abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_194338446
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 13:19 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Vlak voordat ze beiden prof werden, wilde Sky ze ook al binnenhalen, maar kozen ze bewust voor Mitchelton (al heetten ze toen vast anders.. ). Die "destijds" bedoelde ik, maar volgens mij hebben ze later ook wel aangegeven dat ze heel blij waren met die keuze omdat ze veel meer bij zo'n ploeg passen als bij een ploeg als Sky..
Adam was toen niet welkom. "We had offers from FDJ and Lampre, and Sky wanted Simon, but GreenEdge is the best place to go"
pi_194339405
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 13:25 schreef showtimer het volgende:

[..]

Adam was toen niet welkom. "We had offers from FDJ and Lampre, and Sky wanted Simon, but GreenEdge is the best place to go"
Ah, dat is ergens verkeerd gegaan bij m'n herinnering dan..
pi_194340036
quote:
Als de Huub Isral er al uit kan bieden _O-

Die dan Hagen een niet te weigeren aanbod doen :')
pi_194349983
Kort samengevat:

IN
Oomen
Dekker
Leemreize
Een nieuwe renner voor in de sprinttrein van Groenewegen (naam n.n.b.)
2 andere renners die al gecontracteerd zijn (namen n.n.b.)
+ 1 extra renner

OUT
Lindeman
Van der Hoorn
Leezer
Martens
De Plus
Grndahl Jansen (heeft ergens anders getekend)

quote:
TIEN OPTIES VOOR LAATSTE PLEK JUMBO-VISMA

Bij het krieken van de transfermarkt brengt WielerFlits ieder jaar begin augustus een overzicht van de status rondom Jumbo-Visma, Nederlands enige WorldTour-team. Daarnaast presenteren wij een aantal mogelijke versterkingen. Die spitsen zich dit jaar toe op het laatste nog in te vullen plekje in de selectie. Verder is de ploeg al klaar.

Verlengingen
Jumbo-Visma heeft haar schaapjes redelijk op het droge. Kopmannen Wout van Aert, Tom Dumoulin, Dylan Groenewegen, Steven Kruijswijk en Primo Roglič beschikken allemaal over een doorlopend contract. Ook andere ankerpunten binnen de ploeg – zoals George Bennett, Robert Gesink, Mike Teunissen en Jos van Emden – liggen al voor 2021 vast. Datzelfde geldt voor jonge talenten als de Noorse ronderenner Tobias Foss (23, vorig jaar nog winnaar van de Ronde van de Toekomst) en Jonas Vingegaard (23, die vorig jaar een rit won in de Ronde van Polen). Met Koen Bouwman en Antwan Tolhoek is ook de tweede lijn al verzekerd.

De breedte van de ploeg en de Nederlandse basis bouwt Jumbo-Visma verder uit. Pascal Eenkhoorn (23), Lennard Hofstede (25) en Timo Roosen (27) tekenen alle drie voor twee jaar bij. Daarnaast versterkt het team zich met Sam Oomen (bijna 25) als toekomstige kopman, met David Dekker (22) is de vacante vacature van tweede sprinter ingevuld en de onfortuinlijke Gijs Leemreize (20, die onlangs het topje van zijn ringvinger moest laten vastzetten na een val in de Vuelta a Burgos) promoveert vanuit de opleidingsploeg. Jumbo-Visma blijft zo dichtbij de Nederlandse kern, waarbij het internationale inbreng niet schuwt.

Martin knoopt er nog een jaar aan vast – foto: Cor Vos
Met Maarten Wynants werd eerder een contract overeengekomen tot en met Parijs-Roubaix 2021. Daarna gaat de Belg zich omscholen tot ploegleider bij het Development Team. Toch blijft ervaring ook gewaarborgd binnen de huidige selectie. Viervoudig wereldkampioen tijdrijden Tony Martin blijft namelijk ook nog voor minimaal n jaar binnenboord. De 35-jarige Panzerwagen wilde aanvankelijk na het dit voorjaar bekijken of hij zou stoppen, maar die beslissing heeft hij vanwege de coronapauze met een jaar uitgesteld. Zijn 32-jarige Duitse landgenoot Christoph Pfingsten heeft ook een voorstel gekregen voor een langer verblijf.

Vertrek Amund Grndahl Jansen
Slecht nieuws viel er op de deurmat bij Bert-Jan Lindeman en Taco van der Hoorn. Beide Nederlanders krijgen geen nieuw contract bij Jumbo-Visma. Hun toekomst is onduidelijk en dat geldt ook voor die van Tom Leezer. De 34-jarige Zuid-Hollander gold binnen de ploeg jarenlang als een van de beste piloten in het peloton en werd enorm gewaardeerd. Ook hij zal in 2021 de kleuren van Jumbo-Visma niet meer verdedigen, maar op dit moment is niet duidelijk wat daarvoor de reden is. Paul Martens zien we eveneens niet meer terug bij de ploeg. De Duitser viert in oktober zijn 37steverjaardag en hij vindt het mooi geweest.

Met het vertrek van Laurens De Plus kreeg Jumbo-Visma een gevoelige tik. De 24-jarige Belg werd in de winter van 2018-2019 aangetrokken en werd klaargestoomd om op termijn het kopmanschap in de grote rondes te dragen. Nu vervulde hij de rol als superknecht en mocht hij in sommige koersen zijn kans gaan, zoals de door De Plus gewonnen BinckBank Tour 2019. Vanwege een trainingsachterstand werd de talentvolle Belg in de Tour de France-selectie voor komende maand vervangen door George Bennett. De Plus gaat dan als kopman naar de Giro d’Italia. Hij tekende reeds een dik contract bij Team Ineos voor drie seizoenen.

Amund Grndahl Jansen – foto: Cor Vos
Tot slot Amund Grndahl Jansen. De 26-jarige Noorse kampioen op de weg maakte in 2017 zijn profdebuut bij – toen nog – LottoNL-Jumbo. Na vier jaar bij de Nederlandse ploeg te hebben gereden, zoekt hij andere oorden op. Hij groeide uit tot een gewaardeerd onderdeel van de sprinttrein rondom Groenewegen en daarnaast kreeg hij steeds meer kansen in de kern van klassiekerrenners waarvan hij deel uitmaakte. Ook zijn vertrek zal rauw op het dak zijn gevallen van het management. Grndahl Jansen zou naar verluidt bij een andere ploeg een beter contract getekend hebben waar hij ook een belangrijkere rol zou zijn beloofd.

Zoektocht 2021

Als gezegd is Jumbo-Visma al bijna klaar op de transfermarkt. Met alle kopmannen die vastliggen, waren er idealiter twee belangrijke plekken binnen de selectie nog niet ingevuld. Dat waren een tweede sprinter en een renner die gespecialiseerd is in de heuvelklassiekers. Met Dekker werd de tweede snelle man achter Groenewegen reeds binnengehaald en voor de andere zojuist genoemde positie is er intern een oplossing voorhanden. De ploegleiding heeft namelijk heel veel vertrouwen in Jonas Vingegaard, die op termijn moet uitgroeien tot een van de teamleiders in wedstrijden als de Amstel Gold Race en Luik-Bastenaken-Luik.

Dekker werd al vastgelegd – foto: Cor Vos
Met Oomen en Leemreize werden reeds twee klimmers aan de selectie van 2021 toegevoegd. Daarnaast is er een nieuwe schakel gevonden voor in de trein van Groenewegen en zijn er nog twee nieuwe renners gecontracteerd. Daarmee is de ploeg bijna rond voor 2021, maar er is dus nog wel n plek in te vullen om de selectie rond te maken. Dat type geldt als ondersteuning voor de klassiekerkern, bij voorkeur een jonge renner. Beloften Andreas Kron (22, Riwal Readynez), Sean Quinn (20, Hagens Berman) en Marijn van den Berg (21, Metec-TKH) gingen eerder mee op trainingskamp, maar zij vallen alle drie niet binnen het geschetste profiel.

Ook vanuit de eigen opleidingsploeg lijkt er op dit moment nog niemand klaar voor de stap naar het WorldTour-team. Rick Pluimers kan op termijn uitgroeien tot een goede renner voor de klassiekers, maar hij en ook de andere jonkies hebben nog even nodig. Sprinter Olav Kooij wist weliswaar al een aantal keer te zegevieren, maar hij is pas 18 jaar. Door de nieuwe regelgeving van de UCI kan hij binnen Jumbo-Visma al de nodige profervaring op doen. Om een goed beeld te schetsen van de financile situatie: de ploeg had ook (verregaande) interesse in Wilco Kelderman en Jasper Philipsen, maar budgettair paste dat niet.

https://www.wielerflits.n(...)r&utm_source=twitter


[ Bericht 0% gewijzigd door TheArt op 01-08-2020 08:34:17 ]
  zaterdag 1 augustus 2020 @ 08:31:52 #55
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194350038
Jammer van Groenendaal, maar die jongen verdient ook wel een vrijere rol in een andere ploeg.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_194350062
Ik had eigenlijk verwacht dat Roosen zou vertrekken om een vrijere rol te krijgen en dat Jansen juist zou blijven.

Wel goed dat ze eindelijk eens afscheid nemen van de oude garde als Wynants, Martens, Leezer en Lindeman. Alleen is het dan wel apart dat Pfingsten wel mag blijven, maar dat zal wel komen omdat hij op voorspraak van Groenewegen is gekomen. :')
  Moderator zaterdag 1 augustus 2020 @ 08:37:15 #57
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_194350076
Grndahl Jansen naar Sunweb of NTT ?
Lijkt mij geen renner voor oliesjeik club...
  zaterdag 1 augustus 2020 @ 08:45:24 #58
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_194350132
Volledig terecht dat ze bij Wielerflits gaan shoppen bij mijn FPCL team :7
pi_194350133
Nathan Van Hooydonck
William Blume Levy
Rasmus Tiller
Silvan Dillier
Koen de Kort
Gianni Vermeersch
Jordi Warlop
Jarrad Drizners
Sren Wrenskjold
Edoardo Affini

Die lijstjes met voorgestelde aanwinsten van Youri zijn ook wel eens beter geweest, mijn god.
pi_194350252
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 08:45 schreef Pistolero het volgende:
Nathan Van Hooydonck
William Blume Levy
Rasmus Tiller
Silvan Dillier
Koen de Kort
Gianni Vermeersch
Jordi Warlop
Jarrad Drizners
Sren Wrenskjold
Edoardo Affini

Die lijstjes met voorgestelde aanwinsten van Youri zijn ook wel eens beter geweest, mijn god.
Ik mag ook voor ze hopen dat ze het niet gaan zoeken in de categorie Rasmus Tiller.
  Redactie Sport zaterdag 1 augustus 2020 @ 09:04:24 #61
451829 crew  H.Vviv
pi_194350254
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 08:37 schreef Momo het volgende:
Grndahl Jansen naar Sunweb of NTT ?
Lijkt mij geen renner voor oliesjeik club...
NTT was in ieder geval een van de ploegen die een contract hadden aangeboden aan Grndahl Jansen
pi_194350271
Groenendaal Jansen is jammer, mooie renner. Verdient mooie ploeg en grotere rol
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
pi_194350278
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 08:45 schreef Pistolero het volgende:
Nathan Van Hooydonck
William Blume Levy
Rasmus Tiller
Silvan Dillier
Koen de Kort
Gianni Vermeersch
Jordi Warlop
Jarrad Drizners
Sren Wrenskjold
Edoardo Affini

Die lijstjes met voorgestelde aanwinsten van Youri zijn ook wel eens beter geweest, mijn god.
Jeetje wat een droevenis.
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
  zaterdag 1 augustus 2020 @ 09:11:37 #64
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_194350292
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 09:03 schreef TheArt het volgende:

[..]

Ik mag ook voor ze hopen dat ze het niet gaan zoeken in de categorie Rasmus Tiller.
Affini is wel een ongelooflijke baas _O_ Denk de sterkste uit het lijstje.
  zaterdag 1 augustus 2020 @ 09:12:44 #65
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_194350300
Al met al heeft Jumbo Visma de afgelopen jaren een hele grote stap voorwaarts gemaakt en wat ze er nu bij krijgen is ook prima. Jammer dat de Plus vertrekt maar die zal net als Poels een enorme zak geld voorgehouden hebben gekregen bij Ineos.
pi_194350309
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 09:12 schreef Faraday01 het volgende:
Al met al heeft Jumbo Visma de afgelopen jaren een hele grote stap voorwaarts gemaakt en wat ze er nu bij krijgen is ook prima. Jammer dat de Plus vertrekt maar die zal net als Poels een enorme zak geld voorgehouden hebben gekregen bij Ineos.
Ach, part of life. En met Oomen prima opgevangen.
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
  Moderator zaterdag 1 augustus 2020 @ 09:15:01 #67
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_194350315
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 09:11 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Affini is wel een ongelooflijke baas _O_ Denk de sterkste uit het lijstje.
Zuid-Europeanen rennen alleen gillend weg bij Jumbo-Visma. Lekker aan de boerenkool _O_
  zaterdag 1 augustus 2020 @ 09:16:40 #68
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_194350329
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 09:15 schreef Momo het volgende:

[..]

Zuid-Europeanen rennen alleen gillend weg bij Jumbo-Visma. Lekker aan de boerenkool _O_
Hij heeft al voor een Nederlandse ploeg gereden, dus hij weet beter wat hij kiest :@
pi_194350332
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 09:15 schreef Momo het volgende:

[..]

Zuid-Europeanen rennen alleen gillend weg bij Jumbo-Visma. Lekker aan de boerenkool _O_
Behalve Slovenen. Dus misschien maar Sloveentje halen.
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
pi_194350483
Als ze dan toch renners zoeken voor het voorjaar zijn dit misschien wat betere opties (en renners die breder inzetbaar zijn):

Dion Smisssss
Ganna
Capiot
Meurisse (ok, waarschijnlijk onhaalbaar en die wil vast zijn vrijheid behouden)
Piotr Havik
  zaterdag 1 augustus 2020 @ 09:48:45 #71
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_194350603
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 09:36 schreef TheArt het volgende:
Als ze dan toch renners zoeken voor het voorjaar zijn dit misschien wat betere opties (en renners die breder inzetbaar zijn):

Dion Smisssss
Ganna
Capiot
Meurisse (ok, waarschijnlijk onhaalbaar en die wil vast zijn vrijheid behouden)
Piotr Havik
Ik hoorde ook iets over Paddy :D Ganna Zou wel onhaalbaar zijn. Ik hoop op Affini. Capiot zou prima zijn en Havik ook.
  zaterdag 1 augustus 2020 @ 09:49:32 #72
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_194350614
Al pleit ik ook gewoon voor Pierre Barbier :@
  zaterdag 1 augustus 2020 @ 09:53:17 #73
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_194350651
En misschien kunnen ze Sajnok oppikken bij CCC :@ Al mijn stokpaardjes weer gehad.
  Redactie Sport zaterdag 1 augustus 2020 @ 09:56:59 #74
451829 crew  H.Vviv
pi_194350686
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 09:16 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Behalve Slovenen. Dus misschien maar Sloveentje halen.
Mezgec :)
  zaterdag 1 augustus 2020 @ 09:57:50 #75
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_194350697
Velasco zou ook een goede zijn :7
pi_194350705
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 09:36 schreef TheArt het volgende:
Als ze dan toch renners zoeken voor het voorjaar zijn dit misschien wat betere opties (en renners die breder inzetbaar zijn):

Dion Smisssss
Ganna
Capiot
Meurisse (ok, waarschijnlijk onhaalbaar en die wil vast zijn vrijheid behouden)
Piotr Havik
Capiot mag wel eens kansje op hoogste niveau krijgen. (Niet perse Jumbo)
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
  Moderator zaterdag 1 augustus 2020 @ 10:11:13 #77
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_194350823
twitter
pi_194350922
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 09:36 schreef TheArt het volgende:
Als ze dan toch renners zoeken voor het voorjaar zijn dit misschien wat betere opties (en renners die breder inzetbaar zijn):

Dion Smisssss
Ganna
Capiot
Meurisse (ok, waarschijnlijk onhaalbaar en die wil vast zijn vrijheid behouden)
Piotr Havik
Meurisse zou dit jaar voor DQS hebben gereden als Bassie er niet voor was gaan liggen, dan zal hij ook interesse hebben in de diepere zakken van Frits.
pi_194350949
Sean Quinn naar Deceuninck, Fancellu, Tiberi en Skjelmose naar Trek, allen als stagiairs
  Moderator zaterdag 1 augustus 2020 @ 10:22:58 #80
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194350955
Goed dat men eindelijk afscheid neemt van jongens als Martens, Lindeman en Leezer. Die zijn niet echt meegegroeid met de ploeg, zou je kunnen stellen. Ergens wel jammer dat Van der Hoorn niet nog een jaar de kans krijgt, die jongen kan volgens mij meer dan hij tot nu toe heeft kunnen laten zien.

Ook jammer dat Groenendaal vertrekt. Was inderdaad logischer geweest als hij bleef en Roosen was vertrokken. Timo wordt intern altijd ondergewaardeerd, terwijl Groenendaal altijd wel op waarde wordt geschat heb ik het idee. De ploeg die hem een dik contract heeft aangeboden kan daar best nog wel eens spijt van krijgen. Het is natuurlijk een goede renner, maar verre van een afmaker. Waar investeer je dan precies in? Zal NTT wel worden, heerlijk visieloos.

Raar om te lezen dat men interesse had in Kelderman, daar kwam dan plotseling toch nog een ouderwets stukje boerenkool bovendrijven. Maar beter dat die transfer vanwege de financin niet door kon gaan, hoewel Philipsen dan weer een gemiste kans is. Dekker zal daarna wel in beeld zijn gekomen, op zich geen slecht alternatief.

Als ik de namen bekijk van de ontdekker van Roglic moet ik ook een beetje huilen, maar hij heeft de beste namen voor het laatst bewaard. Ik zet m'n geld op Waerenskjold. Visma zal vast niet blij zijn met het vertrek van Groenendaal, dus moet er een nieuwe Noor komen. Waerenskjold is wel wat jong, maar enorm getalenteerd. Met hem kun je ook nog alle kanten op. Is snel, maar heeft ook potentie voor de klassiekers. En derde tijdens het Noors kampioenschap tijdrijden, zit dus wel een motor in.

Ook raar dat Pfingsten mag blijven, die is net zo slecht als Robert Wagner een paar jaar geleden. Je hoopt voor Groenewegen dat de man die ze al hebben aangetrokken voor zijn trein inderdaad iemand als Mezgec is. Anders begint het er wel behoorlijk droevig uit te zien.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
pi_194351121
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 09:56 schreef H.Vviv het volgende:

[..]

Mezgec :)
Brajkovic als wegkapitein en inhouse-apotheker.
  zaterdag 1 augustus 2020 @ 10:47:13 #82
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194351223
Er rijden bij Team Unox toch genoeg Noorse knakworsten rond om over te nemen? Ik ben altijd wel fan geweest van Anders Schaarset, of Markus Hoelgaard.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_194351289
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 10:47 schreef Mani89 het volgende:
Er rijden bij Team Unox toch genoeg Noorse knakworsten rond om over te nemen? Ik ben altijd wel fan geweest van Anders Schaarset, of Markus Hoelgaard.
Als je een Noor haalt van UnoX en hij heet niet Torsten Traeen, ben je gewoon een enorme oelewapper.
  zaterdag 1 augustus 2020 @ 10:54:11 #84
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194351321
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 10:51 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Als je een Noor haalt van UnoX en hij heet niet Torsten Traeen, ben je gewoon een enorme oelewapper.
Die komt niet door de bloedcontrole.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 1 augustus 2020 @ 10:56:24 #85
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_194351333
Waar rijdt de altijd arrogante Tom Pidcock straks eigenlijk?
pi_194351452
Voldoen ze met Foss alleen nog niet aan het quotum van overschatte Noren? Gooi een Johannes Staune-Mittet, Oskar Johansson of Per Strand Hagenes in de opleidingsploeg en het is wel goed geweest hoor.
  Moderator zondag 2 augustus 2020 @ 10:00:58 #87
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194365728
Waerenskjold gaat twee jaar knakworsten eten bij Unox, dus dat is de eerste naam van het lijstje van wielerflits die sneuvelt.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
pi_194366524
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 10:00 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Waerenskjold gaat twee jaar knakworsten eten bij Unox, dus dat is de eerste naam van het lijstje van wielerflits die sneuvelt.
Jeetje, dit heeft zelfs een later meer artikel gekregen op Wielerflits. Het hart van de ontdekker van Rogla is echt gebroken, vanwege Weerenskjold of all places.
  zondag 2 augustus 2020 @ 11:15:40 #89
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_194366591
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 11:05 schreef Koffieplanter het volgende:
Voldoen ze met Foss alleen nog niet aan het quotum van overschatte Noren? Gooi een Johannes Staune-Mittet, Oskar Johansson of Per Strand Hagenes in de opleidingsploeg en het is wel goed geweest hoor.
Ik denk eigenlijk dat Foss een meer dan prima coureur gaat worden. Snap niet dat mensen hem zo overschat vinden.
pi_194366622
quote:
1s.gif Op zondag 2 augustus 2020 11:15 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Ik denk eigenlijk dat Foss een meer dan prima coureur gaat worden. Snap niet dat mensen hem zo overschat vinden.
Je kunt de allerbeste coureur ter wereld zijn en nog steeds overschat zijn, die twee dingen staan geheel los van elkaar. Dat gezegd hebbende, heb jij de comments op Wielerflits wel eens gelezen? Alsof de Messi van het wielrennen in aantocht is. Met stijgende verbazing zit ik naar mijn scherm te staren. Je weet niet wat je ziet. De commentsectie is mijn Elysium, daar haal ik echt voldoening uit in het leven. Goed, Foss heeft in vier jaar bij de beloften n(!) wedstrijd meer gewonnen dan ik in 0. Foss heeft een chronisch en ernstig, heel ernstig gebrek aan explosiviteit. Dan is het verdomd lastig om te winnen, kan ik je verzekeren. Dat gaat hem, zoals in l'Avenir, waarschijnlijk alleen lukken op het moment dat hij veruit de beste in koers is, of als Jumbo het als collectief tactisch kan spelen. In het eerste voorbeeld is het probleem dan weer dat de concurrentie bij de profs dan vermoedelijk een stukje beter is dan niet-klimmer Aleotti en eerstejaars Van Wilder. Foss wordt mijn inziens een goede knecht, maar niet meer dan dat. Dat geef ik je op een briefje.
  zondag 2 augustus 2020 @ 11:28:50 #91
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194366723
Foss gaat een fantastische coureur worden, ik voorspel volgend jaar al een eerste overwinning.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 2 augustus 2020 @ 11:30:58 #92
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_194366753
Fuss is de vleesgeworden middelmaat.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  Moderator zondag 2 augustus 2020 @ 11:32:11 #93
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_194366767
quote:
Oomen
Dekker
Leemreize
Een nieuwe renner voor in de sprinttrein van Groenewegen (naam n.n.b.)
2 andere renners die al gecontracteerd zijn (namen n.n.b.)

+ 1 extra renner
Ben ook wel benieuwd wie die 3 anderen zijn. Het is meestal niet heel Jumbo om van andere worldtour ploegen over te nemen. Ze nemen toch vaak renners vanuit de jeugd of kleinere ploegen. En ze hebben ook wel een voorkeur aan Nederlandstaligen of anders Scandinavirs of Engelstaligen (matcht algemeen makkelijker)

https://www.procyclingstats.com/teams/no-team-next-year

Boasson Hagen is niet logisch, Sebas misschien? Koen de Kort? Bauhaus? Gaan ze toch voor development jongens?
  zondag 2 augustus 2020 @ 11:32:44 #94
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194366772
Foss wint de Tour de France voor jongeren en de zogenaamde experts weten ons al te vertellen dat hij er niks van kan. Lachwekkend.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 2 augustus 2020 @ 11:33:50 #95
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194366781
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 11:32 schreef Momo het volgende:

[..]

Ben ook wel benieuwd wie die 3 anderen zijn. Het is meestal niet heel Jumbo om van andere worldtour ploegen over te nemen. Ze nemen toch vaak renners vanuit de jeugd of kleinere ploegen. En ze hebben ook wel een voorkeur aan Nederlandstaligen of anders Scandinavirs of Engelstaligen (matcht algemeen makkelijker)

https://www.procyclingstats.com/teams/no-team-next-year

Boasson Hagen is niet logisch, Sebas misschien? Koen de Kort? Bauhaus? Gaan ze toch voor development jongens?
Als ze weer beginnen aan renners als Koen de Markus en Sebastiaan Bulgac gaat er van mijn kant niet meer gejuicht worden.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_194366785
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 11:32 schreef Mani89 het volgende:
Foss wint de Tour de France voor jongeren en de zogenaamde experts weten ons al te vertellen dat hij er niks van kan. Lachwekkend.
Ooit was jij hier goed in.
  zondag 2 augustus 2020 @ 11:35:48 #97
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194366801
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 11:34 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ooit was jij hier goed in.
Neefje van Sosa kreeg fietsles van deze Noor.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_194367053
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 11:35 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Neefje van Sosa kreeg fietsles van deze Noor.
Wist je dat Foss maar vier maanden jonger is dan de regerend winnaar van de Tour de France?
  zondag 2 augustus 2020 @ 11:56:50 #99
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_194367127
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 11:52 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Wist je dat Foss maar vier maanden jonger is dan de regerend winnaar van de Tour de France?
Laatbloeier.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 2 augustus 2020 @ 13:51:57 #100
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_194368699
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 11:30 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Fuss is de vleesgeworden middelmaat.
Foss wint een etappe in een grote ronde. Markeer mijn woorden.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')