abonnement Unibet Coolblue
  Moderator dinsdag 29 december 2020 @ 14:40:29 #1
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_197057560


Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator dinsdag 29 december 2020 @ 14:41:38 #2
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_197057608
quote:
Feyenoord heeft momenteel veel spandoeken hangen in De Kuip. Ter vervanging van Het Legioen. Het is mooi, maar geen vervanging van de zingende, passionele supporters die we normaal op de tribunes zien. Maar hoewel vaak geprezen, zit er ook een randje aan Het Legioen waar ze bij Feyenoord niet altijd blij mee zijn. En van dat zogenaamde ‘ruwe randje’ wil de club af.

Eerder dit jaar lekte er op Social Media een document uit, waarin algemeen directeur Mark Koevermans als speerpunt had dat zogenaamde ‘het ruwe randje’ bij die achterban verbannen moet worden. De verhoudingen tussen de clubleiding en de achterban is daardoor op scherp gezet.

Het gaat om een draftversie van een document over een beleidsplan 2018-2023. Met daarin de speerpunten voor de club in die periode. Het imago van Feyenoord maakte onderdeel uit van dat beleidsplan, met de zinsnede om afscheid te nemen van ‘het ruwe randje’ rondom de club. Sinds dat document uitlekte is de kritiek op Social Media fel. Feyenoord zou het fanatieke publiek willen inwisselen voor een ander soort aanhang.

“Ja, er was discussie bij de fanatieke groep. ‘Koevermans wil ons allemaal weg hebben’, vonden zij,” zegt Koevermans er over. “Dat is niet het geval. Er staat een zin die je op meerdere manieren kan uitleggen. We zijn juiste gebaat bij een fanatiek publiek, binnen het toegestane. Ik wil zeker geen theaterpubliek. We praten ook met de supportersvereniging en andere groep wat ik er wel mee bedoel. Niet met alle 2 miljoen supporters, dat kan niet, maar wel veel.”
Geen theaterpubliek bij Feyenoord dus. Maar wat bedoelt Koevermans – en met hem het hele bestuur van Feyenoord – dan wél? “In De Kuip is het doorgaans goed georganiseerd en ik geloof dat we dat voor elkaar gaan krijgen in de toekomst. Maar bij Europese uitwedstrijden gebeuren er dingen die gewoon niet goed zijn voor het imago van Feyenoord. Ik ben zelf in Rome geweest en vorig jaar in Bern geweest. Dat schaadt gewoon echt de club.”

“Wat mensen vaak niet weten is dat ik na de wedstrijd tegen Roma naar het hoofdkantoor van onze hoofdsponsor en een andere grotere sponsor moest. Zij wilden het contract opzeggen. Dat kost de club miljoenen. En ik moest ze echt overreden om te blijven. Er zijn ook stakeholders die om die reden niet in de club stappen. En dat is het randje dat ook om de Feyenoordsupporter heen hangt. Hoe kunnen we nu zorgen dat we bij dat soort wedstrijden het ook voor elkaar krijgen om positief in het nieuws te komen?”

“Van de zomer, het meest recente voorbeeld, in Duisburg. Wij spelen daar een oefenwedstrijd in de voorbereiding op het seizoen. Daar gaat het niet goed in de stad. Wij konden daardoor de week erna niet tegen Leverkusen spelen. Het verstoorde zelfs de sportieve voorbereiding. Één wedstrijd minder, die ook niet op tv kwam daardoor. Het kost ons geld. En het zou echt fantastisch zijn als we daar van af komen.”

Discussie over vuurwerk bij sfeeracties

De excessen uitbannen, zoals de rellen in Nancy en Rome en recent de ongeregeldheden in Bern, het is logisch dat Feyenoord van dat imago af wil. Maar bijvoorbeeld het uitbannen van vuurwerk op de tribunes, dat ligt bij de achterban al een stuk gevoeliger.

“Het is soms een dun draadje. Er werd mij verweten dat ik de fanatieke supporter uit het stadion wil hebben. Dat er theaterpubliek moet komen, dat braaf met de handen over elkaar gaat zitten. Dat is absoluut niet wat wij willen. De sfeer in De Kuip kan fantastisch zijn. Het kan bijdragen om het elftal aan overwinningen te helpen. Denk aan de het Armada-doek tegen Sevilla, het grote Rotterdam-doek tegen Ajax en de andere vlaggenacties tegen Ajax. Dan is iedereen trots en heb je kippenvel. Dus die sfeeracties met de fanatieke aanhang achter het veld moeten we houden.”

“Die sfeeracties willen we, net als echt bier. Dat is al een notitie uit 2015. Daar moeten we dingen voor doen, en laten. Maar dan moeten wel de trappen vrij en mogen we geen ongeorganiseerd vuurwerk hebben. Niet alleen omdat wij dat niet willen, maar het ook vanuit de gemeente en de KNVB.”

“We zijn vaak uniek als Feyenoord zijnde. Kunnen wij nou niet met elkaar sfeeracties verzinnen die wel zijn toegestaan, maar nog steeds fantastisch zijn? Dat bewijzen we nu ook, met al die spandoeken die door supporters zijn gemaakt. Daar moeten wij met supporters over in gesprek, dat die sfeer blijft bestaan.”

Besloten trainingen bij een volksclub

De discussie maakt deel uit van een sluimerend probleem. Supporters klagen dat het volkse karakter verdwijnt bij de club. Waar vroeger het trainingsveld direct naast het stadion lag en de supporters na een training makkelijk op de foto konden met hun helden, traint Feyenoord tegenwoordig afgesloten van de buitenwereld op 1908.
Qua professionaliteit en faciliteiten is het uitstekend. Een stap die Feyenoord moest maken, met de verouderde omstandigheden op Varkenoord. Maar voor de fans is de club een stuk minder toegankelijk geworden.

“We praten veel met supporters, maar soms zit er spanning of tegenstrijdigheid op," gaat Koevermans in op het onderwerp. "We kunnen of willen niet altijd alles wat zij willen. Daar zit een spanningsveld op. Als je daar met goed overleg uit komt, dan gaat dat goed. De spanning tussen professionalisering en openbaar trainen is een goed voorbeeld.”

Uiteindelijk willen supporters vooral een winnend Feyenoord. En daar hoort de genoemde professionalisering in heel de club bij. Anderzijds is het laagdrempelige volkskarakter juist een kracht van de club. Ajax wordt vaak bestempeld als koud, kil en ontoegankelijk. Bij Feyenoord zijn de helden wél benaderbaar. Althans, zo zou het moeten zijn, maar dat gevoel hebben fans steeds minder.

“Natuurlijk moet Feyenoord een openbare training houding,” reageert Koevermans. “Maar om dat iedere dag te doen? Als het goed gaat is dat fantastisch. Maar als het niet goed gaat dan is de weg van de kleedkamer naar het veld niet fantastisch… Dus dat moet in balans zijn. En als supporters het gevoel hebben dat die balans niet juist is, dan horen we dat graag en gaan we kijken of we dat kunnen aanpassen. Dan gaan we naar de technische staf toe en hebben we het daar over. Maar er moeten ook besloten trainingen zijn. We willen werken aan tactiek, in alle rust. Maar als er nul open trainingen in de twee weken zijn, dat kan bij Feyenoord inderdaad niet. Daar zal een balans in gevonden moeten worden.”

In het verleden zijn er ook incidenten geweest. Fans die het trainingsveld opkomen. Spelers die op z’n Rotterdams uitgescholden werden tijdens het trainen. Binnenskamers hebben meerdere spelers aangegeven het geen fijn klimaat te vinden om in te presteren. Zo komt het weer terug op ‘het ruwe randje’. Want Rotterdammers laten het duidelijk weten als zij iets slecht vinden, en niet iedereen kan daar altijd even soepel mee omgaan. Koevermans benadrukt dat hij dat karakter ook niét de kop in wil drukken. “Als je aan tien mensen vraagt wat het imago van Feyenoord is, dan krijg je ook tien hele verschillende antwoorden. Maar één antwoord dat altijd naar voren komt is passie en emotie. Dat hoort bij deze club en deze stad.”
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_197057616
Cor Pot te gast bij het podcastje van Krabbendam.

Aanradertje hoor. :)
  dinsdag 29 december 2020 @ 14:45:36 #4
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197057743
quote:
2s.gif Op dinsdag 29 december 2020 14:41 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Waar komt dit stuk vandaan?
  Moderator dinsdag 29 december 2020 @ 14:45:50 #5
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_197057749
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 december 2020 14:45 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Waar komt dit stuk vandaan?
Rijnmond.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator dinsdag 29 december 2020 @ 14:45:57 #6
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_197057753
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_197057795
Het echte 'ruwe randje' is toch al jaren geleden verbannen?

Wat resteert is kutjesvolk en een tam sfeertje.
blablablabla
pi_197058016
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 december 2020 14:47 schreef Elan het volgende:
Het echte 'ruwe randje' is toch al jaren geleden verbannen?

Wat resteert is kutjesvolk en een tam sfeertje.
:D
VBL SC influencer
Left, right, behind
  dinsdag 29 december 2020 @ 15:27:19 #9
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197059003
quote:
2s.gif Op dinsdag 29 december 2020 14:41 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Vraag mij af of het haalbaar is om van dat randje af te komen. We hebben de media zeg maar niet mee.
Makkelijk tweede.
pi_197062557
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 december 2020 14:47 schreef Elan het volgende:
Het echte 'ruwe randje' is toch al jaren geleden verbannen?

Wat resteert is kutjesvolk en een tam sfeertje.
Ik vind het allemaal ook wel meevallen hoor.
pi_197062661
Ik vind altijd frappant hoe het ruwe randje bij Feyenoord altijd enorm wordt uitvergroot, maar dat het bij Ajax bijvoorbeeld veel minder aan hun blijft kleven..
#12 is not for sale!
  dinsdag 29 december 2020 @ 17:49:27 #12
243458 LitmanenAFCA
Gracie Jiu Jitsu
pi_197063806
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 december 2020 17:16 schreef Haringkop het volgende:
Ik vind altijd frappant hoe het ruwe randje bij Feyenoord altijd enorm wordt uitvergroot, maar dat het bij Ajax bijvoorbeeld veel minder aan hun blijft kleven..
Omdat bij Ajax het aantal paupers reuze meevalt.
pi_197063832
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 december 2020 17:49 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Omdat bij Ajax het aantal paupers reuze meevalt.
Toch zijn daar veel meer incidenten te bespeuren de laatste tijd rondom hun tokkiegroepje.

Zelfs gefaciliteerd door de eigen clubleiding.

Maar dat is natuurlijk ook hoe beeldvorming werkt
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_197063941
twitter


IgnacioGOD
VBL SC influencer
Left, right, behind
  dinsdag 29 december 2020 @ 17:58:57 #15
243458 LitmanenAFCA
Gracie Jiu Jitsu
pi_197064104
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 december 2020 17:50 schreef Caland het volgende:

[..]

Toch zijn daar veel meer incidenten te bespeuren de laatste tijd rondom hun tokkiegroepje.

Zelfs gefaciliteerd door de eigen clubleiding.

Maar dat is natuurlijk ook hoe beeldvorming werkt
Ja het was een poosje elk CL duel wel raak, maar goed beste zou zijn als dat je dat volk geen enkele aandacht zou geven.
pi_197064327
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2020 00:01 schreef ThePlaneteer het volgende:

[..]

Aja zal ff bijbeunen morgen
pi_197064393
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 december 2020 17:50 schreef Caland het volgende:

[..]

Toch zijn daar veel meer incidenten te bespeuren de laatste tijd rondom hun tokkiegroepje.

Zelfs gefaciliteerd door de eigen clubleiding.

Maar dat is natuurlijk ook hoe beeldvorming werkt
Europees gezien zeker ja, wij hadden allang weer uit Europa getieft als we ons zo gedroegen hadden bij Spurs of in Griekenland.
blablablabla
  dinsdag 29 december 2020 @ 18:13:02 #18
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197064534
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 december 2020 18:09 schreef Elan het volgende:

[..]

Europees gezien zeker ja, wij hadden allang weer uit Europa getieft als we ons zo gedroegen hadden bij Spurs of in Griekenland.
UEFA doet alleen iets met dingen die in het stadion gebeuren.

Ik vind het wel treurig trouwens dat de voorwaardelijke straf nav die incidenten rondom AS Roma thuis al lang verlopen is en we waarschijnlijk nooit meer van die teringnetten af komen

[ Bericht 1% gewijzigd door hhh38 op 29-12-2020 18:33:34 ]
pi_197064554
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 december 2020 18:09 schreef Elan het volgende:

[..]

Europees gezien zeker ja, wij hadden allang weer uit Europa getieft als we ons zo gedroegen hadden bij Spurs of in Griekenland.
Nouja, ik ben zelf oa in Bern geweest en daar gebeurde ook wel een stuk meer dan in de media is geweest uiteindelijk.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_197065031
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 december 2020 17:16 schreef Haringkop het volgende:
Ik vind altijd frappant hoe het ruwe randje bij Feyenoord altijd enorm wordt uitvergroot, maar dat het bij Ajax bijvoorbeeld veel minder aan hun blijft kleven..
Incidenten veel erger ook. Stalen pijp, aanval op Van Persie, aanval op Esteban, aanval op familieleden bij u19 wedstrijd.
  dinsdag 29 december 2020 @ 18:54:52 #21
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197065843
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 december 2020 18:13 schreef Caland het volgende:

[..]

Nouja, ik ben zelf oa in Bern geweest en daar gebeurde ook wel een stuk meer dan in de media is geweest uiteindelijk.
Bern is toch sowieso uit de media gebleven?

Als dat met beelden opgepikt was hadden we hier nog lang van gehoord kreeg ik mee
Makkelijk tweede.
pi_197065919
Bern is de ophef inderdaad reuze meegevallen, maar als je gewoon zag hoe de media er bij Rome bij ons bovenop sprongen en bij Ajax in Athene meteen zalvende woorden had is dat verschil wel opmerkelijk. Ook de houding van Ajax rondom die jeugdwedstrijd heeft ze amper imago-schade opgeleverd. Terwijl het bij ons nog steeds over incidenten van 10 jaar geleden gaat.
#12 is not for sale!
pi_197065963
Het verschil is volgens mij vooral dat successen er gewoon voor zorgen dat dit soort zaken naar de achtergond verdwijnen.
#12 is not for sale!
pi_197065976
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 december 2020 18:54 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Bern is toch sowieso uit de media gebleven?

Als dat met beelden opgepikt was hadden we hier nog lang van gehoord kreeg ik mee
Volgens mij is dat vechtpartijtje voor het stadion wel in het nieuws gekomen, maar de wandeltocht naar het centrum na de wedstrijd was ook erg gezellig moet ik zeggen.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_197066054
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 december 2020 18:54 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Bern is toch sowieso uit de media gebleven?

Als dat met beelden opgepikt was hadden we hier nog lang van gehoord kreeg ik mee
https://www.hartvannederl(...)ern-33-aanhoudingen/

Dit?

We moeten ook niet doen alsof er bij Feyenoord alleen maar schatjes rondlopen maar je krijgt wel het idee dat men met twee maten meent. Sowieso op directieniveau, want flappie stond het feit dat er publiek werd aangevallen tijdens een fucking jeugdwedstrijd na afloop gewoon goed te praten :')
blablablabla
  Moderator dinsdag 29 december 2020 @ 19:06:41 #26
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_197066109
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 december 2020 18:58 schreef Haringkop het volgende:
Bern is de ophef inderdaad reuze meegevallen, maar als je gewoon zag hoe de media er bij Rome bij ons bovenop sprongen en bij Ajax in Athene meteen zalvende woorden had is dat verschil wel opmerkelijk. Ook de houding van Ajax rondom die jeugdwedstrijd heeft ze amper imago-schade opgeleverd. Terwijl het bij ons nog steeds over incidenten van 10 jaar geleden gaat.
Was je er zelf bij in Rome? Ik wel namelijk. En het was op zijn plat Rotterdams gezegd gewoon een tyfuszooitje daar. Zelden zoveel tokkies bij elkaar gezien daar.

Geen idee hoe het er verder aan toeging bij onze Amsterdamse vrienden maar Rome was één puinzooi.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_197066166
quote:
15s.gif Op dinsdag 29 december 2020 19:06 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Was je er zelf bij in Rome? Ik wel namelijk. En het was op zijn plat Rotterdams gezegd gewoon een tyfuszooitje daar. Zelden zoveel tokkies bij elkaar gezien daar.
Je was voor de verandering dus een keer volledig op je plek.
blablablabla
  Moderator dinsdag 29 december 2020 @ 19:08:47 #28
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_197066190
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 december 2020 19:07 schreef Elan het volgende:

[..]

Je was voor de verandering dus een keer volledig op je plek.
Daar wel @Caland leren kennen. (lol)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_197066214
quote:
9s.gif Op dinsdag 29 december 2020 19:08 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Daar wel @:Caland leren kennen. (lol)
:D
blablablabla
pi_197066279
Tsja, Rome. Gewoon een heerlijk zooitje wat mij betreft, beetje die oude meuk wat opgeleukt daar.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  dinsdag 29 december 2020 @ 21:57:56 #31
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197072853
Dat VI Pro artikeltje heeft me wel iets enthousiaster gemaakt over Pratto. Ik ga hem een kans geven :)
pi_197072916
quote:
15s.gif Op dinsdag 29 december 2020 19:06 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Was je er zelf bij in Rome? Ik wel namelijk. En het was op zijn plat Rotterdams gezegd gewoon een tyfuszooitje daar. Zelden zoveel tokkies bij elkaar gezien daar.

Geen idee hoe het er verder aan toeging bij onze Amsterdamse vrienden maar Rome was één puinzooi.
Nee, ik was er niet bij. Ik zeg ook niet dat een deel van de aanhang zich daar niet misdragen heeft en dat daarmee de media aandacht onterecht was. Maar uit de getuigenissen komt ook het beeld van een falende organisatie naar boven, waar dan geen aandacht voor is.

Overigens is dat niet eens het punt wat ik wilde maken, het gaat mij om de hijgerigeheid van oa de media destijds: 8 miljoen schade (waarvan 7,7 immaterieel _O- ), een politica die op Twitter doodleuk bij de Trevi-fontein staat, tot aan de aandacht voor een crowdfunding en initiatieven voor een excuses aan Italië namens NL.

Dat was bij Ajax in Athene (of in Hamburg, of in Glasgow, of In Benfica, of in Valencia, of in Solna etc etc) in mijn beleving wel anders ja. Zelfs een jeugdtrainer die doodleuk de harde kern heeft uitgenodigd bij een jeugdwedstrijd straalt amper negatief op de club af.
#12 is not for sale!
pi_197083041
Dat is allemaal beeldvorming, bij FC Den Haag gebeurt ook al jaren niks meer. Maar het kleinste incident wordt uitgelegd als "ja zie je wel".

Net wat hier eerder al werd gezegd, als je successen behaald dan verdwijnen de randverschijnselen naar de achtergrond.
pi_197084126
Zie artikel "De Beer komt naar De Kuip: dit kan Feyenoord verwachten van Lucas Pratto" op VI.nl - https://www.vi.nl/pro/de-(...)tto/share/bdd3a91a1c
VBL SC influencer
Left, right, behind
  woensdag 30 december 2020 @ 10:24:08 #35
112386 avotar
P0werd by Black Coffee
pi_197085433
Is dit nu de nieuwe Colin Kazim-Richards?
"Arrogance has to be earned. Tell me what you've done to earn yours." - House MD
"Dear life, when I asked whether or not my day could get any worse, it was meant as a rethorical question, not a challenge!"
pi_197085848
quote:
0s.gif Op woensdag 30 december 2020 10:24 schreef avotar het volgende:
Is dit nu de nieuwe Colin Kazim-Richards?
Nee
Abracadabra, tapate guarra!
  woensdag 30 december 2020 @ 11:12:24 #37
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197086680
Het zal mij benieuwen, die Pratto. Het verhaal van VI klinkt niet eens heel verkeerd maar toch verwacht ik er niet veel van.
pi_197086833
quote:
0s.gif Op woensdag 30 december 2020 11:12 schreef fetX het volgende:
Het zal mij benieuwen, die Pratto. Het verhaal van VI klinkt niet eens heel verkeerd maar toch verwacht ik er niet veel van.
Ik ben vooral bang dat het even gaat duren voordat hij zijn draai heeft gevonden. En in de toppers zou ik graag wel liever een spits met snelheid willen hebben, maar goed dit is nu even wat het is.
#12 is not for sale!
pi_197086870
quote:
1s.gif Op woensdag 30 december 2020 11:16 schreef Haringkop het volgende:

[..]

Ik ben vooral bang dat het even gaat duren voordat hij zijn draai heeft gevonden. En in de toppers zou ik graag wel liever een spits met snelheid willen hebben, maar goed dit is nu even wat het is.
Ja dit klinkt wel typisch als een spits die bruikbaar is tegen de ‘kleintjes’
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_197087190
Na het lezen van dat PRO artikeltje ben ik er wel uit; dit gaat een sensatie worden.
  Forum Admin woensdag 30 december 2020 @ 13:27:36 #41
35723 crew  GGMM
pi_197090902
twitter


Zie ik het verkeerd of is dit een ouwe man met overgewicht?
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_197091041
quote:
0s.gif Op woensdag 30 december 2020 13:27 schreef GGMM het volgende:
[ twitter ]

Zie ik het verkeerd of is dit een ouwe man met overgewicht?
Het is de Argentijnse Theo Janssen of Pascal Bosschaart.

[ Bericht 1% gewijzigd door Erasmus op 30-12-2020 13:31:04 ]
pi_197094586
twitter

En de volgende scout die oprot

Erg mooi dat ze daar eens flink aan het reorganiseren zijn.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  woensdag 30 december 2020 @ 14:56:17 #44
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197094660
quote:
1s.gif Op woensdag 30 december 2020 14:54 schreef Caland het volgende:
[ twitter ]
En de volgende scout die oprot

Erg mooi dat ze daar eens flink aan het reorganiseren zijn.
Wel gek dat ze hem bij PSV willen hebben. Misschien hadden ze nog een materiaalman nodig
  woensdag 30 december 2020 @ 15:02:00 #45
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197094822
quote:
1s.gif Op woensdag 30 december 2020 14:54 schreef Caland het volgende:
[ twitter ]
En de volgende scout die oprot

Erg mooi dat ze daar eens flink aan het reorganiseren zijn.
Prima nieuws.
pi_197095207
quote:
0s.gif Op woensdag 30 december 2020 15:02 schreef fetX het volgende:

[..]

Prima nieuws.
welke spelers kwamen via hem dan?
blablablabla
pi_197095279
quote:
0s.gif Op woensdag 30 december 2020 15:13 schreef Elan het volgende:

[..]

welke spelers kwamen via hem dan?
Hij zat er al 20 jaar, niet veel dus.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  woensdag 30 december 2020 @ 15:18:35 #48
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197095385
quote:
0s.gif Op woensdag 30 december 2020 15:13 schreef Elan het volgende:

[..]

welke spelers kwamen via hem dan?
Joonas Kolkka
pi_197095619
Ja leuk.
Maar is hij is dus niet ontslagen of onderdeel van een reorganisatie. In het AD staat dat hij naar PSV gaat en in de zomer al gestopt was als scout bij Feyenoord.
blablablabla
  woensdag 30 december 2020 @ 15:25:58 #50
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197095660
quote:
1s.gif Op woensdag 30 december 2020 14:54 schreef Caland het volgende:
[ twitter ]
En de volgende scout die oprot

Erg mooi dat ze daar eens flink aan het reorganiseren zijn.
Opgeruimd staat netjes

Hopen dat hij alle scoutdata van Feyenoord de afgelopen jaren deelt met PSV.
Makkelijk tweede.
  woensdag 30 december 2020 @ 15:27:18 #51
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197095713
quote:
0s.gif Op woensdag 30 december 2020 15:24 schreef Elan het volgende:
Ja leuk.
Maar is hij is dus niet ontslagen of onderdeel van een reorganisatie. In het AD staat dat hij naar PSV gaat en in de zomer al gestopt was als scout bij Feyenoord.
Maakt niet uit, gewoon die hele kutscouting weg.
Makkelijk tweede.
pi_197095775
De enige twee fulltimescouts zijn opgerot.

Erg mooi.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_197095811
quote:
0s.gif Op woensdag 30 december 2020 15:27 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Maakt niet uit, gewoon die hele kutscouting weg.
:D

Wel mee eens ja. Alleen Skihut Henk mag blijven.
blablablabla
  woensdag 30 december 2020 @ 15:31:41 #54
131800 Tarado
capô de fusca
pi_197095872
quote:
1s.gif Op woensdag 30 december 2020 15:28 schreef Caland het volgende:
De enige twee fulltimescouts zijn opgerot.

Erg mooi.
wie waren dat?
pi_197096295
quote:
0s.gif Op woensdag 30 december 2020 15:31 schreef Tarado het volgende:

[..]

wie waren dat?
Beukers en Lipponen.

Maar het probleem is denk ik ook wel dat het er maar twee waren. Feyenoord heeft voor het eerste elftal minder scouts in dienst dan bijvoorbeeld Utrecht, Groningen en AZ. Dus hopelijk is dit ook een voorbode dat er meer geld/mankracht die kant opgaat.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  woensdag 30 december 2020 @ 16:23:25 #56
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197097681
quote:
0s.gif Op woensdag 30 december 2020 15:25 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Opgeruimd staat netjes

Hopen dat hij alle scoutdata van Feyenoord de afgelopen jaren deelt met PSV.
Dan gaan ze gewoon elke zondag voor de televisie zitten.
pi_197098102
quote:
0s.gif Op woensdag 30 december 2020 15:25 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Opgeruimd staat netjes

Hopen dat hij alle scoutdata van Feyenoord de afgelopen jaren deelt met PSV.
FM2021 scoutdata zullen ze vast ook wel gebruiken daar in Eindhoven.
  woensdag 30 december 2020 @ 16:35:51 #58
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197098174
quote:
0s.gif Op woensdag 30 december 2020 16:23 schreef fetX het volgende:

[..]

Dan gaan ze gewoon elke zondag voor de televisie zitten.
Zo makkelijk is het niet, zaterdagavond om half elf ook.
Makkelijk tweede.
  woensdag 30 december 2020 @ 16:36:53 #59
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197098217
quote:
0s.gif Op woensdag 30 december 2020 16:33 schreef Erasmus het volgende:

[..]

FM2021 scoutdata zullen ze vast ook wel gebruiken daar in Eindhoven.
Je denkt serieus dat Feyenoord dat geld heeft gelapt?

Die hebben gewoon FM2015 voor een tientje op de kop getikt, daar staan ook nog heel veel spelers op.
Makkelijk tweede.
pi_197098338
quote:
0s.gif Op woensdag 30 december 2020 16:36 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Je denkt serieus dat Feyenoord dat geld heeft gelapt?

Die hebben gewoon FM2015 voor een tientje op de kop getikt, daar staan ook nog heel veel spelers op.
Zie Arnesen er wel voor aan om een stagair op de fiets naar Zuidplein te sturen op missie naar de meest recente FM voor een tientje.

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 30-12-2020 16:39:47 ]
  woensdag 30 december 2020 @ 16:42:08 #61
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197098478
quote:
14s.gif Op woensdag 30 december 2020 16:39 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Zie Arnesen er wel voor aan om een stagair op de fiets naar Zuidplein te sturen op missie naar de meest recente FM voor een tientje.
Om er vervolgens achter te komen dat alle niet-essentiële winkels dicht zijn wegens Corona

En ja, Steam hebben we nog niet. Moeten ze gelijk weer een Digital Scouting Program Manager aanstellen om dat te downloaden
Makkelijk tweede.
  woensdag 30 december 2020 @ 16:53:43 #62
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197098996
quote:
0s.gif Op woensdag 30 december 2020 16:36 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Je denkt serieus dat Feyenoord dat geld heeft gelapt?

Die hebben gewoon FM2015 voor een tientje op de kop getikt, daar staan ook nog heel veel spelers op.
Maxim Tsigalko is inmiddels overleden, dus die kunnen ze niet meer halen.
pi_197099126
quote:
0s.gif Op woensdag 30 december 2020 16:53 schreef fetX het volgende:

[..]

Maxim Tsigalko is inmiddels overleden, dus die kunnen ze niet meer halen.
Taribo West gratis oppikken dan maar

Nooit geen geld
VBL SC influencer
Left, right, behind
  woensdag 30 december 2020 @ 18:24:56 #64
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197102158
Pratto is geland

Mooi, niet ieder vliegtuigje met een Argentijnse aankoop komt aan.
Makkelijk tweede.
pi_197102171
twitter


JAAAAAAAA
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_197102652
PRATTOED
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_197108278
Toch grappig dat een kerel die 2x heeft gescoord in een finale van de Copa Libertadores nog niet zo lang geleden nu bij ons komt ballen. Wel goed voor de naamsbekendheid van Feyenoord in Argentinië, daar mogen ze wel vaker spelers vandaan halen.
pi_197108572
quote:
0s.gif Op woensdag 30 december 2020 20:41 schreef Pleun2011 het volgende:
Toch grappig dat een kerel die 2x heeft gescoord in een finale van de Copa Libertadores nog niet zo lang geleden nu bij ons komt ballen. Wel goed voor de naamsbekendheid van Feyenoord in Argentinië, daar mogen ze wel vaker spelers vandaan halen.
Hij heeft 3 keer zoveel volgers als Feyenoord op insta las ik ergens _O-
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_197109057
twitter

Ze kunnen beter een Feyenoord_es maken voor al onze Argentijnse fans _O_
pi_197119342
Een Argentijn.

WE WORDEN GEKKK
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_197119368
quote:
1s.gif Op woensdag 30 december 2020 20:45 schreef Caland het volgende:

[..]

Hij heeft 3 keer zoveel volgers als Feyenoord op insta las ik ergens _O-
Die twitterargentijn die ook als eerste over Senesi berichtte draait ook overuren.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
  donderdag 31 december 2020 @ 00:45:51 #72
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197120110
quote:
9s.gif Op woensdag 30 december 2020 20:55 schreef Grifte het volgende:
[ twitter ]
Ze kunnen beter een Feyenoord_es maken voor al onze Argentijnse fans _O_
Gaan ze zeker alles in het Engels doen :')
pi_197125856
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_197126046
quote:
Haha, heerlijk. Mooie anekdote ook over dat horloge.
  donderdag 31 december 2020 @ 10:48:25 #75
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197127189
quote:
Wat een heerlijke vent.
Makkelijk tweede.
  donderdag 31 december 2020 @ 10:49:48 #76
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197127222
quote:
0s.gif Op donderdag 31 december 2020 00:45 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Gaan ze zeker alles in het Engels doen :')
Kuiptalk agrees with this

@Scrummie
Makkelijk tweede.
pi_197127681
quote:
1s.gif Op woensdag 30 december 2020 18:25 schreef Caland het volgende:
[ twitter ]

JAAAAAAAA
Duidelijk signaal naar Bannis en Vente
  donderdag 31 december 2020 @ 11:25:43 #78
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197128117
quote:
0s.gif Op donderdag 31 december 2020 11:06 schreef Ramboetan het volgende:

[..]

Duidelijk signaal naar Bannis en Vente
Die moet je lekker verhuren. Bozenik eigenlijk ook, maar gezien de constante stroom aan blessures niet handig.
pi_197128247
quote:
0s.gif Op donderdag 31 december 2020 11:06 schreef Ramboetan het volgende:

[..]

Duidelijk signaal naar Bannis en Vente
Eerste zal verhuurd worden, laatste afscheid van genomen.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_197128485
quote:
1s.gif Op donderdag 31 december 2020 10:49 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Kuiptalk agrees with this

@:scrummie
ANNOUNCE een bom op dat account.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_197130086
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2020 19:02 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Mee eens, maar ben stiekem toch een beetje benieuwd geworden na die ene pot hoor. @:generationalpha (die ook wist dat het met Jørg nooit meer goed kwam) is vast niet voor niets zo enthousiast

En als linksbuiten wil ik hem eigenlijk gewoon nooit meer zien, dat ook.
Dit zijn wel credits zeg. :D Nooit verwacht dit soort mooie dingen uit jouw mond te horen.
pi_197131494
quote:
1s.gif Op donderdag 31 december 2020 11:30 schreef Caland het volgende:

[..]

Eerste zal verhuurd worden, laatste afscheid van genomen.
Vente was een jaar geleden nog het gesprek van de dag in Rotterdam Zuid
pi_197131554
quote:
0s.gif Op donderdag 31 december 2020 13:33 schreef Ramboetan het volgende:

[..]

Vente was een jaar geleden nog het gesprek van de dag in Rotterdam Zuid
Dat lijkt me niet.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  donderdag 31 december 2020 @ 13:44:30 #84
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197131822
quote:
0s.gif Op donderdag 31 december 2020 12:38 schreef Generationalpha het volgende:

[..]

Dit zijn wel credits zeg. :D Nooit verwacht dit soort mooie dingen uit jouw mond te horen.
Een zwak moment van @GurneyIsBestOke

Kan gebeuren.
  donderdag 31 december 2020 @ 13:45:16 #85
464998 Qarrad
Qarrad al-Rrabah
pi_197131839
quote:
0s.gif Op donderdag 31 december 2020 13:33 schreef Ramboetan het volgende:

[..]

Vente was een jaar geleden nog het gesprek van de dag in Rotterdam Zuid
"Waar zit die nu dan?"
"RKC toch?"
"Hoe doet ie het?"
"Als je het moet vragen weet je het eigenlijk al..."
"Yep...nulllll nullll"
"..."
"Mag ik de jus even?"
  donderdag 31 december 2020 @ 15:13:02 #86
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197134023
quote:
0s.gif Op donderdag 31 december 2020 13:44 schreef fetX het volgende:

[..]

Een zwak moment van @:gurneyisbestoke

Kan gebeuren.
Eventjes mondje dicht over @Generationalpha of je krijgt klappen
Makkelijk tweede.
pi_197134458
Fijnefiets naar Ado. Net als Janmaat. Had ze graag weer bij ons gezien _O_
Abracadabra, tapate guarra!
  donderdag 31 december 2020 @ 15:38:10 #88
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197134699
quote:
0s.gif Op donderdag 31 december 2020 15:29 schreef BoxeurDesRues het volgende:
Fijnefiets naar Ado. Net als Janmaat. Had ze graag weer bij ons gezien _O_
Ik niet.
pi_197135365
quote:
0s.gif Op donderdag 31 december 2020 15:29 schreef BoxeurDesRues het volgende:
Fijnefiets naar Ado. Net als Janmaat. Had ze graag weer bij ons gezien _O_
Janmaat kan ik nog inkomen gezien zijn prestaties hier, maar om welke reden had je in hemelsnaam Vejinovic hier willen zien?

Of reageer ik nu serieus op een trolletje? ;(
pi_197135427
Fijnefiets heeft nog meer techniek in z’n kleine teen dan de hele selectie bij elkaar. Zwaar onderschatte speler.
Abracadabra, tapate guarra!
  donderdag 31 december 2020 @ 16:04:50 #91
123869 Merkie
Surprisingly contagious
pi_197135456
quote:
0s.gif Op donderdag 31 december 2020 16:04 schreef BoxeurDesRues het volgende:
Fijnefiets heeft nog meer techniek in z’n kleine teen dan de hele selectie bij elkaar. Zwaar onderschatte speler.
Hij speelt alleen in slow-motion.
2000 light years from home
pi_197135524
quote:
0s.gif Op donderdag 31 december 2020 16:04 schreef BoxeurDesRues het volgende:
Fijnefiets heeft nog meer techniek in z’n kleine teen dan de hele selectie bij elkaar. Zwaar onderschatte speler.
Vandaar dat hij het zo ver geschopt heeft.
'De neiging rijke en machtige mensen te bewonderen, zelfs welhaast te aanbidden en mensen van arme of gewone komaf te verachten dan wel te negeren is de belangrijkste en meest universele oorzaak van de corruptie van ons morele besef' Adam Smith
  donderdag 31 december 2020 @ 16:08:38 #93
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197135545
quote:
0s.gif Op donderdag 31 december 2020 16:04 schreef BoxeurDesRues het volgende:
Fijnefiets heeft nog meer techniek in z’n kleine teen dan de hele selectie bij elkaar. Zwaar onderschatte speler.
Hou toch op. Kan er geen reet van.
pi_197139430
quote:
0s.gif Op donderdag 31 december 2020 16:04 schreef BoxeurDesRues het volgende:
Fijnefiets heeft nog meer techniek in z’n kleine teen dan de hele selectie bij elkaar. Zwaar onderschatte speler.
Dat hebben we gemerkt inderdaad na zijn vertrek bij ons.
pi_197141097
quote:
0s.gif Op donderdag 31 december 2020 16:04 schreef BoxeurDesRues het volgende:
Fijnefiets heeft nog meer techniek in z’n kleine teen dan de hele selectie bij elkaar. Zwaar onderschatte speler.
:') die kan er echt geen reet van. ADO gaat er nog spijt van krijgen.
Het kan geen kwaad af en toe je mond te houden, zelfs al weet je waarover je het hebt
pi_197141190
quote:
0s.gif Op donderdag 31 december 2020 16:04 schreef BoxeurDesRues het volgende:
Fijnefiets heeft nog meer techniek in z’n kleine teen dan de hele selectie bij elkaar. Zwaar onderschatte speler.
Ik wilde ook even roepen en laten weten hoe dom deze post is.
pi_197141279
twitter
pi_197142754
quote:
0s.gif Op donderdag 31 december 2020 16:04 schreef BoxeurDesRues het volgende:
Fijnefiets heeft nog meer techniek in z’n kleine teen dan de hele selectie bij elkaar. Zwaar onderschatte speler.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
  vrijdag 1 januari 2021 @ 01:11:30 #99
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197148340
Gelukkig nieuwjaar Feyenoorders! Vlammen in 2021 _O_
  vrijdag 1 januari 2021 @ 12:00:24 #100
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197151971
quote:
0s.gif Op donderdag 31 december 2020 16:04 schreef BoxeurDesRues het volgende:
Fijnefiets heeft nog meer techniek in z’n kleine teen dan de hele selectie bij elkaar. Zwaar onderschatte speler.
Vroeg aan de oudjaarsborrel

Beste wensen allen :)
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_197151998
Gelukkig nieuwjaar. Op een mooi laatste halfjaar Dickie, en dat er maar snel weer publiek mag komen.
pi_197156160
Voor de Feyenoord mensen

Voormalig Feyenoord-speler Elabdellaoui heeft oogletsel en brandwonden na vuurwerkongeluk
https://www.ad.nl/buitenl(...)erkongeluk~a2ddb706/
  vrijdag 1 januari 2021 @ 16:29:46 #103
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197157469
Zie artikel "Verslag van een uniek gesprek tussen jong (38) en oud (73)" op VI.nl - https://www.vi.nl/pro/ver(...)-73/share/1030a87bf2
VBL SC influencer
Left, right, behind
  vrijdag 1 januari 2021 @ 17:01:49 #104
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197157979
twitter


ANNOUNCE
VBL SC influencer
Left, right, behind
  Moderator vrijdag 1 januari 2021 @ 17:09:04 #105
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_197158112
twitter
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  vrijdag 1 januari 2021 @ 17:13:27 #106
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197158197
Happy new bear :')
  vrijdag 1 januari 2021 @ 17:26:36 #107
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197158454
_O-
pi_197158465
Weer een Argentijn _O_

Hopelijk halen we meer Argentijnen.
  vrijdag 1 januari 2021 @ 17:27:41 #109
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197158484
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 januari 2021 17:27 schreef Scrummie het volgende:
Weer een Argentijn _O_

Hopelijk halen we meer Argentijnen.
Heeft Senesi eindelijk een maatje voor zijn dagelijkse BBQ sessie op het balkon van zijn appartement.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_197158555
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 januari 2021 17:27 schreef Caland het volgende:

[..]

Heeft Senesi eindelijk een maatje voor zijn dagelijkse BBQ sessie op het balkon van zijn appartement.
Ook ja.

Maar ik vind het eigenlijk ook altijd leuke voetballers. Sanchez, Cruz, Senesi, in wat mindere mate Patricio Graff, Montaya en Bombarda.
  vrijdag 1 januari 2021 @ 17:32:32 #111
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197158600
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 januari 2021 17:30 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Ook ja.

Maar ik vind het eigenlijk ook altijd leuke voetballers. Sanchez, Cruz, Senesi, in wat mindere mate Patricio Graff, Montaya en Bombarda.
Senesi is dan misschien een beetje een vreemde Argentijn. Echt een onwijs rustige gozer is dat volgens mij.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_197158629
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 januari 2021 17:32 schreef Caland het volgende:

[..]

Senesi is dan misschien een beetje een vreemde Argentijn. Echt een onwijs rustige gozer is dat volgens mij.
Zo komt ie wel over ja voor de camera. Prima gozertje.
pi_197158934
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 januari 2021 17:27 schreef Scrummie het volgende:
Weer een Argentijn _O_

Hopelijk halen we meer Argentijnen.
Dit _O_

Meer goede spelers van Copa Libertadores ploegen graag, altijd fijn.
pi_197160009
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 januari 2021 17:27 schreef Scrummie het volgende:
Weer een Argentijn _O_

Hopelijk halen we meer Argentijnen.
Kunnen ook van die heerlijke huftertjes op het veld zijn :9
  vrijdag 1 januari 2021 @ 19:54:02 #115
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_197161056
Heerlijke paniekaankoop
pi_197161282
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 januari 2021 18:54 schreef tjoptjop het volgende:

[..]

Kunnen ook van die heerlijke huftertjes op het veld zijn :9
  vrijdag 1 januari 2021 @ 20:38:01 #117
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197162048
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 januari 2021 20:03 schreef Boussaadia het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Die kerel kijkt echt geschift uit zijn ogen.
  vrijdag 1 januari 2021 @ 20:42:09 #118
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197162153
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 januari 2021 20:38 schreef fetX het volgende:

[..]

Die kerel kijkt echt geschift uit zijn ogen.
Is ook een snuiver. Maar had wel bij ons mogen spelen, jammer dat vGeel het niks vond
Makkelijk tweede.
pi_197162247
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 januari 2021 17:13 schreef fetX het volgende:
Happy new bear :')
Bear is toch een type homo?
No bitch to me
  vrijdag 1 januari 2021 @ 20:46:22 #120
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197162261
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 januari 2021 20:45 schreef TornadoDK het volgende:

[..]

Bear is toch een type homo?
Geen idee. Ik zit niet zo in dat wereldje.
pi_197162349
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 januari 2021 19:54 schreef KingRoland het volgende:
Heerlijke paniekaankoop
Huur
BFF met GGMM
  Moderator zaterdag 2 januari 2021 @ 16:11:01 #123
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_197173792
quote:
Wedstrijdfit dus. Zijn er beelden van die laatste wedstrijd van 'm?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_197174140
De Argentijnse Mitroglou is binnen.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
  Moderator zaterdag 2 januari 2021 @ 16:40:41 #125
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_197174162
quote:
9s.gif Op zaterdag 2 januari 2021 16:39 schreef De_Kraam het volgende:
De Argentijnse Mitroglou is binnen.
Jammer dat je gelijk weer zo negatief moet doen. Bah :r
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_197174743
Ik heb er vertrouwen in _O_
  zaterdag 2 januari 2021 @ 17:45:13 #127
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197174983
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 januari 2021 16:40 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Jammer dat je gelijk weer zo negatief moet doen. Bah :r
Als ie er net zoveel maakt als Mitroglou bij Benfica vind ik het prima :)
  Hardste schreeuwer 2022 zondag 3 januari 2021 @ 03:12:04 #128
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_197184350
Pratto de football manager transfer
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  zondag 3 januari 2021 @ 10:36:10 #129
131800 Tarado
capô de fusca
pi_197185639
quote:
0s.gif Op zondag 3 januari 2021 03:12 schreef Dr.Mikey het volgende:
Pratto de football manager transfer
Beetje dezelfde situatie als 21 vs 20, kan alleen maar beter worden.
pi_197191219
jaaa ARGENTIJNSEBONK
pi_197204438
twitter


GENOT.
pi_197205361
  maandag 4 januari 2021 @ 12:35:51 #133
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197205452
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 11:32 schreef Zipportal het volgende:
[ twitter ]

GENOT.
Ik kan niet naar die Jacobs luisteren.
  maandag 4 januari 2021 @ 14:54:35 #135
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197207520
Sparta is een calimeroclub uit Rotterdam.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_197207637
Ik moet wel zeggen dat mij die trip van Senesi ook wel verbaasde..
#12 is not for sale!
pi_197207662
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 15:00 schreef Haringkop het volgende:
Ik moet wel zeggen dat mij die trip van Senesi ook wel verbaasde..
Als Messi het mag, dan mag Marcos het ook.
pi_197207693
quote:
misschien moet hij die vragen dan gewoon even in de organisatie (of bij de KNVB) stellen en het laten uitzoeken ipv dit gejank
  maandag 4 januari 2021 @ 15:11:58 #139
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_197207843
quote:
Als Linssen en Diemers naar Argentinië waren gegaan en wél in quarantaine waren gegaan had ie zich zeker afgevraagd waarom voetballers in quarantaine moeten en niet gewoon mogen spelen na een negatieve test?
  maandag 4 januari 2021 @ 15:12:59 #140
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197207857
Ik zag Spajic ook in Belgrado. Die gasten worden toch om de dag getest joh, lekker boeiend allemaal.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_197207875
Mensen hier live topic Senesi en Pratto niet tegen Sparta
- edit: adverteren kan middels een mail naar pr@fok.nl -
  maandag 4 januari 2021 @ 15:29:34 #142
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197208251
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 15:14 schreef meneertje1972 het volgende:
Mensen hier live topic Senesi en Pratto niet tegen Sparta
Waarvan akte.
  maandag 4 januari 2021 @ 15:40:04 #143
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197208432
Dit gaat een ontiegelijke klotepot worden overigens.

Wel het type wedstrijd waarin die Pratto het verschil kan gaan maken.
Makkelijk tweede.
pi_197208465
Tuurlijk is het triest gejank van Sparta, als je nu nauw contact hebt gehad met iemand met Corona kan je je ook na vijf dagen laten testen als je nog klachtenvrij bent.

Maar ik vraag mij ook wel af of die sportvrijstelling wel voor vakanties van topsporters is bedoeld.

Maar het is vooral triest dat Van Stee er een sportief voordeel uit probeert te halen ipv dat hij zich oprecht zorgen maakt om de volksgezondheid.
#12 is not for sale!
  maandag 4 januari 2021 @ 15:42:45 #145
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197208501
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 15:40 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Dit gaat een ontiegelijke klotepot worden overigens.

Wel het type wedstrijd waarin die Pratto het verschil kan gaan maken.
Hij lijkt juist ook te leven voor de grote wedstrijden, dus welke wedstrijden kan hij niet het verschil maken?
  maandag 4 januari 2021 @ 15:44:28 #146
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197208527
Wat gaan jullie eigenlijk volgende week zondag doen

Ik ben de overweging aan het maken tussen een lange boswandeling van een kilometer of 40-45 of een rondje flevopolder op de fiets
VBL SC influencer
Left, right, behind
  maandag 4 januari 2021 @ 15:44:41 #147
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197208531
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 15:42 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Hij lijkt juist ook te leven voor de grote wedstrijden, dus welke wedstrijden kan hij niet het verschil maken?
Naar wat ik mee krijg is hij juist op zijn minst in de grote wedstrijden en is het meer iemand die het verschil kan maken als er ballen in het strafschopgebied gepompt worden.
Makkelijk tweede.
  maandag 4 januari 2021 @ 15:44:56 #148
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197208537
quote:
1s.gif Op maandag 4 januari 2021 15:44 schreef Caland het volgende:
Wat gaan jullie eigenlijk volgende week zondag doen

Ik ben de overweging aan het maken tussen een lange boswandeling van een kilometer of 40-45 of een rondje flevopolder op de fiets
ik moet werken
Makkelijk tweede.
  maandag 4 januari 2021 @ 15:47:21 #149
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197208580
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 15:44 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Naar wat ik mee krijg is hij juist op zijn minst in de grote wedstrijden en is het meer iemand die het verschil kan maken als er ballen in het strafschopgebied gepompt worden.
In de zin dat ie minder functioneel is als ie ver van de goal speelt heb je gelijk, maar ik bedoel het feit dat het een typische "big game player" is die dan net wat meer kan bieden op basis van motivatie en scherpte. Dat begreep ik tenminste uit dat VI Pro artikel
  maandag 4 januari 2021 @ 15:48:20 #150
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197208603
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 15:47 schreef hhh38 het volgende:

[..]

In de zin dat ie minder functioneel is als ie ver van de goal speelt heb je gelijk, maar ik bedoel het feit dat het een typische "big game player" is die dan net wat meer kan bieden op basis van motivatie en scherpte. Dat begreep ik tenminste uit dat VI Pro artikel
O die heb ik nog niet gelezen, heb je linkje voor mij :) (ik heb een account dus ik kan hem gewoon lezen, dus je hoeft hem niet te kopiëren anders gaat @Boussaadia weer snitchen)
Makkelijk tweede.
  maandag 4 januari 2021 @ 15:51:41 #151
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197208663
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 15:48 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

O die heb ik nog niet gelezen, heb je linkje voor mij :) (ik heb een account dus ik kan hem gewoon lezen, dus je hoeft hem niet te kopiëren anders gaat @:boussaadia weer snitchen)
quote:
1s.gif Op woensdag 30 december 2020 09:27 schreef Caland het volgende:
Zie artikel "De Beer komt naar De Kuip: dit kan Feyenoord verwachten van Lucas Pratto" op VI.nl - https://www.vi.nl/pro/de-(...)tto/share/bdd3a91a1c
:)
  maandag 4 januari 2021 @ 15:57:13 #152
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197208786
quote:
1s.gif Op maandag 4 januari 2021 15:44 schreef Caland het volgende:
Wat gaan jullie eigenlijk volgende week zondag doen

Ik ben de overweging aan het maken tussen een lange boswandeling van een kilometer of 40-45 of een rondje flevopolder op de fiets
Mezelf pijnigen.
pi_197208807
quote:
1s.gif Op maandag 4 januari 2021 15:44 schreef Caland het volgende:
Wat gaan jullie eigenlijk volgende week zondag doen

Ik ben de overweging aan het maken tussen een lange boswandeling van een kilometer of 40-45 of een rondje flevopolder op de fiets
ohja

ik denk gewoon werken met de wedstrijd er naast
  maandag 4 januari 2021 @ 16:12:04 #154
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_197209074
quote:
1s.gif Op maandag 4 januari 2021 15:44 schreef Caland het volgende:
Wat gaan jullie eigenlijk volgende week zondag doen

Ik ben de overweging aan het maken tussen een lange boswandeling van een kilometer of 40-45 of een rondje flevopolder op de fiets
Ik hou mezelf maar voor dat het in een leeg stadion een hele andere wedstrijd gaat zijn en we dit keer wél een kansje op een resultaat hebben. Dus ik ga (uiteraard tegen beter weten in :') ) maar gewoon kijken.
  maandag 4 januari 2021 @ 16:26:30 #155
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197209266
quote:
10s.gif Op maandag 4 januari 2021 16:12 schreef Irritatie100 het volgende:

[..]

Ik hou mezelf maar voor dat het in een leeg stadion een hele andere wedstrijd gaat zijn en we dit keer wél een kansje op een resultaat hebben. Dus ik ga (uiteraard tegen beter weten in :') ) maar gewoon kijken.
Ik heb na die wedstrijd dat Vermeer rood kreeg de hoop wel definitief opgegeven.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  maandag 4 januari 2021 @ 16:27:25 #156
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197209278
quote:
10s.gif Op maandag 4 januari 2021 16:12 schreef Irritatie100 het volgende:

[..]

Ik hou mezelf maar voor dat het in een leeg stadion een hele andere wedstrijd gaat zijn en we dit keer wél een kansje op een resultaat hebben. Dus ik ga (uiteraard tegen beter weten in :') ) maar gewoon kijken.
Ik kan je alvast vertellen dat je teleurgesteld gaat worden.
  maandag 4 januari 2021 @ 16:29:45 #157
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197209312
quote:
10s.gif Op maandag 4 januari 2021 16:12 schreef Irritatie100 het volgende:

[..]

Ik hou mezelf maar voor dat het in een leeg stadion een hele andere wedstrijd gaat zijn en we dit keer wél een kansje op een resultaat hebben. Dus ik ga (uiteraard tegen beter weten in :') ) maar gewoon kijken.
Het gaat in ieder geval niet zo'n ramp worden als vorig seizoen. Dat vind ik al genoeg reden om toch maar te gaan kijken
  maandag 4 januari 2021 @ 16:30:48 #158
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197209331
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 16:26 schreef Caland het volgende:

[..]

Ik heb na die wedstrijd dat Vermeer rood kreeg de hoop wel definitief opgegeven.
Ik vond die thuiswedstrijd met dat doelpunt van vRhijn nog erger. Het blijft iets bijzonders waardoor we zoveel moeite hebben om van die gasten te winnen. Zelfs als we (veel) beter zijn of minimaal gelijkwaardig. Al komt dat in de ArenA wel zelden voor.
pi_197209363
quote:
1s.gif Op maandag 4 januari 2021 15:44 schreef Caland het volgende:
Wat gaan jullie eigenlijk volgende week zondag doen

Ik ben de overweging aan het maken tussen een lange boswandeling van een kilometer of 40-45 of een rondje flevopolder op de fiets
Ik kijk gewoon de wedstrijd met mijn vader.
  maandag 4 januari 2021 @ 16:34:38 #160
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197209383
quote:
10s.gif Op maandag 4 januari 2021 16:12 schreef Irritatie100 het volgende:

[..]

Ik hou mezelf maar voor dat het in een leeg stadion een hele andere wedstrijd gaat zijn en we dit keer wél een kansje op een resultaat hebben. Dus ik ga (uiteraard tegen beter weten in :') ) maar gewoon kijken.
Naja de laatste keer bij Sparta wonnen we met 0-7 dus dat ging op zich wel lekker.

Edit: o dit ging over Ajax uit. Ja dan ga ik wel gewoon kijken. Dit jaar komt goed, ik weet het zeker. 0-3
Makkelijk tweede.
  maandag 4 januari 2021 @ 16:35:08 #161
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197209394
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 16:30 schreef fetX het volgende:

[..]

Ik vond die thuiswedstrijd met dat doelpunt van vRhijn nog erger. Het blijft iets bijzonders waardoor we zoveel moeite hebben om van die gasten te winnen. Zelfs als we (veel) beter zijn of minimaal gelijkwaardig. Al komt dat in de ArenA wel zelden voor.
Had het dan ook specifiek over wedstrijden in de arena. Met die rode kaart voor Vermeer vond ik wel extreem hoe die gasten werden weggetikt, met een man minder kwamen te staan en alsnog gelijk wisten te maken :')

Vreemd genoeg was Ajax in die thuiswedstrijd dan weer beter dan ons imo, en toen wonnen we 4-2.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  maandag 4 januari 2021 @ 16:35:59 #162
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197209407
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 16:35 schreef Caland het volgende:

[..]

Had het dan ook specifiek over wedstrijden in de arena. Met die rode kaart voor Vermeer vond ik wel extreem hoe die gasten werden weggetikt, met een man minder kwamen te staan en alsnog gelijk wisten te maken :')

Vreemd genoeg was Ajax in die thuiswedstrijd dan weer beter dan ons imo, en toen wonnen we 4-2.
Naar mijn herinnering verloren we ook het overwicht na de rode kaart van Vermeer in het uitduel (en waren we in het thuisduel de eerste helft minder maar de tweede helft veel beter).
Makkelijk tweede.
  maandag 4 januari 2021 @ 16:37:11 #163
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197209429
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 16:35 schreef Caland het volgende:

[..]

Had het dan ook specifiek over wedstrijden in de arena. Met die rode kaart voor Vermeer vond ik wel extreem hoe die gasten werden weggetikt, met een man minder kwamen te staan en alsnog gelijk wisten te maken :')

Vreemd genoeg was Ajax in die thuiswedstrijd dan weer beter dan ons imo, en toen wonnen we 4-2.
Vond ik eerlijk gezegd wel meevallen. Maar hoe dan ook, van dat soort wedstrijden hebben we er nog wel een paar tegoed.
pi_197209430
quote:
1s.gif Op maandag 4 januari 2021 15:44 schreef Caland het volgende:
Wat gaan jullie eigenlijk volgende week zondag doen

Ik ben de overweging aan het maken tussen een lange boswandeling van een kilometer of 40-45 of een rondje flevopolder op de fiets
Ik ga gewoon de pot kijken en waarschijnlijk op FOK! kankeren waarom ik die keuze heb gemaakt.
  maandag 4 januari 2021 @ 16:37:36 #165
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197209433
quote:
1s.gif Op maandag 4 januari 2021 16:37 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Ik ga gewoon de pot kijken en waarschijnlijk op FOK! kankeren waarom ik die keuze heb gemaakt.
En de dag erna een nieuwe tv kopen?
pi_197209470
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 16:37 schreef fetX het volgende:

[..]

En de dag erna een nieuwe tv kopen?
Rotterdamse bedrijven steun ik met liefde, dus een bestelling op Coolblue paar uur na de wedstrijd lijkt mij een realistisch gevolg als we verliezen.
  maandag 4 januari 2021 @ 16:40:19 #167
131800 Tarado
capô de fusca
pi_197209475
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 16:30 schreef fetX het volgende:

[..]

Ik vond die thuiswedstrijd met dat doelpunt van vRhijn nog erger. Het blijft iets bijzonders waardoor we zoveel moeite hebben om van die gasten te winnen. Zelfs als we (veel) beter zijn of minimaal gelijkwaardig. Al komt dat in de ArenA wel zelden voor.
heeft Ajax ook wel een tijd met PSV gehad al is dat het laatste decennium een stuk beter
  maandag 4 januari 2021 @ 16:40:24 #168
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_197209479
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 16:26 schreef Caland het volgende:

[..]

Ik heb na die wedstrijd dat Vermeer rood kreeg de hoop wel definitief opgegeven.
Ja, of die wedstrijd dat Kazimgod onze eigen doelpunten van de lijn haalde.
  maandag 4 januari 2021 @ 16:42:21 #169
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197209504
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 16:40 schreef Tarado het volgende:

[..]

heeft Ajax ook wel een tijd met PSV gehad al is dat het laatste decennium een stuk beter
Laten we dan maar hopen (voor ons) dat het een keer om gaat draaien want is soms wel frustrerend.

Al heeft Ajax vaak gewoon een betere selectie.
  maandag 4 januari 2021 @ 16:47:16 #170
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197209577
quote:
10s.gif Op maandag 4 januari 2021 16:40 schreef Irritatie100 het volgende:

[..]

Ja, of die wedstrijd dat Kazimgod onze eigen doelpunten van de lijn haalde.
Was dat niet Boetius?
VBL SC influencer
Left, right, behind
  maandag 4 januari 2021 @ 16:48:25 #171
131800 Tarado
capô de fusca
pi_197209596
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 16:42 schreef fetX het volgende:

[..]

Laten we dan maar hopen (voor ons) dat het een keer om gaat draaien want is soms wel frustrerend.

Al heeft Ajax vaak gewoon een betere selectie.
ik hoop uiteraard niet met je mee :)
  maandag 4 januari 2021 @ 16:51:22 #172
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_197209635
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 16:47 schreef Caland het volgende:

[..]

Was dat niet Boetius?
Hmm, ik dacht dat die degene was die de goal zou hebben gemaakt.. Maar het was in ieder geval weer typisch :')
  maandag 4 januari 2021 @ 16:53:22 #173
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197209670
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 16:51 schreef Irritatie100 het volgende:

[..]

Hmm, ik dacht dat die degene was die de goal zou hebben gemaakt.. Maar het was in ieder geval weer typisch :')
Volgens mij heb je gelijk
  maandag 4 januari 2021 @ 16:56:35 #174
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197209714
Edit: Dit is niet de Slowchat

[ Bericht 74% gewijzigd door GurneyIsBestOke op 04-01-2021 17:12:08 ]
Makkelijk tweede.
  maandag 4 januari 2021 @ 17:07:22 #175
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197209919
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 16:47 schreef Caland het volgende:

[..]

Was dat niet Boetius?
Dat was zeer zeker Kazim.

Boëtius was juist steengoed die partij, alleen werden twee van zijn bijna zekere goals van de lijn gehaald (eentje door Milik die per ongeluk op de lijn stond, de ander door Kazim)
Makkelijk tweede.
  maandag 4 januari 2021 @ 17:11:35 #176
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197210001
Maar goed die partij had gerust 0-3 kunnen worden, zelfs inclusief thuiswedstrijden heb ik nog nooit zulk overwicht gezien voor Feyenoord tegen Ajax (of zelfs tegen PSV). Die 6-2 was ook niet geflatteerd maar natuurlijk wel een bizar doelpuntencircus waarbij beiden partijen niet echt verdedigden. Die wedstrijd in 14/15 waren we gewoonweg veel beter.
Makkelijk tweede.
  maandag 4 januari 2021 @ 17:22:14 #177
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197210160
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 17:11 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Maar goed die partij had gerust 0-3 kunnen worden, zelfs inclusief thuiswedstrijden heb ik nog nooit zulk overwicht gezien voor Feyenoord tegen Ajax (of zelfs tegen PSV). Die 6-2 was ook niet geflatteerd maar natuurlijk wel een bizar doelpuntencircus waarbij beiden partijen niet echt verdedigden. Die wedstrijd in 14/15 waren we gewoonweg veel beter.
Het blijft echt een mirakel hoe Rutten ons korte tijd liet spelen met vrij veel matige spelers. Als SlotGod dat ook kan gaan we genieten komend seizoen.
pi_197210284
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 17:22 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Het blijft echt een mirakel hoe Rutten ons korte tijd liet spelen met vrij veel matige spelers. Als SlotGod dat ook kan gaan we genieten komend seizoen.
Moet Slot wel langer dan een jaar bij ons (willen) blijven.

Ondanks dat slissert Rutten qua persoonlijkheid totaal geen match met ons was, kan je hem niet verwijten dat het slecht ging qua voetbal. Met het kneuzenteam dat uiteindelijk ging draaien heeft hij het achteraf heel goed gedaan.

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 04-01-2021 17:31:50 ]
  maandag 4 januari 2021 @ 17:31:37 #179
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197210297
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 17:30 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Moet Slot wel langer dan een jaar bij ons (willen) blijven.

Ondanks dat slisstert Rutten qua persoonlijkheid totaal geen match met ons was, kan je hem niet verwijten dat het slecht ging qua voetbal. Met het kneuzenteam dat uiteindelijk ging draaien heeft hij het achteraf heel goed gedaan.
Ja, alleen donderde het zoals elk team bij hem op het eind in elkaar.
pi_197210400
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 17:31 schreef fetX het volgende:

[..]

Ja, alleen donderde het zoals elk team bij hem op het eind in elkaar.
Ben wel een beetje bang voor een scenario a la Rutten bij Slot.

Doet zijn werk uitstekend, maar qua persoonlijkheid geen match en dat valt dan het meest op waardoor er een kutsfeer ontstaat. Zou enorm zonde zijn met zo'n trainert.

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 04-01-2021 17:36:47 ]
  maandag 4 januari 2021 @ 17:42:56 #181
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197210523
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 17:30 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Moet Slot wel langer dan een jaar bij ons (willen) blijven.

Ondanks dat slissert Rutten qua persoonlijkheid totaal geen match met ons was, kan je hem niet verwijten dat het slecht ging qua voetbal. Met het kneuzenteam dat uiteindelijk ging draaien heeft hij het achteraf heel goed gedaan.
Rutten heeft wel het laagste puntenaantal behaald van de afgelopen tien jaar en flink wat verziekt aan de ontwikkeling van Tonny en Boëtius (ten opzichte van zeer matige vervangers). Het elftal draaide drie maandjes even leuk en dat was het ook wel. Wel inderdaad met het beste positiespel wat ik tot dusver bij ons heb gezien. Maar omdat hij niet rouleerde stortte uiteindelijk de ploeg fysiek volledig in, in de laatste vijf wedstrijden gaven we nog zeven punten op AZ + doelsaldo weg... (met blamages tegen de Eagles, Vitesse en PEC)

Hij heeft het gewoon niet zo best gedaan. Meest positieve onder hem was de Europese overwintering en het laten doorbreken van Karsdorp en Beekie.
Makkelijk tweede.
  maandag 4 januari 2021 @ 17:47:20 #182
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197210583
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 17:36 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Ben wel een beetje bang voor een scenario a la Rutten bij Slot.

Doet zijn werk uitstekend, maar qua persoonlijkheid geen match en dat valt dan het meest op waardoor er een kutsfeer ontstaat. Zou enorm zonde zijn met zo'n trainert.
Mwah, ik denk dat na dit jaar Dickie de verwachtingen wel zijn getemperd. Bij vlagen goed voetbal en een paar spelers waar ik flink enthousiast van kan worden (sowieso Senesi, Kökcü, Bijlow en Sinisterra, maar ook van Malacia, Geert, Antonucci en Bozenik verwacht ik wel iets volgend jaar) en ik ben wel tevreden. Denk dat ik volgend seizoen bij voorbaat al blij ben als ik weer lekker in de Kuip kan zitten en het geen oogaids is, dat is voor mij al genoeg eigenlijk.
Makkelijk tweede.
  maandag 4 januari 2021 @ 17:47:46 #183
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_197210593
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 17:42 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Rutten heeft wel het laagste puntenaantal behaald van de afgelopen tien jaar en flink wat verziekt aan de ontwikkeling van Tonny en Boëtius (ten opzichte van zeer matige vervangers). Het elftal draaide drie maandjes even leuk en dat was het ook wel. Wel inderdaad met het beste positiespel wat ik tot dusver bij ons heb gezien. Maar omdat hij niet rouleerde stortte uiteindelijk de ploeg fysiek volledig in, in de laatste vijf wedstrijden gaven we nog zeven punten op AZ + doelsaldo weg... (met blamages tegen de Eagles, Vitesse en PEC)

Hij heeft het gewoon niet zo best gedaan. Meest positieve onder hem was de Europese overwintering en het laten doorbreken van Karsdorp en Beekie.
Kongolo - Van Beek was echt wel een bazenduo onder Fred, had toen ook heel veel van Svennie verwacht. Hoe fout zat ik toen...
  maandag 4 januari 2021 @ 17:48:38 #184
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197210607
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 17:36 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Ben wel een beetje bang voor een scenario a la Rutten bij Slot.

Doet zijn werk uitstekend, maar qua persoonlijkheid geen match en dat valt dan het meest op waardoor er een kutsfeer ontstaat. Zou enorm zonde zijn met zo'n trainert.
Alleen als de resultaten aan het begin tegenvallen. Slot is geen mediaschuchtere trainer oid en de meeste journalisten en analisten zijn juist positief over hem, dus druk vanuit die kant zal denk ik meevallen.

Ik denk ook dat ie een beter de balans kan bewaren tussen uitputting en te weinig trainen, maar de grootste valkuil is dat ie te dogmatisch is waardoor er dingen van spelers gevraagd gaan worden die ze niet kunnen. Ik zou hem persoonlijk lang de kans willen geven, maar dat gaat ie niet krijgen vrees ik. Dus het begin moet even mee zitten.
pi_197210750
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 17:42 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Rutten heeft wel het laagste puntenaantal behaald van de afgelopen tien jaar en flink wat verziekt aan de ontwikkeling van Tonny en Boëtius (ten opzichte van zeer matige vervangers). Het elftal draaide drie maandjes even leuk en dat was het ook wel. Wel inderdaad met het beste positiespel wat ik tot dusver bij ons heb gezien. Maar omdat hij niet rouleerde stortte uiteindelijk de ploeg fysiek volledig in, in de laatste vijf wedstrijden gaven we nog zeven punten op AZ + doelsaldo weg... (met blamages tegen de Eagles, Vitesse en PEC)

Hij heeft het gewoon niet zo best gedaan. Meest positieve onder hem was de Europese overwintering en het laten doorbreken van Karsdorp en Beekie.
De punten die je aankaart zijn terecht hoor, maar met het team wat hij hadden had het nog erger gekund en op basis daarvan trek/trok ik de conclusie dat hij het achteraf gezien het niet slecht had gedaan. Zeker met het materiaal had hij had waar hij naar mijn weten weinig invloed op had (Van Geel regelde Wilkshire als RB, serieus?).

Maar goed, mijn discussiepunt was meer dat Slot's karakter en onze karakter gaan botsen daar ze nogal verschillen, en dat dan de focus wordt zoals het bij die zak hooi Rutten was. In combinatie met wanprestaties gaat hij dan zeker vervroegd vertrekken, terwijl ik mij dan ga afvragen of het op de langere termijn wel goed was gekomen.

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 04-01-2021 17:58:59 ]
  maandag 4 januari 2021 @ 17:58:57 #186
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197210781
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 17:57 schreef Erasmus het volgende:

Maar goed, mijn discussiepunten was meer dat Slot's karakter en onze karakter gaan botsen daar ze nogal verschillen, en dat dan de focus wordt zoals het bij die zak hooi Rutten was.
Ik snap echt geen kanjer van deze zin.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_197210858
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 17:58 schreef Caland het volgende:

[..]

Ik snap echt geen kanjer van deze zin.
Ik ben ook niet 100% nuchter meer op dit moment (vakantie).

Rutten werd vaak uitgelachen bij ons omdat hij een slappe slissende lul was die totaal niet bij onze club paste. In combinatie met kutresultaten kreeg je dus dat hij vervroegd bij ons ging vertrekken, terwijl het van slecht naar beter ging met een baggerselectie. Ik vraag mij nog steeds af of het misschien niet veel beter ging draaien als hij een 2de seizoen bij ons doormaakte.

Ik hoop niet dat dezelfde scenario ook bij Slot overkomt, dat hij vervroegd vertrekt terwijl we op de lange termijn pas goede resultaten zouden gaan zien.

[ Bericht 1% gewijzigd door Erasmus op 04-01-2021 18:03:51 ]
pi_197211007
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 17:48 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Alleen als de resultaten aan het begin tegenvallen. Slot is geen mediaschuchtere trainer oid en de meeste journalisten en analisten zijn juist positief over hem, dus druk vanuit die kant zal denk ik meevallen.

Ik denk ook dat ie een beter de balans kan bewaren tussen uitputting en te weinig trainen, maar de grootste valkuil is dat ie te dogmatisch is waardoor er dingen van spelers gevraagd gaan worden die ze niet kunnen. Ik zou hem persoonlijk lang de kans willen geven, maar dat gaat ie niet krijgen vrees ik. Dus het begin moet even mee zitten.
Jup, krediet is natuurlijk veel lager bij de supportersschare als het geen Feyenoorder van oudsher is (ex-spelers, uitgesproken supporters, Rotterdammers, you name it). Kan de druk op het Maasgebouw zeker beïnvloeden.

Ik zie het alleen niet voor me hoe hij de huidige selectie veel beter laat voetballen dan wat Dickie nu laat doen. Even blind ervanuitgaande dat er geen bijzondere transfers te wachten staan komende zomer. In combinatie met weinig krediet waardoor hij zwaar onnodig vervroegd kan vertrekken.

[ Bericht 1% gewijzigd door Erasmus op 04-01-2021 18:12:37 ]
  maandag 4 januari 2021 @ 18:39:52 #189
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197211427
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 17:47 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Mwah, ik denk dat na dit jaar Dickie de verwachtingen wel zijn getemperd. Bij vlagen goed voetbal en een paar spelers waar ik flink enthousiast van kan worden (sowieso Senesi, Kökcü, Bijlow en Sinisterra, maar ook van Malacia, Geert, Antonucci en Bozenik verwacht ik wel iets volgend jaar) en ik ben wel tevreden. Denk dat ik volgend seizoen bij voorbaat al blij ben als ik weer lekker in de Kuip kan zitten en het geen oogaids is, dat is voor mij al genoeg eigenlijk.
Volgend jaar heb je Bijlow, Senesi, Sinisterra waar je zéker wat van mag verwachten. Kokcu en Geertruida moeten wel echt nog even doorontwikkelen. Laatstgenoemde zou ik centraal achterin zetten. Malacia vind ik een prima back, maar vraag me wel af hoeveel meer daar nog in zit. Oh ja, en Toornstra en Fer mogen wel blijven imo. Graag zelfs.
pi_197212619
Wel raar dat er blijkbaar Feyenoord spelers even naar familie teruggaan in het buitenland https://www.ad.nl/nederla(...)regelgeving~a349e17a
  maandag 4 januari 2021 @ 19:56:47 #192
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197212834
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 18:39 schreef fetX het volgende:

[..]

Volgend jaar heb je Bijlow, Senesi, Sinisterra waar je zéker wat van mag verwachten. Kokcu en Geertruida moeten wel echt nog even doorontwikkelen. Laatstgenoemde zou ik centraal achterin zetten. Malacia vind ik een prima back, maar vraag me wel af hoeveel meer daar nog in zit. Oh ja, en Toornstra en Fer mogen wel blijven imo. Graag zelfs.
Denk dat Kökcü gelijk een klasse beter gaat zijn onder iemand als Slot. Die heeft de techniek en het tempo echt wel, alleen heeft hij nu de helft van de tijd geen idee wat ie moet doen. Hoop dat het sowieso beter gaat als Diemers eindelijk niet meer wordt opgesteld. Die jongen gaan we echt nooit meer zien als Slot de trainert is.

Fer zal sowieso wel een jaartje blijven, Toornstra moet het zelf lekker zien. Hij speelt een prima seizoen maar zou mij niks verbazen als dit het laatste is wat er nog uit hem gaat komen.

Volgend jaar komt er best wel een leuk en fris elftal denk ik.
Makkelijk tweede.
pi_197213008
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 19:45 schreef macca728 het volgende:
Wel raar dat er blijkbaar Feyenoord spelers even naar familie teruggaan in het buitenland https://www.ad.nl/nederla(...)regelgeving~a349e17a
Al besproken en er is zelfs een heel topic voor.
pi_197213730
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 17:47 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Mwah, ik denk dat na dit jaar Dickie de verwachtingen wel zijn getemperd. Bij vlagen goed voetbal en een paar spelers waar ik flink enthousiast van kan worden (sowieso Senesi, Kökcü, Bijlow en Sinisterra, maar ook van Malacia, Geert, Antonucci en Bozenik verwacht ik wel iets volgend jaar) en ik ben wel tevreden. Denk dat ik volgend seizoen bij voorbaat al blij ben als ik weer lekker in de Kuip kan zitten en het geen oogaids is, dat is voor mij al genoeg eigenlijk.
Ik ben sowieso al blij als we weer het stadion in mogen, voor de tv vind ik er niks aan en in het stadion heb ik het vaak niet eens door dat het slecht is. Sta meer te ouwehoeren dan naar de wedstrijd te kijken.
  maandag 4 januari 2021 @ 20:49:22 #195
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197214308
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 20:33 schreef XSbig het volgende:

[..]

Ik ben sowieso al blij als we weer het stadion in mogen, voor de tv vind ik er niks aan en in het stadion heb ik het vaak niet eens door dat het slecht is. Sta meer te ouwehoeren dan naar de wedstrijd te kijken.
Ja ik ben om een soortgelijke reden de zondagpotjes ook wel zat (op TV dan). Als het op zaterdag of woensdag is kan ik tenminste zuipen tijdens de wedstrijd, dat scheelt echt een stuk

Het stadion geeft dan toch een beetje extra sfeer om die zondagen leuk te maken, maar iedere zondag nuchter voor de TV zitten voor oogaids, het begint steeds minder leuk te worden
Makkelijk tweede.
  maandag 4 januari 2021 @ 22:27:44 #196
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197217050
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 20:33 schreef XSbig het volgende:

[..]

Ik ben sowieso al blij als we weer het stadion in mogen, voor de tv vind ik er niks aan en in het stadion heb ik het vaak niet eens door dat het slecht is. Sta meer te ouwehoeren dan naar de wedstrijd te kijken.
Precies dat, ja.


Zie artikel "Feyenoord-spits Lucas Pratto stelt zich voor: De Beer is klaar om te brullen" op VI.nl - https://www.vi.nl/pro/fey(...)len/share/86d3f8ff60
VBL SC influencer
Left, right, behind
  maandag 4 januari 2021 @ 22:32:14 #197
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197217115
quote:
10s.gif Op maandag 4 januari 2021 22:27 schreef Caland het volgende:

[..]

Precies dat, ja.


Zie artikel "Feyenoord-spits Lucas Pratto stelt zich voor: De Beer is klaar om te brullen" op VI.nl - https://www.vi.nl/pro/fey(...)len/share/86d3f8ff60
Wilde hem net delen. Klinkt als de anti-Jørgensen _O_

quote:
‘Ik wil natuurlijk elke wedstrijd goed spelen en winnen’, benadrukt hij, ‘maar op de een of andere manier brengen grote wedstrijden, derby’s of klassiekers, altijd net iets meer bij me boven. Zo gaat dat al heel mijn carrière, of het nou met River Plate was, of Universidad Católica, Atlético Mineiro, São Paulo… Of wedstrijden om de Copa Libertadores. In dat soort duels scoorde ik vaak, kon ik belangrijk zijn. Ik denk dat het komt doordat dan onbewust mijn focus nog net iets groter is dan normaal.’
@GurneyIsBestOke
  maandag 4 januari 2021 @ 22:51:07 #198
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197217467
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 22:32 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Wilde hem net delen. Klinkt als de anti-Jørgensen _O_
[..]

@:GurneyIsBestOke
Zo te zien tweemaal gescoord tegen Boca Juniors in de finale van de Copa Libertadores, das wel netjes :D Toch één van de weinige wedstrijden op de wereld die qua beleving nog heftiger is dan de Klassieker.

Met Feyenoord-Ajax als één van de laatste wedstrijden dit seizoen een mooi voorteken.

Vond Jurk trouwens vaak wel flitsend spelen tegen PSV. In de CL was ie ook goed. Tegen Ajax zakte hij wel vaak door het ijs ja, met name in de uitwedstrijden.
Makkelijk tweede.
  maandag 4 januari 2021 @ 22:53:04 #199
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197217490
quote:
1s.gif Op maandag 4 januari 2021 22:51 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Zo te zien tweemaal gescoord tegen Boca Juniors in de finale van de Copa Libertadores, das wel netjes :D Toch één van de weinige wedstrijden op de wereld die qua beleving nog heftiger is dan de Klassieker.

Dan overschat je de klassieker toch wel een beetje.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  maandag 4 januari 2021 @ 22:58:01 #200
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197217596
quote:
1s.gif Op maandag 4 januari 2021 22:51 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Zo te zien tweemaal gescoord tegen Boca Juniors in de finale van de Copa Libertadores, das wel netjes :D Toch één van de weinige wedstrijden op de wereld die qua beleving nog heftiger is dan de Klassieker.

Met Feyenoord-Ajax als één van de laatste wedstrijden dit seizoen een mooi voorteken.

Vond Jurk trouwens vaak wel flitsend spelen tegen PSV. In de CL was ie ook goed. Tegen Ajax zakte hij wel vaak door het ijs ja, met name in de uitwedstrijden.
Dat van die anti-Jørgensen was meer gericht op het feit dat ie mentaal sterk lijkt en veel vertrouwen heeft.

Ik denk dat we op z'n minst iets aan hem gaan hebben in bekerwedstrijden (als ie in de toppers komende maand toch tekort komt). Dit seizoen is dat een nog grotere prijs dan hiervoor dus dat zou erg mooi zijn.
  maandag 4 januari 2021 @ 23:05:47 #201
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197217736
quote:
10s.gif Op maandag 4 januari 2021 22:53 schreef Caland het volgende:

[..]

Dan overschat je de klassieker toch wel een beetje.
Mwah, hoort wel duidelijk tot de grotere van de wereld hoor (alhoewel het door de sportief mindere prestaties van Feyenoord tussen 2006-11 en het gebrek aan uit-supporters een beetje is ingekakt). Helpt ook niet dat de laatste keer in de Kuip alweer twee jaar terug is.

Superclasico is nog wel een tandje heftiger ja.
Makkelijk tweede.
  maandag 4 januari 2021 @ 23:07:16 #202
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197217761
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 23:05 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Mwah, hoort wel duidelijk tot de grotere van de wereld hoor (alhoewel het door de sportief mindere prestaties van Feyenoord tussen 2006-11 en het gebrek aan uit-supporters een beetje is ingekakt). Helpt ook niet dat de laatste keer in de Kuip alweer twee jaar terug is.

Superclasico is nog wel een tandje heftiger ja.
Helemaal door het gebrek aan uitpubliek wel een beetje doodgebloed, al blijft het in Nederland natuurlijk de grootste wedstrijd

Maar kan er wereldwijd zo 10 opnoemen die een stuk gekker zijn
VBL SC influencer
Left, right, behind
  maandag 4 januari 2021 @ 23:16:12 #203
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197217884
quote:
1s.gif Op maandag 4 januari 2021 23:07 schreef Caland het volgende:

[..]

Helemaal door het gebrek aan uitpubliek wel een beetje doodgebloed, al blijft het in Nederland natuurlijk de grootste wedstrijd

Maar kan er wereldwijd zo 10 opnoemen die een stuk gekker zijn
Is een beetje wat je er onder verstaat natuurlijk. Historie, rivaliteit, sfeer, gem aantal doden per wedstrijd, etc. 2005 (was dat nou de laatste keer met publiek?) was nog compleet gekkenhuis. Kan mij nog herinneren dat een paard op ons inrende nadat iemand een bommetje had gesmeten naar dat beest, en dat we bekogeld werden door een langsrijdende Ajax-trein. Was ik net 10 volgens mij :D. Die wedstrijd zelf heb ik verdrongen overigens.

Ik blijf de sfeer thuis tegen Ajax wel echt absurd vinden. Blijft iets fantastisch hebben, alhoewel ik ons maar vier keer heb zien winnen. Ach ja.

Wel een leuk idee dat bij een bekerfinale er wel weer supporters van beide ploegen mogen komen.
Makkelijk tweede.
  maandag 4 januari 2021 @ 23:25:16 #204
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197217994
quote:
0s.gif Op maandag 4 januari 2021 23:16 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Is een beetje wat je er onder verstaat natuurlijk. Historie, rivaliteit, sfeer, gem aantal doden per wedstrijd, etc. 2005 (was dat nou de laatste keer met publiek?) was nog compleet gekkenhuis. Kan mij nog herinneren dat een paard op ons inrende nadat iemand een bommetje had gesmeten naar dat beest, en dat we bekogeld werden door een langsrijdende Ajax-trein. Was ik net 10 volgens mij :D. Die wedstrijd zelf heb ik verdrongen overigens.

Ik blijf de sfeer thuis tegen Ajax wel echt absurd vinden. Blijft iets fantastisch hebben, alhoewel ik ons maar vier keer heb zien winnen. Ach ja.

Wel een leuk idee dat bij een bekerfinale er wel weer supporters van beide ploegen mogen komen.
Nouja, Old Firm, Rode Ster - Partizan, PSG - l’OM om er een paar die me zo te binnen schieten te noemen die ik denk ik wat hoger aansla.

Ik ben zelf bij Genoa - Samp, Lazio - AS en Fener - Gala geweest, vooral de sfeer bij die laatste ga ik in mijn leven niet meer overtreffen denk ik. Of Argentinie moet ooit nog een keer lukken. Dan is de klassieker wel kinderwerk hoor
VBL SC influencer
Left, right, behind
  maandag 4 januari 2021 @ 23:28:20 #205
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197218027
quote:
1s.gif Op maandag 4 januari 2021 23:25 schreef Caland het volgende:

[..]

Nouja, Old Firm, Rode Ster - Partizan, PSG - l’OM om er een paar die me zo te binnen schieten te noemen die ik denk ik wat hoger aansla.

Ik ben zelf bij Genoa - Samp, Lazio - AS en Fener - Gala geweest, vooral de sfeer bij die laatste ga ik in mijn leven niet meer overtreffen denk ik. Of Argentinie moet ooit nog een keer lukken. Dan is de klassieker wel kinderwerk hoor
Denk dat als er weer uitsupporters zijn het gerust weer erover gaat, maar goed, jij spreekt wel uit meer ervaring qua derby’s dan ik :)

Klassieker zal ook wel meer als kinderwerk aanvoelen omdat het bekender terrein is natuurlijk.
Makkelijk tweede.
  maandag 4 januari 2021 @ 23:29:32 #206
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197218046
quote:
1s.gif Op maandag 4 januari 2021 23:25 schreef Caland het volgende:

[..]

Nouja, Old Firm, Rode Ster - Partizan, PSG - l’OM om er een paar die me zo te binnen schieten te noemen die ik denk ik wat hoger aansla.

Ik ben zelf bij Genoa - Samp, Lazio - AS en Fener - Gala geweest, vooral de sfeer bij die laatste ga ik in mijn leven niet meer overtreffen denk ik. Of Argentinie moet ooit nog een keer lukken. Dan is de klassieker wel kinderwerk hoor
Zamalek - Al Ahly ook, daar zou ik niet eens heendurven denk ik :')
pi_197218293
Voor dat hele gekke zijn wij toch ook het volkje niet voor.
  dinsdag 5 januari 2021 @ 10:38:39 #208
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197220888
Hendriks naar NAC op huurbasis rest van het seizoen, goede zaak.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  dinsdag 5 januari 2021 @ 10:46:34 #209
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197220984
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 10:38 schreef Caland het volgende:
Hendriks naar NAC op huurbasis rest van het seizoen, goede zaak.
Hebben ze deze keer wel gecheckt of de sterspeler niet toevallig op zijn plek speelt?
  dinsdag 5 januari 2021 @ 10:50:32 #210
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197221031
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 10:46 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Hebben ze deze keer wel gecheckt of de sterspeler niet toevallig op zijn plek speelt?
quote:
Steijn wil een linker centrale verdediger, bij voorkeur een Nederlander omdat hij vindt dat een speler voor die cruciale positie de taal moet beheersen.
Makkelijk tweede.
  dinsdag 5 januari 2021 @ 10:51:09 #211
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197221043
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 10:50 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]


[..]

Gewoon een beetje left right behind kan toch ook wel
VBL SC influencer
Left, right, behind
  dinsdag 5 januari 2021 @ 10:52:01 #212
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197221058
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 10:51 schreef Caland het volgende:

[..]

Gewoon een beetje left right behind kan toch ook wel
Ik hoopte al dat iemand hem zou oppikken.
Makkelijk tweede.
  dinsdag 5 januari 2021 @ 10:57:26 #213
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197221130
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 10:38 schreef Caland het volgende:
Hendriks naar NAC op huurbasis rest van het seizoen, goede zaak.
Dat is echt dikke prima. Vind ik een behoorlijk talent die in de voorbereiding het goed heeft gedaan.
  dinsdag 5 januari 2021 @ 11:53:39 #214
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197222073
Volgens onze vriend FeyenoordTM staan er nog meer spelers uit U21 op de lijst om verhuurd te worden.

Azarkan?
  dinsdag 5 januari 2021 @ 11:54:49 #215
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197222107
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 11:53 schreef fetX het volgende:
Volgens onze vriend FeyenoordTM staan er nog meer spelers uit U21 op de lijst om verhuurd te worden.

Azarkan?
Denk dat hele team aangezien ze niet voetballen.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  dinsdag 5 januari 2021 @ 11:55:38 #216
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197222129
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 11:53 schreef fetX het volgende:
Volgens onze vriend FeyenoordTM staan er nog meer spelers uit U21 op de lijst om verhuurd te worden.

Azarkan?
Bannis sowieso lijkt me
  dinsdag 5 januari 2021 @ 12:21:18 #217
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197222604
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 11:55 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Bannis sowieso lijkt me
Ja ook wel een goede kandidaat.
pi_197222614
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 11:54 schreef Caland het volgende:

[..]

Denk dat hele team aangezien ze niet voetballen.
Is die hele competitie stopgezet of is dat puur de lockdown en dat ze straks weer verder gaan?
pi_197222623
quote:
Het aantal Nederlanders bij Club Brugge komt binnenkort mogelijk op vijf. Volgens Het Laatste Nieuws heeft de Belgische topclub zijn oog laten vallen op Melayro Bogarde. De achttienjarige verdediger, neefje van Ajax-assistent Winston Bogarde, beschikt bij 1899 Hoffenheim over een aflopend contract.

Bogarde kan bij Club Brugge de Nederlandse enclave vergroten. Met Ruud Vormer, Noa Lang en Bas Dost staan op dit moment drie landgenoten onder contract bij de Belgische grootmacht. Waarschijnlijk komt daar op korte termijn nog een vierde bij. Club Brugge staat namelijk op het punt de terugkeer van Stefano Denswil van Bologna bekend te maken.

Bogarde kwam in 2009 in de jeugdopleiding van Feyenoord terecht en stapte na negen seizoenen over naar 1899 Hoffenheim. Bij de Duitse club maakte de jonge Nederlandse verdediger vorig seizoen zijn profdebuut. Sindsdien speelde hij nog eens zes wedstrijden in de hoofdmacht van de Duitse club, waarvan drie duels in de Europa League.
Toch vreemd dat hij nu alweer transfervrij is.
  dinsdag 5 januari 2021 @ 12:24:08 #220
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197222652
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 12:21 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Is die hele competitie stopgezet of is dat puur de lockdown en dat ze straks weer verder gaan?
Zelfs het amateurvoetbal zou weer door moeten gaan op een gegeven moment, dus de beloftecompetitie ook.
pi_197222667
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 12:24 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Zelfs het amateurvoetbal zou weer door moeten gaan op een gegeven moment, dus de beloftecompetitie ook.
Maar volgens mij hebben ze wat, 3 of 4 wedstrijden gedaan tot nu toe? Dat gaat nog een hele inhaalslag worden dan.
  dinsdag 5 januari 2021 @ 12:25:22 #222
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197222674
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 12:24 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Maar volgens mij hebben ze wat, 3 of 4 wedstrijden gedaan tot nu toe? Dat gaat nog een hele inhaalslag worden dan.
Ze mogen niet eens trainen.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_197223022
quote:
1s.gif Op maandag 4 januari 2021 23:25 schreef Caland het volgende:

[..]

Nouja, Old Firm, Rode Ster - Partizan, PSG - l’OM om er een paar die me zo te binnen schieten te noemen die ik denk ik wat hoger aansla.

Ik ben zelf bij Genoa - Samp, Lazio - AS en Fener - Gala geweest, vooral de sfeer bij die laatste ga ik in mijn leven niet meer overtreffen denk ik. Of Argentinie moet ooit nog een keer lukken. Dan is de klassieker wel kinderwerk hoor
quote:
1s.gif Op maandag 4 januari 2021 23:29 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Zamalek - Al Ahly ook, daar zou ik niet eens heendurven denk ik :')
Dan kan ik jullie de Casablanca Derby ook wel aanraden. Kippenvel toen ik de tifo en pyro live kon meemaken tussen de 67.000 supporters die elkaar wel kunnen vermoorden.



[ Bericht 1% gewijzigd door Erasmus op 05-01-2021 12:46:53 ]
  dinsdag 5 januari 2021 @ 15:43:23 #224
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197226847
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 12:21 schreef fetX het volgende:

[..]

Ja ook wel een goede kandidaat.
Mee eens, alhoewel hij het komende halfjaar wat mij betreft ook uren mag maken in de sportschool om echt aan zijn fysiek te werken, om pas het jaar erna verhuurd te worden. Maak mij om heel eerlijk te zijn een beetje zorgen dat ie niet fysiek klaar is om al eerste spits te worden bij een ploeg die bovenin de KKD speelt.
Makkelijk tweede.
pi_197227454
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 10:51 schreef Caland het volgende:

[..]

Gewoon een beetje left right behind kan toch ook wel
Ik vind dit zo'n leuke rubriek.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
  dinsdag 5 januari 2021 @ 17:18:15 #226
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197229045
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 15:43 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Mee eens, alhoewel hij het komende halfjaar wat mij betreft ook uren mag maken in de sportschool om echt aan zijn fysiek te werken, om pas het jaar erna verhuurd te worden. Maak mij om heel eerlijk te zijn een beetje zorgen dat ie niet fysiek klaar is om al eerste spits te worden bij een ploeg die bovenin de KKD speelt.
Heeft hij al flink gedaan. Mannetje heeft zijn postuur niet mee maar al behoorlijk wat spier hoor. @Caland postte hier laatst een foto van.
  dinsdag 5 januari 2021 @ 17:32:34 #227
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197229303
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 17:18 schreef fetX het volgende:

[..]

Heeft hij al flink gedaan. Mannetje heeft zijn postuur niet mee maar al behoorlijk wat spier hoor. @:caland postte hier laatst een foto van.
Ah, goed om te lezen :). Ideaal is Bannis volgend seizoen tweede spits natuurlijk, dus dan zou ik hem wel verhuren inderdaad
Makkelijk tweede.
  dinsdag 5 januari 2021 @ 17:34:34 #228
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197229336
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 17:32 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Ah, goed om te lezen :). Ideaal is Bannis volgend seizoen tweede spits natuurlijk, dus dan zou ik hem wel verhuren inderdaad
  dinsdag 5 januari 2021 @ 17:56:53 #229
488589 witwitwit
zingeenseenpirbidliedjevoormij
pi_197229759
Hup beentjes en stad rotterdam
  dinsdag 5 januari 2021 @ 21:06:57 #230
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197234109
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 17:34 schreef fetX het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Nou top, hopen dat er een team bovenaan de KKD is die hem wil huren. Kan ie het volgend seizoen met Bozenik uitvechten lijkt mij.
Makkelijk tweede.
  dinsdag 5 januari 2021 @ 21:21:52 #231
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197234474
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 21:06 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Nou top, hopen dat er een team bovenaan de KKD is die hem wil huren. Kan ie het volgend seizoen met Bozenik uitvechten lijkt mij.
Of Pratto wordt een held en krijgt een 3 jarig contract
  dinsdag 5 januari 2021 @ 21:23:20 #232
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197234502
twitter
BeerGod
VBL SC influencer
Left, right, behind
  dinsdag 5 januari 2021 @ 21:34:19 #233
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197234796
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 21:23 schreef Caland het volgende:
[ twitter ]BeerGod

Hoeveel trainingen heeft ie meegedaan? 2?
  dinsdag 5 januari 2021 @ 21:34:56 #234
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197234818
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 21:23 schreef Caland het volgende:
[ twitter ]BeerGod

Nu nog Linssen en Diemers wieberen (iig voor Ajax-uit)
Makkelijk tweede.
  dinsdag 5 januari 2021 @ 21:35:28 #235
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197234838
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 21:34 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Hoeveel trainingen heeft ie meegedaan? 2?
Er is blijkbaar bijzonder weinig vertrouwen in onze Deense homo.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  dinsdag 5 januari 2021 @ 21:35:41 #236
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197234847
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 21:34 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Hoeveel trainingen heeft ie meegedaan? 2?
De lat ligt erg laag (behalve als Linssen moet inschieten, want dan gaan ze er allemaal in)
Makkelijk tweede.
  dinsdag 5 januari 2021 @ 21:36:46 #237
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197234880
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 21:35 schreef Caland het volgende:

[..]

Er is blijkbaar bijzonder weinig vertrouwen in onze Deense homo.
Ja dit zegt heel veel _O-

Als ie ook echt een stuk beter is dan is het helemaal prima natuurlijk
pi_197235528
Is Jorg wel weer fit dan?
#12 is not for sale!
  dinsdag 5 januari 2021 @ 22:05:06 #239
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197235635
PrattoGod _O_
  dinsdag 5 januari 2021 @ 22:06:21 #240
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197235666
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 22:00 schreef Haringkop het volgende:
Is Jorg wel weer fit dan?
Oja, zou natuurlijk ook goed kunnen dat die weer of nog steeds au heeft.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  dinsdag 5 januari 2021 @ 22:29:07 #241
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197236282
Het zou natuurlijk geweldig zijn als hij er meteen 1 inprikt.

Maar ik denk eerder dat we erachter gaan komen dat hij er niet zoveel van kan :+
pi_197242292
twitter


Zeg 't maar.
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 6 januari 2021 @ 13:33:14 #243
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_197243423
Ga weg met je krabby
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_197245398
quote:
0s.gif Op woensdag 6 januari 2021 13:33 schreef Dr.Mikey het volgende:
Ga weg met je krabby
Ik heb ook weinig met zijn nieuwsvergaring en kan hem niet serieus nemen, maar zijn podcast en anekdotes over Feyenoord zijn wel hilarisch en lekker Rotterdams.

Nooit in mijn leven gedacht dat ik een goed woordje voor Krabby zou doen :{
pi_197245411
twitter


De nieuwe zolder tweet is uit. @De_Kraam
pi_197245515
quote:
1s.gif Op woensdag 6 januari 2021 15:09 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Ik heb ook weinig met zijn nieuwsvergaring en kan hem niet serieus nemen, maar zijn podcast en anekdotes over Feyenoord zijn wel hilarisch en lekker Rotterdams.

Nooit in mijn leven gedacht dat ik een goed woordje voor Krabby zou doen :{
is die podcast wat ja?
pi_197249258
quote:
0s.gif Op woensdag 6 januari 2021 15:10 schreef Zipportal het volgende:
[ twitter ]

De nieuwe zolder tweet is uit. @:de_kraam
Zolderkamerautist is weer boos dat niet hij maar Rijnmond als bron genoemd wordt. Zwaar leven.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_197261577
quote:
1s.gif Op woensdag 6 januari 2021 18:44 schreef De_Kraam het volgende:

[..]

Zolderkamerautist is weer boos dat niet hij maar Rijnmond als bron genoemd wordt. Zwaar leven.
twitter

En dan nog een stuk of vier van dit soort tweets _O-

Dan neem je jezelf iets te serieus.
  donderdag 7 januari 2021 @ 10:18:13 #249
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197262312
quote:
1s.gif Op woensdag 6 januari 2021 18:44 schreef De_Kraam het volgende:

[..]

Zolderkamerautist is weer boos dat niet hij maar Rijnmond als bron genoemd wordt. Zwaar leven.
Het begint wel een beetje zielig te worden ja.
  donderdag 7 januari 2021 @ 10:20:28 #250
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197262341
quote:
10s.gif Op donderdag 7 januari 2021 09:33 schreef Grifte het volgende:

[..]

[ twitter ]
En dan nog een stuk of vier van dit soort tweets _O-

Dan neem je jezelf iets te serieus.
Dit is wel een heel triest figuur, mijn god :')

Ik vind zelfs Kuiptalk beter. Ik ben ook wel benieuwd naar de mening van @Scrummie maar die is natuurlijk door beide accounts geblokkeerd
Makkelijk tweede.
pi_197262356
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 10:20 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Dit is wel een heel triest figuur, mijn god :')

Ik vind zelfs Kuiptalk beter. Ik ben ook wel benieuwd naar de mening van @:scrummie maar die is natuurlijk door beide accounts geblokkeerd
Nee hoor, Kuiptalk mag ik gewoon volgen.

Alleen volg ik die zelf niet door zijn politieke gezeik.
  donderdag 7 januari 2021 @ 11:07:45 #252
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197263035
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 10:20 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Dit is wel een heel triest figuur, mijn god :')

Ik vind zelfs Kuiptalk beter. Ik ben ook wel benieuwd naar de mening van @:scrummie maar die is natuurlijk door beide accounts geblokkeerd
Hij heeft natuurlijk wel erg vaak nieuws als eerste, daar zit z'n meerwaarde. Maar de aandacht is 'm duidelijk naar het hoofd gestegen.
pi_197263900

Zeg het maar
  donderdag 7 januari 2021 @ 12:01:10 #254
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197263922
Ik was helemaal niet op de hoogte van die doordeweekse speelrondes joh. Zo erg ben ik er mee bezig.

Max. 12 puntjes en door in de beker.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_197264026
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 12:01 schreef Caland het volgende:
Ik was helemaal niet op de hoogte van die doordeweekse speelrondes joh. Zo erg ben ik er mee bezig.

Max. 12 puntjes en door in de beker.
Haha, dat met die doordeweekse speelrondes kwam voor mij ook als een verrassing toen ik het schema zag.

Ben verder wel benieuwd hoe onze selectie deze maand door gaat komen op vlak van blessures.
  donderdag 7 januari 2021 @ 12:21:10 #256
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197264239
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_197264622
twitter
  Moderator donderdag 7 januari 2021 @ 22:29:30 #258
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_197276955
Het was natuurlijk al even geleden.

4 jaar cel voor de fonteinslopers
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  donderdag 7 januari 2021 @ 23:11:23 #259
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197278161
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 12:00 schreef Grifte het volgende:
[ afbeelding ]
Zeg het maar
13 punten. Hooguit.
pi_197278558
quote:
10s.gif Op donderdag 7 januari 2021 22:29 schreef onlogisch het volgende:
Het was natuurlijk al even geleden.

4 jaar cel voor de fonteinslopers
Ik vind het altijd totaal idioot om te gaan rellen en die supporters hebben zich misdragen. Maar jarenlange celstraffen voor wat rellen? :') Dat slaat toch nergens op
  donderdag 7 januari 2021 @ 23:43:21 #261
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197278651
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 23:35 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Ik vind het altijd totaal idioot om te gaan rellen en die supporters hebben zich misdragen. Maar jarenlange celstraffen voor wat rellen? :') Dat slaat toch nergens op
Denk dat die advocaat gelijk heeft dat het vooral symbolisch is. Ook wel tekenend dat die gasten zelf totaal niet geïnteresseerd zijn _O-
pi_197278800
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 23:11 schreef fetX het volgende:

[..]

13 punten. Hooguit.
Dat is 1x verliezen en 1x gelijk. Ik zou het een prestatie van formaat vinden.
#12 is not for sale!
  vrijdag 8 januari 2021 @ 01:12:11 #263
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197279368
quote:
10s.gif Op donderdag 7 januari 2021 22:29 schreef onlogisch het volgende:
Het was natuurlijk al even geleden.

4 jaar cel voor de fonteinslopers
Dit gaat echt nergens over lol, er zijn toch sowieso maar twee vuurwerkbommen afgestoken in die fontein? Die zag er achteraf ook niet bepaald kapot uit ofzo

Jij was er toch bij Onlo? Is dit enigszins terecht (ik ga maar eens een keer van je mening uit)
Makkelijk tweede.
  vrijdag 8 januari 2021 @ 01:16:44 #264
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197279385
Die fontein is overigens sowieso echt super lelijk. Zou niet misstaan bij een verlaten winkelcentrum in Spijkenisse ofzo
Makkelijk tweede.
pi_197279410
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 23:43 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Denk dat die advocaat gelijk heeft dat het vooral symbolisch is. Ook wel tekenend dat die gasten zelf totaal niet geïnteresseerd zijn _O-
Tuurlijk. Los daarvan zijn Nederlandse straffen vaak een lachertje, dan is een serieuze straf al snel schrikken.
Het kan geen kwaad af en toe je mond te houden, zelfs al weet je waarover je het hebt
  vrijdag 8 januari 2021 @ 07:03:51 #266
22794 Enchanter
Right you are Ken!!!
pi_197280126
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 01:16 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Die fontein is overigens sowieso echt super lelijk. Zou niet misstaan bij een verlaten winkelcentrum in Spijkenisse ofzo
Goede reden wel om hem te beschadigen :')
Ik ben inmiddels overleden
pi_197280266
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 01:16 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Die fontein is overigens sowieso echt super lelijk. Zou niet misstaan bij een verlaten winkelcentrum in Spijkenisse ofzo
-niet doen-

[ Bericht 7% gewijzigd door onlogisch op 08-01-2021 07:53:46 ]
pi_197280325
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 01:16 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Die fontein is overigens sowieso echt super lelijk. Zou niet misstaan bij een verlaten winkelcentrum in Spijkenisse ofzo
Niet zo neerbuigend over Spijkenisse he.
  Moderator vrijdag 8 januari 2021 @ 07:55:11 #269
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_197280401
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 01:12 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Dit gaat echt nergens over lol, er zijn toch sowieso maar twee vuurwerkbommen afgestoken in die fontein? Die zag er achteraf ook niet bepaald kapot uit ofzo

Jij was er toch bij Onlo? Is dit enigszins terecht (ik ga maar eens een keer van je mening uit)
Er werden wel de nodige cobra's en bierflessen etc ingegooid. Dus ik kan me voorstellen dat dat ding echt wel beschadigd is geraakt. Maar we moeten niet doen alsof dat ding rijp voor de sloop was of zo.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  vrijdag 8 januari 2021 @ 07:58:51 #270
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197280412
Die hele stad was rijp voor de sloop, en zo geschiedde.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_197281308
quote:
Typisch Feyenoord, dus nee. Hopelijk komt het rond.
pi_197281320
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 09:38 schreef Boussaadia het volgende:

[..]

Typisch Feyenoord, dus nee. Hopelijk komt het rond.
oh ja joh
  vrijdag 8 januari 2021 @ 09:45:33 #274
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197281405
quote:
Dat lijkt me toch wel. Anders mag Arnesen ook direct weer vertrekken.

#allesweg
pi_197281441
een middenveld met diemers en strootman naast elkaar

_O- _O_
  vrijdag 8 januari 2021 @ 09:49:12 #276
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197281445
VBL SC influencer
Left, right, behind
  vrijdag 8 januari 2021 @ 10:01:19 #277
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197281581
quote:
13s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 07:03 schreef Enchanter het volgende:

[..]

Goede reden wel om hem te beschadigen :')
Jup, lelijk ding.

Wel jammer dat ze er vier jaar voor hebben gekregen, voor die straf had je net zo goed de arena compleet kunnen afbreken
Makkelijk tweede.
pi_197282190
twitter
pi_197282882
quote:
Lijkt me wel. Al kan die jongen best ergens op een scouting lijst staan natuurlijk. Dat betekent niet direct dat 'ie gaat. Hoe dan ook moet je dat alleen doen als je van de inkomsten direct een goede back terug kunt halen. En wat moeten we met Strootman? Vind dat niet echt een topper en bovendien altijd geblesseerd.
Het kan geen kwaad af en toe je mond te houden, zelfs al weet je waarover je het hebt
  vrijdag 8 januari 2021 @ 11:39:05 #280
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197282904
Als je Strootman haalt ben je echt af hoor. Dat kan echt niet.

Die komt dus.
pi_197282905
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 11:37 schreef H.FR het volgende:

[..]

Lijkt me wel. Al kan die jongen best ergens op een scouting lijst staan natuurlijk. Dat betekent niet direct dat 'ie gaat. Hoe dan ook moet je dat alleen doen als je van de inkomsten direct een goede back terug kunt halen. En wat moeten we met Strootman? Vind dat niet echt een topper en bovendien altijd geblesseerd.
ervaren, hij komt uit de buurt, kent de stad

in rijsoord nog wel eens tegen hem gevoetbald op een speelveldje

:P
  vrijdag 8 januari 2021 @ 11:47:16 #282
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197283046
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 11:37 schreef H.FR het volgende:

[..]

Lijkt me wel. Al kan die jongen best ergens op een scouting lijst staan natuurlijk. Dat betekent niet direct dat 'ie gaat. Hoe dan ook moet je dat alleen doen als je van de inkomsten direct een goede back terug kunt halen. En wat moeten we met Strootman? Vind dat niet echt een topper en bovendien altijd geblesseerd.
Olympique Marseille is relatief vrij arm en kan niet zomaar dure spelers halen. En ze willen van Strootman af. Gewoon poot stijf houden en 10 miljoen vragen.
  vrijdag 8 januari 2021 @ 12:13:11 #283
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197283455
twitter

VBL SC influencer
Left, right, behind
  vrijdag 8 januari 2021 @ 14:30:19 #284
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197285340
Als ik Advocaat goed heb beluisterd zit zelfs Conteh zondag bij de selectie.

VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_197285991
Hapsie weer bij de selectie _O_
  vrijdag 8 januari 2021 @ 15:04:04 #286
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197286039
Bijlow en Kökcü nog niet, dat is toch wel een tegenvaller. Die heb je vanaf volgende week eigenlijk wel nodig.
  vrijdag 8 januari 2021 @ 15:09:16 #287
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197286141
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 15:04 schreef hhh38 het volgende:
Bijlow en Kökcü nog niet, dat is toch wel een tegenvaller. Die heb je vanaf volgende week eigenlijk wel nodig.
Kokcu ligt er wel even uit toch?
pi_197286218
Ben er trouwens wel weer ontzettend bang voor dat Linssen speelt ipv Sini.
  vrijdag 8 januari 2021 @ 15:15:44 #289
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197286252
twitter
VBL SC influencer
Left, right, behind
  vrijdag 8 januari 2021 @ 15:16:44 #290
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197286268
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 15:15 schreef Caland het volgende:
[ twitter ]
Laten we Jorgensen maar gewoon op het bankie houden.
  vrijdag 8 januari 2021 @ 15:18:11 #291
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197286303
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 15:09 schreef fetX het volgende:

[..]

Kokcu ligt er wel even uit toch?
Ik dacht dat het bericht van hem en Bijlow was dat ze er in het nieuwe jaar weer bij zouden zijn

quote:
99s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 15:13 schreef Kerftminister het volgende:
Ben er trouwens wel weer ontzettend bang voor dat Linssen speelt ipv Sini.
Ik las geruchten dat Sinisterra op 10 zou spelen en Linssen linksbuiten. Maar hierboven staat dus Jörgensen. We gaan het zien :P
  vrijdag 8 januari 2021 @ 15:18:25 #292
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197286309
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 15:16 schreef fetX het volgende:

[..]

Laten we Jorgensen maar gewoon op het bankie houden.
Alles beter dan Diemers.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  vrijdag 8 januari 2021 @ 15:21:42 #293
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197286392
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 15:18 schreef Caland het volgende:

[..]

Alles beter dan Diemers.
Oké. I stand corrected.
  vrijdag 8 januari 2021 @ 15:26:09 #294
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197286509
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 15:21 schreef fetX het volgende:

[..]

Oké. I stand corrected.
De realistische opties (met Pratto in de spits) zijn volgens mij:

Linssen (LV) & Sinisterra (AM)
Linssen & Jörgensen
Linssen & Diemers
Sinisterra & Jörgensen
Sinisterra & Diemers

Zeg het maar.
  vrijdag 8 januari 2021 @ 15:27:29 #295
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197286543
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 15:26 schreef hhh38 het volgende:

[..]

De realistische opties (met Pratto in de spits) zijn volgens mij:

Linssen (LV) & Sinisterra (AM)
Linssen & Jörgensen
Linssen & Diemers
Sinisterra & Jörgensen
Sinisterra & Diemers

Zeg het maar.
Mja.

Ik zie eigenlijk het liefst Fer, Wehrmann, Toornstra. Sini, Pratto, Berghuis.
  vrijdag 8 januari 2021 @ 15:29:38 #296
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_197286600
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 15:27 schreef fetX het volgende:

[..]

Mja.

Ik zie eigenlijk het liefst Fer, Wehrmann, Toornstra. Sini, Pratto, Berghuis.
Ohja, Wehrmann is er ook nog ^O^

En Haps zou nog linksbuiten kunnen.
  vrijdag 8 januari 2021 @ 15:31:49 #297
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_197286650
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 15:29 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Ohja, Wehrmann is er ook nog ^O^

En Haps zou nog linksbuiten kunnen.
Wel echt een matig middenveld dan, want die Wehrmann is ook niet zo bijzonder. Zie het alleen niet zo zitten met Sini of Jorg op ‘t middenveld.

Mijn favoriete middenveld blijft Fer - Kokcu - Teixeira.
pi_197286768
Diemers - Strootman - Immers


Make Feyenoord great again.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_197287450
Diemers was tegen Heerenveen best prima. Neemt niet weg dat hij zeker niet in de basis thuis hoort, maar tegen een Sparta zou het wel moeten kunnen lijkt me. Zie Sinisterra op het middenveld niet zitten, is de enige vleugelspeler die de achterlijn kan halen zonder balverlies te lijden en dan ook nog een gunstig vervolg aan de actie kan geven.
  vrijdag 8 januari 2021 @ 17:28:50 #300
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_197289398
Diemers moet je sowieso niet opstellen tegen Ajax of PSV, dat gaat echt helemaal mis, met name tegen PSV die ons middenveld fel gaan afjagen. Hij is echt veel te traag in de passing dus dan ga je er vermoedelijk keihard af.
Makkelijk tweede.
  vrijdag 8 januari 2021 @ 17:34:04 #301
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_197289555
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 15:26 schreef hhh38 het volgende:

[..]

De realistische opties (met Pratto in de spits) zijn volgens mij:

Linssen (LV) & Sinisterra (AM)
Linssen & Jörgensen
Linssen & Diemers
Sinisterra & Jörgensen
Sinisterra & Diemers

Zeg het maar.
Dan toch wel Sinisterra en Jorgensen.
VBL SC influencer
Left, right, behind
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')