Als het net zo smaakt als die van Kong Fu hoeft er geen ketjap in, die van Kong Fu smaakt al naar niets anders dan ketjap en is heel plakkerig.quote:Op zaterdag 18 juli 2020 12:24 schreef Godfried_met_den_baard het volgende:
het klinkt ranzig maar misschien is het makkelijk wat op te leuken met een gebakken eitje, sambal en ketjap. Of zelfs een knap satésausje
Ik ga het thuis maar ff proberen maandag. Heb nog wel een maaltijdsalade liggen voor mocht het niet te eten zijn.quote:Op zaterdag 18 juli 2020 12:34 schreef Piles het volgende:
Probeer het een keer en doe hier een review
Ik vind het ranzig. Heb overigens ook eens spaghetti uit blik gehad, ranzige zure bende, volgens mij wordt dat in Nederland ook niet meer verkochtquote:Op zaterdag 18 juli 2020 12:41 schreef Circle.Of.Filth het volgende:
Haten op Kong Fu Bami![]()
![]()
![]()
Cultuurbarbaar
Ja dit. Gewoon een flinke scheut ketjap maggi en satesaus erover doen en dan is het misschien nog eetbaar.quote:Op zaterdag 18 juli 2020 12:24 schreef Godfried_met_den_baard het volgende:
het klinkt ranzig maar misschien is het makkelijk wat op te leuken met een gebakken eitje, sambal en ketjap. Of zelfs een knap satésausje
Is redelijk te doen en beter dan die van Unox.quote:
Lekkerquote:Op zaterdag 18 juli 2020 12:56 schreef Harvest89 het volgende:
Het hele idee van bami of spaghetti uit blik is al ranzig.
Doet me een beetje denken aan deze ellende:
quote:Op zaterdag 18 juli 2020 14:30 schreef Watuntrik het volgende:
Die waren ook wel goed te eten, we lieten er alleen behoorlijk smerige scheten van...
@Scheepskok, ook wel bekend als @Sigaartje toch?quote:Op zaterdag 18 juli 2020 18:32 schreef SimonedeBeauvoir het volgende:
Er is hier toch een user die al die canned food probeert en een review van schrijft
Weet zijn naam even niet
Nee, dat was iemand anders.quote:Op zaterdag 18 juli 2020 21:39 schreef Piles het volgende:
[..]
@:Scheepskok, ook wel bekend als @:Sigaartje toch?
Maar waarom? Heb je geen vriezer voor je eigen restjes?quote:Op zaterdag 18 juli 2020 20:53 schreef Oppulregaj het volgende:
Ik probeer altijd wel van alles. Had laatst een voorraad Duitse kant en klare vacuüm verpakte magnetronmaaltijden gekocht. Op de foto op de verpakking zag het er goed uit maar het was niet te eten.
Had als laatst rode kool met noedels en een mini runderrollade geprobeerd maar die runderrollade was geen rollade. Het was ranzig zacht separatorvlees dat eruit zag als kattenvoer uit blik.
Thuis wel maar ik probeer die lang houdbare maaltijden meestal uit voor als we op vakantie gaan. We kamperen altijd en dan hebben we geen vriezer of koelkast,quote:Op zondag 19 juli 2020 09:27 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Maar waarom? Heb je geen vriezer voor je eigen restjes?
Aha...quote:Op zondag 19 juli 2020 10:23 schreef Oppulregaj het volgende:
[..]
Thuis wel maar ik probeer die lang houdbare maaltijden meestal uit voor als we op vakantie gaan. We kamperen altijd en dan hebben we geen vriezer of koelkast,
Mijn vrouw is nogal een fan van de Aziatische en Surinaamse keuken dus veel rijst, bami e.d. Vandaar dat ik dacht misschien kunnen we het proberen om die bami en nasi uit blik te nemen. Als zal het vast heel anders smaken dan waneer je het met verse ingrediënten maakt. Anders wordt het elke dag naar de supermarkt om het avondeten te halen wat we nogal zonde van de tijd vinden.quote:Op zondag 19 juli 2020 11:43 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Aha...
Heb ooit een keer vier (vijf?) dagen op een camping op een festivalterrein gestaan zonder koelkast (en tijdens een hittegolf). Toen werden we wel heel creatief mbt eten. Maar dat blikvoer zat er (gelukkig) niet tussen.
Sommige groenten zijn goed houdbaar buiten de koelkast (paprika, uien, courgettes, prei). Blikgroenten of potgroenten kan (doperwten bijvoorbeeld). En we hadden zakjes aardappelpuree en qua vlees smac en gehaktballen uit blik (of vorgegaarde vacuüm verpakte hamburgers). Allemaal nog steeds geen culinaire hoogstandjes, maar lijkt me toch wel lekkerder dan bami uit blik
Klinkt goedquote:Op zondag 19 juli 2020 11:53 schreef Oppulregaj het volgende:
[..]
Bami of nasi maken met ham uit blik zou ook kunnen, hoeft niet perse stukjes varkens of kippenvlees in. Zit me dus net te bedenken dat ik ook een zakje bami speciaal kruiden kan kopen, pak mie nestjes, prei, lente uitje, knoflookpoeder, blik ham, calvé satésaus in glazen pot waar je alleen melk bij moet doen erbij en dan hebben we volgens mij best een goede bami.
We nemen altijd van die kleine pakjes houdbare melk mee met een rietje, dus het wordt dan de saus waar melk bij moet want die smaakt beter dan die met water worden aangelengd.quote:Op zondag 19 juli 2020 12:06 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Klinkt goed(één aanpassing: ik zou voor de satésaus gaan die moet worden aangelengd met water, aangezien melk ook een probleem kan zijn op een camping)
Mensen die op vakantie gaan en mensen die voedsel in opslag in blik houden voor als er iets gebeurt.quote:Op maandag 20 juli 2020 12:18 schreef junkiesietze het volgende:
Elke keer als ik zo'n blik zie staan denk ik idd ook van "wie koopt dat in godsnaam"
when shit hits the fan wil je toch ook iets eten met smaak?quote:Op maandag 20 juli 2020 12:27 schreef Scheepskok het volgende:
[..]
Mensen die op vakantie gaan en mensen die voedsel in opslag in blik houden voor als er iets gebeurt.
Het gaat er om dat het in blik zit.quote:Op maandag 20 juli 2020 12:28 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
when shit hits the fan wil je toch ook iets eten met smaak?
Preppersquote:Op maandag 20 juli 2020 12:18 schreef junkiesietze het volgende:
Elke keer als ik zo'n blik zie staan denk ik idd ook van "wie koopt dat in godsnaam"
Die van AH is het beste gevuld, maar dan moet je niet de Speciaal nemen, maar de gewone. Die is goed te behappen. Ik vind hem zelfs beter gevuld dan de verse bami van de slager. De speciaal komt dicht in de buurt van die van de slager, maar in de speciaal is de ham niet te vinden.quote:Op maandag 20 juli 2020 21:45 schreef Oppulregaj het volgende:
Heb de bami gehad, kan niet zeggen dat het heel lekker was maar het is te eten. Het ziet er ook minde ranzig uit dan die van Kong Fu en het stinkt gelukkig niet. Vind het zelfs beter smaken dan de kant en klare bami die bij de meeste supermarkten uit de koeling te koop is.
Je moet niet verwachten dat het rijk gevuld is, heb er zelf nog een eitje door geroerd met wat hamblokjes.
Die van AH vind ik niks, heb alle soorten al gehad. Vind die van de Lidl beter. Bijna alle kant en klare maaltijden van Lidl vind ik beter smaken. Zelfs de kant en klare stamppotten zijn prima te eten, bij andere winkels zit er vaak een plastic smaak aan, dat is bij die van Lidl niet.quote:Op maandag 20 juli 2020 21:48 schreef Scheepskok het volgende:
[..]
Die van AH is het beste gevuld, maar dan moet je niet de Speciaal nemen, maar de gewone. Die is goed te behappen. Ik vind hem zelfs beter gevuld dan de verse bami van de slager. De speciaal komt dicht in de buurt van die van de slager, maar in de speciaal is de ham niet te vinden.
Die kopen dozen vol met militaire MRE's. En zoals Baas Steve demonstreerde, zijn zelfs die uit de 2e wereldoorlog nog eetbaarquote:
Let's get this out on to a tray, nicequote:Op maandag 20 juli 2020 21:53 schreef Cheeseburgert het volgende:
[..]
Die kopen dozen vol met militaire MRE's. En zoals Baas Steve demonstreerde, zijn zelfs die uit de 2e wereldoorlog nog eetbaar![]()
Ik zie alleen maar heel heel veel koekjes.quote:Op maandag 20 juli 2020 21:53 schreef Cheeseburgert het volgende:
[..]
Die kopen dozen vol met militaire MRE's. En zoals Baas Steve demonstreerde, zijn zelfs die uit de 2e wereldoorlog nog eetbaar![]()
Die bestaan nog steeds. Struik richt zich tegenwoordig op snelle maaltijden en soepen die net iets beter en gezonder zijn dan het standaardaanbod in de supermarkt en dan vooral maaltijden en soepen met kip. Ze zijn daardoor wel duurder dan vergelijkbare producten.quote:Op zaterdag 18 juli 2020 14:30 schreef Watuntrik het volgende:
Er waren ook van die ingeblikte complete maaltijden van Struik, Goulash of boerenkoolstampot met worst etc. Ook gewoon paar minuten in pannetje kokend water pleuren. Die waren ook wel goed te eten, we lieten er alleen behoorlijk smerige scheten van... Struik bestaat nog steeds, geen idee of ze nog dezelfde blikken verkopen en hoe dat tegenwoordig smaakt. Al heel lang niet meer gegeten noch naar gekeken.
Ik heb weleens de goulash soep van Struik, goed te eten. Qua prijs niet veel verschil met Unox maar die van Struik vult beter, en er zitten zelfs vrij grote stukken rundvlees in terwijl je in die van Unox af en toe een mini stukje vlees vindt.quote:Op dinsdag 21 juli 2020 11:53 schreef voetbalmanager2 het volgende:
[..]
Die bestaan nog steeds. Struik richt zich tegenwoordig op snelle maaltijden en soepen die net iets beter en gezonder zijn dan het standaardaanbod in de supermarkt en dan vooral maaltijden en soepen met kip. Ze zijn daardoor wel duurder dan vergelijkbare producten.
Ik lees altijd 'blikvoer en andere kankerzooi'quote:Op zaterdag 18 juli 2020 23:35 schreef marc0871 het volgende:
@:Sicstus
CUL / Sicstus' blikvoer en andere k&k zooi #2
K&K doet mij denken aan Klaas & Kock, een Duitse supermarktketen.quote:Op zaterdag 25 juli 2020 14:01 schreef fathank het volgende:
[..]
Ik lees altijd 'blikvoer en andere kankerzooi'
quote:Op zaterdag 18 juli 2020 12:56 schreef Harvest89 het volgende:
Het hele idee van bami of spaghetti uit blik is al ranzig.
Doet me een beetje denken aan deze ellende:
Schuldigquote:Op zaterdag 25 juli 2020 14:01 schreef fathank het volgende:
[..]
Ik lees altijd 'blikvoer en andere kankerzooi'
en er zijn mensen die dit eten hé.....quote:Op zaterdag 18 juli 2020 12:56 schreef Harvest89 het volgende:
Het hele idee van bami of spaghetti uit blik is al ranzig.
Doet me een beetje denken aan deze ellende:
Het kan altijd ergerquote:Op zaterdag 25 juli 2020 14:39 schreef de_boswachter het volgende:
[..]
en er zijn mensen die dit eten hé.....
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |