abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  dinsdag 21 juli 2020 @ 13:19:22 #1
478434 De_Onnoembare
Perfecte PC burger
pi_194190727
quote:
[tweet="1221191250256093184","1169667761548578818","ZoomerMatthew","http://pbs.twimg.com/profile_images/1220834285625569280/Hq3LKwlr_normal.jpg","Sat Jan 25 22:00:57 +0000 2020"]Wtf?

The Bill and Melinda Gates Foundation had an event just a few months ago where they did a scenario called “Event 201” dealing with a virus that spreads through the world and kills millions, and which requires “global coordination” to combat it.

It was called “coronavirus” https://t.co/vBLtbkUi8z[/tweet]http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/scenario.html

Deze keer heb ik geen tijd om een uitgebreide OP te maken dus moet het maar zo . Topic is in het leven geroepen om alle mogelijkheden mbt het virus te onderzoeken

Ben de laatste tijd een stuk minder betrokken in de samenzweringswereld maar misschien kunnen de vaste leden hier een handje helpen om mij op de hoogte te brengen
——————————————————————

OP Technocracy

Er gaat een conspiracy rond waarbij men gelooft dat deze pandemie moet gaan leiden tot een geheel nieuwe ‘technocracy', met alleen nog digitaal geld. En waarin men meer in een soort eigen virtual reality zit.
Er wordt beweerd dat het een zeer geavanceerde technocracy gaat worden.
Met zeg maar zo’n sausje:

Maar om er een wat duidelijker verhaal van te maken; het begon allemaal met dit document uit 2010:

quote:
1s.gif Op donderdag 26 maart 2020 20:02 schreef BitchIMakeYouFamous het volgende:
De Rockefelers hebben in 2010 een document uitgebracht met een scenario hoe de leiders in de wereld meer kunnen maken van een crisis zoals een biologische pandemie. Voor meer controle zonder dat de mensen terugvochten. In deze fictieve scenario waar China won door een immense lockdown. Bleef elke burger wereldwijd alert en werden tijdelijke maatregelen blijvend zonder tegenstribbelen van de burger. Uit vrees voor toekomstige crisis.
Document: http://www.nommeraadio.ee(...)ler%20Foundation.pdf
Vanaf pag 18.

Video waarin het document wordt bekeken(kon niks anders vinden):
Vanaf 4.44

Nu zou er dus een nieuwe, zeer geavanceerde technocracy op gang worden gebracht met een technisch/ digitaal (zeer) gecontroleerd sausje erover.
En sommige beweren dat het in 2030 gevormd zou moeten zijn. Anderen beweren weer dat we in 2030 weer een pandemie gaan krijgen waarbij er drastischer opgetreden gaat worden met de technocracy als gevolg. Blijkbaar is er iets met 2030 :P

Maar voor alle duidelijkheid, het is dus een conspiracy...

—————————————————————

Illuminati Card Game kaartGenderneutrale, quinoa-etende, kinderloze, witte, sojadrinkende, herstelbetalingbetalende, bakfietsende, warmtepompgebruikende, zonnecelinstallerende, roken verbiedende, bbq-verbiedende, veganistische, poly-amoreuze, non-binaire slavendrijvernazaat.
  dinsdag 21 juli 2020 @ 13:24:59 #2
478434 De_Onnoembare
Perfecte PC burger
pi_194190791
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juli 2020 12:59 schreef theguyver het volgende:

[..]

Oh en niemand zegt dat je jou handen schraal moet wassen.

Dat heb je zelf in de hand(en).

Oh en op terras zitten en proberen beetje afstand te houden..
Ik weet het niet hoor maar, ik ga niet zomaar bij een wildvreemde opschoot zitten op een terrasje.

En mondkapje in OV.. nou.. poeh poeh.. tenzij je die over de ogen trekt van de buschauffeur kan het nou niet echt bepaald kwaad dacht ik zo..

En de markt is nu overspoeld met die dingen dus je kan ze echt voor een prikkie kopen.
Dus miljarden handel... Nah nee niet echt.

Ondertussen helpt de overheid uit met kleine grote bedrijven en allerlei andere dingen door middel van een vergoeding .. het land word er zelf niet bepaald beter van, dus.. als iemand mij kan vertellen waar deze lockdown anders voor nut heeft, een andere agenda zeg maar.. zeg het me maar..
Wat is het nut van dit wereldwijde complot?
Nee het is geen wereldwijd complot. Daar geloof ik niet in, daar is de wereld te complex voor.

Wat het dan wel is? Volgens mij onkunde, pure paniek en massa-hysterie.

Er is een balletje gaan rollen dat een sneeuwbaleffect heeft veroorzaakt. Dat zag je in NL vrij goed: in 1e instantie wilde de regering (terecht) helemaal niet zoveel doen, maar dat werd ze niet in dank afgenomen door de ons omringende landen. En zo zijn we meegezogen. Scholen hoefden ook niet dicht maar toch gedaan vanwege paniek en publieke opinie. Ik denk eigenlijk dat Rutte's 1e persconferentie de echte was: dat virus is er, gaat niet weg en een groot gedeelte gaat het krijgen (tot er groepsimmuniteit is). Dat is ook het enige logische. Alleen daar werden we om verketterd dus dan maar meedoen met de paniek van de omringende landen. Zweden heeft als enige zijn hoofd koel gehouden (en terecht zoals nu ook blijkt).

En nu blijkt dat het virus helemaal niet zo ernstig is, wil niemand natuurlijk toegeven dat ze mensen hebben opgesloten, vrijheden hebben opgeofferd, economieŽn hebben vernietigd want dan zijn ze de lul. Dan heb je de mensen zoals de Ab Osterhuis en van Dissel die enerzijds financiŽle belangen hebben en anderzijds zich opeens machtig en belangrijk voelen. Dan heb je nog de opportunisten die er kansen in zien en je hebt politici die het wel makkelijk vinden dat die burger zijn bek eens wat meer inhoud. En je hebt ook nog een hoop mensen die niet WILLEN zien dat het wel meevalt, want dan zijn ze al die maanden voor niets met dit geintje bezig geweest.

En zo heb je een hele hoop verschillende factoren die maken in welke situatie we nu zitten. Ik bedoel kom op. Een verplicht (niet werkend) mondkapje op het strand op in Spanje? Wie had dat ooit gelooft als je dat een half jaar geleden had gezegd? Niets logisch aan en totale kolder als je even nuchter nadenkt.

Massahysterie is vaak genoeg voorgekomen in de geschiedenis. Zoek eens op 'danshysterie uit de middeleeuwen'. Maar ook massa-zelfmoorden. Of bv de wereldoorlogen, dat was ook massa-hysterie waar miljoenen jonge mannen uiteindelijk elkaar gingen afslachten voor, tja, voor wat eigenlijk?
Genderneutrale, quinoa-etende, kinderloze, witte, sojadrinkende, herstelbetalingbetalende, bakfietsende, warmtepompgebruikende, zonnecelinstallerende, roken verbiedende, bbq-verbiedende, veganistische, poly-amoreuze, non-binaire slavendrijvernazaat.
pi_194190849
quote:
En nu blijkt dat het virus helemaal niet zo ernstig is, wil niemand natuurlijk toegeven dat ze mensen hebben opgesloten
Lijkt me vooral een beetje projecteren dit.
Conscience do cost.
  dinsdag 21 juli 2020 @ 13:31:57 #4
478434 De_Onnoembare
Perfecte PC burger
pi_194190875
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juli 2020 13:30 schreef ems. het volgende:

[..]

Lijkt me vooral een beetje projecteren dit.
Want? Jij denkt dat ze ooit officieel toe gaan geven dat het wel mee viel met de mortaliteit? De politici bedoel ik dan he? Want dan worden ze gelyncht.

Dus het narratief is nu van 'mensen op de IC' verschoven naar 'besmette mensen'. Want de IC en sterfte aantallen zijn al maaaaaaaaaanden lachwekkend en geen enkele reden tot paniek en tot deze maatregelen.
Genderneutrale, quinoa-etende, kinderloze, witte, sojadrinkende, herstelbetalingbetalende, bakfietsende, warmtepompgebruikende, zonnecelinstallerende, roken verbiedende, bbq-verbiedende, veganistische, poly-amoreuze, non-binaire slavendrijvernazaat.
  dinsdag 21 juli 2020 @ 13:33:09 #5
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_194190883
Nogmaals we weten niet wat de uitkomst was zonder intelligente lockdown.
Ondanks de lockdown, zijn er toch een enorm aantal mensen overleden.

Het is een beetje achteraf gedram om nu te zeggen kijk nou.. hele economie naar de knoppen.

Voor het zelfde geld waren er duizenden en duizenden meer overleden, en dan stond je hier te verkondigen dat er niet ingegrepen was.

Hoe het went of keert, typisch Nederlands achteraf gezeik.

Ja de economie kreeg een optater, dat was te verwachten er is ook een topic over.
Ik moet zeggen dat ik veel kleine bedrijven ken en winkels die andere aanpak hebben gedaan en zo de kop prima boven water konden houden.
Door de situatie hebben er nog best wat aanpassingen kunnen doen.

Ik zelf heb ontzettend veel geluk gehad, met mijn werk.
Maar komt ook dat ik meerdere dingen doe.
Pope John Paul II shot first!!!
pi_194190889
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juli 2020 13:31 schreef De_Onnoembare het volgende:

[..]

Want? Jij denkt dat ze ooit officieel toe gaan geven dat het wel mee viel met de mortaliteit? De politici bedoel ik dan he? Want dan worden ze gelyncht.
Of het meevalt of niet is sowieso relatief. Daarnaast kan je juist stellen dat door de genomen maatregelen de boel "meevalt".

En ze worden niet gelyncht. Ook niet als Rutte nu opeens zegt dat het wel meevalt.
quote:
Dus het narratief is nu van 'mensen op de IC' verschoven naar 'besmette mensen'.
Dat zijn sowieso 2 verschillende zaken. En met relatief veel mensen op de IC lijkt het mij logisch dat daar eerder de focus op ligt.
Conscience do cost.
  dinsdag 21 juli 2020 @ 13:35:56 #7
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_194190917
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juli 2020 13:24 schreef De_Onnoembare het volgende:

[..]

Nee het is geen wereldwijd complot. Daar geloof ik niet in, daar is de wereld te complex voor.

Wat het dan wel is? Volgens mij onkunde, pure paniek en massa-hysterie.

Er is een balletje gaan rollen dat een sneeuwbaleffect heeft veroorzaakt. Dat zag je in NL vrij goed: in 1e instantie wilde de regering (terecht) helemaal niet zoveel doen, maar dat werd ze niet in dank afgenomen door de ons omringende landen. En zo zijn we meegezogen. Scholen hoefden ook niet dicht maar toch gedaan vanwege paniek en publieke opinie. Ik denk eigenlijk dat Rutte's 1e persconferentie de echte was: dat virus is er, gaat niet weg en een groot gedeelte gaat het krijgen (tot er groepsimmuniteit is). Dat is ook het enige logische. Alleen daar werden we om verketterd dus dan maar meedoen met de paniek van de omringende landen. Zweden heeft als enige zijn hoofd koel gehouden (en terecht zoals nu ook blijkt).

En nu blijkt dat het virus helemaal niet zo ernstig is, wil niemand natuurlijk toegeven dat ze mensen hebben opgesloten, vrijheden hebben opgeofferd, economieŽn hebben vernietigd want dan zijn ze de lul. Dan heb je de mensen zoals de Ab Osterhuis en van Dissel die enerzijds financiŽle belangen hebben en anderzijds zich opeens machtig en belangrijk voelen. Dan heb je nog de opportunisten die er kansen in zien en je hebt politici die het wel makkelijk vinden dat die burger zijn bek eens wat meer inhoud. En je hebt ook nog een hoop mensen die niet WILLEN zien dat het wel meevalt, want dan zijn ze al die maanden voor niets met dit geintje bezig geweest.

En zo heb je een hele hoop verschillende factoren die maken in welke situatie we nu zitten. Ik bedoel kom op. Een verplicht (niet werkend) mondkapje op het strand op in Spanje? Wie had dat ooit gelooft als je dat een half jaar geleden had gezegd? Niets logisch aan en totale kolder als je even nuchter nadenkt.

Massahysterie is vaak genoeg voorgekomen in de geschiedenis. Zoek eens op 'danshysterie uit de middeleeuwen'. Maar ook massa-zelfmoorden. Of bv de wereldoorlogen, dat was ook massa-hysterie waar miljoenen jonge mannen uiteindelijk elkaar gingen afslachten voor, tja, voor wat eigenlijk?
Oh en de massa hysterie hebben we genoten deels te danken aan complotten.
Zie eerste deel van dit topic.
Pope John Paul II shot first!!!
  dinsdag 21 juli 2020 @ 13:35:59 #8
478434 De_Onnoembare
Perfecte PC burger
pi_194190918
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juli 2020 13:33 schreef theguyver het volgende:
Ondanks de lockdown, zijn er toch een enorm aantal mensen overleden.
Dit is gewoon feitelijk incorrect. 6000 in 4 maanden is geen enorm aantal. Normaal griepseizoen doet dat ook en we hebben nu al een tijd ondersterfte!

Iedere dag gaan er ruim 400 mensen dood he? 2.800 per week! Per week!

quote:
Het is een beetje achteraf gedram om nu te zeggen kijk nou.. hele economie naar de knoppen.

Voor het zelfde geld waren er duizenden en duizenden meer overleden, en dan stond je hier te verkondigen dat er niet ingegrepen was.
Er gaan ieder jaar 150.000 mensen dood, maar dat schijnt echt niet door te dringen he?
Genderneutrale, quinoa-etende, kinderloze, witte, sojadrinkende, herstelbetalingbetalende, bakfietsende, warmtepompgebruikende, zonnecelinstallerende, roken verbiedende, bbq-verbiedende, veganistische, poly-amoreuze, non-binaire slavendrijvernazaat.
  dinsdag 21 juli 2020 @ 13:45:07 #9
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_194191010
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juli 2020 13:18 schreef De_Onnoembare het volgende:

[..]

Maar... in de 2018 griep gingen er 9.000 dood (mede) aan griep.
Per jaar 150.000 aan van alles.
60.000 aan kanker, aan hart en vaatziekten etc

Waarom is dat niet boeiend en is dit opeens zo enorm erg geworden dat we allemaal hysterisch smetvrees gedrag moeten vertonen, een niet werkende luier moeten dragen in het OV (en straks ook elders zoals in de landen om ons heen?), hele industrieŽn kapot maken, vrijheden opgeven etc? :? Ik snap er echt niets van. Behalve massa-hysterie dan.
Influenza komt elk jaar voor en vaak meer dan 1 x een golf.
Corona komt hier bij bovenop.
Men kan niet in een glazen bol kijken hoeveel slachtoffers gaan vallen bij een jaarlijkse uitbraak.

Ik heb een blauwe plek opgelopen (winkelwagentje in mijn zij) in de supermarkt omdat een mevrouw schrok van een paar jongens die debiel deden in de supermarkt ten tijde van intelligente lockdown, dat is de ergste hysterische actie wat ik heb gezien en ik woon in centrum van een redelijk grote stad.

Dus echte massa hysterie heb ik niet gezien..iedereen is er gewoon heel erg rustig om.
Pope John Paul II shot first!!!
  dinsdag 21 juli 2020 @ 13:47:32 #10
478434 De_Onnoembare
Perfecte PC burger
pi_194191049
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juli 2020 13:45 schreef theguyver het volgende:

Dus echte massa hysterie heb ik niet gezien..iedereen is er gewoon heel erg rustig om.
Het platgooien van de wereldeconomie, schepen die al maanden niet mogen aanmeren, volledig internationaal verkeer platleggen, miljarden mensen letterlijk opsluiten, burgerrechten wegsmijten, economische vernietiging op ongekende schaal, massa-werkeloosheid etc etc vind je geen hysterie?

De wereld is groter dan jouw dorp he?
Genderneutrale, quinoa-etende, kinderloze, witte, sojadrinkende, herstelbetalingbetalende, bakfietsende, warmtepompgebruikende, zonnecelinstallerende, roken verbiedende, bbq-verbiedende, veganistische, poly-amoreuze, non-binaire slavendrijvernazaat.
  dinsdag 21 juli 2020 @ 13:49:15 #11
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_194191068
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juli 2020 13:35 schreef De_Onnoembare het volgende:

[..]

Dit is gewoon feitelijk incorrect. 6000 in 4 maanden is geen enorm aantal. Normaal griepseizoen doet dat ook en we hebben nu al een tijd ondersterfte!

Iedere dag gaan er ruim 400 mensen dood he? 2.800 per week! Per week!
[..]

Er gaan ieder jaar 150.000 mensen dood, maar dat schijnt echt niet door te dringen he?
6000 mensen geen groot aantal?
Da's een heel dorp!
Vermeld dat ook even aan al die familie leden die een dierbare hebben verloren.
Pope John Paul II shot first!!!
  dinsdag 21 juli 2020 @ 13:51:41 #12
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_194191101
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juli 2020 13:47 schreef De_Onnoembare het volgende:

[..]

Het platgooien van de wereldeconomie, schepen die al maanden niet mogen aanmeren, volledig internationaal verkeer platleggen, miljarden mensen letterlijk opsluiten, burgerrechten wegsmijten, economische vernietiging op ongekende schaal, massa-werkeloosheid etc etc vind je geen hysterie?

De wereld is groter dan jouw dorp he?
Je vergelijkt wereldwijd met het aantal slachtoffers van Nederland.
Pope John Paul II shot first!!!
  dinsdag 21 juli 2020 @ 14:01:40 #13
478434 De_Onnoembare
Perfecte PC burger
pi_194191243
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juli 2020 13:49 schreef theguyver het volgende:

[..]

6000 mensen geen groot aantal?
Da's een heel dorp!
Vermeld dat ook even aan al die familie leden die een dierbare hebben verloren.
:')

Je moet dat in perspectief zien. In 2018 ongeveer 9.000 doden door griep. Paniek? 0.
Per jaar 50.000 doden aan kanker. Paniek? 0.

Per jaar aantal doden in NL: 150.000. Aantal doden Corona op dit aantal in percentage? 6. 6%.

Dus ja. Dat is GEEN groot aantal. Het is 0,035% vd bevolking. 35 honderdste procent vd bevolking.
Genderneutrale, quinoa-etende, kinderloze, witte, sojadrinkende, herstelbetalingbetalende, bakfietsende, warmtepompgebruikende, zonnecelinstallerende, roken verbiedende, bbq-verbiedende, veganistische, poly-amoreuze, non-binaire slavendrijvernazaat.
  dinsdag 21 juli 2020 @ 14:02:03 #14
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_194191251


Een aantal zouden het zeker doen.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  dinsdag 21 juli 2020 @ 14:02:21 #15
478434 De_Onnoembare
Perfecte PC burger
pi_194191257
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juli 2020 13:51 schreef theguyver het volgende:

[..]

Je vergelijkt wereldwijd met het aantal slachtoffers van Nederland.
Nee.
Genderneutrale, quinoa-etende, kinderloze, witte, sojadrinkende, herstelbetalingbetalende, bakfietsende, warmtepompgebruikende, zonnecelinstallerende, roken verbiedende, bbq-verbiedende, veganistische, poly-amoreuze, non-binaire slavendrijvernazaat.
  dinsdag 21 juli 2020 @ 14:16:47 #16
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_194191427
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juli 2020 14:02 schreef De_Onnoembare het volgende:

[..]

Nee.
Ik neem aan dat jij in Nederland woont toch?
Heb jij hier massa hysterie gezien?
Ik heb het niet over de rest van de wereld, elk land pakt deze pandemie anders aan.
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juli 2020 14:01 schreef De_Onnoembare het volgende:

[..]

:')

Je moet dat in perspectief zien. In 2018 ongeveer 9.000 doden door griep. Paniek? 0.
Per jaar 50.000 doden aan kanker. Paniek? 0.

Per jaar aantal doden in NL: 150.000. Aantal doden Corona op dit aantal in percentage? 6. 6%.

Dus ja. Dat is GEEN groot aantal. Het is 0,035% vd bevolking. 35 honderdste procent vd bevolking.
Nogmaals dit zijn 6000 meer doden, ondanks ingrijpen van de overheid.

En dan heb ik het nog niet eens over eventuele andere slachtoffers die eventueel niet terecht konden in lokaal ziekenhuis omdat er geen IC bedden meer waren.
Pope John Paul II shot first!!!
  dinsdag 21 juli 2020 @ 15:10:59 #17
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_194192225
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juli 2020 14:02 schreef controlaltdelete het volgende:
[ afbeelding ]

Een aantal zouden het zeker doen.
Dat doen ze al zonder dat de overheid er om vraagt.
Bron: pornhub, xhamster,xnxx etc etc.
Pope John Paul II shot first!!!
pi_194192829
quote:
0s.gif Op maandag 20 juli 2020 17:55 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Klopt, want:
[..]

Dus dat het niet meer een HCID is, zegt weinig. Je trekt er een verkeerde conclusie uit.
Tsja...weer zo'n wazige reactie van 'n msm goedprater.he Hek.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
  dinsdag 21 juli 2020 @ 16:37:24 #19
478434 De_Onnoembare
Perfecte PC burger
pi_194193255
Grote paniek weer in de krantekoppen! HET AANTAL BESMETTINGEN VERDUBBELT HET LOOPT OP PANIEK!

quote:
Om alles in perspectief te blijven zien:
begin juni: 48812 getest- 986 besmet = 2,0% positief
afgelopen week: 81269 getest - 817 besmet = 1,0% positief.

Ziekenhuisopnames: week begin juni: 33
Afgelopen week: tot nu toe bekend: 6
Genderneutrale, quinoa-etende, kinderloze, witte, sojadrinkende, herstelbetalingbetalende, bakfietsende, warmtepompgebruikende, zonnecelinstallerende, roken verbiedende, bbq-verbiedende, veganistische, poly-amoreuze, non-binaire slavendrijvernazaat.
  Moderator / PR dinsdag 21 juli 2020 @ 17:16:40 #20
140043 crew  Isdatzo
Born in the echoes.
pi_194193782
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juli 2020 16:37 schreef De_Onnoembare het volgende:
Grote paniek weer in de krantekoppen! HET AANTAL BESMETTINGEN VERDUBBELT HET LOOPT OP PANIEK!
[..]

Oh, ik dacht vooral Grote Paniek in huize De_Onnoembare. De wereld draait gewoon door hoor, zeker op de plekken waar maatregelen genomen zijn. Ja, de horeca en evenementenindustrie heeft het zwaar. Dingen gebeuren.

Daar waar ze de kop in het zand steken zijn de problemen het grootst.
Huilen dan.
  dinsdag 21 juli 2020 @ 19:01:30 #21
38065 TheFreshPrince
oh no you didn't
pi_194195095
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juli 2020 16:01 schreef Tingo het volgende:

[..]

Tsja...weer zo'n wazige reactie van 'n msm goedprater.he Hek.
Het is een quote uit de link die je zelf gaf...
pi_194195637
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juli 2020 14:02 schreef controlaltdelete het volgende:
[ afbeelding ]

Een aantal zouden het zeker doen.
:')
“Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years!”
  dinsdag 21 juli 2020 @ 20:25:04 #23
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_194196323
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juli 2020 16:01 schreef Tingo het volgende:

[..]

Tsja...weer zo'n wazige reactie van 'n msm goedprater.he Hek.
Daar is niets wazigs aan.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  dinsdag 21 juli 2020 @ 21:06:02 #24
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_194197031
quote:
7s.gif Op dinsdag 21 juli 2020 17:16 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Oh, ik dacht vooral Grote Paniek in huize De_Onnoembare. De wereld draait gewoon door hoor, zeker op de plekken waar maatregelen genomen zijn. Ja, de horeca en evenementenindustrie heeft het zwaar. Dingen gebeuren.

Daar waar ze de kop in het zand steken zijn de problemen het grootst.
De horeca is al weer wat aan het bij trekken terrasjes hier zitten al weer vol, nja 1,5 mtr van elkaar maar vol, de gemeente heeft de toestemming gegeven dat de terrasjes groter mogen dan voorheen.
Bioscopen zijn ook weer open al moet ik zeggen er draait nog niet echt iets waarvoor ik naar de bios zou willen.

Ow en wie doet er nu hysterisch?
Pope John Paul II shot first!!!
  dinsdag 21 juli 2020 @ 22:03:39 #25
38065 TheFreshPrince
oh no you didn't
pi_194198032
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juli 2020 20:25 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Daar is niets wazigs aan.
Klopt, het is een duidelijke omschrijving van de criteria waar een HCID onder valt.
En dat is Covid19 niet.

Tingo lijkt daaruit op te maken dat Covid19 voor de Engelsen daarom niet als risico wordt gezien omdat het niet in dezelfde categorie valt als bijvoorbeeld Ebola.

Daarnaast waren het criteria uit zijn eigen bron, nota bene. Als je je eigen bron wazig vindt... tjsa..
  woensdag 22 juli 2020 @ 08:36:52 #26
478434 De_Onnoembare
Perfecte PC burger
pi_194202788
quote:
7s.gif Op dinsdag 21 juli 2020 17:16 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Oh, ik dacht vooral Grote Paniek in huize De_Onnoembare. De wereld draait gewoon door hoor, zeker op de plekken waar maatregelen genomen zijn. Ja, de horeca en evenementenindustrie heeft het zwaar. Dingen gebeuren.

Daar waar ze de kop in het zand steken zijn de problemen het grootst.
Ehm... je hebt weer eens niet gelezen begrijp ik? Begint een patroon te worden :')


SCHRIKBARENDE CIJFERS

OP DEZE MANIER SNEL NAAR EEN 2e LOCKDOWN!

Tijd dat die lul van een Osterhaus eens strafrechtelijk onderzocht wordt voor belangenverstrengeling.

Terwijl het percentueel juist gehalveerd is :')

[ Bericht 4% gewijzigd door De_Onnoembare op 22-07-2020 08:48:45 ]
Genderneutrale, quinoa-etende, kinderloze, witte, sojadrinkende, herstelbetalingbetalende, bakfietsende, warmtepompgebruikende, zonnecelinstallerende, roken verbiedende, bbq-verbiedende, veganistische, poly-amoreuze, non-binaire slavendrijvernazaat.
  woensdag 22 juli 2020 @ 08:37:59 #27
478434 De_Onnoembare
Perfecte PC burger
pi_194202801
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juli 2020 21:06 schreef theguyver het volgende:

[..]

De horeca is al weer wat aan het bij trekken terrasjes hier zitten al weer vol, nja 1,5 mtr van elkaar maar vol, de gemeente heeft de toestemming gegeven dat de terrasjes groter mogen dan voorheen.
Bioscopen zijn ook weer open al moet ik zeggen er draait nog niet echt iets waarvoor ik naar de bios zou willen.

Ow en wie doet er nu hysterisch?
Er wordt juist steeds meer geroepen om nieuwe beperkingen. Verplichte mondkapjes in ieder land om ons heen (en in A'dam zitten de winkeliers er ook al om te schreeuwen), landen gaan weer op oranje, er wordt weer gesproken over grenzen dicht gooien. Je hebt niet echt veel voelsprieten over de wereld om je heen he?

https://www.at5.nl/artike(...)LYN1HPT7xqwOY2DV0kZw

[ Bericht 12% gewijzigd door De_Onnoembare op 22-07-2020 09:01:03 ]
Genderneutrale, quinoa-etende, kinderloze, witte, sojadrinkende, herstelbetalingbetalende, bakfietsende, warmtepompgebruikende, zonnecelinstallerende, roken verbiedende, bbq-verbiedende, veganistische, poly-amoreuze, non-binaire slavendrijvernazaat.
  Moderator / PR woensdag 22 juli 2020 @ 09:01:47 #28
140043 crew  Isdatzo
Born in the echoes.
pi_194203062
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juli 2020 08:36 schreef De_Onnoembare het volgende:

[..]

Ehm... je hebt weer eens niet gelezen begrijp ik? Begint een patroon te worden :')


SCHRIKBARENDE CIJFERS

OP DEZE MANIER SNEL NAAR EEN 2e LOCKDOWN!
De Telegraaf is nooit vies geweest van een beetje sensatie hŤ.

quote:
Tijd dat die lul van een Osterhaus eens strafrechtelijk onderzocht wordt voor belangenverstrengeling.
Nou nou nou.
quote:
Terwijl het percentueel juist gehalveerd is :')
Het gaat niet zozeer om de besmettingen in absolute zin, maar om de toename daarin.

Het vervelende met exponentiŽle groei is dat je vanuit relatief weinig besmettingen redelijk rap op behoorlijk grote aantallen kan zitten. Dat is toch niet zo lastig te bevatten?
Huilen dan.
  woensdag 22 juli 2020 @ 09:03:57 #29
478434 De_Onnoembare
Perfecte PC burger
pi_194203086
quote:
7s.gif Op woensdag 22 juli 2020 09:01 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

De Telegraaf is nooit vies geweest van een beetje sensatie hŤ.
[..]

Nou nou nou.
Nee dat klopt, maar als je de video bekeken hebt (zal wel niet) dan hoor je toch echt meneertje Osterhaus het ene superlatief na de andere eruit gooien en lekker pushen naar een lockdown en 'het is allemaal helemaal erg'. De ergste zin is nog: We zullen wel helemaal nooit van Corona afkomen, maar met goede maatregelen hanteren kunnen we het onder controle houden. Die lul wil ons gewoon permanent in deze situatie hebben.
quote:
Het gaat niet zozeer om de besmettingen in absolute zin, maar om de toename daarin.

Het vervelende met exponentiŽle groei is dat je vanuit relatief weinig besmettingen redelijk rap op behoorlijk grote aantallen kan zitten. Dat is toch niet zo lastig te bevatten?
Er is dus een afname procentueel gezien. In absolute aantallen gestegen, procentueel juist gehalveerd. Wederom heb je niet goed gelezen en heb je er wel een oordeel over.
Genderneutrale, quinoa-etende, kinderloze, witte, sojadrinkende, herstelbetalingbetalende, bakfietsende, warmtepompgebruikende, zonnecelinstallerende, roken verbiedende, bbq-verbiedende, veganistische, poly-amoreuze, non-binaire slavendrijvernazaat.
  Moderator / PR woensdag 22 juli 2020 @ 09:10:38 #30
140043 crew  Isdatzo
Born in the echoes.
pi_194203146
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juli 2020 09:03 schreef De_Onnoembare het volgende:

[..]

Nee dat klopt, maar als je de video bekeken hebt (zal wel niet)
Nope, dat lukt nu even niet.
quote:
dan hoor je toch echt meneertje Osterhaus het ene superlatief na de andere eruit gooien en lekker pushen naar een lockdown en 'het is allemaal helemaal erg'. De ergste zin is nog: We zullen wel helemaal nooit van Corona afkomen, maar met goede maatregelen hanteren kunnen we het onder controle houden. Die lul wil ons gewoon permanent in deze situatie hebben.
[..]

Er is dus een afname procentueel gezien. In absolute aantallen gestegen, procentueel juist gehalveerd. Wederom heb je niet goed gelezen en heb je er wel een oordeel over.
Gehalveerde ten opzichte van wanneer?

https://www.rivm.nl/nieuws/aantal-besmettingen-COVID-19-neemt-toe

quote:
Het reproductiegetal (Rt) is deze week 1,29. Het is voor het eerst sinds 15 maart dat de bandbreedte van de Rt geheel boven de 1,0 ligt. Dat is ook een aanwijzing dat na een periode van weinig besmettingen de verspreiding van het nieuwe coronavirus weer toeneemt in Nederland.
quote:
Tussen 13 juli en 19 juli hebben 88.886 personen* zich laten testen bij de testlocaties van de GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst ’en. Dat zijn ruim 12.000 meer uitgevoerde testen dan de week daarvoor, toen 75.547* testen werden afgenomen.
Het percentage mensen met een positieve test steeg van 0,6% in weeknummer 28 (6 tot en met 12 juli) naar 1,0% in de week van 13 tot en met 19 juli.
Huilen dan.
  woensdag 22 juli 2020 @ 09:13:23 #31
478434 De_Onnoembare
Perfecte PC burger
pi_194203173
quote:
7s.gif Op woensdag 22 juli 2020 09:10 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Nope, dat lukt nu even niet.
[..]

Gehalveerde ten opzichte van wanneer?

https://www.rivm.nl/nieuws/aantal-besmettingen-COVID-19-neemt-toe
[..]

[..]

quote:
begin juni: 48812 getest- 986 besmet = 2,0% positief
afgelopen week: 81269 getest - 817 besmet = 1,0% positief.

Ziekenhuisopnames: week begin juni: 33
Afgelopen week: tot nu toe bekend: 6

Genderneutrale, quinoa-etende, kinderloze, witte, sojadrinkende, herstelbetalingbetalende, bakfietsende, warmtepompgebruikende, zonnecelinstallerende, roken verbiedende, bbq-verbiedende, veganistische, poly-amoreuze, non-binaire slavendrijvernazaat.
  Moderator / PR woensdag 22 juli 2020 @ 09:14:50 #32
140043 crew  Isdatzo
Born in the echoes.
pi_194203192
Ja, begin juni. Zeg dat dan.
Huilen dan.
  woensdag 22 juli 2020 @ 09:29:05 #33
478434 De_Onnoembare
Perfecte PC burger
pi_194203349
quote:
10s.gif Op woensdag 22 juli 2020 09:14 schreef Isdatzo het volgende:
Ja, begin juni. Zeg dat dan.
Mooi he dat er dus weinig aan de hand is? En zeker geen "OP WEG NAAR DE 2E LOCKDOWN SCHRIKBARENDE CIJFERS".
Genderneutrale, quinoa-etende, kinderloze, witte, sojadrinkende, herstelbetalingbetalende, bakfietsende, warmtepompgebruikende, zonnecelinstallerende, roken verbiedende, bbq-verbiedende, veganistische, poly-amoreuze, non-binaire slavendrijvernazaat.
  Moderator / PR woensdag 22 juli 2020 @ 09:32:39 #34
140043 crew  Isdatzo
Born in the echoes.
pi_194203384
quote:
10s.gif Op woensdag 22 juli 2020 09:29 schreef De_Onnoembare het volgende:

[..]

Mooi he dat er dus weinig aan de hand is? En zeker geen "OP WEG NAAR DE 2E LOCKDOWN SCHRIKBARENDE CIJFERS".
Nee, nu is er weinig aan de hand. Zaak is om dat zo te houden


Het gaat niet zozeer om de besmettingen in absolute zin, maar om de toename daarin.

Het vervelende met exponentiŽle groei is dat je vanuit relatief weinig besmettingen redelijk rap op behoorlijk grote aantallen kan zitten. Dat is toch niet zo lastig te bevatten?
Huilen dan.
  woensdag 22 juli 2020 @ 09:33:29 #35
478434 De_Onnoembare
Perfecte PC burger
pi_194203395
quote:
7s.gif Op woensdag 22 juli 2020 09:32 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Nee, nu is er weinig aan de hand. Zaak is om dat zo te houden


Het gaat niet zozeer om de besmettingen in absolute zin, maar om de toename daarin.

Het vervelende met exponentiŽle groei is dat je vanuit relatief weinig besmettingen redelijk rap op behoorlijk grote aantallen kan zitten. Dat is toch niet zo lastig te bevatten?

Leuk dat je hetzelfde foute zinnetje herplaatst.

Er is geen exponentiŽle groei en het ging niet over absolute aantallen _O-
Genderneutrale, quinoa-etende, kinderloze, witte, sojadrinkende, herstelbetalingbetalende, bakfietsende, warmtepompgebruikende, zonnecelinstallerende, roken verbiedende, bbq-verbiedende, veganistische, poly-amoreuze, non-binaire slavendrijvernazaat.
  Moderator / PR woensdag 22 juli 2020 @ 09:35:28 #36
140043 crew  Isdatzo
Born in the echoes.
pi_194203410
quote:
10s.gif Op woensdag 22 juli 2020 09:33 schreef De_Onnoembare het volgende:

[..]

Leuk dat je hetzelfde foute zinnetje herplaatst.

Er is geen exponentiŽle groei en het ging niet over absolute aantallen _O-
quote:
Het reproductiegetal (Rt) is deze week 1,29. Het is voor het eerst sinds 15 maart dat de bandbreedte van de Rt geheel boven de 1,0 ligt. Dat is ook een aanwijzing dat na een periode van weinig besmettingen de verspreiding van het nieuwe coronavirus weer toeneemt in Nederland.
Huilen dan.
  woensdag 22 juli 2020 @ 09:35:58 #37
478434 De_Onnoembare
Perfecte PC burger
pi_194203415
Ook weer zo iets mongools:Kroatie is minder besmet dan NL maar we gooien toch maar het land naar code Oranje :')

Kroatie 24 per 100.000, NL 37 per 100.000 :')

Echt iedere logica is verdwenen in de wereld en het is allemaal emotioneel dom gelul geworden. Het is weer alsof we in een wereld leven van zo rond de middeleeuwen waar alleen emotie en bijgeloof gehanteerd werden...
Genderneutrale, quinoa-etende, kinderloze, witte, sojadrinkende, herstelbetalingbetalende, bakfietsende, warmtepompgebruikende, zonnecelinstallerende, roken verbiedende, bbq-verbiedende, veganistische, poly-amoreuze, non-binaire slavendrijvernazaat.
  woensdag 22 juli 2020 @ 09:36:47 #38
478434 De_Onnoembare
Perfecte PC burger
pi_194203425
quote:
9s.gif Op woensdag 22 juli 2020 09:35 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

[..]

Kijk nou gewoon naar de aantallen en reken. Of is dat te moeilijk voor je?
Genderneutrale, quinoa-etende, kinderloze, witte, sojadrinkende, herstelbetalingbetalende, bakfietsende, warmtepompgebruikende, zonnecelinstallerende, roken verbiedende, bbq-verbiedende, veganistische, poly-amoreuze, non-binaire slavendrijvernazaat.
  woensdag 22 juli 2020 @ 11:16:41 #39
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_194204727
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juli 2020 09:35 schreef De_Onnoembare het volgende:
Ook weer zo iets mongools:

[ afbeelding ]

Kroatie is minder besmet dan NL maar we gooien toch maar het land naar code Oranje :')

Kroatie 24 per 100.000, NL 37 per 100.000 :')

Echt iedere logica is verdwenen in de wereld en het is allemaal emotioneel dom gelul geworden. Het is weer alsof we in een wereld leven van zo rond de middeleeuwen waar alleen emotie en bijgeloof gehanteerd werden...
Wou je naar KroatiŽ dan?
Want.. het kan gewoon hoor!
Code rood betekend dat je niet mag, code oranje raden ze gewoon af.

De wereld emotioneel dom gelul? Hmmm IPV KroatiŽ zou ik Noord Korea aan doen.. 0 gevallen.
Pope John Paul II shot first!!!
  woensdag 22 juli 2020 @ 11:21:58 #40
478434 De_Onnoembare
Perfecte PC burger
pi_194204838
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juli 2020 11:16 schreef theguyver het volgende:

[..]

Wou je naar KroatiŽ dan?
Want.. het kan gewoon hoor!
Code rood betekend dat je niet mag, code oranje raden ze gewoon af.

De wereld emotioneel dom gelul? Hmmm IPV KroatiŽ zou ik Noord Korea aan doen.. 0 gevallen.
Nee oranje mag niet, het is een negatief reisadvies en je verzekering betaald niets. Ik ga volgende week naar Frankrijk en heb vd nog gebeld met de verzekering. Bij Oranje wordt niet uitgekeerd en als je er al zit moet je met de 1e mogelijkheid terug.

Dit bedoel ik dus: je beweert heel vaak stellig dingen maar weet dus niets van de feiten af.

quote:
Negatief reisadvies voor KroatiŽ, waar vermoedelijk duizenden Nederlanders zijn
AFP
Voor heel KroatiŽ geldt vanaf vandaag een negatief reisadvies vanwege het opgelopen aantal coronabesmettingen. Reisorganisaties inventariseren hoeveel Nederlanders er op dit moment op vakantie zijn. Branchevereniging ANVR schat dat het gaat om duizenden mensen.

Mensen die een pakketreis hebben geboekt, worden gerepatrieerd door de reisorganisatie. Wie nog moest vertrekken, kan omboeken of annuleren. Nog geplande reizen naar KroatiŽ gaan niet door, laat de ANVR weten.
https://nos.nl/artikel/23(...)derlanders-zijn.html
Genderneutrale, quinoa-etende, kinderloze, witte, sojadrinkende, herstelbetalingbetalende, bakfietsende, warmtepompgebruikende, zonnecelinstallerende, roken verbiedende, bbq-verbiedende, veganistische, poly-amoreuze, non-binaire slavendrijvernazaat.
  woensdag 22 juli 2020 @ 11:28:08 #41
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_194204978
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juli 2020 11:21 schreef De_Onnoembare het volgende:

[..]

Nee oranje mag niet, het is een negatief reisadvies en je verzekering betaald niets. Ik ga volgende week naar Frankrijk en heb vd nog gebeld met de verzekering. Bij Oranje wordt niet uitgekeerd en als je er al zit moet je met de 1e mogelijkheid terug.

Dit bedoel ik dus: je beweert heel vaak stellig dingen maar weet dus niets van de feiten af.
[..]

https://nos.nl/artikel/23(...)derlanders-zijn.html
Ehhhh...

Oranje: alleen noodzakelijke reizen
Door ernstige veiligheidsrisico's in dit land of gebied kunnen voor reizigers gevaarlijke situaties ontstaan. Het ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert u alleen naar dit gebied te reizen als dat echt noodzakelijk is. Vakantiereizen zijn niet noodzakelijk. Wanneer u besluit toch af te reizen, bereid u dan zeer goed voor.
Pope John Paul II shot first!!!
  woensdag 22 juli 2020 @ 11:29:29 #42
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_194205000
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juli 2020 08:37 schreef De_Onnoembare het volgende:

[..]

Er wordt juist steeds meer geroepen om nieuwe beperkingen. Verplichte mondkapjes in ieder land om ons heen (en in A'dam zitten de winkeliers er ook al om te schreeuwen), landen gaan weer op oranje, er wordt weer gesproken over grenzen dicht gooien. Je hebt niet echt veel voelsprieten over de wereld om je heen he?

https://www.at5.nl/artike(...)LYN1HPT7xqwOY2DV0kZw
Roepen is iets anders dan doen hť.
Pope John Paul II shot first!!!
  woensdag 22 juli 2020 @ 11:30:15 #43
478434 De_Onnoembare
Perfecte PC burger
pi_194205014
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juli 2020 11:28 schreef theguyver het volgende:

[..]

Ehhhh...

Oranje: alleen noodzakelijke reizen
Door ernstige veiligheidsrisico's in dit land of gebied kunnen voor reizigers gevaarlijke situaties ontstaan. Het ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert u alleen naar dit gebied te reizen als dat echt noodzakelijk is. Vakantiereizen zijn niet noodzakelijk. Wanneer u besluit toch af te reizen, bereid u dan zeer goed voor.
Je verzekering betaald niet. Het is een NEGATIEF reisadvies.
Genderneutrale, quinoa-etende, kinderloze, witte, sojadrinkende, herstelbetalingbetalende, bakfietsende, warmtepompgebruikende, zonnecelinstallerende, roken verbiedende, bbq-verbiedende, veganistische, poly-amoreuze, non-binaire slavendrijvernazaat.
  woensdag 22 juli 2020 @ 12:00:29 #44
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_194205549
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juli 2020 11:30 schreef De_Onnoembare het volgende:

[..]

Je verzekering betaald niet. Het is een NEGATIEF reisadvies.
Nou en dat de verzekering niet betaald je mag er heen.

Ik typ toch ook negatief reisadvies, betekend niet dat je niet land in mag!
Pope John Paul II shot first!!!
  woensdag 22 juli 2020 @ 12:05:25 #45
478434 De_Onnoembare
Perfecte PC burger
pi_194205645
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juli 2020 12:00 schreef theguyver het volgende:

[..]

Nou en dat de verzekering niet betaald je mag er heen.

Ik typ toch ook negatief reisadvies, betekend niet dat je niet land in mag!
Nou en? Nou dat zal ik je vertellen: stel ik ga op m'n bek daar en breek m'n been. Dan ben ik de lul. Of m'n kinderen worden ziek/vallen hard. Zijn ze de lul. Of m'n auto in puin rijden: de lul.

Dat is de praktijk.
Genderneutrale, quinoa-etende, kinderloze, witte, sojadrinkende, herstelbetalingbetalende, bakfietsende, warmtepompgebruikende, zonnecelinstallerende, roken verbiedende, bbq-verbiedende, veganistische, poly-amoreuze, non-binaire slavendrijvernazaat.
  woensdag 22 juli 2020 @ 12:35:03 #46
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_194206069
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juli 2020 12:05 schreef De_Onnoembare het volgende:

[..]

Nou en? Nou dat zal ik je vertellen: stel ik ga op m'n bek daar en breek m'n been. Dan ben ik de lul. Of m'n kinderen worden ziek/vallen hard. Zijn ze de lul. Of m'n auto in puin rijden: de lul.

Dat is de praktijk.
Ja!
Klopt helemaal...

Maar de grenzen zijn niet dicht!
Ondanks dat je verzekering niet betaald als er wat gebeurd en ondanks afraden van de overheid.

Mag je er nog steeds naar toe..
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juli 2020 11:21 schreef De_Onnoembare het volgende:

[..]

Nee oranje mag niet, wel het is alleen niet aan te raden.
Zo klopt het!
Pope John Paul II shot first!!!
  woensdag 22 juli 2020 @ 12:47:43 #47
478434 De_Onnoembare
Perfecte PC burger
pi_194206286
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juli 2020 12:35 schreef theguyver het volgende:

[..]

Ja!
Klopt helemaal...

Maar de grenzen zijn niet dicht!
Ondanks dat je verzekering niet betaald als er wat gebeurd en ondanks afraden van de overheid.

Mag je er nog steeds naar toe..
[..]

Zo klopt het!
Ja ik kan ook LibiŽ binnen gaan.
Genderneutrale, quinoa-etende, kinderloze, witte, sojadrinkende, herstelbetalingbetalende, bakfietsende, warmtepompgebruikende, zonnecelinstallerende, roken verbiedende, bbq-verbiedende, veganistische, poly-amoreuze, non-binaire slavendrijvernazaat.
pi_194207958
Dat veel mensen ondanks corona en code oranje toch weg willen is stof tot nadenken voor de reisverzekeraars. Moeten zij vasthouden aan hun reguliere beleid en dus niets uitkeren als iemand naar een ‘oranje’ gebied gaat, of is enige nuance gepast? “Je ziet een tweedeling ontstaan”, zegt Oscar van Elferen, woordvoerder van het Verbond van Verzekeraars, de belangenorganisatie van Nederlandse verzekeraars. “Sommige reisverzekeraars keren inderdaad niet uit, maar je hebt ook verzekeraars die zeggen dat hun klanten niet corona-gerelateerd letsel op reis gewoon kunnen melden. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen camera of iets dergelijks. Dat die camera gestolen wordt heeft natuurlijk niets te maken met corona.”

Lekker op vakantie dus. ^O^
pi_194207961
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juli 2020 22:03 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Klopt, het is een duidelijke omschrijving van de criteria waar een HCID onder valt.
En dat is Covid19 niet.

Tingo lijkt daaruit op te maken dat Covid19 voor de Engelsen daarom niet als risico wordt gezien omdat het niet in dezelfde categorie valt als bijvoorbeeld Ebola.

Daarnaast waren het criteria uit zijn eigen bron, nota bene. Als je je eigen bron wazig vindt... tjsa..
Dat heb ik helemaal niet geschreven. Trying to put words in peoples mouths.Typical Hek.

Anyway - the action to remove COVID from the HCID list (only a couple of days before 'lockdown') is contradictory to what we were/are being told by the corona propaganda machine.
Doublethink.

https://www.gov.uk/guidan(...)d#status-of-covid-19
Classification of are further divided into contact and airborne groups:
contact are usually spread by direct contact with an infected patient or infected fluids, tissues and other materials, or by indirect contact with contaminated materials and fomites

airborne are spread by respiratory droplets or aerosol transmission, in addition to contact routes of transmission

Airborne HCID
Avian influenza A H5N6 and H7N7
[b]Avian influenza A H7N9 and H5N1
Middle East respiratory syndrome ()

Lassa fever
Monkeypox
Lujo virus disease
Nipah virus infection
Marburg virus disease ()
Pneumonic plague (Yersinia pestis)
Severe fever with thrombocytopaenia syndrome (SFTS)
Severe acute respiratory syndrome ()*

*No cases reported since 2004, but remains a notifiable disease under the International Health Regulations (2005), hence its inclusion here
**Human to human transmission has not been described to date for avian influenza A(H5N6). Human to human transmission has been described for avian influenza A(H5N1), although this was not apparent until more than 30 human cases had been reported. Both A(H5N6) and A(H5N1) often cause severe illness and fatalities. Therefore, A(H5N6) has been included in the airborne list despite not meeting all of the criteria.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
pi_194207979
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juli 2020 14:55 schreef Tingo het volgende:

[..]

Dat heb ik helemaal niet geschreven. Trying to put words in peoples mouths.Typical Hek.

Anyway - the action to remove COVID from the HCID list (only a couple of days before 'lockdown') is contradictory to what we were/are being told by the corona propaganda machine.
Doublethink.

https://www.gov.uk/guidan(...)d#status-of-covid-19
Classification of are further divided into contact and airborne groups:
contact are usually spread by direct contact with an infected patient or infected fluids, tissues and other materials, or by indirect contact with contaminated materials and fomites

airborne are spread by respiratory droplets or aerosol transmission, in addition to contact routes of transmission

Airborne HCID
Avian influenza A H5N6 and H7N7
[b]Avian influenza A H7N9 and H5N1
Middle East respiratory syndrome ()

Lassa fever
Monkeypox
Lujo virus disease
Nipah virus infection
Marburg virus disease ()
Pneumonic plague (Yersinia pestis)
Severe fever with thrombocytopaenia syndrome (SFTS)
Severe acute respiratory syndrome ()*

*No cases reported since 2004, but remains a notifiable disease under the International Health Regulations (2005), hence its inclusion here
**Human to human transmission has not been described to date for avian influenza A(H5N6). Human to human transmission has been described for avian influenza A(H5N1), although this was not apparent until more than 30 human cases had been reported. Both A(H5N6) and A(H5N1) often cause severe illness and fatalities. Therefore, A(H5N6) has been included in the airborne list despite not meeting all of the criteria.
Waarom blijf je hem Hek noemen? :D

Snap verder je punt niet echt. Het staat niet meer op een bepaald lijstje, en nu? Kan je autisme daar niks mee ofzo? :?
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')