abonnement Unibet Coolblue
pi_197569804


Hartelijk welgekomen bij alweer de vijfde editie van de FPCL, de FOK! Premier Cycling League. Na een raar jaar, een vreemde tijd, gaan we weer met goede moed een nieuw wielerseizoen in. Wie laat zich niet gek maken door de corona en gaat ervandoor met de kampioensschaal, speciaal voor dit vijfjarig jubileum een plastic editie?!

Wie heeft de beste microanalyse (DRT'ers vinden dit een leuke verwijzing) gemaakt van de wielerwereld en kan dit koppelen aan de beste strategie tijdens het bieden? Dat gaan we allemaal meemaken het komende wielerseizoen.

De FPCL wordt afgewerkt in competitievorm; elke week neemt jouw team het op tegen het team van een andere user. Met een beetje geluk scoor je met een team vol kneuzen een vijfde plaats, waar een team vol toppers geen topklassering garandeert. Maar een goed team is op zich toch ook wel handig. Ik zou de managers dan ook willen adviseren om uren, zo niet dagen, te investeren in het samenstellen van het ultieme team, dat elke week weer mondjes kan gaan snoeren!

Met de opzet van het spel onderscheidt de FPCL zich van de normale wielerpoule, waar na een paar etappes of wedstrijden 95% van de deelnemers al kansloos is of waarbij je afhankelijk bent van een slecht genomen bocht in een massasprint of een afgelopen ketting in volle finale.

De vraag is natuurlijk welke strategie eenieder gaat volgen tijdens de biedrondes. En wie heeft er Matxin aangesteld als scout? Wie moet het doen met de adviezen van Thijsje Zonneveld? Wie krijgt een schansspringer die hij of zij niet kent in de schoot geworpen door een opdringerige zaakwaarnemer? Wie betaalt de hoofdprijs voor de nieuwe Pecharroman? Spannend! Wie kroont zich uiteindelijk tot de Patrick Lefevere van Fok?

Je zou kunnen zeggen dat het leven draait om het maken van keuzes. Bij elke keuze twijfel je, want je moet er goed over nadenken. Hetzelfde als dat je een auto gaat kopen, moet je ook over nadenken. Doe je leren bekleding? Pak je een automaat?

Dit geldt ook voor de FPCL. Heb je na lang wikken en wegen je lijstje klaar, ga je toch weer twijfelen. Heb je je lijstje eenmaal verstuurd dan lijken de minuten wel uren en de uren wel dagen en zit je met klotsende oksels te wachten totdat de deadline verstreken is.

Eindstand vorig jaar (afgebroken na 11 speelrondes):


Hoe werkt het spel?
• Voordat de competitie begint is het de taak van de manager om een team bij elkaar te krijgen. Dit gebeurt middels een draft waarbij gewerkt wordt met blinde biedingen.
• De draft werkt als volgt: Met een budget van 100 miljoen dien je een team van 14 renners samen te stellen in verschillende biedrondes. Het minimumbod voor een renner bedraagt 0,10 miljoen en biedingen mogen tot twee cijfers achter de komma precies zijn. Na een biedronde worden alle biedingen naast elkaar gelegd, waarbij de persoon met het hoogste bod op een renner deze in zijn team kan verwelkomen. Voor een voorbeeldje verwijs ik naar vier jaar geleden: SPT / FOK! Premier Cycling League, bij vragen of onduidelijkheden kun je uiteraard ook in het topic terecht.
• De teams nemen het vervolgens tijdens het seizoen elke speelronde tegen elkaar op in onderlinge confrontaties, waarbij het vooraf gepubliceerde speelschema gevolgd wordt. De winnaar krijgt 3 punten, een gelijkspel levert 1 punt voor beiden op en de verliezer staat met lege handen.
• Deze resultaten worden verwerkt in een stand, die de uitslag van het spel uiteindelijk bepaalt. Bij een gelijk puntenaantal in de totale tussenstand geeft het aantal gescoorde punten de doorslag. Is dit ook gelijk dan wordt er geloot.
• Elke wedstrijd van het niveau .1 en hoger telt mee (met uitzondering van ploegen- en duotijdritten), voor een volledig overzicht verwijs ik u door naar de kalender. Wordt een wedstrijd toegevoegd aan de kalender dan wordt deze toegevoegd aan de speelronde waar deze qua datum in valt. Wordt een wedstrijd verplaatst dan geldt hiervoor hetzelfde. Uitzonderingen hierbij vormen koersen die (gaan) vallen na de laatste wedstrijd die op de oorspronkelijke kalender staat.
• Als er een renner wordt betrapt op doping, al dan niet mechanisch, dan krijgt het team waar hij voor rijdt drie punten in mindering. De gescoorde punten van deze renner in de speelronde die bezig is vervallen, eerder gescoorde punten en resultaten van het team blijven wel staan.
• Transfers werken als volgt: voor aanvang van de transferperiode maak je kenbaar welke renner(s) je wilt verkopen. Hiervoor ontvang je de helft van het bedrag dat je voor deze renner hebt betaald terug. Dit bedrag kun je samen met je nog resterende budget gebruiken om je team weer aan te vullen tot het aantal van 14, met renners die nog op de markt zijn. Ook dit gebeurt middels blinde biedrondes.

Coronanoot:
Ik ga gewoon uit van de normale opzet. Mochten er koersen verplaatst worden of alsnog een plek op de kalender weten te vinden, dan schuiven die gewoon in de speelronde waar ze qua datum in vallen. Mochten er een enkele volledige ronde wegvallen dan noteren we daar een reeks brilstanden, maar dat moeten er niet te veel worden. Mochten we er weer een half jaar ofzo uit gaan dan zitten we wederom met een groot probleem.


Teams:
Aguero - Team Overal Pijn p/b Fizik
baggerbaas - Bitumineuze Voegvullingsmassa
Bill_Hillie - Skoekeloen Cycling
Chiappucci - De Dommekrachten p/b Feltet
Dale__Cooper - TeamKoers
DecoAoreste - Balance Boys p/b Random.org
El-Stinho - Naastenliefde > Vlaggetjesliefde
Faraday01 - Faraday's Fiets Fanatici
Felagund - Wielerclub Als het draait p/b Hela Curry
franklop - Team Marginal Gains powered by Sky & Rondere Wielen
Fretwork - Wuyts' Worst Nightmare
Frozen-assassin - Met Vallen en Opstaan empowered by Hansaplast
GotenSSJ - Texas Forever
heywoodu - De Veluwse Vélo
hhh38 - De Sprinttrein p/b HTC/Highroad
I.R.Baboon - Bavianen Op Rolletjes
ijs_beer - Pau is een mooie stad
Immerdebestebob - Team Altijd Koers
knijn1985 - Grosu mannenfinishers
Koffieplanter - Team Diederik Gommers van de Diederik Gommers Show p/b Diederik Gommers
Mani89 - Altijd Tegen Mij
Max23 - Belonna
maxi-mus - Team Teflon
Mexicanobakker - De billenknijpers
Momo - PatLef's AlchoholistenPack
noodgang - Team Kneuzenkermis-Pfizer
Rellende_Rotscholier - AlaPhilipsen in laatste wiel
Sabata - 801 Harriers by Schönbacher Cycling
showtimer - Einde tijdperk
Slobeend - Primoz & the Pacemakers
Steven184 - Ed, Eth & Eddie ft. Down met Dylan
wimderon - Het Outbreak Management Team

Speelschema:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
https://tournamentscheduler.net/schedule/MTA4ODg1ODYyODY

Kalender:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
FPCL Croky Cup:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Puntentelling:


[ Bericht 19% gewijzigd door Rellende_Rotscholier op 28-01-2021 10:40:08 ]
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  vrijdag 22 januari 2021 @ 12:01:04 #2
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_197569825
Voor de mensen die het nog niet gelezen hadden. Voorproefje op die van R_R

Wij wensen alle vrienden van de show een goedenavond, welkom bij de teampresentatie van Grosu Mannenfinishers
Afgelopen seizoen heeft “Les Herbiers is nog ver” een zeer verdienstelijk debuutjaar gehad in toch wel vreemde omstandigheden. Onder de bezielende leiding van Knijn1985 ontpopt het team zicht tot een ware kweekvijver voor prestaties. Of het nu jonge aanstormende talenten zijn die hun eerste stappen zetten in het circuit of ervaren rotten die zichzelf opnieuw uitvinden. Het resulteert in elk geval in een zeer net, jammergenoeg niet te herinvesteren rendement van 24.8%.
We moeten daarom van een aantal dappere strijders afscheid nemen. Allereerst van onze grootste puntenpakker van vorig seizoen. Arnaud Demare wist in ons team maar liefst 16 eentjes voor zijn naam te plaatsen, waaronder 4 etappes en de maglia ciclamino in de giro. Vorig jaar telden we 20 miljoen neer voor de Frans kampioen, helaas zien we hem dit seizoen voor bijna 40 miljoen richting Faraday01 vertrekken.
2020 was ook het jaar dat een vrolijke Russische jongen zichzelf in de schijnwerpers zette. Het begon met een etappewinst en een tweede plaats in het eindklassement in de Tour de la Provence. Enkel Nairoman was onze Alexandr Vlasov te snel af. Hierna volgden overwinningen in de Mont Ventoux challenge en de Giro dell’Emilia, terwijl hij tussendoor naar een podiumplek reed in Il Lombardia. Zijn giro was minder fortuinlijk, waar hij door maagproblemen al in de tweede etappe moest afstappen. Er volgde in Spanje alsnog een grote ronde waar hij zichzelf naar een plaatsje net buiten de top 10 reed. Met spijt in het hart zien we Alexandr vertrekken naar GotenSSJ die er maar liefst 30 miljoen voor over had. Dat is bijna een vertienvoudiging van het bedrag dat wij afgelopen jaar voor hem moesten neertellen.
Gek genoeg hebben we Bob Jungels voor een bedrag van 9 miljoen weten te slijten aan Steven 184. Met recht een prestatie, aangezien dit fors meer is dan de 5 miljoen die er vorig jaar voor betaald is en dit bovendien het jaar was dat hij niet eens zijn Luxemburgse titel wist te prolongeren. Dat was sinds 2014 geleden. Wellicht dat een nieuwe omgeving hem goed doet en naar het schijnt heeft ie een nieuwe motor gevonden. Benieuwd of dat opweegt tegen het verliezen van de Patbonus.
Stefano Oldani stak zijn neus aan het venster in de giro van afgelopen jaar, in zijn eerste grote ronde wist hij zich tweemaal in de top 10 te rijden. Het blijft een renner om in de gaten te houden als er onderweg geklommen is en de pure sprinters het lastig hebben gehad. Toch hebben we ervoor gekozen om door te selecteren en hij gaat komend seizoen rijden voor noodgang. Met een kleine 6 ton winst doorverkocht zijn de gemaakte kosten van afgelopen jaar gedekt.
Op de valreep van de transferdeadline werd ook nog bekend dat Jonas Koch gaat fietsen voor mexicanobakker. De Duitser die in 2020 liet zien het fietsen volledig verleerd te zijn wisselt voor een bedrag van 5,23 van eigenaar. Een serieus rendement aangezien Jonas begin 2020 voor slechts 0,21 werd binnengehengeld.
Net als ieder ander team moet je soms verlies nemen, waarbij het verlies van Denjel het zwaarst weegt. Vorig jaar betaalden we 17 miljoen voor het Ierse hobbelpaard die de reputatie heeft nog wel eens tegen het asfalt te kwakken. Dit seizoen deed ie dat enkel met gevolgen in de Dauphine, alwaar hij zijn heiligbeentje brak. Het bleek een onderbreking van een goede start in Valencia en de Algarve, en tijdens de tour kwam je hem pas op pagina 2 van de uitslagen tegen. Maar het bleek een opwarming voor een geweldig slotakkoord te zijn. Sterk finishend in Huy met een 5e plek, 11e in Luik en uiteindelijk net naast het podium in de Vuelta. Wij denken dat Max23 heel veel plezier gaat beleven van deze sympathieke Ier die hem slechts 8 miljoen kost.
Daarnaast nemen we afscheid van Marc Soler (-2 mlijoen), Ruben Guerreiro (-3 miljoen) en Phil Bauhaus (-4 miljoen). Renners die gedurende het seizoen flarden lieten zien van wat ze kunnen, Guerreiro won op uiterst lelijke wijze een etappe in de Giro en bovendien het bergklassement. Hij zit echter gewoonweg te weinig op zijn fiets om een plekje in ons team te bemachtigen, hij mag het nu gaan laten zien bij hhh38. Sterke Phil probeerde zich in de Saudi tour nog wel te tonen, maar deed dat met iets teveel spierballengeweld. Braafste jongetje van de klas, Bouhanni, maakte misbaar en protesteerde bij de jury, maar die ging daar niet in mee. Toch kunnen wij van Grosu Mannenfinishers dit soort gedrag niet tolereren en hebben hem van de hand gedaan aan baggerbaas. Tot slot is er eigenwijze vos binnen de movistararmada Marc Soler. Vorig jaar op de korrel genomen door Mani89 die daar later over verklaarde: “Al had ik Marco Soler er graag bij gehad. Wie biedt daar nou 20 miljoen voor wtf.” Dit jaar is zijn bod van 18 miljoen ruimschoots voldoende om de spanjool binnen te harken. Nochtans een mooi seizoen gedraaid met ondermeer 3 top 5 plaatsen in de Vuelta. Succes in het team Van Mani89.
Clement Russo heeft vanwege het uitblijven van resultaten vooralsnog een vrije transfer gekregen.
Dat betekent dat het team er voor dit jaar daadwerkelijk anders uit gaat zien.
Een viertal renners hebben contract verlenging gekregen. Lucas Hamilton ging in de giro van afgelopen jaar net op tijd naar huis om bij het grote publiek echt bekend te raken. Deze topper in wording heeft zijn contract opgewaardeerd zien worden van 8 miljoen naar 18 miljoen. De verwachting is dat hij dit jaar zeker kopman gaat worden in een grote ronde.
Ook Clement Champoussin zag zijn contract van een upgrade voorzien worden, hij ging van 3 miljoen vorig jaar naar 9 miljoen dit jaar. Hoewel de resultaten nog enigszins op zich laten wachten, liet hij wel een attractieve stijl van koersen zien en tevens is er een stijgende lijn zichtbaar. Bij Grosu Mannenfinishers geloven we in hem en hopen we dat hij dat vertrouwen dit jaar gaat omzetten in klinkende resultaten.
Over klinkende resultaten gesproken, Eduard Michael Grosu heeft net zo vaak top 10 gereden in 2020 als dat ie er buiten finishte. Een echte klepper die bovendien een schitterend programma van 2. koersen heeft gereden. Broodnodig voor het puntenverzamelwerk tussendoor.
Als laatste hebben we op de valreep van de eerste ronde een contractverlenging van Miguel Eduardo Florez bewerkstelligt. Hij vertegenwoordigt ondertussen een waarde van ongeveer 3 miljoen, mede dankzij zijn overwinning op de Alto Colorado waar hij Remco Evenepoel wist te kloppen. Daarna volgde nog een top 5 in het eindklassement van de ronde van Colombia.

Ook zijn er een aantal nieuwe jongens gehaald, waarvan er 7 transfervrij de overstap maken en drie klasbakken hebben we van andere teams overgenomen. Allereerst presenteren wij Valentin Madouas, voor een bedrag van 13 miljoen overgenomen van Mani89. Valentin viel op door zijn prestaties in de eendagskoersen in 2020 en dan met name in de breedte. Top 25 in de Waalse pijl, in LBL, in Parijs-Tours en in de Ronde. Deze man kan alles en vooral nog heel veel beter worden.
Als tweede verwelkomen we Ilan van Wilder, die overkomt van Koffieplanter. Koffieplanter kennen van ons stekje aan de vijver waar we gezamenlijk in vissen en heeft een goed oog voor talent. We betalen hem 8 miljoen voor de Belg die vooral opviel door niet eens de eerste etappe van de Vuelta te voltooien. Is dat dan niet schromlijk overbetaald voor een renner die voor de rest weinig uitslagen heeft gereden tot zo ver? De tour de L’Avenir van 2019 biedt perspectief en het feit dat de pas 20 jarige wel al mocht debuteren in een grote ronde afgelopen jaar geeft te denken dat er flink wat rek zit op de capaciteiten van de jonge renner.
De laatste die we verwelkomen vanuit een andere ploeg is Luca Pacioni. Hij heeft afscheid moeten nemen van hhh38, die een bedrag van 3 mlijoen euro ontvangt. 14 top 10 plaatsen op 32 koersen, dat is een gemiddelde waarmee je mag thuiskomen. Bovendien rijdt hij een programma waar onze andere klasbakken niet altijd van start gaan.
De grootste slag is geslagen bij de renners die transfervrij overkomen, zo is er 3 mlijoen vrij gemaakt om vriend van de show Stanislaw Aniolkowski voor de neus van Immerdebestebob weg te kapen. De handtekening stond al onder het contract voordat andere managers er aan dachten om een aanbieding te doen. Stanislaw fietste afgelopen seizoen maar liefst driemaal buiten de top 10, waaronder een afstapbeurt tijdens het wk.
Er zijn nog twee snelle jongens binngen gehaald, waaronder Gerben Thijssen. Gerben maakte afgelopen Vuelta zijn debuut in een grote ronde en bekroonde dat met een tweede plaats in de 9e etappe. Hij kreeg daarvoor wel een klein beetje hulp van de jury vanwege diskwalificatie van Sam Bennett. Thijssen, die we eerder kenden vanwege een zware val tijdens de zesdaagse in ’t Kuipke in Gent in 2019, heeft zijn pijlen gericht op verdergaan waar hij mee bezig was: Zich jaar na jaar verbeteren.

De andere snelle jongen is de pas 21 jarige Arne Marit. Marit wordt dit seizoen nog redelijk in de schaduw gehouden al zal vooral uitkomen in de kleinere koersen. Hij krijgt hierin wel gelijk een vrije rol en mag doen en laten wat hij wil. De eerstejaars prof komt in elk geval Jordi Meeus, zijn eeuwige rivaal een stuk minder vaak tegen.
Tijdens deze zeer korte onderbreking ontvangt Jeroen, commentator van dienst, een lekkere versnapering, maar weet hij deze niet gelijk thuis te brengen. Hij omschrijft het als een cake met een hard plakkaat aan de bovenkant, roze van kleur. Als hij de naam mocht bedenken zou hij het een roze koek noemen. Wel lekker!
Stefan Bissegger is de volgende die het podium mag beklimmen. De Zwitser overtuigde in 2019 door een tweede plaats in het wk onder 23. De nog altijd maar 22 jarige coureur maakte afgelopen de overstap naar een world tour team en baarde opzien door in zijn eerste koers gelijk op het podium te eindigen. Tel daar een goed optreden in de Binck bank tour bij op en hij heeft zijn plekje voor dit seizoen verdiend.
Vergeet de naam Andreas Leknessund, Soren Waerenskjold is the next big thing uit Noorwegen. Twintig jaar jong pas, maar let op hij was de enige die Remco Evenepoel wist te verslaan in een tijdrit in zijn laatste jaar als junior. Dan sta je bij onze zuiderburen al in een encyclopedie onder de categorie halfgoden. Naast een goede tijdrit, liet hij in de tour of Rhodos ook zien over een paar snelle benen te beschikken. Voor een wielrenner is dat een mooie combinatie.
Andreas Kron is de volgende nieuweling die zichzelf komt voorstellen. De tweeentwintig jarige Deen wist afgelopen seizoen achter Kasper Asgreen beslag te leggen op de tweede plaats in het nationaal kampioenschap. In 2019 had hij zijn neus al aan het venster gestoken door op het wk -23 in de kopgroep te finishen met onder meer Batistella, Bissegger, Pidcock en Higuita. Dit jaar maakt Kron zijn debuut op world tour niveau en hij wil graag schitteren in de heuvelachtige klassiekers en de kleinere ritterkoersen.
Last but not least betreed dan Alessandro Covi het podium. De jonge Italiaan van 22 maakte een zeer gretige en goede indruk in de Brabantse pijl van afgelopen seizoen. Knijn1985 was dan ook zeer stellig na afloop, daar maak ik een plekje voor vrij in mijn ploeg. In 2018 al wist Covi een etappe te winnen in de Tour de l’Avenir en hij werd in 2019 4e in de giro ciclistico d’Italia. In 2020 heeft hij een jaartje kunnen wennen aan de pro tour en daar worden komend seizoen de vruchten van geplukt.
Het winnende bod op Georg Zimmermann was er een voor spek en bonen. Voor hem was geen plaats meer in het team.

Met een gemiddelde leeftijd van nog geen 23 is het een zeer jonge ploeg, maar toch denkt Knijn1985 vooral in mogelijkheden. Deze groep kan overal meedoen, met Lucas Hamilton kunnen we een klassement rijden in het rondewerk, we zijn er van overtuigd dat Madouas en Covi in de klassiekers gaan laten zien van voor mee te kunnen doen. Maar ook aan de onderkant van het circuit in bijvoorbeeld de Heylen Vastgoed Heistse Pijl hebben we iemand aan de start staan die punten gaat kunnen pakken. De doelstelling is in elk geval helder: “Wij willen Europees voetbal halen, om vervolgens de hele reutemeteut weer met winst te kunnen verkopen.”
Dan rest mij niets anders dan jullie hartelijk te bedanken voor de aandacht tijdens de presentatie van Grosu Mannenfinishers.
pi_197569855

Hooggeëerd publiek, welkom bij de ploegpresentatie van ‘Met Vallen en Opstaan empowered by Hansaplast’.

Waar kan je het beste reclame maken voor producten als spierzalf, pleisters, wondspray en sporttape? In het wielrennen natuurlijk moet ook onze hoofdsponsor Hansaplast hebben gedacht. Maar dan moeten de producten ook wel echt zichtbaar zijn en daarvoor hebben we een uitgekiende inkoopstrategie bedacht. De volgende veertien renners gaan zorgen voor uitstekende exposure voor Hansaplast©!

We hebben diverse renners die graag kopman genoemd willen worden. Omdat hij als eerste zijn contract tekende krijg hij hem. Vallen in een simpele bocht, hij doet het. Alles voor een pleistertje erbij! Ilnur Zakarin!

Als u dacht dat hij daar genoeg van had, natuurlijk niet. Even later in zelfde ronde. Hoe hij daar beland is weet niemand maar daar gaat het niet om.

Ilnur krijgt wel flinke concurrentie van diverse befaamde piloten op de weg. Deze man heeft ondertussen alles gebroken wat er te breken valt, maar komt ALTIJD terug. Philippe geeft niet op, met een gebroken knieschijf rijdt ie gewoon een koers uit. Bij uitstek een fantastische uithangbord voor Hansaplast!

Wat zullen we over deze man zeggen? In principe MOET ik hem hebben maar als je zo vaak valt dat je bijna geen koers gaat rijden... Kon ook niet anders dat hij uitgerekend in voorbereiding tegen een auto aan rijdt, of andersom. Een fotocollage speciaal voor u!

Als je dan je plek wil verdienen in deze ploeg moet je van goede huize komen. Als je je wil bewijzen moet je het ook goed doen moet Miguel Angel Lopez hebben gedacht. Van harte welkom Miguel!


In het klassieke voorjaar heb je ook een mannetje nodig die in kasseienkoersen met wat pleisters rondrijdt, het liefst een beetje voorin en dan wat pech hebben om in beeld te worden genomen. Daarvoor hebben we een domme kracht in dienst genomen die dat klusje uitstekend kan klaren, Vanmarcke!

Bloed, dat is wat we willen zien. Het mag er ook uit gutsen. Alles voor schokkende schitterende beelden! Deze jongen kan verder ook een sloot punten gaan binnenhalen. Tao!


Als je teamgenoot valt is het natuurlijk netjes om hulp in te roepen zodat er zo snel mogelijk een spraytje tevoorschijn kan worden getoverd en pleisters geplakt kunnen worden zodat Hansaplast zoveel mogelijk airtime krijgt. Elk seconde telt! Daarom hebben we deze renner in dienst genomen; bewierrookt door Israel Start-Up Nation vanwege zijn uitstekende signalering.


En verder in onze ploeg;
Sam Oomen
Odd Christian Eiking
Benjamin Thomas
Marcel Meisen
Cyril Gautier
Davide Gabburo



En tot slot de man die zwaarste crash heeft gehad afgelopen jaar. Fabio Jakobsen. U kent zijn verhaal inmiddels wel. De beelden laten we maar achterwege. Op weg terug, net mee op trainingskamp, lovende woorden van Mark Cavendish. Deze man moet toonbeeld worden van wederopstanding van de wielrenners. Hoe harder je valt, hoe sterker ze terugkomen!

Heb ik al reclame gemaakt voor Hansaplast? HANSAPLAST HANSAPLAST HANSAPLAST HANSAPLAST HANSAPLAST AFFILIATE LINK GRAAG DANNY!!!
  vrijdag 22 januari 2021 @ 12:08:38 #4
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197569943
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 januari 2021 12:03 schreef Frozen-assassin het volgende:
Heb ik al reclame gemaakt voor Hansaplast? HANSAPLAST HANSAPLAST HANSAPLAST HANSAPLAST HANSAPLAST AFFILIATE LINK GRAAG DANNY!!!
_O-
  vrijdag 22 januari 2021 @ 12:25:28 #5
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_197570191
Bij deze presenteer ik u graag Wuyts' Worst Nightmare

Tadej Pogacar
João Almeida
Richard Carapaz
Florian Vermeersch
Olav Kooij
Brandon McNulty
Jakub Mareczko
Emmanuel Morin
Alexander Krieger
Nicolas Roche
Natnael Tesfatsion
Juan Sebastian Molano
Anton Palzer
Lorenzo Rota

Evenepoel durft z'n fiets nog niet aan te kijken, van Aert zit nog 4 jaar lang vast in z'n knechtenrol en nen Greg rijdt in een Burger King outfit. Het jaar had niet slechter kunnen beginnen voor Michel Wuyts (64). Waar dit het jaar had moeten worden waarin hij ongegeneerd met zijn blinde chauvinisme had kunnen zwaaien, ziet Michel het somber in. Deze depressie wordt verder aangewakkerd door het nieuwe FPCL team; WWN. Bovenstaande 14 jongens gaan Michel het leven zuur maken in 2021, 13 doordat ze alles van de Belgen afpakken, en 1 doordat hij steeds Gianni genoemd wordt. ...Gênant



[ Bericht 1% gewijzigd door Fretwork op 22-01-2021 15:29:01 ]
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_197570515
Uitstekende fotosoep @Fretwork, gelachen
pi_197571170
Met veel trots stel ik u voor aan team Alles Doet Pijn p/b Fizik, we zijn zeer content met de steun van dit prachtige Iraanse dorpje en haar 172 inwoners.

Al jaar en dag wordt onze team geleid door alleskunner Oliver Naesen, dit jaar bevrijd van Romain Bardet en met goede vriend Greg aan zijn zijde komt hij moeiteloos de Tiegem over op weg naar de beloofde grote overwinningen.

Dumoulin, Onze Tom, een groot kampioen. Behalve als het niet draait en de demonen in zijn hoofd (en/of achterwerk) het koersen onmogelijk maken. Dit is het jaar van glorieuze terugkeer naar de top. De beste ronderenner van 2018 zal dit jaar de grootste koers ter wereld winnen. Opvolger van Joop, 30 years of hurt. Et cetera.

Alberto Bettiol gaat dit jaar bewijzen geen eendagsvlieg te zijn, hoop ik. Misschien hadden die journalisten toch gelijk.

Er wordt wel een gefluisterd dat Egan Bernal ons naar het beloofde land zal brengen, wie ''ons'' is of waar het beloofde land ligt wordt er dan niet bij verteld maar als Egan niet meer met de rug van een bejaarde rond fietst komt het vast goed.

Zielsgelukkig met Elena Cecchini maar toch heeft Elia Viviani pijn in het hart. In ieder geval is de oorzaak van zijn mindere jaar nu bekend en het had niks te maken met het inwisselen van Lefevre en co voor Cofidis.

Gino Mäder rijdt dit jaar voor Bahrain-Victorious, eerlijk gezegd had ik dat helemaal gemist maar het is vast beter dan NTT.

Lilian Calmejane heeft het vorig jaar kalm aan gedaan maar bij de hernieuwde equipe van Lavenu kan hij zichzelf opnieuw uitvinden.

Lawrence Naesen en Attilio Viviani zijn hele gezellige jongens en zitten bij de ploeg vanwege hun enorme kwaliteiten op en naast de fiets. Toevallig vinden ze allebei ook een achternaamgenoot in de ploeg. Huh, toevallig.

Taco van der Hoorn werd niet begrepen bij het grote Jumbo-Visma en deed twee stapjes terug en vervolgens weer een stapje vooruit richting het gezellige Wanty. Bij Hilairio ben je van succes verzekerd. Zelfs als je geblesseerd bent en pijn aan je knie hebt en daarom mag ook Baptiste Planckaert dit jaar weer gaan proberen om zijn resultaten uit het legendarische 2016 te gaan herhalen.

Terug van weggeweest, João Rodrigues, samen wonnen we in 2019 de Volta maar vanwege een onbegrijpelijk puntensysteem en een overwinning van fucking Loic Vliegen leverde dat 0 punten op in de FPCL. João's resultaten in 2020 wijzen erop dat deze gebeurtenis een diepe wond heeft achtergelaten, 2021 is het jaar van de comeback.

And last but not least, de tropische verrassing du jour: Santiago Umba. Colombiaan, jong, Gianni Savio, alleskunner, succes gegarandeerd. Rijdt nu al de sterren van de hemel in Venezuela. Gisteren voor Oscar Sevilla geëindigd, dan kan je wat.

Oh, Kevin Rivera was ik nog vergeten, rijdt op dit moment ook rond in Venezuela. Sorry Kevin, ik geloof in je!
Citius, Altius, Fortius.
  Moderator vrijdag 22 januari 2021 @ 13:38:05 #8
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_197571235
Jongens, ik ben lekker aan het painten nu!
  Moderator vrijdag 22 januari 2021 @ 14:13:14 #9
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_197571744
Leuk dat je er bent, pak er een drankje bij! Want dit is de teampresentatie van PatLef's AlcoholistenPack!

Felix Grossschartner
Fernando Gaviria
Fausto Masnada
Dion Smith
Josef Cerny
Clement Venturini
Patrick Konrad
Simon Geschke
Damiano Caruso
Alexis Vuillermoz
Toms Skujins
Greg Van Avermaet
Manuel Belletti
Matteo Pelucchi

pi_197571834
Team Marginal Gains p/b Sky & Rondere Wielen stelt zich aan u voor

Teammanager franklop was na een 2e plaats in de FOK! Premier Cycling League in 2019 op zoek naar een nieuw succesformule. In 2020 werd er gekozen voor de Franse slag, maar pardoes brak het Coronavirus uit en werd het seizoen afgebroken. Op dat moment stonden de Franse troepen op plek 8 in het klassement.

Dat kon beter aldus franklop en dus ging hij op zoek naar een succesverhaal. “Weken, nee maanden heb ik erover nagedacht”, zei franklop bij de teampresentatie in Dover, alwaar hij wacht of hij door alle lockdowns in Europa weer naar Nederland toe mag. “Toen hoorde ik op TV tijdens 1 van de journaals iets over een ‘Britse variant’ en toen wist ik het; ik ga een Brits team kopen.”

En zo geschiedde, het plan werd gesmeed om een volledig Brits team op te stellen. Echter om nog enigszins een fatsoenlijk team te krijgen, is het spectrum verbreed naar Engels sprekende renners. Franklop: “We moeten het wel serieus houden natuurlijk. Om nou alleen Dan Mclay als sprinter in mijn ploeg te hebben kan natuurlijk niet. En als ik dan toch Caleb Ewan koop, dan kan ik net zo goed ook andere Australiërs binnen halen als Simon Clarke, Jack Haig en Jay Hindley”.

Het team, dat de iconische naam Team Marginal Gains p/b Sky & Rondere Wielen heeft gekregen bestaat nu dus volledig uit Engels sprekende renners. Er zijn 4 Australiërs binnen de ploeg, 1 Amerikaan en liefst 9 Britten.

De Australische kern
Simon Clarke
Jai Hindley
Jack Haig
Caleb Ewan

De Amerikaanse eenling
Larry Warbasse

De Britse talentjes
James Knox
Daniel Mclay
Alex Dowsett
Simon Carr* is sinds kort blijkbaar Fransoos
Scott Thwaites
Mark Donovan
Alfred Wright
Luke Rowe
Simon Yates

Meest opmerkelijke uit deze selectie is natuurlijk de aanwezigheid van Simon Carr. Deze aanwinst van EF Education – Nippo stond tot begin dit jaar nog als Brit te boek. Geboren en getogen in Hereford was hij al op jonge leeftijd in de Franse Pyreneeën te vinden. Het is dan ook niet gek dat hij vorig jaar in Spaans Baskenland (dat zal @Rellende_Rotscholier met name waarderen) een mooie zege boekte in de Prueba Villafranca-Ordiziako Klasika en hij werd 19e in de altijd zwaar volgespoten Ronde van Portugal.

Wat dus wel gek is, is dat hij nu dus een Fransoos is volgens de site van Steef en de UCI. Nader onderzoek leert dat hij zich ‘Europees’ voelt, maar dat hij wel bewust voor de Franse nationaliteit kiest. Dit is te lezen in een interview met The British Continental;

quote:
And you are applying for French nationality. Do you see yourself as French, having lived so long out there?

Coming from an extended family that has taken full advantage of freedom of movement, I consider myself to be European. In truth I can appear completely French or British at will, however on balance I feel more at home in France because the older I get the more I have come to realise that I love the French culture and way of life best of all.
Gelukkig is hij nog steeds wel Engels sprekend en voldoet hij met mitsen en maren aan de selectie eisen van franklop. “Gelukkig wel, anders had dit team gelijk in de pullenbak gekund”, aldus een trotse teammanager die toch minstens de top 5 wil halen met zijn team.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 22 januari 2021 @ 14:35:10 #11
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_197572079
Goed, laat mij ook eens even van leer trekken en mijn ploeg introduceren. Dit heb ik nog nooit gedaan en waarom ik het nu doe weet ik ook niet, want er is toch niemand die dit leest en eigenlijk is dit spelletje na de wervingsperiode wel voorbij. Desalniettemin stel ik graag de mooie jongens van Team Diederik Gommers van de Diederik Gommers show p/b Diederik Gommers aan u voor. Allereerst is er de mooiste jongen van allen. Mijn buitenechtelijke zoon, Remco Evenepoel. Remco is het Godenkind, de gids in het donker, de redder van een natie. Meer geliefd dan Boonen en Vandenbroucke bij elkaar. Hij die België weer samenbrengt. Hij die mij de punten levert.

Remco wordt gesteund door zijn twee opvolgers in de juniorencategorie. Marco Brenner, nog een lieveling van mij. Zijn eerste jaar bij de junioren was van een ongekende klasse. Zelfs beter dan dat van Remco. De nieuwe Jan. Bij het immer sympathieke Team Diederik Gommers van de Diederik Gommers show p/b Diederik Gommers krijgt hij alle ruimte die hij nodig heeft uit te groeien tot een van de groten der aarde. Hij zal de harten en de punten gaan veroveren. Die andere opvolger werd wereldkampioen in Yorkshire: Skin Quimmons. Trumpist en daarmee, behalve schandalig hard fietsend, ook politiek in orde. De stenen van Roubaix, de keien van de Ronde. Hij zal die, en zijn tegenstanders, opvreten, om vervolgens de concurrentie op het eindpodium te leren dat Biden, een absoluut fossiel, niet de juiste keuze was. Zijn steun en toe verlaat in Yorkshire, Magnus Sheffield, is ook van de partij in Team Diederik Gommers van de Diederik Gommers show p/b Diederik Gommers. Zo sterk als een beer, zo sterk als een os. Klassiek type, snel, veldrijder en skiër. Dit wordt ook een grote meneer.

We gaan door naar iemand die vorig seizoen, als eerstejaars, al schitterde onder mijn leiding: Andrea Bagioli. De nieuwe Bettini. Bagio kan vele kanten op, maar hij zal het sterkst zijn ginder bij ons, in de Ardennen. Vorig jaar een revelatie met meerdere overwinningen en indicaties van grootheid. Alaphilippe zal op zijn allerbest moeten zijn, want Bagio staat klaar om finales mee te kleuren. Zijn debuut in de Giro lonkt, alwaar hij, samen met Remco, de sterren gaat veroveren. Ook David Dekker, de zoon van de altijd cleane Erik, zal in deze ronde zijn debuut gaan maken op het allerhoogste niveau. Hier krijgt hij alle ruimte van de ploeg om zich te smijten bij de massasprints, maar Dekker kan zoveel meer dan dat. De Vlaamse klassiekers zijn op zijn lijf geschreven, want hij is een gigant. Als SEGN1Fan kon hij niet ontbreken in mijn lijst der mooiste jongens.

Jordi Meeus, nog maar eens SEG, nog maar eens een sprinter. Ook Jordi krijgt alle ruimte van zijn ploeg in kleine koersen, ideaal voor Team Diederik Gommers van de Diederik Gommers show p/b Diederik Gommers. Noorwegen, Almeria, Kuurne, Duinkerke. Dit is een puntenpakker pur sang. Hij is razendsnel, onze Jordi. Let goed op hem. Jake Stewart, voor de zoveelste keer een sprinter. Dit keer een sprinter plus. Van Stewart ben je niet snel af, want een drempel deert hem niet. Bij de beloften deed hij mee in Roubaix én in Luik, om pardoes her en der ook te winnen in massasprints.

Tijd voor weer eens wat anders, voor nog zo'n ongekende topper. Het draagt de naam Tom Pidcock, een absoluut fenomeen. Pidcock is rauw, maar er zullen er weinigen zijn die meer talent hebben. Dit seizoen maakt hij, bij Team Diederik Gommers van de Diederik Gommers show p/b Diederik Gommers, zijn echte debuut als prof. Hij weet heel goed wat hij wil, maar hij weet net zo goed wat hij niet wil. Pidcock is een joker tot en met. Ga er maar aanstaan, als je Van Aert of Alaphilippe bent, om met hem een finale in te gaan in de Strade. In de zomer zal een hiatus volgen om zich te focussen op de mountainbike, maar daarvoor en daarna een probleem. Biniam Ghirmay is nog best vergelijkbaar. Schandalig snel en op ieder terrein van waarde. In 2020 leek hij weer een stap te hebben gezet en in 2021 zal hij vlammen namens ons, Team Diederik Gommers van de Diederik Gommers show p/b Diederik Gommers. Frankrijk is niet veilig voor deze veel te zwarte raket.

Om ook nog eens wat klimmers te introduceren: Diego Camargo. Niet iedereen zal hem kennen, maar in korte tijd is hij rap beter geworden. Vorig seizoen kreeg hij het voor elkaar zowel de beloften als de professionele versie van de Vuelta a Colombia te winnen. Dat is geen kattenpis. Hij heeft voldoende ervaring in Europa en met een vertrek van Daniel Martinez zal hij kansen zien en grijpen. Dit wordt een ijzersterk coureur, te beginnen dit jaar. Tobias Bayer is er ook een die klassementen kan neerzetten. Bayer is geen pocketklimmer, het is vooral een tijdrijder, maar hij staat bergop zijn mannetje. Hoewel hij moest opgeven in een loodzware Girobio, reed hij in de schaduw van Pidcock en Vandenabeele een bizarre ronde. Halverwege de koers was, eerlijk waar, zijn hele ploeg naar huis, behalve hij. In plaats van kopje onder te gaan, werd hij alleen maar sterker, tot het noodlot toesloeg. Met de bonus van Roothoofd zal hij ook dit jaar weer grootse dingen gaan doen.

Last, but zeker not least, nog twee fenomenen van kerels. Abner, oh mooie Abner. Een Puerto Ricaan? Inderdaad, een Puerto Ricaan. Al tijden op de scoutingslijsten van Team Diederik Gommers van de Diederik Gommers show p/b Diederik Gommers, nog ver voor Eus een kansje zag. In de eerste plek een klimmer, maar vooral een hele sympathieke jongen. Import Bask, trainend met jongens als Bilbao en Castroviejo, moreel winnaar op Arrate. Alle ogen op hem. Tenslotte nog Jonathan Milan, misschien beter te omschrijven als de jongere tweelingbroer van Ganna. Dit gevaar uit Tolmezzo is niet alleen sterk in de tijdrit, maar ook snel. In tegenstelling tot Pippo, die zijn snelheid wel verloor, is hij nog altijd bijzonder rap en zal hij namens Team Diederik Gommers van de Diederik Gommers show p/b Diederik Gommers gaan schitteren.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator vrijdag 22 januari 2021 @ 14:47:15 #12
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_197572263
We rijden met ‘t peloton over een hob’lig pad
Het regent dat het giet, t'is voorjaar en vrij nat
De schijfremmen knersen in de koude stroom
't Is koers in Vlaand’ren en ’t publiek leeft z’n droom

We rijden voor d’n Terpstra, al is ie al wat oud
Door ’t Vlaams land hopen we van het goud
Een heuvelig en zeer onoverzichtelijk terrein
Waarin men zich gelukkig prijst dat er geen Ineos-coureurs mee zijn

Op weg naar Oudenaarde, maar de weg daarheen is lang
En daarom vullen wij de koers met Wuyts gedramg :')
Intussen gaat zich iets bewegen in de achtergrond:
Iets Geels en iets Zwarts en het lijkt me ongezond

Ze zijn nog vrij ver achter ons, ik zie ze echter wel
Het is een hele massa en ze fietsen nogal snel
En door ons achterna te fietsen halen zij ons in
Wat onvoordelig uit kan pakken voor een nieuwe win

De Gele gedaanten zijn bijzonder rap erbij
Ze rijden voor d’n Wout, ons breekpunt lijkt nabij
Ze hebben betere vorm, dat is duidelijk te zien
We zijn d’r afgereden en halen niet eens de top tien

Al is de toestand zorgelijk, ik raak niet in paniek
Ik houd de moed erin door middel van zo’n leuke rubriek
We kennen ons zomerdoel en we trainen heel wat af
Terwijl deTour nader komt in gestrekte draf

Het is van hier naar Pau nog een kleine honderd werst
't Is prettig dat ‘t parkours ontzettend vlak is geperst
Dit keer trekken we Ackermann als onze troefkaart
Men ziet de flinke ambitie die we hebben uiteraard

We koersen onbekommerd en we rijden continu’
Toch komt Jumbo eroverheen non-de-ju
En zonder op te vallen overleg ik via ‘t oor
"Wie moet er aan geloven," vraag ik, "Toe, wie fungeert als boor"

"Moet Frank het maar wezen?", "Nee, want Matthias is geen slaper"
"Wat vind je van De Gendt?", "Maar da’s zonne goede rittenkaper!"
"En Storer dan?", "Nee, Michael niet, die het eerder al verknald"
Zodat de keus op lompe kracht Politt valt

Dus onder ferme druk stuur ik Nils rap naar de kop
Daar klaart hij niks, het is een enorme flop
De gelen zitten op ’t gemak, allen er nog bij
Nog vierentachtig werst en o, wij zijn niet blij

We zien de finish naderen en zijn in paniek
We bellen met Wimderon voor een briliante tactiek
Helaas blijkt hij te druk met tellen voor een of ander spel
We moeten nu iets gaan doen, en het liefst snel

We zien weer dat geel en onze hoop is weer verscheurd
De Jumbo’s zijn op kop en nu is Tony aan de beurt
Daar gaat het tempo omhoog, onze trein blijft amper bij
Nog 5 werst en onze is afgang is nabij

Ik zit nog te peinzen en stort al menig traan
En plots waait mij een briljant idee aan
D’n Roosen, hebben ze dat eigenlijk wel door, die rijd nu voor ons?
Die moet zich laten vallen, da’s net een spons!

Daar in de Jumbo trein, komt Timo nu op kop
Wout d’r net achter, nog onbekend met de komende flop
De smak van de twee snijdt ons pijnlijk door de ziel
Nog 2 werst en in blauwgeruite kiel

Kanter en Ackerman zijn over, dus zien we een lead-out
En als 't even mee wil zitten dan gaat het niet meer fout
Jawel! Hahaha! Ackerman wint roepen wij in koor
Net voor nummer 2, typisch genoeg d’n Mohoor

Ik ben nu weer wat lustiger want het doel is behaald
Ik maak een sprong van blijdschap en Ackermann straalt
Terwijl Wout over finish komt gebold, denk ik "Dat is pech
Ja Pau is een mooie stad, maar voor Wout net iets te ver weg"

(Pau hier, Paur daar)
Ja, je ziet er veel dit jaar
(Pau hier, Pau daar)
Koers zit vol gevaar
(Pau hier, Pau daar)
Finish aan de boulvard
(Pau hier, Pau daar)
Heus ook wel een dopingzondaar
(Pau hier, Paur daar)
Oh, bij R_R staat het schuim op de bek nu, ik ben nu wel klaar…

Hierbij presenteren wij u graag: Pau is een mooie stad
Pascal Ackermann
Nils Politt
Max Kanter
Michael Storer
Gianni Vermeersch
Niki Terpstra
Jens Keukeleire
Alexandre Geniez
Thomas De Gendt
Timo Roosen
Jens Debusschere
Kristian Sbaragli
Cristian Raileanu
Mathias Frank

Ploegleider van dienst Drs. IJs_beer
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 0% gewijzigd door ijs_beer op 22-01-2021 15:04:35 ]
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
  vrijdag 22 januari 2021 @ 14:56:14 #13
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197572408
Jullie hebben je weer overtroffen dit jaar _O_
  vrijdag 22 januari 2021 @ 14:56:42 #14
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_197572416
Zijn we al klaar? -O-
pi_197572473
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 januari 2021 14:56 schreef maxi-mus het volgende:
Zijn we al klaar? -O-
Die van mij moet nog komen, ik heb het Volle Penske in Borgloon al afgehuurd. ^O^
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  vrijdag 22 januari 2021 @ 15:01:03 #16
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_197572483
quote:
6s.gif Op vrijdag 22 januari 2021 14:47 schreef ijs_beer het volgende:
....
Netjes _O_

Extra fijn met de karoakeversie
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  vrijdag 22 januari 2021 @ 15:10:09 #17
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_197572590
Like voor ijs_beer ook, danny zn kutforum doet raar met likes

AFFILIATE LINK VOOR HANSAPLAST DANNY? KOM DAN
pi_197574318
Team 801 Harriers by Schönbacher Cycling



"jullie kunnen nog geen pakje sigaretten over een voetbalveld dragen" kreeg Nigel Ward in zijn tijd als testpiloot voor de Royal Navy te horen. Toch moest hij in 1982 als leider van een ongewild squadron met ongeliefde vliegtuigen en piloten die tezamen waren geraapt uit de krochten van de luchtmacht, de testpiloten van British Aerospace en zelfs een paar verdwaalde US Marines op een helikoptercarrier een paar prutseilandjes gaan heroveren. Alles en iedereen schreef hem en zijn 14 Sea Harriers van te voren al af, maar met een beetje geluk, een beetje kunde en een paar star performances kwam 801 Squadron als een van de winnaars van de South Atlantic terug. Hun beloning: ze werden verder volkomen genegeerd, de Royal Air Force claimde het succces van de Navy voor zichzelf en de Harriers werden door iedereen weggekocht, vooral de US Marines die het een geweldig idee vonden.

In een beetje in dezelfde situatie zaten we met Schönbacher Cycling ook, in de geest van onze oprichter Gerhard Schönbacher probeerden we vooral achterin te eindigen en de lucratieve nummer laatst positie te gelde te maken, om af en toe eens de lachers op onze hand te krijgen met een onverwachtse overwinning ergens in de ronde van Slovenië of zo. Primoz Roglic is twee jaar lang een prima vaandeldrager van onze organisatie geweest en wist zelfs vorig jaar 80% van alle punten te halen. Dan weet je dat het grote geld aanklopt en dat gebeurde ook met een schuimbekkende slobeend die luid kwakend bijna 70 miljoen op tafel gooide (zou hij nog steeds boos zijn over die 5 miljoen die hij tekort kwam in 2019?). Behalve hem zwaaiden we ook Nairo Quintana met een mooie salaris verhoging uit, van 1 naar 14 miljoen, niet slecht, al pakte hij na de coronastop weinig punten meer. De altijd vervelende Dennis Rohan deed zijn werk goed in Italië en ook Roglic' superknecht Sepp Kuss sleepte nog aardig wat binnen. Het leverde tot onze redelijke verbazing de meeste punten in dat gekke coronajaar op >:O Daar moet op gedronken worden, hi ha ho


Twee "Oddballs" samen leidde tot een samenwerking met dit ietwat miskende squadron der Royal Navy (al heeft Ward in een aantal boeken, podcasts en tv optredens een aardige reputatie als troublemaker opgebouwd, Schönbacher mocht m gelijk) Heeft de invloed van de Royal Navy tot een ommezwaai in teamtactiek geleid? Neuh, eigenlijk niet, af en toe een leuke uitschieter en een zucht naar de onderste regionen van het klassement zal nog steeds de boventoon voeren. Met een beetje ondersteuning van de wielerfans in de Royal Navy (voor het merendeel toch al brokkenpiloten) hebben we best wat leuks bij elkaar geschraapt. Al ben ik een beetje nijdig dat Marc Hirschi zn neus voor een goed bod ophaalde en voor 900k méér de wijk nam naar de Veluwe om voor heywoodu te gaan fietsen (het management van Spartacus kan blijkbaar keihard onderhandelen |:) )

Superknecht Sepp Kuss is wel gebleven en hoewel hij vooral als schaduw van zijn kopmannen zal moeten fungeren heeft hij ook landgenoot Neilson Powless zo gek gekregen mee te komen doen. Deze rare mix van een Tropische Verrassing (zijn moeder is triatlete in dienst van Guam) en Winnetou (zijn vader is een Oneida Native American) liep ooit met zn ziel onder de arm de deur uit bij de voorganger van Jumbo Visma en kwam terecht in het vrijbuiterscollectief van Vaughters. Een bod op pechvogel Keldermans mislukte, maar zijn veel goedkopere ploeggenoot Ide Schelling was wel bereid tot een overstap: zijn inbreng in de klassiekers wordt op waarde geschat. "Wer oder was ist ein Ide Schelling" mopperde Schönbacher. Die dacht zeker aan Gt coureur Enzo Ide of zijn Japanse neef Yuji Ide


Wie ons gimmickteam uit de 2019 nog kent weet dat we toen een volledig pak tijdrijders opstelden: daar van is er een altijd uit zichzelf teruggekomen. Nelson Oliveira, superknechtje van Valverde en soms ook aanwezig in een paar Vlaamse klassiekers (boy wat moet die met zijn leven als Piti er mee stopt?). De Portugese chronospecialist wees ons op Harry Tanfield die zat weg te kwijnen bij Africa's Puinzooi en in de altijd lastige ronde 4 op voormalig werelduurrecord eigenaar Matthias Brändle. Ik heb er Pöstlberger voor laten lopen dus we eisen wel een korte klassering in minstens één tijdrit dit jaar 8)7

Dan komen we bij de vier heren van wie ik eigenlijk hoop dat ze de meeste punten kunnen sprokkelen voor ons gezelschap brokkepiloten. Stiekem heb ik er drie van uitgekozen omdat ze net als een Harrier vaker neerstortten dan zegevierden. Steven Kruijswijk heeft van zijn dromen vorig jaar alleen het ouder en wijzer worden verwezenlijkt na een val en een positieve coronatest die hem de Tour en de Giro kostten. Pavel Sivakov ging al in de eerste etappe van de Tour onderuit, Wout Poels deed ongeveer hetzelfde. Zdenek Stybar mag dan een Pat-bonus aan zijn kont hebben, iedereen haalde er zijn neus voor op in ronde 2 (zeker teveel pilsner gedronken met Pat's Alcoholisten). Geef maar hier dan. Een gokje namen we met Ben O'Connor, die zowaar in de Giro even boven kwam drijven met een etappezege en een 2e plek. Zijn 'geheimtipp' om ploeggenoot Dorian Godon mee te pakken was helaas niet zo geheim en strandde dan weer in een bidding war waar de Roaring Forties rond Vuurland niets bij voorstellen. Als schipbreukeling wist daar Angel Madrazo als illegale bootvluchteling aan boord te kruipen, nu maar hopen dat De Mus ook iets te fietsen heeft dit jaar, anders kan hij net zoals Jerome Cousin vorig jaar beter heel Spanje en Portugal door gaan fietsen om alle legendarische plaatsen waar Frankrijk veldslagen uitvocht in de Peninsular War te gaan bezoeken.


De fietsende exploration officer heb ik laten lopen, maar hij had wel een leuk idee voor de jaarlijkse "naam-transfers". Twee renners die altijd gekozen worden omdat ze een opvallende naam hebben. Soms leidt dat tot een diamond als Sören Kragh Andersen (eerste editie 2017) of tot een onverwachte puntenpakker als Kuss (2020). Maar ook dit kan helemaal foutlopen (zie Julen Amezqueta die meer pizzakoerier dan wielrenner was) of Odd Kristian Eiking die helemaal nergens indruk maakte, maar nu wel een Pleisterplaats (haha graptje) heeft gevonden bij Frozen Assassin's Hansaplast Rostock gezelschap. De eerste 'naamtransfer' ging naar Hermann Pernsteiner, ploeggenoot van Poels die tot zijn eigen verbazing even op papier kopman van Bahrein in de Giro was (tot de realiteit en Pello Bilbao m inhaalde natuurlijk), de tweede naar neoprof Thomas Champion, een van de twee namen die ik in een van de slowchats langs heb zien komen. Aangezien mn Frans om te huilen is kan ik me bij de beste wil ter wereld niet meer herinneren of iemand iets goeds of slechts over hem te melden had. En aangezien de andere "Fransman" (lees Brexit-vluchteling) Simon Carr al bij franklop's Saksenpak heeft getekend, nemen we gewoon een gokje. Vliegbasis Yeovilton is vanwege de Coronapandemie tot priklocatie omgedoopt en daarom zijn we tijdelijk naar de nog redelijk Coronavrije omgevingen Ascension Island, Paaseiland en Tierra del Fuego uitgeweken (na een beetje lobbyen bij de Chileense en Argentijnse luchtmacht collega's). On les Aura (We'll Get Them!!)



[ Bericht 0% gewijzigd door Sabata op 22-01-2021 18:32:41 ]
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_197575579
Wielerclub Als het draait p/b Hela Curry


Welkom allemaal in cafetaria Penske Vol, in het pittoreske Borgloon, net over de grens in België. Voordat er gefietst gaat worden door de Limburgse heuvels moet er natuurlijk eerst een stevige bodem gelegd worden. Alles tegen de hongerklop.



We zien hier op de foto al een sfeerverslag van dit trainingskamp met al onze kopmannen voor aanvang. De moed zit er vooral bij Kasper al goed in zo te zien. Op de achtergrond overigens nog Alexander Kristoff (Het Outbreak management team), ex-renner van ons team, en Mads Pedersen (Skoekeloen Cycling), die ook van dit soort culinaire hoogstandjes kunnen genieten.

Maar goed, wie zitten er nu allemaal in het team, en wat zijn de doelen van dit jaar? Een overzicht van ons team:

Rudy “Mr Gourmet” Molard
De kopman van het team, gaat dit jaar definitief doorbreken. Is zijn 27 miljoen meer dan waard. Zal niet alleen voor punten zorgen in de heuvelklassiekers, zowel in de Ardennen als wel in Italië, maar is ook gemaakt voor de kleinere Franse rittenkoersen. Was overigens niet heel content met de keuze van de locatie van de ploegenpresentatie, maar met een “Croque Monsieur” hebben we hem toch tevreden kunnen stellen.

Alejandro "Piti" Valverde
De ervaren man in het team, zal zich dit jaar vooral op de Ardennenklassiekers, Olympische Spelen en de Vuelta. Maar met zijn ervaring is hij natuurlijk ook een ideale wegkapitein. Wordt als het goed is zijn laatste jaar in het profpeloton, maar je weet natuurlijk nooit of hij nog vier jaar doorgaat als blijkt dat de Olympische spelen niet doorgaan vanwege Corona.

Emanuell "Emoe" Buchmann
De klassementsrenner van de ploeg, zal zich dit jaar richten op de Giro, maar ook in kleinere rittenkoersen eindigt deze klasbak vaak in de top 5.

George “Sjors” Bennett
Terug van weg geweest, mag voor zijn eigen kans gaan in de Giro. Zal in de Tour vooral ten dienst rijden van renners in andere teams (uiterst sympathieke gozer). Vorig jaar ook goed in Lombardije, dus wellicht kan hij ook in andere heuvelklassiekers als Luik-Bastenaken-Luik verrassen.

Tejay “Halve Nederlander” Van Garderen
Nog een renner voor ereplaatsen in de kleinere rittenkoersen. Matige prestaties vorig jaar, maar hij heeft mij beloofd dat hij er dit jaar weer gewoon gaat staan.

Mattia Cattaneo
Kon vorig jaar niet zo goed van de Patbonus profiteren, mede door zijn val in Emilia. Reed nog wel een verdienstelijke Vuelta, waar hij uiteindelijk op de 17e plaats eindigde. Zal God moeten bijstaan tijdens de Giro, maar mag hopelijk oook in de kleinere rittenkoersen voor eigen kans gaan.

Damien Howson
Winnaar van de ronde van Tsjechië vorig jaar, in het verleden wist hij ook de Herald Sun Tour te winnen, waarin hij o.a. Froome en Hindley versloeg.

Kasper Asgreen
Kopman in de Vlaamse klassiekers, won vorig jaar op indrukwekkende wijze Kuurne-Brussel-Kuurne, en het jaar daarvoor eindigde Kasper als 2e in de ronde van Vlaanderen. Kan ook nog goed tijdrijden en wist ook al op het podium te eindigen bij de ronde van Californie. Zeer veelzijdig inzetbaar dus, deze Deen.

Aime de Gendt
Erkende puntenpakker. Mag zorgen voor vuurwerk in de wat kleinere Vlaamse klassiekers. Al twee jaar tweede in GP le Samyn.

Max Walscheid
Onze topsprinter. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Kan misschien nog voor wat ereplaatsen zorgen in Langwaki, als hij op de fiets blijft tenminste en niet verliest van Taj “wie kent hem niet” Jones.

Niklas Arndt
Nog een Duitse semi-sprinter. Kan er eigenlijk niet heel veel van, maar je moet wat met ons budget wat nog over was na het kopen van Molard. Kan ook nog een beetje tijdrijden.

Victor “Vocsnor” Campenaerts
Vooral goed in tijdrijden en de Baloise ronde van Belgie. Kan ook vrij ver fietsen in een uur tijd, maar daar heb ik dan weer weinig aan.

Andreas Leknessund
Een jong Noors talent, erkende hardrijder, daardoork vooral een talent in het tijdrijden. Eindigde vorig jaar al in de top 15 van het WK tijdrijden, dat kan dit jaar alleen nog maar beter.

Rune Herregodts
Noors Vlaams supertalent, als we Koffieplanter mogen geloven. Won vorig jaar Parijs-Tours bij de beloften, na een mooie solo. Mag hopelijk voor zijn eigen kans gaan in de kleinere Vlaamse en Franse koersjes.

Kortom, als het draait een verrekte lastig team om tegen te rijden. Het probleem is alleen dat het vaak niet draait.

[ Bericht 0% gewijzigd door Felagund op 22-01-2021 18:30:02 ]
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  vrijdag 22 januari 2021 @ 18:41:38 #20
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_197575928
Welke teams zien jullie als favoriet? En welke teams gaan degraderen?
  vrijdag 22 januari 2021 @ 18:45:22 #21
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_197576008
@wimderon, is het een idee om de kalender iets te updaten? Dat je enigszins herverdeeld. We hebben nu ronde 1, maar die worden allemaal niet gereden. Nu kan je nog wel aanpassen.
  vrijdag 22 januari 2021 @ 19:21:56 #22
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_197576743
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 januari 2021 18:41 schreef Immerdebestebob het volgende:
Welke teams zien jullie als favoriet? En welke teams gaan degraderen?
favs : Bill, Fret, Goten.
KKD: Sabata, Momo, IJsbeer
  vrijdag 22 januari 2021 @ 19:22:14 #23
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_197576746
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 januari 2021 18:45 schreef Immerdebestebob het volgende:
@:wimderon, is het een idee om de kalender iets te updaten? Dat je enigszins herverdeeld. We hebben nu ronde 1, maar die worden allemaal niet gereden. Nu kan je nog wel aanpassen.
Mee eensch!
  vrijdag 22 januari 2021 @ 19:47:32 #24
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_197577349
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 januari 2021 19:21 schreef knijn1985 het volgende:

[..]

favs : Bill, Fret, Goten.
KKD: Sabata, Momo, IJsbeer
Het is moeilijk voorspellen, ik ben op sommige punten echt wel wat zwakker. De gokjes gaan het verschil maken.

Verder vind ik Faraday, heywoodu en R_R ook in potentie erg sterk
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  vrijdag 22 januari 2021 @ 19:48:58 #25
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_197577394
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 januari 2021 18:41 schreef Immerdebestebob het volgende:
Welke teams zien jullie als favoriet? En welke teams gaan degraderen?
Ik zie mezelf als favoriet.
Put these foolish ambitions to rest.
  vrijdag 22 januari 2021 @ 20:14:02 #26
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_197578219
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 januari 2021 19:48 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik zie mezelf als favoriet.
Logisch anders had je wel andere renners gekozen he
pi_197580302
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 januari 2021 18:45 schreef Immerdebestebob het volgende:
@:wimderon, is het een idee om de kalender iets te updaten? Dat je enigszins herverdeeld. We hebben nu ronde 1, maar die worden allemaal niet gereden. Nu kan je nog wel aanpassen.
Ik denk dat het wel handig is om een nieuwe kalender te maken ja (en ook om daar nog een week mee te wachten). Met eventueel de mogelijkheid om in de transferperiode te kijken of er voor de tweede helft ook gewijzigd moet worden.

Eens @iedereen?
pi_197580320
Dat gezegd hebbende moet er ook nog geloot worden. Dat lijkt me een dezer dagen wel een klusje voor @showtimer
pi_197580714
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 januari 2021 21:26 schreef wimderon het volgende:
Dat gezegd hebbende moet er ook nog geloot worden. Dat lijkt me een dezer dagen wel een klusje voor @:showtimer
Gaan we richting 62 of 31 rondes?
  vrijdag 22 januari 2021 @ 21:43:43 #30
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_197580767
Ik vertrouw de organisatie volledig op hun inschattingsvermogen
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  vrijdag 22 januari 2021 @ 21:44:09 #31
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_197580775
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 januari 2021 21:43 schreef Fretwork het volgende:
Ik vertrouw de organisatie volledig op hun inschattingsvermogen
Ik ben het ook met alles eens ja.
  vrijdag 22 januari 2021 @ 21:44:26 #32
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_197580782
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 januari 2021 21:41 schreef showtimer het volgende:

[..]

Gaan we richting 62 of 31 rondes?
Ja.
pi_197581145
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 januari 2021 21:44 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Ja.
:D Klopt! Maar moet je met een onzekere/compactere kalender nog aan een dubbel programma beginnen?
  vrijdag 22 januari 2021 @ 22:03:17 #34
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_197581176
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 januari 2021 22:01 schreef showtimer het volgende:

[..]

:D Klopt! Maar moet je met een onzekere/compactere kalender nog aan een dubbel programma beginnen?
Als er een ronde op nul koersen dreigt te eindigen dan trekken we een wedstrijd van de volgende ronde een ronde naar voren :7

Zou zelf voor 62 gaan. Daar hebben we renners voor gekocht :7
pi_197581282
Wat je kunt doen als er veel uit valt is of de grote rondes splitsen of dat je in een ronde tegen 2 teams speelt
pi_197582283
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 januari 2021 21:41 schreef showtimer het volgende:

[..]

Gaan we richting 62 of 31 rondes?
Uitgangspunt blijft 62 wat mij betreft.

We wachten alleen nog even op enkele teamnamen voordat de balletjes in de bak kunnen.
  zaterdag 23 januari 2021 @ 01:12:04 #37
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_197584213
Teamnaam verstuurd.

Alvast genoten van de toffe teampresentaties vorige pagina _O_ Mijne volgt zondag denk ik.
pi_197589421
Kan ik Dumoulin nog ruilen?
Citius, Altius, Fortius.
  zaterdag 23 januari 2021 @ 13:29:30 #39
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_197589450
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 januari 2021 13:28 schreef Aguero het volgende:
Kan ik Dumoulin nog ruilen?
hahaha.
pi_197589532
Las het ook net ja

https://www.wielerflits.n(...)lijk-met-wielrennen/

NL wielrennen krijgt klop nog voor het begint |:)
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  Redactie Sport zaterdag 23 januari 2021 @ 13:41:20 #41
274204 crew  Mexicanobakker
pi_197589654
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 januari 2021 13:28 schreef Aguero het volgende:
Kan ik Dumoulin nog ruilen?
Hoeveel eurie heb je hieraan uitgegeven?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_197589738
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 januari 2021 13:41 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Hoeveel eurie heb je hieraan uitgegeven?
Zeuven miljoen.
Citius, Altius, Fortius.
pi_197595992
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 januari 2021 13:46 schreef Aguero het volgende:

[..]

Zeuven miljoen.
Dat valt nog wel mee voor een renner als Dumoulin.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zaterdag 23 januari 2021 @ 20:32:15 #44
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_197596102
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 januari 2021 20:27 schreef Felagund het volgende:

[..]

Dat valt nog wel mee voor een renner als Dumoulin.
Je had nu nog Kudus op kunnen pikken :P :P
pi_197596435
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 januari 2021 20:32 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Je had nu nog Kudus op kunnen pikken :P :P
Dat is weer Bob-logica, wat heeft dat met Dumoulin te maken? Ik had sowieso het hoogste bod op Kudus, maar hij stond niet hoog genoeg in mijn lijstje.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_197596527
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 januari 2021 18:41 schreef Immerdebestebob het volgende:
Welke teams zien jullie als favoriet? En welke teams gaan degraderen?
Ik denk dat mijn team niet gebalanceerd/goed genoeg is voor het linkerrijtje. Buiten de teams die knijn al opnoemt vind ik Aguero ook een goed team hebben (al heeft die pech dat Dumoulin nu voorlopig niet in actie komt).
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zaterdag 23 januari 2021 @ 20:55:08 #47
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_197596698
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 januari 2021 20:45 schreef Felagund het volgende:

[..]

Dat is weer Bob-logica, wat heeft dat met Dumoulin te maken? Ik had sowieso het hoogste bod op Kudus, maar hij stond niet hoog genoeg in mijn lijstje.
Als je nu nog mag kiezen is dat de beste die over is.
pi_197596962
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 januari 2021 23:01 schreef wimderon het volgende:

[..]

Uitgangspunt blijft 62 wat mij betreft.

We wachten alleen nog even op enkele teamnamen voordat de balletjes in de bak kunnen.
Mijn teamnaam wordt:

Belonna
pi_197596963
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 januari 2021 20:55 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Als je nu nog mag kiezen is dat de beste die over is.
Ik weet niet of die echt een betere keuze is dan de renners die ik al heb.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zaterdag 23 januari 2021 @ 22:18:26 #50
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_197599342
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 januari 2021 21:03 schreef Max23 het volgende:

[..]

Mijn teamnaam wordt:

Belonna
Dat is al jaren je teamnaam toch? Waar staat het eigenlijk voor?
pi_197600065
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 januari 2021 22:18 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Dat is al jaren je teamnaam toch? Waar staat het eigenlijk voor?
Ik speelde vroeger zo'n maffiaspel: Omerta

Belonna was de familie waar ik in zat ;)
  zaterdag 23 januari 2021 @ 23:20:41 #52
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_197600828
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 januari 2021 22:46 schreef Max23 het volgende:

[..]

Ik speelde vroeger zo'n maffiaspel: Omerta

Belonna was de familie waar ik in zat ;)
Ah, en het begrip Omerta heeft natuurlijk ook een duidelijke link met wielrennen :P Tof!
  zondag 24 januari 2021 @ 12:50:01 #53
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_197606818
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 januari 2021 23:01 schreef wimderon het volgende:

[..]

Uitgangspunt blijft 62 wat mij betreft.

We wachten alleen nog even op enkele teamnamen voordat de balletjes in de bak kunnen.
Wie moeten er nog?
Die mogen wel eens opschieten, tijd genoeg gehad.
  Moderator zondag 24 januari 2021 @ 23:28:15 #54
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_197623986
quote:
0s.gif Op zondag 24 januari 2021 12:50 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Wie moeten er nog?
Die mogen wel eens opschieten, tijd genoeg gehad.
Met een beetje mazzel ga ik hier morgen eens goed voor zitten.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  maandag 25 januari 2021 @ 00:14:19 #55
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197624799
Het eerste voorzichtige succesje is geboekt vandaag ^O^

Mooi om te zien dat Lorrenzo klaar is voor het seizoen
pi_197635336
quote:
0s.gif Op zondag 24 januari 2021 12:50 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Wie moeten er nog?
Die mogen wel eens opschieten, tijd genoeg gehad.
@Mexicanobakker en @Rellende_Rotscholier

  maandag 25 januari 2021 @ 18:17:36 #57
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_197635585
Hopelijk gaat GP La Marseillaise wel door!

Met kanonnen Gilbert, Eiking en Thomas B. aan de start!
  maandag 25 januari 2021 @ 18:34:11 #58
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_197635846
quote:
0s.gif Op maandag 25 januari 2021 18:02 schreef wimderon het volgende:

[..]

@:Mexicanobakker en @:Rellende_Rotscholier

[ afbeelding ]
Schertsfiguren.
pi_197637277
Citius, Altius, Fortius.
  Redactie Sport dinsdag 26 januari 2021 @ 08:57:02 #60
274204 crew  Mexicanobakker
pi_197645699
Ik ga voor De billenknijpers
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  dinsdag 26 januari 2021 @ 16:31:50 #61
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_197653024
Die naam van R_R zal wel echt fantastisch worden
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  dinsdag 26 januari 2021 @ 18:21:28 #62
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_197654915
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 16:31 schreef Fretwork het volgende:
Die naam van R_R zal wel echt fantastisch worden
Mooie naam dat echt fantastisch.
  Moderator woensdag 27 januari 2021 @ 00:29:40 #63
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_197662325
Hallo! Beter laat dan nooit wil ik jullie graag voorstellen aan het team met de mysterieuze naam AlaPhilipsen in laatste wiel. Om de naam meteen kracht bij te zetten presenteer ik hem uiteraard als laatste, dit jaar zijn wij de gedoodverfde suiveurs van het peloton.

De helft van de naam slaat op mijn twee kopmannen. Er is ook nog een derde kopman, maar ik Bennett niet grappig genoeg om daar iets leuks mee te doen. Laat ik beginnen met de absolute kopman, niemand minder dan de wereldkampioen. Julian Alaphilippe! Hij behoeft verder geen introductie, onder de bezielende leiding van Patrick Lefevere, José Ibarguren en Yvan Vanmol gaat hij ook dit jaar weer de motoren van de weg schroeien. Dat is althans het idee, vorig jaar gebeurde het andersom. Na winst op het WK en in de Brabantse Pijl, na tussendoor een kleine mispeer in Luik-Bastenaken-Luik en weer terug leek hij in Vlaanderen goed op weg. Misschien was hij wel de sterkste op de klimmetjes, maar daarna besloot hij alvast de teamnaam eer aan te doen. Met drie reden ze over de Vlaamse betonwegen, Alaphilippe in laatste wiel. Een moment van onachtzaamheid later lag Julian op de grond, plat op z'n buik. Een briljante tactiek, in laatste wiel hangen. Al mijn renners gaan deze tactiek komend jaar toepassen, dit kan niet anders dan een grandioos succes worden. Alaphilippe hield een paar botbreuken in z'n hand over aan deze valpartij, hij schijnt hier nog steeds last van te hebben. In het begin van het seizoen hoeven we dus nog niet direct rekening te houden met de wereldkampioen, hij kan momenteel moeilijk accelereren. Hij eindigde het seizoen in laatste wiel (van de kopgroep) en zal het nieuwe seizoen vermoedelijk ook in laatste wiel aanvatten. Trots!



De tweede kopman is Jasper Philipsen. Alaphilippe, Philipsen, AlaPhilipsen. Snappen jullie 'm? Ingenieus, hè. Jasper Philipsen zorgde voor een van de opmerkelijkste transfers van het jaar. Hij besloot het grote UAE-Emirates te verlaten voor Alpecin-Fenix, de ploeg van Mathieu van der Poel. Het geld van de Emiraten was aangenaam en de band met meesterscout Matxin was hecht, maar Jasper wilde toch graag naar een ploeg waar hij meer voor zichzelf kon rijden en een ploeg die iets meer gericht was op het Vlaamse werk. Of Alpecin-Fenix dan de perfecte keuze is valt nog te bezien. Met Van der Poel en ook Merlier in de ploeg heeft hij op verschillende terreinen interne concurrenten. Van der Poel rijdt natuurlijk niet alles en in bepaalde koersen kan het vrij nuttig zijn om hem als bliksemafleider te hebben, in dat kader zou het kunnen werken. We mogen ook aannemen dat hij beter is dan Merlier, waardoor die interne concurrentie uiteindelijk best mee zou kunnen vallen. Dat is wel het idee achter zijn aankoop, in ieder geval. Vorig jaar liet hij op meerdere terreinen zien dat we rekening met hem moeten houden. Het is niet zozeer een pure sprinter, hij kan ook vrij aardig uit de voeten als het iets lastiger is. Zagen we in de Vuelta nog, daar won hij pardoes een redelijk lastige rit. Van mij mag hij dit jaar wel wat meer lastige koersen winnen, als er überhaupt gekoerst gaat worden. Het geniet wel de voorkeur om in laatste wiel aan een sprint te beginnen, wat bij Alpecin-Fenix geen enkel probleem moet zijn. Al menig treintje zien ontsporen bij deze ploeg. We gaan uit van onderstaand beeld. Achteraan beginnen, halverwege tot de conclusie komen dat het weer helemaal kut wordt en dan uit pure wanhoop het handje boos omhoog. Laatste wiel, beste wiel. Tegelijkertijd hopen we natuurlijk dat in zo'n geval niet die tyfusdwerg de lachende derde is.


SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De derde kopman is eveneens een sprinter, misschien wel de beste van de wereld. Sam Bennett, ja! De Ier van Deceuninck-Quick Step was vorig jaar de beste van allemaal, volgens sommige bronnen. Andere mensen dachten daar weer anders over, waaronder hijzelf. Sam Bennett is wel een beetje de Tom Dumoulin onder de sprinters. Pijnlijk onzeker, altijd aan het nadenken. Na zijn eerste ritzege in de Tour de France begon Bennett spontaan te huilen. Niet van blijdschap, maar van opluchting. Hij had eindelijk gewonnen, nu zou hij niet door Patrick Lefevere tegen de muur worden gezet. Zo voelde het, naar het schijnt. Een te vriendelijke jongen, veel te vriendelijk. Hoewel hij in de Vuelta liet zien dat hij ook best de klootzak durft uit te hangen. Het leverde hem een declassering op, waardoor hij werd teruggezet naar de laatste plaats van het peloton. Kijk, het laatste wiel, zo zien we dat graag! Nadat hij in de Tour twee ritten en de groene trui won had hij het in die Vuelta sowieso lastig. Op ieder minuscuul bultje werd hij gelost. Hij kwam een aantal keer prachtig in beeld, in allerlaatste wiel. Een perfecte renner voor dit achtervolgersensemble dus. Tussen het lossen door verwacht ik dit jaar wel een overwinning of tien. Vorig jaar had hij te maken met de druk van Quick Step, de druk van het opvolgen van sprinters als Cavendish en Kittel, het zwaard van Pat-o-cles. Nu krijgt hij met de druk van de FPCL te maken. Ik sluit niet uit dat Sam binnenkort z'n contract inlevert.



In de eerste biedronde wist ik ook nog Chris Lawless binnen te hengelen. Net als Philipsen een renner die een merkwaardige overstap maakte. Hij had nog een contract voor 2021 bij het grote Ineos, maar besloot dat contract prompt in te leveren en bood zich daarna aan bij allerlei andere ploegen. Van die ploegen hapte Total Direct Energie toe. Een Brit in Frankrijk, wat moet dat gaan opleveren? In ieder geval meer mogelijkheden om voor eigen succes te gaan. Bij Ineos lukte dat maar spaarzaam, meestal was hij aan het werk voor een van de vele kopmannen daar. Met zijn snelheid en vooral zijn punch zou hij in het Franse circuit toch aardig moeten kunnen scoren. We denken terug aan de Tour of Yorkshire van 2019, toen Lawless uit het niets ineens een van de beste renners in koers was. Alleen Greg van Avermaet kon in zijn buurt blijven, dat was erg geestig. Omdat Lawless zich ook nog een beetje aan de teamnaam wil houden liet hij Greg galant winnen, maar zelf pakte hij wel de eindoverwinning mee. Wetteloos hè, die Chris. Aan regels heeft hij een broertje dood, het zou zomaar kunnen gebeuren dat hij in de Tour du Doubs en de Tour du Finistère en weet ik hoe al die kutkoersen daar heten niet in laatste wiel rijdt. Rebels, hoor. Als het een Nederlander was geweest had hij nu de Jumbo staan te plunderen.



De tweede biedronde was iets minder succesvol, ik zat met m'n biedingen vooral zelf in het laatste wiel. Slechts twee onbenullen wist ik het etiket arrière de la course op te plakken. De eerste fietst net als Lawless plotseling bij Total Direct Energie. Pierre Latour, het is heus. Jarenlang een groot talent bij AG2R, maar zijn carrière stagneerde de laatste jaren op een flagrante manier. Er zaten wat blessures tussen, maar ook als hij fit was leek het nergens meer op. Vooral veel in laatste wiel, dat is dan uiteraard wel weer passend. Je moet die lelijke stijl van hem ook niet te veel op kop van de koers hebben, je hoornvlies begint in dat geval zelf aan een transplantatie. Al schokschouderend en praktisch hangend aan de onderkant van zijn fiets haalde hij het einde van de Tour niet, ook in andere koersen bakte hij er geen reet van, hoewel hij wel uit het niets vierde wist te worden op de Mont Ventoux in de Dénivelé Challenge. In dienst van Total verwacht ik meer van dit soort successen. Het kan lonen om naar Total Direct Energie te gaan. Tijdens mijn eerste deelname aan dit spelletje kocht ik Anthony Turgis, die stil bleef staan bij Cofidis. Hem leverde de frisse wind van Bernaudeau een hoop op, het is nu ineens een goede coureur. Wellicht dat Bernaudeau ook de carrière van Latour kan reanimeren. Hoewel je altijd rekening moet houden met een gevalletje Terpstra, de nachtkaars is in de Vendee nooit ver weg. Zelfs als dat zo is verwacht ik nog wel een paar resultaatjes. Een keer een ereplaats in de Ster van Bessèges, Pwatoe Sjarrantes, dat soort werk. Als die koersen verreden worden, wat met de dag minder waarschijnlijk wordt. Zo nu en dan zou hij zijn klimmersbenen weer eens moeten vinden. Gecombineerd met een aardige tijdrit zou hij toch in staat moeten zijn om wat punten voor me te sprokkelen. In de grote koersen houden we geen rekening met Pierre de la Tourette. Samen met E.T. vliegt hij naar de laatste plaats van het peloton, hevig schuddend.



Bij Latour is het hopen op een opleving, als hij zijn vorm uit 2018 weet te hervinden heb ik een briljante aankoop gedaan. Anders, ja, niet. Als het draait, enzo. Doet het vaak niet. Zo ook bij de volgende aankoop, de tweede en laatste van biedronde twee. Alessandro Fedeli, die kent u niet. Hij fietst bij het altijd gezellige DELKO, alwaar het Delkomannetje je contract doormidden dreigt te scheuren als je niet goed genoeg presteert. Als je uit Japan komt zet hij je het liefst meteen op het vliegtuig terug naar dat land waar we onze kleinkinderen later over zullen vertellen. Ken je die grap van het land dat de Olympische Spelen ging organiseren? Nouja, dat soort werk. Enfin, Fedeli presteert behoorlijk goed en hij komt niet uit Japan, dat scheelt. Het is een redelijk typische Italiaan, Alessandro is vooral een puncheur. Deze kwaliteiten heeft hij de afgelopen jaren een paar keer laten zien, van enige consistentie is helaas geen sprake. Vorig jaar won hij een rit in de Tour du Limousin en werd hij vijfde in de Bretagne Classic, dat is niet misselijk. In praktisch iedere andere wedstrijd reed hij stoer achteraan, zoals het hoort. Ook voor een DNF draait hij zijn handen niet om. Toch hoop ik dat hij dit jaar definitief gaat doorbreken. In al die Franse klotekoersen moet hij zo nu en dan een ereplaats mee kunnen pikken. De hele dag in laatste wiel en dan lafjes richting de 8e plaats punchen. Een of twee keer gaat hij winnen, zoals in voorgaande jaren. Bij voorkeur gooit hij dan weer de fiets in de lucht, met het achterwiel naar voren. Het laatste wiel, daar draait het allemaal om.



De derde biedronde, och jongens toch. Die derde biedronde, dat was me er eentje zeg. Luis Leon Sanchez, de oude krijger uit Murcia. Ja, die zag men twee rondes over het hoofd. Zat in laatste wiel, waarschijnlijk. Kan ook aan de leeftijd liggen, Lulu is ook alweer 37 ondertussen. En dan gaat zijn favoriete ronde van het jaar, de Ronde van Murcia, voorlopig niet door. Geen idee waar hij nu punten voor me gaat halen, mooi kut allemaal. Vorig jaar punten gescoord Down Under en in Murcia. Ja, deze acht miljoen heb ik goed gespendeerd. Maar hey, wel een grote naam. Wegkapitein dan maar. Vroeger was het een erkend wieltjeszuiger die op een vernuftige manier wist te profiteren van de concurrentie. Die kennis en kunde mag hij mooi doorgeven aan de volgende generatie. Zelf plakt hij zo erg in het laatste wiel dat hij door zijn broer omhoog geduwd moet worden om niet te ver achter te raken. Zijn broer speelt nooit meer bij het altijd fantastische Eibar, dus die heeft genoeg tijd over om mijn FPCL-team een duwtje in de rug te geven.



Gaan we door met Omar Fraile, die vorig jaar ook al in m'n team zat. Had ik bijzonder weinig aan, Omar is al een tijdje een poging aan het wagen om in de vergetelheid te raken. Sinds een auto-ongeluk eind 2018 is het kommer en kwel. De altijd sympathieke Bask komt eigenlijk alleen tot leven in de Ronde van Murcia, net als Sanchez. Maar goed, die ronde gaat dus niet door. Misschien dat de Itzulia wel op het programma blijft staan, daar zou Omar ook wel eens wat punten kunnen scoren. Verder niet echt, denk ik. Oja, hij werd vorig jaar nog een keer tweede in een rit in de Vuelta. Wat reed ie toen dom zeg, onvoorstelbaar. Hij bleef wel lang in het laatste wiel hangen, op zich positief natuurlijk. Net te lang, dat dan weer niet. Al schijnt hij wel al de oplossing gevonden te hebben. Omar gaat dit jaar zo erg in het laatste wiel hangen dat hij wordt ingehaald door de ploegwagens. Achter het peloton rijdt dan een voorzichtig gesponsorde auto. Daar gaat hij dan gewoon aan de klink hangen en hoppa, al benen sparend fietst hij richting de finish. Blijft er genoeg kracht over voor een slecht getimede aanval aan het eind waardoor hij niet wint. Je zou voor minder. Als Omar het auto-ongeluk eindelijk een keer achter zich kan laten mogen we misschien zelfs verwachten dat hij ergens een keer wint, maar de tijd begint ondertussen te dringen. Won in 2018 een rit in de Tour, godbetert. Waar blijft de tijd. Het was een dommekracht, toen ineens een slimme dommekracht en nu vooral weer een domme dommekracht. Twee keer negatief is niet positief, misschien op corona.



Silvan Dillier maakt ook deel uit van mijn achterhoedegevecht. In betere tijden was Dillier een buitengewoon sterke renner. Een man die op zo'n beetje ieder terrein uit de voeten kon. Sterk in het Vlaamse werk, maar ook in staat om in de Giro een lastige rit te winnen. Dat was wel bij BMC, sinds hij bij AG2R zit is het niet veel meer. Hoewel hij namens die ploeg nog wel tweede wist te worden in Roubaix ooit, je zou het bijna vergeten. Gelukkig heeft hij die ellende van AG2R nu achter zich gelaten, hij gaat naar het altijd overpresterende Alpecin-Fenix waar ze zelfs nobuddies als Lowie Vervaeke en Alexander Krieger aan het schroeien krijgen. De werken van De Kegel zijn onovertroffen. We mogen aannemen dat Dillier nu ook de keien uit de straat gaat gooien. Is niet niet figuurlijk, dan wel letterlijk. Dillier heeft zich namelijk ontpopt als een coronagekkie. Hij leverde een positieve test af, maar voelde zich goed. Allemaal gelul dus, volgens Dillier. Hij wilde gewoon fietsen. Corona is fake news, ditdat. Dan ben je natuurlijk gewoon een enorme klootlul. God straft meteen, dus lag Dillier in de volgende koersen vooral vaak op de grond. Uitgevallen in de Ronde van Vlaanderen en in de eendaagse driedaagse van De Panne. Is dat ook weer geregeld. Wegens zijn coronageleuter wil de rest van het peloton niets met Silvan te maken hebben, daarom mag hij plaatsnemen in laatste wiel, waardoor hij niemand kan besmetten met corona danwel domheid. Na de koers wordt zijn mond altijd gereinigd voor hij weer verder mag gaan met het verkondigen van onzin.



Alexys Brunel, die kent u natuurlijk ook niet. Kermisklant van beroep. Parttime wielrenner, fulltime proleet. Smerig ringbaardje. Lelijke plakplaatjes. Kan hard fietsen. Stukje tijdrijden, stukje dom in je eentje op kop boren. Goku op z'n arm. Kamehameha, je kent het wel. Zo'n aanval is natuurlijk het meest effectief als je in laatste wiel hangt. Niemand die dan ziet dat je een aanval aan het voorbereiden bent. En dan, na een stuk of vijf etappes opladen, kun je in de zesde etappe mooi je aanval plaatsen. Boem, schroei je zo het volledige peloton weg. Is het enige probleem wel dat je niet meer in laatste wiel zit, maar hoe we dat oplossen zien we in de volgende episode wel weer. Hij is nog jong, heel jong. Wellicht dat we aan het eind van het seizoen naar Super Saiyan Brunel kijken. Het is zo'n enorme tokkie dat geblondeerd haar het plaatje toch wel helemaal zou afmaken. Enfin, ook hij moet wat punten voor me gaan pakken in een aantal van de talloze Franse flopkoersjes. Wellicht dat hij zelfs iets kan winnen, zoals in Bessèges vorig jaar. Daarna mooi uitgebreid de tijd nemen voor de pers, zodat je je krabbels kunt showen en de rest je ook meteen weer kan inhalen, want uiteindelijk is het laatste wiel mooier dan een overwinning.



Tot zover de derde ronde. Nog vier renners te gaan, die wist ik bij elkaar te verzamelen in de vierde ronde. Sterker nog, eigenlijk wist ik zelfs negen renners bij elkaar te krijgen in die ronde. Helaas hebben Amanuel Ghebreigzabhier, Carl Fredrik Hagen, Mathias Frank, Jaime Castrillo en Jonathan Lastra het niet gered. Ghebreigzabhier en Frank hebben wel een andere eigenaar gekregen. Die andere drie niet, maar dat zal vermoedelijk ook weinig uitmaken. Hoewel, Hagen zou nog best wel eens wat punten kunnen pakken. Hoe dan ook, er zijn vier renners die het wel hebben gehaald. Laten we beginnen met Oscar Rodriguez, de man die volgens sommige mensen licht geeft in het donker. Heeft een vrij slecht seizoen achter de rug, vindt hij zelf ook. De overstap naar de World Tour was niet makkelijk, corona hielp ook niet echt mee. In de Giro mocht hij knechten voor Fuglsang, maar eigenlijk heb je vrij weinig aan deze dieselklimmer. Zodra de boel explodeert is Oscar meteen gezien en komt ie daarna eventueel op eigen tempo weer terug. Of niet, zoals vorig jaar. Hij wil dit jaar beter presteren. In races van een week voor het algemeen klassement gaan. Nou, dat zou mij goed uitkomen. Het recept is bekend. In laatste wiel beginnen en je een weg omhoog dieselen. Zoals in de Vuelta van 2018, toen hij uit het niets iedereen wist te verbazen. Teuns en Majka worden soms nog wel eens badend in het zweet wakker. Die hele Rodriguez was helemaal nergens te zien, tot hij in de laatste kilometer ineens iedereen de moeder schroeide. De hele Camperona is een paar meter lager sindsdien. Toch weer een Bask in mijn team, wij juichen voor het Baskenland en voor het laatste wiel.



Ik schaam me dood, maar ik heb daadwerkelijk geboden op Juan Jose Lobato. Niet te zuinig ook. Dus zit ik aan hem vast. Ik heb meteen spijt als haren op mijn hoofd. In principe voordelig dat ik dat nog kan hebben, de gemiddelde WLR'er schijnt een haargrens te hebben waar de Grand Canyon niks bij is. Maar goed, de eerste koers in Europa maakte meteen pijnlijk duidelijk dat ik er toch weer ben ingetrapt. In Valencia werd Juan Jose Lobato 10e, achter twee (!) ploeggenoten. Mikel Aristi, vorig jaar een keurige 0 punten op de CQranking, lijkt er dit jaar weer zin in te hebben en werd tweede. De schier onbekende Mikel Alonso werd zevende. En Lobato, ja, die werd dus 10e. Achter een non-valeur als Filippo Fiorelli zelfs, het is niet eens misschien een drama. Dit wordt weer compleet kut, verschrikkelijk. En dan heeft die eikel nog een contract tot 2023 ook bij het altijd tegenvallende Euskaltel-Euskadi. Ellende, ellende, ellende. Al houdt Lobato zich over het algemeen wel goed aan het devies van het team. Laatste wiel, laatste wiel, allerlaatste wiel. In zijn betere jaren was hij daar een meester in. In laatste positie aan een sprint beginnen, het liefst ook nog eens zonder ploeggenoten in de buurt. En dan nog in de buurt van de overwinning komen, waardoor er toch een kleine dju aan de lippen ontsnapt. In laatste positie beginnen lukt tegenwoordig nog steeds aardig, het zonder ploeggenoten oplossen is ook geen probleem. In de buurt van de overwinning komen is dan wel weer lastig. Lukte vorig jaar één keer, in Andalusië. Toen was Gonzalo Serrano hem te snel af met een splijtende demarrage. Een moment van verslapping. Daarna nam hij weer braaf zijn slaappillen in en was hij in geen velden of wegen te bekennen. Als de voorraad op is wint hij per ongeluk en belt hij meteen de dealer, dat stel ik me er ongeveer bij voor.



Het team wordt vervolledigd door twee Afrikanen. Zuid-Afrikanen uiteraard, net als de rest van het peloton kunnen we niet teveel kleur gebruiken natuurlijk. Reinardt Janse van Rensburg mag op puntenjacht gaan. Sympathieke jongen, Reinardt. Kan er weinig slechts over zeggen. Wordt vaak onderschat, zeker binnen zijn eigen ploeg. Mag vaak knechten, terwijl hij zelf ook uitslagen kan rijden. Behoorlijk snel, kan ook in de klassiekers een aardig eindje mee. Er zijn veel renners vertrokken bij Qhubeka-Assos en ze hebben er heel veel ellende voor teruggehaald, dus hoop ik dat dit het jaar van Reinardt wordt. Ik wil hem in ieder geval niet zien knechten. Nee, het is nu echt tijd voor Reinardt zelf. Het liefst in laatste wiel. Dat valt te regelen, in het verleden heeft hij zelf al de beste formule bedacht. In 2013 wist Reinardt Binche-Chimay-Binche te winnen. Tijdens deze koers kwam hij ten val en aangezien ze in Wallonië geen moeite doen om de straten een beetje schoon te houden kwam hij volgens de legende in een koeienvlaai terecht. Stinkend en wel fietste hij verder en aangezien niemand in zijn buurt durfde te komen won hij. Ideaal, lijkt me. De hele dag in laatste wiel rijden, waardoor de rest je niet ruikt. Daarna in de finale langzaam naar voren rijden en iedereen kennis laten maken met je penetrantie. Iedereen knijpt snel in de remmen om bij je uit de buurt te blijven en voila, je wint. Enige overwinningen voor Qhubeka dit jaar, ik heb het al gezien.



We sluiten af met de man waar het eigenlijk allemaal om te doen is. Want wat ben ik nu eigenlijk allemaal aan het lullen over het laatste wiel, wat is dat voor een matige act? Dat had je tegen deze tijd zelf al kunnen bedenken, maar ik wil het best wel even kort toelichten hoor: Louis Meintjes. De man van het laatste wiel. Na het pensioen van Cummings is Meintjes de onbetwiste koning van de staart van het peloton. Af en toe waagt de act Thomas De Gendt ook een poging, maar die kan zich nooit lang inhouden en gaat dan weer in de aanval. Simon Yates, nog zo'n figuur. Halen het allemaal niet bij Meintjes. Want Louis gaat niet in de aanval. En als ie dat onverhoopt wel doet ligt dat waarschijnlijk aan de stand van de planeten, ofzo. Louis is de OG van het rijden in laatste wiel. Niemand kan zo gracieus in laatste wiel hangen als Meintjes. Vooral bergop is het werkelijk een lust voor het oog. In 150e positie begint Louis aan de klim. Renner na renner na renner haalt hij in. Steeds schuift hij voorbij de renners die moeten lossen, terwijl hij zelf nooit een poging zal wagen om voorbij de laatste renner te gaan. In goede tijden bleven er een renner of 10 over en moest Louis daarna zelf lossen. Tegenwoordig zijn er meestal nog een stuk of 50 over. Het in laatste wiel rijden heeft wat glans verloren, de terugkeer naar Dimension NTT bleek een mislukking. Wel lekker veel geld verdiend, ook wat waard. Nu zit hij vast aan een wurgcontract bij Hilaire, het in laatste wiel rijden zal weer ouderwetse vormen moeten aannemen. We verlangen terug naar 2015, 2016, 2017. De gouden periode van het anonieme klassement, 8e in de Tour bijvoorbeeld. Om Louis te steunen gaat mijn volledige ploeg in laatste wiel hangen. Samen zijn we sterker. Samen komen we vaker in beeld, daar, ginderachter. We nemen geen initiatief, we schuiven pas op als er renners gelost worden. Winnen willen we niet, maar de punten van de 8e plaats laten we zeker niet liggen. Een voor allen, allen achteraan. Zie hier de meester het goede voorbeeld geven. Amper in beeld, pas bij het begluren van teletekst kwamen we tot de conclusie dat Meintjes aanwezig was. Hulde, niets dan lof.



AlaPhilipsen in laatste wiel, binnenkort te bewonderen, van cola de pelotón tot achteraan de koers.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_197678023
De hernieuwde kalender, jawel

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  woensdag 27 januari 2021 @ 23:14:59 #65
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197678060
quote:
0s.gif Op woensdag 27 januari 2021 23:12 schreef wimderon het volgende:
De hernieuwde kalender, jawel

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
^O^

Gaan we ook nog loten vandaag?
pi_197678161
quote:
0s.gif Op woensdag 27 januari 2021 23:14 schreef hhh38 het volgende:

[..]

^O^

Gaan we ook nog loten vandaag?
@showtimer, je mag! Hele competiesie, willekeurige vollegorde gaarne.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_197678433
quote:
0s.gif Op woensdag 27 januari 2021 23:19 schreef wimderon het volgende:

[..]

@:showtimer, je mag! Hele competiesie, willekeurige vollegorde gaarne.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Momenteel technisch malheur helaas. Je mag het zelf doen, of HeinrichWellingN1Fan (@Slobeend) moet zich geroepen voelen.
pi_197679160
Bij dezen:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
https://tournamentscheduler.net/schedule/MTA4ODg1ODYyODY
  donderdag 28 januari 2021 @ 08:08:51 #70
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_197680109
Is @Rellende_Rotscholier er klaar voor? Ik ga er vanuit dat we tegen elkaar strijden in Marseille. Ik treed daar aan net Anthony Perez en Sean de Bie. Dat wordt ongelooflijk succes.
pi_197680118
Neem aan dat alles weer netjes in de OP komt!
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_197681134
Beginnen tegen @maxi-mus

Dat komt normaal gesproken neer op Coquard tegen Bouhanni en Laporte in Besseges.
pi_197681679
Tegen @Faraday01 in ronde 1;

31 januari 2021 Grand Prix Cycliste la Marseillaise 1.1
3 februari 2021 NK tijdrijden Australië NK – tijdrit
3-7 februari 2021 Etoile de Bessèges – Tour du Gard 2.1
3-7 februari 2021 Volta a la Comunitat Valenciana 2.Pro

Ewan tegen Demare in Valenciana! leuke strijd
Verder ook Yates, Warbasse, Mclay, Dowsett nog aan de start.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  donderdag 28 januari 2021 @ 10:33:17 #74
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_197681704
Op basis van mijn Instagram feed heb ik niet het idee dat mijn renners er al klaar voor zijn.
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  donderdag 28 januari 2021 @ 10:36:08 #75
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197681748
Ik heb in ieder geval in iedere Europese koers in ronde 1 iemand aan de start.

Hup Trentin, Valter en Rickaert! Oh en Mosca
pi_197681749
Tsja, hopen dat mijn mooie jongens het aan kunnen om meteen tegen Trantén op te boksen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 28 januari 2021 @ 10:38:21 #77
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197681784
quote:
0s.gif Op donderdag 28 januari 2021 10:36 schreef Mexicanobakker het volgende:
Tsja, hopen dat mijn mooie jongens het aan kunnen om meteen tegen Trantén op te boksen.
Welke mooie jongens heb je aan de start staan?
pi_197681789
quote:
0s.gif Op donderdag 28 januari 2021 10:36 schreef hhh38 het volgende:
Ik heb in ieder geval in iedere Europese koers in ronde 1 iemand aan de start.

Hup Trentin, Valter en Rickaert!
Ik heb een stuk of 6 man aan de start, maar ik moet wel hopen dat de duosprints van Wanty en Israel goed uitpakken :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_197681806
Nog maar even wachten op startlijsten voor Volta a la Comunitat Valenciana.
pi_197681814
quote:
0s.gif Op donderdag 28 januari 2021 10:38 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Welke mooie jongens heb je aan de start staan?
Gallopin/Hivert/Aular - Costa - Koch/B van Poppel/Van Asbroeck
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 28 januari 2021 @ 10:41:13 #81
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197681829
quote:
0s.gif Op donderdag 28 januari 2021 10:39 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Gallopin/Hivert/Aular - Costa - Koch/B van Poppel/Van Asbroeck
Genoeg mogelijkheden in ieder geval, kan best spannend worden
  Moderator donderdag 28 januari 2021 @ 10:43:11 #82
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_197681851
quote:
1s.gif Op donderdag 28 januari 2021 08:10 schreef franklop het volgende:
Neem aan dat alles weer netjes in de OP komt!
Teveel tekst. :{

Heb dan maar de heenronde van het speelschema in de OP gezet met een link naar de rest.

Gelukkig gaan we toch nooit meer koersen hahaha.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_197681874
Ook blij dat Gesbert het redelijk gedaan lijkt te hebben bij zijn eerste wedstrijdkilometers sinds die zware val, het blijft toch een beetje een gok om iemand na zo'n blessure aan te kopen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator donderdag 28 januari 2021 @ 10:47:12 #84
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_197681908
quote:
1s.gif Op donderdag 28 januari 2021 08:08 schreef Immerdebestebob het volgende:
Is @:rellende_rotscholier er klaar voor? Ik ga er vanuit dat we tegen elkaar strijden in Marseille. Ik treed daar aan net Anthony Perez en Sean de Bie. Dat wordt ongelooflijk succes.
Brunel, Latour, Lawless en Fedeli. Amai.

[ Bericht 0% gewijzigd door Rellende_Rotscholier op 28-01-2021 10:54:11 ]
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_197681978
quote:
0s.gif Op donderdag 28 januari 2021 10:38 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik heb een stuk of 6 man aan de start, maar ik moet wel hopen dat de duosprints van Wanty en Israel goed uitpakken :')
Heb even gebeld met Sylvan Adams. Hij heeft me verzekerd dat Rudy Barbier gaat sprinten
pi_197682119
quote:
0s.gif Op donderdag 28 januari 2021 10:38 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

de duosprints van Wanty
quote:
De sprintmentaliteit bij de ploeg gaat helemaal overhoop, zo laat Van Poppel weten. Voorheen gooide de ploeg zich geregeld met meerdere renners tegelijk in de strijd, maar dit jaar staat er een heuse sprinttrein op poten. ‘We reden altijd voor de punten, want dat was belangrijk voor de sponsors. Het zag er soms misschien wat raar uit, maar ik snapte het wel. Nu gaat dat wel veranderen, ja. We gaan ons nu focussen op één sprinter en één plan. Daar gaan we niet van afwijken.’
Helaas!
pi_197682268
quote:
0s.gif Op donderdag 28 januari 2021 11:03 schreef wimderon het volgende:

[..]

[..]

Helaas!
Dan alsnog de vraag of ze voor Koch of domme Danny gaan. Of dat ze afwisselen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 28 januari 2021 @ 11:15:56 #88
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_197682311
quote:
0s.gif Op donderdag 28 januari 2021 09:53 schreef Dale__Cooper het volgende:
Beginnen tegen @:Maxi-mus

Dat komt normaal gesproken neer op Coquard tegen Bouhanni en Laporte in Besseges.
Je hebt wel meer renners in de vuurlinie toch?
O.a. Sjon gaat bij mij ook Valencia rijden.
pi_197682396
quote:
0s.gif Op donderdag 28 januari 2021 11:14 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dan alsnog de vraag of ze voor Koch of domme Danny gaan. Of dat ze afwisselen.
quote:
Ik krijg veel vertrouwen hier, ondanks dat ik soms mindere prestaties heb. Ze blijven honderd procent achter me staan. Dat is volgens mij in de topsport toch wel uniek.’
quote:
‘Boy (broer Van Poppel, red.) en ik kennen het spelletje over het algemeen wel als sprinter en lead-outman, maar die mannen voor ons moeten het ook goed snappen. Dat was soms nog wel een beetje het probleem, omdat zij niet zo ver kwamen in de finale.’

Naast zijn broer kan Van Poppel komend jaar ook geregeld rekenen op de steun van Jonas Koch en Tom Devriendt. Visbeek legt deze renners ‘de basics’ uit, zoals Van Poppel het noemt. ‘Het theoretische deel scheelt al heel veel, maar uiteindelijk is het belangrijk dat je goed ‘commit’ met elkaar. Dan kom je een heel eind.’
  Moderator donderdag 28 januari 2021 @ 11:23:02 #90
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_197682428
Rekenen op Devriendt, je zou voor minder.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_197682637
quote:
0s.gif Op donderdag 28 januari 2021 11:21 schreef wimderon het volgende:

[..]

[..]

[..]

Dan gunnen wij domme Danny een lichte coronabesmetting. En Aike Visbeek ook, maar dat is onafhankelijk hiervan.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_197682864
quote:
0s.gif Op donderdag 28 januari 2021 11:15 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Je hebt wel meer renners in de vuurlinie toch?
O.a. Sjon gaat bij mij ook Valencia rijden.
Ja, Doull, Pacher en Postlberger als het goed is ook. Maar denk dat de punten vooral van Bouhanni en Laporte gaan komen.
  donderdag 28 januari 2021 @ 17:03:22 #93
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_197687955
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 januari 2021 22:46 schreef Max23 het volgende:

[..]

Ik speelde vroeger zo'n maffiaspel: Omerta

Belonna was de familie waar ik in zat ;)
Oh jee, en je wordt meteen mijn tegenstander. ;(

Zo eens kijken wie er voor ons beiden aan de start staan.

edit: Nou bij mij dus niemand, die eerste ronde is alvast verloren. Iedereen is nog in winterslaap. Cimolai zou starten in Valencia maar die koers gaat voorlopig niet door.

[ Bericht 5% gewijzigd door DecoAoreste op 28-01-2021 17:17:14 ]
  donderdag 28 januari 2021 @ 17:35:50 #94
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_197688493
Het uitvallen van Valencia is ook wel een beetje de doodsteek voor mijn hoop :P
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  donderdag 28 januari 2021 @ 18:49:03 #95
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_197689568
quote:
0s.gif Op donderdag 28 januari 2021 10:47 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Brunel, Latour, Lawless en Fedeli. Amai.
Ik heb ook nog Gogl in De Ster.

Dus Perez en De Bie 2x en Gogl 1x

Wat een bak ellende :')
pi_197691076
quote:
0s.gif Op donderdag 28 januari 2021 17:35 schreef Fretwork het volgende:
Het uitvallen van Valencia is ook wel een beetje de doodsteek voor mijn hoop :P
Oh dat is niet gunstig nee, daar had ik denk ik de beste kans op punten met Rui.

Ik zie Gallopin Trantén nog niet verslaan namelijk. Of Hivert. Maar die jongens doen af en toe wel gekke dingen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_197691952
quote:
0s.gif Op donderdag 28 januari 2021 17:35 schreef Fretwork het volgende:
Het uitvallen van Valencia is ook wel een beetje de doodsteek voor mijn hoop :P
Hier sluit ik mij bij aan
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_197691986
quote:
0s.gif Op donderdag 28 januari 2021 11:21 schreef wimderon het volgende:

[..]


[..]


[..]

Jonas gaat dus gewoon voor zichzelf sprinten
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_197691997
@Momo

Calmejane (Marseille) L. Naesen en Bettiol (Besseges) gaan het voor mij proberen.

Wie staan bij jou aan de start?
Citius, Altius, Fortius.
  donderdag 28 januari 2021 @ 20:45:14 #100
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_197692120
quote:
0s.gif Op donderdag 28 januari 2021 20:40 schreef Aguero het volgende:
@:Momo

Calmejane (Marseille) L. Naesen en Bettiol (Besseges) gaan het voor mij proberen.

Wie staan bij jou aan de start?
En in de 2e ronde?
pi_197692175
quote:
1s.gif Op donderdag 28 januari 2021 20:45 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

En in de 2e ronde?
Zo ver kijk ik niet vooruit, we moeten het wedstrijd per wedstrijd bekijken. Elke ronde is vanaf nu een finale.
Citius, Altius, Fortius.
  donderdag 28 januari 2021 @ 20:47:44 #102
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197692182
quote:
0s.gif Op donderdag 28 januari 2021 20:01 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Oh dat is niet gunstig nee, daar had ik denk ik de beste kans op punten met Rui.

Ik zie Gallopin Trantén nog niet verslaan namelijk. Of Hivert. Maar die jongens doen af en toe wel gekke dingen.
:)
  donderdag 28 januari 2021 @ 20:50:43 #103
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_197692256


Erg mooie jongen is het ook :@
  Moderator donderdag 28 januari 2021 @ 20:53:10 #104
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_197692311
quote:
0s.gif Op donderdag 28 januari 2021 20:40 schreef Aguero het volgende:
@:Momo

Calmejane (Marseille) L. Naesen en Bettiol (Besseges) gaan het voor mij proberen.

Wie staan bij jou aan de start?
Vuillermoz (Marseille), Grossschratner (Bessege), Pelucchi (Bessege). Ben benieuwd.
pi_197692558
quote:
0s.gif Op donderdag 28 januari 2021 10:31 schreef franklop het volgende:
Tegen @:Faraday01 in ronde 1;

31 januari 2021 Grand Prix Cycliste la Marseillaise 1.1
3 februari 2021 NK tijdrijden Australië NK – tijdrit
3-7 februari 2021 Etoile de Bessèges – Tour du Gard 2.1
3-7 februari 2021 Volta a la Comunitat Valenciana 2.Pro

Ewan tegen Demare in Valenciana! leuke strijd
Verder ook Yates, Warbasse, Mclay, Dowsett nog aan de start.
Zonder Valencia doe ik het deze ronde met Turgis en Edet
pi_197698338
quote:
0s.gif Op donderdag 28 januari 2021 17:03 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Oh jee, en je wordt meteen mijn tegenstander. ;(

Zo eens kijken wie er voor ons beiden aan de start staan.

edit: Nou bij mij dus niemand, die eerste ronde is alvast verloren. Iedereen is nog in winterslaap. Cimolai zou starten in Valencia maar die koers gaat voorlopig niet door.
Ik weet nog niet eens of ik wel iemand aan de start heb :o
  vrijdag 29 januari 2021 @ 11:58:34 #107
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_197701658
Opener tegen Knijn;

Voor mij:
GP La Marseillaise
Philippe Gilbert, Benjamin Thomas, Odd Christian Eiking

Etoile de Besseges
Philippe Gilbert, Benjamin Thomas, Odd Christian Eiking, Rudy Barbier

Op eerste oog heeft knijn niet zoveel rijders in Frankrijk
  vrijdag 29 januari 2021 @ 12:07:39 #108
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_197701789
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 januari 2021 11:58 schreef Frozen-assassin het volgende:
Opener tegen Knijn;

Voor mij:
GP La Marseillaise
Philippe Gilbert, Benjamin Thomas, Odd Christian Eiking

Etoile de Besseges
Philippe Gilbert, Benjamin Thomas, Odd Christian Eiking, Rudy Barbier

Op eerste oog heeft knijn niet zoveel rijders in Frankrijk
En als je je tweede oog open doet *O*
  vrijdag 29 januari 2021 @ 12:09:36 #109
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_197701824
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 januari 2021 12:07 schreef knijn1985 het volgende:

[..]

En als je je tweede oog open doet *O*
Ah veel knechten O-)
  vrijdag 29 januari 2021 @ 12:12:13 #110
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_197701855
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 januari 2021 12:09 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Ah veel knechten O-)
Finishers vooral *O* *O*

Maar inderdaad spannende ronde meteen.

Succes B:)B

Stiekem gaat er nog iemand tijdrijden op een NK 8-)
  vrijdag 29 januari 2021 @ 13:07:12 #111
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_197702668
Hmm, ik moet tegen Koffieplanter en die heeft ook nog niet teveel mensen aan de start staan. Alle ballen op Morin :')

Laat maar, verkeerd gekeken, moet tegen El Stinho en word compleet afgemaakt.

[ Bericht 17% gewijzigd door Fretwork op 29-01-2021 13:16:13 ]
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_197703674
Ik moet tegen Slobeend de eerste ronde. Dimitri Claeys is zijn wapenfeit zie ik en mijn troeven zijn Mads Pedersen en Joel Suter. Ik wil drie punten kunnen bijschrijven en niets minder.
pi_197739854
Gedoemd
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_197739875
Oh, Nk tijdrijden ook nog. Daar zal Durbridge nog wel punten gaan scoren, erg mooi.
pi_197747864
Achterstand van 4 puntjes. Carr kon helaas niet volhouden
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 31 januari 2021 @ 16:57:57 #118
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_197747889
Al mijn jongens in geen velden of wegen te bekennen. Dat begint goed.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 31 januari 2021 @ 17:18:06 #119
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_197748325
Oei, hier gaan toch enkele kenners nat. Mijn renner snoert direct mondjes in ronde 1.

quote:
0s.gif Op zaterdag 16 januari 2021 23:22 schreef Koffieplanter het volgende:
Een bidding war voor Paret-Peintre. :')
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 januari 2021 23:23 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Een renner die er een sport van maakt om anoniem en buiten de punten een Top 20 klassement te rijden. Wat is er mis met mensen?
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 januari 2021 23:24 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Specialist plek 15-20, precies niks.
Terwijl Bill_Hillie er wel kijk op heeft _O_

quote:
0s.gif Op zaterdag 16 januari 2021 23:25 schreef Bill_Hillie het volgende:

[..]

Dit zou het jaar van zijn definitieve doorbraak worden.
Altijd vertrouwen in Aurelien gehad.
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  zondag 31 januari 2021 @ 17:21:40 #120
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197748390
Trentin slechts 7e maar Boudat die niet eens zou rijden 2e _O_
pi_197748403
quote:
0s.gif Op zondag 31 januari 2021 17:18 schreef GotenSSJ het volgende:
Oei, hier gaan toch enkele kenners nat. Mijn renner snoert direct mondjes in ronde 1.
[..]


[..]


[..]

Terwijl Bill_Hillie er wel kijk op heeft _O_
[..]

Altijd vertrouwen in Aurelien gehad.
Hier vallen Koffieplanter en Mani door de mand.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zondag 31 januari 2021 @ 17:40:56 #122
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_197748758
quote:
1s.gif Op zondag 31 januari 2021 17:22 schreef Felagund het volgende:

[..]

Hier vallen Koffieplanter en Mani door de mand.
Nu weet ik hoe Koffieplanter zich vaak moet voelen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 31 januari 2021 @ 17:42:16 #123
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_197748782
Herrada 16de, ik had het kunnen weten.

Altijd tegen mij.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_197749199
Twee jongens met een sprint mee. 17 en 19. _O-
  zondag 31 januari 2021 @ 18:06:24 #125
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_197749255
Odd Christian Eiking 10e, Benjamin Thomas 14e. Erg mooi.

Zelfde prestaties in Besseges graag
pi_197749441
Tenzij Ben O'Connor stiekem toch in Australië is voor het nationaal kampioenschap, kan ik deze ronde vergeten
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  zondag 31 januari 2021 @ 19:19:49 #127
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_197750722
quote:
0s.gif Op zondag 31 januari 2021 16:57 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Al mijn jongens in geen velden of wegen te bekennen. Dat begint goed.
Houd dit vol. Mijn enige mannetje denkt nog iets te veel dat hij knecht is en achter de kopman hoort te eindigen. Net buiten de punten dus ;(
pi_197751359
quote:
0s.gif Op zondag 31 januari 2021 10:29 schreef Steven184 het volgende:
Gedoemd
Proest, tegenstander heeft APP.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_197751555
Sterke Tim meteen 6e in Marseille. Mooi begin!
  zondag 31 januari 2021 @ 20:09:24 #130
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_197751648
quote:
0s.gif Op zondag 31 januari 2021 19:55 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Proest, tegenstander heeft APP.
En Sarreu in Etoile. Maar zag dat jij behoorlijk wat man aan de start hebt daar? Gaat wel lastig worden nu Aurelien uit z'n slof schiet ja.
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  zondag 31 januari 2021 @ 21:32:24 #131
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_197753352
Shit, Morin moet even wat punten gaan pakken in Besseges, anders verlies ik op een 12e plek van Bouet.

En voor de goede vorm moet Ben Swift rijden als een natte krant.

[ Bericht 14% gewijzigd door Fretwork op 31-01-2021 21:44:16 ]
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_197753953
quote:
0s.gif Op zondag 31 januari 2021 20:09 schreef GotenSSJ het volgende:

[..]

En Sarreu in Etoile. Maar zag dat jij behoorlijk wat man aan de start hebt daar? Gaat wel lastig worden nu Aurelien uit z'n slof schiet ja.
Die gaan allemaal geen prijs rijden joh
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  Redactie Sport zondag 31 januari 2021 @ 22:15:28 #133
274204 crew  Mexicanobakker
pi_197754230
Dit is onleuk.

Nu alweer niet geholpen door de loting.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 31 januari 2021 @ 22:18:02 #134
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_197754286
quote:
0s.gif Op zondag 31 januari 2021 22:15 schreef Mexicanobakker het volgende:
Dit is onleuk.

Nu alweer niet geholpen door de loting.
RIGGED
  zondag 31 januari 2021 @ 22:20:37 #135
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197754332
quote:
0s.gif Op zondag 31 januari 2021 22:15 schreef Mexicanobakker het volgende:
Dit is onleuk.

Nu alweer niet geholpen door de loting.
Tegen de toekomstige winnaar moeten is geen slechte loting :)
  Redactie Sport zondag 31 januari 2021 @ 22:37:57 #136
274204 crew  Mexicanobakker
pi_197754638
quote:
0s.gif Op zondag 31 januari 2021 22:18 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

RIGGED
Altijd tegen mij
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 1 februari 2021 @ 19:56:46 #137
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_197767697
Anthony Perez wordt als outsider voor het klassement genoemd door de vrienden van Wielerflits. Sterkte gewenst @Rellende_Rotscholier
  dinsdag 2 februari 2021 @ 09:39:41 #138
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_197774110
Mijn enige contender, Emmanuel Morin, zit gewoon lekker te mountainbiken op de insta's. Dit gaat helemaal niks worden.
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  dinsdag 2 februari 2021 @ 16:27:35 #139
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_197780232
Ik werd zojuist op Zwift ingehaald door Will Barta. Weet nog niet of dat een goed of een slecht teken is.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  dinsdag 2 februari 2021 @ 17:05:22 #140
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_197780915
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 februari 2021 16:27 schreef I.R.Baboon het volgende:
Ik werd zojuist op Zwift ingehaald door Will Barta. Weet nog niet of dat een goed of een slecht teken is.
Ligt aan de setting lijkt me.

Een vriend van me verloor laatst nipt van Rigobero Uran in een crit race (Rigoberto 4e, hij 5e). Degene die Rigoberto in zn team heeft mag zich zorgen maken
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  Moderator dinsdag 2 februari 2021 @ 17:08:26 #141
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_197780965
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 februari 2021 16:27 schreef I.R.Baboon het volgende:
Ik werd zojuist op Zwift ingehaald door Will Barta. Weet nog niet of dat een goed of een slecht teken is.
Die brak niet al te lang geleden zijn dijbeen, dus dat lijkt me een slecht teken voor jou.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 2 februari 2021 @ 18:53:44 #142
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_197782741
quote:
10s.gif Op dinsdag 2 februari 2021 17:08 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Die brak niet al te lang geleden zijn dijbeen, dus dat lijkt me een slecht teken voor jou.
Mijn eigen carrière komt dit jaar op het tweede plan achter de Bavianen Op Rolletjes, dus dat lijkt me dan toch goed nieuws.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
pi_197783533
Hopen op dat Mclay keertje mag sprinten

En een goede tijdrit van Dowsett

Of een goede week van Clarke
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_197786680
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 februari 2021 16:27 schreef I.R.Baboon het volgende:
Ik werd zojuist op Zwift ingehaald door Will Barta. Weet nog niet of dat een goed of een slecht teken is.
Wat voor wattages trap jij? Ik heb ergens deze winter Cimolai ingehaald, dat lijkt me een heel slecht teken voor hem.
Citius, Altius, Fortius.
  dinsdag 2 februari 2021 @ 21:37:48 #145
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_197787743
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 februari 2021 19:17 schreef franklop het volgende:
Hopen op dat Mclay keertje mag sprinten

En een goede tijdrit van Dowsett

Of een goede week van Clarke
McLay.gif is wel een van de leukste puur wielrennen gerelateerde gif.
  dinsdag 2 februari 2021 @ 21:45:56 #146
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_197787987
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 februari 2021 21:02 schreef Aguero het volgende:

[..]

Wat voor wattages trap jij? Ik heb ergens deze winter Cimolai ingehaald, dat lijkt me een heel slecht teken voor hem.
Nou ik ben nu net weer begonnen dus nu stelt het allemaal niet zo veel voor, maar in vorm heb ik een FTP een stukkie boven de 300. Daar moet ik wel bij opmerken dat ik ruim 2 meter ben, dus per kilo is het allemaal wat minder indrukwekkend.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  woensdag 3 februari 2021 @ 08:27:58 #147
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_197792394
Toch wat puntjes voor Lucas in de tijdrit
  woensdag 3 februari 2021 @ 10:33:57 #148
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_197793846
quote:
7s.gif Op dinsdag 2 februari 2021 21:45 schreef I.R.Baboon het volgende:

[..]

Nou ik ben nu net weer begonnen dus nu stelt het allemaal niet zo veel voor, maar in vorm heb ik een FTP een stukkie boven de 300. Daar moet ik wel bij opmerken dat ik ruim 2 meter ben, dus per kilo is het allemaal wat minder indrukwekkend.
Prima vermogen toch? Ik zit in hetzelfde schuitje, maar dan ben ik niet lang, wel thick
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_197793997
Een tweede plek voor Durbridge, de eerste punten van het seizoen zijn binnen.
  woensdag 3 februari 2021 @ 10:59:19 #150
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197794198
Als Koch en B. Van Poppel niet te gek doen mag ik gelijk een overwinning noteren. En de line up voor ronde 2 ziet er ook heerlijk uit.
  Moderator woensdag 3 februari 2021 @ 16:49:52 #151
362868 crew  Slobeend
of all places
  Moderator woensdag 3 februari 2021 @ 16:50:46 #152
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_197799715
quote:
1s.gif Op woensdag 3 februari 2021 16:49 schreef Slobeend het volgende:
Niemand heeft Galvan @:rellende_rotscholier
Ja, en ik heb natuurlijk wel weer Lobato gekocht.

Schaam me dood.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport woensdag 3 februari 2021 @ 18:13:26 #153
274204 crew  Mexicanobakker
pi_197801052
Oh mijn sprokkelaars rijden niet eens mee. (Lol)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 3 februari 2021 @ 18:34:10 #154
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197801380
quote:
0s.gif Op woensdag 3 februari 2021 18:13 schreef Mexicanobakker het volgende:
Oh mijn sprokkelaars rijden niet eens mee. (Lol)
78 VAN POPPEL Boy Intermarché - Wanty - Gobert Matériaux ,,

85 KOCH Jonas Intermarché - Wanty - Gobert Matériaux ,,
  Redactie Sport woensdag 3 februari 2021 @ 18:56:24 #155
274204 crew  Mexicanobakker
pi_197801746
quote:
0s.gif Op woensdag 3 februari 2021 18:34 schreef hhh38 het volgende:

[..]

78 VAN POPPEL Boy Intermarché - Wanty - Gobert Matériaux ,,

85 KOCH Jonas Intermarché - Wanty - Gobert Matériaux ,,
Ik bedoelde van asbroeck vooral.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 3 februari 2021 @ 19:04:19 #156
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_197801861
quote:
0s.gif Op woensdag 3 februari 2021 16:50 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ja, en ik heb natuurlijk wel weer Lobato gekocht.

Schaam me dood.
Troost je. Ik moet het nu van Perez en Gogl hebben :D :')
pi_197804251
quote:
1s.gif Op woensdag 3 februari 2021 19:04 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Troost je. Ik moet het nu van Perez en Gogl hebben :D :')
Ik moet het van iemand hebben die niet gestart is. :+
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_197807567
Kan ik Valgren nog inwisselen?
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_197816505
Timothy _O_

Spijtig dat Wellens gisteren zijn tijdverlies niet aangerekend kreeg. Puur Bedrog wat hier gebeurt.
pi_197816940
quote:
0s.gif Op woensdag 3 februari 2021 20:59 schreef Felagund het volgende:

[..]

Ik moet het van iemand hebben die niet gestart is. :+
Gelukkig heb je mij geloot. Achterwielen glijden spontaan weg bij de jacht op het broodnodige puntje.
  donderdag 4 februari 2021 @ 17:29:00 #161
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_197817452
Pierre Barbier is nu al zijn transferwaarde in goud waard.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 4 februari 2021 @ 17:31:12 #162
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_197817485
Rudy Barbier doet waarvoor hij gehaald is. Morgen andermaal graag
pi_197819208
Zowaar geen verlies met een 0 score
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  vrijdag 5 februari 2021 @ 17:09:08 #164
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_197836597
Puntjes met Gilbert en Eiking. Erg mooi
  vrijdag 5 februari 2021 @ 17:16:53 #165
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_197836758
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 februari 2021 17:09 schreef Frozen-assassin het volgende:
Puntjes met Gilbert en Eiking. Erg mooi
Eiking??
pi_197836837
Koopje Mes Würtz Schmidt bewijst nu al zijn waarde. _O_
  vrijdag 5 februari 2021 @ 17:22:28 #167
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_197836878
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 februari 2021 17:16 schreef knijn1985 het volgende:

[..]

Eiking??
Oh 2.1 koers lol dan niet alleen Gilbert :)
pi_197838403
@Momo Gefeliciteerd met Greg. AG2R heeft de hiërarchie duidelijk niet op orde.
Citius, Altius, Fortius.
pi_197838414
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 februari 2021 17:20 schreef Chiappucci het volgende:
Koopje Mes Würtz Schmidt bewijst nu al zijn waarde. _O_
Viesdik
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  Moderator vrijdag 5 februari 2021 @ 18:58:50 #170
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_197838442
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 februari 2021 18:55 schreef Aguero het volgende:
@:Momo Gefeliciteerd met Greg. AG2R heeft de hiërarchie duidelijk niet op orde.
Wel mooi de parelvissers tegenover elkaar in de eerste ronde
  vrijdag 5 februari 2021 @ 19:12:06 #171
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_197838707
Gogl 8-) Hopelijk faalt ie morgen niet :7
  zaterdag 6 februari 2021 @ 00:09:43 #172
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_197844888
Mollema beschouwt Besseges gelukkig als een trainingsrondje, maar Ganna gaat overmorgen zelfs achteruit fietsend en met 2 valpartijen natuurlijk makkelijk top-15 fietsen in de tijdrit. Dan is ronde 1 definitief verloren.
  zaterdag 6 februari 2021 @ 16:18:34 #173
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_197854018
Davide Gabburo wint!!!

In een 1.2 koers welteverstaan.
  zaterdag 6 februari 2021 @ 21:20:59 #174
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_197860361
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 februari 2021 00:09 schreef DecoAoreste het volgende:
Mollema beschouwt Besseges gelukkig als een trainingsrondje, maar Ganna gaat overmorgen zelfs achteruit fietsend en met 2 valpartijen natuurlijk makkelijk top-15 fietsen in de tijdrit. Dan is ronde 1 definitief verloren.
Hij wint vandaag al zelfs :') Mooi kut.
pi_197861374
Zie nu pas dat Dowsett niet rijdt in Besseges
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  maandag 8 februari 2021 @ 12:58:40 #176
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197887660
Benieuwd naar de uitslag van speelronde 1 :)
  maandag 8 februari 2021 @ 13:04:20 #177
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_197887737
0 punten genot *O*
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  Redactie Sport maandag 8 februari 2021 @ 13:26:59 #178
274204 crew  Mexicanobakker
pi_197888100
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 februari 2021 16:18 schreef Frozen-assassin het volgende:
Davide Gabburo wint!!!

In een 1.2 koers welteverstaan.
Ah jij hebt die mooie jongen overgenomen. Leuk rennertje op zich.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_197888170
De eerste ronde is binnen als het goed is.

Voor de tweede ronde heeft Durbridge alvast wat puntjes gescoord met een 7e plek op het NK van Australië. Maar moet tegen Demare en Izagirre in de Provence, dus dat wordt een lastig verhaal. Hopen dat Bouhanni Demare er op kan leggen.
pi_197889446
quote:
0s.gif Op maandag 8 februari 2021 13:31 schreef Dale__Cooper het volgende:
De eerste ronde is binnen als het goed is.

Voor de tweede ronde heeft Durbridge alvast wat puntjes gescoord met een 7e plek op het NK van Australië. Maar moet tegen Demare en Izagirre in de Provence, dus dat wordt een lastig verhaal. Hopen dat Bouhanni Demare er op kan leggen.
Edet doet voor mij mee en groupama moet nog renners doorgeven dus kan zijn dat Reichenbach ook acte de présence geeft.
  maandag 8 februari 2021 @ 20:14:03 #181
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_197896168
@Aguero, succes in ronde 2.

Ik kom op redelijke oorlogssterkte
Provence: Barcelo, Vansevenant, Lampaert, Ciccone
Almería: Amanuel, Moschetti, De Bie
pi_197896768
quote:
1s.gif Op maandag 8 februari 2021 20:14 schreef Immerdebestebob het volgende:
@:aguero, succes in ronde 2.

Ik kom op redelijke oorlogssterkte
Provence: Barcelo, Vansevenant, Lampaert, Ciccone
Almería: Amanuel, Moschetti, De Bie
Vorig jaar had ik Barcélo, leverde weinig op.

Dit jaar is dit de lineup.
Provence: Bernal, Calmejane, A. Viviani
Almeria: A. Viviani. L. Naesen
Citius, Altius, Fortius.
  maandag 8 februari 2021 @ 20:49:32 #183
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_197896890
quote:
0s.gif Op maandag 8 februari 2021 20:42 schreef Aguero het volgende:

[..]

Vorig jaar had ik Barcélo, leverde weinig op.

Dit jaar is dit de lineup.
Provence: Bernal, Calmejane, A. Viviani
Almeria: A. Viviani. L. Naesen
Oei, mag hoen dat Bernal kalt gestellt wordt.
  maandag 8 februari 2021 @ 20:49:35 #184
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_197896892
Dus de TOURKANDIDAAT van Ineos rijdt mee met de ster van besseges en hij slaagt er niet eens in om één puntje te scoren. Ik denk dat dit wel de toon zet voor mijn seizoen.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  maandag 8 februari 2021 @ 20:50:50 #185
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_197896914
quote:
9s.gif Op maandag 8 februari 2021 20:49 schreef I.R.Baboon het volgende:
Dus de TOURKANDIDAAT van Ineos rijdt mee met de ster van besseges en hij slaagt er niet eens in om één puntje te scoren. Ik denk dat dit wel de toon zet voor mijn seizoen.
Vergeet ook niet dat naast de topfavoriet nog 3 ploegmaats in de top-10 van de tijdrit stonden :P
pi_197898578
  maandag 8 februari 2021 @ 22:32:45 #187
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_197898602
Uitstekende score in eerste ronde!
pi_197898611
pi_197898864
Ik heb zowaar vier man van Ascension Island kunnen smokkelen. Stybar, O'Connor, Champion en Schelling mogen hun seizoen aftrappen. Ik hou mn hart vast
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_197899224
Drie punten dankzij dikke Mads. Hij is gelijk al van grote waarde *O*

Heb wel zin in de tweede ronde al heb ik louter renners die hun opwachting maken in de Tour de la Provence, te weten: Fabbro, Cavagna, Mas, Sajnok, Elissonde, Conti en Tejada. Dat is gewoon mijn halve selectie _O_
  maandag 8 februari 2021 @ 23:22:01 #192
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_197899343
Belonna - Hansaplast

Provence
Mollema? -

Almeria
Touze - Zakarin

Ik denk dat ik maar hoop op een nul - nul
  maandag 8 februari 2021 @ 23:46:24 #193
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_197899614
Almeria:
Sarreau

Provence:
Vlasov, Moscon, Paret-peintre

Ben benieuwd.

Tegenstander heeft zo te zien Gallopin, Koch, Hivert, Boy van Poppel.
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  dinsdag 9 februari 2021 @ 09:15:21 #194
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_197901994
Volgens mij heb ik alleen renners in de Provence; Roche, Vermeersch en Molano, nog niet echt in mijn sas
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  dinsdag 9 februari 2021 @ 11:11:12 #195
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197903558
Een KRAKER tegen @El-Stinho in ronde 2. Gelukkig komt er een fantastische selectie van mijn team aan de start.

Provence
Trentin vs ?

Almeria
Felline, Mezgec, Steimle, Manzin, Mosca vs ?

[ Bericht 2% gewijzigd door hhh38 op 10-02-2021 11:28:42 ]
pi_197911214
Ik sta gewoon bovenaan na ronde 1 _O_
De rest van het seizoen mag wel geschrapt worden.

Wij danken mooie jongen Tim Wellens en dikke pad Mads Würtz Schmidt.
  Moderator dinsdag 9 februari 2021 @ 19:24:05 #197
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_197912553
Tegen @knijn1985 , hmm. Ik zie het positief in als dn Ackermann geen gekke dingen doet in Almeria.
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
pi_197919041
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 februari 2021 18:09 schreef Chiappucci het volgende:
Ik sta gewoon bovenaan na ronde 1 _O_
De rest van het seizoen mag wel geschrapt worden.

Wij danken mooie jongen Tim Wellens en dikke pad Mads Würtz Schmidt.
Welke onbenul bedenkt er dat ik tegen Wellens moet in de eerste ronde van het seizoen :(
  woensdag 10 februari 2021 @ 09:51:10 #199
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_197920711
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 februari 2021 19:24 schreef ijs_beer het volgende:
Tegen @:knijn1985 , hmm. Ik zie het positief in als dn Ackermann geen gekke dingen doet in Almeria.
Dit wordt een goede COVI test.
  donderdag 11 februari 2021 @ 16:04:21 #200
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_197946082
Ik moet met Roche en Vermeersch tegen Abner Gonzalez en Biniam Ghirmay, dat moet toch lukken zou je zeggen
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_197946548
Dankzij Schelling Ide in ieder geval geen nulscore deze ronde. #betterthanyujiide
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_197946669
Eerste puntjes van het seizoen met Haig *O*

Jammer alleen dat ik dan tegen @showtimer moet met zijn Ballerini

7 februari 2021 NK wegrit Australië NK – wegrit
- Vs -

11-14 februari 2021 Tour de la Provence 2.Pro
Haig, Wright, Donovan vs Ballerini

14 februari 2021 Clasica de Almeria 1.Pro
- Vs Drucker, Serrano, Canola
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_197946773
quote:
9s.gif Op donderdag 11 februari 2021 16:40 schreef franklop het volgende:
Eerste puntjes van het seizoen met Haig *O*

Jammer alleen dat ik dan tegen @:showtimer moet met zijn Ballerini

7 februari 2021 NK wegrit Australië NK – wegrit
- Vs -

11-14 februari 2021 Tour de la Provence 2.Pro
Haig, Wright, Donovan vs Ballerini

14 februari 2021 Clasica de Almeria 1.Pro
- Vs Drucker, Serrano, Canola
Dat regelt Heek wel via de klassementspunten.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_197946890
quote:
0s.gif Op donderdag 11 februari 2021 16:46 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dat regelt Heek wel via de klassementspunten.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik hoop het. Voor mij dan wel.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  donderdag 11 februari 2021 @ 17:32:55 #205
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_197947888
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de eerste punten zijn binnen met een mooie 5e plek van Matthew Walls. De hatelijke nul is van het scorebord, de ban is gebroken, etc etc.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
pi_197948045
Ik moet tegen @heywoodu deze ronde.

Hij heeft alleen Warlop in Almeria volgens mij. Ik heb zelf o.a. Asgreen en Molard in de Provence, en Valverde en Campenaerts in Almeria. Moet eigenlijk gewoon winnen dus.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Redactie Sport donderdag 11 februari 2021 @ 17:58:25 #207
274204 crew  Mexicanobakker
pi_197948521
quote:
0s.gif Op maandag 8 februari 2021 23:46 schreef GotenSSJ het volgende:
Almeria:
Sarreau

Provence:
Vlasov, Moscon, Paret-peintre

Ben benieuwd.

Tegenstander heeft zo te zien Gallopin, Koch, Hivert, Boy van Poppel.
quote:
0s.gif Op maandag 8 februari 2021 23:46 schreef GotenSSJ het volgende:
Almeria:
Sarreau

Provence:
Vlasov, Moscon, Paret-peintre

Ben benieuwd.

Tegenstander heeft zo te zien Gallopin, Koch, Hivert, Boy van Poppel.
Dit wordt niks.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 11 februari 2021 @ 19:10:49 #208
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_197950286
quote:
0s.gif Op donderdag 11 februari 2021 17:58 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]


[..]

Dit wordt niks.
Vlasov gaat schroeien op de Ventoux lijkt mij inderdaad. Als die op z’n fiets blijft zitten zou ik deze ronde moeten winnen.
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  donderdag 11 februari 2021 @ 19:33:56 #209
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_197950996
Ook voor mij de eerste puntjes vandaag met Bonifazio. Nog geen idee wat mijn tegenstander heeft.
  Redactie Sport donderdag 11 februari 2021 @ 19:35:46 #210
274204 crew  Mexicanobakker
pi_197951066
quote:
0s.gif Op donderdag 11 februari 2021 19:10 schreef GotenSSJ het volgende:

[..]

Vlasov gaat schroeien op de Ventoux lijkt mij inderdaad. Als die op z’n fiets blijft zitten zou ik deze ronde moeten winnen.
Volgens Astana mag die gaan knechten (lol)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_197951133
quote:
0s.gif Op donderdag 11 februari 2021 19:35 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Volgens Astana mag die gaan knechten (lol)
Voor wie?
  Redactie Sport donderdag 11 februari 2021 @ 19:42:48 #212
274204 crew  Mexicanobakker
pi_197951331
quote:
0s.gif Op donderdag 11 februari 2021 19:37 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Voor wie?
Dat vraag ik me ook af, ja.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator donderdag 11 februari 2021 @ 19:44:01 #213
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_197951548
quote:
1s.gif Op donderdag 11 februari 2021 19:44 schreef Slobeend het volgende:

[..]

De Luts
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_197951670
Oke, om speltechnische redenen zou ik het niet erg vinden als Izagirre zich helemaal leegrijdt morgen voor Lutsenko en niet de top 15 haalt.

Maar vorig jaar waren ze ook 2 & 3, de sterkste zal toch wel naar voren komen op de Ventoux.
pi_197952712
quote:
0s.gif Op donderdag 11 februari 2021 19:52 schreef Dale__Cooper het volgende:
Oke, om speltechnische redenen zou ik het niet erg vinden als Izagirre zich helemaal leegrijdt morgen voor Lutsenko en niet de top 15 haalt.

Maar vorig jaar waren ze ook 2 & 3, de sterkste zal toch wel naar voren komen op de Ventoux.
Teleurstellend dat Arnaud zijn straaljager zonder benzine kwam te zitten.
  donderdag 11 februari 2021 @ 20:48:21 #217
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_197953142
quote:
2s.gif Op donderdag 11 februari 2021 17:32 schreef I.R.Baboon het volgende:
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de eerste punten zijn binnen met een mooie 5e plek van Matthew Walls. De hatelijke nul is van het scorebord, de ban is gebroken, etc etc.
Ik heb trouwens gelogen. De elfde plek van Sebastian Berwick op de australische kampioenschappen was ook al KASSA. je begint je wel af te vragen wat die prutsers in ronde 1 aan het doen waren.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  vrijdag 12 februari 2021 @ 09:34:58 #218
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_197960315
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 februari 2021 19:24 schreef ijs_beer het volgende:
Tegen @:knijn1985 , hmm. Ik zie het positief in als dn Ackermann geen gekke dingen doet in Almeria.
Ackermann gaat geen gekke dingen doen hoor
  Moderator vrijdag 12 februari 2021 @ 14:28:53 #219
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_197964907
quote:
17s.gif Op vrijdag 12 februari 2021 09:34 schreef knijn1985 het volgende:

[..]

Ackermann gaat geen gekke dingen doen hoor
Nee want hij gaat helemaal geen dingen doen. }:|
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
  vrijdag 12 februari 2021 @ 16:10:42 #220
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_197967207
De Bie en Moschetti ook uit Almeria verwijderd :') Alleen Amanuel nog :')
  vrijdag 12 februari 2021 @ 17:30:52 #221
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_197968539
Moscon haalt puntjes binnen, Vlasov dus inderdaad in een knechtenrol :')
Xbox Live Gamertag : ThaD16
pi_197968573
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 februari 2021 17:30 schreef GotenSSJ het volgende:
Paret-Peintre en Moscon halen puntjes binnen, Vlasov dus inderdaad in een knechtenrol :')
Hij ging er vooral bij liggen.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  vrijdag 12 februari 2021 @ 17:43:29 #223
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_197968748
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 februari 2021 17:33 schreef Felagund het volgende:

[..]

Hij ging er vooral bij liggen.
Oh echt? Dat had ik gemist, zag niet zo gauw voorbij komen dat Vlasov was gevallen, las enkel over Mas. Bedankt voor het laten weten 14.gif
Xbox Live Gamertag : ThaD16
pi_197969624
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 februari 2021 17:33 schreef Felagund het volgende:

[..]

Hij ging er vooral bij liggen.
Hij ging er volledig voor om Flip uit te schakelen :D
  Moderator vrijdag 12 februari 2021 @ 18:45:16 #225
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_197969639
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 februari 2021 18:44 schreef Faraday01 het volgende:

[..]

Hij ging er volledig voor om Flip uit te schakelen :D
:{
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_197970232
quote:
Flip heeft dezelfde tijd gekregen dus voor het klassement hoef je je geen zorgen te maken
pi_197977892
@DecoAoreste saboteert deze ronde door wat sneeuw op de Ventoux te dumpen.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_197978749
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 februari 2021 08:55 schreef Steven184 het volgende:
@:decoaoreste saboteert deze ronde door wat sneeuw op de Ventoux te dumpen.
Het parcours is tot aan Chalet Reynard berijdbaar dus niets aan de hand.
  zaterdag 13 februari 2021 @ 10:55:41 #229
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_197979360
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 februari 2021 08:55 schreef Steven184 het volgende:
@:decoaoreste saboteert deze ronde door wat sneeuw op de Ventoux te dumpen.
Cui bono?
pi_197980985
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 februari 2021 10:14 schreef Faraday01 het volgende:

[..]

Het parcours is tot aan Chalet Reynard berijdbaar dus niets aan de hand.
#schroeien
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_197984691
quote:
0s.gif Op maandag 8 februari 2021 23:22 schreef Frozen-assassin het volgende:
Belonna - Hansaplast

Provence
Mollema? -

Almeria
Touze - Zakarin

Ik denk dat ik maar hoop op een nul - nul
Dat laatste gaat niet meer lukken
pi_197984834
Woutje 4e vandaag. Nice
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  zaterdag 13 februari 2021 @ 17:10:04 #233
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_197984947
Keihard genakt door Bernal, terwijl mijn team in de breedte goed bezig was :(
  zaterdag 13 februari 2021 @ 17:13:30 #234
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_197985010
Matige puntjes voor een klassement van Vlasov en APP in de Provence als het zo blijft.
Xbox Live Gamertag : ThaD16
pi_198002572
Tegen Ballerini was niet op te rijden
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_198002631
Demare maakt er een potje van deze week
pi_198003743
Hmm, Stybar net naast de top10, maar Poels scoort een vierde plek algemeen
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  Moderator zondag 14 februari 2021 @ 17:28:18 #238
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_198004396
quote:
0s.gif Op zondag 14 februari 2021 16:58 schreef Sabata het volgende:
Hmm, Stybar net naast de top10, maar Poels scoort een vierde plek algemeen
Nizzolo wint, geen idee hoe t met de punten zit :P
pi_198004528
Ik ga ervan uit dat Sosa zijn punten genoeg zijn
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_198004686
quote:
0s.gif Op zondag 14 februari 2021 16:10 schreef Faraday01 het volgende:
Demare maakt er een potje van deze week
Erg mooi, deze ronde is binnen. Bedankt Nacer.
  zondag 14 februari 2021 @ 18:23:38 #241
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_198005416
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 februari 2021 11:11 schreef hhh38 het volgende:
Een KRAKER tegen @:El-Stinho in ronde 2. Gelukkig komt er een fantastische selectie van mijn team aan de start.

Provence
Trentin vs ?

Almeria
Felline, Mezgec, Steimle, Manzin, Mosca vs ?
Wat een flopshow is dit geworden zeg -O-
pi_198005480
quote:
0s.gif Op zondag 14 februari 2021 17:45 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Erg mooi, deze ronde is binnen. Bedankt Nacer.
Gefeliciteerd, terechte overwinning als Arnaud de hele week laat lopen.
pi_198006465
  Moderator zondag 14 februari 2021 @ 19:21:58 #244
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_198006494
pi_198006508
Timothy Dupont mooi vijfdes in Almeria, altijd tegen @Mani89
pi_198006568
Ja, godverdomme.
Debonis van Alaphilippe ...

@Immerdebestebob
Citius, Altius, Fortius.
pi_198006581
Jammer, @hhh38 .
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator zondag 14 februari 2021 @ 19:42:04 #250
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_198006808
Wij danken Alaphilippe.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 14 februari 2021 @ 19:42:48 #251
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_198006826
quote:
0s.gif Op zondag 14 februari 2021 19:26 schreef Aguero het volgende:
Ja, godverdomme.
Debonis van Alaphilippe ...

@:immerdebestebob
Ik had mij er bij neer gelegd :D
  zondag 14 februari 2021 @ 19:43:58 #252
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_198006844
quote:
0s.gif Op zondag 14 februari 2021 19:42 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wij danken Alaphilippe.
Ik ook _O_

En Mauri, Matteo en Giulio _O_

De mannen van mij zijn in ieder geval in prima vorm.
  zondag 14 februari 2021 @ 19:51:49 #253
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_198006986
quote:
0s.gif Op zondag 14 februari 2021 19:23 schreef wimderon het volgende:
Timothy Dupont mooi vijfdes in Almeria, altijd tegen @:Mani89
Need I say more

*ontvolg*
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_198007140
Heb je zes renners starten in Tour de la Provence...haal je 1 punt :')
pi_198007318
quote:
1s.gif Op zondag 14 februari 2021 19:21 schreef Slobeend het volgende:
Nog 0 keer gescoord *O*.
Houd dit vol.
  Moderator zondag 14 februari 2021 @ 20:17:46 #256
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_198007421
Fluit maar af! Seizoen is voorbij, we gaan niet meer koersen *O*
pi_198007449
Prima start.
pi_198007620
Ronde 3 tegen @hhh38

Tegen o.a. Kragh Andersen en Trentin in de Omloop, oei.

Laporte en Pinot in de Haut Var en A. Yates in UAE o.a. voor mij.
  zondag 14 februari 2021 @ 20:28:20 #259
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_198007621
Komende ronde alle ballen op Yves _O_
  Moderator zondag 14 februari 2021 @ 20:35:17 #260
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_198008122
Meeste punten gescoord en ik sta niet bovenaan. Wat is dit voor faalcompetitie?
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  zondag 14 februari 2021 @ 21:02:17 #262
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_198008304
quote:
0s.gif Op zondag 14 februari 2021 20:28 schreef Dale__Cooper het volgende:
Ronde 3 tegen @:hhh38

Tegen o.a. Kragh Andersen en Trentin in de Omloop, oei.

Laporte en Pinot in de Haut Var en A. Yates in UAE o.a. voor mij.
Ik heb ook nog Felline, Guerreirooow, Valter, Steimle, Hoelgaard en Mosca in actie.

Is nog even afwachten of Trentin het speerpunt is, in de Provence gingen ze (zonder al teveel succes) voor Kristoff

[ Bericht 1% gewijzigd door hhh38 op 15-02-2021 12:00:09 ]
pi_198011770
Succes @Mani89
  maandag 15 februari 2021 @ 09:11:26 #264
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_198012885
quote:
1s.gif Op zondag 14 februari 2021 19:21 schreef Slobeend het volgende:
Nog 0 keer gescoord *O*.
Ik ook, gelukkig wel een bloedeloze 0-0 tegen de eeuwige talenten van Koffieplanter
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  maandag 15 februari 2021 @ 09:13:11 #265
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_198012904
Ik moet tegen @baggerbaas

Hopen op goesting bij João en Tadej in de UAE
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  maandag 15 februari 2021 @ 11:48:41 #266
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_198015057
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 februari 2021 14:28 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Nee want hij gaat helemaal geen dingen doen. }:|
sorry
pi_198015150
0 punten weer, het draait nog niet echt mijn team.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_198016012
quote:
0s.gif Op maandag 15 februari 2021 09:13 schreef Fretwork het volgende:
Ik moet tegen @:baggerbaas

Hopen op goesting bij João en Tadej in de UAE
Ik heb enkel wat sprinters in de baan (veel anders heb ik ook niet :') ) en met de aankomst op een Jebel zal het wel voor jou zijn.
  maandag 15 februari 2021 @ 13:15:41 #269
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_198016495
quote:
0s.gif Op maandag 15 februari 2021 12:46 schreef baggerbaas het volgende:

[..]

Ik heb enkel wat sprinters in de baan (veel anders heb ik ook niet :') ) en met de aankomst op een Jebel zal het wel voor jou zijn.
Qua routeprofiel ben ik er nog niet helemaal gerust op anders :P, maar als die jongens enigszins klassement rijden is het wel lekker
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  dinsdag 16 februari 2021 @ 14:07:42 #270
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_198034969
@wimderon schijnt weer wat verschoven te zijn op de kalender.

Ardeche en Drome zijn omgedraaid
pi_198035876
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2021 14:07 schreef knijn1985 het volgende:
@:wimderon schijnt weer wat verschoven te zijn op de kalender.

Ardeche en Drome zijn omgedraaid
Wel verdraaid. Dit had ik zelfs al gelezen. Alleen Steef was natuurlijk nog weer niet mee.
  Redactie Sport dinsdag 16 februari 2021 @ 14:56:20 #273
274204 crew  Mexicanobakker
pi_198036006
Sagan mist alvast de volgende twee ronden. Dus dit seizoen lekker achterin eindigen _O_

Komende ronde kan op zich wel alle kanten op. Costa mag wel gaan schroeien in de Haut-Var.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_198036927
Kuss, Kruijswijk en Poels in de woestijn. Stybar in de Omloop en O'Connor en Madrazo in de var. Even geen idee of er iemand in de Bernard Drome start.
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  dinsdag 16 februari 2021 @ 21:43:59 #275
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_198045481
Tour du Var: Ciccone, Perez, Godon, Barcelo, Gogl
UAE tour: Moschetti
Omloop: Lampaert
Faun-Ardèche: Perez, Godon

Wat heb jij @Maximus?

Zoals ik het bekijk kan ik een grote slag slaan met Yves als het mee zit, Moschetti zal wel sprokkelen en heb ik Tour du Var genoeg voor sprokkelen en met mazzel een klassementje.
  woensdag 17 februari 2021 @ 09:30:16 #276
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_198050701
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2021 15:43 schreef Sabata het volgende:
Kuss, Kruijswijk en Poels in de woestijn. Stybar in de Omloop en O'Connor en Madrazo in de var. Even geen idee of er iemand in de Bernard Drome start.
Vs Thomas, Dennis, Aru, Tulett en Vakoc in de Var, Vicenzo Nibali in de woestijn

Verder lijkt het team de Omloop te skippen en massaal voor Kuurne te gaan, dus ik hoop dat ze nog toegevoegd gaan worden aan de startlijst bij de Omloop (al verwacht ik niet dat Jan Tratnik daar enorm veel punten gaat binnenharken)
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
pi_198058300
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 februari 2021 21:43 schreef Immerdebestebob het volgende:
Tour du Var: Ciccone, Perez, Godon, Barcelo, Gogl
UAE tour: Moschetti
Omloop: Lampaert
Faun-Ardèche: Perez, Godon

Wat heb jij @:maximus?

Zoals ik het bekijk kan ik een grote slag slaan met Yves als het mee zit, Moschetti zal wel sprokkelen en heb ik Tour du Var genoeg voor sprokkelen en met mazzel een klassementje.
Je tagt de verkeerde @maxi-mus, @Hans
  woensdag 17 februari 2021 @ 16:40:11 #278
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_198058395
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 februari 2021 21:43 schreef Immerdebestebob het volgende:
Tour du Var: Ciccone, Perez, Godon, Barcelo, Gogl
UAE tour: Moschetti
Omloop: Lampaert
Faun-Ardèche: Perez, Godon

Wat heb jij @:maximus?

Zoals ik het bekijk kan ik een grote slag slaan met Yves als het mee zit, Moschetti zal wel sprokkelen en heb ik Tour du Var genoeg voor sprokkelen en met mazzel een klassementje.
Geen idee ik heb 2x verloren dus het bord is van tafel geveegd.
Weet alleen dat ik Matje heb maar die rijdt de oeaaee tour.
pi_198068583
quote:
Guillaume Martin moet zijn seizoensdebuut noodgedwongen met een week uitstellen. De nummer elf van de Tour de France zou eigenlijk de Tour des Alpes Maritimes et du Var rijden, maar herstelt op dit moment van de gevolgen van een val tijdens een ploegstage.
Altijd tegen mij.
  donderdag 18 februari 2021 @ 07:47:24 #280
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_198069266
quote:
0s.gif Op woensdag 17 februari 2021 16:40 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Geen idee ik heb 2x verloren dus het bord is van tafel geveegd.
Weet alleen dat ik Matje heb maar die rijdt de oeaaee tour.
Ik voeg Colbrelli toe aan de Omloop.

Team gaat voorlopig als een trein :@ En dan moet Cosnefroy nog fit worden.
pi_198069899
Twee woestijnratten extra: Tanfield en Brāndle
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_198070388
Ik mag in de 3e speelronde tegen de onfortuinlijke @GotenSSJ strijden. Die weet niet wat hem overkomt deze ronde.

Volgens Steef komen de volgende renners aan het vertrek, voor zover bekend.

quote:
19-21 februari 2021 53ème Tour des Alpes Maritimes et du Var 2.1
Carr vs Capiot, Narvaez, De La Cruz, Rosa, Janssens

21-27 februari 2021 UAE Tour 2.UWT
Ewan, Dowsett, Haig, Wright, Donovan, Warbasse, Rowe vs Froome, Minali

27 februari 2021 Omloop Het Nieuwsblad Elite 1.UWT
- vs Moscon

27 februari 2021 Faun-Ardèche Classic 1.Pro
? vs ?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  donderdag 18 februari 2021 @ 10:02:31 #283
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_198070577
https://www.wielerflits.n(...)ampaign=Retention-NL

JAAAA w/

Olav Kooij er nu al bij.
Anton Palzer is ook al lekker aan het trainen terwijl hij ski-mountaineering goud binnen haalt.

We komen op stoom

[ Bericht 16% gewijzigd door Fretwork op 18-02-2021 10:39:05 ]
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_198070855
Tegen @Mexicanobakker

Alpes Maritimes et du Var
Tao Geoghegan Hart, Vanmarcke

UAE Tour
...

Faun Ardeche
Eiking?

Omloop Het Nieuwsblad
Vanmarcke, Gilbert, ??

Wie heb jij Mex?
  Redactie Sport donderdag 18 februari 2021 @ 10:24:41 #285
274204 crew  Mexicanobakker
pi_198070897
quote:
0s.gif Op donderdag 18 februari 2021 10:21 schreef Frozen-assassin het volgende:
Tegen @:Mexicanobakker

Alpes Maritimes et du Var
Tao Geoghegan Hart, Vanmarcke

UAE Tour
...

Faun Ardeche
Eiking?

Omloop Het Nieuwsblad
Vanmarcke, Gilbert, ??

Wie heb jij Mex?
Bijna niemand, mijn team heeft pauze. Rui rijdt in de Var.
Ik heb niet zo sterk ingekocht _O-
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_198070951
quote:
0s.gif Op donderdag 18 februari 2021 10:24 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Bijna niemand, mijn team heeft pauze. Rui rijdt in de Var.
Ik heb niet zo sterk ingekocht _O-
Valt wel mee toch?

Asbroeck rijdt Nieuwsblad. Gallopin in UAE, Majka in UAE, Grondahl in Nieuwsblad
  Redactie Sport donderdag 18 februari 2021 @ 10:28:48 #287
274204 crew  Mexicanobakker
pi_198070964
quote:
0s.gif Op donderdag 18 februari 2021 10:27 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Valt wel mee toch?

Asbroeck rijdt Nieuwsblad. Gallopin in UAE, Majka in UAE, Grondahl in Nieuwsblad
Ze rijden wel, maar ik verwacht een hoop knechten.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport donderdag 18 februari 2021 @ 10:30:08 #288
274204 crew  Mexicanobakker
pi_198070975
quote:
0s.gif Op donderdag 18 februari 2021 10:27 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Valt wel mee toch?

Asbroeck rijdt Nieuwsblad. Gallopin in UAE, Majka in UAE, Grondahl in Nieuwsblad
Zal even serieus kijken:

Var: Costa, Gesbert, Hivert
UAE: Majka, Gallopin, Hirt
Omloop: Amund, Van Asbroeck, Koch

Valt me nog goed mee. Maar verwacht alsnog niet al te veel punten met diit bonte gezelschap.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 18 februari 2021 @ 10:57:22 #289
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_198071362
quote:
0s.gif Op donderdag 18 februari 2021 09:51 schreef franklop het volgende:
Ik mag in de 3e speelronde tegen de onfortuinlijke @:GotenSSJ strijden. Die weet niet wat hem overkomt deze ronde.

Volgens Steef komen de volgende renners aan het vertrek, voor zover bekend.
[..]

Tenzij Moscon gaat schroeien zie ik dit somber in :{
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  donderdag 18 februari 2021 @ 11:02:15 #290
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_198071428


Dit is volgens mij onze clash @El-Stinho

[ Bericht 25% gewijzigd door knijn1985 op 18-02-2021 12:15:34 ]
  donderdag 18 februari 2021 @ 14:59:18 #291
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_198075037
quote:
0s.gif Op donderdag 18 februari 2021 11:02 schreef knijn1985 het volgende:
[ link | afbeelding ]

Dit is volgens mij onze clash @:El-Stinho
Kan je makkelijk uitdraaien wie er van mij rijden? :P

Volgens mij voornamelijk Pogacar, Almeida, F. Vermeersch en Kooij. Misschien nog McNulty ergens.
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  donderdag 18 februari 2021 @ 15:13:52 #292
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_198075300
quote:
0s.gif Op donderdag 18 februari 2021 14:59 schreef Fretwork het volgende:

[..]

Kan je makkelijk uitdraaien wie er van mij rijden? :P

Volgens mij voornamelijk Pogacar, Almeida, F. Vermeersch en Kooij. Misschien nog McNulty ergens.
haha nee is wel handmatig hoor en kijk alleen naar mijn tegenstanders in de ronde..
  vrijdag 19 februari 2021 @ 19:14:12 #293
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_198099470
quote:
0s.gif Op donderdag 18 februari 2021 11:02 schreef knijn1985 het volgende:
[ link | afbeelding ]

Dit is volgens mij onze clash @:El-Stinho
Aardig begin
  Moderator zaterdag 20 februari 2021 @ 00:38:02 #294
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_198105988
Ik blijk de ontdekker te zijn van Valentijn.
quote:
1s.gif Op maandag 5 november 2018 16:22 schreef Slobeend het volgende:
Nu ben ik alleen nog benieuwd welke wintertransfers het succesvolst waren.
quote:
0s.gif Op maandag 5 november 2018 19:29 schreef wimderon het volgende:

[..]

Alvaro Jose Hodeg │ Chiappucci │ 385
Toms Skujins │ Chiappucci │ 330
Valentin Madouas │ Slobeend │ 308
Felix Grossschartner │ Chiappucci │ 274
Juan Jose Lobato │ wimderon │ 248
Pieter Serry │ tdrone │ 222
Quentin Pacher │ hhh38 │ 206
Luca Pacioni │ hhh38 │ 202
Fausto Masnada │ showtimer │ 202
Antwan Tolhoek │ DecoAoreste │ 178
Alexander Krieger │ wimderon │ 162
Colin Joyce │ Steven184 │ 150
Nico Denz │ LekkerWeertje │ 125
Dimitri Claeys │ Mexicanobakker │ 120
Artem Ovechkin │ showtimer │ 119
Alex Aranburu │ Slobeend │ 118
Dries Devenyns │ tdrone │ 115
Paolo Toto │ hhh38 │ 108
Dmitry Strakhov │ Max23 │ 99
Mark Padun │ maxi-mus │ 97
Andrei Grivko │ Felagund │ 78
Ryan Gibbons │ wimderon │ 75
Dylan Page │ DecoAoreste │ 73
Paolo Simion │ LekkerWeertje │ 68
Leonardo Basso │ DecoAoreste │ 61
Pierre Barbier │ Steven184 │ 61
Maxime Monfort │ Felagund │ 60
Nelson Soto │ Koffieplanter │ 57
Mikel Bizkarra │ Slobeend │ 52
Valerio Conti │ showtimer │ 46
Javier Moreno │ Wuwwa │ 35
Nicola Bagioli │ Steven184 │ 34
Christopher Lawless │ johannes_vermeer │ 33
Tom Bohli │ Momo... │ 33
Floris de Tier │ Felagund │ 32
Daniel Hoelgaard │ Faraday01 │ 29
Thomas Sprengers │ Mexicanobakker │ 26
Marco Mathis │ Columbiafan │ 20
Jelle Mannaerts │ Steven184 │ 11
Niklas Eg │ LekkerWeertje │ 10
Heinrich Haussler │ Felagund │ 7
Martin Laas │ hhh38 │ 7
Garikoitz Bravo │ LekkerWeertje │ 7
Anthony Perez │ Slobeend │ 7
Ben O'Connor │ johannes_vermeer │ 6
Robert Kiserlovski │ Momo... │ 6
Thomas Lebas │ DecoAoreste │ 0
Wilmar Paredes │ Koffieplanter │ 0
Jordi Warlop │ Mexicanobakker │ 0
Michal Golas │ Momo... │ 0
Loic Vliegen │ tdrone │ 0
Lawson Craddock │ voetbalmanager2 │ 0
Eduardo Sepulveda │ voetbalmanager2 │ 0
Casper Pedersen │ Wuwwa │ 0

En de verkochte renners die meer dan 100 punten gescoord hebben nadat ze verkocht zijn :+
Sepp Kuss │ transfervrij │ 258
Davide Villella │ transfervrij │ 230
Hugo Houle │ transfervrij │ 190
Ramon Sinkeldam │ transfervrij │ 170
Jhonatan Restrepo │ transfervrij │ 155
Ruben Fernandez │ transfervrij │ 137
Robin Carpenter │ transfervrij │ 116
pi_198112148
quote:
0s.gif Op donderdag 18 februari 2021 10:57 schreef GotenSSJ het volgende:

[..]

Tenzij Moscon gaat schroeien zie ik dit somber in :{
Je pakt een voorsprong!
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 20 februari 2021 @ 15:40:49 #296
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_198112306
Ik begin bang te worden dat Felline in een ordinaire knecht getransformeerd wordt :{
pi_198112990
Molard. ^O^
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_198113153
Kijk eens aan. Sivakov vond dat hij Madrazo en O'Connor niet alleen kon laten vliegen van Paaseiland naar de Alpen en is "ohne starterlaubnis" meegegaan. 10e plek voor hem vandaag, O'Connor 7e en Madrazo is weggewaaid, ergens op 11 minuten binnen in de bus
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  zaterdag 20 februari 2021 @ 17:20:41 #299
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_198113611
Quintana heeft het nog niet helemaal, 15e en 12e in de Haut Var... meer dan sprokkelen lijkt het niet te worden. Jammer.

Ik zie dat mijn tegenstander @Felagund goed gescoord heeft met Molard, dus dat wordt vermoedelijk alweer een verliespartij :') Zeker aangezien Buchmann en Asgreen wel gaan scoren in respectievelijk de UAE Tour en de Omloop, terwijl mijn kopmannen veelal nog in winterslaap zijn (Schachmann en Landa komen pas in maart).

[ Bericht 68% gewijzigd door DecoAoreste op 20-02-2021 17:26:36 ]
  zaterdag 20 februari 2021 @ 19:08:01 #300
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_198115115
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 februari 2021 15:24 schreef franklop het volgende:

[..]

Je pakt een voorsprong!
Zet weinig zoden aan de dijk met Ewan in de UAE ben ik bang.
Xbox Live Gamertag : ThaD16
pi_198129301
dicht
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')