21:34:52 #117
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199117005
quote:
80s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:33 schreef Tagliano het volgende:
Dit wordt een erg fijne pot
Claudia de Breij kijkt geīnteresseerd op.
  donderdag 22 april 2021 @ 21:36:41 #118
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199117032
Gando heeft al eens met zijn 3e T20 pijl de eerste twee uit het bord getikt
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 22 april 2021 @ 21:37:13 #119
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199117043
Price heeft trouwens weleens 55 met 1 pijl gegooid _O_
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 22 april 2021 @ 21:37:29 #120
489258 Neef_Wuppie
Neef van Luppie en VBL SC user
pi_199117047
Bdo leg van The Asp.
  donderdag 22 april 2021 @ 21:38:21 #121
489258 Neef_Wuppie
Neef van Luppie en VBL SC user
pi_199117058
quote:
3s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:37 schreef Dr_Flash het volgende:
Price heeft trouwens weleens 55 met 1 pijl gegooid _O_
En Raya 230 _O_
  donderdag 22 april 2021 @ 21:38:45 #122
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199117064
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:38 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]

En Raya 230 _O_
Aecht wel! *)
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 22 april 2021 @ 21:38:55 #123
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199117071
quote:
3s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:37 schreef Dr_Flash het volgende:
Price heeft trouwens weleens 55 met 1 pijl gegooid _O_
T18 +1 :?
  Forum Admin donderdag 22 april 2021 @ 21:39:47 #124
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199117085
quote:
5s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:38 schreef Kopiko het volgende:

[..]

T18 +1 :?
T20 en een 5 eruit keilen
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_199117090
Top 100 voor reeks "Premier League of Darts 2021" van 24-12-2020 t/m 22-04-2021

nr / aantal posts / gebruiker
01 273 Dr_Flash
02 184 Tagliano
03 146 GurneyIsBestOke
04 118 AllesKaputt
05 103 Zipportal
06 095 Kopiko
07 089 Frozen-assassin
08 081 Coco
09 064 maxi-mus
10 063 de_boswachter
10 063 Neef_Wuppie
10 063 fetX
13 036 AFCNiels
14 032 Scorpion_17
15 022 H_T
16 018 Poepz0r
17 013 De_Kraam
18 012 SlechteWoordgrappen
18 012 Vriezzer
20 011 Immerdebestebob
20 011 Zorro
22 010 KennyPowers
23 008 scrupuleus
23 008 spleeh
23 008 De-iets-tedikkewielrenner
26 007 Pino112
27 006 DutchSuomiFan1992
28 005 Wereldgozer
29 004 Doevelaer
29 004 T3hTommay
29 004 WismutVeilchen83
32 003 Szura
32 003 Nober
32 003 Bomenverzameling
32 003 Pvt.Webster
32 003 Monolith
32 003 wdn
32 003 El-Stinho
32 003 Anneloos
32 003 The_Undertone
32 003 franklop
42 002 Mani89
42 002 Dven
42 002 Caland
42 002 TweedeKlum
42 002 Grifte
47 001 LordVoldermort
47 001 bechirti
47 001 Marcoss
47 001 Ambrosius
47 001 PSVCL
47 001 K_uit_h
47 001 chufi
  donderdag 22 april 2021 @ 21:40:11 #126
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199117094
quote:
5s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:38 schreef Kopiko het volgende:

[..]

T18 +1 :?
T20 en onderweg een losse 5 eruit tikken
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Forum Admin donderdag 22 april 2021 @ 21:40:43 #127
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199117102
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:39 schreef Zipportal het volgende:
[ afbeelding ] Top 100 voor reeks "Premier League of Darts 2021" van 24-12-2020 t/m 22-04-2021

nr / aantal posts / gebruiker
01 273 Dr_Flash
02 184 Tagliano
03 146 GurneyIsBestOke
04 118 AllesKaputt
05 103 Zipportal
06 095 Kopiko
07 089 Frozen-assassin
08 081 Coco
09 064 maxi-mus
10 063 de_boswachter
10 063 Neef_Wuppie
10 063 fetX
13 036 AFCNiels
14 032 Scorpion_17
15 022 H_T
16 018 Poepz0r
17 013 De_Kraam
18 012 SlechteWoordgrappen
18 012 Vriezzer
20 011 Immerdebestebob
20 011 Zorro
22 010 KennyPowers
23 008 scrupuleus
23 008 spleeh
23 008 De-iets-tedikkewielrenner
26 007 Pino112
27 006 DutchSuomiFan1992
28 005 Wereldgozer
29 004 Doevelaer
29 004 T3hTommay
29 004 WismutVeilchen83
32 003 Szura
32 003 Nober
32 003 Bomenverzameling
32 003 Pvt.Webster
32 003 Monolith
32 003 wdn
32 003 El-Stinho
32 003 Anneloos
32 003 The_Undertone
32 003 franklop
42 002 Mani89
42 002 Dven
42 002 Caland
42 002 TweedeKlum
42 002 Grifte
47 001 LordVoldermort
47 001 bechirti
47 001 Marcoss
47 001 Ambrosius
47 001 PSVCL
47 001 K_uit_h
47 001 chufi
Dus @de_boswachter is een beetje de Durrant van deze reeks?
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  donderdag 22 april 2021 @ 21:40:54 #128
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199117106
quote:
80s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:39 schreef Tagliano het volgende:

[..]

T20 en een 5 eruit keilen
Ah, tuurlijk _O_
  donderdag 22 april 2021 @ 21:42:21 #129
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199117135
quote:
80s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:40 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Dus @:de_boswachter is een beetje de Durrant van deze reeks?
Er zijn 3 Durrants / Durranten
  donderdag 22 april 2021 @ 21:42:30 #130
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199117138
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:39 schreef Zipportal het volgende:
[ afbeelding ] Top 100 voor reeks "Premier League of Darts 2021" van 24-12-2020 t/m 22-04-2021

nr / aantal posts / gebruiker
01 273 Dr_Flash
02 184 Tagliano
03 146 GurneyIsBestOke
04 118 AllesKaputt
05 103 Zipportal
Lolwhut :D :@
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 22 april 2021 @ 21:42:50 #131
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199117146
Hooligan Asp sloopt Kerrie ...
pi_199117150
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:42 schreef AllesKaputt het volgende:

[..]

Er zijn 3 Durrants / Durranten
Nul Nouri's.
  donderdag 22 april 2021 @ 21:43:15 #133
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199117157
Asp on fire ondertussen _O_
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Forum Admin donderdag 22 april 2021 @ 21:43:16 #134
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199117159
Gerrie komt niet opdagen

Erg teleurstellend
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_199117163
quote:
11s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:42 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Lolwhut :D :@
Vlammetjes.
  donderdag 22 april 2021 @ 21:44:01 #136
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199117170
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:43 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Vlammetjes.
Zijn die klootzakjes toch ergens goed voor :P
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 22 april 2021 @ 21:44:09 #137
198720 Coco
dat vind je leuk hč
pi_199117175
quote:
80s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:43 schreef Tagliano het volgende:
Gerrie komt niet opdagen

Erg teleurstellend
Last van zijn rug.
What can change the nature of a man?
  donderdag 22 april 2021 @ 21:44:42 #138
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199117186
terwijl ik hele avonden gewoon oversla :@
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 22 april 2021 @ 21:45:33 #139
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199117201
quote:
11s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:42 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Lolwhut :D :@
@Dr_Flash voelt de DRUK van de Prumjer Liek niet _O_
  donderdag 22 april 2021 @ 21:45:53 #140
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199117205
Maar ja ik zit ook vaak zat in m'n remy hier zonder weerwoord. Dat mogen jullie je wel aanrekenen. HOE kan DRT dit omdraaien????!?!?!?!!!? !! GHAHAHAA slis slis zuurstofgebrek :D ;")
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 22 april 2021 @ 21:46:20 #141
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199117216
quote:
5s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:45 schreef Kopiko het volgende:

[..]

@:dr_flash voelt de DRUK van de Prumjer Liek niet _O_
Nee joh dan moet je echt wat kunnen en zo :{w
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 22 april 2021 @ 21:46:25 #142
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_199117217
quote:
14s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:45 schreef Dr_Flash het volgende:
Maar ja ik zit ook vaak zat in m'n remy hier zonder weerwoord. Dat mogen jullie je wel aanrekenen. HOE kan DRT dit omdraaien????!?!?!?!!!? !! GHAHAHAA slis slis zuurstofgebrek :D ;")
Ik heb amper wat gezien deze week, het kan mij niet echt bekoren.
  donderdag 22 april 2021 @ 21:47:48 #143
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199117238
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:46 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ik heb amper wat gezien deze week, het kan mij niet echt bekoren.
best wat voor te zeggen. Voor wat ik er van gezien heb was het niet al te best. Durrant brandhout. Cross brandhout. GOSSEE de SOSSA die stond te janken omdat ie van Duzza gewonnen had. Het was allemaal niet erg best.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 22 april 2021 @ 21:47:50 #144
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199117240
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:46 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

het kan mij niet echt bekoren.
Hetgeen op zich niet zo vreemd is ...
  donderdag 22 april 2021 @ 21:48:57 #145
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_199117254
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:47 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

best wat voor te zeggen. Voor wat ik er van gezien heb was het niet al te best. Durrant brandhout. Cross brandhout. GOSSEE de SOSSA die stond te janken omdat ie van Duzza gewonnen had. Het was allemaal niet erg best.
Ik vind dit eigenlijk ook wel wat een overkill, elke avond PL.
pi_199117258
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:44 schreef Coco het volgende:

[..]

Last van zijn rug.
pi_199117266
Dit is gespeeld.
  donderdag 22 april 2021 @ 21:50:13 #148
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199117274
einde tijdperk genderson
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_199117280
dat loopje van Anderson altijd als hij verliest of als het niet lukt. Semi lollig willen doen maar het uit laten zien alsof ie in z'n broek heeft gebout.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_199117284
Mooi moment om de tanden te poetsen.
  donderdag 22 april 2021 @ 21:50:42 #151
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199117285
Wacht dat is een heel raar woord. Genderdaughter? :? :@
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 22 april 2021 @ 21:51:14 #152
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199117295
quote:
11s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:50 schreef Dr_Flash het volgende:
Wacht dat is een heel raar woord. Genderdaughter? :? :@
Gary Anderperson
  donderdag 22 april 2021 @ 21:51:25 #153
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199117299
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:50 schreef Zipportal het volgende:
Mooi moment om de tanden te poetsen.
gelukkig komt er nog een bordje ovenfriet uit het crematorium *)
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 22 april 2021 @ 21:52:03 #154
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199117308
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:44 schreef Coco het volgende:

[..]

Last van zijn rug.
VDV kent een revalidatieplan.
  donderdag 22 april 2021 @ 21:55:54 #155
357045 Grifte
Feijenoord
pi_199117358
Aspgod
  Forum Admin donderdag 22 april 2021 @ 21:59:04 #156
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199117411
JAA KUTSCHIMMELZALF
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  donderdag 22 april 2021 @ 21:59:22 #157
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199117414
Behandel vaginale schimmel effectief
  donderdag 22 april 2021 @ 22:04:22 #158
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199117495
quote:
5s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:59 schreef Kopiko het volgende:
Behandel vaginale schimmel effectief
geen problem dat gasbeton niet oplost toch? *O*
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 22 april 2021 @ 22:06:23 #159
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199117522
Oh ja we gaan dartsen. Ik stel voor dat in dit soort partijen Sossa standaard begint op een score random tussen 480 en 540. Maakt toch geen reet uit namelijk *O*
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Forum Admin donderdag 22 april 2021 @ 22:09:45 #160
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199117587
oe
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  donderdag 22 april 2021 @ 22:10:13 #161
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199117599
hoe hoe hoeee
  donderdag 22 april 2021 @ 22:14:45 #162
489258 Neef_Wuppie
Neef van Luppie en VBL SC user
pi_199117683
Afzwaaiers.
  donderdag 22 april 2021 @ 22:15:59 #163
489258 Neef_Wuppie
Neef van Luppie en VBL SC user
pi_199117703
NEGENTJE
  donderdag 22 april 2021 @ 22:16:28 #164
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199117709
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 22:15 schreef Neef_Wuppie het volgende:
NEGENTJE
NOG EEN
  donderdag 22 april 2021 @ 22:16:30 #165
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199117711
piedurwait
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Forum Admin donderdag 22 april 2021 @ 22:22:51 #166
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199117828
zoooooooooooooooooo
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  donderdag 22 april 2021 @ 22:23:58 #167
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199117850
Wright checkt het gewicht van zijn opponent _O_
  donderdag 22 april 2021 @ 22:30:27 #168
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199117945
Nee precies andersom professor zjak
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 22 april 2021 @ 22:30:52 #169
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199117955
sukkels
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 22 april 2021 @ 22:34:35 #170
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199118017
Gossé _O_
  donderdag 22 april 2021 @ 22:34:58 #171
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199118020
NEGERTJE
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 22 april 2021 @ 22:41:33 #172
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199118117
Verrassend: Wright openbaart dat-ie een aanpassing aan zijn materiaal heeft gedaan.
pi_199118130
quote:
80s.gif Op donderdag 22 april 2021 21:59 schreef Tagliano het volgende:
JAA KUTSCHIMMELZALF
Herhalingsgevaar 1/5
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  donderdag 22 april 2021 @ 22:44:15 #174
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199118169
Legsaldo Gando is NOG slechter dan dat van Cross. 48-52 vs 49-52
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 22 april 2021 @ 22:44:41 #175
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199118175
Otrium - klinkt wel als een soort kutschimmelzalf.
  donderdag 22 april 2021 @ 22:45:31 #176
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199118186
Adidas maakt plastic van plastic en daarna is het ineens geen plastic meer. En iedereen gelooft het.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 22 april 2021 @ 22:47:05 #177
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199118206
#teamWade
  donderdag 22 april 2021 @ 22:47:41 #178
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199118218
tijd voor ome fles om te gaan pitten :W
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 22 april 2021 @ 22:47:42 #179
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199118219
Blubberdansje
  donderdag 22 april 2021 @ 23:08:44 #180
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199118494
Godverdedomme wat een finish
Makkelijk derde.
  donderdag 22 april 2021 @ 23:13:40 #181
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_199118557
James peurt er nog een puntje uit.
  donderdag 22 april 2021 @ 23:13:45 #182
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199118559
Classic Wade _O_
  vrijdag 23 april 2021 @ 15:50:39 #184
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199125406
Fixtures for Unibet Premier League Nights 10-16 will be confirmed Wednesday April 28 on pdc.tv and the PDC's social media channels.
  vrijdag 23 april 2021 @ 15:55:16 #185
466281 WismutVeilchen83
Gelderlander is ook schuld!
pi_199125478
WadeGod met echt een topweek :)
Je moet dat soort dorpsidioten niet alle ruimte geven.
pi_199126838
https://www.nu.nl/sport-o(...)dan-gebeurt-dit.html
Nummer 1 t/m 9 staan nog dicht bij elkaar. Alles kan nog gebeuren volgens nu.nl _O-
  vrijdag 23 april 2021 @ 18:32:48 #187
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199127156
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 april 2021 18:06 schreef spleeh het volgende:
https://www.nu.nl/sport-o(...)dan-gebeurt-dit.html
Nummer 1 t/m 9 staan nog dicht bij elkaar. Alles kan nog gebeuren volgens nu.nl _O-
Nooit journalist worden als je ergens wat vanaf weet. Dan ben je af :P _O-
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_199220387
Premier League ontvangt voor het eerst dit jaar publiek bij dartstoernooi

https://www.nu.nl/darts/6(...)j-dartstoernooi.html

Erg mooi

quote:
@El-Stinho en @wimderon boycotten normaal gesproken dit toernooi dus verwacht geen denderende activiteit hier.

Het gaat weer een feestje worden.
pi_199236510
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 april 2021 15:53 schreef Zipportal het volgende:
Premier League ontvangt voor het eerst dit jaar publiek bij dartstoernooi

https://www.nu.nl/darts/6(...)j-dartstoernooi.html

Erg mooi
[..]

quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:04 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Bij darts is een Super League tenminste wel gewoon leuk :)

@:el-stinho @:wimderon @:yannickdv
Bedankt voor de mentions mannen!

Ik heb het regelmatig als behang aangehad. Dat Jelle Klaasen wéér dikker geworden is en Koos een nieuw montuur, dat hem niet staat, heeft genomen is mij het meeste bijgebleven van de Premier League tot dusver.
  maandag 3 mei 2021 @ 19:06:37 #190
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199265043
Woensdag gaan we verder met:
Jonny Clayton – James Wade
José de Sousa – Gary Anderson
Dimitri Van den Bergh – Michael van Gerwen
Peter Wright – Nathan Aspinall

Daarna ook nog speelrondes op donderdag en vrijdag *O*
  woensdag 5 mei 2021 @ 12:27:22 #191
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_199287438
twitter
  woensdag 5 mei 2021 @ 20:00:42 #192
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199293339
KOERT _O_
  woensdag 5 mei 2021 @ 20:03:00 #193
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199293395
quote:
5s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:00 schreef Kopiko het volgende:
KOERT _O_
EN VINNIE :r
  woensdag 5 mei 2021 @ 20:09:20 #194
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199293491
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:03 schreef AllesKaputt het volgende:

[..]

EN VINNIE :r
Ja ... dat heft elkaar behoorlijk op -O-
  woensdag 5 mei 2021 @ 20:12:35 #195
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199293538
Er vormen nogal wat rimpels op nek van Vinny

Flubbernek
  woensdag 5 mei 2021 @ 20:18:40 #196
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199293629
THE MACHINE *O*
  woensdag 5 mei 2021 @ 20:19:13 #197
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199293638
#TEAMMACHINE
  Forum Admin woensdag 5 mei 2021 @ 20:21:33 #198
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199293667
Clayton Wade

Tja
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 5 mei 2021 @ 20:22:51 #199
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199293677
Classic Wade _O_
pi_199293801
OH HANS GEEF MIJ DAT VACCINNNNN
  Forum Admin woensdag 5 mei 2021 @ 20:34:27 #201
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199293829
quote:
9s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:31 schreef Poepz0r het volgende:
OH HANS GEEF MIJ DAT VACCINNNNN
Hey poepie

Hoe gaat het ouwe reus
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 5 mei 2021 @ 20:35:20 #202
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199293839
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:22 schreef Frozen-assassin het volgende:
Classic Wade _O_
En dat gáát maar door _O_
  woensdag 5 mei 2021 @ 20:35:44 #203
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199293843
Gewoon 100% Nummerbordgod
pi_199293852
quote:
80s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:34 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Hey poepie

Hoe gaat het ouwe reus
Goed ouwe dibbes. Vrijdag echo van Poep Junior god.
  woensdag 5 mei 2021 @ 20:37:45 #205
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_199293861
Goednavond.
  Forum Admin woensdag 5 mei 2021 @ 20:38:39 #206
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199293876
quote:
9s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:36 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Goed ouwe dibbes. Vrijdag echo van Poep Junior god.
Gefeliciteerd hoor

Poepie junior man
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_199293880
quote:
9s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:36 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Goed ouwe dibbes. Vrijdag echo van Poep Junior god.
Uiteraard heb ik al een slabbertje laten maken met de tekst GEKOLONISEERD _O_
  woensdag 5 mei 2021 @ 20:41:05 #208
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_199293903
quote:
9s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:36 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Goed ouwe dibbes. Vrijdag echo van Poep Junior god.
Van harte ouwe reus!
  woensdag 5 mei 2021 @ 20:41:06 #209
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199293904
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:37 schreef maxi-mus het volgende:
Goednavond.
nav'd max!
pi_199293916
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:41 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Van harte ouwe reus!
Dankjewel ouwe sturmbahnfuhrer _O_
  woensdag 5 mei 2021 @ 20:53:06 #211
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199294094
quote:
9s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:41 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Dankjewel ouwe sturmbahnfuhrer _O_
Sturmbannführer }:|
pi_199294101
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:53 schreef AllesKaputt het volgende:

[..]

Sturmbannführer }:|
Allo kartoffelsalad
  Forum Admin woensdag 5 mei 2021 @ 20:58:25 #213
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199294172
Darts met publiek _O_
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 5 mei 2021 @ 20:59:31 #214
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199294193
Ah we zijn weer begonnen *O*
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  woensdag 5 mei 2021 @ 20:59:32 #215
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_199294195
quote:
80s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:58 schreef Tagliano het volgende:
Darts met publiek _O_
Opkomstgenot.
  woensdag 5 mei 2021 @ 20:59:58 #216
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199294200
115 gemiddeld koekoek
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_199294217
Die pijlen van Anderson :')
  Forum Admin woensdag 5 mei 2021 @ 21:01:52 #218
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199294240
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 20:59 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Opkomstgenot.
En dronken geblaat hopelijk
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:02:23 #219
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199294250
GOSSÉ!!! _O_
pi_199294254
quote:
5s.gif Op woensdag 5 mei 2021 21:02 schreef Kopiko het volgende:
GOSSÉ!!! _O_
Hartjegenot
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:05:09 #221
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199294289
Sossa gaat lekker _O_
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:06:57 #222
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199294316
Gerrie wordt tot pulp gemalen.
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:07:00 #223
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_199294318
Gerrie wordt afgeschminkt.
  Forum Admin woensdag 5 mei 2021 @ 21:07:20 #224
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199294324
Dit wordt vroeg naar bed, we zijn al op de helft joh

Bijna dan
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:12:37 #225
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199294386
quote:
80s.gif Op woensdag 5 mei 2021 21:07 schreef Tagliano het volgende:
Dit wordt vroeg naar bed, we zijn al op de helft joh

Bijna dan
* Dr_Flash vindt dit leuk.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:14:14 #226
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199294414
Maar dan moet ik niet te lang wachten met de Airfrituurerij :o
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Forum Admin woensdag 5 mei 2021 @ 21:15:05 #227
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199294436
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 21:14 schreef Dr_Flash het volgende:
Maar dan moet ik niet te lang wachten met de Airfrituurerij :o
Gerrie helpt je een handje
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:17:33 #228
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199294469
hehe daar is eindelijk het punt. Had al klaar moeten zijn :P
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:27:50 #229
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199294614
interview in onvervalst Vlijmens incoming. Can't wait.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_199294637
wat een dikzak is die Vinnie toch. In december weer zaniken dat het te 'warm' is in Ellie Pellie. Droeftoeter.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_199294679
Welke Fin kan goed voetbaldarten?

Ngolo Kantele.
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:32:59 #232
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199294708
Zo zo, het is zowaar verstaanbaar.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:33:29 #233
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199294712
hij was inderdaad alweer aan het verdedigen zonder dat hij eigenlijk een lastige vraag gekregen had :')
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:35:53 #234
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199294744
Zou MVG ook eens een dansje doen :? #dtv
pi_199294777
quote:
5s.gif Op woensdag 5 mei 2021 21:35 schreef Kopiko het volgende:
Zou MVG ook eens een dansje doen :? #dtv
Misschien als ik een liedje voor hem maak?
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:38:31 #236
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199294792
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 21:37 schreef DutchSuomiFan1992 het volgende:

[..]

Misschien als ik een liedje voor hem maak?
Ik ben geneigd te zeggen: DOEN! ^O^
pi_199294795
quote:
5s.gif Op woensdag 5 mei 2021 21:38 schreef Kopiko het volgende:

[..]

Ik ben geneigd te zeggen: DOEN! ^O^
Ik sta zelf niet te springen om dat te doen.
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:39:46 #238
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199294808
BREEKgenot
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:41:11 #239
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199294832
Dimi is bang.
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:45:37 #240
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199294903
4-0. MvG heeftontdekt dat de premmeliek er toe doet.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:47:19 #241
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199294933
wtf gebeurt hier man
Makkelijk derde.
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:47:38 #242
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199294940
He koekoek lol

Karrel in rouwstemming
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:48:01 #243
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199294947
Classic MVG.
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:48:06 #244
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_199294950
Maikol staat enorm te schroeien.
pi_199294962
Heeft MvG de mental coach van Barney ingehuurd?
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:49:09 #246
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199294965
Wordt echt vroeg naar bed zo *O*
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:49:16 #247
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199294967
106 met 1 kans op dubbel lol
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:50:48 #248
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199294989
geen whitewash. Ook weer afgevinkt
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:51:43 #249
55835 ZaZoe
The spice of life
pi_199295001
Het kakt alweer in bij MVG
Ook gullie kunt de groeten uit Brabant krijgen!
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:52:27 #250
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199295007
Definitieve einde tijdperk
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:52:38 #251
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199295009
vGerwen is er weer klaar mee
Makkelijk derde.
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:54:08 #252
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199295031
cumbekaids
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_199295046
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 21:52 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
vGerwen is er weer klaar mee
Och.
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:55:23 #254
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_199295054
Nu is Dimi er klaar mee
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:57:26 #255
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_199295079
Klompvoeted.
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:57:28 #256
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199295080
8-3, netjes.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:57:47 #257
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199295084
ook goed voor legsaldo dit
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:57:53 #258
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199295086
Morgen gooit vGerwen weer 85 gemiddeld
Makkelijk derde.
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:58:05 #259
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199295090
Maikol vreet graag metromannetjes op.
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:58:22 #260
55835 ZaZoe
The spice of life
pi_199295097
Doet ie toch weer goed
Ook gullie kunt de groeten uit Brabant krijgen!
  woensdag 5 mei 2021 @ 21:59:57 #261
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199295114
Morgen vroeg op strijders :W
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_199295240
vroeg naar bed, lekker man
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_199295244
quote:
14s.gif Op woensdag 5 mei 2021 21:59 schreef Dr_Flash het volgende:
Morgen vroeg op strijders :W
wat moet je doen dan
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_199295250
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 21:57 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Morgen gooit vGerwen weer 85 gemiddeld
Heeeeeee GIBO! Hoe issie met jou dan?
  Forum Admin woensdag 5 mei 2021 @ 22:08:14 #265
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199295251
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:07 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

wat moet je doen dan
Airfryer vast opwarmen verwacht ik
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_199295263
Koert z'n wallen lijken bijna een balzak
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  woensdag 5 mei 2021 @ 22:10:51 #267
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199295296
quote:
80s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:08 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Airfryer vast opwarmen verwacht ik
https://www.airfryertotaal.nl/recepten/ontbijt-en-lunch/
pi_199295307
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:09 schreef de_boswachter het volgende:
Koert z'n wallen lijken bijna een balzak
Hopelijk lijken z'n ballen niet op een walzak. Geen idee wat een walzak is trouwens.
  woensdag 5 mei 2021 @ 22:13:02 #269
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199295331
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:08 schreef DutchSuomiFan1992 het volgende:

[..]

Heeeeeee GIBO! Hoe issie met jou dan?
Prima hoor makker! Beetje zijn gangetje. Vandaag weer eens een terrasje gedaan, voor het eerst sinds ze weer open zijn. En bij jou?
Makkelijk derde.
pi_199295384
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:13 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Prima hoor makker! Beetje zijn gangetje. Vandaag weer eens een terrasje gedaan, voor het eerst sinds ze weer open zijn. En bij jou?
Goed hoor! Deze autist doet niet aan terrasjes. Wel aan liedjes zingen voor The Darts Referee en naar de Ronde van de Algarve kijken. Heb vandaag de 501 volgers aangetikt op Twitter. Uiteraard was er daarna een grapjas die mij ontvolgde.
pi_199295405
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:11 schreef DutchSuomiFan1992 het volgende:

[..]

Hopelijk lijken z'n ballen niet op een walzak. Geen idee wat een walzak is trouwens.
er staat balzak schele
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_199295428
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:16 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

er staat balzak schele
Dat zag ik wel hoor.
pi_199295484
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:18 schreef DutchSuomiFan1992 het volgende:

[..]

Dat zag ik wel hoor.
OK. Verder is dit een warm bad uiteraard.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_199295502
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:21 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

OK. Verder is dit een warm bad uiteraard.
Ik zit nooit in bad dus dat neem ik dan maar van je aan.
pi_199295518
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:22 schreef DutchSuomiFan1992 het volgende:

[..]

Ik zit nooit in bad dus dat neem ik dan maar van je aan.
Ik pak altijd als optie bubbelbadje erbij. Kost je paar tientjes extra maar dan heb je ook wel wat.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_199295549
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:23 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Ik pak altijd als optie bubbelbadje erbij. Kost je paar tientjes extra maar dan heb je ook wel wat.
Ik hou het wel bij het bubbelbad van Def P. Nou ja, het liedje dan hč. Ik hoef niet zo nodig in bad met Def P.
  Forum Admin woensdag 5 mei 2021 @ 22:34:03 #277
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199295676
RRRRRRRRRRRRATATATATATATA
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 5 mei 2021 @ 22:38:48 #278
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199295750
Jammer, nar _O-
  woensdag 5 mei 2021 @ 22:43:51 #279
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_199295832
We zwaaien naar de hofnar.
pi_199295933
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:43 schreef maxi-mus het volgende:
We zwaaien naar de hofnar.
En we zwaaien met z'n allen naar de nar. En we zwaaien met z'n allen naar de nar. En we zwaaien met z'n allen, we zwaaien met z'n allen, we zwaaien met z'n allen naar de nar.
  donderdag 6 mei 2021 @ 07:21:34 #281
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199297702
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 22:07 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

wat moet je doen dan
Werken.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 6 mei 2021 @ 07:49:53 #282
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199297850
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 07:21 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Werken.
Iedereen werkt
Hamers en sikkels
Terwijl in paradepas
De wacht wordt gewisseld
pi_199303434
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 07:21 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Werken.
Voor je geld ole oleeeeeeeee.
pi_199303955
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 07:21 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Werken.
triest
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  donderdag 6 mei 2021 @ 18:53:27 #285
447558 De_Kraam
Altijd tegen mij
pi_199304997
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 07:21 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Werken.
  donderdag 6 mei 2021 @ 19:59:27 #286
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199305967
De kijkcijfers van RTLZ gaan weer door het plafond vanavond.
  donderdag 6 mei 2021 @ 20:02:06 #287
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199306009
O nee toch niet
  donderdag 6 mei 2021 @ 20:05:02 #288
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199306060
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 19:59 schreef AllesKaputt het volgende:
De kijkcijfers van RTLZ gaan weer door het plafond vanavond.
Ik vond Hardcore Pawn al angstvallig ver uitlopen ...
  donderdag 6 mei 2021 @ 20:08:14 #289
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_199306113
Dimi Mania _O_
  donderdag 6 mei 2021 @ 20:08:37 #290
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199306116
Jammer Dimi, de komende 2 decennia zijn voor Remco.
  donderdag 6 mei 2021 @ 20:09:11 #291
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199306127
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 07:49 schreef AllesKaputt het volgende:

[..]

Iedereen werkt
Hamers en sikkels
Terwijl in paradepas
De wacht wordt gewisseld
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 16:31 schreef DutchSuomiFan1992 het volgende:

[..]

Voor je geld ole oleeeeeeeee.
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 17:20 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

triest
quote:
Warm bad ditdat O+
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_199306136
Dit kan niet.
  donderdag 6 mei 2021 @ 20:09:52 #293
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199306143
Ook dat
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 6 mei 2021 @ 20:10:14 #294
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_199306153
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:09 schreef Doevelaer het volgende:
Dit kan niet.
Bommen op Antwerpen bitte
  donderdag 6 mei 2021 @ 20:10:51 #295
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199306171
Dimi donuts. Voor het echte darterspostuur *O*
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 6 mei 2021 @ 20:15:03 #296
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_199306226
Bij dat liedje moest ik even weglopen

Kansloos
Makkelijk derde.
  donderdag 6 mei 2021 @ 20:15:09 #297
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199306231
JUDGEMENT NIGHT *O*
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 6 mei 2021 @ 20:15:38 #298
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199306238
4 gelijke spelen hebben we DIT JAAR nog gehad zjak
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Forum Admin donderdag 6 mei 2021 @ 20:16:58 #299
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_199306254
DESTINY IS CALLING MEEEE
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  donderdag 6 mei 2021 @ 20:17:15 #300
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_199306260
Russ wordt emo van dat schijtnummer van Hakim
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  donderdag 6 mei 2021 @ 20:17:57 #301
489258 Neef_Wuppie
Neef van Luppie en VBL SC user
pi_199306273
Ik schakel nu pas in. Het bord lekt?
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')