abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:15:01 #1
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_195807371
Tappa 19: Morbegno - Asti, 258 km

Nou nou nou nou nou, dat was me allemaal wat hè? Het was van dattum, om met Jeroen te spreken. Toch wel de hele dag koers, uiteindelijk. Eerst een strijd om in de vlucht van de dag te geraken, natuurlijk zat Ben O'Connor ook weer in de vlucht. Kleinere kopgroep dit keer, een kansloze kopgroep. Ben hield het lang vol, maar op de Stelvio was hij zonder pardon een vogel voor de kat. Sunweb gooide het tempo omhoog, ook Ineos was bijzonder gemotiveerd aan het koersen. Het peloton werd snel kleiner, onze roze vriend Almeida kwam ook betrekkelijk snel in de problemen. Pozzovivo was zo'n beetje het eerste grote slachtoffer, daarna volgden de grote namen elkaar snel op. De Stelvio is natuurlijk een beestachtige klim, of welk superlatief u dan ook in gedachten heeft. Status is weer toegenomen na gisteren, zou ik zeggen. Na het werk van Sunweb hielden we vooraan maar vier renners over. Hart, Hindley en Kelderman hadden we wel verwacht. De joker van de dag was Rohan Dennis, die had om onverklaarbare redenen ineens fantastiche binnen. Een dag eerder kon hij er nog niets van, nu vestigt hij de nieuwe recordtijd op de Stelvio. Nuance is dat we niet zo vaak de Stelvio van deze kant hebben bedwongen, maar toch. Dennis ging hard. Zo hard dat Kelderman niet meer kon volgen. Keihard gelost, Hindley wachtte niet. Zoals Masnada eigenlijk ook geen zin had om te wachten op Almeida, we hebben bijzondere tactische hoogstandjes gezien. Dennis bleef maar stampen en stampen, hij leek zelfs te hard te gaan voor Hart. Kelderman hield aardig stand, de rest was al verder weg. Nibali was weer ouderwets slecht, Almeida zag de roze droom snel veranderen in een nachtmerrie.

Het was ook wel echt genieten van de plaatjes, werkelijk een lust voor het oog. Extreem van genoten, zeker in combinatie met de koers. Ik twijfel of ik heb genoten van de onkunde van Hindley en Kelderman inzake het jasje. Beide heren deden hun best om Balotelli te imiteren. Erg moeilijk, een jasje aandoen. Daarna de rits dicht zien te krijgen is nog lastiger zelfs. Daardoor moesten ze zonder de juiste kleding de koude afdaling in, toch wel een misser. Kun je beter even stoppen en het snel fixen, lijkt me. Deden ze niet, het zal de stress zijn geweest. Op de top had Kelderman een achterstand van een seconde of 40, virtueel reed hij nog vrij dik in het roze. In de afdaling verloor hij ook helemaal niet veel, dat vond ik eigenlijk verrassend sterk gedaan. Maarja, daarna was het een paar kilometer vlak. Rohan Dennis slingerde de brommer nog eens aan en dat kwam Kelderman niet goed uit. De voorsprong liep snel op. Gelukkig voor Wilco was Dennis daarna wel helemaal klaar en mocht Geoghegan Hart het commando overnemen. Hindley bleef lekker in het wiel, bij Sunweb leek het er sterk op dat Hindley plots hun kopman was geworden. Vooral nadat de wagen snel voorbij Kelderman reed. Een bidon en door, tot groot ongenoegen van Kelderman. Zit daar toch niet lekker, ondanks alle mooie praatjes. In het begin van de slotklim leek Kelderman stil te staan, Fuglsang en Bilbao vlogen ineens voorbij. Vooral Bilbao vond zijn tweede adem, hij reed de snelste slotklim van allemaal. Leek zelfs nog even richting de kop van de koers te kunnen gaan, want Hart gaf nu ook weer niet enorm veel gas. Op de limiet, wat natuurlijk vrij logisch is. Hindley bleef continu in het wiel en perste er daarna een sprintje uit, een ritoverwinning voor de Australiaan. Bizar wel, dat de twee zwaarste bergritten worden gewonnen door Geoghegan Hart en Hindley. Had je rijk mee kunnen worden. Hart was niet blij, maar van de andere kant, op Piancavallo was hij de Hindley van dienst. Bilbao werd derde en schuift op naar de vierde plaats in het klassement. Kelderman werd vijfde, nog net op tijd om het roze in ontvangt te nemen. Hij staat nu 12 seconden voor op ploeggenoot Hindley en 15 op Geoghegan Hart. We krijgen hierna dus een aantal bijzonder spannende dagen. Al is de komende rit niet zo spannend. Enorm kut zelfs. Meer dan 250 kilometer over vlakke wegen, geen genot. Hebben we wel extra tijd om na te praten over de keuzes van Sunweb, want was dit allemaal wel zo logisch? Had Hindley niet Kelderman moeten helpen om de schade te beperken? De voorsprong van Kelderman in het klassement had groter kunnen zijn met de steun van Hindley, misschien. Boeit mij verder geen flikker, ik wil eigenlijk niet dat een van de drie renners op het virtuele podium de Giro wint. Wie het ook wordt, het is een aanfluiting. Net zo'n aanfluiting als deze rit, een verplaatsing op de fiets.

Overigens, nog een kleine observatie tussendoor: lange en zware bergritten kunnen leuk zijn. Ze kunnen zelfs heel leuk zijn. Kijken we mee, ASO? Het hoeft niet altijd 130 kilometer te zijn met twee kutklimmetjes onderweg, een echte tappone mag ook.




De langste rit van de Giro, langer dan drie Touretappes bij elkaar, gaat van start in Morbegno. De rit is zelfs nog vijf kilometer langer geworden omdat een van de burgemeesters in een van de dorpjes die we passeren geen zin had in de Giro, daarom moeten we omrijden haha. Morbegno is een gemeente in de Italiaanse provincie Sondrio (regio Lombardije) en telt 12.419 inwoners. Het is de geboorteplaats van Francesco Gavazzi, coureur van Androni. Een van de betere renners van die ploeg, desondanks is hij er in deze Giro niet bij. Zuur dus. Roberto Gusmeroli zou ook van hier moeten zijn, maar die ken ik dan weer niet. De Giro is al een aantal keer in dit stadje geweest, in 2011 voor het laatst. Toen ging hier ook een rit van start, die zou eindigen in San Pellegrino Terme waar Eros Capecchi zou winnen. Twee jaar eerder ging er ook een rit van start in Morbegno, die rit eindigde dan weer in Bergamo en werd gewonnen door Sivtsov. Of Sioutsou. Die ene Wit-Rus die een tijd terug werd betrapt op het gebruik van EPO, een onbenul dus. In 1991 kwam hier dan weer een rit aan, gewonnen door Franco Ballerini. Het stadje, gelegen aan de Adda, is blijkbaar behoorlijk vooruitstrevend. In 2007 begon met men met een project genaamd Morbegno 2020, de inwoners mochten blijkbaar bepalen hoe zij de toekomst van de stad voor zich zagen. Nou, met een rit in de Giro dus. Verstandige bewoners. Er schijnt ook een museum te zijn in Morbegno, het belangrijkste museum van de provincie Sondrio. Museo Civico di Storia Naturale di Morbegno, als het roadbook het zegt zal het wel goed zijn. Er zijn ook wat palazzo's, kerkjes en er is een brug over de rivier.



Heb ik zin om deze rit te beschrijven? Nee. De simpelste samenvatting is eigenlijk dit:
________________________________________________________________________

In het begin van de rit rijden de renners 60 kilometer over vlakke wegen. Brede wegen, over het algemeen. Na de eerste kilometers komen we wat dorpjes en bochten tegen, daarna bereiken het het Comomeer. We fietsen godsgruwelijk lang langs dit mooie meer. Vorig jaar waren we ook nog in deze omgeving, heeft iemand verder tekst en uitleg nodig bij het Comomeer? Leuk, water. Fraaie dorpjes. Vrij bochtige wegen, dat wel. Slingeren langs het meer, joepie. In de buurt van Como, waar Dario Cataldo vorig jaar een rit won, komen we een paar korte klimmetjes mee. Maakt het wat uit? Nee, zeer zeker niet. Hier de eerste foto als je zoekt op Comomeer:



Voorbij Como komen we nog wat lichte glooiingen tegen, kan gebeuren. Vervolgens rijden we over rechte, brede en vlakke wegen richting het zuiden. Er wordt koers gezet richting Milaan, maar die stad gaan we vakkundig ontwijken. Ik kan hier veel over zeggen, maar dat kan ook niet. Vooral rechtdoor dus, af en toe een dorpje waar er wat bochten liggen. Tussen de dorpen en steden in behoorlijk open terrein, dat dan weer wel. Na een kilometer of 100 rijden we door Saronno, leuk voor de mensen aldaar. Tre Valli Varesine ging hier een aantal jaar van start, bovendien komt Alberto Volpi hier vandaan. Hebben Jeroen en Karsten toch nog iets om het over te hebben. Uboldo is dichtbij, daar komt Claudio Chiappucci vandaan. We rijden er net niet doorheen, maar een vermelding lijkt me desondanks niet strafbaar. Voorbij Saronno wordt het een stuk bochtiger. De metropool van Milaan kent vele dorpjes en derhalve vele bochtjes. Goed voor de renners, blijven ze een beetje wakker. Een aantal kilometer later wordt het voorbij Sedriano pas weer wat rechter. Via Abbiategrasso rijden we vervolgens naar Vigevano, waar na 146 kilometer de eerste tussensprint wordt afgewerkt. Daarvoor rijden we over de Ticino, een keer wat anders dan de Po. Mario Cipollini won ooit een rit in Vigevano in de Giro, best een fraai stadje.



Na de tussensprint rijden we rechtdoor over brede en vlakke wegen richting Mortara, waar de tweede bevoorrading is. Ja, krijg je als de rit zo lang is. Na een paar bochten in deze stad gaat het weer heel lang rechtdoor in de Povlakte, die ellendige rivier gaan we strakjes tegenkomen. Een aantal kilometer verderop steken we in Oltreponte de rivier over, aan de andere kant van het water komen we uit in Casale Monferrato. Hier liggen flink wat rotondes, maar buiten deze stad gaat het weer vooral rechtdoor. Het blijft breed, recht, vlak, ellendig. Het terrein behoudt wel een open karakter, de wind zou deze rit eventueel kunnen redden. Dat er zoveel akkers kunnen zijn in een land, onvoorstelbaar. In de buurt van Felizzano komen we weer wat meer bochten tegen, we rijden even later over de Tanaro. Veel rivieren vandaag. Daarna rijden we via Abbazia naar Masio, waar na 232 kilometer de tweede tussensprint van de dag volgt. Iets glooiender terrein hier, vooral na de tussensprint gaat het een tijdje omhoog. Niet dat het iets uitmaakt verder. In vier kilometer van 100 naar 175 meter hoogte, zou dat veel indruk maken op de renners? Iets smallere wegen wel, tijdelijk. In Masio hebben ze een toren, te gek.



De finish komt in zicht. Na het stuk vals plat omhoog over de smallere weg volgt misschien nog wel de grootste uitdaging van de dag, het gaat een kilometer naar beneden over die smalle weg. Zelfs een paar haarspeldbochten onderweg, dat is schrikken na 230 kilometer over een vlakke snelweg. Al snel wordt het weer vlak, vrij snel bereiken we ook weer een bredere weg. Daarna rijden we een aantal kilometer langs de Tanaro. We steken de rivier zelfs nog een over, gaaf. Uiteindelijk komt het peloton uit in Castello di Annone, hier laten ze de rivier achter en wordt er koers gezet richting Asti. We rijden vier kilometer min of meer rechtdoor over een brede en vlakke weg richting Quatro Inferiore. Hier slaan we linksaf, daarna rijden we rechtdoor Asti binnen. Weer een brede en rechte weg, met een paar keer een minimaal hoogteverschil. Eenmaal op het industrieterrein van Asti komen we behoorlijk veel rotondes tegen, toch al snel een stuk of tien. En dan zitten we dus inmiddels al in de laatste vijf kilometer, wordt een grappige finale dus. Tussen de rotondes door fietsen we wel rechtuit, het is iets. Het blijft recht tot op twee kilometer van het eind, als we de rotondes buiten beschouwing laten. Daarna volgt er een flauwe bocht naar links, terwijl we even verderop weer wat rotondes tegen het lijf lopen. Nog wat vluchtheuvels en andere verkeersobstakels ook, die verwijderen ze hopelijk. Steentjes bovendien, bij het binnenrijden van de laatste kilometer. Bij een gekkig verkeerspleintje slaan we linksaf, daarna rijden we over het asfalt een stukje rechtdoor. Even verderop slaan we twee keer kort achter elkaar rechtsaf. Die eerste bocht is nog wel listig omdat het iets smaller wordt. Vervolgens gaat het in de laatste 500 meter rechtdoor tot aan de finish over een brede en vlakke weg. Al komen we blijkbaar in de allerlaatste meters nog een chicane tegen. Op basis van Streetview kan ik er niet veel van maken, dan gaan ze hier toch aardig wat verkeersmeubilair moeten verwijderen. De bedoeling is waarschijnlijk dat we op de steentjes finishen voor het gebouw van de prefectuur van Asti.




Asti is een stad gelegen in de Noord-Italiaanse regio Piëmont. De stad is vooral bekend door de wijn Barbera die op de heuvels rondom Asti verbouwd wordt. Het historische centrum is goed geconserveerd. Het belangrijkste monument is de bijna duizend jaar oude bakstenen Duomo. Ieder jaar wordt op de derde dinsdag van september de Palio gehouden; dit is samen met die van de Toscaanse stad Siena die belangrijkste historische paardenrace van Italië. Er wonen 70.000 mensen in deze stad, die in het verleden vaker de Giro heeft mogen ontvangen. In 2003 won Petacchi hier, om maar wat te noemen. Het Italiaans kampioenschap van 2017, gewonnen door een toen nog goed Aru, ging hier ook van start. Rik Van Looy won hier ook ooit in de Giro, leuk voor Jeroen. Paolo Conte is van Asti, die doet iets met muziek. Asti is ook de hoofdstad van de provincie Asti, mooi. Buiten de dom zijn er nog enkele fraaie kerkjes in Asti, de San Pietro mag er ook zijn vindt het roadbook. Er zouden ook nog wat restanten van een oude stadsmuur moeten zijn. Dat is het dan ook wel, vind ik.



In Morbegno gaat het 17 graden worden. De kans op regen is zo ongeveer 100%, ik pak m'n paraplu vast. Weinig wind, dat gaat de rit dus ook al niet redden. Eens even onderweg weg kijken: ook in de omgeving van Milaan verwachten ze regen, al is de kans daar slechts 80! Iets meer wind, vanuit het oosten. Alsnog niet veel 10 km/u. Nee, daar gaat het niet van komen. Alsnog wel een vervelende dag, 250 kilometer door de stromende regen. Arme, arme renners. In Asti wordt het 13 graden, de kans op regen neemt gedurende de dag af. Misschien een droge finish, dat zou prettig zijn. Bijna geen wind, daar hoeven we dus als het goed is geen rekening mee te houden. Deze absurd lange rit begint om 10:00, een vroege start uiteraard. De PLAYER gaat om 12:25 live, Eurosport 1 om 12:45 pas blijkbaar. Maar goed, je kunt deze rit makkelijk missen. Hoewel, door de regen zou het toch nog enigszins nerveus kunnen worden. Normaliter eindigen we tussen 16:10 en 16:47.



Dit zou normaal gesproken een massasprint moeten worden. Aan de wind ligt het in ieder geval niet. De regen kan wel spelbreker zijn. Ook de lengte, welke ploeg heeft er überhaupt nog energie over om de boel 250 kilometer te controleren? Het zal afhangen van de kopgroep. Als FDJ slim is laten ze alleen Bais en Frapporti vertrekken, dat valt te controleren. Een grotere kopgroep met enkele sterke renners maakt zeker kans. Desondanks, we gaan maar gewoon uit van een sprint. Waarom zijn de sprinters anders in koers gebleven?
1. Demare. Uiteraard.
2. Sagan. Uiteraard.
3. Hodeg. Ik volg de uitslag van de vorige sprint.
4. Viviani. Nu niet meer. Zal het Elia lukken om een keer voor Consonni te eindigen? Spannend!
5. Zabel. Blijft toch een merkwaardige sport he? Zul je zien dat ze nu voor Cimolai gaan, haha. Gooien met dingen, jongen.
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:15:58 #2
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195807397
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:14 schreef Fretwork het volgende:
DAT IS EEN MERGPIJP ACHTERLIJKE BARBAAR
Waar zie je een foto? Want een bokkenpoot is toch echt iets anders dan een mergpijp.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:16:53 #3
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_195807412
Met z'n marsepein :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:17:54 #4
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195807431
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:16 schreef Fretwork het volgende:
Met z'n marsepein :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Oh dat is wel duidelijk ja. Oei.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:18:08 #5
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_195807436
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:15 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Waar zie je een foto? Want een bokkenpoot is toch echt iets anders dan een mergpijp.
Hij had een lekkere bokkepoot met marsepein er omheen.
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:18:52 #6
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195807444
Al die snacks met noten de hele tijd :r
pi_195807448
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:18 schreef hhh38 het volgende:
Al die snacks met noten de hele tijd :r
Ze houden daar wel van noten
pi_195807450
Citius, Altius, Fortius.
pi_195807466
Ik moest googlen om te bekijken wie Orla was :@
"You can call me Susan if it makes you happy"
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:19:48 #10
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_195807470
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:19 schreef Aguero het volgende:
[ afbeelding ]
die UI _O_

Is dat Wivco?
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:20:23 #11
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195807487
Mergpijp -> bokkepoot
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:21:13 #12
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195807500
FDJ gaat afstoppen?
Put these foolish ambitions to rest.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:21:25 #13
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195807505
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:20 schreef Szura het volgende:
Mergpijp -> bokkepoot
Beiden mogen ze van mij aan iemand anders geven.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:21:35 #14
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195807510
Het kantelpunt is daar denk ik.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195807530
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:19 schreef Fretwork het volgende:

[..]

die UI _O_

Is dat Wivco?
De enige echte.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Citius, Altius, Fortius.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:22:25 #16
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195807533
Karsten gaat door het stof :D
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:22:27 #17
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195807535
Goed zo, Karsten is opgevoed nu
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_195807537
Arme Karsten
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:22:40 #19
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195807540
Karsten :D

Maar hij mag zich als Nederlander ook wel schamen voor "als Nederlander zijnde", ai ai ai wat pijnlijk.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_195807543
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:21 schreef Koffieplanter het volgende:
Het kantelpunt is daar denk ik.
Sagan is vastberaden.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:23:07 #21
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195807548
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:22 schreef heywoodu het volgende:
Karsten :D

Maar hij mag zich als Nederlander ook wel schamen voor "als Nederlander zijnde", ai ai ai wat pijnlijk.
Tweet dat ook nog even naar m
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:23:14 #22
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_195807551
Geen excuses Karsten, kapitale blunder.
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:23:30 #23
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195807559
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:22 schreef showtimer het volgende:

[..]

Sagan is vastberaden.
De koplopers zijn met 14

Hoop erkende hardrijders ook nog _O_
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:23:52 #24
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_195807566
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:22 schreef heywoodu het volgende:
Karsten :D

Maar hij mag zich als Nederlander ook wel schamen voor "als Nederlander zijnde", ai ai ai wat pijnlijk.
Daar kan hij niks aan doen, als sportcommentator zijnde
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_195807573
Ik heb nog nooit cannoli gegeten, maar volgens mij lust ik die wel
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:24:26 #26
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195807575
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:22 schreef showtimer het volgende:

[..]

Sagan is vastberaden.
De werken van Benedetti zullen er zo wel opzitten zeker?
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195807606
Eén iemand met Spreafico vandaag bij Cyclingmaster.
Citius, Altius, Fortius.
pi_195807623
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:22 schreef showtimer het volgende:

[..]

Sagan is vastberaden.
Dan hadden ze net bij 30 seconden vol aan moeten gaan en had hij zelf moeten aansluiten om Cofidis en Israël weer in play te krijgen.
pi_195807635
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:25 schreef Aguero het volgende:
Eén iemand met Spreafico vandaag bij Cyclingmaster.
Je verliest minder met Spreafico dan met Demare op deze manier
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:31:07 #30
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195807710
twitter
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:32:42 #31
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195807735
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:25 schreef Aguero het volgende:
Eén iemand met Spreafico vandaag bij Cyclingmaster.
Die 73 met Mosca hebben heel veel geluk ;(
pi_195807755
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:26 schreef wimderon het volgende:

[..]

Dan hadden ze net bij 30 seconden vol aan moeten gaan en had hij zelf moeten aansluiten om Cofidis en Israël weer in play te krijgen.
Kopgroep die 50 kilometer voor een minuutje vecht zie je ook niet vaak. Zo moe zijn ze dus niet.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:34:49 #33
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_195807779
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:32 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Die 73 met Mosca hebben heel veel geluk ;(
Mijn subleague kan goede zaak doen ja :D
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:35:04 #34
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195807785
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:33 schreef showtimer het volgende:

[..]

Kopgroep die 50 kilometer voor een minuutje vecht zie je ook niet vaak. Zo moe zijn ze dus niet.
Zo nat is het ook niet eens. Mietjes
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:35:05 #35
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195807786
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:34 schreef knijn1985 het volgende:

[..]

Mijn subleague kan goede zaak doen ja :D
Die van mij ook!

Oh nee.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:36:32 #36
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195807814
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:35 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Die van mij ook!

Oh nee.
Jawel.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:38:51 #37
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195807863
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:20 schreef Szura het volgende:
Mergpijp -> bokkepoot
Echt niet
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:40:06 #39
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195807872
Fabbro mag het gaan oplossen, ik weet genoeg.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195807910
twitter

De Roemeen met de beruchte en gevreesde haarlijn is nog steeds ziedend. _O-
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:43:31 #41
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195807956
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:41 schreef TargaFlorio het volgende:
[ twitter ]
De Roemeen met de beruchte en gevreesde haarlijn is nog steeds ziedend. _O-
Ik heb dit nog nooit gezien Johan, jij?
pi_195807998
Hans, Hans, Hans, waarom toch altijd die overacting?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:45:43 #43
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195808000
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:35 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Die van mij ook!

Oh nee.
Wat ben je ook makklelijk om te lullen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_195808015
Sagan lijkt niet genadig, die laat ze voor straf nog 60 kilometer doorkachelen.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:47:16 #45
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195808029
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:45 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Wat ben je ook makklelijk om te lullen.
Zoals ik gisteren al zei: your loss. 7.gif
Put these foolish ambitions to rest.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:48:02 #46
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195808047
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:47 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Zoals ik gisteren al zei: your loss. [ afbeelding ]
Nee hoor, ik sta helemaal achter mijn keuze. Zeker als ik had geweten dat de etappe 100 kilometer was had ik het nooit anders gedaan.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:48:56 #47
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195808070
Stop maar Bora, dit is kansloos.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:49:11 #48
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195808075
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:48 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Nee hoor, ik sta helemaal achter mijn keuze. Zeker als ik had geweten dat de etappe 100 kilometer was had ik het nooit anders gedaan.
Het is een passend einde.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195808087
Boeken toe.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:49:52 #50
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195808088
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:49 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Het is een passend einde.
Ja nu had je alsnog in de top 100 kunnen komen, als je standvastig was geweest natuurlijk.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_195808096
Dat doet auw
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:50:18 #52
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195808098
Erg jammer dit.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:50:39 #53
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195808105
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:49 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ja nu had je alsnog in de top 100 kunnen komen, als je standvastig was geweest natuurlijk.
Ik kan geld winnen, dat gaat me veel meer aan het hart.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195808116
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:50 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik kan geld winnen, dat gaat me veel meer aan het hart.
Geld maakt niet gelukkig.
Citius, Altius, Fortius.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:51:37 #55
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195808122
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:41 schreef TargaFlorio het volgende:
[ twitter ]
De Roemeen met de beruchte en gevreesde haarlijn is nog steeds ziedend. _O-
I'm not mad
pi_195808127
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:50 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik kan geld winnen, dat gaat me veel meer aan het hart.
Wel lafjes hoor, maar 1 euro
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:52:15 #57
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195808130
Mijn geld staat op Mosca
pi_195808133
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:52 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Wel lafjes hoor, maar 1 euro
Eens
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:53:02 #59
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195808146
Flopshow
pi_195808156
slaapshow
Gino ♥
pi_195808190
Wat denken jullie, gaat Van Empel top-10 rijden vandaag?
leven zoals het leven is
pi_195808193
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:55 schreef Jason22 het volgende:
Wat denken jullie, gaat Van Empel top-10 rijden vandaag?
Nee
Het beste adres voor al uw primeurs!
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:58:00 #63
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195808235
Wel bijzonder dat Demare na vier ritzeges zo laf is.

Uit koers halen, Vegni! @haarlijn
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:59:17 #64
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195808256
In het kader van verdere besparingen zal Lotto Soudal het in 2021 met een ploegleider minder doen. Slachtoffer is Frederik Willems. Het contract van de 41-jarige Oost-Vlaming wordt niet verlengd.

Rip @franklop
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:04:16 #65
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195808410
De sfeer is goed.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:08:30 #67
3394 Coelho
BigGreenEgg
pi_195808424
Hart komt even tegen Wilco zeggen dat hij maar moet genieten van het roze omdat het zijn enige dag zal zijn...
pi_195808426
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:04 schreef Slobeend het volgende:
Peter is niet blij.
Omdat de kopgroep ruimte krijgt?
(sorry heb geluid op mute staan)
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:08:52 #69
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195808433
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:08 schreef Coelho het volgende:
Hart komt even tegen Wilco zeggen dat hij maar moet genieten van het roze omdat het zijn enige dag zal zijn...
Wie rijdt er morgen in het roze dan?
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195808451
Wilco zwaait naar een camera, regisseur mist het. Typisch.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:10:15 #71
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195808463
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:08 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Omdat de kopgroep ruimte krijgt?
(sorry heb geluid op mute staan)
Geen idee, hij was een tijd bij de auto van Bora aan het praten.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:10:33 #72
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_195808470
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:08 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Wie rijdt er morgen in het roze dan?
Of is het een voorspelling dat de Giro na vandaag gecanceld wordt...
pi_195808477
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:04 schreef Slobeend het volgende:
Peter is niet blij.
Dan moet je eerder beginnen als ploeg..
pi_195808487
Gaap
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:12:20 #75
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195808499
twitter


Ze nemen Wielco niet helemaal serieus, geloof ik.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:15:52 #76
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195808544
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:12 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
[ twitter ]

Ze nemen Wielco niet helemaal serieus, geloof ik.
Dat idee heb ik ook een beetje.
pi_195808553
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:12 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
[ twitter ]

Ze nemen Wielco niet helemaal serieus, geloof ik.
Dit is wel goud zeg. Films? None. Music? All. En bij de rest Italië invullen omdat je daar toevallig naar op weg bent _O_
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:17:39 #78
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_195808571
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:16 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Films? None.
Deze bedoelt ie natuurlijk. Zal vast een guilty pleasure zijn.

Country had ik bij Wilco dan totaal weer niet verwacht.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:17:59 #79
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_195808577
Geen 260km willen fietsen :') Man man man. Zou die trui weer inleveren als ik Kelderman was. Zo'n slappezakgiro wil je toch niet winnen.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:18:13 #80
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195808587
Honig :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_195808611
De trollen zijn tegen de inkorting, dan weet je wel waar het gelijk ligt :)
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:20:27 #82
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195808625
Ten Dam reed vorig jaar nog World Tour-koersen, ik dacht dat het al zeker vijf jaar geleden was :@
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_195808709
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:59 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
In het kader van verdere besparingen zal Lotto Soudal het in 2021 met een ploegleider minder doen. Slachtoffer is Frederik Willems. Het contract van de 41-jarige Oost-Vlaming wordt niet verlengd.

Rip @:franklop
Verdomme
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_195808723
Ik snap als het gevaarlijk is, dat je dan als renner staakt
Maar om deze reden? Hoe kun je straks nou trots zijn op dat je de Giro 2020 hebt uitgereden.
Het is alsof je een Elfstedentocht doet, maar pas in Franeker opstapt. Dam word je toch ook compleet uitgelachen met je elfstedenkruisje.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:27:20 #85
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195808733
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:19 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
De trollen zijn tegen de inkorting, dan weet je wel waar het gelijk ligt :)
* Dagjesmensen

Overigens ben ik niet tegen de inkorting, wel tegen dat op de ochtend zelf forceren.
pi_195808763
Ah, de bankhanghelden zijn er ook
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_195808769
Cofidis is zelfs in de kopgroep treurnis
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_195808775
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:28 schreef Steven184 het volgende:
Ah, de bankhanghelden zijn er ook
Niet verwacht dat die uitgerekend bij een sprintetappe interessant komen doen.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_195808777
De rest hoeft niet terug te komen.
Citius, Altius, Fortius.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:29:48 #90
62913 Blik
The one and Only!
pi_195808786
260 km vlakke etappe in de laatste week slaat natuurlijk nergens op, maar er over gaan klagen de ochtend van vertrek is ook vrij kansloos
pi_195808787
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:29 schreef Steven184 het volgende:
Cofidis is zelfs in de kopgroep treurnis
Dit kan niet nee
pi_195808798
Ik kijk ook
Gino ♥
pi_195808808
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:26 schreef Idisrom het volgende:
Ik snap als het gevaarlijk is, dat je dan als renner staakt
Maar om deze reden? Hoe kun je straks nou trots zijn op dat je de Giro 2020 hebt uitgereden.
Het is alsof je een Elfstedentocht doet, maar pas in Franeker opstapt. Dam word je toch ook compleet uitgelachen met je elfstedenkruisje.
:')
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:31:37 #94
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195808821
Kom op zeer sympathieke halve Colombiaan Pellaud.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195808837
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:31 schreef Koffieplanter het volgende:
Kom op zeer sympathieke halve Colombiaan Pellaud.
Winnen in een lange broek kan ook zeker niet.
pi_195808847
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:29 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dit kan niet nee
Elia kan z'n sippe gezicht weer op zetten en het peloton nog op 16 lengtes sprinten.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:35:50 #97
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_195808886
Cerny mag van mij wel wegblijven O-)
pi_195808889
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:29 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Niet verwacht dat die uitgerekend bij een sprintetappe interessant komen doen.
En dan is het nog geeneens zondag
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:36:08 #99
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195808892
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:33 schreef wimderon het volgende:

[..]

Elia kan z'n sippe gezicht weer op zetten en het peloton nog op 16 lengtes sprinten.
Is er een gifje van dat moment?
pi_195808907
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:29 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dit kan niet nee
En het zijn renners die ooit wat konden
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:38:04 #101
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195808918
Ruben zit nu tijdens de Vuelta te vertellen, te becommentariëren eigenlijk, wat er aan het gebeuren is in de Giro.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195808919
Dit kan voor Pick em ook een beslissende dag worden zo
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_195808922
hoe lang gaat dit nog duren
Gino ♥
pi_195808938
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:37 schreef Steven184 het volgende:

[..]

En het zijn renners die ooit wat konden
Mathis is wel een apart geval.
pi_195808950
quote:
19s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:38 schreef Tjacka het volgende:
hoe lang gaat dit nog duren
kan ik nog boodschappen doen of mis ik dan de finale
Gino ♥
pi_195808955
quote:
9s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:38 schreef franklop het volgende:
Dit kan voor Pick em ook een beslissende dag worden zo
Als ze Denz voorop binnen laten bollen ga ik met dingen gooien.
  Redactie Sport vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:40:30 #107
274204 crew  Mexicanobakker
pi_195808961
quote:
9s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:38 schreef franklop het volgende:
Dit kan voor Pick em ook een beslissende dag worden zo
Wie heeft Cerny gekozen?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_195808971
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:40 schreef showtimer het volgende:

[..]

Als ze Denz voorop binnen laten bollen ga ik met dingen gooien.
Gooi jij wel eens met dingen, ja? Je lijkt me de rust zelve.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:41:44 #109
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195808982
De elf op zoek naar Jozef. Wie snapt de verwijzing.
pi_195808983
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:40 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Wie heeft Cerny gekozen?
Zie dat vrijwel iedereen dezelfde heeft, valt mee nog. Wordt gewoon een extra schrap zie ik
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:42:02 #111
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195808988
Jozef Tsjernobyl die een rit wint, ik weet niet of dit kan.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_195808995
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:40 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Gooi jij wel eens met dingen, ja? Je lijkt me de rust zelve.
Ik voel me gesterkt door Kofieplanter zijn rollercoaster vandaag.
pi_195808997
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:41 schreef Slobeend het volgende:
De elf op zoek naar Jozef. Wie snapt de verwijzing.
Zijn het hier zulke atheïsten?
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:43:09 #114
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_195809005
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:42 schreef showtimer het volgende:

[..]

Zijn het hier zulke atheïsten?
We zijn niet allemaal geboren op de Veluwe.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:43:11 #115
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195809006
Lekker professionele beelden van de finishstad weer.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:44:08 #116
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_195809018
T staat gelukkig niet ramvol met toeschouwers bij de finish
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:44:24 #117
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195809023
Sport legend Marco Pinotti, kan dat?
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:44:34 #118
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195809027
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:42 schreef showtimer het volgende:

[..]

Zijn het hier zulke atheïsten?
Er zullen niet veel met de Bijbel in de hand opgevoed zijn.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:44:38 #119
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195809028
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:44 schreef noodgang het volgende:
T staat gelukkig niet ramvol met toeschouwers bij de finish
Ja volgens mij maakt dat mondkapje dan ook niet veel meer uit als zo dicht op elkaar staat.
  Redactie Sport vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:44:44 #120
274204 crew  Mexicanobakker
pi_195809031
Wel leuk, een keer een Tsjech die wint (hopen wij allen). Dat zie je niet dagelijks.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_195809048
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:44 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Er zullen niet veel met de Bijbel in de hand opgevoed zijn.
En lafjes naar een openbare school gegaan zijn?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:45:24 #122
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195809051
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:41 schreef Slobeend het volgende:
De elf op zoek naar Jozef. Wie snapt de verwijzing.
Zou Cerny ook een prachtig kleed hebben gekregen?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_195809052
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:39 schreef showtimer het volgende:

[..]

Mathis is wel een apart geval.
Tijdrijder en Duitser.Dan is er sowieso een hoekje af.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:47:09 #124
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_195809078
Cofidis had vandaag een prachtige top 5 plek in de wacht kunnen slepen, in plaats daarvan sturen ze de 2 slechtste renners uit de Giro mee in de ontsnapping.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:47:42 #125
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195809082
"Als de roze trui plast, trek je niet door."
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:47:47 #126
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195809084
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:45 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Zou Cerny ook een prachtig kleed hebben gekregen?
Hij wordt wel onderkoning van de Giro als hij wint.
pi_195809088
Toch 7 seconden eraf.
Citius, Altius, Fortius.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:48:52 #128
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195809106
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:47 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Hij wordt wel onderkoning van de Giro als hij wint.
De rest kan naar huis met een paar zakken graan en mag terugkeren met Benjamin Swift :)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_195809114
boodschappen gedaan
Gino ♥
pi_195809125
Josef zweeft niet meer.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_195809135
Je zou voor minder
pi_195809153
Vuelta > Giro
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:53:01 #133
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195809161
Petacchi was toch wel een makkelijk antwoord Karsten.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_195809182
Als Jozef dit volhoudt, mensen.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_195809210
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:54 schreef El-Stinho het volgende:
Als Jozef dit volhoudt, mensen.
Vervelende Belgen.
pi_195809218
TAK 22
Citius, Altius, Fortius.
  Redactie Sport vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:56:08 #137
274204 crew  Mexicanobakker
pi_195809219
Cerny is wel een mooie jongen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_195809231
Spanning en sensatie
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_195809242
We genieten van de werken van hardrijder Cerny.
pi_195809254
wat een goat
Gino ♥
pi_195809257
Dekselse Cerny
pi_195809262
Zit die GPS weer te kutten?
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:58:34 #143
362868 crew  Slobeend
of all places
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:58:50 #144
40566 Ericr
Livewrong
pi_195809270
Is goed gaatje, dat halen ze niet.
pi_195809274
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:55 schreef showtimer het volgende:

[..]

Vervelende Belgen.
Maar tandeloos voor de vinale?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_195809276
karsten gelooft in een complot
Gino ♥
pi_195809286
Dit is binnen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 16:59:52 #148
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195809287
Rob Hatch begint vermoeiend te worden.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195809289
quote:
19s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:59 schreef Tjacka het volgende:
karsten gelooft in een complot
Mogen wij Karsten nu een complotgekkie noemen?
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 17:00:15 #150
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195809298
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:59 schreef Koffieplanter het volgende:
Rob Hatch begint vermoeiend te worden.
Waarom luister je Hatch?
pi_195809300
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:59 schreef Bill_Hillie het volgende:

[..]

Mogen wij Karsten nu een complotgekkie noemen?
nee dat mag niet
Gino ♥
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 17:00:39 #152
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195809305
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 17:00 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Waarom luister je Hatch?
Omdat ambient sound het niet doet op de televisie.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195809306
Leuk Victor
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_195809308
Welke ploeg haalt vocsnor op?
pi_195809310
Doet dat eerder, Vocsnor.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 17:00:52 #156
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195809314
Oké domme Vocsnor, dank je
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 23 oktober 2020 @ 17:01:18 #157
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_195809324
Waardeloze etappe al met al.
pi_195809325
Wij feliciteren Cerny (niet de echte).
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 17:01:22 #159
362868 crew  Slobeend
of all places
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 17:01:25 #160
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_195809330
Joy for cycling fans globally *O*
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 23 oktober 2020 @ 17:01:34 #161
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195809332
Keurige solo _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_195809336
Kunststukje.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_195809342
Dat zenuwachtige omkijken altijd :D
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 17:02:16 #164
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_195809344
Dat publiek :D
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 17:02:25 #166
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195809345
Leuk, ik had 1, 2 en 3.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195809362
Netjes van Cerny.
pi_195809365
seks met die kale op de speaker
Gino ♥
pi_195809371
Het peloton van de Giro en de sprint van de Vuelta gaan echt gelijktijdig binnenkomen zo.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_195809384
Sunweb mannetje wil nog wel hard
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_195809388
Lekker zo'n rotonde-eiland op 50 meter van de streep.
pi_195809399
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:36 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Is er een gifje van dat moment?
Was dat dermate interessant :D ?
pi_195809403
tijdslimiet
Gino ♥
pi_195809422
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 16:38 schreef Koffieplanter het volgende:
Ruben zit nu tijdens de Vuelta te vertellen, te becommentariëren eigenlijk, wat er aan het gebeuren is in de Giro.
Nys wist zelfs nog te analyseren zonder beelden _O_
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 17:08:01 #175
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195809457
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 17:05 schreef wimderon het volgende:

[..]

Was dat dermate interessant :D ?
Geinig om her te gebruiken
pi_195809533
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 17:08 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Geinig om her te gebruiken
Vooruit dan.

  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 23 oktober 2020 @ 17:12:14 #177
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_195809547
Mathis is 14e, hoeveel zaten er in de groep? Ik dacht 15 of 16
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 23 oktober 2020 @ 17:13:36 #178
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_195809569
Hart :')
  Redactie Sport vrijdag 23 oktober 2020 @ 17:14:15 #179
274204 crew  Mexicanobakker
pi_195809585
Sunwep zat te slapen
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_195809597
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 17:12 schreef Pino112 het volgende:
Mathis is 14e, hoeveel zaten er in de groep? Ik dacht 15 of 16
14 toch
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport vrijdag 23 oktober 2020 @ 17:14:50 #181
274204 crew  Mexicanobakker
pi_195809600
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 17:02 schreef Koffieplanter het volgende:
Leuk, ik had 1, 2 en 3.
Wij feliciteren Mani met het verneuken van een etappeoverwinning.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 23 oktober 2020 @ 17:15:07 #182
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_195809606
Ballerini 15e dus.
pi_195809617
Slim geprobeerd van Theo. Als Ballerini niet mee was pakt hij zo 3 seconden.
pi_195809662
Cherny praat als een Rus
pi_195809704
Alvaro, je ben een eikel.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 17:20:24 #186
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_195809723
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 17:19 schreef wimderon het volgende:
Alvaro, je ben een eikel.
Nutteloze Colombiaan
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_195809747
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 17:14 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Wij feliciteren Mani met het verneuken van een etappeoverwinning.
Dan moet je natuurlijk eigenwijs genoeg zijn
pi_195809763
-

[ Bericht 100% gewijzigd door wimderon op 23-10-2020 17:22:23 ]
pi_195809784
Hart is nu al wanhopig.
pi_195809941
twitter
pi_195809983
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 17:34 schreef Marcoss het volgende:
[ twitter ]
#viesmad
Het beste adres voor al uw primeurs!
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 17:40:40 #192
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_195810022
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 17:34 schreef Marcoss het volgende:
[ twitter ]
Wat je ook vindt, de gang van zaken vanochtend was niet zoals het hoort. Zo'n protest van CPA zou eerder binnen moeten zijn. Discussie tot na de oorspronkelijke starttijd was totaal onnodig
pi_195810026
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 17:34 schreef Marcoss het volgende:
[ twitter ]
Wildcards mogen niet meestemmen? De oude Italianen beleven het wel echt als een schoffering van het Italiaanse wielrennen. :')
pi_195810246
Is Mihai niet gewoon het banteraccount van Vegni? Laatstgenoemde is nog steeds ziedend voor de media.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 17:57:05 #195
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_195810280
Dit zou onder Zomegnan nooit zijn gebeurd.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_195810356
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 17:34 schreef Marcoss het volgende:
[ twitter ]
Lelangue was ook al tegen. Ineos en Bora werden vanmorgen ook gemeld.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 18:23:21 #197
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195810591
twitter
pi_195810597
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 18:03 schreef wimderon het volgende:

[..]

Lelangue was ook al tegen. Ineos en Bora werden vanmorgen ook gemeld.
Lelangue heeft toch niets te vertellen? De Gendt werd door opa Reverberi (Bardiani) geroosterd.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 18:27:11 #199
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195810625
https://www.omroepgelderl(...)ijk-moeten-kennen-he

Niemand kent Wilco, ook niet in Barneveld
pi_195810687
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 18:27 schreef Momo het volgende:
https://www.omroepgelderl(...)ijk-moeten-kennen-he

Niemand kent Wilco, ook niet in Barneveld
Wie?
pi_195810690
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 18:27 schreef Momo het volgende:
https://www.omroepgelderl(...)ijk-moeten-kennen-he

Niemand kent Wilco, ook niet in Barneveld
Hij bestaat dan ook niet.

Over morgen: Ik zou, Sunwep-zijnde, kiezen voor Hamilton en Tusveld in de vlucht. Omdat Ineos wat wil, gaan zij toch op kop sleuren, dan hoeven JAI en Wivco alleen aan te haken. DROOMPLAN
pi_195810728
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 18:32 schreef Bugno3 het volgende:

[..]

Hij bestaat dan ook niet.

Over morgen: Ik zou, Sunwep-zijnde, kiezen voor Hamilton en Tusveld in de vlucht. Omdat Ineos wat wil, gaan zij toch op kop sleuren, dan hoeven JAI en Wivco alleen aan te haken. DROOMPLAN
Ineos zal wel 2 van Dennis, Ganna en Castro in de vlucht willen hebben :D
pi_195810759
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 18:35 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Ineos zal wel 2 van Dennis, Ganna en Castro in de vlucht willen hebben :D
Chaos vanaf de vlag
pi_195810847
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 18:39 schreef Bugno3 het volgende:

[..]

Chaos vanaf de vlag
Waarbij toch blijft staan dat, los van alle tactieken, Hart nog altijd Wilco los moet rijden voor er iets kan gebeuren. En ik denk dat morgen daarvoor toch niet zwaar genoeg is..
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 18:48:56 #205
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_195810855
Morgen integrale uitzending ja toch?

Of worden wij beflikkerd
pi_195810859
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 18:48 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Waarbij toch blijft staan dat, los van alle tactieken, Hart nog altijd Wilco los moet rijden voor er iets kan gebeuren. En ik denk dat morgen daarvoor toch niet zwaar genoeg is..
Als Dennis de motor aanzwengelt en het een beetje explosief knalt aan de voet van de klim, ben ik bang dat Wivco een probleem heeft.
pi_195810864
Niks gemist. Wat een gehuil over dat inkorten. Dan gaan ze toch gewoon langzamer fietsen? Deden ze in de Tour ook.

De steden en dorpen die in de schijnwerpers wilden staan, missen nu hun zendtijd..

Waarschijnlijk zend Vegni een paardenhoofd naar Hansen :P
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 18:49:55 #208
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195810865
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 18:48 schreef Frozen-assassin het volgende:
Morgen integrale uitzending ja toch?

Of worden wij beflikkerd
Wielrennen

Giro d'Italia | Etappe 20

Alba - Sestriere (198km) | Zonder Breaks
24 Oct 2020, 12:25 - 16:50

Start is 11:00....
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 18:50:47 #209
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_195810876
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 18:49 schreef Momo het volgende:

[..]

Wielrennen

Giro d'Italia | Etappe 20

Alba - Sestriere (198km) | Zonder Breaks
24 Oct 2020, 12:25 - 16:50

Start is 11:00....
Mhmm matig. Al is eerste deel vlak geloof ik.
pi_195810983
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 18:50 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Mhmm matig. Al is eerste deel vlak geloof ik.
Ja, maar missen dus de GUERRA voor de vlucht.
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 19:03:31 #211
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195811037
instagram
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 23 oktober 2020 @ 19:12:50 #212
862 Arcee
Look closer
pi_195811138
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2020 22:44 schreef Arcee het volgende:
Kelderman nog steeds favoriet op Unibet: 1.80.

3.00 Hart
4.50 Hindley
En nu:

2.00 Kelderman
2.75 Hart
4.50 Hindley
pi_195811195
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 19:12 schreef Arcee het volgende:

[..]

En nu:

2.00 Kelderman
2.75 Hart
4.50 Hindley
Meer mensen ingezet op Hart dus sinds gisteren
pi_195811333
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 18:23 schreef showtimer het volgende:

[..]

Lelangue heeft toch niets te vertellen? De Gendt werd door opa Reverberi (Bardiani) geroosterd.
Ik vind het nogal vreemd dat allerlei renners kennelijk tegen hun broodheer ingaan.
pi_195811592
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 17:54 schreef El-Stinho het volgende:
Is Mihai niet gewoon het banteraccount van Vegni? Laatstgenoemde is nog steeds ziedend voor de media.
Hij is echt boos, hij heeft er weer een nieuwe collectie uitgegooid.
pi_195811773
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 19:36 schreef wimderon het volgende:

[..]

Hij is echt boos, hij heeft er weer een nieuwe collectie uitgegooid.
twitter

Dangerous precedent!

Wel eens met het belang van lange etappes trouwens.
Citius, Altius, Fortius.
pi_195811888
Op zich was z’n mening na de 1e reeks al wel duidelijk :D
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 20:01:49 #218
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195812176
twitter
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 20:13:20 #219
473366 AllesKaputt
pelotonvulling
pi_195812413
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 20:01 schreef Momo het volgende:
[ twitter ]
Hoeveel is dat? 50 euro en een boekenbon?
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 23 oktober 2020 @ 20:15:46 #220
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_195812463
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 20:01 schreef Momo het volgende:
[ twitter ]
Bijna niet doorzichtig van ome Vegni.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_195812767
twitter


Bijna Nathan
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_195812856
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 18:32 schreef Bugno3 het volgende:

[..]

Hij bestaat dan ook niet.

Over morgen: Ik zou, Sunwep-zijnde, kiezen voor Hamilton en Tusveld in de vlucht. Omdat Ineos wat wil, gaan zij toch op kop sleuren, dan hoeven JAI en Wivco alleen aan te haken. DROOMPLAN
Wat mij betreft mogen Denz, Haga en Tusveld vooral aan de bak om te voorkomen dat er een Ineos-renner in de vroege vlucht komt en dan maar hopen dat Dennis niet weer zo'n mutantendag heeft.
pi_195812885
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 20:39 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Wat mij betreft mogen Denz, Haga en Tusveld vooral aan de bak om te voorkomen dat er een Ineos-renner in de vroege vlucht komt en dan maar hopen dat Dennis niet weer zo'n mutantendag heeft.
Denk dat alles aan de vorm van Kelderman zelf afhangt en niet zozeer aan dat van anderen

Ik vermoed dat hij het bij de 2e klim zwaar krijgt en op 3e lost
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator vrijdag 23 oktober 2020 @ 20:58:09 #224
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_195813209
twitter
pi_195813515
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 20:58 schreef Momo het volgende:
[ twitter ]
#vegan, lekker man
pi_195813535
Ben benieuwd wat er gebeurt als Hart Kelderman er niet af krijgt en Hindley demarreert. Denk dat Hart en Kelderman dan wel beiden gaan blufpokeren.
pi_195813573
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 20:41 schreef franklop het volgende:

[..]

Denk dat alles aan de vorm van Kelderman zelf afhangt en niet zozeer aan dat van anderen

Ik vermoed dat hij het bij de 2e klim zwaar krijgt en op 3e lost
Het ligt er ook aan hoe sterk Ineos is. Gisteren was er een buitenaardse Dennis voor nodig om Kelderman te lossen. De Hart van gister zou de Kelderman van gister morgen niet kunnen lossen iig.

Cryptisch, maar waar.
pi_195813587
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 21:15 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Ben benieuwd wat er gebeurt als Hart Kelderman er niet af krijgt en Hindley demarreert. Denk dat Hart en Kelderman dan wel beiden gaan blufpokeren.
Ik hoop dat dit niet zal gebeuren.
Kelder moet vooral voor zichzelf rijden als het kan.
pi_195813634
WILCO!!!!@!@!@!
Gaat voor de BHFH-award 2005!
Humanitas est in bestias bonitas.
I am the hole I can't get out of.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 22:04:44 #230
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_195814795
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 21:18 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Het ligt er ook aan hoe sterk Ineos is. Gisteren was er een buitenaardse Dennis voor nodig om Kelderman te lossen. De Hart van gister zou de Kelderman van gister morgen niet kunnen lossen iig.

Cryptisch, maar waar.
Het bloed zal wel dik staan bij ineos morgen.
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 22:23:19 #231
40566 Ericr
Livewrong
pi_195815245
Hopelijk durven een aantal renners alles of niks te spelen. Maar parcours leent zich er waarschijnlijk niet voor. Origineel was echt een rit voor een raid. In het nadeel van Kelderman maar spektakel was gegarandeerd
pi_195815541
De Mol heeft gesproken. Hij gaat het niet redden
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_195817568
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 21:15 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Ben benieuwd wat er gebeurt als Hart Kelderman er niet af krijgt en Hindley demarreert. Denk dat Hart en Kelderman dan wel beiden gaan blufpokeren.
Dat zou oliedom zijn. Als Hart dan kan reageren en Kelderman niet hebben ze helemaal een probleem.
  zaterdag 24 oktober 2020 @ 00:44:34 #234
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_195817582
Heel Sunweb zou vannacht aan infuus moeten liggen!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')