abonnement Unibet Coolblue
  zondag 29 augustus 2021 @ 21:10:45 #201
113373 doeka
Pompiedomtiedom
pi_201132186
quote:
0s.gif Op zondag 29 augustus 2021 20:58 schreef Ole het volgende:

[..]
echt een superlul!! Kan helemaal geen pianospelen, daarvoor zit iemand letterlijk achter de gordijnen. Uit eerste hand en hij heeft nog paar 1000 euro tegoed.
Haha, is dat echt? Bizar!

Dan zet ik naast de 10 punten op Marco B. ook nog 5 punten in op Jeroen van den B. w/
But till then tramps like us baby we were born to run
But till then tramps like us baby we were born to run
  Moderator / Miss SHO zondag 29 augustus 2021 @ 21:15:21 #202
22592 crew  Ole
pi_201132292
quote:
0s.gif Op zondag 29 augustus 2021 21:10 schreef doeka het volgende:

[..]
Haha, is dat echt? Bizar!

Dan zet ik naast de 10 punten op Marco B. ook nog 5 punten in op Jeroen van den B. w/
nogmaals uit eerste hand. Superlul is het!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_201150263
quote:
Man Wendy van Dijk belachelijk gemaakt op tv: ‘DJ Errie? Vet!’

Erland Galjaard (54), de man van Wendy van Dijk, blijft maar geplaagd worden met zijn structurele midlifecrisis. De voormalig RTL 4-baas werd gisteren op de hak genomen in Promenade.

Jarenlang vormden Erland Galjaard en Wendy van Dijk het machtige keizerspaar van RTL. Zat je in het weekend niet bij hen aan de keukentafel? Dan kon je een programma wel schudden. Allerlei vriendjes en vriendinnetjes kregen mooie baantjes toegeschoven, zoals Evelyn Struik, Ronald Molendijk en Thijs Römer.

DJ Errie
Het koppel was in hun RTL-tijd berucht vanwege hun chagrijnige houding jegens andere media; iedereen in medialand kent nog wel de legendarische beelden van de kauwgomkauwende Erland en Wendy bij het Televizier-gala. Tegenwoordig zitten ze met z’n tweetjes bij Talpa en krijgen ze veel minder negatieve publiciteit te verwerken.

Erland doet televisie nu een beetje on the side, naast zijn échte passie: dj’tje spelen met Ronald Molendijk. Dat hij gek is op hun muziek, steekt DJ Errie niet onder stoelen of banken. Tijdens elk autoritje filmt hij hoe hij loopt te headbangen op zijn eigen plaatjes en als hij dan zijn auto parkeert, zet hij het snel op Instagram.

Baseballpetje
Lekker headbangen met een baseballpetje op terwijl je in de camera kijkt: het schreeuwt van voor naar achter midlifecrisis. En daar heeft de satirische talkshow Promenade nu zijn tanden in gezet.

Promenade-ster Henry van Loon bracht hem in de aflevering van gisteren ter sprake toen het over Wendy ging. “DJ Errie. Erland van de Galjaard, de vriend van Wendy van Dijk, is ook dj. Hij maakt zijn eigen muziek met zijn eigen beats en daar gaat hij vervolgens ook zelf naar luisteren.”

Presentator Diederik Ebbinge: “Vet.” Henry: “Ja, supervet!” Ton Kas: “Ja, vet, heel vet.”

‘Lekker hoor liefje’
Vervolgens kreeg de kijker minutenlang een headbangende Erland Galjaard te zien. De kijker kreeg plaatsvervangende schaamte, Wendy zat vermoedelijk mee te bangen op haar bank. “Lekker hoor liefje!!”, schrijft de presentatrice altijd onder Erlands headbangende Insta-filmpjes.

Wendy vindt Erland een top-dj. Hij draaide ook na de Televizier-Ring-winst van de Meilandjes. “Mijn man Erland heeft gedraaid voor het feestje wat achteraf werd gehouden voor de Meilandjes en alle mensen eromheen van SBS en hij zei: ‘De sfeer was zó goed, iedereen was echt dolblij en dolgelukkig'”, zei ze toen.
  donderdag 2 september 2021 @ 10:10:49 #204
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_201178774
De weinig passievolle daad van Dennis Schouten & Famke Louise.

https://www.mediacourant.(...)pt-met-famke-louise/

:{ :|W
pi_201179173
https://www.mediacourant.(...)ef-haar-geen-podium/

quote:
Caroline wordt veel te veel op het schild gehesen door Eva, vindt Maarten van Rossem. Hij doet zijn beklag op Twitter.
Van Rossem heeft helemaal geen Twitter. :')
pi_201179347
quote:
1s.gif Op donderdag 2 september 2021 10:39 schreef Tourniquet het volgende:
https://www.mediacourant.(...)ef-haar-geen-podium/
[..]
Van Rossem heeft helemaal geen Twitter. :')
Deze denk ik: https://twitter.com/maartenpodcast/with_replies
pi_201179493
quote:
Ja:
twitter


Geen idee wie die tweets plaatst, maar Van Rossem heeft in zijn eigen podcast pas nog gezegd dat hij geen Twitter heeft.
pi_201179860
quote:
0s.gif Op donderdag 2 september 2021 11:05 schreef Tourniquet het volgende:

[..]
Ja:
[ twitter ]

Geen idee wie die tweets plaatst, maar Van Rossem heeft in zijn eigen podcast pas nog gezegd dat hij geen Twitter heeft.
ze klinken wel als Rossem.
pi_201179959
quote:
0s.gif Op donderdag 2 september 2021 11:33 schreef Aanmodderfakker het volgende:

[..]
ze klinken wel als Rossem.
Ik heb het gevonden, hij zegt het in de podcast:
(op 19:40)

Maar het is niet zo dat Maarten zelf die tweets zit te typen. :P
  zondag 5 september 2021 @ 09:43:27 #210
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_201221689
https://www.mediacourant.(...)oppen-slecht-format/

Een kritiekloze kwijlshow in Wendy Van Dijk-achtige sferen, dus?

Nou had ik al niet het idee veel naar Johnnny's nieuwe talkshow te gaan kijken, maar dit soort aankondigingen maken het er niet beter op.
  maandag 6 september 2021 @ 09:40:00 #211
77692 BVO
Uitgesproken.
pi_201236985
La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
  maandag 6 september 2021 @ 11:57:35 #212
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_201238440
Oma heeft een hobby. Kleindochter is niet blij.

https://www.mediacourant.(...)zin-in-op-instagram/
pi_201240564
quote:
Genot even helemaal voor de luie fans:

quote:
Shownieuws haalt wit voetje: ‘Sarah van Soelen is zó wijs!’

Shownieuws probeert een wit voetje te halen bij de Hazesjes. De showrubriek deelt namelijk een slijmdouche uit aan Sarah van Soelen, de nieuwste vriendin van André Hazes jr. “Ze is zó wijs!”

André Hazes jr. en Sarah van Soelen© Instagram
Sarah van Soelen is op Instagram een beetje dertien in een dozijn: het zoveelste meisje dat elke dag wulps in een ander outfitje poseert en al die oppervlakkigheid probeert te maskeren door er ‘diepzinnige’ teksten bij te plaatsen. Zoals zaterdag: “Always go with the choice that scares you the most, because that’s the one that is going to help you grow 💪🏽”

Wijze Sarah

Een ontzettend inspirerende tekst, die op Google maar liefst 46,7 miljoen zoekresultaten oplevert. Geleende inspiratie dus. Toch is haar liefje André Hazes jr. er he-le-maal van ondersteboven. Hij verslikte zich tijdens het lezen bijna in zijn eiwitreep: “Wauw”, plaatst hij onder Sarahs post.

Dat André zo reageert is nog redelijk voorspelbaar, maar ook bij Shownieuws gaan ze er echt volledig in mee. ‘Sarah van Soelen maakt indruk met wijze uitspraak’, kopt de showrubriek bloedserieus. Sarah wijsheid toedichten omdat ze ergens op Pinterest een inspirerend zinnetje heeft gevonden. Wie draait daar in vredesnaam de weekenddienst?

‘Het komt binnen’

Shownieuws doet alsof het hele land op zijn kop staat door deze geleende levensles van Sarah. “In de reacties valt bijna alleen maar te lezen dat het bericht binnenkomt. ‘Precies dit schat’, ‘zooo’ en ‘zo is dat lieverd’ staat er bijvoorbeeld.”

In de reacties die Sarah zélf modereert ja. Tjongejongejonge. Shownieuws vervolgt: “Een van die gemaakte keuzes die Sarah omschrijft zou hun koophuis kunnen zijn. De influencer en de zanger hebben samen in Rotterdam een huis gekocht.”

Een appartement kopen met het geld van je vader: de keuzes waar Sarah voor staat zijn inderdaad niet te overzien.


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 06-09-2021 14:55:54 ]
pi_201240776
quote:
Connie Witteman tergt kleindochter: tegen zin in op Instagram

Connie Witteman begint zich steeds meer te verliezen in haar Instagram-verslaving. Zelfs haar eigen kleindochter heeft er nu last van: die is dit weekend tegen haar zin in gefilmd door oma.

Het lijkt wel alsof het hele leven van Connie Witteman inmiddels om Instagram draait. Van vroeg tot laat gooit ze alles wat ze doet op internet. Nadat ze het zaterdagavond laat had gemaakt op de verjaardag van Martien Meiland, werd ze zondagochtend verwacht bij de eerste paardrijwedstrijd van haar kleindochter Soraya.

‘Geweldige’ oma
Helaas voor Soraya gebruikt oma privéaangelegenheden nu echter ook al voor de beeldvorming. Het lijkt voor Connie namelijk belangrijker om aan haar Instagram-volgers te laten zien dat ze de geweldige oma uithangt dan dat ze er daadwerkelijk is voor haar kleindochter.

Het begint al in de auto: “Ze zei: ‘Mimi, je moet echt komen hoor!’ Naar de andere kant van het land… Ik zei: ‘Tuurlijk kom ik!’ Nou, vannacht waren we natuurlijk pas om 4.00 uur ofzo thuis en om 6.00 uur moest ik er natuurlijk uit om nog even te sporten, dus vandaar dat ik mijn zonnebril op heb.”

Hand voor gezicht
Eenmaal aangekomen ‘op het platteland’ stopt Connie niet meer met filmen. Van het parkeren tot het uitstappen tot het naar haar kleindochter toe lopen: alles wordt van minuut tot minuut vastgelegd. Als ze op een gegeven moment bij dochter Constanza en kleindochter Soraya aankomt, maakt Soraya héél duidelijk dat ze niet gefilmd wil worden.

Soraya slaat namelijk direct een hand voor haar gezicht. Een nogal duidelijk teken dat Soraya dit een privémoment vindt en ze niet gebruikt wil worden om Connie’s 87.000 Instagram-volgers te voeren.

Gemene opmerking
Connie heeft echter lak aan Soraya en blijft doorfilmen. Tegen Constanza maakt ze vervolgens een gemene opmerking: “Oh kijk eens even, hé! Mama is ook even je haar even helemaal aan het doen. Heb je je eigen haar niet gedaan? Hahahaha. Nee, hè? Als je kind er maar goed uitziet.”

Vervolgens klimt Soraya op het paard. Ze heeft dan nog geen woord gezegd tegen haar continu filmende oma. “Ja, nou, daar gaat ze hoor. Hooo. Ben je zenuwachtig? Soraya?”

Kont
Tja, Soraya antwoordt niet. Logisch ook als je oma je zo gebruikt voor Instagram-doeleinden. Connie geprikkeld: “Nee, ik krijg amper een woord van je… Lekker een tijd in de auto gezeten en nou draait ze d’r kont naar me toe. Hallo! Hahahaha.”

Wat is dit voor raar bullygedrag? Het zal je oma maar wezen.
pi_201248329
quote:
Ferry Doedens denkt aan OnlyFans-exit: ‘Maar het loopt nog prima’

Ferry Doedens denkt eraan om over een paar maanden te stoppen met zijn vieze filmpjes op OnlyFans, vertelt hij in een SS-uniform aan RTL Boulevard. “Maar voor nu loopt het nog prima.”

De rukkende ex-soapieFerry Doedens heeft eindelijk weer eens een andere rol te pakken dan de wc-rol die hij nodig heeft na de opnames van zijn pikante OnlyFans-filmpjes. Hij is binnenkort namelijk te zien in een educatieve oorlogsfilm. Op de set stond hij gisteren een team van RTL Boulevard te woord.

Twee werelden
Gehuld in een SS-pak vertelt Ferry dat hij erg blij is dat er nog iemand is die hem een normale acteerklus aanbiedt. “Als je het bekijkt dan zijn het twee totaal verschillende werelden, dus ik probeer het wel los te koppelen inderdaad. Én mijn platform én gewoon dat ik nog gewoon speel.”

Hij is de makers van de oorlogsfilm heel erg dankbaar. “Ze zeggen ook gewoon: ‘Oké, Ferry, je hebt dat, maar we kunnen het ook nog los zien van elkaar.’ Daar ben ik heel erg blij mee. Natuurlijk ben ik daar wel een tijdje onzeker over geweest, maar blijkbaar kan het dus wel.”

Sjor-exit
Ferry denkt er af en toe aan om weer te stoppen met zijn online gesjor. “Ik heb natuurlijk mijn OnlyFans-account nog. Misschien dat ik daar ook wel mee wil gaan stoppen over een paar maanden. Dan heb ik dat ook nog een keer gedaan een jaar. Dat weet ik nog niet. Voor nu loopt het nog prima.”

Hij gaat er eens goed over nadenken. “Er is in de afgelopen tijd wel veel gebeurd, dus ik heb ook wel bewust wat meer rust genomen. Misschien wil ik dit jaar nog wat meer gaan reizen. Dat heb ik een heel lange tijd niet kunnen doen en ik denk dat het goed is om mezelf te herontdekken.”

Vriend
Tot slot vraagt RTL Boulevard ook nog naar zijn vermeende nieuwe vriend. “Ik moet zeggen dat ik net zo verrast was als de rest van Nederland (zelfoverschattingsalert, red.). Nee, ik was een jongen aan het zien waar ik het leuk mee heb gehad, maar ik heb geen relatie met deze jongen.”

Het bericht komt bij Shownieuws vandaan. “Ik ben nooit gebeld en mijn manager heeft ook niets bevestigd. We hebben gewoon contact met elkaar, hij woont in Italië en is daar heel erg druk mee. We hebben geen relatie, nee.”
:D
  donderdag 9 september 2021 @ 20:42:07 #216
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_201283934
https://www.mediacourant.(...)keihard-aangevallen/

quote:
Jankende Roos

Roos: “Zo’n vrouw die zelden thuis huilt (niet omdat ze niet wil maar omdat t niet lukt) die bij een medisch specialist aan wie ze haar gezondheidsklachten helder wil uitleggen binnen 30 seconden zit te janken mét veel snot. Zo’n vrouw ben ik dus. (En de arts was n begripvolle engel ❤) .”

Dat is tegen het zere been van journaliste Ingeborg Beugel, correspondent in Griekenland. “En waarom moeten wij dit weten?”, sneert ze vanaf haar bezemsteel.
Haha.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 9 september 2021 @ 20:47:24 #217
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201284032
quote:
Tering en dat is dan journalist
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_201285592
quote:
1s.gif Op donderdag 9 september 2021 20:47 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Tering en dat is dan journalist
Beugel :D heeft wel eens dronken bij P&W aan tafel gezeten.
  vrijdag 10 september 2021 @ 08:56:36 #219
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
  vrijdag 10 september 2021 @ 09:09:16 #220
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_201288489
quote:
86s.gif Op vrijdag 10 september 2021 08:56 schreef Haaibaaike het volgende:
Jan Roos 😠👎
Nee, Schlikker.
  vrijdag 10 september 2021 @ 12:21:38 #221
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_201290988
Oh Roos. Ik dacht dat jullie Jan bedoelde. Sorrie😳.
  Trouwste user 2022 zaterdag 11 september 2021 @ 12:27:07 #223
7889 tong80
Spleenheup
pi_201305774
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_201337835
https://www.mediacourant.(...)liever-fiona-hering/

quote:
Het is nou niet bepaald de meest geliefde deskundige van RTL Boulevard: modedametje Nikkie Plessen. Eigenlijk is zij een beetje de verpersoonlijking van gebakken lucht, maar mede vanwege haar innige vriendschap met RTL-baas Sven Sauvé is ze niet van de buis af te slaan. Leuk voor Nikkie, minder voor de kijker.
O+

En kijk ook even naar de poll.
pi_201354794
quote:
Linda de Mol raadt föhn van 400 euro aan: ‘Is het echt waard’

Linda de Mol spiegelt de lezeressen van haar tijdschrift consequent een lifestyle voor die de meesten zich helemaal niet kunnen veroorloven. Ditmaal oreert ze over haar föhn van 400 euro.

Het luxemerk Dyson verkoopt een föhn die maar liefst 400 euro kost, maar volgens Linda de Mol moet iedereen die gaan halen. Ze prijst het apparaat aan bij haar lezers in de nieuwste editie van de LINDA.loves. Volgens de SBS 6-ster is de haardroger het bedrag ‘echt waard’.

Föhn van 400 euro
Een gemiddelde föhn kost een paar tientjes. Wat rechtvaardigt het bedrag van 400 euro? “Hij maakt zo weinig herrie dat je’s ochtends je haar kunt droogblazen zonder je geliefde wakker te maken.”

Ah, dat is handig in het kasteel van Linda, waar je eerst een ochtendmarathon moet lopen om überhaupt bij de badkamer te geraken.


Voor de meeste lezeressen van Linda is 400 euro voor een föhn een rib uit het lijft en dat weet ze zelf ook wel. Waarom ze hem toch aanprijst? Nou, niet geheel toevallig staat er een paar pagina’s verderop een paginagrote advertentie van de föhn. Tot zover haar ‘belangeloze’ tip.

Overhemd van 300 euro
Linda loopt graag te pochen met de dure producten die ze koopt, want het volgende wat ze aanprijst is een overhemd van 300 euro. Daar betalen veel gezinnen de maandelijkse kosten van de gezinsauto van.

De tv-koningin: “Ik zeg het maar meteen: de overhemden van Rika Studio’s zijn hartstikke prijzig, maar zie het als een investering waar je nog jaren plezier van hebt. Geweldige kwaliteit, perfect gesneden. Ik heb een lichtroze maar ze hebben ook de mooiste andere kleuren.”

Collageen
Tot slot raadt Linda haar lezeressen ook nog aan om voor 40 euro per maand aan de collageendrankjes te gaan. “Ik was aanvankelijk een beetje cynisch: helpt collageenpoeder echt je huid te verstevigen? Jazeker, ik ben om. Inmiddels zit de halve redactie aan de collageen dankzij mijn enthousiaste verhalen.
pi_201355298
quote:
0s.gif Op maandag 13 september 2021 12:28 schreef Aanmodderfakker het volgende:
mede vanwege haar innige vriendschap met RTL-baas Sven Sauvé
https://www.mediacourant.(...)tijdens-cyberaanval/

Sven Sauvé, de grote baas van RTL, oogst behoorlijk wat kritiek binnen de eigen organisatie. Hij is namelijk tijdens de schadelijkste cyberaanval in de geschiedenis van het bedrijf vertrokken naar Ibiza.

RTL Nederland wordt sinds donderdagochtend getroffen door een verlammende ransomware-aanval, die nog steeds niet volledig is afgewend. Samen met securitypartners zijn medewerkers van RTL het hele weekend in touw geweest om de schade te beperken. En directeur Sven Sauvé? Die vertrok in een privéjet naar Ibiza.

Er heerst binnen RTL flink wat ergernis over dit tripje van Sven, vooral omdat het zo wordt uitgevent op de socials. "Hoe gepast is het dat RTL-bobo Sven 'Glamourland' Sauvé dit weekend met besties Nikkie Plessen en Fred van Leer in een privéjet naar Ibiza vliegt om te ontspannen, terwijl heel RTL Nederland op zijn gat ligt vanwege een aanval van hackers?", zegt een insider.
  dinsdag 14 september 2021 @ 16:54:29 #227
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_201355643
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 september 2021 15:47 schreef Aanmodderfakker het volgende:

[..]

Je moet wel heel debiel zijn om in dat al +30 jaar durende 'normale buurvrouw'-toneelstuk van haar te trappen.
  Tettenkoning woensdag 15 september 2021 @ 07:09:32 #228
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_201363728
quote:
Collageen
Tot slot raadt Linda haar lezeressen ook nog aan om voor 40 euro per maand aan de collageendrankjes te gaan. “Ik was aanvankelijk een beetje cynisch: helpt collageenpoeder echt je huid te verstevigen? Jazeker, ik ben om. Inmiddels zit de halve redactie aan de collageen dankzij mijn enthousiaste verhalen.
Oh, noemen ze botox en fillers tegenwoordig zo :')
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
pi_201364959
quote:
10s.gif Op woensdag 15 september 2021 07:09 schreef Nine. het volgende:

[..]
Oh, noemen ze botox en fillers tegenwoordig zo :')
Jlo noemt het olijfolie :P
pi_201365986
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 september 2021 16:29 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
https://www.mediacourant.(...)tijdens-cyberaanval/

Sven Sauvé, de grote baas van RTL, oogst behoorlijk wat kritiek binnen de eigen organisatie. Hij is namelijk tijdens de schadelijkste cyberaanval in de geschiedenis van het bedrijf vertrokken naar Ibiza.

RTL Nederland wordt sinds donderdagochtend getroffen door een verlammende ransomware-aanval, die nog steeds niet volledig is afgewend. Samen met securitypartners zijn medewerkers van RTL het hele weekend in touw geweest om de schade te beperken. En directeur Sven Sauvé? Die vertrok in een privéjet naar Ibiza.

Er heerst binnen RTL flink wat ergernis over dit tripje van Sven, vooral omdat het zo wordt uitgevent op de socials. "Hoe gepast is het dat RTL-bobo Sven 'Glamourland' Sauvé dit weekend met besties Nikkie Plessen en Fred van Leer in een privéjet naar Ibiza vliegt om te ontspannen, terwijl heel RTL Nederland op zijn gat ligt vanwege een aanval van hackers?", zegt een insider.

Ik denk eerlijk gezegd dat ze die Sven liever kwijt dan rijk zijn tijdens zo’n hack. Wat snapt die man daar nou van? Veel te technisch een hij lijkt me gewoon telefonisch bereikbaar indien nodig.
pi_201366149
quote:
0s.gif Op woensdag 15 september 2021 10:04 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Ik denk eerlijk gezegd dat ze die Sven liever kwijt dan rijk zijn tijdens zo’n hack. Wat snapt die man daar nou van? Veel te technisch een hij lijkt me gewoon telefonisch bereikbaar indien nodig.
't Is inderdaad volstrekt logisch dat de kapitein het schip verlaat onmiddellijk na een aanvaring.
pi_201366208
quote:
0s.gif Op woensdag 15 september 2021 10:13 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
't Is inderdaad volstrekt logisch dat de kapitein het schip verlaat onmiddellijk na een aanvaring.
Zoiets loopt alleen maar in de weg, zolang de ic manager en de technisch manager er maar zijn.
pi_201366371
quote:
0s.gif Op woensdag 15 september 2021 10:17 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Zoiets loopt alleen maar in de weg, zolang de ic manager en de technisch manager er maar zijn.
Captain speaking: de directie heb je wel degelijk nodig, omdat er vaak ingrijpende beslissingen op dat niveau genomen moeten worden. Dat kan idd wel gewoon telefonisch.

Maar misschien had die kerel iets minder moeten instagrammen over zn pleziertripje
pi_201366447
quote:
0s.gif Op woensdag 15 september 2021 10:28 schreef totebel het volgende:

[..]
Captain speaking: de directie heb je wel degelijk nodig, omdat er vaak ingrijpende beslissingen op dat niveau genomen moeten worden. Dat kan idd wel gewoon telefonisch.

Maar misschien had die kerel iets minder moeten instagrammen over zn pleziertripje
Aangezien Nikkie Plessen en Fred van Leer twee RTL-gezichten zijn zou ik als grote baas sowieso niet zo te koop lopen met vriendschappen met werknemers, zorgt alleen maar voor wrevel. We kennen ook nog de innige verbanden tussen Erland en Ronald Molendijk die ineens overal bij RTL en nu bij SBS opduikt :')
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_201366613
quote:
0s.gif Op woensdag 15 september 2021 10:33 schreef TheVulture het volgende:

[..]
Aangezien Nikkie Plessen en Fred van Leer twee RTL-gezichten zijn zou ik als grote baas sowieso niet zo te koop lopen met vriendschappen met werknemers, zorgt alleen maar voor wrevel. We kennen ook nog de innige verbanden tussen Erland en Ronald Molendijk die ineens overal bij RTL en nu bij SBS opduikt :')
Dat ben ik helemaal met je eens. Nikkei is sowieso een vriendschap die ik persoonlijk niet bepaald iets vind om trots op te zijn.
  woensdag 15 september 2021 @ 10:49:25 #236
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_201366680
Een vriendschap met Nikkie brengt je wel in kringen met belangrijk/zichzelf belangrijk vindend (of iig goed in de slappe was zittend) volk, maar of het je geestelijk wat oplevert - inderdaad. :+
  donderdag 16 september 2021 @ 11:33:16 #237
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_201382139
Losse handjes. Dat had ik nou niet achter Rogier (die van Frank) gezocht.

https://www.mediacourant.(...)agen-na-rtl-transfer

_O-
pi_201384365
https://www.mediacourant.(...)enorme-zakkenvuller/

quote:
Albert Verlinde heeft juist jarenlang zónder principes zijn zakken gevuld. Hij verdiende bij RTL Boulevard maar liefst 900.000 euro per jaar.
leuke sneer op het einde O+
pi_201384446
Die polls onderaan ook zijn altijd hilarisch
pi_201384451
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 14:22 schreef JaapKroket het volgende:
Die polls onderaan ook zijn altijd hilarisch
Eens. Goeie score voor Aspiraat ook. :')
pi_201486786
https://www.mediacourant.(...)zekere-controlfreak/

Serieus? Los van de inhoud wat zijn dit voor pubers van rtl die appen? Je weet toch dat het gepubliceerd kan worden? Durft men elkaar niet te bellen?

Past helemaal in mijn vooroordeel van millenials niet meer durven te bellen.
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 24 september 2021 @ 16:45:29 #242
335263 freaky40
pi_201499800
Die polls daar mogen het woord poll niet eens dragen. Keuzes van lik me vestje. Altijd maar 2 keuzes, zelden tot nooit een 3e keuze. Zo maak je natuurlijk geen polls. Bovendien zijn ze nooit representatief en je kunt de uitslag hierdoor zo voorspellen, alleen al door de vraagstelling. De optie om de reactie mogelijkheid uit te zetten en er polls voor in de plaats te zetten is een slechte beslissing. Doe het dan goed, of anders niet.
En dan heb ik het niet eens van het kinderlijke trollerige niveau van de vraagstelling.
Allemaal cabaretteketet!
pi_201499886
Oei, iemand is niet de doelgroep.
Go hard or go home
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 24 september 2021 @ 17:14:18 #244
335263 freaky40
pi_201500209
Hoe bedoeld u?
Allemaal cabaretteketet!
  dinsdag 28 september 2021 @ 10:39:25 #245
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_201549516
Twee valse kijvende wijven (waaronder Glennis Grace):

https://www.mediacourant.(...)emiere-getto-tokkie/

https://www.mediacourant.(...)ook-tegen-personeel/

_O-

Stephanie Tency ken ik niet goed, maar van haar Instagram-account verschijnen de ijsbloemen al bijna op m'n scherm. Lijkt me een harde tante. --> https://www.instagram.com/stephanietency/
  Miss 200.000.000! dinsdag 28 september 2021 @ 11:18:52 #246
367000 roos94
pi_201549903
Het dagelijkse flutitem van Nikkie Plessen in RTL Boulevard ging gisteren over korte rokjes. Dat schijnt weer helemaal hot te zijn. Heel fijn voor Nikkie, want die heeft sowieso niets in de kast hangen wat haar knieën bedekt. Het korte rokje is by far haar favoriete kledingstuk.

Nikkie vindt het heel comfortabel. “Dit is eigenlijk mijn joggingbroek. Zo zit ik op de bank, zo breng ik de kinderen naar school, zo doe ik het huiswerk, zo kook ik. Nee, dát kan ik niet… Nee, ik hou van het minirokje, dus ik vind het heel leuk dat we die benen weer een beetje mogen laten shinen.”

Collega Bridget Maasland onthult daarop dat ze Nikkie vaak heeft uitgelachen: “Daar hebben we jou natuurlijk best eens om uitgelachen als je dan weer over het Leidseplein ging in de sneeuw met die hakken en een kort rokje, maar dat is nu wel echt de bedoelingen, hè? De benen moeten bloot?”

Nikkie lachend: “Ja, de benen moeten bloot.”

Presentator Luuk Ikink: “Voel jij jezelf beter als je een kort rokje aanhebt? Ben je dan meer jezelf? Ik voel me nu wel geoorloofd om het te vragen.”

Nikkie: “Ja, nu mogen jullie alles vragen! Ik moet wel zeggen: ik ben natuurlijk heel klein. Ik ben eigenlijk 1 meter 10. Maar doordat ik het wat korter maak, zijn de benen ook wat langer, dus in die zin hou ik ervan. Ik hou gewoon van korte rokjes. Ik sla hem soms ook nog twee keer om aan de bovenkant.”

Bridget lachend: “Je hebt hier heel vaak in alleen een riem gezeten.”

Ongelooflijk maar waar: hier keken gisteren 822.000 mensen naar.
pi_201552338
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 september 2021 10:39 schreef Eightyone het volgende:
Twee valse kijvende wijven (waaronder Glennis Grace):

https://www.mediacourant.(...)emiere-getto-tokkie/

https://www.mediacourant.(...)ook-tegen-personeel/

_O-

Stephanie Tency ken ik niet goed, maar van haar Instagram-account verschijnen de ijsbloemen al bijna op m'n scherm. Lijkt me een harde tante. --> https://www.instagram.com/stephanietency/
Ik vind ze eigenlijk alletwee vreselijk ordinair. Die tirade was nu ook niet bepaald charmant te noemen.
pi_201567093
Giel de Winter(wie?) keihard gesloopt. _O_ _O_ _O_

quote:
Giel de Winter woest om weigering Mark Rutte: ‘Ik ben gebruikt!’
Giel de Winter kan het maar geen plekje geven dat Mark Rutte zijn uitnodiging om mee te doen aan Het Jachtseizoen heeft afgeslagen. Hij blijkt daar dus echt helemaal woest over te zijn.

Vlak voor de verkiezingen gaf Mark Rutte, net zoals alle politici, heel erg veel interviews. Shownieuws mocht ook een paar vragen stellen en wilde bijvoorbeeld weten aan welk programma de premier graag eens mee zou doen. “StukTV, Jachtseizoen, dat zou ik erg leuk vinden om een keer aan mee te doen”, antwoordde de VVD-premier.

Rutte weigert Giel
Jachtseizoen-presentator Giel de Winter nodigde Rutte uit, maar die heeft de uitnodiging vanzelfsprekend afgeslagen. Hij heeft op dit moment immers wel wat beters te doen dan door straten en over pleinen te rennen om uit de handen van Giel en zijn collega’s te blijven.

Je zou zeggen dat Giel daar gezien de omstandigheden wel begrip voor heeft, maar de presentator geeft zelfoverschatting voor de zoveelste keer een gezicht. Hij vindt het een grove schande dat de premier hem heeft geweigerd.

Giel helemaal boos
Giel blijkt echt serieus over de zeik te zijn. “Rutte heeft het bij mij verpest. Het spijt me. Als jij mij hebt gebruikt voor een verkiezingspraatje, dan mag je van mij opsodemieteren. Dat meen ik serieus.”

De presentator van een middelmatig bekeken programmaatje op SBS 6 roept dat de premier kan ‘opsodemieteren’ omdat hij niet mee wil doen aan zijn show. Tja… “Als jij dat durft te zeggen op camera en je krijgt dan het aanbod… Ik snap dat hij druk is, maar zeg het dan niet, want je weet dat als je dat zegt, dat je een aanbod krijgt.”

Kort door de bocht
Albert Verlinde vindt het een beetje triest van zijn Talpa-collega. “Ik vind het wel een beetje kort door de bocht hoor. Dat ik denk: jongen, kom op, alsof er niets gebeurd is de afgelopen maanden dan Het Jachtseizoen. We zitten middenin een crisis.”

“Mensen zouden toch boos zijn geworden als hij deze opnames gedaan had? Dan had iedereen gezegd: ‘Heeft hij niets anders te doen?”

Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_201713828
Heel artikel is een pareltje.

https://www.mediacourant.(...)aak-nog-even-poepen/

quote:
Chantal Janzen gaat vlak voor tv-opnames vaak nog even poepen
Chantal Janzen gaat vlak voor haar tv-opnames vaak nog even naar het toilet om te poepen. Ze doet dat zó structureel dat haar opnameleider inmiddels weet hoe lang ze dan precies weg is.

Veel BN’ers zijn vlak voor hun uitzending vaak erg zenuwachtig, waardoor het van binnen allemaal begint te borrelen. Van Catherine Keyl is bijvoorbeeld bekend dat ze echt het hele riool onderspoot voordat haar programma begon. Sterker nog: vanwege die diarree-aanvallen ging ze zelfs weg bij Omroep MAX.

Chantals poepcyclus
Aan de andere kant zijn er ook sterren die juist spontaan obstipatie krijgen op hun werk. Zo kan Linda de Mol op de studiovloer van Talpa absolúút niet poepen. En dan heb je ook nog sterren die alleen kunnen poepen als ze wat afleiding hebben: Guus Meeuwis vindt het bijvoorbeeld heerlijk om dan even rond te hangen op Funda.

Nu geeft ook Chantal Janzen meer informatie vrij over haar poepcyclus. De RTL 4-ster gaat meestal even lekker persen als ze bíjna aan haar opnames begint, onthult ze. Het is eigenlijk een beetje onderdeel geworden van haar studioritueel.

‘Even kakken!’
Chantal doet haar ontboezeming op Instagram. Ze beschrijft hier een gesprek met haar opnameleider Mark Kriek. “Ik voor opname: ‘Ik moet nog effe kakken, maar dat kan snel hoor.’ De opnameleider: ‘Ja, dat weet ik.'”

Dat haar opnameleider inmiddels weet dat ze snel kan poepen, vindt Chantal ietwat zorgwekkend. “Als je opnameleider je kak-duur al weet, weet je dat je al lang samenwerkt.”

BN’ers poepen ook
Zo’n tien jaar geleden onthulde Chantal voor het eerst dat BN’ers ook gewoon poepen. Ze haalde daarmee mensen uit hun droom die graag een relatie zouden willen met een ster. “Ik denk dat je nooit alleen maar van iemand kan houden als artiest, want diegene is dat niet 24/7”, legde ze toen uit.

“Als je dan alleen maar van iemand houdt omdat hij een groot artiest is… Die zit toch gewoon naast je te poepen in de badkamer op de wc. Dan denk je niet: nou, daar zit-ie hoor!”

Ondergescheten
Er is overigens een tijd geweest dat Chantal absoluut niet durfde te poepen, namelijk na haar bevalling. “Ik durfde vlak na de bevalling niet te kakken. Ik durfde gewoon niet te kakken. Ik zei ook tegen die vrouw: ‘Ik ga nooit meer kakken.’ Ik was doodsbang dat die hechtingen allemaal openschoten”, vertelde ze eerder dit jaar.

Ook tíjdens haar bevalling had Chantal bruine angsten, maar dan om een andere reden. “Ik ken een bekende collega en die heeft de hele tafel ondergescheten toen ze aan het bevallen was.”

Om wie het gaat wil Chantal niet zeggen.

Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_201713969
En weer blijkt dat alleen @Aanmodderfakker de echte pareltjes weet te vinden.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')