abonnement Unibet Coolblue
pi_199243288
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 april 2021 21:35 schreef RipCity het volgende:

[..]

Je kan de polls in 95% ook voorspellen.
neem dat toch niet zo serieus joh.
pi_199243517
W
quote:
0s.gif Op zondag 2 mei 2021 10:31 schreef Aanmodderfakker het volgende:

[..]

neem dat toch niet zo serieus joh.
wie doet dat? :D. Is juist leuk. Zeg alleen dat het gewoon voorspelbaar is wat mensen aanklikken.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  woensdag 5 mei 2021 @ 18:24:58 #103
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_199291805
https://www.mediacourant.(...)rant-echt-klaar-mee/

De rechterhand van Linda de Mol, Will Koopman, raakt geïrriteerd om slechte recensies.

De foto die erbij staat vind ik nog opvallender. Iets met honden, hun baasjes, en dat ze daarop gaan lijken. :+

pi_199312504
quote:
Henk Krol blijkt keihard te jokken in RTL Boulevard

Je kan Henk Krol wel uit de politiek halen, maar de politiek niet uit Henk Krol. Hij heeft RTL Boulevard-verslaggever Maxim Hartman vorige week ongegeneerd knollen voor citroenen verkocht.

Na zijn mislukte politieke carrière heeft Henk Krol vlakbij Eindhoven een luxueuze bed & breakfast overgenomen. Hij kreeg vorige week bezoek van Maxim Hartman, die behoorlijk onder de indruk was van het optrekje. “Ik ben een beetje onder de indruk en dat ben ik niet snel”, sprak hij. “Nee, maar serieus: wat is dit voor landgoed?”

Koning Krol
Maxim noemde Henk voor de grap ‘Koning Krol’. “Dit is een soort Bill Gates-achtige toestand. Hoe kan dit nou? Een eenvoudige politicus! Dit is toch krankzinnig?”

“Er zal wel iets niet kloppen dan, hè?”, kaatste Henk terug. En Maxim: “Er zal wel iets niet kloppen, meneer Krol!”

Even later vroeg Maxim: “En dat heb je allemaal van onze belastingcentjes bij elkaar gespaard?”

Henk: “Nee, met hard werken natuurlijk.”

Miljoenending
Maxim: “Dit is toch een miljoenending?”

Henk: “Je snapt toch ook dat je daarvoor wel moet aankloppen bij de bank?”

Maxim: “Ja, maar ik kan ook aankloppen bij de bank, maar dan krijg ik niet zo’n ding. “

Henk: “Bij mij weten ze dat ik in en in te vertrouwen ben.”

Aan het eind van het gesprek merkte Maxime op: “Hoe je het bij elkaar hebt gefietst is mij niet duidelijk.” En in de studio: “Het is echt een designhotel. Ik snap echt niet waar die gast al het geld vandaan heeft.”

Waarheid boven tafel
Een week later komt via het entertainmentblad Weekend de waarheid boven tafel. Henk blijkt de bed & breakfast helemaal niet te hebben gekocht. De aankoopsom van 925.000 euro is voldaan door ondernemer Toon van Genugten.

Henk kan niet anders dan bekennen: “Ik had het dolgraag zelf gekocht, maar het zat er niet in, eerlijk gezegd. Hij belde mij op en zei dat hij dit gekocht had. Hij wilde een goede manier hebben om dit te exploiteren.”

Jokkebrok
Eigenlijk is Henk dus niets meer dan een veredelde bed & breakfast-manager. Waarom zat hij dan zo te jokkebrokken, bijvoorbeeld met het verhaal dat hij moest aankloppen bij de bank? “Ik ben wel degelijk naar de bank geweest, want alles wat er moest gebeuren, moest natuurlijk ook betaald worden.”

Onzin, zegt Weekend: “Wie de foto’s vergelijkt van hotel Bed&Bos en B&B Henk Krol komt echter tot de conclusie dat de kamers er nog allemaal exact hetzelfde uitzien als onder de vorige eigenaar. Bovendien werd het complex pas vijf jaar geleden gebouwd, wat het onwaarschijnlijk maakt dat er ’wat moest gebeuren’ waarvoor Henk naar de bank moest.”
pi_199315432
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 11:06 schreef Aanmodderfakker het volgende:

[..]

Hmmm. `Bij mij weten ze dat ik in en in te vertrouwen ben.`
Dat Maxim de ironie hiervan niet snapte
  zaterdag 8 mei 2021 @ 11:38:38 #106
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_199327013
https://www.mediacourant.(...)lechter-dan-jandino/

Na Tik M Aan, Showcolade en Dino's Bezorgservice is er nu De Bluffer dat het nogal slecht doet.

Is die Remco van Westerloo die tegenwoordig NPO1 leidt een soort mol, die er binnengebracht is om het geheel van binnenuit lekker te verzieken? :')
pi_199486226
quote:
Wendy van Dijk leidt kijkers enorm af: ‘Dit ziet er zó nep uit’

SBS 6-sterren die taxichauffeurtje spelen en allerlei ‘bijzondere’ verhalen aanhoren: het is niet bepaald een tv-hit. Het programma Ik Neem Je Mee komt dan ook wel héél erg nep over, vinden kijkers.

Ik Neem Je Mee wekt de indruk dat de SBS 6-sterren daadwerkelijk door het land rijden terwijl ze hun gasten interviewen, maar niets is minder waar. De interviewauto staat namelijk op een trailer en dat maakt de hele situatie een beetje geforceerd. De tv-sterren moeten immers de hele tijd acteren alsof ze écht aan het rijden zijn.

Wegpiraat Wendy
De ene ster is er beter in dan de ander, maar Wendy van Dijk heeft er écht geen kaas van gegeten. Het is inmiddels wel duidelijk waarom ze haar Moordvrouw-klappertjespistool heeft moeten inleveren, want haar acteerwerk in Ik Neem Je Mee lijkt echt nergens op. De montage probeert het nog te redden met wat richtingaanwijzergeluidjes, maar ook dat mag niet baten.

Wendy is achter het stuur echt met van alles bezig, behalve met ‘rijden’. Ze kijkt lekker om zich heen, houdt het stuur met één vinger vast en gooit af en toe zelfs haar handen in de lucht. Een beetje hoe Dave Roelvink over de A10 rijdt dus.

‘Dit valt heel erg op’
Het programma is een enorme kijkcijferflop en dat verbaast sommige kijkers niet. Zij vinden het niet authentiek overkomen. “Volgens mij rijden ze niet zelf. Constant opzij kijken en geen handen aan het stuur, ze staan op een oplegger”, zegt kijker René op de Facebook-pagina van SBS 6.

En kijker Luc: “Inderdaad Wendy op de oplegger valt deze keer enorm op 🤣🤣 Kijkt amper op de weg terwijl een vrachtwagen passeert, handen van t stuur tijdens het rijden een bocht ingaan en niet sturen 🤣🤣🙈🙈.”
O+
pi_199515207
quote:
Vreselijk: schietpartij Amsterdam komt heel dichtbij voor de BN’ers

De gewelddadige achtervolging in Amsterdam-Noord waarbij meerdere schoten zijn gelost en een van de verdachten om het leven kwam, komt heel erg dichtbij voor de BN’ers. “Bizar!!!”

Een buit van 50 miljoen euro was de inzet van een nogal explosief middagje in de hoofdstad. Er ontstonden heuse wildwesttaferelen toen de politie er als de kippen bij was op de Amsterdamse Meeuwenlaan. De spectaculaire achtervolging eindigde in de weilanden van Broek in Waterland. En wat zíjn alle BN’ers ervan geschrokken.

Heel dichtbij voor BN’ers
Carlo Boszhard en Gerard Joling buitelden gisteren in het publiek van de talkshow Beau over elkaar heen om te vertellen op welke manier zij er precies bij betrokken waren. “Ja, gek genoeg wilde ik naar de tandarts en dat is op de Meeuwenlaan in Amsterdam-Noord, waar dit allemaal is begonnen. Bij de Dirk van den Broek in de buurt”, aldus Carlo.

Helaas voor Carlo kreeg hij de kans niet om zijn verhaal af te maken, want voor Gerard kwam het allemaal nóg dichterbij. “Mag ik nog iets vreselijks zeggen over dit verschrikkelijke incident?”, begon hij.

Kogel in je keuken
Gerard is bevriend met BN’er Karin Bloemen, die een buurvrouw heeft waarbij daadwerkelijk een kogel door het ruit is gevlogen. Daar treffen we in dit verhaal dus het eerste échte slachtoffer. “Ik had net mijn lieve vriendin Karin Bloemen aan de telefoon. Er is bij haar huis geschoten en het huis van haar buren is geraakt. Het ging dwars door haar raam.”

Zo, dat is niet niks, een kogel in je keuken. Hoe is het met die vrouw? Dat is onbekend, maar, zo zegt Gerard: “Karin is echt totáál van de leg. Ik wil haar bij deze heel veel sterkte wensen. Haar dochter is vandaag ook nog jarig en daar kan ze niet heen. Ze moeten namelijk állemaal binnenblijven voor een speciaal onderzoek, dus dat wou ik even melden.”

‘Wat verschrikkelijk, bizar!’
Het was voor Beau van Erven Dorens ook schrikken dat Karin Bloemen zo is geschrokken. “Wat een verschrikkelijk verhaal is dat!”

Gerard: “Ja, die mensen zijn ongelóóflijk geschrokken! Het was echt het wilde westen. Bizar!”

Beau: “Ja, je kunt je dat toch überhaupt niet voorstellen? Maar dat het ook nog eens vlakbij Karin Bloemen haar huis wordt geschoten!”

Onbekende boer
Ja, en dat dus niet alleen, want Carlo wilde naar de tandarts en Gerard is dus bevriend met Karin. Hebben we nu alle getroffen BN’ers gehad? Nee, Evert Santegoeds duikelde er in Shownieuws nog één op. “Eventjes, het was ook nog een weiland waar boer Geert-Jan ehhh vlakbij… Ken je Geert-Jan nog van Boer Zoekt Vrouw?”

Nee, die kende niemand in de studio. Evert: “Ja, want we hebben aangekondigd dat er nog een bekende Nederlander bij betrokken was. Of het echt zijn weiland was is nog niet bevestigd, maar het was wel bij zijn huis. Dus die krijgt er ook het een en ander van mee.”

Tooske Ragas: “Helemaal geschrokken allemaal!”

Nou, inderdaad. Kan iemand al die BN’ers een kalmerend voetenbadje sturen?
:D
  donderdag 20 mei 2021 @ 10:49:20 #109
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_199516570
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 09:13 schreef Aanmodderfakker het volgende:

[..]

:D
Oh deze is weer heerlijk! :D O+ O+
Snobs have more fun!
KLIK!
  donderdag 20 mei 2021 @ 11:12:35 #110
486266 herverwijderd
het leed is al geschied
pi_199516814
omg het raam van de buurvrouw van Karin Bloemen??
Met terugwerkende kracht helemaal in shock hier.
pi_199516825
quote:
0s.gif Op donderdag 20 mei 2021 10:49 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Oh deze is weer heerlijk! :D O+ O+
Goeie poll ook.
pi_199536336
Het vervolg op de SHOCKING story van gister:

quote:
Karin Bloemen adviseert Op1-kijker: ‘Duik altijd weg bij vuurgevecht’

Avond aan avond blijken BN’ers in talkshows echt óveral verstand van te hebben en we hebben nu ook een sterdeskundige op het gebied van schietpartijen: Karin Bloemen. Ze gaf gisteren tips in Op1.

Karin Bloemen was woensdag ooggetuige van een vuurgevecht tussen de politie en een stelletje bandieten. Een waardetransportauto van Brink’s werd ’s middags belaagd op de Meeuwenlaan in Amsterdam-Noord, waarna er een wilde politieachtervolging ontstond. Die eindigde in Broek in Waterland, waar de cabaretière woont.

Pang pang pang
De auto van de overvallers strandde in de tuin van haar buren, waardoor Karin alles van dichtbij meekreeg. Er belandde zelfs een kogel in het ruit van haar buurvrouw. Aangezien Karin ’s avonds nog aan het bijkomen was van alle ophef, ging ze niet naar een talkshow. “Karin is echt totáál van de leg”, zei goede vriend Gerard Joling daarom in Beau.

Gelukkig was Karin gisteren weer een beetje bijgekomen en kon ze ’s avonds naar de talkshow Op1. “Ik stond met mijn kleinkind op mijn arm boven te kijken uit het raam en de politie deed: ‘Zakken!’ Ik dacht: waarom? En dan hoor je opeens pang pang pang.”

Hysterisch
Karin blikt terug op een behoorlijk spannende middag. “Het was echt een achtervolging. Ze werden echt opgewacht, dus ze móesten vluchten. Dat was gelukkig niet bij ons, want ze hadden ook bij ons de oprit op kunnen gaan. Dan hadden ze meteen gestopt. Ze zijn één huis verder gegaan. Het was hysterisch echt.”

Ze had wat beelden meegenomen naar de studio. “Dit is gewoon letterlijk bij mij achter. Ik heb iemand doodgeschoten zien worden. De kogelgaten zitten bij mij in het huis en bij de buren in de ramen. Mijn complimenten ook voor mijn buren die echt doodsangsten hebben uitgestaan.”

Karin blij dat ze nog leeft
Eigenlijk is Karin vooral blij dat ze nog leeft. De kogels scheerden op enkele tientallen meters na langs haar heen. “Ik dank god op mijn blote knieën dat we er nog zijn. Ook de politie zei echt serieus: ‘Dit hebben wij nog nooit zó heftig meegemaakt.’ De brutaliteit ook om in een woonwijk te schieten, dat kan toch niet?”

Al met al is Karin behoorlijk van slag. Gelukkig kan ze zich zaterdag even ontladen tijdens de Songfestival-finale, die ze samen met haar goede vriend Gerard Joling bijwoont. “Ik kon niet slapen en ik werd wakker en dacht: ik heb gewoon de zenuwen. Dat heeft iedereen. Iedereen is helemaal gespannen, als een soort ontlading.”

Tips en tricks
Heeft ze nog tips en tricks voor andere mensen die in een vuurgevecht belanden? “Als mensen ooit geschiet horen: ga alsjeblieft weg bij je raam. Ik deed het niet en doe niet zo stom als ik. Ik stond als een kip naar het onweer te kijken en te veel te denken van: hoe kan dit nou? Het is stom.”

Goede tip van Karin. Als er veertig agenten in een vuurgevecht achter een stel losgeslagen bandieten met automatische wapens aanrennen, is het naar verluidt ook niet handig om even te gaan buurten in de voortuin of passerende agenten te vragen wat er nou allemaal aan de hand is.

Samen komen we er wel.
  vrijdag 21 mei 2021 @ 17:08:46 #113
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_199542495
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:42 schreef Aanmodderfakker het volgende:
Goede tip van Karin. Als er veertig agenten in een vuurgevecht achter een stel losgeslagen bandieten met automatische wapens aanrennen, is het naar verluidt ook niet handig om even te gaan buurten in de voortuin of passerende agenten te vragen wat er nou allemaal aan de hand is.

Deze wilde ik ook posten. :D
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  maandag 7 juni 2021 @ 14:13:58 #114
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_199782994
Slaat de nieuwe link tax-wet ook op Mediacourant?

Iig staat daar een stuk over een nogal gierige Lil' Kleine, die de portemonnee van Jaimie beheert. Best treurig, als het waar is.
pi_199903780
quote:
‘Herman van der Zandt heel onaardig in het echt, zegt niet eens gedag’

Radio Veronica-ster Niels van Baarlen is behoorlijk teleurgesteld in Herman van der Zandt, de journaallezer die beroemd werd als Herman de Schermman. “Hij zei me niet eens gedag terug.”

Niels van Baarlen, de sidekick van Wilfred Genee en tot voor kort ook interim-zenderbaas van Radio Veronica, vond Herman van der Zandt altijd overkomen als een toffe peer. Dat is na afgelopen weekend wel anders: Niels voelt zich namelijk enorm gedist door de presentator van Met Het Mes Op Tafel.

Het gebeurde allemaal op het water, vertelt Niels in het programma Veronica Inside. “Heel gek. Ik was vrijdagavond aan het varen en toen kwam ik Herman de Schermman tegen in zijn boot dus ik zeg: ‘Hé, dag, Herman!’ Hij zat met een kind. En hij zegt gewoon niets terug. Dat vond ik zó gek!

Wilfred vindt dat merkwaardig gedrag van Herman. “Dat is wel apart”, zegt hij.

Zelf gaat Wilfred nooit op die manier met mensen om. “Vanochtend moest ik met mijn kinderen even naar de tandarts toe, maar mijn parkeerapp op mijn telefoon deed het niet, dus ik haalde een kaartje. Toen stonden er een paar mensen over voetbal te praten en die zeiden: ‘Wilfred, wat vond jij van de wedstrijd?’ Dan sta je gewoon ineens vijf minuten met mensen te praten die je helemaal niet kent. Heel aardige gasten.”

Niels: “Ja, dan ga je toch niet zeggen van: ‘Hé, flikker op, daar heb ik geen zin in.'”

Wilfred: “Nee, je lult toch gewoon even mee met iedereen?”

Niels kan er maar niet over uit. “Ik vond het zo gek…”
twitter


twitter


_O-
  Redactie Sport / Supervogel dinsdag 15 juni 2021 @ 23:26:06 #116
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_199905463
twitter
pi_199908694
https://www.mediacourant.(...)-en-sophie-hilbrand/

quote:
Update
De kop van dit artikel is aangepast van ‘Enorme bonje tussen Op1-duo Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand’ in ‘Enorme bonje tussen Op1-duo Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven’. Volgens Wilfred Genee bedoelde hij namelijk niet Hugo en Sophie, maar Erik en Willemijn.
:D
pi_200042844
https://www.mediacourant.(...)d-dit-kan-echt-niet/

quote:
Daar loopt Luuk zelf niet echt warm voor. “Ik zou het niet direct aantrekken”, aldus de presentator. Zijn collega Vivienne van den Assem loopt wél warm voor al die zwart-witte Hazes-merchandise. Zij sprak van ‘fantastische spullen’. Niet zo gek ook, want kleurlozer dan Vivienne vind je ze niet bij de televisie.
O+
pi_200139460
quote:
Rachel Hazes kampt om 2.39 uur met stroomuitval: ‘Teken van André’

Rachel Hazes kampte vannacht om 2.39 uur met een stroomstoring en dat is volgens haar een teken van André Hazes, die vandaag 70 jaar zou zijn geworden. Hij is namelijk op 23 september overleden.

Rachel Hazes staat vandaag uitgebreid stil bij de verjaardag van André Hazes. “We hadden gisterenavond een hoop vrienden en kennissen bij mij binnen en die gingen er om half vijf uit. We hebben om twaalf uur allemaal een biertje gedronken”, vertelde de kettingrokende weduwe vanochtend in de 538 Ochtendshow van Frank Dane.

Stroomstoring
Dat biertje was een ode aan André. “Eigenlijk drinkt niemand bier van ons clubje, maar we hebben allemaal een biertje genomen, dus dat was echt heel mooi.”

Een paar uur later gebeurde het. “Heel eng: om 2.39 uur zat ik helemaal in het pikkedonker met al mijn vrienden. Er was weer een stroomuitval in de wijk. Hoe eng wil je hebben, hè? Dat is 23-9 bij mij, dat is dan toch weer eng”, vertelt ze. “Dat is André’s overlijdensdag.”

Parkeerplaats 239
Rachel krijgt wel vaker een teken van André. “Ik zat daarvoor nog te vertellen aan een persoon: ‘Ik kom André nog elke dag tegen. Of het nou op Schiphol is en een koffer die wordt gewogen op 23,9 of dat we op parkeerplaats 239 staan…’ En nu was het ineens pikkedonker.”

De tekens van André vliegen Rachel om haar oren. Ze heeft het dan nog niet eens over al die pushmeldingen op haar telefoon als de royalties van André weer eens zijn overgemaakt.

Madame Tussauds
Wat gaat Rachel vandaag doen? “Ik ga even langs Madame Tussauds om naar het wassenbeeld te kijken. Dat doe ik altijd op speciale dagen. Dat beeld vind ik waanzinnig goed gelukt. Ik ben toch in Amsterdam, dus het is raar om er niet even naar binnen te gaan. Dan zit ik even een kwartiertje met Dré.”

Daarna gaat ze met vijftien man uit eten. “André komt gezellig naar me toe met Sarah en Rox zal het ook met haar dierbaren vieren. Ja hoor.”
:')
  woensdag 30 juni 2021 @ 12:26:47 #120
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_200139988
Wat een onzin hè ? Had zojuist op mediacourant gelezen☹
pi_200213636
quote:
Eva Jinek heeft dwangmatige gedachten: ‘Over mijn trapleuning’

RTL 4-ster Eva Jinek heeft last van dwangmatige gedachten. Ze kan zich bijvoorbeeld erg drukmaken over de hygiënische status van de onderkant van haar trapleuning. “Dat kan dan heel groot lijken.”

Eva Jinek verveelt zich zó erg tijdens haar zes maanden durende megavakantie dat ze maar wat kwebbelfilmpjes is op gaan nemen met Lize Korpershoek, de vriendin van Tim Hofman. De dames bespreken hierin allerlei probleempjes die vrouwen hebben als ze de hele dag thuis zitten.

Onderkant trapleuning
Ditmaal is Eva openhartig over haar psychologische toestand. “Als ik op mijn best ben kan ik heel goed prioriteren: dit is belangrijk en dit niet. Als ik dat minder goed heb, om wat voor reden dan ook, als ik bijvoorbeeld langdurig gestresst ben of weinig geslapen heb, dan zie ik de horizon niet meer zo goed. Dan ben ik niet zo goed meer in prioriteren.”

En dan? “Dan kan iets wat heel klein is en onbelangrijk heel groot lijken. Ik heb voor mezelf een naam daarvoor als ik weer iets begin te doen en dat is ‘de onderkant van de trapleuning’. Dat je denkt dat die schoon moet zijn, want anders is je huis niet op orde.”

Dwangmatige gedachte
Het stoort Eva enorm dat ze dat denkt. “Zo’n dwangmatige gedachte over iets waarvan als je het objectief van een afstand bekijkt totáál niet belangrijk is. No one cares of de onderkant van je trapleuning gedaan is. Dit heb ik gejat hoor, ik heb het ergens gelezen en toen dacht ik: wat goed, dit is nou echt iets waar ik heel erg mee bezig kan zijn.”

“Van: oh de visite komt over vijftien minuten en ik heb nog niet de onderkant van de trapleuning gedaan. Als ik een stap naar achter kan doen, dan zou je denken: ik heb eten in huis, ik heb drinken, ik heb leuke mensen uitgenodigd, mijn haar is gewassen, ik heb deo opgedaan.”

Fietslampje
Wellicht kunnen Eva en Lize volgende keer een kwebbelfilmpje opnemen met Wendy van Dijk. Die heeft namelijk enorm goede tips op het gebied van prioriteren en tijd voor jezelf nemen.

De psycholoog van Wendy heeft haar bijvoorbeeld geadviseerd om rond te gaan lopen met fietslampjes om haar nek als ze het even niet meer trekt. “Hij zei: ‘Je kunt ook een fietslampje omhangen en dat lampje even aandoen.’ Dan is het me-time.”

Nou, de cast voor de tv-versie van One Flew Over the Cuckoo’s Nest is alvast compleet.
:D
pi_200227134
quote:
Zien en gezien worden: dat is in een notendop waar Ibiza om draait. Geen wonder dat BN’ers er zo gek op zijn. Elke zomer weer zitten de lijnvluchten naar het Spaanse eiland vól met tv-sterren. Sterker nog: naar verluidt gaan er zelfs stemmen op om maar gewoon een startbaan aan te laten leggen op het Media Park.
:D

https://www.mediacourant.(...)s-echt-een-aanrader/
  vrijdag 9 juli 2021 @ 10:47:57 #124
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_200279794
Dat mens snapt het allemaal echt niet, hè. :')
  vrijdag 9 juli 2021 @ 10:55:50 #125
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_200279886
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 10:47 schreef Eightyone het volgende:
Dat mens snapt het allemaal echt niet, hè. :')
IK ZIT ER ECHT NIET MEE HOOR :( :(
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  vrijdag 9 juli 2021 @ 17:55:25 #126
429367 DKUp
ON TOUR
pi_200286319
Walgelijk ordinaire schreeuwlelijk is het.
SOONY
  zaterdag 10 juli 2021 @ 15:44:58 #127
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_200299889
Yvonne Coldeweijer versus Olcay Gulsen:

https://www.mediacourant.(...)-je-dit-in-je-hoofd/
pi_200300796
Die meid is een verwend kut kind met haar grote mond.
  zaterdag 10 juli 2021 @ 16:59:25 #129
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_200300920
Yvonne, Olcay of beiden? :')

De eerste lijkt me echt iemand waarvoor je uit moet kijken als je er om de een of andere reden regelmatig mee te maken hebt.

Van Olcay krijg ik wat moeilijker hoogte.
  zaterdag 10 juli 2021 @ 17:26:18 #130
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_200301301
Ik vermoed dat Ruud en Olcay de betreffende vrouw persoonlijk kennen en er daardoor wat emoties meespelen. Want het is in dit soort situaties (ook bij de dood van iemand bijvoorbeeld) altijd wel heel dramatisch voor een maitresse/minnaar die niet kan rekenen op troost/erkenning, terwijl het verdriet natuurlijk wel net zo groot is als van de echtgenote (of echtgenoot).

Ik denk dat ze zich een beetje lieten meeslepen omdat het een vrouw uit hun vriendenkring o.d. betreft en er dus wat dichter op zitten dan we denken.
Snobs have more fun!
KLIK!
  zaterdag 10 juli 2021 @ 22:09:47 #131
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_200305108
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 juli 2021 17:26 schreef Duderinnetje het volgende:
Ik vermoed dat Ruud en Olcay de betreffende vrouw persoonlijk kennen en er daardoor wat emoties meespelen. Want het is in dit soort situaties (ook bij de dood van iemand bijvoorbeeld) altijd wel heel dramatisch voor een maitresse/minnaar die niet kan rekenen op troost/erkenning, terwijl het verdriet natuurlijk wel net zo groot is als van de echtgenote (of echtgenoot).

Ik denk dat ze zich een beetje lieten meeslepen omdat het een vrouw uit hun vriendenkring o.d. betreft en er dus wat dichter op zitten dan we denken.
Ik denk dat Ruud en Olcay van de betreffende vrouw ook gebruik maken in hun relatie.

Nee okee, dat is héél flauw van me om te zeggen, ik denk dat jij de spijker op z'n kop slaat Duderinnetje.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
pi_200306112
Nou, ik denk dat je met vrienden als Olcay en Ruud geen vijanden meer nodig hebt.

Ik vind het een vervelend, zelfingenomen, exhibitionistisch en hedonistisch stel dat nul komma nul besef heeft van too much information en dat zichzelf veel te serieus neemt.
  zaterdag 10 juli 2021 @ 23:07:16 #133
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_200306148
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 juli 2021 22:09 schreef ArnieAlberts het volgende:

[..]

Ik denk dat Ruud en Olcay van de betreffende vrouw ook gebruik maken in hun relatie.

Nee okee, dat is héél flauw van me om te zeggen, ik denk dat jij de spijker op z'n kop slaat Duderinnetje.
TatúúmTatííTatúúmTatííí
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_200307136
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 juli 2021 17:26 schreef Duderinnetje het volgende:
Ik vermoed dat Ruud en Olcay de betreffende vrouw persoonlijk kennen en er daardoor wat emoties meespelen.

Ik denk dat ze zich een beetje lieten meeslepen omdat het een vrouw uit hun vriendenkring o.d. betreft en er dus wat dichter op zitten dan we denken.
Misschien is het wel één van de 7 besnorde zussen van Olcay zelf?
  maandag 12 juli 2021 @ 10:43:39 #135
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_200327092
Weer Glennis Grace. Het houdt niet op, niet vanzelf.

Dit soort verhaaltjes dus:
[

https://www.mediacourant.(...)hard-aan-schandpaal/
pi_200327462
Glennis is gewoon echt een ordinair, laaggeletterd lawaaimakend aandachtsapparaat.

Ben benieuwd naar de clashes tussen haar en Anouk in de voice komend seizoen
Alius aliud dicit
pi_200392615
quote:
0s.gif Op maandag 12 juli 2021 11:11 schreef Mrmime het volgende:
Glennis is gewoon echt een ordinair, laaggeletterd lawaaimakend aandachtsapparaat.

Ben benieuwd naar de clashes tussen haar en Anouk in de voice komend seizoen
Wat ik ook van Glennis vind, doet er niet toe maar zie haar dus mensen aanspreken op hun eigen uitspraken. Obekende grootbekken op het internet en die krijgen een terechte call out.

Volgens mij was het Bibi die eens een filmpje had gemaakt van alle uitspraken die zij ongevraagd ontvangt op haar social media. Stel engnekken. Mag je ordinair zijn maar je bent geen anonieme engnek. Vies walgelijk volk. Geen goed woord voor over.
Go hard or go home
pi_200441586
quote:
Ferry Doedens wil terug in GTST: ‘Dat gaat hem echt niet lukken’

Ferry Doedens wil graag terugkeren in Goede Tijden Slechte Tijden, ondanks dat hij daar al twee keer is ontslagen en hij tegenwoordig de mannelijke Kim Holland speelt op internet. “Dat lijkt me heel leuk.”

Jarenlang speelde Ferry Doedens de rol van Lucas Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden, maar hij is al twee keer ontslagen omdat het een volstrekt onbetrouwbare werknemer is die zijn afspraken niet nakomt. Tegenwoordig is de enige camera die hem nog filmt de selfiecamera. Als hij de wasbak onder sproeit.

Terug in GTST
En ondanks dat alles denkt Ferry nog steeds dat hij kans maakt om weer terug te keren bij de RTL 4-soap. “Het voelt ook nog steeds dat het een onderdeel van me is. Het lijkt me hartstikke leuk om hem nog een keer te mogen spelen. Daar zal ik eerlijk in zijn, ja”, zegt hij tegen RTL Boulevard.

Heeft hij niet een enorme spijt van zijn nieuwe rukcarrière? “Of ik gelukkig ben met de keuze die ik heb gemaakt? Ik zie het eigenlijk nog steeds als een proces. Natuurlijk word ik nog wel eens in paniek wakker van: o, Fer, wat heb ik gedaan? De meeste mensen zien gelukkig ook nog dat ik meer ben dan dat.”

Kansloos
Tv-kenner Rob Goossens denkt dat Ferry zijn droom om terug te keren in GTST maar beter kan laten varen. Bridget Maasland vraagt hem: “Rob, denk jij dat het mogelijk is dat hij óóit nog terugkomt in Goede Tijden Slechte Tijden?”

Rob daarop: “Een mens mag altijd blijven dromen en voor het feit dat hij blijft dromen heb ik wel enige bewondering, want hij legt de lat erg heel hoog voor zichzelf. Alleen al natuurlijk omdat hij heel lang vaak afspraken niet is nagekomen met de makers en zijn OnlyFans-carrière helpt ook niet mee.”

‘Past totaal niet’
Er kijkt een relatief jonge doelgroep naar GTST en jonge kijkers zullen zich lam schrikken als ze op een willekeurig GTST-forum ineens een rukkende Ferry aantreffen.

Nee, een OnlyFans-carrière en een rol in GTST zijn niet verenigbaar, denkt Rob. “Dat past gewoon totaal niet bij het familiaire karakter van Goede Tijden. Het kan altijd, zeg nooit nooit, maar ik denk niet de komende dertig jaar.”
pi_200445190
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:27 schreef Noek het volgende:

[..]

Wat ik ook van Glennis vind, doet er niet toe maar zie haar dus mensen aanspreken op hun eigen uitspraken. Obekende grootbekken op het internet en die krijgen een terechte call out.

Volgens mij was het Bibi die eens een filmpje had gemaakt van alle uitspraken die zij ongevraagd ontvangt op haar social media. Stel engnekken. Mag je ordinair zijn maar je bent geen anonieme engnek. Vies walgelijk volk. Geen goed woord voor over.
Tja, Glennis gedraagt zich ook altijd waardig, volwassen en beleefd...das waar.

Punt is: haar gedrag is DE reden dat het gros van de mensen haar niet lusten.

Als zij compromisloos wil zijn en zich als ordinair, kijvend viswijf wil blijven gedragen, prima, vooral zelf weten...MAAR ....

Die filmpjes met krokodillentranen post ze vooral om zelf in de aandacht te komen. Moet je het ook niet gek vinden dat niet iedereen daar onverdeeld positief op reageert en halleluja en hosanna roept.
pi_200445766
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 juli 2021 23:07 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

TatúúmTatííTatúúmTatííí
Echt? Want dat is een T en verklaart het gelijktijdig bericht van Ruud en Olcay
  maandag 19 juli 2021 @ 21:16:50 #142
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_200446410
quote:
0s.gif Op maandag 19 juli 2021 20:38 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]

Echt? Want dat is een T en verklaart het gelijktijdig bericht van Ruud en Olcay
Nee, het schijnt een Esther te zijn.
Edwin Smulders heeft een foto van haar op zijn pagina.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_200446587
Hoezo doen mensen opeens zo verrast? Peter heeft al 20 jaar openbaar/in interviews verkondigt dat die een open relatie heeft en met meerdere vrouwen date? Maar Olcay doet net alsof ze nieuws aan het brengen is?
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  maandag 19 juli 2021 @ 21:39:06 #144
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_200446799
quote:
0s.gif Op maandag 19 juli 2021 21:26 schreef RipCity het volgende:
Hoezo doen mensen opeens zo verrast? Peter heeft al 20 jaar openbaar/in interviews verkondigt dat die een open relatie heeft en met meerdere vrouwen date? Maar Olcay doet net alsof ze nieuws aan het brengen is?
En hij is gewoon gescheiden ook nog. Dus totaal geen sensatie wat betreft geheime buitenechtelijke escapades.
Hij was al zes jaar (geloof ik) met zijn huidige partner, dus behoorlijk serieus, me dunkt.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_200446812
quote:
0s.gif Op maandag 19 juli 2021 21:26 schreef RipCity het volgende:
Hoezo doen mensen opeens zo verrast? Peter heeft al 20 jaar openbaar/in interviews verkondigt dat die een open relatie heeft en met meerdere vrouwen date? Maar Olcay doet net alsof ze nieuws aan het brengen is?
Hij was ook een tijdje met Susan Smid
pi_200446864
Dit topic gaat over Mediacourant :P
pi_200447984
quote:
0s.gif Op maandag 19 juli 2021 21:43 schreef Aanmodderfakker het volgende:
Dit topic gaat over Mediacourant :P
Zo dan

https://www.mediacourant.(...)es-en-zijn-vriendin/
pi_200448150
quote:
Je ziet haar nauwelijks.
  vrijdag 23 juli 2021 @ 12:29:32 #149
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_200500140
quote:
André Hazes jr. belt paparazzi voor balkonscène in nieuw appartement
André Hazes jr. en Sarah van Soelen hebben na de sleuteloverdracht van hun nieuwe appartement meteen gebeld met paparazzo Edwin Smulders. Voor hem hielden ze een heuse balkonscène.

Gisteren om 17:10 5077 stemmen

De Story staat deze week vol met foto’s van André Hazes jr. en Sarah van Soelen die op hun nieuwe balkon uitgebreid poseren voor sterpaparazzo Edwin Smulders. Op maar liefst acht verschillende foto’s neemt het tweetal allerlei verschillende poses aan met als hoogtepunt: de kus. “Romeo Hazes ❤️ Julia van Soelen”, kopt het showblad erbij.

Balkonscène
André heeft samen met de vader van Sarah een nieuw appartement in Rotterdam gekocht en vorige week kregen ze de sleutels. De tortelduifjes zijn vervolgens uiteraard niet in stilte van hun nieuwe appartement gaan genieten, want ook Edwin Smulders van de Story moest mee. Voor een ‘balkonscène in hun liefdesappartement’.

Het was een prachtig moment, zegt hoofdredacteur Guido den Aantrekker. “Het premièremoment dat André en Sarah saampjes konden genieten van hun nieuwe huis, was heel intiem: slechts zij tweetjes als de moderne Romeo en Julia met een eigentijdse balkonscène. En Story natuurlijk, dat wederom getuige kon zijn van de bijzondere liefde tussen deze happy zielsgenoten.”

Geen toeval
Het is natuurlijk geen toeval dat uitgerekend Edwin Smulders van de Story mee mocht naar hun nieuwe appartement, want André onderhoudt een goede band met Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker en diens fotograaf. Sterker nog: André heeft Guido zelfs gevraagd om zijn stiefvader te worden.

Eerder dit jaar belde André Edwin ook al op toen hij op vakantie ging naar Ibiza. De paparazzo boekte daarop direct tickets voor dezelfde vlucht. “Ik dacht dat André het wat rustiger aan wilde gaan doen, maar dan begrijp ik eerlijk gezegd niet zo goed wat hij dacht toen hij de fotografen inlichtte”, merkte Weekend-baas Bart Ettekoven destijds op.

Kopje suiker
Terug naar André’s nieuwe appartement. De Story heeft ook nog eens met de nieuwe buren van André en Sarah gesproken en die zijn volgens Guido helemaal in de wolken.

Ze vinden het leuk dat André er komt wonen en hopen dat hij er een gelukkig bestaan kan opbouwen, schrijft de bladenmaker. “Het eerste kopje suiker is daarmee geregeld!”

André op de cover
De balkonscène van André en Sarah staat deze week ook op de cover van de Story:
twitter


https://www.mediacourant.(...)n-nieuw-appartement/
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  vrijdag 23 juli 2021 @ 14:46:13 #150
338319 ZarB
Piña colada
pi_200503475
quote:
"Heel intiem". Eeh ja met de paparazzi erbij? _O-
Just skip all the layers and go straight to the crazy!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')