abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_195729616


Na een zenuwslopende zoektocht hebben Karen, Kristel en Josje hun glitterstokje doorgegeven aan Hanne, Marthe en Alieke Kaboutertje. Hier mogen de die-hard K3(zoekt K3) fans zich verenigen!
Tijdens een grote afscheidstour zijn Karen, Kristel, Josje, Hanne, Marthe en Kloontje samen op tour.

De combinatie van personality, de vrolijke deuntjes, leuke teksten en algemene aanstekelijkheid maken K3 al 17 jaar een succes. De ontwikkeling van de nieuwe dames is vooralsnog afwachten, maar het verleden is indrukwekkend.

Ik ken K3 niet, wat nu?!
quote:
Wikipedia zegt het volgende:
K3 is van oorsprong een Belgische meidengroep met een Nederlandstalig pop repertoire voornamelijk gericht op een jeugdig publiek.

De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de oorspronkelijke bezetting. De Belgische zangeressen Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts waren verantwoordelijk voor de doorbraak van K3. Aerts verliet in 2009 de groep en werd opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman.

Op 6 november 2015 zijn Karen, Kristel en Josje opgevolgd door Kippetje Meijer, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn. Deze opvolging is tot stand gebracht door K3 zoekt K3, een talentenshow op tv uitgezonden door SBS6 en VTM.
Maar natuurlijk ken je K3 wel, iedereen die Nederlands spreekt kent K3! Zo niet moet minimaal één van de onderstaande albums je op zijn minst bekend voorkomen:Maar waarom praten jullie nog steeds over K3 in alle bezettingen, en die zoektocht?
Omdat K3 cultuur is, jeugdherinneringen, omdat Karen Damen amazing is, en omdat er prachtig beeldmateriaal en situaties zijn ontstaan.

--
In memoriam voor onze grootste fan: MUZ / Flikker maar op, K3 verdient een 3e topic. :)

pi_195731573
quote:
10s.gif Op maandag 19 oktober 2020 14:23 schreef DeBraad het volgende:
Stoppen na Josje was de beste beslissing geweest die ze hadden moeten maken. Nu hebben ze K3 waarvan er een duidelijk zit puur voor de looks. En toegegeven, die heeft ze O+ En de liedjes zijn best leuk. Maar de K3 zoals het was toen het KKJ werd zal het nooit meer worden. Kijk alleen al naar de teruggelopen kaartverkopen. Kinderen denken K3 ja leuk _O_ Maar de wat oudere garde die heeft zoiets van oh, het haalt het niet bij de echte K3 :D En dat zie je overal in terug.

De originele K3 was O+ K3 met Josje was _O_ _O_ Deze K3 is :{w
Ja, of er had op een andere manier een nieuwe groep moeten komen. Uiteindelijk heeft het Josje ook geholpen dat het grootste deel van de keuzes in K2 zoekt K3 door de jury gemaakt werden. Als daarbij net zoveel liveshows hadden gezeten als bij K3 zoekt K3, is er een grote kans dat iemand als Anneke had gewonnen, omdat ze een beetje dezelfde underdog positie had als Hanne. Ik denk dat het K3 zoekt K3 goed had gedaan om wat meer bootcamp en wat minder liveshows te doen, maar ja, binnen een bootcamp wordt niet gestemd, dus daar verdient Studio 100 niks aan.

Het is natuurlijk ook moeilijk te weten hoeveel succes KKJ nog had gehad in deze tijd. Dit is de eerste keer dat ze concurrentie van een ander bedrijf hebben, met bijvoorbeld #LikeMe. Voorheen was de enige grote concurrentie die ze hadden, met iets als Mega Mindy of Het Huis Anubis, dus de centen kwamen nog steeds in hetzelfde productiebedrijf terecht. Maar nu met andere series, en ook het feit dat steeds jongere kinderen hun weg naar YouTube en TikTok vinden, lijkt het lastig voor K3 om het bij te houden.

Ik moet zelf zeggen dat ik vind dat HKM behoorlijk gegroeid zijn, en het prima doen wat mij betreft, maar echt hetzelfde zal het natuurlijk nooit zijn.
pi_195740758
HKM zijn behoorlijk gegroeid, maar het gaat nooit meer worden wat het was, ook qua hits niet.
Het feit dat volwassen mensen Oya Lele en Alle Kleuren meezingen in de kroeg en niet 10,000 luchtballonnen bijvoorbeeld zegt ook wel genoeg
pi_195745538
Ik denk dat geen enkele line-up het had kunnen halen bij de oude al is t maar wegens nostalgie en 'de originele line-up'. Overigens vraag ik me af in hoeverre HKM echt door t publiek is gekozen/samengesteld. Ik geloof niet dat Studio 100 veel aan t toeval over zou laten
pi_195746840
Er wordt bij geen enkele televisie-talentenjacht veel aan het toeval overgelaten. Vaak krijgen de mensen met de grootste kans al een mooi achtergrond-filmpje bij hun thuis, krijgen de kans om een sympathiek verhaal aan de camera te vertellen, en hebben zo ongeacht hun zangprestaties al gelijk de helft van de kijkers op hun hand. Daarnaast weten de makers natuurlijk al lang wie er in de liveshows komen, dus monteren ze de boel graag zo dat mensen het meeste daar fan van zijn, en het niet superjammer vinden van de mensen die afvallen. En er is vaak voorkeur naar de onervaren kandidaten, want die kun je vanaf een eerste auditie tot de finale zo mooi zien groeien. Mensen met podiumervaring hebben niet heel veel meer bij te leren, dus die blijven redelijk op hetzelfde niveau hangen. Al deze dingen zijn waar voor vrijwel elke zoektocht, of dat nu een K3 zoekt K3 is, of X-Factor, of The Voice.

Het enige grote verschil is dat deze zoektocht niet alleen ging om een leuke tv-show, maar ook om het kiezen van een nieuwe groep, die lang moest kunnen blijven staan. Voor The Voice maakt het niet heel veel uit als een winnaar, die verkozen werd omdat het zo knap was dat ie zo mooi kon zingen zonder podiumervaring, na een jaar niet meer relevant is - dan begint er immers een nieuw seizoen en komen er weer nieuwe talenten aan. Maar voor Studio 100 is het toch wel iets belangrijker geweest dat de nieuwe K3 niet alleen voor een leuke zoektocht zorgde, maar ook een goede groep bracht. Daarme heeft het wat meer weg van de Op Zoek Naar-programma's van een aantal jaar geleden. Het is in de afgelopen tientallen topics natuurlijk al uitgebreid besproken, maar dat was niet direct het geval met Hanne, Klaasje en Marthe. De HKM trein kwam toch wel wat trager op gang, waardoor ze niet gelijk openden met een knaller, zoals het Mama Se album dat wel was voor KKJ.

En tsja, nostalgie is natuurlijk moeilijk te voorspellen. Misschien dat deze line up over tien of twintig jaar ook wel nostalgie is voor de huidige jeugd, hoewel het wellicht iets minder de grootste franchise is. Toen ik klein was had ik het gevoel dat K3 de enige muziek was waar ik naar luisterde, naast misschien af en toe Kinderen Voor Kinderen. Maar voor de jeugd is er nu zoveel muziek en tv om te consumeren, ik denk niet dat daar K3 nog per se dezelfde hoodrol in speelt.
pi_195757759
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 12:40 schreef Maartel het volgende:
Ik denk dat geen enkele line-up het had kunnen halen bij de oude al is 't maar wegens nostalgie en 'de originele line-up'. Overigens vraag ik me af in hoeverre HKM echt door 't publiek is gekozen/samengesteld. Ik geloof niet dat Studio 100 veel aan 't toeval over zou laten.
Bijna alles over K3 zoekt K3 is hier natuurlijk al uitgebreid besproken. Op zich al wonderlijk dat we het vijf jaar na dato nog steeds over deze talentenjacht hebben maar dat is ook wel omdat het geen talentenjacht was als alle andere, het ging Studio 100 vooral om het continueren van de inkomsten uit het het meest succesvolle 'product' dat ze ooit hebben gehad. Een poosje geleden kwam ik er bij toeval achter dat de complete reeks in HD op kijk.nl staat en dat was voor mij aanleiding om alles te downloaden om het nog eens op groot scherm te kunnen herbekijken (voor wie het ook wil hebben om te bewaren: hier).

Het was jaren geleden sinds ik K3 zoekt K3 voor het laatst integraal had herbekeken en met de benefit of hindsight vallen dan toch wel een aantal dingen op. De meest opmerkelijke en bedenkelijke zaken zijn hier mooi samengevat, maar dat overzicht is uiteraard niet compleet.

Ik ben er nu wel van overtuigd dat het publiek bij geen enkele beslissing een doorslaggevende stem heeft gehad maar dat publieksstemmen (en social media) uitsluitend als graadmeter zijn gebruikt om wat feedback te hebben. Om die reden is ook nooit opening van zaken gegeven over de precieze manier waarop de publieksstemmen werden geteld (en zonodig verrekend met die van de jury). Dat begon eigenlijk al met de publieksjury tijdens de auditieafleveringen: het publiek in de vier hartjes kon stemmen met een stemkastje tijdens een auditie, maar welk percentage van zo'n publieksjury moest eigenlijk een positieve stem uitbrengen voordat een hartje zou oplichten? Ik denk nu dat die stemkastjes feitelijk niets deden en dat de regie (uiteraard in samenspraak met Studio 100) bepaalde óf en zo ja wélke hartjes zouden oplichten en of de kandidate in kwestie zo tot bij de vakjury kon geraken.

Aan het begin van de derde auditieaflevering zie je alle hartjes oplichten terwijl er op dat moment geen publiek aanwezig is: dit bewijst dat de lichtjes in de hartjes gewoon door de regie konden worden aangezet. Om de hartjes te laten opengaan en zo tot bij de vakjury te kunnen geraken moesten minimaal drie van de vier hartjes oplichten, maar bij de auditie van Laura Aussems kun je zien dat de hartjes al in beweging komen nog vóór het derde en vierde hartje oplichten ... Foutje van de regie zullen we maar denken.

Waarschijnlijk heeft de vakjury al in een vroeg stadium bij de audities een klein aantal kandidates geselecteerd, de rest van de kandidates die 'door' waren waren gewoon 'opvulling', kandidates die bij de bootcamp zo snel mogelijk moesten worden geloosd, óf 'reserves' die nog wel kans maakten en daarom niet direct werden weggestuurd. TV-critica Angela de Jong van het AD schreef al direct na de eerste auditieaflevering dat het wel heel gek moest lopen wilden Hanne en Klaasje niet in K3 komen en dat bleek ze goed te hebben gezien. Ongetwijfeld zal de vakjury er ook zo over hebben gedacht, dat kon je eigenlijk al opmaken uit de commentaren van resp. Kristel en Gert (maar Miguel zal daar niet blij mee zijn geweest ...).

Over de bootcamp en dan met name de manier waarop kandidates in beeld zijn gebracht of juist niet in beeld zijn gebracht is ook het nodige op te merken. De bootcamp begon met 26 kandidates (15 uit Nederland en 11 uit Vlaanderen) waarvan er na de eerste proef (het binnen een uur instuderen en daarna brengen van het nieuwe nummer 10.000 luchtballonnen) al gelijk 11 afvielen. Met de verdeling van de afvallers was iets opmerkelijks aan de hand, want er vielen 8 van de 15 Nederlandse meisjes af (ca. 53%) en maar 3 van de 11 Vlaamse meisjes (ca. 27%), zodat er dus ongeveer evenveel Nederlandse (7) als Vlaamse (8) meisjes overbleven.

Maar waren de Nederlandse meisjes nu echt zoveel slechter dan de Vlaamse om dat grote verschil in afvalpercentage te kunnen rechtvaardigen? Of ging het er gewoon om de balans tussen het aantal Nederlandse en Vlaamse kandidates een beetje recht te trekken en zo de schijn op te houden dat ze 'evenveel' kans zouden hebben om uiteindelijk in K3 te komen? Of was de jury bij het begin van de bootcamp bevooroordeeld t.a.v. Vlaamse kandidates?

Wat die kansen betreft: toen ze - tijdelijk - nog met 9 waren dichtten de kandidates zichzelf een kans van 1 op 3 toe om uiteindelijk in K3 te komen, en toen Hanne, Demi en Jindra plotseling ook nog in de wedstrijd bleken te zitten dachten de overige kandidates dat hun kansen weer geslonken waren van 1 op 3 naar 1 op 4, wat trouwens ook door Kristel werd beaamd. Maar was dat wel zo? Nee, want Studio 100 zou nooit 2 of 3 Nederlandse meisjes in de nieuwe K3 hebben laten komen, dat zou de Vlaamse markt niet hebben geaccepteerd. En omgekeerd was een volledig Vlaamse nieuwe K3 ook niet echt een optie omdat de Nederlandse markt ook warm moest worden gehouden en gezien het grote aantal Nederlandse meisjes dat auditie was komen doen. De nieuwe K3 moest dus bestaan uit 2 Vlaamse meisjes en 1 Nederlands meisje, net als KKJ. Omdat er na het vertrek van Adriënne, Roschell en Annelore precies evenveel Vlaamse als Nederlandse meisjes over waren en het aantal Vlaamse en Nederlandse kandidates ook gedurende de rest van het programma mooi gelijk op bleef gaan zou je kunnen zeggen dat de Vlaamse kandidates twee maal zoveel kans hadden als de Nederlandse om uiteindelijk in K3 te komen: toen ze nog met 12 waren, waren er 2 plaatsen in K3 voor de 6 Vlaamse kandidates tegenover slechts 1 plaats in K3 voor de eveneens 6 Nederlandse kandidates.

De liveshows waren uiteraard ook behoorlijk voorgekookt, en zeker nadat Koen Wauters weken vóór de finale op de foto was gegaan met Hanne, Marthe en Klaasje waren de kaarten in feite geschud.

[ Bericht 0% gewijzigd door Riparius op 24-10-2020 17:55:27 ]
pi_195757961
Thanks voor die linkjes. Mooi lees en kijkvoer!
Toevallig ook nog zo'n linkje voor de uitzendingen van K2 Zoekt K3?
pi_195758268
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2020 01:09 schreef Maartel het volgende:
Thanks voor die linkjes. Mooi lees en kijkvoer!
Toevallig ook nog zo'n linkje voor de uitzendingen van K2 Zoekt K3?
K2 zoekt K3 staat niet meer online bij SBS, VTM of kijk.nl maar ik heb het wel, alleen niet in supergoede kwaliteit (de uitzending was trouwens destijds ook nog geen HD). Je kunt het hier downloaden (niet te streamen aangezien het .avi bestanden zijn).
pi_195762107
Thanks Riparius! Ik had K3 zoekt K3 nog wel ergens staan geloof ik, maar zeker niet in zulke hoge kwaliteit. En die problemen met de zoektocht kloppen natuurlijk volledig. Die dvd-aanval van Kristel vind ik ook nog altijd wat moeilijk te rijmen. Vooral omdat we niet te zien krijgen of de andere kandidaten een dvd hadden gezien, en we weten ook niet echt wat de andere juryleden er van vinden. En het feit dat in de bootcamps met Sarah de laatste (semi)blonde Vlaming wegging - gecombineerd met het feit dat twee Nederlanders zeer onwaarschijnlijk was - maakte het voor Lisa en Demi vrij moeilijk om überhaupt te winnen, ondanks dat ze twee van de beste performers waren. Maar goed, het was ook wel leuke televisie, dus daar zullen SBS en VTM toch wel voornamelijk op ingezet hebben. De gemiddelde kijker zal zo'n wedstrijd toch nooit zo uitpluizen als wij hier gedaan hebben, en van wat ik in die tijd op twitter zag, hadden mensen toch wel een ander beeld van een K3-meisje dan ik (veel zoeter en zachter en rozer dan ik zelf K3 zie). Dus als Studio 100 hun plannen op meningen online baseren, maar heel veel van die meningen meer op stereotype K3-beelden gebaseerd zijn, dan oprechte K3-fans, krijg je natuurlijk altijd een vertekend beeld.
Ik hoop vooral dat als er in de toekomst nog een zoektocht komt, dat het wat meer zoals K2 zoekt K3 is, daarbij zaten de opdrachten van wat ik me kan herinneren toch wat beter in elkaar. En doordat er maar één liveshow was, hou je het publiek wat minder voor de gek met het idee dat ze invloed kunnen uitoefenen die ze eigenlijk niet hebben.
pi_195763199
Ik denk eerlijk gezegd dat Studio 100 wel rekening hield met 'K3 fans' maar dan wel vooral de nieuwe generatie/kleine kinderen. Die kopen uiteindelijk de dekbedden en broodtrommels. Het was basically een K3 reboot en degenen die jaren eerder opgroeiden met de originele K3 waren daarbij ondergeschikt als publiek. Want aan die nostalgische verwachtingen valt toch niet te voldoen. Hoewel ik graag een Dewi in de groep had gezien vind ik t mierzoete uiteindelijk nog redelijk meevallen en vooral bij de film Love Cruise hebben ze me aardig overtuigd.
pi_195777799
@Maartel: als je genoten hebt van K3 Love Cruise dan kijk je vast ook al uit naar de nieuwe film? Afgelopen weekend was het magazine Relax van TV Limburg (BE) geheel gewijd aan K3 Dans van de farao. Presentatrice Katja Retsin bracht een bezoekje aan de set. Nu hier te bekijken.
pi_195778009
Ik zit dus nu K2 Zoekt K3 te herkijken en Noah komt in de hele auditie-afleveringen niet eens voor??
pi_195778038
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2020 01:44 schreef Maartel het volgende:
Ik zit dus nu K2 Zoekt K3 te herkijken en Noa komt in de hele auditie-afleveringen niet eens voor??
Ze zat echt in de auditie-afleveringen. Ik zal het even opzoeken.

Edit: vreemd, ik kan het ook niet vinden nu. Maar ik heb het toch echt gezien. Misschien een fragmentje in één van de latere afleveringen?

[ Bericht 11% gewijzigd door Riparius op 22-10-2020 02:21:37 ]
pi_195778065
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2020 01:52 schreef Riparius het volgende:

[..]

Ze zat echt in de auditie-afleveringen. Ik zal het even opzoeken.
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2020 01:05 schreef Riparius het volgende:
@:Maartel: als je genoten hebt van K3 Love Cruise dan kijk je vast ook al uit naar de nieuwe film? Afgelopen weekend was het magazine Relax van TV Limburg (BE) geheel gewijd aan K3 Dans van de farao. Presentatrice Katja Retsin bracht een bezoekje aan de set. Nu hier te bekijken.
Leuk om te zien dit! Ergens wel bizar te beseffen dat ze al 5 jaar samen zijn. Veel andere meidengroepen houden t amper zo lang uit en ze komen in de buurt van net zo lang doorgaan als de 2e lineup!
pi_195795015
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2020 01:52 schreef Riparius het volgende:

[..]

Ze zat echt in de auditie-afleveringen. Ik zal het even opzoeken.

Edit: vreemd, ik kan het ook niet vinden nu. Maar ik heb het toch echt gezien. Misschien een fragmentje in één van de latere afleveringen?
Ja of dit is geedit?

Ook in de theaterronde zie ik haar vooralsnog niet. Alsof ze gewoon amper zendtijd kreeg en last minute in die finale gezet is??
pi_195796979
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2020 21:27 schreef Maartel het volgende:

[..]

Ja of dit is geëdit?
Het zijn TV rips van SBS6 (logo in de linkerbovenhoek) en ik denk niet dat het is geëdit (ja, de reclameblokken zijn natuurlijk wel verwijderd). Ik heb de rips zelf niet gemaakt, ze zijn van een releasegroep die zich DiFFERENT noemt (vandaar dat diff in de bestandsnamen) en ze circuleren al vele jaren jaren op het net (torrents en usenet). Het is 11 jaar geleden uitgezonden en ik kan me echt niet meer herinneren of de auditie van Noa toen in de auditieafleveringen werd getoond. Vermoedelijk niet want de programmamakers waren er kennelijk op uit in de geest van die tijd zoveel mogelijk compleet belachelijke 'audities' te laten zien waardoor een hoop serieuze audities op de montagetafel zijn gesneuveld. Het moest vooral uitlach TV worden geheel in de traditie van Idols (Idool in Vlaanderen). Gelukkig zijn we daar bij K3 zoekt K3 van verschoond gebleven, daar zijn de pre-audities nooit getoond, behalve de pre-audities van Hanne, Klaasje en Marthe die later nog werden getoond in de driedelige special Wij zijn K3 die VTM begin 2016 uitzond.
quote:
Ook in de theaterronde zie ik haar vooralsnog niet. Alsof ze gewoon amper zendtijd kreeg en last minute in die finale gezet is??
Ze heeft wel degelijk auditie gedaan voor de vakjury en ik heb het nu ook teruggevonden, een fragment daarvan werd getoond in de finale (begin rond 1:22:30). Ze deed auditie met Alle kleuren maar toen Miguel haar vroeg welk nummer ze ging zingen antwoordde ze Van Afrika tot in Amerika. Dat zegt eigenlijk al genoeg over hoe 'goed' ze zich had voorbereid. Ze schepte voortdurend op over haar kennis van 150 K3 nummers en de bijbehorende dansjes die ze naar eigen zeggen allemaal kende, maar daar bleek niet veel van. En à propos specials: ik zag nu dat dezelfde releasegroep ook de K2 zoekt K3 special K3 weer compleet die SBS6 op 5 december 2009 uitzond destijds online heeft gezet, dus die heb ik er ook maar even bijgezet.

[ Bericht 0% gewijzigd door Riparius op 23-10-2020 04:36:01 ]
pi_195797291
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2020 22:40 schreef Riparius het volgende:

[..]

Het zijn TV rips van SBS6 (logo in de linkerbovenhoek) en ik denk niet dat het is geëdit (ja, de reclameblokken zijn natuurlijk wel verwijderd). Ik heb de rips zelf niet gemaakt, ze zijn van een releasegroep die zich DiFFERENT noemt (vandaar dat diff in de bestandsnamen) en ze circuleren al vele jaren jaren op het net (torrents en usenet). Het is 11 jaar geleden uitgezonden en ik kan me echt niet meer herinneren of de auditie van Noa toen in de auditieafleveringen werd getoond. Vermoedelijk niet want de programmamakers waren er kennelijk op uit in de geest van die tijd zoveel mogelijk compleet belachelijke 'audities' te laten zien waardoor een hoop serieuze audities op de montagetafel zijn gesneuveld. Het moest vooral uitlach TV worden geheel in de traditie van Idols (Idool in Vlaanderen). Gelukkig zijn we daar bij K3 zoekt K3 van verschoond gebleven, daar zijn de pre-audities nooit getoond, behalve de pre-audities van Hanne, Klaasje en Marthe die later nog werden getoond in de driedelige special Wij zijn K3 die VTM begin 2016 uitzond.
[..]

Ze heeft wel degelijk auditie gedaan voor de vakjury en ik heb het nu ook teruggevonden, een fragment daarvan werd getoond in de finale (begin rond 1:22:30). Ze deed auditie met Alle kleuren maar toen Miguel haar vroeg welk nummer ze ging zingen antwooordde ze Van Afrika tot in Amerika. Dat zegt eigenlijk al genoeg over hoe 'goed' ze zich had voorbereid. Ze schepte voortdurend op over haar kennis van 150 K3 nummers en de bijbehorende dansjes die ze naar eigen zeggen allemaal kende, maar daar bleek niet veel van. En à propos specials: ik zag nu dat dezelfde releasegroep ook de K2 zoekt K3 special K3 weer compleet die SBS6 op 5 december 2009 uitzond destijds online heeft gezet, dus die heb ik er ook maar even bijgezet.
Oh die voeg ik ook even toe, thanks! (is dat hetzelfde als de K2 Zoekt K3 DVD die er was?)

Zie Noa wel in de theaterronde en vlak voor ze 'het huis' in gaan is er ook een fragmentje van haar auditie. Maar ze werd volgens mij nooit heel positief neer gezet en Josje en Madelon krijgen echt heeel veel zendtijd dus ik gok dat t altijd tussen die 2 ging, als de keuze al niet vast stond"

En ja de toon van die jury vind ik echt niet passen bij t merk K3.
Ronduit uitlachen, 'oh ik dacht dat je de 3 Biggetjes ging zingen' bij een vollere dame... dat ze t zeggen is 1 ding maar dat dit is uitgezonden onder de K3 vlag is echt tragisch
pi_195798220
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2020 22:52 schreef Maartel het volgende:

[..]

Oh die voeg ik ook even toe, thanks! (is dat hetzelfde als de K2 Zoekt K3 DVD die er was?)
Jazeker, deze special is later door Studio 100 op DVD uitgebracht. De andere afleveringen van K2 zoekt K3 zijn nooit uitgebracht. Ook K3 zoekt K3 is nooit uitgebracht (wel de special Wij zijn K3), maar de finalistes hebben na afloop een Blu-ray set gekregen met het complete programma. Deze kun je bij Klaasje op de plank zien staan (ingeklemd tussen de bijbel en een kookboek met wokgerechten) in de clip Handjes wassen.
quote:
Zie Noa wel in de theaterronde en vlak voor ze 'het huis' in gaan is er ook een fragmentje van haar auditie. Maar ze werd volgens mij nooit heel positief neer gezet en Josje en Madelon krijgen echt heeel veel zendtijd dus ik gok dat 't altijd tussen die 2 ging, als de keuze al niet vast stond.
Ja, maar dat hebben ze nooit echt toegegeven. In de special K3 weer compleet zegt Gert toen de finaleshow begon maakte het voor ons en voor het project niet echt uit hoe het zou aflopen want de drie finalistes waren eigenlijk alle drie volwaardige opvolgsters voor Kathleen. Maar het is moeilijk te geloven dat hij dit ook echt meende. Hallo K3 met Noa zou een drama zijn geworden of had gewoon moeten worden afgeblazen.

Noa was totaal maar dan ook totaal ongeschikt voor K3. Gek genoeg dacht het publiek in Vlaanderen daar heel anders over. In een poll georganiseerd door Het Nieuwsblad stemde 61% voor Noa tegenover slechts 24% voor Josje (en 16% voor Madelon). Maar diezelfde krant schreef in een artikel gepubliceerd aan de vooravond van de finale ook dat de perfecte opvolgster van Kathleen niet tussen de drie resterende finalisten zat. Toch was de journalist bij het persmoment met de drie finalistes ook iets opgevallen: wie een beetje verstand van lichaamstaal heeft, zag het meteen toen de dames samen poseerden: Josje leek wel hun nieuwe beste vriendin, terwijl ze er bij Madelon en Noa eerder afstandelijk, zelfs ongeïnteresseerd, bijstonden. Voor de kenners zat het er dus wel een beetje in dat het Josje moest worden. Miguel heeft later ook verklaard dat hij meteen bij de auditie van Josje wist dat zij het moest worden. Of dat ook echt zo was, is onmogelijk te achterhalen.
quote:
En ja de toon van die jury vind ik echt niet passen bij 't merk K3.
Ronduit uitlachen, 'oh ik dacht dat je de 3 Biggetjes ging zingen' bij een vollere dame... dat ze 't zeggen is 1 ding maar dat dit is uitgezonden onder de K3 vlag is echt tragisch.
Ja. Niet alleen nu maar ook al bij K3 zoekt K3 zou zoiets eigenlijk ondenkbaar zijn geweest.
pi_195798229
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2020 23:53 schreef Riparius het volgende:

[..]

Jazeker, deze special is later door Studio 100 op DVD uitgebracht.
Oke goed om te weten want die DVD heb ik, kijk ik die gewoon ;)
pi_195798251
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2020 23:53 schreef Riparius het volgende:
Noa was totaal maar dan ook totaal ongeschikt voor K3. Gek genoeg dacht het publiek in Vlaanderen daar heel anders over. In een poll georganiseerd door Het Nieuwsblad stemde 61% voor Noa tegenover slechts 24% voor Josje (en 16% voor Madelon). Maar diezelfde krant schreef in een artikel gepubliceerd aan de vooravond van de finale ook dat de perfecte opvolgster van Kathleen niet tussen de drie resterende finalisten zat. Toch was de journalist bij het persmoment met de drie finalistes ook iets opgevallen: wie een beetje verstand van lichaamstaal heeft, zag het meteen toen de dames samen poseerden: Josje leek wel hun nieuwe beste vriendin, terwijl ze er bij Madelon en Noa eerder afstandelijk, zelfs ongeïnteresseerd, bijstonden. Voor de kenners zat het er dus wel een beetje in dat het Josje moest worden. Miguel heeft later ook verklaard dat hij meteen bij de auditie van Josje wist dat zij het moest worden. Of dat ook echt zo was, is onmogelijk te achterhalen.
Dat beste vriendin gevoel vind ik in strijd met hoe ik altijd las hoe t leek dat Karen en Kristel toch echt vooral gek waren op Madelon. Ik ben benieuwd welk gevoel ik er zelf bij ga krijgen met herbekijken.
Overigens (en dat kan de edit zijn) voelt Josje op wel heel veel momenten als een natural en als 't klopt gewoon'.
Al kan ik me afvragen hoe t verlopen was met Madelon, maar of de oude K3 als 40+ers anders echt nog jaren mee had gekund is ook een goede vraag..

En dat Vlaanderen in de meerderheid voor Noa was is misschien wel logisch ;)
pi_195798428
Wat trouwens ook opval, o.a. bij de eliminatie in aflevering 4 maar ook bij het voor het eerst zingen van Mamasé is dat Josje heel vaak naast Karen en Kristel staat. Alsof ze dat plaatje al onbewust aan ons wilden opdringen
pi_195798618
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2020 23:56 schreef Maartel het volgende:

[..]

Dat beste vriendin gevoel vind ik in strijd met hoe ik altijd las hoe 't leek dat Karen en Kristel toch echt vooral gek waren op Madelon. Ik ben benieuwd welk gevoel ik er zelf bij ga krijgen met herbekijken.
Overigens (en dat kan de edit zijn) voelt Josje op wel heel veel momenten als een natural en als ''t klopt gewoon'.
Al kan ik me afvragen hoe 't verlopen was met Madelon, maar of de oude K3 als 40+ers anders echt nog jaren mee had gekund is ook een goede vraag..
In de finale van K2 zoekt K3 is er (rond 1:36:30) een moment waarop Miguel als enige van de vakjury een onomwonden voorkeur uitspreekt voor Josje. Direct daarna zie je een shot waar Kristel Karen verbaasd of ongerust aankijkt (terwijl Karen lacht en Gert niet goed lijkt te weten wat hij hier nu van moet vinden). Wilde Kristel liever niet Josje?

Tijdens de finale van K2 zoekt K3 (en ook de weken daarvoor) had ik zelf een voorkeur voor Madelon, om een aantal redenen. Ik vond dat ze visueel het beste bij Karen en Kristel paste (ze was ook de winnares van de fotoshoot) en ik was ook gecharmeerd van haar geschoolde stem (Noa kon ook goed zingen maar ik was helemaal geen fan van haar stemkleur). Daarnaast leek Madelon me psychisch een stuk stabieler dan Josje. Ze was met haar 26 jaar ook iets ouder dan Josje, die ik met haar 23 jaar net wat te jong vond (lees: het leeftijdsverschil met Karen en Kristel van meer dan 10 jaar vond ik te groot). Maar er waren natuurlijk ook minpunten bij Madelon. Ze was langer dan Karen en Kristel (hoewel niet veel), maar vooral haar overacting was storend. Te veel een kleuterjuf, en dat moet K3 nu net niet hebben. Maar ik had het idee dat daar wel aan gewerkt kon worden, dus dat leek mij geen fatale tekortkoming. Ik denk serieus dat K3 het met Madelon langer vol had gehouden dan nu met Josje het geval is geweest.

Ik denk verder dat de 'oude' K3 (met Kathleen) echt nog jaren mee had gekund, zelfs tot nu toe. Kijk nog maar eens naar de foto van de recente reünie na de ontmaskering van Kathleen bij The Masked Singer. Met de juiste styling en opmaak zien alle drie de vrouwen er nog altijd prachtig uit (maar dat kan aan mij liggen). Of ze dan ook nog steeds liedjes voor kleine kinderen zouden moeten zingen is een tweede, maar ze zouden zeker nog als trio kunnen optreden.

quote:
En dat Vlaanderen in de meerderheid voor Noa was is misschien wel logisch ;)
Tja, wat heet logisch? Bijna een kwart van de Vlamingen die deelnamen aan de poll koos toch nog voor Josje, en een op de zes voor Madelon. Ik vind het vooral beschamend dat onder die ruim 4000 aanmeldingen (waarvan niet duidelijk is hoeveel daarvan uit Vlaanderen kwamen) kennelijk geen geschiktere Vlaamse kandidate was te vinden dan Noa.

[ Bericht 0% gewijzigd door Riparius op 23-10-2020 22:47:13 ]
pi_195802271
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 00:47 schreef Riparius het volgende:
Tja, wat heet logisch? Bijna een kwart van de Vlamingen die deelnamen aan de poll koos toch nog voor Josje, en een op de zes voor Madelon. Ik vind het vooral beschamend dat onder die ruim 4000 aanmeldingen (waarvan niet duidelijk is hoeveel daarvan uit Vlaanderen kwamen) kennelijk geen geschiktere Vlaamse kandidate was te vinden dan Noa.
Noa voelde voor mij een beetje zoals in bijv HNTM vaak ook 1 van de minst sympathieke kandidates de finale haalt.. diegene maakt leuke tv + t is alvast 1 persoon minder waar het publiek voor is zodat 'iedereen' achter de gedoodverfde winnaar staat.
pi_195815023
Afgelopen woensdag was K3 te zien in de Open deur ronde van De Slimste Mens ter Wereld waar ze de vragen mochten stellen. Ik heb het fragmentje even online gezet, nu hier te bekijken.
pi_195818290
Interviewtje met Karen over het weerzien met Kathleen. Ze gaat ook een klein beetje in op de spanningen rondom haar vertrek.
pi_195837101
Na terugkijken van heel K2 Zoekt K3 vindt ik Josje ook wel echt de sterkste.
Ook door een soort onbevangenheid. Ze acteert nooit wat ze denkt dat K3 moet zijn.. ze is spontaan zichzelf en 'dit lijkt me wel leuk?' en juist in die echtheid en soort van nuchterheid heeft ze iets wat een theatrale Madelon en overgestudeerde Noah ontberen. En achteraf, ookal heeft t de levensduur van K3 misschien vermindert, heeft ze ook echt wel een soort edge en nieuwe energie aan de groep toegevoegd die ik niet had willen missen
pi_196014614
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2020 14:16 schreef Danawinter het volgende:
Er wordt bij geen enkele televisie-talentenjacht veel aan het toeval overgelaten. Vaak krijgen de mensen met de grootste kans al een mooi achtergrond-filmpje bij hun thuis, krijgen de kans om een sympathiek verhaal aan de camera te vertellen, en hebben zo ongeacht hun zangprestaties al gelijk de helft van de kijkers op hun hand. Daarnaast weten de makers natuurlijk al lang wie er in de liveshows komen, dus monteren ze de boel graag zo dat mensen het meeste daar fan van zijn, en het niet superjammer vinden van de mensen die afvallen. En er is vaak voorkeur naar de onervaren kandidaten, want die kun je vanaf een eerste auditie tot de finale zo mooi zien groeien. Mensen met podiumervaring hebben niet heel veel meer bij te leren, dus die blijven redelijk op hetzelfde niveau hangen. Al deze dingen zijn waar voor vrijwel elke zoektocht, of dat nu een K3 zoekt K3 is, of X-Factor, of The Voice.

Het enige grote verschil is dat deze zoektocht niet alleen ging om een leuke tv-show, maar ook om het kiezen van een nieuwe groep, die lang moest kunnen blijven staan. Voor The Voice maakt het niet heel veel uit als een winnaar, die verkozen werd omdat het zo knap was dat ie zo mooi kon zingen zonder podiumervaring, na een jaar niet meer relevant is - dan begint er immers een nieuw seizoen en komen er weer nieuwe talenten aan. Maar voor Studio 100 is het toch wel iets belangrijker geweest dat de nieuwe K3 niet alleen voor een leuke zoektocht zorgde, maar ook een goede groep bracht. Daarme heeft het wat meer weg van de Op Zoek Naar-programma's van een aantal jaar geleden. Het is in de afgelopen tientallen topics natuurlijk al uitgebreid besproken, maar dat was niet direct het geval met Hanne, Klaasje en Marthe. De HKM trein kwam toch wel wat trager op gang, waardoor ze niet gelijk openden met een knaller, zoals het Mama Se album dat wel was voor KKJ.

En tsja, nostalgie is natuurlijk moeilijk te voorspellen. Misschien dat deze line up over tien of twintig jaar ook wel nostalgie is voor de huidige jeugd, hoewel het wellicht iets minder de grootste franchise is. Toen ik klein was had ik het gevoel dat K3 de enige muziek was waar ik naar luisterde, naast misschien af en toe Kinderen Voor Kinderen. Maar voor de jeugd is er nu zoveel muziek en tv om te consumeren, ik denk niet dat daar K3 nog per se dezelfde hoodrol in speelt.
Het nadeel bij een overname van een groep is dat het toch enige authenciteit mist. Ik denk dat Gert er beter aan had gedaan om de zanggroep een iets andere naam te geven.
pi_196088712
quote:
0s.gif Op donderdag 22 oktober 2020 02:00 schreef Maartel het volgende:

[..]

[..]

Ergens wel bizar te beseffen dat ze al 5 jaar samen zijn. Veel andere meidengroepen houden 't amper zo lang uit en ze komen in de buurt van net zo lang doorgaan als de 2e lineup!
Vandaag zijn HKM precies 5 jaar K3. Door de omstandigheden is het helaas een beetje een feestje in mineur, maar goed, wie had 5 jaar geleden kunnen denken dat ze het in ieder geval 5 jaar uit zouden houden? Als je de oude posts in dit topic ten tijde van K3 zoekt K3 en daarna terugleest dan zie je dat de meesten van ons (inclusief ikzelf) een nieuwe K3 hooguit een jaar of 2, misschien 3, gaven. Marthe onthult nu trouwens in een interview in Story (BE) dat ze zelf ook heeft getwijfeld of de nieuwe K3 wel zou werken. Marthe en Hanne heb ik zelf al gauw in mijn hart gesloten, maar met Klaasje heb ik het heel lang heel moeilijk gehad. Het heeft echt jaren geduurd voordat ik haar als een K3tje kon accepteren en me met haar kon verzoenen (no pun intended). Nu vind ik haar in K3 eigenlijk net zo leuk als Marthe en Hanne (hoewel die laatste wel mijn favorietje blijft vanwege haar naturel). Het wordt nooit meer zoals het was met Karen, Kristel en Kathleen (resp. Josje) maar op hun eigen manier doen ze het toch heel goed.

Nu maar hopen dat de blonde niet opnieuw de reden wordt voor een break up. Over dat laatste maak ik me wel een beetje zorgen omdat Klaasje sinds begin dit jaar niet meer in Antwerpen woont maar met haar vriend in Rotterdam is gaan wonen. Nu met Corona heeft dat weinig impact omdat ze toch niet al te vaak bij Studio 100 in Schelle of op andere locaties in Vlaanderen moet zijn voor K3, maar ik zie toch niet goed voor me hoe dat straks zal gaan als K3 weer full time aan de bak moet. Voor de opnamen van de nieuwe film heeft ze weken op hotel gezeten om dan telkens in het weekend terug te keren naar Rotterdam, maar dat lijkt me onder normale omstandigheden niet echt werkbaar. Klaasje heeft het nog geen 5 jaar uitgehouden in Antwerpen terwijl Josje daar inmiddels al 11 jaar woont en daar ook haar leven heeft opgebouwd.

Het blijft dus nog even de vraag of HKM het langer uit zal houden dan KKJ, en wanneer dat het geval zal zijn hangt af van de einddatum die je aanhoudt voor KKJ. Josje werd op 3 oktober 2009 lid van K3, maar 5½ jaar later, op 18 maart 2015, werd het einde van K3 in de toenmalige samenstelling aangekondigd. KKJ waren toen 1992 dagen bij elkaar, en als HKM op 21 april 2021 nog niet hebben aangekondigd dat ze gaan splitten zullen ze het wat dit betreft al langer met elkaar uit hebben gehouden dan KKJ. Maar je zou ook 6 november 2015 als einddatum kunnen nemen, toen KKJ het stokje (toverstafje) overgaf aan HKM. Toen waren KKJ 2225 dagen bij elkaar, en als HKM op 10 december 2021 nog bij elkaar zijn, dan zullen ze officieel langer K3 zijn dan KKJ dat is geweest. Tot slot zou je ook nog 8 mei 2016 als einddatum kunnen nemen, de dag dat KKJ voor het laatst met elkaar op het podium stonden. Toen waren KKJ in totaal 2409 dagen bij elkaar geweest, en als HKM op 12 juni 2022 nog bij elkaar zijn als K3 dan zullen ze het definitief langer met elkaar hebben uitgehouden dan KKJ.

[ Bericht 0% gewijzigd door Riparius op 06-11-2020 18:26:18 ]
  vrijdag 6 november 2020 @ 09:29:11 #29
403253 Meke
after all this time? always.
pi_196091726
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 november 2020 01:40 schreef Riparius het volgende:

[..]

Het blijft dus nog even de vraag of HKM het langer uit zal houden dan KKJ, en wanneer dat het geval zal zijn hangt af van de einddatum die je aanhoudt voor KKJ. Josje werd op 3 oktober 2009 lid van K3, maar 5½ jaar later, op 18 maart 2015, werd het einde van K3 in de toenmalige samenstelling aangekondigd. KKJ waren toen 1992 dagen bij elkaar, en als HKM op 21 april 2021 nog niet hebben aangekondigd dat ze gaan splitten zullen ze het wat dit betreft al langer met elkaar uit hebben gehouden dan KKJ. Maar je zou ook 6 november 2015 als einddatum kunnen nemen, toen KKJ het stokje (toverstafje) overgaf aan HKM. Toen waren KKJ 2225 dagen bij elkaar, en als HKM op 10 december 2021 nog bij elkaar zijn, dan zullen ze officieel langer K3 zijn dan KKJ dat is geweest. Tot slot zou je ook nog 8 mei 2016 als einddatum kunnnen nemen, de dag dat KKJ voor het laatst met elkaar op het podium stonden. Toen waren KKJ in totaal 2409 dagen bij elkaar geweest, en als HKM op 12 juni 2022 nog bij elkaar zijn als K3 dan zullen ze het definitief langer met elkaar hebben uitgehouden dan KKJ.
:D _O_
Op woensdag 9 september 2020 20:31 schreef Fred_B het volgende:
Meke is de Hans Wiegel van FOK.
De beste mod die we nooit hebben gehad.
pi_196170066
Komende vrijdag 13 (!) november om 17.30 uur zal K3 de nieuwe CD Dans van de Farao voorstellen aan de pers. K3 zal tijdens de persvoorstelling nummers uit het nieuwe album live brengen. De perspresentatie wordt live gestreamd en is te volgen als je je uiterlijk 12 november hier aanmeldt.
pi_196183099
Ben benieuwd! Ga jij hem opnemen? Hij is volgens mij maar 1x te zien....
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 november 2020 14:32 schreef Riparius het volgende:
Komende vrijdag 13 (!) november om 17.30 uur zal K3 de nieuwe CD Dans van de Farao voorstellen aan de pers. K3 zal tijdens de persvoorstelling nummers uit het nieuwe album live brengen. De perspresentatie wordt live gestreamd en is te volgen als je je uiterlijk 12 november hier aanmeldt.


[ Bericht 1% gewijzigd door Brampan221 op 11-11-2020 10:31:45 (t) ]
pi_196213105
quote:
0s.gif Op donderdag 12 november 2020 18:05 schreef Maartel het volgende:
Nog steeds geen tracklist?
ik hoopte ook hier iets te vinden! maar helaas...is er ooit zo weinig hype voor een K3 cd geweest?
My life is a joke and i'm not laughing anymore.
pi_196213669
quote:
0s.gif Op donderdag 12 november 2020 21:58 schreef Poedelpoes het volgende:

[..]

ik hoopte ook hier iets te vinden! maar helaas...is er ooit zo weinig hype voor een K3 cd geweest?
Misschien is het wel strategie om vooraf geen tracklist bekend te maken. Morgen, op de dag van de release, is er wel een perspresentatie die live is te volgen. En zojuist was K3 te gast bij Vandaag op één ter gelegenheid van hun 5-jarig jubileum en natuurlijk ook om de nieuwe film en CD te promoten. Ik wist niet dat ze zouden komen en heb het daarom niet op kunnen nemen, maar ik ga het even opdiepen en hier posten.
pi_196214627
quote:
0s.gif Op donderdag 12 november 2020 21:58 schreef Poedelpoes het volgende:

[..]

ik hoopte ook hier iets te vinden! maar helaas...is er ooit zo weinig hype voor een K3 cd geweest?
Geen tracklist van tevoren is volgens mij al wel eens eerder gebeurd. En eerlijk is eerlijk: t is niet alsof namen van titels doorslaggevend zijn om een album wel/niet aan te schaffen.. maar ben wel benieuwd
pi_196215006
quote:
0s.gif Op donderdag 12 november 2020 22:29 schreef Riparius het volgende:

[..]

Misschien is het wel strategie om vooraf geen tracklist bekend te maken. Morgen, op de dag van de release, is er wel een perspresentatie die live is te volgen. En zojuist was K3 te gast bij Vandaag op één ter gelegenheid van hun 5-jarig jubileum en natuurlijk ook om de nieuwe film en CD te promoten. Ik wist niet dat ze zouden komen en heb het daarom niet op kunnen nemen, maar ik ga het even opdiepen en hier posten.
Zojuist bekeken, leuk om te zien!
Die videoboodschap van Josje had uhmmm.. wel wat enthousiaster gemogen :')
Die heeft K3 echt heel erg afgesloten geloof ik
pi_196215198
quote:
0s.gif Op donderdag 12 november 2020 23:43 schreef Maartel het volgende:
Die heeft K3 echt heel erg afgesloten geloof ik
Josje:

My life is a joke and i'm not laughing anymore.
pi_196215458
quote:
0s.gif Op donderdag 12 november 2020 23:43 schreef Maartel het volgende:

[..]

Zojuist bekeken, leuk om te zien!
Die videoboodschap van Josje had uhmmm.. wel wat enthousiaster gemogen :')
Die heeft K3 echt heel erg afgesloten geloof ik
Voor wie het interview en optreden van K3 bij Vandaag nog wil bekijken of wil downloaden om te bewaren: hier.
pi_196224516
De tracklist van de nieuwe CD:

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
   1. K3 - Dans Van De Farao                                  [03:19]
   2. K3 - Bikini Vol Zand                                    [03:16]
   3. K3 - Bubbel                                             [02:56]
   4. K3 - Vriend Of Vriendin (S.O.S.)                        [03:09]
   5. K3 - Jij En Ik                                          [03:14]
   6. K3 - Piramide Van Liefde                                [03:41]
   7. K3 - Een Beetje Liefde                                  [03:28]
   8. K3 - Voel Je Die Zon                                    [03:01]
   9. K3 - Wat Ik Wensen Zou                                  [03:18]
  10. K3 - Hallelujah, Het Is Zomer!                          [02:51]
  11. K3 - Vogeltjes                                          [03:20]
  12. K3 - Hallo!                                             [03:14]
pi_196226303
https://www.concertnews.b(...)85&waar=Studio%20100


De albumvoorstelling was...ja best matig (niet zo slecht als hier wordt beheerd vind ik). Ik werd er wel steeds uitgegooid, iemand die een opname heeft?
pi_196227117
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 november 2020 19:20 schreef Brampan221 het volgende:
https://www.concertnews.b(...)85&waar=Studio%20100

De albumvoorstelling was...ja best matig (niet zo slecht als hier wordt beweerd vind ik). Ik werd er wel steeds uitgegooid, iemand die een opname heeft?
Bert Hertogs is een notoire azijnpisser die geen gelegenheid voorbij laat gaan om K3 af te zeiken. Met veel andere Vlaamse artiesten doet hij dat trouwens ook wel, zij het veel minder. Grappig dat hij Hanne het leukst vindt en ook het best vindt zingen. Hanne is al jaren mijn favorietje en ze heeft voor mij ook veruit de prettigste zangstem. Maar om nu te zeggen dat ze Marthe naar huis zingt?

Ik had zelf ook technische problemen met de stream maar ik werd er niet uitgegooid. Mijn beeld bleef volkomen zwart in Firefox en geluid was er ook niet. Ik dacht eerst dat de start van de presentatie wat vertraging had opgelopen maar dat bleek niet zo te zijn. In Chrome uiteindelijk wel beeld en geluid. Heb ook een poging gedaan de stream op te nemen en dat leek ook te werken, maar bij het opslaan is er iets misgelopen.
pi_196248151
Ondertussen heeft iemand de cd-presentatie op youtube gezet, als iemand hem wil downloaden kan dat hier.

pi_196248375
quote:
0s.gif Op zondag 15 november 2020 01:34 schreef Danawinter het volgende:
Ondertussen heeft iemand de cd-presentatie op youtube gezet, als iemand hem wil downloaden kan dat hier.

Dank voor het linkje, kan ik het eindelijk helemaal zien. Wel jammer van dat watermerk, dat doe ik zelf nooit als ik iets online zet wat een ander niet heeft (en ja, ik kom materiaal dat ik zelf met veel moeite te pakken heb kunnen krijgen ook nogal eens elders tegen, dat wordt schaamteloos en zonder bronvermelding overgenomen). De research naar manieren om die livestream te pakken te krijgen heeft intussen wel iets anders opgeleverd. In het gesprekje bij Vandaag werd nog even de deelname van K3 aan De Code van Coppens gememoreerd. Dat is al twee maanden geleden uitgezonden, maar zeker de moeite waard. Nu hier te bekijken en te downloaden voor wie het wil bewaren.
pi_196249979
quote:
0s.gif Op zondag 15 november 2020 01:34 schreef Danawinter het volgende:
Ondertussen heeft iemand de cd-presentatie op youtube gezet, als iemand hem wil downloaden kan dat hier.

In deze vlog ook een integrale registratie:

pi_196349153
Wat vinden we van het album trouwens?
My life is a joke and i'm not laughing anymore.
pi_196359698
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 november 2020 14:52 schreef Poedelpoes het volgende:
Wat vinden we van het album trouwens?
Ik vond m in eerste instantie erg tegenvallen (vooral te veel midtempo's) maar hoe meer ik t hoor hoe leuker ik t begin te vinden. Die Wannabe-ripoff is wel erg
pi_196366021
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 10:39 schreef Maartel het volgende:
Die Wannabe-ripoff is wel erg
Jaaaaa dat is wel echt schaamteloos, Miguel come on... you can do better :(
My life is a joke and i'm not laughing anymore.
pi_196366651
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 17:57 schreef Poedelpoes het volgende:

[..]

Jaaaaa dat is wel echt schaamteloos, Miguel come on... you can do better :(
Ze hebben Wannabe twee jaar geleden al eens gedaan met één van hun kandidates bij The Voice Kids (hier), dus ach ... Om de een of andere reden komt Miguel hier altijd mee weg, terwijl hij er omgekeerd wel als de kippen bij is om zijn beklag te doen als zijn composities worden geplagieerd (Heyah Mama, Tele-Romeo, zie hier).
pi_196409688
quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2020 18:26 schreef Riparius het volgende:
terwijl hij er omgekeerd wel als de kippen bij is om zijn beklag te doen als zijn composities worden geplagieerd (Heyah Mama, Tele-Romeo, zie hier).
Jaaa echt vreselijk hypocriet. }:|
My life is a joke and i'm not laughing anymore.
pi_196479766
Heeft iemand seizoen 2 K3 Roller Disco?
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')